Primera Division - preview 3. kola

10.09.2011, 09:04, aktualizováno 12.09.2011, 08:43
Previews
Na závěr dalšího kola španělské ligy se představí týmy Malagy a Grenady, které shodně nemají ještě ani bod. Především domácí hráči chtějí naplnit vysoká očekávání, která na ně jsou po letním nakupování kladena, Granada je letošní nováček.
Málaga CF - Granada CF  (pondělí 21:00)
V pondělní dohrávce třetího kola se fanoušci mohou těšit na derby mezi týmy Málagy a Granady. V 70. letech byla taková utkání více než prestižními, nyní je situace mírně odlišná. Málaga sice letos pomýšlí na vysoké příčky, ale Granada se v La Lize teprve rozkoukává. Význačnost tohoto zápasu tedy již není taková jako za dávných časů, na druhou stranu 36 let jsme vzájemný střet těchto dvou týmů v La Lize nemohli vidět, a tak to bude zajisté zajímavé zpestření.

Ačkoli Málaga přes léto výrazně posilovala a přivedla takové hráče zvučných jmen jako Toulalan, Nistelrooy, Cazorla a další, v La Lize stále čeká na první body do tabulky. V úvodním utkání totiž podlehla dobře hrající Seville 1:2. Málaze by mohla pomoci nedávná mezinárodní přestávka. Trenér Manuel Pellegrini se snažil využít tento čas k souhře nových hráčů, jediným problémem byla neúčast některých z nich právě z důvodu reprezentačních povinností.

Tým se tak stále dává do kupy, hráči si zvykají na nová pravidla a okolí, a tak nejeden fanoušek věří, že po úvodní prohře již přijde tříbodový úspěch, který nastartuje tým k cestě za výrazných úspěchem, kterým by byla kvalifikace do pohárové Evropy. Pellegrini nemůže počítat s Júliem Baptistou a Krisem Stadtgraasem, kteří jsou stále zraněni, zatímco Nacho Monreal, Diego Buonanotte a Enzo Maresca jsou připraveni nastoupit do základní sestavy.

Granada si v loňské sezóně vybojovala postup do elitní španělské ligy a jejím cílem je udržet se v ní. Úvod sezóny jí ale úplně nevyšel, neboť hned v prvním zápase okusila hořkost prohry, a to poměrem 0:1 s Betisem.

Nejen Málaga přes léto výrazně posilovala, do přestupového jednání se aktivně zapojil i nováček soutěže. A vzhledem k tomu, jak omezený rozpočet tento klub má, si na přestupovém poli vedl briliantně. Do svých řad totiž dokázal přilákat takové hráče jako Pamarota, Molla, Carlose Martinse, Yebdu, Diakhateho, Jaru či Ucheho, kteří rozhodně zvedli papírovou sílu mužstva.

Stejně jako Málaga má i Fabri Gonzalez, trenér Granady, plné ruce práce se sehráváním členů svého týmu. Některým hráčům navíc chybí trénink z letního období, na čemž se musí pracovat za pochodu. Právě to možná byla příčina úvodní prohry s Betisem. Nyní již všichni doufají, že Granada získá první body do tabulky.

Gonzalovi bude chybět pravý bek David Cortés a brankář José Juan, kteří jsou zraněni, zatímco start posily Ucheho a Alexe Geia ještě není zcela jistý.
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Caballero - Jesus Gamez, Demichelis, Mathijsen, Monreal - Cazorla, Toulalan, Maresca, Joaquin - Van Nistelrooy, Rondon
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Roberto - Nyom, Diakhate, Mainz, Siqueira - Moises - Jara, Martins, Yebda, Benitez - Uche
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.42 - 4.33 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Betis - RCD Mallorca  (neděle 12:00)
Betis před týdnem uspěl v duelu nováčků a z Granady si odvezl tři body za výhru 1:0. Tu bude potvrzovat ve druhém kole proti Mallorce, rovněž ona svoje první utkání sezony zvládla a vyhrála nejtěsnějším možným rozdílem...

V Granadě se dlouho čekalo na nějakou branku a ta jediná padla v 88. minutě, jejím autorem byl Castro.

Španělská liga má v letošní sezoně nový model, co se týče výkopu zápasů a s tím není spokojen domácí kouč Pepe Mel. Jeho tým nyní čeká stejně netradiční utkání jako před dvěma týdny Atlético a Osasunu. "Zápasy se hrají v poledne, aby se v Asii mohli koukat na Real Madrid a Barcelonu, my jsme jenom ten zbytek. Ti, kteří tohle vymýšlí, by měli vzít v potaz všechny fakrory, protože počasí v Seville touto dobou je jiné než jinde a může se projevit i na zdraví hráčů. V Segundě jsme hráli od dvanácti spoustu zápasů, ale naštěstí žádný při tak vysokých teplotách," říká Mel.

Mel se pozastavil i nad soupeřem, který je dle jeho názoru hodně kvalitní. "Dokáží si vypracovat šanci vlastně kdykoli. Musíme být opatrní. Soupeř má dobré hráče a patří stabilně do nejvyšší soutěže. Na první domácí zápas je to těžký soupeř, ale musíme vyhrát, i kdyby se hrálo na ledu," prohlásil dále.

Mallorca před dvěma týdny porazila Espanyol, a to brankou Jonathana de Guzmana. A právě nizozemský záložník klub v poslední den letních přestupů opustil a zamířil do Villarrealu. Na přestupovém poli si celek z Baleárských ostrovů připsal ještě jeden neúspěch - neposílil ho útočník Genku Erwin Ogunjimi, jehož příchod byl dotažen pozdě a FIFA ho dle regulí neschválila.

Další nepříjemnosti pro hosty přicházejí z marodky, zdravotní problémy mají brankář Dudu Aouate a záložník Josep Luis Marti.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 3.40 - 4.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Racing Santander - Levante UD  (neděle 16:00)
Své další kolo má na programu nejvyšší španělská soutěž a o první body bude bojovat Racing Santander, který v prvním kole prohrál na půdě Valencie a doma si bude chtít napravit reputaci. Levante naopak v prvním utkání bodovalo v Getafe a minimálně stejný výsledek si chce odvést také ze Santanderu.

Velmi divoký zápas si Racing prožil v předchozím kole. Na půdě Valencie ještě dvě minuty před koncem vedl 3:2, ale nakonec utkání ztratil poměrem 3:4. Racing tak sahal po velmi cenných bodech na horké půdě Mestally. Okénka má trenér Héctor Cuper se svým týmem zejména v obraně a právě to je činnost, kterou chce Racing do dalšího zápasu zlepšit.

Levante odehrálo vyrovnaný duel v Getafe a odvezlo si cenný bod za remízu 1:1. Podobný výkon by pravděpodobně na plichtu stačil i tentokrát. Hosté by se pravděpodobně nezlobili za zopakování výsledku z minulého roku, kdy dokázali uhrát v Santanderu remízu 1:1. Doma pak Levante vyhrálo 3:1 a vzájemné zápasy tak mělo lepší.

Velmi nepříznivou individuální bilanci bude chtít odčinit trenér Racingu Héctor Cuper. Ten dříve trénoval Valencii a jediný týmem, se kterým v lize nikdy nedokázal bodovat, bylo právě Levante. Na lavičce Valencie zažil proti Levante dva zápasy a oba dva prohrál. Tuto nepříznivou bilanci také bude chtít smazat.

Trenér Cuper bude v zápase postrádat Gonzala Colsu, kterého trápí svalové zranění. Do sestavy by se však měl vrátit trojlístek Torrejón, Francis a Stuani. Ani jeden z těchto borců nenaskočil do úvodního zápasu proti Valencii. Jistý však není start gólmana Toňa, který se lehce zranil na předzápasovém tréninku. Levante by mohlo nastoupit v plné sestavě, žádná zranění hlášena nejsou a uzdravili se Ruben Suarez s Miguelem Pallardem, kteří nehráli proti Getafe.

Kouč Racingu před utkání nabádá na velikou opatrnost: "Levante je silný soupeř a nevidím důvod, proč by to měl být jednodušší zápas než proti Valencii. Musíme odvést zodpovědný výkon a vybojovat všechny tři body. Levante bude jeden z našich hlavních soupeřů v boji o umístění v tabulce a jsem zvědavý na přímou konfrontaci."

Trenér hostujícího celku Ignacio Martinez hovořil o začátku celé sezóny. "Jsem moc rád, že přestupové okno je uzavřeno a my se můžeme soustředit na koncepční práci. Naše možnosti nám naznačují, že budeme bojovat o záchranu a uděláme vše proto, abychom na hřišti Racingu uspěli. Bude to velmi zajímavé utkání," řekl Martinez.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 3.35 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
CA Osasuna - Sporting Gijón  (neděle 18:00)
Osasuna v prvním kole odehrála kvalitní utkání na půdě Atlética a za remízu 0:0 získala v úvodu sezóny malé uznání. Tento výkon však nyní musí potvrdit v domácím utkání proti Sportingu Gijón, jinak bude bod z Atlética téměř zbytečný. Gijón je bez bodu, díky domácímu prostředí je favoritem zápasu Osasuna.

Osasuna tak má na svém kontě po prvním kole bod za zmiňovaný duel proti Atléticu Madrid. Gijón sehrál domácí zápas proti Realu Sociedad, který nezvládl a po porážce 1:2 si musí na body počkat minimálně do tohoto kola.

Minulá sezóna nevyzněla ve vzájemných zápasech lépe ani pro jeden celek. V podzimní části dokázala Osasuna doma Gijón udolat těsně 1:0 a stejným výsledkem vyhrál poté na jaře doma také Gijón. Nyní jsou oba celky v podobné situaci a očekává se, že Osasuna by měla hrát v zápase hlavní roli.

Remíza na stadionu Reyno v Pamploně není v utkání těchto dvou týmů příliš pravděpodobná. Naposledy se totiž nerozhodný výsledek v Osasuně zrodil v roce 1989. Od té doby domácí dokázali vyhrát šestkrát a Gijón čtyřikrát. Bilance na půdě Osasuny je tak poměrně vyrovnaná. V minulé sezóně měli dlouhodobou výkonnost oba týmy podobnou. Na konci soutěže měly stejný zisk sedmačtyřiceti bodů. Lépe na tom byla o skóre Osasuna.

Osasuna má před utkáním problémy se sestavou. Do zápasu nenaskočí jedna z opor Javad Nekounam, kterého trápí zraněné koleno. Jistý není ani start Xaviho Annunziety a Asiera Riesga. Naopak trenér Realu Sociedad Manuel Preciado neřeší žádné výraznější potíže. Jediným zraněným hráčem je Alberto Lora.

Útočník Gijónu Gaston Sangoy je po prohraném zápase optimisticky naladěn, což potvrdil i v rozhovoru. "Máme za sebou jeden zápas v lize, která je velmi dlouhá. Stále je před námi mnoho výzev a utkání proti Sociedadu nebylo z naší strany herně tak špatné. Máme na čem stavět a věřím, že v průběhu sezóny půjdeme výkonnostně hodně nahoru. Samozřejmě bychom první body získali rádi už na půdě Osasuny," řekl Sangoy.
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Fernández - Bertrán, Roversio, Sergio, Raitala - Cejudo, García, Puňal, Timor - Nino, Sola
Sporting Gijón - pravděpodobná sestava:
Pablo - Canella, Gregory, Botía, Suárez - Rivera, Eguren - Las Cuevas, Castro, Novo - Barral
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.30 - 3.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Rayo Vallecano - Real Zaragoza  (neděle 18:00)
Ve třetím kole La Ligy se na půdě nováčka soutěže Vallecana představí hráči Realu Zaragoza. Ti se budou snažit odčinit debakl 0:6 od Realu Madrid, a tak domácí nebude čekat vůbec jednoduchý zápas. Vallecano je ale na druhou stranu povzbuzeno úvodní remízou 1:1 s Athleticem, a tak bude velice napínavé sledovat, který z týmů nakonec dosáhne na body.

Brankář domácích Dani Gimenez burcuje své spoluhráče k dobrému výkonu, neboť si uvědomuje, jak může být tento duel v závěru sezóny důležitý: "Hrajeme se Zaragozou, se kterou se budeme s největší pravděpodobností prát o setrvání v La Lize, a tak nesmíme pomýšlet na nic menšího, než na zisk všech tří bodů."

Gimenez navíc zdůrazňuje výhodu domácího prostředí: "Na svém stadionu se musíme snažit vyhrávat všechna utkání. Musíme se pokusit o vytvoření tvrze, ze které si soupeři budou odvážet body jen sporadicky. Bylo by dobré, abychom udělali pár dobrých výsledků hned z kraje sezóny, čímž nabudíme své fanoušky, a zajistíme si tak elektrizující atmosféru okolo nás."

Co se týče vysoké prohry Zaragozy s Realem Madrid v prvním utkání ligy, Gimenez si nemyslí, že to příliš ovlivní výkon na hřišti: "Kdyby dostali šest gólů od jakéhokoliv týmu kromě Realu a Barcelony, věřím, že by jejich morálka velice utrpěla. Ale prohrát šestigólovým rozdílem s těmito velkokluby není vůbec žádná ostuda, to se může stát každému jinému týmu."

Prohra s Realem Madrid Zaragozu přeci jen v něčem ovlivnila. Trenér Javier Aguirre se rozhodl svoji soupisku posilnit ještě o nějaké hráče, a tak v poslední možný přestupový den přišli do týmu Hélder Postiga a Luis García.

Zaragoza tedy posílila a do karet jí hraje i zdraví hráčů. Jediným zraněným hráčem je totiž Edu Oriol. Adam Pinter začal včera naplno trénovat poté, co se zotavil ze zranění v maďarské reprezentaci, a tak jediný možný otazník visí nad Paulem Da Silvou, který se vrátil do Španělska z reprezentačních zápasů Paraguaye teprve v pátek.
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Dani -Tito, Arribas, Jordi, Casado - Fuego, Movilla - Botelho, Trashorras, Piti - Tamudo
Real Zaragoza - pravděpodobná sestava:
Roberto - Paredes, D.Silva, F.Meira, E Juárez - Ponzio, Zuculini - Lafita, L.García, Barrera - Postiga
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 3.30 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Espanyol Barcelona - Athletic Bilbao  (neděle 22:00)
V nedělním utkání třetího kola La Ligy se utká domácí Espanyol Barcelona s Athleticem. Oba týmy nevstoupily do ligy úplně nejlépe, Athletic remizoval s Vallecanem a Espanyol podlehl Mallorce, a tak si oba budou chtít spravit chuť třemi body.

Trenér Espanyolu Mauricio Pochettino nominoval do nedělního zápasu nové posily Waltera Pandianiho, Vladimíra Weisse a Ndriho Romarica s úmyslem opravit nepovedený vstup do letošního ročníku.

V přestupovém období domácí přišli o útočníka Pabla Osvalda, který přestoupil do AS Řím a koncový hráč jim výrazně chyběl v utkání s Mallorcou, které podlehli 0:1. Ještě před uzávěrkou přestupového okna se Pochettinovi podařilo dotáhnout do konce příchod tří mladých akvizic, které tak mohly být zařazeny mezi osmnáct hráčů sestavy.

Lodivod barcelonského týmu je před zápasem v dobrém rozpoložení, přesto připouští, že vítězství je velice důležité: "Dobré výsledky přinášejí sebedůvěru a dobrou morálku v týmu. hráči se musí oklepat z úvodní prohry a nyní jít do zápasu opět s čistou hlavou. V šatnách hlad po vítězství rozhodně nepostrádáme."

Co se týče nově příchozích posil, trenér si je pochvaluje, ale zároveň dodává, že všichni tři se v základní sestavě asi neobjeví: "Upřímně jsem byl překvapen z Pandianiho fyzičky a rychlého začlenění se do kolektivu. U Romarica se naopak můžu spolehnout na jeho sílu, ale také na dobrou techniku. Weiss bude nejefektivnější u postranní čáry, kde bude moci uplatit svoji rychlost a dravost."

Ani Athletic nezažívá nejlepší vstup do sezóny. V úvodním utkání La Ligy pouze remizoval 1:1 s nováčkem soutěže Vallecanem a v předkole Evropské ligy vybojoval s Trabzonsporem pouze bezbrankovou remízu, a to od 84. minutě hráli Turci v deseti. To nakonec taková pohroma nebyla, neboť poté, co bylo po úplatkářské aféře vyloučeno Fenerbahce z Ligy mistrů, byl vybrán právě Trabzonspor jako náhradník do milionářské soutěže a Baskové tak proklouzli do skupiny EL.

Obránce Athleticu Mikel San José se k nedělnímu zápasu vyjádřil takto: "Úvodní utkání se příliš nepovedla, což nás mírně poznamenalo, nicméně zítřejší výhra toho může hodně změnit. Po zisku tří bodů by již remíza s Vallecanem nevypadala tak špatně."
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Álvarez - J.López, H.Moreno, Forlín, Dídac - J.Márquez, Baena - Weiss, Verdú, García - Álvaro
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - D.Marcos, Amorebieta, Ekiza, Gurpegi - J.Martínez, Itturaspe - Muniain, Ander, Susaeta - F.Llorente
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.35 - 3.30 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Sociedad - FC Barcelona  (sobota 18:00)
V sobotu se rozjede třetí kolo La Ligy, ve kterém se mimo jiné utkají dva vítězné týmy, a to Real Sociedad s Barcelonou. Domácí se pokusí zopakovat senzační vítězství z minulé sezóny, zatímco hosté se budou snažit navázat na zcela jednoznačné vítězství z druhého kola La Ligy. V tom by jim mimo jiné měl výrazně pomoci uzdravený kapitán Carles Puyol.

Španělský internacionál se v sestavě neukázal od konce minulé sezóny, kdy se podílel na velice důležité výhře 3:1 nad Manchester United ve finále Ligy mistrů. O měsíc později totiž musel podstoupit operaci kolena, čímž přišel o předsezónní přípravu v USA a také o začátek nového ročníku La Ligy. Nyní je již připraven vrátit se na svůj typický post stopera, za což je rozhodně vděčen taky Pep Guardiola, který se může vrátit k typické hře na čtyři obránce. Tomu pomáhá také návrat levých obránců Adriana a Maxwella, stejně tak jako pravého obránce Daniho Alvese.

Barcelona si sice v prvním utkání La Ligy dokázala poradit s absencí klíčových obránců, když porazila Villarreal poměrem 5:0, ale Javier Mascherano a Seydou Keita pro příště mnohem radši nastoupí na svém běžném místě defenzivního záložníka. Katalánskému celku však bude chybět zraněný stoper Gerard Piqué, a tak argentinský záložník bude muset ještě chvíli v obraně zřejmě zaskakovat.

Barcelona tedy má téměř zcela uzdravenou defenzívu, a tak se bez starostí může pustit do odplaty za loňskou porážku, kterou utrpěla právě na stadionu Anoeta. V dubnu tenkrát rozhodl zápas hráč Realu Sociedad Antoine Griezmann, kterému tenkrát vzdával hold celý stadion.

Letos se na něj ale spíše píská. Griezmann totiž v jednom z letních rozhovorů nediplomaticky prohlásil, že touží odejít z klubu a zamířit do většího Atlética Madrid. Celý přestup byl ale nakonec zrušen, a tak se mladý fotbalista musí snažit najít si znovu cestu ke svým fanouškům.

"Chtěl bych se znovu omluvit, otočit stránku a zapomenout na to, co se stalo. Jestli na mě budou diváci znovu pískat, pochopím to, ale chtěl bych, aby především podporovali svůj tým," vyjádřil se pro Diario Vasco.

Griezmann nebyl přítomen na hřišti v prvním zápase La Ligy, kdy jeho tým porazil Gijon 2:1. Podle něj tento výsledek může pozitivně ovlivnit celou sezónu: "Toto vítězství ukázalo, že máme velice dobrý tým, který se může snažit letos něčeho významného dosáhnout. Vím, že pro mě bude těžké vydobýt si zpět své místo v sestavě, ale věřím, že celá sezóna bude nakonec dobrá jak pro mě, tak i pro celé mužstvo."
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Bravo - Estrada, Demidov, I.Martínez, D. La Bella - Illarramendi, Aranburu, X.Prieto, Zurutuza - C.Vela, Agirretxe
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
V.Valdés - Alves, Mascherano, Puyol, Abidal - Fabregas, Busquets, Xavi - Villa, Messi, Iniesta
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 15.00 - 7.50 - 1.15
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Villarreal CF - Sevilla FC  (sobota 18:00)
Úvod do nového ročníku La Ligy se Villarrealu vůbec nevydařil. Prohrál totiž 0:5 s Barcelonou, a tak si sebevědomí bude chtít spravit v utkání se Sevillou. Ta si ale v prvním utkání poradila s ambiciózní Málagou a body rozhodně nebude chtít ztratit ani se Žlutou ponorkou.

Loni právě tyto dva kluby na konci sezóny bojovaly o příčky zajišťující evropské poháry, a z bojů nakonec vyšel vítězněji Villarreal, který se probojoval do základní skupiny Ligy mistrů. Sevilla mu tak rozhodně nebude chtít nic darovat a bude útočit na tři body. Toho si je vědom i brankář Žluté ponorky Diego López, který své spoluhráče varuje před útočníkem Álvarem Negredem, který se momentálně nachází ve velice dobré formě.

Právě španělský útočník stál za oběma góly do sítě Málagy, pro jejíž obránce byl permanentní hrozbou, a dva góly si připsal na konto také v kvalifikačním utkání Španělska s Lichtenštejnskem. López si je jistý tím, že pokud si na něho hráči nedají zvláštní pozor, může nadělat mnoho problémů.

"Negredo udělal obrovský pokrok. Postupem času se zlepšuje a zlepšuje a nyní je ve skvělé formě. Je to velice nebezpečný hráč a Sevilla nebude vůbec jednoduchým soupeřem, protože nemá pouze Negreda, ale i plno dalších kvalitních fotbalistů."

K tomu navíc dodává: "Bude to velice těžký zápas, navíc proti velkému rivalovi. První zápas proti dalšímu věhlasnému týmu se nám vůbec nepodařil a nyní si již nemůžeme dovolit znovu ztratit tři body. Jsme v dolní části tabulky, a tak budeme všichni plně usilovat o vítězství."

Marcelino, trenér Sevilly, se na zápas s rivalem velice těší, ale také si uvědomuje, že to nebude nic lehkého: "Villarreal je soupeřem, který má velice vysoký potenciál. Je to jeden z nejlepších týmů v lize, stačí se podívat na soupisku. Sice v létě přišli o Santiho Cazorlu (který přestoupil do Málagy), ale za to se jim povedlo přivést několik velice dobrých hráčů. Mají velmi dobrou útočnou sílu, stejně tak jako my, a tak zápas rozhodne to, kdo udělá méně zbytečných chyb."

Seville možná hraje do karet ještě jedna věc. Zatímco andaluský celek v evropských soutěžích po porážce s Hannoverem v předkole Evropské ligy již skončil, hráči Villarrealu se musí pomalu začít připravovat i na středeční zápas, kdy v Lize mistrů nastoupí proti německému gigantu Bayernu Mnichov.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
D.López - Mario, Gonzalo, Musacchio, J.Oriol - B.Valero, Marchena, Bruno, Cani - Nilmar, Rossi
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
J.Varas - F.Navarro, Escudé, Cáceres, Coke - Navas, Medel, Trochowski, Rakitič, Perotti - Negredo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 3.40 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Madrid - Getafe CF  (sobota 20:00)
Poprvé v tomto ročníku La Ligy se Real Madrid představí vlastnímu publiku. Stane se tak ve 3. kole a soupeřem mu v "malém" madridském derby bude Getafe. Hosté přijedou se značně zdecimovanou obranou, čehož budou chtít využít domácí již k šestému vítězství ve společném měření sil.

Již pětkrát za sebou odcházel Real ze zápasu se svým sousedem z jihu španělské metropole jako vítěz. Bílý balet navíc zahájil s přehledem letošní sezónu po drtivém vítězství nad Zaragozou. Getafe naopak na úvod doma jen remizovalo s Levante.

Trenér Realu Mourinho nepovolal Lasse a nemůže počítat s Khedirou, kterého trápí zranění zad. Mimo budou i dlouhodobě zranění Sahin a Altintop. Do sestavy se naopak vrací Esteban Granero.

V základu nastoupí v brance Casillas, před ním obrana Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo, o chod hry se bude starat záložní dvojice Xabi, Coentrão a v útoku se představí tradiční čtveřice Cristiano Ronaldo, Özil, Di María a na hrotu pak Benzema.

Kouč Getafe Luis García se potýká se záplavou zranění, z různých důvodů nemohou nastoupit Ustari, Lopo, Rafa, Diego Castro, Gavilán, Míchel, Albertazzi a Mané. Na soupisce kvůli doložce ve smlouvě není ani čerstvě hostující Pedro León právě z Realu, naopak druhá posila z Bílého baletu, odchovanec Sarabia nastoupit může.

Před gólmanem Moyou se tedy seřadí značně improvizovaná obrana s Cata Díazem a Miguelem Torresem na stoperu a Masilelou a Valerou po stranách. Záložní trojice bude mít podobu Lacen, Casquero a Rodríguez, zatímco v útoku se objeví Sarabia, Miku a Pedro Ríos.

Malé madridské derby zahájí ve 20.00 CET úvodní hvizd Close Gómeze.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Casillas - Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo - Xabi, Coentrão - C.Ronaldo, Özil, Di María - Benzema
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Moyá - Masilela, M.Torres, Cata Díaz, Valera - Casquero, Lacen, J.Rodríguez - Sarabia, Miku, P.Ríos
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.07 - 10.50 - 26.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Valencia CF - Atlético Madrid  (sobota 22:00)
Šlágr druhého kola Primera Division bude k vidění na Mestalle, kde domácí Valencia přivítá Atlético Madrid. Utkání nemá jasného favorita a očekává se vyrovnaný duel. Po prvním kole je na tom lépe Valencia, ale Atlético nyní posílá do boje svůj nový útočný klenot. Útočník Radamel Falcao by měl do utkání nastoupit v základní sestavě.

První kolo přineslo jedno veliké překvapení, když posílené Atlético nedokázalo na domácím hřišti porazit Osasunu a pouze remizovalo 0:0. To však hrálo bez kolumbijského útočníka Falcaa, který byl nejdražší letní posilou klubu a měl by být hlavním tahounem ofenzívy tohoto celku. Nyní si proti Valencii patrně odbude svou premiéru.

Valencia naproti tomu vstoupila do soutěže vítězně, ale k prvním třem bodům se spíše protrápila. V domácím zápase s Racingem Santander stále prohrávala a až v závěrečných minutách dokázala díky dvěma rychlým gólům strhnout vedení na svou stranu. O vítězství 4:3 se největší mírou zapříčinil útočník Roberto Soldado, který vstřelil hattrick a je naopak největší zbraní Netopýrů po odchodu Juana Maty do Chelsea.

Ligové duely v minulé sezóně zvládla lépe Valencia. V rámci čtvrtého kola sice doma pouze remizovala s Atléticem 1:1, ale v jarní části sezóny vyhrála v Madridu 2:1 a také díky těmto bodům na tom Los Che nakonec byli v tabulce o poznání lépe. Nyní si však Atlético brousí zuby na třetí pozici v tabulce a své ambice chce dát najevo v každém utkání.

V dresu Atlética Madrid by do utkání měl zasáhnout také Brazilec Diego, který se v minulosti rovněž představil v dresu Porta, podobně jako útočník Falcao. Trenér Atlética Manzano tak má k dispozici úplně novou útočnou vozbu. Diego pravděpodobně začne na lavici a hrát bude Antonio Reyes, k Falcaovi by se do útoku měl postavit mladý Adrián.

Trenér Atlética Gregorio Manzano ví, že jeho nový tým potřebuje trochu času, zároveň ale doufá, že si sedne co nejdříve a na hřišti Valencie uhraje nějaké body. "Máme nově postavený tým a pochopitelně chvíli trvá, než se sehraje. Zatím nám chybí trochu více soudržnosti, ale to je logické."

"Čas na přizpůsobení se novému působišti je delší. Někteří hráči jsou tu sotva dva týdny, ale doufám, že na hřišti Valencie předvedeme také naší individuální kvalitu, která v nás třímá," pokračoval Manzano. K zápasu hovořil také trenér druhého týmu Unai Emery. "Letošní Atlético je úplně jiné než to loňské a my musíme k zápasu přistoupit s maximální opatrností. Doma chceme vyhrávat nad každým soupeřem a nesmíme se nechat zaskočit tak, jako v předchozím zápase proti Racingu."
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Guaita - Barragán, Rami, R. Costa, Alba - Banega, Topal - Pablo Hernández, Parejo, Piatti - Soldado
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Silvio, Perea, Dominguez, Luis - Tiago, Gabi, Suárez - Adrián, Falcao, Reyes
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 3.70 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Real Madrid11006:03
2.FC Barcelona11005:03
3.Valencia CF11004:33
4.Real Sociedad11002:13
 Sevilla FC11002:13
6.RCD Mallorca11001:03
 Real Betis11001:03
8.Athletic Bilbao10101:11
 Levante UD10101:11
 Rayo Vallecano10101:11
 Getafe CF10101:11
12.Atlético Madrid10100:01
 CA Osasuna10100:01
14.Racing Santander10013:40
15.Sporting Gijón10011:20
 Málaga CF10011:20
17.Granada CF10010:10
 Espanyol Barcelona10010:10
19.Villarreal CF10010:50
20.Real Zaragoza10010:60

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (449)

Přidat komentář
Al Capone

3:0

!HALA MADRID!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dr. Admess

0:2

Visca el Barca y Visca Catalunya!

Reagovat
smazaný uživatel

Barceloa posílena i o další tři marody

Velmi povzbudivě zní především návrat kapitána Carlese Puyola, který byl vysazen z tréninkového cyklu červnovou operací. Barcelonské internetové stránky ale přinesly informaci o uzdravení dalších tří borců - Guardiola tedy v sobotu bude moci využít rovněž služeb obránců Adriana a Maxwella či záložníka Afellaye.

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm...Puyol, Adriano, Maxwell, Afellay = tři marodi?

Reagovat
smazaný uživatel

Pro senilnější:

"i o další tři marody". O Puyolovi se vědělo už předtím a v tomhle článku jde o ty tři zbývající.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně by mohla být obrana složena i z nějakých obránců ...

Reagovat
smazaný uživatel

Piš srozumitelněji, ať tady nemá jistý ... opět verbální průjem

Reagovat
blaugrana

Počítam, ze Carles si zahrá tak 20 min, aby sa zahrial na AC.

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by Getafe obralo Real alespoň o jeden bod Ale to je spíš jen zbožné přání, daleko víc to vypadá na jejich debakl

Reagovat
smazaný uživatel

Getafe na Bílý prdele umí, ale dneska to bude jednička. 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

na biele prdele mozno.. ale na Real nie

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

Autorovi:

Barca je jistě extrémně silná, ale stejně nepočítám s tím, že by Pepek nastupoval v nezvyklém rozestavení 3-3-3

Reagovat
blaugrana

Reagovat
technecium

zajímavej překlep

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

A čo sa týka zostavy, tak to vidím na Victor-Dani-Javier-Eric-Adriano-Xavi-Sergio-Don-Pedro-Messi-Villa

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna změna - v záloze čekám Cescorera. Jeho formu už musíme využívat naplno.

Reagovat
blaugrana

No, teraz je rada na Xavim a myslím si, že to nebude horšie. V repre zahral vynikajúco.

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež si myslím že začne Cesc od začiatku, miesto jedného z dvojice Villa - Pedro.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak teda ale kurzy 1,15 venku na Barcu a neskutečných 1,07 na Bílé prdele doma ... To se prostě nedá sázet.

Reagovat
adalbertus

7 a více

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna v těchhle dvou zápasech střelnici nečekám

Reagovat
Kenneth

Musíš Real pořád úrážet?

Reagovat
blaugrana

Že to hovoríš zrovna ty.

Reagovat
Al Capone

není to jedno? od takového ubožáka to snad nevadí

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

IQ tykve + chorobná nenávist, nic nenaděláš Ber to s humorem, když se někdo TAK zajímá o tvůj oblíbený klub, tak mu asi hodně leží v žaludku. Jeho problém Nereaguj na něj a budeš mít pokoj Jeho výlevy jsou k smíchu či k pláči většině uživatelů

Reagovat
smazaný uživatel

chytřejší než ty jsem z přehledem. Chorobná nenávist sedí. Z humorem už to dávno nebereš a k smíchu je především tvoje snaha býti jakože nad věcí. Z názoru většiny zdejších si může něco dělar jen člověk nemyslící ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jirko já ti do toho nechci kecat, ale psát někomu, že jsem chytřejší a udělat v příspěvku dvě megahrubky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

I génius může psát s chybama

Reagovat
herbage

to je potom zde každý druhý skrytý génius

Reagovat
Infi

Kdo ví

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chytrost je o spisovném psaní?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle toho, jak kdo pojem "chytrost" bere.

Reagovat
herbage

u jaderného fyzika bych to jako argument bral, ale u finančního specialisty ne

Reagovat
smazaný uživatel

takže chceš říct, že se chytrost jaderného fyzika podle pravopisu neposuzuje a u finančníka jo? Tak to mi vysvětli. Mě to připadá jako hrozná hloupost.

Reagovat
herbage

Je to jednoduché. Jaderný fyzik prokázal svojí inteligenci tím, co vystudoval za školu a co dělá za práci. Finančního poradce může dělat i člověk, co vychodí jen základku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kde urážím Real?

Reagovat
smazaný uživatel

a proto v PD nuda. Dobré zápasy budou ve Vale a v Ponorce. Nuda myslím to duo.

Reagovat
blaugrana

Ty si premenlivý jak počasie v Malajzii.

Reagovat
smazaný uživatel

tak uznej,že ty vaše zápasy jsou nuda. Vy vyhrajete na 60% 3:1 a Real 5:0( a to jsem milosrdný). A v květnu vy budete mít (třeba) 1. FCB- 82 bodů 2. Real 80 3. Villareal 56 bodů...... paráda

Reagovat
Kenneth

Když se ti to nelíbí tak to nesleduj a nekomentuj. Debilita..

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to sere,bo PD pořád beru mezi 5 nej lig v EU. A tak to před 7+ lety nebylo. Takový rozdíl. Škoda,že Ty a tobě podobní to neuznáte ( a přitom to víte),že PD ztrácí na kvalitě. A je to kurva škoda. Jediné porovnání máte v LM. Málo ne?

Reagovat
Kenneth

PD rozhodně neztrácí na kvalitě. Možná že je to kurevsky nevyrovnaná liga, ale na kvalitě neztrácí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak abys mě pochopil- mi by se nelíbilo aby CFC bojovala jen s M´U rok co rok o titul a zbytek byl 20 bodů za námi. A za sezónu hrát 2krát s nimi a Jen srovnání kvalit v LM. Jinak týden co týden bysme nakládali příděly "póvlům" a sem tam překvápko= a to remíza. Já bych rozhodně každý týden nesledoval ligu ( nuda).

Reagovat
blaugrana

Posledné roky to bolo o United a Chelsea, teraz to bude zrejme o United a City. Prídely možno v každom zápase nadeľovať nebudú a rozdiel medzi 2 a 3 nebude 20 bodov, ale aj tak to bude len o dvoch tímoch.

Reagovat
smazaný uživatel

.... tak ty si hňup. Srovnávat vyrovnanost PL a PD. Bože bože.

Reagovat
blaugrana

Omg.

Reagovat
Kenneth

Ale mě se to taky nelíbí, taky chci vyrovnanější ligu, ale co mám dělat? Real kvůli tomu sledovat nepřestanu. Hlavně proto jsem si přál abysme dostali silnou skupinu v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

no konečně.

Reagovat
blaugrana

Stále je tu CHL, kde je nejaká ta šanca, že Barcu niekto zastaví.

Reagovat
DreamTeam

kazdopadne takhle by to dopadlo ale v kterekoliv jine lize kde by B/RM hrali... :)

Reagovat
Kily

co teprve na Barcelonu za 1,25 proti italskému mistrovi

Reagovat
Kenneth

Je to k neuvěření, ale je to tak. Cristiano Ronaldo antropometricky sdílí stejné rychlostní hodnoty světového šampiona Usaina Bolta. Potvrdil to Institut Biomechaniky ve Valencii (IBV), který toto měření prováděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Bolt je frajer, a s tým simulovaním mal svojho času pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

koho to zajímá

Reagovat
Rssa

A přesto jsou rychlejší fotbalisté než je CR...znamená to, že existuje někdo ještě z lepšími "antropometrickými hodnotami" než je Bolt?

Reagovat
Kenneth

Pochybuju že je někdo rychlejší než CR.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě srovnání včech fotbalistů, ale Krystýna by dle mě byla předběhnuta, ač by jistě byla hodně nahoře.

Reagovat
Rssa

Aha, a Walcott a další vosk? CR je rychlý, ale ne na úrovni těchto fotbalových sprinterů

Reagovat
blaugrana

Bale, Lennon, Messi, Walcott.

Reagovat
Kenneth

Walcott, MOŽNÁ. Zbytek se nechytá.

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že by se chytali všichni. Možná ten Messi je tam navíc. On má spíš neskutečný zrychlení na prvních krocích. Na delších vzdálenostech (20 m+) by s délkou svých nohou nejspíš ztrácel. Ale nevím, chtělo by to zkusit.

Reagovat
Rssa

Overmars by ho dal už na prvních metrech. Messi taky, ale čím by byla delší trať, tak by ho CR doháněl až předehnal.

Reagovat
smazaný uživatel

A samozřejmě nesmíme zapomenout na Ibru ...

Reagovat
Rssa

Ibra z Maroka, nebo Ibra z Švédobosny?

Reagovat
smazaný uživatel

Dani Alvés, Jesús Navas, Krasič. Dali by se najít další.

Reagovat
Carrick

Antonio Valencia

Reagovat
smazaný uživatel

a další a další.

Reagovat
madridcan

tak o tom by som to povedal najmenej so zmienenych

Reagovat
smazaný uživatel

Agbonlahor

Reagovat
alcantara

Lukas Pauschek

Reagovat
Footballer

David Odonkor

Reagovat
smazaný uživatel

horvát

Reagovat
smazaný uživatel

horvát

Reagovat
smazaný uživatel

Což je mu při fotbale pěkně k hovnu, protože Bolt začíná být rychlejší, než ostatní až po 50 metrech sprintu.. 50 metrový sprint udělá Cristiano jednou za zápas možná ani to ne.

Reagovat
Kenneth

Pep Guardiola vedl Barcelonu ve 187 zápasech, v nichž soupeř NIKDY neměl větší držení míče, než hráči blaugranas.

Reagovat
blaugrana

Pep The King.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já bych řekl, že i Frankova Barca by měla nějaké takovéhle statistiky. Tohle není zásluha Pepa, ale spíš stylu, jaký Barca dlouhodobě hraje. Prostě je primární ovládnout hru, neztrácet míče a zkusit zkrátit čas, kdy drží soupeř míč, na minimum.

Reagovat
Rssa

Frankova ale neměl tuto statistiku 100 % jako Pepek, který dovedl hru do dokonalosti i do divácky zajímavějšího stavu.

Reagovat
smazaný uživatel

to je jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

Divácky zaujímavejšiu? No, tu by som to tak jednoznačne nevidel, aj keď sto ľudí, sto chutí. Musím povedať že trio Dinho - Eto´o - Giuly / Messi a za nimi Deco - Xavi malo svoje čaro, hlavne také to brazílske. Aj keď to Pep vyšperkoval takmer do dokonalosti, Frankov štýl (hlavne vďaka Dinhovi) sa mi páčil o milimeter viac ako Pepov, aj keď bol menej efektívny.

Reagovat
Rssa

Koukal jsem nedávno na pár slavných zápasů tehdejší doby a zdálo se mi to méně dokonalé, spoléhání na Dinha, méně přesných přihrávek, nezáživnější. A hlavně, nebyla tam zas tak moc vidět taková dominance s míčem, jako je teď. Ale jak tvrdíš, sto lidí, sto chutí...

Reagovat
smazaný uživatel

Dinho tomu ale dával neskutočný náboj a nasadzovanie. Najhoršia bola ale tá neefektivita, keď Frankov tým sa velakrát do konca obával o výsledok, pričom Pepov tým v tom čase väčšinou dohráva zápas Pre mňa je ale Pep oveľa lepším trénerom a hlavne psychológom a motivátorom ako Frank.

Reagovat
Edgar Davids

seš pičus no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dneska ultra paradni zapasy ve spanelsku

Reagovat
RS

Montanier je nějakej tvrdej, Ansotegi a Lorente nejsou ani na lavičce.

Ansotegi byl loni náš nejlepší stoper!! Že prej nejsou dostatečně připraveni...

Reagovat
smazaný uživatel

co je to ssakra s tou fotkou ???

Reagovat
smazaný uživatel

Farsa dneska zakopne

Reagovat
vocasisko

to možná tak zakopneš ty, když se ti uvolní plena a sjede na kotníky

Reagovat
smazaný uživatel

komentar ta ocividne dostal

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná pravděpodobná sestava..

Reagovat
adalbertus

gyerünk Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že si to doma v pohodě pohlídáme a Barca ztratí.

Reagovat
madridcan

U mna je najvacsia prekvapenie kola,ze Barcelone a Realu sa nikto nezranil v repre...

Reagovat
smazaný uživatel

našťastie hrá Rayo až zajtra takže bude kľud

ale mohli by stratiť obaja aj Real aj Barca, nech je sranda

AUPA RAYO!

Reagovat
vocasisko

Valdés

Alves,Mascherano,Fontás,Abidal

Xavi,Sergio,Fábregas

Alexis,Messi,Villa

Př i absenci Piqueho chybí vysoký stopér do tandemu k rychlostnímu typu, takže doufám, že nastoupí Fontás a Pepek mu tím dá důvěru. Hráči po zranění by asi neměli hned zasahovat do hry, hlavně Puyol, protože u něj je to zranění dlouhodobé. Mimo základní sestavu bych rád viděl ještě Afellaye, Thiaga a Pedra. A Legendu bych nechal odpočívat z důvodu vytížení v repre zápasech, odpočinek si jistě zaslouží.

Reagovat
vocasisko

tip, bude to těžké takže budu spokojený s jakoukoliv výhrou, ale troufám si odhadnout 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se klidně může hrát bez Iniesty, protože na to nebudu koukat, ale příště jestli ho tam Pep nedá, tak začínám fandit Valencii

Reagovat
madridcan

Getafe uz aj tak malo malu sancu a s tou obranou maju este mensiu.Takze tipujem vyhru minimalne o tri goly a po dvoch goloch da Cristiano aj Benzema...

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
smazaný uživatel

Sociedad - Barca 1:4 (Vela - Messi 2, Fabregas, Villa)

Villarreal - Sevilla 2:2 (Rossi, Cani - Negredo 2)

Real - Getafe 6:0 (Ronaldo 2, Benzema 2, Marcelo, Kaká)

Valencia - Atlético 3:2 (Soldado 2, Piatti - Falcao, Reyes)

Reagovat
smazaný uživatel

Pro pět ran do klobouku.. Zas to dneska neuvidím, takže aspoň tip - 3:1 (Soldado, Pablo, Ever - Adrian)

Reagovat
alcantara

Tiez. Som zvedavy na tohtorocnu Valenciu a zatial nemam moznost ju vidiet, Atleti to iste.

Reagovat
Ranoth

https://www.nike.sk/app/ulozenyTiket/2451789/12015 co myslite ? na real mi tam dala omylem - misto + ted muzu jen doufat ze to gatafe nejak ubetonuje a jinak chtel sem se jeste zeptat, kdyz tam mam 3.5- tak kolko smi padnout golu aby mi to vyslo

Reagovat
torcida

3,6

Reagovat
Edgar Davids

hmmm...

Reagovat
vocasisko

dneska Pepek tají sestavu nějak dlouho, nikde zatím nic

Reagovat
-Kopy-

Pěkné zápasy dnes, těším se...

Guaita - Miguel, Rami, R. Costa, Alba - Banega, Topal - Pablo Hernández, Canales, Piatti - Soldado...

Bude to boj a super zápas, doufám, že předvedeme dobrou hru a nakonec vyhrajem...

3:1 Soldado, Piatti, Pablo - Reyes...

AMUNT !

Reagovat
vocasisko

Line-up FCB: Valdés, Alves, Fontàs, Adriano, Busquets, Keita, Xavi, Thiago, Fàbregas, Pedro and Alexis

Reagovat
vocasisko

buď to je 3-4-3 s 2ma útočnýma obráncema nebo 4-3-3 se stoperskou dvojicí Sergio-Fontás ... dost zabijárna... bez zkušenýho stopera, Iniesty a Messiho to bude hardcore, ale, jsem rád, že má Pepek koule

Reagovat
smazaný uživatel

Čekám, že to bude vypadat spíš tak, že bude Sergio na stoperu s Fontásem (tohle smrdí), Keity na DM už známe a víme, že tam umí výborně. A Alexis bude hrát devítku. Na to jsem zvědav nejvíc. Jestli to bude vypadat, jak si to představuju, tak by mohl dneska být hodně v permanenci a možná by to mohl vystřílet. Xavi zezadu a Cesc odevšad by mu mohli posílat tolik míčů, kolik si jich svým pohybem vynutí.

HROZNĚ se těším na Thiaga na AM. To je nejspíš jeho flek.

Já tuhle sestavu kvituju až na ten jeden možný problém - ta kombinace stoperů. Tam bych spíš radši viděl Mashe místo Sergia. Každopádně jsem zase víc zvědavý

Reagovat
torcida

podľa mňa 4-3-3 ale cesc bude na messiho pozícii nie alexis

Reagovat
vocasisko

Já to vidím spíš tak, že Alexis bude normálně na křídle a na tom "Messiho" postu se budou tak nějak točit Cesc s Thiagem, aby motali obraně hlavu a otevírali prostor pro křídla aby si nabíhali za obranu. Jinak to opět bude taktika - hlavně neztratit míč.

No uvidíme, co si na pro nás Pepek připravil

Reagovat
torcida

Reagovat
smazaný uživatel

Cescorer na Messiho místě může být taky možnost .

Nicméně mě se právě líbil minule, když byl na volné pozici a hrával odevšad. A Alexis na čáře se mi nelíbil ani trochu. Měli bychom jeho rychlost a schopnost naběhnout do prostoru využít v místech, kde je to nejúčinnější - na devítce. Teda samo právě v takovýchhle zápasech, kdy bude odpočívat Messi

Reagovat
vocasisko

Jenže minule suploval Xaviho, dnes hraje Xavi a tak by si je překáželi . Podle mě je nejpravděpodobnější to, že bude hrát ten pomyslnej Messiho post, Thiago bude na AM, Keita DM a stopeři Sergio-Fontás, ale uvidíme, za 10 minut to začíná

Reagovat
smazaný uživatel

každpádně se ukazuje variabilita, s jakou to může Pepek postavit. Vlastně jen dva hráči základu (kromě gólmana, že jo ...) mají jen jeden post a to jsou Pique na stoperu a Xavi. Jinak mají všichni využití na více místech.

Reagovat
blaugrana

Nie je pravda. Xavi môže hrať aj tam kde Don a Pikič na hrote.

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi hraje na svojem. Vždy.

Reagovat
blaugrana

Ta hrá, ale mohol by aj inde. Každopádne Xavi je už veľký pán na to, aby sa s ním experimentovalo.

Reagovat
vocasisko

Pique by se ještě dal použít na devítce víc nervů jak s Ibrou bych snad s ním na tom postu neztratil

Reagovat
smazaný uživatel

7-1 madrid-getafe (ronaldo 2, marcelo 2, di maria 2, ozil-neviem ale simbolicky gol daju

R.soc.-Barca 3-1 (barca vyhra ale tak by som si to prial)

Reagovat
blaugrana

Omfg, to má byť čo.

Reagovat
smazaný uživatel

to má být to, že je po reprepauze a před parádním mačem v LM s Milánem.

Reagovat
blaugrana

Tak ten zápas proti AC nebude nič zložité.

Reagovat
smazaný uživatel

co tě k tomuhle názoru vede?

Reagovat
blaugrana

Naša kvalita a ich záloha a obrana.

Reagovat
LAM

Ať jde pep někam nevim na co messiho šetří sám přece ví že on chce hrát furt a určitě unavenej nebude jestli to chce takle dělat v týdle sezoně často tak to akorát zabije.Messi přeci jenom určitě chce hrát o krále střelců.Abidal hrát taky mohl v pohodě hlavně že Keitu tam musí strkat furt

Reagovat
smazaný uživatel

napsal jsi to tam pěkně. Pep sám přece ví, jak na tom Messi je.

Aproto ho nechává odpočívat ...

Reagovat
vocasisko

Pepek ví co dělá Jistě ví, že pokud dneska selže, ta vlna kritiky padne z 99% na něj. A myslím si že Messimu o Pičiči zase tak moc nejde a čeká nás v nadcházejicím měsíci hodně pikantní program a tak ať si zahrajou všichni dost. Ale máš pravdu, mazánek Keita dostává s Victorem zatím suveréně nejvíc minut

Reagovat
vocasisko

pardón

Reagovat
smazaný uživatel

mě se letošní Keita zase líbí. Loni to byla brzda. Letos vždy patřil k nejlepším blaugranas. Má jen tu smůlu, že nemá svůj fanclub, který by ho prosazoval. Spíš má zástupy kritiků, kteří na něm nenechají nit suchou.

Reagovat
vocasisko

To mně se taky celkem líbí, to nemůžu popřít, ale přece jen je to takový zvláštní, že zrovna on, jeden z nejstarších hráčů dostává nejvíc minut v úvodu sezóny

Reagovat
blaugrana

Nj, až do doby, pokiaľ do mazánek Keita nezabije.

Reagovat
vocasisko

Pepek ví co dělá Jistě ví, že pokud dneska selže, ta vlna kritiky padne z 99% na něj. A myslím si že Messimu o Pičiči zase tak moc nejde a čeká nás v nadcházejicím měsíci hodně pikantní program a tak ať si zahrajou všichni dost. Ale máš pravdu, mazánek Keita dostává s Victorem zatím suveréně nejvíc minut

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli někdy šetřit Argentince, tak určitě teď po těch prasáckých letech. Každopádně Guardiola na rozdíl od fanoušků zná jejich data z tréninku a přesně ví, jak na tom jsou s únavou a jak moc by riskovali zranění.

Reagovat
Kenneth

Myslíš že bude dneska kvůli tomu šetřit Di Máriu?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud někoho, tak on je hlavní kandidát. Já bych tam místo něj Callejóna nebo Kaka' dal, když na ten zápas tak dlouho trénovali.

Reagovat
Kenneth

Souhlas.

Reagovat
vocasisko

Tak moje předpoklady vyšly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Getafe by nemělo kousat, jsem zvědavej na průběh utkání. Jestli se trefíme do 20-30 minuty mohla by to bejt darda.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáte někdo link na Barcu? Dík.

Reagovat
Rssa

sop://broker.sopcast.com:3912/79509

Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Golassssssssssssssssooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Xaviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
blaugrana

Ejakulačná akciaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Reagovat
vocasisko

Krásně Alexis, tak to má vypadat, ty dloubáčky za obranu a náběhy, jen to chce malinko zlepšit přesnost a citlivost, jinak skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

Poprvé vyběhnul Alexis na devítku a je z toho gól. Pepku, vidíš to?

Reagovat
Rssa

Xaviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,legendáááááááááááární záložník

Reagovat
Rssa

Cescův patentovaný oblouček a Alexisovo zpracování a nahrávka

Reagovat
One-Real

Reagovat
blaugrana

WTFFFFFF:....

Reagovat
smazaný uživatel

Golassssssssssssssooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Cesssssssssssssscccccccccccccccccsssssssssssscooooooooooorerrrrrrrrr

Reagovat
vocasisko

gooooool Cesc, to je válec, Sociedad vůbec nezabraňuje náběhům, všechno jsou hraniční situace, ale skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

bohaaaaaaaaa po 10 minutach to mozem vypat ,,,!!!!

Reagovat
blaugrana

Reagovat
DreamTeam

proc jsi to vubec zapinal

Reagovat
smazaný uživatel

vnutry vo mne drievamala mozno velmi velmi mala nadej na remizu :D

Reagovat
DreamTeam

hloupost... takhle bude vypadat veetsina letosnich zapasu v lize..

Reagovat
DreamTeam

me mrzi jen ze ve Villarealu se dost mozna hraje dobry fotbal a mi tu cumime na tendle cirkus

Reagovat
blaugrana

To sa nevolá nádej, to sa volá naivita.

Reagovat
smazaný uživatel

povieme si ked Barca zakopne

Reagovat
blaugrana

Ja sa tu bavím o dnešnom zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

noo urcite velmi vela katalancov veri dneskam na zavahanie realu

Reagovat
blaugrana

To je tiež naivita.

Reagovat
smazaný uživatel

a co hovoris teraz ??

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

No a mužem to vypnout.

Reagovat
One-Real

Tak kolik dostanou Socky ? 6-7 ?

Reagovat
Rssa

Cesc

Reagovat
smazaný uživatel

super začátek

Reagovat
Kenneth

Proboha co to tam vyváděj.

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc jeden gól dal, druhej vytvořil. Xavi to samé v bleděmodrém. Letos to bude z těmahle dvěma jízda.

Reagovat
smazaný uživatel

No..... Jednou jo, jednou ne. Nezávidím praporkáři, kterej tohle bude rozhodovat.

Reagovat
blaugrana

Žiadny offside.

Reagovat
smazaný uživatel

A teď ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

to bude zase nuda do dalsieho Clasica..

Reagovat
smazaný uživatel

Co je to za debilní sobotní čas? Furt mi to připadá jak blbá neděle

Reagovat
smazaný uživatel

mě tohle vyhovuje, ale až budu zdravej, tak budu píčovat taky

Reagovat
smazaný uživatel

Pepek odpovídá všem škarohlídům, kteří tvrdili, že bude letos Barca už přečtená. Nasadil střízlíky, co nabíhají ... a nabíhají ... a nabíhají ...

Reagovat
herbage

Kam jsi to Cescu šel, taková sranda liga

Reagovat
smazaný uživatel

až nastoupí B nebo R proti někomu z té superligy v Anglii, tak si povíme, jak je PD srandovní ...

Reagovat
herbage

právě, jen Barca a Real, ale liga je 20 týmů, ne 2

Reagovat
Rssa

1

Reagovat
blaugrana

Tj, v Pl si to každoročne rozdávajú o titul všetky tímy.

Reagovat
smazaný uživatel

to mozno nie, ale v PL je to aspon napinavejsie do konca..

Reagovat
smazaný uživatel

Už sa párkrát stalo v poslednej dobe a videli sme ale oni si budú aj tak točiť svoje o PL. Keby hrala Barca a Real PL, bolo by to opäť len o dvoch mužstvách.

Reagovat
herbage

jistěže

Reagovat
Kenneth

Dobře že šel, dostat dvojku doma od Litrpůlu a osmičku od MU..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Jinak jestli dneska nastoupí Ricky, tak pevně věřím že by to mohl být jeho zápas.

Reagovat
Kenneth

Místo Ozila Ricky, místo Marušky Callejon.

Reagovat
smazaný uživatel

skor Ozila skusit napravo a Kaka na AM

Reagovat
Kenneth

To né, když už někoho napravo tak Callejona,zaslouží si to a hraje dobře.

Reagovat
One-Real

Proc ne, ale Ozil bych rekl ze je celkem svezi. Za repre hral jen jeden z tech dvou zapasu, proti Brazilii predtim vubec. Myslim ze ho Jose postavi.

Reagovat
Kenneth

Kašlat na to jestli je svěží, můžeme být rádi že Kaká je fit, takže bych toho využil, Ozil může hrát LM.

Reagovat
One-Real

V Zahrebu muze hrat kdokoliv, ale kdybych si mel vybrat tak urcite Ricky dneska a Ozil Zahreb. Btw davaji nas dneska na S1 nebo S2?

Reagovat
Kenneth

Sport 2. Nene v Záhřebu musíme vyhrát, takže Ozil.

Reagovat
One-Real

Zahreb musime porazit i kdyby mel prijit z Evertonu Drenthe.

Reagovat
Rssa

Jinak jsem rád , že hraje Fontásbauer

Reagovat
vocasisko

Ten Komentátor je ale brutálně zmatenej, dokonce na začátku dokázal vyplodit, že Alexis nahrál Sanchezovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Thiago ve fantě, tak sbírej body, sbírej

Reagovat
DreamTeam

Cervena pro Lopeze a penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Kde se dá na netu sledovat Barcelona? Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.sportlemon.tv/a-0/4/152/a-55248.html

tady si vyber. já mam tušim ten třetí a jede mi to super

Reagovat
smazaný uživatel

Super. Díky.

Reagovat
Kenneth

200. pro Real Madrid

Reagovat
One-Real

Negredo jede. Btw Sevilla zatim vstupuje do sezony celkem dobre, ty jejich zvesti o tom ze chteji zpet na vrchol (v soucasne dobe asi 3. misto ) nemuseji byt od veci. S Atlety a Vale si to o ten treti flek rozdaji.

Reagovat
smazaný uživatel

to teda jede, dorazka po mizerne kopnuty vysimulovany penalte, to je pane utocnik

Reagovat
One-Real

Minule kolo dva goly, furt nic ?

Reagovat
Rssa

Ajajajaj

Reagovat
smazaný uživatel

ojeeee. zase ten sval. to je v ...

Reagovat
blaugrana

Piči, neohrabaný kokto nám zraní Alexisa.

Reagovat
blaugrana

Naším záložníkom sa tie dlhé pasy očividne zapáčili.

Reagovat
Rssa

Ale ty simulace by si Sociedad mohl odpustit

Reagovat
blaugrana

Máme nahrané. Kľudne nech si simulujú.

Reagovat
DreamTeam

ano zrovna fanousek barcelony bude remcat na simulace

Reagovat
Kenneth

Zloděj křičí chytte zloděje?

Reagovat
Rssa

A Platini pomáhá Barce, UEFA pomáhá Barce...nemáš tam ještě další pořád opakovanou kokotinu?

Reagovat
Kluivert9

Dlouho sem od něj neslyšel tu story o házenkářích...

Reagovat
Kenneth

Já někde něco takového tvrdím? A prý hateři začínají s UEFOU apod. sračkama, většinou s tím začínáte vy . (Ty,Infi,Jožko)

Reagovat
Rssa

Ne, jen si začal ten evergreen, tak jsem ti ušetřil čas a napsal další kraviny, které by jistojistě hned následovaly

Reagovat
Kenneth

Ne, nenásledovalo by to. Ale to že simulujete je FAKT ne? Takže moje věta souhlasí.

Reagovat
Rssa

Takže vy prasíte, dokážete zahrát jen proti slaboučkým týmům, hrajete nefér a betonujete?

Reagovat
Kenneth

Prasíme jen proti Barce, umíme zahrát i proti silným týmům, nehrajeme nefér a nebetonujeme.

Reagovat
blaugrana

Prášíme jen proti Barce......hráme fér....krása.

Reagovat
Rssa

Ale to, že prasíte, dokážete zahrát jen proti slaboučkým týmům, hrajete nefér a betonujete je FAKT, ne?

Reagovat
Kenneth

Pokud hrajeme nefér, tak potom hrajete nefér i vy. Nebetonujeme, umíme zahrát i proti silnějším týmům.

Reagovat
Rssa

Pokut tvrdíš, že naše simulování je FAKT, tak vaše prasení, neschopnost zahrát proti silným týmům, nefér hra a betonování je potom zcela stejný FAKT. Žádný rozdíl.

Reagovat
Kenneth

Real Lyon 3:0, Real Vale 2:0 Vale Real 3:6 Real 5:1 Bilbao Bilbao Real 0:3, Real 1:0 Barca, Real 3:0 Totteham, Spurs 0:1 Real, Real 2:0 Villareal, Sevilla Real 2:6, Villareal 1:3 Real.

Reagovat
Rssa

Barca - Real 5:0, Real - Barca 0:2, Real - Barca 2:6, FAKT..ale stejně asi nechápeš smysl předchozího příspěvku, že?

Reagovat
Kenneth

2 zápasy a 1 zápas 2 roky starý. Jinak, to i Arsenal jsou betonáři?

Reagovat
Rssa

Aha, tak nechápeš. Necháme toho, je to zbytečné...

Reagovat
Infi

Nehrajeme nefér, so funny.

Reagovat
Infi

Kenneth

26.08.2011 22:22

Jasná pencle. Nic se nezměnilo.

[reagovat]

Infi

26.08.2011 22:24

To zas bude keců o Uefě, nadržování Barceloně a podobně co? To se ty svině zas vyrochníš v bahně, viď?

Svině ber jako prase. Však chápeš.

[reagovat]

Kenneth

26.08.2011 22:25

Konstatuju fakta, něco ti nevoní?

[reagovat]

Al Capone

26.08.2011 22:26

to víš no pokrytcům pravda nevoní

[reagovat]

Kenneth

26.08.2011 22:27

Kvákají tu něco s UEFOU, ale vždy s tím přijdou sami. To není náhoda.

[reagovat]

Infi

26.08.2011 22:29

Tak mi prozraď básníku, jak jsi myslel "nic se nezměnilo"?

[reagovat]

Kenneth

26.08.2011 22:32

[reagovat]

Infi

26.08.2011 22:38

Jo ták.

[reagovat]

Reagovat
Kenneth

Hezky si nám tu nakopíroval nějakou snůšku hovadin, pointa?

Reagovat
smazaný uživatel

dobře jsi popsal své příspěvky. Naprosto trefně ...

Reagovat
Infi

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

idiot krici "Zloděj křičí chytte zloděje?" ?

Reagovat
smazaný uživatel

odpoveď madridistov na seba nenechala dlho čakať

Reagovat
blaugrana

Btw, keď už tu píšete o sranda lige. Čo je potim Bundes Liga. Bayern pravidelne nadeľuje 6-7 banínov v poslednej dobe.

Reagovat
DreamTeam

no aspon se da na hru Bayernu divat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sa dívaj A čo sa ti nepáči, na to sa predsa pozerať nemusíš, no nie?

Reagovat
DreamTeam

vsak ja se na Barcelonu nedivam.. zaple to mam to jo.. ale sleduju Villareal

Reagovat
smazaný uživatel

zaujímavý prístup...

Reagovat
DreamTeam

nic jineho cloveku nezbyva kdyz misto zajimaveho matche daji do tv tohle...

Reagovat
smazaný uživatel

Máš len jednu stanicu? Nedá sa ti vypnúť televízor? Si zamknutý v izbe s televízorom?

Reagovat
DreamTeam

vsechno mimo..

Reagovat
Infi

Tak kde je problém?

Reagovat
DreamTeam

u me ne :) nevim co Jozko resi

Reagovat
blaugrana

Dmncia.

Reagovat
DreamTeam

jj taky si rikam.. jeden ze slagru kola a v tv to neni

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že si musel Estrada vykompenzovat, že ho tam Alexis motal jak malýho kluka. Od tý doby je hra hodně bez pohybu. Doufám, že to nebude nic vážnýho.

Reagovat
Rssa

Natržený (spíš) nebo natažený zadní stehenní sval...

Reagovat
smazaný uživatel

možná i něco s kolenem.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by fotbalisté Getafe chtěli v této sezoně nasadit záložníka Pedra Leóna v jakémkoliv zápase proti Realu Madrid, museli by městskému konkurentovi zaplatit dva miliony eur (49 milionů korun). Real si podle španělských médií podmínku vymínil předtím, než čtyřiadvacetiletého hráče pustil do jeho bývalého týmu na hostování. Existenci nezvyklé smluvní klauzule prozradil trenér "Bílého baletu" José Mourinho.

Reagovat
Mishko

čo sa stalo Alexisovi? dik

Reagovat
smazaný uživatel

obránce tam spadl a zapletli se do sebe. a alexise zase chytl ten zadní stehení sval. zatím na to dost trpí. snad se to zlepší

Reagovat
smazaný uživatel

žádný "zapletli se". Ten kryplík chtěl Alexise nakopat a dal mu druhou nohou ukázkový nůžky. Úplně zbytečně. Balon už čistě odkopnul. Hned se pak díval po sudím, jestli si toho všimnul.

Reagovat
Mishko

tak som si to "vyjutjuboval", cisty zakrok, trosku nestastne tam na seba spadli, ale toto za umysel povazovat nemozes ani zo srandy

Reagovat
vocasisko

Docela jsme usnuli na vavřínech po těch 2 rychlých gólech, nevím jestli pak Pepek nařídil úsporu a nebo hráči automaticky přepli na ten úspornej režim hry, ale byli jsme bez pohybu a těch náběhů, kterých jsme za prvních 15 minut předvedli nespočet. Doufám, že druhého poločasu vstoupíme jako do toho prvního a přidáme ještě nějakej gól.

Reagovat
smazaný uživatel

údržba bez pohybu. Taky se mi to nelíbí. Je to pořád jen o dva. Není nic rozhodnutýho ...

Reagovat
smazaný uživatel

jakobych to přivolal ...

Reagovat
smazaný uživatel

no já to fakt přivolal ...

Reagovat
smazaný uživatel

hraju Football manager 2011 a ve španělské lize je stop na jeden zapas za 2 žlute...neni to kraviny??????????

Reagovat
DreamTeam

volej na support linku.. je na zadni strane obalu..

Reagovat
blaugrana

Budíček kurva.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

Tak to prostě dopadá když se hraje laxně, uplně zbytečnej gól, nechápu proč ti hráči se spokojili s výsledkem 2:0, absolutně jsme přestali hrát, doufám, že se teď všichni probudí

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam teď Villa dělal?!!!

Reagovat
vocasisko

no a je to

Reagovat
Mercury

wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

šak mávail ofside ne?? co to je?? a ať už tam dá messiho. panebože to zas je. se na to uplně vysrali

Reagovat
smazaný uživatel

konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Hm ... pěkně se nám ta údržba vymstila.

Reagovat
blaugrana

Výborne.

Reagovat
Rssa

Klasika z loňska

Reagovat
Kenneth

Reagovat
herbage

Villa

Reagovat
One-Real

No furt maji kluci katalansti pul hodky, to by byla velka nahoda kdyby to nevyhrali. :)

Reagovat
vocasisko

toto je kurva vrchol, to snad ani není možný, proč jsme sakra nehráli tak jak prvních 15 minut? je druhej zápas sezony a my už hrajeme údržbu, no já nemám slov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nemá cenu se rozčilovat. Stalo se. Mysleli si, že to dohrajou a SS dal ze dvou šancí dva kusy. Jedeme dál.

Mě jen naprosto šokovalo, co udělal Villa.

Reagovat
herbage

co, neviděl jsi nikdy velkou domů?

Reagovat
smazaný uživatel

Do dneška jen jednou - od Callejona ...

Reagovat
smazaný uživatel

No ten Villa ... já fakt nechápu. Tohle je prostě sabotáž ...

Reagovat
herbage

Busquets měl více štěstí, než rozumu

Reagovat
smazaný uživatel

to ako prečo Busquets nedostal redku ?

Reagovat
One-Real

Co se stalo ? Nekoukam.

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč Sociedadu obišiel Valdesa , zaňho tam ešte pribehol do brány Busquets a tak ten utočnik zakončil lobom, avšak Busquets (pišem jeho meno spravne? ) zahral rukou a vytlačil strelu na brvno, od neho sa to odrazilo ku ďalšemu utočiacemu hračovi a ten to už doklepol

Reagovat
Rssa

že by výhoda?

Reagovat
smazaný uživatel

a ako keď sa ponecha vyhoda tak sa potom dodatočne netresta ? novinka

Reagovat
Rssa

v tomto případě jo....buď dát redku a penaltu nebo uznat branku, obojí nejde

Reagovat
smazaný uživatel

no jho asi maš pravdu, ale zas , ide všetko , dneska to na Stoke Cletenburk dokazal

Reagovat
smazaný uživatel

Casillas; Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo; Xabi, Coentrao; Di María, Özil, Cristiano; Benzema

Čekal jsem drama aspoň na 10 minut, s Messim to bude tak 5.

Reagovat
One-Real

No minimalne DM a mozna aj Ozil meli sedet.

Reagovat
Kenneth

Callejon,Kaká nikde.

Reagovat
DreamTeam

ocekavana.. snad dame dost branek

Reagovat
Rssa

Sice individuální chyby to jeho nebyly, ale Sergio nemá na stoperu co dělat...

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ze naivita cakat remizu ale prosiiiiiiiiiiiiim za remizu

Reagovat
Kily

vida, Barcelona se rozhodla udělat něco s tou neustále opakovanou nudou v jejích zápasech, celkem zajímavý způsob, jak zatraktivnit Primeru

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Villa bude borec na konec zítra. Jestli teda Vašek Tittelbach kouká ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale to už přece i ten guardiola jim musí říct že se takto na údržbu furt nedá hrát.... hrůza dnes

Reagovat
One-Real

Tak kolikatou minutu tipujete ? Ja 87.

Reagovat
vocasisko

Pedro? to jako má v hledišti rodinu a tak jim chtěl darovat míč nebo co?

To je otřesný co se na tom hřišti dneska děje. Pohyb kurva!!

Reagovat
Rssa

To musíme vyhrát, Socky se to dneska vůbec nezaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro výborně

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím redakci, aby odstranila fotku a hlavně popisek u tohohle článku. Díky.

Reagovat
blaugrana

To sú pekné kurvy skurvené. Vidia, že sa Vickt nedíva, tak vracajú malú domov na bránu. Ubohosť.

Reagovat
smazaný uživatel

mě se to v 70. seklo a nejde mi to spustit. oni jako vraceli míč když se valdes vracel do brány a byl zády a mířili na branku???

Reagovat
smazaný uživatel

ty si krot nervicky plz..

Reagovat
Rssa

No to bylo za vrácený míč

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som asi zomrel od smiechu keby to valdez nechytil

Reagovat
Rssa

vzhledem k tomu, že nehraje, tak bych se ani nedivil

Reagovat
Kenneth

Tohle od tebe slyším tak po 5. už co se týká ValdéZe.

Reagovat
smazaný uživatel

Když to vidím, začínám mít strach. Vůbec nevím, jak na ně.

Reagovat
vocasisko

Keitu už nechci zase aspoň 5 zápasů ani vidět, to co tam dneska předvádí je minimálně na osusšku

Reagovat
smazaný uživatel

Villa mě pije svojí neschopností přejít přes hráče krev.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca dresy

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, Daniiiiiii

Reagovat
Rssa

sergio, Sergio Ty bys měl jít na pár zápasů na lavičku, a to fofrem

Reagovat
vocasisko

No já se pomalu klidím, protože při mém momentálním rozpoložení by byl pozápasovej slovní průjem hodně pikantní a nechci další ban

Reagovat
smazaný uživatel

a myslím že i guardiola by se měl vzpamatovat

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

no je to pravda tak nekoulej očima. nehodtím podle toho celou sezonu neboj

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bylo okatýýýýýýýýýýýýýýýý .......

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Olééééééééééééé

Tak to je bomba, super !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Messi iná herečka

Reagovat
blaugrana

Prosím zmeniť popis u fotky Villu na. Som kokot ako hrom.

Reagovat
C0br

Trapas

Reagovat
Kenneth

Olééééééééééééé... Real Sociedad

Reagovat
smazaný uživatel

to bola nadherna simulacia

Reagovat
Infi

Do prdele, do hajzlu, do všeho - kurva jak může tak zkušený tým, jako je Barcelona promrdat vyhraný zápas, si snad dělají jen prdel, asi mám vidiny nebo já nevím.

Reagovat
Infi

Dementní Pepove pokusy, hlavně že jsou hráči fit na Ac, fakt že jo.

Reagovat
vocasisko

A už to začíná, všechno se bude házet na Pepka, přitom ti hráči měli na to vyhrát s přehledem 5:0, ale můžou si za to oni, ne PEP!

Reagovat
smazaný uživatel

jejda mane, to jsou fanoušci tohle. Když to vyjde, tak Pepa chválí, když to nevyjde, tak je to dementní pokus ... Chjo.

Reagovat
Infi

Málokdy chválím Pepa. Jenže tyhle pokusy mi začínají už delší dobu trochu lézt krkem. Je to jakoby "zkusíme co všechno mi výjde".

Reagovat
Infi

Do dneška nejsem nadšený ani ze hry na jednoho obránce proti Villarrealu, i když to náramně vyšlo. Tak nevím z čeho soudíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jako by hráči chtěli dodržet tu debilní tradici prvního zápasu po repre přestávkách v sezoně

Reagovat
Rssa

Ale co, stane sa

Reagovat
Robbie

prej Skřet nesimuluje a přitom v 93.minutě to zkoušel kašpar

Reagovat
Kenneth

Chceme víc reprezentačních přestávek.

Reagovat
smazaný uživatel

jooo, Farsa zakopla .. presne jak som hovoril

Reagovat
DreamTeam

Reagovat
Mercury

Villa hraje poslední dobou fakt otřesně a ani pár důležitých gólů to nezachrání. Pedro nedává ani ty góly. Škoda Alexise, škoda promrhaného náskoku. V úterý proti AC chci vidět naprosto jinou hru a klasickou sestavu.

Reagovat
smazaný uživatel

a trpaslikova simulacia bola ceresnicka na torte

Reagovat
One-Real

Tak to cumim jako pero z gauce, ale parada. Diky sockam.

Reagovat
blaugrana

A ešte je úplne nádherné, ako sa sami dokážeme poraziť. To je fakt na smiech. Dáme 2 góly a automaticky hráme údržbu. To by chcelo tresty, zníženie platu a hneď by sa diali veci dopiče. Villu nechcem vidieť najbližších 5 zápasov vidieť na pľaci. Z toho jeho herného prejavu v poslednej dobe je mi zle. Alibistické kľučky do stredu, nepobehne, jjebe na to vo veľkom štýle.

Reagovat
smazaný uživatel

Sami si za to můžeme. Zbytečně odchozenejch 65 minut zápasu. A když už jsme dali Sockám čuchnout, tak začali bojovat, běhat. A my jsme už nedokázali nastartovat motory.

Rád bych řekl, že je to začátek sezony a nic se neděje, ale prostě se děje. Ztrácet můžeme v zápasech, kdy se všechno spikne, ne v zápasech, kdy nám jde všechno na ruku.

Přesto všechno. Díky, šampioni. Příště to bude lepší.

Gratulace Sociedadu. Málokomu se povede, co dneska jim.

Jen teda jednomu gratulovat nemůžu. Estrado, jsi dobytek.

Reagovat
smazaný uživatel

No a samozřejmě - Villa by měl ostatním zaplatit večeři a sám by měl jít na plac a trénovat a trénovat. Nejen ta jeho nepochopitelná chyba, ale hlavně ten herní projev, kdy se dopředu bojí, je neprůbojný. Všechno řeší kličkou do středu a nahrávkou před vápno.

Reagovat
vocasisko

Dobré ráno Barcelono, dneska jsme mohli vidět skvělé představení s názvem : hlavně všechno posrat.

Je mi docela líto Pepka, protože toto půjde na jeho hlavu a je mi líto hráčů jako Fontás, Thiago a Afellay, protože si od této chvíle moc nezahrajou, protože bude muset hrát furt jen plná palba +Fábregas, !!!Keita!!! a Alexis, aby jsme tu ztrátu dohnali. Real si totiž v této sezóně nedovolí zaváhat a takhle prohrát zápas.

Tragédem zápasu vyhlašuji Villu, ten borec by se měl okamžitě pakovat na lavičku a aspoň 5 zápasů sedět.

Doufám, že si všichni teď pořádně nafackují a zamyslí se nad tím výkonem, protože na toto se snad ani nedají najít vhodná slova.

Reagovat
Kenneth

Ty děláš jako byste dostali 3:0.

Reagovat
vocasisko

nejde o to kolik to skončilo, ale jak jsme ten zápas odflákli

Reagovat
Kenneth

Barca ani Real nejsou stroje, prostě to nebyl váš den, to samé se za chvíli může stát Realu.

Reagovat
blaugrana

Toto sa ani nedá nazvať odfláknutím, toto je čistý nezáujem.

Reagovat
Kenneth

Přitom jste rotovali, takže repre přestávka by na to neměla mít ani význam.

Reagovat
smazaný uživatel

a teď se zamysleme, proč jsme vlastně rotovali? Žeby proto, že byla reprepauza?

Reagovat
blaugrana

Najviac bol vyrotovaný Villa. Ten bo ltak vyrotovaný, že vyrotoval prihrávku na vlastnú bránu.

Reagovat
smazaný uživatel

ale zase jako ... Parádní. Přesně do běhu. Překvapil nejen obranu, ale celý tým (možná oba týmy ...). Prostě nádhera. Xavi by se měl přiučit

Reagovat
blaugrana

Tu nie je sarkazmus na mieste. ne je do plaču.

Reagovat
smazaný uživatel

ale no tak. Hlavu nahoru. Šampioni nám to vynahradí jindy. I dneska ukázali, že kdyby chtěli, tak to dali v pohodě.

Reagovat
blaugrana

Keby sme hrali tužku od začiatku, tak ma to tak nesere, ale po tomto. A ešte ako sme dostali druhý gól. To sa nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak to hned nehroť. Ti hráči sami ví, že to podělali. Jsou to šampioni. Oni ví, jak se v jistých situacích zachovat. Určitě si nemyslím,ž e by si mladíci nezahráli, rprotože bude muset hrát plná palba.

Já myslím, že bysme si všichni měli dát hadr na hlavu.

Reagovat
vocasisko

říkal jsem, že vyplodím nějakej slovní průjem

už to ze mě opadává, když si vzpomenu na minulej rok, tak jsme druhý kolo dokonce prohráli s Herkoulema a jak skvělá sezóna to nakonec byla

hlavně aby Pep teď ustál ten tlak, což samozřejmě ustojí a dál se nebude bát rotovat se sestavou

Reagovat
smazaný uživatel

Tlak? Na Pepa je tlak pořád. Na tým taky. Tahle plichta by jim měla pěkně nakopat prdele a měli by se kousnout, aby se už nic jinýho nestalo. Podle mě si sami hráči teď musí připadat jako největší čů-áci ...

Reagovat
smazaný uživatel

nevyhrate jeden zo 100 zapasov a uz pindate. co ste to za fanusikovia?

Reagovat
blaugrana

Tu nejde o to, že sme prehrali(samozrejme, že o to ide), ale ide o to, že akým štýlom.

Reagovat
smazaný uživatel

ved ste remizovali

na kazdeho si raz pocka aj horsi zapas. Guardiola vynechal par hracov co mali hrat od zaciatku a tam bola chyba c.1.

V utorok to proti Milanu zase rozbalite...

Reagovat
blaugrana

Dneska je ta remíza ako prehra.

Reagovat
vocasisko

nebyla v tom chyba, ten tým má v sobě takovou sílu, že je pomalu jedno, kdo hraje, problém byl v tom, že jsme usnuli na vavřínech a hráli zbytečně údržbu, kdyby jsme zůstali aspoň v polovičním tempu, jako prvních 15 minut, tak to skončí 4 nebo 5:0 a nikdo ani necekne, takhle se hned bude shazovat to, že Pepek nestaví furt plnou palbu

Reagovat
Al Capone

díky Socky

jo a nevíte culés za co byla ta Messho žlutá?

Reagovat
LAM

Co jim Guardiola řekl o přestávce?Asi aby se šetřily ne.Od doby co se zranil Alexis hrály kulový.Keita tragédie,villa ta nahrávka šílený.Hlavně když jsem řikal že šetřit hráče venku je teď blbost tak tady měli lidi pindy.Teď se jim to hrubě nevyplatilo,tim si Guardiola krásně prohrává celou sezonu a to může bejt 4 v řadě výtězná.Fontás na to ještě zdaleka nemá a Sergio je záložník né stoper proč tam nehrál puyol když je zravej.Pep mě dnešnim řešenim opravdu dost naštval.

Reagovat
Kenneth

http://alvtv.blogspot.com/2011/09/channel-3.html

Kdo by chtěl koukat na Real, perfektní veetle. HALA MADRID!!

Reagovat
blaugrana

Každopádne mužmi zápasu kretén Estrada, ktorý nám zobral nábehy a SuperDavid, ktorý nahráva jedna báseń.

Reagovat
LAM

Alexis 6 až 8 tejdnů mimo fakt skvělej sobotní večer.Díky Estrado

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

Karim

Reagovat
gonzalesl_is_back

Barcelan první zaváhání, Messi žlutou za simulace a Real zatím s přehledem 1:0, co víc si přát na sobotní večer s La Ligou

Reagovat
gonzalesl_is_back

*Barcelona

Reagovat
gonzalesl_is_back

Getafe 1 šance 1 gól, školácká chyba obrany, úplně zbytečné...

Reagovat
smazaný uživatel

Chyba Coentraa.

Reagovat
Al Capone

tak to je v prdeli, vypnou kvalitní přenos a dostanem gola

Reagovat
smazaný uživatel

prosim vas len nestrazte getafe odide v 60-70 m ..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

400. Pro šampiony z Barcelony

Reagovat
Al Capone

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Reagovat
FC Porto FC

Valencia jedééém

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona přišla o Alexise

Barcelona včera v San Sebastianu promarnila dvoubrankové vedení a přišla i o jednoho hráče. Utkání kvůli zranění stehenního svalu nedohrál útočník Alexis Sanchez, který bude mimo hru možná až dva měsíce.

proč se mi vždycky vybaví ta pornoherečka?

Reagovat
smazaný uživatel

Alexix Texas?

Reagovat
smazaný uživatel

Honibrci

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jaké příjmení, jen vím, že je to kozatá blondýna...

Reagovat
Rssa

Není

Reagovat
smazaný uživatel

Ta se mi vůbec nelíbí...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Pochetino je celý herec Martin Freeman (budúci Hobit)

Reagovat
smazaný uživatel

No ty vole, Betis Tyčka, břevno, břevno na prázdnou branku Beeeetis, musho Beeetis!

Reagovat
Kily

borec na konec, ale až tak ve středu, kdy to Nova zaregistruje

Reagovat
vocasisko

no ze španělska tam má jako první rezervaci Villa, tak bych to přece jen o den ještě posunul

ale divím se, že na sport.cz už není nadpis : Neuvěřitelné! Tragéd Villa přes celé hřiště nahrál na gól, ovšem si nejspíš spletl týmy.

Reagovat
Rssa

ve středu bude týpek, co jezdí za lachtanem na surfu

Reagovat
Kily

a ve čtvrtek ten lachtan, takže na útočníka Betisu se dostane příští pátek

Reagovat
smazaný uživatel

Betis parádny zápas, chcelo by to už len góly

Reagovat
smazaný uživatel

Betiiiiiiis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

Castro má na ty góly v závěru patent

Reagovat
Xavi8

Reagovat
Xavi8

Zatial Alvarez neskutocne caruje

Reagovat
smazaný uživatel

Málaga dneska musí. Andaluzanů mám ve fantě hned 7.

Reagovat
smazaný uživatel

dal sem to za 500.-

Reagovat
smazaný uživatel

za 1,42 mi to přijde hodně dobré. Taky tam něco možná naložím.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ale není všecko. Ale je to "můj" black horse PD.

Reagovat
smazaný uživatel

podobných lidí je dost. U mě už je Málaga kousek přes čáru, ale spíš jim přeju, než nepřeju.

Reagovat
alcantara

4.

Reagovat
smazaný uživatel

za 4 hráče mám 34 bodů. Pravděpodobnost, že někdo z těch sedmi nenastoupí, je dost velká ... No, budou muset Andalusané zabrat. Asi se na to aji podívám.

Reagovat
alcantara

Som na nich zvedavy, celkovo je toho u mna tento rok v tomto smere viac, Malaga, Atletico, Athletic, Neapol, AS Roma, PSG....Uz len treba lepsie zorganizovat cas

Reagovat
smazaný uživatel

já mám dost co dělat, abych koukal na Barcu. A ještě mi vychází PL o víkendu odpoledne. Někdy. Jinak je to se mnou hrůza. Letos jsem viděl všehovšudy 8 celých zápasů a to kdovíjestli.

Reagovat
alcantara

Barcelona je samozrejmost, na tu si najdem cas takmer vzdy, inak som z uvedenych timov videl vacsinou polcas, maximalne 1 zapas, takze zatial som hrubo pod planom

Reagovat
madridcan

Malaga 1:0 gol Toulalan

Reagovat
Kily

tam by mohl být hodně slušný kurz, jste nakonec uzavřeli nějakou sázku na jeho kanonýrské schopnosti?

Reagovat
madridcan

s Domingom o Toulalana,s kopym vies dobre co.Miky si uz jednu stavku ohladom Benzemu odpykava a podla vsetkeho si budem po sezone odpykavat dalsie

Reagovat
Rssa

mohl bys mi, prosím, poslat naše sázky (pokud je máš zapsané v emailu, jak si semizdá tvrdil) na email Rssa@centrum.cz? Díky moc

Reagovat
herbage

prosím, podívej se na zápas Qäbälä - Turan Tovuz tady na EF (azerbajdžánská liga)

Reagovat
Godwinson

Mollo nehraje v základu? Ostudné, ten dopadl ... je mi ho líto.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Zlatan si zítra proti Barce nekopne.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ale popravdě jsem rád. Mám z něj strach

Reagovat
smazaný uživatel

a ty este rozpravas jake je ubohe sa tesit zo zranenia..

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak mi nenastoupili Rondón a Apoňo ...

Ale zase se trefil Joaq

Reagovat
smazaný uživatel

Joaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaqqqqqqqqqqqq

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jeden a mám 5x bonus za manitu

Reagovat
smazaný uživatel

Rondon na plac. Takže když padne ten pátej, tak mám +12 x 6

Reagovat
smazaný uživatel

Nic, tak to kluci zabalili a manitu nedali, ale i tak mi nahráli plno bodů. Dík do Andaluzie. Moc díky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele