Primera Division - souhrn 11. kola

15.11.2008, 21:57, aktualizováno 16.11.2008, 23:05
Komentáře a souhrny
Šílenou přestřelku na stadionu Espanyolu nakonec vyhrála Numancia. Barcelona veze tři body z Huelvy. Villarreal ztratil dva body za remízu v Malaze. Atlético jasně přejelo La Coruňu. Betis si poradil se Santanderem a Sevilla venku porazila Getafe. Bilbao si na domácí půdě poradilo s Osasunou.

Real Valladolid - Real Madrid 1:0

15.11.2008 20:00

Góly: 48. Fabián Canobbio

Real Madrid nedokázal bodovat ve Valladolidu a židle trenéra Schustera se povážlivě kymácí. Bílý balet sehrál špatné utkání, které rozhodl gól Canobbia. Střelci Realu po osmi měsících vyšli naprázdno.

Domácí mužstvo dalo zapomenout na debakl z Barcelony a přiživilo výsledkovou a herní krizi Realu. Trenér Mendilíbar učinil dvě změny v základní sestavě. Goitoma nahradil Víctor a Baraju Prieto. Kouč Schuster překvapivě nahradil Sneijdera Javi Garcíou.

Real začal zčerstva, když volej Van der Vaarta po centru Higuaína minul branku Asenja. Pak tempo utkání opadlo a o vzruch se postaral až García Calvo, který ve 12. minutě po rohu hlavičkoval a míč vyrazil z brankové čáry Marcelo. O sedm minut později pálil Higuaín, ale Asenjo byl připraven. V 25. minutě ale valladolidský brankář špatně vyběhl a hlavičkující Raúl ho málem přeloboval.

Zápasu v prvním poločase ovšem chyběla intenzita a tak se diváci spíše nudili. Realu nefungoval střed zálohy, takže si nevytvářel takřka potřebný tlak. V závěru střílel mimo Cannobio.Do kabin se šlo za bezbrankového stavu.

Druhý poločas ale hned zkraje přinesl rozhodující moment. Pedro León si poradil s Heinzem, nacentroval a Cannobio prostřelil Casillase. Realu se nedařilo dostat se do zápasu. Až v 58. minutě střílel mimo Higuaín. Na druhé straně odpověděl po chybě Cannavara pokusem mimo García Calvo.

Mírnou střeleckou převahu si Real vynutil v poslední čtvrthodině, kdy ránu vystřídavšího Sneijdera vyrazil Asenjo. Vzápětí nadějnou pozici zmařil centrem do země nikoho další střídající, Drenthe. Největší šanci měl Raúl, ale tváří v tvář Asenjovi neproměnil. Vzápětí se poroučel z trávníku po druhé žluté Heinze. Závěrečnou šanci měl minutu před koncem Cannavaro, jehož hlavičku vyrazil z čáry Pedro León.

Závěrečný hvizd zněl jistě hořce pro trenéra hostů Schustera, jehož pozice je po další porážce a matném výkonu ohrožena.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Sporting Gijón 2:3

15.11.2008 22:00

Góly: 68. David Villa (pen.), 90. Juan Mata - 20. Luis Morán, 49. David Barral, 81. Diego Castro

Valencie překvapivě prohrála na domácím stadionu se Sportingem Gijón, který podal na Mestalle velmi kvalitní výkon a v tabulce už je na sedmé pozici. Los Ches zůstavají v tabulce na třetí příčce.

Utkání začalo ve velmi dobrém tempu s náznaky šancí na obouch stranách. První velká přležitost se zrodila v 19. minutě a hned se z ní urodil gól, hostující útočník Luis Moran dostal idealní přihrávku za obranu a v tváří tvář nedal brankaři Renanovi šanci - 1:0. Na druhé straně se snažil o srovnání Villa, jehož ovšem poslal k zemi v pokutovém území jeden z obranců Gijónu, rozhodčí ale zůstal ledově klidný. V další šanci Valencie pálil mimo Miguel. Sporting Gijón zahrozil prostřednictvím útočníka Biliče, který ve velmi dobré pozice pálil jen do bránícího Albiola. Nebezpečnější hosté se dostali ve 40. minutě do další velké šance, Luis Moran trefil nikým neatakovaný uvnitř pokutového území tyč domací branky. Valencie zahrozila v závěrů poločasu hlavičkou Joaquina doprostřed branky a střelou Fernandese v samém závěru těsně vedle.

Místo tlaku domácího mužstva začal druhý poločas druhou brankou Sportingu, Barral vyškolil Morettiho a ranou na přední tyč zaskočil Renana - 0:2. Zaskočená Valencie mohla ihned snížit, to by ovšem musel hlavičkující Morientes trefit hostující branku. I u další nebezpečné akce domácích byl Morientes, jenž levačkou střílel těsně vedle. Na druhé straně hřiště pálil z dobrých pětadvaceti metrů Michel pár decimetrů nad Renanovu branku. V 66. minutě zahrál po rohovém kopu jeden z obranců Sportingu rukou a rozhodčí po poradě s asistentem zapískal penaltu, kterou bez problému proměnil Villa. V 81. minutě však hosté znovu zvýšili svoje vedení, to když Diego Castro využil nedůrazu obrany domácích a špičkou kopačky překonal Renana. Pět minut před koncem vytáhl brankář Cuellar skvělý zákrok proti technické střele Edua. Další výborný zákrok převedl mladý brankář Gijonu proti Albiolově střele z voleje. V závěru se Valencii přece jen povedlo snížit, Baraja našel v pokutovém území Matu, jenž překonal výborného Cuellara, který zachránil tři body Sportingu svým zákrokem v nastaveném čase proti ráně Morientese.

Více informací k zápasu

Málaga CF - Villarreal CF 2:2

16.11.2008 17:00

Góly: 29. Duda, 90. Hélder Rosário - 7. Giuseppe Rossi, 50. Joseba Llorente

Hostující kouč Pellegrini nakonec nasadil zkušené Sennu a Pirese, do útoku dvojici Rossi a Llorente, z nichž každý se mu odvděčil jedním gólem. Málaga tímto prolomila sérii tří zápasů bez zisku bodu. Villarreal začal útočně, Llorente střílel zdálky těsně vedle, to Rossi už byl přesnější a přízemní střelou k levé tyči zajistil Villarrealu vedení. Hosté byli při chuti, lob nad břevno poslal Pires. Málaga reagovala až po půlhodině hry. Senna fauloval Rosaria a perfektně provedeným trestným kopem vyrovnal Duda.

Po změně stran šel Villarreal opět do vedení. Čtyři minuty po přestávce uspěl svou kříznou střelou po přihrávce za obranu Joseba Llorente. Hosté získali opět chuť útočit, ale proti Rossimu se svými reflexy dvakrát vytáhl Arnau. V 71. minutě se zranil hostující Eguren a musel být vystřídán. Vyrovnání si Málaga schovala až do samého závěru. Zmatky v obraně hostí způsobil Luque a Helder Rosario hlavičkou srovnal skóre na konečných 2:2.

Více informací k zápasu

UD Almería - RCD Mallorca 2:1

16.11.2008 17:00

Góly: 43. Álvaro Negredo, 66. Álvaro Negredo (pen.) - 90+2. Alhassane Keita

Almería konečně po šesti kolech vyhrála, a upevnila tak svou pozici v první polovině tabulky. Naopak Mallorca, kterou srazily dvě branky Álvara Negreda, si začíná koledovat o záchranářské trable, momentálně je patnáctá.

Domácí byli lepší během celého zápasu a vítězství si bez diskuze zasloužili, útočili od první minuty a Mallorca dokázala snížit až v nastaveném čase, kdy již bylo o výsledku rozhodnuto.

Důkazem o útočných snahách svěřenců kouče Arconady jsou dvě šance Pabla Piattiho ve čtvrté, respektive osmé minutě. Argentinec nejdříve neuspěl ze svou dalekonosnou střelou a napodruhé pro změnu v dobré pozici nedosáhl na pas Negreda.

Naopak Mallorčané se k brance souepře takřka nedostávali. Výjimkou byla 39. minuta, kdy se po rohovém kopu Aranga opřel do balónu hlavou Nunes a na brankoové čáře zachraňoval Mané.

Krátce na to přišel úvodní gól zápasu. Brazilec Guilherme naše ve 44. minutě Negreda a ten již věděl, jak překonat brankáře Germána Luxe. 1:0.

Vedení hrálo domácím do not, zvýšené sebevědomí bylo čitelné i ve druhém poločase. Mallorca ani chvíli nevypadalo, že by měla mít síly na zvrat, a když v pokutovém území zahrál rukou Gonzalo Castro, bylo víceméně jasno. S pokutovým kopem si poradil Negredo a svým druhým gólem v zápase zvýšil na 2:0.

V poslední minutě ještě po hezké týmové akci snížil Keita, ale vítězství už si domácí vzít nenechali.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Sevilla FC 0:2

16.11.2008 17:00

Góly: 36. Luís Fabiano, 90. Tom De Mul

Getafe podruhé v řadě prohrálo na domácím stadionu, když tentokráte podlehlo 0:2 Seville, která si na svoje konto připsala druhé vítězství v řadě. Andaluský klub je v tabulce na páté pozici, madridský celek je dvanactý.

Aktivněji začali domácí fotbalisté, Javi Casquero pálil jako první z hranice pokutového území, brankář Andreas Palop byl připraven zasáhnout. Getafe mělo tlak, který vyvrcholil až ve 26. minutě, kdy obránce Aquivaldo Mosquera poslal k zemi v pokutovém území Cosmina Contru a rozhodčí odpískal pokutový kop. Míč si postavil Granero, ovšem jeho střelu dokázal brankář Palop chytit a skóre tak i nadále zůstalo bezbrankové. Ve 36. minutě přišlo potrestaní pro domácí, Luis Fabiano se dostal ke střele v pokutovém území, brazilskému útočníkovi střela sedla a brankář Roberto Abbondanzieri byl bez šance. Getafe se snažilo o vyrovnání, ovšem doplácelo na špatnou koncovku, do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro hostující tým.

Ve druhém poločase Azulones pokračovali ve svojí snaze o vyrovnaní, Casquero v úvodu těsně mimo, poté Ikechukwu Uche se dostal do dobré střelecké pozice, ovšem nedokázal svůj pokus nasměrovat mezi tři tyče. Čas plynul a přicházeli další a další nepřesné pokusy domácích, Albín mířil nad branku hostů, agilní Casquero prozměnu pálil mimo. Getafe čím dál tím více otevíralo vrátka v obraně a Sevilla vyrážela do nebezpečných protiútoků, jeden z nich nevyužila v 85. minutě, kdy Romaric nechal vyniknout svojí střelou brankaře Abbondanzieriho. V 90. minutě se už ale Seville povedlo dotáhnout protiútok až do konce, to když Tom De Mul dostal dobrou přihrávku od Renata. Mladý Belgičan zachoval v zakončení chladnou hlavu a definitivně tak rozhodl o vítězí tohoto duelu.

Více informací k zápasu

Real Betis - Racing Santander 3:1

16.11.2008 17:00

Góly: 27. Sergio García, 38. Achille Emaná, 71. Sergio García - 86. Pedro Munitis

Stačí tak málo a všechno je jinak. Racing působil vynikajicím dojmem v posledních dnech, naopak Betis se nacházel blízko sestupu. Jenže střed tabulky je tradičně tak vyrovnaný, že jeden zápas může vše změnit - a taky že změnil, najednou jsou Los Beticos krůček od pohárových pozic...

Co se týče sestav, nejvíce zaujal tah domácího trenéra Paca Chaparra, jenž nechal útočníka Mariana Pavoneho pouze na lavičce a důvěru vložil do Katalánce Sergia Garcíi, jehož podporoval Emana a po stranách Damía s Juanmou. A tento manévr se vyplatil.

Betis byl v prvním poločase jasně lepší a do vedení mohl jít už po patnácti minutách, ale Damíovi zkazila radost konstrukce branky. Hosté působili naprosto nekoncentrovaným dojmem, problémy měli v obraně, nebyli schopni kontrolovat střed hřiště, ani vyrážet do nebezepčných protiútoků.

Úvodní gól v síti Racingu tedy nikoho nepřekvapil. Zaváhání stoperské dvojice Santanderu využil Sergio García a před koncem první půlhodinky překonal gólmana Toňa.

Kantábrijci nebyli schopni reagovat, Tchité a Pereira působili v útoku ztraceným dojmem. Před odchodem do kabin naopak přišel další gól Betisu. Znovu po akci Sergí Garcíi, střelcem ale nakonec byl Emana, jenž doklepával do opuštěné brány.

Ve druhém části byl k vidění úplně jiný Racing, více využíval kraje hřiště, navíc velmi dobře hrál nově příchozí Juanjo, několikrát zkoušel štěstí hlavičkou, ale gólman Casto byl proti.

Betis neusínal na vavřínech a snažil se využívat otevřenější obrany souepře k protiútokům. Jeden z nich využil, no kdo jiný než Sergi García, i když k otmu potřeboval dvě šance, v té první ho vychytal Toňo.

Santander dokázal už jen snížit Munitisem, ale Los Beticos brali zasloužené tři body.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - CD Numancia 3:4

16.11.2008 17:00

Góly: 34. Moisés Hurtado, 64. Daniel Jarque, 72. Raúl Tamudo - 15. Txomin Nagore, 51. Asier Goiria, 84. José Javier Barkero, 90+3. Carlos Bellvís

Dramatické utkání viděli diváci na Estadio Olímpico, kde domácí Espanyol prohrál překvapivě 3:4 s Numancii. Nováček soutěže se v tabulce posunul na sedmnáctou příčku, Espanyol si pohoršil a je o místo před svým dnešním soupeřem, tedy na šestnáctém místě.

Espanyol mohl jít do vedení již v paté minutě, Luis Garcia šel sám na brankaře Juana Pabla, ovšem trestuhodně neproměnil. V další akci vychytal hostujícho Barkera gólman Kameni. V 15. minutě přišel první gól utkání, Txomin Nagore se dostal k odraženému balonu a přesnou ranou nedal šanci Kamenimu, Numancie se tak ujala vedení 1:0. O vyrovnaní se pokoušel Tamudo, jehož naposlední chvíli zastavil stoper Sergio Boris. Srovnat skóre se podařilo Los Pericos ve 34. minutě, kdy Moises Hurtado využil zmatku v pokutovém území a střelou zblízka překonal Juana Pabla - 1:1. Do kabin se tak šlo za stavu 1:1.

Už v šesté minutě druhého poločasu se znovu měnilo skóre, to když Juan Quero našel přesným centrem v pokutovém území Asiera Goriu, jenž bez problémů překonal Kameniho - 1:2. Zajímavé utkání pokračovalo dále, běžela 64. minuta, když si stoper Jarque naskočil na roh Neneho a hlavou zavěsil do hostující sítě - 2:2. O devět minut později šel domácí celek poprvé v utkání do vedení, Tamudo byl faulovaný v pokutovém území a přesto, že letos již dvakrát penaltu nedal, tak dnes proměnil - 3:2. Šest minut před koncem se hostům povedl rychlý protiútok, na jehož konci byl skórující Barkero, který srovnal na 3:3. Ve třetí minutě nastaveného času pak Carlos Bellvis proměnil další protiútok Numancie a zajistil velice překvapivé a cenné tři body pro svůj tým.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Deportivo La Coruña 4:1

16.11.2008 17:00

Góly: 25. John Heitinga, 51. Diego Forlán, 65. Maxi Rodríguez, 80. Diego Forlán - 86. Filipe Luís

V základní sestavě vítězů nastoupil i Tomáš Ujfaluši, v útoku dvojka Aguero a Forlán, který vstřelil dva góly. Hosté nastoupili v brejkové sestavě, v útoku byl jen Riki. Atlétiko si dobrým výkonem vysloužilo odpustek svým fans za pohárový zápas s Orihuelou. Dvacet minut se trávníku nic moc nedělo, akci spustil až gól Johnnyho Heitingy. Simao rozehrál zprava roh a na přední tyči volný Heitinga uklidil míč do sítě. Po půlhodině zase pálil zdálky Forlán a Aranzubía měl co dělat jeho střelu vytěsnit na tyč. Na druhé straně střílel Lafita a mimo branku musel míč vytěsnit Leo Franco. Z následného rohu hlavičkoval vedle Riki. Za Atlétiko si Simao narazil s Aguerem, ale také branku netrefil, Forlánův pokus tečoval Heitinga na tyč, ale stejně byl v ofsajdu.

V 51.minutě Forlán využil slabé malé domů Lopa a pod Aranzubíou zvýšil už na 2:0. Atlétiko mělo tlak, další možnost v pološanci zakončoval nepřesně Simao, po kombinaci s Aguerem už ale třetí gól svého týmu dal přízemní střelou Maxi Rodríguez. Korigovat stav mohl Bodipo, poprvé mu v tom ale zabránil Leo Franco, napodruhé obraným zákrokem na poslední chvíli Perea. Pak v 81.minutě přidal ještě další gól Forlán. Depor ještě stihl snížit, když se po přihrávce Valerona trefil Luis Felipe. Nic už nezměnili ani šance domácích Banegy či Heitingy, ani hostujících Felipeho a Sergia.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - CA Osasuna 2:0

16.11.2008 19:00

Góly: 16. Joseba Garmendia, 89. Fernando Llorente

Brzký gól zaznamenal Garmendia, po změně stran upravil na 2:0 Llorente, čerstvě povolaný i do národního týmu. Pamplona tak zatím na první výhru v letošní sezoně stále čeká. Bilbao začalo útočně, na svěřence kouče Camacha se snášely střely z dálky a nebezpečné centry. Na prvním gólu v 15.minutě měl zásluhu právě Llorente. Pustil se do křížku se dvěma obránci, odražený míč se dostal ke Garmendiovi a ten nekrytý dopravil míč do sítě. Domácí byli při chuti, v další akci trefil Llorente tyč.

Po změně stran se Osasuna zlepšila. Hlavičku Cruchagy po centru Masouda Iraizoz vyrazil, střelecké pokusy na branku si připsali Pandiani a Vadocz. Domácí Athletic oživil hru nasazením Etxeberríi, ale na další šance se čekalo až do samotného závěru zápasu. Dvě minuty před koncem se Llorente zbavil svého strážce Cruchagy, střelou na vzdálenější tyč překonal gólmana Roberta a pojistil tak Baskům veledůležité vítězství.

Více informací k zápasu

Recreativo Huelva - FC Barcelona 0:2

16.11.2008 21:00

Góly: 50. Lionel Messi, 85. Seydou Keita

Barcelona zaslouženě porazila Recreativo Huelva a zvýšila svůj náskok na čele již na tři body. O devátou ligovou výhru v řadě se góly postarali Lionel Messi a Seydou Keita, Barca navíc třikrát orazítkovala konstrukci brány. Huelvě se to taktéž jednou podařilo, ale jinak byla po celý zápas zalezlá na své půlce a vybíhala jen k občasným protiútokům.

Nutno však přiznat, že to nebyly jen protiútoky "z povinnosti". Když mohla, šla Huelva rázně vpřed a obrana Barcelony se rozhodně nenudila.

Domácí dokonce měli na svědomí první významnější moment utkání, střela Beta ale postrádala přesnost a Victor Valdés zasáhl bez problémů. Barca hrozila hlavně přes Messiho, který si, jako jž tradičně, dělal z obránců bezmocné kužely. Ve dvacáté minutě se Messi mále prosadil i střelecky, ale po pasu Tourého mu zkazil radost vynikajicí Riesgo.

Šancé hostů se začínaly hromadit. O šest minut později skvěle našel Henry Busquetse, jehož střele chybělo jen pár centimetrů. Minutu nato zasáhl opět výborně Riesgo, tentokráte rozesmutnil Eto’oa.

Předposlední pokus na zajištění vedení v prvním poločase měl Henry po úžasném slalomu Messiho, jenže francouzskému útočníkovi střela nesedla. To Eto’ovi v poslední minutě první půle střela sedla, ale letěla kousíček nad.

Co Barceloně nešlo v poločase prvním, vynahradila si v poločase druhém. U po šesti minutách se po nacvičeném signálu a la Tomas Brolin MS 1994 prosadil po přihrávce Xaviho Messi a bylo to 1:0.

Domácím se malém podařilo vyrovnat v 62. minutě, když se míč po hlavičce Camuňase odrazil od tyče. V zápětí mohl na druhé straně rozhodnout Eto’o, ale v dobré pozici vystřelil pouze doprostřed brány.

Následně přišly chvíle Thierry Henryho, který nejdříve orazítkoval břevno a poté tyč, jakoby se vrátila smůla z loňského ročníku, kdy měl po pár kolech na kontě pět brankových konstrukcí... Mezi těmito dvěma okamžiky byl v obrovské šanci Eto’o, ale skvělou Xaviho akci do zdárného konce nedovedl.

Ale Blaugranas se přece jen dočkali. Henry se výborně uvolnil na levé straně, přesným centrem našel Eto’oa, jemuž rána sice nesedla, ale našla před prázdnou bránou úplně volného Keitu (vystřídal krátce před tím Tourého) a ten se konečně dočkal své první ligové trefy v modročerveném dresu.

Snížit mohl po chybnérozehrávce Jesús Vázquez, ale mířil kousek nad. Závěrečnou příležitost měla ale na svědomí Barca. Po kriminálním zákroku Beta na Messiho, po kterém měla být vytáhnutá jasná červená karta (ale nestalo se, Beto vyvázl pouze se žlutou), si na centrovaný míč naběhl nově příchozí Bojan, ale znovu se proti Barceloně postavila konstrukce brány...

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona1191136:828
2.Villarreal CF1174021:1125
3.Valencia CF1172225:1223
4.Real Madrid1172228:1723
5.Sevilla FC1172218:823
6.Atlético Madrid1152423:1717
7.Deportivo La Coruña1143410:1315
8.UD Almería1143413:1715
9.Sporting Gijón1150619:2515
10.Real Betis1142516:1414
11.Málaga CF1142515:1914
12.Getafe CF1134410:1413
13.Real Valladolid1141610:1713
14.Racing Santander1133511:1512
15.RCD Mallorca1133512:1712
16.Espanyol Barcelona1133510:1512
17.CD Numancia1131714:2410
18.Athletic Bilbao1123612:209
19.Recreativo Huelva111465:177
20.CA Osasuna110563:115

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (246)

Přidat komentář
madridcan

vobec to nieje prekvapenie

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně

Reagovat
smazaný uživatel

nj a Schuster zrejme skoncil..

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Real změní trenéra, na titul už může tím tuplem zapomenout.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad aspoň kvalda LM, kéž by

Reagovat
madridcan

Ja som stale za to tretie miesto v skupine LM

Reagovat
smazaný uživatel

Super Valladolid vyhráli mi snad 80 kč za 15 kč

Reagovat
madridcan

ty si jaky borec

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bych dal tiket za včas do safu...

Reagovat
smazaný uživatel

heh :D Ty si LUCKER :D

Reagovat
smazaný uživatel

Co k tomu říci? To snad nejde už ani komentovat tohle to. Bída, hnus, moje oči. Výsledek se jaksi dal možná čekat, ale tahle hra, za tu jsme si zasloužily aspoň 3 goly. Absolutně bez napadu, bez šancí. Žádná přihravka pořádná, nic. KATASTROFA!

Reagovat
madridcan

to si vlastne charakterizoval real za celu tuto sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

To zas nie, zaciatok bol celkom v poho, vitazstvo v Supercope a aj hra bola o dost lepsia.. Ale od zapasu proti Juventusu vonku to je fakt bieda..

Reagovat
madridcan

jedine poriadne co sme zahrali je druhy polcas proti vale a zapas proti Gijonu inak nic

Reagovat
smazaný uživatel

Na Atléticu to bylo taky dobré.

Reagovat
madridcan

vlastne ano...mas pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že je clásico až za tak dlouho, do té doby může být vše jinak.

Reagovat
madridcan

bude vsetko inak...barca bude mat pred nami naskok 15 bodov

Reagovat
smazaný uživatel

No, může, ale zřejmě nebude. Pokud se něco zatraceně rychle nezmění.

Reagovat
madridcan

a co sa ma zmenit?...sme absolutne bezmocny...

Reagovat
smazaný uživatel

Trenér, pokuty, srážení platů....

Reagovat
smazaný uživatel

NEvím no, myslím že ty pokuty a podobně by udělaly jen další zle.

Reagovat
madridcan

takym ako Ramos urcite

Reagovat
smazaný uživatel

Sympaťáci z Valladolidu to dokázali. To je odplata za sedm kousků, pro Real přišla v nejnevhodnější čas. Jsem zvědavý, zda to bude stát Schustera flek. Spíš si myslím, že ne. Uvidíme...

Jinak pro Real je slovo fair play opět velkou neznámou, zraněný brankář Valladolidu se hlásí o ošetření a hráči Realu místo toho, aby zakopli míč, na něj schválně střílí. No, na každou svini se vaří voda.

Reagovat
madridcan

sachtor doneck-barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale to byla úplně jiná situace, akorát trošku upravena médiii a jak vidno, tak to zabralo.

Reagovat
smazaný uživatel

"trošku upravena médiii" ty si totalne mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Proč bych se měl o tom bavit s tebou, když ty o tom nemžůeš nic vědět? Proto jsem reagoval na rozumného fanouška realu, ne na blba jako ty. TAk se zas nevtírej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sa s tebou ani nebavim len sa na tebe uje*avam

Reagovat
smazaný uživatel

Takže se se mnou bavíš. Takže pro jistotu znova: pššt, bav se s tebou podobnými, najdeš jich tu dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty radsej pomlc o fairplay, dovod uz napisal madridcan..

Reagovat
smazaný uživatel

Viz kyslík.

Reagovat
smazaný uživatel

Desat smrtelnych hriechov, ktore nicia Real v tejto sezone v postupnosti podla zavaznosti.

1. Raul- jednoznacne jeden z najslabsich hracov na ihrisku skoro v kazdom stretnuti

2. predaj Robinha

3. ziadna kupa utocnika namiesto Raula a akceptacia lobbingu starych matadorov vedeniu, nekupili utocnika v lete

4. Priserny Heinze

5. Zranenie Ruda

6. nekupenie quaresmi na pravu zalohu, ktoru chcel vyplnit schuster uz v minulej sezone, lebo tam nemal kto hrat

7. zranenie Robbena

8. priserna forma a cervene karty Ramosa

9. slabsia forma Cassilasa, ale na ospravedlnenie jeho vykonosti treba povedat, ze je asi prva za cele fantasticke predstavenie v drese Realu

10. predaj Balbou, hraca, ktory dokazal rozprudit zapasy staticke zo strany Realu ako tento vo Valladolide

Reagovat
madridcan

akosi tu nevidim najvacsi smrtelny hriech-Calderona...tym by sa to zmenilo iba na jeden smrtelny hriech

Reagovat
smazaný uživatel

Hraci su az na vynimky priserni vsetci, takze by som hladal problem hlavne v tom, co ich malo dostat do formy.

Reagovat
smazaný uživatel

+ náš nejlepší hráč dostane ČK, tudíš bude STOP....

Reagovat
smazaný uživatel

Omyl, omlouvám se, puvodně jsem si myslel, že to dostal Higuaín.

Reagovat
smazaný uživatel

Podobně hrál Real i minulou sezónu, co si budeme povídat. Jediným (a dost podstatným rozdílem) byl Ruud. Ten by šancemi, které si Real v závěru vytvořil, nepohrdl.

Reagovat
madridcan

minulu sezonu to bolo uplne ine...suverenne.Teraz to je asi tak ako minulu sezonu Valencia ...akurat to postavenie v tabulke

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia nehrála tak odporně.

Reagovat
madridcan

s barcou 0:3,s realom 1:5 a ine zapasy?...hrala otrasne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Real měl takových zápasů, především venku, dost. Ale většinou to tam nějak dokázal dotlačit.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda. Real dokazal vytazit z mala mnoho a superovi to tam nie a nie padnut.

Reagovat
smazaný uživatel

Síce sa do Realu príliš nestarám, ale povedal by som, že Schuster zato nemôže. On chcel podľa mňa kúpiť hráčov čo si želal on, ale Calderon a Mijatovič si robia tím po vlastnom- aspoň mi to tak pripadá. A tam je ten pes zakopaný

Amunt Vale

Reagovat
madridcan

lenze najvacsie svinstvo na tom je,ze si to stale zlizne trener...takze Schuster von

Reagovat
smazaný uživatel

Su tam dostatocne kvalitni hraci, aby nemuseli odohrat taketo zapasy.

Reagovat
smazaný uživatel

viď mojich valencijských minulý rok a teraz, možno je to aj o trénerovi ale v čom...., že by na *Real došla kríza?

Reagovat
smazaný uživatel

Hraci evidentne nejdu na 100 percent svojich moznosti, takze problem vidim v prvom v kondicii alebo motivacii.

Ako som uz napisal, kader je dostatocne kvalitny nato, aby nemusel hrat tragicky ako dnes. Na druhej strane je pravda, ze uplne top kader to nie je a minimalne dva 5 hviezdickovi zaloznici by sa tam hodili.

Postupom casu sa k tomu vsetkemu bude pribalovat i tlak medii, ktory bude silnejsi s kazdym odchodenym zapasom.

Reagovat
stas87

vyborne valla tak som asi jediny kdo veril valladolidu schuster ostane a ak bude real hrat takto dalej tak ani zenit nieje bez sance

Reagovat
madridcan

zenit by som po zapase v rusku urcite nepodcenoval...nechapem kto moze podcenovat zenit

Reagovat
stas87

aj taky sa najdu neboj sa...

Reagovat
madridcan

tak to mozu iba totalni debili

Reagovat
stas87

sry ja fandim zenitu uz dlho a myslim si ze pri vasej sucasnej forme u vas mozme vyhrat...ale liga majstrov sa hra az za dlho a do tej doby sa real moze chytit treba proti bate

Reagovat
madridcan

ber tak...vyhra v Bate a Juve ked bude bodovat v Rusku tak real postupuje

Reagovat
smazaný uživatel

Ako sa den pekne zacal , a ako nadherne koci

Reagovat
smazaný uživatel

Možnost být o pět bodů před Realem? Tím nemůžeme pohrdnout. Snad hráči na duelu s Huelvou, která doma ještě nevyhrála a je v krizi, nic nepodcení.

Reagovat
madridcan

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

ještě že jsem dal Barcu na vítěze ligu...už ted to je tutovka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Po zkušenosti z ročníku 2006/07 už radši nebudu Real odepisovat. Ještě chybí 28 kol...

Reagovat
madridcan

neni to tutovka real nieje jediny konkurent barcelony...ale momentalne si to barca urcite zasluzi najviac

Reagovat
smazaný uživatel

Neber to tak, Real může hrát hovno, ale body může sbírat. Před tímto kolem to bylo jen o 2 body, a přitom Barca každému nadělovala pětky a Real sbírat vítězství 3:2 , 4:3 . Real neodepisuj

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se v této situaci nacházela Barcelona tak se nic neděje. Pro Real, nejlepší klub historie je to obrovská krize.

Reagovat
smazaný uživatel

No zrovna tento příspěvek moc nenaznačuje, že bys to bral nějak krizově.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to krizově beru,ale na druhou stranu chápu že každou sezonu nemůžeme mět velké uspěchy.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to někdo bere krizově, snaží se najtí řešení a podobně. Ne psát o tom, že jinde by se to tak vážně nebralo.

Reagovat
madridcan

ty si taky idiot,ze to az bije dverami

Reagovat
smazaný uživatel

klid to byla taká provokace

Reagovat
-Kopy-

Valladolid mi udělal radost, ale na Mestalle zatím nic moc.

Reagovat
mastakillah

Hra celého týmu otřes.CAssilas nejistý, Ramos totálně z formy, cannavaro- má své chvilky, HEiNZE(toto jméno píšu velkým písmem)...toho Real vubec neměl kupovat..jeho výkony..hrůza a ta dnešní červená??nepochopitelná....Marceloo taky to není ono..Gago..sice občas zabojuje, ale kazí rozehravku a vůbec si nen sebou jistý. Guti to je kapitola sama o sobe...je pořát stejný..povede se mu jeden z pěti zápasů..a zůstává v realu jen proto že je odchovanec..Rvv taky zůstává za očekáváním..Raúl to je taky kapitola sama o sobě..jednou zahraje podruhe ne,,ale v posledni dobe platí více to druhé..jediný Higuaín...jakž takž v poslední době..ikdyž dnes taky hral moc na sebe a ztracel balony..Sneyjder hru oživill..ale to taky nepomohlo..a jedna ze zasadních veci je zranění pepého...to je hráč, který je pro Real velmi duležitý...doufejme, že hra Realu pujde nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

S tím VdV je to zvláštní, většinou byl hodnocen jako nej přestup léta.

Reagovat
madridcan

to by ma teda zaujimalo,ze kde...

Reagovat
mastakillah

ze začátku to ještě docela šlo...ale jeho výkony šli hodně z kopce..ale i tak to bylo o dost horší jak v Hamburku

Reagovat
smazaný uživatel

Výborná zpráva, výborná.. jen tak dál.....

Reagovat
madridcan

zalez ty rychlokvaska

Reagovat
smazaný uživatel

Jedno je jasné a to že Real je asi nejslabší za posledních pár let. CO se týče kvality kádru. Prostě dřevák vedle dřeváka, z nichž vyčnívá Raul Gonzalez Blanco a Guti Hernandez Creus.

Reagovat
madridcan

Guti tenvycnieva odkedy prisiel do realu...bohuzial pre vsetkych a najma prenho vycnieva negativne

Reagovat
smazaný uživatel

My prostě nemáme hráče který by hrál srdcem, každý na to sral dneska.

Reagovat
mastakillah

myslím že třeba pipit nehral špatně..akorat mu to tam nespadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud v záloze nemáš hráče, který ti dá příhrávku do 100% šance, nebo dokáže něco kloudného vymyslet tak se neprosadí. Záloha absolutně bez nápadu

Reagovat
mastakillah

jn to je pravda..třeba proti Málaze to ještě dával.ale kazdej den neni posvíceni:D

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas doma s Malágou jsem neviděl. Podiv se na zápas Real - Valencie v Superpoháru a na dnešní zápas. Takovou velkou změnu nechápu.

Reagovat
mastakillah

Jeden a velmi důležitej rozdíl vidím..hrál Pepe!

Reagovat
smazaný uživatel

nj, to sa neda porovnavat ale treba aj pozriet prinos Robbena v tom zapase..

Reagovat
mastakillah

naprostej souhlas..Guti to je něco hroznýho

Reagovat
madridcan

Prisambohu jediny zapas co mu vysiel bol ten proti seville pred dvoma rokmi ked mal 3 asistencie a vyhrali sme 3:2

Reagovat
smazaný uživatel

Tych zapasov bolo viacej, aj 7-0 s valladolidom atd.. ale aj tak je pravda ze vecsinou je to od neho slabota..

Reagovat
madridcan

mna nezaujimaju exibicie...to mozem spomenut aj turnaj v moskve proti lokomotivu ked sme vyhrali 2:5 a Guti mal dva goly a dve asistencie

Reagovat
mastakillah

To je dobrý :Dza těch pár let(je jich nejméně 10:D) co v Realu hraje.

Reagovat
madridcan

Ja uz tomu hlupakovi nic nepriratam ako dobre.Hra hovno a nema co robit v Realu

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

*Jose Maria Gutierrez teda

Reagovat
madridcan

este napis aj jeho krvnu skupinu...Guti je len jeden...

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho krevní kupinu nevím , ale dnes mě nejvíc dojal Cannavaro jak ho napálil při odkopu Casillas. On se tomu směje jak Kdyby se vyhrálo 3:0 a vůbec ho to nesere

Reagovat
madridcan

Fabio mi vela krat pride ako drbnuty

Reagovat
madridcan

Je tu este Galacticos alebo Scolari?mam chut sa hadat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vidím, že už jsem byl vyšoupnut ze všech pozic.

Reagovat
madridcan

nechapem

Reagovat
smazaný uživatel

Já to chápu a moc dobře.

Reagovat
madridcan

Keby si bol moje siamske dvojca tak som rad,lebo mi to povies...Ale niesi tak akosi spokojny niesom

Reagovat
smazaný uživatel

Notorická snaha být všude protagonistou...

Reagovat
smazaný uživatel

Tos ten koment rychle splácal, to asi bdue úroveň.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně vyšší úroveń, než tvůj vytlemený příspěvek, že jsem ti trefil bolavé místečko, jsi jen dokázal...

Reagovat
smazaný uživatel

No jestli má podobný slovosled jak tenhle příspěvek, tak ani nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na té jedné větě si toho tolik zkazit nemohl, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak JÁ pochopitelně ne.

Reagovat
madridcan

ze to vravis zrovna ty

Reagovat
smazaný uživatel

Yarda je starý prudič, ještě se nevyrovnal s tím, jak jsem ho vyklepl v pinčesu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci si ani domyslet, jak se Yarda Ramos bude tvářit, až ty baletky ve fotbálku vyklepneme.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud máš na mysli souboj fans Realu a Barcelony v rámci EF srazů, pak bych poukázal na prozatimní skóre 4-0

Reagovat
smazaný uživatel

Byl by jsi pro příchod Cristiana ? Dneska potvrdil svoje umění v zahrávání přimích kopů. Já bych bral v lednu JOa

Reagovat
smazaný uživatel

*přímých

Reagovat
madridcan

Nie nebol by som...naco tolko penazi za niekoho kto hra na seba a rad sa vala?Mame Robbena predsa.Ale vlastne Cristiano neni nachylny na zranenia tak ho radsej kupme Níekoho ako Cristiano by som bral,ale lacnejsieho.Skoda toho Quaresmu...Ale opat sa dostavame k teme dna-***** Calderon

Reagovat
smazaný uživatel

Calderon je borec

Reagovat
smazaný uživatel

Quaresma je dle mě velmi přeceňový hráč, v Interu má problém se vtěsnat do základu. Já bych taky Crise bral. Přeci jen to simulovíná není někdy na škodu

Reagovat
madridcan

nam hlavne treba niekoho cez zimu a nie uz vyckavat pokracovanie telenovely na leto...

Quaresma ma problem dostat sa do zakladu kvoli Mancinimu

Reagovat
smazaný uživatel

Quaresma nato nema.

Reagovat
madridcan

V reale by nato mal

Reagovat
smazaný uživatel

Ten na velkoklub nema nikde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Což ale není důvod proto, aby za nějakých těch dvacet melounů do Realu nepřišel...

Reagovat
smazaný uživatel

Přes zimu koupíš nějakého lazara z latinské ameriky nebo hráče který vylétl na podzim.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jste teď vy posměvačci ? Já říkal že dnes budou obě dvě dvojky, ale jaksi jsem nepočítal s zaváháním Realu. Gijon byla jistota po posledních výsledcích

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě zbývá dost času, ale z Gijonu mám velkou radost. Po slabém úvodu se rozehráli a předvádí skutečně sympatický fotbal.

Reagovat
-Kopy-

Nevyšel ti hned první tip.

Reagovat
smazaný uživatel

Tento fakt je pro tebe jen slabá náplast na tvoje zklamání.

Reagovat
-Kopy-

a ?

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsou ted ti posměváčci, co říkali že nebudou dvě dvojky...

...když ted to vypadá že možná bude jedna.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim vas kde najdem gol co dostal Real Madrid??? prosiim vaaas

Reagovat
smazaný uživatel

youtube, Real Madrid, podle date přidání

Reagovat
smazaný uživatel

Diky

Reagovat
smazaný uživatel

Ze sorry ale neviem to tam naajst

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ale Real je asi mimo formu aka skodaa ale vyhoda pre Barcu to bude boooooj

Reagovat
madridcan

idem spat...pekne sny vsetkym...najma Berndovi

Reagovat
-Kopy-

Podmě, obratíme!

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to faul ??

Reagovat
-Kopy-

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to nesleduju tak se ptám.

Reagovat
-Kopy-

Byla to ruka.

Reagovat
smazaný uživatel

Diky mooc

Reagovat
smazaný uživatel

Chudak Casillas ta obrana mu tento rok nepomaha a toto bol dalsi nechytatelny gol......

Reagovat
smazaný uživatel

No myslim ze mu nikto nezavidi v sucasnej situacii...

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli tohle někomu přeju, tak je to Manolo Preciado.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. A toho někteří ignoranti chtěli po prvních kolech odvolat.

Reagovat
-Kopy-

Ty vole Buď hrajem tak špatně a nebo Racing a Gijón hrajou tak dobře.

Renan Marchena i Albiol Moretti

Reagovat
smazaný uživatel

Moc mě netěší, že se Realu sám nabízí Vágner Love. Ten hráč by jim ohromně pomohl, nepochybuji o tom, že by se v Realu prosadil, je to útočník světové třídy, jen o něm není tolik slyšet. Četl jsem, že Schuster není proti, každopádně Schuster na lavičce Realu dlouho být nemusí. Je podle mě stoprocentní jistotou, že pokud Real podá nabídku, CSKA ho pustí, má přátelské vztahy s vedení a prezident přislíbil, že mu chce splnit sen v podobě evropského velkoklubu. A když Real nevýjde, tak doufám, že Vágner neudělá takovou blbost, že se upíše Evertonu (snad by ho ani CSKA nepustilo), na tom přestupu by bylo jediným plusem kvalitnější liga, nic jiného...

Reagovat
smazaný uživatel

tak mám pocit, že po takovýchhle překvapeních volal po minulém kole ital. Je dobře, že to přišlo

Reagovat
smazaný uživatel

Počkejme až na dnešní výsledky...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak, samozřejmě to hned staví Primeru do úplně jiného světla.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já mam stejně blbej pocit, že Calderón něco vymyslí a bude po ptákách... jako momentálně je mi to celkem jedno, hrajeme dost dobře na to, abychom se o Real starat nemuseli, ale... pokud za Ruuda přijde Crespo, Schustera vykopnout a někdo jim dá dril, tak věřim tomu, že oni to budou dál hojně sbírat body i za totáloní haluz výkony Láska a nenávist. Visca le Barca!

Reagovat
smazaný uživatel

jak čtu ty vaše komenty, tak jste za poslední roky nabrali slušně na opatrnosti, co ?

Reagovat
smazaný uživatel

Sezona 2006/2007 je pro mě stejně děsivá jako sezóna 2002/2003, kdy se vrátil Van Gaal a pak po něm žezlo převzal Antič - skončili jsme díkybohu na šestym fleku s odřenýma zádama a divže z toho nebyl ještě větší průser. Ale prohrát třetí ligovej titul v řadě s týmem, kterej měl potencciál na to, aby se stal "druhým dream teamem" a ještě k tomu takhle blbym způsobem, to je fakt skoro na kulku.

Ta opatrnost je fakt na místě, máš naprostou pravdu. A nejen opatrnost ze soupeře, ale hlavně z vlastních řad... navíc víme, že Real je tým s tzv. "vítěznou mentalitou" tzn. vyhrávají i tehdy, když je to proti zdravýmu rozumu.

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda

Manchester 5:0 a večer prohra Realu a Valencie. Co víc si přát?

Reagovat
F.Torres

jeste prohru sparty

Reagovat
smazaný uživatel

že by se nám Valencie zase dostávala do starého dobrého tempa z minulé sezóny? každopádně tabulka vypadá krásně, obzvlášť ponorka, která ještě dokázala neprohrát jen tak dál, zaváhání favoritů musí být

Reagovat
smazaný uživatel

Chachá, nejenže se povedla kalba, on i Real potěšil

Reagovat
M11

Vale sakra to jsou ale zbytecne domaci ztraty... zbytecne !!!

Reagovat
smazaný uživatel

TAK CO JEŠTĚ PO MĚ CHCETE.....

Reagovat
smazaný uživatel

CO DNES PŘEDVEDLA VALENCIE JE UBOHÝ A ŘÍKEJTE SI CO CHCETE ALE JSTE UBOŽÁCI A TY KECI ŽE VAL..MĚLA SMŮLU MŮŽETE ŘÍKAT TAK LEDA BLÁZNŮM..VAMOS GIJOM...A TEĎ VÁS ČEKÁ SEVLILA A UŽ TO POJEDE.KDYŽ JSEM UPOZORŇOVAL ŽE PŘIJDOU TĚŽŠÍ CELKY TAK JSEM ČEKAL SEVLILU ALE TOHLE JE FAKT UBOHÝ..TAKŽE....

Reagovat
-Kopy-

Bože ty si dement.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš kus debila opravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

FORCA BARCA , PÁR KOL ZPÁTKY JSEM BYL SNAD JEDINEJ KDO PSAL ŽE VALENCIE NA TO NEMÁ A NECHCI ANI PSÁT CO MĚ ZDE BYLO ŘEČENO...TAK SE VZPAMATUJTE...

Reagovat
smazaný uživatel

REAL MADRID NEBUDU RADŠI ANI KOMENTOVAT ...ALE SCHUSTER ZA TO NEMŮŽE ..HRÁČI POTŘEBUJÍ PO TLAMĚ A PAK TO SNAD PŮJDE...

Reagovat
smazaný uživatel

No mohl jsi to dát do jednoho příspěvku bez Caps Locku.....

Reagovat
Radin

Doufám že máme dobře zmapovanou Ruskou Ligu,ta jako jedna z mála už bude mít konec,tak že čekám příchod Wagnera Love a Tymoschuka,bylo by to super

Reagovat
smazaný uživatel

Tito dva do PD?

Do Vale nebo kam bys je chtěl?

Reagovat
Radin

Realu

Reagovat
One-Real

Děs a hrůza ....

V současné době se hodně bojím vůbec o to postupové místo v LM...

Co to předvádíme? To je hrůza, v zimě koupit z CSKA Vágner Love okamžitě .HALA MADRID!

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Drentheho tam Schuster posílá asi jen kvůli tomu, aby nasimuloval penaltu či přímák. Včera zase předvedl perfektní let, aniž by se ho obránce výrazně dotknul

Reagovat
madridcan

Iniesta robil to iste...tiez to nebol zapas kedy by sa nezvalil v pokutovom uzemi a mozno raz z tho mala penalta naozaj...

Ale s Drenthem mas pravdu...aj v juve to spravil.Vcera neviem.Po gole ma uz boleli oci tak som to vypol.Ale v atleticu madrid ziadne simulovanie nebolo

Reagovat
smazaný uživatel

Se mi zdálo, že dnes Barcelona prohraje 6:1, tak uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

mě se zdálo, že s kámošem balíme holky na to, že jsme členové skupiny Skyline, tak uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Gijón je dobrý, překvapil mne jak se dokázal zvednout po těch debaklech z úvodu ročníku. Jen tak dál

Reagovat
Xavi8

suhlas

Reagovat
madridcan

Gijon veril som im a nech sa paci

Reagovat
smazaný uživatel

Jediné pozitivum na tom zápase je, že jsem ho neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

včera pěkný dojeb s valencií a ne jediný stuttgart a marseille se taky předvedli a měl jsem to za 800

Reagovat
smazaný uživatel

Gijon měl jako nováček nejtěžší los i když dostal spoustu branek tak se poučil a hraje v lize a i v poháru..No a Zbožňovaná valencie byla první a podle Vás hrálu supr a tyto keci..Jenže jako jedinej celek měl nejslabší los ze všech..a jejich trenér je bůh a blá blá blá...Teď jim začne sezona protože jim začíná těžkej kolotoč zápasů..a jejich hru v poháru uefa radši nebudu komentovat..

Reagovat
-Kopy-

Kolikrát to tu budeš ještě opakovat pako ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš Koeman, nebo kdo???

Reagovat
smazaný uživatel

Ať už zápas v Málaze dopadne jakkoli, tak mě jen utvrzuje v tom, že letos jsou úžasní nováčci - žádní zastrašení betonáři od začátku toužící po bodíku za 0:0, ale skuteční soupeři.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vagner Love do Realu, přesně tak

Reagovat
madridcan

tak nakoniec novacik prehral s jednym s aspirantov na titul dobry tip

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně Gijon Valencia

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by mi někdo prosím vás řict kdy je záznam BARCY ?! vím že zitra na Sportu 1 ...někdy rano ale newím kdy přesne...víto někdo pls...Díky!!!

Reagovat
madridcan

vsak si pozri priamy prenos na nete ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudu doma...nevíš kdy je ten záznam ?

Reagovat
smazaný uživatel

Na stránkách Sportu1 píšou, že až v úterý od 19:45.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha tak to je škoda, doufal sem že už to bude zítra, no neva díky...GO BARCA GO!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakonec sem doma! A uvidím to...už se teším

Reagovat
smazaný uživatel

Ke včerejšímu výkonu, už nemá cenu se vyjadřovat. Teď jen doufám, že ztratí i Barca, přecejenom vzdát boj o titu v 11.l kole (jako to někteří fanoušci Realu udělali ). V zimě Vagnér, nabízí několik možností jak hrát v útoku. Je rychlý takže můžeme hrát na kolmé přihrávky do běhu, velká výhoda oproti pomalému raulovi, který nastupuje už jenom z protekce a kvůli jméno. Hlavu má taky dobrou, takže v případě, že střed bude nahovno a budeme hrát po křídlech, stejně jako Ruud nepotřebuje moc šancí na to, aby dal gól. Navíc je dravý, a ti kteří si myslí, že by mu zabrala dlouho doba aklimatizace. Prosadil se vlastně hned po příchodu do CSKA začal střílet góly a to je mezi ruskou a brazilskou ligou, teda velkej rozdíl

Reagovat
One-Real

Přesně tak .

Reagovat
One-Real

* reakce na ikercc

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem rád, že se mnou souhlasíš. Osobně na křídlo bych chtěl taky hráče CSKA, jménem Krasič, jednu dobu ho chtěl Manchester: Pro ty co ho neznají, není sice tolik známí jako Žirkov, je však minimálně na srovnatelné úrovni. Takový přímočarý typ, dalo by se říct, že je i gólový, i když se trefuje hlavně proti slabším soupěřům. Jinak libí se mi na něm, že se tolik neutápí v kličkách a přesto dokáže snadno obejít protihráče. Navíc je stále hodně mladý

Reagovat
One-Real

Jj, Krasiče znám, křídlo a krajní obrana je momentálně dalším problémem, na kraj obrany by jsme mohli z Villarealu vykoupit Capdevillu a na křídlo třeba toho Krasiče, podle toho jak ho popisuješ je podobným hráčem například Young z Aston Villy(tím nechci říct, aby jsme ho koupili) ale taky, je rychlý, má tah na branku, dokáže udělat kličku, ale tím způsobem, že udělá jen jednu ale účinnou...

Reagovat
smazaný uživatel

no samotný Krasič určitě stačit nebude, tak na lávku dobrá celkem levná posila(v tom smyslu, že to není posila přímo pro základní sestavu, ale takový ten 12 hráč), která se bude dál zlepšovat. Zahrál by si určitě dost, protože s těmi lazary co máme... navíc by na něm neležela taková tíha odpovědnosti

Reagovat
One-Real

máš icq?

Reagovat
smazaný uživatel

asi tě zklamu, ale momentalně ne. ICQ 6 mi nejde furt mi to hlasí nějaký, problém který prý má prvozovatel sítě, vyzkoušel jsem všechny programy typu Miranda, Trillian, QIP... každopádně budou Vánoce nový počítač snad i lepší připojení přes kabelovku, takže ICQ pojede pak se ti někdy na diskuzi napíšu

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak na levého beka, nvm, ten Capdevilla by nebyl zas tak špatný. Ale

Reagovat
One-Real

Jj, kdyžtak až ho budeš mít tak se ozvi....

Moc lepších možností mě nenapadá...

Reagovat
smazaný uživatel

snad jen A. Lopéz

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro Barcu.

Reagovat
smazaný uživatel

200.

Reagovat
smazaný uživatel

V poslední době jsi z formy...

Reagovat
madridcan

ako hra barca?ma tlak?

Reagovat
smazaný uživatel

Me-ssi Me-ssi Me-ssi

Reagovat
smazaný uživatel

Keita:-) barca jede na titul:-)

Reagovat
smazaný uživatel

Tři tyče... opět jsme si upevnili první místo i v téhle statistice smůly.

Visca el Barca.

Reagovat
smazaný uživatel

Visca el Barça y Visca Catalunya!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3 body

Keitovi jsem ten gól moc přál

Henry v cca 38 min. (po tom Messiho slalomu)

Reagovat
smazaný uživatel

Nic není pro Real ztracené, nebo si myslíte že výhry Farsy budou pokračovat ? Je jen otázka času kdy se jim přestane dařit.... HALA !!

Reagovat
smazaný uživatel

A i kdyby ne, tak přece vy to berete s nadhledem.

Reagovat
smazaný uživatel

No, u vás to už otázkou času není, vám se už přestalo dařit dávno

Reagovat
Xavi8

To jak isli po Messi

inac Barca

Reagovat
Xavi8

Messim

Reagovat
smazaný uživatel

To byla jasná červená od Beta, ten poslendí zákrok.

Reagovat
Xavi8

lopta bola davno pred nim a on ajtak vletel do Lionela

Reagovat
smazaný uživatel

to už tak bývá když je člověk frustrovaný a hraje proti němu nějaky hráč jako je Messi...no ikdyž neznám hráče jako je Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Messi jim řádně brnkal na nervy. Museli z něj být pěkně zoufalí, proto se snižovali k takovým kosám....Ale hlavní je, že mu nepřivodili zranění, i když takové zákroky po něm přímo volají, takže doufám, že rozhodčí příště nebude tak shovívavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Etoˇo 14 gólů, Messi 12 gólů

Reagovat
smazaný uživatel

Eto'o 13 gólů...

Reagovat
madridcan

Higuain 9...jupiiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Výkon výborný, vítězství vydřené. Je to už patnáctý bod z hřiště soupeře, jen poznamenám, že minulou sezonu jsme jich za celou sezonu venku uhráli 23.

Huelva kousala, ač je ve srabu, proti nám to ani nešlo moc poznat. Dobře, že jsme dali gól několik minut po začátku druhého poločasu. Pak už byl klid. Jsme první o tři body, ale to není neznamená. Případná marodka (kádr však máme dostatečně široky a kvalitní) nebo ztráta formy nás může přibrzdit. Po Getafe nás čeká špička- Sevilla, Valencia, Villarreal, Real, jsem rád, že před těmito zápasy ve skvělém rozpoložení.

Dnes se mi líbil Valdés, z kterého vyzařuje ohromný klid. Obranná čtyřka pracovala spolehlivě, až na pár menších chyb, což je koneckonců v každém utkání. Vyčníval především Danni, stíhal útočit i bránit, jsem rád, že ho máme v týmu, bek podle mého gusta. A samozřejmě důležitá asistence u Messiho gólu.

Ze středového tria Xavi, Busquets, Touré nejvíc vyčníval první jmenovaný. Jasně, všichni tři hráli dobře, ale Xavi je přeci jenom někde jinde. TI dva někdy mají sklony držet míč déle než je zdrávo a v úspěšností přihrávek za Xavim dost zaostávají. Mají se ještě hodně co učit. Xavi byl fantastický, mu snad nejde čistě odebrat míč.

Útok Messi - Eto'o - Henry tradičně nebezpečný. Messi opět ukazoval svou nadřazenost na hřišti, až jsem se bál, že ho frustrování hráči Huelvy zraní. Krásnou bombou pod břevnou taky zápas rozhodl. Budu se opakovat, ale po trávnících dnes lepší fotbalista neběhá. Leo vyrostl i co se týče přihrávek, už to nejsou jen skvělé individuální akce, teď k tomu přidal i nápadité kolmice, je to komplexní hráč. Sammymu jsem dneska přál gól, škoda, že mu to tam nespadlo, za svůj výkon si to jednoznačně zasloužil. Nabízel se, střílel, podržel míč. Hraje s obrovskou chutí, jako za starých dobrých časů v sezónách 04/05 a 05/06 než přišly smolné zranění.

Titi si zaslouží samostatný odstavec. Až je mi ho líto, jaký je to v koncovce smolař. Tyčky, břevno, ale gól ne a ne přijít. A nutno podotknout, že někdy taky zakončení "odflákne". Škoda, teď už mohl mít na kontě tak deset branek. Místo toho má čtyři. Ale já věřím, že se rozstřílí. Má k tomu ty nejlepší předpoklady. Jinak to bylo od něj herně velmi dobré, někdy ale zbytečně dlouho stojí nad míčem.

Força Barça!

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, i když Xavi mi dnes nepřišel úplně v tom formě, zvláště ta zpětná přihrávka po které běželi tři na jednoho, u toho mě mrazilo.

Henry zatím nemá moc gólů (relativně, pořád je to tuším čtyři z osmi v základu), ale pokdu bereme zápasy co odehrá lv zákaldn ísestavě, tak má "bod" na utkání, což rozhodně není špatně.

Ohledně těch faulů an Messiho, já se těm rozhodčím ani nedivím, kdykoli písknou něco, co je ve prospěch BArcelony (ač je to třeba správně), z Madridu se můžou zbláznit a skoro to vypadá, že rozhodčí pak maj strach.

Jinak je fajn, že tyto zápasy zvládáme, Huelva rozhodně nehrála špatně, přesto jsme měli zápas až na pár minut ve druhém poločase víceméně pod kontrolou.

Snad nebude nic Tourému...

Reagovat
smazaný uživatel

Já věřím, že Titimu to tam bude padat více. Bilance je to výborná, ale šancí nato, mít ji mnohem lepší, má dost. Z Arsenalu si ho pamatuju jako hráče, který své šance proměňoval. Teď nás to tak mrzet nemusí, když tam máme Sammyho a Lea. Nicméně příjdou těžké zápasy, kdy jedna šance může rozhodnout a bude ji mít právě Titi. Tak aby nás to pak nemrzelo.

Yaya snad bude v pořádku. Dneska bych vyzdvihl jeho přihrávka na deset, dvacet metrů. Má je přesné a do nohy. Ještě zapracovat na tom, aby v některých momentech zbytečně dlouho nedržel míč a nekomplikoval si tím život, a bude to idylka.

Reagovat
smazaný uživatel

TAk jsme se dozvěděl, že zraněný je i Puyol, to by bylo ještě horší, Yayu částečně nahradí Keita ale Carlík je nanahraditelný.

I když teda mezi Tourém a Keitou jasně volím Yayu.

S tou Titiho koncovkou je to fakt zvláštní, jakoby se bál, že to zkazí a pak to logicky vážně zkazí. A když ne, tak trefí břevno a tyč. Věřím, že v klíčových momentech mu to tam spadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proto střídal. Jsem si prvně myslel, že Pep to chtěl dohrát na těžší obtížnosti. Snad to nebude nic vážného, přeci jenom představit si nerozehraného Sylvinha v nadcházejících těžkých duelech, to by zavánělo průserem. Střední zálohu máme celkem nabitou a ve formě, tam by neměl být takový problém. Ale podle mě s Yayou nic vážného nebude, je to tvrdý chlap.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyčerpávající souhrn

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatu loptu Messimu

Reagovat
Tsigi

3,27 branky na zápas Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

následující zápasy to trošku klesne

Reagovat
smazaný uživatel

Lets goo Sevilla

Reagovat
M11

Keita

Reagovat
Xavi

Jj. Keita je borec.

Reagovat
Xavi8

konecne sa aj on presadil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele