22. kolo
05.02.2011 18:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

CA Osasuna - RCD Mallorca 1:1

Osasuna si rozdělila s Mallorcou po bodu a oba celky tak zůstávají v přímém ohrožení sestupu. Hosté jsou na tom přeci jen o něco lépe, mají na svého dnešního soupeře náskok šesti bodů.

Mallorca může být po zápase mnohem šťastnější i z jiného důvodu. Již od osmé minuty totiž domácí vedli, když se trefil Miguel Flaňo. Vyrovnání si však hosté nenechali do dramatického závěru, užili si ho totiž již v závěru první půle.

Jak již bylo řečeno, na první branku zápasu se na stadionu Reyno de Navarra v Pamploně nečekalo dlouho a radovat se mohli fanoušci domácího výběru, který dnes obhajoval cenný skalp Realu z minulého víkendu.

Velmi zajímavá je statistika, podle které Osasuna v posledních dvou sezonách neprohrála zápas, hosté byli po obdržené brance aktivnější, ovšem šance Nsueho skončily buď mimo branku, nebo na pozorném brankáři Aouatem.

Vyrovnání se hráči z Mallorcy dočkali ve třicáté sedmé minutě. To se totiž prosadil Gonzalo Castro a upravil tak skóre na remízový stav 1:1. Asistenci si připsal Michael Pereira. V rozmezí dvou minut, mezi čtyřicátou a jedenačtyřicátou minutou utkání, měl dvě obrovské šanci Walter Pandiani, jenž tak mohl opět strhnout vedení na stranu Osasuny, v prvním případě však trefil gólmana, ve druhém tyč.

Zkraje druhého dějství se do mírného tlaku dostala hostující Mallorca, jenže ani Ruben, ani Pablo Cendros nezamířili mezi tři tyče. To se po hodině hry podařilo domácímu Pandianimu, jemuž ale byl odpískán ofsajd, takže branka správně nebyla uznána. V postavení mimo hru nebyl o pět minut později domácí záložník Nacho Monreal, jehož však pro změnu zradila přesnost.

Nejaktivnějším hráčem na hřišti byl jednoznačně útočník Osasuny Walter Pandiani, jenže když gólem neskončila ani jeho hlavička tři minuty před koncem, rozdělily si oba celky po bodu. Domácí byli o něco lepším týmem, vypracovali si i více brankových příležitostí, jenže více než ne bod to dnes nestačilo.

Autor: Michal Hruška / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Osasuna povzbuzená výhrou nad Realem Madrid dneska vyhraje

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele