22. kolo
04.02.2012 18:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Levante UD - Racing Santander 1:1

V jednom z prvních sobotních duelů Levante přivítalo na domácí půdě Santander. Domácí byli kvůli svému postavení v tabulce favoritem zápasu, ale Santander ukázal svou sílu a dokázal ze zápasu vytěžit bod za remízu 1:1. V tabulce si však Levante udrželo čtvrtou pozici o skóre před Espanyolem.

Už ve 14. minutě zápasu mohl přijít první gól. Hostující Munitis si naskočil na centr Arany a jeho střela v pádu jen těsně minula svatyni Levante. O pár minut později se radovali domácí. Po rohovém kopu se hlavičkou prosadil Arouna Koné a poslal Levante do vedení 1:0.

Koné byl v utkání nadále aktivní a ještě v prvním poločase mohl navýšit svůj brankový účet. V jedné z individuálních akcí se uvolnil přes pasivního Torrejóna a ze zajímavé pozice nevyzrál na gólmana Maria. Hned po něm se v další šanci ocitl Botelho, ale jeho dorážku do poloodkryté branky znovu parádně vytáhl hostující gólman. Do kabin se tak šlo za vedení Levante v poměru 1:0.

Hosté vstoupili do druhého dějství s jasným cílem vyrovnat skóre a snažili se od úvodního hvizdu. Hned na začátku druhého poločasu zkoušel štěstí ze střední vzdálenosti Jairo, ale jeho střela šla nad branku. Aktivita se hostím vyplatila v 61. minutě. Arana dostal na hranici pokutového území až příliš mnoho prostoru a přízemní střelou srovnal na 1:1.

Velmi kuriózní situace se odehrála v 69. minutě zápasu. Hostující obránce Alvaro zahrál při bránění standardní situace v pokutovém území rukou, ale rozhodčí si bohužel pro domácí jeho prohřešku nevšiml.

V závěru utkání už si oba celky spíše hlídaly alespoň zisk jednoho bodu a až na několik střídání nic zajímavého k vidění nebylo. V nastaveném čase ještě zahrozil hlavičkou hostující Fernandez, ale ani jeho pokus se nevešel mezi tři tyče. V nepříliš atraktivním duelu tak nakonec Levante remizovalo se Santanderem 1:1.

Autor: Adam Tkadlec

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele