22. kolo
05.02.2011 20:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Villarreal CF - Levante UD 0:1

Na stadiónu El Madrigal se dnes zrodil překvapivý výsledek. Favorizovaný domácí celek nestačil na hosty z Levante a po brejku Valmira Valda ztratil všechny tři body.

Villarreal byl až do dnešního zápasu na domácím hřišti velice silný. V neporazitelnosti dokonce drželi domácí rekord celé Primera Division. Dnes se jim však sérii protáhnout nepodařilo a nevyužili tak šance, přiblížit se k druhému Realu Madrid na pouhé tři body.

Hosté, kteří na cizích hřištích letos získali pouhopouhých pět bodů, si na El Madrigal připsali další tři. Děkovat za to mohou hlavně Valmiru Valdovi, který využil brejkovou situaci z 48.minuty a zařídil jedinou branku celého zápasu.

Již první poločas ukázal relativně vyrovnanou partii, což mnohé jistě překvapilo. Hosté z Levante párkrát vystrčili růžky, největší šanci první půle však měl domácí Giuseppe Rossi. Jeho volej z 41.minuty ale zneškodnil hostující gólman Gustavo Munua a do šaten se tak odcházelo za nerozhodného stavu 0:0.

Favorizovaní domácí navíc do druhého poločasu nevkročili vůbec dobře a již po minutě mohli prohrávat. Hráče ani fanoušky Levante ale neproměněná příležitost mrzet nemusela. Co se totiž hostům nepodařilo ve 46.minutě, podařilo se jim o dvě minuty později, kdy už Valdo rozvlnil síť domácích po perfektním pasu od Munoze.

Pokud se domácí do té chvíle moc neprosazovali, po inkasované brance se do šancí nedostávali už vůbec. Iniciativu převzali hosté a k překvapení všech to byli oni, kdo si vytvářel více brankových příležitostí. Zbytek zápasu pak již žádnou branku nepřinesl, a tak v zápase chudém na góly prohrál Villarreal na domácí půdě s Levante 0:1.

Autor: Michal Hruška / soccernet.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
Tomtaf

5:0

Reagovat
randi

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

řekl bych, že to byl Hercules, kdo vyloupil Camp Nou......a Nilmar už je taky zdravý.

Reagovat
smazaný uživatel

jn maj to lehce bordel

Reagovat
smazaný uživatel

za tento kurz sázím tak volejbal, protože vím, ale dnes jsem se spletl- jasně prodaný zápas- je jich za poslední dobu hodně- hertha, tamworth,arsenal, je normální bayern?- je hold finanční krize

Reagovat
smazaný uživatel

Mám už něco odsázeno.I hodně vysokých sázek.Po shlédnutí tohoto zápasu si dovolím tvrdit,že tento mač byl PRODÁN!!A TO HLAVNĚ Z OBRAZU HRY.ZE STRANY DOMÁCÍCH NEBYLA VŮBEC VIDĚT SNAHA O DOPRAVENÍ MÍČE DO SOUPEŘOVY BRÁNY.Jenom se motali ve středu hřiště.Téměř každý protiútok hostů hrozil brankou,protože se obránci vůbec nezajištˇovali.Vzhledem ke kvalitě kádru obopu mužstev,není možné aby byl vidět takvý vývoj zápasu.TENTO ZÁPAS ROZHODLA MAFIE.PODLE MNE BALKÁNSKÁ.DOUFÁM,ŽE SE TÍM DUDE BZABÝVAT I ŠPANĚLSKÁ ASOCIACE.Znovu se potvrdilo,že sázet na menší kluby je riziko.Nyní opět návrat k osvědčeným gigantům

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele