22. kolo
06.02.2011 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Sevilla FC - Málaga CF 0:0

Kdo čekal v tomto utkání gólový příděl Sevilly do sítě Málagy, musel být více než překvapen. Hosté vymazali domácí útočníky a vybojovali na hřišti Sevilly velmi cennou bezbrankovou remízu. Sevilla s výsledkem 0:0 rozhodně být spokojena nemůže, protože ztráta dvou bodů jí opět oddaluje od vysněného postupu do evropských soutěží.

Na začátku prvního poločasu se moc příležitostí ke vstřelení branky nedostavilo. První větší ohrožení měli na svědomí hráči hostující Málagy. Svatyni domácího gólmana Palopa ohrozil střelou Julio Baptista, ale bez gólového efektu. O minutu později byl již brankář domácích překonán, ovšem obránci Sevilly Fernandu Navarrovi se podařilo putující balon do prázdné klece odkopnout. Sevilla se k větší příležitosti dostala až v 35. minutě první půle, ale střelecký pokus Luise Fabina se mezi tři tyče nevešel. Čtyři minuty poté se tentýž hráč probojoval do zakončení, jeho zakončení hlavou bylo ale hostujícími obránci zblokováno. Do konce první půle se už nic významného nestalo a obě mužstva šla do kabin za bezbrankového stavu.

Tři minuty po začátku druhého poločasu se do šance opět dostal hostující Julio Baptista, bohužel pro Málagu byla jeho střela nepřesná. Minutu poté se snažil branku hostí ohrozit obránce Sevilly Alexis, rána však byla zablokována pozornou obranou. Do další zajímavější příležitosti se dostal až v 68. minutě Frederic Kanoute, naneštěstí pro domácí mužstvo jeho střelecký pokus se mezi tři tyče nevešel. Do další šance se probojoval opět hráč Sevilly. Tentokrát se míč do branky nepodařilo protlačit Diegu Perottimu. Po zbytek zápasu si již žádný tým vyloženější šanci nepřipravil, a proto se obě mužstva musela spokojit s bezbrankovou remízou 0:0.

Střetnutí bohaté na šance žádné branky nepřineslo. Pro hosty z Málagy krčící se na posledním místě tabulky, má bod ze hřiště takového soupeře, jakým Sevilla je, velkou hodnotu. Naopak domácí ztratili důležité dva body, které jim v konečném součtu mohou chybět k postupu do evropských pohárů.

Autor: Martin Bečan / soccernet.com, livesport.cz

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Sevilla 2:1 Málaga (g: Fabiano, Kanouté - Baptista) musíme vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

po včerejšku už nevěřím ničemu

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 (Benzema)

Reagovat
smazaný uživatel

ne Benzema ale Fabiano, Negredo, Fabiano a ne 1:0, ale 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla je hodně nevyzpitatelnej tým,v týhle sezoně jsou zatim hluboko za očekáváním.Malaga po příchodu šejka posílila,ale na výsledcích se to zatím nepodepsalo,avšak dnes klidně může vyloupit Andaluzii a odvézt si 3 body.Když Levante porazilo venku Villareal proč by Malaga nemohla porazit Sevillu?

Reagovat
smazaný uživatel

Málaga

Reagovat
smazaný uživatel

nemohli dát kuwa gol

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele