21. kolo
29.01.2011 18:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Levante UD - Getafe CF 2:0

Getafe prožívá opravdu nevídanou krizi, která jak zhoubné nádory živé tkáně ničí naděje klubu na účast v příštím ročníku evropských pohárů. Ty se při návalu porážek vzdalují jak rychlík opozdilcům a zdá se mi velice nepravděpodobné, že by mělo Getafe v závěru ročníku brát jednu z pohárových příček.

Levante dnes navečer předvedlo vynikající, bojovný a odvážný výkon, za který si rozhodně zasloužilo bezmála po dvou celých měsících zvítězit a odpoutat se od absolutního dna tabulky. O vítězství svěřenců Luise Garcíi, který však kvůli trestu ze zápasu se Zaragozou nemohl být na lavičce svého mužstva, rozhodl v sedmačtyřicáté minutě Valdo, na kterého za necelých osm minut navázal střelec Felipe Caicedo.

První výraznější šance si připsala domácí jedenáctka, která mohla jít do vedení nejprve z kopačky nepřesného Xisca Muñoze, a posléze po šancích pozdějších brankových střelců Valda a Felipeho Caiceda. Levante bylo aktivnější a mělo více šancí, Getafe Reinovu branku nikterak výrazně neohrozila.

Záhy po obrátce se dočkali Los Granotes zasloužené odměny v podobě gólové hlavičky Valda, který z blízkosti umístil do sítě vynikající Juanlův centr. Po osmi minutách zvýšil vedení na konečných 2:0 Felipe Caicedo, který opět využil přihrávky Juanla a přehodil zbytečně a nesmyslně vyběhnuvšího Óscara Ustariho. Zápas v okořenila malá potyčka Manu del Morala a Xisca Nadala, kterou zápas krátce před koncem utkání ocenil červenými kartami pro oba borce.

Autor: Jiří Lapáček

Komentáře (2)

Přidat komentář
randi

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele