11. kolo
16.11.2008 19:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Athletic Bilbao - CA Osasuna 2:0

Brzký gól zaznamenal Garmendia, po změně stran upravil na 2:0 Llorente, čerstvě povolaný i do národního týmu. Pamplona tak zatím na první výhru v letošní sezoně stále čeká. Bilbao začalo útočně, na svěřence kouče Camacha se snášely střely z dálky a nebezpečné centry. Na prvním gólu v 15.minutě měl zásluhu právě Llorente. Pustil se do křížku se dvěma obránci, odražený míč se dostal ke Garmendiovi a ten nekrytý dopravil míč do sítě. Domácí byli při chuti, v další akci trefil Llorente tyč.

Po změně stran se Osasuna zlepšila. Hlavičku Cruchagy po centru Masouda Iraizoz vyrazil, střelecké pokusy na branku si připsali Pandiani a Vadocz. Domácí Athletic oživil hru nasazením Etxeberríi, ale na další šance se čekalo až do samotného závěru zápasu. Dvě minuty před koncem se Llorente zbavil svého strážce Cruchagy, střelou na vzdálenější tyč překonal gólmana Roberta a pojistil tak Baskům veledůležité vítězství.

Autor: Radek Nosil / www.sportinglife.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

CHLAPI DÍKY. KLUCI UŠAT ZA TAKOVAJ BALÍK SEM NIKDY NA NIKOHO NECSADIL. FAKT SUPER BILBAO JSTE NEJLEPŠÍ

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele