Primera Division - souhrn 21. kola

29.01.2011, 19:57, aktualizováno 31.01.2011, 22:56
Komentáře a souhrny
Barcelona už má v čele sedmibodový náskok, na její vítězství na hřišti Hérculesu nedokázal Real Madrid zareagovat a prohrál v Pamploně. Villarreal uspěl na Espanyolu a pojistil si třetí příčku, Valencia následně jen remizovala v Santanderu. Athletic zvládl souboj o šesté místo na hřišti Atlética Madrid. Tři body mají i Real Sociedad, Zaragozy, Gijón a Levante, Deportivo remizovalo se Sevillou...

Racing Santander - Valencia CF 1:1

31.01.2011 21:00

Góly: 33. Ariel Nahuelpan - 78. Tino Costa

Dohrávka jednadvacátého kola mezi Racingem de Santander a Valencií nabídla pestrou paletu fotbalových okamžiků a rozhodně svou kvalitou a pohledností nezaostala za zápasy, jež se odehráli o víkendu. Tvrdý zápas okořenila trojice červených karet, z nichž dvě vytáhl přísný soudce za pokřikování, respektive nadávky jeho směrem.

V prvním dějství byl jednoznačně lepší Racing, který se také ujal díky brance Ariela vedení. Krom toho si připsal další dvě tutovky, které v podstatě mohly rozhodnout o vítězi utkání. V průběhu druhé půle se Emeryho svěřenci mírně zlepšili a protlačili se i na půlku Kantábrijců, kde nakonec díky sehranému rohovému kopu uspěli přenádhernou brankou Tina Costy.

Racing se v prvním dějství prezentoval velice náročným, ale nesmírně platným pressingem v hlouby soupeřova pole. Tím pádem znemožňoval kvalitní rozehrávku a často donutil Emeryho svěřence kvapem odkopnout balón, který povětšinou zpacifikovala výborně hrající obrana. V útoku řídila dvojice Ariel - Rosenberg, která byla u všech nejpodstatnějších momentů první půle.

První půlhodina hry sice přinesla atraktivní podívanou, avšak na pořádnou šanci si museli fanoušci na El Sardinero počkat. Indický majitel přísedící v lóži mohl ve jednatřicáté minutě sledovat první tutovku, do které se po příhře Ariela dostal Markus Rosenberg, který tváří tvář Guaitovi nastřelil levou tyč. Racing to však příliš mrzet nemuselo, protože o dvě minuty později se po rohovém kopu a nešťastném obraném zákroku Tina Costy dostal k míči zcela neobsazený Ariel Nahuelpan, který vstřelil otevřel účet utkání.

Po obrátce měl na kopačce druhou branku Adrián, ale před netopýřím brankářem nešťastně minul. Hra se v první čtvrthodině druhé půle přelívala ze strany na stranu a všichni fanoušci se museli náramně bavit. Totéž však neplatí o Navarrovi, který byl na střídačce za blíže nespecifikované poznámky vyloučen.

Pro Valencii se ukázalo být klíčové střídání Miguela za Bruna, protože hyperaktivní bek hostí okamžitě rozvířil valencijské vody a dodal ofenzívě mrštnost a nové možnosti. V osmasedmdesáté minutě se nakonec valencijští fotbalisté radovali z vyrovnání, když Tino Costa přenádhernou ranou zpoza šestnáctky vymetl veškerou havěť z pravého roku Toñovy branky. Výborně chytající Toño zanedlouho uchránil Racing od porážky, když výtečně zlikvidoval dvojici šancí Miguela. To už nebyl na hřišti Ricardo Costa, který dostal za druhý nepříjemný faul na Ariela druhou žlutou kartu a musel se pakovat ze hřiště. Brzy na to odešel za protesty i Mehdi Lacen. Samotné nastavení již žádný poznamenání hodný moment nepřineslo.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Villarreal CF 0:1

30.01.2011 21:00

Góly: 45. Giuseppe Rossi

Estadi Cornallá-El Prat mělo tu možnost vidět krásný fotbalový souboj plný příležitostí a hraný ve velice svižném tempu. Obě mužstva předváděla velice rychlou kopanou založenou na pohotových narážečkách a pozemních kombinacích, načež fotbalovou veřejnost přesvědčila, že jim nynější vysoké příčky na špici šampionátu patří právem.

Zpočátku bych rád pochválil rozhodčího Javiera Álvareze, jenž prakticky nezasahoval do plynulosti a tempa hry, přičemž skvělým způsobem posuzoval jakékoliv nesportovní prohřešky hráčů, mezi něž řadím simulování a pozdější zdržování. Na španělské poměry předvedl jistojistě obstojný, ba nadprůměrný výkon.

Jak je zřejmé z výše uvedeného výsledku, tříbodová nůše a radostný pocit z vítězství bude obšťastňovat na cestě do castellónské domoviny hráče Villarrealu, kteří dalšímu přesnému zásahu italského dělostřelce Giuseppe Rossiho zůstávají na třetí příčce a posunuli se na dohled Realu Madrid, který dnes padl za oběť pamplonskému nadšení, odhodlanosti a vůli.

První dějství odstartovala tutovka kapitána z bohatou kšticí, stopera Gonzala, který po Cazorlově prodloužení Valerova rohu sám na malém vápně ve skluzu přestřelil Kameniho branku. Reial Club Deportiu odpověděl v desáté minutě pohotovou ranou Chica, který poprvé ověřil špičkové kvality Diega Lopéze, který další parádní robinsonádou zneškodnil velkou příležitost Sergia Garcíi o čtvrthodinku později, když jeho střelu vytěsnil na levou tyč.

Krátce po půlhodině hry měl převelkou šanci Giuseppe Rossi, ale jeho střela pouze o kousek minula levou tyč. Na druhé straně zlikvidoval Verdúovu střelu dalším skvělým zákrokem zkušený gólman Diego Lopéz. Blížil se závěr přenádherného prvního dějství plného krásných fotbalových momentů, jedním z něž určitě patří Rubénovo břevno či Marquezova tečovaná rána.

Poločas spěl do remízového konce, avšak Giuseppe Rossi byl proti. Nyní již dvanáctigólový nejlepší střel Villarrealu výtečně dostihl dlouhý pas Santiho Cazorly za obranu a z obrovského úhlu propasíroval míč s pomocí břevna do sítě bezmocného a zároveň nevýslovně překvapeného Kameniho. Tato Italova trefa rozhodně stála za to, navíc má vítězný nádech a cenu tří bodů.

Po obrátce přicházely další příležitosti. Agilního Gonzala vychytal Kameni, na druhé straně se mohli prosadit Sergio García či José Callejón, a opět na druhé straně Rossi. Hra se přelévala z jedné strany na druhou a nabízela divákům vzrušující podívanou, která však s přicházející únavou a vyčerpaností jednotlivých hráčů mírně, ale skutečně jen mírně opadala.

Přibližně od sedmdesáté minuty sice hra měla stejný spád, avšak oproti předchozímu průběhu postrádala podobná kvanta šancí a střeleckých pokusů. Ani jedno mužstvo si nakonec nepřipsalo žádnou výraznější příležitost, ačkoliv k tomu měla třeba hostující žlutavá jedenáctka Juana Carlose Garrida velice blízko. Patrně jedinou a poslední šanci na vyrovnání měl ve třetí minutě nastavení David García, který z pětadvaceti metrů trefil vnějším nártem či spíše šajtlí míč tak, že prosviště okolo pravé šibenice plachtícího Diega Lopeze. Ochozy to jen zahučelo, na vyrovnání už nebyl čas. Žlutá ponorka uchránila cenné tři body, zatímco Espanyol se musí po týdnech klidu obávat interventa a nového soupeře v boji o páté místo, o které se hrdě hlásí Athletic Club.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Real Madrid 1:0

30.01.2011 19:00

Góly: 62. Javier Camuñas

Královský Real Madrid padl do područí navarrské Osasuny a vystavěl na pěšinu linoucí se k ligovému prvenství již sedmibodovou překážku. Osasuna hnaná dopředu rozvášněným a bouřícím pamplonským publikem předvedla vynikající a heroický výkon, který vyšperkovala zaslouženým vítězstvím.

Klíčem k úspěchu byl skvělý přístup k hráčům Realu Madrid, kteří napadáni a vystaveni nepříjemnému pressingu neměli dostatek prostoru pro jakoukoliv pozemní kombinaci. Často tedy volili centrované míče, dalekonosné rány a individuální akce, které však narážely jednak na vynikající obranu a jednak na velkou nepřesnost. Když už došlo k přečíslení na herní půlce Osasuny, dokázala se obrana a výborně pracující záloha smrštit do malého prostoru, čímž vzájemně vytvořily takřka neprostupný defenzivní val, navarrskou skálu.

Za neúnavného skandování fanatických fanoušků na Reyno de Navarra se již ve čtvrté minutě dostala domácí jedenáctka k první střelecké možnosti, ale Corova rána po odvráceném přímém volném kopu pouze olemovala levou tyč Casillasovi branky. Dlouho obě jedenáctky soupeřili mezi šestnáctkami, a tak další poznamenání hodnou příležitost viděli fanoušci až ve třiatřicáté minutě. Pandianimu stačilo pouze tečovat míč po krásném pasu Soriana, ale pamplonský útočník jej naneštěstí pro domácí přizvedl moc.

Vzápětí si připsal Real Madrid svou největší příležitost v prvním dějství, když se Karim Benzema rychle uvolnil na šestnáctce a překrásnou ranou k levé tyči sahal po úvodní brance, avšak jeho mžikovou radost překazil famózní zákrok Ricarda. První část představení zakončily vášně na hřišti, které se naštěstí pro oba tábory podařilo kvapem uklidnit.

Po změně stran se dlouho hrálo bez výrazných příležitostí, spíše se bojovalo, avšak o to s větším nasazením a vůlí. Soupeři se spíše přetlačovali a snažili se toho druhého udolat silou a vůlí, nežli technickými schopnostmi a finesami. Souboj byl vyrovnaný, avšak brzy se měl stav změnit.

Krátce po hodině hry se bojující Rojillos dočkali zasloužené sladké odměny v podobě vítězné branky Javiera Camuñase, který využil vynikající načasované příhry Arandy a krásnou ranou o levou tyč poslal domácí do vedení. Real se snažil odpovědět, ale svěřenci José Antonia Camacha makali do sedření kůže. Čekalo se na odpověď, ta stále nepřicházela.

V osmatřicáté minutě mohlo být definitivně rozhodnuto, avšak kapitán Miguel Flaño netrefil po fantastické práci Carlose Arandy branku. Abych tuto situaci uvedl na pravou míru - do střely mu na brankové čáře doslova skočil výborně se navrátivší Xabi Alonso. V samém závěru utkání se Osasuně dařilo odrážet jeden centr za druhým, snažila se co nejvíce kouskovat hru a zastavit madridské útoky i za cenu faulu. Veškerá snaha a bojovnost nepřišly vniveč, neboť se nakonec Rojillos radovali ze zasloužené a hlavně nesmírně cenného vítězství, jímž výtečně zareagovala na příznivé výsledky konkurentů v boji o udržení. A věřte, že vítězství proti Realu Madrid může mít v konečném účtování pořádnou váhu. Totéž samozřejmě platí i v absolutně opačném případě na opačném cípu tabulky...

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Athletic Bilbao 0:2

30.01.2011 17:00

Góly: 45. Gaizka Toquero, 64. Gaizka Toquero

Athletic Club využil díky brankám baskické motorové myši Gaizka Toquerovi padesátiminutovou přesilovku a připsal si velice cenné vítězství na půdě úhlavního protivníka v dlouhotrvající bitvě o pohárovou Evropu. Díky tříbodovému importu mají nyní baskičtí Lvi na Atlético pětibodový náskok, přičemž ztrácí pouhopouhé dva body na pátý RCD Espanyol.

Atlético Madrid dnes prohloubilo nevídanou a nesmírnou výsledkovou krizi, avšak herním projevem alespoň po čas první hodiny nezklamalo, ba naopak diktovalo tempo a mělo více ze hry, a to navzdory vyloučení Luise Perey v devětatřicáté minutě. Od druhého inkasovaného gólu však Athletic Club kontroloval průběh hry, držel míč na svých kopačkách a nepopustil domácímu mužstvu, jehož směrem se linul často nepřerušovaný dlouhodobý pískot a kvílení, ani kousek uzdy k lepšímu dýchání.

Celé utkání lze hodnotit jako nadprůměrné, i přesto by se dalo hodnotit omnoho lépe, pakliže by vydrželo tempo úvodních pětapadesáti, šedesáti minut. Zejména první dějství bylo jak vytržené z partesu a nabídlo celou řádku zajímavých a krásných fotbalových momentů.

První půli započal svou dalekonosnou diagonálou baskický klenot Javimar, s jehož střelou měl k pravé tyči se vrhnuvší David de Gea mírné potíže. První patnáctiminutovka ještě nestála zato, avšak po ní následovala smršť brankových příležitostí a akcí, jež rozehřáli přísedící příznivce Rojiblancos natolik, že začali svému mužstvu dodávat sílu a oporu i z tribun.

V plné permanenci krátce po první patnáctiminutovce Gorka Iraizoz, jež bravurně zneškodnil příležitosti Sergia Agüera a Diega Forlána. Ve dvaadvacáté minutě měl argentinský forvard Atlética Kun Agüero obrovskou možnost, ale na malém vápně trefil Ujfalušiho parádní centr ze záklonu, takže mičuda mířila pouze nad. Atlético bylo jednoznačně lepší, ale v devětadvacáté minutě málem inkasovala z hlavičky Gaizky Toquera, ovšem David De Gea vytáhl ze svého repertoáru jeden z těch lepších zákroků. Vzápětí na druhé straně musel Gorka Iraizoz pohotově likvidovat dva nebezpečné pokusy Diega Forlána.

Klíčový moment utkání přišel v devětatřicáté minutě, kdy hlavní soudce odpískal pokutový kop za jakýsi faul Luise Perey na vytáhlou baskickou věž Fernanda Llorenteho a neváhal vytasit nesmírně přísnou červenou kart, což hodnotím ze dvou pohledu. Jednak by Fernando Llorente měl velice složitou úlohu zakončit a pravděpodobně by branku De Gey neohrozil, a jednak Llorente pád výrazně přifilmoval. Nic naplat, kopala se penalta a Atléti šli do oslabení. K exekuci se navzdory nesouhlasu Davida Lopéze postavil Fernando Llorente a tížen svědomím poslal mičudu mimo branku.

Ve třiačtyřicáté minutě měl obrovskou příležitost Diego Forlán, který se po kolmici Elíase řítil sám na Gorku Iraizoze a k nemilému překvapení všech minul branku. Tradiční pravidlo "nedáš - dostaneš" samozřejmě platilo i tentokráte, a tak se na druhé straně výborným způsobem po centru Javimara prosadil Gaizka Toquero, kterého nechal Assuncao přespříliš prostoru, respektive se záložník Atlétů postavil na velké vápno a snažil se nepochopitelně signalizovat jako socha Svobody ofsajd, který být jednoduše nemohl.

Záhy po obrátce se ukázalo, že se Fernando Llorente nevyspal do dobré formy, neboť minul po vynikajícím centru Ikera Muniaina poloprázdnou branku z malého čtverce. Aktivnější v prvních deseti minutách druhého dějství bylo Atlético, které však beznadějně dobývalo Iraizozovu svatyni. Blížící se šedesátá minuta byla zlomem, neboť se hra výrazně vyrovnala, Athletic začal více držet míč a velmi zklidnil rozdivočené hráče domácích. Baskickým Lvům navíc pomohla druhá branka, kterou po vynikající přihrávce Javimara vstřelil agilní Gaizka Toquero, který v podstatě uzavřel výčet zajímavých příležitostí a tutovek, neboť další pětadvacetiminutovka se odehrávala výhradně mezi oběma šestnáctkami. Athetic neměl žádnou potíž proti odevzdanému soupeři udržet své vedení a po závěrečném hvizdu se mohl radovat z vydřeného, ale nakonec asi zaslouženého vítězství.

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - Sevilla FC 3:3

29.01.2011 22:00

Góly: 15. Lassad Nouioui, 62. Lassad Nouioui, 88. Laure - 63. Álvaro Negredo, 74. Julien Escudé, 79. Álvaro Negredo

Deportivo La Coruña a Sevilla spolu sehrály neuvěřitelně napínavou a pohlednou partii, kterou okořenil půltucet branek, jež si oba týmy rovným dílem nesobecky rozdělily. V dresu domácího mužstva zazářil dvougólový Lassad Nouinoui doplněn bod vystřelivším Laurem, Rojiblancos opěvují dvoubrankového Álvara Negreda a již podruhé v řadě se prosadivšího Juliena Escudého.

Utkání nabídlo nepřeberné kvantum obzvláště zajímavých momentů počínaje Lassadovým prvním úchvatným gólem, pokračuje přes Palopovo vyloučení a následný heroický výkon Sevillistas a konče závěrečným tlakem Deportiva, které vedlo k zaslouženému vyrovnání, neboť remíza celému utkání sluší.

Nádherný zápas bohužel trošku snižuje skutečně chabá návštěva na El Riazoru, na němž je dlouhodobě slyšet pouze a jen kotel za jednou z branek. Celkově je návštěvnost na tomto jediném galícijské stadionu v La Lize skutečně velice nízká.

Skóre otevřel ve čtrnácté minutě již zmiňovaný Lassad, a to překrásnou diagonálou, která má ambice se stát jednou z nejkrásnějších branek tohoto měsíce. Forvard domácího celku prošel obranou jako nabroušený nůž okurkou a nikým výrazně neatakován se rozhodl zpoza šestnáctky vypálit na branku. Ačkoliv se mu v době střely zatoulal míč výrazně pod nohy, Lassad jej zvládl trefit tak, že si to prakticky bez jakékoliv rotace namířil do levé šibenice bezmocně plachtícího Palopa.

Sevilla posléze odpověděla dalekonosným pokusem Alejandra Alfara a parádní střelou aktivního Álvara Negreda, který pořádně prověřil kvality zkušeného španělského brankáře Daniela Aranzubíi. Rojiblancos byli po inkasované brance mírně aktivnější, Depor však perfektně bránil a hosty do konce poločasu nepustil do žádné další příležitosti, přičemž si sám žádnou nevytvořil.

Pravé věru antické drama a skutečně úchvatné scenérie přišly po obrátce. Po několika minutách klidu a pohody přišlo vyloučení Andrése Palopa, který povyběhnul proti Lassadovi krapet dále, než je jeho vymezené území a kvůli zásahu rukou za hranicí šestnáctky se musel jít předčasně sprchovat, jak nařizují řády a pravidla hry. Do branky se postavil tradiční náhradník Javi Varas.

Super Depor dokázal přesilovky během několika minut využít, když Manuel Pablo fantastickým míčem našel za obrano Adriána, který namísto střely zvolil přihrávku neobsazenému a před brankou stojícímu Lassadovi, jenž neměl potíž poslat mičudu do zející svatyně Javiho Varase. Nikdo na Riazoru oděn do fialovo-bílých šál a dresů by v tu chvíli nevěřil, že se otřesená Sevilla zmůže na neuvěřitelný obrat v deseti mužích. Vše nastartovala brzká odpověď Álvara Negreda, který tváří tvář Danielu Aranzubíovi nezaváhal a upaloval s mičudou na půlku hřiště. To běžela třiašedesátá minuta.

O jedenáct minut později se k přímému volnému kopu deset metrů za šestnáctou postavil Luis Fabiano, šlehl míč na branku, kde jej nepovedeným zákrokem odvrátil pouze na kopačky Juliena Escudého Daniel Aranzubía, čímž způsobil vyrovnání a vyrojení několika vrásek na svraštělém čele Manuela Lotiny. Neuběhlo ani pět minut a bylo ještě hůře, protože Mouhamadou Dabo našel za obranou Álvara Negreda, který fantastický zpracováním hrudí a následnou ještě lepší střelou poslal svůj celek do vedení, které mohl brzy navýšit Luis Fabiano, jehož dalekonosná rána jen o kousek míjela levý růžek Aranzubíovy branky.

Depor se však vzchopil a začal v závěru utkání mohutně útočit, z čehož vyplynula veledůležitá branka Laureho. Hostující hráči se sice domnívali, že za obranu si naběhnuvší Laure byl v ofsajdu, avšak milně. Depor tak v závěru urval zasloužený, ale tvrdě vydřený bod. Všechna čest však patří i hostujícímu týmu, který v deseti mužích dokázal něco neuvěřitelného.

Více informací k zápasu

Hércules CF - FC Barcelona 0:3

29.01.2011 20:00

Góly: 42. Pedro, 87. Lionel Messi, 89. Lionel Messi

Hércules nezopakoval heroický výkon z úvodu sezóny a na beznadějně vyprodaném stadionu Rica Peréze podlehl horkému favoritovi na zisk titulu Barceloně tříbrankovým rozdílem, jenž z většinové části zařídil Lionel Messi, k jehož dvěma gólům je potřeba přičíst veledůležitou úvodní branku Pedra.

Jeden z bažantů soutěže odehrál s lídrem tabulky velice vyrovnanou partii, přičemž výrazněji odpadal pouze v samých závěrech obou dějství. Svěřenci Estebana Viga se na katalánský styl hry výborně připravili, a to jak po taktické stránce, tak po stránce fyzické, díky níž dokázali s kombinačně nesmírně vyzrálým soupeřem běhat takřka celý zápas.

Právě kombinační um a dovednosti jednotlivých hráčů i celého katalánského soukolí se nakonec tradičně staly nejvýraznější zbraní Guardiolova mužstva, protože urputná obrana se jevila jako napěchovaná výraznou porcí přebytečné energie, kterou využívala v celém utkání na vysunutý pressing a napadání hráčů Barçy.

První dějství přineslo mírný nápor Blaugranas, kteří si vytvořili i první výraznější příležitosti, v nichž se objevil snaživý argentinský šikula Lionel Messi, na něhož krátce po čtvrthodině hry navázal nepřesným pokusem Pedrito. Domácí mužstvo hnané vynikajícím publikem si připsalo šanci ve dvacáté minutě, kdy Nelson Valdéz sklepl hlavičkou míč Trezeguetovi, jemuž se však mičuda v podstatě sklouzla po vnějším nártu a zamířila těsně vedle Valdésovy branky.

Barcelona si přichystala odpověď v podobě příležitostí Davida Villy a Pedra, kteří se však díky skvělým zákrokům dobře a jistě chytajícího Calatayuda neprosadili. Kýžená úvodní branka přišla až v závěru prvního dějství a obstaral jí výborně přihrávající Xavi a střílející Pedro, který divže svou pumelicí neprotrhl síť.

Po obrátce Barça stále tvrdila tempo hry a nepustila Hércules do útoku. Jedinou výraznější šancí hostí byla Nelsonova střela, kterou ale bezpečně lapil do svých rukavic Víctor Valdés. Culés si připsali první zajímavý střelecký pokus v šesté minutě druhé půle, když Xavi napřáhl zpoza vápna a jeho střela zamířila jen o dva, tři decimetry mimo pravou tyč Calatayudovy svatyně.

V čtyřiašedesáté minutě vsítil Pedro druhý gól, který však byl pro domnělý ofsajd neuznán. Rozhodčí se dopustili odpustitelné chyby, neboť si nevšimli, že mladému sniperovi nenahrával Lionel Messi, ale odrazem obránce domácího týmu. Barcelonu tato situace nikterak nepoložila a zanedlouho si připsala další střelecké pokusy a tutovky, které měl na svědomí jeden a ten samý muž, aktivní Lionel Messi.

Závěr přinesl několik poznamenání hodných momentů. Nejprve se po druhé žluté kartě pakoval ze hřiště střídající Francisco Farinos, jenž možná stihl sledovat pojišťující trefu Lionela Messiho. Barcelona chtěl Hérculesu přidat něco navíc, a tak se okamžitě hrnula do další ofenzívy, kterou po fantastickém křižném centru Xaviho a přesné příhře Daniho Alvése zakončil na malém vápně dorážející Lionel Messi.

Více informací k zápasu

Málaga CF - Real Zaragoza 1:2

29.01.2011 18:00

Góly: 16. Duda - 40. Nicolás Bertolo, 87. Florent Sinama-Pongolle

Los Manos díky střídajícímu Florentu Sinamu-Pongollemu vydřeli veledůležitou a hlavně zaslouženou výhru na půdě úhlavního nepřítele v boji o udržení z Málagy.

Málaga po dvacet minut diktovala tempo a svou rychlou, dynamickou kombinační hrou Zaragozu přehrávala, ba válcovala. Bylo pouze otázkou času, kdy neustálými útoky stíhaná defenzíva aragonského mužstva pustí Málagu do nějaké výraznější příležitosti, respektive do vedení.

Zaslouženou úvodní trefu si připsal v sedmnácté minutě Duda, který využil vynikajícího Mtiligova centru a přesnou, tvrdou hlavičkou nedal Leo Francovi pražádnou šanci míč zachytit. Neuběhly ani tři minuty a Duda poslal přímý volný kop do levé Frankovy tyče, čímž v podstatě zazvonil konec andaluskému tlaku.

Tyčka zřejmě jako budíček probudila aragonské válečníky, kteří si uvědomili, že nepřijeli prohrát a odevzdat body, ba naopak bojovat a pokusit se uhrát co nejlepší výsledek. První příležitost hostí měl Diogo, jehož hlavičku pohotovým zákrokem vyrazil Sergio Asenjo. Krátce před přestávkou snažící se Zaragoza vyrovnala, když k Nicolasi Bertoló doletěl balón z rohového kopu a útočník bezchybně trefil odkrytou branku tragicky vyběhnuvšího Asenja.

Po obrátce byla Zaragoza jednoznačně lepším a aktivnějším mužstvem, připsala si několik příležitostí a nakonec vstřelila zaslouženou branku. Již od úvodních minut druhé půle bylo na Los Manos vidět zlepšení zejména v přechodové fázi i v bránění, neboť se Pellegriniho svěřenci prakticky nedostali do pokutového území, a když, tak branku někdejšího brankáře Atlética Madrid Lea Franca výrazně neohrozili.

Jedinou výraznější příležitost měl Rondón, který si výborně zpracoval míč, obešel obránce, ale jeho střela postrádala jednak přesnost a jednak rychlost. V dresu Zaragozy prováhal výbornou příležitost Braulio, na něhož krátce před koncem navázal Sinama-Pongolle, který si podobně jako Rondón zpracoval míč hrudí, vyřadil ze hry obránce, ale tentokráte výborně vystřelil k tyči. Brance zabránil až vynikající zákrok Sergia Asenja pravou nohou.

Zaragoza se dočkala branky tři minuty před koncem, kdy se Sinama-Pongolle výborně uvolnil na levé straně, jednoduchou zasekávačnou obešel obránce a technickou ranou k protější tyči nedal brankáři domácího mužstva pražádnou šanci. Záhy se okolo střelce zhrotil celý tým, který společně oslavil zasloužené a cenné vítězství.

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - Sporting Gijón 0:4

29.01.2011 18:00

Góly: 3. Diego Castro, 61. Roberto Canella, 67. Castro, 87. Nacho Novo

Sporting Gijón nevídaným způsobem dobyl baleárskou fotbalovou tvrz Estadio Iberostar a postaral se o prozatím nejpřekvapivější výsledek jednadvacátého kola. Asturijský tým do posledního puntíku splnil předzápasový taktický plán, neboť vycházel ze zajištěné obrany a snažil se podnikat na polovinu domácích nebezpečné výpady.

Právě ony se staly největší zbraní asturijské fotbalové jízdy, která tentokráte využila naprosto každou příležitost, která se jí nabídla. Mallorca může žehrat pouze a jen na svou špatnou koncovku a nesmírně prostupnou defenzívu v čele s nejistým a chybujícím Nunezem.

Defenzíva Mallorcy pracovala jak banda kloučků v mladší přípravce, stejně roztržitě, stejně nepozičně, stejně pomalu. Laudrupovo mužstvo zkrátka mělo špatný den, přičemž rádo na duel se Sportingem zapomene. Real Mallorca klesl tabulkou na jedenáctou pozici, jež je na pět bodů vzdálena dvanáctému Sportingu, jehož úctyhodná forma mu vynesla posun a odpoutání od sestupové hrany.

Sportingu Gijón jistě přišla k duhu úvodní branka, kterou Preciadovi muži zaznamenali již ve třetí minutě. Stálice na pravé straně Rojiblancos Alberto Lora potáhl na pravé straně mičudu a přibližně od rohového praporku ji odcentroval před branku. Centr se měl stát lehkou kořistí Dudu Aouateho, avšak izraelský brankář centr podskočil a tím v usnadnil práci kapitánu hostí Diegu Castrovi, který před odkrytou brankou nezaváhal.

Mallorca sice v dalším průběhu prvního dějství převzala iniciativu a často držela míč na svých kopačkách, do pokutového území však ne a ne proniknout. Bylo zvykem, že se na lajně ohraničující pokutové území postavilo i sedm až osm mužů, kteří bránili jakýmkoliv pokusům o vpád do šestnáctky. Pravděpodobně největší šanci domácího mužstva měl Gonzalo Chori Castro, jehož střelu však fantastickým zákrokem zlikvidoval Iván Pichu Cuellar.

Po obrátce čekalo poloprázdné ochozy Estadio Iberostar nepříjemné překvapení v podobě kanonády hostujícího celku, jenž si v Palmě de Mallorca otevřel na účet podniku soukromou střelnici. První branku obstaral Roberto Canella, který pronikl z levé strany do pokutového území, vyřadil ze hry obránce a vystřelil na branku. Mičuda si to namířila kolem statujícího Aouateho k na čáře stojícímu bekovi Kevinovi, který jej poslal do vlastní sítě.

O šest minut později zvýšil skóre na již tak neuvěřitelných 0:3 André Castro, který využil vynikající práce svých spoluhráčů, uprchl obraně a sám před Aouatem nezaváhal. Baleárskou katastrofu dokonal v samém závěru zápasu Nacho Novo.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - UD Almería 2:0

29.01.2011 18:00

Góly: 45. Ion Ansotegi, 78. Raúl Tamudo

Podmáčený trávník na Anoetě povětšinu utkání nenabízel řádné fotbalové zázemí, přesto se s ním obě mužstva popasovala a zápas bez výraznějších potíží odehrála. Nepříjemná vodní lázeň svědčila lépe domácímu celku, který si díky brankám mladého stopera Jona Ansoteguiho a veterána Raúla Tamuda ze zaslouženého vítězství.

Almería vstupovala do utkání s pohárovým zápasem proti Barceloně v nohách a s vědomím, že se může odpoutat od sestupových příček. Navzdory středečnímu klání mělo andaluské mužstvo v úvodních desítkách minut více ze hry a Real Sociedad může děkovat, že má brankáře špičkových kvalit, pohotových zákroků a pěkných robinsonád, tedy zkušeného Claudia Brava, který zlikvidoval vynikající šance Alberta Crusata, Uche Kalua a jedné z největších opor klubu Pabla Piattiho.

Dlouhou dobu se hrála vyrovnaná kopaná a vypadalo to, že se obě mužstva v první půli rozejdou smírně. Tamudo poslal krátce před završením první půle rohový kop do šestnáctky, ale mičuda se mu kvapem vrátila - obrana hostí centr odvrátila. Někdejší hráč Espanyolu si odražený míč zpracoval a do malého čtverce poslal vynikající centr, který umístil do sítě bezmocného Diega Alvése mladičký stoper Jon Ansotegui.

Erreala měla i po přestávce své příležitost, mezi jinými lze jmenovat Tamudův přímý volný kop, který výborně zachytil Diego Alvés. Rozhodující okamžik utkání přišel v osmasedmdesáté minutě, kdy se po příhře Mikela Labaky prosadil zraněného Josebu Llorenteho zastoupivší Raúl Tamudo. Donostia se díky vítězství posunula na devátou příčku se ztrátou pouhých čtyř bodů na šestý Athetic Club, který však má zítra zápas s Atléticem Madrid k dobru. Almería společně s Málagou klesla na samé dno ligové tabulky.

Více informací k zápasu

Levante UD - Getafe CF 2:0

29.01.2011 18:00

Góly: 47. Valdo, 54. Felipe Caicedo

Getafe prožívá opravdu nevídanou krizi, která jak zhoubné nádory živé tkáně ničí naděje klubu na účast v příštím ročníku evropských pohárů. Ty se při návalu porážek vzdalují jak rychlík opozdilcům a zdá se mi velice nepravděpodobné, že by mělo Getafe v závěru ročníku brát jednu z pohárových příček.

Levante dnes navečer předvedlo vynikající, bojovný a odvážný výkon, za který si rozhodně zasloužilo bezmála po dvou celých měsících zvítězit a odpoutat se od absolutního dna tabulky. O vítězství svěřenců Luise Garcíi, který však kvůli trestu ze zápasu se Zaragozou nemohl být na lavičce svého mužstva, rozhodl v sedmačtyřicáté minutě Valdo, na kterého za necelých osm minut navázal střelec Felipe Caicedo.

První výraznější šance si připsala domácí jedenáctka, která mohla jít do vedení nejprve z kopačky nepřesného Xisca Muñoze, a posléze po šancích pozdějších brankových střelců Valda a Felipeho Caiceda. Levante bylo aktivnější a mělo více šancí, Getafe Reinovu branku nikterak výrazně neohrozila.

Záhy po obrátce se dočkali Los Granotes zasloužené odměny v podobě gólové hlavičky Valda, který z blízkosti umístil do sítě vynikající Juanlův centr. Po osmi minutách zvýšil vedení na konečných 2:0 Felipe Caicedo, který opět využil přihrávky Juanla a přehodil zbytečně a nesmyslně vyběhnuvšího Óscara Ustariho. Zápas v okořenila malá potyčka Manu del Morala a Xisca Nadala, kterou zápas krátce před koncem utkání ocenil červenými kartami pro oba borce.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona21191167:1158
2.Real Madrid21163248:1851
3.Villarreal CF21143441:2145
4.Valencia CF21125434:2441
5.Espanyol Barcelona21121828:2737
6.Athletic Bilbao21112834:3135
7.Atlético Madrid2193931:2630
8.Sevilla FC2193933:3530
9.Real Sociedad21911132:3328
10.Getafe CF21831029:3427
11.RCD Mallorca21831023:2927
12.Sporting Gijón2157922:2722
13.Hércules CF21641122:3422
14.Deportivo La Coruña2157918:3022
15.Real Zaragoza2157920:3322
16.CA Osasuna21561020:2821
17.Racing Santander21561016:3021
18.Levante UD21531322:3418
19.UD Almería21381020:3617
20.Málaga CF21521428:4717

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1281)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Malágo Malágo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi8

Reagovat
stas87

real dufam ze nespadne a mam aj strach buducej sezone ta byva kriticka

Reagovat
Dubov

taky tak

Reagovat
smazaný uživatel

real

Reagovat
-Kopy-

Zara

Gijón

Levante

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja už fakt neviem kedy chceme vyhrať..síce herne to bolo celkom dobre a chýbal tam tvorca hry (Apoňo). Obrana bola skorej improvizacia, Welinghtom a Demichelis mali stopku, takže možno aj preto zase tie dva gole Zaragoza sa dostala v druhom polcase dva krat na nasu polku , dala gol z brejku, drzanie lopty 63 37 prenas, takze zase sme iba doplatili natu obranu a ten Baptista neska, škoda reči, dva krat isiel kopat priamy kop zo 18 metrov a raz mur a raz to prejebe, a pritom tam stal Duda ktory to kope excelentne, takze tak ...fotbal je sviňa !! snad sa uz konecne zohrame a pojde to

Reagovat
GEGE

Mallorca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Škoda Trezeguet.

Reagovat
niflheim

Trezeguet teď

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím super. Doufám že uvidím Almerii příští rok v druhé lize

Reagovat
smazaný uživatel

Levante,Gijon k nim.

Reagovat
smazaný uživatel

Levante ne, místo toho Osasunu

Reagovat
smazaný uživatel

Co se to děje s Barcou?

Reagovat
smazaný uživatel

Bože můj čtyřicet minut nedáte gol a už jste z toho v rozpacích co.

Reagovat
smazaný uživatel

nj, nezvyk no

Reagovat
smazaný uživatel

Ukazuje to na povahu vašich fanoušků.

Reagovat
smazaný uživatel

čo to?

Reagovat
smazaný uživatel

To znamená že kdyby jste měli pár sezon bez trofejí že by půlka od vás odešla.

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

To jako proč? Já fandil barce i v roce 2002, takže klid.

Reagovat
smazaný uživatel

čest výjimkám.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že jich je hodně. A vždycky je to tak, že když někěmu přestane dařit tak migruje. Myslím, že u Vás je to stejný, stejně jako u všech

Reagovat
Kluivert9

Proto má Madrid tak málo fanoušků?

Reagovat
smazaný uživatel

no ja fandím od čias Rivalda, Kluiverta, Overmarsa

Reagovat
smazaný uživatel

Jakou povahu? proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem to aspon přivolal

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
smazaný uživatel

Pedroooo Pedrittoooooo

Reagovat
cubinho

Pedriiiito!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Pedro zabiják

Reagovat
smazaný uživatel

No proto

Reagovat
One-Real

Achjo a já myslel, že by z toho dneska vážně mohlo něco být.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Ta levá strana obrany je nějaká divná...přijít to muselo

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro mě v tom nenechal

Reagovat
REPLIKATOR

V čem?

Reagovat
smazaný uživatel

ve 37 minutě jsem dal na to, že padne do půlky gól + ho mám ve fantě

Reagovat
smazaný uživatel

takovou úlevu jsem dlouho nepociťoval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu čemu se směješ, zatím jeden z nejnáročnějších poločasů, Herkoule hrají hodně nepříjemně a v devíti hráčích na cca km čtverečním..

Reagovat
smazaný uživatel

směju se tomu jak když nedáte pár minut gol jak jste z toho úplně mimo. Jak dopředu počítáte s tím že jim dáte bůra.

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi prostě kus vola tento zápas rozhodně nevidím jako adepta na búra a to, že jsme nedali gól brzo s tou úlevou nemělo nic společného, stejně tak by se mi ulevilo i v páté minutě..to ale nepochopíš, někteří nevidí zápas jako rozhodnutý za stavu 1:0 v první půli..

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo já sem vůl..

Blaugranas1128.01.2011 13:43

tentokrat zažijí peklo 0:5

ListerRD569229.01.2011 09:43

0:4 (Messi, Messi, Villa, Pedro)

Reagovat
smazaný uživatel

tohle už prostě není možné..co je mi po názorech ostatních?!

Reagovat
smazaný uživatel

nejses, ses ignorant

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně zápas můžu vypnout. Zápas je rozhodlej. . Ted jim tam šoupnou další 3. At žije vyrovnaná liga.

Reagovat
smazaný uživatel

čoveče hlavu vzhůru, zápas neskončil, sezona už vůbec ne. Máte ztrátu 4 body a děláš jako by jste měli 20 b.

Reagovat
smazaný uživatel

Skončil. Hercules nemá na to ani na tu branku vystřelit natož jí dát. Ted jim tam šoupnete dalších pár fíků. 4 body jsou při letošní formě Barcelony prakticky nesmazatelný manko.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uvidíme ale doufám, že máš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že nemám pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DreamTeam

pri vyhre na Bernabeu je to bod

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozný kecy.

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro nám vyrostl ve skvělýho playera

Reagovat
herbage

Proč tu kolo co kolu fňukaj stále stejní lidé? Navíc tohle je poločas a Barcelona klidně ještě může ztratit

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Stále stejní lidé? Stále stejný člověk...

Reagovat
herbage

Madridista-, One-Real, zž chybí jen dolar

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo tě tu drží?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

One-Real je fajn a dolar je váš.

Reagovat
One-Real

to si děláš z prominutím ze mě prdel? já tu fňukám každým kolem? jestli mě nechceš naštvat, tak mi to koukej najít, kde kolo co kolo hledám...a řekni mi sakra, kde tady brečim, herbage herbage ty jsi buďto slepý, nebo blbý

Reagovat
herbage

Ok, sorry, ale to dnešní povzdechnutí sis mohl odpustit a radši se zítra soustředit na váš výkon

Reagovat
One-Real

to si vyprošuju stejnak jako culés mnohem častěji povzdechávají, proč tohle rozhodčí pustil, jaké máme štěstí atd, tak u madridistů je to v menší míře

Reagovat
Rssa

One-Real je v pohodě, toho jsem tu fňukat zatím neviděl

Reagovat
Kokesh

Hlavně ty tvoje moudra tady pokaždé chybí.

Reagovat
smazaný uživatel

to je verbujete z toho vašehu webu?tenhle je přímo exemplární případ..

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím proč máte potřebu stále někoho urážet.

Reagovat
smazaný uživatel

potřeba to není, já osobně to taky nesnáším, ale co se tebe týče, tak jsem trochu popudlivý.. tvůj nick je hroznej, vkus taky a kdybych byl fanda Realu, tak tě asi taky nemám rád..neber to osobně

Reagovat
smazaný uživatel

Nic jsem ti neudělal.. To vy Culés mte potřebu stále urážet. Uráží madridisti jiřího kterej při každým jejich zápase píše ty své trapné komenty? Nevím proč to tu nelocknou a nemaj sem přístup jenom fanoušci Barcelony.

PS: dej mi příklad na nějakaej dobrej nick. Třeba Barcelona Olé, nebo Special Five ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Special 5 je perfektný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ano uráží, ale ostatní řešit nehodlám, nebudu si hrát na soudce..

já tu nikoho neurážím, dnes jsem díky tobě udělal vyjímku, páč máš evidentně potřebu házet všechny do jednoho pytle, to co tady předvádíš hovoří samo za sebe..na jednu stranu píšeš, jak je o titulu rozhodnuto (samo o sobě je to na facku) a na druhou stranu krtitzuješ ostatní, když nejsou spokojení s výkonem Barcy (kterej mimochodem nebyl optimální..)

s nickem ti nepomůžu, zdravy.pacient je už zabraný

zkus Antimadrista-

Reagovat
herbage

Jinak Pedrovo zakončení, to bylo neskutečný. Pravačka, levačka, tomu to je jedno. Vážně se z něj stává komplexní hráč

Reagovat
smazaný uživatel

dostává se pomalu do mýho top 5 nejlepší na něm je ta jeho neúnavnost a bojovnost

Reagovat
DreamTeam

to jako top celkove nebo top Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

top celkově..ale ona topka je ze 4/5 tvořena barcou, takže to je vcelku fuk

Reagovat
F.Torres

já snad špatně vidím, cpát pedra do top 5 to už je hodně, ale opravdu hodně přehnaný

Reagovat
DreamTeam

tak jako maji pubertacky vlhke sny maji fanousci Barcelony svuj top zebricek sestaveny vyhradne z hracu sveho tymu ano doplneny jednim hracem odjinud aby to bylo objektivni

Reagovat
smazaný uživatel

a co je na tom špatnýho?nemám tam na druhou stranu Messiho.. jako nedá se to srovnávat s dobou, kdy jsem fotbal nejvíc žral..Shearer, Bergkamp, mladej Ronaldo..ty doby jsou pryč, dnes si víc vážím hráču jako Pedro..z jakýho důvodu ty obdivuješ Torrese?protože dává góly, to je toho..

Reagovat
F.Torres

Jestli si vážíš hráčů jako pedro, tak by tam rozhodně neměl chybět třeba takovej Kuyt, a proč zrovna Torres? Protože mám rád tvrdý,rychlý, vytáhlý útočníky, co sou zabijáci v zakončení, navíc hraje za jeden z nejoblíbenějších klubů.

Reagovat
smazaný uživatel

možná bych Kuyta měl rád, ale je mi ukradený, páč ho nemám na očích, v dnešní době jsem rád, že stíhám zápasy Barcy a občas Realu (abych zafandil soupeři) a Newcastlu (kterej vídám jednou za tři zápasy), nemám čas jako někteří sledovat deset zápasů za víkend a vybírat si oblíbené hráče Proto jsou 4 z Barcy a Carroll, kterýho vidím jako nástupce Shearera..

Nechápu tomu, že se někdo diví, že je Pedro pro mě tak oblíbený, Giggs, Del Piero, Gerrard a další jsou skvělí, mám je rád, ale nebudou mí nej, když je vídám minimálně..

Toto směřuje i kolegovi nad tebou..ano mám 4 nej hráče z Barcy, nevadí mi to, necítím se jako vlhká puberťačka a nebudu si hrát na to, že mám někoho jiného raději, když to prostě není pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi, Iniesta, Piqué, Pedro?

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta, Xavi, Puyol, Pedro na takovém pomezí s Piquém a hned za nima Messi (přecijen jsem ho už tolikrát hájil, až jsem sám sebe o jeho dokonalosti přesvědčil )

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle nějak to mám taky.. I s tím Iniestou na prvním místě.

Reagovat
smazaný uživatel

tak on je Andrés tak nějak magickej, u něj všechno vypadá hrozně samozřejmě a přirozeně lehce, žádná dřina a póza.. on není ani tvůrce jako Xavi ani driblér jako Messi, ale přesto mi přijde, že kdyby chtěl, tak je v tom lepší ne, to už přeháním, ale on má prostě vážně zvláštní kouzlo, nenapadá mě krom Messiho nikdyo, kdo by byl tak fotbalovej..

Reagovat
smazaný uživatel

On hlavně Andrés umí ukličkovat 7 hráčů a ani se nezapotí., ta jeho technika je až k neuvěření.. Messi to má hodně postavený na rychlosti s balonem.. Iniesta dokáže udělat ze soupeře šaška i když jen tak stojí

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt, ale často je mu jedno, kam se tím kličkováním dostane, chybí mu tah na kasu..

celkem by mě zajímalo, jak to s ním bude vypadat až nebude Xavi, pokud se bude soustředit jen na tvorbu hry, tak bude dost možná ještě lepší jak Xavi..pokud teda Xaviho roli nepřebere časem Leo, který by tam byl -slovy klasika- prostě boží

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to zajímavý sledovat.. Každopádně je to nádhera. Mám teď strašný nutkání Barceloně fandit, měl by mi jí někdo zhnusit.

Reagovat
Rssa

Vábení Barcy stejně neodoláš a dříve či později ji fandit budeš (stejně už si poloculé)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já se furt utěšuju, že sem fanoušek dobrýho fotbalu.. a když Barca teď ten fotbal hraje nejlepší, tak mi nezbývá nic jinýho, než fandit Barceloně.. ale až začnou hrát mizerně, tak přesedlám

Reagovat
smazaný uživatel

není nutné se tomu bránit, obzvášť tuto sezonu, když vidíš proti komu musí bojovat

nevíc je to skvělá investice do budoucna, od herního stylu neustoupí, Pepek snad zůstane leta, Xavi má před sebou ještě minimálně 4 roky (knock knock), Iniesta ještě o něco málo víc, uvidíš přerod z Messiho inside forwarda na tvůrce hry, zažiješ předávání stoperské štafety z rukou Puyola do rukou talentovaného odchovance, zaučovat se budou Mazinhovi kluci, Bojan do tří let výkonnostně exploduje, Valdés vytlačí Ikera z brány nároďáku, Danimu prozře a odehraje dalších 5 let zadarmo a další skvělé okamžiky, které se patří prožívat s fanouškovským zápalem..

Reagovat
smazaný uživatel

ale nechci na tebe tlačit

Reagovat
herbage

Messi tvůrce hry a Fabregas bude hrát na hrotu, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc je zbytečnej, toho si nechte, beztak už je PL nakaženej Messi má ale vážně skvělé předpoklady být tvůrcem hry, ačkoliv se to mnohým nelíbí, tak mne na MS oslnil..byl to jinej Messi a nemyslím si, že horší než v Barce, měl za úkol tvořit a dělal to skvěle..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Spíš hraje více z hlouby pole a jen nečeká u lajny, tak je i více ve hře. Sedí mu to, ale byla by blbost zabít jeho gólovost tím, že by se přesunul nastálo do zálohy

Reagovat
Rssa

Koukni se na jeho přihrávky v El Clasicu = srovnatelné s geniálním Xavim

Reagovat
herbage

Ale ty může rozdávat na křídla právě z pozice volného hráče, na které v součanosti nastupuje

Reagovat
Rssa

Může, ale časem (až mu bude 30 a více) půjde dozadu, techniku, přehled a přihrávku neztratí, ba naopak

Reagovat
smazaný uživatel

ale on je teď hlavně gólovej protože hraje něco mezi AM, inside forwardem a klasickou devítkou on není gólovej tak jako třeba inzaghi, že by se časem vysunul na místo hráče, který by jen zakončoval, on má perfektní přehled, tvůrčí shcopnosti, techniku, to všechno ho předurčuje posunout se se ztrátou rychlosti více dozadu, ne dopředu..

Reagovat
herbage

Se ztrátou rychlosti Je mu 23, o tom se můžem začít bavit nejdřív za 7 let

Reagovat
smazaný uživatel

tím si nejsem tak úplně jistej, on je tak nějak divně stavěnej, přijde mi, že bude mít sklony k nabírání váhy, není to atletický typ..

dávám mu tak 4 roky, pak bude muset měnit styl hry..no snad to ale dopadne jak s bolševikem

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
herbage

Jinak Cesca si rádi necháme

Reagovat
herbage

Btw. ve vašem kádru nevidím pro něj absolutně žádbý prostor, vážně ještě budete mít v létě zájem?

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslím si, Thiago se má posunout do áčka (bude určitě dostávat minuty, teď nebyl regulérním členem áčka) a Ibrahim tam může taky zaskočit... Měli jste ho pustit v létě, teď bude minimálně tři roky nepotřebný..

Reagovat
Rssa

myslím že teď už ne, jen v případě nějaké levné možnosti...od příští sezóny jde do áčka natrvalo Thiago a teď máme i Afellaye, takže Cesc není na pořadu dne

Reagovat
herbage

Taky myslím. Doufám, že v létě chytnu na tuto sázku ještě nějaké rybky

Reagovat
Rssa

Jakou sázku? Ty tvrdíš, že přestoupí v létě do Barcy? Kdo se už chytl na tvoji udičku?

Reagovat
herbage

Tvrdil jsem minulé léto, že z Arsenalu neodejde a na udičku se chytli hned tři kapříci: jirka-fcb, ital a getzo

Reagovat
Rssa

tak to jsou ale pořádné štiky Tehdy to bylo docela reálné, teď už moc ne...ale zase pokud ho bude lanařit Real, tak by bylo lepší ho nějak asi zavázat či co...po tom, co předvedl Nando už nevěřím pomalu žádnému prohlášení věrnosti

Reagovat
Hristo Stoichkov

Cescův osud má v rukou Wenger, který rozhodne o jeho budoucnosti. Zájem Barcy opět bude velký, chce ho Pep, vedení, hráči a asi i fanoušci. Je to případ, který se nedá chápat logicky. Podle mě je zbytečný, ale přesto je jeho letní přestup dost reálný

Reagovat
Rssa

A jen dodám, generace našich dětí bude svým oblíbeným stoperům přidávat koncovky "-uyol" jako my dnes "-bauer"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Muniesayol..hmm to moc nezní

Reagovat
Rssa

Muniqué

Reagovat
smazaný uživatel

to je jméno jak pro francouzského gaye

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt, ale až jednou odejde Mourinho z Realu, přijde tam někdo ála Pelle, tak by to taky nemuselo být špatný.. Já už stejně Barce přeju seč můžu. Už jenom proto, abych měl co vyprávět vnoučatům

Reagovat
Rssa

ha!

Reagovat
smazaný uživatel

máš bludišťáka

Reagovat
Rssa

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
Rssa

Puyol, Pedro, Andrés, Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

Mám ho moc rád, ale zatím je to tak TOP 30 max

Nicméně - pokud bude takhle pokračovat, může zase postoupit.

Mimochodem - Pedro je letos dle mě prospěšnější a lepší, než Villa.

Reagovat
smazaný uživatel

mě si prostě získal, je to dříč a ty mám rád (proto je Puy navždy nejlepší obránce všech dob )

s tím Villou souhlasím, ale on ten přínos, který měl poskytnout je zatím hodně potlačenej..prostě zakončení je zatím "špatný"..

Reagovat
Hristo Stoichkov

Villův přínos je obrovský, zvláště když se to srovná s Ibrahimovicem

Reagovat
Rssa

U mě už je taky v TOP10 hráčů, je to borec

Reagovat
Carlos Juan Pablo

U mě je AntiTOP 5..

Reagovat
Rssa

Promiň, ale jak ZROVNA Pedro ti může být nesympatický??

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Ironie? :)

Reagovat
Rssa

Ne, toto myslím vážně. Pedro svým příběhem, stylem hry a výkonností musí být sympatický snad každému...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

No hele, nemusí. A je mi naprosto jedno, co má za příběh. Já ho hodnotím na základě hřiště.

Reagovat
Rssa

Pravda, ty máš rád Demichelise, ty máš zvrácený vkus

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Mně je právě sympatický tím, jak ostatním není.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jsi v jedný době nosil trika podporující Paroubka?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Ne, házel jsem rajčata.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Xavi pěkná střela

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Pěkná střela, obrana zelených jenom koukala kolem sebe.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

To bylo na žlutou.

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

Messimu to dneska vůbec nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen nemá štěstí při zakončení.

Reagovat
vocasisko

To si ty hovada z Herculesu řekli, že nám aspoň zraní Iniestu když už nic nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

co sa tam stalo ? som to akosi prepiskol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

prase a ještě se diví

Reagovat
smazaný uživatel

Lio

Reagovat
cubinho

Z Twin Peaks?

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá se mi to nebo tleskali fanoušci Herculesu při odchodu Iniesty?

Reagovat
Xavi8

pri Iniestovi je to od MS uz klasika

http://www.youtube.com/watch?v=UyYsEWk1-mY

Reagovat
smazaný uživatel

Legenda

Reagovat
alcantara

nic neobvykle

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, Leo

Reagovat
DreamTeam

no Iniestu vazne miluji vsude

Reagovat
cubinho

Člověk se jde podívat na jednu blbou jízdu Březiny (který mimochodem 2x spadne) a mezitím dá Messi dva góly

Reagovat
smazaný uživatel

choď se koukat na krasobruslení častěji

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

díky hoši, gratulace

Reagovat
herbage

Messi je prostě Bůh

Reagovat
smazaný uživatel

splněno. Ikdyž ty kusy padly u konce. Přesto se budou počítat

Reagovat
Kily

jj, v případě rovnosti bodů s Herculesem máte k dobru lepší vzájemný zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
Xavi8

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

španělský svaz chystá nějakou podobnou přestupovou šarádu, jako pánové v naší hokejové extralize?

Reagovat
Kily

no to nevim, i když by možná stálo za zvážení, kdyby třeba zápasy Barcelony začínaly za stavu 0:2, ale reagoval jsem na to, že se ony góly budou hodit na první pohled to na mě působilo týmovým dojmem, pak jsem si uvědomil, že to asi bylo bráno z hlediska Messiho boje o pichichi

Reagovat
smazaný uživatel

ikdyb zápasy začínaly za stavu 0:2, tak máme 37 bodů a šlapeme vám na prdel

Reagovat
Kily

přičti nám ještě tři body za výhru na Camp Nou

Reagovat
smazaný uživatel

dostals mě, to jsem opomněl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vcelku vydrete vitazstvo , ale o to viac potesilo

Reagovat
smazaný uživatel

z toho hovna co dnes hrál nakonec upletl dva góly, to je asi umění

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak

Reagovat
alcantara

to je pravda, dneska musel stratit velke mnozstvo lopt, to cislo radsej ani nechcem vidiet

Reagovat
indy

v 70.minute ich bolo 12

Reagovat
smazaný uživatel

Měl dost šancí

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem se bál, že nesplníme náš třígolový standart

Reagovat
Rssa

Zasloužené, ale vydřené vítězství. Hercules holt ví jak na nás. Nejhorší hráč zápasu bohužel Dejvid Viža Messi taky celkem hrál hovno, ale dal 2 fíky, tak prostě nejhorší být nemůže. A Pedro je kanonýr, jeho zakončení je už dnes světové, je to světová špička

Reagovat
blaugrana

Tak keď pominiem to, že po Pedrovom góle som sa skoro prepadol z izby do obývačky, tak vcelku kľudný zápas.

Reagovat
Rssa

Van Bommel redka

Reagovat
smazaný uživatel

klasika

Reagovat
herbage

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
REPLIKATOR

Taky jsem si teď všiml Tak na něj

Reagovat
smazaný uživatel

Tak musel přece při premiéře předvést své přednosti

Reagovat
Rssa

a stejně Robinho díky Ibrovi posílá AC do vedení

Reagovat
smazaný uživatel

hned, jak padla ta rudá, tak jsem za 3,3 naložil na dvojku

Reagovat
Rssa

Ibrafactor

Reagovat
Messiáš

Výborně tři body na světe. Ale sestupová místa mne ani nahodou netěší, jsou slabsi týmy než Malaga či Almeria ti sestoupit nesmí

Reagovat
alcantara

15. vitazstvo v rade v lige, ci mdorovnavame rekord madridu zo 60tych rokov.

bilancia zo superovych ihrisk: 10-0-0

6 vitazstvo vonku v rade s mimimalne 3mi strelenymi golmi, cim dorovnavame madrid z 80tych rokov

messi sa stava 4 najlepsim strelcom barcelony v jej 111rocnej historii, ked dorovnava escolu, ako 23rocny, mimochodom, jeho 37. gol v sezone

toto vsetko si uvedomime az casom, momentalne sa vsetky tieto rekordy asi nedaju velmi chapat a nie kazdy vieme ich vyznam docenit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Letos máme neuvěřitelně našlápnuto, hlavně pokračovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nádhera

najlepšie mužstvo všetkých čias

Reagovat
smazaný uživatel

To se nedá takhle posoudit, ale řekl bych, že mezi 3 nejlepší objektivně určitě patří..

Reagovat
smazaný uživatel

ešte pred sebou majú pár rokov takto pokope, škoda že Xavi nie je mladší

veľmi dôležité ale bude udržať hlavne motiváciu, čo je pre takéto mužstvo extrémne dôležité

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi tím svým stylem klidně může hrát ještě hodně dlouho.. Já hlavně doufám, že se budou vyhýbat zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou neskutečný čísla. Kam až to můžou blaugranas ještě hnát?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Říkal tady někdo, že to Messimu dneska vůbec nešlo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Messi má 36 gólů (2 z pentle) za 2431 minut. To je 67,5 minuty na gól

Reagovat
Rssa

Libor Kozák je lepší

Reagovat
cubinho

Reagovat
Rssa

60 minut na gól

Reagovat
cubinho

Chápu

Reagovat
herbage

+21 asistencí. Neskutečná čísla

Reagovat
smazaný uživatel

Kde si to číslo vzal? Já vím o 18-ti..

Reagovat
vocasisko
Reagovat
smazaný uživatel

asistence nevím. Jen jsem viděl, že měl 16 asistů v lize.

Nicméně je to darda

42,6 minut na bod. Víc, jak 2 body na zápas. On prostě neví, kde má strop

Reagovat
herbage

No, to si dneska zkazil normu. Jen dva kanadské body

Reagovat
smazaný uživatel

neuveritelné

takýmto tempom môže atakovať aj 60 gólov za sezónu

Reagovat
božský John

Ten kdyby hrál s Ronaldem v jednom týmu, to bych chtěl někdy zažít,ty kanonády

Reagovat
Rssa

kterým?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

tím nejlepším hráčem na světě, který táhne nejlepší tým na světě za tituly, Cristianem

Reagovat
smazaný uživatel

hihi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Aaaa, ty ses vybavil novou zbraní - ironií

Jinak ti dva spolu hrát nemůžou, kradli by si míče

Reagovat
smazaný uživatel

To asi ani s normálním Ronaldem..

Reagovat
Rssa

Myslím že jo, R9 byl spíše koncový, ten tolik míč nepotřeboval

Reagovat
smazaný uživatel

Později jo.. Ale když byl na vrcholu, tak mu stačilo dát balon na půlce a byla z toho branka

Reagovat
Rssa

něco jako Messi, akorát byl daleko rychlejší (rychlejší i než CR) - pro pamětníky - Power Is Nothing Without Control (Ronaldo nebo taky Pirelli )

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pro mě je Ronaldo absolutně nejoblíbenější hráč.. Modla, idol.. Když sem hrál, chtěl sem být jako on... Teď už nehraju a stejně se asi podvědomě snažím vypadat jako on

Reagovat
Rssa

A teď si představ, že já ho viděl naživo v barcelonském dresu

Reagovat
smazaný uživatel

To snad nemyslíš vážně.. Tak to ti z duše závidím.. Nezáviděl bych ti tolik ani kdyby si chodil s Cheryl Cole, nebo měl miliardy na kontě... Ale tohle

Reagovat
Rssa

Byl to můj první fotbalový zápas, který jsem viděl naživo. První zápas, co jsem navštívil na stadionu - a hned na Nou Campu. A jako desetiletý klučina byl vyjevený nejen z tolikatisícového davu, ale i ze super hry a magického Ronalda (tehdy jsem ještě viděl na dálku ).

Mimochodem, můj úplně první fotbalový zápas, který jsem viděl (v telce) bylo finále poháru Barca - AC Milán, kdy Barca dostala 4 fíky a já se ji neskutečně smál

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt nádhera.. Ani nemám slova, který by vyjádřily, jak moc ti závidim..To je opravdu zážitek..

Reagovat
Rssa

Tenkrát jsem byl ještě více nadšenější z návštěvy mořského světa a hlazení delfínů s lachtany, ale časem jsem si ty zážitky vyjasnil

Reagovat
smazaný uživatel

btw koukám, že jsme i cca stejně staří..

Reagovat
Rssa

25?

Reagovat
smazaný uživatel

23

Reagovat
Rssa

cucáku

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem narozdíl od tebe aspoň ještě mladej a mám všechno před sebou

Reagovat
Rssa

Ve 24 se to láme, neboj

Reagovat
Boix

jak by rekl A.J.Rimmer - Když jsi mladší tak si jíš co chceš, piješ co chceš a pořád oblíkneš své gatě číslo 26 a dopneš je bez problémů. Ale jak jsi už v tom věku, 24, 25, tvé svaly to vzdají, zamávají bílou vlajkou a bez varování je z tebe hnedle tlustý dědek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Sheldon

Reagovat
Rssa

nejhorší postava TBBT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Vadí mu jeho prudká inteligence

Reagovat
Rssa

Ne, jen mi přijdou ostatní postavy více zábavnější

Reagovat
herbage

Tak to mně přesně naopak

Reagovat
Rssa

Rajesh a Howard vedou, pak už to je horší...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

jasně, já s Demichelisem mám špatnej vkus...

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Ti jsou taky dobří.. Howardova elektronická ruka byl pro mě asi nejzábavnější díl z TBBT vůbec

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Mně přijde teď dokonce vtipnější než el legendaro Barney z HIMYM..

Reagovat
Carlos Juan Pablo

tak to pozor, jseš na tenkém ledě

Reagovat
Rssa

Barney je tisíckrát vtipnější...ale stále to nemá na mé oblíbené hrdiny

Reagovat
smazaný uživatel

Mně přijde Sheldona fakt vtipnější.. Ale tak to je na každým, žejo..

Reagovat
Rssa

Já jsem odchován britcomy, tak ty americké postavy v sitcomu beru s rezervou, ale Sheldon mi nesedí

Reagovat
smazaný uživatel

Britcomům, jak říkáš, přicházim na chuť až teď v pokročilejším věku..

Reagovat
Rssa

prý pokročilý věk

Reagovat
One-Real

Barney je jednička

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Ten by tam vůbec nezapadnul, takovej Ibra 2

Reagovat
smazaný uživatel

Je někde nějaká statistika kolik mají týmy průměrně přihrávek za zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Visca el Barça!

Reagovat
smazaný uživatel

Lassad parádní gol

Reagovat
smazaný uživatel

197. pro Barcelonua Dramatikz

Reagovat
smazaný uživatel

Ty teď poslouchá hodně kámoš.. Není to zlý, ale jsou i lepší

Reagovat
soukup

taková přestřelka na Riazoru co se to s nima stalo a jak mohl Lassad dát 2 goly? doufám, že to nezmění nic na hledání novýho útočníka...

Reagovat
soukup

a to to mělo 4:3 to v nastavení offside teda nebyl...

Reagovat
soukup

aha tak ne, on to byl ten vyrovnávací, ten sestřih byl nějakej divnej

Reagovat
smazaný uživatel

Divná byla hlavně ta situace. Pomezní ukazoval ofsajd, ale hlavní nepískal

Reagovat
smazaný uživatel

Deportivo dá jednou za dva roky 3 goly v zapase a ja to nevidim

Reagovat
blaugrana

Hotová tragédia.

Reagovat
vocasisko

Pro Madridysty- Zatoulalo se vám jedno z vašich zvířat u nás na stránkách, nechcete si ho uklidnit?, protože vám dělá jen ostudu

Reagovat
Carlos Juan Pablo

?

Reagovat
smazaný uživatel

Madridistů je miliony po celém světě.

Reagovat
smazaný uživatel

A většina se jich bohužel chová jako to na strankách FCB... Čest vyjímkám...

Reagovat
smazaný uživatel

Házeš všechny do jednoho pytle díky jednomu děcku co nemá co dělat a ještě vyhodí 30 kč za registraci?

Reagovat
smazaný uživatel

napisal vacsina tak preco zase pises o vsetkych ?? ty si vazne chory ...

Reagovat
X-bano-X

Lasarte si za vykonanú prácu plne zaslúži mať fotku v súhrne kola len tak ďalej

Reagovat
smazaný uživatel

Nuž čo,musíme ísť ďalej aj po výhre Barcelony.Real si ide svojou cestou aj keby sme už titul nevyhrali čo verím že ešte nie je rozhodnuté,aj tak sa nesmieme trápiť skvelou formou Barcelony.Je to fakt to Real nezmení.Dnes treba vyhrať a robiť na ňu naďalej tlak a dotiahnuť sa na 4 body to je dnešný cieľ,každé zaváhanie môže byť konečné,taká je situácia.

Zostava vyzerá fajn tak dnes by to mala byť v pohode výhra ,ale dôležitejšia je odveta so Sevillou kde viem že naše zápasy sú vždy vojna a to isté nás čaká aj v stredu večer.Postup nám však nesmie utiecť ten základ sme už položili v Seville,aj keď vo futbale nikdy nevieš.

Reagovat
smazaný uživatel

Když o tom tak mluvíš, tak jsem zachytil info, že by mohlo být finále Copy na Santiago Bernabeu. To by byl dost velkej vopruz

Kdo by mi chtěl psát, že nebude finále Copy v Madridu, když tam bude hrát Real, tak odkážu na rok 2002 - finále na Bernabeu a v něm Real s Deporem (mimochodem 1:2 )

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, nie to sa pletieš finále sa hrá v tomto prípade na neutrálnej pôde vo Valencii a myslím si že je to správne ,nemal by sa nik uprednostňovať .

PS: Valencia má krásny štadión.

Reagovat
smazaný uživatel

bylo by to super. Vale nebo Sevilla. Škoda, že nepřichází v úvahu Bilbao

Reagovat
smazaný uživatel

nicméně je ve výběru i Bernabeu, což by naopak byl podraz

Reagovat
smazaný uživatel

jak vieš kto je na kandidátke finálového štadiónu? ja som myslel teda počul som že už to je isté že to pridelili Valencii.Nie? teraz fakt netuším...V Bilbau ? masaker

Reagovat
smazaný uživatel

ziadne bernabue neni vo vybere, ziadny vyber ani neni, proste sa hra vo valencii, to je uz 100% iste

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdepak Valencia to ještě nemá vůbec jistý,tady má pravdu Jirka. Ale i já sem pro to aby se to hrálo ve Valencii. Btw. ještě ve finále nejsme

Reagovat
smazaný uživatel

valencia to praveze uz iste davno ma

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře pro tatary jako jseš ty zpráva ze ŠF

28.01.11 18:43 Finále letošního ročníku Copa del Rey už zná datum, zatím však není jasné, kde se 20. dubna odehraje. Vážný zájem projevila Valencia, která nabízí Mestallu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja viem Real ešte vo finále nie je ,Barcelona už hej to asi nespochybní nik či hej? .Očakávam že Jose ich nastaví tak aby šli za výhrou,hrať na remízu nebudú.

Aj ja chcem aby sme hrali vo Valencii ,má pekný štadión a je to neutrálna pôda,takže by sme si nemali čo vyčítať :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že to dajú Valencii ,predsa len ak bude finále Barcelona- Real Madrid tak istotne,myslím si že len čakajú na finálové zloženie a potom sa rozhodnú.

Reagovat
smazaný uživatel

jak už jsem psal - není to dlouho a finále se hrálo na Bernabeu, ikdyž v něm hrál Madrid.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To letos asi opravdu nehrozí. A i kdyby se tak stalo, tak by to nebyla taková výhoda, jak se může zdát na první pohled. Docela by mě zajímal pohled na Bernabeu zaplněné z poloviny fanoušky Blaugranas

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě to je výhoda nezanedbatelná. Ikdyby bylo na staďáků půlka Culés (jakože to asi nehrozí), tak je pořád příjemnější hrát v domácím prostředí.

Reagovat
smazaný uživatel

tak 5:0 už snad neztratíme.

Ale vy tam jste už skoro taky. Sevilla měla hrát doma. Venku už nemá moc šancí. Já to vidím na 80 - 90 % pro El clásico ve finále.

Reagovat
Kokesh

José doma neprohrává, postup už je prakticky náš. Ale stát se v každém zápase může cokoliv, takže s těma procentama bych s tebou souhlasil.

Reagovat
smazaný uživatel

to by bola katastrofa keby Real nešiel do finále,podľa mňa si to zaslúžime vyhrali sme jasne nad každým a presvedčivo (doma Levante dali osmičku,vyhrali doma aj vonku nad Atleticom,vyhrali v Seville po peknom výkone). Musím podotknúť že tohtoročné vystúpenia v CdR sa mi páčia ,hráči chcú ,makajú pre tento pohár a to je to veľké plus.Roky do zadu kašlali na tento pohár ,čo ja vôbec nechápem.Ale Joseho je cítiť aj keby sme v tomto roku netriumfovali (čo podľa mňa v CdR by sme mali ) tak musí ostať a dodržať svoj kontrakt.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, sice se mi to nelíbí, ale letos jste v Copě udělali oproti minulosti dost práce

Reagovat
smazaný uživatel

Veď preto všetko to treba dotiahnuť až do konca a potom vo finále s Barcelonou všetko alebo nič,nech sa rozhodne až tam.A nech sú futbalový Bohovia v ten deň v bielom

Reagovat
smazaný uživatel

fotbaloví bohové běhají už několik sezon v granátovo-modrým

Reagovat
smazaný uživatel

no, spis ve zlutecj dresech a obcas maji praporky. to jsou ti, kteri doslova rozhoduji o osudu zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsem viděl opakovačku Barci a musím říct, že Iniesta hraje letos opravdu famózně. I včera byl neskutečný. Letos se to možná přelomí a přeroste(tl) Xaviho.

Reagovat
$dolar$

přerostetl?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Barcelona zřejmě proti Atleticu přepíše 50 let starý rekord Realu.

Reagovat
Kokesh

Co už. Ale zaslouží si to.

Reagovat
Infi

Ale tak vy jste na to 2. místo už zvyklí ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nech toho Sem culé,ale když už Ti Madridista- prokáže ten respekt a uzná,že přepíšeme rekord,tak je za to neprovokuj

Reagovat
Infi

Ale ale ale, menší provokace nikdy neuškodí, odvyjí se to podle toho, jak jí vemeš

Reagovat
Kokesh

Pokud dal Messi dva, Cris musí zákonitě odpovědět a ukončit svůj menší gólový půst. Ať už je sedm.

Reagovat
smazaný uživatel

zatim kolo plne prekvapeni, k tomu prekvapku mely dobre naslapnuto i herkoule. dneska ostatne cekam dalsi dve prekvapka

ale to je fakt neuveritelny kolo - venku slabouckej sporting nastrili na nedobytny mallorce ctyrku. kdy naposled dal depor tri goly v jednom zapase? kdy naposled dal gola pongol-mongol? a malaga s takovouhle spadne, asenjo je navic fakt spatnej...

Reagovat
smazaný uživatel

další dvě překvápka?ve hře je snad jen jedno, Esp vs ponorky je hodně otevřenej a Atleti body poslušně přenechaj Athleticu, to není přkvápko

myslíš, že s Asenjem tak zamávalo to zranění nebo prostě neunáší post jedničky?

Reagovat
smazaný uživatel

prave tusim to druhy prekvapko ty atlety

tezko rict, on ma fakt problem s vybihanim co jsem vcera videl sice predvede tri fantasticky zakroky, ale jeden gol padne po jeho hrubce no...

v malaze na nej musi bejt ten tlak cca stejnej jak u pucel, kdyz hrali o zachranu. asi se u nas fakt nejak zkazil...

Reagovat
smazaný uživatel

to je pěkně zapeklitá situace u vás, když domácí výhru nad Athleticem berete jako překvapení ale ono se asi není moc čemu divit, tvůj blog na sf situaci vystihnul.. nejlepší by bylo skončit bez pohárů, v létě střelit za velký prachy Aguera (stejně na něm do budoucna stavět nemůžete) a provést radikální rekonstrukci kádru..samozřejmě začít trenérem..

tak ono to možná u něj bude jen tou "nerozehraností" a mladickou nerozvážností, třeba to s ním bude jako s Valdésem..

Reagovat
Rssa

co to bylo za penaltu??

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nové mercurialy jsou úžasné

Reagovat
smazaný uživatel

Osasuna hraje zatím výborně. Střed zálohy jim zatím hraje výborně.

Reagovat
Rssa

Barca pod Pepkem:

401 gólů ve 157 utkáních (25 % z toho Messi)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Heh neskutočné a pritom sa stále darí zabudovávať nových hráčov.

Reagovat
Mercury

neuvěřitelné číslo...jinak bych upřesnil toho Messiho, z 401 golů jich dal 122, což dělá celých 30%

Reagovat
Rssa

Reagovat
One-Real

Ronaldo nejhorší na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje bídně.

Reagovat
smazaný uživatel

od te doby co byl ty dva zapasy na hrotu je to

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt hruzostrasne hrozny Chce to Alonsa..

Reagovat
X-bano-X

Uff to muselo boliet

Reagovat
smazaný uživatel

Ta hra Realu na 1 útočníka prostě nevyhovuje! To to Mourinho nevidí nebo co? Tahle hra na Ronalda mě vytáčí už, když je Ronaldo mimo je mimo celej tým.

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, jestli už to tu bylo... dneska jsem na to náhodou narazila.

http://i.imgur.com/QDKVm.gif

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

To je perfektní. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Rssa

Reagovat
vocasisko

Reagovat
gonzalesl_is_back

tyvole, co to předvádíme? Jedinej Ozil

Reagovat
smazaný uživatel

Benzemaaaaaaa škoda.

Reagovat
X-bano-X

Heh Ronaldo ten hráč si ho tam slušne vychutnal inak Real začína hrať ako ostrovný tým. Nákop od Ramosa a bežíme, bežíme.....

Reagovat
smazaný uživatel

mě přijde, že jsou unavení. Napadání vepředu jde, ale záloha je mimo. Nechává domácím plno času a prostoru.

Reagovat
smazaný uživatel

je to tim že taktika kterou celou sezonu real provozoval.... coz bylo vse na ronalda on stim neco udela:) pri jeho soucastne forme proste nemuze fungovat:(

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha to je bída. Stáhni Lasse a hod tam Adebayora.

Reagovat
smazaný uživatel

proc tam nedal aspon gaga kdyz uz xabi nemuze:-( khedira s lassem nejsou schopni zalozit jedinou akci:-(

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Tak jedinej se mi líbí Diarra. :(

Reagovat
smazaný uživatel

Ten sudí je divnej. Osasuně tam fouká jeden útočnej aul za druhým. Pak nefoukne držení od Lasse a za minutu stejný držení na Krystýnu zase vidí ...

Reagovat
X-bano-X

presne som si na to spomenul ked sa tam zacal Ronaldo rozhadzovať.......

Reagovat
Mishko

tvoje komentare su tak objektivne ako.... ze ta to bavi, pocas kazdeho zapasu Realu tu len vypisovat ako zle hraju, ako im rozhodcovia nadrziavaju, ako im podavaci rychlejsie podavaju lopty, ako im lepsie svieti slnko a fuka vietor...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Realu zase fouká vítr do zad?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Čo zlé napísal? Ani nie minútku predtým to isté spravi Lass a nič sa nepískalo, čim zaloźil protiútok, spravia to isté Ronaldovi a je z toho priamak.....

Reagovat
smazaný uživatel

neřeš to. Madridští pohádkáři neradi čtou pravdu o svém klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

My tu pravdu vidíme samy. Nemusíme jí číst ale každej zápas znova a znova od tebe.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

a jsme ženy podle všeho

Reagovat
delfin

samY? ty si holka?

Reagovat
Rssa

to zas bude lekce z češtiny

Reagovat
Carlos Juan Pablo

lépe to vyzní bez ''z''

Reagovat
Rssa

Reagovat
delfin

Yeeeees

Reagovat
smazaný uživatel

Jste horší jak učitelky češtiny.

Reagovat
delfin

potřebuješ to...

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

o větru jsem ještě nepsal nic. Ale je jasné, že fouká hráčům Mordoru do zad

Reagovat
smazaný uživatel

No,Osasuna by mohla zahaluzit a mozna i vyhrat,pokud bude real predvadet to,co doted.Bylo by to fain,zvetsovat naskok...Tos pome Osasuna..

Reagovat
smazaný uživatel

Na co si hrajou ty bukvičáci z Pamplony? Nejen že celej zápas po Ronaldovi jdou ale na konci poločasu na něj ještě budou kvákat nemysli.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
gonzalesl_is_back

V klídku, druhej poločas to tam spadne:-) Messi byl taky marnej proti Herculesu a pak dal dva fiky. Pojdme je trochu vyhlasit Jose, lehce vymenit zalohu, beha tam jen Ozil...a jedeme. Zkusil bych i toho Adebayora

Reagovat
delfin

ty nesmyslY

Reagovat
Carlos Juan Pablo

ale on má na mysli, že jsou to nesmysly

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím hnus, ti komentátoři na sport1,2 jsou zápas od zápasu horší a horší

Reagovat
Rssa

Co to tam Ronaldo zas zkouší? To po každém šáhnutí od soupeře přestane hrát?

Reagovat
smazaný uživatel

Až na posledních pár minut to bylo dobrý. Nelíbí se mi nervozita útočníků. Asi dvakrát jim utekl balon, který by za normálních okolností v pohodě kontrolovali.

Pandiani s tou šancí naložil prachmizerně. Z týhle pozice jde hlavně o to, trefit bránu. Ale tak třeba si to nechává do druhý půlky. Obrana pracuje znamenitě. Záloha snad ještě líp

Reagovat
X-bano-X

Keď vezmeš aký to bol kedysi sniper

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema hraje zatím docela slušně. Problém je Ronaldo. Ten dneska jen máchá rukama a nic nedělá. Zatím nejhorší na hřišti.

Reagovat
X-bano-X

+ Ramos....akože majster sveta a Európy a pri ohrození žiadna kľučka, žiadna pomocná nahrávka, proste pumelica do autu.....

Reagovat
smazaný uživatel

Ten hraje bídně už kolik zápasů. Nevím čím to je.

Reagovat
Kokesh

Tak on ztratí míč, zastaví se na místě a máchá rukama. Nebýt to persona jako on, tak kdyby tohle udělal jakýkoliv hráč 3x za poločas, okamžitě ho vysypu!

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mě totálně vytáčí. Tenhle charakter. Dělat to někdo jinej tak jde okamžitě ven. Bohužel je to RONALDO.

Reagovat
Kokesh

Né, je to CRISTIANO Ronaldo. On takovej bude prostě vždycky, nikdy se nezmění.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se takhle bude chovat další zápasy tak bych ho nechal prostě sedět. Tohle si nemůže hráč dovolit. A je jedno že to je CRISTIANO Ronaldo.

Reagovat
smazaný uživatel

adebayor na hriste a je celkem jedno misto koho... benzema nemuze byt jediny hrot pokud je jeho prumerna vzdalenost od brany soupere 30 metru....

Reagovat
One-Real

Tak první poločas hodně špatnej, zejména Ronaldo je dneska jako vyměněný a nedaří se mu vůbec nic (střílet, nahrávat, kličky, přímáky). Líbí se mi Ozil, na tom hráči skutečně něco je. . Osasuna celkem slušně okopává mi přijde, ale to se dalo čekat. Do druhého poločasu musíme přidat a rád tam uvidim Adeho, dneska by mohl rozhodnout.

Reagovat
X-bano-X

Z Ozila bude veľký hráč, nie nadarmo som ho chcel do Barci. Pod dobrým vedením a hlavne s dostatočnou dávkou voľnosti môže byť na svojom poste úplný top.

Reagovat
Rssa

Adebayor má dres č.6, že? Nedůstojný nositel po takových personách jako např. Helguerra, Diarra

Reagovat
Kokesh

Zatím vidím větší touhu Osasuny zachránit se, než Realu vyhrát titul. Větší temto zápasu má i krajský přebor, tohle není o únavě, ale o lenosti. Od Crise zatím jeden z nejhorší zápasů za Real vůbec, z těch jeho manýrů je mi na blití. Jediný kdo chce hrát je Ozil a to je sakramentsky málo.

Rozhodčí zatím všechny sporný monenty píská pro nás - jenže my toho stejně nejsme schopni využít.

Ta poslední standartka mě dorazila. Z takovýho úhlu snad není možná dát gól, ale stejně to Kristýnka zkusí (i když posledních jeho 6 střel z přímáků šlo do zdi), místo toho aby šel na hlavu do vápna...wake up boys.

Reagovat
smazaný uživatel

"Rozhodčí zatím všechny sporný monenty píská pro nás"

to je ale prekvapenie

Reagovat
smazaný uživatel

Ne že by mi Moudridská tragédie vadila, ale s pranýřovaným Pellem se to nedá srovnat.

Reagovat
smazaný uživatel

pranýřovaným?

Reagovat
Rssa

to znamená "kritizovaným"

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel máš pravdu. Slavná Mourinha defenzivní zed. Ten střed je dálnice jak prase. Hrajeme bídně jako nikdy. Za Pelleho to byl fotbal. Tohle je čutaná.

Reagovat
Al Capone

docela bída, dopředu nic, dozadu taky špatný, nahrávek Ikerovi je nějak moc...líbí se mi Ozil, Lass i Benzema

Reagovat
Kokesh

Tak to pramení z toho, že dvojice DM se neumí nabídnout pro balón. Kdyby jsme aspoň po těch Ikerových odkopech měli odražený míče, ale my nemáme nic, všechno prohráváme.

Reagovat
Rssa

Ozil má oči

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
Rssa

Ozil a jeho nahrávky mají oči...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

nedělej, srandisto

Reagovat
smazaný uživatel

Má. Jeho hra je taková ladná. On si to dává s prstem v nose. Připomíná mi Iniestu. Vzdáleně

Reagovat
Rssa

Je dobrý, ale je dobře, že nešel do Barcy, jsou to až moc podobné typy.

Reagovat
delfin

tak aspoň někdo na koho se v Madridu dá koukat, jinak je to totiž bída

Reagovat
Rssa

hele, neznáš tady na webu tunaka a tulene? Jste docela dobrá trojka

Reagovat
delfin

neznam

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
delfin

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak jsem nepobral tu Krystýninu střelu od rohovýho praporku. S hlavičkovýma dispozicema, co Real v týmu má - Ramos, Carvalho, Albiol, Benzema (ale i právě Krystýna) to má být Ozilův centr. A ne střela do zdi. Střílel dneska z přímáků z nesmyslnejch vzdáleností už dvakrát - oboje do zdi. Dvakrát z toho mohla být nebezpčná situace a bylo z toho hofno.

Reagovat
smazaný uživatel

400. pre titul do Katalánska

Reagovat
smazaný uživatel

Espanyolu!

Reagovat
X-bano-X

Katalánska ....... Espanyol ..... nič?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

ty víš, jak to myslel.. :)

Reagovat
smazaný uživatel

jsem zvědav, kterej madridskej chytrolín ti napíše, že ten titul Espanyol už těžko urve

Reagovat
smazaný uživatel

pozdě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

A co Villarreal?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten patří do kraje Castelló, val. distrikt.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je u Valencie

Reagovat
smazaný uživatel

Espanyol titul už těžko urve

Reagovat
Kokesh

Hlavně, ať tam dneska nedává Kakáče. Granero nebo Xabi a Adebayor. Nikdo jiný.

Reagovat
Al Capone

dneska je to klasický příklad jaké to je když Cristiano hraje hrozně, nic mu nevychází, jenom se rozčiluje, nevrací se, ani bych se nedivil kdyby přišla červená

Reagovat
smazaný uživatel

To je to proč nebude nikdy lepší než Messi. Všechno začíná s charakterem hráče.

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

Hm,Messi uz zacina taky hodne sobcit,hrat na sebe.Ta jeho drivejsi skromnost uz pomalu vyprchava,ted uz to zacina byt pretvarka... ...ale jo,on se zase spravi

Reagovat
smazaný uživatel

20 asistencí ti je málo?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to moc,ale taky moc toho pokazil,kdyz mohl prihrat.

Reagovat
vocasisko

nevím kámo, ale si nějak obrácenej, Messi tento rok nahrává víc jak v předchozích 2 rocích

Reagovat
smazaný uživatel

jo,prihrava,ale ja jen rikam,ze toho taky hodne zazdil,kdyz mohl prihrat...o to mi de :)

Reagovat
vocasisko

ale to každej útočník, sice hraje teď podhrot, ale i tak je to furt útočník a navíc, určitě mu ta pichichi taky není uprdelky

Reagovat
smazaný uživatel

Aproto má v lize nejvíc asistencí? O parník ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jejda ,jo,ma. Messi je pro me nej,jen podotykam,ze mohl mit daleko vic asistenci a ty,jako fanousek barcelony asi sledujes zapasy,tak musis vedet,ze toho hodne zadrbal,kdyz mohl prihrat do strany na volneho hrace a on sel sam do 2...

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně toho zadrbe a ještě víc se mu toho povede. Prostě nehraje alibisticky

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdy to bereme jinak,hraje suprove,ale k dokonalosti mu hold chybi posoudit,zda neni lepsi obcas to nahrat do strany....ale on to vylepsi :)

Reagovat
Al Capone

tak to zase ne, fotbalové kvality jsou důležitější

Reagovat
smazaný uživatel

Takže konec Hause v Atleticu.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Neví někdo v kolik se dneska hraje v NHL utkání hvězd a kde by se to dalo sledovat?

Reagovat
smazaný uživatel

22:00.. A určitě někde na internetu.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

All Star Game se bude hrát v neděli od 22:00 SEČ.

Reagovat
smazaný uživatel

Za odkaz bych byl ještě vděčnější, ale i tak dík oběma

Reagovat
Carlos Juan Pablo

popros strýčka Googla

Reagovat
smazaný uživatel

to není tak pohodlné jako mačkat dokola F5 a čekat, že to tady někdo udělal za mě..

Reagovat
smazaný uživatel

na ESPN

Reagovat
smazaný uživatel

atdhe.net

Reagovat
smazaný uživatel

to byla střela

Reagovat
Rssa

Pandiani to tam taky pěkně přihrává

Reagovat
Mishko

Di Maria & Khedira dole, Kaka & Adebayor na pľac

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho je nejspíš spokojen s bodem když Ade stále sedí na lávce.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozcvičuje se, zatím :D

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Lidi, funguje vám sf.cz? :(

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
smazaný uživatel

ano.

Reagovat
Rssa

jo

Reagovat
smazaný uživatel

SF.cz je dočasně nedostupný, protože je tam někde nějaká chyba. Jestli máš FB, mohl jsi to zmerčit na facebookových stránkách webu. Osobně nevím, o jakou nepříjemnost se jedná, ale pevně věřím, že se ji Kcko a Carli během následujících hodin vyřeší.

Už teď mám takový abstinenční záchvat, že projíždím diskuze pod EF.cz, než si zruším nick ...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

OK, dík. Facebook mám, ale nebyl jsem tam už asi čtvrt roku. :)

Já si tady nebudu rušit nick, ale pomalu se začnu vyskytovat u vás. Tady mě to už nebaví. Jsem se ptal trochu sebyka, jak to tam chodí a tak a jsem spokojenej, tak mě tam budete vídat častěji.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá práce, to budeme jen rádi, když se tam přesunou schopní diskutéři jako tyi!

Reagovat
Carlos Juan Pablo

červenám se

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sleduju dobrý diskutéry často, čiže vím, že se dokážeš udržet na uzdě a leccos o španělské kopané víš, takže bude jen dobře, když začneš diskutovat na SF.cz.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Já bych zrovna řekl, že se vyjadřuju většinou k hloupostem a ''důležitý'' věci moc neřeším. :)

Ale děkuju, potěší to takhle navečer.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě jsem se asi koukal vždy zrovna, když si komentoval ty relativně vážný věci.

Reagovat
Rssa

CJP řeší zásadně svého psa, Real a hluboko v nocích švitoří s šemýkem

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Když se mě na ten nick dvakrát ptali, co jsem měl dělat?

O Realu vím nejvíc, čiže o něm diskutuji (s kvalitními uživateli) nejvíc.

A sebyka mám strašně rád a baví si s ním psát.

Reagovat
Rssa

neber to jako výtku, já tě jenom Lapízovi popisoval

Reagovat
Carlos Juan Pablo

já vím, s kým můžu brát diskuzi vážně a ty to nejsi Reaguju s úsměvem.

Reagovat
Rssa

To je úctyhodné

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Tím lépe.

Čili zítra už bude web v pořádku?

A někdy později bych měl pár otázek na LF, mám pár nejasností. :)

Reagovat
Rssa

a na SF zůstáváš?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě. Veškeré moje reporty a prévka už budou k vidění pouze a jen na SF.cz, už ne na EF.cz.

Reagovat
niflheim

http://www.downornot.com/ doporučuju na takové věci

Reagovat
smazaný uživatel

1,61 a roste, za chvíli bude nejvyšší čas to naložit

Reagovat
smazaný uživatel

teď tam bude tak 2,5

Reagovat
smazaný uživatel

3,7

Reagovat
smazaný uživatel

Jooooo,Osasunaaa !!!

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOL

golgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgol

Reagovat
smazaný uživatel

Titule, ahoj

Reagovat
Shevchenko

Komu ty vůbec fandíš?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Vamos Campeones, Real.

Reagovat
smazaný uživatel

To prvni myslis jako narazku (na me) ?

Reagovat
smazaný uživatel

Man City - ale to co se ted v klubu deje me neskutecne mrda (cca 5 let) a pak Realu (cca 8-9 let) a jeste s hodne klubama sympatizuju, hlavne teda z Anglie

Reagovat
Rssa

gooooooooooooooooooooooooooooooooooool, parádní výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
indy

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši, ještě bych se neradoval..

Reagovat
Al Capone

tak už je to stejně jedno, i titulu je už rozhodnuto

Reagovat
One-Real

Většina týmu by si zasloužila profackovat. Neuvěřitelné, jak si myslí, že to přijde samo.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm Mourinho to je tam dáváš brzo, ty tam měli bejt už na začátku poločasu.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, mít v 65. minutě vystřídáno, to není nejchytřejší tah

Reagovat
Rssa

Nevím, jestli to tady už bylo, ale toto hodně pobavilo Nový díl Crackovie...

http://www.youtube.com/watch?v=Jc6zo3fiu6g

Reagovat
indy

ked tomu rozumies, tak to sprav s ang.titulkami aspon

Reagovat
smazaný uživatel

real wtf ??? co sa tam deje , nesledujem to

Reagovat
smazaný uživatel

2 útočníci?:D

Reagovat
smazaný uživatel

zase přehlídnutej faul

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě mu dá kartu ...

Reagovat
smazaný uživatel

proc to zakopaval? vzdyt mu nic neni

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, tak trojí střídání si naposledy pamatuju v zápase Valencie proti Werderu tak pět let zpátky v základní skupině LM. Tehdy ještě Ranieri takhle střídal a Bosák řekl, že trojí střídání nepamatuje snad vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

Loni střídal 3 hráče Magath dokonce několikrát. A to o poločase

Reagovat
smazaný uživatel

sudí smrdí

Reagovat
smazaný uživatel

ty s ním :D

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš jasnej kamaráde. 2 šlapáky.. Jdi se léčit.

Reagovat
indy

co to meles...ved to je vidno ze sa rozhodca posral...dobre si uvedomuje, ze v pripade straty bodov to zas mourinho zvali na neho a bude na neho vytiahnuty zas nejak yzoznam jeho "chyb"

Reagovat
smazaný uživatel

byli to jasný dva šlapáky.. tak mi tu neplač.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

ehm, čeština!

Reagovat
indy

neviem ci som ja ten co tu place

Reagovat
delfin

Reagovat
smazaný uživatel

ted ten faul na ramose

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole ten je tlaci ten sudi

Reagovat
Rssa

No teď to tam pěkně prasí ta Osasuna, s takovou nedohrají v 11

Reagovat
božský John

Ocasuna

Reagovat
smazaný uživatel

Benzemo ty seš jasnej. Stál si takých prachů a netrefíš ani dveře od stodoly.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to ted Karim nechal Ronaldovi...

Reagovat
Kluivert9

Co to ten Real teď hraje za házenou?

Reagovat
delfin

jj zrovna jsem to chtěl napsat...

Reagovat
smazaný uživatel

jestli to takhle skonci tesim se na tiskovku na uplakanýho mourinha. Jinak ta Osasuna celkem mančaft tvrďáků

Reagovat
smazaný uživatel

Ten už nebude pro domácí foukat nic

Reagovat
Carlos Juan Pablo

To je docela samozřejmost. Kdyby udělal jenom malou chybičku, tak hned se na něj sesype halda fanoušků, fotbalistů, Mourinho atd. Lepší je připískávat Realu, než čelit kritice.

Reagovat
delfin

vsadím se že jim sudí ještě pískne penaltu...

Reagovat
Kluivert9

nebo zas milion přímáků...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by byla moc velka haluz, kdyby to Real nakonec vyhral.

Reagovat
Kluivert9

no ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole,takto to zajebat....

Reagovat
smazaný uživatel

jasny faul na Adeho

rozhodci

Reagovat
smazaný uživatel

To nebyl faul

Reagovat
smazaný uživatel

už zase pláčete Realisti??

Reagovat
smazaný uživatel

precitaj si diskusiu a potom pis niecco o plakani

Reagovat
smazaný uživatel

jednej kdo tu plaká je jiri a delfin.

Reagovat
smazaný uživatel

pardon, omlouvam se neplacicim Realistum

Reagovat
cubinho

Škodááááá!

Reagovat
Al Capone

ale zi fanoušci jsou dobrý svině, zase náhodou druhý balon na hřišti

Reagovat
ernyyyy

co to tam je za magory,při útoku realu hází druhý míč do hřiště...

Reagovat
smazaný uživatel

to se dava

a co za retarda tam furt haze mice do hriste?

Reagovat
smazaný uživatel

No to je nehoráznost. Další dva odpuštěný fauly

Reagovat
Al Capone

spíše zase dva balony...

Reagovat
smazaný uživatel

Doprdele jak je možný že sou na ploše zase 2 míče. Maj to zorganizovaný jak v ČSFL.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

československá fotbalová liga?

Reagovat
smazaný uživatel

Jinač to asi nejsou kreteni, co?

Reagovat
Al Capone

ubožáci

Reagovat
smazaný uživatel

Může za ty míče na hřišti dostat klub pokutu?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě by měl. Už je to podruhé

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

No,Ronaldovi by to foukl..

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Mercury

to je komedie po španělsku :) snad to Osasuna už dotáhne aspon k plichtě...

Reagovat
smazaný uživatel

Vadholcse nechápu. Udělá kliku a spadne

Reagovat
Rssa

Ale ten Ramos je hrozný řezník

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu trapná simulace

Reagovat
nani92

gratulujem Barcelone k titulu v PD

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Zasloužená prohra a strašný výkon, gratulace Osasuně ke třem bodům, ale některé teatrální pády hráčů Osasuny opravdu ubohé, stejně jak házení míčů na hřiště, třikrát fuj fandům .

Reagovat
Rssa

Teď rozhodčí to byla hnusná simulace

Reagovat
smazaný uživatel

osasune tusim vykartovali aj hracov na tribune

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos rozdá asi pár pěstí na konci, jinak to nevidim.. :D

Reagovat
Kluivert9

Tak doufám, že je všem jasný, co za tenhle výsledek může...2 míče

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
indy

5 minut

Reagovat
niflheim

Už se těším, jak se na tomhle výsledku udělají všichni "milovníci" PD a budou říkat, jak je to vyrovnané, když Pamplona bodovala proti RM

Reagovat
smazaný uživatel

není to vyrovnané, je to pouze o jednom týmu o Barceloně :-). Ostatní týmy asi vyrovnané budou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vadocz ma dve zluty a furt je na hristi?

Reagovat
smazaný uživatel

:D :D

Reagovat
smazaný uživatel

kedy to srnu vylicili az po 3-ej zltej karte ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli myslíš to na MS 2006 proti Austrálii, tak to mám pocit nebyl srna

Reagovat
$dolar$

Simunic

Reagovat
smazaný uživatel

Já si tu situaci přesně vybavuju akorát se mi ti hráči kromě Srny docela pletli. On má takové nejzapamatovatelnější jméno

Reagovat
smazaný uživatel

uz si nepamatam kedy a kto , ale viem ze to bolo pekne fo pa na takom turnaji ako su MS

Reagovat
Rssa

Jožko už přemýšlí, jak se do toho roláku schová celý

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mě napadlo že je ho vidět čím dál míň

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

7 bodů je 7 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ted uz mi tu nikdo nenakeca to klisovite "ve hre je spousta bodu a na Bernabeu zvitezi Madrid vse je otevrene" protoze proste o titulu je ROZHODNUTO .

Reagovat
X-bano-X

Borci z Osasuny

Reagovat
smazaný uživatel

No tak La ligu máme asi už jistou. Chce to dát úplně všechno jeetě do LM a vyhrát jí...

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom to ne ..

Reagovat
smazaný uživatel

LM určitě vyhrajete, jako minulej rok

Reagovat
smazaný uživatel

Vloni jsme jí nevyhráli...

Reagovat
smazaný uživatel

taky že ne

Reagovat
smazaný uživatel

No tak... já psal "Chce to dát úplně všechno ještě do LM a vyhrát jí..."

Reagovat
Kokesh

A já si bláhově myslel, že si Mou vzal z Almérie nějaký ponaučení. Má miliardový tým, tady to není Itálie nebo Anglie. Týmy bojující o záchranu se ve Španělsku dají daleko lehčeji přehrát a né hrát ten jeho styl "hlavně nedostat první gól".

Po celých šedesát minut jsme útočili maximálně ve čtyřech lidech, a to je nehorázně málo. Nemám slov, další promrdaný zápas je na světě a pro nás to znamená jediný - nejsme schopni konkurovat Barceloně. Není na co se vymlouvat, vyhořeli jsme na plné čáře.

Reagovat
smazaný uživatel

jako fanoušek Barcelony smekám před tímhle názorem fanouška Realu Madrid

Reagovat
Kokesh

Thx.

Reagovat
Mercury

Víceméně souhlasím, ona ani ten Mourinho asi nebude takový trenérský génius a stratég, když opakuje stále stejné chyby. Přestože fotbal hrají hráči, jistou vinu vidím i u něj. Prostě se potvrzuje, že Real byl na podzim extrémně závislý na Ronaldovi, kterému to teď nejde a dojíždí na to celý tým. Týmové pojetí a nasazení od všech hráčů prostě chybí. V tomhle je hlavní přednost současného kádru Barcelony.

Reagovat
Kokesh

Na Crisovi jsme závislí od té doby, co k nám přišel. Bez jeho "perfektních" výkonů je to sto a jedno...

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera

Sedmibodový náskok, to už je hodně velký luxus, snad budem pokračovat v našich výkonech

Jinak podle mě Mourinho prostě nemá na to trénovat ofenzivní tým, podle toho to taky vypadá...

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, přijde mi, že čím víc se na hře Realu podepisuje, tím hůř to s nima vypadá.. on se ale stejně nakonec vymluví na Valdana..

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak jednoduché to není, problém je jinde než v Mourinhovi.

Reagovat
Kokesh

Nevím, proč by na to neměl. Ze začátku mu vycházelo všechno na co sáhl...teď je to ale velká bída.

Reagovat
smazaný uživatel

No mě právě přijde, že čím déle tam je a tym hraje čim dál víc pdole jeho představ, tím horší to je. Prostě to Realu nesedí.

Nevím prostě mi to tak připadá...

Reagovat
smazaný uživatel

Na tohle sem se těšil celej tejden? To je ta slavná Mourinhova koncepce? Vrátit výplaty za poslední týden! Líní jak veš, Ronaldo se jen válí, diskutuje, pláče. Benzema by potřeboval ragbyový brány. Je mi líto Ikera a Ozila.

Gratuluju Barceloně k titulu.

Reagovat
smazaný uživatel

a další důvod smeknout před komentářem fanouška Realu Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

prosim ta, ano barcelona ma k titulu blizsie ale takto okato alibisticky jej gratulovat, pche, za to akurat tak

Reagovat
Ed_Hazard

a tak som veril ze ten titul ukopeme..

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulujem Osasune Zasluzene!!! Len by som chcel vypichnut,ze to hadzanie lopt na plochu si mohli odpustit,ale gratulujem

Reagovat
smazaný uživatel

Lapíz moc štěstí Yardovi nepřinesl...

Jinak heroický výkon od borců z Pamplony, hlavně Camunas a Aranda.. Paráda.

Reagovat
Mercury

Aranda byl skvělý.

Reagovat
Rssa

Camunase si hnez zítra pořizuju do fanty

Reagovat
Al Capone

gratulace Barceně k titulu, zasloužili si ho, i když se na jejich hru nedá dívat, tak jsou momentálně prostě lepší

Reagovat
smazaný uživatel

a na koho hru sa da pozerat?, toto ma fakt zaujima

Reagovat
smazaný uživatel

lol ty si pako, na koho se da pozerat na tebe? ani neumis urcite zpracovat mic ty pako

Reagovat
Al Capone

moje zpracování míče má s tím opravdu hodně společného

Reagovat
smazaný uživatel

jo asi myslíš tu hroznou hru, kterou jsme Vás zesměšnili na Camp Nou?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Jak můžeš napsat takovou blbost?!

Reagovat
Al Capone

to se mi jako musí líbit hra Barcy?

Reagovat
smazaný uživatel

asi mas rad tenhle Mourinho styl, to ti potom rozumim

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Ano, třeba mám rád mnohem více hru ze zabezpečené obrany a sledovat výhru 1:0, než se dívat na zápas, kde můj tým vyhraje 3:2.

Reagovat
smazaný uživatel

to znie logicky asi ako to, ze este krajsie je sa pozerat na zapas ktory tvoj tym vyhra 5:0

Reagovat
smazaný uživatel

mě zas baví sledovat zápasy, kde můj tým vyhrává 3:0, 4:0, 5:0. A těch je většina. Baví mě sledovat nápaditou hru plnou krásných kombinací na jeden dotek. Ale proti gustu žádný dišputát :-). Ale myslím, že v posledním El Clasicu se ukázalo jaký styl bude ten pravý, protože v poslední době Real ztrácí veškerý styl, a jeho hra čim dál víc připomíná spíše chaos

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Agh, ještě jednou. :)

Mám radši hru, kde vyhrajeme 1:0 než 5:4... Samozřejmě, že nechci vítězství 1:0 místo 5:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Co, jak se má Iniesta? Pískali na něj, nebo mu tleskali?

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta se má zřejmě víc než parádně... Poslední dobou hraje neuvěřitelně, forma stoupá, fanoušci mu pořád nezapomínají, že je legenda..

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Já to budu říkat ale pořád.. To ty pak zase až budu mluvit o vítězství 3:2 s Holandskem, tak zřejmě opět budeš mluvit taky o tom, že to byl jeden z nejhezčích zápasů vůbec (jako já)

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Já ti chtěl jenom ukázat lekci primitismu v akci. ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Co myslíš tím primitivizmem... Tím, že tu kážeš vodu a piješ víno?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Co máš s tou kuchyní? převeď to nějak jinak, neumím vařit...

Reagovat
smazaný uživatel

Kážeš jak se ti líbí 1:0 a ne 3:2 a pak mi dáváš palce nahoru k zápasu, kterej skončí 3:2 a já o něm povim, že je to jeden z nejlepších zápasů evropských šampionátů Voda a víno je sice i kulinářská záležitost, ale nevěřim, že si se s tím ještě nikdy nesetkal

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Kdy a k jakýmu zápasu jsem ti dal palec, že skončil 3:2?

A jestli ano, tak to byla radost z výhry, ne naprostá spokojenost s výsledkem...

Reagovat
smazaný uživatel

Nizozemsko vs. Česko...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Kdy?

Reagovat
smazaný uživatel

2004

Reagovat
Carlos Juan Pablo

běž do háje, já to na to skočil

Reagovat
Rssa

voda s vínem je vinný střik

Reagovat
smazaný uživatel

No.. To bych jako vystudovanej barman mohl vědět..

Reagovat
Rssa

to bys měl!

Reagovat
Rssa

tiskový mluvčí?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mám ho jako kamaráda na facebooku...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

teď si představ, čí ten fb je...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je fakticky jeho.. Je to oficiální, má tam fotky z letadel jak odjíždí ze zápasů, komentuje po zápase výkon.. Ona je to spíš taková fanouškovská stránka, kterou si sám aktualizuje.

Reagovat
Rssa

a beztak následuješ Piquenbauera na Twitteru ne?

Reagovat
smazaný uživatel

To ne, ale to Piquenbauer právě načal on.. A já to tady pak jako první použil

Reagovat
Rssa

Tak ono to bylo prvně někde na stránkách Barcelony, ale za přenesení sem. Můj je zase Fontásbauer, to taky lidi pěkně sere A nově Muniqué

Reagovat
smazaný uživatel

Muniqué.. Dneska vyzní blbě i Messinho, nebo Saviolert

Reagovat
smazaný uživatel

néé Muniqué nééé

Reagovat
Rssa

Marc má ve francouzských gay bordelech místo jisté

Reagovat
Rssa

Andrése?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Najivka, co?

Reagovat
smazaný uživatel

To těžko

Jako že ho máš v oblíbených to jo, jinak mezi přáteli ho mít nemůžeš, to potom není on...

Ale líbí se mi že po každém zápase na FB píše

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Kde napsal blbost?

Reagovat
Mercury

Reagovat
Al Capone

a Ramos je pravý Válečník

Reagovat
smazaný uživatel

to je valecnik napadnout svoje kolegy v el clasicu z repre Puyola a Xaviho

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak kdyz uz tak mel Messimu zlomit nohu a ne tohle .

Reagovat
smazaný uživatel

zabil :D

Reagovat
smazaný uživatel

tebe by mali zlomit oci a vypichnut ruky ty frajer

Reagovat
Rssa

Osasuno, děkujeme

Jinak objektivně - Osasuna bojovala jako lev, ale ti hráči jak ucítili šanci na výsledek, ihned začali více simulovat a zkoušet věci na rozhodčího. Ten to podle mého zvládl docela dobře, nechal průběh hře (i když ta byla ostrá z obou stran). Z Realu stál za řeč jenom Ozil, ke konci ta obrana byla hrozný průchoďák. A Ramos jak mi byl na začátku ligy sympatický, tak teď je to čím dál větší sketa...

Reagovat
smazaný uživatel

tak real uz nema sanci vyhrat ligu to by jedine musela padnout na FCB velka krize a to zatim fakt nevypada..

Reagovat
smazaný uživatel

drž pysk. Ještě je do konce dost mačů. 7 bodů a hlavně forma obou kandidátů na titul jsou hodně slibný, ale ještě není hotovo. Už dneska bylo vidět, že se Real ještě nevzdává ...

Reagovat
Al Capone

alibismus...

Reagovat
Rssa

nenamyšlenost

Reagovat
Carlos Juan Pablo

slovíčkaření

Reagovat
Al Capone

Reagovat
Rssa

Co na tom nechápeš? Do konce ligy ještě skoro polovina zápasů. Proč by měl být někdo alibistou, když nechce prohlašovat takové kraviny?

Reagovat
smazaný uživatel

ee, jsem pověrčivej

a taky čtu, že i magor

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
Rssa

pověrčivej magor, to je ta nejhorší kombinace

Reagovat
smazaný uživatel

možná by byl horší alibistickej pověrčivej magor, ale neslovíčkařme

Reagovat
smazaný uživatel

ty si magor

Reagovat
smazaný uživatel

taketo kecy si nechaj pre deti do skoly ... dokym sudi neodpiska koniec posledneho zapasu 38 kola tak sme nic nevyhrali ....

Reagovat
božský John

To házení míčů na hřiště bylo hnusný, ale je to sympatický, když trpaslík dokáže porazit tak velkej klub jako je Real

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná prasárna

Reagovat
smazaný uživatel

tak vysledok realu pre mna velkym prekvapeni , zapas som nevidel ale podla tych zltych kariet to musel bit velky boj , na druhu stranu mame 7 bodovy nadskok takze uz nemusime hrat pod takym tlakom aj ked pripadne zavahanie real urcite nenecha bez odozvy .... liga je este dlha , uvidime ako to pojde dalej ...

Reagovat
smazaný uživatel

*byt

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je krásnej víkend

Reagovat
gonzalesl_is_back

Jooo, prohráli jsme si to sami...Těch pár snaživců nám zápasy ne vždy vyhraje. Osasuna bojovala, i když ten konec byl hnus, španělšká liga by měla dostat primát v největších divadlech, zdržování apod.

Myslím, že o titulu už je rozhodnuto, v současné době na Barcu fakt nemáme. Jestli postoupíme přes Sevillu, bojím se dalšího bůra ve finále CdR

Reagovat
Al Capone

kde se vůbec hraje finále?

Reagovat
X-bano-X

Zatial nieje iste. Ale zaujem ma Real aj Vale a tuśím ešte 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt, že Osasuna celkem občas simulovala, to s tim míčem taky nebylo moc fair play... Ale myslim že se to Realu vrátilo za ty vyhraný zápasy díky divům a následným penaltám.. Fakt si za to můžou sami, protože mi čim dál tim víc připadá, že ta jejich hra nemá vůbec žádnej systém

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

řek bych že už je rozhodnuto ani Mourinho nedokázal sesadit Barcu

Reagovat
Kokesh

Já bych mu spíš věřil tu druhou sezónu, než první. Zázraky si sice každý přál, ale jsme v realitě a né ve snech.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Co to je za komentátora?

Půl hodiny odkašlává a potom po patnácti vteřinách hry řekne výsledek.

Reagovat
smazaný uživatel

sport1?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Nečekaně :D

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Já jsem hlupák, to s tím výsledkem ignorujte, možná i celý příspěvek.

Reagovat
blaugrana

Strieľam šampáňo.

Reagovat
$dolar$

Jinak mate nekdo sestavy - Espanyol - Villarreal?

Reagovat
smazaný uživatel

Letos to vidím na treble

Reagovat
$dolar$

trable prijdou, neboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

jedním slovem: HRŮZA! na to se fakt nedá dívat, rohy tragédie, hra tragédie a v čele největší tragéd Benzema, jak ten mně pije krev! Ještě, že tam je ten adebayor, snad bude od příště nastupovat v základu a Benzemu by měli přeřadit do B týmu. Jinak ty 2 plešouni v útoku osasuny hráli parádně. Z Realu asi nejlepší Ozil a Carvalho

Reagovat
F.Torres

Ještě bych dodal, že o titulu je na 99,9999% rozhodnuto a jestli se Real nedá dokupy tak i o Copě

Reagovat
$dolar$

Barcelona uz titul nepusti, 100% muze slavit!

Reagovat
$dolar$

Doufam, ze jsem to ted poradne zakriknul

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Kluivert9

ještě počkám do dalšího víkendu, než to bude o 10 bodů a pak začnu

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho běžně prohrává domací zápasy.

Reagovat
Kluivert9

A já si doteď myslel, že Mou běžně neprohrává...

Reagovat
smazaný uživatel

co si fetoval ?

Reagovat
$dolar$

Vsimnul jsi si hned me reakce na to co jsem napsal?

Reagovat
smazaný uživatel

No hold když se přestane dařit Ronaldovi, tak i celýmu týmu. S tím by asi něco měli dělat.

Reagovat
$dolar$

Gonzalo, jak jsi to dokazal nedat?

Reagovat
One-Real

Tak dnes se v plné nahotě ukázalo, že léčba Mourinhem asi nebude to pravé ořechové, těžko říct a ptát se, kde je chyba? Tým je plný špičkových hráčů, zkušených i méně zkušených. Někdy se zdá, že konečně začíná tahat za jeden provaz a poté přijde další rána, která veškére domněnky rozstřílí. Mourinho měl být zaručený triumf a člověk, který přinese kýžený titul, ale zatím to vypadá na další druhé místo do sbírky. Jedinné co nás může zachránit, je CdR nebo LM.

Dneska se podle mě ukázalo, že chybí nějaký vítězný element, realský "Šmicer", který by tu bídu zlomil. Hráči si opět mysleli, že k nim vítězství přijde samo a nemůže se nic stát.

Casillas --> těžko ho za něco kritizovat, jednou mu tam vypadl míč a byl z toho zbytečný roh, gól jeho nebyl

Arbeloa --> jeden z mála co bojoval + zachránil druhý gól, dneska mě potěšil

stoperská dvojice --> možná jsem zaujatý, ale dneska to bylo vážně slabé a Osasuna měla celkem dost šancí nebo náznaků, samozřejmě néjen jejich chyba

Ramos --> horší než Arbeloa, ke konci hodně vynervřovaný

defenzivní střed zálohy --> v prvním poločase dobře fungující Lass, ve druhé to šlo celkově dle mého do hajzlu a s tím i Khedira respektive Xabi

Di Mária --> nepředvedl v podstatě nic za co bych si ho nějak všiml, spadl k celkovému výkonu mužstva

Ozil --> s Arabelou jediný koho můžu pochválit, dělá na mě neustále dojem

CR --> dneska nejhorší na place, nešlo mu vůbec nic, nepoznával jsem ho

Benzema --> možná jsem až moc ProBenzemovský, ale líbila se mi celkem jeho občasná bojovnost

Xabi/Kaká/Adebayor --> nic moc/nic moc s občasnými záblesky něčeho/těžko říct, Ade se snažil, ale k ničemu to nevedlo

jednu ze základních našich chyb vidím v napadání, často startují 2-3 hráči na jednoho a uvolňují prostor ostatním soupeřovým hráčům a pak se dostáváme do problémů, všiml jsem si toho už před několika zápasy

další problém jsou zbytečné ztráty na základě lehkomyslnosti a laxnosti, je jich na můj vkus až zbytečně moc a takové zbytečné ztráty v posledních minutách mrzí a mrzí

nevím co čekat, že přijde v létě, když nic nevyhrajeme (věřím, že LM nebo CdR urvem) ale beztak čekám, že Mou se bude pakovat a pak přijde důležitá otázka, who next?

jednoznačně musí přijít trenér, který dostane prostor a nebude vyhozen po první nepovedené sezoně (zbožné přání) a trenér, který týmu vtiskne tvář a TÝM z hráčů udělá, podle mě neni zapotřebí tým nějak výrazně doplňovat, vrátí se Pepé, vrátí se Pipita a bude lépe, nic není ztraceno, ale titul už se zdá být v nenávratnu a tak nezbývá, než doufat v lepší zítřky

Hala Madrid

Reagovat
Al Capone

i když je Pipita lepší než Benzema tak v takových zápasech je i on prd platný, když nemáš dost šancí

Reagovat
$dolar$

Mou zustane, minimalne dalsi sezonu titul udela

Reagovat
smazaný uživatel

Když s týmem neudělá nic Mourinho tak kdo jinej?

Reagovat
smazaný uživatel

mourinho podla mna ostane, komu uz dat sancu aj po nevydarenej sezone ak nie jemu?, a dufam ze ani tento ani dalsi a ani ten dalsi, atd atd, rok real titul nevyhra ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud budeme vyhrávat LM tak si La Ligu klidně nechte.

Reagovat
Kluivert9

To by se v LM nesmělo hrát osmifinále...

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
Tigerinho

ale zase novej trenér?

Reagovat
Al Capone

samozřejmě, to nebyl Florentino aby někdo nepřišel + pár hráčů za miliardy

Reagovat
uff

Podla mna ste fanusikovia realu netrpezlivi. Chcete od tych hracov zazrak. Zoberte si ze tym Barcelony sa budoval roky. Vy chcete za sezonu zosadit tym ktory vyhrava LM La ligu a vacsina jeho hracov su majstri sveta. Proste dajte tomu cas a to vam hovorim ako fanusik Barcelony.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

přesně. Přesně tohle Real zabíjí. Oni chtějí všechno hned, ale tak to nikdy nejde. Je to tak, že je zabíjí jejich velikost a namyšlenost. S čím kdo zachází, ...

Reagovat
One-Real

Za ty nekřesťanský prachy by měli být něčeho schopni a jestli je to tohle, tak to potěš pánbúh.

Nikdo nežádá zázraky hned, ale apeluju na to, že celá naše koncepce je k ničemu a k smíchu, takhle se nikam dlouhodbě neposuneme.

Reagovat
uff

To nemusi byt pravda ide o to co bude robit vedenie keby ste nic nevyhrali, ale na to odpoved nepozname

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
JM

Tohle je pravda. Musíme být trpělivý!

Reagovat
smazaný uživatel

stejne titul vyhraje Real :P na jaře příjde na Barcelonu( )krize

Reagovat
blaugrana

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

tvůj stav na fb říká něco jinýho hele

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsou ty časy jak se za dres Realu rvali hráči jako Carlos,Zidane,Hierro. Momentálně vidím na hřišti pobíhat jen skupinku neskutečně líných hráčů kteří dostávají nekřestanské peníze. Ronaldo dostává 12 milionů ročně a jediný na co se zmůže když se týmu nedaří je to že pláče,diskutuje s rozhodčím,rovná si vlasy. Mourinho at si tu svou taktiku s 2 katastrofalnými defenzivními záložníky zkouší v Interu. Už se zase bojím co bude plkat na tiskovce. Doufám že se vzchopí protože další příděl ve finále Copa del Rey by byl neodmyslitelný. To je asi vše. Hala Madrid.

Reagovat
smazaný uživatel

co se vam libi na spanelske lize? vzdyt se tam jen lezi, simuluje, breci, nadava, provokuje nekdy bije .. jen fotbal se tam nehraje

Reagovat
Al Capone

radši se jdi vystříkat na PL

Reagovat
smazaný uživatel

ale jdi ty brepto...

Reagovat
smazaný uživatel

ze tam hraje Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

že ty s ním něco máš?

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasný, už jen ten ujetej nick

Reagovat
smazaný uživatel

nic, sme masochisti, uz to pochopte a neotravujte

Reagovat
X-bano-X

Tak mne momentálne napr to že aj majster najsamsuper trener s nekonecnym rozpoctom a kopou titulov si proti krízou zmietanou Osasunou dovolí(opätovne) tak extra útočnú zostavu s 2 DM. Že prachy automaticky neznamenajú výhry, že aj trpazlík dokáže poraziť obra.....

Reagovat
Swarley

no je fakt, že to dnes zrovna nebyla nejlepší reklama na PD...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Adebayorov debut

Reagovat
-Kopy-

Oléééééééééééééééé, nádhera Osasuna !!!

Moje šance na účast na srazu ožívá.

Reagovat
One-Real

I když hrajeme neuvěřitelnou " *rač*u " , tak před Vale budeme bezpochyby zase, to se neboj.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Rssa

Fanoušci Realu, proč tak brzo rezignujete? To si váš tým nezaslouží důvěru? Slovy klasika: "Není konec, dokud není konec!"

Fanoušci Barcelony, proč tak brzo slavíte titul? Vždyť je ještě několik měsíců před námi...

Reagovat
Al Capone

protože při současné formě Barcelony a naší bídě je už rozhodnuto

Reagovat
Rssa

důležité je slovo "současné"...

Reagovat
Al Capone

a myslíš, že se to tak radikálně otočí? to je hodně nepravděpodobné

Reagovat
Rssa

no myslím, že radikálně ne...ale Barca bude možná ztrácet díky nedostatku motivace s průměrnýma týmama ze středu tabulky, nejsem takový idealista, že Barca dohrála bez ztráty kytičky...

Reagovat
smazaný uživatel

Sami musíte vidět že ten titul v podstatě už máte. Museli byste ztratit 3 zápasy což je dost možné ale je nemožné aby Real už jen vyhrával. To co ti hráči hrají nemá nic společného s Realem.

Reagovat
smazaný uživatel

skor to vidim tak, ze fanusikovia realu tu uz oslavuju barcelonsky titul a barcelonisti (ti pravi) sa este krotia a real neodpisuju

Reagovat
F.Torres

koukni se na formu Barcelony a na formu Realu, pak se podívej na bodový rozdíl, pak se podívej na kvalitu ligu a co ti z toho vyjde? Barcelona už může slavit, jediná šance je, že se zraní Xavi nebo Messi...

Reagovat
Kokesh

No o titulu je tady pořád brzo mluvit, ale přece jenom je to těžší, když šance nejsou v tvých rukou. U Barcy se může jen doufat,, že dojde ke klopýtnutí...

Reagovat
smazaný uživatel

Kde chceš pořád doufat proboha. Doufali jsme v Espanyolu. Dostali bůra. Doufali jsme na Nou Campu. Dostali jsme bůra. Doufali jsme v Hercules. Dostali trojku. Prostě je už nic nezastaví a pořád zbytečně věřit v nemožné?

Radši se soustředme na LM.

Reagovat
Kokesh

Já budu doufat i kdyby to bylo o 20 bodů. Může přijít uspokojení výsledkama, může přijít jeden nepovedený zápas...může se stát cokoliv. Jenže to by jsme se my museli soustředit především na svoje výsledky a plnit si povinný výhry...

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu ani jednu stranu

Reagovat
blaugrana

Formalita. Ale nie, ale pre dobro môjho psychického zdravia, to už dúfam nepustím,e v opačnom prípade by ma mohlo vyvrátiť.

Reagovat
Rssa

taky doufám, že to už nepustíme, ale tyto prohlášení jsou mi proti srsti...

Reagovat
blaugrana

Nech sa aké sú, nech sa smažia vo svojom vlastnom oleji. Ale tak to im prajem hlavne kvôli veľkohubosti Josého a jeho chovaniu, jemu ten neúspech prajem najviac.

Reagovat
Rssa

Proti velkohubosti musíš pokorou, to pak ty namyšlence nasere ještě více

Reagovat
smazaný uživatel

Divné. Nepotkal jsem tu namyšleného fanouška Realu. Ale ve vašich řadách by se jich našlo.

Reagovat
Rssa

Kdo mluví o fanoušcích na EF? Stačí sledovat, jak jim strašně hýbe žlučí, když Messi něco prohlásí. Hned ho nazývají falešným člověkem co svoji skromnost hraje. Je zábavné sledovat jejich závist

Reagovat
$dolar$

Ja teda porad verim, ze titul vyhraje Real

Reagovat
Rssa

ty jsi ale divný

Reagovat
$dolar$

Jo, rika mi to hodne lidi

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím tímto Jardu, který mi po několika měsících dovolil psát Real se slovy, že jestli Real ztratí, tak mi "ublíží" ... Myslím, že mě bude trýznit a nenávidět ještě dlouho!

Reagovat
Kokesh

Asi ti taky pošlu nějaký výhružný mail.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No, já myslím, že tohle byla pentle

Reagovat
$dolar$

Na Rubena? taky mi to tak prislo, a to to rozhodci videl hodne zblizka... nj PD a jejich rozhodci

Reagovat
DreamTeam

O titulu stale rozhodnuto neni , ovsem to by se musel stat vazne zazrak.. tipuju ze takovych 10bodu minimalne jeste ztratime.. no snad uz si aspon Benzema nekopne..to je vazne chuj... kdyby aspon porad nestal v offsidu

Reagovat
$dolar$

To je paradni fotbal co hraje Villarreal

Reagovat
$dolar$

A celkove hezkej fotbal nahoru dolu v podani obou, to se neda srovnat s tim, kdyz hraje Barcelona

Reagovat
vocasisko

samozřejmě, i kdyby Barca vyhrávala 40:0 tak je to vlastně špatně, protože tým co dominuje 80 minut utkání je vlastně špatnej, protože hrát fotbal je nuda

Reagovat
$dolar$

To by musela Barcelona ten fotbal hrat

Hazena me nebavi, ani vam nevycitam, ze ji mate radi, nevim proc se do me navazis

Reagovat
vocasisko

házená se hraje rukama, fotbal nohama... a já zase nechápu co tobě vadí na tom, když se ve fotbale nahrává

Reagovat
$dolar$

Absolutne nic, podivej se nekdy na zapas Viktorky nebo Villarrealu, abys uvidile jak ma vypadat hra, kde se utoci a zaroven nahrava

Reagovat
vocasisko

pokud vím, tak Barcelona celej zápas drží míč, to znamená že útočí, nebo by vzhledem k 70+% držení míče měla fakt každej zápas vyhrávat 10:0 aby si řekl, že hrajou útočně?

Reagovat
smazaný uživatel

nejsi ty ten, co si vychutnává defenzivní hru?nebo to byl arbiter nebo někdo jemu podobný?

Reagovat
$dolar$

Jsem to ja a?

Reagovat
smazaný uživatel

tak jak je možný že fandíš Viktorce?

Reagovat
$dolar$

to bys ty nepochopil...

Reagovat
smazaný uživatel

že zrovna ponorky jsou prototyp ofenzivního týmu..

ale to nemělo být nějaký rýpání, jsem rád, že jsi dostal rozum

Reagovat
$dolar$

Vylucuje se snad vychutnavani dobre defenzivni hry a to, ze se mi libi utocna hra Villarrealu?

Reagovat
smazaný uživatel

no rozohdně to vypadá aspoň trochu podezřele, nemyslíš? spíš mi přijde, že jsi pod tíhou obdivu k Mourinhovi byl nucen obhajovat jeho defenzivní styl a lhal jsi si do kapsy

Reagovat
$dolar$

Ja na tom nevidim nic divnyho, mam rad fotbal, mam rad jak utocnou, tak dobre propracovanou defenzivni hru, v utocne je ta rychlost, to prelevani ze strany na stranu, ta nepredvidatelnost, v obranne je to jako sachy, takticky genialni tahy dvou hracu (treneri)

Reagovat
herbage

To víš, defenzíva Villarrealu, která pustí Espanyol za poločas nejméně 5x do breaku kdy jde hráč sám za obranu, to musí pravý odborník defenzivní hry náležitě ocenit

Reagovat
Kokesh

Mě dnes nejvíc nasralo, že jsme fakt hráli zase tak připosraně. O dvou DM nemluvě, spíš ta podpora útoku byla prostě nulová. V hodně zápasech jsme těžili z úžasné útočné podpory Marcela, který si rozumí s Crisem. Dnes ani jeden krajní bek útok nepodporoval a bylo to hrozně znát.

Moderní fotbal má být o tom, že se do útočné fázy zapojí prakticky celé mužstvo, jedině tak se dá soupeř přečíslit. Nejsme prostě Barcelona, aby jsme ve čtyřech hráčích dokázali vyšachovat 7 bráních hráčů soupeře, to fakt né! A když si pak svůj horší den vybere náš nejlepší hráč, nejsme schopni dát gól ani za mák.

Reagovat
Infi

Forza Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc se bojím toho že José ukáže svůj charakter a na Real se po sezoně vysere. Budeme moct začít znova budovat kádr a rozehrávat se a další sezona tím pádem v hnoji.

Reagovat
smazaný uživatel

každej rok začínate znova a jen se potvrzuje že na to nemáte.Můžete kupovat koho chcete ale to nikam nevede.Hold chcete jen prašule a prodej dresu od ronalda bude stačit.Říkejte si co chcete ale barca je barca a fotbal není o tom že se hraje nahoru a dolu...vamos barca

Reagovat
Rssa

Rssa

30.01.2011 18:47

hm, Lass a Khedira...to mne naplňuje optimismem

Reagovat
Infi

Reagovat
$dolar$

To je hnusny divadlo

Reagovat
smazaný uživatel

osasuna klasicky

i proto mam ten klub tak rad

Reagovat
Kokesh

Fuj, ty máš teda vkus.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Taky co můžeš čekat od Šepka?!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

No chlape, vkus na týmy nic moc a potom, co jsem viděl tvůj vkus na holky...

Reagovat
Rssa

Jedno slovo - Demichelis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Rajesh a Howard, pa

Reagovat
Rssa

D E M I C H E L I S...to je úchylka

Reagovat
Carlos Juan Pablo

''CH'' je jedno písmenko, oprav se

Reagovat
smazaný uživatel

ve spanelstine ne

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Česko

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Já prostě nevím, co proti němu všichni mají. Někdy, až budou hrát dva vyrovnané kluby, si uvvařte kafčo a pozorně ho sledujte. Zase krásná česká vlastnost- úspěch samozřejmost, neúspěch hanim...

Reagovat
smazaný uživatel

videl jsem ho treba na MS v zapase argentina-nemecko a kafco jsem si ani varit nemusel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Kurník, Šepku, proč pořád na základě toho jednoho utkání? Viděl jsi ho na MS a potom jedno utkání, kdy dostal zrovna ku*evskou červenou (což je samo o sobě divně, že jsi viděl zrovna jenom tenhle ).

Reagovat
Carlos Juan Pablo

**pořád soudíš

Reagovat
smazaný uživatel

tohle bylo vyberovy utkani videl jsem ho mockrat a muzu ti rict, ze ma muj obdiv. zejmena za to, ze se jako hrac s tragickou rozehravkou a tragickym vubec vsim, co ma neco spolecneho s hrou nohama, dokazal tak dlouho udrzet v takovem klubu, jakym je bayern

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Těšilo mě, že jsem tě poznal. Ahoj

Když vy jste vůči němu strašně zaujatí, to už mi prostě děláte naschvál. Jiný vysvětlení na kritizování vyjímečného stopera, kterýho jste viděli dvakrát, nevidím.. :)

Reagovat
smazaný uživatel

tady se asi fakt neshodneme, snad te casem v malaze "presvedci"

Reagovat
Carlos Juan Pablo

mě už přesvědčil, že na to, aby hrál za Málagu kvalitní fotbal, má :)

Reagovat
smazaný uživatel

tak malaga taky zatim sestupuje, v segunde bude bezpochyby za hvezdu

Reagovat
Carlos Juan Pablo

hlavně, že někde

Reagovat
Carlos Juan Pablo

slíbíš mi něco?

Reagovat
smazaný uživatel

rad, ale samozrejme zalezi na tom co a do zadnejch sazek o nicky nejdu, to je v tomto pripade subjektivni

Reagovat
Carlos Juan Pablo

sázky o nick ne, stejně bych ti dal ''Šepku''

Přístě, až bude hrát Demichelis, si pěkně sedneme na sf.cz a budeme ho hezky krůček po krůčku sledovat, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

dobre hrajou navic v nedeli, takze to nebudu ani nikde v hospode, tak to by slo

budes mi to ale muset pripomenout, protoze hrajou uz brzo odpoledne

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Ok, web má funogvat prý už zítra nebo kdy, tak snad to bude v pohodě

To si ho dam i do LF, ať se mi to vyplatí na všech frontách

Reagovat
smazaný uživatel

on nefunguje?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

try it_ prý to carli zprovozňuje, nějaká malá chybka, do pár hodin by to mělo jít- ale už je to pár hodin, tak nevim

Reagovat
smazaný uživatel

ja tam cely den prave jsem, tak ten problem nejak nevidim

Reagovat
Rssa

mi jede úplně v pohodě

Reagovat
Rssa

stačílo pravidelně koukat na Bayern v LM nebo ve šlágrech v Bundeslize a hned bys věděl, proč si z něho každý dělá srandu

Reagovat
Carlos Juan Pablo

jsme v Málaze, sleduj dění

Reagovat
Rssa

sleduju a zatím naplňuje předpoklady - provar

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Ty jsi jako dolar 2 (bez urážky ). Popravdě- kdy jsi naposledy viděl jeho utkání, jestli vůbec..?

Reagovat
Rssa

Rssa

30.01.2011 22:11

stačílo pravidelně koukat na Bayern v LM nebo ve šlágrech v Bundeslize a hned bys věděl, proč si z něho každý dělá srandu

já ho viděl mnohokrát a je pravda, že takovou špatnou rozehrávku a talent na chyby nemá ani Neuwirth

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Ale už se opakuješ(me), tohle všechno už tu bylo... V Málaze jsi ho viděl někdy?

Reagovat
Rssa

jo, asi 3x...Demichelis je prostě Demichelis, ten vždy baví

Reagovat
Carlos Juan Pablo

3x? Nenech se vysmát. Máme půlku sezóny a pán ho viděl 3x, óóó.

Reagovat
smazaný uživatel

ale on prisel v lednu nebo nekdy na konci prosince

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Šepku Ty jsi mi zkazil plán Já tě zabim

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Nebo ne zkazil plán, ale možná by si toho nevšiml. :/

Reagovat
Rssa

no, nevšiml jsem si toho

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Já na to původně zapomněl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

doufám, že jsem se neshodil moc, snad se ještě na sf.cz můžu ukázat

Reagovat
smazaný uživatel

kazdej obcas napise nejakou tu ptakovinu. hlavni je to uznat

Reagovat
Carlos Juan Pablo

mojí omluvou je, že jksem psal spustu příspěvků v rychlosti a tak

Reagovat
Rssa

Však zatím hrál za Malagu jen 3x

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Ty jsi ho viděl v každém utkání, které hrál?

Reagovat
Rssa

Tak Malaga hrála s Barcelonou a Valencií a na ty koukám, na Athletic výjimečně, ale zrovna nebylo nic lepšího v telce a já byl zvědavý na Asenja s Camachem

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Ok, takže jsi ho viděl 100%, což je u tebe divné, ale budiž... Kde se v tobě bere podezření, že je špatnej?

Reagovat
Rssa

Proč divné?

Ty si ze mne děláš už prdel co?

Rssa

30.01.2011 22:11

stačílo pravidelně koukat na Bayern v LM nebo ve šlágrech v Bundeslize a hned bys věděl, proč si z něho každý dělá srandu

Viděl jsem ho na MS - tragický, viděl jsem ho v zápasech Bayernu (proti silným týmům) - většinou tragický, viděl jsem ho v Malaze - půl na půl, zatím se jen "rozehřívá"

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Už to neberu až tak vážně.

Ano, čili jediné, co jsi dokázal napsat, bylo, že je všude tragický- ničím neopodstatněný. V Málaze podle tebe půl na půl- rozehřívá se, a přesto ho dokážeš kritizovat. Jestli tohle není zaujatost, tak nevím.

Reagovat
Rssa

"Ano, čili jediné, co jsi dokázal napsat, bylo, že je všude tragický- ničím neopodstatněný. V Málaze podle tebe půl na půl- rozehřívá se, a přesto ho dokážeš kritizovat. Jestli tohle není zaujatost, tak nevím. "

Jak ničím neopodstatněný? To, že vidím, jak je tragický snad stačí

A "rozehřívá" - to znamená, že zatím na své poměry hraje v Malaze dobře (tzn. jen špatně)

Co to je za zaujatost?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Ale vždyť je to pravda, ty napíšeš- hrál tragicky (v čem?), pak napíšeš tragická rozehrávka (to je možný, ale jeho hlavní úkol je bránit). Pro tebe je to prostě tragéd, i kdyby zachránil tři utkání za sebou gól jako Albiol, furt to bude tragická náhoda, kde ho náhdou strefil balón na brankové čáře.

Já si třeba vytáhnu na utkání jednoho hráče, kterýho sleduju, i když u něj není míč (když je hráč samozřejmě v obraze), čímž se právě dá u hráče (především obránce) sledovat poziční hra, ''černá práce'' atd. A on mě nijak nezklamává, možná bych mohl říci- ba naopak.

Reagovat
Rssa

v čem? fatální chyby, přihrává soupeřům, hloupě fauluje, špatně rozehrává (což v PD musí umět), je to zmatkář...ty vycházíš z toho, že si ho viděl 3x v životě, já ho viděl podstatněkrát více a můžu s klidem říct, že je to tragéd

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Špatná provokace. V Bayernu jsem ho viděl.

Řeč je o Málaze (!!!), kde odehrál tři utkání (!!!) a je ještě strašně brzo na to, aby byl hodnocen (!!!). zvlášť ne kritizován, když zatím nehraje vůbec zle (!!!).

Reagovat
$dolar$

ale on je naprosto tragickej

Reagovat
Rssa

i když nerad, musím podruhé v životě s dolarem souhlasit...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak tvuj vkus na tymy komentovat nebudu a holky myslis audrey? je fakt, ze spousta lidi si o mne mysli, ze jsem takovej lehce divnej, holt jsem ulitlej na exoticky typy, ktery maj narozdil od ceskejch holek nejaky kouzlo. navic pocitam, ze ty ji znas leda tak z amelie, mozna ze sifry... ma imho fakt krasny oci

Reagovat
Carlos Juan Pablo

To, kolikrát jsem jí viděl, určuje, jak se mi líbí?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, ale pokud ji mas zafixovanou jako postavu amelie, tak to myslim docela ovlivnuje tvuj pohled na ni

Reagovat
Carlos Juan Pablo

já ji neznal vůbec, jenom jsem googloval a teď pošťuchoval

Reagovat
Rssa

Audrey Tatou? Chválím, neskutečně krásná a sympatická slečna. A to tělo Prostě Francouzska, ty mají šarm

Další takové - Alizeé, Marion Cotillard, ta bloncka z Panchartů

Reagovat
smazaný uživatel

parada, nekdo kdo vi, o cem mluvim

cotillard ma svoje kouzlo, ale mne se vseobecne bloncky fakt moc nelibi

Reagovat
Rssa

Cotillard bloncka není ...tou blonckou jsem myslel Melanie Laurent (http://www.csfd.cz/herec/46896-melanie-laurent/)

Jinak doporučuji film Erasmus, výborná komedie, co mi vždy připomene moje studium

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tak to jsem totalni debil, protoze ja je z nejakyho duvodu mel za jednu a tutez osobu

Reagovat
Rssa

Ale ne, to je jen špatná paměť na baby

Reagovat
smazaný uživatel

to by ses divil, jakou ja mam pamet na baby

Reagovat
Rssa

evidentně špatnou když si pleteš 2 naprosto jinak vypadající baby

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo ale protoze jsem si od zacatku myslel, ze jsou jedna a tataz aneb - nemohl jsem si pamatovat jak vypadaj dve ruzny baby, kdyz jsem je povazoval za tu samou...

Reagovat
Rssa

tak teď už víš...a o co vůbec šlo? Karlovi Honzovi Pavlovi se Audrey nelíbila?

Reagovat
smazaný uživatel

asi ne no...

ale tak vis co, REAListi

Reagovat
Carlos Juan Pablo

''citoslovce prskání''

Reagovat
Rssa

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Protože jsem čekal, že postne nějakou sexbombu (nebo jak napsal aimar- nějakou hnusku ), on poslal ''normální'' holku. Samozřejmě je krásná, má svý zvláštní kouzlo, který je důležitý, ale já jsem si o svoje v ní nenašel... a hlavně to bylo od CJP pouze pošťouchnutí a zahájení konverzace, což se povedlo

Reagovat
Rssa

Tak z fotek to nepoznáš, protože to je jen fotka a nevidíš, jaká je, jak mluví, jak se pohybuje apod. Když se koukneš na různé filmy, tak pak tě okouzlí, je to prostě "žena" a ne nějaká umělá "sexbomba" s tunou makeupu, blbá jak mourinhův rolák...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

To je jasný, ale ten první pohled mě nezaujal tak, jako u nějakých jiných slavných. Já dám hodně na tu prvou rekci, na tu chemii..

Reagovat
Rssa

tak chemii nezažiješ s fotkou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Pozor, CJP právě zažívá chemii

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Tohle už děláš špatně...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Tady sklouzává diskuze

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak

a "blba jak mourinhuv rolak" je genialni obrat

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Nic tak slaboduchého jsem právě dlouho nečetl...

Reagovat
Rssa

si asi dneska neviděl Jožku jak má rolák až po obočí, že?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Ty chceš u roláku vzhled na úkor praktičnosti?

Reagovat
Rssa

úkol roláku je zakrývat obličej z 90 %? To mám asi jiné nároky na rolák

Reagovat
Carlos Juan Pablo

měl bradu v roláku, uuu

Reagovat
smazaný uživatel

od fabdy Realu to sedí ...

Reagovat
Kokesh

Silence.

Reagovat
smazaný uživatel

osasunu mam rad hlavne od dob aguirreho, navic za ni hraje plno sympataku jako treba pandiani z podobnejch duvodu mam rad treba i treba errealu, athletic nebo sporting (i kdyz tihle tri jsou mi teda o neco vic sympaticti)

Reagovat
Kokesh

Za Waltera.

Reagovat
smazaný uživatel

a co valencii? nebo konverze jeste neni dokoncena?

Reagovat
smazaný uživatel

tahle konverze nebude dokoncena nikdy, palpatine (nebo se pletu?)

Reagovat
smazaný uživatel

nepletes. teda pletes, ale jinde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nakonec prozris a poznas pravou viru

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

zacinam se bat

Reagovat
smazaný uživatel

zacni si hlavne z dresu gumovat cerveny pruhy

Reagovat
smazaný uživatel

nikdy!

___ ___ ___

___ ___ ___

___ ___ ___

Reagovat
$dolar$

To ma neco znazornovat?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

dres rivalů

Reagovat
$dolar$

No myslel jsem si to, ale nevidim to v tom ani za mak

Reagovat
Carlos Juan Pablo

schází mu tam na kozách znak, no...

Reagovat
smazaný uživatel

zkus si neco vytvorit pomoci tehlech smajliku

Reagovat
Rssa

je to fanda Mourinha, tak to nejspíš dolar vytvoří toto:

Reagovat
Carlos Juan Pablo

nevím, co tím myslíš, modro-žluté kombinace nemáme na žádném dresu, je mi líto

Reagovat
Rssa

nedělej, že nevíš

Reagovat
smazaný uživatel

inter

Reagovat
Rssa

tak to jsem nebyl asi pochopen...Mourinho = ubulenec

Reagovat
Carlos Juan Pablo

jsi jako Kryštof Kolumbus

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
Carlos Juan Pablo

ty jsi to fakt nepochopil, Šepku?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
Carlos Juan Pablo

kecáááš

Reagovat
smazaný uživatel

me fakt napadl jen inter

Reagovat
Carlos Juan Pablo

pche

Reagovat
$dolar$

Do pi°i takova smula, uz druha obrovitanska sance

Reagovat
smazaný uživatel

barca urcite este neco strati ale real asi tazko vyhraje vsetkych 18 zapasov tak isto este neco malo strati takze titul na 95 % JE NAS

Reagovat
$dolar$

Diego Lopez

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně hezkej mač

Reagovat
Darren Fletcher

nie ste normalni ti co pixujete na mourinha. pozrite si bilanciu realu, pocet vyhier a prehier. to, ze mate v lige barcu, je len vasa smola, ale nie je mourinhova neschopnost, ked ma tolko bodov... v sezonach v minulosti by to vzdy stacilo

Reagovat
Carlos Juan Pablo

krásně, Rossi

Reagovat
smazaný uživatel

ty kráááááááááááááááááááááááááááááááááááávo

Reagovat
JM

Jsme kousek za polovinou sezony a "fanoušci" Realu Madrid už tu přejí titul Barceloně. Sakra. Ano Real Madrid dnes hrál špatně, ale to neznamená, že se nevzchopí. Já pořád věřím, protože naděje umírá poslední. Barcelona taky nemusí hrát takto suverenně pořád - nic netrvá věčně. Joseho mám rád a nesmírně si ho vážím, ale zatím to v Realu prostě není on. Mně se v Realu strašně líbil Manuel Pellegrini. Byl to podle mě optimální trenér pro Real Madrid jenže se mu nedala příležitost na víc než jednu sezonu, což je žalostně málo (za to by vedení Realu zasloužilo nakopat do prdele). Každopádně doufám, že už to bude jenom lepší!

A k diskuzi všeobecně - poslední dobou tu jsou jenom pseudo fanoušci Realu Madrid, co při špatném výsledků okamžitě končí s Realem a "fanoušci" Barcelony, kteří jí fandí maximálně rok a neustále u každého zápasu Realu Madrid brečí, jak je rozhodčí slepý atd.

Reagovat
smazaný uživatel

si pis sou tu samy magori to si kazdej uz musel vsimnout davno

Reagovat
Kokesh

Tohle je typický. Když se přestává dařit Mourinhovi, každej vytáhne Pelleho, protože nedostal příležitost a každýmu je sympatický. Kdyby to bylo naopak, nikdo po něm ani neštěkne. Já osobně jsem za volbu Mou rád a nelituju toho, má to jedno velký ALE...musí prostě být nějaký poháry, jinak jeho angažování nemělo smysl.

Neočekává se od něj krásná a oku lahodící hra, ale jen výsledky. O ty se doteď opíral, teď mají ale i výsledky trhliny v podání ztráty bodů v Almérii a Osasuně. A pseudo fanoušci? O tom nemá cenu se ani bavit.

Reagovat
JM

Nechápej mě špatně. Já jsem taky rád, že angažovali Mourinha - mám ho rád. Jen mi vadí, že Manuel nedostal šanci na další sezonu - to je celé!

Reagovat
Kokesh

A Capello tu šanci dostal? Těch trenérů se za poslední roky vystřídalo několik, to není jenom případ Pellegrini. Pelle prostě doplatil na to, že v sezóně byl o chlup lepší tým, a to Barcelona. Navíc se opět vyhořelo v CdR a LM a Mourinho vyhrál triple s Interem, takže musel jít za další výzvou. Tady to bylo jasný.

Reagovat
JM

Já to chápu. Mourinho byl prostě pro Real garance vítězství. Jen říkám, že mě to prostě sere.

Reagovat
$dolar$

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW

TO BYL GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

JESTE NEKDO MI POPRETE, ZE JE ROSSI NEJLEPSI HRAC VILLARREALU !!!

ROOOOOOOOOOOOSSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Vynikající hráč !!! Barca čeká ! ROOOOSSSIIIIIIII !!!!

Reagovat
Rssa

neee

Reagovat
smazaný uživatel

Místo Bojana ideálka..

Reagovat
Rssa

Pedro je lepší, stokrát

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro je jiný typ..

Reagovat
Rssa

ale hraje na stejném postu, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl bych... Rossi je prostě univerzální útočník

Reagovat
Rssa

Pedro taky

Reagovat
smazaný uživatel

jen to ne

Reagovat
$dolar$

Reagovat
$dolar$

No to bych skoncil se sledovanim fotbalu, to by byl nejvetsi humus co bych zazil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a pome všicí... ROSSSIIII DO Barcy

Reagovat
smazaný uživatel

ovšem v tom případě toho Rossiho v Barce přežiju. Béčko potřebuje posilu na lavku. Klidně hned v létě.

Reagovat
JM

Rossiho by byla v Barceloně škoda! Má na víc!

Reagovat
Kluivert9

Na Real?

Reagovat
JM

Samozřejmě narážím na to, jak je to s přestupy v Barceloně. Hráč přestoupí a sedí na lavičce nebo hned další sezonu odejde. Nejhorší přestupová politika na světě. Rozhodně jsem nemyslel, že je Barcelona špatný klub (i když ji nesnáším). To jen, aby se mě tu hned nechytil nějaký fanoušek "Barcy".

Reagovat
vocasisko

jdi spát prosím tě

Reagovat
JM

Nemáš argumenty, tak píšeš píčovíny. Dobrou noc

Reagovat
X-bano-X

Co to plácáš? Keita, Abidal, Alves, Villa sú odchovanci ? Asi nie, co? Hravajú pravidelne? Hrávaju? Najhoršia prestupová politika?Sa picnem?....

Reagovat
$dolar$

Se picni

Reagovat
JM

Eto´o, Ibrahimovic, Chyrgynskij, klidně i třeba Mascherano, který za 20 milionů sedí na lavičce, nakonec i odchod Fabregase za pakatel a nasledná nabídka okolo 40 milionů byl geniální nápad. Takže jo, nejhorší přestupová politika na světě!

Reagovat
asskicker

Etoo bol len sezonu, sedel na lavicke a odisiel?

Fabregasa nechali odist? ved on chcel, pretoze mu nikto nezarucil , ze bude hrat zaklad.

Takze tvoje obligatne :

JM30.01.2011 22:20

píšeš píčovíny. Dobrou noc

Reagovat
JM

Ale jak se zachovali k Etoovi. Vyměnili ho za Ibrahimovice, který tam byl jednu sezonu. Navíc Etoo hrál skvěle. A u Fabregase je nejlepší, jak ho chtějí koupit zpět za 40násobek ceny (nevím za kolik přesně odešel do Arsenalu, ale moc to asi nebylo. Takže jen tak dál Barcelono, dobrá práce!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Kurna, to byl goooooooooooooooool

Reagovat
-Kopy-

Ty krávo

Reagovat
smazaný uživatel

Bilbao prostě nepřestane překvapovat a obdivuji jejich neustálou dravost.Osasuna supr a real puta a hanba a ostuda.Jsem zvědavej co zase naplačou uplakánci.Barca prostě jede a sice je liga ještě dlouhá ale zatím supr a pedro no famozní.Abidal je taky supr.Dostal se do své hry.Takže vavos barca a hanba realu...

Reagovat
Kokesh

Úžasný shrnutí, který samozřejmě všem otevřelo oči.

Reagovat
smazaný uživatel

rossi genialní

Reagovat
smazaný uživatel

Doprdele, to byl neskutečnej kus. Určitě jeden z nejhezčích v sezoně.

Reagovat
-Kopy-

Nechápu jak se ti Rossi nemůže líbit.

Reagovat
Rssa

Kdo tu minule psal, že je Rossi pomalý??

Reagovat
$dolar$

klidne to mohlo byt 2:4 po polocase

Reagovat
$dolar$

Mel to byt samostatnej koment a mohlo to byt 3:4

Reagovat
smazaný uživatel

No, neřekl bych. Espaňol byl nebezpečný minimálně stejně. Spíš víc

Reagovat
$dolar$

Espanyol mel 3 velky sance, Villarreal 3 plus gol

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to je přece podle vás.. Mourinhofanatiků špatně, ne? To by byl pro vás jeden z nejhorších výsledků..

Reagovat
$dolar$

Co to meles?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Marty vždy nějakýho hráče vyzvedne a on následně zazaří.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Popište to někdo.

Reagovat
-Kopy-

Rossi vystřelil a dal gól.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

prostě sranda

Reagovat
delfin

v plným běhu, z 5ti metrů skoro z nulovýho úhlu brankáři nad rukama pod břevno...

Reagovat
$dolar$

...brankar ani nestihnul vydechnout

Reagovat
smazaný uživatel

černovlasej, atletická postava, trochu italoidní typ.. Sluší mu žlutá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Gattuso? tomu sluší i červená .. podle toho, jakou má rozhodčí náladu

Reagovat
Carlos Juan Pablo

''atletická postava''

Reagovat
Rssa

to jako že je Rino špekoun?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

není to štíhlý atlet

Reagovat
Rssa

i kladiváři nebo koulaři jsou atleti

Reagovat
Carlos Juan Pablo

no, ještě tam bylo slovo ''štíhlý'' ale ono je to spíš ustálené spojení, které jsi právě roztrhl. :)

Reagovat
Rssa

"černovlasej, atletická postava, trochu italoidní typ.. Sluší mu žlutá."

štíhlý tam není

Reagovat
Carlos Juan Pablo

''není to štíhlý atlet'' já to tam vidím

Reagovat
Rssa

ale až po mém příspěvku...promiň, ale nedokážu v příspěvku okomentovat to, co teprv bude napsáno

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Ríšo, neštvi mě. :)

Carlos Juan Pablo

30.01.2011 22:07

není to štíhlý atlet

[reagovat]

Rssa

30.01.2011 22:12

i kladiváři nebo koulaři jsou atleti

Reagovat
Rssa

Kurňa, Karle Honzo Pavle...

Rssa

30.01.2011 22:03

Gattuso? tomu sluší i červená .. podle toho, jakou má rozhodčí náladu

[reagovat]

Carlos Juan Pablo

30.01.2011 22:04

''atletická postava''

[reagovat]

Rssa

30.01.2011 22:05

to jako že je Rino špekoun?

[reagovat]

Carlos Juan Pablo

30.01.2011 22:07

není to štíhlý atlet

[reagovat]

Rssa

30.01.2011 22:12

i kladiváři nebo koulaři jsou atleti

[reagovat]

Carlos Juan Pablo

30.01.2011 22:13

no, ještě tam bylo slovo ''štíhlý'' ale ono je to spíš ustálené spojení, které jsi právě roztrhl. :)

jde o to, že původně tam "štíhlý" nebylo, proto mne napadl Rino

Reagovat
Carlos Juan Pablo

marty9637

30.01.2011 21:55

černovlasej, atletická postava, trochu italoidní typ.. Sluší mu žlutá.

Já tam vidím hned na začátku ''atletická postava'', což není většinou takovýhle bagoun.

Reagovat
Rssa

"Já tam vidím hned na začátku ''atletická postava'', což není většinou takovýhle bagoun"

a já říkám, že i kladiváři a koulaři jsou atleti = mají atletické postavy Už?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

ale tam jsi reagoval na ''není to štíhlý atlet'' Už?

Reagovat
Rssa

ale až po tom, co bylo napsáno dříve - a tam to slovičko "štíhlý" nebylo! Už?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

už se v tom ztrácíš, to nevadí, každý je nějaký...

Reagovat
Rssa

taková snaha o zahrání do autu Dobrá, nechme toho, je vidět, že už nevíš jak na to reagovat

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Já vím, že to děláš schválně, ale už je to evidentní.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Carlos Juan Pablo

30.01.2011 22:07

není to štíhlý atlet

[reagovat]

Rssa

30.01.2011 22:12

i kladiváři nebo koulaři jsou atleti

Chápeš na co tady reaguješ?

Reagovat
Rssa

Ale proč mi tu furt předhazuješ až tu druhou část, první část nic o štíhlosti netvrdila, tak mne napadl Gattuso. Štíhlost si přidal až pak ty, to ale nemělo už zpětný vliv na můj nápad s Gattusem. Už?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Marty napsal ''atletická postava'' - pod čimž se všichni představí vysportovaného uděláného člověka s dobrou fyzičkou... ty zareaguješ italským bagounem... Už?

Reagovat
Rssa

No vidíš, už to začínáš chápat ...zareagoval Gattusem, protože atletickou postavu má (právě ten odkaz na kladiváře a koulaře, což jsou atleti, to potvrzuje)

Nechme tohohle vlákna už

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Máš štestí, že má dres: http://tinyurl.com/6dkjrgb

1:1

Reagovat
Rssa

http://www.stayfitbug.com/wp-content/uploads/2010/06/gennaro-gattuso-model.jpg

Je to hrozně gay fotka, ale snad tě přesvědčí

Reagovat
Carlos Juan Pablo

starší dvaceti let nemáš?

Reagovat
Rssa

Reagovat
Carlos Juan Pablo

moc nepuštěj páru, z jaký je to doby?

Reagovat
Rssa

to bude tak 2 roky staré, tipuju podle vlasů Cannavara

Reagovat
Carlos Juan Pablo

domněnky, no jo no... moje fotka je více průkaznější

Reagovat
Rssa

z jaké doby je tovje fotka?

Reagovat
Rssa

hm, tvoje fotka je asi o 6-7 let starší než ta moje

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dost velké sci-fi, ale pokud dneska Ponorky vyhrají a vyhráli by proti Realu i odvetu doma na Madrigalu, tak by měl na Real ztrátu jen 3 body.

Reagovat
Kokesh

? S nimi hrajeme až ke konci ligy. To se snad ani jako sci-fi nedá počítat, když je mezitím prodleva nějakých 15 zápasů...

Reagovat
smazaný uživatel

o to víc nasere, když si vzpomenu, že šli na SB do šaten za stavu 2:2 místo 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Fans Barcelony říkají že Real ještě není nutno odepisovat a ty už tu počítáš jak nás Ponorky předběhnou.

Reagovat
smazaný uživatel

ne, já jen říkám, že slavit titul po 21. kole je pitchovina. Nic o odepisování Realu odemě nepadlo.

A jen jsem nastínil docela zajímavou možnost, jak by se mohl Villarreal dostat do závěsu drzhého týmu v "lize dvou týmů"

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni říkají že je to liga dvou týmů. Ale já to vidím o lize jednoho týmu. Real může porazit každej ale Barcelonu těžko.

Reagovat
Kokesh

Tak to bych neřekl. Real se spíš poráží sám!

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle prostě musí Ruben do tý brány docpat

Reagovat
$dolar$

To bylo tezky, ten balon byl hrozne rychlej

Reagovat
$dolar$

Jak je to vubec v Barcelone s fanouskama? Podle ceho se lidi rozhoduji jestli fandit Espanyolu, nebo .... ? Podle ctvrti kde bydli? Diky

Reagovat
smazaný uživatel

většinou se to rozhoduje už na základní škole, kdy podprůměrní žáci dostávají modrobílé dresy a v tělocviku se navzájem okopávají, zatímco premianti v modrogranátovém si můžou hrát s míčem..

podle mě do toho dost promlouvá, jestli je dotyčný katalánec nebo se spíš "hlásí" ke španělsku..ale je to jen má domněnka

Reagovat
Kokesh

A já si vždycky myslel, že ti postižení a podprůměrní dostávají dresy Barcy, a ono je to naopak.

Reagovat
$dolar$

No taky se spis priklanim k tvemu nazoru, alespon tady na EF to tak vypada

Reagovat
delfin

tak to ho určitě máš taky...

Reagovat
Kokesh

Uuuu.

Reagovat
Rssa

"ti postižení a podprůměrní dostávají dresy Barcy"...dostávají, máš pravdu, na konci zápasu El Clásica od hráčů Barcelony

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Kdo by si s nimi vyměňoval dresy?

Reagovat
Rssa

postižení a podprůměrní hráči soupeřova celku

Reagovat
Carlos Juan Pablo

herkules sice prohrál, ale ty urážky

Reagovat
Rssa

Zápas Barcy s Herculesem je nazýván El Clásicem odkdy?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

damn it, jak se máš?

Reagovat
Rssa

Parádně, porážím tě na všech frontách

Reagovat
Carlos Juan Pablo

na všech ne, tady jsi měl štěstí, srabe

Reagovat
Rssa

na všech, panáčku, na všech

Reagovat
Carlos Juan Pablo

ani prd

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci předbíhat, ale řekl bych, že Real v posledních zápasech ztratil šanci na titul.. Přeci jen Barca při své formě moc nevypadá na to, že by chtěla rozdávat body..

Reagovat
$dolar$

900. pro to, aby Villarreal skoncil na konci sezony pred Valencii

Reagovat
Carlos Juan Pablo

+ 900. pro to, aby Espanyol vyhrál 11.5. s Valencií

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Carlos Juan Pablo

čili 11.5. si mění Kopy na dva týdny nick a potom tu úplně končí, to je sranda

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
$dolar$

Proc jsi zrovna vsadil na Espanyol?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

To chtěl Kopy, vyskakoval si, že je lepší. Co mi zbývalo... jde jenom o dva týdny, lepší než vy dva

Reagovat
$dolar$

A na co si ho mate zmenit?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

máme čas rozmýšlet do 11.5.

Reagovat
$dolar$

No kazdopadne drzim palce, navic to bude 2 dny po mych narozkach, tak si to preju i k narozkam

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Vamos Campeones? Narazka?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Vamos Campeones ''je'' Real

Reagovat
smazaný uživatel

Proc ty uvozovky?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

protože slovní spojení není klub...

Reagovat
smazaný uživatel

A komu ze fandis ty?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Real Madrid CF

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, jsem si nebyl jistej no..

Reagovat
-Kopy-

Jo jo kluci, sázky jedou.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad bys tu opravdu neskončil..

Reagovat
$dolar$

myslim, ze narozdil od tebe ma kopy charakter a tak kdyz prohraje sazku, tak ji splni...

Reagovat
smazaný uživatel

A já jsme snad někdy nesplnil sázku? Tak teď si totálně ulít..

Reagovat
$dolar$

Uz jen to, ze nabadas k neplneni sazky, neni moc charakterni...

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě to byla od začátku blbost a kluci by si to ještě měli vyříkat. Není ostuda přiznat chybu. Podle mě je mnohem větší hloupost, kvůli sázce končit s něčím, co mě baví. Napořád.

Reagovat
Rssa

Reagovat
$dolar$

Docela by me zajimalo, jestli bys psal to samy, kdyby sis myslel, ze prohraju ja

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
$dolar$

Myslel jsem si to, tim padem uz nema vubec smysl, abych premyslel nad tim, ze bych sazku zrusil...

Reagovat
smazaný uživatel

je to tvoje a Kopyho věc. Dělejte, jak umíte. Já jsem názor na tuhle sázku vyjádřil ihned po jejím uzavření, ikdyž ne veřejně. Třeba to ještě Kopymu vyjde. Budu mu fandit. Ikdyž - budu fandit i Ponorkám. Těm nejde nefandit.

Reagovat
Rssa

Ale jde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jak vidím Ponorky a vás, tak bych řekl, žes neuzavřel úplně správnou sázku. Zkus to ještě uhádat. Dolar kapánek znormálněl, takže už se dá snést

Reagovat
-Kopy-

srabe

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

čím jsem srab? Že neuzavírám rádobychlapský sázky?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Že bys ji nedodržel.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli není lepší být racionálně uvažující srab než hrdina přes mrtvoly.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

tak ale, racionálně uvažující srab bys měl být než sázku uzavřeš..

Reagovat
Carlos Juan Pablo

**čára**

Reagovat
$dolar$

Takovi simulanti ten Espanyol

Reagovat
$dolar$

Ajjj skoda Rossi

Reagovat
rufus

No a je po titulu..

Reagovat
$dolar$

Cazorla je dneska spatnej

Reagovat
smazaný uživatel

Rossi to exkluzivně zadrbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Už poněkolikátý jsem si všimnul, že Ponorky druhou půlku herně odpadají. Sice hrají moderní, běhavý, kombinační fotbal plný nasazení, ale k čemu jim to je, když na tenhle styl nemají natrénováno. Ti můžou být jen rádi, že je Sevilla vyšoupla z Copy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ponorky to udržíme

Reagovat
$dolar$

Musi! Ikdyz vydelam ikdyz remizuji

Reagovat
smazaný uživatel

Musí vyhrát! Jinak prodělám

Reagovat
$dolar$

ja mel nejdriv na ponorky a pak jsem to pojistil remizou no Ale radsi at vyhrajou

Reagovat
$dolar$

Marco Ruben je spatnej, uz aby byl zpatky Nilmar

Reagovat
smazaný uživatel

1000. per Real

Reagovat
smazaný uživatel

pěkná trefa.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Však Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Ten at mi po dnešním výkonu neleze na oči.

Reagovat
Kokesh

I Messi několikrát zahrál strašně, tu excelentní formu nejde držet pořád. Pořád je to hráč, bez kterýho by jsme bojovali o Evropskou ligu. Jen ty jeho góly moc chybí.

Reagovat
Kokesh

A ještě škoda, že mu takhle zrovna nevyšel jubilejní 50. zápas v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Jde o to jak se prezentoval. Chápu že se mu nedařilo. Ale ty jeho excesy,válení se po zemi, ksichty, hádání se. To je zbytečné a nechci aby se to někdy opakovalo.

Reagovat
Kokesh

Tak to si spíš zvykni, on v tomhle prostě nepřestane. Bohužel to patří k jeho projevu hry, takový je a vždycky bude.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě nebude nikdy nejlepší hráč světa. Pokud chce dál pokračovat v tom že když se mu nedaří tak se mu nechce běhat, nemá na to chut. Díky tomuhle sem ho v Manchesteru nesnášel.

Reagovat
$dolar$

zustavam pri tom, ze je Rossi nejlepsi hrac Villarrealu, ale Borja Valero je zase ten nejdulezitejsi

Reagovat
$dolar$

Super, druhej polocas nepustil Villarreal Espanyol ani do jedny sance, sam mohl pridat par fiku, parada kurz 2,6, odskoceni Valencii na 5 bodu, nadhernej gol Rossiho Super parada

Reagovat
Placebo

Barcelona tohle tempo nemůže vydržet celou sezonu, Pomalu začne ztrácet a Real se rozehraje. Pak to teprve bude ještě zajímavý.

Reagovat
vocasisko

Barcelona už má krizi za sebou :P po novém roce, kdy porazila Levante jen 2:1 a pak v dvojzápas s Bilbaem, takže klid, další už snad nepříjde

Reagovat
Placebo

No nadruhou stranu hráči B nejsou žádní roboti. Se zvyšující se zápasovou zátěží bude taky logicky přibývat možnost zranění. Anebo prostě soupeři najdou na ten jejich pasivně učelnej styl recept

Reagovat
smazaný uživatel

"pasivně účelnej styl"

Reagovat
Kokesh

Krizi? Na San Mamés je Athletic prostě přejel, to nebyla krize.

Reagovat
Placebo

No já bych moc nemluvil o přejíždění, spíš bych řekl, že Barcelona nevědala co s výborně pracují a pozornou obranou Athletica dělat

Reagovat
homeles8

Reagovat
Kily

při pohledu na totální neschopnost Realu v útoku proti klubu, který ve Španělsku bojuje o záchranu, mi hlavou proletěla myšlenka, jak si asi v Lize mistrů povede proti Lyonu a v případě postupu následně proti ještě vyspělejším klubům. Mourinho měl být zárukou trofejí a taky jsem počítal, že minimálně jedna bude už letos, když jsem to ale dneska viděl, tak je mi hodně líto inteligentních fanoušků Realu, kteří si tu hrůzu v Pamploně museli přetrpět u televize celou

Reagovat
Kokesh

Nezbývá než doufat, že se z chyb Mou poučí. Když už jsem si myslel, že se v posledních zápasech už celkem vybodl na obranu a vsází spíš na útok, tak proti Almérii a Osasuně jsem zase vyveden z omylu. On radši postaví def. variantu a ofenzivně chce hrát až posledních 30 min. Jenže zápasy se hrají 90 minut, to by mu měl někdo vysvětlit.

Reagovat
Kokesh

Navíc už to je poněkolikáté, co musíme otáčet. Takže ani ta jeho taktika nedostat za žádnou cenu gól a minimálně jeden dat není zas tak úspěšná...

Reagovat
smazaný uživatel

Jemu ty facky nestačili. On určitě nasadí 2 defenzivní záložníky i proti Sociedadu.

Reagovat
X-bano-X

Tam ale budú potreba a hlavne poriadni beci, pretože či už Griezman alebo Xabi Prieto majú formu ako hrom.

Reagovat
Kily

já abych se přiznal, tak mě ten jeho přístup a neustálé opakování chyb moc nepřekvapuje. Všechno plyne z toho, jaký on je, on si do práce prostě kecat nenechá a podle toho se chová, bohužel pro vás se už snaží prorazit hlavou zeď

Reagovat
Kokesh

Tak nekecá, pochybuju, že mu třeba Valdano bude říkat, jakým má hrát stylem. V dnešním fotbale je jedno, jestli máš dva útočníky, čtyři záložníky nebo hraješ 4-2-3-1. Spíš o tom, kolik hráčů se nakonec do té útočné fáze zapojí. U nás to vypadá, jak kdyby měli obránci (kromě Marcela) někdy úplně zakázáno útočit, to samý platí o DM. Ale jak píšeš, má svou hlavu a takhle defenzivně by to postavil od začátku i kdyby hrál proti diviznímu týmu. Jenže jsme ve Španělsku, tady se musí útočit a útočit...

Reagovat
smazaný uživatel

Dopadne to tak že uvidí že není Special One a na Barcu nemá, vysere se po sezoně na Real a budeme ve stejný situaci kde jsme byli před sezonou.

Reagovat
Kokesh

Tomu nevěřím, že by se takhle pakoval. Ne a ne a ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě tomu pomůžou i mediální tahanice s Valdanem.

Reagovat
Kily

taky si myslim, že by spíš chtěl zůstat a kdyby měl odejít, bude to rozhodnutí vedení. Vyloučeno to každopádně není - může se stát, že letos znovu budete bez trofeje + nezáživná hra + s postupem času mohou přijít Mourinhova nevhodná prohlášení do médií na základě kritiky jeho osoby, což znovu bude vadit Valdanovi a Perezovi. Původně jsem měl za to, že do dvou let vyhraje PD a LM a půjde zase o dům dál, dneska už bych na to nevsadil

Reagovat
Kokesh

Vyloučeno není nikdy nic. Ale já věřím, že i kdyby tento rok nic nevyhrál, tak tu důvěru na další rok dostane. Určitě by chtěl zvětšit svoje pravomoce na úkor Valdana, na to jsem taky docela zvědav. PD i LM tento rok vidím v nedohlednu, zbývá tedy už je CdR. Udělat Sevillu a je to jen o jednom zápase ve finále - tam je to zase jen o Mourinhovi, jestli najde recept na Barcu.

Reagovat
X-bano-X

Na to je jeho ego príliš veľké. On bez trofeje neodíde. Tomu neverím. Takú čiernu škvrnu na kariére by proste nerozdýchal.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

to je správný neodcházet od rozdělaný práce

Reagovat
X-bano-X

nj ale pri dnešnom reale to vyzerá ako pri stavbe babylonskej veže...teda po tom pomätení jazykov

Reagovat
Carlos Juan Pablo

José se spokojí s LM a CdR

Reagovat
X-bano-X

Aj v tom prípade to bude ešte pár rôčkov trvať Teda keďže Barca nasadí na finále Copy zostavu s Bojanom, Gabym a Pintom, máte šancu na relatívne menšiu blamáž

Reagovat
X-bano-X

Ale na druhej strane ak by vas zostrelil snajper Bojan

Reagovat
Carlos Juan Pablo

jak jinak

Reagovat
homeles8

Villarreal na 2. místo!

Reagovat
Carlos Juan Pablo

SF.cz fungujéééééééééé, juhúúúúúú

Reagovat
Kokesh

Co se občas dívám, tak stejně 90% příspěvků tam má Lapíz, tunak a sebyk. Ale většinou to je kvalitní počtení.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Protože tam nechodí troubové jako sem. A když se někde vyskytuje většina inteligentích a jeden hlupák, tak ho to za chvíli omrzí. Protože i on potřebuje být podporován.

Reagovat
Kokesh

Zkus taky porovnat návštěvnost, počet uživatelů a hlavně orientaci stránek. To se prostě nedá srovnávat...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

uživatelů je tam dost a tak 20 aktivních a kvalitních, což asi víc než tady...

Reagovat
smazaný uživatel

Čověče, ono se to nezdá,až na novej rok mi došlo, kolik je tu vlastně rozumných přispěvatelů a to určitě nějaký neznam, nebo jsem na ně zapomněl. Jenom to v tý záplavě jednopříspěvkovejch hloupejch výkřiků vypadá, že jsou tu pod každou ligou tak tři

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Když si zkusíš sečíst ''rozumný'', kolik jich tak napočítáš? Moc se s tím nedělej, jenom řádově.

Reagovat
smazaný uživatel

no schválně to zkus jsem na 30ti a projel jsem ty se kteryma jsem nejcasteji diskutoval pod PD, GL a PL... nekdy to zkusim spocitat vsechno

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Já zkusím seznam Když někoho zapomenu, je mi líto. :)

CJP, Rssa, sebyk, možná jiří-fcb, Kokesh, Kily, Kopy, marty, vosacisko, bano, lapíz, R9, Bianconero, Pintu, ital, rufus, willi, herbage, hrubas, fantomas, zdravej pacient, Hristo Stoichkov, One-Real, Korm, lexess, vladis, Carrie, Losinho......

už se mi nehce přemýšlet a je pravda, že jich není tak málo (těch ''hlavních'')

ty, na který jsem zapomněl, pardon

Reagovat
smazaný uživatel

právě. já si řikal, že diskutuju pořád tak s 10 lidma a ono se to napočítá...

BJ, muzajs, alegre, domingo, arbiter, soukup, chazy, oliver, kancik... neni to tu tak špatný jak se může na první pohled zdát

Reagovat
Carlos Juan Pablo

to je pravda, ono to i k tý padesátce půjde

ale pořád to v náplavě haterů vypadá občas hrůzostrašně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo. Mně to tenkrát vlilo novou krev do žil, když jsem zjistil, že se ani dopočítat nemůžu. Ale aspoň vidim, že to neni jenom muj pocit, když si řikam, že ti co nadávaj na kvalitu diskuze, tak si akorát potřebujou postěžovat, protože já nikdy neměl problém si tu kvalitní diskuzi najít, nebo sám rozvinout...

V tomhle mě baví diskuze PL. Spoustu lidí tvrdí, že je tam uzavřená komunita a kdo do ní nepatří, tak dostane strašnýho zjeba. Ale je to tam čistě o názorech. Když přijde kdokoli s rozumnym názorem, tak se bez problému zapojí. Naopak, když napíše kravinu, tak se mu to dá najevo a nikdo se s nim nepáře.

Uf.. to jsou zase kecy, měl bych se jít učit.. nebo ještě líp jít spát

Reagovat
Carlos Juan Pablo

To je pravda. Jenže nám sem leze do španělský vůl za volem a oni pak na sebe vzájemně reagujou a vypadá to tak, jak to vapadá. U vás je to ještě dobrý, máte tam několik dobrých kluků. Tady jich chybí pět (čti všichni) a hned to jde do kytek. Nebo když hraje Real, to nekazí diskuzi nováčci, jakožto staříčci... :)

Ale viděl jsem poměrně často, že se chtěl někdo zapojit k vám a by jste ho solidně odpálkovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo. Odpálkování je tam častý, ale z 90% bych řekl, že oplatněný. Ten zbytek pramení čistě z frustrace, kolik takových ještě přijde a někdy holt neni chuť něco vysvětlovat po 50tý...

PD se dost často špatně čte, ale zas když se to tu rozvine, tak je vidět, že tady toho víte hodně. Ale třeba i tim, že chodim u PD skoro jenom pod souhrny, tak to nevidim tak často.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Pravda, povrchní diskuze tu většinou stojí za prd, ale když seto tu rozvine, tak už to jede.

Takovou tu základní kostru tady máme solidní, ale ty mezičlánky váznou.

Btw. chytil se u vás v Anglii třeba Bianco (nebo Pintu, teď nevím, kterej to byl)?

Reagovat
Rssa

Pintu = kryptostraka

Reagovat
Carlos Juan Pablo

přestaň říkat, že je všechno kryptofašistický

Já myslím, jestli se u nich chytil, když tam začínal, do PL, asi před Vánoci chodit..

Reagovat
Rssa

krypto znamená "skrytý, tajný"

Reagovat
Carlos Juan Pablo

děkuji, pane pomocný profesore na historii Proč mi to píšeš?

Reagovat
Rssa

proč pomocný?

Jsem si nebyl jistý, jestli to víš

Reagovat
herbage

Pomocný učitel Václav Poustka

Reagovat
Rssa

jo ten, jsem si to musel vygooglit, ale už si ho vybavuju

Reagovat
herbage

Tady na severním pólu se nemusíme oslovovat plnými tituly, stačí, kdžy mi budeš říkat učitel

Reagovat
Rssa

„My jsme česká polární výprava. Já jsem Němec“

Reagovat
herbage

Mně pomáhá to jeho jméno, pečený Beran nezní tak špatně. Horší by bylo, kdyby se jmenoval třeba Kratochvíl. Já bych snědl i Kratochvíla

Reagovat
Rssa

nejradši mám seminární příspěvek od Weigela (semizda v Lijavci) o univerzálním ptakopysku, akorát to teď nemůžu najít

Reagovat
herbage

Vizionář/posel světla

Reagovat
Carlos Juan Pablo

s tím posledně přišel Herb

Reagovat
Carlos Juan Pablo

btw. já si jenom vzpomněl na RD

Reagovat
Rssa

on se chytat nemusel, PL a italská sekce je docela propojená, i díky sporu Pintu X herbage (v podstatě všichni X herbage )

Reagovat
smazaný uživatel

Pintu se chytl bez problému.

(A jak píše Rssa, je to skrytá straka a jako taková má mojí ochranou ruku a jen ať se někdo opováží mu zkřivit "o" na konci nicku )

Reagovat
Rssa

Pintu je jen chudák zmatený barvou dresů, jinak fandí Liverpoolu akorát mi vadí, že nemá rád Barcu, to je jeho jediná chyba...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

tím je právě chválihodný, stejně jako fantom

Reagovat
smazaný uživatel

Kdysi jsem tu psal, že současná Barca je nesympatická hlavně a spoustě lidem dokonce jenom kvůli svým fanouškům, kteří ji povařují za božstvo a hlavně nejsou ochotný přijmout odlišný názor (samozřejmě ne všichni, ale je to hodně výrazná většina).

I proto já jí teď moc nemusim, ačkoli mam ve skříni dres koupený v uličkách před Nou Campem.

Reagovat
Rssa

tak ono je skoro nemožné je za božstvo v současné době nepovažovat...a já jsem jeden z těch, co je za bohy považuje (ale zase to necpu všude možně, jen do PD). Holt nemůžeme být všem sympatičtí, musíme si vytrpět nespravedlivý hněv bezvěrců...

Reagovat
domingo

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Já to takhle nevnímám, já napíšu i Madridistovi (doslova jemu ), aby šel do háje. Pokud píše hovadiny a jenom tu ztrapňuje sebe a ostatní, tak co bych mu to nenapsal.

Ale mrzí mě, že Šebek fandí Atléticu... A zatím nevidím ani skulinu, jestli by ho šlo přetáhnout

Reagovat
Rssa

šemýk pokud by zanevřel na Atlety, tak spíše uteče k nám, tím jsem si jistý

Jinak Madridista je zvláštní - na jednu stranu tu nadává na Barcelonu, její "rádobyfanoušky" (jeho slova), na druhou stranu to pořád vzdává, gratuluje Barce, nadává na Real apod....a nerozezná Pedra od Sergia

Reagovat
smazaný uživatel

no mam radsi barcu nez real, o hodne radsi, ale spis bych utekl k nejakymu mensimu klubu - socky, sporting

Reagovat
Carlos Juan Pablo

ale my tě máme rádi

potřebujeme posílatz fan základnu.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

*posílit

Reagovat
X-bano-X

Čo furt máte s tými sockami mi to príde nedôstojné kompromis je Erreala alebo txuri-urdin

Reagovat
smazaný uživatel

asi zvyk, mne se tohle cesky familierni oznaceni libi, ma svoje kouzlo asi jako treba madracky, ale tam je to kouzlo dvojnasobny, protoze je to jednak los colchoneros a jednak je v tom slove tak trochu obsazeny i madrid

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

to si pis, ze me nepretahnes atleticu fandim pres pet let (kdyz si to takhle ted uvedomuju, tak mi to prijde nejak hrozne dlouho ) a misto srdce uz mam tak jako tak madracku

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Však ano, já si počkám. Budu REAL ( ) furt podsouvat jako u psychloga a ty povolíš.

Reagovat
Rssa

řeší se tu pořád dokola pár věcí - Messi, CR, legendárnost Iniesty, Carlosův Juanův a Pablův společný pes...ale někdy to tu je docela výživné a stojí to za to

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
Rssa

ale i u vás to je ManUtd4, chelseaforever apod. Akorát je tam velký rozptyl rozumných do dost klubů, ve španělské sekci to je jen Barca nebo Real, plus šemýkovi Atleti, tunakovi a illnoirovi Baskové, pár Netopýrů (a to jsou kryptoculés), přespolní dolar (když má dobrý den) a přespolní herbage s martym (a to jsou zase poloculés)

Reagovat
Carlos Juan Pablo

muzajs, Arne, Talkers, Sancho, joshua...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Shevchenko, Godwinson, Frankie_8...

Reagovat
homeles8

homeles8, ♥Cukroušek!♥, $dolar$.....

Reagovat
X-bano-X

Houmííí team

Reagovat
Carlos Juan Pablo

na tebe jsem nezapomněl

Reagovat
X-bano-X

Ved som sa uz chcel ohradit ale potom som sa zbadal " a hruď sa mi dvihla pychou "

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Nezmiňuj tady ten portál, nebo tam naplave podobný shit, jako do diskuzí sem

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Zkus napsat do vyhledáváče sf.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Tak myslel jsi snad portál o Primeře a Segundě ne?

Reagovat
Kily

www.sf.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. Sorry.

Reagovat
Kily

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Ano, ale když někdo uvidí můj příspěvek a napíše to do vyhledávače, tak se mu zobrazí tohle.

Reagovat
Kily

zase ale místní spodinu nedegraduj na úroveň totálních idiotů, i je někdy trkne do hlavy se zeptat, co tím někdo myslel a od někoho se to dozví

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Carlos Juan Pablo

A řekne mu to někdo, kdo nechce, aby tam chodil?

Protože další degredovaný to vědět nebude a nedegredovaný mu to neřekne.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

**degradovaný

Reagovat
homeles8

@Rssa: neříkej hráčům Ralu Madrid a vůbec jakýhokoliv týmu a vůbec nepostiženým lidem, že jsou postižení! Je to urážka a diskriminace právě těch chdáků, co za to nemůžou!

Reagovat
Rssa

ale to já neříkám, to si špatně pochopil

Reagovat
smazaný uživatel

www.spanelskyfotbal.cz jede vam to???????

Reagovat
Carlos Juan Pablo

prý to bylo nevýdělečný, tak to zřejmě nechali..

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Carlos Juan Pablo

musíme na to zkušeně

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

taky jsem to slyšel, škoda že končí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Kde sa mám hlásiť ak chcem zarábať reklamou?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

co to bylo za vysledky????

Reagovat
alcantara

unaveny madrid, sympaticky madrid

o unavu sa bojim ale aj v nasom pripade, zvlast najma pri leovi, ktoreho prejav na ihrisku je v poslednej dobe mierne cez zavit, na tuto fazu sezony ma tych minut strasne vela, o zranenie sa nebojim, vytazenost zvlada solidne, ale arsenal sa blizi a my potrebujeme lea plneho energie a sily. v almerii ho nehcem vidiet ani na tribune, to musime ukopat aj so santosom.

Reagovat
alcantara

a este vdaka hracom Ponorky za body do fanty, na tychto sympatakov je vzdy spolahnutie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je konec,jestli fakt vyhrála Pamplona dome z Realem,tak známe prvního lig. mistra.....................Gratulace do Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

15 kol pred koncem ligi????

Reagovat
smazaný uživatel

tady si to piš

Reagovat
X-bano-X

Tak diky, si to dám hneď vedľa zvyšných gratulácií, budeš vedľa Obamu a pápeža.

Reagovat
smazaný uživatel

radši bych mezi Kadáfího s Putinem

Reagovat
X-bano-X

Tak oni majú bohužiaľ Primeru na haku

Reagovat
Carlos Juan Pablo

1212. pro Zlatou Bulu Sicilskou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

A ja že akú buľvu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

smrt Barceloně!Ale to dlouhodobě nefunguje!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

taky nespíš, jo? sakra, kdy tenhle národ spí?!

Reagovat
smazaný uživatel

V Berouně se nikdy nespí

Reagovat
Carlos Juan Pablo

jó, kdeže... člověk tam v sedm nezavadí o živou nohu

Reagovat
smazaný uživatel

Máte tam nerudný cestující, člověk se trochu napije a už ho vyhazujou z vlaku.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

nemáš dělat bordel, co čekáš? my tu chceme kázeň.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem ten nejhodnější opilec, jakýhos kdy viděl

Reagovat
Carlos Juan Pablo

já viděl sebe, to je dobrota sama

Reagovat
X-bano-X

to sú kecy ako na pohrebe národného hrdinu......

Reagovat
Carlos Juan Pablo

tam je většinou ticho

Reagovat
X-bano-X

to je len blbá pomluva

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Realu vzpamatujte se! Druhá prohra v la lize a už tady vyhazujete Mourinha a hráčí jsou najednou líní, Ronaldo je najednou hajzl a jenom tady klejete. Dovedete si někdo představit ten neuvěřitelný tlak na hráče, trenéra? Nebo si snad myslíte že jim je nějaká titul fuk? Taky si uvědomte fakt, že čelímě možná nejsilnější Barceloně všech dob. Jak mi bývá někdy špatně z názorů barcelonských fanoušků tady na fóru tak dneska je to přesně naopak.

¡Hala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel typická mentalita většiny fanoušků Realu, jeden neúspěch a už nadávají a bůhví co ještě. Po sezóně vytáhne Perez miliony na hvězdy a zase budou oddaní a zarytí fanoušci. Neříkám že všichni, ale dost jich znám.

Reagovat
Kokesh

O jakým tlaku tady mluvíš? Ten je snad na hráče v každém zápase, na to se nemůže ani nikdo vymlouvat. A ono je jedno, jestli a jaké Barceloně čelíme, teď se hrál zápas v Pamploně a né El Clásico. Ztratili se další tři body a to se soupeřem, který hraje o záchranu. Tohle je prostě ostuda, nic víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pro upřesnění, tři body se neztratily, jenom se nezískaly. Schválně se podívej zpátky do historie La Ligy, kolik bodů měl pozdější mistr po 21 kolech. Tipnul bych si, že mockrát to více než má Real teď nebude. Prostě Barcelona je letos fenomenální, to je fakt. Ztráty přicházejí a toto pravděpodobně nebyla poslední. Tady píšeš jak se ztratily tři body, to ukazuje, že bereš vítězství jako samozřejmost. Neexistuje kolektivní sport kde se dá pořád jenom vyhrávat, ať je tým sebelepší.

Reagovat
Kokesh

Historii opravdu srovnávat nebudu, ta vyrovnanost celé ligy se nedá s dneškem porovnávat. Tři body se ztratili, o tom se prostě nebudu bavit. Rozdíl mezi oběma týmy je tak markantní, že se s vítězstvím muselo počítat. Barcelona neBarcelona, tohle bylo jenom o Realu. Mě jen mrzí, jakým způsobem se ty body ztratily...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Prosím Vás, nějaký odkaz na stáhnutí PES 2010.

Reagovat
smazaný uživatel

Vys*r se na PES....FiFa je lepšííííí(ps3) možná už i na PC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

PES2010? 2011 nechces?

Reagovat
smazaný uživatel

Nooo popřípadě i tu 2011. Cokolivm hlavě si chci zahrát Become of Legend :D

Reagovat
smazaný uživatel

Ale konecne Real prehral!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam,ze niesom posledny fanusik Realu co este veri v titul

Reagovat
Kokesh

Odepisovat sezónu po 21. zápasech by byl zločin. Teď je čas, kdy klidně můžeme víc riskovat, tak ať je to vidět....

Reagovat
Darren Fletcher

ee, sme dvaja

Reagovat
smazaný uživatel

7 bodů v dnešní La lize je propastná ztráta.. Neříkám, že Barcelona třikrát neztratí, ale bohužel nevěřím, že Real dokáže pokaždé zareagovat výhrou

Reagovat
$dolar$

Ach jo, to me sere, Valencia mela prohrat

Reagovat
$dolar$

Moje jakz takz realne prani na konci sezony - 1. Real Madrid, 2. Barcelona, 3. Villarreal a 4. Bilbao

Reagovat
blaugrana

Nj, ostane len pri prianiach.

Reagovat
X-bano-X

Môj tip na pohárovú 6 je :

1.Barca, 2. Ponorky, 3. Pusinky, 4. Netopiere, 5. Los Leones, 6. Txuri-urdin. Toto by bol úplne ideálny stav. Vale v Lm kvoli peniazom ktoré by im velmi pomohli. Baskovia v EL kvoli sympatiám. Ponorka v LM kvoli predvádzanej hre. No a pusinky v LM kvoli koeficientu a hlavne preto, že horší ako tretí neskončia. K Barce sa vyjadrovať netreba, kto má oči a mozog na správnom mieste, ten vie o čom je reč

Reagovat
Kokesh

Hůře jako třetí? Druhý místo nám Ponorka vzít nemůže, to ani kdybys měl i ty nejmokřejší sny.

Reagovat
smazaný uživatel

No, srovnej herní projev vás a Ponorky, přidej k tomu to, že vás mají Ponorky doma a to, že vás málem vyprášily i na Bernabeu, přidej to, že už se Ponorky soustředí jen na ligu, přidej k tomu to, jak se Ponorky vypořádali s absencí jedné z největších opor týmu - Nilmara -, a vyjde ti, že v těch nejmokřejších snech by vám to druhý místo vzit opravdu mohly. Ať se ti to líbí nebo ne

Reagovat
Kokesh

Herní projev je mi šumák, ten výsledky nedělá. V tom, že nás mají doma bych žádný problém neviděl. A v soustředění na ligu - leden byl zabijácký, ale teď nás ve středu čeká jen Sevilla a poté to bude opět volnější i s LM. Šanci na druhý místo dáváte Villarealu zatím jen vy dva, to vypovídá samo o sobě. To jsou spíš jsou sympatie a zároveň antipatie, než teoretické šance.

Reagovat
smazaný uživatel

přečetl jsi si ještě jednou, jak velký šance na titul dávám Ponorkám?

Že jsi hrozně nedůtklivý a tečou ti nervy, za to já nemůžu, ale zkus ještě jednou zkouknout, co jsem ti psal. "V těch nejmokřejších snech můžou to druhý místo uhrát". To je asi 10tiprocentní šance. Zatímco ty píšeš, že ani v těch nejmokřejších, takže tu variantu hned zavrhuješ, což mi přijde v souvislosti, co teď hrajete, za nerozumný.

Reagovat
smazaný uživatel

preco je na vsetko tvoja odpoved ,,tecu ti nervy" a podobne? Respektive nie na vsetko,ale po neuspechu Realu

Reagovat
smazaný uživatel

protože mi jeho odpovědi připadaly zbytečně ostré. Přijde mi, že ho prostě zbytečně štve, že někdo jen ZASPEKULUJE, že by Real nemusel být ani druhý. Vždyť se na to koukni

Mimochodem - Dolar v prním příspěvku napsal Real na první místo jako reálný sen a to kokesh nechal bez povšimnutí. Kdyby mu šlo o pravděpodobnost, tak teď je jen o málo vyšší, že bude Real první, než, že by mohl taky skončit třetí.

Reagovat
Kokesh

Moje odpovědi jsou ostré asi tak jako sladký kečup. A nervy v těhle internetových diskuzích doopravdy mám velké, to mi věř. Spíš mě naštvalo, že i dolar pochopil (v reálném přání), že mezi Barcu a Real se prostě nikdo nevklíní a pak si přijde culés a klidně si Real nasere na třetí místo...

Reagovat
X-bano-X

Heh jasne i Dolar pochopil že medzi Barcu a Real sa nikto nevklini, porovnal herné prejavy, stav v tabuľke a kvalitu súperov a vyšlo mu že Real skončí prvý.....nj to je ta povestná madridská objektivita

Reagovat
X-bano-X

BTW: Nilmar by už mal byť zdravý.

Reagovat
X-bano-X

Máte 6 bodový náskok pred ponorkami čo je menej ako strácate na Barcu. Hráte u nich a s Barcou čo môže pre vás kľudne skončiť -6, je jasné že ponorky niečo stratia, ale tak isto je podľa mňa nereálne aby Real už nič nestratil. Je zaujímavé, že je podľa teba nereálne 6 bodova strata pusiniek, ale stiahnutie 7 bodov Errealy a preskočenie týmov ako Espanyol,Atleti či Sevilla je úplne normálne. Čo tak prestať sa správať vzťahovačne za každú cenu a trošku porozmýšľať o súvislostiach? Ste psychicky dole a ak by vás Sevilla v pohári poslala na odpočinok tak polovica tých 3 nereálnych bodov môže byť preč už v najbližšom ligovom kole. Hráte proti Txuri-urdin, s ktorými ste vyhrali 2:1 a to ste hrali "vo forme". Pri ich dobrej krídelnej hre a vašej všetkolennieobrane nič nie je nemožné. Takže mokré sny bokom a ešte raz si prezri kalendár zápasov, formu týmov a pomaly začni skladať pusinky z piedestálu neporaziteľnosti.

Reagovat
X-bano-X

*polovica tých 6 nereálnych.......

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ty tomu taky věříš? Pokud bude rozdíl mezi Realem a třetím týmem (Villarealem) menší než 10 bodů, budu překvapen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

velmi krasne napisane,hoci si myslim,ze ty nie si ten,ktory moze kazat cloveku ci ma byt alebo nema byt vztahovacny Kazdopadne pekny suhrn.Mimochodom ma zaujima tvoj nazor nato,ze ci este barca postraca nejake bodiky a ako vidis ich zapas s ponorkami?

Reagovat
X-bano-X

Postráca, aj keď nemyslím že prehrá. Ak by so mal tipnúť, tak 1-2 remízky. Jedna môže byť s levmi a tá druhá asi ponorky - hrajú dosť nadupane. Ono je ťažké tipovať Barcu keďže má momentálne veľmi dobrú fazónu a silnú lavičku. Ak neprídu zranenia tak táto sezóna môže byť veľmi úspešná. Jedinou škvrnkou je neforma Bojana, inak sa tam prakticky nedá čo vyčítať. Obrana hrá parádne. Abidal má životnú formu, Alves tiež. Piqué mal úvod sezóny hrozivý ale už je na tom lepšie aj keď stále to nieje také ako predtým a Carles - tu sa už prejavuje jeho vek, je pomalší ale pozične to zatiaľ zvláda, niečo ako u vás Carvalho.

Záloha

Tá je myslím najlepšia v Európe, DM zdvojený hráčmi na vysokej úrovni. Iniesta v top forme a konečne gólový, Xavi hrá svoju klasiku a Keita to čo od neho Pep chce, navyše naposledy to pekne podporoval aj v útoku.

Útok

Z Pedra vyrástlo krídlo svetového formátu, tak ako som ho veľmi nemusel, tak teraz je jeho progress neskutočne viditeľný a čo je hlavné na ihrisku necháva dušu, nabehá toho strašne veľa.

Villa skvelo zapadol, dobrý v kombinácii a po slabšom rozbehu aj gólový, kiež by mu to tam padalo pravidelnejšie.

K Leovi snáď netreba nič dodávať. Trochu ma mrzí, že sa všetci snažia hrať na neho a tým to zbytočne trpí, ale tak keď si to môžu dovoliť, tak nech sa pohrajú.

Valdes - prakticky bez práce a to čo prejde spoľahlivo pochytá.

Afellay ma prekvapil, ak bude pokračovať v nastúpenom trende, môžeme mať nového Iniestu.

Keď nad tým tak rozmýšľam, nám hra top týmov v lige vyhovuje a problémy máme s mužstvami hrajúcimi do tela a 90 minút v pohybe. Preto som rád že už máme za sebou zápasy u atletov, v espanyole a v Alicante. Uvidíme časom ako sa čo vyvŕby. Možno by pre Real bolo naozaj najlepšie aby neskončil ani druhý. Museli by si sadnúť a povedať si čo chcú vlastne hrať, pretože toto je také nemastné neslané.

Reagovat
X-bano-X

Inak taktne som prehliadol tu prvú vetu....

Reagovat
Kokesh

A Giovani pomůže Racingu v boji o udržení. V blízké budoucnosti tipuju, že se tam bude pakovat i Canales...pravděpodobně ho taky čekají hostovačky.

Reagovat
niflheim

Hergot měli bysme konečně se nenechávat vylučovat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele