22. kolo
05.02.2012 18:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Žlutá ponorka zvítězila v Seville a opouští sestupové pásmo!

Souboj dvou trápících se celků na stadionu Ramóna Sáncheze Pizjuána nakonec pro sebe získal Villarreal, jež si tak může alespoň na chvíli oddechnout, konečně totiž opustil pásmo sestupu. Sevilla naopak protáhla své čekání na výhru už na sedm zápasů.

Villarreal sice do utkání vstupoval ze sestupového pásma, jeho výkony se však v posledních týdnech přece jen zlepšily, a byli to právě hosté, kdo začal lépe. Hned první vážnější akce znamenala vedoucí branku. Na Ángelův pas si naběhl Borja Valero a pohodlně otevřel skóre - 0:1. Ten samý hráč měl na kopačce i druhou trefu, tentokráte však výborně zasáhl Varas.

Osmělili se také domácí. Kanouté ale hlavou na Lópeze nevyzrál, to už však neplatilo o chvíli později. Chybu Oriola odhadl Navas a za pomoci Soriana poslal balón do sítě - 1:1. Hned nato ale mohl duel překlopit Joselu, tváří v tvář ovšem na Varase recept nenašel. Ve zbytku prvního dějství už se žádný z týmů k ohrožení soupeřovy branky nedostal.

To ale rozhodně neplatilo po změně stran. Sevilla výrazně přidala, dobrou hlavičkou se prezentoval Negredo, neméně uznání si ale zaslouží bezchybný zákrok Lópeze. I nadále to byli domácí, kdo měl v rukou dirigentskou taktovku. Konkrétně Navas, jenž si doslova vychutnal Oriola, následnou střelu ovšem zneškodnil opět López.

Konečné rozuzlení potom přišlo deset minut před koncem. Cani posunul balón Camuńasovi, a ten povedenou střelou mohl zaznamenat první branku v hostujícím dresu - 1:2. V samém závěru viděl hned za sebou dvě žluté karty Oriol, shodně po faulech na Navase, Andalusané už však na kýžené vyrovnání nedosáhli.

Autor: Jiří Vojík / soccernet.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
penepi

Pekne sadlo do tipovačky.

Reagovat
smazaný uživatel

Villarreal jde za záchranou!Nechápu,proč pořád lidi nadávají na PD,že není zajímavá a ejhle,kdo by čekal po 21.kolech,že Sevilla bude mít na 1.sestupové místo jen 4 body a Villarreal dokonce jen bod?!!

Reagovat
smazaný uživatel

YES

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele