Primera Division - souhrn 22. kola

05.02.2011, 19:54, aktualizováno 06.02.2011, 22:56
Komentáře a souhrny
Barcelona porazila i Atlético, pojistila si vedení v tabulce a zároveň stanovila nový rekord soutěže. Real Madrid reagoval výhrou nad Realem Sociedad. Villarreal nezvládl zápas s Levante a prohrál 0:1, kdežto Valencia porazila Hercules. Espanyol podruhé v řadě padl, tentokráte na půdě Almerie. Athletic doma neměl problémy s Gijonem, Sevilla remizovala s Malagou.

Valencia CF - Hércules CF 2:0

06.02.2011 21:00

Góly: 43. Aritz Aduriz, 53. Tino Costa

Včera večer se na trávníku stadiónu Mestalla utkaly dva týmy z opačných pólů španělské ligové tabulky. Momentálně čtvrtá Valencia přivítala patnáctý Hercules. Netopýři se snažili stáhnout ztrátu na třetí Villarreal na pouhý jeden bod, což se jim vítězstvím 2:0 povedlo. Hercules tak nadále pokračuje ve své nelichotivé bilanci, která čítá již 4 zápasy v řadě bez výhry.

Valencii se v poslední době velice daří. Z posledních 11 kol Primera Division pouze jedinkrát prohrála a to s Realem Madrid. Navíc se hráčům málem povedlo pokořit jeden z klubových rekordů - ten v počtu vítězství v řadě. Na svém účtu jich měli 5, a kdyby zvládli pondělní zápas proti Racingu Santander, mohly by propuknout oslavy. Svěřenci Unaie Emeryho však na stadionu El Sardinero pouze remizovali 1:1. Dnešním zápasem tak možná načali novou sérii úspěšných zápasů.

I díky této skvělé statistice Valencie dotahuje ze čtvrté pozice třetí Villarreal, na který momentálně ztrácí pouhý 1 bod, a pokud by se jí povedlo Žlutou ponorku sesadit, zajistila by si prozatím přímý postup do Ligy mistrů, což je zajisté pro celý klub lákavá myšlenka.

To Hercules má zcela jiné problémy k řešení. Z vítězství se radoval naposledy v zápase proti Barceloně, kdy se hráčům senzačně podařilo porazit blaugranas na jejich domácí půdě 2:0, ale od té doby se jim z jedenácti ligových i pohárových soutěží nepodařilo získat tři body ani jednou a pouze třikrát uhráli remízu. Ještě horší statistika prozrazuje, že Hercules čeká už 682 minut na vstřelení branky. Tuto nemilou střeleckou impotenci neprolomil ani dnes, a tak ho už od sestupových příček dělí pouhý 1 bod.

Nedělní zápas byl od první minuty v režii domácích hráčů. Už po šesti minutách se do první příležitosti dostal Costa, jeho pokus však letěl nad branku. Své střelecké štěstí vyzkoušel jako další Ever Banega, ale střela letěla úplně mimo. Ve 24. minutě zahrozili i hosté. Nelson Valdez se šikovně dostal za obranu, jeho dloubák však letěl nad břevno. Ve 38. osmé minutě znovu zahrozila Valencia, která byla blízko gólu poté, co Mehmed Topal navzdory ostrému úhlu vypálil pumelici do tyče. Gól ale nakonec padl až těsně před poločasem. David Navarro dlouhým pasem našel Salgada, kterého se marně snažil postavit do offsidu Rodri, ten přihrál Adurizovi, kterému nevypíchl míč skluzující David Cortes, a útočník Valencie akrobaticky prostřelil Juana Calatayuda.

I ve druhém poločase byla nebezpečnější Valencie. Druhý gól málem přidal znovu Aduriz, když se hlavou opřel do centru z levé strany od Jeremy Mathieua. Calatayud však tentokrát úspěšně zasáhl. Jenže o chvíli později se už hráči Valencie mohli radovat podruhé. Poté, co byl Roberto Soldado faulovaný 23 metrů od brány soupeře, se k přímému kopu postavil Tino Costa a krásnou střelou přes zeď k tyčce zvýšil na 2:0. V 75. minutě se ještě Valencie dožadovala penalty, když byl Aduriz evidentně stáhnutý k zemi Juanrem, rozhodčí ale nechal pokračovat hru.

V 82. minutě přišla ještě jedna velká šance, tentokrát ze strany hostů. Rufeteho centr byl odhlavičkován Topalem pouze k Fritzlerovi, jehož rána z voleje se krásně kroutila k tyčce, jenže Vicente Guaita, brankář Valencie, který do té doby neměl mnoho práce, se blýskl výtečným zákrokem. Konec zápasu byl velice povedený z obou stran. Vystřídavší hráč Herculesu Royston Drenthe se dvakrát pokoušel ještě něco udělat se skórem zápasu, ale marně, na druhé straně Salgadovu střelu odvracel na brankové čáře Juanra.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Real Sociedad 4:1

06.02.2011 19:00

Góly: 8. Kaká, 21. Cristiano Ronaldo, 42. Cristiano Ronaldo, 89. Emmanuel Adebayor - 72. Álvaro Arbeloa (vl.)

Bílý balet se dočkal v La Lize vyššího vítězství, poté co porazil Real Sociedad San Sebastián v poměru 4:1. Střelecky se opět našel Cristiano Ronaldo, autor dvou branek, premiérový ligový gól vstřelil Adebayor. Real se drží na druhém místě. San Sebastián neodehrál právě povedený zápas.

Domácí nastoupili ve značně pozměněné sestavě: Ve stoperské dvojici nahradil Albiola Garay, na pivotu Khediru Lass a nejvíce změn doznala útočná vozba - místo Di Marii se objevil Kaká a na hrotu nastoupil Adebayor za Benzemu. Trenér hostí Lasarte vyměnil Labaku za De la Bellu.

První šanci utkání měl Kaká, ale minul branku. Další pokusy měl Cristiano Ronaldo, ale zatím šly mimo. V 7. minutě už stadion nadšeně zabouřil, protože domácí otevřeli skóre. Centr Arbeloy odvrátil nepřesně Elustondo a Kaká levačkou přesně zavěsil.

Hosté mohli vyrovnat o minutu později po chybě Casillase, ale Raúl Tamudo nedokázal nabídnutou šanci využít. Baskové se i nadále osmělovali, ale nic převratného nevymysleli. Real nejprve zahrozil volejem Ronalda nad a pak se Portugalec po čtyřech soutěžních zápasech konečně dočkal. Xabi rozjel ve 20. minutě akci, kterou následovala kombinace mezi Kaká a Ronaldem zakončená přesnou střelou levačkou k tyči Bravovy branky.

San Sebastián odpověděl nepřesnou střelou Griezmanna, s chutí střílejícího Ronalda vychytal na druhé straně Bravo. Ani volej Adebayora nenašel branku hostí, vtipnou patičku Ronalda překazil Anostegui, Portugalcovu střelu o minutu později skvěle vyrazil Bravo.

Aktivní byl rovněž Adebayor, jeho akci nezavršil Kaká. Ani dalekonosná střela Ozila neskončila gólem. Hosté mohli snížit ve 40. minutě, ale dorážku Tamuda po pasu Griezmanna výborně zneškodnil Casillas. Bílý balet v odpověď zvýšil náskok, po rohu Ozila, který přesně zakončil hlavou Cristiano Ronaldo. Poslední šanci prvního poločasu měli opět domácí, nicméně Ronaldo mířil z přímého kopu těsně nad.

I druhé dějství začali domácí svižně.V 51. minutě mohl zkompletovat hattrick Ronaldo, ale pálil po přihrávce Kaká vedle, vzápětí Brazilec po akci Ozila a přenechání Adebayora orazítkoval břevno. O pět minut později mohl rozvlnit síť Adebayor, ale přihrávka Ronalda mu přeskočila přes nohu.

Další šanci měl Cristiano Ronaldo, ale Bravo mu oba pokusy těsně za sebou zneškodnil. Ani střela Ozila se neujala, a tak nakonec v 71. minurě snížili hosté. Po zmatku ve vápně vystřelil Tamudo, Casillas vyrazil a míč se odrazil od Arbeloy do branky. Domácí odpověděli střelami Ronalda a Di Marii, ale Labaka s Bravem zabránili nárůstu skóre.

V závěrečné desetiminutovce se nejprve uvedl slalomem před Brava Adebayor, ale neproměnil. Pak využil nedorozumění obrany a Brava Ronaldo, ale míč poslal z úhlu jen do boční sítě. V 88. minutě uzavřel skóre Adebayor, který po přihrávce Di Maríi chladnokrevně vstřelil svůj první ligový gól v dresu Realu.

Pak domácí polevili a hosté měli šance v podání Sarponga, Elustonda a Agirretexeho, nicméně výsledek se již nezměnil. Real si drží sedmibodový odstup za Barcelonou, San Sebastián klesl na desáté místo.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Málaga CF 0:0

06.02.2011 17:00

Góly: -

Kdo čekal v tomto utkání gólový příděl Sevilly do sítě Málagy, musel být více než překvapen. Hosté vymazali domácí útočníky a vybojovali na hřišti Sevilly velmi cennou bezbrankovou remízu. Sevilla s výsledkem 0:0 rozhodně být spokojena nemůže, protože ztráta dvou bodů jí opět oddaluje od vysněného postupu do evropských soutěží.

Na začátku prvního poločasu se moc příležitostí ke vstřelení branky nedostavilo. První větší ohrožení měli na svědomí hráči hostující Málagy. Svatyni domácího gólmana Palopa ohrozil střelou Julio Baptista, ale bez gólového efektu. O minutu později byl již brankář domácích překonán, ovšem obránci Sevilly Fernandu Navarrovi se podařilo putující balon do prázdné klece odkopnout. Sevilla se k větší příležitosti dostala až v 35. minutě první půle, ale střelecký pokus Luise Fabina se mezi tři tyče nevešel. Čtyři minuty poté se tentýž hráč probojoval do zakončení, jeho zakončení hlavou bylo ale hostujícími obránci zblokováno. Do konce první půle se už nic významného nestalo a obě mužstva šla do kabin za bezbrankového stavu.

Tři minuty po začátku druhého poločasu se do šance opět dostal hostující Julio Baptista, bohužel pro Málagu byla jeho střela nepřesná. Minutu poté se snažil branku hostí ohrozit obránce Sevilly Alexis, rána však byla zablokována pozornou obranou. Do další zajímavější příležitosti se dostal až v 68. minutě Frederic Kanoute, naneštěstí pro domácí mužstvo jeho střelecký pokus se mezi tři tyče nevešel. Do další šance se probojoval opět hráč Sevilly. Tentokrát se míč do branky nepodařilo protlačit Diegu Perottimu. Po zbytek zápasu si již žádný tým vyloženější šanci nepřipravil, a proto se obě mužstva musela spokojit s bezbrankovou remízou 0:0.

Střetnutí bohaté na šance žádné branky nepřineslo. Pro hosty z Málagy krčící se na posledním místě tabulky, má bod ze hřiště takového soupeře, jakým Sevilla je, velkou hodnotu. Naopak domácí ztratili důležité dva body, které jim v konečném součtu mohou chybět k postupu do evropských pohárů.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Atlético Madrid 3:0

05.02.2011 22:00

Góly: 17. Lionel Messi, 28. Lionel Messi, 79. Lionel Messi

Barcelona si ve 22. kole Primera Division poradila s Atléticem Madrid 3:0 poté, co se Leo Messimu povedlo dát hattrick. Katalánský klub si tak připsal již šestnáctou výhru v řadě, čímž vytvořil nový rekord soutěže.

Barceloně se povedl vstup do utkání. Už v sedmnácté minutě se poprvé prosadil 23letý Messi, když se vyhnul dvěma obráncům a z hranice vápna střelou po zemi k tyčce překonal madridského brankáře De Geu. Druhý gól přidal Argentinec ve 28. minutě, kdy se trefil zblízka a své galapředstavení zakončil v 79 minutě, kdy dorážkou do prázdné branky završil svůj hattrick.

Katalánský klub tak překonal 50 let starý rekord Realu Madrid, kterému se podařilo vyhrát v řadě 15 zápasů. Tehdy v roce 1961 za Real válel především Alfredo di Stefano, zatímco hráčem číslo jedna je v současné Barceloně jiný Argentinec - Lionel Messi. Právě on má největší zásluhu na tom, že Barcelona má už desetibodový náskok na druhý Real Madrid, ačkoli ten má ještě zápas k dobru.

Na rozdíl od středečního pohárového utkání s Almeríí, kdy Barcelona zvítězila 3:0, Pep Guardiola postavil nejsilnější sestavu, kterou má momentálně k dispozici. V útoku nastoupil Messi, doplňovaný Pedrem a Villou, zálohu měli na starosti Iniesta, Xavi a Busquets a obranu tvořila čtveřice Maxwell, Piqué, Abidal a Alves. Branku střežil jako obvykle Victor Valdes. Jediný hráč, který Guardiolovi chyběl, byl kapitán Carles Puyol, který je zraněný.

To Atlético Madrid svojí sestavou překvapilo. Nečekaně totiž nenastoupil uruguayský útočník Diego Forlán, a tak se o útok staral pouze Argetinec Kun Agüero. Teprve ve druhém poločase se uruguayský střelec objevil na hřišti a hra Atlética se ihned zkvalitnila. V 53. minutě se hráči Atlética málem dočkali branky, když měl obrovskou šanci Filipe. Gólu však hlavičkou na brankové čáře zabránil Gerard Piqué.

Lionel Messi si díky hattricku připsal již 24. gól během 22 kol La Ligy, a je tak o dva góly před druhým nejúspěšnějším střelcem španělské ligy Cristianem Ronaldem. Rekord v počtu vstřelených branek za jednu sezónu zatím dlouhodobě drží Hugo Sanchez, který nastřílel 38 branek. Zdá se, že Messi by na tento rekord mohl zaútočit, vydrží-li mu jeho forma i nadále.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Levante UD 0:1

05.02.2011 20:00

Góly: 47. Valdo

Na stadiónu El Madrigal se dnes zrodil překvapivý výsledek. Favorizovaný domácí celek nestačil na hosty z Levante a po brejku Valmira Valda ztratil všechny tři body.

Villarreal byl až do dnešního zápasu na domácím hřišti velice silný. V neporazitelnosti dokonce drželi domácí rekord celé Primera Division. Dnes se jim však sérii protáhnout nepodařilo a nevyužili tak šance, přiblížit se k druhému Realu Madrid na pouhé tři body.

Hosté, kteří na cizích hřištích letos získali pouhopouhých pět bodů, si na El Madrigal připsali další tři. Děkovat za to mohou hlavně Valmiru Valdovi, který využil brejkovou situaci z 48.minuty a zařídil jedinou branku celého zápasu.

Již první poločas ukázal relativně vyrovnanou partii, což mnohé jistě překvapilo. Hosté z Levante párkrát vystrčili růžky, největší šanci první půle však měl domácí Giuseppe Rossi. Jeho volej z 41.minuty ale zneškodnil hostující gólman Gustavo Munua a do šaten se tak odcházelo za nerozhodného stavu 0:0.

Favorizovaní domácí navíc do druhého poločasu nevkročili vůbec dobře a již po minutě mohli prohrávat. Hráče ani fanoušky Levante ale neproměněná příležitost mrzet nemusela. Co se totiž hostům nepodařilo ve 46.minutě, podařilo se jim o dvě minuty později, kdy už Valdo rozvlnil síť domácích po perfektním pasu od Munoze.

Pokud se domácí do té chvíle moc neprosazovali, po inkasované brance se do šancí nedostávali už vůbec. Iniciativu převzali hosté a k překvapení všech to byli oni, kdo si vytvářel více brankových příležitostí. Zbytek zápasu pak již žádnou branku nepřinesl, a tak v zápase chudém na góly prohrál Villarreal na domácí půdě s Levante 0:1.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - RCD Mallorca 1:1

05.02.2011 18:00

Góly: 8. Miguel Flańo - 37. Chori Castro

Osasuna si rozdělila s Mallorcou po bodu a oba celky tak zůstávají v přímém ohrožení sestupu. Hosté jsou na tom přeci jen o něco lépe, mají na svého dnešního soupeře náskok šesti bodů.

Mallorca může být po zápase mnohem šťastnější i z jiného důvodu. Již od osmé minuty totiž domácí vedli, když se trefil Miguel Flaňo. Vyrovnání si však hosté nenechali do dramatického závěru, užili si ho totiž již v závěru první půle.

Jak již bylo řečeno, na první branku zápasu se na stadionu Reyno de Navarra v Pamploně nečekalo dlouho a radovat se mohli fanoušci domácího výběru, který dnes obhajoval cenný skalp Realu z minulého víkendu.

Velmi zajímavá je statistika, podle které Osasuna v posledních dvou sezonách neprohrála zápas, hosté byli po obdržené brance aktivnější, ovšem šance Nsueho skončily buď mimo branku, nebo na pozorném brankáři Aouatem.

Vyrovnání se hráči z Mallorcy dočkali ve třicáté sedmé minutě. To se totiž prosadil Gonzalo Castro a upravil tak skóre na remízový stav 1:1. Asistenci si připsal Michael Pereira. V rozmezí dvou minut, mezi čtyřicátou a jedenačtyřicátou minutou utkání, měl dvě obrovské šanci Walter Pandiani, jenž tak mohl opět strhnout vedení na stranu Osasuny, v prvním případě však trefil gólmana, ve druhém tyč.

Zkraje druhého dějství se do mírného tlaku dostala hostující Mallorca, jenže ani Ruben, ani Pablo Cendros nezamířili mezi tři tyče. To se po hodině hry podařilo domácímu Pandianimu, jemuž ale byl odpískán ofsajd, takže branka správně nebyla uznána. V postavení mimo hru nebyl o pět minut později domácí záložník Nacho Monreal, jehož však pro změnu zradila přesnost.

Nejaktivnějším hráčem na hřišti byl jednoznačně útočník Osasuny Walter Pandiani, jenže když gólem neskončila ani jeho hlavička tři minuty před koncem, rozdělily si oba celky po bodu. Domácí byli o něco lepším týmem, vypracovali si i více brankových příležitostí, jenže více než ne bod to dnes nestačilo.

Více informací k zápasu

UD Almería - Espanyol Barcelona 3:2

05.02.2011 18:00

Góly: 5. Marcelo Silva, 7. Kalu Uche, 18. Hernán Bernardello - 34. Joan Verdú, 49. Álvaro Vázquez

Almería přestřílela na domácím hřišti Espanyol a překvapivě bere všechny tři body. Rozhodla o tom úvodní dvacetiminutovka, po které domácí vedli již 3:0.

Espanyol se, totálně zaskočen fantastickým úvodem utkání v podání Almeríe, snažil o vyrovnání, dokonce dal dvě branky, kterými orámoval poločasovou přestávku, jenže na víc než na jednogólovou porážku to nestačilo.

Hned v páté minutě se dostali domácí do vedení. Na Bernardellův centr z volného přímého kopu si naskočil obránce Marcelo Silva a hlavou otevřel skóre utkání. A hned o dvě minuty později přišla druhá branka. Kameniho v brance Espanyolu překonal útočník Kalu Uche a dostal svůj tým do velmi důležitého dvougólového vedení. Almería totiž ještě nikdy ve své historii účasti v Primera Division nepřišla o všechny body, jestliže vedla o dvě branky.

Toto pravidlo se zdálo jako potvrzené v osmnácté minutě, kdy na 3:0 zvýšil mozek záložní řady domácího celku, Hernan Bernardello. Od tohoto okamžiku začali hosté svého soupeře tlačit, jenže Callejónova dělovka pouze zatřásla tyčí, která stojí vedle branky.

Ve čtyřiatřicáté minutě se již Espanyol dočkal snížení a vzkříšení nadějí, to když se pod hezké kombinaci ve středu hřiště prosadil Joan Verdú. Velkou šanci měl v závěru poločasu nejlepší domácí střelec dosavadního průběhu sezony, Jose Ulloa, jenže jeho technickou střelu Kameni vyrazil mimo tři tyče.

Do druhého poločasu vstoupili hráči z Katalánska skvěle, hned čtyři minuty po přestávce se prosadil Alvaro a ještě více tak přiživil naděje svého týmu, v tu chvíli totiž do konce utkání zbývalo čtyřicet minut a Espanyol ztrácel již jen jednu branku. V tu chvíli se hra domácích soustředila výhradně na defenzivu a Espanyol se hnal za vyrovnáním.

Do závěrečného hvizdu se však již žádná vyložená šance ani na jedné straně neurodila, a tak si Almería připsala všechny tři body za vybojovanou výhru nad Espanyolem v poměru 3:2. Dostala se tak na osmnácté místo ligové tabulky, na momentálně nesestupující Deportivo ztrácí dva body. Espanyol se po prohře propadl o jedno místo, je šestý za Athleticem.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Deportivo La Coruña 4:1

05.02.2011 18:00

Góly: 19. Adrián Colunga, 26. Adrián Colunga, 44. Miku, 57. Pedro Rios - 68. Riki (pen.)

Getafe rozstřílelo doma Deportivo La Coruňa 4:1 a dalo tak zapomenout na týden starou ostudnou porážku od nováčka z Levante. Dvěma góly se blýskl Adrian Colunga a měl tak největší podíl na hladké výhře svého týmu.

Getafe vedlo již po první půli o tři góly, když se dvakrát trefil Colunga a v závěru poločasu ještě Miku. Po hodině hry to bylo již 4:0, hosté se zmohli jen na slabou odpověď v podobě jedné branky. Getafe se důležitou výhrou posunulo na osmé místo o skóre před Sevillu, kterou čeká zítřejší dohrávka dvaadvacátého kola. Deportivo je sedmnácté, tedy první nad čarou.

Domácí tým byl jasně lepší po celý průběh utkání, jen v závěru si již mohl dovolit mírně povolit a nechat svého soupeře hrát, neustále však měl vývoj utkání pod kontrolou. První šanci střetnutí měl nejlepší muž na hřišti, Adrian Colunga. Jeho rána však byla tečována a skončila vedle.

Ve čtrnácté minutě se hra na několik minut přerušila, po ošklivě vypadajícím zákroku byl dlouhou dobu ošetřován domácí obránce Miguel Torres. Přestávka však paradoxně pomohla Getafe, jelikož hned poté, co se znovu začalo hrát, šli domácí díky Colungovi do vedení.

Ten mohl ve čtyřiadvacáté minutě vstřelit i druhý gól, to mu však jeho záměr ještě nevyšel. Jenže co se nepovedlo v minutě čtyřiadvacáté, podařilo se Colungovi o dvě minuty později, když využil přesné Casquerovy přihrávky a zvýšil na 2:0. V poslední minutě prvního dějství měl dvě obrovské šance Miku, jednu z nich po centru Gavilána využil a Getafe tak šlo do kabin s třígólovým náskokem v kapse.

Druhá půle už se hrála v poklidnějším tempu. Přesto byli domácí i nadále jasně lepší a dočkali se další branky. Dvanáct minut po přestávce se totiž trefil Pedro Rios a utnul tak veškeré naděje Deportiva na bodový zisk. Ten sice malinko vykřesal gólem z pokutového kopu Riki, jenže na rozdělení bodů již nic změnit nemohl.

Více informací k zápasu

Real Zaragoza - Racing Santander 1:1

05.02.2011 18:00

Góly: 40. Said Boutahar - 14. Christian Fernández

V posledních třech utkání domácí hráči Zaragozy pokaždé zvítězili, dnes se však museli spokojit pouze s remízou 1:1 s mužstvem ze Santanderu. Konečný výsledek však odpovídá předvedené hře obou celků.

Ve 14. minutě prvního poločasu poslal přesnou hlavičkou hostující tým do vedení 1:0 Christian Fernandez a přiblížil tak svůj Racing k zisku tří bodů. V prvním dějství byli mírně aktivnější hráči domácího celku, kteří si vytvořili pár příležitostí a dokázali i smazat jednogólovou ztrátu, ještě do poločasu to bylo 1:1. Pět minut před koncem prvního dějství totiž Zaragoza zásluhou Saida Boutahara srovnala a šance obou týmů byly opět vyrovnané. Do konce prvního poločasu už poté branka nepadla, a proto oba týmy šly do kabin za nerozhodného stavu 1:1.

Ve druhé půli byli mírně aktivnější hráči hostujícího Santanderu, stoprocentní gólovou příležitost si ale nevypracovali. Chvíli před koncem utkání mohli zápas rozhodnou hráči domácí Zaragozy. V 88. minutě vypálil na branku hostujícího celku střeženou brankářem Tonem domácí Florent Sinama Pongolle, s jeho střelou si však hostující brankář poradil. Definitivně mohl utkání rozhodnout v poslední minutě český obránce Jiří Jarník, který hlavičkoval po centru Javora Partese. Naneštěstí pro domácí branku gólmana Tona přestřelil. Do konce zápasu si žádný tým již brankovou příležitost nevytvořil a zápas tak skončil spravedlivou remízou 1:1.

Utkání dvou sousedních celků v tabulce bylo sice bohaté na střely, stoprocentních gólových příležitostí se ale v zápase příliš neobjevilo. Oba týmy si z utkání odnesly každý po jednom bodu. Nedá se přesně říci, zda to je pro jeden či druhý celek bodová ztráta. Kluby se totiž nacházejí ve středu tabulky a nepředpokládá se, že by zasáhly do bojů o evropské poháry. O zajištění účasti i v následujícím ročníku španělské Primera División se zatím ani jeden z obou týmů strachovat nemusí, ovšem díky vyrovnanosti spodní části tabulky úplnou jistotu ještě nemají. V konečném důsledku mohou být ale oba celky vesměs spokojeny.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Sporting Gijón 3:0

05.02.2011 18:00

Góly: 16. David López (pen.), 27. Gaizka Toquero, 74. Fernando Llorente

Athletic porazil na domácím stadionu San Mamés Sporting 3:0 a dostal se na páté místo ligové tabulky. Sporting Gijón se naopak o jedno místo propadl, momentálně je třináctý.

Domácí se dvakrát trefili ještě v první půlhodince a určili tak jasně další vývoj utkání. Potřetí v posledních dvou utkáních se trefil útočník Gaizka Toquero, třetí branku vstřelil dvacet minut před koncem mistr světa Fernando Llorente.

První šanci utkání měli domácí, jenže aktivní Toquero se gólového efektu nedočkal. V deváté minutě přišel první důležitý moment zápasu, hostující stoper Gregory totiž fauloval ve vzdušném souboji Llorenteho a vyfasoval za svůj tvrdý zákrok žlutou kartu. A v patnácté minutě svou čtvrthodinku hrůzy dokonal, když fauloval v pokutovém území a jako trest přišla jednak druhá žlutá karta, která se tím pádem změnila v červenou, druhak se pískala penalta.

K její exekuci se postavil záložník David Lopez a otevřel gólový účet utkání. Stejný hráč mohl zvýšit vedení svého týmu v šestadvacáté minutě, ovšem jeho střela zpoza šestnáctky skončila nad břevnem. Hned minutu nato se ale domácí druhé branky přece jen dočkali, po chytré přihrávce jednoho z nejtalentovanějších fotbalistů současnosti, Ikera Muniana, se zasloužené branky dočkal Gaizka Toquero.

Jen o pár minut později mohlo být rozhodnuto. Po Lopezově centru z pravé strany hlavičkoval Fernando Llorente a po jeho tvrdé hlavičce se zatřáslo břevno! Snad jediným nebezpečím pro obranu domácího Athleticu byl útočník Sportingu David Barral, ten byl ale pečlivě hlídán a snad každý náznak jakés takés příležitosti byl pozornou obranou zblokován, což Barrala evidentně rozhodila, takže byl o poločase střídán.

I druhou půli naprosto ovládli domácí, hned zkraje druhého dějství se k další nebezpečné hlavičce probojoval Llorente, tentokrát ale branku netrefil. Bilbao svého soupeře chvílemi drtilo, do velkých příležitostí se propracovali Munian a San José, obě střely skončily na tyči!

V sedmdesáté třetí minutě se zasloužené odměny za výborný výkon dočkal Fernando Llorente, jenž využil Susaetovy přihrávky a definitivně rozhodl o jednoznačné výhře Athleticu v poměru 3:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona22201170:1161
2.Real Madrid22173252:1954
3.Villarreal CF22143541:2245
4.Valencia CF22135436:2444
5.Athletic Bilbao22122837:3138
6.Espanyol Barcelona22121930:3037
7.Sevilla FC2294933:3531
8.Atlético Madrid22931031:2930
9.Getafe CF22931033:3530
10.Real Sociedad22911233:3728
11.RCD Mallorca22841024:3028
12.Real Zaragoza2258921:3423
13.Sporting Gijón22571022:3022
14.CA Osasuna22571021:2922
15.Hércules CF22641222:3622
16.Racing Santander22571017:3122
17.Deportivo La Coruña22571019:3422
18.Levante UD22631323:3421
19.UD Almería22481023:3820
20.Málaga CF22531428:4718

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (558)

Přidat komentář
niflheim

Zase ta fotka

Reagovat
smazaný uživatel

Bilbao

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Osasuna, Gijón, Liorente ... Ještě výhra Sevilli, Barcelony nad Athleticem.

Reagovat
skteel

Dnes jsem měl v křížovce (asi 2 roky staré) že fotbalista Valencie na 4 , končí to na CA .. Hned mě napadlo Vila ale to C tam fakt je..

Reagovat
Tigerinho

Villa je na 5

Reagovat
Tigerinho

mi napad Mata a Alba, ale tam taky neni to "c"

Reagovat
Kily

přišel jsi na to nakonec? Já se snažil vyvinout veškerou energii a napadlo mě akorát první dvě písmena P a I s tim, že by to bylo myšlený na Koemana. Jinak mě v rychlosti napadli Mata, Alba, Mora a Insa

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu ucty k tomu Koemanovi

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
skteel

Nepřišel , nevadí i tak dík za snahu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

ARCA náhodou vo Vale nehral ?

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka nakolik bylo správně to "c"...

Reagovat
skteel

Já to vím,ale křižovkář to nemusí vědět .. beru v úvahu všechny možnosti

Reagovat
skteel

Kua měla být reakce.

Reagovat
vocasisko

neočekávaná sestava Barcy :

Valdés, Alves, Piqué, Abidal, Maxwell, Sergio, Xavi, Iniesta, Pedro, Messi and Villa

střídačka : Pinto, Adriano, Milito, Mascherano, Keita, Afellay and Bojan

Reagovat
vocasisko

Atlético starting 11: De Gea, Valera, Antonio López, Godín, Ujfalusi, Tiago, Assunçao, Mérida, Reyes, Filipe Luis and Agüero

Reagovat
Footballer

A jak asi budou rozestaveni? Ujfi bude hrát na stoperu?

Reagovat
smazaný uživatel

To by byla sranda

Reagovat
Footballer

No právě

Netuším, jaký post hraje Valera...

Reagovat
smazaný uživatel

valera je myslim pravy obranca , lopez bude hrat na lavo a ujfy s godinom asi na stiperovi ... inak prekvapuje ma ta zostava s jednym hrotom , kike nieco vymysla , alebo je forlan zraneny , ci vykartovany ?

Reagovat
Footballer

Forlán na lavce a vypadá to, že by Ujfi mohl hrát stopera, což by nemuselo být špatné

Reagovat
smazaný uživatel

no bude to zaujimave , ten ujfy na stoperovi .. ale som zvedavy aj na filipeho na kridle

Reagovat
blaugrana

Čo presne je na nej neočakávané ?

Reagovat
vocasisko

skoro vše

Reagovat
blaugrana

Full power, nič neočakávané.

Reagovat
vocasisko

však, to byla ironie

Reagovat
blaugrana

Aha, no, je už pokročilá hodina.

Reagovat
Footballer

what a surprise

Reagovat
smazaný uživatel

Abidal by mohl na stoperu pěkně hořet

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi asi Abidala na stoperu neviděl, viď?

Reagovat
Footballer

Ten už nehoří pěkně dlouho

Reagovat
vocasisko

bejvávalo, momentálně je tam snad jistější jak Puyol

Reagovat
blaugrana

Aktuálne tu horíš len ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Abidal je momentálne najlepší Barcelonský obránca a je jedno či na bekovi alebo na stoperovi

Reagovat
Swarley

je neskutečné, jak se rozehrál a chytnul formu...

Reagovat
Footballer

to jo no, vždycky jsem ho měl za slabší článek barcelonské sestavy, v poslední době je to spíš naopak

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší je, že to je ten Abidal, který byl tři roky zpátky považován za slabinu Barcelony..

Reagovat
Swarley

jj, opravdu neskutečné, jak se vyšvihl...

Reagovat
smazaný uživatel

Může mi někdo vysvětlit, proč nehrál Thiago včera za béčko, a místo toho dnes sedí na tribuně za áčko?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Villareal

Reagovat
Footballer

...v posledních minutách to není fotbal, nic překvapivého, když favorit v závěru prohrává

Reagovat
X-bano-X

Hmmm ponorka sa potopila

Reagovat
Footballer

škoda, mohla zaútočit na 2.flek

Reagovat
smazaný uživatel

Ujfaluši na stoperu, to bude tóčo

Reagovat
smazaný uživatel

ja som to vravel ...

Reagovat
Footballer

Jedééééééééééém Barcááááá

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle pískat nemusel

Reagovat
smazaný uživatel

teraz akoze co piskal ??? ..

Reagovat
X-bano-X

Hmmmm Offside

Reagovat
smazaný uživatel

ted nebyl taky takze 1.1

Reagovat
X-bano-X

Pri tom druhom bol Victor skor pri lopte, takze by to mavnutie bolo nepodstatne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale mohl udelat chybu..... stejne tak jak messi nemusel dat gol..... a za to zakonceni i pres 5* pisknuti mohl dostat zlutou:-D ale to uz bych byl moc jiri fcb a to nechci:-)....

Reagovat
smazaný uživatel

Za dva tejdny je Valencie na 3. místě.

Reagovat
smazaný uživatel

Máte nějaký link na Barcu?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Díkuji :)

Reagovat
smazaný uživatel

Právě včas..

Reagovat
smazaný uživatel

LEOOOOOOOOO .. koncert zacina

Reagovat
Hristo Stoichkov

Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Meeeeeeeeeeeeessi Meeeeeeeeeeeeessi Meeeeeeeeeeeeessi

Reagovat
Footballer

a je tam

Reagovat
Rssa

Messiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, opět geniálně

Reagovat
X-bano-X

goooooooooooooooooooooolazooooooooooo Messiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, to by byl parádní gól.

Reagovat
smazaný uživatel

nádhera jak kolem něj stálo 5 obránců a vzájemně se sráželi

Reagovat
Rssa

2 obránce odstrčil rukou Ujfa

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

je mi ho celkem líto že zrovna dnes hraje stopera na pravo s Villou by si zase nemusel trhnout takovou ostudu, ale tak eště neni konec

Reagovat
Infi

Mě tak napadá, možná to udělal schválně, aby Messimu vynahradil to zranění na začátku sezóny

Reagovat
herbage

To bylo komický

Reagovat
smazaný uživatel

sa mi to videlo akoze vravi " uhni , ja si ho podam " .. a potom " boha nestihol som "

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Jeeej,skoda,messi skoro dalsi...

Reagovat
smazaný uživatel

Ujfaluši to posral nalítnul do negra

Reagovat
indy

uz v zapase s herculesom sa mi to zdalo a dnes sa mi to zase potvrdzuje...Messi nie je vo svojej kozi, lopta ho vobec neposlucha

Reagovat
Infi

Ale ale ale.. Kdyby ho neposlouchala, tak by ze 16 takhle přesně nezakončil.

Reagovat
smazaný uživatel

Pep

Reagovat
X-bano-X

Zatiaľ sa mi vôbec nepáči Maxwell, Erik musí často k čiare ak by mu to raz nevyšlo tak ostava vzadu len Pique.

Reagovat
Rssa

Já být Pepkem, tak už začínám upřednostňovat Adriana, teda aspoň do doby, než se vrátí Carles

Reagovat
Footballer

Reagovat
Footballer

přesně tak, kupí spoustu chyb, dopředu nulovej...

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pichichi

Reagovat
Infi

LEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!! A ještě jeden!!!! Ne-li víííc!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ano,ten nejlepsi zas a znovu !! Messi !!

Reagovat
smazaný uživatel

LEOOOOOOO .... a zaskodnici sa mozu aj poj*ebat do huby

Reagovat
smazaný uživatel

LEOOOOOOO .... a zaskodnici sa mozu aj poj*ebat do huby

Reagovat
Rssa

gooooooooooooooooool

A Cristianovi doma u televize pěkně zhořkly narozeniny

Reagovat
Footballer

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Zitra si spravi chut

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano dá zítra hattrick idiote...k narozkám a s Messim si můžeš jít vytřit prdel, protože to on umí nejlíp, když je na hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

gooooooooooool Leooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je bago..

Reagovat
Swarley

pěkně Messi

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně Leo

Reagovat
X-bano-X

Jaj ten sudi......

Reagovat
Rssa

A Eric si lážo plážo zasprintoval s Aguerem a stejně ho dal

Reagovat
smazaný uživatel

Abidal je robot, jinak si to neumim vysvětlit

Reagovat
smazaný uživatel

Abidal je neuvěřitelnej A Villa pěkně nas*anej, dneska na něj rozhodčí moc milej neni, obávám se karty.

Reagovat
Infi

Přesně, Villa mi taky příjde ve špatném rozpoložení. Ale Abidal

Reagovat
Rssa

Atleti jsou hodně bez šťávy, někdo z nich dostane redku. Tipuju Ujfu.

Reagovat
Godwinson

To je teda něco. Ne, že by to nějak poznamenalo úroveň, ale je to hloupé.

Reagovat
smazaný uživatel

to je zas diskusia retardi opat pocitili potrebu dat o sebe vediet

Reagovat
smazaný uživatel

Messi - Atlético 2:0. Chce to ještě aspoň jeden pojišťovací gól, jinak se mi ale zápas líbí, až na Maxwella, který je trošku mimo, a Villu, který je očividně vynervovaný. Mimochodem, opravdu mně pobavil sprinterský souboj Abidal - Kun.

Reagovat
indy

Kun si na neho ocividne veril ked si predkopol taku loptu..uz to myslim viackrat skusat nebude

Reagovat
X-bano-X

Keďže mi bohužiaľ net nestíha aj prenos aj stranku s milionom spamov, tak cawko po zapase.

Reagovat
Footballer

Zápas se mi celkem líbí, škoda té šance Pedra, mohlo být vymalováno, i když, troufám si říct, je už i ted...

Maxwell je zatím mimo, kazí, co se dá a Villa snad vstřelí gól, potřeboval by to

Reagovat
smazaný uživatel

Villa by to potřeboval, bojím se, aby nedostal rudolfa za něco dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkné slečny

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkné slečny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Footballer

Mérida šel dolů, návrat si asi představoval jinak...za celý poločas jsem si ho nevšiml

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme se tu po zápase, se*u na to.

Reagovat
Footballer

Dávej mu kartu do prdele, Tiago jde po nohou od začátku zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Filipe, achjo

Reagovat
smazaný uživatel

OMG

Reagovat
-Kopy-

Levante

Reagovat
anonym

400 přihrávek bez jediné střely, já chci zpěz PL!

Reagovat
Infi

PL - 50 přihrávek 30 střel/28 vedle(nad)

Reagovat
C-M@ster

Proto dneska padlo 41 gólu v 8mi zápasech PL a 18 gólu v 6ti zápasech PD.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tos tak,pocitas jen jedno kolo za rok ? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna vlaštovka jaro nedělá

Reagovat
anonym

Vážím si toho, že jsi to spočítal ( mockrát ti děkuju )

Reagovat
Infi

Rádo se stalo.

Reagovat
Footballer

Abidal hraje v neskutečné pohodě zato Maxwell je na vystřídání

Reagovat
smazaný uživatel

No,stridal bych Villu,hodil tam Afiho,Iniesta by se presunul na kridlo,pac Afi se furt stahuje do stredu hriste...tos tak

Reagovat
REPLIKATOR

Messi začíná sbírat karty

Reagovat
REPLIKATOR

Messi hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

To nebyl faul na De Geu?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl. Villa tam byl dřív a dojeli se pak navzájem, akorát De Gea to odnes no..

Reagovat
smazaný uživatel

No ja to videl jen jednou tak si nejsem jistej. Ale spis mi to prislo tak, ze se nedojeli na vzajem, ale ze Villa dojel De Geu. Musim na to pak mrknout jeste..

Reagovat
smazaný uživatel

Tam byl průser v tom, že Villa při tom skluzu nesledoval de geu.A jak ho nesledoval tak zvednul nohy a trefil De Geu do hlavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok. No ale jak rikam, jeste na to kouknu. Kazdopadne to asi dost bolelo

Reagovat
smazaný uživatel

faul ? a zaco ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Nechápu proč tady nezavedou omezení počtu smajlů v jedné zprávě, třeba max. 10 smajlů do jedné zprávy

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Afellay slušná rychlost

Reagovat
smazaný uživatel

On je hodne rychlej

Reagovat
Rssa

jestli chceš vidět Afellaye v plné polní, koukni na záznam pohárové odvety s Almérií, tam zářil neskutečně, všecky udolal rychlostí, tahem a silou. Borec

Reagovat
smazaný uživatel

achjo

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Stamkos 63 záp./39 gólov

Messi 30 záp./40 gólov

Reagovat
Footballer

Absolutely unbelievably

Reagovat
indy

kolko to ma Messi golov? v prenose hovoril ze 25, mne sa zda ze o 1 menej...

Reagovat
C-M@ster

Zas je ten skřet v čele střelců...

Navíc zas asi vyhraje zlatou kopačku, protože PD

Už aby byla LM.

Reagovat
Infi

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

těmhle výrokům nerozumím čím dál víc

Reagovat
C-M@ster

Jakým? Vždyť to není normální, že 2 týmy jsou takhle nad ostatníma. Na většinu zápasů si chodí zastřílet.

Reagovat
Infi

Jenže oni takhle jsou i v Evropě. Uvidíš v LM.

Reagovat
C-M@ster

Pokud nenarazí na někoho z Anglie, tak to neuvidím, protože mě ta jejich "hra" moc nebaví.

Ale doufám, že se mýlíš.

Reagovat
Shevchenko

No a co že nebaví? Prostě drtí koho chtějí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proč na to koukáš, a chodíš na diskuze? To je pořád dokola...

Reagovat
vocasisko

mluvil jsem s Leem, prej ještě neví jestli chce obhájit zlatou kopačku v LM, ale pravěpodobně ji pro Barcu opět vyhraje

Reagovat
herbage

Messi nezapomněl, že C.Ronaldo slaví narozeniny a přichystal mu dáreček

Reagovat
Infi

Ronaldo musí být nadšený

Reagovat
Rssa

Reagovat
herbage

No jo, jsi pomalý, ale zase to máš gramaticky správně

Reagovat
Rssa

To já vždy

Reagovat
herbage

Tím jsem tě chtěl navést na to, že tam mám nejspíš chybu

Reagovat
Rssa

Nevadí, dneska ti ji odpustím, vytrpěl sis dost

Reagovat
herbage

To tedy jo, naštěstí Messi umí zvednout náladu, ten první gól byl zase k neuvěření

Reagovat
Rssa

Dneska mu Atleti vyloženě nahráli na všecky branky

Reagovat
Rssa

I Tevéz mu poslal pozdrav z Manchesteru...si ho oba dobírají

Reagovat
C-M@ster

Tevéz má taky narozeniny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

No, tak mi o 4minuty utekl ten termín narozenin... to je toho.

Reagovat
smazaný uživatel

O to nejde, ale to je jedno

Reagovat
Rssa

Leo poslal pěkný dáreček Cristianovi k narozeninám

Reagovat
smazaný uživatel

No co, Ronaldo zitra Messimu krasne odpovi

Reagovat
herbage

leda že by foukli Realu 3 penalty

Reagovat
smazaný uživatel

Neco podobnyho jsem od tebe cekal

Reagovat
smazaný uživatel

uvidime

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouzena vyhra. Messi hattrick, ale k tem dvoum golum se dostal dost snadno a se stestim. A je skoda, ze Filipe nedal na 2:1, mohlo to byt jeste zajimavy. Kazdopadne nepochybuju o tom, ze by ten titul Barca jeste nejak mohla ztratit.

Reagovat
smazaný uživatel

barca straci formu tri krat za sebou iba 3-0

Reagovat
Infi

Hej no, katastrofa

Reagovat
smazaný uživatel

tojo je to lehký podprůměr

Reagovat
blaugrana

Dopičičičičči.

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas pěkný, Messi výborně, Abidal opět neskutečný, Maxwell taky (ale trošku jinak neskutečný ), pobavil mně Messiho sprint s Agüerem k vápnu ( Meeeeessi, Meeeeessi ). Atlético jsem čekal horší, abych pravdu řekl.

Reagovat
Rssa

Messi pak 5 minut nemohl popadnout dech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Footballer

Taky jsem čuměl, Kun bez šance a následně si ještě stihl obhodil protihráče

Reagovat
vocasisko

jojo Messi jde do sebe dneska jsem od něj viděl snad 3 sprinty směrem k vlastní bráně, to už jsem dlouho od něj neviděl

Reagovat
Footballer

Reagovat
smazaný uživatel

Messi v čele tabulky stčelců překonán rekord Realu v počtu výher za sebou promazaná diskuze

Reagovat
Footballer

Hlavně za to poslední

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona je snad jediný tým na světě, kdy takhle při jednoznačným zápasu udělá z rozjetý párty ještě trochu víc rozjetou párty..

Reagovat
herbage

Arsenal taky dneska dobře rozjel párty

Reagovat
smazaný uživatel

to teda hej , diaby to nakopol a newcastle to zaklincoval

Reagovat
Footballer

...a jakou

Reagovat
smazaný uživatel

To byla jedna z těch pařeb, které se rozjedou výborně, a pak končíš na záchodě imitací autobusáka.

Reagovat
Rssa

Reagovat
Rssa

Dneska to byla upřímně docela nuda - možná i proto, že mi na ruském přenosu nešel zvuk

Reagovat
smazaný uživatel

španělský přenos rulez, to jejich goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool nemá chybu

Reagovat
Footballer

Jo tak to se mi v půběhu zápasu stalo taky, rusáci vypli, ale dívat se na zápas bez zvuku snad nejde...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to bylo bago právě.. Neskutečný, co dokážou udělat s takhle kvalitním týmem.

Reagovat
Rssa

takhle bych současné Atletiko rozhodně nepojmenovával

Reagovat
Hristo Stoichkov

Mně to přišlo takový těžkopádný, rozhodně to nebyl nějaký vynikající výkon. Výsledek je pro Atletico krutý

Reagovat
smazaný uživatel

Co sem to zas zplodil

Reagovat
Kily

čím udělala ze zápasu ještě rozjetější párty? Já se těšil na pěkný fotbal se spoustou šancí a branek a toho se mi dneska nedostávalo, místo toho jsem obdivoval spíš kousky Abidala, který zahrál moc dobře, zápas samotný třeba mě jinak opravdu nudil

Reagovat
herbage

Tj, druhá půle byla slabší, ale první ještě ušla

Reagovat
Kily

mě právě moc nebrala ani ta první, ale možná jsem měl vzhledem k posledním zápasům těhle dvou týmů prostě moc vysoký nároky. Atlético to zavřelo a snažilo se co nejdýl držet nulu, hodně času jsem pak trávil tím, jestli Barcelona nemá den, nebo se nerozhodla porážet soupeře i když hraje jenom na nějakých 40 procent, začátek druhý půlky pro ní mohl znamenat dost velký komplikace

Reagovat
herbage

Mně šlo spíš o hru Barcelony, já ani tak nesleduji hru jako pohyb hráčů, narážečky, apod., takže is ten zápas užiju trošku jinak. Snad jen při pohledu na jejich hru mi přijde, že ten tým je jeden živoucí organismus a každý hráč ví, kdy kde má kde být a co má přesně udělat

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme spíš víc koukali na druhou půlku a v druhý jsme přišli jen při Golazoooo

Reagovat
smazaný uživatel

Na první.. A Kily, dej mi kdyžtak BAN, protože tohle bych plodit neměl

Reagovat
smazaný uživatel

Barca Messi a vůbec všichni Jinak Atletico nehrálo špatně, dali do toho vše ale hold na Barcu to ani zdaleka neatačí.

Reagovat
Kily

jenom mám takovou prosbu, jelikož diskuze nikdo pečlivě nesleduje - když se tu zase objeví vylízanec typu toho blba, co tu spamoval, tak dole je "Našli jste v článku chybu? Můžete nám ji oznámit", když touhle formou upozorníte na debila v diskuzi, tak to bude promazáno mnohem dřív, prakticky ihned Tím nenařizuji a neorganizuji si to tak, aby tady někdo dělal práci za někoho jiného, ale myslím si, že když takhle bude občas někdo postupovat, tak to prospěje všem

Reagovat
blaugrana

Občas ich nesmieš mazať, musia vzplanúť emócie.

Reagovat
Kily

tohle nebylo o emocích, ale o demenci

Reagovat
blaugrana

No práve ta demencia zapríčiní to vzplanutie emócií.

Reagovat
smazaný uživatel

Emoce?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Reagovat
Rssa

Atletům dneska musí Messi děkovat. Při první brance odvedl neocenitelnou práci Ujfa, když odstrčil Messimu z cesty své 2 spoluhráče. Při druhé brance mu obránce Atletika dokonce sklepl míč a při třetí byla pomoc Atletika Messimu k zisku Pičiči tak evidentní, že De Gea musel ležet s hlavou v dlaních, jak se za svou obranu styděl.

Ale celkově hráli Atleti ve druhém poločase fakt dobře, Aguero strašil celý zápas (jak si dal 5 hráčů Barcy v prvním poločase ). Jen škoda, že Pepek tam zas vypustil Keitu a torpédo Afellaye až v závěru

Reagovat
blaugrana

Tak odkedy je Ujfi členom základu Am, tak je už zvykom, že má vždy podiel na výhre Barcy.

Reagovat
indy

Reagovat
Rssa

BTW: Kdy má narozeniny zbytek Messiho rodiny? Já jen jestli se Leo stihne vykartovat ještě před El Clasicem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hm Real zítra už od 19:00? to se mi moc nehodí

Reagovat
alcantara

ten prvy gol...neuveritelne, ako pri zmenach smeru a pohybu nestraca vobec na rychlosti ani sa pri kluckach nevychyluje zo svojej osi, to chce skvelu fyzicku vymakanost. Nebranitelna zalezitost, ajked vyzera v podstate jednoducho a bola uz mnohokrat opakovana. 40. gol sezony vo februari, trosku genialne

Reagovat
smazaný uživatel

ak to takto pojde dalej , tak v lige trhne aj hranicu 40 golov .. to by bol hadam aj rekord ci ?

Reagovat
X-bano-X

K rekordu potrebuje dať v lige ešte 15 golov.

Reagovat
alcantara

bol, doterajsi je 38, tusim hugo sanchez a telmo zarra su jeho spoludrzitelia.

Reagovat
smazaný uživatel

tak sa dohodnite ci 38 alebo 39

Reagovat
zidane78

38

Reagovat
alcantara

14 na vyrovnanie rekordu, 15 na prekonanie

Reagovat
smazaný uživatel

uz mi to cvaklo , pochopte , je uz neskoro

Reagovat
zidane78

Barcelone gratulujem 16x vyhrat v rade su zasluzi respekt este raz gratulujem

Reagovat
vocasisko
Reagovat
smazaný uživatel

geniální práce ve photoshopu

Reagovat
vocasisko

photoshop je nuda, správnej grafik si musí umět poradit i v malování

Reagovat
smazaný uživatel

No řeknu ti, že úpravou fotek by ses moh živit. Není to skoro poznat

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
C-M@ster

další pokuta

Reagovat
Footballer

Reagovat
Kenneth

Co je to za píčovinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Athletic

Reagovat
smazaný uživatel

No každopádně dneska jsem se asi rozhodl - můj další dres bude Abidal.

Reagovat
alcantara

kto by to bol pred dvoma rokmi povedal

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně! Ale asi si ho koupím, dost o tom přemýšlím.

Reagovat
herbage

No já si vždycky vzpomenu na tohle video, jak se Puyol modlí aby Abidala vyhodili

http://www.youtube.com/watch?v=q6Ehs2R_Ug8&feature=fvst

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Proč mi u toho nejedou ty titulky?

Reagovat
smazaný uživatel

Ahá, už to mám

Reagovat
Rssa

a co teprve tady toto aktuální video

http://www.youtube.com/watch?v=OQ2-yufwbKo

Třeba se právě o tom bude dneska Cristiankovi zdát

Reagovat
Footballer

Jj, tohle jedno z nej, společně s Keitou

Reagovat
smazaný uživatel

To co předváděl Abidal? To prostě není člověk, já mu to nežeru To je robot... http://www.youtube.com/watch?v=hNXHveyzUvY&feature=player_embedded#

Reagovat
alcantara

MVP= 50 golov, Real Madrid=48 golov

Reagovat
alegre

Byl jsem na Camp Nou, Abidal daleko nej... hráč zápasu, Iniesta, Messi, Xavi, Alves vynikající. Jen ty ceny vstupného tentokráte jsem dal 120,- eur, ale seděl jsem na prostředku, ve 14. řadě.

Reagovat
X-bano-X

ufff, ale aj tak zavidim

Reagovat
Rssa

Reagovat
herbage

Vidět Messiho hattrick na vlastní oči, to musí být nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

24. dubna letím na Osasunu, doufám, že dá Messi taky hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Taky o tom docela přemýšlím, je to zrovna v termínu Svatého týdne, takže bych ani nemusel mít problém se školou, ale týden před tím se hrají dvě Clásica, takže nevím, co čekat za sestavu.

Reagovat
smazaný uživatel

chtel bych se zeptat, kde je nejlepsi poridit listky?? jestli je to lepsi rovnou s nejakym zajezdem tam i s ubytovanim a nebo jak? popr jestli by jste mi nedoporucili nejake stranky kde se to da poridit a kde je to spolehlive :-) dekuji

Reagovat
smazaný uživatel

Mně je kupovala mamka k Vánocům a rezervovala je tady - http://www.servicaixa.com/nav/en/index.html?CODIUSU=E014EC02

Reagovat
X-bano-X

Keď som bol v Barcelone tak priamo v hotely kde som bol ubytovaný organizovali zájazd na zápas( resp. bola možnosť zohnať lístky) cena sa pohybovala cca 60-80 euro. Bolo to na atletov, ale bohužiaľ zápas sa hral nedeľu a ja som odlietal v sobotu takže netuším aké miesta to boli.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem byl poprvý na Nou Campu přes zájezd, protože jsme ještě netušili co a jak. Jeli jsme dohromady tři, v hotelu jsme byli 3 noci a výlet každýho vyšel na 11 tisíc včetně lístku na stadion (proti Athletic Clubu, místa nad kotlem, asi sto metrů vysoko). Do Barcelony lítá spousta nízkonákladovek (například Wizzair nebo EasyJet), takže doprava není problém. Já se například do Barcelony dostal minulý týden za 1800 a přespal jsem v hostelu se 3 lůžky přímo na Ramble za 40 euro. Jediné, u čeho si nejsem doteď jistý, jsou vstupenky, protože jsem je měl vždycky zařízené přes známe, ale ani to by myslím neměl být problém. Jinak Barcelona je jako město hodně přehledné, metro má hodně hustou síť a je poměrně udržované a z letiště pravidelně jezdí autobusy, kterými se dostaneš do centra za 5 éček. Určitě se toho nemusíš bát ani na vlastní pěst.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty lístky se pořizovaly v době, kdy finále poháru bylo daleko, a Barcelona v něm ještě dávno nebyla. Na Barcelonu se pojedu podívat poprvé, takže si to užiju tak i tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě si to užiješ a možná se i potkáme. Kdy tam letíš? Jestli se tam dostaneš už v pátek, tak máš docela štěstí, "Procesión de la Vírgen de la Macarena" byl pro mě jeden z nejemotivnějších zážitků, co jsem na ulici viděl (a to říkám jako víceméně nevěřící), určitě doporučuju vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele nevím přesně, ale asi na 5 dní tam letím, snad už někdy v pátek odlétám. Jsem si ani neuvědomil, že ten víkend jsou Velikonoce. To asi Španělé dost prožívají, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Co tu slýchám, tak hodně moc. Zrovna před chvílí jsme to řešili. Velikonoce tu slaví snad úplně všichni, ať už jsou aktivně věřící nebo ne (pro některé je to fiesta jako fiesta) a mluví tu o tom už dva měsíce dopředu. Já jsem nikdy kompletně celé svátky neviděl (kdo si taky může udělat jen tak dvoutýdenní prázdniny?), akorát jsem byl shodou okolností také na poslední víkend v Barceloně. Tam jsem v podstatě viděl akorát průvody v okolí Rambly, které na mě působily hodně ponuře až depresivně, rozhodně se však nedají snadno zapomenout. Velikonoce jsou obecně takovým hodně rozporuplným svátkem, určitě si ale zkus něco o způsobu oslav v Barceloně něco zjistit před tím, než se tam dostaneš. Já jsem si to taky neuvědomil a určitě mi kvůli tomu leccos uniklo.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že jsem přestal se španělštinou, protože moje učitelka mi hodně povídala o různých svátcích a zvláštnostech Španělska, a pouštěla mi i dost videí, byla tam třeba ta španělská obdoba apríla (teď přesně nevím, jak se to jmenuje, vím, že je to někdy v období Vánoc), a další. Tak si to budu muset zjistit sám. Mimochodem, máš icq?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to byla určitě chyba. Jakýkoliv románský jazyk je v podstatě základ pro většinu těch ostatních a víceméně se dá při troše snahy rozumět půlce planety. Španělský apríl je vždy 28. prosince na Den neviňátek, mimojiné se nevyhýbá ani tisku (zprávy a la holohlavý Carles nebo Barcelona v bílých dresech jsi ale asi zaregistroval ). ICQ už nepoužívám, času je míň a míň.

Reagovat
smazaný uživatel

že by dal hattrick i ze zlatých míčů?

Reagovat
smazaný uživatel

Výkon to nebyl bůhvíjaký, ale zasloužená výhra. Leo potěšil nejen mě, ale i dost Realistů, co ten mač se mnou sledovali.

PS: Je mi špatně

Reagovat
smazaný uživatel

Co to hrály Ponorky za srajdu?

Reagovat
-Kopy-

Levante nás podrželo.

Reagovat
smazaný uživatel

Levante mohlo vyhrát o tři a nikdo by nemohl ceknout, ponorka hrála tužku..

Reagovat
smazaný uživatel

vím, viděl jsem to. Levante zcela zaslouženě. Jen jsem se překvapeně ptal, kde nechaly ponorky svůj pěkný útočný fotbal. Včera to byla velk zoufalost.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se rozhodne o titulu . Real stratí a Mourinho poletí.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi parada opet dokazal ze je naprosto suverenne nejlepsi na svete

Reagovat
smazaný uživatel

Ake pekne,ze diskusia patrila iba fandom barcelony a vecer necakam opak

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi tu nebyl, jak tu ten blbec spamoval

Reagovat
smazaný uživatel

som dosiel domov az o piatej rano...ktory blbec?Niekto znamy alebo anonym?

Reagovat
Kily

GrcaONE/stixovič

Reagovat
X-bano-X

Nejaký grcaone, asi 10 postov s 500 smajlmi, vôbec sa sem nedalo dostať no a samozrejme milion vulgarizmov zakončených hala, hala, CR je najlepší atď Proste realista

Reagovat
Kily

nestrkej všechny to jednoho pytle

Reagovat
X-bano-X

Ale to posledné slovo je s malým r ono to bolo myslené ako ironický dvojzmysel ......... no nič

Reagovat
smazaný uživatel

Jak píše Kily, zas bych nepřeháněl

Reagovat
smazaný uživatel

co je to za nářek, máš to zapotřebí?

Reagovat
smazaný uživatel

plac ako plac,ale dobre Skor povzdychnutie

Reagovat
Kenneth

Snad si dneska nezahraje Benzema. Akorát tam stojí a čumí, když má proměnit 100 procentní šanci tak selže. Ten si nezaslouží ani lávku.

Reagovat
X-bano-X

Tak to teda nieje pravda.

Reagovat
Kenneth

Je to pravda. Proti Seville spálil zase 3 tutovky. Takovej hráč nám nemá co nabídnou, Adebayor by měl hrát místo něj, ten má čich na goly a je ve vápně agresivnější. I když ho nemám rád.

Reagovat
X-bano-X

Pripomenul by som že bol kupovaný ako jedna z najväčších útočných nádejí, takže problém nemusí byť v ňom samotnom, ale aj v okolí....

Reagovat
smazaný uživatel

V okolí? Mluvilo se o tom, že si ho vedení zvalo párkrát na kobereček kvůli jeho nočnímu životu, a tak, nebude to spíš v něm?

Reagovat
X-bano-X

Veď vravím že v okolí......veľa nočných klubov má v okolí

Reagovat
Kenneth

Kecy kecy a ještě jednou kecy! Problém je jen v něm. Takové goly se dávají i v přípravce. Připomínám: Tento hráč stál 35 mil. eur. Má plat 6 mega eur ročně. 24. fotbalista s největším platem. Proto čekám výkony. Bohužel za ty 2 roky sem od něj ještě pořádný výkony neviděl, jen spálené šance a kecy jak maká v tréninku jak kůn.

Reagovat
X-bano-X

Ale on na tom tréningu fakt maká ako kôň

Reagovat
Rssa

alžírský polokrevník?

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Benzema. Nedaří se více hráčům, ale schazuje se to všechno jen na něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě chvíli povídej o chudácích. Za všechno si může jen a jen sám. Každopádně poslední zápasy se mi moc líbí, konečně hraje to, co po něm trenér chce. KONEČNĚ, po půlroce to pochopil. Myslím, že nákup Adeho mu pomohl, ale na druhou stranu nechválím dne před večerem.

Reagovat
X-bano-X

300 pre Barcu a cules

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

Reagovat
Footballer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Ricky se mi ZATÍM dnes moc líbí.

Reagovat
One-Real

Konečně Cristiano!

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo troška chrbtom

Reagovat
Tigerinho

Ronaldo jak je na tom s tim rekordem?

Reagovat
smazaný uživatel

prekonal ho

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
Tigerinho

víš k tomu i ty čísla? :)

Reagovat
vocasisko

nedívám se na to, takže to jsou Socky tak tragický?

Reagovat
Tigerinho

to zase ne, Tamudo měl dvě gólovky, ale Iker vychytal

Reagovat
Al Capone

ne, jenom my jsme tak skvělí

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsem viděl první půlhodinu, tak dopředu skvělí, ale dozadu hoříte.

Reagovat
Al Capone

to je už klasika

Reagovat
Tigerinho

Dobrá první půle... konečně se na to dá zase dívat

Reagovat
smazaný uživatel

Madridisté dlouho čekali na spolupráci dvojky Ronaldo - Kaká ze začátku loňské sezony a dočkali se po více než roce a půl. Kaká dnes fenomenální. Btw. bombastická sestava, i Lass dnes hraje úžasnej zápas.

Nabrali jsme dva týdny před LM správnej směr, jen ho udržet příští týden v Barceloně.

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
One-Real

Jen ta obrana furt skřípe, s návratem Pepeho to snad půjde nahorů.

Reagovat
smazaný uživatel

Výkon obrany dnes téměř nic nevykazuje, hrají neskutečně laxně a sami asi vědí, že tenhle zápas má jen jednoho možného vítěze.

Reagovat
One-Real

Je pravda, že je vidět trochu laxní přístup. Ale mohlo se nám to zle vymstít, hned po brance na 1:0. Nepochybuju, že by jsme stejně vyhráli, ale proč si zbytečně nechat dát góly, přecejen ta nula na konci vypadá lépe.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasný, ale já to ymslel z heldiska toho, že to neznamená nic co se týká formy na LM. Vrátí se Pepé a budeme doufat, že bude mít čistou hlavu.

Reagovat
One-Real

To souhlas. V LM to bude o něčem jiném a hráči k tomu budou určitě i jinak přistupovat.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
F.Torres

no tak dneska zase paráda, toto je konečně Real Madrid

Reagovat
Kenneth

Ale ty ses dneska moc nepředved.

Reagovat
Al Capone

máte někdo link na kvalitní přenos?

Reagovat
Tigerinho
Reagovat
Al Capone

diky

Reagovat
Tigerinho

lepší přenos sem dloooouho neměl

Reagovat
smazaný uživatel

Malaga bodík si cením zo Sevilly :)...škoda tej hlavičky v 90. min, inak

Reagovat
smazaný uživatel

Real vede ...tak to je škoda, byl jsem zvědavej, jak by to dopadlo, kdyby opět ztratily body...hlavně s Mouřenínem...

Reagovat
C0br

Ronaldo s páskou za Mnichov?

Reagovat
Kenneth

Noa?

Reagovat
C0br

jen se ptám, jestli od něj něco takového můžu čekat, nebo je to jen náhoda

Reagovat
Kenneth

Nechápu co z něj děláš. To je snad samozřejmý ne?

Reagovat
smazaný uživatel

To teda samozřejmé není

Reagovat
vocasisko

čím lepší Real -> tím lepší Barca

čím lepší Ronaldo -> tím lepší Messi

takže jedem Real

Reagovat
Kenneth

protiřečíš si. čím horší Ronaldo tím lepší Messi.

Reagovat
One-Real

a proto když se CR dařilo, tak na něj v tabulce střelců PD ztrácel Messi 4 branky a proto po 2-3 zápasové gólové Messiho odmlce, se mu začalo dařit až ve chvíle, kdy se přestlao dařit CR, zajímavá teorie :)

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Protože hraál Messi strašně z hloubky a místo aby šance zakončoval, tak je vytvářel

Reagovat
vocasisko

góly nejsou všechno, Messi zase v době kdy Ronaldo válel sbíral asistence jak na běžícím pásu, ale pokud se oba teď rozstřílí tak se vsadím, že trhnou rekord La Ligy určitě

Reagovat
smazaný uživatel

navíc Ronaldo hrál víc zápasů než Messi (zranění, prodloužená dovolená)...a Messimu se daří jinak každý zápas, bud asistenčne nebo golově, kdežto ronaldo bud uplně vyhoří nebo zazáří, nic mezi neexistuje u něj, ptz když mu to nejde, tak se vzteká a rozhazuje rukama

Reagovat
smazaný uživatel

Co takhle kouknout i na další soutěže.. Nebo třeba kouknout na asistence.

Reagovat
One-Real

Asistencí má víc nepopírám, ale nesouhlasím s teorií, protože když se Cristianovi nedařilo, tak Messi válel dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi si udržuje standardní výkonnost, jenže na ty vynikající výsledky Cristiana vždycky nějak dokáže zareagovat. Nehledě na to, že Messi má méně odehraných zápasů v La lize..

Reagovat
Kenneth

Skvělý hádejte se dále o tom kdo je lepší. Ještě zítra ráno nebude hotový.

Reagovat
Kenneth

*nebudete.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady nejde o to, kdo je lepší, ale o tom, že Messi na ty výsledky Cristiana Messi dokáže vždycky zareagovat..

Reagovat
Footballer

někdy zaperlíš opravdu slušně, lépe řečeno se nějak překlikneš

Reagovat
smazaný uživatel

Myšlenky předbíhají klávesnici

Reagovat
Footballer

Reagovat
Footballer

Nechávej myšlenky předběhnout klávesnici častěji, stojí to za to

Reagovat
One-Real

Ale já tohle nepopírám, jen řikám že neni pravda, že čim horší CR, tim horší Messi.

Reagovat
One-Real

A naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

To ne, protože Messi si udržuje pořád TOP výkonnost.. Jde mi hlavně o to, že když dá C. Ronaldo hattrick, tak na to Messi zareaguje další zápas takovým výkonem, který ten Cristianův ještě předčí.. Takže to "čím lepší Cristiano, tím lepší Messi" celkem platí

Reagovat
One-Real

Tak i Messi má slabší dny (viz Hercules, kdy byl prý z blaugranas nejhorší na hřišťi), ale to každý.

O tomhle se těžko má cenu přít, navíc jednou hraje první ten a podruhé zas ten, takže nemůžeš určit čim lepší CR, tim lepší Messi, když začíná Messi a naopak, ale to už zabíhám do podrobností, to je fuk jdu si užít konec zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to nebude tím, pane legendární, že se daří celé Barceloně...

Reagovat
smazaný uživatel

to vůbec nejde takhle říct čím horší cr, tím horší messi...oběma se prostě tenhle rok daří (u Messi už třetí rok v řadě) a stejně ještě je hodně zápasů do konce, ale bude zajímavý sledovat, jak si povedou dál v lize a LM

Reagovat
Kenneth

Ronaldovi se ale taky daří 3. rok v řadě.

Reagovat
smazaný uživatel

no zase tak se mu nedařilo, tolik nezářil jako tuhle sezonu, taky je to vidět na trofejích realu nebo na tom, že Messi dostal 2 zlatý míče a tenhle rok si hodně říká o třetí v ředě :D

Reagovat
Kenneth

V ManU poslední sezonu nastřílel přes 40 golů. Minulou přes 30, a tuhle sezonu už má taky přes 30. A nereaguj na mě, už se o tom nechci bavit.

Reagovat
smazaný uživatel

zářil jen v ManU no tu jednu sezonu a až zase ted no...

Reagovat
Kenneth

Přivedl Manchester k několika titulům a k vítězství v lize mistrů. Minulej rok nastřílel přes 30 golů a to to není útočník. říkej si co chceš, je mi to fuk.

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo v Man U ten rok byl fakt nejlepší, to ví každej....minulej rok sice dal 30 golů, ale tolik o něm slyšet nebylo...a Messi taky neni úplně útočník, ty pozice maj skoro stejný

Reagovat
smazaný uživatel

Aha

Reagovat
smazaný uživatel

jde o to, že Messi válí pořád a Ronaldo měl ted 3 zápasy odmlku...je neskutečný, jak si Messi drží formu

Reagovat
smazaný uživatel

jde o to, že Messi válí pořád a Ronaldo měl ted 3 zápasy odmlku...je neskutečný, jak si Messi drží formu

Reagovat
smazaný uživatel

som rad,ze sa Jose konecne odhodlal posadit di Mariu

Reagovat
Kenneth

Doufám že tomu bude tak i další zápasy.

Reagovat
Filip12

Na té fotce mi připomíná trochu Tonyho Adamse

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

To jsou hrozný tragédi

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozně směšný. Ale ani trochu mě to nepřekvapuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

tak to je moc :D

Reagovat
Rssa

o co jde?

Reagovat
smazaný uživatel

V půlce zápasu Realu tam byl nadpis: Ronaldo Pichichi!

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Podle statistiky Marcy (a zdrojů, které ji přejímají) se Ronaldovi počítá i ten gól za pomocí Pepeho zad, už to tam vysvětlovali asi desetkrát, stejně jako by tady vám, očividně negramotným Kataláncům, tak se přestaňte tak tupě divit a dělat zase z komára dromedára... Cenu Pichichi uděluje Marca.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca skore 70:11, Real skore 51:18 dobrej rozdíl

Reagovat
Kenneth

A to sem myslel že bude konečně u zápasu Realu klid. jiri tu neoxiduje tak sem přijde jinej exot.

Reagovat
smazaný uživatel

ale nikoho jsem nechtěl naštvat, jen jsem sem hodil statistiku:)

Reagovat
Al Capone

pokud se Di María naučí nesobčit tak se z něj stane velký hráč

Reagovat
C0br

Smůlička

Reagovat
smazaný uživatel

Kulečník

Reagovat
X-bano-X

Joooooo

Reagovat
X-bano-X

Ten laxný prístup sa musel prejaviť, ale šlo to ako od dreva

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak teda řekl bych, že za ten výkonnostní vzestup může dost Marcelo.. Bez něj hraje Real o poznání hůř.

Reagovat
Kenneth

TAKY. Ale hlavně to že nehraje Benzema.

Reagovat
smazaný uživatel

jj...když tam neni, tak realu chybí někdo, kdo se nebojí a vlítne do vápna

Reagovat
X-bano-X

A Ronaldo je fakt vymaštený...musel vidieť kam toho hráča trafil, kór keď ho napálil z metra

Reagovat
smazaný uživatel

on skor riesil tu situaciu predtym,ale ty mas samozrejme svoju pravdu

Reagovat
X-bano-X

Jasne a preto po nastreleni hráca ukazoval na ruku......

Reagovat
smazaný uživatel

ano pretoze ta prva strela alebo to bol center isiel do ruky,tak tu neprevracaj oci...od tej ruky sa to odrazilo k Ronaldovi,ktory trafil bok hraca supera.

Reagovat
X-bano-X

To su kktiny, Ronaldo ruku signalizoval aj pri prvej strele a pri druhej zas. Tieto bludy môžeš hovoriť ľuďom čo zápas počúvajú v rádiu a nie na futbalovej diskusii kde to pozerá každý. By som rád vedel odkiaĺ môžeš vedieť že signalizoval ruku ktorá sa stala pred minutou a nie tu "ruku" po jeho strele........

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo ta ruka isla zretelne do boku a to predtym bola viditelna ruka,takze neverim,ze by signalizoval prave tu svoju strelu.A poprosim ta velmi krasne tie svoje kecy komu mam co hovorit si nechaj na doma dobre?Uz ma nebavi to tvoje detske utocenie namna.Je to normalna diskusia a vravim svoj nazor.Zretelne isla lopta do boku,neverim,ze by za toto Ronaldo chcel penaltu.Je to len smiesne utocenie na jeho osobu.Cokolvek spravi,hocijake gesto,tak sa to len riesi v jeho neprospech.Mimochodom ta strela je na vacsiu diskusiu.Najprv Ronaldo zdvihol ruku,som myslel,ze signalizuje,ze hrac je zraneny alebo ze mu nieco spravil tou strelou.Az potom s usmevom ukazoval na ruku,ale to bolo skor take signalizovanie,ze ,,sledujte ten zapas poriadne".Dalej ten hrac co ho trafil sa valal,valal,valal az kym vedel,ze nebude penalta,tak bol hned na nohach a hlasil sa do hry,takze aj keby si chcel riesit to,ze Ronaldo chcel penaltu za tu ruku,tak aj o spravanie hraca Sociedad(neviem jeho meno,preto vravim v takej osobe ako vravim) bolo zvlastne.Kokso fakt zbytocna diskusia,neviem naco to tu riesime jak kreteni

Reagovat
X-bano-X

ale no ták, Ronaldo sa tam rozčuloval asi minútu .........

Reagovat
smazaný uživatel

ronaldo se rozčiluje pořád, když mu něco nepísknou, když mu cokoliv proti němu písknou nebo když mu to vůbec nejde,,,klasika....nechtěl bych se zastávat takovýho hráče

Reagovat
X-bano-X

Ehm a ešte som zabudol, že ja na teba neútočím, len poukazujem na zjavné veci ktoré prehliadaš a ktoré skresľuje tvoja orientácia. Nič viac

Reagovat
smazaný uživatel

Za celou minutu, kdy se rýsoval a nakonec padl gól soupeře by si zasloužil Marcelo společně s Garayem naliskat. I když o nic nejde, je neskutečný vidět takový bránění centru na takové úrovni.

Reagovat
Al Capone

Lass je fakt skvělý

Reagovat
Godwinson

Cristiano

Škoda San Sebastianu ...

Reagovat
Mishko

Cristiano Ozil Marcelo Kaka

Raul Albiol

Reagovat
-Kopy-

Sociedad ani jednu červenou, tak o tom si můžem nechat zdát.

Reagovat
Kenneth

Doufám že se Benzemo koukáš jak se má chovat útočník.

Reagovat
smazaný uživatel

vyzera to tak, ze Karim bude sediet.... Ade sa slusne chytil

Reagovat
Kenneth

At si sedí, za ty výkony si zaslouží dokonce tribunu. Už aby se vrátil Pipita a my mohli Benzemu prodat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ade by mohol ostat, plus Gonzalo s benzemom suhlas

Reagovat
One-Real

Ade muž posledních minut.

Reagovat
Al Capone

Adebayor

Reagovat
Al Capone

doufám, že hostování se změní na přestup

Reagovat
One-Real

To by musel odejít Karim, vem si že se vrátí Higuaín, na šanci bude dál čekat Morata, za rok a půl se vrátí Rodrigo. Jedině přes toho Karima.

Reagovat
Al Capone

tak to taky myslím, ale škoda, myslím, že nejenom já jsem v něm viděl nového Ronalda

Reagovat
One-Real

zase bych to až tak nepřeháněl, Ronaldo je jiná třída

Reagovat
Al Capone

to každopádně, ale taky si chodil pro míče na pulku, měl skvelou kličku a především mu to střílelo

Reagovat
Godwinson

Snad odejde.

Reagovat
RMCF

ROdrigo se do Realu podle mě nevrátí.

Reagovat
racet

Reagovat
Kenneth

Pokud se nezačne chovat jako hovado tak ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Díky hoši že jste mi zlepšili náladu. Pěknej fotbal konečně,hlavně díky tomu že seděl Benzema. Pochvált bych chtěl Lasse, ten dneska neprohrál moc soubojů a bl nejlepší na hřišti.Adebayor taky dost dobrý a Ronaldo klasika :-). Kaká nádhernej gol a snad bude hrát místo Di Márii. Zklamali mě obránci. Hala Madrid.

Reagovat
Al Capone

radši když jednou za čas uvidím takový zápas, než aby se vyhrávalo tako nudným způsobem jako Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Proč se snažíš provokovat? Dneska tu byla konečně klidná diskuze.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale krasne zakoncenie Adeho

Reagovat
X-bano-X

Tak dnes nas Real pekne vyškolil. Škoda 2 nepremenených Tamudových tutoviek, mohlo to byť aspoň dramatickejšie aj keď výpadok 3 hráčov základu je prste v tak úzkom kádri citeľný. Dnes sa ani veľmi nedá chváliť. Tamudo ako náhrada za Llorenteho je neskutočne slabý. Real aj keď druhý polčas odchodil celý zápas hru kontroloval, najmä kvôli dnes výbornému Lassovi. Dnes prvýkrát hral tak, že to vyzeralo ako keby naozaj nechcel protihráčom polámať nohy.

Reagovat
Al Capone

nas?? nefandíš Barce

Reagovat
smazaný uživatel

uz asi milionkrat spomenul,ze barca a sociedad su jeho timy...

Reagovat
Al Capone

nechodím sem tak často

Reagovat
-Kopy-

Hra bez křídel, jsem velmi zvědav.

Reagovat
-Kopy-

Hele Villa je doma.

Reagovat
smazaný uživatel

No Real ted lepší. Dali dokonce 5 golů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Co ta Vale? Další zbytečná ztráta, nebo si to schováváte na druhý poločas?

Reagovat
-Kopy-

Tyč od spidermana teď

Reagovat
-Kopy-

Každopádně ve druhém poločase to od nás bude jízda a přejedem je.

Reagovat
smazaný uživatel

valeeeeenciaaaa

Reagovat
-Kopy-

Pěkný karate od Aritze

Reagovat
Kily

to je zase tragédie, Emeryho poslat na trenérské zkoušky a Navarra na amputaci levé ruky, aby už nemohl dělat kapitána. Obměněná Malaga u nás za poločas předvedla daleko více sehranosti, než my v posledních několika zápasech dohromady. Ještě že Aduriz kouká na házenou, góly s takovou falší asi odkoukal od Jíchy

Reagovat
-Kopy-

Bez křídel to moc nejde, ten střed je hodně přehuštěný.

Reagovat
$dolar$

Jestli tohle Valencia vyhraje, tak to bude mega nefer

Reagovat
Kily

kvůli čemu? Vždyť Hercules taky nic nepředvedl, hráči jsou zalezlí na vápně a jedinou šanci měli z jasného ofsajdu

Reagovat
Kily

částečně beru zpět za to držení Stankevičiuse ve vápně

Reagovat
$dolar$

Kvuli tomu, ze Valencia hraje naprosto priserne...

Reagovat
Kily

stojí ti za to sem psát rádoby objektivní názory na základě hodnocení jenom jednoho týmu, když k objektivnímu hodnocení je třeba hodnotit oba týmy, což utčitě sám moc dobře víš? My hráli první poločas hovno, Hercules až na devět hráčů na vlastním vápně taky skoro nic nepředvedl, spravedlivá by o půlce byla plichta

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
-Kopy-

OLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

Tinooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
$dolar$

Jezisi

Reagovat
-Kopy-

Paráda a ze čtyřbodovýho náskoku už jen bod.

Reagovat
$dolar$

Mne bude stacit i ten jeden bod

Reagovat
-Kopy-

On je prostě neuvěřitelnej, letos dal ve Valencii šest gólů a všechny fantastický a krásný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo za to gesto

Reagovat
vocasisko

jak rozhazoval, při tom jak napálil toho hráče do břichat, rukama?

Reagovat
smazaný uživatel

Prý měl černou pásku na rukávě při zápase. Dnes je výročí tragický nehody týmu Manchesteru United. Tak jestli to bylo k tomu, tak v mých očích stoupl neskutečně.

Reagovat
X-bano-X

To mali snáď všetci nie?Aspoň sa mi zdalo že to malo viac hráčov.

Reagovat
C0br

Měl to jen on. Teda minimálně z realistů.

Reagovat
C0br

oprava: měli ji skoro všichni, bral jsem to ze svého přenosu

Reagovat
X-bano-X

jj práve som to tiež videl, tak to bude asi kvôli tomu čo pisal yarda a nie kvôli United.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska nebo včera zemřel jeden trenérů odchovanců, tak možná proto, ale u Ronalda to nevylučuji, na ManU má přece jenom silné vazby...

Reagovat
X-bano-X

Tak pozeral som goly a je vidieť že to ju mal aj Kaka, Arbeloa, dokonca aj Adebayor takže tipujem že všetci.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha aha, tak děkuju za objasnění.

Reagovat
smazaný uživatel

taky Marcelo alebo Ozil ju nemali.Skusim sa v tom pohrabat,ale zda sa mi,ze Ronaldo to ma v spojitosti s United

Reagovat
smazaný uživatel

Tinův gól potěšil

Reagovat
-Kopy-

On neumí střílet normální branky, samé krásy.

Reagovat
smazaný uživatel

a to mi je jedno, jak ho dal. Ale dal ho a to je důležitý.

Reagovat
-Kopy-

sázkaři

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

fanta. +12 bodíků

Reagovat
-Kopy-

já přišel dát sestavu v 17:08 a šlo jen do 17:00

Reagovat
smazaný uživatel

musíš si na to dát bacha. Je na to skoro 5 dnů. Moře času.

Reagovat
-Kopy-

Rufete Krásný aplaus

Reagovat
-Kopy-

Guita

Reagovat
smazaný uživatel

Ochochoooooooooooooooooooo, toto byl možná nejkrásnější zákrok týhle sezony. Já tam ten kus už prostě viděl.

Guaita

Reagovat
-Kopy-

Jo já už ho tam taky viděl, neskutečný.

Reagovat
smazaný uživatel

Zákrok sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem - myslím, že se to tady ještě neřešilo. Má někdo někde škaredější dresy, než má Hercules? Já jim neberu, že jsou zajímavé a mají takové kouzlo neokoukanosti, ale mě se nelíbí. V kombinaci s černýma trenkama by to bylo lepší (ač stále odpudivé), ale s těma bílýma je to otřesný.

Reagovat
smazaný uživatel

getafe je dlouhodobe kral hnusnejch dresu, kazdej rok se divim, ze se dokazou jeste prekonat. pritom maji takovou prijemnou barvu, clovek by si myslel, ze modrej dres nejde zkazit a ty venkovni, to jsou teprv hruzy...

jinak hercules ma ty venkovni nic moc, ale zase moc pekny domaci

Reagovat
smazaný uživatel

tjn, Burgerkingové jsou ještě hnusnější

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa nepaci naprikald dres Levante,strasne mi pripomina iny skaredy dres

Reagovat
smazaný uživatel

Bazileje

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Netopejři, vztávat a cvičit. Guiatovo čistý konto potřebuju jako sůl.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nic

Reagovat
$dolar$

Reagovat
racet

Reagovat
Godwinson

Tinooooo

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

500. Proti Realu Madrid a jeho nohsledům z Marci

Reagovat
alcantara

500. pre messiho

Reagovat
smazaný uživatel

ee, tuhle pětistovku jsem chtěl využít jinak. Za dnešní "Pichichi" si to zaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

ked vyhra Pichichi Ronaldo velmi dufam,ze o dva goly nech sa to neriesi.A ked vyhra Messi ani nechcem vidiet co tu pribehne za bazmekov z vasho tabora s chechtanim sa,ze Ronaldovi ani gol naviac nepomohol

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jde o objektivitu a ta Marce chybí. "Pichichi" mohli psát včera, kdy k tomu měli o gól větší důvod. Nepsali. Proč asi ...?

A dotáhnout svoji náklonost k jednomu klubu tak daleko, že jednomu jeho hráči účelově připíší gól, který prostě nedal a viděli to všichni okolo, to už chce hodně silný žaludek. Uvidíme, zda jim to k něčemu bude

Reagovat
alcantara

nech mu ju kludne daju, aspon bude mat iniesta nesimuluje radost

Reagovat
smazaný uživatel

dneska posledny den to je po prve a po druhe neviem preco spominas prave mna

Reagovat
alcantara

lebo mam pocit, ze to hodne prezivas, tak nech ta cristiano potesi.

Reagovat
smazaný uživatel

tak svoje pocity si nechaj pre seba.Ja tu tiez nepisem kedy som nadrzany Je to moj oblubeny futbaista,tak mu logicky prajem

Reagovat
alcantara

svoje pocity dam najavo, kedy uznam za vhodne.

Reagovat
alcantara

inak cristian vraj prekonal rekord puskasa, ked dokazal nastrielat 50 golov za madrid v lige v 51 zapasoch, to je tiez neuveritelne cislo

Reagovat
alcantara

kaslem na to, dufam, ze si rano neprecitam, ako sa steelers raduju z trofeje vincenta lombardiho, snad to packers udrzia

Reagovat
vocasisko

já si přeji aby měli na konci sezóny podle Marcy oba stejně gólů, takže by měl Messi o jeden víc, tzn. že by Pichichi dostali oba a zlatou kopačku Messi a pak by si snad teprve celá Evropa uvědomila co je Marca zač

Reagovat
smazaný uživatel

jj...no tak nemůžem se divit, když je to madridskej deník, ale včera měl ronaldo světlou chvilku, předtim 3 zápasy gol nedal, myslim, že se opět zasekne!!...messi si drží stále formu...

Reagovat
smazaný uživatel

když hrál Ronaldo v MU, tak ho stejně většina fans nesnášela (hlavně kvůli chování a simulování) a ted když hrajou v jejich klubu (Realu), tak ho ochranujou, je to docela vtipný...

Reagovat
smazaný uživatel

myslim,ze to mala byt reakcia na clanok co som ja hodil.Presne v nom je obratenie sa do minulosti a uvedomenie si,aky je k svojmu timu korektny,100% profesional.Aj tu v diskusii mozes casto vidiet po jeho goloch ako fandovia manchestru nostalgicky spominaju,ze take goly daval aj za ich tim a podobne.S tou ,,neznasanlivostou" to nebude take horuce a velmi by ma zaujimala anketa niekde na stranke MU ci by si fandovia manchestru priali jeho navrat.Nepochybujem,ze minimalne 80% by ho bralo spat

Reagovat
smazaný uživatel

jj fans manchesteru si ho vážej, hlavně díky němu vyhráli několik titulů a on nastřílel 40 golů, takže by ho určo brali zpět, ale co fans Realu?...ti co ho v MU nemuseli a když přišel k nim, tak se ho museli naučit mít rádi a ted ho opěvují a říkají, že je lepší než Messi, což prostě se nedá srovnávat s nesrovnatelnym,...asi jen fans Barcelony se zajímají taky o jiný věci než jen o to jak hráč hraje!!!, třeba jeho chování mimo hřiště, charitativní akce, chování na hřišti....prostě udělat si kompletní obrázek o hráči....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja sa o tych co menili nanho nazor a podobne nestaram.Ja uz som to objasnoval v diskusiu v previewe,ze ja ho mam rad uz dlhodobejsie.To ako menia alebo nemenia nanho nazor ostatni ma nemusi zaujmat Cristiano vs. Messi je smiesne zrovnavanie a uplne zbytocne.Ide o spoluhracov,to ako dlho spolu hraju,kazdy ma nieco skvele co ten druhy vies trosku slabsie.Tak Ronaldo mna zaujima ako futbalista kde je priklad pre vsetkych,to,ze beha po vecierkoch je jeho sukromna vec-ako kazdy iny clovek.Na jeho vykon na ihrisku to nema ziadny vplyv.Zobral syna do vlastnej opatery a stara sa onho.Charite sa venuju oba timy rovnako(samozrejme barca ma plus za podporu UNICEFu)...no a chovanie na ihrisku je nieco co ma real trosku horsie co si budeme klamat,ale napriklad Ronaldo casto aj schvalne provokuje,jeho nezaujima ked nanho piskaju,jeho to motivuje.Proste mam ho rad,je to borec

Reagovat
smazaný uživatel

no tak nebýt Ronalda, tak už má messi pichichi jistou už ted ale každej jsme jinej, každej vyznáváme jinej styl hry, každýmu sedí jiný chování hráčů, ale o tom to je

Reagovat
smazaný uživatel

Máte někdo odkaz na ten gól, který byl připsán neprávem Ronaldovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten gól připsala jen Marca ne ? Oficiálně připsán není co vím...

Reagovat
smazaný uživatel

Pichichi uděluje Marca, pokud vím, takže je vyjde nastejno.

Reagovat
Kily
Reagovat
smazaný uživatel

Dekuju. Tak ten bych teda rozhodne jako spornej nevidel. Hrac ve zdi tomu uhybal, takze nechtel tecovat, cimz zustava puvodni strelec. Ale dobre no..

Reagovat
C0br

Tak snad se počítá ten, kdo se jako poslední dotkl míče ne? Nehledě na to, že trajektorii střely změnil opravdu výrazně.

Reagovat
Kily

já mám za to, že v tomhle případě je úmysl vedlejší, Pepe prostě míč tečoval a díky tomu nakonec skončil v síti. Byl posledním hráčem útočícího týmu, který se míče dotkl předtím, než přešel brankovou čáru, nemělo by se tak při připsání branky postuovat stejně, jako když se míče jako poslední dotkne bránící hráč. U nás pak v zápase Plzeň-Teplice padla podobná branka, Kalivoda trefil Vondráška a tomu nakonec byl připsán gól

Reagovat
smazaný uživatel

mám stejný názor

Reagovat
smazaný uživatel

To zní rozumně. Nevim jak se to má hodnotit správně.... ale přirovnal bych to k připsání golu Suarezovi v jeho prvnim zapase ted za Liverpool. To byl vlastňák jak vyšitej, ale protože míč směřoval do branky už předtím, obránce vykopl jenom do tyčky a míč pak s odskokem zarotoval zpátky, tak ho připsaly Suarezovi.Proto se ani moc nedivim, že tohle připsali Ronaldovi.

Reagovat
Kily

spíš než připsání branky Ronaldovi se divim tomu, že skoro nikde není jako střelec uváděn Pepe, před měsícem jsem procházel několik serverů a až na lfp.es je všude Ronaldo.

při připisování branky, kdy míč tečuje bránící hráč, je to pravidlo jasné - pokud jde míč původně do brány, je autorem střelec, pokud jde mimo, je to vlastní branka. Pravda, že ten Suarez z tohohle pravidla trochu vybočuje, ale tam by ta branka měla být jeho

Reagovat
asskicker

Nemalo by to byt tak ze ak: by lopta od CR sla jasne do brany a Pepe by ju nejak tecoval ale jej smer vyrazne nezmenil tak gol je jasny pre CR, tu to vsak bolo naopak, Pepe znacne zmenil smer lopty, takze je posledny kto sa jej jej dotkol = dal gol

Reagovat
Kenneth

Měla to bejt Suárezova branka? Ten obránce ten míč mohl v pohodě vykoupnout ale on si to tam narval sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože se zdroje přebírají od Marcy v případě španělských deníků, v případě katalánských je to asi jinak...

Reagovat
C0br

Tak je rozdíl jestli jde o normální vlastní gól. Snad nikdy jsem neviděl, že by gól nebyl připsán poslednímu hráči útočícího týmu, který se dotkl míče.

Reagovat
miky10

Podle mě rozhodně gól Pepeho, výrazně změnil trajektorii letu míče a díky té teči míč skončil v brance...

Reagovat
$dolar$

Ale v pravidlech je, ze pokud mic leti do brany (pred teci), nasledne je tecovan a skonci v brane, tak se pocita gol strelci - takze pokud by po Ronaldove strele letel balon mimo brany a az nasledne po teci by skoncil v brane, tak by se pocital Pepemu, ale takhle se pocita zcela spravne Ronaldovi

Reagovat
Kily

tohle pravidlo ale platí jenom v případech, kdy míč tečuje bránící hráč, ne?

Reagovat
$dolar$

Pokud ano, tak se omlouvam, myslel jsem, ze to plati v okamziku kdy nekdo mic tecuje

Reagovat
Kily

já si tím jsem skoro jistý, i když "jenom" na 99,5% a ruku do ohně bych za to asi nedal. Každopádně bych ten názor podepřel logikou a přesně jak píše o něco výše C0br - Snad nikdy jsem neviděl, že by gól nebyl připsán poslednímu hráči útočícího týmu, který se dotkl míče

Reagovat
$dolar$

Mne to je vicemene jedno, myslim, ze i Ronaldovi, nejvic se to asi resi prave tady na EF

Reagovat
smazaný uživatel

hloupost. Blbě jsi to pochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta teč byla neúmyslná, a byla to taková teč, která jen malilinko přizvedla míč. Gol je správně Ronaldovi. Kolikrát střelu hráče někdo tečuje a padne z toho gol. Většinou je gol připasán střelci ale to už bezmozkům fandící Barce nevysvětlíš.

Reagovat
Kily

tohle už je moc

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi směšný.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Mě jde vlastně jenom o to, že Ronalda řeší každý, kdyby podobný gol dal Messi, tak by tu nikdo nebrečel kvůli jednomu sporném golu. Najednou tu většina brečí aby Ronaldo neměl o jeden gol navíc. Nejsou ani schopni mu uznat gola, který sám precizní střelou zařídil.

Reagovat
$dolar$

Kasli na to, stejne na konci sezony bude mit o 2 branky vic, nez skret

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je mazec. Vy jste už úplně mimo realitu. Že se tady bude řešit zrovna tak jasná věc, jako je tohle ... Jste úsměvní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale budeš tu hodně blbě dokazovat zpětně, že míč šel od Ronaldovy kopačky přímo do branky, pokud by Pepeho netrefil (siignál to rozhodně nebyl, leda by se Pepe shýbal, aby uhnul a udělal "díru" ve zdi)...

Reagovat
smazaný uživatel

šel by tak o 0,5 metrů níž, kdyby ho pepe netečoval.

Reagovat
smazaný uživatel

spíš jde o to, aby se Marca řídila oficiální statistikou a ne svými subjektivními experty, který dýchaj pro Real Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

neřešte to, ted je to vyrovnaný, ale Ronaldovi nevydrží fazona až do konce dyt ted měl taky odmlku na 3 zápasy...Messi mu uteče a nějakej gol navíc pro Ronalda se už řešit nebude

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele