Premier League - souhrn 9. kola

17.10.2015, 15:40, aktualizováno 19.10.2015, 22:51
Komentáře a souhrny
Arsenal uspěl ve Watfordu. Manchester City rozstřílel Bournemouth a pojistil si první příčku. Tři body má i městský rival Manchester United, který vykradl stadion Evertonu. Chelsea si poradila s Aston Villou, Newcastle v neděli roznesl Norwich...

Swansea City - Stoke City 0:1

19.10.2015 21:00

Góly: 4. Bojan Krkić (pen.)

Stoke City se snad definitivně vyhrabali ze spodní části tabulky. Po šesti zápasech bez vítězství nyní tým Marka Hughese vyhrál už potřetí v řadě, když si poradil na hřišti Swansea. Potters vyhráli dva venkovní duely za sebou poprvé od prosince 2011 a poskočili na 11. místo tabulky. Naopak Velšané klesli na pozici číslo čtrnáct. O vše se jediným gólem z penalty postaral Bojan.

Swansea na domácí půdě působila v prvních desítkách vteřin utkání sebejistě a na soupeře ihned vlétla. Jeden z dobře vypadajících útoků Labutí ukončil až zdánlivě zoufalý odkop na půlící čáru. Tam si ale s jednoduchou hlavičkou neporadil Cork, načež se míče chopil Bojan a po skvělém sólu jej faulem ve vápně zastavil Ashley Williams. Sám poškozený pak z puntíku poslal Stoke City do překvapivého vedení.

Domácí byli chvíli zákonitě opaření, pročež se Joselu přes zkoprnělou defenzivu dostal až k brankové čáře uvnitř vápna, avšak zpětnou přihrávkou nikoho nenašel. Tím však útočné choutky Stoke na nějaký čas skončily. Swansea však chvíli trvalo, než se dostala do první střelecké příležitosti. Shelveyho přímý kop z dobré pozice by se ujal spíše na mistrovství světa v rugby, zatímco Gomis hlavičkoval těsně vedle.

Velšanům nicméně málem daroval vyrovnání zatím jeden z nejlepších gólmanů této sezóny Jack Butland. Při rozehrávce si počínal příliš sebejistě a míč si ukopl přímo přes sebe k Ayewovi. Stihl však tvrdým skluzem dostat míč z nebezpečí. Jeho pozornost tak poprvé vyzkoušel až v devatenácté minutě Jonjo Shelvey střelou zpoza vápna.

Potters hrozili především z protiútoků, jeden z nich se pokusil Joselu zakončit efektními nůžkami, ale Fabianskiho branku neohrozil. Postupem času ale svěřenci Marka Hughese získávali převahu, a to hlavně vinou nepřesné rozehrávky Swansea. Do vápna se tak krásně dostal Glen Johnson, který ale nezakončil přesně - stejně jako posléze Adam střelou z dálky.

Po změně stran se hra prakticky nezměnila. Swansea byla častěji u balónu, jenže v obranné třetině Stoke kralovali obránci hostí. Především Glen Johnson odehrál vynikající zápas, přestože se musel vypořádat s nesmírně nebezpečným Jeffersonem Monterem. Až krátce před odbytím hodiny zápasu se dostal do šance Shelvey a orazítkoval tyč - krátce poté, co se na druhé straně prosadil Arnautović, jemuž zkazil radost praporek čárového.

Butlanda málem zaskočil střídající Gylfi Sigurdsson, který dvacet minutě před koncem napřáhl z úctyhodné vzdálenosti a minul šibenici o pouhé centimetry. Závěrečná čtvrthodina se nesla v duchu jasné převahy Swansea, jenže gólman Stoke sbíral jeden centr za druhým a domácí působili mnohdy úplně bezradně. Za druhý poločas trefili branku jedinkrát a není divu, že nedokázali skórovat.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Norwich City 6:2

18.10.2015 17:00

Góly: 14. Georginio Wijnaldum, 26. Georginio Wijnaldum, 33. Ayoze Pérez, 64. Aleksandar Mitrović, 66. Georginio Wijnaldum, 85. Georginio Wijnaldum - 20. Dieumerci Mbokani, 34. Nathan Redmond

Strhující zápas v Newcastlu byl jediným duelem nedělního programu Premier League. Sám o sobě však fotbalovému fanouškovi úplně vystačil. V St. James Parku padlo celkem osm branek, z nichž hned polovinu zařídil nizozemský záložník Georginio Wijnaldum. Na vítězství 6:2 nad Norwichem má velký vliv i jeho spoluhráč Moussa Sissoko, jenž hned tři góly pro své spoluhráče připravil.

Nejzajímavější částí utkání byla střední pasáž prvního poločasu, kdy padlo během dvaceti minut hned pět gólů. Newcastle v něm položil dobrý základ pro odčinění ostudné porážky z Manchesteru, kde šest branek od Citizens naopak inkasovali. Magpies v tomto utkání hned zdvojnásobili svůj gólový účet z prvních osmi kol. Naopak Norwich si výrazně poškodil skóre, přičemž s dvaceti obdrženými brankami je na úplném dně defenzivní statistiky.

Georginio Wijnaldum se stal definitivně miláčkem fanoušků Newcasltu - vždyť dnes svými čtyřmi trefami zvýšil svůj účet už na šest gólů a před sebou má v tabulce střelců jen fenomenálního Jamieho Vardyho z Leicesteru. Hned čtyři z nich nasázel Holanďan hlavou; Norwich však načal střelou po zemi. Sissoko jej po třinácti minutách hry našel volného ve vápně a Wijnaldum křížnou ranou z úhlu poprvé překonal Ruddyho.

Odpověď na sebe ale nenechala dlouho čekat, ve dvacáté minutě totiž bylo srovnáno. Norwichi skvěle zafungovala levá strana - Brady "vypustil" do lajny Martina Olssona, ten našel mezi gólmanem a nabíhající vlnou maličkou kapsu a v ní mezi nohama Elliota zakončil Diumerci Mbokani. Ďábelské první dějství však pokračovalo dalšími góly a v pětadvacáté minutě si zopakovali spolupráci Sissoko a Wijnaldum. Tentokrát už čtyřiadvacetiletý Nizozemec dostal vysoký centr a udeřil přesnou hlavičkou.

Po půlhodině hry vedl Newcastle už 3:1 - a opět u toho byl všudypřítomný Moussa Sissoko. Francouzský záložník převedl míč přes půl hřiště, kde jej přihrál Ayozemu Pérezovi. Ten napoprvé napálil míč do Olssona, ale druhý pokus už zastavila pouze síť. Norwich se ale ani tentokrát nevzdal a za pár minut vsítil kontaktní branku. Další krásný centr Martina Olssona, tentokrát přetažený, našel úplně volného Nathana Redmonda, kterému nedělalo problém trefit cíl.

Definitivní direkt inkasovali Kanárci až po přestávce - přesněji po hodině hry. Tehdy totiž opět zafungoval režisér Sissoko a střelec Wijnaldum, kteří obstarali dva góly během dvou minut. Nejprve se prosadil Aleksandr Mitrović, jemuž dopadl lahodný centr Sissoka přesně na prsa a ze vzduchu napálil balón do branky. Třígólový náskok vytvořil hrdina zápasu Georginio Wijnaldum, který opět zužitkoval vizi Moussy Sissoka. Po jeho přihrávce si narazil s Janmaatem, další krásný centr zatloukl hlavou mimo dosah Ruddyho a zkompletoval hattrick.

Rodák z Rotterdamu však neměl dost. Na čtvrtý zásah si však musel počkat až na samý závěr zápasu, kdy už koncentrace obou týmů po předchozí kanonádě zákonitě poklesla. Pět minut před koncem si převzal míč od Péreze a z nějakých třiadvaceti metrů krásnou (byť jemně tečovanou) střelou uzavřel skóre na konečných 6:2. Tolik gólů ještě letos v Premier League nepadlo.

Za zmínku rozhodně stojí i to, že Wijnaldumův počin má pro Newcastle takřka historický význam. Před ním se totiž v jednom utkání Premier League prosadil čtyřikrát jenom legendární Alan Shearer. I druhý hrdina zápasu Moussa Sissoko se do zapsal do análů - tři asistence v barvách Magpies zaznamenal během sólo utkání jen Andy Cole.

Více informací k zápasu

Watford FC - Arsenal FC 0:3

17.10.2015 18:30

Góly: 62. Alexis Sánchez, 68. Olivier Giroud, 74. Aaron Ramsey

Na Vicarage Road poprvé konečně padaly góly, bohužel pro příznivce Hornets pouze do domácí brány. Arsenal potřetí v řadě zvítězil o tři branky, o vítězství 0:3 nad Watfordem se přičinili Sánchez, Giroud a Ramsey. Dominanci Wengerovy družiny (zejména pak ve druhé půli) potvrzují i statistiky - 67% držení míče, 1:6 na střely.

V prvním poločase měli Gunners sice více ze hry, ale že by svého soupeře nějak válcovali, to se rozhodně říct nedá. Poprvé rukavice Heurelha Gomese provětral Alexis Sánchez, jenž si navedl míč do středu na pravačku a brazilský brankář mohl být rád, že projektil chilského záložníka nebyl dostatečně umístěný, díky čemuž ho dokázal vyrazit. O chvilinku později na druhé straně vyzkoušel Čechovu pozornost Troy Deeney, český gólman si s jeho prudkou ranou bez problému poradil.

V první opravdu velké šanci se ve 28. minutě objevil Aaron Ramsey, jehož pěkným obloučkem našel na zadní tyči Alexis Sánchez, velšský reprezentant ale zblízka mířil nad. Sánchez se po vlažném vstupu do sezóny dostal opět do výborné formy a i dnes patřil k nejlepším hráčům Arsenalu.

Po hodině hry si navíc připsal šestý gól v sezóně. Mesut Özil si před šestnáctkou vyměnil balón s Cazorlou, dobrou šanci mu sice zhatil skluzující Aké, míč se však odrazil k nohám Sáncheze a ten neměl problém otevřít skóre.

Druhá branka přišla šest minut nato. Pokus Ramseyho domácí obrana zblokovala pouze k Özilovi, německý záložník přihrál pod sebe Olivieru Giroudovi a ten po čtyřech minutách pobytu na hřišti skóroval. Na konečných 3:0 zanedlouho uzavřel Aaron Ramsey, jehož ke gólu vybídl po pěkné individuální akci Héctor Bellerín a čtyřiadvacetiletý záložník za pomoci teče Anyi pokořil Gomese.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Aston Villa 2:0

17.10.2015 16:00

Góly: 34. Diego Costa, 54. Alan Hutton (vl.)

Takové vítězství Chelsea zoufale potřebovala. Ani proti Aston Ville nepředvedla na domácím hřišti kdovíjaký výkon, ale povinné tři body tentokrát na Stamford Bridge uhájila. Úrovní průměrný zápas rozhodly chyby a smůla Villans, kteří Chelsea obě branky víceméně darovali. První gól vsítil po Guzanově minele a Willianově asistenci Diego Costa, potom Chelsea dopomohl vlastnencem po Costově střele Alan Hutton.

Poprvé v nové sezóně Premier League dostal šanci od první minuty Ruben Loftus-Cheek a rozhodně nezklamal. V prvním dějství byl spolu s Willianem a Jackem Grealishem nejlepším hráčem v poli a měl na svědomí i první velkou příležitost. Po akci Pedra se devatenáctiletý mladík ocitl s míčem ve vápně a jeho střelu ztečoval Lescott jen těsně vedle brány.

Pak se ale ke slovu dostali i hosté, kteří hrozili především přes svoji pravou stranu. Na levé straně obrany Chelsea totiž nastoupil k debutu v Premier League Rahman Baba a vstup mu vůbec nevyšel. Do šestnácté minuty se přes něj prodrali Hutton i zmíněný Grealish, ale Begović slabé střely v obou případech kryl.

Po dvaceti odehraných minutách zahrál parádně přímý kop Jordan Ayew, ale břevno těsně přestřelil. Největší šanci Villans měl za dalších deset minut Rudy Gestede. Ayewův centr do vápna nechal projít Zouma a zachraňovat ho musel John Terry. Jeho skluz nakonec Gestedemu znepříjemnil zakončení a míč šel opět nad.

Obrovský dárek, který nízkým sebevědomím sužovaná Chelsea potřebovala, věnoval domácím gólman Aston Villy Brad Guzan. Při rozehrávce totiž vystavil skákavou přihrávkou pod velký tlak Lescotta, který míč nezpracoval, a Willian uháněl sám na bránu. Před Guzanem ještě nahrál před prázdnou branku Diegu Costovi a Chelsea vedla 1:0.

Ani po obrátce se obraz hry nezměnil, pouze aktivního Loftuse-Cheeka nepochopitelně nahradil Matić, a Chelsea tím přišla o jediný aktivní prvek ve středu hřiště. Obhájce titulu měl ale v dnešním utkání obrovské štěstí, které vygradovalo v 54. minutě. Fábregas krásným centrem do vápna uvolnil Costu a ten svoji střelu otřel o Huttona tak šikovně, že míč zapadl do branky.

Londýňané měli zároveň štěstí i v tom, že dnes nastoupili proti tak špatné Aston Ville. Hra Blues totiž sotva snášela přísná měřítka, ale hosté se ke snížení málem ani nepřiblížili. Ojedinělou příležitost měl ve skrumáži po standardní situaci Lescott, ale proti jeho dorážce fantasticky zakročil dnes opět skvělý Azpilicueta.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - West Ham United 1:3

17.10.2015 16:00

Góly: 25. Yohan Cabaye (pen.) - 22. Carl Jenkinson, 88. Manuel Lanzini, 90+4. Dimitri Payet

Výsledek, který nereflektuje dění na hřišti, zajišťuje West Hamu udržení první pozice v tabulce zápasů na hřištích soupeřů. Kosmetickou vadu v podobě remízy přitom utrpěl na půdě předposledního Sunderlandu. Pro hráče CP je celkové vyznění duelu opravdu smolné, když po celou druhou půli nedali znát, že by hráli v oslabení.

Eagles měli míč na kopačkách o něco déle, chlubit se ovšem neměli čím. West Ham bez větší námahy pokrýval nebezpečné prostory a sám ohrožoval branku soupeře častěji. Přesto prvních dvacet minut nepřineslo nic, co by fanouška anglické ligy zaujalo. To se ale mělo po chvíli změnit zásluhou Jenkinsona a Gayla.

Prvně jmenovaný si nejprve skvěle naběhl do vápna, kde neudržel ofsajdovou lajnu Dann, Moses tak milimetrovou přihrávkou poslal spoluhráče do souboje tváří v tvář brankáři a Jenksinon střelou podél brankáře otevřel skóre.

Hned vzápětí však šel na hraně šestnáctky do zbytečného skluzu proti Gaylovi a sudí správně odpískal penaltu. Cabaye s velkým přehledem proměnil, jenže sám faulovaný přeběhl ještě před střelou kolem rozhodčího a záložník domácích musel kopat znovu. Adrian si při reparátu na balón sáhl, francouzský záložník ale i ve třetím zápase v řadě pokutový kop oficiálně proměnil. Stal se tak teprve čtvrtým hráčem Premier Leauge, kterému se něco takového povedlo.

Svůj part v prvním dějství pak dokonal Dwight Gayle těsně před odchodem do šaten. Od 32. minuty hrál se žlutým napomenutím po skluzu ve středovém kruhu a vlastně úplně to samé udělal i pár minut poté a s dresem přes zklamaný obličej opustil hrací plochu.

Druhý poločas se bohužel pro diváky očekávaného londýnského derby nesl ve stejném duchu, fanoušci sice měly důvody k zatajování dechu, nulová koncovka jim však kyslík opět rychle dopřála. Až v 63. minutě se po centru Jenksinona vyšplhal mezi dvěma obránci Sakho a hlavičkou rozezněl tyč bezmocného Hennesseyho.

Pětačtyřicet minut oslabený Crystal Palace dlouho držel s hosty krok, o to bolestivější tak pro něj byla 88. minuta, čtyři prohrané souboje v šestnáctce ale jen těžko mohly přinést něco jiného než gól. Zárate centroval přes dva obránce na zadní tyč, odkud vracel před branku Carroll a větší důraz útočníků Jelaviće zužitkoval Lanzini k tvrdé střele z před malého vápna, proti které nemohl domácí brankář zakročit.

V poslední minutě nastavení vše završil Payet, který dostal před vápnem přihrávku právě od Lanziniho, do šestnáctky vběhl s dvěma obrannými stíny, nechal Hennesseyho padnout k zemi a lehkým lobem zajistil West Hamu vítězství o dvě branky.

Více informací k zápasu

Everton FC - Manchester United 0:3

17.10.2015 16:00

Góly: 18. Morgan Schneiderlin, 22. Ander Herrera, 62. Wayne Rooney

Manchester United dokázal prolomit nepříznivou sérii a po čtyřech letech zvítězil v Goodison Parku. Everton dnes schytal vzhledem k průběhu zápasu pro ně možná trochu krutou porážku 0:3. Gólově se prosadili Morgan Schneiderlin, Ander Herrera a Wayne Rooney.

V Liverpoolu se skóre poprvé měnilo v 18. minutě. Po rohovém kopu rozehraném na krátko poslal centr do šestnáctky Juan Mata, Steven Naismith nedokázal balón odvrátit do bezpečí, míč se pak po ose Rojo - Smalling odrazil až k Morganu Schneiderlinovi, francouzský středopolař na hranici penaltového puntíku zachoval chladnou hlavu a poslal svůj tým do vedení.

Na druhý gól nemuseli příznivci Manchesteru dlouho čekat. Čtyři minuty nato skvěle odcentroval z levé strany Marcos Rojo, našel nehlídaného Andera Herreru a ten netypicky hlavou rozvlnil síť za Howardem podruhé. Na 3:0 mohl ještě před přestávkou zvýšit Anthony Martial, jeho zakončení však skončilo pouze v rukavicích brankáře Evertonu.

Začátek druhého dějství patřil Toffees, kteří svého soupeře zatlačili a vytvořili si několik zajímavých příležitostí. V té největší neuspěl Romelu Lukaku, když po zpětné přihrávce Aarona Lennona střílel pouze do míst, kde stál připravený David De Gea, jenž jeho prudkou ránu reflexivně vykopl. Čtyřiadvacetiletý Španěl pak své spoluhráče podržel i při nepříjemném přímém kopu Rosse Barkleyho.

Navzdory nadějnému vstupu domácích do druhého poločasu se záhy z další trefy radovali hosté a definitivně tak rozhodli o vítězi dnešního klání. Zkušený stoper Phil Jagielka udělal velkou chybu v rozehrávce, jeho nepřesný pas zachytil Schneiderlin, Herrera pak do samostatného úniku vysunul Wayna Rooneyho, který střelou na přední tyč překonal Tima Howarda.

Kapitán Red Devils tak vsítil svůj 187. ligový gól, čímž v historických tabulkách Premier League dorovnal Andyho Colea a lépe než oni dva už je na tom pouze zdánlivě nedostižitelný Alan Shearer s 260 zásahy. Rooney pak mohl Colea dokonce překonat, v dalším stoprocentní šanci si ovšem už s Howardem neporadil. Mrzet ho to ale příliš nemuselo, United vyhráli v Goodison Parku jasně 0:3.

Více informací k zápasu

Manchester City - AFC Bournemouth 5:1

17.10.2015 16:00

Góly: 7. Raheem Sterling, 11. Wilfried Bony, 29. Raheem Sterling, 45+3. Raheem Sterling, 89. Wilfried Bony - 22. Glenn Murray

Žádný Silva, žádný Agüero? Žádný problém! To, co jednou muselo přijít, dnes konečně přišlo. Zranitelná defenziva Bournemouthu dlouho odolávala nástrahám Premier League, až dnes naprosto selhala. Manchester City jí potupil pěti góly, o které se postarali Raheem Sterling a Wilfried Bony. Mladý anglický křídelník vstřelil hattrick, někdejší forvard pražské Sparty pak vedle dvou gólů přidal ještě jednu asistenci.

Nejdůležitější základy drtivé výhře 5:1 založili domácí už během první čtvrthodiny. Šest minut po startu uvolnil krásným míčem Fernandinho Zabaletu, jeho zpětnou přihrávku posunul Bony k Raheemu Sterlingovi, který prakticky do prázdné branky otevřel skóre. Ani ne za pět minut už vedl lídr tabulky o dvě branky - Sagnův centr nedokázal udržet gólman Bournemouthu Adam Federici, no a Wilfried Bony měl podobně snadnou pozici jako předtím Sterling.

Bournemouth byl mimo hru během pár minut - přitom mu v obou gólových případech stačilo, kdyby byl ve vlastním (dokonce i málem!) vápně důraznější. S takovou obranou hrou prostě v Premier League nemohou vydržet déle než do května. Od ještě větší pohromy zachránil hosty tentokrát pozorný Federici, jenž dobře kryl De Bruyneho ránu.

Defenzivní nedokonalosti byly pro první poločas velmi typické - ostatně se podepsaly i pod první a jediný gól Bournemouthu. Eliaquim Mangala nejprve snadno odevzdal míč soupeři, aby se pak jemnou tečí při střele Glenna Murrayho podepsal pod kontaktní gól.

Obrana Cherries byla naštěstí pro domácí v dezolátním stavu. Po půlhodině hry ji naprosto nevybíravým způsobem zesměšnil Raheem Sterling. Exkluzivní pas na třicet metrů od De Bruyneho si převzal až ve vápně, kde mu školácky na krátké kličky skočili jak Cook, tak Distin. Sterling už pak jen zasunul míč do sítě podél Federiciho.

Jediným mužem, který si na druhého gólmana Bournemouthu nepřišel, byl Belgičan Kevin De Bruyne. Krátce před koncem prvního poločasu vypustil ze své pravačky krásnou technickou střelu zpoza šestnáctky, kterou Federici brilantně posunul na břevno.

Jenže jen minutu nato si někdejší gólman Readingu osudově neporozuměl se Surmanem, když oba dva vyčkávali na dlouhý výkop Harta, zatímco Jesus Navas míč chtěl o trochu víc. Bůhvíproč Španěl neposlal míč okamžitě do prázdné branky, na každý pád se pak po jeho střele do Federiciho dostal k míči opět Raheem Sterling. Hattrick završil střelou z úhlu mezi Federiciho nohama.

Po změně stran už to taková jízda nebyla. Zabaleta jen vyprášil Federiciho rukavice, v jasné příležitosti selhal i Bony. Totéž platí o Sterlingovi, jenž prováhal ideální příležitost pro střelu a nechal se vytlačit z dobrého úhlu. Jubilejní páté trefy v utkání se svěřenci Manuela Pellegriniho dočkali až v úplném závěru zápasu.

Minutu před koncem Navas z pravé strany nacentroval do vápna, kde měl Wilfried Bony až příliš prostoru - mohl se tak snadno otočit kolem Cooka a uzavřít na konečných 5:1. Skóre navíc mělo být ještě vyšší, jenže regulérní gól ukradl Iheanachovi čárový rozhodčí.

Manchester City si tak upevnil první místo v tabulce a potvrdil vynikající střeleckou pohodu. Po selháních s West Hamem a Tottenhamem totiž nasázel Newcastlu a Bournemouthu hned 11 gólů. Cherries naopak takový výprask zažili v Premier League úplně poprvé. Předtím inkasovali maximálně třikrát - a na hřišti West Hamu je ani tento příděl nepřipravil o tři body. I díky nim zůstávají svěřenci Eddieho Howea stále mimo sestupové příčky.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Leicester City 2:2

17.10.2015 16:00

Góly: 21. José Fonte, 37. Virgil van Dijk - 66. Jamie Vardy, 90+1. Jamie Vardy

Na St. Mary’s Stadium se dnes hrál zápas dvou zcela odlišných poločasů. Zatímco úvodní dějství opanoval Southampton, který si díky dvěma rohům vypracoval výborný dvougólový náskok, po změně stran měli naopak mnohem více šancí hráči Leicesteru a dvě z nich využil ve vynikající formě hrající Jamie Vardy.

V základní sestavě Foxes dnes překvapivě chyběl jeden z nejlepších hráčů dosavadního průběhu sezóny Ryiad Mahrez a hosté jako by bez svého ofenzivního esa nevěděli, jak hrát. Southampton byl nebezpečný zejména ze standardních situací, první rohový kop utkání rozehrál James Ward-Prowse na Virgila van Dijka a hlavičku nizozemského stopera na poslední chvíli na brankové čáře odvrátil Danny Drinkwater.

O deset minut později se k rohu postavil pro změnu Dušan Tadić, na přední tyči našel José Fonteho, jenž hlavou trefil míč dokonale přesně na zadní tyč a Kasper Schmeichel se za ním jen ohlédl. V 37. minutě pak přišel druhý gól - po rohu na krátko poslal dobrý centr do vápna Ward-Prowse, Graziano Pellé sice ještě orazítkoval tyč, balón se ale odrazil přímo k nohám Virgila van Dijka a ten na druhý pokus trochu se štěstím navýšil skóre.

Do druhého dějství již Claudio Ranieri poslal Ryiada Mahreze a s ním také dalšího křídelníka Nathana Dyera. Leicester byl po příchodu těchto dvou hbitých, agilních hráčů mnohem nebezpečnější a kontaktní branka přišla v 66. minutě. Právě zmiňovaný Dyer se na pravém křídle dobře uvolnil, odcentroval a míč si v šestnáctce našel Jamie Vardy, který prudkou hlavičkou nedal brankáři Davisovi nárok zasáhnout.

Zkušený Kelvin Davis, jenž je v klubu již téměř deset let a zažil tak i doby, kdy Saints hráli třetí ligu, dnes mezi třemi tyčemi nahradil zraněného Maartena Stekelenburga a dlouho se zdálo, že si při svém premiérovém startu v letošním ročníku připíše vítězství. Jenomže v 91. minutě Mahrez perfektně vysunul Vardyho a ten sám před gólmanem nekompromisně vyrovnal. Anglický reprezentant tak svou devátou trefou v sezóně zajistil pro Foxes alespoň bod.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Sunderland AFC 1:0

17.10.2015 16:00

Góly: 54. Saido Berahino

Časté posměšky vůči manažerům "ničící atraktivní fotbal" nebyly s prognózou o nezáživném utkání daleko od pravdy. O třech bodech pro domácí tak rozhodl nedůrazný zákrok Pantilimona, který daroval vítězný gól Berahinovi.

Hosté se v úvodu hledali, a to jak herním stylem tak přihrávkami. Přesto se mohli ve 12. minutě ujmout vedení, když po rohovém kopu Evanse hlavičkoval z pár metrů Jones, Myhill ale výborným zákrokem podržel svůj tým. Ve 22. minutě chtěl poděkovat za Pulisovu důvěru Sessegnon, při svém druhém letošním startu v základní sestavě pálil z vápna šikovně placírkou, úspěchu chyběly centimetry.

Chvíli poté se skvělou individuální akcí po levé straně prezentoval James McLean, irský záložník se prodral až do šestnáctky, mušku měl ale seřízenou obdobně jako jeho spoluhráč. Sunderlandu se postupem času začalo vyplácet zhušťování středu hřiště, čím začal získávat více procent v držení míče, zároveň však eliminoval jakýkoliv náznak šancí u obou branek.

Krátce po změně stran centroval do vápna McLean nepříliš přesně, měla to být sladká lahůdka pro Pantimiliona, ten ovšem neudržel míč v souboji s Berahinem, kterému se následně stačilo otočit a postrčit balón do opuštěné branky. Marné byly následné protesty brankáře Black Cats, v Anglii se takové střety pískají opravdu jen výjimečně.

Největší aktivitu hostí představovalo zuřivé žvýkání Sama Allardyce u postranní čáry, než-li k vyrovnání tak bylo blíže k navýšení rozdílu ve skóre. Po centru Brunta však hlavičkoval Rondón těsně nad břevno. Hráči Sunderlandu bránili ve skórování sami sobě, často prostě nebylo komu přihrát do výhodné střelecké pozice, což nuceně ústilo k pokusům z dálky. Ten nejzajímavější vyslal v 78. minutě M'Vila, jehož jedovatou skákající střelu vyrážel Myhill s obtížemi.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Liverpool FC 0:0

17.10.2015 13:45

Góly: -

Start Jürgena Kloppa na lavičce Liverpoolu byl velmi očekávaný, stejně jako návrat Premier League po dvoutýdenní pauze. Šlágr mezi Tottenhamem a Reds však nezaujaté diváky zklamal. Dlouhé pasáže se na hřišti příliš nedělo, hráči měli problémy především ve finální fázi, a na White Hart Lane tak nepadl jediný gól.

Na hráčích Liverpoolu bylo vidět, že se pod novým lodivodem touží předvést v tom nejlepším světle. První dvacetiminutovka byla z jejich strany velmi aktivní, Reds presovali fotbalisty domácích i u jejich vápna a zaslouženě se dostali do první velké šance zápasu. Rohový kop prodloužil hlavou Can a Origi další hlavičkou orazítkoval břevno. Od belgického útočníka jsme se však žádného dalšího pozitivního přínosu nedočkali.

Klopp měl už při debutu velkou potíž s útočníky - zranění totiž naráz skosilo Daniela Sturridge, Dannyho Ingse, Christiana Bentekeho i Roberta Firmina. Divock Origi tak zůstal Liverpoolu jako jediný forvard, s debutem v Premier League se ale nepopasoval příliš dobře. On i jeho spoluhráči ostatně po zmíněných dvaceti minutách odpadli a kromě Lallanovy střely už nechali celý poločas napospas Tottenhamu.

Pochettinovu partu poznamenal zdravotní problém hned zpočátku duelu. Po deseti minutách odstoupil zraněný Chadli, místo něhož nastoupil Clinton N’Jie. Právě on si připsal první střelu na branku z hráčů Tottenhamu; domácím však tento počin zabral celou půlhodinu snažení. Závěrečná čtvrthodina už byla poměrně atraktivní, a to především zásluhou Spurs.

Ve stoprocentní šanci se po šťastné přihrávce Eriksena objevil Harry Kane, který ale pokračoval ve svých matných výkonech v letošní sezóně, a tak Mignolet jeho slabou střelu dokázal vyrazit. Dorážku Dele Aliho pak zblokoval Mamadou Sakho. Liverpool v těchto chvílích netušil, kde mu hlava stojí, Tottenham toho ale nevyužil. Nadějnou pozici ke střelbě do přestávky měl i N’Jie, jenž po minele Škrtela pálil zpoza vápna těsně nad.

Po změně stran ještě výrazněji vyvstal největší problém utkání. Tichá atmosféra na White Hart Lane sice nepoznamenala hráče, kteří bojovali naplno, avšak ve finální fázi jeden vedle druhého troskotali. Lucas střílel do Llorise, stejně jako Origi. Až pět minut před koncem měl výbornou pozici po akci Eriksena Harry Kane, ale Mignolet z tohoto souboje vyšel opět jako vítěz. Zápas tak skončil bezbrankovou remízou.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City970224:821
2.Arsenal FC961216:719
3.Manchester United961215:819
4.West Ham United952220:1217
5.Leicester City944119:1716
6.Crystal Palace950412:1015
7.Tottenham Hotspur935111:714
8.Southampton FC934215:1213
9.Everton FC934212:1113
10.Liverpool FC93428:1013
11.Stoke City93339:1012
12.Chelsea FC932414:1711
13.West Bromwich Albion93247:1111
14.Swansea City924310:1110
15.Watford FC92436:1010
16.Norwich City923414:209
17.AFC Bournemouth922511:178
18.Newcastle United913512:196
19.Aston Villa91178:154
20.Sunderland AFC90368:193

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1155)

Přidat komentář
R22

Mignolet, Can, Sakho

Origi, Moreno, Milner

remíza pro nás za současný situace dobrá

Reagovat
R22

jo a Lucas též

Reagovat
minoLFC

Tak to bol hnus Lucas celý zápas na ihrisku a Teixeira na lavičke Klopp rob s tým niečo

Reagovat
Cobra

Šílenost nevyhrát tenhle zápas.

Reagovat
Coutinho10

skoda ty strely Emre Cana, ale jinak to bylo celkem bez šťávy a asi se projevilo to, ze je novej trener a nikdo nechtel udelat nejakou velkou chybu

Reagovat
smazaný uživatel

ono tyhle velký zápasy jsou často dost nudný, když to jeden tým otevře, tak to pro něj může být hned fatální, to tempo dneska bylo obrovský, oba týmy spoléhaly na protiútoky a muselo se hrát opatrně na úkor krásy hry

Reagovat
Coutinho10

j jako mas pravdu, ale kdyz se vzpomenu na posledni vzajemny zapasy, tak to vetsinou byl hezkej fotbal s hodne golama a bylo na co koukat....ale asi rozhodlo i postaveni v tabulce, ze ani 1 tym nechtel, aby ten druhej odskocil

Reagovat
smazaný uživatel

no hezkej fotbal dneska jsme získali víc bodů než za posledních 5 zápasů dohromady, takže asi tak

Reagovat
Jardin

Reagovat
smazaný uživatel

5 posledních zápasů s Liverpoolem jsme prohráli

Reagovat
Jardin

To docela čumim, to už je kumšt prohrát s Liverpoolem 5x za sebou

Reagovat
Murtago

Velký zápas a s Tottenhamem?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Masi

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Counter

Tottenham prodlužuje unbeaten

Reagovat
minoLFC

A kane tiež ťaha šnúru

Reagovat
Murtago

Reagovat
smazaný uživatel

čeho?

Reagovat
minoLFC

praveže ničeho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jednosezónní hvězdička.

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodně ne

Reagovat
fenixLFC

polsezonna

Reagovat
smazaný uživatel

on má před sebou dobrou budoucnost

Reagovat
smazaný uživatel

presne, ,,dobrú"

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Counter

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
Jazdec

Reagovat
EmC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
Svatej

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiciN

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

uz bude november uz pojde a nikde neni pisane ze buducu sezonu neda zas 20+ golov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

12 zapasov a rovnaky pocet strelenych golov ako vlastnych

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečná obrana.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

remízový zápas. budúce kolo by som na jeden zápas posadil Kanea a dal tam N´jieho. Dnes veľké sklamanie Lamela a Rose. Potešili Vertonghen, Alderweireld, Dembele a Eriksen.

Reagovat
Pinturicchio

#Catenaccio #KloppOUT

Reagovat
vladis271

Dúfam, že Lama zmizne z klubu už v zime. To bol 2 najväčší Rodgersov fail hneď po Lovrenovi.

Prvých 15-20 minút bolo vidieť, čo chceme hrať, a čo aj budeme hrať pod Kloppom, keď si to trocha sadne. A bude to skvelé, lebo ten pressing mal oči.

Ale na hrote musí byť útočník. Ak to bude so Studgeom takto pokračovať, tak nepredĺžiť zmluvu, ja už na to nemám nervy, nemôžeme stavať hru na takom lazarovi.

Reagovat
eder

Lazar bohužel odešel do Turecka...

Reagovat
smazaný uživatel

a tu sa mi Divik divil, ze chcem viac utocnika ako CB ci CM...

Reagovat
smazaný uživatel

2 nejvíc komické týmy PL proti sobě, takový výsledek se dal čekat.

Chudák Klopp

Reagovat
smazaný uživatel

komické? ešte že si to zhodnotil ty

Reagovat
smazaný uživatel

Tak komičtější byl Liverpool, ale ten váš superhráč na hrotu taky celkem vtipný.

Reagovat
Melda

Komentář fanouška Baníku to musíš brát s rezervou

Reagovat
smazaný uživatel

Co do toho taháš klub z úplně jiné ligy prosímtě?

Reagovat
R22

Nedovedu si představit, že bysme pod Kloppem někdy prohráli...

Reagovat
madridcan

Celkom dobry tah. Tato veta minuly rok Kiwwimu zarucila aspon predkolo Ligy Majstrov

Reagovat
R22

Právě

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgers už nemal dostávať ďalšiu šancu

Reagovat
Murtago

ne asi

Reagovat
vrabejka

Za bod určitě můžeme byt rádi. Vzheldek ke zraněným klíčovým hráčům. Vzhledem k tomuj že Klopp měl k dispozici kompletni tym jen 3 dny. Já jsem určitě spokojený a už se těším na Kazaň

Reagovat
eder

Liverpool dnes ztratil dva body. Klopp to prokoučoval.

Reagovat
vrabejka

to byl získaný bod, Spurs mělí víc šanci

Reagovat
eder

To je poraženecký pohled. Takové soupeře musí Klopp převálcovat.

Reagovat
vrabejka

ne když ma kompletni tym spolu 3 dny

Reagovat
eder

Čekal jsem, že vytáhne nějaké trumfy z rukávu.

Reagovat
vrabejka

jak asi když má všechny trumfy zraněné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondris

Rozsiahlejší súhrn nebude?

Reagovat
vrabejka

ma fb stranka

Reagovat
smazaný uživatel

vzhledem k tomu si v preview i tak tipoval vyhru kdyz si vsechno toto vedel mozno az na Studga

Reagovat
smazaný uživatel

Až moc rychlé z obou stran. Z toho pak pramenily laciné ztráty a nepřesnosti. Rozhodčí taky nepomohl, když to nekrotil a vyloženě tvrdou hru pouštěl. Pak jsou tam hráči jako Eriksen, Lamela a Coutinho celkem k ničemu. Do takového zápasu měl přijít Townsend dřív (a na druhé straně Ibe...strašně podobní hráči), ale chápu strach ze zranění Walkera...Milner měl být venku, ten byl jak na drogách dneska a zákeřně tam několikrát zbytečně dohrával Dannyho. Obrana výborná, ale Rose tam přece jenom vnesl nějakou nejistotu a je znatelně horší obránce než Davies.

Omlouvám se za Dembélého, byl výborný. Kane furt pod dekou, Clinton prvních 10 minut otřes, pak se zvedl a nebylo to špatné.

Chadli Další zranění fakt nepotřebujem.

Bylo to spíš na výhru, ale ta impotence v zakončení už ani nepřekvapuje...

Reagovat
fenixLFC

praveze to ze to pustal bolo dobre

Reagovat
smazaný uživatel

mně přišlo, že ty větší fauly pouštěl a ty menší pískal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

na tom cosi bude, ale ta cast ked nepiskal kazdy kontakt a nechal to plynut- aj ked to bolo na hrane popriapde za nou, ma bavila, prislo mi to take anglicke a bolo tam najviac viditelne to nasadenie...a tempu to teda dost prospelo

Reagovat
smazaný uživatel

Davies jednoznačne základ nabudúce. rovnako keď sa uzdraví Son, tak Kaneovi by jeden zápas na lavičke prospel

Reagovat
cristiano.K.

Milner kuriozně dostal žlutou za zákrok co ani nebyl faul

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo jasný ,že neuspěje

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel nevim nad čim Klopp špekuloval.Jestli chtěl jít do LVP tak je měl oslavit před sezonou.On si nechá nakoupit hovna a přebere to když je sezona v prdeli. To je na výměnu skoro celý co tam ted je.To vubec nekoresponduje s tim co Liverpool zdobilo dřív.

Reagovat
smazaný uživatel

Minulá sezona | tato sezona:

Manchester United - Tottenham Hotspur 3:0 | 1:0

Tottenham Hotspur - Stoke City 1:2 | 2:2

Leicester City - Tottenham Hotspur 1:2 | 1:1

Tottenham Hotspur - Everton FC 2:1 | 0:0

Sunderland AFC - Tottenham Hotspur 2:2 | 0:1

Tottenham Hotspur - Crystal Palace 0:0 | 1:0

Tottenham Hotspur - Manchester City 0:1 | 4:1

Swansea City - Tottenham Hotspur 1:2 | 2:2

Tottenham Hotspur - Liverpool FC 0:3 | 0:0

11b | 14b

V některých zápasech jsme se zhoršili, v jiných zlepšili, ve 2 zápasech jsme letos trapně přišli o vedení, Kane nemá formu atd. Na druhou stranu naše obrana lépe funguje a ze stejných zápasů jsme vyrýžovali více bodů, což je fajn.

Reagovat
bakasa

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

tiež tak stále porovnávam so zápasmi z minulej sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling bargain.

Reagovat
minoLFC

Sterling hatrick To je brutal tím to City, úplny rozdiel oproti Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou docela válec, no. Teda pokud zrovna nehrají proti mighty Spurs.

Reagovat
minoLFC

Odkedy prišli šejci do City tak majú každý rok sympatický káder plný ofenzívnych es zatiaľ čo Chelsea autobus.

Reagovat
Infernoqt

ale autobus plný es

Reagovat
Cobra

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Vloni to strašně válcovali na všech frontách :)

Reagovat
smazaný uživatel

Sice autobus ale výherní

Come on Chelsea

Reagovat
juveforever

válec sú no ale aby to zas v lige majstrov nepoto

Reagovat
iamek

Reagovat
Counter

Jenks má letos víc gólů než Kane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ve vašem týmu bych taky našel pár jmen k porovnání, ale proč se snižovat na tvou úroveň, že?

Reagovat
SunFells

Přirozeně

Reagovat
Counter

Eh. Giroud ne, Walcott ne, Alexis ne. Tihleti tam jsou od gólů především, stejně jako Kane v Tottenhamu.

Každopádně je to obyčejný vtípek v závislosti na mé oblibě Jenkinsona, který zase neumíš akceptovat / ignorovat.

Reagovat
smazaný uživatel

ty tvoje vtípky jsou strašně předvídatelné a opakující se, takže mi je spíš za tebe trapně

Reagovat
SunFells

Tak to je od tebe hodně zvláštní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

Reagovat
pa3ce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
afc

Reagovat
Nikikrew

Panecku ten Kane to je mi útočník

Reagovat
cristiano.K.

to má kde kdo dneska

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale to je obrovskou kvalitou Carla, Kane hraje dobře

Reagovat
niflheim

OT: Tohle mě nehorázně rozsekalo, obzvláště na třetí minutě. Starší, možná to tady už bylo.

https://www.youtube.com/watch?v=wRRsXxE1KVY

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

ty krávo

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Darren Fletcher

dobuducna prosim cim skor vratit martiala na hrot a o nieco neskor, ale tiez co najskor, priviest do united stonesa.

Reagovat
Whitemedia

Begovic čisté konto

Reagovat
iamek

Dneska to byla parada. Everton snad nejslabsi tym co jsem letos proti nam videl

Reagovat
Miguel19

3 bodíííííky Čisté konto

Costa, Willian, Ramires, Azpi

Cesc, Baba, Pedro

Reagovat
smazaný uživatel

fantazia, takto musime hrat, super vysledok

Reagovat
REPLIKATOR

Vardy neskutečný příběh

Reagovat
Infernoqt

Tak zase jednou po roce má člověk chuť si pokecat i s někým, jako je Zaschrona :) Ahooj

Reagovat
iamek

Reagovat
Zaschrona

umet se musi i vyhravat, moc ti to nejde

Reagovat
Infernoqt

no, dneska mi to nepřišlo jako prohra

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

obrana v pohodě, měl jsem strach, co Jones, ale zvládl to s přehledem, oba stopeři ty souboje s Lukaku většinou zvládali fakt s přehledem a do ničeho výrazného ho nepouštěli...za stavu 2:0 nás tam podržel párkrát DDG, tam dostat gól, tak by to bylo ještě hodně nepříjemný, ale Wazza to pěkně rozhodl...

nejlepší hráč asi Ander, tohle už nemůže LVG ignorovat, dodává nám ten tolik potřebný pohyb, on prostě musí hrávat...celkově ten střed fungoval dnes opravdu dobře, v tom by se mělo pokračovat...Wazza se konečně chytil, Mata snad není zraněný a Martial může hrát v podstatě všude, tomu je to fakt jedno a i z toho křídla byl hodně nebezpečný...Jesse se ukázal, pár pěkných akcí tam měl, nebyl to vysloveně zázrak, ale určitě nezklamal, je fajn, že mu LVG dal šanci...

z Evertonu nejlepší Barkley, ten nám dost zatápěl...super tři body, teď dva veledůležité zápasy, které musíme vyhrát, jestli tahle sezóná má za něco stát...

Reagovat
wild

zaloha v tomto zlozeni je jednoznacne to najlepsie co mozeme postavit a dnes to bolo vidiet..dufam, ze nic nepredvidane sa nestane a proti City nastupime v rovnakej zostave. V LM proti CSKA to moze prerotovat, ale nedelu to chcem takto isto.

Reagovat
Swarley

Reagovat
nani92

Reagovat
Swarley

čo je zajo, ani nehodnotíš dobrý výkon? čekáš na slabší chvilky?

Reagovat
smazaný uživatel

je to převlečený scumík

Reagovat
nani92

dnes to bolo fajn, asi to bude Herrerom..ktorý bude nabudúce sedieť a príde slabšia chvíľka

Reagovat
Pagy

jen nevím jestli martiala není škoda, na tom levém křídle, radši bych ho viděl na hrotu, zleva depay a rooney na lávce

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

radsej Jesse, alebo Pereira, ako Depay..

Reagovat
wild

ano aj nie..akurat som si kukoncu zapasu vravel, ze by sme potrebovali dvoch Martialov jedneho na kridlo a druheho na hrot. Ten chalan je zatial fakt skvely. V zakonceni sebavedomy, dokaze tie sance premienat. Na kridle sa absolutne neboji ist do subojov 1vs1, tie jeho prieniky po lajne boli paradne. Kam ho postavi, tam zahra skvele. Mne sa tam pacil ovela viac ako spominany Depay. Ten nech si este pekne posedi, resp. v stredu proti CSKA moze hrat zaklad, ale v lige nie

Reagovat
smazaný uživatel

Bony

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Infernoqt

a klid

Reagovat
Rarášek

Reagovat
EmC

Reagovat
smazaný uživatel

uz bolo na case. Zatial za City 20 zapasov 4 goly onicom

Reagovat
smazaný uživatel

tak za 610 minut v lize jsou ctyri goly vyborne

Reagovat
Pagy

obrana super dneska, už ani nevím, kdy naposledy jsem viděl našeho krajního obránce poslat centr do vápna přímo na hlavu a aby z toho byl ještě gol ? LVG palce hore, že posadil Memphisa a Blinda, nedokážu si představit, kdyby tam dneska Blind chodil do soubojů s Lukakem Martial dobrý, hlavně tu poslední půlhodinku, jinak nebyl moc vidět, ta levá strana dneska nebyla tak využívaná, Lingard se mi těch 45 minut moc nelíbil, Rooney, kdyby nedal gol, tak jednoznačně opět nejhorší na hřišti ... Herrera MOTM, DDG taky super

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně se šašek Sterling rozstřílel, jinak skoro každý zápas hrál na

Reagovat
smazaný uživatel

COYI

Reagovat
minoLFC

Mufani nejak idú, nepáči sa mi to, aby neskončili pred námi, Kloppo rob niečo

Reagovat
EXoRcIsT

sak uz si si mohol zvyknut za tie roky ste boli mozno raz pred United

Reagovat
smazaný uživatel

Mufani

Reagovat
smazaný uživatel

Uz do dnesnej diskusie o najnudnejsej lige sveta nenapisem nic.

Reagovat
fenixLFC

jupi

Reagovat
fenixLFC

a to hovorim aj napriek tomu ze talianskej lige nic dobre neprajem..

Reagovat
Svatej

Reagovat
TopinB

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

LVG rotuje, dává šance mladým pěkná hra a ANTHONY <3

kde jsou zase ti naši ujebkaní fans? věčně brečí jen když se nedaří a neumí pochválit dobrý výkon

Reagovat
Infernoqt

LVG out

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Murtago

Reagovat
fff

A nech tu fakt uz nikto netvrdi, ze Sakho nie je dobry obranca.

Dnes uzasny, ked bude hravat, tak je to top stoper PL. Dnes som ho sledoval, tam kde by vacsina stoperov iba hlavickovala lopty prec si to on stahuje na prsia a rozohra do nohy hracom na 40 metrov.

Ze drevo a pod.

Reagovat
Whitemedia

Na Lovrena se prostě nechytá, smiř se s tím..

Reagovat
fenixLFC

za poslednu vetu...je rozdiel ked niekto povie drevo (co som tu teda nevidel) a ked povie ze posobi drevene

Reagovat
fff

Viackrat tu niekto pisal, ze je drevo.

Reagovat
fenixLFC

to som si nikdy nevsimol..ze vyzera pri tom kopytacky a podobne alebo ze vyzera ako drevo fajn, to tu byvalo, ale ze je drevo to teda nie

Reagovat
fff

Mozno si to nevidel, ale bolo to tu. A nie raz.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna nedávno tu byla taková diskuze, že je dřevo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pod Kloppom mu to bude vyhovovat, Skrtelovi asi uz nie, chcelo by to Howedesa...

Reagovat
fff

Tak Matovi to vyslovene sediet nebude asi. Keby mal napadatnhracpv vysoko, tak by strasne casto prepadal. Nejaky rychlejsi utocnik by ho lahko obchádzali podla mna.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ale tak pozri sa na drevo Merteho, zvyknut sa da, ale uz ani najmladsi nie je a vzdy mu vyhovovala nizsia linia.. Howedes, DM a Auba

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně i kvalitou na základ v LFC nemá, pokud se chcem fakt už někam posunout. Nic proti němu teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ma, za lepsie timy hraju porovnatelni stoperi, Merte, Koscielny ci Blind nie su lepsi a na sucasny LFC (6-7.tim v PL ma uz uplne), ale uz ho treba nahradzovat a nestavat to na nom, pretoze system, pretoze vek, pretoze navyky (cuvanie), strata rychlosti atd. ...

Reagovat
smazaný uživatel

Na současný možná. Ale je hodně lehký ho nahradit a vylepšit ten post.. pokud se chceme zlepšovat, tak by měla být posila na RCB jedna z priorit po DM, útočníkovi a krajním obránci.

Reagovat
smazaný uživatel

pretoze navyky (cuvanie)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

"porovnatelni stoperi, Merte, Koscielny ci Blind nie su lepsi"

Reagovat
SunFells

blázen

Reagovat
smazaný uživatel

Ano a zatial ani Sakho...

Reagovat
smazaný uživatel

No rozhodne nie, mozno tak Merte, Koscielny urcite nie..

Reagovat
13

Sokratise.

Reagovat
smazaný uživatel

kludne, ale BVB prajem a Schalke neriesim, cize by som oslabil skor ich

Reagovat
fff

A Can by v tomto rozostaveni bol podla mna super na tom poste, co hral dnes. Chcelo by to k nemu ale riadne DM. Alebo Hendo s nejakym poriadnym DM. Zapasov bude dost, aby si zahrala vsetci.

Reagovat
cristiano.K.

celkově hrál slušně,ale měl tam dva momenty na přes držku, ta jeho nahrávka v první půli byla šílená.

Reagovat
Counter

Ono to ale nefunguje tak, že obránce je dřevo, anebo top stoper PL. Existuje i celá řada mezistupňů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

A Sakho je top. To, ze pri svojej hre vyzera maximalne neelegantne a ludia ho preto nazyvaju drevakom neznamena, ze by Sakho mal byt nejaky medzistupen.

Reagovat
Counter

To pak záleží, jak široce bereš pojem top. Jakkoli je Rodgers ňouma, tak kdyby měl na lavičce opravdu top stopera, těžko by ho držel na lavičce. Sakho doteď v Liverpoolu skoro nic nepředvedl, a jestli si myslíš, že s ním v sestavě bude rázem z obrany LFC zase po dlouhé době kamenná zeď, seš na omylu.

Je to určitě kvalitní obránce, ale počkej si, až začne předvádět výtečné výkony týden co týden, abys sem psal takovéhle soudy.

Reagovat
Hokaido

podobnej případ jako Can, ten toho taky tolik nepředvedl a všichni si z nějakýho důvodu myslí, že je top.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu jsem věřil nejvíc a hrozně mě zklamal, i když je pravda, že nastupoval kdekoliv...

Reagovat
Counter

Vždyť je pořád mladý...

Reagovat
smazaný uživatel

To snad neznamená že mě nemohl zklamat. Třeba jako Depay mimo pár zápasů..

Reagovat
Counter

No jo, ale ty tu děláš, jako by byla nějaká šílenost, že dvacetiletý klučina po přestupu do nové ligy nebude předvádět konstantně kvalitní výkony...

Reagovat
Counter

Jinými slovy, nechápu, jak tě mohl zklamat. Na svůj věk a stav Liverpoolu si vedl výtečně, musíš mít na hráče fakt šílené nároky.

Reagovat
smazaný uživatel

To je docela zajímavý zobecnění z jednoho příkladu a pár komentářů.

Zklamal mě, protože jsem tu několikrát psal, že to je pro mě nejlepší posila Liverpoolu, a že si hnedka fanoušky získá, protože bude skvělej. Čekal jsem od něj víc, jelikož jsem ho měl v Německu fakt rád, tak jsem si ho interně vyhypeoval... V tomhle mě fakt klidně mohl zklamat a to dokonce i přes to, že je mu 21 let.

Reagovat
Counter

No a to je dle mého strašná zhovadilost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prepac, ale -

Reagovat
fff

Sak vy uvidite

Reagovat
smazaný uživatel

To mozno, ale pises o pritomnosti, cize stale - .

Reagovat
r.mrazik

Sice jsem fotbal sledoval jen tak po oku (gwint momentalne vede ) ale super

Dokonce hral i Lingard a jako tahova varianta na pravou stranu se predvedl hodne slusne

Reagovat
I am Mancunian

LVG on Herrera - It's difficult to drop him, but I can do it

to je kokooooot

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

he does what he wants

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

frajer

Reagovat
I am Mancunian

zas si opity

Reagovat
Sandstorm

Dnes zaslouží LVG jednoznačně pochvalu. Udělal změny v sestavě, které si o to přímo říkali. Jones ukázal, že pokud je zdravý, má na základ. Rojo parádní výkon - snad jasná odpověd Van Gaalovi pro to aby zůstal (i když si myslím, že to byly jen mediální kecy). A hlavně posazení Depaye. A velmi mě potěšilo nasazení Lingarda. Jesse ukázal, že šanci si zaslouží. Zapůsobil na mě. Mohla by to být dobrá alternativa na křídlo, ale potřebuje nabrat zápasovou praxi, což bude asi problém. Na City snad ve stejné sestavě. Mata snad nic vážného. A na Rusy to krásně protočit.

Reagovat
EXoRcIsT

Juanovi nie je zraneni isiel len takticky dole aby si odychol

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně za záloha Ander - Basti - Morgan

Reagovat
Sandstorm

Sestava na CSKA:

DDG - Valencia, McNair, Blind, Rojo - Carrick, Schneiderlin - Depay, Fellaini, Lingard - Martial

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Mcnair out na dva tydny.

Reagovat
Uwe háže buly

Vám na LM nezáleží nebo co?

Reagovat
Infernoqt

nebo co

Reagovat
Darren Fletcher

ako by to vyzeralo pri reinkarnacii starodavneho systemu 4-4-2 s Rooneym aj Martialom na hrote? :) chcel by som to vidiet

Reagovat
smazaný uživatel

Martial hral kridlo...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ako BY to vyzeralo...

Reagovat
smazaný uživatel

Jaj, zle som precital

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kubo pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Svatej

Reagovat
vladis271

WC U 17 začalo včera alebo dnes??

Reagovat
vladis271

Arsenal už som myslel, že to poserú, ale našťastie zabrali.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
cristiano.K.

Za bod budme upřímně rádi. Mignolet druhý zápas po sobě MOTM, dneska neskutečný. Nelíbila se mi defenzivní fáze středních záložníků. K lucasovi se nemá smysl vyjadřovat,ale nelíbil se mi směrem dozadu ani Can, Dembelé dnes v podstatě ovládal střed hřiště a i ty souboje právě s Canem. Pro Origiho tohle mohl být odrazový můstek, strašná škoda, po zbytek zápasu nic moc. Milner,Origi,Lucas,Moreno slabší výkony. Docela si přeji příchod nového LB, který nejen že by konkuroval Morenovi,ale byl kvalitnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Gunner14

Coq,Bellerin luxusní . Ozil 2 áčka A Ramsey konečně mohl udělat oslavu , že čeká děcko

Reagovat
smazaný uživatel

Jesus Navas pri treťom góle Sterlinga on je zakliaty alebo važne tragický

Reagovat
mr.Silver

Mesutek letos 6 acek, stejne jako loni. Posledni zapasy fakt Buh.

Reagovat
mr.Silver

Jako loni za celou sezonu*

Reagovat
afc

Prvy polcas bol neviditelny. Druhy uz bol o triedu lepsi.

Reagovat
SunFells

Za první půli byl taky viditelný jen Bellerín, stopeři a Ramsey ...a z toho jen u Bellerína to bylo pozitivní.

Reagovat
SunFells

*V první půli

Reagovat
afc

Mne hlavne utkveli v hlave Walcott a Ozil. Ostatok bol vidno aj ked niektori skor negativne,ale oni dvaja mali pasaze,kedy aj 5 minut sa nedotkli lopty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Mesut Ozil vs. Watford:

84% pass accuracy.

5 chances created.

3 crosses.

2 assists.

Eat. Sleep. Assist. Repeat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
Rarášek

Reagovat
jacobT

Reagovat
pa3ce

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Counter

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Peťa vychytal další nulu, dejte mu zlatý míč!!!

Reagovat
smazaný uživatel

... neměl jsi ty v oblíbených Chelsea místo Arsenalu?

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne také aspoň z modrého pohľadu normálne kolo. Čisté konto, 2-0, ten typický Mourinhov výsledok za 3 body. Najlepší od nás Willian Azpi a Costa. Willian klasika, Azpi klasika, Costa bojoval a bol neobyčajne kľudný. Slabí boli Pedro, Fabregas a Baba. U Babu to chápem, ale čo robí to španielske duo, potom že je človek alergický na všetko spojené so Španielskom. Čierny bod stiahnutie RLC, ktorý hral výborne prvý polčas.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevyjadril sa už o tom náhodou José? Aj keď mu nebudem veriť ani slovo no, ale zaujíma ma to.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta ľavá strana fakt horela, nejako to tam musel vystužit, no. Matič to tam potom dobre zatvoril.

Reagovat
SunFells

Bayern taky nešetřil hráče

Reagovat
smazaný uživatel

No Arsenal není soupeř, na který by měl být nějaký hráč šetřen

Reagovat
SunFells

Paráda, chlapče.

Reagovat
kiwwi

sak ma pravdu

Reagovat
SunFells

Trkvasu

Reagovat
kiwwi

sak uvidis jak dostanete na drzku aj s tymi neposetrenymi hracmi

Reagovat
smazaný uživatel

jen to nezakřikni

Reagovat
SunFells

Planých keců ty máš v rezervě vždycky hromadu. Ani to není o jednom výsledku.

Reagovat
kiwwi

o dvoch a aj keby ste v nich dostali nakladacky tak si to nejak ospravedlnis, takze zbytocna debata s tebou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Costa a Martinez.

Reagovat
afc

Za posledne 3 zapasy v lige 11 golov,tak snad sa to uz konecne naplno rozbehlo. Uz som sa obaval,ze muzstvo zacne byt konzistntne opat az po novom roku. Nastastie sa hraci vzpamatali a uvedomili skoro o 3 mesiace skor.

Reagovat
Counter

Já ti to říkal, že ta prvotní útočná neschopnost se musí zlomit I v těch úvodních kolech jsme si totiž vytvářeli dost šancí, nebyla to taková tragédie jak v minulých letech, kdy i proti Norwichi jsme si nevytvořili pomalu ani jednu tutovku....

Reagovat
nani92

Bebe > Depay

Reagovat
smazaný uživatel

Zajebava tie sance dobre

Reagovat
nani92

už má asistenciu

Reagovat
smazaný uživatel

sance zajko, sance

Reagovat
nani92

tak ja som to zapol akurat pred tým golom..

Reagovat
smazaný uživatel

Aha

Reagovat
kiwwi

jakyu kram, taky pan

Reagovat
I am Mancunian

len mu daj

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal s Tottenhamem nejlepsi obrany, svet se v prdel obraci

Reagovat
Infernoqt

otázka času

Reagovat
Wat

Jakože kdy ze světa bude prdel?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Wat

Chlapi, kdy prosím vás začíná MOTD našeho času?

Reagovat
SunFells

23.30

Reagovat
Wat

Díky, smeták.

Reagovat
Jardin

Theo > Messi > ta Vaše NFL diskuze

Reagovat
smazaný uživatel

David Luiz = Quarterback

Reagovat
Trand

Reagovat
nani92

to čo robil Navas pri treťom Sterlingovom gole? už sa bojí strieľať do prázdnej?

Reagovat
Cobra

gif?

Reagovat
I am Mancunian

tebe uz ide motd ?

Reagovat
nani92

football highlights

Reagovat
smazaný uživatel

On je najhlupejsi hrac, vobec nereaguje na to co sa deje

Reagovat
Mastný Chobot

bohvie, či vôbec vie o vojne v Sýrii, prílive imigrantov alebo vedecko-technickom pokroku vo východnej Ázii

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak, magda>jesus

Reagovat
nani92

určite on môže za rozkopanie Bratislavy

Reagovat
Lacko_Boh

ako prosim ta ? Ved je furt na treningoch alebo ma zapas...

Reagovat
Mastný Chobot

Zajo nevie

Reagovat
nani92

však pošle mail, ne?

Reagovat
Lacko_Boh

riešiš blbosti, toto sem fakt nepatrí..

Reagovat
nani92

ty budeš asi trochu zvláštny

Reagovat
SunFells

Reagovat
Counter

Lacko je tu největší Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rišty

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
patas92

Reagovat
SunFells

machýrek dementní.

Reagovat
fenixLFC

inak city sice dali v posledných dvoch zápasoch 11 golov ale inak to je strasne klamlive...s castlom mohli po 40 minutach prehravat 0:3 a dnes to bolo najma biedou AFC...nechat si dat 5 golov od bonyho/sterlinga/Navasa, to chce talent....absolutne city v derby neverim, ked nebude hrat kompany kolarov a silva.....stoperska dvojica zmatkuje, dopredu je to iba o kevinovi a bony je k nicomu a na aguera sa ani zdaleka nechyta. Hoci ma ani United dnes nejak nezaujali, tak by som ich aj favorizoval v derby

Reagovat
lucius6

Hodně to přeháníš. Samozřejmě je pravda, že to skóre neodpovídá předvedenému výkonu, ale od tebe to zní až moc přehnaně. Derby bude zajímavé, podle mě to může dopadnout jakkoliv. Absence klíčových hráčů určitě může být velký problém pro City, ale i takový Bony dnes právě ukázal, že dokáže zahrát a proto bych City určitě nepodceňoval.

Reagovat
fenixLFC

v com prehanam? dva tyzdne dozadu do tej 40. minuty bol castle nebezpecnejsi. mal tri vylozene sance. ta stoperska dvojica proste nefunguje a dnes keby rozhodca chce, kludne hned na zaciatku proti vam piskne penaltu. boli tam zase zamtky ked uz sa AFC rozhodol utocit tak netusili.

ako som pisal, obrana bez komapnyho je na facku a ked tam este beha sagna....navas so sterlingom proste to neutiahnu, sterling je naladovy a navas je poleno. de bruyne na to stacit nebude. hoci je rooney mimo tak martial (a ked bude hrat) aj herrera proste tych dvoch saskov musia znicit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak máš pravdu, že s těmi absencemi je to o dost slabší a jeto vidět hlavně na stoprském duu, Otamendi - Demichelis to je slabota. Ale nevim, proč jsi hned tak útočný, až spostý. To je těžké pro každý klub, když chybí několik opor (Kompany, Agguero, Silva, Mangala). Liverpool je bídný i v plné palbě, protož mu chybí kvalita, tím by ses měl zabývat.

Reagovat
fenixLFC

kde som utocny a najma-sprosty? :O ze je navas poleno/kopyto nie je urazka. A to ze im chyba niekolko opor je rpave ten fakt perco im v derby neverim a to je princip (okrem toho ze tie vysledky su dost skreslene no)...a s tym Liverpoolom je to uplne scesny argument, kedze na nich tiez toho kritizujem a najma, pre podstatu prispevku je to uplne nepodstatne

Reagovat
smazaný uživatel

zoufalci, no

Reagovat
J0EL

Zdroj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Arsenaaaaaaaaaal

Reagovat
Mastný Chobot

Výhra bez jediného Theovho gólu, to ani nie je výhra.

Reagovat
Mastný Chobot

Každopádne, na takéto away watfordy a pod. asi bude platnejší Giroud do základu. Zápas som nevidel, len hádam. Ale na domáce zápasy si, dúfam, základ udrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

A Mesutík

Reagovat
Counter

Jakože proti MU to ani nebyla výhra?

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mastný Chobot

a už to pokračuje v dvoch zápasoch, na toto si nebudem zvykať

Reagovat
fantomas

Aaronek vynahradil.

Reagovat
smazaný uživatel

3 - Own goals (3) are now Chelsea's top scorer in the Premier League this season (Costa and Willian have two each). Aid.

A to jsme ho získali zadarmo, bargain jak sviň.

Reagovat
fenixLFC

a my dame 32 mega za bentekeho

Reagovat
liquicitizen

Sme ho kupili z Arsenalu*

Reagovat
Counter

Sviňák, takový přestup v rámci Londýna...

Reagovat
SunFells

Anglie se na MS U17 se teda uvedla ve velkém, plichta s Guineou

Reagovat
tweek

Vždyť je to uplně o hovně tady tyhle MS pro mladé (krom U21).. Španělsko se tam ani nekvalifikovalo...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale gol dal nas hinds

Reagovat
SunFells

A nahrával Willock. Společně s Mavidivim by měli tvořit valnou ofenzivní sílu, je to tedy i jejich špatná vizitka

Reagovat
vladis271

A Brazília prehrala s Južnou Kóreou.

Reagovat
minoLFC

HD stream na Motd?

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
SunFells

Reagovat
Counter

Ten aut vhazoval Pudil

Reagovat
Mastný Chobot

Daniel

Reagovat
stas87

Nemalo by Anglicko Guineu rozprasit?Ved by to v mladznikoch predsa mali valcovat.

Reagovat
SunFells

Hrůza, ani podle statistik to nevypadá, že by měli převahu.

Reagovat
smazaný uživatel

Riešite blbosti.

Reagovat
SunFells

lol

Reagovat
smazaný uživatel

U17 je fakt dôležitý turnaj.

Reagovat
fantomas

A proč by si ho nemohli řešit?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja niekde tvrdím, že to nemôžu riešiť?

Reagovat
smazaný uživatel

Akurát som to označil za blbosť, nic víc.

Reagovat
SunFells

Ty budeš asi trochu zvláštní.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujímavé tvrdenie :).

Reagovat
stas87

Napisat to owny tak ho zotres.

Reagovat
Counter

Tak předpoklad je takový, že kdokoli, co za něco stojí, tam ani nebude. Ti zbylí mladíci, co tam nominovaní byli, samozřejmě natropili slušný trapas.

Reagovat
SunFells

Kdes přišel na takový předpoklad?

Reagovat
Counter

Jsem se snažil vcítit do kůže toho, kdo to psal

Reagovat
SunFells

Jsem myslel, že něco víš a přišlo mi ta domněnka o absenci "těch, co za něco stojí" divná. Mně se WC U17 jeví po ME U21 jako druhý nejprestižnější mládežnický turnaj. Hodně hráčů se o něm vyjadřovalo jako o zlomovém, taky jsem při tom minulém tuším viděl seznam docela slušných zvolených nejlepších hráčů těchto jednotlivých mistrovství (Cesc tam byl určitě).

Nedávno tu taky někdo dával seznam padesátky momentálně nejuznávanějších talentů do 17 let (což určitě bude docela diskutabilní seznam, ale nějakou hodnotu určitě má) a co jsem se teď podíval jen tak na 12 jmen z toho seznamu, tak asi 10 z nich se toho turnaje teď účastní.

A jako by úplně nestačilo, že tam je Jeff

Reagovat
SunFells

tak určitě

Reagovat
Counter

Reagovat
fantomas

Ty víš o někom, kdo odmítal účast nebo tak něco? Proč by tam nebyli?

Reagovat
SunFells

Reagovat
vladis271

Ved to je obdoba U20 WC v hokeji,

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

ujebaný Paľo, povedz, že nie.

Reagovat
smazaný uživatel

ako to mozes porovnavat vobec s niecim, kde sledujes buduce jednicky draftu, plno hracov, ktori budu v najlepsej lige sveta patrit k najlepsim hracom, naproti tomu turnaj, z ktoreho sa presadi zopar hracov mozno v buducnosti..

Reagovat
vladis271

Na U17 je čarovné, že mnoho o nich ešte nevieš. U20 je skôr ako ME U21, to je pravda, ale mňa na tom fascinuje, že U17 je najmladšia kategória, ktorá hrá majstrovstvá sveta. Tam je problém, že médiá aspoň tu na SVK tomu nevenujú žiadnu pozornosť, takže o tých hráčoch nič nevieme. Čo myslíš, čo je pre skautov atraktívnejšie? U17 alebo U21? Mám to z rukáva, ale tipol by som U17.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujimala by ma statistika, kolko top svetovych hracov preslo tymto turnajom, ked to chceme porovnavat s u20 v hokeji. Inak ako suhlas, ten turnaj je zaujmavy, ale z mojho pohladu nema nejaku extra vypovednu hodnotu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Postupit by mali,to by bolo fakt smiesne ak by skoncili posledny v skupine.

Reagovat
Mastný Chobot

Slovan

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
ďuriLFC

doublewin, 8:0 , dajte nám súpera

Reagovat
cristiano.K.

každý další

Reagovat
Infernoqt

https://youtu.be/PR3-k-Re7YQ?t=299

jak to tam Martial vymotal

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
SunFells

Reagovat
kiwwi

nemasturbuj tolko

Reagovat
Infernoqt

Nepamatuju si, kdy naposled jsem poslal masturbační odkaz na podobnou věc. Tvá poznámka k mýmu příspěvku je tudíž nemístná.

Reagovat
PhilipS

Najde se nějaký hodný teploušek, který sem dá odkaz na MOTD?

Reagovat
PhilipS

Reagovat
Counter

Když se zeptáš takhle, určitě se ti dostane bohaté odezvy

Reagovat
nani92

ako sa vola to,kde ide ten motd?

Reagovat
smazaný uživatel

televize

Reagovat
Counter

Filmon?

Reagovat
PhilipS

už jsem si to musel najít...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
cristiano.K.

rafa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

A jo...the knick a beasts of no nation

Reagovat
smazaný uživatel

Falosnik Martinez napodobnuje Moyesa v odovzdaných výkonoch s mancs

Reagovat
fenixLFC

asi ich chce tiez trenovat

Reagovat
smazaný uživatel

Necudoval by som sa, je to falosna kryska

Reagovat
nani92

Reagovat
Zaschrona

Oliver pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Navas

Reagovat
Counter

Bellerín fantasticky u třetího gólu

Reagovat
SunFells

Aké se tam chudák válel

Reagovat
Zaschrona

OT: EF NBA Fantasy 2015/16

Hledáme nové členy do místní NBA fantasy ligy na Yahoo. Znalosti pomůžou, ale hrát se dá v pohodě bez nich. Jde konkrétně o B-ligu, takže ideální pro případné úplné nováčky. Jakékoliv případné dotazy vysvětlíme. Víc infa níže v diskuzi, zájemci nechť se mi ozvou do zpráv. A předem se lidem, které to vůbec nezajímá, omlouvám za spam.

http://www.eurofotbal.cz/clanky/bochum-sokovala-leverkusen-28569/

Reagovat
smazaný uživatel

Coq sa podla mna hra na prilis velkeho machra, potreboval by hraca typu Roy Keane proti sebe...

Reagovat
fenixLFC

lebo zjebal capoueho??

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

roy keane je proti coqovi male bezbranne dievcatko, coq by si z neho spravil svoju bitch, a ked by ho to uz omrzelo, chytil by ho pod krk, odkusol mu hlavu a z jeho tela by si dal spravit masku na nos, keby sa mu najblizsie zlomil

Reagovat
smazaný uživatel

zajovsky ujebany komentar

Reagovat
nani92

som konštanta

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
vladis271

Reagovat
J0EL

Reagovat
Mastný Chobot

pozor na jazyk, Oľo

Reagovat
smazaný uživatel

vsak my sa este stretneme

Reagovat
Mastný Chobot

veď práve!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty sa mi vyhrazas, dobre no, tesim sa

Reagovat
Mastný Chobot

a som piči

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

zbal sa a odid kym je cas

Reagovat
Swarley

Keano by smetl ze stolu každý střed zálohy, co je teď v PL a to naprosto s přehledem...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

vždycky mě zajímalo, jak by si on poradil s tou neporazitelnou Barcou, která nás s přehledem vyklepla dvakrát ve finále...byla by to super konfrontace...

Reagovat
smazaný uživatel

Nuz

Reagovat
Mastný Chobot

nôž?

Reagovat
smazaný uživatel

"nuž"

Reagovat
cristiano.K.

asi tak že jeho skluzy by přicházeli o pět vteřin později, tzn. míč by byl již na druhé straně hřiště než by byl Keano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Jenks fauluje a zaroven similuje

Reagovat
SunFells

Střelci si to můžou dovolit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Gayle kvalitka. Najprv kvôli nemu skoro nedá Cabaye penaltu a potom takáto redka. Kvalita. A Jenks síce pekný gól, ale tá vyrobená penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Andy sklepava

Reagovat
Mastný Chobot

Payet je ako také zjavenie v tom WHU. Absolútne dokonalá technika, ten by sa nestratil ani v Barcelone občas, mám taký pocit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Counter

Pro WHU parádní přestup, s Bilićovým ofenzivním přístupem si může Payet libovat (a je to ve fantě jasná volba )

Reagovat
Mastný Chobot

veď aj je asi jediným pozitívom mojej tohtoročnej fanty

Reagovat
pa3ce

Škoda, že mi Fantu kazil dlho Merte kvôli tvojej predsezónnej rade a až neskoro som tam dal Bellerina

Reagovat
Counter

Nj, kdo by čekal, že Per tak vážně onemocní a že Bellerín Debuchymu nedá ani čuchnout...

Reagovat
kiwwi

jj, ale mam z neho taky Taarabtovsky pocit...to su proste ti hraci co maju dane od Boha, ale nic viac tomu nepridaju

Reagovat
fantomas

Huh?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fantomas

Jak tyhle dva kurva můžeš srovnávat. Ne, jinak... jak tě vůbec Taarabt napadl?

Reagovat
kiwwi

nezrovnavam ich priamo...proste ten typ hracov, ktori su proste specialni, ale na tu top top uroven to nikdy nedotiahnu kvoli svojmu pristupu (ktory nemusi byt uplne ze zly, ale neni ani vynimocny, kedy by v spojeni s svojim vynimocnym talentom mohli dosiahnut vynimocne veci....takto ti hraci budu hrat za WHU, Liecester a pod.)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

teraz sa comu konkretne smejes? azda nema pravdu?

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme, ze nema, Payet je okrem toho, ze ma talent aj dostatocny pracant na to, aby hral vyborne konstantne, co uz ukazoval v Saint Ettiene a Marseille...

Reagovat
cristiano.K.

uvědomuje si,že k němu to prostě nesedí, už jenom k jeho historii

Reagovat
fantomas

No tak to sorry, ale Payet se tý top top úrovni minimálně přiblížil mnohem spíš než Taarabt. A v Marseille na ní spíš i byl.

Reagovat
vodka

to je možné, ale to je hlavně tím, že taarabt je daleko větší trubka...

Reagovat
kiwwi

ale ja neporovnavam Payeta s Taarabtom preboha, len hovorim, ze su to take typy hracov, co dostali vela talentu, ale celkom ho nezuzitkovali na 100% - mohli byt vyssie no

Reagovat
SunFells

Reagovat
Carrick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
cristiano.K.

vole, aspon to napsat někdy po tom co 3x ztratí míč a WHU dostane gol,ale psát to v době,kdy si podmanuje PL

Reagovat
Mastný Chobot

a hlavne, keď prd vie o tom, ako vyzerala jeho kariéra doteraz.

Reagovat
cristiano.K.

viz můj koment v 11:22

Reagovat
pa3ce

Nechápem prečo sa už dávno z toho Francúzska neposunul vyššie, ktovie kde teraz mohol byť. Ale tak aspoň je (aj) kvôli nemu WHU túto sezónu zaujímavé, takže ja sa nesťažujem vlastne.

Reagovat
smazaný uživatel

Van Dijk to branenie

Reagovat
smazaný uživatel

* +

Reagovat
Counter

Foxes úžasní prostě, Vardy další dva fíky, naprostá bomba

Reagovat
fenixLFC

ale inak to ranieri celkom prekoucoval najma v prvom polcase, tam boli bez mahreza strasne marni

Reagovat
Counter

Na druhou stranu je třeba ho pochválit za to, že hned v poločase nasadil Diera s Mahrezem, kteří si to následně podmanili A druhý gól Saints navíc padl z ofsajdu.

Ale jako souhlas, taky nechápu, proč najednou Mahreze odstavil ze základu. Asi ho už štve, že Foxes furt ne a ne udržet čisté konto, tak raději nasazuje defenzivně schopnější sestavu (která stejně selhává).

Reagovat
smazaný uživatel

*Dyera

Reagovat
fenixLFC

yup to som pisal myslim aj pod preview, ked mu obaja vypracovali po gole...ono asi nadviazal na to ze proti norwichu mu to fungovalo, ale ten hral viac otvorene a im stacilo hrat na brejky a fungovalo to, soton je uplne cosi ine...ono to je jedine vysvetlenie asi (teda okrem toho ze sa vratil neskoro zo zrazu, ale to by nevysvetlovalo minule kolo)..kazdopadne co tam robi okazaki nepochopim, hlavne na ukor mahreza....oni maju problem hlavne v tej zalohe kde im chyba cambiasso a inler sancu teda nedostava aj ked mal byt ta nahrada....plus morgan mi pride taky onicom

Reagovat
SunFells

Ranieri jaký intenzivní

Reagovat
SunFells
Reagovat
Counter

Po takovém množství comebacků už musí být těžké ještě pořád vyjádřit nadšení, zvládá to úchvatně

Reagovat
SunFells

Reagovat
Jacks11

OT: jentak sem vybral velkokluby podle počtu fanoušku na facebooku

man city 19.7M

man utd 66,6M

chelsea 43,6M

arsenal 33,6M

liverpool 26,3M

tottenham 6,9M

bayern 32,5M

barca 87,2M

real 84,7M

juve 19,9M

ac milan 24,5M

psg 20,9M

bvb 13,3M

atletiko 11,6M

inter 5,5M

as roma 5,7M

Reagovat
fenixLFC

to zas tak nemozes brat...ja som mal tiez kedysi like na reale a to ho nemusim alebo teraz mam vsetky tie mensie timy PL

Reagovat
smazaný uživatel

veď to tak neberie, len tak si ich vypísal, že.

Reagovat
fenixLFC

najrychlejsie premostenie....sice nahovno ale to je fuk

Reagovat
Infernoqt

matně vzpomínám, pod Moyesem nám to spadlo z 60 na 48

Reagovat
smazaný uživatel

gloryhunteri

Reagovat
VasAFC

Tottenham a velkoklub

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládáš

Reagovat
Counter

Ustyho lavička ve fantě

Reagovat
Usty

sprosté

Reagovat
Wat

Pf, ses nějak probral po tom "Kunovém" kole.

Reagovat
Counter

nj, ale ta osmibodová ztráta to umazává

Reagovat
fenixLFC

inak zvlastne ze jurgen sa furt ospravedlnuje ze nevie este dost dobre po anglicky, ale potom daju rozhovor s pochem a to znie este horsie

Reagovat
smazaný uživatel

Poche ale urobil obrovský progres, za pôsobenia v Saints využíval tlmočníka. Inak to je všeobecný problém predovšetkým juhoameričanov, Lamela doteraz urobil len jedno interview v angličtine. Klopp ako Nemec má k angličtine oveľa bližšie že.

Reagovat
kiwwi

I am Mancunian17.10.2015 15:55

United warming up with Martial on the left and Rooney central. Moving the man in form looks a lot like LVG is trying to accommodate Rooney.

deluded si uz ide svoje

Reagovat
I am Mancunian

ty uz nezvladas ani vyhru ivan

Reagovat
kiwwi

ty uz nezvladas nic...sa ti to ruca cele jak domcek z karat

Reagovat
I am Mancunian

fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

to môžeš hovoriť po výhre v derby, nie po výhre na Evetone, kde ste odčinili trapas na Emirates.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
I am Mancunian

teraz ideme znova na titul vlado

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

ty si v lese rovnako ako ivan

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

https://www.youtube.com/watch?v=Spgx9r51qRk

po tom strašnom začiatku chytá luxusnú formu... inak, pekne jeho hre vidno, ako sa zabýval v tom seniorskom futbale za ten rok. Pred rokom by si ani jednu takú kľučku, akých dnes urobil aj 5, nedovolil.

Reagovat
Mastný Chobot

pripomína mi mňa, keď som v mladšom doraste hrával LM a so spoluhráčom, čo hral na RM, sme súťažili, kto dá súperom viackrát jasličky za zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rišty

Reagovat
Counter

Začíná už zase vypadat tak parádně, že možná bude Jenksovi i rovnocenným soupeřem

Reagovat
fenixLFC

Manchester United manager Louis van Gaal has warned Memphis Depay that he must adapt to the philosophy of the club or risk seeing his Old Trafford career end in similar circumstances to Angel Di Maria and Radamel Falcao.

Reagovat
I am Mancunian

deluded

Reagovat
kiwwi

necha ho hrat = deluded, posadi ho = deluded

asi bude deluded ujebany Samo

Reagovat
I am Mancunian

sak to je pochvala

ty sa v tom uz stracas ivo

Reagovat
kiwwi

to jak keby som ti ja napisal pochvalu "ujebany samo "

Reagovat
I am Mancunian

nj whatever

Reagovat
Sandstorm

Člověkem, který je schopný připrovnávat Payeta k Taarabtovi se vůbec nenechej rozhodit. Ten mamlas je sám celý deluded od počátku věků.

Reagovat
vodka

zase vylézáš z kanálu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je trochu moc nie?

Reagovat
Sandstorm

Trochu moc je to, co předvádí Depay. A to bohužel v negativním smyslu. Tak každý od něho asi ze začátku nemohl čekat zázraky - ale takovou bídu jsem nečekal ani já. Kluk se musí vrátit nohami zpět na zem, shodit nosánek dolů a začít makat, jinak nemá pod LVG šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád si myslím, že si musí hlavně zvyknout na ligu. Což je vidět v LM, kde je podstatně lepší. On se to snaží prolomit, brát to na sebe, což je často ještě horší. Ale má v sobě touhu být lepší, což je fajn. Vůbec bych ho ještě neodpisoval. Na to je dost času za rok, dva.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

me teda neprijde, ze by mel nosanek nahoru. Maka, jen se mu nedari no.

Reagovat
Miguel19

No dozadu teda moc nemaká

Reagovat
vodka

jak maká jako?

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Counter

S tím makáním máme asi každý trochu jinou představu teda.

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

jako když si člověk srovná výkony martiala a Depaye, tak z toho depay vychází příšerně, soluje, nevraci se, nenabiha...

Reagovat
Infernoqt

j, je to tak bohužel

Reagovat
Swarley
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vladis271

včera to perfektne oživil, škoda, že prišiel tak neskoro. Možno by z toho zápasu niečo vyčaroval.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

musí prostě chodit na pravidelné 20. minutovky

Reagovat
Bayern +

WHU super, ten záver si musim pozreť. Konečne Bilic vyhral zápas, ktorý musel. City tiež skvelo, spokojnosť.

Reagovat
smazaný uživatel

Gayle mal preskok? Týmto si zavrel cestu do základu

Reagovat
salami

když se tu probíralo, kde sledovat PL v Banské Bystrici, co je nejlepší hospoda na Premier League v Praze? rozuměj normální pivo za nepřemrštěnou cenu a kvalitní obraz

Reagovat
Gunner14

Since the start of the 2013/14 season, only Sergio Aguero has more Premier League goals than Olivier Giroud. + https://www.facebook.com/WorldwideArsenalFans/photos/a.629761227036214.1073741825.506767449335593/1084688818210117/?type=3&theater .

Reagovat
Counter

Reagovat
J0EL

Reagovat
Mastný Chobot

mohli pri prvom góle City povedať, že Sterling bol v offside a vôbec si pri tom nevšimnúť obrancu Bournemouthu v dolnej časti obrazovky, vďaka ktorému ani omylom nebol v offside?

Reagovat
Mastný Chobot

nie obrancu, ale Ritchieho

Reagovat
smazaný uživatel

Když je hráč mimo hřiště za brankovou čárou, tak se do toho nepočítá, ne? Tudíž Sterling v ofsajdu byl.

Reagovat
Mastný Chobot

presne v tom čase, ako sa Bony dotkol lopty, tak Ritchie sa na ihrisko vracal a minimálne nohu na ňom mal.

Reagovat
masly008

to není pravda.pokud není mimo kvůli zranění,ale jenom kvůli tomu že třeba vyjsel po zadku po skluzu tak se bere že je jako na brankové čáře.tudíž to ofside nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

odkaz na MOTD ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

500. pro jarní NLD v Evropské lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jardin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Inevitable.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Amos

Reagovat
Free_player

Reagovat
Mimalu

Reagovat
fff

Mamadou Sakho: Won possession in the defensive third more times (12) vs Spurs yesterday than any other player has in a PL match this season

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

to jenom ukazuje, jak marně LFC hrál

Reagovat
cristiano.K.
Reagovat
smazaný uživatel

To vypadalo na faul, dost by mě zajímala opakovačka.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle teda trochu vypadalo jako faul. Ale jinak to Harryho krytí balonu bylo fakt směšný. Mohl by si na fb přidat Martiala a poprosit ho o lekce...

Reagovat
smazaný uživatel

tak krytí balonů u něho problém zrovna není

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím tuhle konkrétní situaci samozřejmě.

Reagovat
cristiano.K.

spíš to z tohohle úhledu nejde objektivně posoudit

Reagovat
kvasha16

zas az taky word-class mi to nepride

https://vine.co/v/Otpi3JXd2Og toto je world-class a zaciatkom septembra mal jeden masturbantsky slide par metrov za polkou na rozbehnuteho utocnika co by siel sam na branu, ale ten neviem najst to bolo lahodka

Reagovat
smazaný uživatel

https://youtu.be/SCUOZvg2kRc?t=55s

Dembélé byl včera neskutečný, ten prostě musí hrát v základu. Řeči o tom, že není první ani druhou volbou na jakýkoli post v naší sestavě jsou totálně mimo. Za celý zápas neměl snad žádnou ztrátu míče. To, jak si pohrál s Coutinhem nebo skluz na Origiho, bylo světový. Teď jen, aby mu to vydrželo.

Reagovat
cristiano.K.

dá se říct,že tohle byl přesně ten výkon pro který si ho všichni zamilovali ve Fulhamu. U něj je problém,že do těch riskujících kliček chodí v prostorech,kde by neměl. Včera mu to všechno vycházelo.

"Řeči o tom, že není první ani druhou volbou na jakýkoli post v naší sestavě jsou totálně mimo"

tohle tu vedl jeden člověk

Reagovat
vodka

ve fulhamu hrál ale taky o linii výš...

Reagovat
tomasinho

Poslední sezonu už ne.

Reagovat
vodka

no, ale nebyl poslední v té záloze, měl za sebou murphyho, diarru, etuhua...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, vím, na koho míříš . Od včerejška budiž tedy druhou volbou na DM.

Reagovat
FUnk

dal bych ho vedle diera.....

Reagovat
tweek

jenže to by takovéhle výkony nesměl předvádět jednou za 2 roky..

Reagovat
smazaný uživatel

Dier >>>>>> Dembele

Alli >>> Dembele

Ako tretia volba moze byt... este uvidime v akej forme bude Bentaleb ked sa vrati

Treba si uvedomit ze Dembele taky vykon ako v sobotu predvadza tak 2x za sezonu, co je strasne malo. On to v sebe ma ale zatial toho neukazal tolko aby som mohol jednoznacne povedat ze je pre nas platnym hracom... Uvidime no

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co sa smejete? Dier je proste jednoznacne lepsi v obrane, a Ali je zase lepsi v rozohravke a kreativite - podpore utoku.

Dembele je priemer v oboch cinnostiach. Dobry hrac na lavicku ktory moze zaskocit aj na DM aj na CM, aj na AM. Ale on vynika iba v jednej hernej cinnosti a to je dribling. To sa mi zda na zaklad malo. Ano ked ma dobry zapas je radost sa na neho pozerat, ale keby ste Spurs sledovali vedeli by ste ze tych dobrych zapasov ma minimum a skepticky pohlad na jeho buducnost u nas je u vacsiny fans pochopitelny

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fff

Nechcem tu nejako teraz blaznit z Kloppa a tak, ale zo vcera su nejake zaujimave statistiky.

Milner nabehal vcera 13,1 km.

Cely tim vcera nabehal 116km, najviac kolko nejaky tim v PL tuto sezonu v PL nabehal.

Klopp tusim povedal, ze vyzaduje, aby jeho tim v kazdom zapase nabehal aspon 120km.

Bude to neskutocne fyzicky narocne, bez zimnej pauzy v PL zvlast, ale urcite to bude zaujimave a je fajn vidiet, ze uz v prvom zapase smerujeme tam, kam Klopp chce.

Reagovat
cristiano.K.

trochu se bojím o Coutinha, tohle uplně není jeho gusto. Jeho kondica nebyla nic moc už za Rodgerse, včera od 70. minuty taky sotva tahal nohy, snad ho Kloppo do toho dostane.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň místo Filipa může dostávat ke konci šance Teixeira.

Reagovat
cristiano.K.

teoreticky,mohl by aspon v EL, protože ty šance bude spíš dostávat Ibe.

Reagovat
ondris

Nie je na súpiske pre EL

Reagovat
vladis271

yop, tých prvých 15-20 minút bolo šialených. Som zvedavý ako to chce zvládnuť s hráčmi fyzicky. Mať v útoku Bentekeho alebo Studga, tak v tej fáze hry by sme ten gól dali.

Reagovat
Busby babes

tak ono vas Tottac dost tlacil, takze jste se nabehali fakt hodne. branici tym nabeha vic.

Reagovat
smazaný uživatel

No těch prvních 20 minut jsme tlačili Tottenham my a taky jsme určitě naběhli hromadu kilometrů. Navíc i celkově sprintů jsme měli daleko víc než jsme mívali pod Rodgersem, ale určitě máš pravdu i ty.

Reagovat
fff

Na druhu stranu, ze by nas Spura nejako zavreli a tocili sa tam nejaké dlhe casove useky, to sa az tal nedialo. Praveze ten zapas bol dost vyrovnany.

A tiez je dolezite kde sa tie nabehane km prejavili. Niekto daval nizsie ze timovo sme pressovali 32 krat, nase maximum predtym na zapas tuto sezonu bolo 15. Tam su podla mna hlavne tie km schovane.

Reagovat
smazaný uživatel

včera jste byli první tým, který nás tuto sezonu přeběhal

Reagovat
Talker

Hlavně s nimi neměl přípravu, takže je otázka, nakolik se fyzičce věnoval Rodgers, jehož kádr přebral. On to může být průser a za měsíc budete mít hráče odvařený, budete mít ještě víc zraněných a půjde to do kytek.

Reagovat
fff

Presne toto ma inak napadlo, pre Kloppa s tymito poziadavkami musi byt priprava absolutny zaklad. Uvidime. Na druhu stranu dpc su tp vsetko profici, mohli by nejaku zataz zvladnut

Reagovat
vladis271

preto ani naňho nemáme túto sezónu nijaké veľké nároky.

Reagovat
Kowe

13,1km a stejně tam byl uplně k hovnu

Reagovat
fff

Nj . Zatiaľ odkedy je u nas hra dost pod svoje moznosti.

Reagovat
Svatej

neví někkdo kolik naběhají hráči atletů ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

"I think someone is playing with my account Smh..."

Jasně Romelu, tu mrtvolu do mrazáku ti taky strčil někdo cizí...

Reagovat
Infernoqt

a to už není náhoda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Chris Smalling won 100% of his aerial duals yesterday.

Proti Lukakovi... not bad.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
SunFells

a na jejich slečinky.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Jardin

To má být spíš standard, Rodgers je rozmazloval.

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern Munich captain Lahm wary of ‘dangerous’ Arsenal

bayern uz posraty

Reagovat
Mastný Chobot

Lahm nezvláda

Reagovat
smazaný uživatel

Robben radsi ani neodletel do Londyna

Reagovat
Hokaido

Raheem Sterling became the first English player to score a Premier League hat-trick for Man City.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo jinej by to zvladnul taky ...

Reagovat
smazaný uživatel

smutný no

Reagovat
Liquid

Nádhernej zápas Newcastlu s Norwichem, tohlec je prostě Premier League, hraje někde 19. se 14. a parádní fotbal, to by v talianské a synot lize možné nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Wow, Wilnajdum se do toho opřel

Reagovat
nani92

zozadu a bez lásky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Svatej

Reagovat
fff

Reagovat
FUnk

Reagovat
Jazdec

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
Stiksxx

Výborně Georginio! Ukaž všem pochybovačům, že můžeš být jedním z nejlepších PL a že má na lepší než je Newcastle.

Reagovat
Liquid

hrál výborně, ale místo špatného Ruddyho by měl Norwich investovat klidně do Bičíka

Reagovat
Counter

Hezky pěkně Newcastle, takhle se pukají bubliny

Reagovat
smazaný uživatel

OT: nakódil jsem nějaké auto updaty na http://efsearch.owny.cz/ , tak uvidíme, jak to bude fungovat

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní načasování, zrovna když Masopust zrušil účet.

Reagovat
smazaný uživatel

spíš změnil nick, ale překvapilo mě, že za těch 20 dní, co tu Donald Trump byl, tak mi to od něj napočítalo 1800 komentů

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

To protože musel všem říkat, jak tady zasíraj diskuze jeho osobou.

Reagovat
smazaný uživatel

BTW Nejsem Masopust má za nějakejch 10 týdnů 5tisíc příspěvků...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

no ty kokot

Reagovat
Talker

A to měl další 3 nicky tady, které se mu tam nepočítají...

Reagovat
smazaný uživatel

Nonmna by neprekvapilo keby mal chudak nejaku psychicku poruchu

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
nani92

mna by prekvapilo, ak by ju nemal..

Reagovat
bbbauch

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
I am Mancunian

inak jany, dneska som si pozrel cez tu appku futbalikm ako to je mozne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

dnešní zápas nikoho nezajímal, takže to šlo

Reagovat
smazaný uživatel

Niektorí jedinci žijú iba EF

Reagovat
I am Mancunian

Eat. Sleep. EF. Repeat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
kvasha16

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
FUnk

Reagovat
Infernoqt

To se říká o WoWkařích, " Prosím ať už spadne server, potřebuju se jít vysrat"

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo nezažil, nepochopí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pro mě to je i dost sebevzdělávání

Reagovat
smazaný uživatel

Tých príspevkov, ktoré podporia sebavzdelávanie ja naprosté minimum.

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem myslel tvoření toho vyhledávání

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som to myslel ale na počet príspevkov niektorých, nie že si to vytvoril

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

ef ma naučil viac než život, škola a ulica dokopy

Reagovat
smazaný uživatel

naucil ta ef aj matematiku či biologiu?

Reagovat
Maresma

Umím spočítat skóre a z biologie třeba vazy v kolenu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ok, tak to funguje ale třeba ty NFL shity pod starými články to nezachytí

Reagovat
smazaný uživatel

To nevadí

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím, časem se to nějak udělá a vzhledem k tomu, že sdílím zdrojové kódy toho všeho, tak mi může poslat opravu nebo vylepšení kdokoliv Pythonu znalý.

Reagovat
Zaschrona

A ja jsem si rikal, ze mi nejak nehraje, ze nevidim Chazyho nekde u cela.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

wijnaldum hrava ako post teraz?

Reagovat
zelda

CM, spíš CAM...neuvěřitelný

Reagovat
smazaný uživatel

poslední dobou převážně levý křídlo

Reagovat
Counter

Newcastle: 6 shots on goal, 6 goals

Ti teda netroškařili

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

A to se straky báli o brankáře.

Reagovat
salami

proto taky byli tak přesný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Chceš utěšit?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sterda 24.11.2006 10:46

Srovnávat v současné době Walcotta s Messim je předčasné. Ale za nějaké dva roky to klidně může být na pořadu dne, těžko říct. Walcott zatím na základ Arsenalu nemá, ale když přijde na hřiště, je to velké oživení. Je to typ, který Arsenalu momentálně chybí, rychlé křídlo, které umí dávat přesné centry do vápna...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Manik...

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Fenri

Reagovat
Lacko_Boh

ale Persieho wonder sezonu zariadil z velkej casti on, z kridla, presnymi centrami

Reagovat
SunFells

On a Songinho, na těch třech jsme byli ten rok strašně závislí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Tak třeba to tehdy fakt uměl

Reagovat
Mastný Chobot

veď to aj stále vie

Reagovat
smazaný uživatel

i ty centry?

Reagovat
Counter

Tak když hraje na hrotu, moc centrů v zápasech nenaposílá.

Reagovat
Mastný Chobot

samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Hokaido

Za pár let se nejspíš všichni zasmějeme nad podobnými příspěvky s Kanem.

Reagovat
SunFells

Prej za pár let, na těch se dalo smát od začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

Podobný příspěvky sem právě nikdo nedává, jen je tu tuna hejtu. A ano, na tom se za dekádu zasmějeme, až Kane bude nejlepší hroťák světa.

Reagovat
Hokaido

Ukládám.

Reagovat
Counter

Hmmm

Reagovat
Cobra

Že ty si musíš tak stát do pusy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Group pressing stats I have from this season:

4 - Vs Stoke (a)

6 - Vs Arsenal (a)

15 - Vs Bournemouth (h)

32 - Vs Spurs (a)

První náznaky Kloppa.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
SunFells

https://pbs.twimg.com/media/CRn44EpWUAQpR4P.jpg

Všechno nejlepší k dvacetinám, kolikrát už je oslavil?

Reagovat
Counter

Tak dvacetkrát

Reagovat
Mastný Chobot

viac než 400 nemá

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Kolko by teoreticky bol Manchester schopny ponuknut Müllerovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo

Reagovat
pa3ce

Koľko by len chcel a pri tom by si stále zachovali najzdravšiu platovú politiku.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
stas87

No ja si myslim ze by si ho Bayern chcel udrzat a vyrovnal by ponuku.

Tuto vec si vymyslel kiwwi ale nikto mu ju nezerie,ze?

Reagovat
pa3ce

No aj keby nevyrovnali, tak Müller mi nepríde ako niekto, kto by z Bayernu odišiel kvôli peniazom.

A neviem či ju vymyslel, ale je tu jej najväčší propagátor, áno

Reagovat
Hokaido

minimálně tak 220k liber, spíš víc Bayern by podle mě MU asi nikdy nedorovnal, a to né z finančních důvodů.

Reagovat
13

Proč by ho nedorovnal, je to pro Guardiolu klíčovej hráč.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

Reagovat
minoLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolko by len chcel kedy mu konci zmluva?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

nie nie nie

Reagovat
vladis271

byť ty vo vedení MU, a mať tam hlavné slovo, tak do 2 rokov skončíte ako Leeds. Škoda, že tam nie si.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hokaido

kolik bere vůbec v Bayernu?

Reagovat
Bayern +

Hlavne nechápem, načo by tam chodil... Keď bude mať výsluhový vek ako Bastian, tak to pochopím, ale teraz do výrazne horšieho? ...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

To je nějakej křečovej záškub?

Reagovat
fenixLFC

tak v sucasnosti je prestup z bayernu do United do horsieho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak záleží jaký máš kritéria.. Pokud tu největší část tvoří výkonnost týmu, tak ok do horšího... Ale spojení výrazně horšího, kroutících očí a toho kdo to napsal, je směšný.

Reagovat
niflheim

Starks

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
stas87

Kto ma podla vas v sucasnej NHL najsikovnejsie ruky?

Reagovat
smazaný uživatel

Dacjuk, Bergeron

Reagovat
stas87

Dacjuk je naprosty unikat,za dobu co sledujem NHL je jednoznacne najlepsi.Ak by som si skladal tim,on by bol vzdy moja prva volba,uprednostnil by som ho aj pred Forsbergom.

Reagovat
Kokesh

Vsak podobny vehlas ma i mezi spoluhraci a protihraci. Nesikutecny hrac a sympatak, coz je na Rusa vyjimecnost.

Reagovat
stas87

Casom sa do takej pozicie moze dostat Tarasenko. Alebo ti mladsi rusi-Nicuskin,Namestnikov,Kucerov.

Reagovat
Hokaido

pořád Dajcuk, pak nejspíš TJ Oshie

Reagovat
SunFells

Kane

Reagovat
Counter

https://youtu.be/1zilIUaas5c Bohužel ne všichni toho jména připadají v úvahu

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Ty a Kane už jste dvojička jak owny a Walcott

Reagovat
Counter

Haha, zkus ownysearch a uvidíš, jak moc se pleteš.

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle má šikovné jen nohy.

Reagovat
smazaný uživatel

http://video.nhl.com/videocenter/console?id=536242

Myslím, že příjmení Kane se stane synonymem pro vlastní goly.

Reagovat
smazaný uživatel

Dacjuk a Kane bezkonkurenčně.

Reagovat
stas87

Ja by som tam zaradil este Bäckstroma.Netusil som ze ma takmer presne bod na zapas.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Varlamov

Reagovat
Hokaido

čekal jsem, kdo to napíše

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hokaido

a ještě Hemák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

dneska Big Ben vychytal 84. vítězství za nás a stal se rekordmanem. To je docela málo na tak důležitej rekord mi přijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem no. A říkal jsem si přesně to samý.

Reagovat
stas87

Este doplnim ze jeho 13ka bude raz pod stropom.Strasna skoda ze hrava za Red Wings,ta neskutocna rivalita s Avs mi ukrutne chyba.To boli najlepsie suboje v PO.Skoda ze vtedy boli obaja timy v zapadnej konferencii.

Reagovat
Godwinson

Brodin

Reagovat
andrew96

Já mám slabost pro Tarasenka.

Reagovat
smazaný uživatel

WES MORGAN?

Reagovat
icemike

Moses?

Reagovat
smazaný uživatel

čo sa ti na tom nezdá?

Reagovat
icemike

Nepřišel mi nikdy výjimečně rychlý. ..a top ten už vůbec ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

polovina s leicesteru

Reagovat
kiwwi

Gary Neville: "I’m not sure whether Klopp reads our media but I imagine he would be quite uncomfortable seeing the eulogies. There’s been quite a bit of fawning when he has yet to play a football match in England, never mind win one. It is almost as if Liverpool have to impress Jurgen Klopp. It should be the other way round. On the internet I came across ex-Liverpool players saying this was ‘a marriage made in heaven’ and ‘it’s giving me goosebumps...Well, I’m not a Liverpool fan. I get that. I understand the intrigue and the excitement around a new manager, but I’m also thinking: if we go back to original principles, it was about managers having to prove themselves, players having to prove themselves, people in life having to prove themselves. Now, we elevate people to the status of exotic creatures...I bet Klopp can’t believe it. If a German manager went to Spain there is no way the Spanish would react in this manner. Here, it’s almost as if Liverpool Football Club feels blessed to have him - and I’m uncomfortable with that."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Krysa nezvláda, dobre sa to číta.

Reagovat
kiwwi

Vlado, na reddite je to vo vasom subreddite medzi najpopularnejsimi prispevkami s titulkom "I hate to say it, but Gary Neville does make a good point."

https://www.reddit.com/r/LiverpoolFC/comments/3ozw3u/i_hate_to_say_it_but_gary_neville_does_make_a/

a uz by si si mohol zvyknut, ze Gary pise a rozprava ako nezavisly a skor z pohladu anglickeho fanusika futbalu a nie z pohladu fanusika United

Reagovat
iamek

. Vlado neunasi. Vzdyt Gary sije i do United.

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo, v tomhle má pravdu

Reagovat
13

Žádná osoba nemůže být nikdy víc než klub.

Jestli to ale Gary trochu nepřehání, to že z něj mají fans radost mi přijde naprosto pochopitelný a nikdo neříká, že Klopp nebude muset dokázat co v něm je.

Reagovat
fff

Reagovat
SunFells

Reagovat
13

Newcastle

Snad se zvednou, v PL by mi chyběl hodně.

Reagovat
kissak

Reagovat
iamek

OT: Fico se zblaznil ne? Nemakacenka jeste budou mit dovcu zadara?

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Godwinson

Ta podmínka se školní absencí cikány řádně potrápí, chudáky

Reagovat
iamek

Jen doufam, ze nas Bohousek neprijde taky s takovou blbosti.

Reagovat
vladis271

Takéto kupovanie hlasov pred voľbami za peniaze všetkých je možné len na Slovensku.

Reagovat
iamek

U nas je to stejne

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
j_mrazik

Musi si od toho nicnedelani preci odpocinout.

Reagovat
cristiano.K.

ohledně Sturridge se rojí názory,že je lepší se ho zbavit než mu platit 7,5milionu liber na platě

Reagovat
fff

Tak ... az tak smiesne to podla mna nie je. Zalezi ake bude toto aktualne zranenie (malo by to byt nic, no uvidime) a ci bude schopny dohrat tuto sezonu do konca bez zraneni.

Ak nie, tak podla mna by to za zvazenie stalo.

Reagovat
cristiano.K.

souhlas.

To radši upravit smlouvu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Rozumné.

Reagovat
cristiano.K.

to je ironie?

Reagovat
Miguel19

Nn

Reagovat
kiwwi

sa vam to trio SSS solidne rozpadlo

Reagovat
vladis271

a ja sa k tomu začínam priklánať. Je to strašne smutné, lebo talentu má nadelené toľko, že je to suverénne najlepší anglický hrot. Ale čo z toho. Na takom lazarovi sa stavať nedá. Budem ešte dúfať, že predsa len sa to nejako ustáli, lebo jeho odchod by mi zlomil srdce. Strašný sympaťák.

Takto by sa Albion navyše musel na hrote spoliehať na Shreka, čo (ak by Kane rýchla nenašiel stratenú formu) by znamenalo max. štvrťfinále a domov.

Reagovat
smazaný uživatel

Každý přece ví, že nejlepší anglický hrot je Kane.

Reagovat
Mastný Chobot

ja to neviem napr.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si to jenom nepřiznáš

Reagovat
smazaný uživatel

Nalejme si čisého vína, len klasicky nezvláda.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Hokaido

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

na tyhle soudy je fakt brzo, rozhodne se po sezoně. Mě by to srdce nezlomilo,ale byla by to kardinální chyba. Liverpool se nemůže zbavovat svých rozdílových hráčů.

Reagovat
kiwwi

Did you know? @BastianSchweinsteiger has been involved in every #mufc game so far this season!

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný

Reagovat
fajdax

To se v pulce rijna jen tak nevidi

Reagovat
SunFells

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bandwagoner

Reagovat
FUnk

tak kupodivu mu drzi i zdravi

Reagovat
smazaný uživatel

OT Walking Dead - konečně pořádnej díl

Reagovat
Mastný Chobot

akurát pozerám a pripadám si trochu mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Jak mimo? Tak ten začátek byl slabší, ale víc než polovina byla parádní, tak by měl serial vypadat.

Reagovat
Mastný Chobot

ako som začal pozerať, tak som si myslel, že som jeden vynechal alebo čo, lebo začiatok druhého nenadväzoval na koniec prvého, až potom sa to paralelne prelinulo, no. Z toho som bol mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

jo tak

Reagovat
r.mrazik

nevis,jakou to ma sledovanost?

a jak na tom ten serial je...ja skoncil po ty serii,kdy byly v tom vezeni...pak me to nejak prestalo bavit a objevily se lepsi serialy

Reagovat
Mastný Chobot

ja som to v poslednej dobe pozeral len zo zotrvačnosti a z platonickej lásky k Maggie, ale táto séria vyzerá, že bude veľmi, veľmi dobrá. Prvé dva diely vynikajúce (aj keď, tak to u TWD býva väčšinou, no )

Reagovat
r.mrazik

aha aha...ja akorat obcas prectu nejaky souhrn na tvzone,ale vic nepodnikam...

momentalne zacinam dlouho chystane narcos a navic je tu fargo a knick...

Reagovat
patas92

Mně ten první díl přišel strašně dementní

Reagovat
Hokaido

Reagovat
iamek

Pokud se nepletu, tak to je snad nejsledovanejsi serial v USA co bezi na kabelovce a to drti neuveritelnym zpusobem. A Fear the walking dead mel zase nejvetsi sledovanost jako novinka.

Reagovat
r.mrazik

drsny,ze amici ty zombaky stale zerou...se divim,ze jich nemaji jeste plny zuby

Reagovat
iamek

Tak posledni dil sledovanost cca 8 milionu lidi. Napr Fargo mel 500 tisic a AHS 2 miliony, coz je hodne. I tem Fargo ma na placenou stanici slusnou sledovanost, ale TWD je fakt jinde.

Reagovat
iamek

Ale zase tohle se blbe porovnava, protoze clovek nevi kolik stoji predplatne FX, AMC nebo HBO

Reagovat
r.mrazik

jasny...chapu

kazdopadne to TWD je neskutecny na to,jakou to ma dost promenlivou kvalitu a ze na kvalitni dil prijde dalsich 6 vyplnovych...

fakt zajimavy,ze to amici tak zerou (a vlastne davaji zombaky i do "kazdy" hry a podobne...)

Reagovat
vladis271

tiež som tam skončil.

Reagovat
r.mrazik

ja byl nahlodany uz tenkrat na ty farme...to bylo uz pro me hodne unavny...veznice byla jeste celkem fajn a pak uz jsem skoncil...

vzdy se na nejaky dobry dil muselo cekat hodne dilu vyplnovych...uff

Reagovat
r.mrazik

*ale jestli je takhle posledni sezona zatim dobra,tak tim lepe...

Reagovat
smazaný uživatel

Ostatní to řekli za mě, ale já bych to ani tak nevěděl. Popravdě, kdybych nebyl ten, kdo nerad u něčeho končí v půlce, tak bych se na to asi taky nedíval. Minulá serie byla strašně slabá a nebál bych se některý díly hodnotit odpadem, pak jsou zase naopak díly které si zaslouží 5 hvězd a pamatuje si je člověk další roky. Strašně nevyvážený serial, hlavně se zbavili parádních herců a postav (třeba Merle )

Reagovat
r.mrazik

jojo...asi mas vetsi odolnost nez ja...ja nevydrzel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale už jsem byl taky několikrát dost nalomenej a říkal jsem si, že už tím seriálem nebudu ztrácet čas, protože ta minulá serie skoro byla... Ale teď žádnej jinej serial (pořad) ani nesleduju, no vlastně Ano šéfe a Ano trenére mám taky v plánu, ale jinak jsem línej se začínat dívat na něco novýho

Reagovat
r.mrazik

tak to jo...ja kdyz me neco nebavi,tak na to kaslu a radeji sleduju neco jineho...preci jen tech serialu je momentalne mraky

Reagovat
smazaný uživatel

Jj ještě na GOT jsem zapomněl, ale těch 10 dílů vždycky uteče jak voda. Ale někdy se stalo, že jsem se na něco nedodíval, třeba Ztraceni, to dávali na Nově a pak to asi po 3. nebo 4. serii na ní skončilo a nedodíval jsem se. Půl roku zpátky jsem o tom přemýšlel, ale když mi kámoš řekl, jak to skončilo nejhorší možný konec v čemkoliv tak už mě to přešlo. TWD doplácí na kvantitu a to má být prý nějakých 11. serii...

Reagovat
r.mrazik

kdyz o tom mluvis,tak jsem Lost taky nedokoukal a doted nevim,jak to skoncilo...

ale docela by me to zajimalo,jen si nejsem jisty,jestli to chci vedet,abych nebyl zklamany

11 serii TWD? husty...aby to neslo do kytek jak HIMYM nebo TBBT

Reagovat
patas92

Nechceš to vědět

Reagovat
r.mrazik

asi jo...nadavani jsem na to slysel dost...tak radeji nechci

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zkus si tipnout, nejtrapnější konec, jaký může být... I o TWD se spekulovalo, že by tak mohl skončit, ale to by je fanoušci odnesli na vidlích...

No právě taky jsem zvědav, co chtějí do těch 11 serii dát, když už ted to někdy dost pokulhává (nebo spíš zakopává a padá na hubu).

Reagovat
Mastný Chobot

to bol asi prvý diel celý bez Ricka, nie? ale veľmi dobrý diel, no (až na korytnačku)

Reagovat
smazaný uživatel

Nn už víc bylo bez Ricka, ale momentálně ti neřeknu, které díly to byly přesně.

Spoiler

ale určitě tam byly díly bez něho, když museli odejít z věznice a skupiny se rozdělily, tam každý díl byl o jiné skupině

Reagovat
SunFells

Tož třeba ten, kdes 45 minut sledoval jenom Guvernéra

Reagovat
smazaný uživatel

Jj vidiš. Pak to bylo o Darylově skupině, Carrol a tak...

Reagovat
SunFells

Pár jich bylo no Člověku to pak posiluje pocit, že ten seriál má až realisticky pomalé tempo

Reagovat
smazaný uživatel

No jen mi hrozně vadilo, jak během dvou serii, tuším 2. a 3. uběhlo 2 roky, trochu nelogický a hlavně zombíci by byli dávno na odpis. Teď už by to bylo tak 4-5 let od začátku epidemie, určitě by měli v té vesnici ještě nějaké jídlo a alkohol. Jako jo, někdy je lepší nad tímto nepřemýšlet, ale já jsem na tohle puntičkář.

Reagovat
patas92

Jestli si puntičkář na logiku, tak pro tebe TWD nebude to pravé

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zombící by klidně mohli být, třeba v 28 dní poté to bylo dost dobře vymyšlené a vědci pracují na různých "věcech". Já má rád sci-fi, ale jak to překročí nějakou hranici, nebo je tam další klišé apod. tak pak už mi to vadí dost a hodnotím to úplně jinak...

Reagovat
patas92

Já myslel hlavně nelogiku v ději, chování postav atd. Třeba minulý díl.

"""SPOILER""" SPOILER""""

Mají kousek za městem mucholapku na zombíky, díky čemuž jsou v před nima v bezpečí a místo toho, aby to místo jen víc zabezpečili, tak je vypustí ven do světa, kde by mohli vesele napadat další přeživší. Nebo WTF chování Morgana v dnešním díle.

Reagovat
Mastný Chobot

tam je tých nelogických vecí strááášne moc. Od toho, ako je možné, že tak nemotorné, pomalé a hlúpe tvory, ako sú tam tie zombíky, "dobyjú" celú Ameriku / celý svet (?), až po to, prečo sa tam tí ľudia správajú tak nebezpečne sami k sebe.

Inak, tú situáciu v prvom diely by najlepšie vyriešili, keby medzi nich hodili pár zápalených fliaš. Oni by išli za svetlom a ohňom a všetci by tam do pár dní zhoreli. Sevas.

Reagovat
Hokaido

Napadlo mě to samý. Pak ještě třeba tou mezerou postupně zaíjet jednoho podruhým třeba nožem, to by byla práce pro cca. 6 lidí max na dva dny. Ale jak tu někdo psal, u tohohle seriálu je lepší nepřemýšlet... To je i ten důvod, proč je tak populární v US, oddychovka a když jeden díl nestihneš, stejně jsi pořád v obraze...

Reagovat
smazaný uživatel

Spoiler

Jj stačilo by tam dát třeba dodávku, ale pravda, že nad tímto jsme až tak při tom díle nepřemýšlel (možná radši).

Zase u Morgana, tak on byl jednu dobu v krizi (blázen), vždyt chtěl zabít i Ricka a taky třeba bere v úvahu to, že když se lidi budou zabíjet mezi sebou, tak je čím dál menší šance, že se svět dá znovu do pořádku, což je pravda, takhle budou pořád jen přežívat a ne žít.

Nepochybuju o tom, že i ve skutečnosti, by se takhle lidi vraždili, hloupých lidí je dost.

Ale v minulém díle to Daryl řekl dobře, Rick na něj, že by se měl starat každý o sebe (skupinu) a on na to, že tím, že hledá nové lidi se stará sám o sebe... jak se říká, líp bych to neřekl.

Reagovat
patas92

Jasně, ale taky když vidíš (""SPOILER""), jak ti tam mačetama masakrujou tvoje lidi, tak jim přece jen neřekneš ať toho nechají a jdou domů

Reagovat
smazaný uživatel

chtěl jim dát druhou šanci no

Reagovat
Mastný Chobot

ja som, ale preniesol som sa cez to

Reagovat
SunFells

Jj, takové věci mě taky vždycky drásaj

Reagovat
Mastný Chobot

na to som aj zabudol

Reagovat
fff

Cital tu inak niekto komiks? Odporucam.

Reagovat
Hokaido

je ten příběh stejnej?

Reagovat
fff

Cital som to davnejsie a serial som videl tusim iba prve cca 3 serie, ale rozdielov tam bolo teda dost vela.

Reagovat
fff

"With Liverpool, there was no contact," Ancelotti said.

"When a job becomes available, they always use the names of the coaches currently without a team, so, my name was thrown out there. But I never had any direct contact with the directors of Liverpool."

Reagovat
Mastný Chobot

Vo fante 64 bodov, to je slušné na to, že mi nehral Aguero a v základe nebol ani Mahrez.

Reagovat
Mastný Chobot

a ešte Gomis hrá

Reagovat
Hokaido

61+ Gomis + Ayew. Konečně jsem pěkně trefil kapitána-Bonyho. Kdybych věděl, že bude hrát Kos, tak bych měl o 7 víc no, ale já debil ho dal na lávku místo Colemana. Určitě jsem tady od někoho od vás četl, že hrát nebude, takže děkuju.

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Lexi Belle

OT: Když už jsme u toho, který fotbalový dres jste měli jako první? U mě to bylo k 7. narozeninám Beckham v United a Zidane ještě v Juventusu.

Reagovat
vladis271

som si nemohol spomenúť na meno jednej obľúbene herečky. Ďakujem.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

nj, aj Samo ju pozná.

Reagovat
Side

Nedvěd, Lazio v kolika to už si nevzpomínám

Reagovat
r.mrazik

anglicky beckham...

ted mam akorat podepsany dres Juve od Pavla

Reagovat
kiwwi

prvy Brazilia - cisty a potom Giggs

Reagovat
Mastný Chobot

Beckham tiež, ale v ten z Realu

Reagovat
kiwwi

co za zrudu ti to urobilo

Reagovat
Mastný Chobot

mama

Reagovat
smazaný uživatel

Poborskeho spartansky, dovtedy len hokejove.

Reagovat
smazaný uživatel

Rivaldo

Reagovat
SunFells

za Barcu ale.

Reagovat
smazaný uživatel

Za AC

Reagovat
SunFells

Mládě.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se to vezme, já začínal s fotbalem později a ten dres jsem si sám koupil a nosil ho na treninky.

Reagovat
fff

ked si odmyslim to trapne divadielko proti Turecku (tusim), tak jeden z mojich najoblubenejsich hracov

Reagovat
smazaný uživatel

Můj nejoblíbenější v té době.

Reagovat
fff

Zidane, MS 1998.

Reagovat
minoLFC

Judáš....

Reagovat
Lexi Belle

To je na mě, nebo osazení zadního místa dresu?

Reagovat
SunFells

Asi myslí liverpoolského Owena.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bundu jsem měl, vietnamci to myslím prodávali.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám za to, že čísty dres Bayernu a pak AC Milan Baggio...

Reagovat
FUnk

verona, ale za čistapade vydrzel jenom dva roky, potom jagra v repre

Reagovat
cristiano.K.

Patrik Berger, komplet sada (stulpny,trenky,dres)

Reagovat
SunFells

Reagovat
cristiano.K.

brácha dostal Poborskýho a hned bylo jasný,kdo komu bude fandit

Reagovat
SunFells

To jste tady tolik scouserů z rozvrácených rodin

Reagovat
smazaný uživatel

Ricken z dortmundu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

owen LFC

Reagovat
fenixLFC

bud beckham v reale alebo lehmann v arsenale

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

co sa rehnis?

Reagovat
cristiano.K.

čekal bych,že Lehmanna by si koupil jen fanoušek Arsenalu

Reagovat
fenixLFC

tak bol som este maly moc som to nevnimal....a ten dres sa mi strasne pacil...a az teraz som si uvedomil ze to bol ojeb lebo on ako brankar asi nemal ten ich bordovy dres...

Reagovat
patas92

A nějaký nejvzácnější?

Já mám originál Týceho ze zápasu s Moldavskem 2003, nepraný.

Reagovat
cristiano.K.

píšeš vzácnější a pak napíšeš Týce

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Ale neprany.

Reagovat
patas92

Ale zápasový, k takovým se jen tak nedostaneš

Reagovat
cristiano.K.

já mu byl na svatbě a přál hodně štěstí,pochází kousek od nás

Reagovat
SunFells

Ten je nejvíc vzácný, koupil ho jen patas.

Reagovat
patas92

Kdo by to kupoval. Já ho dostal

Reagovat
Lexi Belle

Hraný Torres, 3. sada 2008/09. Pýcha mojí sbírky :)

Reagovat
Hokaido

pecka, jak ses k němu proboha dostal?

Reagovat
Lexi Belle

Ségra v Anglii a nuda na eBay.

Reagovat
Hokaido

Zeptal bych se, čím se ségra živí, že ti koupí takovejhle dres, ale radši né...

Reagovat
Lexi Belle

Aupair, a koupil jsem si ho já

Reagovat
Hokaido

Ok To musel stát mrdu, né?

Reagovat
Lexi Belle

Právě že jen 1500, on je fakt šíleně ošklivej :D

Reagovat
Hokaido

je zelenej?

Reagovat
Lexi Belle

Hnusně zelenej. Až si říkám, že v Liverpoolu si nechají dát fakt zrůdnosti na sebe jako dres... A začalo to tímhle.

Reagovat
patas92

Reagovat
r.mrazik

origo podepsany od Nedveda

Reagovat
SunFells

Ten jsme měli jenom v baráku dva lidé

Reagovat
r.mrazik

je to mozny...ja to beru tak,ze ho podepisoval primo me,kdyz si tenkrat prisel kopnout s nama

Reagovat
SunFells

To by mi ten dres či jeho podepsání bylo ukradené, kdybych si s ním čutnul. Když jsem u nás proti němu viděl hrát exhibici nějaké jelita, co zůstali u fotbalu, tak mi to trochu kazilo požitek z toho zápasu

Reagovat
r.mrazik

haha...to verim...

tak ono to bylo tak nejaky spojeny ten "zazitek"

ale byla to vzdy sranda si s nim kopnout...on hral fotbal a my kopanou (za uši)...

Reagovat
patas92

Já si jako 13 letý zahrál na jedné exhibici, kde byli Baroš, Heinz, Kučera, hafo hokejistů (Sýkora, Divíšek, Burger, Trvaj, atd.). To byl můj kariérní vrchol, za 2 roky jsem s fotbalem skončil

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Maresma

Vorel ze zapasu Slavia - Arsenal

Reagovat
Swarley

Ruud van Nistelrooy, to je pochopitelně vždy vzácnost

Reagovat
vodka

Dres, ve kterém Milan Ivana rozhodl o titulu slavie

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
I am Mancunian

beckham z trznice

Reagovat
Hokaido

takovej ten hrozně slaboučkej, z materiálu tak odpornýho, že se dal stěží nosit?

Reagovat
I am Mancunian

nahodou bol skvely ale uz si na kvalitu velmi nepamatam

Reagovat
Hokaido

Já měl možná Kahna v Bayernu, nejsem si už jistej. Každopádně 1. dres, na kterej si 100% pamatuju, byl Rosa v Arsenalu. Měl jsem ho snad den po přestupu, fakt nechápu, kde ho u nás Vietmanci vzali.

Reagovat
Lexi Belle

Vietnamci měli vždycky hrozný bomby. Jankulovskiho měli snad dva dny po přestupu do ACM...

Reagovat
r.mrazik

tak to neni neobvyklyho...oni meli ty dresy jeste pred prestupem...a vlastne i kdyz ten hrac tam nikdy ani nesel...

Reagovat
r.mrazik

*proste....made in stánky

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Lexi Belle

A není tu někdo další, kdo by je sbíral? Rád bych se vytahoval

Reagovat
Rssa

Davor Šuker za reprezentaci Chorvatska z MS 1998.

Originál od Vietnamců.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Overmars - Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Counter

Reagovat
pa3ce

Reagovat
Mada

Reagovat
Minister

Ujlaky -Trnava a zo zahraničných Mehmet Scholl - Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

Kluivert - Barcelona 1998-1999

Reagovat
mul

to iste

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

naše matky se znají, ne?

Reagovat
Mastný Chobot

http://m1.aimg.sk/tahaky/d_13242_8629.jpg

kadečo by to vysvetľovalo (či už tvoj vek alebo jeho nick)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Owen v repre, následoval Owen v LFC, Owen v LFC žlutý a Baroš v LFC A mezitím epizodka s Giggsem

Reagovat
Swarley

tu měla i žena od jeho bráchy a jaký z toho bylo haló

Reagovat
Masi

Zidane EURO 2000 Homemade

Reagovat
smazaný uživatel

Veron z Lazia a Pipo z AC . Este si pametam ked som bol maly a hral som futbal a klub nemal uz dresy a dres Lazia mal rovnaku farbu .

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo mi tak 10. Beckham United od vietnamců. Hrozně jsem chtěl Scholese, ale nebyl v kurzu. Fucking topmodels...

Reagovat
Ronaldo.com

Nedved lazio

Reagovat
smazaný uživatel

Rosicky Borussia.

Reagovat
smazaný uživatel

Bergkamp Holandsko.

Reagovat
Kowe

Christian Vieri repre Itálie.

Reagovat
bbbauch

Trezeguet - juve

Reagovat
Swarley

Patrick Kluivert, Barca

Reagovat
mul

ten oslavujuci 100 rokov ?

Reagovat
Swarley

Reagovat
mul

ale urcite ten z cinskych ci akych vypredajov ze ?

Reagovat
smazaný uživatel

Zidane (Francie)

Reagovat
smazaný uživatel

Luis Figo Real

Reagovat
niflheim

Beckham - United

Reagovat
smazaný uživatel

Kluivert - Holandsko

Reagovat
B3n

Kuča - Petřvald

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hribco

Saviola, Barcelona

Reagovat
Error

Liverpoolský Owen

Reagovat
Fabregas@ole

Sammer, Dortmund

Reagovat
Lacko_Boh

Boban- Chorvatsko potom samozrejme Ronaldo- Brazilia

Reagovat
smazaný uživatel

Ševa za AC ke 4. narozeninám

Reagovat
wild

tiez Beckham v United

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard - Liverpool

Reagovat
j_mrazik

Berger za Dortmund.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Ritchie

Ronaldinho v Barce

Reagovat
EXoRcIsT

beckham 2003

Reagovat
Hokaido

1000. pro nejlepšího útočníka dosavadní PL- Jamie Vardyho-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

hrozně nudný zápas.Johnson hrál výborně

Reagovat
smazaný uživatel

celkovo Stoke perfektne zvládnuté.

Reagovat
Mastný Chobot

Swansea po tom super úvode solídna tragédia

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak skončí před námi, nevyhnutelné

Reagovat
Mastný Chobot

to je nejaká narážka na niečo, Jančo?

Reagovat
Mastný Chobot

tak keby ste nemali takú dobrú defenzívu a dávali viac šancí Faziovi, tak to aj vyjde možno. Ale sezóna je dlhá.

Reagovat
Counter

Nezbývá než doufat, že před váma skončí "devatenáctí" Foxes

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to zatím vypadá na největší redakční fail

Reagovat
Infernoqt

zrovna letos byste to 4. místo mohli udělat, ale při vaší smůle by někdo jako Chelsea vyhrál LM

Reagovat
Counter

Zas jako trefit všecko přesně by se rovnalo malému zázraku, třeba ten Leicester netipoval na úspěch skoro nikdo...

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro? Tipoval ho na uspech aspon jeden clovek?

Reagovat
13

zrovna counter je prej takhle dozadu neposlal.

Reagovat
Counter

Já to myslel globálně, určitě by se nějací jedinci našli. Já třeba s jejich posazením na předposlední místo nesouhlasil, ale i tak jsem nečekal, že budou po devíti kolech pátí.

Reagovat
Swarley

proč hned fail? já myslím, že nejvíc vypleštění jsou z toho právě oni samotní v Leicesteru

Reagovat
Infernoqt

Viděli jste top 3 fotbalové srandy uplynulého týdne?

https://www.facebook.com/SoccerAM/videos/1056449017712065/

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
minoLFC

kapríci sa už posielajú asi v 2 in 1 balení

Reagovat
SunFells

Tak Boleslav hraje i hokej, hmm.

Reagovat
kiwwi

Most take-ons in the Premier League this weekend:

A.Martial (7)

M.Lanzini (6)

J.Navas (6)

M.Sissoko (6)

konecne niekto kto vie 1v1 (aj ked som to teda cakal od Depaya)

Reagovat
minoLFC

taký lepší Navas no....

Reagovat
Wat

Škoda, Navas mohl mít taky 7, kdyby obešel tu prázdnou branku při tom Sterlingovym gólu, docela na to i vypadal.

Reagovat
fff

Sturridge has made 94 league starts at the age of 26 - Raheem Sterling has 85 at the age of 20. #lfc (Paul Joyce)

Wow . Ako ja chapem preco je to tak, zranenia, v Chelsea moc nehraval v zaklade a tak... Ale wow.

Reagovat
fff

#Sturridge: 59 Games missed because of injury since joining #LFC. 750 mins played in league games last season out of possible 3420

Tato sezona bude asi prenho fakt rozhodijuce, ak ju nezvladne odohrat celu, tak by sa to malo riesit.

Reagovat
minoLFC

tích 150 tisíc čo sme mu dali bolo prehnaných ako som už vtedy písal.

Reagovat
SunFells

Jj, je třeba to nepodceňovat. My jsme prováhali vhodnou příležitost prodat Wilshera.

Reagovat
J0EL

snad nemyslis vazne toto.

Reagovat
SunFells

Reagovat
J0EL

Vazne by si ho predal? Neskutocne...

Reagovat
Jardin

Určitě má ještě čas, ale v případě, že takhle zraněný bude i další sezonu či dvě, tak by měl jít.

Reagovat
J0EL

jj, aj Diaby siel po 1-2 sezonach, ze? Predavat odchovanca, ktory presiel (takmer) vsetkymi vekovymi kategoriami nasej akademie, ma 23 rokov a vsetko pred sebou, by iste davalo zmysel

Reagovat
Mastný Chobot

a to, ako to bolo s Diabym, ti prišlo ideálne?

Wilshere je zaujímavý prípad a viem si predstaviť, že v blízkej budúcnosti spôsobí rozkol medzi fanúšikmi. Ide o to, že ak by bola možnosť predať ho za 30+ mega, prečo to vlastne neurobiť?

1. Je neustále zranený a aj keď nie je, svojím herným štýlom čoskoro bude.

2. Je na ňom dosť veľa vecí, ktoré ľuďom vadia - má dosť ďaleko od sympaťáka a nejakého role modela.

3. V súčasnosti v podstate ani nemá v tom tíme miesto, nemá istý základ. Vystačíme si aj bez neho a na jeho pozíciu máme dosť talentovaných hráčov.

Nevravím, že by som ho predal, ale takisto netvrdím, že ho treba držať za každú cenu. Za každú cenu treba držať z tohto kádra Alexisa, Ramseyho, Oxa, Coqa a Bellerína, inak nikoho. Aspoň za mňa.

Reagovat
Mastný Chobot

Ešte Kosa.

Reagovat
smazaný uživatel

2. Je na ňom dosť veľa vecí, ktoré ľuďom vadia - má dosť ďaleko od sympaťáka a nejakého role modela. ..co to ako je za dovod predaja

Reagovat
Mastný Chobot

myslím tým správanie na ihrisku, herné aj mimoherné veci - to mi príde ako dosť zásadné.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Counter

Zas jako který blázen by za něj dal 30+ mega, když je v kuse mimo?

Reagovat
Jardin

Chtěl jsem argumentovat Sturridgem, ale teď koukám, že přestoupil za 12 milionů liber. Podle délky Jackova kontraktu by ta cena mohla být někde mezi těma 12 a 20.

Reagovat
Mastný Chobot

od City si to viem predstaviť.

Reagovat
Jardin

Diaby byl extrém, navíc Jack ty problémy má už nějaké 3 roky, takže se bavíme o 5 letech, ve kterých (potenciálně) zahraje minimum zápasů. Možná to trocu zmírním a řeknu, že za 2 roky by se o tom mělo alespoň uvažovat. Protože na co mít na soupisce hráče, který je pořád zraněný, když místo něj tam může být někdo, kdo zkvalitní lavičku nebo základní sestavu?

To je to samé s Rosickým, taky bych ho dávno nechal jít.

Reagovat
SunFells

Vážně bych ho prodal, psal jsem to už minulou zimu.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.eurofotbal.cz/clanky/-240888/?forum=1#p5540778

myslim ze teraz by uz so mnou suhlasila vacsina

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Lacko_Boh

tam mal ešte D. normalny nick

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Mastný Chobot

okolo neho je stále veľký hype, verím, že City by ho stále preplatili, ak by k tomu prišlo.

Reagovat
SunFells

Třeba jo, ale ten ideální čas asi už pominul. Předtím mu po zranění konec sezóny vyšel, střelil parádní branky v klubu i repre.

Reagovat
SunFells

Ale ideální to teda pro mě bylo, protože jsem to předtím spojoval s příchodem Schneiderlina.

Reagovat
Mastný Chobot

ešte bude v hre Kondogbia

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

alexis > > > hazard

Reagovat
nani92

tak fajn, zoberieme na milosť Alexisa

Reagovat
Mastný Chobot

nezvládaš

Reagovat
smazaný uživatel

pohonil jsi nad tím bulvárem aspoň?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kiwwi

dlho ti to nevydrzalo Masopust

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mada pls

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

takže beze změny

Reagovat
Mada

i po změně nicku pořád stejný blb...

Reagovat
Infernoqt

Man City? co to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jardin

Doporučuji změnit si tu Aston Villu, v Portugalsku máš tým, co se hodí víc

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
vladis271

včera som akurát čítal, že okolo neho krúži Peréz.

Reagovat
smazaný uživatel

aby ho naučil brániť?

Reagovat
smazaný uživatel

a já, že okolo Péreze Van Gaal

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester City vytvořil klubový rekord

Manchester City v sobotu porazil Bournemouth 5:1 a stanovil nový klubový rekord, když neremizoval už v 28 soutěžních zápasech v řadě. Naposledy si body rozdělil 7. února v souboji s Hullem (1:1), od té doby devět zápasů prohrál a v devatenácti případech odcházel z trávníku jako vítěz.

O tomhle až jednou budu vyprávět vnoučatům!

Reagovat
Whitemedia

Si tak říkám, jestli už někdo zahlédl Djilobodjiho na tréninku? Koumal jsem fotky a jeho ksicht nikde nevidím

Reagovat
Counter

Asi neumí bránit.

Reagovat
Svatej

Reagovat
kiwwi

@SkySportsNewsHQ

BREAKING: @MCFC's @aguerosergiokun out for a month with hamstring injury.

Reagovat
Jardin

Škoda ho, ale aspoň šance na další ztráty City.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
fenixLFC

To je zname uz dlhsie

Reagovat
smazaný uživatel

to muselo byt vyvrcholenie, proti manu bez Silvu a Aguera, ale Sterling s Bonym vam ukazu jogu bonito

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele