Anglická Premier League - preview 4. kola

10.09.2011, 08:17, aktualizováno 12.09.2011, 08:46
Previews
Queen's Park Rangers Rangers hostí v dohrávce šestého kola Newcastle. Zajímavý zápas čeká domácího záložníka Bartona, který do Londýna přestoupil během léta. Manažer Rangers Warnock dokonce uvažuje, že z Bartona udělá kapitána.
Queen's Park Rangers - Newcastle United  (pondělí 21:00)
Na pondělí pro nás Premier League schovala jeden delikátní souboj. Sic patnáctý celek hostí šestý, o zábavu by mělo být postaráno. Joey Barton by si totiž měl odbýt svůj debut v dresu QPR zrovna proti svému bývalému mužstvu. Od něho se přitom čeká stvrzenka, že není takhle vysoko náhodou.

Takové zkonstatování je přitom nasnadě. Newcastle letos ještě žádného soupeře vysloveně nepřehrál, především v úvodech zápasů se Sunderlandem a Fulhamem pak za kratší konec provazu tahal vážně očividně. Přesto jsou nyní v rámci Premier League Magpies dál neporaženy už v šesti po sobě jdoucích zápasech, z nichž rovnou polovinu strhly na svou stranu. Naposledy si takto počínaly v duelu s Cottagers, ve kterém Newcastle zachraňoval "double" Leona Besta. Podobně skvěle přitom Straky do nové sezony neodstartovaly od roku 1995 - tento ročník nakonec dotáhly na úžasnou druhou příčku. Tak vysoko teď ale nemohou mířit ani z legrace.

Rangers se zatím trošku trápí - což ideálně dokumentuje i bilance jejich největší hvězdy. Adel Taarabt vyslal na soupeřovy brankáře už 14 projektilů, ani jeden z nich se však dosud neujal. A bídně si ostatně vedou i jeho spoluhráči. Jediným zářezem Londýňanů proto doteď zůstává vítězná Smithova trefa z utkání na Goodison Parku. Jinak QPR utržilo dvě nepříjemné porážky - 0:4 od Boltonu a 0:2 od Wiganu. I na svém domácím stánku potom v kombinaci s programem League Championship prohrálo všechny tři poslední střetnutí.

Také Neil Warnock evidentně není s formou svého týmu spokojen, takže s podporou bohatýra Fernandese rozjel v poslední den přestupový kolotoč. Tři z šesti nových akvizic by se pak mohly okamžitě objevit v základu - Barton, Wright-Phillips a Luke Young. Zároveň jsou tu ale i jiní hráči, kteří jsou manažerovi čerstvě k dispozici. Trest vypršel Hillovi a virus již opustil tělo Campbella.

To na straně Newcastlu je veskrze klid, a to nejspíš ani ne před bouří. Ambice na základ můžou mít z náhradníků snad akorát Marveaux s Dembou Ba, přičemž Pardew už dříve avizoval, že na hostování získaný bek Santon nejspíš začne na lavičce.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 3.20 - 2.90
více informací
Norwich City - West Bromwich Albion  (neděle 14:30)
Nedělní program anglické Premier League otevře utkání mezi nováčkem soutěže Norwich City a doposud bez jediného bodu na sestupových pozicích krčícího se West Bromwich Albion. Canaries mohou jít do duelu s pozitivními myšlenkami, jelikož v minulém kole na půdě vicemistra Chelsea zanechali dobrý dojem a o vítězství Blues rozhodl až gól z penalty 10 minut před koncem základní hrací doby.

To Baggies doma nestačili na Stoke City, jemuž rovněž gólem v posledních minutách podlehli 0:1. Pod vedením Roye Hodgsona, tedy od února 2011, tak vůbec poprvé vyšli gólově naprázdno. West Brom potřebuje body jako sůl, když totiž naposledy prohráli své první tři zápasy, znamenalo to sestup do Championship. Je tedy načase zabrat.

V rámci Premier League se tyto dva celky setkali jen dvakrát, v sezoně 2004-05, a úspěšnějším byl Norwich. Doma svého dnešního soka porazil 3:2, na Hawthorns se pak po bezgólové remíze body dělily rovným dílem.

West Bromwich možná nebude moci opět spoléhat na schopnosti útočníka Shana Longa, jenž přišel před sezonou z Readingu a gólem zatížil konto jak prvním kole Manchesteru United, tak i ve druhém Chelsea. Mladý forvard má problém s lýtkovým svalem a pravděpodobnost jeho startu je zhruba fifty-fifty. Místo něho by mohl ofenzivu Baggies vést Peter Odemwingie. Kanonýr už téměř vyléčil poraněný kotník a stejně jako Zoltan Gera, který se vrací po třízápasové stopce, je schopen nastoupit.

Canaries se budou muset obejít bez brankářské jedničky Johna Ruddyho. V utkání s Chelsea totiž za penaltový zákrok uviděl červenou kartu a automaticky tak jeden zápas uvidí pouze z tribuny. Na jeho místo tak nastoupí Declan Rudd a bude doufat, že jeho tým nenaváže na "tradici" z letošní sezony, v níž dosud při každém klání čelil hrozbě pokutového kopu. Otazník visí rovněž nad startem obránce Zaka Whitbreada, naopak vyléčený James Vaughan se chystá na svůj debut ve žlutém dresu.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.60 - 3.30 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Fulham FC - Blackburn Rovers  (neděle 17:00)
Druhé utkání z dnešní nabídky anglické Premier League se odehraje v Londýně, přesněji v jeho západní části, kde se nachází Craven Cottage, stánek místního Fulhamu. Do něj k zápasu 4.kola nastoupí společně s Blackburnem a při pohledu na tabulku je jasné, že oběma celkům půjde o hodně. Přinejmenším o přízeň fanoušků a důstojnost.

Fulham do letošní sezony rozhodně nevkročil ideálně. Remíza s Aston Villou sice žádnou tragédii nepředstavuje, avšak následné dvě porážky od Wolverhamptonu a Newcastlu už tak příjemné nejsou. Zvláště, když ve všech třech střetnutích dokázali Cottagers vstřelit jen jediný gól díky Clintovi Dempseymu.

Blackburn je na to však ještě o něco málo hůře. Ten totiž s Villans nedokázal uhrát ani ten jeden bod za remízu, což zopakovali i ve vzájemném měření sil doma s Evertonem a Wolverhamptonem. Obzvláště poslední klání s Toffees má pro Rovers velmi hořkou pachuť. Svěřenci Steva Keana totiž v průběhu 90 minut měli výhodu dvou pokutových kopů, jenže neproměnili ani jeden. To se naopak v nastaveném čase podařilo Artetovi a proto se Blackburn nyní krčí bez bodu na samém chvostu tabulky.

Z něj by tradičnímu klubu měly pomoci posily z posledního dne přestupního termínu, tedy útočník Yakubu, záložník Simon Vukčević a nakonec obránce Scott Dann. Obejít se ovšem musí bez klíčové postavy záložní řady Mortena Gamsta Pedersena, otazníky visí i nad starty Ryana Nelsena a Davida Dunna.

Také Fulham se těší na debut svých posil, především desetimilionový Bryan Ruiz z Twente Enchede dává účastníkovi Evropské ligy a finalistovi této soutěže z předminulé sezony příslib lepších časů. Na debut se chystají také Orlando Sa a Zdeněk Grygera, jenž vytvoří český duet s Marcelem Gecovem. S kolenem neustále laboruje Simon Davies, nenastoupí ani John Arne Riise, který přijel zraněný z reprezentačního srazu.

Blackburn bude chtít napravit špatné vzpomínky z posledních dvou návštěv Craven Cottage, z nichž si pokaždé odnesl tři inkasované branky a prohru v kapse. Fulham však těží ze stále dobré defenzivy, jež udržela čisté konto v 10 z posledních 16 zápasů. Doma navíc Cottagers prohráli jen jednou od začátku roku 2011.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.70 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Arsenal FC - Swansea City  (sobota 16:00)
Debakl od Manchesteru už z větší části odvál čas, přesněji řečeno reprezentační přestávka, a tak mohou Kanonýři do budoucna hledět přeci jen pozitivně naladěni. Právě vyráží do utkání s impotentní Swansea, a to minimálně se třemi novými tvářemi.

Právě v roce, kdy se královna Viktorie stala nejdéle vládnoucím monarchou historie, utrpěl Arsenal poslední drsnější porážku než tu, kterou mu v minulém kole připravili Rudí ďáblové. Z toho i z jediného bodu vytěženého z úvodních tří kol - tedy nejhoršího startu, který fanoušci dnešní teenagerovské generace pamatují - by se Gunners správně měli vzpamatovávat ještě hodně dlouho. Nebývale horlivým nakupováním však Arsene Wenger dal příznivcům londýnského celku záminku, aby se alespoň naoko tvářili, že se nic neděje a začíná se opravdu nanovo.

Velšané mají se značkou Arsenalu leccos společného. Třeba to, že rádi chovají balon na svých kopačkách nebo střeleckou impotencí. Ta je sice pro Kanonýry něčím nezvyklým, letos je nicméně dokonale charakterizuje. Dvě ligové trefy do sítě MU, navíc jen jako malinká náplast na osm inkasovaných. Pouze dva střelci ve všech soutěžích. Swansea je na tom ještě hůř - třikrát v řadě její střelci soupeřova brankáře nepřekonali. Na druhou stranu zase velšský celek neinkasoval jak od Wiganu, tak od Sunderlandu. Do Londýna teď cestuje poprvé od zvládnutého finále play-off League Championship a doufá v první prvoligovou výhru od května 1983.

Duo Gibbs-Walcott je v pořádku a připraveno nastoupit již proti Swans. Objevit by se na hřišti měly i posily v osobách Artety, Benayouna a Mertesackera, který hnedka bude zaskakovat za čerstvě zraněného Vermaelena. Rosický si z reprezentačního srazu dovezl zranění, které ho na trávník nepustí, Santos zase z Fenerbahce nedostatečnou fyzičku. A Park Chu-Young pro změnu stále čeká na vizum, které nejspíš nestihne vyřídit včas.

Také posily Swansea ale mají problémy s papírováním. Ani Halliche ani Situ proto ještě nebudou moci za svůj nový klub startovat. Debut by si ovšem mohl odbýt alespoň Bessone.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.35 - 4.75 - 8.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Everton FC - Aston Villa  (sobota 16:00)
David Moyes má za sebou složité dny, respektive jednu těžkou 24hodinovku. Během ní totiž ztratil Beckforda s Yakubuem i jejich podporovatele ze zálohy Artetu. Zase jednou tedy bude mít děsivé problémy se skládáním ofenzívy, a to zrovna proti Aston Ville a tedy i Alexu McLeishovi, který je pověstný svým opatrným stylem hry.

Villans pod skotským manažerem nicméně zatím úplného "zanďoura" nehrají. Pořád inkasovali pouze jedinkrát - v zápase s Blackburnem, kdy jim to nejmíň vadilo a nakonec ho také vyhráli 3:1. Na druhou stranu s útočením stále problémy mají, vepředu působí nesourodě a leckdy i "nesmyslně", jak chybí mozky týmu Ashley Young a Stewart Downing. Veškerá tíha teď dopadá na bedra Gabbyho Agbonlahora, případně Charlese N’Zogbii. Útočníci typu Heskeyho a Benta se sami do šancí vážně nedostanou.

Everton možná dal senzační prohrou s QPR vzpomenout na svá předešlá trápení v úvodech ročníků, jenže následný skalp Rovers přeci jen vnukl příznivcům Toffees nějakou naději. Horší to už bylo s koncem přestupového okna, o němž už byla řeč. Sám Moyes během něho stihl zareagovat dvěma relativními zajíci v pytli. Drentheho talent je nicméně nezpochybnitelný, stejně jako Stracqualursiho vizitka loňského nejlepšího střelce argentinské ligy. Bude to ovšem stačit? Vždyť Everton se stále ještě naplno nenaladil na vítěznou vlnu - triumfoval pouze třikrát v 17 utkáních - a trápí se i jeho obvyklý tahoun Tim Cahill, jenž dosud v tomto kalendářním roce ani jednou nenapnul síť.

Moyesovi se během reprezentační pauzy jenom přitížilo, když si z nigerijského srazu přivezl menší zranění Anichebe. Ani on by v sobotu neměl být k dispozici. Naproti tomu Baines, který se rovněž od národního týmu vinou bolesti odpojil podstatně dříve, se svého neduhu zbavil právě včas. Což platí i o dlouhodoběji marodících Gueyem a Colemanovi.

Darren Bent byl dalším Angličanem, který se s reprezentací na pohled srazil jenom za účelem vlastní rekonvalescence. Za národní tým nakonec neodkopal ani minutu a také se předčasně vydal zpátky. Teď by už nicméně měl být zdráv a připraven startovat, stejně jako obě nové posily - Alan Hutton a Jermaine Jenas.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.20 - 3.65
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester City - Wigan Athletic  (sobota 16:00)
Utkání, o jehož výsledku pochybuje jen málokdo. Gólovými hody nabuzený Manchester City přivítá v jednom ze sedmi sobotních utkání loni do poslední chvíle se zachraňující Wigan a favorit je jasný. Latics se pokusí na Etihad Stadium suverénní Citizens překvapit, ovšem proti rozjetému manchesterskému klubu to budou mít nesmírně obtížné.

Manchester City zahájil sezonu stylově. Při Agüerově premíéře, i díky dvěma Argentincovým brankám, vyprovodili nováčka ze Swansea 4:0. Následovala výhra 3:2 na půdě Boltonu a konečně šokující kanonáda na White Hart Lane, kde domácí Tottenham zničil čtyřmi brankami exteplický Džeko a zařídil vítězství v poměru 5:1.

To Wigan se dočkal tříbodového počinu až v posledním kole proti QPR. A to si přitom svěřenci Roberta Martineze mohli těžko přát snadnější los - první tři zápasy, tři nováčci a dva z nich navíc na domácí půdě. Ani jednoho z dvojice Swansea, Norwich ovšem porazit nedokázali. Formou přitom jina oplývají poměrně dobrou, což potvrdil zlepšený výkon právě z minulého klání a fakt, že od začátku sezony neprohráli.

Navázali tak na heroické výkony z konce minulého ročníku, kdy vehementně zachraňovali ligovou příslušnost. Celkově tak na šňůrku neporazitelnosti navlékli ve Wiganu už sedm korálků. Přetrhat ji však bude chtít na Eastlands domácí Manchester City, který se mimochodem taktéž snaží o rekordní zápis. Šest výher v řadě značí nejlepší bilanci od sezony 1977-78, kdy se klubu podařilo vyhrát ještě o jedno klání více. Dnes je tak ideální příležitost k jeho vyrovnání.

Fanoušci se mohou těšit na nejlepšího kanonýra Premier League Edina Džeka, jenž s šesti góly vede tabulku střelců. Stejně tak na posilu z Arsenalu Samira Nasriho, jenž proti Tottenahamu připravil tři branky. V posledních dnech sice Francouze trápil zlomený palec, avšak připraven by být měl. Přes problém se stehnem se přenesl i Micah Richards.

Po půl roce pak přichází návrat nejočekávanější - za doping suspendovaný Kolo Touré si svůj trest odkroutil a vrací se tak do fotbalového kolotoče. Do něj naopak ještě chvíli nenasedne nová akvizice Owen Hargreaves, jenž ještě není ve stoprocentní kondici. Nejistý je také start Garetha Barryho. Wigan bude postrádat obrannou dvojici Alcaraz - Gohouri, posily z posledního dne přestupního termínu Shaun Maloney, Albert Crusat a Patrick van Aanholt jsou však připraveni k debutu.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.16 - 6.75 - 16.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Stoke City - Liverpool FC  (sobota 16:00)
Asi bychom těžko pátrali v našich myslích, na který zápas Stoke City se upínala větší pozornost než právě na ten dnešní s Liverpoolem. Aby ne, vedení Potters se poslední den přestupního termínu činilo asi nejvíce z celé Premier League, což vyústilo v senzační příchod dlouhána Petera Crouche, jehož z Tottenhamu doprovodil ještě Wilson Palacios. Třetí posilou se stal útočník Birminghamu Cameron Jerome.

Z kdysi ligového otloukánka se letos nejspíš definitivně stal jeden z nejnepříjemnějších soupeřů ligy a dost možná černý kůň na pohárové pozice. Kádr na to ve Stoke rozhodně mají. Dnes proti nim ovšem stojí Liverpool, jenž si přes léto výrazně pustil finanční žilou a na oplátku vstříc Anfield Road přicházely zvučné posily. Adam, Enrique nebo Downing, těsně před uzávěrkou pak i Craig Bellamy, který se těší na znovuobnovení liverpoolské kariéry.

Reds se zřejmě budou znovu spoléhat na filigránské kousky Luise Suareze, který je dosud se dvěma brankami nejlepším střelcem klubu. Pomohl jimi k remíze se Sunderlandem a k důležitému vítězství na Emirates Stadium proti Arsenalu. Doma s Boltonem se při výhře 3:1 již trefovali jiní.

Stoke se rovněž může pochlubit solidní bilancí. Po cenné remíze s vicemistrem Anglie Chelsea a vzhledem k času vyrovnání možná ještě cennějšímu výsledku 1:1 na půdě nováčka Norwiche konečně triumfovali. Přestože to dlouho vypadalo na další remízu, nedorozumění v defenzivě WBA v posledních minutách a gól Shottona znamenal tři body pro "Hrnčíře".

Těm může scházet dvojice Wilson - Delap, která není stoprocentně fit a o jejím startu rozhodnou až fyzické testy. Na druhé straně nebude moci svůj tým ze hřiště i teď podpořit kapitán Steven Gerrard, naopak Glen Johnson je konečně v pořádku a vyhlíží svůj sezónní debut.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.50 - 3.25 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sunderland AFC - Chelsea FC  (sobota 16:00)
Po reprezentační pauze má Chelsea další jednoznačný cíl - přivést tři body ze Sunderlandu, proti kterému se jí daří. Loňský výbuch na Stamford Bridge je už určitě zapomenut a Blues určitě nechtějí potřetí v řadě zažít venkovní zápas bez vstřelené branky. Vždyť to se jim naposledy podařilo v roce 2002.

Chelsea porazila Black Cats dvanáctkrát z posledních třinácti představení, přičemž nastřílela 38 branek. To je slušná bilance a Sunderland se může v sobotu oprávněně obávat. Doufat snad mohou jen v zopakování loňské senzace. V Londýně Sunderland na podzim vyhrál 0:3.

Na Stadium of Light to ale zřejmě bude v sobotu odpoledne jiný zápas. Domácí jsou navíc bez útočníka Asamoaha Gyana, který si poranil stehenní sval, když reprezentoval Ghanu. To znamená, že by měl debutovat Nicklas Bendtner, kterého získal manažer Steve Bruce na hostování z Arsenalu.

Dánský dlouhán má za úkol jediné - probudit mdlý útok Sunderlandu. Ten stále nedokázal zacelit díru po v lednu odešlém Darrenu Bentovi a letos dal ve třech zápasech jen jedinou branku. Navíc proti němu překvapivě hraje také domácí prostředí. Sunderland doma prohrál sedm z posledních osmi zápasů.

Favoritem tak bude jednoznačně Chelsea. Otazník ovšem opět visí nad jejím výkonem. Během reprezentační pauzy měl manažer André Villas-Boas prakticky celý kádr po reprezentačních srazech, a tak se nemohla souhra tolik pilovat. Zlepšit se potřebují Blues komplexně, v úvodu sezony neklapal ani útok, ani obrana. A zejména kulhající defenzíva je u Chelsea překvapením. V sobotu se už vrací David Luiz a je možné, že se hned postaví po bok Johna Terryho.

V bráně bude znovu stát Petr Čech, což může být pro obranu rovněž velká vzpruha. Přeci jen je něco jiného, když vám záda kryje Čech, nebo Hilário. Jak složí Villas-Boas útok, to je další neznámá. Nastoupit by měl na hrotu Fernando Torres, protože Didier Drogba se ještě nezotavil po otřesu mozku. Kdo mu ale bude v ofenzívě asistovat, to jisté není. Proti Sunderlandu se daří Anelkovi, ale k dispozici už je také Daniel Sturridge, který si odpykal třízápasový trest a je připraven naskočit. A pak tu jsou ještě levonozí Malouda s Matou.

Možnost předvést by měl mít také Frank Lampard. V kvalifikaci proti Bulharsku ho nechal kouč Angličanů Fabio Capello sedět a ukázal mu, že jeho výkony nejsou ideální. Proti Black Cats se nicméně zkušenému záložníkovi daří, dal pět gólů v posledních šesti střetnutích a určitě by rád zavěsil i nyní. V záloze by s ním mohl nastoupit Raul Meireles, jenž přišel na poslední chvíli z Liverpoolu.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.25 - 3.60 - 1.65
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Wolverhampton Wanderers - Tottenham Hotspur  (sobota 16:00)
Před sezonou by se asi příliš fanoušků nepřelo, kdyby do utkání čtvrtého kola Premier League nastupovali Wolverhampton a Tottenham z páté a dvacáté pozice. Už málokdo by ovšem tipoval, že na samém chvostu tabulky se budou místo Vlků nacházet londýnští Kohouti. Spurs padli za oběť oběma klubům z Manchesteru, zatímco Wolves úvodní dvě střetnutí zvítězit a před čtrnácti dny vyválčili cenný bod z Villa Parku.

Svěřenci Harryho Redknappa si na úvod zcela jistě mohli přát odlišné soupeře než dva rozjeté celky z průmyslového města na severozápadě Anglie. United v "Divadle snů" nedali Tottenhamu šanci a porazili jej 3:0, City dokonce znemožnili ambiciózní londýnský tým pěti brankami. Spurs tak mají nejvyšší čas přivést domů první body. Že by k tomu však byla ideální příležitost, se říci nedá.

Wolverhampton totiž oplývá výbornou formou a po odehrání třetího kola se dokonce na tři hodiny dostali do čela Premier League! Poprvé od roku 1962. V debutu McCartyho hoši překvapili Blackburn na jeho palubovce a o týden později zdolali i Fulham. Nyní si na Molineux budou chtít vyšlápnout i na další z londýnských klubů.

K tomu jim snad bude moct pomoci i tahoun Matthew Jarvis, nad jehož zdravotním stavem visí lehké otazníky. Po problémech s kotníkem už je k dispozici záložník Guedioura. To Tottenham bude jednu ze svých největších hvězd ve městě poblíž Birminghamu postrádat, Rafael van der Vaart už se sice ze zranění stehenního svalu vykurýroval, avšak dnes ještě s týmem neodcestoval.

Stejně jako William Gallas, Steven Pienaar a Sandro. Těšit se naopak můžeme na dvě nové posily - Emmanuela Adebayora a Scotta Parkera. Wolves už svou největší posilu v týmu nějaký ten pátek má a vzhledem k nevídané defenzivní jistotě kdysi poměrně, alespoň co se obranné fáze týče, rozháraného celku, se ukazuje být nákup Rogera Johnsona skutečným majstrštykem.

Vzájemné měření sil z historického hlediska opanuje dle očekávání Tottenham, který vyhrál 45 utkání proti Wolves - ti pouze 27. Zbylých 19 utkání se dělily body. Ke kterému číslu dnes přibude další se dozvíme od 16 hodin, kdy se zahajuje i dalších pět duelů Premier League. Kdyby došlo k repete loňského thrilleru, na jehož konci svítilo na výsledkové tabuli na Molineux 3:3, určitě bychom se nezlobili.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.60 - 3.30 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bolton Wanderers - Manchester United  (sobota 18:30)
I po dvou týdnech se zdá až neuvěřitelné, jaký výprask ManUtd dokázalo uštědřit obvykle konkurenčnímu Arsenalu. Teď jsou oba nesmiřitelní rivalové na dvou zcela rozdílných lodích - United ve třech kolech nastříleli 13 branek a dál zůstávají stoprocentními. Teď čelí Boltonu, který v sobotu završí nesmírně náročný měsíc.

Manchester City, Liverpool, Manchester United. Tři neskutečně těžké protivníky nadělil los Boltonu hned takhle ze začátku ligového ročníku. Wanderers by proto nemuselo tolik vadit, že má po třech kolech stejný počet bodů. Další prohra by už každopádně nic příjemného nepředstavovala. A že Trotters na United neumí - podlehli jim hned v jedenácti z nedávných 13 případů a od čtyři roky staré listopadové výhry 1:0 dokonce brankáře Red Devils pokořili jenom třikrát. Navíc jestliže ManCity Bolton ještě řádně potrápil, na Liverpool už očividně síly neměl, takže bůhví, nakolik bude schopen vzdorovat dalšímu silnému sokovi. Na druhou stranu Wanderers hraje do karet reprezentační přestávka, během které kostra mužstva - až na stopera Cahilla - nikam neodcestovala a v klidu čerpala energii.

Pokud MU na Reebok Stadium vyhraje, půjde už o jeho 200. venkovní výhru v rámci Premier League. A takový milník by jen vhodně ilustroval současné euforické rozpoložení obhájce titulu. Ten na úvod sezony ukořistil Community Shield, pak v lize třikrát neklopýtl, přičemž roznesl dva ambiciózní severolondýnské kluby, a navrch k němu byli do skupiny Ligy mistrů přiděleni jedni z nejlehčích možných soupeřů. Ve velké pohodě je pak navíc i sám tahoun ofenzívy Wayne Rooney, jenž se v minulém kole stál se 107 góly nejlepším střelcem United v historii Premier League.

Trojlístek nově získaných talentovaných akvizic N’Gog-Kakuta-Boyata je připraven odkroutit si svou premiéru v dresu Boltonu. A Owena Coylea náramně těší také progres Stuarta Holdena. Ten ještě sice není hotov se zpátky začlenit do A-týmu, na svém kontě už má ovšem dva starty za béčko.

Danny Welbeck jednou stihl zatížit konto Arsenalu, pak ale odkulhal ze hřiště s nataženým zadním stehenním svalem. Poprvé by tak letos od začátku mohl nastoupit Hernandéz. Z dvojice elitních stoperů by při troše štěstí mohl v sestavě figurovat akorát Ferdinand - Vidić je dál mezi zraněnými. Stejně jako Rafael a úplně fit se necítí být ani Valencia.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 8.25 - 4.60 - 1.37
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United330013:39
2.Manchester City330012:39
3.Liverpool FC32106:27
4.Chelsea FC32105:27
5.Wolverhampton Wanderers32104:17
6.Newcastle United32103:17
7.Wigan Athletic31203:15
 Aston Villa31203:15
9.Stoke City31202:15
10.Bolton Wanderers31027:63
11.Everton FC21011:13
12.Queen's Park Rangers31021:63
13.Sunderland AFC30211:22
14.Norwich City30213:52
15.Swansea City30210:42
16.Fulham FC30121:41
17.Arsenal FC30122:101
18.West Bromwich Albion30032:50
19.Blackburn Rovers30032:60
20.Tottenham Hotspur20021:80

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1001)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak nějak tuším remízu Liverpoolu, Chelsea a slepic, i když ty se budou chtít za každou cenu zvednout, takže tam je ta šance o něco menší

Reagovat
smazaný uživatel

tak pokud budou hrát kočky takhle, tak je Chelsea přejede

Reagovat
niflheim

No konečně

Reagovat
fantomas

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Ligter

Reagovat
FC Porto FC

Chelsea to dá . Bude to těžkej zápas a gol da určitě někdo z trojice hráčů Mata,Sturridge,Lampard

Reagovat
smazaný uživatel

Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge Torres Mata a bude to kanonáda dneska sa trafí Danny aj Nando

Reagovat
smazaný uživatel

Must must must win game! Po. kolech být s nulou na posledním fleku, to by nevěstilo vůbec nic dobrého. Proti vlkům to ale bude neskutečně těžký match. Snad Harry nebude vyšilovat a postaví 4-4-2. Střed Luka-Scotty a na hrdu JD s tím vemenem, na které teď žel bohu musíme spoléhat. Come on you Spurs!

Reagovat
mithro

z tych zapasov o 16tej asi moj favorit na pozeranie, snad bude poriadny stream

Reagovat
smazaný uživatel

Kde se teď dají najít dobré streamy na sopcast? Bez myp2p jsem ztracen ve tmě

Reagovat
niflheim

http://rojadirecta.es/ ... jinak se spoléhám na ten list kanálů, co mám ve sopcastu. Nebo ještě http://kiwisportz.eu/

Reagovat
mithro

alebo este fromsport.com, livescorehunter.com, ale je to take vsetko neiste, bez myp2p je to veru naprd

Reagovat
smazaný uživatel

díky oběma

Reagovat
niflheim

Tak ignoruj předešlé - http://myp2p.bz/

Reagovat
niflheim

I když není to to pravé, jako předtím

Reagovat
mithro
Reagovat
smazaný uživatel

tak snad se na některém z těch odkazů najde nějaký slušnější stream...

Reagovat
smazaný uživatel

Po 3. kolech*

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš já jsem takhle po ránu ještě asi hrozně zmaštěn

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavý na gunners

Reagovat
smazaný uživatel

AFC,LFC,MU,CITY,CFC- všechno výhry. Vlci porazí Slepice, Everton nečitelný.... takže dneska celkem nuda. Bez překvapení.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud někdo může ztrhnout misky vah na naši stranu, tak jsou to Scott Parker a Ledley King, který by podle všeho mohl hrát. Daws je skvělý stoper, ale potřebuje k sobě leadra.

Reagovat
niflheim

No pokud nebude hrát Kaboul na stoperu, tak to bude pro vás jenom dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě podobný případ jako Daws. Myslím si, že nemůžou hrát spolu, ale s dobrým vůdcem po boku jsou to výborní stopeři. Ale to je jen můj názor...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pokud by dnes nehrál Ledley tak bych zkusil dát šanci Bassovi, když už jsme ho nepustili pryč...

Reagovat
smazaný uživatel

řekl bych, že nějákého překvpáka se dočkáme.. snad to neodnesou city, každopádně dnes se bude na co dívat,u ž se nemůžu dočkat

Reagovat
fantomas

No předpokládám, že sem v preview zhruba vyjádřil náladu většiny fanouškovský základny Arsenalu - ty příchody daly po MU naději, mám dojem, že se začíná nanovo, tak snad se to dneska povede odstartovat s přehledem. Swansea má sice víc bodů ( ), ale kvalitou ji prostě musíme zvlácovat.

Normálně to nepíšu, leda přes derby se Spurs, ale COME ON YOU GUNNERS!

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, až teďka se doopravdy těším na zápas Arsenalu. Snad mě kluci nezklamou.

Každopádně máš nové info o tom vízu Parka? Včera jsem totiž četl, že se to stihne vyřešit a že Park bude moct hrát už dneska Sice by stejnak asi nastoupil jako střídající, ale stejnak by byl o jeden důvod na těšení víc...

Reagovat
smazaný uživatel

A já píšu jak blbec.

Reagovat
fantomas

Wenger hodně doufal no, skoro to až vypadalo, že by ho i nasadil do základu. Koneckonců čtyři góly v jednom týdnu sou čtyři góly v jednom týdnu. Každopádně nic novýho neni, včera večer měl trávit v Paříži a snažil se to vyřešit, to je snad to poslední info...

Reagovat
smazaný uživatel

A jo. Dík.

Reagovat
supervizor

V článku to vyznívá jako by byli Arteta a Benayoun zranění, ale oni jsou v pořádku ne?

Reagovat
fantomas

To zranění se váže jen k Vermaelenovi, je to vedlejší věta. Ale zpřehlednim to...

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam, že dneska už bez červenej karty.

Reagovat
mithro

hm tak Bridge berie 90k a zjavne mu vobec nevadi, ze nehra futbal http://bit.ly/oPkPMi

Reagovat
smazaný uživatel

mne by tiež nevadilo

Reagovat
mithro

preco nie, ked mu to sejk zaplati

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta to vítězství dneska vystřelí

Reagovat
fantomas

Po sto letech vsítíme z přímáku.

Reagovat
M0rb1D4S

Uvidí se, co jsem četl reakce fanoušků Evertonu, tak jeho standardky se v poslední sezóně staly hodně průměrnými. Ale zase vám nepřeju už nic horšího, debakl z MU byl moc i na mě.

Reagovat
fantomas

Tak on se celej stal průměrnym. Ale snad jen potřeboval novej impuls, vysvobodit. Koneckonců přímáky snad musíš mít v sobě, to se nedá jen tak zničehonic ztratit.

Reagovat
smazaný uživatel

Park je taky proslavenej svýma přímákama.

Reagovat
fantomas

Jojo, taky je umí slušně kopat.

Reagovat
smazaný uživatel

Santos koneckonců prý taky.

Reagovat
fantomas

Tak zprava ho k tomu RvP stejně nepustí. Leda na dovnitř kroucený centrovaný standardky by se mohl hodit, ať Peršan konečně může i při nich využít svý dobrý orientace ve vápně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně, no.

Reagovat
mithro
Reagovat
Kenneth

Kurva, City a Chelsea v jednom čase, asi si budu muset hodit mincí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedívat se.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Boltonu to bude hodně těžký a navíc venkovní hry budou pořád problém možná. Ale 3 body by se měli (musej už kvůli City) uhrát. No a moji druhý favoriti Vlci? Bude to těžký, Splepice potřebujou vyhrát jako sůl, takže bych to viděl na remízu. Ikdyž 3 body proti Spurs by byly fak super

Reagovat
mithro

bolo by fajn zostat na prvom mieste, co by znamenalo dat boltonu aspon tri goly, uvidime

Reagovat
Edgar Davids

TROCHU OT.už vás to přebolelo?Mě rozhodně ne....Nechci tu rozjíždět flamy,jen porovnat jak su empativní.....asi dost...

Reagovat
Arbiter

C'MON YOU CHELS!!! Keep the blue flag flying high

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

to nemhli dať jeden pooobede?

Reagovat
smazaný uživatel

Argentína - Anglicko. Rugby. ČT4.

Reagovat
Swarley

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Bude Modrič v základu?

Reagovat
fantomas

Proč by nebyl?

Reagovat
Kenneth

Já nevím, po tom co celé přestupní období předváděl.

Reagovat
fantomas

Však nastoupil už minule.

Reagovat
Kenneth

Jenže ho po půlce zápasu stáhl ze hry ne? No nebyl sem si jistý. A nevíš jak je to s Jarvisem? Ve fantě je napsáno že má lehčí zranění.

Reagovat
fantomas

Má no, rozhodne se až před zápasem.

Spurs so bez Vaarta, Redknapp si v žádnym případě nemůže dovolit postavit i svýho druhýho schopnýho tvůrce hry.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že to bude takto: Modrič, Parker, Huddlestone, Bale

Reagovat
fantomas

Jako 4-4-2? Já tam určitě čekám i Kranjčara, případně už uzdravenýho Pienaara.

Reagovat
smazaný uživatel

to si myslím, že určitě ne..jj, 4-4-2, když je teď Rafa zraněnej. Jedině by Harry zas zůstal u jednoho útočníka a poslal na hrot Adebayora a pod ním Nika. Ale nejpravděpodobněji se mi jeví varianta s Adebayorem a Defoem na hrotu

Reagovat
Edgar Davids

neandrtálci rozhodně jo

Reagovat
mithro

lepsia otazka je, ci uz konecne bude hrat tak ako ma

Reagovat
Arbiter

Don't think so...Prostě si to slepice podělali

Reagovat
Bayern +

Na Digi je zase vyber... Jinak City snad dalsi vyprask, doufam, ze to spadne i Carlitovi a take Wanderers, Potters a Mackems - zamakat!

Reagovat
Edgar Davids

jenom ten Carlitos se mi neslučuje :)

Reagovat
Edgar Davids

re na BayernPLUS

Reagovat
Bayern +

Jen nevim, proc si opalcoval "Mackems zamakat" a o par radku vys i "Come on you Chels" ?

Reagovat
Edgar Davids

neumím angllcky chlape :)

Reagovat
fantomas

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

dnes budú body z vonku, Villa s Evertonom rozhodne neprehrá

Reagovat
smazaný uživatel

Citizens po tomte kole osamostatnení na čele ?

Reagovat
t0mmy33MCFC

to nevim... bude to furt o skore... takze snad to nebude s latics 1,0

Reagovat
Godwinson

Dnes už Chelsea budou doufám hrát ty správné/ideální kraje ... a něco předvede.

Reagovat
Arbiter

Mata-Studge? Mata si myslím, že ano, u Studge pevně věřím

Reagovat
fantomas

Reagovat
Kenneth

Tak to by se Torres mohl konečně i prosadit. Na jedné straně bude mít Matu místo sobce Maloudy, a na druhé Studgeho místo dřeváka Kaloua.

Reagovat
Arbiter

Či brzdiče akcí Anelky

Reagovat
fantomas

Studge je taky docela sobec. Ale furt stokrát lepší varianta...

Reagovat
Arbiter

Tak je to útočník, navíc drzoun. To se nějak předpokládá

Reagovat
fantomas

Neřikám, že to je vyloženě na škodu. V jarnim Boltonu navíc na sebe hrát víceméně musel, jinak by se tak neprosadil. Sem na něj jen zvědavej, jak ho v tomhle směru ovlivní Chelsea a jestli se svou drzost naučí ideálně dávkovat.

Reagovat
Arbiter

Jasně, nelze nic než souhlasit

Reagovat
Kenneth

Jenže Kalou je sobec a ještě k tomu dřevo. To je moc špatná kombinace, nechápu proč ho nevyrazily z Chelsea už před rokem.

Reagovat
Arbiter

Kalou je dřevák jen v zakončení. On měl i dobré zápasy. Hlavně jako žolík do závěrečných minut je parádní, prosadil se v takových případech dost často. I proto ještě z Chelsea neletěl. Ono je problém, že ho pořád hodně lidí považuje za nadějného mladého fotbalistu. Ale už to moc neplatí...

Reagovat
Godwinson

Právě toho se mělo využít a měl být odeslán do hajzlu :)

Reagovat
Arbiter

Souhlas Jenže pak bychom stejně potřebovali na pravou stranu někoho dalšího. Protože v případě odchodu Kaloua a Anelky tam zbude jen Studge...

Reagovat
Kenneth

Vždycky když sem koukal na Chelsea a on byl u toho tak byl nejhorší na hřišti, to prostě není dobrý hráč, to je prostě poleno.

Reagovat
Arbiter

Přesto nám kolikrát zachránil prdel...Já ho osobně nemám rád, ale pravdou zůstává, že nějaké ty důležité góly na svém kontě má.

Reagovat
smazaný uživatel

S tým jeho platom . Aký ma vlastne plat? Stavím sa, že väčší ako Suárez...

Reagovat
Arbiter

80k?

Reagovat
smazaný uživatel

Dosť, Luis má tušim 70 alebo 75...

Reagovat
Arbiter

No je to dost, proto takový Joey chtěl víc než Kalou...

Reagovat
fantomas

Zase sem musel doplňovat přestup Njachajčyka. Furt na to nedáváte/š pozor...

Reagovat
Arbiter

Problém je, že jsem na netu přes týden maximálně na mobilu a pokud jsem, tak dělám pro HC Lev, takže na tohle vážně už nemám čas

Reagovat
fantomas

Hmm, tak já poprosim BJe.

Reagovat
vitasrp

60 tisic tejdne ma..

Reagovat
vodka

vždyť při podpisu se všude psalo 80, i tady se o tom hodně diskutovalo...

Reagovat
vitasrp

Jestli jste si tu sirili nejakou famu, za to ja nemuzu, tehdy jsem psal clanek o Kenyonovi a pamatuju si, ze Kalou dostal dvojnasobek predchoziho platu - tedy ze 30 se stalo 60 tisic.. Jeden z jeho poslednich "genialnich" tahu Petera u nas..Kde jste vzali 80, to vazne netusim..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Pro Torrese bude tahle dvojka taky vysvobozením.

Reagovat
smazaný uživatel

hm Arsenal s novýma posilama proti slabšímu soupeři, to bude určitě skvělá podívaná, teď ještě vyřešit spor apetence x apetence..holka nebo fotbal? a to sem si říkal, že mě se fotbalová horečka netýká

Reagovat
t0mmy33MCFC

do 4 sem s holkou, pak odvezu dom :DDD

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel, já "musim" od čtyr přemejšlim, že se z toho asi nějak vykroutim, ani to není moje holka, jen sme spolu včera chlastali a dobře se to vyvíjelo

Reagovat
mithro

Reagovat
fantomas

Reagovat
Amos

máme to podobně , já akorát od 5 , včera jak jsem byl trochu mimo, tak jsem si neuvědomil, že hraje Arsenal

Reagovat
Kenneth

100. pro Waynovo hattrick, Silvovy asistence, De Geovo čisté konto

Reagovat
smazaný uživatel

DeGea na Boltone s čistym kontom

Reagovat
mithro

degea mozno nebude ani v brane

Reagovat
Kenneth

Jakto?

Reagovat
mithro

no idu take reci, ze dostane prednost Anders vzhladom na styl utocnikov, kt ma Bolton

Reagovat
Kenneth

Snad ne.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Arbiter

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Hoši jste trapný.

Reagovat
minoLFC

sme sa tešili ako dá Ngog DeGeaovii gól no

Reagovat
Arbiter

Reagovat
vodka

já bych proti Andersovi nic neměl, ten odchytal fantastickou přípravu, takže by šanci dostat mohl... jednička bude ale pro zbytek sezony de Gea...

Reagovat
Arbiter

takže i kdyby Anderson předváděl skvělý výkon, tak protežovaný bude De Gea?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli bude chytat ANDERSON tak to chci vidět za každou cenu.

Reagovat
Arbiter

moje chyba, nevím, na co myslím

Reagovat
vodka

tak protěžovaný, on má reflex jako málokdo, pár zákroků měl už opravdu špičkových, zatím ale neodehrál zápas, kde by byl 100% koncentrovaný celý hrací čas, má ale 20, takže su optimista...

Reagovat
Arbiter

protežovaný*

Reagovat
vodka

používají se obě varianty

Reagovat
Arbiter

Ta druhá se používá z neznalosti Protežovaný je ze slova proteger, protěžovat znamená dávat na někoho nadměrný náklad...Stejně jako se používá i kord namísto kor

Reagovat
vodka

já vím, z čeho je to odvozené, to už sem pradávno narazil na výraz "young protége," kvůli kterému sem si to našel jde o to, že toto je tolerované, zatímco výrazy kort, kord, hold místo holt jsou brané jako hrubky, ale ok, protežovaný...

Reagovat
Arbiter

Tam jde o posun významu...Mimochodem, kor je nespisovné, tudíž tam existuje velký manévrovací prostor pro použití modifikace tohoto slova. To u protežovat/protěžovat moc nejde...

Reagovat
Arbiter

abys to měl ještě podložené názory odborníků http://www.ujc.cas.cz/poradna/odpo.html#proteze

Reagovat
Arbiter

Jinak mi je tak nějak nesympatický, proto mu moc nepřeju popravdě řečeno

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uvidíme jestli Edin Džeko dodrží pravidlo a minimálně jednoho tam šoupne

Reagovat
mithro

pri nom si tiez vela novinarov z manchestru mysli, ze dnes bude rested

Reagovat
C0br

To ať si zkusí, od Wiganu čekám maximálně grand opening nějaké střelnice, takže Džeko tam musí být.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je pravda že když hrajou v ut LM tak na Hrotu bude asi Carlos a křídla Mario a Adam ...

Reagovat
smazaný uživatel

kto robil ten debilny rozpis.. Lpool,Chelsea,Arsenal,City v jeden čas ... a v nedelu/pondelok neni na čo pozerat ani ...

Reagovat
Arbiter

třeba ten, komu jsou úplně u zadku velikosti klubů?

Reagovat
fantomas

No podle mě to ted fakt moc nedali. Jeden zápas od 13:45 určitě bejt moh.

Reagovat
Arbiter

tak to jo, proti tomu bych neměl nic

Reagovat
sasmek

presne,idealne Arsenal...z ktery-ho bych pohodlne najel na Chelsea a nasledne na Man U :D

Reagovat
smazaný uživatel

ten rozpis je na zabiti, proc nedali alespon arsenal na 13:30?? :( no co už, ale kde mám sehnat odkazy a kanály na sopcast? myp2p porad v prdeli a atdhe je taky na houby... co je tohle? http://myp2p.cm/livesports.php ??? na twitteru myp2p psali ze jejich stranky maji hodne FAKEu - tak to bude asi jeden z nich

Reagovat
iamek

Digi sport :)

Reagovat
afc

Treba ist do podniku,kde je Digi a je po probleme

Reagovat
iamek

Nechapu proc si kazdy DIGI neporidi ... Dostal jsem satelit a pristroj zadara a mesicne platim cca tri kila ? luxusni nabidka

Reagovat
smazaný uživatel

kto by šiel do horšieho ?

Reagovat
iamek

aspon nemusim cumet na debilnich P2P programy a uziju si to krasne na velke plazme ...

Reagovat
smazaný uživatel

ako keby sa vzdy stalo,ze vyberu match ktory chces sledovat.... a ten ich zrnity cigansky obraz, ktory sa pri prvych dazdovych kvapkach uplne straca...hm... jedna basen

Reagovat
minoLFC

kurva fanta...zas som zabudol

Reagovat
smazaný uživatel

HEJ LIDI PŘES CO SE DÁ TED DÍVAT KDYŽ DODRBALI TU STRÁNKU www.myp2p.eu???

Reagovat
smazaný uživatel

rojadirecta.es

Reagovat
smazaný uživatel

fromsport.com

atdhenet.tv

Reagovat
fantomas

lshunter.tv je teď asi nejlepší...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

http://forum.wiziwig.eu/ tohle by měl být následovník myp2p.eu...

Reagovat
mike.84

jenže následovník to není no.. nepíšou tam právě nijak uhledně a rozhodně ne ty programy (resp. stanice) přes co to jede (zda veetle, sopel apod)

Reagovat
smazaný uživatel

CIty dalsi vyhra

Reagovat
minoLFC

to by bolo pre Arsenal už moc kruté

Reagovat
smazaný uživatel

Ty repre pauzy mě serou. Navíc debilní čas LFC, takže to neuvidím Z Britannie budem rádi za bod, tři by byli parádní.

Reagovat
afc

No, dnes som moc zvedavy na ten new Arsenal.Ocakavam od zaciatku poriadny tlak a famoznu atmosferu na ES s famoznym Viktorom Blazkom na Digi.

Reagovat
fantomas
Reagovat
mithro

no som zvedavy ako to cele dopadne a kde vsetky tie peniaze nakoniec skoncia

Reagovat
Counter

Skvělý finanční souhrn nedávno publikoval Swiss Ramble, fanda Arsenalu, který se v téhle oblasti vyzná jako málokdo. http://swissramble.blogspot.com/2011/09/manchester-united-introducing-brand.html?m=1

Reagovat
vodka

zatím z prvních odstavců to vypadá na dobrý článek

Reagovat
C0br

Tohle si nechám na nějakej dlouhej večer.

Reagovat
fantomas

Reagovat
iamek

snad se to bude chtit nekomu prelozit :D

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
vodka

no v podstatě, že ty finance vůbec nejsou tak špatné, jak se malovalo...

Reagovat
mithro

ale zas ani nie tak dobre ako sa maluje teraz

Reagovat
iamek

Ja vzdycky rikal, ze to neni spatne .. Je rozdil kdyz mame dluh my co mame neuveritelne majetky, sponzory, drahy kadr a poradne jmeno nez kdyz dluh bude mit treba Bolton :). Ja se vzdy Glazeru zastaval a asi zastavat budu.

Reagovat
vodka

já většinou taky, ale potom to vavádění peněz, jak si nadělovali bonusy, to už se mi teda nelíbilo...

Reagovat
vodka

*po tom...

Reagovat
vodka

a vyvádění

Reagovat
mithro

Reagovat
EL Gringo

LIVERPOOL musi! 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Skysports understands that Sunderland have agreed to loan Asamoah Gyan to UAE club Al-Ain

Reagovat
smazaný uživatel

No samozřejmě, když tam teď mají Bednu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pak už nikoho extra, to je teda zajímavé....

Reagovat
vodka

Ten Bruce je fakt matlal... přitom Bendtner Gyan by byla dobrá dvojka...

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe - Skerts, Carra, Danny, José - Hendo, Charlie, Lucas, Stew - Dirk, Luis

lavice : Doni, Glen, Maxi, Craig, Coates, Andy, Spearo

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel zase na beku teda. S Boltonem tam hrál dobře no.

Reagovat
herbage

takový slovenský Řepka

Reagovat
smazaný uživatel

Povahovo ani správaním rozhodne nie. Mohlo by to Martina uraziť / a to chovám ku Řepkovi obrovský rešpekt...

Reagovat
herbage

narážel jsem na to, že Řepka hrával u Hammers právě pravého beka, víc za tím nehledej

Reagovat
smazaný uživatel

a Carroll, co je s nim ?

Reagovat
smazaný uživatel

Lavička.

Reagovat
smazaný uživatel

aha uz ho vidim

Reagovat
cristiano.K.

ale jo, dá se ta sestava pochopit z minulého utkání

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak nevím jestli to sem někdo házel : Dalglish on Bellamy: "I don't think his temperament will be a problem. He's given up golf."

Reagovat
smazaný uživatel

Hart, Richards, Kompany (c), Lescott, Clichy, Yaya, Milner, A. Johnson, Silva, Aguero, Tevez

Reagovat
smazaný uživatel

Tkže : Kolarov, Džeko , Nasri budou hrát v ut LM to je dobře ...

Reagovat
smazaný uživatel

V podstate nie je čo vytknut vzhladom na zapas LM ... možno by som skusil v zaklade Kola, ale ok

Reagovat
smazaný uživatel

Kolo, Dzeko, Balotelli, Zabaleta, Raznak, Pantilimon, Nasri

subs

Reagovat
Bayern +

To ani ne, rozbíjet stopérsku dvojici před CHL ...

Reagovat
smazaný uživatel

Subs : Kolo, Dzeko, Balotelli, Zabaleta, Raznak, Pantilimon, Nasri

Reagovat
smazaný uživatel

Pantilimon je ten druhej brankář ne ?

Reagovat
Bayern +

Carlitos

Reagovat
herbage

Na dnešní zápas se velmi těším, Mikel, Yossi, Per a Santos

Reagovat
smazaný uživatel

ARSENAL: Szczesny - Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs - Frimpong, Arteta - Walcott, Ramsey, Arshavin - Van Persie (c).

Subs: Fabianski, Santos, Djourou, Benayoun, Chamakh, Park.

Reagovat
Bayern +

Ox ?

Reagovat
smazaný uživatel

Co s nim? Prostě se nevešel na lávku.

Reagovat
herbage

teď má v nohou dva zápasy za repre

Reagovat
SunFells

To teda hrálo velkou roli.

Reagovat
herbage

možná ano. Proč myslíš, že hrál proti United, když byly k dispozici na střídání lepší volby? Proti lehčím soupeřům bych řekl, že si zahraje dost

Reagovat
SunFells

Prosímtě, i další hráli teď dva zápasy za naroďák, někteří oba v základu. Nedostal se tam prostě proto, že Wenger upřednostnil Parka s Benayounem.

Reagovat
herbage

však jo, nečerti se hned

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Ox je také na lávce, přece by tam AW nedal jenom 6 hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oprava "Coquelin is the other sub. Not The OC via @henrywinter"

Reagovat
cristiano.K.

dělo se tu něco zajímavého potom co jsem byl týden bez internetu v Egyptě a nyní se hezky vrátil na PL

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal: Szczesny - Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs - Frimpong, Ramsey, Arteta - Walcott, Persie(c), Arshavin.

Subs: Fabianski, Santos, Djourou, Benayoun, Chamakh, Park.

Reagovat
SunFells

Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Frimpong, Arteta, Ramsey, Walcott, Arshavin, Van Persie (c).

Substitutes: Fabianski, Santos, Djourou, Benayoun, Chamakh, Park.

Park to vízum dostal, tak snad dnes naskočí. Gibbs

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

bill

Reagovat
smazaný uživatel

Nene

Reagovat
smazaný uživatel

jojo

Reagovat
smazaný uživatel

To, že jsi reagoval a tim pádem jsi výš v komentářích, nic neznamená

http://www.hahastop.com/pictures/Deal_With_It70.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Mně je to u prdele, hlavně když konečně vyhrajem !!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se mi to líbí.

Reagovat
SunFells

To vypadá jak Chamberlain bez pigmentu

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Od té doby co nejde myp2p je to tragédie

Reagovat
LAM

Co je s Rosou že není ani na lavičce to zranění už bylo ok ne?

Reagovat
smazaný uživatel

To se uvidí, v úterý je ještě LM....

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapi,keď budete mať dobrý stream na LFC, hodte sem...

Reagovat
Arbiter

14 - Chelsea midfielder Frank Lampard has created more goalscoring chances than any other Premier League player this season (14). Vision.

Reagovat
C0br

Jsem nevěděl, že se každá přihrávka na půlce soupeře počítá jako gólová.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgar Davids

Kdo bude hrát z novejch opor AFC?Děkuju předem...

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta a Per. Zbytek je na lávce.

Reagovat
SunFells

Walcott

Reagovat
Arbiter

Chelsea XI: Cech, Bosingwa, Ivanovic, Terry, Cole, Meireles, Ramires, Lampard, Mata, Anelka, Sturridge

Anelka wtf

Reagovat
vitasrp

Ach jo, to je zase vec.. To jsme toho Torrese koupili na to, aby nam lestil lavku?? Copak s nim Boas ztratil trpelivost po 3 zapasech, z nichz ve dvou hral dobre? Dneska snad prvne mohl dostat od zalohy slusnou podporu, na kridlech by mel kvalitni partaky, moh by se tedy konecne probudit.. Misto toho sedi..

Reagovat
Arbiter

Jo, jak mi psal Alex, Nando vystřídá Anelku ve chvíli, kdy Malouda půjde namísto Maty

Reagovat
mithro

kde je Nando?

Reagovat
Bayern +

SAFC: Mignolet - Bardsley, Brown, Bramble, Richardson - Larsson, Cattermole, Gardner, Colback - Sessegnon - Bendtner

Subs: Westwood, McClean, Vaughan, Ji Won, Wickham, Turner, Elmohamady

C´mon Mackems!

Reagovat
vladis271

takže ho posadil. Ale ja sa nemám čo smiať, nám sedí Andy.

Reagovat
SunFells

No, toho nevytlačil Anelka.

Reagovat
Arbiter

viz níže...

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelný, dneska po dlouhý době měl mít Torres ideální příležitost dát gól

Reagovat
Arbiter

viz níže...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, všiml jsem si, jen co jsem to odeslal...doufám, že to tak je, jinak to absolutně nechápu

Reagovat
Arbiter

určitě to tak je, AVB asi zas takový kokos není Na druhou stranu to mohl být trest za to, že o naši záloze vypráví do novin, že je too lazy

Reagovat
Nikikrew

Az dnes sa nam zacina sezona

Reagovat
Arbiter

Podle všeho je Nando lehce zraněný, tak ho Boas nechce riskovat úplně od začátku...

Reagovat
papos182

Nejspis se zranil na lavicce narodniho tymu

Reagovat
Arbiter

aha, ono to totiž nejde zranit se jinak než v zápase...

Reagovat
smazaný uživatel

Friedel; Walker, Kaboul, King, Assou-Ekotto; Kranjcar, Modric, Parker, Bale; Adebayor, Defoe.

Subs: Cudicini, Bassong, Yago Falque, Giovani, Livermore, Townsend, Pavlyuchenko.

Už se nemohu dočkat, hlavně na Ledleyho. Škoda, že nehraje Bassong. Taky sem zvědavý na toho Falquého, to je fakt velká neznámá. Jeho šance na prosazení se u nás jsou podle mě nulové. Když k tomu připočteme chudáka Giovaniho a Pava, tak ta lávka vypadá fakt parádně

Reagovat
herbage

Ade - our new number 10

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Amos

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě se bojím Kranjčara napravo, to podle mě není uplně ideální volba

Reagovat
tulen

West Ham United: Green, O'Brien, McCartney, Tomkins, Reid, Noble, Lansbury, Nolan, Faubert, Taylor, Cole

Subs: Boffin, Faye, Bentley, Piquionne, Baldock

Portsmouth: Ashdown, Mokoena, Pearce, Halford, Ben Haim, Lawrence, Mullins, Norris, Varney, Huseklepp, Benjani

Subs: Henderson, Ward, Rocha, Futacs, Kanu

doma uz konecne treba vyhrat rozdielom triedy inak tesim sa, ze uvidim Lansburyho v akcii, konecne stastneho Cola, a snad nastupi aj Bentley s Baldockom, toho by som tiez rad videl, celkom neznamy hrac pre mna, ale tak za MK Dons v tejto sezone 4 zapasy 4 goly, v pohary 2/2 a co som videl zostrihy, celkom dobru strelu ma. k tomu pridu opat Mullins s Ben Haimom na UP a v tyme maju aj Varneyho o ktoreho sme mali minulu zimu zaujem. proste, dost lakadiel

Reagovat
Bayern +

Škoda, že je nasráno všechno na 16:00. Sunderland, City, WHU i Stoke.

Reagovat
smazaný uživatel

Tjn na dnešek to dělal nějakej manták

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nema nekdo link na liverpool nejlepe sopcast

Reagovat
Ajven

Nejaky dobry sopcast na Gooners?

Reagovat
fantomas

http://elmessias.com/?p=665

Tady to vypadá na parádní Veetle.

Reagovat
Amos

Nevíte, jestli hraje ten Jarvis?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, na lávce.

Reagovat
smazaný uživatel

Když na to tak koukám, tak je to nakonec výborná sestava, do asi ideálu chybí jen ten Torres ¨

Come on Chelsea!

Reagovat
Arbiter

obrana není úplně ideální

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se líbí, samozřejmě si dokážu radši představit Brana napravo a Luize/Alexe uprostřed, ale Bosingwa letos zatím hraje dobře

Reagovat
smazaný uživatel

jj hodte nekdo sopcast na Live-Stoke

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
mike.84

hoďte tu pak prosím někdo sopcast na Cfc díky

Reagovat
Arbiter

jestli někdo něco najde...

Reagovat
mike.84

tak listovat na sopcastu mužu taky ale zas taky maník nejsem abych měl v malíku všecky ruzne weby kde sou linky na zapasy. těch frajerů je tady dost napřr error.. :)

Reagovat
Error

sop://broker.sopcast.com:3912/82153

Reagovat
mike.84

dík.. odporná kvalita.. zlatý rusky sport1

Reagovat
Nikikrew
Reagovat
fantomas

Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL

Reagovat
Nikikrew

Ono ale islo to, ale ja blb som vypol sopcast

Reagovat
mike.84

zkus to znova píše to furt ale při dalším pokusu to jede. aspon mě jo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

Service Temporarily Unavailable

Reagovat
Arbiter

82153 Chelsea ESPN sopcast

Reagovat
Marosh16

Chelsea 82153

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Marosh16

Reagovat
Kenneth

Torres má konečně vedle sebe 2 pořádný křídla a on dá na plac Anelku..

Reagovat
Arbiter

viz výše

Reagovat
Kenneth

Co výše.?

Reagovat
Arbiter

vysvětlení, proč není v základu

Reagovat
smazaný uživatel

Podle všeho je Nando lehce zraněný, tak ho Boas nechce riskovat úplně od začátku...

Reagovat
Kenneth

Aha, i tak tam mohl dát radši Lukaka a né toho brzdiče.

Reagovat
smazaný uživatel

Je někde link na City?

Reagovat
Arbiter

who cares?

Reagovat
13

channel 114851 - kvalitní obraz Stoke - LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Supr obraz a komentář v angličtině

Reagovat
smazaný uživatel

a mě to nejde možná to tam špatně vkládam mam tam normálně vložit chanel-114851 nebo jak?přes sopcast sleduju chvíli

Reagovat
smazaný uživatel

dejte pls někdo link na Stoke vs Liverpool

Reagovat
herbage

nemá někdo v paměti číslo kanálu YES?

Reagovat
smazaný uživatel

6816 myslím.

Reagovat
Carrick

myslím, že 6816, ale nevím jistě

Reagovat
smazaný uživatel

offline

Reagovat
SunFells

off

Reagovat
herbage

to je zas na

Reagovat
Amos

Arteta

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva Aarone! To měl být fik.

Reagovat
smazaný uživatel

ma nekdo sopcast na Liverpool ? najlepsie kvalitny

Reagovat
smazaný uživatel

City link na sopcast ? dik

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

katastrofalny stream

Reagovat
smazaný uživatel

Jinej sem nenašel...

Reagovat
vodka

někdo wolves - spurs?

Reagovat
mithro

tiez hladam ale zatial bezuspesne, v praci to holt nemam tak osefovane

Reagovat
herbage
Reagovat
Counter

jede mi na Sopcastu YES. Luxusní kvalita, anglický komentář...

Reagovat
Ajven

channel?

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/6816, english

Reagovat
supervizor
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
smazaný uživatel

Džeko dá 4 góly a další zápas je na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

zeby ho trebalo viac na LM ? pako

Reagovat
fantomas

OOOO, WOJTAAA! Jinak Mertesacker.

Reagovat
Counter

Szcz

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo Sopcast na Arsenálíček?

Reagovat
Minister

channel - 6816

Reagovat
smazaný uživatel

Díííky :)

Reagovat
Arbiter

Studge+Ramires

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Ranoth

pls dejte nejaky sopcast na liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

nemate nekdo link na city?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Arbiter

Kura, to je skvěle...Mata

Reagovat
Arbiter

a Anelka

Reagovat
Kaze

Dostávám do fanty body z lavičky?

Reagovat
Kenneth

Ne.

Reagovat
Amos

Arteta skvělej Mertesacker kopyto , malem zavinil gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Agueroooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Silva naprosto úžasně

Reagovat
smazaný uživatel

Btw máš link?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUN YES

Reagovat
smazaný uživatel

mas nejaky kvalitny stream link ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

tak to ne, na rojadirecte je aj jeden Veetle a ten je lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Kde ?

Reagovat
Kenneth

Kun.

Reagovat
Kenneth

Silva .

Reagovat
smazaný uživatel

Super, po x měsících si udělám čas na zápas a na celém iinternetu je jen jeden funkční link, a ten se seká

Reagovat
smazaný uživatel

City Wigan dnes roztrhajú Kun

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva kde se na to City koukáte ?

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.rojadirecta.me/goto/www.live724.net/ch5.html tady je City ale Liverpool nemam pls hodte někdo link

Reagovat
smazaný uživatel

Penaltaaa :D

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva!

Reagovat
fantomas

Aaron i Theo parádně. Škoda..

Reagovat
mithro

anelka

Reagovat
sintha

"Shattering crash with the fresh air..."

Reagovat
Mimalu

zas kdyby je tam nechal, tak by ho přes ně stejně trefil

Reagovat
Arbiter

Teryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Arbiter

r*

Reagovat
smazaný uživatel

Terry !!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Terryyyyyyyyyyyyyyy Mataaaaaaa

Reagovat
t0mmy33MCFC

no... mancini to pekne protocil o tom zadna, a klidne at. ale nechat sedet nejlepsiho strelca ligy to je jako luxus....

a ted tevez no kopyto katastrofa ...

Reagovat
t0mmy33MCFC

to muselo byt snad schvalne ne? to tak kopnout

Reagovat
smazaný uživatel

Boze, dalsi penalta, co Tevez nedal..

Reagovat
t0mmy33MCFC

ho uz musej mit vseci prectenyho jak svina, to furt jen dava pozemi doleva , loni miniimalne 2x, repre vypadla kvuli nemu to kopl stejne ne???

Reagovat
smazaný uživatel

Carlos nedal penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Džeko střídat Teveze, hned

Reagovat
Mimalu

Chelseaaaaa

Reagovat
Counter

Aršavin zatím nejlepší na hřišti, dneska mu přímočarost vychází.

Reagovat
Arbiter

Studge absolutorium Stejně tak Mata za to rozehrání standardky

Reagovat
mithro

a anelka za herecky vykon ziadne ocenenie nedostane?

Reagovat
Arbiter

To je zmetek, toho nesnáším

Reagovat
mithro

Reagovat
Mihi

Kto kopal ten priamy kop?

Reagovat
smazaný uživatel

Mata

Reagovat
Mihi

dik

Reagovat
Arbiter

a úplně skvěle, s lehkosti, jen trochu nestačilo

Reagovat
smazaný uživatel

však já vím konečně máme leváka, co to dokáže kopnout

Reagovat
Arbiter

Máme?

Reagovat
smazaný uživatel

miky10 prohrál sázku

Reagovat
Arbiter

z toho já už jsem dospěl

Reagovat
smazaný uživatel

Já už asi taky, ten nick mi chybí

Reagovat
Arbiter

na jak dlouho?

Reagovat
smazaný uživatel

měsíc, do 22. září

Reagovat
smazaný uživatel

Osman Zatím se to vyvíjí všechno dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Carlos a tie jeho zahodene penalty, to sa neraz stalo aj v minulosti...

Reagovat
vodka

Walters

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Omfg, to zas byla penalta

Reagovat
smazaný uživatel

City dneska krása pohledet

Reagovat
smazaný uživatel

jak dalo Stoke gol?

Reagovat
t0mmy33MCFC

bomba z dalky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jezis ide mi o to co predchadzalo penalte

Reagovat
t0mmy33MCFC

to byla penalta jo ? tak sorry me to bliklo ve streamu city dole v malym okynkua videl sem jen jak se propnula sit po nake bombe tak sorry no jestli penalta

Reagovat
13

Stoke fans

Reagovat
Arbiter

Poradí někdo Florentovi, kde si může koupit leštěnku na lavičku?

Reagovat
smazaný uživatel

Mata je užasnej za tu chvilku co tu předvedl .

Reagovat
Bayern +

Nejakej link na City ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Arbiter

rudaaaaaaaaaaaa Zmetek!!!

Reagovat
minoLFC

Kto zavinil tu penaltu ludia?

Reagovat
smazaný uživatel

Carra fauloval Walterse.

Reagovat
smazaný uživatel

tu ruku kolem něj tam měl, ale podle mě hodně přísná penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Walters to udělal dobře, nacpal se před Carru a pak se milerád poroučel k zemi. Bylo to tak 50:50

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já netvrdím, že se to nedalo pískat, ale když písknul takovou penaltu, tak tu ruku ve vápně Stoke mohl taky...

Reagovat
smazaný uživatel

Když písknul Waltersovi tuhle penaltu, tak to jí s klidem mohl odpískat i na druhý straně za tu ruku

Reagovat
smazaný uživatel

Mikel s Robinem si budou rozumět

Reagovat
Kenneth

Dostane obránce za gol víc bodů než útočník?

Reagovat
smazaný uživatel

Rules

Reagovat
vodka

Sinclair Mertesacker se snad ani nepohl a vzal mu balon...

Reagovat
Counter

To bylo hodně stylové

Reagovat
Kaze

Napadla mě otázka, je rychlejší Nani nebo Ronaldo?

Reagovat
vodka

who cares...

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Kenneth

CR.

Reagovat
smazaný uživatel

Velká škoda Richards, Silva to zase vymyslel nádherně

Reagovat
smazaný uživatel

Tevez

Reagovat
smazaný uživatel

ÁÁ, Micahu

Reagovat
t0mmy33MCFC

ale gol to mohl byt hodne peknej :D

Reagovat
mithro

sunderladn teda zatial nudza s biedou

Reagovat
Arbiter

jsem prostě lepší a budem se ještě zlepšovat

Reagovat
t0mmy33MCFC

aspon zas budou zabavny highlights.. jako zatim u vsech nasich zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

City válec

Reagovat
Arbiter

simultánní přenosy?

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, CFC je tutovka a City mě hodně bavěj

Reagovat
fantomas

Ramsey už třetí brilantní přihrávka. Ta repre pauza a ten gól mu hrozně prospěly.

Reagovat
vodka

momenty má skvělé, ale podle mě to zbytečně drží...

Reagovat
fantomas

Občas je to potřeba.

Reagovat
vodka

to jo, ale už dneska mohl víckrát šikovně poslat balon do strany, on popoběhl metr, otočil se a vrátil na stopera...

Reagovat
fantomas

No, na to je čas, aby si začal víckrát troufat. Zatim můžeme bejt po tom otřesnym startu rádi za to větší množství záblesků geniality. Navíc aspoň bude mít něco nad 85% přesnosti nahrávek, bych řek...

Reagovat
smazaný uživatel

Ve 4-4-2 musí umět střední záložníci tvořit hru. Lucas měl sice už jeden hodně luxusní pas, ale další 4 přihrávky totálně zazdil

Reagovat
smazaný uživatel

Abych byl ale fér, tak i Adam to dneska pěkně ku-ví. Ten odchod Meireles nás nakonec může ještě dost mrzet.

Reagovat
13

Reagovat
SunFells

Shava z toho středu fakt umí, dnes je nesmírně aktivní

Reagovat
Arbiter

Jak hraje Modrić?

Reagovat
Arbiter

Meireles Anelka

Reagovat
smazaný uživatel

Tevez je na pěst, já chci Edina

Reagovat
smazaný uživatel

To fakt neni mozny..

Reagovat
smazaný uživatel

Milimetry... škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Zákroky Al-Habiho

Reagovat
vodka

ale Aršavin dneska si gol zasloužil...

Reagovat
Counter

Reagovat
fantomas

GOOOOOOOOOOOOL!!!

Reagovat
smazaný uživatel

What a goal

Reagovat
fantomas

A Theo - prej že nemá techniku.

Reagovat
Counter

Aršaviiiiiiiiiin

Reagovat
niflheim

Ty vole ... takový FIFA multiplayer goal

Reagovat
Tomanatura

Šava!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to byl gól kola toto.

Reagovat
Ajven

Arshavin

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea to sem snad ještě neviděl...

Reagovat
SunFells

Koscielny si nějak zvykl vedle toho Verminátora, nějak se sere napravo

To bylo od Vorma šlechetné

Reagovat
Tomanatura

Taky jsem si toho všiml, aby se vám to nevymstilo.

Reagovat
cristiano.K.

má někdo lepší odkaz na lfc? http://www.sportlemon.tv/v-2/10/20/v-302080.html

Reagovat
smazaný uživatel

hoodne kvalitny sopcast 114851

Reagovat
cristiano.K.

dej celej odkaz

Reagovat
smazaný uživatel

stáhni si Sopcast

Reagovat
smazaný uživatel

Enrique, Agger, Škrtel Suarez

Zbytek týmu

Stoke je naprosto marný, až na tu penaltu, která mohla bejt, ale taky nemusela, nepředvedlo vůbec nic.

Stačí trochu zlepšit kombinaci (jak Lucas, tak Adam dost kazí) a určitě zápas otočíme (což se nám snad 2 sezóny nepovedlo).

Reagovat
smazaný uživatel

neměla bejt reakce

Reagovat
Chandy

Škrtel dneska nic moc teda, nechápu proč ho staví na RB, když je Glen už ok...

Reagovat
cristiano.K.

nechce riskovat

Reagovat
smazaný uživatel

Juane, vstávej

Reagovat
Arbiter

chudát, to šlápnuti bylo hrůzostrašné

Reagovat
LAM

Ten golman už se nemohl koukat na to utrpení Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Silva je génius

Reagovat
Arbiter

Mata je bitý, chudák

Reagovat
smazaný uživatel

ty krávo to bylo na červenou!!! Dyť na Matu úmyslně dupl!!

Reagovat
Arbiter

to nebyl úmysl, protože se pak nad ním skláněl...

Reagovat
smazaný uživatel

To neznamená, že to nebyl úmysl....Petržela se tehdy taky skláněl a byl to úmysl...bylo jasně vidět, jak ještě tou nohou dupl!

Reagovat
fantomas

Koscielny je úžasnej...

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Džeko, Nasri, Torres na plac

Reagovat
Arbiter

mohl by někdo hodit link na ten Aršavinův gól, jestli náhodou už někde je?

Reagovat
Arbiter

takový flegmouš

Reagovat
smazaný uživatel

City hraje paradne, tech golu tam mohlo bejt mnohem vic ale i tak parada

Reagovat
smazaný uživatel

Co si o tom poločase myslet? Dozadu není moc co vytknout kromě tý penalty a dopředu hrajeme taky dobře. Jen to chce víc střelby. Nebo spíš přesnější střelby . Věřím, že když takhle budeme pokračovat, tak v tý druhý půli tam aspoň ten jeden (ideálně dva) gól spadne.

Reagovat
cristiano.K.

koukáme na jiný zápasy

Reagovat
vladis271

Adam je na facku Luis nedostane prihrávku. Carrov gól, bol viditeľne pomalší, dal tam ruky, strašne naivné. Jediný ako tak sa dá pochváliť Jose.

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas dneska taky nedal balon. Dobře brání, jenže pak to odevzdá

Reagovat
t0mmy33MCFC

no aby nas ten prvni polocas v konecnym uctovani hodne nemrzel... uz to melo byt celkem s jistotou 3nebo 4,0...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslim že tam este 2 šoupnem

Reagovat
SunFells

Nickovi chybělo málo

Reagovat
smazaný uživatel

místo Kuyta jednoznačně Bellamy nebo Carroll Adam a Lucas taky špatný dneska

Reagovat
Minister

Arshavin Gibbs

Reagovat
Pinturicchio

No, AFC - Swansea dost slušný zápas, nahoru - dolů. Ze strany AFC tomu chybí finální myšlenka, takový Arteta mi přijde, že se toho "bojí" a hraje dost alibisticky, na nejbližšího spoluhráče. Z Arsenalu nejlepší Mertesacker, FRIMPONG ( parádní hráč, dokonalá kopie Mela ), Arshavin, Walcott.

Ale dost příjemně mě překvapila Swansea, důrazní, ale žádní řezníci, kombinačně hodně slušný tým s výborným přechodem do útoku. Zatím to vypadá, že mám v PL dalšího favorita.

Reagovat
Pinturicchio

Ale ten Vorm je teda poleno.

Reagovat
fantomas

Zas proti ManCity podal výkon, jakej sem u brankáře nějakou dobu neviděl.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Counter

Doteď chytal fantasticky.

Reagovat
Pinturicchio

Jasně, může být, já ho předtím neviděl. . Ale to, co předvádí dneska, to je hrůza, přijde mi STRAŠNĚ nervozní.

Reagovat
fantomas

Ne že by na to neměl nárok, ale určitě je nervózní no.

Reagovat
smazaný uživatel

Šava dneska, já ho nepoznávám.

Reagovat
Edgar Davids

kde se díváš

Reagovat
smazaný uživatel

DIGI sport

Reagovat
Edgar Davids

sopcast na Arsenal?

Reagovat
justcall

Možná to bude znít blbě, ale myslím, že Arsenalu by dnes více pomohl AOC než Theo

Reagovat
fantomas

Dozadu až na "záblesky" Mertesackera (Wojtův senzační zákrok plus ten centr napříč šestnáctkou, kterej nepochopitelně proletěl) vlastně bezchybný výkon. Gibbs sice nemá moc velkej přínos ofenzívě, ale dozadu toho odpracoval až nad hlavu. Frimpong taky pár důležitých vydolovaných balonů. Vepředu...no...Ramsey třikrát parádně rozjížděl, Arteta občas vypadá, jak kdyby s Persiem hrál od narození, Aršavin celkem maká, i když teda ty dva prohraný rychlostní souboje - už to neni, co to bejvalo. Theo průměr. Asi bych to co nejrychleji viděl na Parka za jednoho z těhlech dvou. Každopádně to bude běh na dlouhou trať...

A Swans budu hrozně fandit, aby hrálo klidnej střed tabulky...Stoke.

Reagovat
Jajinek

jak globálně hodnotíte přestup Merteho..?...mě přijde, že líp by to v té obraně musel odehrát i Rosa...

Reagovat
fantomas

Zeptej se Herba, ten je z něj uplně oddělanej. Mě na něm překvapila ta rozehrávka, čekal sem, že to bude o dost větší nakopávač a on prakticky všecko posílá po zemi. Ale jinak kvůli němu klidně mohly padnout dva góly, plus kdyby Sinclair nebyl takovej mamlas, šel by kolem něj taky sám na bránu...takže vzhledem k tomu, že sem od něj čekal polovičatýho Cahilla spíš smíšený pocity. Kdybych čekal hvězdu do základu, je to z fleku průser.

Reagovat
Tomanatura

Taky se ale dvakrát dostal k odraženmu balonu ve vápně, z čehož mohl padnout gól...

Reagovat
fantomas

Jako vepředu?

Reagovat
Tomanatura

Nn, vzadu. Ale Koscielny je teda někde jinde, dneska.

Reagovat
Counter

Ne, vzadu. Měl tam několik dobrých zásahů / bloků.

Reagovat
fantomas

Maximálně ty dva, plus Sinclairův blok, kde měl hlavně velký štěstí.

Reagovat
Jajinek

mě spíš ani tak nejde o tenhle zápas, ani to nesleduju, ale co jsem ho viděl v BL a zejména vloni v LM, tak ten přestup do Arsenalu je pro něj takovej předčasnej dárek k vánocům rovnající se tomu, když 7mi letej cepart dostne čtyři krabice lega, všechny díly Harryho Pottera, 200 pokémonů, auto na dálkový ovládání a ještě nevím co teď frčí...

Reagovat
fantomas

Tak to je snad jasný, že si každej Gunner musel stokrát víc přát Cahilla.

Reagovat
herbage

Merte bude provar, ale snad ne velký. Fakt nechápu, proč jsme radši nešli po Cahillovi

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím to tak vypadá.

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych tam dal v průběhu i Yossiho.

Reagovat
fantomas

Jo, určitě. Ramsey za chvíli odejde fyzicky, zase se dost pohybuje.

Reagovat
cristiano.K.

Nechce se mi to ani hodnotit.Suarez,aby se zbláznil. Adam i Lucas dají jednu pěknou přihrávku za poločas a 3x to zkurvěj.Penalta bez debat.Udělat takovou chybu Wilson tak mě to nepřekvapí,ale zkušenej Carra to provedl jak žák a ještě tak blbě mu tam dá tu ruku.O to víc se těším na Coatese.Levá strana klasicky lepší,Škrtěl si své odehraje na beku.Chce to oživit.

Kéž by vyběhla do druhého poločasu tato sestava:Reina-Škrtěl,Carra,Agger,Enrique,Johnson,Adam,Hederson,Downing,Suarez, Carroll(Bellamy)

out:Lucas,Kuyt

Reagovat
cristiano.K.

mimo jiné STOKE CITY má o 1% větší držení míče než my a měli jedinou střelu na bránu z penalty

Reagovat
vodka

o 1 %? to jako 50,5/49,5?

Reagovat
cristiano.K.

51%vs49% podle statistik

Reagovat
vodka

to už jsou ale 2 % To Stoke překopává svůj styl hry? za 3 roky neměli ani jednou vyšší procento držení balonu a tuto sezonu už je to snad počtvrté...

Reagovat
cristiano.K.

asi jo, vidím je poprvé v této sezoně, a proto se tomu tolik divím

Reagovat
soukup

taky to nechápu

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Chandy

IN: Craig, Andy, Glen

OUT: Hendo, Dirk, Skrto

Reagovat
smazaný uživatel

Uhádol si.

Reagovat
vitasrp

Sunderland zatím zoufalý ve všech směrech, CFC je jasně přehrává, i když úplně dokonalé to není. Škoda, že je to jen 1:0, po první půli také mohlo být rozhodnuto..

Jinak Anelka sice spaluje, ale na počtu jeho příležitostí je vidět, jak záloha zlepšila hru, respektive jak Mata zvýšil její kreativitu.. Už to není jen platonický tlak, ale konečně někdo taky dá perfektní kolmici mezi obránce.. Suma sumárum, Anelka za 45 minut dnešního zápasu dostal víc kvalitních nahrávek než Torres za předchozí tři zápasy dohromady..

Reagovat
Arbiter

o tom žádná, že Anelka má ty příležitosti. Ale právě by je měl řešit lépe, ne na sílu střílet, trochu o ten balón zabojovat, vždyť to dělají všichni naší hráči. Navíc by mohl v kritických situacích nahrávat...

Reagovat
smazaný uživatel

mně se líbí Mata+Sturridge. Ti dva si budou rozumět. Meireles hraje taky výborně. Ten výkon zatím slušný

Reagovat
Arbiter

Jinak hra sice není dokonala, ale oproti minulému zápasu je to jako den a noc. Budem se zlepšovat, tomu věřím, léčba Boasem začíná fungovat

Reagovat
herbage

Nevíte někdo, jak zprovoznit kanál na sopcastu, když mám černou obrazovku a přitom to ukazuje, že je kanál plně načtený?

Reagovat
Pinturicchio

Vypni - zapni znovu ( přes tlačítko STOP ). A hod mi odkaz na ten kanál na SC

Reagovat
herbage

tyvol, vypni zapni, to je rada jak od tříletého dítěte a ne technika. Pochopitelně, že jsem to zkoušel, ale chyba je buď v kodekach či přehrávači. Zkusil jsem i VLC nastavit jakou defaultní, což prý má pomoci, ale nic

Reagovat
Pinturicchio

Je to rada, která mě osobně vždycky pomůže, vždycky. Tak pak to budou ty kodeky.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus nainstalovat novější windows media player (tušim že je potřeba 10 nebo 11). Měl jsem na XPčkách podobnej problém a tušim že tohle to vyřešilo (FFDShow codec jsem taky myslim musel instalovat)

Reagovat
herbage

tak jsem zkusil vše, nainstaloval novější WMP, stáhnul nějaký opravný pack, nainstaloval VLC, stáhnul nové kodeky a nic nepomohlo

Reagovat
smazaný uživatel

Zkoušels konkrétně tenhle http://www.free-codecs.com/download/ffdshow.htm ? Ještě k-lite pack jsem tušim instaloval ale myslim že to bylo timhle ffdshow codecem

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus kliknout na ikonku vlevo od ikony pro zvětšení na celou obrazovku. Mělo by se ti to přepnout do VLC, nebo Media playeru(podle toho, co máš nastavený). Mohlo by to fungovat.

Reagovat
Jajinek

Jak tak čtu tu diskuzi, tak jsem neuvěřitelně rád, že bet dává Sérii A, protože kdybych musel hledat nějaký stream na každý zápas, tak bych se zbláznil, to vám tedy nezávidím

Reagovat
Tomanatura

Chtěl jsem se tě zeptat. Nejde se náhodou dívat na betu dvakrát z jednoho účtu?

Reagovat
Jajinek

jde...včera se Trew koukal na můj účet paralelně se mnou a super...

Reagovat
terry

Jestli ale nemyslel třeba dva zápasy najednou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

to jde v pohodě...

Reagovat
Tomanatura

úúú Dej mi email na tebe

Reagovat
Jajinek

mám ho někde na fantě, zkus ho tam najít...

Reagovat
Tomanatura

Nemáš, tak se mi pak kdyžtak ozvi na Tomanatura13@gmail.com

Reagovat
Counter

Aršavin, Szcz a Koscielny skvělí, zaostávali naopak trochu Gibbs s Frimpongem. Škoda, že Theo neproměnil své šance, s takovou si na hrotu nezahraje

Reagovat
fantomas

Opravdovou šanci měl Theo jedinou, a to měl kopec smůly, že to Caulker stihl...

Reagovat
Counter

Šel tam ještě jednou z úhlu sám po přihrávce Aršavina a trefil to tak 10 metrů vedle, když mohl taky přihrát Persiemu.

Reagovat
fantomas

No, řikám opravdová šance. Tohle teda opravdová šance fakt nebyla.

Reagovat
supervizor

Ještě mohl nahrát Robinovy do 100% šance, ale nemá takové fotbalové myšlení aby si té možnosti vubec všiml.

Reagovat
fantomas

Aha.

Reagovat
Tomanatura

A dost se mi líbí Nathan Dyer, nechápu, proč mu to spoluhráci víc neposílají...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
fantomas

Vždyť má balon suverénně nejčastějc. Pak ještě teda Sinclair, což je fail, a Britton, na kterýho se taky parádně kouká.

Reagovat
Tomanatura

No nevím. I proti City toho měl docela málo, takový hráč by ho měl mít víc, ještě víc.

Reagovat
fantomas

Tenkrát jo, ale teď hraje fakt dost. Taky nám celkem zatápěl.

Reagovat
Counter

Reagovat
Mimalu

Studge

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridgeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

wow, teď jsem si všiml, že to bylo patičkou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

STUUUUUDGEEEEE Lahůdka

Reagovat
terry

Vole.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Error

Dannyho drzost

Reagovat
terry

Lahůdka!

Reagovat
smazaný uživatel

Meireles Sturridge

Reagovat
smazaný uživatel

Takto bylo pojď sem kam jdeš. Vamos Sturridge. Velká paráda

Reagovat
Arbiter

Tak kdo vybere obchod s kufry pro Kaloua?

Reagovat
niflheim

Názor místních gunnerů na Artetu?

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímala by mě naše přesnost přihrávek směrem dopředu. Nad 5 metrů to bude tak 20%

Reagovat
fantomas

Fu.

Reagovat
cristiano.K.

Jak se Adam přiblíží k protihráči s míčem na 90% to je vždy faul

Reagovat
smazaný uživatel

Carra di někam stim nakopávánim v zimě koupit Cahilla

Reagovat
smazaný uživatel

jasne a Coatesa sme kupili len zo srandy

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Torres už v Chelsea "odohral"?

Reagovat
terry

Ano, v zimě odejde.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Arbiter

má menší zranění, proto nenastoupil od začátku...

Reagovat
fantomas

Nádhera, škoda.

Reagovat
SunFells

Oj, škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Och. Tak 1:1 na tyčky...

Reagovat
Counter

Persie A to byla jen jeho pravačka...

Reagovat
SunFells

Tohle byla taky jen jeho pravačka

Reagovat
Counter

Reagovat
cristiano.K.

Hendo!!!!!!! to musíte vidět

Reagovat
cristiano.K.

a Begovič

Reagovat
smazaný uživatel

City po dlhšej dobe opäť hrajú tú svoju klasickú Manciniho holomajznu

Reagovat
smazaný uživatel

tak to asi těžko...

Reagovat
smazaný uživatel

Begovič

Reagovat
smazaný uživatel

Děláš si prdel ?

Reagovat
Arbiter

Studge Ale paráda, že zůstal Mata

Reagovat
pa3ce

Frimpong krása.

Reagovat
niflheim

Latics ...vyrovnat!

Reagovat
Chazy

Měl si mlčet, ještě to bude debakl

Reagovat
niflheim

Reagovat
Chazy

Já to říkal

Reagovat
minoLFC

no ty kravooooooo, to som este nevidel

Reagovat
Alberto Aquilani

Henderson to je talent jak hovado

Reagovat
smazaný uživatel

Aguerooooooooo Silva, Nasri

Reagovat
smazaný uživatel

KUUUUUUUUUUUUUUUN

Reagovat
smazaný uživatel

Kuuun

Reagovat
minoLFC

henderson a a adam....borci nakonec do sprav

Reagovat
cristiano.K.

Adama z toho nevin

Reagovat
smazaný uživatel

spaliť 5 šanci za 10 sekund...to dokažeme iba my

Reagovat
smazaný uživatel

Nasri - viděl , přišel a připravil gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
t0mmy33MCFC

2 zapasy 4 asisty... v arsenalu loni za celou sezonu 1 asist :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Kenny je čas střídat!!!!!!

Reagovat
SunFells

Teď by se tam Chamberlain celkem hodil.

Reagovat
fantomas

Ty jo, já jak viděl toho rozeběhnutýho Frimponga. Sem čekal, že ho veme na sáňky..

Reagovat
SunFells

Já už asi tak potřetí za zápas

Reagovat
fantomas

No nikdy ale nehrozila pentle.

Reagovat
fantomas

Yosssiii! A díky, Šavo, zlatá repre pauza!

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson mi začíná pít krev. Odehrál jediný dobrý utkání, ve zbývajícíh byl buď naprosto neviditelnej a nebo jako dnes - tragickej.

Reagovat
smazaný uživatel

Kenny a Hendersonovci

Reagovat
smazaný uživatel

nechapem preco si postupne nevybudujeme nejaky utok ....hned jak mame loptu tak vsetci bezhlavo utekaju dopredu

Reagovat
minoLFC

tragedia menom henderson....ist sam na branka, napalit to brankara ok, hned napalit odrazenu loptu do to isteho brankara jako jebe ti, ale jebnut aj na treti pokus tu odrazenu loptu do vracajecuhe sa stopera to je moc

Reagovat
Arbiter

Ade

Reagovat
t0mmy33MCFC

davidsilva absolutely magnificent

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

KUUUUUUUUUUUUUUUUN HATTRICK Ale mohl nahrat

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Silvicka Uzasny

Reagovat
smazaný uživatel

Obejit si tri hráče v kroužku kolem něj ? WOW!!

Reagovat
smazaný uživatel

a mne od 40. minuty padol net a uz som videl len nadstaveny cas, ... nasraty som jak pes .. kde stiahnem cely match ?

Reagovat
smazaný uživatel

Silva - Aguero Já ty kluky žeru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

MOTM:Begovič

Reagovat
smazaný uživatel

David !!! Kun!!!

Reagovat
Jajinek

Malá ankteta...kdy se jim Mario nasere?

a) Vydrží to do konce smlouvy, hlavně že bere peníze, hrát nemusí

b) V zimě bude hodně makat, pokusí se dostat do sesty kolem vánoc, kdy je nahuštěný program a dohraje sezónu v City

c) V lednovém přestupovém období si vymrčí přestup zpět do Itálie (rozumněj AC Milán)

d) Začně mrčet už po tomhle zápase, říkat, jak je nejlepš fotbalista na světě, jak mrhají jeho talentem a když ho nebudou poslouchat, začně po nich házet šipky a rozlišováky

e) Bude v týmu tak dlouho, dokud bude u týmu taťka Mancini (jakožto jediný člověk, který s ním na světě vydrží)

Reagovat
Kenneth

e)

Reagovat
t0mmy33MCFC

tip f- ze da jeste dnes gola:D

Reagovat
Kaze

Asi E. A je to rozměj - on rozumí

Reagovat
Kenneth

Silva,Kun. Fantazie.

Reagovat
SunFells

Agüero kapitán ve fantě

Reagovat
Kaze

37 ve fantě a to ještě bude hrát kapitán Rooney, Young, Marveaux a Ba

Reagovat
terry

Hm, a Torres tam zase půjde za situace, kdy nedostane jedinej míč.

Reagovat
Kovi81

to nechapu, proc ho zase obklopil tema frantikama. kdyby mu tam nechal aspon matu.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
fantomas

Baines!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

První gól spurs u kterého jsem měl trochu hořkou pachuť v puse, ale nutno říct že takhle chladnokrevné zakončení jsem od hráče v lilywhite dresu už notnou chvíli neviděl. A ochozy se neslo yidoooyidoooooyidooooyidooooo

Reagovat
t0mmy33MCFC

oh no ne , motyl Eman? :D

Reagovat
Side

To si AW s tím střídáním teď dělá prdel nebo co to je?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč sundavá Pingponga? Druhou půli držel zálohu nad vodou(i když fakt jen těsně nad hladinou), snad se to teď nesesype.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

JD!!! So much better!

Reagovat
minoLFC

Bellamy super ozivenie, Carroll uplne k hovnu

Reagovat
minoLFC

Bellamy super ozivenie, Carroll uplne k hovnu

Reagovat
t0mmy33MCFC

carroll je notor

Reagovat
Sarlin

Ten Malouda je nulovej

Reagovat
Arbiter

Ach jo, po odchodu Studge to stojí za starou belu...Nuda, nuda, šeď, šeď...

Reagovat
smazaný uživatel

Scott Parker v lilywhite dresu je prostě sen.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

splněný sen...

Reagovat
fantomas

Achjo, a tohle je zas co? To fakt Park nebyl schopnej odehrát ani 10 minut?

Reagovat
Arbiter

zraněný?

Reagovat
fantomas

No, ne.

Reagovat
Counter

To je fraška, jak tam Chamakh pobíhá s kapitánskou páskou Začínám se bát o výsledek...

Reagovat
herbage

pobíhá? Spíš poskakuje jako žabák

Reagovat
Amos

měl ji dostat Bac.

Reagovat
SunFells

Proč? První sundá Frimponga a hodí místo něj Coquelina, který je pomalu takové DM jako Diaby a teď tam pošle toho budižkničemu, když jsme všichni natěšení na korejce.

Reagovat
Counter

Coquelin je dobrý, a rozhodně ne jako Diaby.

Reagovat
fantomas

Ale stejně bych ho tam poslal radši místo Artety. Ten už sotva plete nohama...a to docela dlouho.

Reagovat
SunFells

Neřekl jsem, že jsem špatný, ale že pro mě není štít. Já ho tam chtěl vidět, ale místo Ramseyho nebo Artety.

Reagovat
SunFells

*je špatný

Reagovat
Counter

Já ho jako štít beru, jeho hyperaktivní herní projev se mi líbí. Ale souhlas, měl vystřídat Ramseyho/Artetu.

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Torres......

Reagovat
SunFells

hm ....to ale na věci nic nemění!

Reagovat
herbage

Arteta zalaškoval s diváky

Reagovat
smazaný uživatel

To byla skvělá akce, škoda, že to nepadlo.

Reagovat
fantomas

Byl to Ramsey, kdo to dával do strany?

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, kdo jinej dneska

Reagovat
fantomas

Reagovat
justcall
Reagovat
smazaný uživatel

jakej výkon předvádějí nový posily, teď jsem to zapnul na posledních 10 minut, jen jsem si všim, že hraje gibbs, takže santos asi nic co?

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne LFC, ukážte svoju silu

Reagovat
t0mmy33MCFC

ja byt silvou tak se bojim ze dostanu zlutou za zesmesnovani soupere.. protoze to jak si dela prdel treba ze 3 hracu naraz to neni mozny...

Reagovat
smazaný uživatel

Cletterburk (alebo ako sa vola) ..to je strašny kokot

Reagovat
smazaný uživatel

to co hraaaa silva ??? ... jako sanka dole !!! DO REALU SNIM !!!!

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
smazaný uživatel

Shawcross MOTM, Dneska je Stoke v defensivě naprosto 100%.

A doufám, že příště Henderson bude na lávce.

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke dá kurva 2x ruku vo vlastnom vápne. KURVA !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

kolko skoncilo chelsea ??? a liverpool ??

Reagovat
niflheim
Reagovat
vodka

ty vole, to jako Arsenalu došla šťáva?

Reagovat
Counter

Ramsey ať jde s tímhle do hajzlu

Reagovat
fantomas

Ježiši, dyt podklouz.

Reagovat
herbage

no jako, místo aby frajersky kopal levačkou, tak také mohl si míč dát na silnější pravačku a dát přesnější balón

Reagovat
fantomas

Jojo, hrozně chtěl zafrajeřit, určitě.

Reagovat
herbage

a jaký byl důvod, že si míč šoupnul na slabší levačku do běhu, místo aby zaseknul a zatočil to tam pravačkou? Kdyby ho někdo napadal, ale měl neskutečné moře času a prostoru

Reagovat
SunFells

A proč by to dělal? Aby to zbrzdil a někteří mu mezitím třeba vběhli do ofsajdu? Tohle není divize, aby si hráč nemohl dovolit nacentrovat v takové situaci levačkou ....Ramsey to bohužel jednou nezvládl no, ale nazývat to frajeřinou ...

Reagovat
herbage

kdyby to dal šajtlí, tak je to považováno za frajeřinku, tak nevím, proč by hraní svojí slabší nohou nemělo být, když tím zazdil slibnou akci

Reagovat
fantomas

Protože je to něco o sto procent jinýho?

Reagovat
fantomas

? Tak takle to bylo snad přirozený, ne? By se zbytečně zbrzdil, zezadu taky běželi hráči, mohl by z toho být ofsajd a tak dále a tak dále. 80% hráčů by to řešilo takle, Ramsey holt neměl už moc sil, dál běžet si netroufl, a tak nakopl míč tou nejbližší nohou. Dopadlo to tak, jak to dopadlo hlavně proto, že holt podklouz - haluz jako sviň (těžko to, proboha, bylo tim, že neumí kopat levačkou).

Reagovat
herbage

ok, ale když vidím občas jeho nákopy, tak je to někdy +/- decimetry a jindy zas +/- 20 metrů

Reagovat
Counter

No a? V takové situaci prostě nemá co podklouznout. Měl moře času a stačilo jen nakopnout míč dopředu. Čtyři hráči AFC na jednoho od Swans!

Reagovat
fantomas

Nemá co podklouznout? Jako by si to snad vybíral.

Reagovat
SunFells

Kdyby šlo o Sinclaira, tak se mu vysměješ

Reagovat
Counter

Přesně.

Reagovat
fantomas

Tak to je snad jasný, že se na vlastní hráče nahlíží jinak. Sinclairovi bych se nejspíš vysmál, protože by se mi hrozně ulevilo. Ale kdyby šlo o Aršavina, obhajuju ho stejně. Prostě že ti někdo za zápas naběhá nejvíc kilometrů (o tom u Ramseyho nemůže bejt sporu) a pak nejspíš i vyčerpánim podklouzne na rozjezdu slibný akce, z toho já tu fakt žádnou vědu dělat nehodlám.

Reagovat
niflheim

Ramsey ...takhle prosrat protiútok

Reagovat
fantomas

Reagovat
niflheim

Co na mě koulíš kukadlama? ... vždyť to bylo čtyři na jednoho

Reagovat
fantomas

No v Sagnovi máme velkej poklad. Jenom v nastavení dva nesmírně důležitý zákroky.

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke môžu byť radi. Nemali ani náhodou na 3 body...

Reagovat
smazaný uživatel

Zato vy ano? Veď bránili výborne. To tu píšeš akoby si videl prvýkrát hrať Stoke.

Reagovat
smazaný uživatel

Dali 2x ruku vo vlastnom vápne a ani raz to ten slepý kokot nepískol... Hrali hovno, bránili dobre, ale šance nemali, my sme za to zhaodili nemožné. Hlavne Hendo a Luis na konci...

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson je tragický, to som vedel a nejaký jeden podarený zápas mi nezmení názor, na 15 minut som si to zapol v prvom polčase a Suarez sa tam trápil, na technických futbalistov to tie urastené hovadá vedia na jedničku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, videl si 15 min... Suárez motor ofenzívy, vo všetkom dobrý, len tie šance...

Reagovat
soukup

určitě rádi jsou

Reagovat
mithro

City len 3-0? to nie je take najhorsie, cakal som, ze ich vypraskaju viac

Reagovat
smazaný uživatel

Byt tam jinej brankář tak jich daj tak 5. a to ještě smolně 2x trefili tyčku

Reagovat
fantomas

No, Wojto...

Reagovat
Error

Heh, bod ze Stoke bude nakonec ještě dobrý

Reagovat
13

Luis je občas hrozný palič

Reagovat
smazaný uživatel

uff , to je hrozný že nás swansea takhle tlačí

Reagovat
SunFells

Aarone

Reagovat
herbage

Zase infarktové závěry A Ramsey by taky z 5ti hráčů nemusel trefit toho jediného, který obléká dres Swans

Reagovat
fantomas

PODKLOUZ!!! Ste slepý nebo co?

Reagovat
herbage

viděl jsem, viz výše. To že podklouzl, za to může jen jeho frajeřinka

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně Harry, to sou ty posily, které jsme potřebovali. A zahráli si i Livermore a Gio

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel musím souhlasit. Takhle silného hráče dopředu, který se dokáže prosadit nebo si podržet míč i proti 3-4 obráncům jsme strašně potřebovali. Jinak Scotty no comment to je prostě poezie. Snad Harry bude dodržovat takové protáčení kádru aby si všichni zahráli a mohla by to být dobrá sezóna!

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel samozřejmě skrz toho Adebayora, ale když se bude chovat slušně tak si asi všichni brzo zvyknem...

Reagovat
vladis271

Toto postranný musel vidieť. Ako nehnevajte sa namňa, čistá penalta. Adam dnes tragický, Henderson nech sa uvedomí. Luis chcel byť asi solidárny, lebo v nadstavenom čase takto netrafiť odkrytú bránu.

Reagovat
smazaný uživatel

SKurvený rozhodcovia.... Ale aj tka sme mali dať gól, Hendo a Suráez ohomné šance. Luis ej v medzhhre, v komninácii v rpessingu suprový, ale je hrozný palič, hroznýýýýýý....

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se v největšího paliče proměnil Hendo...nedat takovou šanci, to je neskutečný...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, na 3x...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
vladis271

Zato najväčší drbo zápasu umňa Adam, čo ten doebal, to som nevidel ešte ani Lucasa. Človek sa 2 týždne teší natoto?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sice máš pravdu, ale já si zas nemyslím, že by celkovej týmovej výkon byl špatnej. Jen jsme si v koncovce vybrali smůlu (snad) na 10 kol dopředu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 3 body doma a pryč ze dna!

Reagovat
smazaný uživatel

Držíme s váma

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný. Dneska si Stoke nezasloužily ani bod a maj 3...

Reagovat
niflheim

No že Arsenal se takhle natrápí a gól jim vesmeěs připraví soupeř...to jsem nečekal. Ale je to vítězství, které Arsenal potřebuje.

Reagovat
smazaný uživatel

fucking disgrace, chodte do piči.

Reagovat
Pinturicchio

Swansea si ten bod zasloužila a ohromně jsem jim ho přál, definitivně mají nového sympatizanta. Velká škoda té Vormovy chyby, velká.

Jinak mě docela nasrali Walcott a Arteta, který ten zápas ani neměl dohrát.

Reagovat
Pinturicchio

A Dyer a Sinclair jsou vynikající hráči.

Reagovat
herbage

Zápas hodnotit nebudu, protože jsem měl z něj vellké hovno a sledoval pár sekajících se kostiček v okýnku 320x240

Reagovat
fantomas

Ji Dong-Won! Snad už se Bruce probere a pozná, že furt nechává na lavičce útočníka s největšim potenciálem.

Reagovat
smazaný uživatel

Bruce je hňup, i ten na lavičce i ten z diskuzí

Reagovat
Amos

Letošní sezona s Arsenalem bude opravdu zábavná. Hlavně máme zpět infarktové závěry

Reagovat
mithro

Oleee na MUTV

Reagovat
mithro

Ole: "How we ended with just 8 (against Arsenal) surprised me, it could have been 15!"

Reagovat
Pinturicchio

Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak, Stoka je úchvatná, ide z nej strach

Reagovat
smazaný uživatel

No to byl zase zápas, díky Bohu za 3 body....

Reagovat
fantomas

No náš přechod do útoku byl v druhym poločase fakt šílenej. Benayoun kazil neskutečnym způsobem a Arteta se jen otáčel na pětníku, protože už asi 20 minut tahal nohy. Jedinej, kdo to tam pořádně odběhal od začátku do konce, byl Ramsey. Podle mě těch 13 kilometrů dal s naprostym klidem. Velkej respekt. Navíc čtyři hodně dobrý momenty měl. Wenger mě dost zklamal střídáními.

Kdybych měl vybrat pět našich nejlepších hráčů, tak: Frimpong, Sagna, Koscielny, Ramsey, Gibbs

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Dneska to byl přesně ten zápas, který mohl trvat celý den a stejně by jsme gol nedali. Hendo byl do té šance s Downingem nejlepší v záloze(úplně ho vidím na nově ve zprávách palec ) první poločas byla penalta jasná, tahle by byla přísná,ale fouknout se dala.Bellamy pěkně hru rozhýbal.Posledních 30.minut hráči makali za to jim ale jinak

Reagovat
smazaný uživatel

"Hendo byl do té šance s Downingem nejlepší v záloze"

Koukali jsme na stejnej zápas ? Henderson měl na sobě jako obvykle svůj neviditelný plášť a pak se naprosto zesměšnil. Dost tragickej výkon

Reagovat
cristiano.K.

Snad mi nechceš tvrdit,že Adam s Lucasem byli lepší, to bychom teprve koukali na jinej zápas!

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska všechno špatně. Rozhodčí foukne tvrdší souboj ve vápně, na druhý straně velkoryse přehlídne dvě ruce. Adamův zatím nejhorší zápas (přesto tam měl několik parádních pasů za obranu), Henderson jen potvrdil, že v základu nemá co dělat. Carroll naopak do základu patří, protože svoji tvrdou hrou dokáže dost vyčerpat obránce a pak se hráči jako Downing nebo Bellamy snáz prosadí. Suarez celej zápas lítal po hřišti jako utrženej ze řetězu, za což má můj obdiv, takže mu odpustím i tu 1000% tutovku.

Moc jsem ale nepochopil, proč se ke konci rozehrávali rohy na krátko a když se rozehrávali na dálku, proč je kopal Downing.

Reagovat
smazaný uživatel

pls: Jak hráli nový posily Arsenalu do 80 minuty, viděl jsem jen posledních 10 minut, a artera v nich byl tragickej, benayoun dobrej, a merteho jsem snad neviděl u balonu

Reagovat
herbage

Barcelona hraje deset minut a Cesc už si stihnul připsat gól a asitenci Proč chodil do takové sranda loigy?

Reagovat
fantomas

Reagovat
Amos

Je tam skvělej, snad bude jednou lepší i než Xavi. A přeju mu zlatej míč.

Reagovat
fantomas

Hm hm, pěkná sestava. Boyata na RB, na to sem zvědavej. Střed bez Muamby, čili bez opravdu klasického DM. Coyle se nebojí. Snad z toho teda nebude debakl..

Reagovat
Pinturicchio

Nemáte, prosím, někdo dobrý stream na MU? Nejlíp SopCast

Reagovat
mithro

Bloodzeed HQ

Reagovat
Tomanatura

?

Reagovat
Pinturicchio

Eh?

Reagovat
fantomas
Reagovat
Pinturicchio

Díky, ... ale Veetle se mi, nevím proč, naprosto pokaždé kousne po pár vteřinách. Nevím proč.

Reagovat
fantomas

I teď? Ono stačí to pak po pěti minutách obnovit a vždycky se to rozjede.

Reagovat
Pinturicchio

Vždycky. Nevím, jestli je to tou vysokou kvalitou, nebo čím, ale pustím => pár vteřin => sek a definitivní.

Reagovat
fantomas

Pff. Mně se to taky občas stane, ale po chvíli se to už napořád rozjede.

Reagovat
Pinturicchio

Tak už jsem našel, sice rusky, ale budiž.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pinturicchio

taky díky

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/106723

Reagovat
Pinturicchio

pecka, díky.

Reagovat
smazaný uživatel

no ten je ještě lepší

Reagovat
mithro

ten cierny brankarsky dres Davida je super

Reagovat
smazaný uživatel

číslo sopu sky sports?

Reagovat
mithro

sky sports nedava United ale ESPN cislo mi zmizlo ale toto ide Bloodzeed HQ

Reagovat
smazaný uživatel

aha oka dik

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fantomas

Reebok poprvé za posledních pět let vyprodán.

Reagovat
mithro

to vies, "derby"

Reagovat
mithro

CHICHAAAAAAAA

Reagovat
fantomas

VYHOĎTE KNIGHTA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

nani libovej pozemní centr , ten kluk si drží od minulé sezony slušnou fazonu

Reagovat
mithro

Davies

Reagovat
niflheim

Tam měla přijít žlutá. Bez debat.

Reagovat
mithro

mala, zbytocny zakrok zozadu, dufam, ze Clev bude vporiadku

Reagovat
fantomas

Byl to zákrok z boku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tento ročník bude v PL nuda. Manchester a Manchester.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

škodaaa

Reagovat
mithro

davies sa uz mal sprchovat

Reagovat
Swarley

nějakej stream?

Reagovat
Kaze

sop://broker.sopcast.com:3912/106723 asi nejlepší, navíc ENG Dub

Reagovat
mithro

tento kanal je jeden z naj, len bohuzial nevysiela vela veci

Reagovat
smazaný uživatel

byls rychlejší

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/106723

Reagovat
Swarley

díky dělám to pro naši výhru

Reagovat
mithro

roooneyyy

Reagovat
fantomas

Ta obrana je fakt šílená.

Reagovat
Kaze

Rooney, můj kapitán

Reagovat
smazaný uživatel

Bolton se začne dostávat do hry a teď toto, hotovo....

Reagovat
fantomas

Reagovat
Counter

Měli United vůbec nějaké jiné šance? Taková efektivita je prostě smrtící (stejně jako minule proti AFC), zápas je tak po dvaceti minutách rozhodnutý...

Reagovat
mithro

byt proti AFC smrtici tak je to tak 10-2

Reagovat
Swarley

Jones je naprosto, ale naprosto neskutečný...

Reagovat
mithro

nadherne vidiet preco si ho proste fergie nemohol nechat ujst

Reagovat
fantomas

No, Petrov snad nikdy neměl tolik prostoru k centrování jako dneska.

Reagovat
vodka

Reagovat
fantomas

Dík, fakt dík. Po Arsenalu mi zničte i "muj" druhej tým.

Reagovat
niflheim

A to můžeš být jenom rád, že Bolton nehraje v deseti.

Reagovat
fantomas

Kdyby dostal tu první žlutou, do toho skluzu pod Evru nejde, tak zas zbytečně nezačínejte s tim Davies-huntem...já bych navíc ani tu žlutou za první zákrok nedával.

Reagovat
mithro

Jones

Reagovat
smazaný uživatel

jones

obrana boltonu

růny druhej gól

Reagovat
Pinturicchio

No, a je hotovo, ted už je jen otázka, jestli Boltonu dají víc, než Arsenalu.

Reagovat
fantomas

Vystřídej už kurva toho Knighta. Vždyť je to momentálně snad nejhorší stoper v PL.

Reagovat
Swarley

Chicharito??ten výběr místa alá Ruud, nádhera...

Reagovat
Pinturicchio

Navíc sympaták jak kráva.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm ženuška trošku no

Reagovat
mithro

a ten pohyb dopredu, dozadu dopredu, gol

Reagovat
herbage

snad dvě střely a obě skončily v bráně, ne? Těžko najít efektivnějšího útočníka, co se zakončení týče

Reagovat
Swarley

on je fakt zrozen pro střílení gólů...loni to dokazoval a letos to vypadá, že bude pokračovat...v mezihře je horší jako Berbatov, ale ten výběr místa a to zakončení v takovém věku...klobouk dolů...

Reagovat
herbage

Tyvolu, směju se PD jako sranda lize a přitom PL to samé. Oba týmy z Manchestru zkrátka nebudou mít letos konkurenci. Zatím oba bez ztráty kytičky

Reagovat
Counter

Je to tak, jen Chelsea má na to držet se s aspoň trochu těsným bodovým odstupem.

Reagovat
fantomas

Tak jednoznačný to určitě nebude.

Reagovat
Counter

Jen Chelsea to může narušit.

Reagovat
fantomas

Liverpool taky. Má jen úplně novou zálohu, až si to sedne, má na to s klidem.

Reagovat
Counter

Až si to sedne, bude ztrácet 10+ bodů. A pak už to nedožene.

Reagovat
fantomas

...protože ty dva týmy nikdy neztratěj, ba jo. Taky tu nikdo nemluví o tom, že má bejt Liverpool mistr, ale že je prožene. O čemž moc nepochybuju.

Reagovat
Counter

No, jak myslíš. Já o tom zase silně pochybuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám podobnej názor, podle mě kluby z Manchesteru určitě ztratí a my se jim ještě budeme lepit na paty.

Reagovat
niflheim

Hlavně něco takového trvdit po 4 kolech.

Reagovat
fantomas

To taky. A i kdyby nakonec byli suverénní, stoprocentně budou ztrácet víc než ty dva španělský giganti. Takže PD sranda ligou byla a taky ji zůstává.

Reagovat
mithro

presne tak, pridu zranenia, kriza, vela zapasov po sebe, staci si spomenut minuly rok na valec od chelsea a ako dopadli

Reagovat
mike.84

proti komu zatím city nastoupili........

Reagovat
kiwwi

Spurs

Reagovat
mike.84

ti sou letos vážně válec no ....

Reagovat
smazaný uživatel

ty účka jsou celou letošní sezonu neskutečně efektivní v zakončení, na co šáhnou, to se promění ve zlato ::neutral: :

Reagovat
mithro

vyhravame teda 3-0 vonku ale zatial sa mi to dnes az tak nepaci

Reagovat
fantomas

Jj, ste jen šíleně efektivní a Bolton šíleně děravej.

Reagovat
Swarley

zápas venku, klasika...

Reagovat
mithro

fouls 11-1

Reagovat
niflheim

Dneska je to fakt o hovně. Klidně i Liverpool mohl hrát dneska.

Reagovat
mithro

to vies, ked ich super hra EL, tak to dali na sobotu

Reagovat
niflheim

Tak ale pořád je to až čtvrtek

Reagovat
Swarley

to by teprve bylo o hovně...

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Swarley

nech teho...

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Je nejaka sance ze si dneska zahraje jeden z dua G+G za Fulham ?

Reagovat
CubONE

Ako je to s Gyanom vo fante? Normalne ho musim vymenit a bude sa to ratat ako transfer? Alebo budem moct okrem toho urobit este jeden free transfer?

Reagovat
smazaný uživatel

Snad bude hrát Ruiz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mike.84

pojebané zrušené myp2p

Reagovat
smazaný uživatel

myp2p.cm

Reagovat
Arbiter

tohle není myp2p, jen si vzali jejích design, ale nic víc. Pokračování myp2p je http://forum.wiziwig.eu/

Reagovat
smazaný uživatel

Taká chyba zadákov kanárkov

Reagovat
smazaný uživatel

De Laet. Manure.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ pekný match, nahoru dolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim výživný fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kanárici tlačia, ale vo finálnej fáze je to moc zbrklé

Reagovat
kiwwi

Mick McCarthy: „Kdybyste mi řekli před sezonou, že budeme mít sedm bodů, bral bych to. Jenže jste nic neřekli a já jsem zklamaný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je proste borec

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejaký kvalitný link ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Counter
Reagovat
smazaný uživatel

co to má Odemwingie na palici

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Spravedlnost se ukázala.

Reagovat
C0br

Odemwingie je taky klasickej penaltář.

Reagovat
mithro

900. pre skore uzdravenie Cleva

Reagovat
mithro

¨tak nakoniec snad len mesiac ako citam

Reagovat
kiwwi

jj vraj ma len poskodene vazy ale zlomenina tam nie je

Reagovat
C0br

Tak to mi připomíná moje měsíc starý zranění když jsem skočil ze střechy.

Reagovat
fantomas

No hlavně že se na Kevina blilo...nakonec po rutinním zákroku i rutinní zranění.

Reagovat
vodka

ten zákrok byl zbytečný a ani za něho neomluvil...

Reagovat
Counter

Však on si to blití zaslouží. Nikdo v celé PL nefauluje tak často jako on.

Reagovat
fantomas

Jj, ale 70% z toho sou vzdušný souboje, kterých on taky v lize podstupuje zdaleka nejvíc.

Reagovat
kiwwi

a videl si zakrok na Evru? On hra fakt prasacky

Reagovat
Counter

http://is.gd/0KX3Sc

Ani kartu za to nedostal.

Reagovat
fantomas

Zákrok na Evru nebyl pěknej, Davies se s tim holt nesere. Ale ten první prostě nebyl nic výjimečnýho.

Reagovat
vodka

spíš jde o to, že když už viděl, že ho zranil, tak se měl omluvit, to by měla byt elementární slušnost...

Reagovat
fantomas

Jak má v dnešní době hnedka vědět, že to bylo něco vážnýho? Když se každej válí i v situaci, kdy je za deset vteřin schopnej normálně běhat...

Reagovat
Chazy

Je to prostě základ fair play ...

Reagovat
fantomas

Volat po fair-play mi dneska přijde jako projev velký naivity. Kór když de o omluvu, to mi teď už jako něco extra elementárního nepřijde.

Reagovat
Chazy

Přesto je to základ fair play, takže chápu, že to někoho může pohoršovat

Reagovat
fantomas

Pohoršovat jako co a koho?

Reagovat
Chazy

Že se mu neomluvil a kohokoliv

Reagovat
fantomas

Takže nechápeš, že někoho může pohoršit, že se v tomhle případě neomluvil? No tak výborně, to já taky ne...

Reagovat
Chazy

Ale prosímtě

Reagovat
fantomas

Se nauč vyjadřovat no..

Reagovat
kiwwi

po zapase, Clev tam sedel so zabandazovanou nohou na lavicke

Reagovat
fantomas

A to víš jistě, že se mu neomluvil?

Reagovat
fantomas

Nebo že si toho vůbec všiml...

Reagovat
vodka
Reagovat
fantomas

Hm. Na 90% mluví o situaci hned po zákroku...

Reagovat
kiwwi

nepride mi to tak

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

tak vraj to Clev pisal na facebooku

Reagovat
fantomas

To ale furt neznamená, že věděl o následcích a i potom se mu neomluvil. Což by bylo teprv nepochopitelný...kdyby se jinak hned po takovym zákroku měl omlouvat, fotbalisti by prakticky nedělali nic jinýho.

Reagovat
vodka

omg, co obhajuješ? příležitostí na omluvu měl spoustu, Clev se pak přece ještě vrátil na hřiště a zkoušel to, viděl, že ho zranil... Neomluvil se ani hned po zákroku, ale ani potom, kdyby jo, Clev na něho nebude nasraný a nevypisuje to na twitter, nebo kam...

Reagovat
fantomas

Mě zajímá, kdy to tam napsal, a jestli Davies opravdu měl příležitost si toho všimnout. Pokud si toho zaručeně všiml a neomluvil se, obhajovavat ho nebudu. K tomu mi ale zatim nikdo z vás důkaz nepředložil...

Reagovat
vodka

“Got the scan tomorrow, thanks for the comments! so angry right now, want everyone to know I got no apology from Kevin Davies! season could be over and received no apology.”

dal to tam před 23 hodinama...

Reagovat
fantomas

Pokud si toho zaručeně všiml a neomluvil se, obhajovavat ho nebudu. K tomu mi ale zatim nikdo z vás důkaz nepředložil...

Pořád nic.

Reagovat
vodka

jak přehlédneš to, že někoho zraníš, vidíš, že kulhá a následně je nucený vystřídat? omluvit se neomluvil, zachoval se jako hovado... a jaké bys chtěl důkazy? jaký má Clev důvod lhát?

Reagovat
fantomas

Já netvrdim, že se neomluvil, ale taky nevim o tom, že by k tomu měl pořádnou příležitost. I když ani to nepopírám. Ale to neví ani jeden z nás.

Reagovat
Chazy

Příležitosti jsou vždycky. Spousta hráčů se jde omluvit do kabiny. A taky byly případy, kdy hráč během zápasu musel do nemocnice, ale faulující se prostě přišel omluvit do kabiny a k hráči se to dostane od manažera. A taky to pak manažeři většinou vyzdvihnou, když to někdo udělá.

Davies prostě neměl zájem se omluvit, tak se neomluvil a potvrdil pověst čuněte.

Reagovat
kiwwi

Nick Coppack (Official Manchester United Reporter ):

Mufc press office wish to make it clear that Tom Cleverley does not have a Facebook account. Any quotes from that are, apparently, fake.

teraz to citam

Reagovat
fantomas

Takže i vás jedinej slibnej argument se rozplynul.

Reagovat
kiwwi

aj tak je Davis prasak

Reagovat
fantomas

Umí bejt. Ale jak povídal i Shearer v MOTD, nemyslim si, že by to dělal s čistě zákeřnými úmysly. Hodně tim i mnohdy pomáhá týmu.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná střela.

Reagovat
vodka

He ran the full length of the pitch - Manu...Manu

To give the Gooner scum some stick - Manu...Manu

And from the moment that he slid,

We should have known he was a Yid,

Ade-bay-or is Tottenham's number ten

Reagovat
Counter

Mě nejvíc pobavilo, jak teď po zápase v rozhovoru s BBC prohlásil, že Arsenal pořád miluje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
niflheim

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mike.84

lol ta fotka: "tak přísaháááám"

Reagovat
Rssa

RIP Andy Whitfield

Reagovat
fantomas

Reagovat
Kenneth

Takže pokračování Spartacuse nebude.

Reagovat
fantomas

Něco natočit ještě stihl, ne?

Reagovat
Kenneth

To je dost možný, ale pokud stihl natočit třeba 3 díly, tak je to stejně k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

2. sezóna bude, Whitfielda nahradil Liam McIntyre

Reagovat
Counter

Samozřejmě že bude. Druhá série se točí s novým hercem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Fanta 97 bodů zatím, dneska ještě 2 želízka v ohni, 100večka čeká.

Reagovat
Azza

nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

Ve 3. kole jsem měl tušim 112 bodů, zkus překonat. Jinak v ČR jsem zatim 6. nejlepší.

Reagovat
kiwwi

pff ja na Slovensku 4. a po dnesnom zapase mozno aj 3.

Reagovat
mithro

ale na "slovensku" je mensia konkurencia nie? resp. menej uzivatelov

Reagovat
kiwwi

who cares

Reagovat
Kenneth

Uvidíme jestli dostane Rooney pár bodíků jako v minulým kole, a taky jestli hráči Newcastlu předvedou životní výkon, pak se ta tvoje 112 bude klepat.

Reagovat
C0br

Rooney už bonus má a tentokrát tam žádnou přihrávku z odrazu nenajdou.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

112 v ohrožení života.

Reagovat
smazaný uživatel

AFC přišel o Ramseyho.... ala ale už to začíná kluci sklenění?

Reagovat
fantomas

To začlo už dávno. A tohle snad nebude nic vážnýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha... tak to je vše v pořádku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že je Rosa zraněn. v Dortmundu by si určitě zahrál rád.

Reagovat
kiwwi

dnes Newcastle ciste konto kvoli fante!!!! chyba mi 12 bodov na vodku v H-to-H a mam tam dvoch obrancov z NU

Reagovat
fantomas

Tomu věřim tak z 10%.

Reagovat
kiwwi

lol, ze chyba mi 12 bodov na vodku

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Ty to tu prožíváš 1000× víc než ostatní, ne?

Reagovat
kiwwi

zalez

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi frajer.

Reagovat
Usty

Reagovat
Error

Být v popředí, tak to taky prožívám... takhle někde na chvostu se o fantě radši ani nezmiňuju

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych nevyhodil aguera a nedal tam džeka tak už sem před kiwwim kur*a !

Reagovat
mithro

On 12 September 1956, United set an example for other English clubs to follow - by becoming the country's first representatives in European competition.

Reagovat
smazaný uživatel

0 - No side has ever won the Premier League after scoring more than 11 goals in their opening four matches (nine have done this). Deceptive

Reagovat
Usty

Chelseaaa!

Reagovat
fantomas

Haha, to si posrali.

Reagovat
mithro

ale zas, nikto zatial tolko golov v prvych 4 zapasoch ako United nedal

Reagovat
vitasrp

QPR s Newcastlem zatím dobrý zápas, docela mě překvapilo, jak QPR svého soupeře přehrálo, od Newcastlu jsem čekal tedy lepší výkon. Zatím je to z jejich strany dost nijaké, chybí nějaký konstruktivnější přechod vpřed, záloha vůbec netvoří, spoléhá se jen na dlouhé pasy na útočníky a následné sbírání odražených míčů křídly. Že by dokázali soupeře vykombinovat a přehrát, to fakt ne..

Oproti tomu Rangers hrajou opravdu hodně dobře, posily jejich hru očekávaně pozvedly o pár levelů výše, přece jenom kvalita hráčů jako Barton, Shaun Wright Phillips je pro nováčka k nezaplacení. Je divné, že je ten stav stále 0:0, kdyby proměňovali šance a měli více štěstí, mohli klidně vést 2-3:0

Jinak nejlepší hráč na hřišti je zatím Taarabt a ačkoli je to blbeček a vůbec ho nemám hrát, fotbalista je to vážně geniální. Ty jeho pasy, individuální dovednosti, uvolnění, dneska vážně paráda, minimálně třikrát vyslal SWP do úniku, který z toho ale gól nikdy nevytěžil. Říkám, rád toho chlapa opravdu nemám, ale v dnešním zápase hraje báječně..

Reagovat
kiwwi

no ten Taylor je magor...teraz na konci musi dostat zltu kartu

Reagovat
kiwwi

no este ze ju dostal Steven a nie Ryan

Reagovat
niflheim

1000. za Wazzu

Reagovat
kiwwi

ouuuu kraaasna

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele