11. kolo
16.11.2008 17:00 CET
3 : 4
(1:1)

Reportáž

Espanyol Barcelona - CD Numancia 3:4

Dramatické utkání viděli diváci na Estadio Olímpico, kde domácí Espanyol prohrál překvapivě 3:4 s Numancii. Nováček soutěže se v tabulce posunul na sedmnáctou příčku, Espanyol si pohoršil a je o místo před svým dnešním soupeřem, tedy na šestnáctém místě.

Espanyol mohl jít do vedení již v paté minutě, Luis Garcia šel sám na brankaře Juana Pabla, ovšem trestuhodně neproměnil. V další akci vychytal hostujícho Barkera gólman Kameni. V 15. minutě přišel první gól utkání, Txomin Nagore se dostal k odraženému balonu a přesnou ranou nedal šanci Kamenimu, Numancie se tak ujala vedení 1:0. O vyrovnaní se pokoušel Tamudo, jehož naposlední chvíli zastavil stoper Sergio Boris. Srovnat skóre se podařilo Los Pericos ve 34. minutě, kdy Moises Hurtado využil zmatku v pokutovém území a střelou zblízka překonal Juana Pabla - 1:1. Do kabin se tak šlo za stavu 1:1.

Už v šesté minutě druhého poločasu se znovu měnilo skóre, to když Juan Quero našel přesným centrem v pokutovém území Asiera Goriu, jenž bez problémů překonal Kameniho - 1:2. Zajímavé utkání pokračovalo dále, běžela 64. minuta, když si stoper Jarque naskočil na roh Neneho a hlavou zavěsil do hostující sítě - 2:2. O devět minut později šel domácí celek poprvé v utkání do vedení, Tamudo byl faulovaný v pokutovém území a přesto, že letos již dvakrát penaltu nedal, tak dnes proměnil - 3:2. Šest minut před koncem se hostům povedl rychlý protiútok, na jehož konci byl skórující Barkero, který srovnal na 3:3. Ve třetí minutě nastaveného času pak Carlos Bellvis proměnil další protiútok Numancie a zajistil velice překvapivé a cenné tři body pro svůj tým.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele