11. kolo
16.11.2008 17:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

UD Almería - RCD Mallorca 2:1

Almería konečně po šesti kolech vyhrála, a upevnila tak svou pozici v první polovině tabulky. Naopak Mallorca, kterou srazily dvě branky Álvara Negreda, si začíná koledovat o záchranářské trable, momentálně je patnáctá.

Domácí byli lepší během celého zápasu a vítězství si bez diskuze zasloužili, útočili od první minuty a Mallorca dokázala snížit až v nastaveném čase, kdy již bylo o výsledku rozhodnuto.

Důkazem o útočných snahách svěřenců kouče Arconady jsou dvě šance Pabla Piattiho ve čtvrté, respektive osmé minutě. Argentinec nejdříve neuspěl ze svou dalekonosnou střelou a napodruhé pro změnu v dobré pozici nedosáhl na pas Negreda.

Naopak Mallorčané se k brance souepře takřka nedostávali. Výjimkou byla 39. minuta, kdy se po rohovém kopu Aranga opřel do balónu hlavou Nunes a na brankoové čáře zachraňoval Mané.

Krátce na to přišel úvodní gól zápasu. Brazilec Guilherme naše ve 44. minutě Negreda a ten již věděl, jak překonat brankáře Germána Luxe. 1:0.

Vedení hrálo domácím do not, zvýšené sebevědomí bylo čitelné i ve druhém poločase. Mallorca ani chvíli nevypadalo, že by měla mít síly na zvrat, a když v pokutovém území zahrál rukou Gonzalo Castro, bylo víceméně jasno. S pokutovým kopem si poradil Negredo a svým druhým gólem v zápase zvýšil na 2:0.

V poslední minutě ještě po hezké týmové akci snížil Keita, ale vítězství už si domácí vzít nenechali.

Autor: Petr Kilian

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele