Primera Division - preview 11. kola

15.11.2008, 09:52, aktualizováno 16.11.2008, 09:21
Previews
Valencia i Real Madrid v sobotu prohrály a to jsou ty nejlepší zprávy pro Barcelonu a Villarreal. Katalánci si první příčku mohou pojistit v Huelvě, Žlutá ponorka cestuje do Malagy. Na včera poražené celky se v případě výhry nad Getafe může bodově dotáhnout Sevilla...
Real Valladolid - Real Madrid  (sobota 20:00)
Damoklův meč visí nad hlavou trenéra Realu Schustera. Pokud jeho svěřenci nebudou bodovat ve Valladolidu, je možné, že německý stratég příjde o místo. Klíčové utkání vynechá řada hráčů a domácí jsou navíc na stadionu José Zorrilla letos těžko k poražení.

Krušné časy zažívá v tomto období Real Madrid. Tým vypadl v týdnu ze španělského poháru s třetiligovým Realem Unión a marodka hlásí jeden přírůstek za druhým. Tím nejvážnějším je Ruud Van Nistelrooy, který je po operaci kolene.

Vedení klubu začíná ztrácet trpělivost s trenérem Schusterem, a proto může být zápas 11. kola španělské La Ligy předčasným finále pro kontroverzního kouče. Pro Bílý balet může hovořit bilance na hřišti Valladolidu, jelikož zde prohrál pouze tři z dvaceti utkání, nicméně fialovobílí jsou tento ročník ve formě a prohráli doma pouze jednou s Valencií. Kromě toho se budou chtít předvést před domácím publikem po kruté porážce 0:6 z minulého kola na hřišti Barcelony.

Domácí trenér Mendilíbar se bude moci opřít o to nejlepší co má, počínaje brankářem Asenjem, kterého budou v obraně krýt Pedro López, Baraja, García Calvo a Marcos. Ve středu zálohy budou působit Vivar Dorado a Álvaro Rubio, o útočnou fázi se budou starat Pedro León, Canobbio a Sesma a na hrotu bude stát osamělý Goitom.

Real nemůže kromě Van Nistelrooye počítat s Robbenem, Pepem, Metzelderem, Diarrou a De la Redem. Na trávník ve Valladolidu vyběhnou bílí v sestavě s Casillasem v brance, před ním se poskládají Sergio Ramos, Cannavaro, Heinze a Marcelo. Střed zálohy bude mít složení Gago, Sneijder a Guti. Na křídle se objeví buď Drenthe nebo Van der Vaart a do útoku nastoupí dvojice Raúl a Higuaín.

Utkání Valladolidu s Realem začne ve 20.00 CET a řídit ho bude Fernández Borbalán.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.40 - 3.40 - 1.72
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Valencia CF - Sporting Gijón  (sobota 22:00)
Ve druhém sobotním zápase nejvyšší španělské soutěže hostí Valencie na svém stadionu Mestalla Sporting Gijón.

Valencie minulý týden cestovala na hřiště Getafe v těžké pozici, poté co v lize remizovala na hřišti Huelvy a doma prohrála se Santanderem. Navíc ještě před těžkým duelem s madridským celkem svěřenci Unaie Emeryho jen remizovali na domácím stadionu v prvním zápase základní skupiny Poháru UEFA s FC Kodaň. I přes slabší výsledky v těchto zápasech Los Ches utkání s Getafe zvládli, když vyhráli nad Azulones po velmi dobrém výkonu 3:0. V tabulce pak patří východošpanělskému celku třetí pozice. V týdnu Valencie nastoupila do odvetného utkání čtvrtého kola Copa del Rey proti Portugalete, sestava tvořená náhradníky přehrála třetiligový celek bezproblému 3:0, a tak Valencie může pokračovat i nadále cestou za obhajobou trofeje. Kouč Emery se v utkání proti Gijónu musí obejít bez služeb stále zraněného Davida Silvy a Curra Torrese. Menší problémy s přivodil ve středečním pohárovém duelu Alexis, do soboty by však měl být fit. Naopak na šest týdnů je ze hry vyřazen útočník Angulo.

Sporting Gijón přišel o svoji sérií čtyř výher v řadě v minulém kole, když prohrál na hřišti Santanderu 1:0. V tabulce si nováček soutěže pohoršil na čtrnácté místo. Stejně jako Valencie, tak i Gijón se v týdnu radoval z postupu do další části Copa del Rey, poté co porazili 2:0 Numancii. Sporting nastoupí do sobotního duelu bez Carmela, jenž bude mimo hru přibližně ještě měsíc. Kouč Manolo Preciado na tiskové konferenci před utkáním řekl: "Výsledky ukážou, že jsme stále v dobré formě. Vyhrali jsme v poslední době pár zápasů, jen minulé utkání jsme zbytečně ztratili, musíme se pokračovat v tvrdé práci každý týden."
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.35 - 4.20 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Málaga CF - Villarreal CF  (neděle 17:00)
Lepšící se Málaga hostí v neděli na své půdě body sbírající Villarreal.

Málaga je zatím na poklidném devátém místě a současná forma ji možná svádí k tomu dívat se v tabulce ještě výš. Mohl by to tak být jeden ze šlágrů kola. Měsíc to trvalo, než se Andalusané rozehráli a poprvé letos v lize zvítězili, pak ale začala úspěšná série Los Boquerones, korunovaná například výhrou v Seville. A zápas na Santiago Bernabeu Málaga ztratila jen těsně, nakonec ji přestřílel Higuaín. I na Villarreal se Málaze daří, mezi lety 2000 a 2002 jej čtyřikrát porazila. Kádr je kompletní, hrát mohou i opory Duda, Eliseu a Baha.

Villarreal je ve formě, v minulém kole si s přehledem poradil s Almerií. Tým táhnou zkušení záložníci Robert Pires a Marcos Senna, o místo se navzájem přetahují i kvalitní útočníci. Mušku má Llorente, po zranění se vrací Nihat, ale co s Rossim, který dal v polsedních třech zápasech tři branky? A to je ještě k dispozici Franco. Kouč Pellegrini bude možná šetřit některou z opor, může to být Pires či Senna, na lavičce náhradníků zřejmě ještě začne Nihat.
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Arnau - Jesus Gamez, Helder Rosario, Welington, Javier Calleja - Miguel Angel, Apono, Eliseu - Duda, Adrian, Nabil Baha
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Diego Lopez - Javi Venta, Gonzalo, Cygan, Capdevila - Santi Cazorla, Marcos Senna, Pires, Mati Fernandez - Rossi, Llorente
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.45 - 3.20 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UD Almería - RCD Mallorca  (neděle 17:00)
Patnáctá Almería hostí třináctou Mallorcu v souboji, který může naznačit budoucí cesty - vítězství znamená relativně klidný střed tabulky, porážka naopak zadělává na problémy se sestupovými vodami. Navíc remíza při současné našlapanosti španělské ligy taky příliš neřeší...

Svěřenci kouče Arconady za sebou mají "ligový Everest", jak se letos přezdívá sérii čtyř posobě jdoucích zápasů proti Barceloně, Realu Madrid, Seville a Villarrealu, a nyní tedy konečně přicházejí zápasy, kde jsou vítězství aspoň trochu pravděpodobná. A jsou potřebná, z posledních pěti zápasů vytěžila Almería jen dva body...

Almeríe se poměrně dařilo v Copa del Rey a Arconada by mohl dát několika hráčům, kteří v poháru odvedli dobrý výkon, šanci i v lize. To dokumentuje i fakt, že se do nominace nevešli Chico a Kalu Uche, kteří jindy bývají samozřejmostí.

Mallorca má k dispozici takřka celý kádr, chybí pouze zraněný gólman Moyá. Uvidíme, jak se na ostrovanech projeví selhaná jednání o prodeji klubu, kouč Manzano jistě doufá, že spíše kladně, neboť v případě zisku tří bodů se stane co do počtu vítězství nejúspěšnějším trenérem v historii klubu.

Mallorčané jsitě mají ještě v hlavě nešťastnou ztrátu dvou bodů v závěru utkání na San Mamés proti Bilbau, kde jim utekla druhá výhra na hřišti soupeřů v sezóně. Nyní je šance na reparát...
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.90 - 3.30 - 3.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Getafe CF - Sevilla FC  (neděle 17:00)
V jedenáctém kole španělské nejvyšší soutěže změří svoje síly na stadionu Alfonsa Pereze dva celky z první poloviny tabulky, aneb Getafe hostí Sevillu.

Madridskému celku patří se třinácti body v tabulce osmá pozice, v minulém kole Getafe po nepříliš kvalitním výkonu podlehlo na domácím stadionu Valencii 0:3. Nepříliš dobrou formu potvrdili svěřenci trenéra Muňoze ve středečním duelu Copa del Rey, když ve středeční odvětě čtvrtého kola tohoto poháru podlehli Osasuně 0:1 a po výsledku 0:0 v prvním duelu se Azulones s pohárem rozloučili. Za poslední výsledky a také výkony byl kritizován kouč Muňoz, kapitán David Belenguer se kouče zastal slovy: "Je snadné svalit vinu na trenéra, ale jsou to hráči, kteří musí trenéra svými výkony podpořit. Hráči musí vzít více zodpovědnosti na svoje bedra." Mimo hru bude v nedělním duelu Daniel Diaz, jenž je vykartovaný, stejně jako útočník Manu del Moral. Červenou kartu před týdnem dostal Soldado.

Sevilla si na přelomu října a listopadu prošla menší krizí, behěm níž prohrála dvakrát v Primera Division (0:1 doma s Malagou a 2:3 na hřišti Valladolidu), podlehla také třetiligovému celku Ponferradina 0:1 ve čvrtém kole Copa del Rey. Čtvrtá prohra běhěm čtrnácti dnů se zrodila se Standartem Lutych v základní skupině Poháru UEFA. Větší krizi zažehnal andaluský celek vítězstvím 1:0 nad Huelvou v posledním kole Primera Division. Sebedůvěru vrátilo týmu Manola Jimeneze také středeční vítězství 4:0 nad Ponferradinou a postup do další fáze Španělského poháru. V tabulce La Ligy patří Seville patá pozice. Nad starty Adriana Correii, Diega Capela, Alda Duschera a Ivici Dragutinovice v nedělním duelu visí otazníky.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.70 - 3.20 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Betis - Racing Santander  (neděle 17:00)
Do Sevilly přijíždí Racing Santander, aby se proti tamnímu Betisu pokusil urvat nejlépe všechny tři body, tím se pevněji usadil ve středu tabulky a po očku začal sledovat dění na pohárových pozicích. To domácím by stačilo, kdyby se vymanili z okolí sestupového pásma...

Pro Los Beticos zůstává problémem domácí stadión, kde vyhráli jen jeden z pěti posledních zápasů. Přesto situace není tak špatná, jak se může z pohledu na tabulku zdát. Šestnácté místo pochopitelně není nic k chlubení, ale ztráta pouhých dvou bodů na příčku osmou vzbuzuje jistý optimismus. Hlavní problémy vznikají kouči Chaparrovi opět v útoku, i když k dispozici mu už bude Sergio García, který minule chyběl pro karetní trest. Mimo hru ale budou Mark Gonzáles, Edu a Xisco.

Racing Santander přijíždí na stadión Manuel Luis de Lopera ve výborné formě, rozhodně nejlepší v sezóně. Postup v Copa del Rey, triumf na Mestalle, dvě ligové výhry v řadě... Hlavním protagonistou je bezpochyby Mohammed Tchité. Krom Pereirovy trefy proti Murcii totiž Tchité vstřelil všechny góly svého týmu ve všech soutěžích od šestého ligového kola...

Kouč Muňiz se sestavou moc problémů mít nebude, důležitou absencí bude jen ta Luccina, Garay nebyl povolaný z rozhodnutí trenéra, střed obrany tedy bude hrát ve složení César Navas-Marcano.

A na závěr menší statistický údaj pro zklidnění optimismu Kantábrijců: Racing na hřišti Betisu nevyhrál od sezóny 1997/1998...
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.20 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Espanyol Barcelona - CD Numancia  (neděle 17:00)
V jednom z dalších nedělních duelů Primera Division hostí Espanyol na Estadio Olímpico nováčka soutěže z Numancie.

Domácí budou v utkání favoritem, i přesto že zrovna dvakrát dobrou formu nemají. Po dobrém vstupu do sezony, kdy Espanyol dvakrát vyhrál a vedl tabulku, tak od té doby v osmi utkáních zvítězil už jen jedinkrát, to když v předminulém kole porazil na domácím stadionu nejtěsnějším možným rozdílem Osasunu. V minulém kole naopak Los Pericos výsledkem 0:1 podlehli Deportivu La Coruňa. Tabulkou se tým Bartolome Marqueze propadl až na dvanácté místo. Radost udělali hráči Espanyolu svým fanouškům v týdnu postupem přes Celtu Vigo do další fáze Copa del Rey, tým z Barcelony ve středečním odvetném duelu přehrál druholigový celek 3:0 a po remíze 2:2 ve Vigu bez problému postoupil.

Numancia na tom je s křivkou formy podobně jako Espanyol, po prvním kole a euforickém vítězství nad Barcelonou, a poté neštastnou prohrou po velmi dobrém výkonu s Realem Madrid byli všichni mile překvapeni výkony nováčka soutěže. Ovšem od třetího kola to šlo se svěřenci Sergije Krešiče z kopce, když v osmi zápasech vybojovali pouhé čtyři body. Numancie tedy v dosavadní části sezony získala sedm bodů, o pět bodů méně než její nedělní soupeř a v tabulce jí patří sestupová osmnáctá pozice. V Copa del Rey se Numancii narozdíl od Espanyolu nevedlo, když po dvou porážkách vypadla s dalším nováčkem Primera Division Sportingem Gijón.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.40 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atlético Madrid - Deportivo La Coruña  (neděle 17:00)
Zápas Atlétika Madrid s Deportivem La Coruňa je soubojem dvou celků z lepšího středu tabulky.

Atlétiko zatím podává v této sezoně velmi rozdílné výkony. Dost rozladil jeho fans poslední domácí zápas v Copa del Rey, a to proti Orihuele, která hraje Segunda division B - Grupo 3. Tento duel totiž skončil bez branek 0:0, ale vzhledem k výhře v Orihuele Atlétiku tento výsledek k postupu stačil. Zejména Forlán v tomto zápase dost šancí spálil a židle pod koučem Javierem Aguirrem tak zůstává velmi vratká. V poháru Atlétiko šetřilo několik hráčů, nyní by měla opět nastoupit nejsilnější sestava, jediný zraněný je bek Antonio López. Vedle Heitingy by na stoperu měl nastoupit Tomáš Ujfaluši.

O jednu příčku tabulky lépe je na tom zatím hostující La Coruňa. Depor se můžu spoléhat na pevnou defenzivu, dobře chytá i gólman Aranzubía. Doposud inkasoval jen devětkrát, z toho sedmkrát proti Valencii a Gijonu. A občas předvede i velmi efektivní ofenzivní hru, například když vstřelil tři góly Betisu na jeho půdě a odvezl si odtamtud výhru. Poslední dva ligové zápasy La Coruňa vyhrála, s přehledem si poradila i v Copa del Rey s Elche. I Depor by měl vyběhnout na trávník v silné sestavě, v čele s veteránem Valeronem a na hrotu s Bodipem.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Leo Franco - Perea, Heitinga, Ujfalusi, Pernía - Maxi Rodríguez, Maniche, Raúl García, Simao - Forlán, Agüero
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Aranzubia - Pablo, Lopo, Colotto, Luis - Sergio, Rodríguez, Lafita, Valerón, Guardado - Bodipo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.50 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Athletic Bilbao - CA Osasuna  (neděle 19:00)
V 11. kole se spolu utkají dva nejsevernější kluby Primera Division, Athletic Bilbao s Osasunou Pamplona.

A zároveň také dva poslední týmy průběžné tabulky. Domácímu Athletiku patří prozatím devatenáctá příčka, má na svém kontě jen šest bodů. Jen jednou doposud vyhrál v lize, lépe se mu daří v Copa del Rey, kde proklouzl těsně o gól do dalšího kola přes Recreativo Huelva. Oba celky nyní potřebují body jako sůl. Výhodou domácích je, že hrají doma a nemají takové problémy se střílením branek. Zato ale hodně inakasují. V posledním ligovém zápase Bilbao remizovalo 3:3 na Mallorce. Náhradní gólman Lafunete má gastroenteritidu, nakopnutý je bek Koikili, drobný svalový problém má Yeste a jeho start je nejistý.

Navařané doposud v lize nevyhráli, povedlo se jim to alespoň v Copa del Rey, kde porazili v odvetě Getafe a s odřenýma ušima postoupili dál. Zkušený kouč José Antonio Camacho je ale optimistický, tvrdí, že první ligová výhra je pouze otázkou času. Velkou slabinou je ale zatím ofenziva, jen tři vstřelené góly je hodně špatná statistika, i když lepší je to obdrženými góly, kterých je devět. A to je po Barceloně a Seville nejlepší číslo. V posledním ligovém zápase Osasuna remizovala 0:0 s Getafe, hrála s tímto celkem v poslední době celkem třikrát. Problémy se sestavou má Camacho v obraně. Josetxa vyřadí ze hry na tři týdny virus, zraněný je Roversio. Dalšími absentujícími budou Font, Dady, Delporte, Monreal a Puňal.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Iraola, Aitor Ocio, Ustaritz, Balenziaga - Javi Martínez, Orbaiz - David López, Etxeberria, Gabilondo - Llorente
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Roberto - Azpilicueta, Cruchaga, Miguel Flaño, Oier - Vadocz, Nekounam - Juanfran, Ezquerro, Plašil - Sola
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.20 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Recreativo Huelva - FC Barcelona  (neděle 21:00)
Vedoucí Barcelona cestuje do Huelvy s jasným cílem - využít zaváhání Valencie a Realu Madrid a upevnit si zatím zaslouženou první příčku v tabulce. Recreativo by pro změnu konečně rádo vyhrálo poprvé doma, i když Barca zrovna není ideálním soupeřem na podobné mety.

Barca sice v lize vyhrála již osmkrát v řadě, nicméně nepřesvědčivé výsledky ze zdánlivě nedůležitých zápasů (Basilej, Benidorm) možná můžou věštit lehčí pokles koncentrace a jakousi formu uspokojení. Není se tedy co divit, že se Guardiola snaží hráče neustále motivovat a držet stoprocentně připravené, ostatně v týdnu inkasoval každý z fotbalistů 500 eur pokuty za pětiminutové opozdění na tréninku...

Ve zmiňovaném utkání s Benidormem nastoupila řada opor jako Alvés, Puyol či jako náhradník Messi, to ještě více znejistilo ty, co se snaží odhadnout základní jedenáctku pro zápas s Huelvou. Alvés i Messi by asi v základu být měli, u Puyola už to tak stoprocentní není, i když absence Abidala a nepřílišná důvěra v Sylvinha a Cácerese asi znovu Guardiolu přinutí, aby kapitána týmu nasadil.

V záloze má místo jisté Xavi, další dvě místa možná budou pro Tourého a Gudjohnsena, šance ale mají i Busquets a česrtvě uzdravený Keita. Útok pravděpodobně beze změn - Messi, Eto’o, Henry.

Jak už bylo řečeno, Huelva ještě nedokázala v letošní Primera División vyhrát na domácím stadiónu a pro věrné fanoušky by byly tři body proti Barceloně tím nejlepším dárkem za čekání. Rmíza by však také bodla, zvláště když v týdnu přišlo i vyřazení z poháru...

Kouč Alcaraz nemůže počítat se zraněným Ersenem Martínem, připraven ale bude Camuňas. Sestava tak pravděpodobně bude vypadat následovně: Riesgo, Bouzón, Morris, César Arzo, Poli; Sisi, Javi Fuego, Jesús Vázquez, Tornavaca; Javi Guerrero a Marco Ruben.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 9.00 - 4.00 - 1.35
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona1081134:825
2.Villarreal CF1073019:924
3.Valencia CF1072123:923
4.Real Madrid1072128:1623
5.Sevilla FC1062216:820
6.Deportivo La Coruña104339:915
7.Atlético Madrid1042419:1614
8.Getafe CF1034310:1213
9.Málaga CF1041513:1713
10.Racing Santander1033410:1212
11.RCD Mallorca1033411:1512
12.Espanyol Barcelona103347:1112
13.UD Almería1033411:1612
14.Sporting Gijón1040616:2312
15.Real Betis1032513:1311
16.Real Valladolid103169:1710
17.Recreativo Huelva101455:157
18.CD Numancia1021710:217
19.Athletic Bilbao1013610:206
20.CA Osasuna100553:95

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (125)

Přidat komentář
-Kopy-

Tak dneska jasné dvě jedničky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tipuješ na fóru, Čr vs Sr.

Reagovat
-Kopy-

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska není o čem hovořit. Oba dva zápasy skončí výhrou hostů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
madridcan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Není co řešit, dvě plichty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Valladolid 1 - 2 Real

Reagovat
smazaný uživatel

Jen škoda, že to neuvidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Gijon Vale potrapi to som si isty Asi to sice nebude stacit ale ak by dal prvy gol tak potom

Na Real sa bojim povedat ze uz musi vyhrat lebo to neskonci potom dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Valladolid to tuším ukope na 2-2, Valencia je velice silná a se sympaticky hrajícím Gijónem by neměla mít potíže (4-1)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to jasné, Vágner Love v zimě do Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

odkial mas ze to je jasne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné to není, ale hodně pravděpodobné. A nepředpokládám, že by Real o Vágnera neprojevil zájem.

Reagovat
smazaný uživatel

JOOO, skvělá zpráva. Aspoň Necid distane sanci v zakladni sestave, navic Love je muj oblibenev a pro jeho prichod uz jsem dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak jdes dnaska na Banik?

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně.

Reagovat
smazaný uživatel

fajn na tribunu (nekrytou)?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš na ochozy?

Reagovat
smazaný uživatel

jjj

Reagovat
smazaný uživatel

ja du jeste s kamaradama vedle kotle...

Reagovat
smazaný uživatel

na P1

Reagovat
smazaný uživatel

Já jdu na tribunu.

Reagovat
smazaný uživatel

mas permanentku nebo co?

Reagovat
stas87

dnes valla neprehra tusim senzaciu 1:0 sesma

Reagovat
madridcan

real vyhra 0:4...som sa nasral

Reagovat
stas87

skoda ze u nas uz nehra llorente valla neprehra a pomoze barce

Reagovat
madridcan

myslim si,ze barcelona v tejto sezone nepotrebuje niciu pomoc

Reagovat
smazaný uživatel

zatial

Reagovat
stas87

myslel som to tak ze valladolid ak vyhra pomalinky vyradi real z boje o 1 miesto tak na co ten smajl?cim driv real odpadne tim lepsie (po valle fandim najviac barce)

Reagovat
smazaný uživatel

ty si slovak alebo cech? lebo tvoj komentar je nejaky ceskoslovensky

Reagovat
stas87

cechoslovak narodil som sa v ceskej potom sme sa prestahovali na slovensko a pak zasa do ceskej tatko je slovak mama z juznej moravy a skoncili sme na juhu cr

Reagovat
madridcan

pekna blbost

Reagovat
stas87

nie je nic krajsie nez ze vyhra moj oblubeny tim a odstreli trenera ktoreho nemusim dufam ze to bude podarena sobota

Reagovat
smazaný uživatel

Robinho kde jsi !!!Real tě potřebuje...

Reagovat
One-Real

Toho skunka ne ...

Reagovat
smazaný uživatel

odešel to je pravda ale je excelentní technik a dělal toho pro real MOC A MOC..to mu nemůžeš upřít..

Reagovat
One-Real

Robinho měl dva druhy zápasů, budto hrál výborně nebo hrál hrozným způsobem, takže to ber z obou stran, já ho tu nechci už ani vidět, kvůli tomu, co udělal!

Reagovat
One-Real

*Co udělal= Jak se choval, co říkal...

Reagovat
smazaný uživatel

to máte pravdu ale já bral jen tu fotbalovou stránku.Tady tyto věci co dělal jsou jasný.Nebo tito jihoameričané jsou všichni stejní...

Reagovat
smazaný uživatel

To je nesmysl.

Reagovat
stas87

kyslik veris valladolidu???

Reagovat
smazaný uživatel

No popravdě ani ne...

Reagovat
madridcan

Reagovat
One-Real

Kyslík věří rozhodčím...

Reagovat
stas87

to si ma teda sklamal...

Reagovat
One-Real

Fotbalová byla tak napůl, jak říkám měl dva typy zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

doufám že Valencie a real ztratí nějaké body.. Budou brzo vánoce tak ať trochu rozdávají..já mám dárky rád..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi8

dockali sme sa

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy dávaj záznam BARCY ?

Reagovat
madridcan

zase vymysleny ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

co má Schuster proti Diarrovi?

Reagovat
madridcan

mozno zranenie

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to zatím vypadá, bohužel se nedivám?

Reagovat
smazaný uživatel

Valladolid ovládá hru, Real čeká na brejky. - nadpis As...

Reagovat
smazaný uživatel

takže herně bída, jinak nadpis As si může přečíst taky, já jsem myslel spíš nějaké zhodnocení, jako kde je zatím náš nejlepší hráč, jestli měl Valladolid šance nebo naopak atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli si můžeš přečíst nadpis As, tak si můžeš přečíst i zbytek.

http://www.marca.com/marcador/futbol/2008_09/primera/jornada_11/vad_rma/)

Reagovat
madridcan

zbohom Bernd a dakujeme za minulu sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec bych se nedivil, kdybste stejně vyhráli...

Reagovat
smazaný uživatel

pochybuju...

Reagovat
smazaný uživatel

Real podobným stylem vyhrál poslední dvě ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Real podobným stylem vyhrál poslední dvě ligy.

Reagovat
madridcan

co vyhrali?dnesny zapas?Neni sanca...uz som to aj vypol

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíš...

Reagovat
smazaný uživatel

vsadíme se?

Reagovat
madridcan

by ma zaujimalo o co sa mozes cez internet stavit...a mal by si verit realu

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tak imaginárně můžem... Real jestli nevyhraje, tak remizuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem velmi rád prohrál (ale nechybělo moc...)

Reagovat
madridcan

nechybalo moc?Mozes to upresnit?Ako vravim uz som to nepozeral od golu vallaloidu...

Reagovat
smazaný uživatel

Po naprosto neskutečnýé chybě Borji byl úplně sám před brankářem Raúl, pak Cananvaro z rohu do šibenice a na brankové čáře zastavil obránce...

Reagovat
madridcan

dobre,ze som to nepozeral...by ma Maria skarala

Reagovat
madridcan

neni sanca ti vravim

Reagovat
smazaný uživatel

Kolikrát to takhle vypadalo a pak nějaký haluz gól, případně penaltka a vše bylo jinak. Nespočet za poslední roky...

Reagovat
smazaný uživatel

Real podobným stylem vyhrál poslední dvě ligy.

Reagovat
madridcan

kluuuuuud

Reagovat
smazaný uživatel

Zase taras nezmysly.. ze Real vyhral posledne dve ligy podobnym stylom.. kktina

Reagovat
smazaný uživatel

Pššt, zkrátka to tak je, tvůj názor je zbytečný.

Reagovat
smazaný uživatel

Skor ty si tu zbytocny lebo tie tvoje demencie sa uz nedaju citat.. Videt ze si cely posraty z barcelony ked hentake kraviny tu vypotis..

Reagovat
smazaný uživatel

Tichučko.

Reagovat
smazaný uživatel

To uz dufam ze budes

Reagovat
smazaný uživatel

a jeeeje dneska jsem se dosal po dvou dnech k internetu a tesil se ze me opet pobavi muj oblibenec dr.kyslik. no a nezklamal. spis jeste predcil ocekavani. chlape ty musis mit sebevedomi az do oblak. meles tady nejvetsi kraviny ze vsech a jeste si dovolis takove komentare. to mi pripada jako by nekdo tvrdil ze 1+1=7 a kazdemu kdo by se ho snazil presvedcit o opaku by jen s vsevedoucim bohorovnym usmevem odpovidal:"vy nic nevite". nekdy mam pocit ze si delas jen srandu nebot jinak to fakt neni mozne. ty nejsi fanousek, ty jsi totalne zaslepeny maniak. takze abych odpovedel na tvuj prispevek jak real vyhral 2 ligy....ne tak to neni a ty jsi nemocny jedinec. Jinak uz to ze napises totalni hovadinu a jeste reknes ze to tak proste je, tak to prekonavas sam sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý příspěvek o fotble, ještě že tu jsi. Já jsem možná nemocný jedinec, ale že ty věnuejš veškeré příspěvky na EF mně, to platí s naprosto určitostí.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, to s urcitosti je...ale s urcitosti je take pravda to co jsem napsal...ty se sem taky nechodis bavit o fotbale, ale spis se hadat....a abych pouzil zhruba tvou citaci:"to neni nazor, tak to proste je" kdyz se to opakuje 100krat za sebou tak to neni nahoda

Reagovat
smazaný uživatel

TAk to prostě není, v každé diskuzi mám plno fotbalových příspěvků, nehledě na články, které píšu. Smůla.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

valla valla valla valladolid!!!!kysliku tak uz veris ze sme dobry???aj ked nedal gol sesma tak som spokojny este aby zajtra vyhrala barca valla nezostupu

Reagovat
smazaný uživatel

at zije valladolid

Reagovat
smazaný uživatel

Já přece nemluvil o tom, zda jste nebo nejste dobří... mnoho týmů lepších než Madrid s ním prohráli.

Reagovat
smazaný uživatel

o

Reagovat
stas87

pozeral si to?ja som na oslave kamaradkinych narodkach cize som to nevidel povidej prehanej strasne ma to zaujima

Reagovat
smazaný uživatel

No tak přepínal jsem mezi tím a zorem, Valladolid sympatický ale stejně debilně jako všem ostatním proti Realu hrozně narostlo sebevědomí a místo toho, aby si závěr takticky pohlídali, tak to málem projeli.

Reagovat
stas87

minuly zapas 6 kusov v barce teraz uplne nieco ine!!!

Reagovat
stas87

sry to bolo trocha mimo ale momentalne som velmi stastny!!!loni sme hrali o zostup do posledneho kola tak letos dufam ze sa zachranarskym bojom vyhnem

Reagovat
smazaný uživatel

Všecko ven.

Reagovat
madridcan

100 pre novy real

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Reagovat
smazaný uživatel

já bych určitě ten nový Real neskládal bez Schustera a Ramose. To by měly být základní kameny

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím, že zastáváme podobné fotbalové myšlení. Ale pořádný sniper typu Savioly a univerzál jako Drenthe taky nesmí chybět...

Reagovat
smazaný uživatel

Zapomínáte na Metzeldera, tomu bych dokonce svěřil kapitánskou pásku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bože ten tip EF.cz prej Barca jen remíza Dle mě 1:5

Reagovat
satan_666

je to síla no

Reagovat
smazaný uživatel

Podobně se tu smáli v prvním kole.

Reagovat
smazaný uživatel

Atletíco a Villarreal- nejlepší týmy PD

Reagovat
smazaný uživatel

tak tomuhle se říká Komentář

Reagovat
smazaný uživatel

Gijon do toho!! Po tom, co dostali výprask od Barcy i od Realu, jsem jim začal fandit, doufal jsem, že se zvednou, ale že až tak??

Reagovat
antimadrista

tiket v háji, ale prohra realu těší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

prajem ti krach

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele