WALCOTT STEJNĚ DOBRÝ JAKO MESSI?

23.11.2006, 13:11
Aktuality
Když v lednu jako 16letý přestupoval Theo Walcott ze Southamptonu do Arsenalu, mluvilo se o něm jako o velkém talentu. Nyní je mu 17, sbírá své první starty v dresu Gunners a jeho spoluhráč, Cesc Fabregas, jej srovnává se svým bývalým spoluhráčem Leo Messim.

Walcott, hvězda reprezentace do 21 let a překvapivý, byť nevyužitý účastník letošního mistrovství světa v Německu, přišel v utkání Ligy mistrů s Hamburkem na hřiště jako náhradník a podílel se na výhře 3:1, když přesným centrem vyzval k přidání třetího gólu Julia Baptistu.

Podle Fabregase z něj brzy bude jedna z největších hvězd v Anglii. "Theo je bez diskuse nejlepší mladý hráč, jakého jsem kdy viděl v Premier League. On a Lionel Messi jsou nejlepší hráči, které jsem kdy viděl v 16 a 17 letech," uznal kvality svého spoluhráče ne o moc starší Fabregas. I on stále ještě patří mezi teenagery.

"Hrál jsem s Messim jako kluk v Barceloně, než jsem přišel do Arsenalu, a vím, jaké má schopnosti a co umí udělat pro tým. Theo má stejné kvality. Byl jsem trochu šokován, když jej Arsenal v lednu kupoval, protože moc neznám druhou ligu a nikdy jsem o něm neslyšel. Bylo to ale pro nás všechny příjemné překvapení, vidět, co už v 16 letech může udělat pro náš tým," uvedl dále Fabregas.

Theo Walcott svou kariéru začal v Southamptonu, kde se v necelých 16 letech stal nejmladším hráčem, jenž kdy nastoupil za rezervu a ani ne za rok, když mu bylo 16 let a 143 dní, nastoupil jako nejmladší za první tým. V minulé sezóně v dresu "Svatých" odehrál 21 druholigových zápasů, dal čtyři góly a všiml si jej Arséne Wenger.

Netrvalo dlouho a Walcott se stal nejdražším 16letým fotbalistou v anglické historii - 20. ledna 2006 přestoupil do Arsenalu za 12 miliónů liber. Pět miliónů Arsenal zaplatil hned, dalších sedm přidá v závislosti na odehraných zápasech za klub a reprezentaci. Ligového debutu se dočkal 19. dubna, kdy střídal v utkání s Aston Villou a hned se podílel na vyrovnávající brance Gilberta Silvy. První ligový start od začátku zápasu si připsal 14. října v utkání s Watfordem.

Ještě rychlejší vzestup zaznamenal na reprezentační úrovni. Jednu sezónu nastupoval v týmu do 17 let, během jara letošního roku však poskočil hned do dospělé reprezentace. 25. května se objevil v B-týmu proti Bělorusku, 30. května se pak na Old Trafford zahrál proti Maďarsku a stal se nejmladším anglickým reprezentantem v historii. Tehdejší kouč národního týmu Sven-Göran Eriksson se postaral o velké pozdvižení, když jej povolal na mistrovství světa. Tam však nakonec šanci nedostal. Na podzim pak "degradoval" do jednadvacítky, za níž dal ve čtyřech zápasech čtyři góly.

Autor: Petr Starý

Komentáře (1075)

Přidat komentář
Xavi

Nebylo špatny, jak ve finále LM nehrál s odůvodněním, že se šetří na MS, kde následně taky nehrál...

Reagovat
HOST*El_Cid

u takhle mladych hracu clovek nikdy nevi. potencial urcite ma, ale je mnohem vic tech, co ho nikdy nedokazali vyuzit, nez tech kterym se to povedlo. tohle rozhodne jenom cas

Reagovat
HOST*

No tak Cecs si asi něco šlekl ne?Walcott se Messimu nepodobá ani náhodou.Walcott je troska.messi je 100krát lepší.A kdo řekne,že není,tak neví o fotbale nic.Ještě jsem neviděl nic co by Walcott pěkný předvedl!

Reagovat
smazaný uživatel

"Walcott je troska.messi je 100krát lepší.A kdo řekne,že není,tak neví o fotbale nic."

Tomu chybí už jen ten podpis, pak by to nemělo chybu

Reagovat
HOST*Tavo

Nic proti Cescovi, ale tohle je fakt strašnej joke

Já taky věřim v to, že Walcott je talentovanej a že jednou bude dobrej fotbalista, ale zatim vůbec nic nedokázal. Nic nepředvedl, nemá za sebou žádný úspěch... a v současný době na Messiho kvality ani zdaleka nemá. Může ho srovnávat třeba s Giovannim Dos Santosem, Carlosem Cherrou, Aduem... ale ne s Leem, který je už skoro tak dobrý jako Ronaldinho a má za sebou spousty skvělý zápasů i úspěchů.

Reagovat
Shevchenko

Co to tady všichni kecáte za pi*oviny ??! Je mu 17 vy paka !!

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak na to kolik mu je tak je to hvezda ale s Messim bych ho zatim nesrovnaval, nutno ale dodat ze se mu klidne muze v budoucnu minimalne vyrovnat... Pro me je to obrovskej talent

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, a tys od něj viděl nějaký výkony. Já ho teda vždycky viděl jako střídajícího hráče a na hřišti byl jen do počtu, páč nic nepředvedl. To mě jako má přesvědčit o svým talentu jen tím, že ho pustěj na 10 (max.) minut do hry? To tam můžou poslat taky kdejakýho joudy z Horní-Dolní . A taky o něm budem říkat, že je to talent? Walcott je přesně ten tip mediální hvězdy.

Na druhý straně Messi nesčetněkrát potáhl celej tým a kolikrát se stalo, že zastínil i Ronnieho.

Tihle dva nejsou srovnatelní, prozatím ne a podle mě nebudou srovnatelní nikdy

Reagovat
HOST*Tavo

Máme na to stejne názor. Tohle je prostě hrozně naivní a předčasný srovnávání.

Reagovat
HOST*

a ty jsi znal Messiho kdyz mu bylo 17 ?? asi ne co, Jinak videl jsem ho hrat chvilku proti NEwcastlu a byl rozhodne oziveni pro tym protoze svou rychlosti motal bekum hlavy... a jestli jsi cetl muj prispevek poradne tam tak je ze s Messim bych ho zatim nesrovnaval ale klidne ho muze v budoucnu i predcit

Reagovat
HOST*Tavo

Když Messimu bylo 17 tak jsem ho znal. Je to samozřejmě kvůli tomu, že fandim Barce, ale i tak... Snad ve druhym zápase co nastoupil za Barcu(střídal pár minut před koncem) dal jeden perfektní gól a o pár minut později dal i druhý, stejně krásný, ale ten pro offside neplatil. Potom zářil na MS do 20ti let, kde byl nejen nejlepší střelec, ale i nejlepší hráč celého tunaje. To mu bylo 18 a měsíc. Už v tý době byl lepší než Walcott, akorát se o něm nemluvilo, začal být známý potom co něco dokázal. To se o Walcottovi rozhodně říct nedá, protože zatím vůbec nic nedokázal, jenom to, že si vyhlédl Wenger a přestoupil do Arsenalu. Takže u Walcotta jde spíš o mediální známost, než op herní kvality. Já věřím, že Walcott bude jednou výborný fotbalista, ale zatím o něm nemůžeš mluvit jako o dobrém hráči a už vůbec ne ho srovnávat s Messim, když Theo NIC nedokázal a skoro nic neodehrál.

A Messi je dnes skoro stejně dobrý jako Kaká, Ronaldinho a lepší než Cristiano Ronaldo a přitom ve Walcottově věku ho s nimi nikdo nesrovnával. Zkus se nad tím zamyslet.

Takže u Walcotta se jedná jen o předpoklady. Ty předpoklady jsou velmi příznivé, má možná talent a obrovskou perspektivu, ale talent taky vůbec nemusí využít.

Takže říkám: Theo Walcott má perfektní předpoklady, ale zatím z něj není velký fotbalista, nic nedokázal. Ten obrovský humbuk kolem něj vyvolala anglická propagace. Samozřejmě, že celá Anglie je nadšená, protože chce další talent jako je Roonie nebo jako byl Owen...

Verdikt: za Walcottovu "slávu" můžou anglické deníky jako The Sun a podobné, hráči a trenér Arsenalu a samozřejmě velký přestup do velkého klubu.

S Messmi ho začněte, pánové, srovnát, až bude tak dobrý jako Leo a až něco dokáže.

Tyhle vaše hrozně chytrý soudy ála Cesc Fabregas jsou v tento moment k smíchu.

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak na to kolik mu je tak je to hvezda ale s Messim bych ho zatim nesrovnaval, nutno ale dodat ze se mu klidne muze v budoucnu minimalne vyrovnat... Pro me je to obrovskej talent

tohle byl muj prvni prispevek a za tim si stojim, abych pravdu rekl tak o Messim sem slysel az z MS 20 a protoze taky fandim Barce vim ez ve spouste zapasu hraje na oko daleko lepe nez Ronaldinho protoze svou primocarosti i dravosti predcvi ledajakeho obrance

Reagovat
smazaný uživatel

nick

Reagovat
Chazy

A ten názor nepostrádá kvalitu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Thomick

ty si fakt hovado...k tomu se nebudu jinak vyjadřovat

Reagovat
smazaný uživatel

Defka Phily 19 fantasy points Este nech sa zobudi Anderson a Evans

Reagovat
smazaný uživatel

Srovnávat v současné době Walcotta s Messim je předčasné. Ale za nějaké dva roky to klidně může být na pořadu dne, těžko říct. Walcott zatím na základ Arsenalu nemá, ale když přijde na hřiště, je to velké oživení. Je to typ, který Arsenalu momentálně chybí, rychlé křídlo, které umí dávat přesné centry do vápna...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

No ale zatím absolutně ne! je to ještě dítě... na LM nemá ani v nejmenším... viděl jsem ho pártkrát hrát a jako rychlej je jako vítr, aspoň ve FAPLu to docela rozhýbal, ale věkem zatím tak na střídání... máš pravdu, že časem bude dobrý... Ovšem Messi už je teď pro mě v případě trvanlivého zdraví žhavý kandidát na GB, když ne příští tak popříští

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím je však srovnávání Messiho s Walcottem stejně tupé jako když někdo řekne, že TELE TELLE je stejně dobré jako česká soda...

Reagovat
smazaný uživatel

Raději srovnávejte Walcotta s Dos Santosem...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Reagovat
Chazy

Tipovačka! tentokrát je to fakt katastrofální a nemá natipováno prakticky nikdo.

A velká NBA reklama - zaschrona se snaží vytvořit pro NBA podobnej ligovej systém, jako máme my u NFL. A protože celej systém pravidel a všeho prakticky doslovně okopíroval od nás, pravděpodobně to bude mít i kvalitu a bude mít smysl se tam přidat. Takže kdo tu nebetyčnou hovadinu sleduje, přihlášky sem:

http://www.eurofotbal.cz/clanky/bochum-sokovala-leverkusen-28569/

Všechny dotazy, košíkářský debaty atp. ne sem prosím

Reagovat
Mada

já, náhodou mám

Reagovat
Chazy

To je beztak poprvý, cos to zvlád sám

Reagovat
Mada

proto píšu náhodou

Reagovat
formic81

navíc basket je krásná hra a ja jsem soucasti, takze taky dost velkej tahak

Reagovat
Chazy

jj, přesně to měl mada namysli

Reagovat
Kowe

do hajzlu tohle už nechápu to jsi takovej vůl nebo proč vždycky odpovíš někam jinam?

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
-Kopy-

já vždycky v úterý mrknu na vyhodnocení kola a výkony hráčů, ve středu práce se sestavou a waiverem a ve čtvrtek tipovaní, všechno má svůj řád neboj

Reagovat
Chazy

Přirozená inteligence patriotích sympatizantů

to se o nějakejch sejrech sotva dá tvrdit žeo

Reagovat
aither

Reagovat
Swarley

jsem vládce chaosu!

Reagovat
Mada

přesně

Reagovat
Trand

Taky jsem měl.

Reagovat
Zaschrona

diky

Reagovat
Chazy

Zatím tam máš nával

Reagovat
Zaschrona

Jo, to je velke zklamani, nicmene ale pres zpravy uz zajemcu na zaplneni pulky ligy.

Reagovat
Chazy

Jo a ještě, když zpochybňuju v minulý diskuzi nadlidský postavení Aroda v týhle sezoně, podobný rozpaky cejtím i u HC.

Respektuju, že Quinn je úžasnej a jeho dopad na Failcons je neuvěřitelnej. Naplňuje očekávání a prostě to, co předváděj, je paráda. Ale jako čím přesně si zaslouží větší hype než Todd Bowles?

Reagovat
Dawon

ja nevim...protoze jets?

Reagovat
Chazy

No tím spíš si zaslouží hype, ne?

Reagovat
Dawon

No on se ten hype asi i pomalu rozjizdel, akorat pak prisla studena sprcha s Eagles a asi uz sou lidi opatrnejsi no

Reagovat
-Kopy-

Nějaký prozatimní top 3 nebo 5 QB, RB, WR, TE nebo je na to moc brzy ?

Reagovat
Chazy

Jakože by každej řek za sebe? Na to asi není nikdy brzy ani pozdě, jen to nikdy nikdo nerozjede

Reagovat
smazaný uživatel

A tie dotahovacky okolo toho a vysmechy

Reagovat
Chazy

Výsměch ne, já se ti nevysmíval za tvůj názor, ten já respektuju. Já se smál tomu, jak jsi psal furt dokola to samý a nebral jsi vůbec ohled na moje názory, prostě jsi jen opakoval a opakoval a doufal, že jednou prostě řeknu "Ajo, potřetí si mi tím otevřel oči, Aaron je bůh".

Tohle je přesně jeden z důvodů, proč nechodím na EF do diskuzí mimo tuhle sekci, protože přesně takle vypadá 90% diskuzí na EF. Tady se to moc nevyskytuje a když, tak dokážu po nějaký hodině utýct.

Reagovat
smazaný uživatel

Posledny komentar k tomu ja som sa nesnazil ta presvedcit, islo len o to ze preco si to niekto o nom moze myslet a daval ti k tomu argumenty.

Reagovat
Chazy

Když já tyhle argumenty znám, věř mi. Já myslím, že jsem obeznámenej s oběma stranama a viděl jsem všechny zápasy Packers, i když tři jen v kondenzovaný verzi.

Já Aarona zbožňuju a respektuju, je to můj top 5 QB na sledování a top 10 v oblíbenosti. Jenom jsem zatím letos víc ohromenej a šokovanej Bradym, pokud jde o výkony, vzhledem ke všem okolnostem, který znám.

Reagovat
Trand

Já to zkusím.

QBs: 1. Brady, 2. Rodgers, 3. Dalton/Palmer

RBs: 1. Freeman, 2. Bell, 3. Forte

WRs: 1. Jones, 2. Brown, 3. Fitzgerald

TEs: 1. Eifert, 2. Gronkowski, 3. Barnidge

Reagovat
Trand

Asi by se tam mohl vejít i Hopkins mezi ty WRs. A možná prohodit Larryho s Antoniem.

Reagovat
niflheim

Barnidge jede, ale nezařadit Olsena?

Reagovat
Trand

No nevím, první zápas 11 yardů, druhý 70 yardů, třetí 134 + 2 TD a čtvrtý, 28 yardů, to fakt není nic extra na to, aby byl v top3 sezony. Barnidge má o 100 yardů víc a o TD víc.

Reagovat
Chazy

Ok tedy, když už i Trand:

QBs: 1. Brady, 2. Rodgers, 3. Dalton

RBs: 1. Peterson 2. Bell 3. Forte

WRs: 1. JuJo 2. Green 3. Hopkins

TEs: 1. Gronk, 2. Eifert, 3. Witten

Reagovat
-Kopy-

Barnidge místo Wittena. Larry mezi třema musí taky bejt, asi místo AJ.

Reagovat
Chazy

Když já prostě TE nevnímám jen podle pasů a Witten je pro mě ten nejkomplexnější, nejdokonalejší blokovací TE... já upřímně Barnidge neviděl hrát, takže netuším, jestli není nějakej posranej WR jako Graham.

A s těma WR je to fakt složitý, potřeboval bych pět míst, přidal bych Larryho a Browna, ale jinak si za nima stojím, Green hraje super fakt.

Reagovat
-Kopy-

To Larry taky a má víc TD

Reagovat
Chazy

Nojo, já ty statistiky neprocházel, vycházel sem tak z toho, co sem viděl a na jaký zápasy sem se díval

Reagovat
Jerichoo

to by som vymenoval všetkých hráčov čo poznám

Reagovat
niflheim

QBs: 1. Brady, 2. Edelman, 3. Jimmy G

RBs: 1. Lewis 2. Blount 3. Bolden

WRs: 1. Edelman 2. Amendola 3. Dropson

TEs: 1. Gronk, 2. Chandler, 3. Williams

Reagovat
Kowe

ukradl jsi mi nápad

Reagovat
miky10

To je v pomhle případě spíš smutný ne?

Reagovat
Kowe

no já to chtěl pojat trochu jinak, ale už by ztratilo vtip po tom, co předvedl nif tohle

Reagovat
kubys

QB: Brady, A-Rod, Palmer

RB: Freeman, Forte, Gurley

WR: Fitzgerald, JuJo, James Jones

TE: Gronk, Eifert, Barnidge

Reagovat
-Kopy-

QB - Brady, Rodgers, Palmer, Dalton, Newton

WR - Larry<3, Edelman, Julio Jones, Hopkins, AJ Green

RB - Forte, Bell, Freeman, D. Lewis, Peterson

TE - Gronk, Barnidge, Eifert

DEF - Denver, GB, Arizona

Reagovat
Kowe

QB: Brady, Rodgers, Dalton, Palmer, Eli

RB: Peterson, Bell, Jamaal, Forte, Lewis

WR: Jones, Hopkins, Fitzgerald, Brown, Green

TE: Gronk, Eifert, Barnidge

Reagovat
miky10

To je fakt nechutná sprosťárna, že mam v áčku víc Pts For než Against a sem 1-4.

Reagovat
Chazy

Tos tu jednu výhru získal nějakým šíleným výpraskem?

Reagovat
smazaný uživatel

Chazy dame stavku? Cisto statistiky na konci sezony, Aarod proti Tomovi. Neda mi to...

Reagovat
Chazy

Ok, o nick na celej další rok?

Reagovat
smazaný uživatel

O nick, ak prehram dam si tomjenadclovek ak ty, das si to iste len s aaronom

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo TomjeBoh... Ako chces

Reagovat
Chazy

Na celej rok? Problém je, že to nejde jen takhle říct, musí se naprosto přesně stanovit, jak se to spočítá.

Já bych vzal počet výher, rating, celkový pasový yardy, TD, INT, kompletaci, běhový yardy a kdo bude mít víc vyhranejch statistik, ten vyhrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Suhlasim + co z playoff, SB my proti vam je realny, teda aj celkovy pocet zapasov

Reagovat
Chazy

Já nevím, nevynecháme z toho PO? Aspoň bude muset poraženej nosit ten nick během něj. Prostě si vem, co za sprosťárny se může v PO stát, nemyslím, že by to tam vážně bylo prokazatelný.

Já bych to udělal jen tak, že na základě ZČ si poraženej vezme ten nick Aaron/Brady je bůh a když k tomu ještě ten druhej vyhraje SB, tak si ho dvojtej poraženej po PO na další rok změní na Aaron/Brady je sračka.

Reagovat
Chazy

+ aby ta sázka platila, musí oba odehrát plnej počet zápasů, zranění sázku anuluje

Reagovat
smazaný uživatel

Oukej tak plati zakladna sezona, v pripade zranenia jedneho z nich co i len na jeden zapas. Tak sa stavka anuluje. Ak prehram rok ponosim Bradyjeboh, ak prehras ty, Rodgersjeboh. Akurat este som rozmyslal co ak posledny zapas bude jeden ci druhy setrit QB. To moze statistiky zmenit. Mozme sa dohodnut ze ak neodohra jeden z nich zapas, kvoli comukolvek, stavka sa rusi.

Reagovat
Chazy

Když se bude jeden z nich šetřit na 17. week, nebude se počítat 17. week ani druhýho, oki? A fajn teda, TD, INT, Rating, běhový yardy, pasový yardy, výhry a %.

Reagovat
smazaný uživatel

16 week sa nebude pocitat... Ale ano chapeme sa, tak... Stavka uzvreta z mojej strany

Reagovat
Chazy

17. week, věř mi.

Reagovat
Chazy

Nebo o flašku, kdybys dokázal dojet na SB sraz

Reagovat
niflheim

Moment, vy fakt tady srovnáváte Toma Terrific A-Rodem?

Reagovat
Chazy

Tady ani ne, v minulým článku ale na mnoho a mnoho A4...

Reagovat
smazaný uživatel

A kto sa s nim ma momemtale zrovnavat, vy, fanusikovia LOTR... Ste fakt dakedy otravny s tym ako je Tom samostatna jednotka, a neryp lebo rozbehnem dalsiu A4 a nebudem brat ohlad na argumenty, citacie a odkazy. Toboz nie na statistiky. jak vyskakuju gloryhungery po minulej sezone, stacilo aby Lynch dostal loptu do ruky a hrebienky by ste mali dostatocne sklesnute. Vy ste SB nevyhrali, Hawks si ho prehrali

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
niflheim

Blablabla... já bych spíše narážel na to, že to jsou poměrně odlišní QB.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hraju na rovnakej pozicii a myslim ze Rodgers je momentalne jediny QB ktory ma porovnatelne kvality ako Tom. Su oni dvaja a zvysok sveta.

Reagovat
niflheim

A-Rod je pohyblivější mimo kapsu, Tom je zase suverén například v QB sneaku, Tom taky daleko více využívá kratších pasů do malých oken, A-Rodovi nedělá problém házet bomby.

Víceméně jsou oba top, oba prozatím MVP kandidáti. Kdo ví, jak by Packers vypadali navíc s Jordym

Reagovat
smazaný uživatel

Uz sme to riesili minuly clanok a dal som dokonca aj stavku s Chazym. Ja som nikdy, nikde nespochybnil kvality Toma, s tym co si napisal absolutne suhlasim. Nesuhlasim vsak s tym ze je Tom lepsi QB. To mas ako porovnavat Ronalda a Messiho. Ako si napisal, obaja su top, inde ako ostatny, preto sa mozu provonavat ale kazde vyhlasenie ze je lepsi jeden alebo druhy sa da vyvratit .

Reagovat
Chazy

6>1

4>1

at vymyslis co vymyslis, je to vec,kterou proste nezvratis. Jestli Rodgers vyhraje aspon dva sb jeste, urcite tahle konverzace bude mozna k otevreni, ale dokud je mezi nima tak monstrozni rozdil, je to narocne. Je mozny, ze Aaron nekdy dosah nejvyssi herni kvality, ale jakmile prijde do tuhyho, proste to neprenese v PO do vykonu, kde by dokazal vyhrat, kdezto brady ano. Brady dokonce drzi i rekord historicky nejhorsi obrany, jakou kdy dostal do sb, takze ani o kvalitu tymu nejde.

btw absolutne neni pochyb, ze messi > ronaldo, nad tim uz snad v dnesni dobe ani nejdep olemizovat

Reagovat
Dawon

Ronaldo>messi a k tomu aby te pes jebal do nohy

Reagovat
kubys

Reagovat
Dawon

Hele techle diskuzi je dost na normalnim EF, neserme to i sem ja priznam ze tohle je 100% subjektivni zalezitost, proste miluju ronalda a tim to pro me hasne, neni to zalozrne na nicem jinem nez osobnich sympatiich a jeho uzasnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Vyvratim to ich vekom. Nie su v rovnakej faze ich kariery. Kludne mozu byt na konci 4:4, 5:1, 4:7. Rodgers ma prakticky 7 sezon k dobru. Nemusi vyhrat nic a moze vyhrat vsetko.

Reagovat
Chazy

OH BOY... to snad už nemyslíš vážně. Tys asi 500000x napsal, že nebereš v úvahu coby kdyby a přitom nemáš skoro jinej argument, než je coby kdyby. Když vytahuju argument prstenů, pochopitelně mi jde o to, kdo je nejlepší QB historicky. A v historii nejde aplikovat to, co se může hypoteticky stát v budoucnosti. Brady taky 10 let čekal, než ho začli dávat k Montanovi, protože musel vyhrát ten 4. prsten. Až teď se o něm takhle reálně mluví, protože až teď dokázal v kariéře to, co on. Podle mýho názoru Aaronovi na konverzaci o nejlepším stačí i 3 prsteny, protože má statistickou nadvládu a bude mít asi i nadvládu individuálních ocenění. Ale dokud bude házet v konferenčních finále víc intů jak TD, prostě to bude mít těžké.

V tuhle chvíli prostě Rodgers má míň prstenů jak Eli Manning a Jim Plunkett. V tuhle chvíli je Aaron Rodgers to, co je Dan Marino a Peyton Manning. Ano, třeba na konci roku bude Tom Brady, ale dokud je Dan Marino, není Tom Brady. Když to přeženu, tak je to jako kdybych řek, že nejlepší QB historie jsou Montana, Brady a Josh Rosen. Ano, ještě Rosen nemá ani pas v NFL, ale podle mě bude elitní QB a má toho času nejvíc, takže může mít i 14 SB.

Reagovat
Chazy

* na konci kariéry

Reagovat
smazaný uživatel

A ktomu messi>ronaldo, to je cisto o sympatiach... Taktiez su obaja inde ako zvysok. To iste ako Tom a Aaron

Reagovat
miky10

O kvalitě hráčů rozhodujou sympatie? Messi je jednoznačně lepší.

Reagovat
kubys

V porovnání Messiho s Ronaldem nejde o žádný sympatie proboha.

Reagovat
I am Mancunian

messi goat

Reagovat
Chazy

v debate slo o to, kdo ma letos lepsi sezonu, tam je irelevantni, jaky hrajou herni styl

Reagovat
niflheim

Jo takhle. Tak to už chápu

Reagovat
Chazy

Jakoby podle mě není o čem diskutovat, Brady si jede fakt vlastní ligu zatím, ale bylo až až no

Reagovat
Dawon

To je strasne zcestne premysleni tohle...jakym zpusobem to ze Wilson hodil int ovlivnilo Bradyho vykon? To by me vazne zajimalo...jojo, Hawks si ho prohrali kdyz brady stahl 10bodovou ztratu proti nejlepsi obrane vesmiru, v zadnem pripade ho pats nevyhrali super logika

Reagovat
smazaný uživatel

Zle si ma pochopil, islo o to ze by ste tak nevyskakovali keby zahral Wilson to co predtym v 100% pripadov, ak by dostal do ruk loptu lynch a nevymyslalo sa, tak tu tak nevyskakujete. Este raz, hawks si ho prehrali, vy ste ho nevyhrali.

Reagovat
Dawon

S tim nesouhlaism no proc si ho prohrali? Prooze meli jeden z 5 nejhaluzactejsich catchu v historii toho sportu, ktery je vubec dostal do te pozice? Nebo protoze si z nich brady v 2. Polocase udelal kuzely? Kde konretne si ho prohrali? Tim ze v 1. Polocase az do posledni minuty nemeli jediny dobry drive? Zkus to rozvest prosim

Nebo podle tvoji logiky kazdy tym, ktery otoci vyvoj, tak ten zapas nevyhral ale soupet si ho prohral?

Reagovat
smazaný uživatel

Netreba to rozviest, vyhrali ste ho a bodka. Keby ja neberiem. Ide len o to ze ste teraz uradujuci sampioni a mate vysoke sebavedomie niekedy az prilis a k tomu som napisal ze stacilo aby podal wilson sisku lynchovi a bolo by to o inom. Ale keby je keby.

Reagovat
Dawon

Kdyby v riti byly ryby co kdyby ji dal lynchovi a ten by byl zastaveny? Jako promin, ale takhle coby kdyby bysme asi mohli rozpitvat cely zapas, jen protoze se to stalo v posledno vterine neznamena ze je to nejdulezitejsi snap celeho zapasu...je to samozrejme to jedine, co si za 10 let lidi budou pamatovat, ale to je bohuzel hodne laicky pohled na vec no

Reagovat
smazaný uživatel

Bola to rozhodujuca hra celeho SB. Co je na tom laickeho? Ja som napisal to iste co ty. Je to tak ako to je. Uz sa ale tesim ked vam niekto to prehnane sebavedomie znova posle ta tam. Taky E.M. by bol idealny. Mate nan pravo ale dakedy je to hrozne otravne.

Reagovat
Dawon

To ze to byla posledni hra neznamena ze rozhodla z apas...u packers-hawks taky nebyl rozhodujici ten onside kick...je to strasne zjednoduseny pohled na vec...a nerek bych, ze je to butalne otravne, protoze v dobe, kdy sem zacal fandit pats tak asi 6-7 let nic nevyhrali no, takze reci o gloryhunterstvi sou taky celkem z cesty...ja jik rozhodne nezacal fsndit kvuli minulym uspechum, vylozene sem si je zamiloval v jednom konkretnim zapase kdy predvedli nerealny comeback a uz to jelo

Reagovat
smazaný uživatel

Nebol rozhodujuci ten onside? A dokonca ta posledna hra v SB nerozhodla zapas...

Reagovat
Dawon

Ne no...jestli nechapes, ze zapas hawks-packers rozhodlo 5 dalsich uplne stejne klicovych veci, tak to se asi uz enma cenu o nicem dal bavit...onside byl nejdulezitejsi jen poradim, nikoliv samotnou dulezitosti te hry...co je posledni neni vzdycky nejduleztiejsi, to si moc lidi neuvedomuje

Predstav si, ze by v SB po zom silenem catchi dalo hawks ihned jednoduhy TD...co by potom bylo klicovou hrou? Tohle e proste nesmyslna coby kdyby hra

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jedine ty sa tu hras na coby kdyby. Nas zapas najzasadnejsie ovplyvnil nezvladnuty catch pri onside kicku. Klucova a zasadna vec v zapase od ktorej sa potom odvijal ten konec. A vas zapas rozhodla interception od Wilsona. Nijake coby kdyby nepisem. Tak to jednoducho bolo.

Reagovat
Dawon

jestli si opravdu myslis, ze nejzasadnejsi vec pri tom zapase byl pokazeny onside kick, tak budiz no, to je tvuj nazor, absolutne s nim nesouhlasim a tim padem nema smysl v tehle debate jakkoliv pokraocvat

Reagovat
Chazy

Hochu, tohle je hrozně chatrná argumentace z tvý strany. Snad žádnej zápas žádnýho sportu planety není definovanej jedním momentem, to je prostě urážka sportů. Možná tak v souboji na život a na smrt asi lze za definující moment označit ten, kdy jeden zastřelí druhýho, ale jinak nevím. A i kdyby nějakej sport moh bejt definovanej jedním momentem, sotva to o moc sportech platí míň jak o tak systematickým a schématickým sportu jako je AF, kde se neustále znovu rozehrává a každá rozehra je šance pro oba týmy otočit zápas.

V tom zápase rozhodlo asi 30 situací, který se všechny seběhly ve druhým poločase. Za mě nejzásadnější a nejvíc rozhodující byla chyba koučů, když jste na neuvěřitelně dlouhej down poslali proti neuvěřitelně mobilnímu QB jen trojtej pass rush, Wilson moh vytancovat a hodit 20 yardů. Díky tomu pak moh padnout ten fake, díky kterýmu pad TD a zápas se otočil. Zároveň chyboval Rodgers, kterej nebyl schopnej hodit přesnej pas, udělat první down, měl víc intů jak TD a ve chvíli, kdy bylo nezbytně nutný udržet ofenzívu na hřišti, nebyl toho schopnej a donutil obranu, aby byla na hřišti neustále. Pak byla obrovská chyba ten onside kick a zároveň byl chybou každej down před ním a po něm, ve kterým jste nedokázali zastavit útok Hawks a dostali jste 3 TD v řadě. Další obrovskej moment byla ta dvojbodová konverze. Všechno dohromady definuje ten zápas, série chyb, špatnýho výkonu, špatnejch rozhodnutí, nekvality. Byla to prostě jedna z nejhorších věcí, co kdy jakejkoliv NFL tým v PO za mýho života předved a to kompletně celej.

A to tvoje je taky coby kdyby - říkáš, že KDYBY zastavili ten onside, zápas BY skončil. Ale já ti můžu říct, že KDYBY jakákoliv jiná hra dopadla vaším turnoverem, nebo nezkompletovaným 4. downem, ten zápas BY skončil taky. A že se to nestalo je stejná chyba. Takže jestli my nesmíme říkat coby kdyby na celej zápas, ty nesmíš říkat coby kdyby na konkrétní jednu hru, protože tam byla spousta šancí ten zápas ukončit a nevyužili ste žádnou.

Obecně celá tahle tvoje myšlenka je hrozně slabošská - místo toho, aby sis dokázal přiznat, že celej tým, včetně tvejch oblíbenců, jako je Rodgers, McCarthy, Clinton-Dix, Matthews a další, posrali zápas a vyřadili Packers z PO, tak sis našel obětního beránka, na kterýho hodíš celej zápas a budeš se tvářit, že ten onside nebyl posun o 10 yardů, ale že znamenal sérii TD a prvních downů. Tady bohužel jsi mezi lidma, kde s tím podle mě nebudeš mít úspěch, tohle je styl uvažování, který najdeš na nfl.cz, kterej nutil nějaký tragédy vyhrožovat tomu ubožákovi smrtí a kterej tak trochu odpovídá klasickýmu hospodskýmu (a zaschronově) uvažování, že zápas definuje jedna chyba rozhodčích a dalších 1500 chyb hráčů a 90 minut fotbalu se neodehrálo.

Reagovat
smazaný uživatel

On mozna byl duvod, proc Lynch ten mic do rukou nedostal, ne? Minulou sezonu byl podprumernej v ramci cely ligy, kdyz dostal mic 5 yardu a min od end zony.

A rikat, ze Pats nevyhrali je dost odvazny. Posledni dva snapy byly skvele zahrany od defky Pats. Nejdriv Hightower nepustil Lynche do end zony, v poslednim snapu to bylo vyborne zahrany od Brownera a Butlera. Neprehanej!!

Reagovat
I am Mancunian
Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna jsem to dneska četl ve vlaku.

Reagovat
Trand

Profík.

Reagovat
niflheim
Reagovat
miky10

Tak ta vypadá jako tak dva roky nošená.

Reagovat
Trand

A few roster moves today for the St. Louis Rams. RG Rodger Saffold will have season-ending surgery on his right shoulder and has been placed on IR. Head coach Jeff Fisher said Thursday the team doctors agreed with the second opinion and that Saffold should have the surgery now rather than after the season. That way, the offensive lineman will be able to get in around a full offseason of work as opposed to rehab. The shoulder is not the same one Saffold had surgically repaired in this past offseason.

Klasika.

Reagovat
niflheim

Klasické "maybe next year" už tak brzo?

Reagovat
Trand

Spíš jsem myslel Saffolda a zranění.

Reagovat
kubys

Swarley vykoupil všechny Packers kulichy v ČR v normálních obchodech nebo jak tomu mám rozumět?

Reagovat
Zaschrona

No, u Swarleyho by se jeste navic dalo predpokladat, ze ve vsech obchodech nechal naprosto neobvykle pro jistotu dysko.

Reagovat
Chazy

Hovno dýško, prostě smlouval o ceně a vyšponoval to na trojnásobek

Reagovat
Swarley

zním jak Liverpool

Reagovat
Zaschrona

No jo, ale to bys pak smlouval leda tak o cepice Jax.

Reagovat
Swarley

to je fakt

ale tak třeba se časy mění, co my víme...

Reagovat
Kowe

říká někdo, kdo by si mohl koupit leda tak propisku

Reagovat
Chazy

Oni si ale vyrobí vlastní, dřevěný propisky

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

no jo, ale aspon se nelamou

Reagovat
Chazy

Jinak pěkný keeper trade

Líbí se mi na obě strany, od nifa je to prostě správnej tah na PO a od mihiho dobrá práce s budoucností. Dostane pravděpodobně dva picky mezi 7. a 18. místem, tam chodí solidní talent.

Reagovat
I am Mancunian

dundacek

ze st.louis rams sa ujima vedenia 7:0

Reagovat
chowas

je pozadu alebo popredu ?

Reagovat
Chazy

Já ho fakt nechápu jako..

Reagovat
Sali5

Reagovat
chowas

Saints v bielych dresoch doma, tak sa to zrejme neskusa len proti Cowboys

Reagovat
chowas

Quinn

skoda, ze to nevyslo

Reagovat
aither

To snad neni možný

Reagovat
I am Mancunian

jak sa tam dohaduju o zamene manzeliek

Reagovat
I am Mancunian

coleman snad si dneska uz nezahra

Reagovat
chowas

pritom behal v pohode

Reagovat
I am Mancunian

to hej, ale som zvedavy na freemana

Reagovat
chowas

obja behaju v pohode, ale Colemana som si dal v defke do zakladu, tak pre mna je to naopak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Nemáš do čeho píchnout? si pust ten fotbal taky, budu příští rok potřebovat dalšího fantasy hráče nejspíš

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mam mam, som rad, ze mam cas na LFC

Reagovat
Chazy

Vidím

Reagovat
smazaný uživatel

Vynimka

Reagovat
smazaný uživatel

Teda to je ale debilni turnover od Colemana. Moc dobre vedel, ze dostane ranu a stejne ten mic nechytnul poradne.

Reagovat
Sali5

Devonta je fakt super

Reagovat
smazaný uživatel

Je vybornej, fakt radost sledovat. Celkove Atlanta hraje skvele, jejich zapasy me hodne bavi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sali5

To si děláš prdel

Reagovat
chowas

Failcons

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

To snad nemysli vazne,ne? Tohle jsem v NFL asi jeste nevidel

A je to druhej turnover Flacons v redzone za prvni polocas

Reagovat
chowas

Ryanove vypadnutie sisky pri 4th and 1 a TD zo zblokovaneho puntu tomu tiez nepridava

Reagovat
Chazy

Mi až teď došlo, že mi to proti tobě pomáhá ve fantasy jen tak dál, víc fumblů

Reagovat
aither

Ať jdou do prdele

Reagovat
Chazy

Ale tohle je fakt neuvěřitelná věc, jak mu to tam nejspíš vážně dal jako kdyby stál under center nevím, jestli sem to někdy dřív viděl

Reagovat
Dawon

ten prvni polocas musel byt prodany, jinak si to moc nedokazu vysvetlit

Reagovat
Swarley

ok, medaile za to, že jsem 21 dní každej den čuměl alespoň chvíli na fantu, to už je docela dost úlet...

Reagovat
Chazy

Jo, to je klasika, to mám taky pokaždý

Reagovat
Chazy

Tyvole, máš dobrou haluz s tím Ingramem, 20 běhů pro 46 YDS a vyjde ti z toho 17 bodů

Reagovat
Dawon

jinak jak si tu obdivoval Saliho projekci, tak hned po jednom hraci jede o 10 bodu nad plan a sem docela stastny, ze s nim hraju pristi tyden, kdyz ma pulka jeho tymu bye Ikdyz ani to mi beztak nepomuze

Reagovat
Chazy

Jako to je úplně v prdeli s ním.... Přitom já s ním prohrál právě v tom matchupu, jak Luck nedokázal dát 12 bodů při MNF, tehdy ještě vůbec tak dobrej nebyl. Teď to vypadá jakože bude zázrak, když nevyhraje přímej postup za ZČ.

Reagovat
Dawon

jako kdyz mu kazdy tyden jenom Freeman a Forte udelaji 40-50 bodu, tak se s tim tezko neco dela no ale proti mne mu bude chybet Forte, Green a Thomas, tam cuju aspon trosilinku sanci

Reagovat
Chazy

Sice ty budeš bez QB... Kdybys chtěl, dal bych ti tradem za jednoho z nich Riverse, protože má bye na 10. week, což má u mě i Luck a měl bys podobně kvalitní QB na ten week. By asi oba tví QB byli příjemnější jak Peyton od koweho.

Reagovat
Dawon

Me uz to napadlo nejak podobne vyresit...ale zacinaji se objevovat zpravy, ze by se Ben mohl dat dokupy uz na pristi tyden, coz by bylo docela genialni nacasovani pro me, tak zkusim jeste pockat

Reagovat
Chazy

Ok, ale na ten trade je ale potřeba pár dní, aby se vůbec zkompletoval, tak abys to neprováhal a zrovna Rivers není o moc horší jak ti dva. V FA fakt není nic.

Reagovat
Dawon

ok, pak na to mrknu...ale ani jeden z nich nehraje ve ctvrtek, tak snad to bude stacit tak kolem utery/stredy ne?

Reagovat
Chazy

Snad by mělo

Reagovat
Kowe

Reagovat
Chazy

Je to obchod holt no... ale uznávám, že je nerozumný psát to veřejně, když jsme předběžně domluvení, to pak se na mě můžeš vysrat i s Peytonem

Reagovat
Chazy

Teď by mě ale zajímalo, proč není první, když má nejvíc nahranejch bodů že by už konečně to bylo jako v NFL a rozhodovaly divize? Pak bys ale ty neměl bejt 6., ale 7.

Je to jako divný, jak kdyby to používalo dva klíče.

Reagovat
Dawon

Nebude na 1. miste vzajemny zapas a potom az pripadne ty nahrane body? davalo by to asi smysl, protoze sali s vrkym prohral

Reagovat
smazaný uživatel

Používá to 2 klíče. Jeden pokud jde o první místo v divizi (tam rozhoduje Division winning percentage) a druhý pokud jde o ty ostatní místa (tam rozhoduje Fantasy points total).

Reagovat
Maresma

Date odkaz na B-Lize?

Reagovat
Dawon
Reagovat
Chazy

Ty odkazy jsou ale btw hrozně snadný na zapamatování, stačí jen oseknout ten základní odkaz na fantasy jen na: http://football.fantasysports.yahoo.com/ a pak přidat league/alizee, případně league/blizee, league/clizee

Reagovat
-Kopy-

Tak koukám, že mam ze všech lig nejvíc bodů a to jsem nováček

Reagovat
Chazy

Cg, vedeš to tam perfektně ale můj ROY je Sali, protože co v béčku jako nováček postavil on, to fakt nepochopím. Naštěstí nemá QB a jen tak lepší nezíská, takle existuje naděje, že ho pak v PO právě ten QB může posrat. Ale asi nikdy jsem u nikoho nikde neviděl lepší WR/RB kombo, to je fakt z jiný planety.

Reagovat
-Kopy-

pěkný pěkný to má ale na mě to nestačí zatím

Reagovat
Kowe

heh, mám pátek nejmíň bodů ze všech a stejně mam kladnou bilanci

Reagovat
Swarley

taky jsem na to hleděl, ale dva TD, pohodička, nemusí se ani přemáhat...

ale co udělám s tou marodkou na WR, to jsem fakt zvědavej...

Reagovat
Mada

Reagovat
niflheim

Jinak jsem měl úplně úžasný zápas v Maddenu proti Dallasu, Brady 2 INT a Gronk fumble na 50. Víceméně ten fumble přišel někdy ve čtvrté čtvrtině za stavu 24:10 pro Dallas po tom, co jsem se vykopal dlouhým passem z vlastní 10 yardovky po penalty za holding.

Na mých zhruba 20 yardech se mi podařil strip sack, Chandler vrátil pro TD, další possesion Cowboys byla rychlá, dostal jsem se na míč, INT asi na dvaceti yardech (ani nevím, kde se tam ten CB vzal, in routa, tam skočil ani nevím jak. Timeoutama jsem dostal míč tak 1:20 před koncem, u 2nd a 10 mě sacknuli, third jsem hodil nepovedený screen krátký, čtvrtý byl na nějakých 3 a 20 snad -> bomba jak cyp na Dropsona - TD 17 vteřin před koncem.

Randle, který měl do té doby boží zápas (snad 8-10 y/c) fumble při druhém běhu, Keeper FG 3 vteřiny před koncem

Reagovat
niflheim

Jo, oprava, ještě tam byl holding na Volmera snad, bylo to nějakých 3 a 28 ... doufám, že se mi uložil záznam, pak postnu kdyžtak

Reagovat
niflheim

A za Dallas hrál QB Kellen Moore, nechápal jsem jak mě rozebíral

Reagovat
smazaný uživatel

neuveritelny pribeh

Reagovat
niflheim

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Dawon

Reagovat
Zaschrona

A to porad hrajes 08 na PC nebo to je neco lepsiho?

Reagovat
niflheim

Koupil jsem si 16 na psko, je to kompletně něco jinýho

Reagovat
Chazy

To je první zápas v AF, kterej si viděl celej, ne?

Reagovat
C0br

whoa ebin

Reagovat
Kowe

a já myslel, že pod článek s nadpisem WALCOTT STEJNĚ DOBRÝ JAKO MESSI? mě už nic jinýho nemůže překvapit

Reagovat
niflheim

Jste šulini, tady z potencionálního 31:10 na 24:27 v epickém stylu a vy takhle na mě

Reagovat
Kowe

udělej to video a pak se ozvi

Reagovat
kubys
Reagovat
kubys

Samozřejmě OT:

Reagovat
Chazy

Furt daleko menší hazard, jak zkoušet tacklovat Gronka

Reagovat
kubys

Lol...

Reagovat
Chazy

Sám si lol

Reagovat
Kowe

Reagovat
niflheim

Reagovat
Dawon

sympatak to je stejne dycky super, kdyz se naky hrac konecne prosadi po takovem prubehu kariery

A nase ofenzivni opory jsou fakt kouzelne Brady 6. kolo, Lewis 5. kolo a uz 2x cutnuty, Edelman 7. kolo a navic na college WR fakt vtipne takhle na papire, ze krom Gronka jsou tam v podstate same zbytky, co nikdo nechtel

Reagovat
Kowe

Blount nedraftovanej

Reagovat
niflheim

Bolden, Wendell (předtím Connolly), Siliga taky nebyl nic extra než šel k nám, ... Butler

Reagovat
Chazy

Siliga a Butler ofenzivní opory

Reagovat
niflheim

Jo, ofenzivní, prdět

Reagovat
Chazy

ono těch defenzivních fakt tolik nemáme mi přijde, tam jsou spíš draftovaní a nebo koupení. V tý ofenzívě je toho ale vážně hodně.

A obživ nám ve fantasy Shady btw. Ale zneklidňuje mě to, on říkal, že chce hrát, až se uzdraví a vypadalo to, že to dá až 4 týdny. Teď maj víc zraněnejch RB, tak asi ho tlačí, aby šel hrát i s tím posraným hamstringem.

Reagovat
Chazy

Jj, jestli byl Edelman WR na college a hraje WR u nás, tak je to nevídanej příběh

Reagovat
Dawon

sem kokot no, ale kazdemu urcite doslo, co sem chtel napsat

Reagovat
I am Mancunian

manziel

Reagovat
Swarley

na alkohol! na příčínu a současně řešení všech problémů!

Reagovat
niflheim

Prý je to ze strany médií hodně nafouknuté.

Reagovat
Chazy

je to hrozný hovno, tohle na jeho kariéru nebude mít vliv

Reagovat
formic81

Yanda podepsal s Ravens na 4 roky za 32 mega..

Reagovat
niflheim

Reagovat
Chazy

To je hroznej masakr na jeho věk 10 mega garantovanejch slušný. Sem zvědavej, kolik dostanou Martin a Bitonio, až jim budou končit rookie kontrakty.

Reagovat
Chazy

http://www.nfl.com/news/story/0ap3000000558447/article/irvin-colts-should-sit-andrew-luck-against-patriots

Zbožňuju Irvina, je to fakt jeden z mejch nejoblíbenějších analytiků, ale tohle prostě nechápu. Radši sem si pustil to video celý, abych chápal kontext, ale ne, stejně mi ta myšlenka uniká

Stejně jako článek s Bold predikcema a tam "Coach will draw a ridiculous penalty and cost his team the game." Jak prostě může predikovat někdo takový strašný hovno. Prostě tam očekávám věci, jakože Peyton Manning nehodí INT nebo že Aaron bude mít lepší týden jak Dalton, prostě odvážný a nepravděpodobný tipy, který maj nějakej základ. Co je ale tohle prostě.

Reagovat
Chazy

Jinak ale dost se toho zápasu s Colts bojím, jednou nás prostě Luck porazit musí, tak kdy jindy, než když se to očekává úplně nejmíň ... Je to až moc dobrej QB, aby nad Patriots nikdy nevyhrál, secondary prostě dobrá není a on ji prověří, zastavujou líp běh, takže naše oblíbená zbraň na ně nemusí bejt tak účinná.

Reagovat
niflheim

Secondary je hrozná, ale prešr keepujeme prvotřídně

Reagovat
Trand

Cameron Jordan ve fantě proti mně 55 bodů, proč ne. 3 sacky, to musel hrozně řádit na to, že před zápasem byla o-line Falcons prý hodnocená jako nejlepší v lize.

Reagovat
Trand

Kdyby někdo chtěl vidět počádnej tackle kickera:

https://youtu.be/_u0-W5t3AHo?t=18m40s

Reagovat
niflheim

Wow, proti tomu je i Pat hadra https://www.youtube.com/watch?v=K8pxOBBy22Y

Reagovat
-Kopy-

Tak mam pět RB a stejně to nestačí Tři Q, jeden P a jedinej úplně zdravej je Elligton, kterej je po zranění až druhej nebo třetí v pořadí, super

Reagovat
Chazy

Hezký no ale hele, čti si ty zprávičky u hráčů, já mám Hydea taky a z toho, co tam píšou, mi dost vyplývá, že je celkem dost ok.

Reagovat
-Kopy-

neboj čtu uvidíme co zítra Lewis, Hyde a Forsett, kterýho někdo dropnul po těch posledních dvou parádních zápasech od něj, to nechápu.

Reagovat
Chazy

Jo, v céčku se dropuje pěkně. Tam přišel novej majitel, už nevím kdo to byl, každopádně viděl, vyhodnotil a pak dropnul nejlepšího WR Jefferyho

Reagovat
Chazy

Moc si s tou college dneska nevím rady, na co koukat, hlavně od 18:00. Jsou tam takový tři jakžtakž zápasy, který mi sou všechny docela ukradený a ty týmy nemám už nasledovaný.

Iowa v Northwesternu

West Virginia v Bayloru

Lousville na Floridě State

Asi to vyhraje ten Baylor, když je to nejlepší ofenzíva college a maj těch 300 bodů za 5 zápasů nebo kolik, aspoň uvidím nástupce Pettyho. A WV zas nejsou úplní zoufalci. Vím, že v Bayloru je dobrej WR, ten Coleman, co má letos už přes 10 TD, což je tak trochu bizarní, protože to dělá skoro tři na zápas a k tomu vždycky dá 100 YDS. A jejich RB je taky hrozný zvíře, tak to asi má smysl mrknout. Z toho prvního zápasu neznám vůbec nikoho a na Floridu State koukat nechci, protože je tam ten zmrdanej Ramsey, kterej obere Hargreavese o post nejvýš postavenýho CB na draftu a vůbec mě ten tým tak akorát sere.

Od 21:30 určitě Michigan vs Michigan State

Tu zas dám šanci Cookovi, aby ukázal, co v něm je no, i když mě zklamal už asi 5x a navíc to bude v derby proti Wolverines a Harbaughovi. Tam prostě budujou dobrej tým, maj zajímavýho RB, ale hlavně obrana je šíleně chválená. Každopádně to bude protiklad Bayloru, tohle bude defenzivní zápas, moc bodů ne. Ale já rád mrknu na Calhouna, to je fascinující pass rusher.

Druhá možnost je Alabama v Texasu A&M

Bama je prostě Bama a Texas má Mylese Garretta, o kterým teď je dokonce na nfl.com článek, že je nejlepší hráč v zemi Alabama zas má top OL, teda oni maj tak nějak všechno vždycky top, takže sem zvědavej, co proti nim ukáže. Vypisovat talenty Crimson Tide asi nemá smysl, tam má každej hráč NFL ambice. Čistě kvalitou to bude nejspíš výrazně lepší zápas jak ty Michigany, já asi zkusím sledovat oba simultánně.

A v noci je to pro mě samozřejmě LSU proti Floridě. Čekám, že Fournetta zastavíme a bude mít nejhorší zápas sezony, obrana Gators je prostě z jiný planety letos. Jenže zároveň se suspendovaným startujícím QB a naprostou absencí kvalitní náhrady je to stejně jedno a skončí to nějakejch 9:14.

A Penn State v Ohiu State i USC v Notre Dame budou asi taky dobrý zápasy, hlavně to, jestli Hackenberg a Jones něco ukážou, protože oba se propadaj pořadím QB talentů každej tejden. Hlavně Hackenberg je asi úplně v prdeli.

Reagovat
formic81

takže obrana Gators ma nekolik 1st round potencialu?

Reagovat
Chazy

Ee, spíš ne, ale je to systematicky skvěle udělaný a všichni ti hráči zapadaj do jednoho konceptu, takže to tvoří skvělej celek. Hargreaves top 10 snad určitě, Bullard tak přelom prvního a druhýho kola a už takoví Morrison a Bryan Cox budou spíš pozdější kola. Ono fakt jako nenajdeš tým, co by měl nějak moc těch first rounderů na jedný straně míče. Ale každopádně dostávaj asi 13 bodů na zápas a běhově nepovolej ani 100. Takovej Michigan ale nedostává ani 7 bodů na zápas

Reagovat
Chazy

http://zunox.hk/zxtv86.html

Na ten Baylor je ale docela naprd zásoba streamů, mám akorát toto

Reagovat
Chazy

Každopádně po 5 minutách už je to 14-7 a ten zmíněnej Coleman už má 14. TD

Reagovat
Chazy

Nakonec to zakončil s třema, takže 16 v sezoně, čímž překonal dosavadní školní rekord 14 TD v sezoně Po šesti zápasech je to rozhodně znepokojivý.

http://www.sbnation.com/lookit/2015/10/17/9560527/corey-coleman-baylor-touchdown-juke-west-virginia-omg-how

Reagovat
Maresma

ten druhej gif, wtf

Reagovat
Chazy

Nakonec mi běží plynule jen tohle

http://goatd.net/123410/watch-west-virginia-vs-baylor

Každopádně doporučit můžu, solidní zápas, QB Skyler Howard hraje daleko líp, než když sem ho viděl proti Oklahomě. Akorát prostě mě vytáčí jménem, protože mi evokuje tu píču z BB

Reagovat
Chazy

Co to je za snap?

Reagovat
Trand

Nevím, ale prý je to legální, to mě taky zaujalo nejvíc na tý akci.

Reagovat
Chazy

Nechápu, jak takováhle akce může někoho napadnout a že ju ještě vážně zahraje

Reagovat
Kowe

to je na tom ale to geniální žejo

Reagovat
Kowe

Reagovat
Chazy

http://zunox.hk/zunox1.html

Tady budou Michigany v HDčku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Jaksi mi ten stream spad ale

pak už mám jen nižší kvalitu no, HD bych ocenil

http://goatdee.net/123470/watch-michigan-state-vs-michigan

http://zunox.hk/zxtv51.html

Reagovat
Chazy

Už ten původní HD stream zas běží

Reagovat
Mihi

No pozeral som na Baylor a teda ten Coleman bol úžasný, aj keď mi prišlo, že to mal niekedy až príliš jednoduché, v NFL by to mal oooomnoho zložitejšie. Virginia mala super QB, Howard mal pekné pasy, ale mal to ťažké, nakoľko mu nefungovala run game.

Reagovat
Mihi

A QB Bayloru dnes neskutočné čísla, 300yd 5TD a k tomu 160 rushing yards a TD

Reagovat
Chazy

Na jejich útok je to ale neskutečně skutečný...

Jejich prozatimní bodový zisky: 56, 66, 70, 63, 66 a dneska teda 62

Reagovat
Mihi

Nj, fakt nereálne čísla, ale chcel by som ich vidieť proti Alabame.

Reagovat
Chazy

ale tak to s college prostě je, píšu to furt, člověk to musí očekávat a brát to jako součást tý ligy. Nejde to s NFL srovnat ve směru kvality, většina hráčů většiny týmů prostě nemá ani teoreticky na to, aby hráli NFL a skutečnej atletickej talent s trochou herní inteligence je bude ztrapňovat.

Ty Michigany by tohle ale neměly nabízet, to bude fakt drsnej zápas, oba útoky budou dostávat od obran. Ten QB Michiganu State je vážně top 2 prospect pro letošní draft, i když tak na mě vážně nepůsobí, ale je proti němu obrana, co má tři shutouty v řadě a ty dva zápasy předtím dostala po 7 bodech, takže...

Reagovat
Mihi

Jo, už to sledujem, fandím Harbaughovi

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Chazy

Já taky, jenom ty dresy prostě... kdybych si moh vybrat mezi nima a školou srovnatelný kvality, beru druhou už jen proto, abych v nic nehrál

Reagovat
Mihi

Mne sa hrozne páčil ten čierny dres Bayloru

Reagovat
Chazy

ono kdybys třeba o poločase pak sledoval highlighty, tak těch krásnejch dresů a hlavně helem je tam vážně dost

Reagovat
I am Mancunian

Harbaugh <3

Reagovat
Trand

Stejně je to zvláštní, vidět tak skvělýho kouče trénovat na college.

Reagovat
I am Mancunian

on je fakt uzasny, budeme este dlho spominat na neho

Reagovat
Chazy

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_San_Francisco_49ers_seasons

Je super mrknout, co bylo před tím rokem 2011, kdy nastoupil.

Reagovat
I am Mancunian

Another playoff drought lasted from 2003–2010, a stretch of eight non-winning seasons. This drought finally came to an end when the 49ers won their division with a 13–3 record in 2011; they earned three straight berths in the NFC Championship Game.

Reagovat
Chazy

Jj a Wolverines maj za sebou teď 7-6 a 5-7 sezony, takže loni dokonce ani nehráli žádnej bowl. Začíná bejt silně pravděpodobný, že tam dokáže něco podobnýho, protože 5-1 začátek tam taky nějakej čas nepamatujou.

Reagovat
I am Mancunian

on je boh, ja som fakt neveril, ze trener dokaze az tak velmi ovplyvnit vysledky

Reagovat
formic81

aspon ze mame spocenyho Tomsulu :DD

Reagovat
I am Mancunian

ale chudak, on je fakt sympatak

Reagovat
Chazy

Ten Calhoun... to je šílenej hráč, kdykoliv ho vidím, tak je z toho týmu nejlepší.

Reagovat
I am Mancunian

nevies ako bude na tom na drafte ?

Reagovat
Chazy

http://www.cbssports.com/nfl/draft/prospectrankings/2016/all

Tady ho maj jako pozdní první kolo, takže asi dobrý je

Reagovat
I am Mancunian

bral by som ho k nam

Reagovat
Trand

Takže Treadwell jasně k Rams.

Reagovat
I am Mancunian

to si sudi robia picu

Reagovat
Mihi

To co bolo toto? Bol vyluceny?

Reagovat
Chazy

Jj, na univerzitě se s vylučováním vůbec neserou, má to bejt výchovná liga

Reagovat
I am Mancunian

ale sak to nebol ani faul

Reagovat
Chazy

To je pochopitelně druhá věc

Reagovat
Mihi

Veď ho postrčil lineman

Reagovat
Chazy

Ve studiu už do toho jebou no

Reagovat
I am Mancunian

chcel by som byt ten typek, co chodi s ttm kablom za Jimom

Reagovat
Mihi

3 TO za sebou

Reagovat
Chazy

Geniální udělat fejk na vlastní polovině, když je 25 min do konce poločasu a prohráváš o 3 body chápu respekt z obrany Wolverines, ale to je směšný.

Reagovat
Chazy

A je z toho TD no, Sparťani posrali mimořádně fakt

Reagovat
Mihi

Až teraz je TD, ale nechápem prečo stále behali, stačilo naznačiť beh a QB si mohol nechať šišku a dokračat do endzony

Reagovat
I am Mancunian

myslis, ze je to take lahke ?

Reagovat
Mihi

Myslím, že obrana čakala len beh a hneď sa všetci hádzali do klbka a snažili sa ucpať diery

Reagovat
Chazy

Taky mi to nepřišlo zrovna kreativní, ale co, zafungovalo to

Reagovat
smazaný uživatel

Sranda to je velká, ale to vykořišťování za tím

Reagovat
Chazy

Ano ano, jako college hráč jsi naprostej otrok, dostaneš stipendium, na který nemáš peníze, můžeš mít titul, kterej bys proto nikdy neměl, když ty prachy máš, tak je ušetřít a 95% z nich, co nikdy neudělá kariéru v NFL, díky hraní na college má solidní život díky tomu, že tu školu maj.

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám, že to nemá plusy. Ale otrok skoro jsi. Kromě toho, že ta škola má z tebe zisk, tak ty za to nevidíš ani korunu (kromě stipendia, což není zanedbatelná částka, ale i tak to porstě není správné). Nemůžeš na svém jméně absolutně nic vydělat, nebo o stipendium přijdeš. Vlastně nemůžeš nic bez povolení univerzity (ani odletět na pohřeb své matky, jak se řešilo). Je fajn, že se ani nepostarají o to, aby měli hráči co jíst, díky tomu svému pravidlu, že všichni studenti univerzity jsou si rovni a ti chudí tak zažívají "hungry nights". Potom vypadá fakt vtipně, když to koučuje milionář.

Reagovat
Chazy

Njn, problém je, že když bude část studentů placená za to, aby chodila do školy, výsledek bude vytvářet taky solidní rozpor. Že učitel/trenér ve škole bere plat, není nic divnýho a holt ten plat odpovídá tomu, kolik peněz v tom je. Platit studenty za školní docházku je daleko problematičtější věc.

Nějakej příspěvěk by asi mít mohli, to už jsem tu s Dawonem řešil, že to by dávalo smysl, ale nic velkýho. Prostě tak, aby neřešili existencionální otázky, ale nemůže to bejt plat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to porstě vnímáš.

Já to vnímám tak, že pokud ten student vydělává škole takové peníze jaké ji vydělává, tak by prostě měl být úměrně tomu odměněn. Takhle obhajuju i platy všech sportovců. Máš stejné jako ve firmě, prootže špičkový manažer taky nebude mít plat sekretářky. Normální studenti pro tu školu vlastně dělají úplné hovno, ona jim zaručuje vzdělání, žádné větší zisky jim jako jednotlivci nepřináší (možná jako velká skupina). Zatímco atleti jsou na tom úplně jinak, proto by měi být diametrálně odlišně odměněni. Tam by neměla ani žádná rovnost mezi nimi a normálními studenty platit.

Reagovat
Chazy

Njn, jenže když jim uděláš platy odpovídající výdělkům univerzity, můžeš z nich udělat profesionály, zrušit jim studijní program a rozvrátíš celej systém, na kterým je to postavený a kterej má obrovskej význam, přináší hráčům daleko víc, než si asi sami uvědomujou.

Univerzita má obrovskej význam z hlediska výchovy, ty znáš pár případů NFL, kdy hráč někoho zavraždí nebo zbije, motá se v drogách atd. Neumíš si představit, kolik takovejch a i daleko horších případů přichází na college sport. A protože jim college sport dává naději na profi sport a na studium, tak se obrovská část až tam zbavuje svejch kontaktů na gangy a podobný věci. Jakmile budou už od střední mít prachy, aniž by k tomu měli tu morálku a výuku, který se dočkaj na vysoký, mohlo by to bejt docela peklo. College systém sportů a výuky má obrovskou tradici a strašně pozitivní efekt, určitě je nahovno, že je ve výsledku to studium pro některý utrpení jako vojna, ale zas otázka je, jestli zprofesionalizováním nezpůsobíš jiný škody.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě celá ta myšlenka stojí na tom, že jim přizpůsobíš platy a necháš jim všechny ostatní povinnosti. Pokud nesplní podmínky ve škole, nebo pokud jinak poruší nařízení univerzity, tak je vyhodit. Taky jde o to, aby neměli takové platy, které by je zajistili po jednom roce. Možné je jim i vše vzít zpátečně, pokud neudělá všechny zkoušky, nebo něco provede (samozřejmě tady by to bylo pro některé naprosté zrušení existence, ale tak záleží čistě na nich). Jde tam i o to, že trenér(učitel) má plat uměrný, kolik vydělá škole, zatímco ten student absolutně. Jako je to hrozně komplikované, ale tohle teď je to nastavené tak, že CP je pro ně kus masa, se kterým si můžou zacházet, jak chtějí a vzít mu kdykoliv všechno.

Reagovat
Chazy

Jj, s tím zas souhlasím, něco se s tím udělat musí, například když hráč jednou to sportovní stipendium získá, neměl by o něj přijít kvůli zranění nebo vyloučení z programu pro špatný výkony, neudělání sestavy. A jak říkám, kdyby to bylo formou odměn a ti hráči by museli plnit svoje povinnosti vůči škole, to jak studijní, tak herní, přicházeli o prachy za porušování řádu školy, určitě by to šlo.

O to mi jde, aby to nebyl plat profesionála, aby se do toho netahali agenti, nepřetahovaly se univerzity v rekrutování v milionech dolarů o jednotlivý hráče. Pěkně tabulkový platy, tabulkový odměny, tabulkový pokuty, všechno pro všechny stejně, bez šance, že by si tím stihli zničit život dřív, než si něco skutečně vydělaj. Opravdu AF se využívá hodně k tomu, aby se krotily problematický, násilnický a hyperaktivní děti, aby dokázaly pozitivně směřovat svoji energii a naučily se morálce, sebekontrole atd. Ten proces je ale dlouhej a nebylo by dobrý úplně to rozbourat tím, že v 18 přijdou k obrovským prachům za nějaký bonusy při podpisech.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Když nad tím tak přemýšlím, tak možná je to i z toho pohledu výchovy lepší, asi máš pravdu, i dawon a další měli. Když prostě hráč bude moct mít na univerzitě možnost, aby si plněním těch povinností vydělal ještě něco navíc oproti normálu, slušný chování bude motivace, aby si ten výdělek nesnižoval atd., nebude muset řešit, jak k prachům přijít mimo školu a bude se na ty povinnosti soustředit ještě víc. Asi jo, když se to nějak opatrně nastaví a nestane se z toho válka o talenty, mohlo by to bejt i pozitivní. Já sem to bral moc do extrému, že buď nic a nebo NFL platy, ale něco mezi a inteligentně nastavený bude jen dobrá věc.

Reagovat
Chazy

Hmmm, tak tohle Cook trefil dobře, i když ten corner zareagoval vážně pozdě. Ale nemohl to hodit líp

Reagovat
Mihi

Reagovat
Chazy

Píča, to je dobře dramatickej zápas hezky Wolverines

Reagovat
Mihi

ešteže to dropol

Reagovat
I am Mancunian

paradny

Reagovat
Trand

Fullback TD ze 75 yardovýho passu, achjo. Ale ta akce moc pěkná, úplně jsem se v tom ztratil.

Reagovat
Mihi

To bolo šťastie

Reagovat
Chazy

Jako fakt série skvělejch her od Michiganu fakt. Nejdřív pustí ten TD, pak tohle, teď takovej drop

Reagovat
Mihi

Sú horším tímom podľa mňa, ale zatiaľ to držia

Reagovat
Chazy

Jinak nevím, jestli ste neutekli z toho HD streamu, protože hrozně blbnul, ale teď běží fakt neuvěřitelně krásně, aspoň u mě. A mělo by tam potom bejt i Gators vs Fournette.

http://zunox.hk/zunox1.html

Reagovat
Trand

Harbaugh. A ten Henry z Michiganu taky hodně slušnej výkon.

Reagovat
Trand

Reagovat
Chazy

Reagovat
Mihi

Reagovat
I am Mancunian

co ti jebeeeeeee

a ten komentar k tomu

Reagovat
Chazy

Tak to jsem zase viděl víc, než jsem potřeboval

Reagovat
Chazy

hrozná katastrofa, že se ten punter pokusil ten míč ještě odkopnout (i když mu to nejde vyčítat, snažil se o to, co je naučenej)... ale v tu chvíli kdyby ten míč prostě zaleh, budou mít Sparťani čas tak na jedun hru

Reagovat
Mihi

tak mali by čas na víťazný FG, čo by sa stalo ak by to futbalovo odkopol z voleja?

Reagovat
Chazy

Na vítězný 60 YDS kop asi tak, ne? na college se tohle fakt neproměňuje.

Nic, může to odkopnout jakkoliv

Reagovat
Mihi

pardon, myslel som, že to bolo tak na 20yd

Reagovat
Chazy

Podle mě to bylo někde na 40 YDS, pokud se nepletu, to by byl kop k těm 60. A i ze 20 by to moh minout, všechno lepší jak tohle. Ale jak říkám, to v tu chvíli nemoh P vymyslet, podle mě oni nejsou zrovna učený na takový situace, jenom se vždycky snaží ten míč jakkoliv odkopnout, klidně za běhu do strany, zpátky.

Reagovat
Trand

To bylo zaplacený ještě jak mu to hodil přímo do ruky.

Reagovat
Chazy

A Florida vyhrává tak snad si spravím chuť a Fournette nedá ani 50 YDS

Reagovat
I am Mancunian

150musi

Reagovat
Trand

Reagovat
Trand

Ty jsi stejně rozumný Samo.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Chazy

Uvidíme, hezky v HD to běží tenhle mi fakt jde perfektně

Reagovat
I am Mancunian

ja si kukam kosticky na goatd

Reagovat
Trand

I mně běží.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Trand

Nechtěl se mi žádný jiný hledat, tak jsem vzal tohle, zítra zas pojedu goatd kostičky, nenechám tě v tom, neboj.

Reagovat
I am Mancunian

skusim ho aj ja, mozno mi pojde

Reagovat
Mihi

Reagovat
Barm@n

No ty voleeeeeeee

Reagovat
Chazy
Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Kowe

Reagovat
niflheim

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mihi

to je fumble

Reagovat
Kowe

Nevim no, tohle by ty puntery měli nějak učit. Bylo by to prostě 6s z 40y..

Reagovat
Chazy

Jinak jak se tu řešil Bevo a jeho umrtí, tak LSU maj zas živýho tygra Mikea akorát jeho nikdy nenechaj proběhnout po hřišti jako Beva nebo Colorado toho Ralphieho.

http://cdn-jpg.si.com/sites/default/files/styles/si_gallery_slide/public/images/lsu-tigers-mascot-mike-the-tiger.jpg?itok=nX0X4olH

Reagovat
Barm@n

Memphis má tuším taky živého tygra, jinak LSU před pár lety tuším jeden umřel a byli z toho úplně v prdeli, že si jim to myslím i podepsalo na výsledky - nebo to aspoň říkali

Reagovat
Chazy

Hej no, je to super spousta těch maskotů je fakt skvělá. Celkově ta kultura college sportů se líbí daleko víc jak jakákoliv profi liga

Reagovat
Trand

Nejlehčí TD ever.

Reagovat
Chazy

Zmrd je to no ale moc mu to neběhalo předtím, jak byl zastavenej na druhej down a museli hrát dlouhej třetí, to se musí využít prostě a tu přihrávku ubránit. Jakmile budou schopní hrát vzduchem a k tomu on bude moct běhat v red zoně, bude to špatný.

Reagovat
Trand

Neskutečnej je.

Reagovat
I am Mancunian

novy peterson

Reagovat
I am Mancunian

krasa

Reagovat
Trand

Chazyho oblíbená trick play. Ale teď se mu asi tolik nelíbila.

Reagovat
I am Mancunian

v nfl by ju mohli viacrj pouzuvat

Reagovat
Chazy

Jojo, byl jsem unešen

Reagovat
Trand

Parádní TD.

Reagovat
Chazy

Achjo, fakt sem čekal, že to bez startujícího QB bude hrozný utrpení ofenzivně, ale ono je to nakonec utrpení defenzivně

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
I am Mancunian

dneska inak paradne zapasy

Reagovat
Chazy

Jj, taky mě to dneska baví furt u mě college nemá místo jako NFL, kde už fakt nedovolím ničemu připravit mě o tu neděli, ale chytlo mě to letos šíleně. Má to svoje čaro prostě, je to pestřejší, i když daleko míň kvalitní.

Reagovat
I am Mancunian

mna to tiez chytilo a sobota mi sedi omnoho viac ako nedela

Reagovat
Chazy

typičooooooooo

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Chazy

Musíš fandit proti každýmu, komu fandím já?

Reagovat
I am Mancunian

nemozem za to, ze mas otrasny vkus a michiganu sme fandili obaja

Reagovat
Chazy

OMFG nenávidím college

Reagovat
I am Mancunian

to je ina zabava

Reagovat
I am Mancunian

krasny fake!!!

Reagovat
Chazy

Achjo taková šance vybrakovat Death Valley a prohraje se fakem.

Každopádně ty poslední dva drivy byly naprosto zoufalý, to je ten voser se zraněným QB no.

Reagovat
Chazy

* suspendovaným

Reagovat
Trand

Komentátoři na MNF speciálně pro Chazyho. Ale je to pochopitelný, když Štigi fandí Patriots no.

19:00 Buffalo Bills vs Cincinnati Bengals (Hamza, Křížek)

22:25 Green Bay Packers vs San Diego Chargers (Jantoš, Rajchl)

2:30 Indianapolis Colts vs New England Patriots (Dundáček, Štiegler).

Reagovat
Chazy

Není to právě ještě víc nepochopitelný? Komentář by měl bejt nestrannej, minimálně dokud nemáš možnost volby mezi domácím a hostujícím komentářem, jako je to v US. Navíc maj mezi sebou i fanouška Colts a ten tam není. Každopádně já to budu sledovat na passu, takže se mě to naštěstí vůbec netýká

Reagovat
Kowe

je to pochopitelný, prostě si řeknou kterej zápas chtějí komentovat a je jasný, že Stiegler bude mít asi víc info o Pats jak ostatní nesleduje to tolik lidí na to, aby se řešilo, že je to nějakej střet zájmu nebo tak.

Reagovat
Chazy

Jo, jenže mě osobně prostě zaujatej komentář neskutečně vytáčí. Na nova sport je taky expert, co naprosto otevřeně fandí třem tenistům a tři jiný nesnáší, a i když se v tom částečně shodujeme, tak si na něj házím ájinu i v zápasech, kde fandíme stejnýmu, protože poslouchat orgasmy z toho, že si Roger dokáže nadhodit míček a pozná konec, za jakej držet raketu a naopak ticho, když Djokovic zahraje úder turnaje, to je prostě otravný. A poslouchat od komentátora ty patriotí hlášky o tom, jak jsme ve všem nejlepší, je taky otravný prostě očekávám komentář jinak no. Doktor a jeho komentování Lions, kde ti 3 hodiny cpe jako obecnou pravdu svůj názor, že by měl bejt Stafford neprodleně popravenej a neocení jedinej jeho dobrej pas, to je podobný, strašně mě to sere.

Reagovat
Kowe

Doktor ani nemusí komentoval Lions a stejně alespoň třikrát zmíní Stafforda

Reagovat
Trand

Vždyť to je celá vaše Patriotská kultura pořád říkat, jak jste ve všem nejlepší a jak je celý svět proti vám, to by jsi měl být už zvyklý. Ale jinak souhlas, taky nemám rád zaujatý komentář.

Reagovat
Kowe

To není kultura, to je prostě čistá pravda

Reagovat
Chazy

To ano, já s tím naprosto souhlasím, ale prostě od komentátora mě to rozčiluje, pokud to není česká repre. Tam prostě chci, aby ocenil i soupeře, věnoval se oběma stranám a netáhnul jednu z nich k výhře. To zaujatý si zařídím sám

Reagovat
Barm@n

Ty loni jsem viděl Doktora komentovat playoff Lions s Cowboys a i vzhledek k situaci (sporné rozhodnutí rozhodčích) mně přišel komentář hodně dobrý - nezaujatý, nefňukal, vlastně se k rozhodčím ani moc nevyjadřoval a proti Staffordovi si tam taky nepamatuju, že by něco říkal. Tak mu třeba někdo řekl ať se mírní po tom co tuším na díkuvzdání měl nějakou přednášku o Staffordovi

Reagovat
Chazy

Já nevím, nemluví o tý nehozený DPI proti Cowgirls ještě dneska? Ale jako jo, šlo to, já ho tady snad i chválil, že to docela zvlád. A jako hater Patriots ani nějak moc neblbnul při SB, když jsem pak koukal ze záznamu, akorát tak nějak na pár sekund oněměl při tý poslední hře

Reagovat
Barm@n

Vy patrioti už jste trochu paranoidní, jak všude vidíte hatery

Reagovat
Chazy

O žádným jiným komentátorovi bych to nikdy neřek, u něj je to fakt evidentní, a to i z diskuzí, co jsem s ním v životě ved

Reagovat
Barm@n

Když už jsme u toho - nepsávals jednu chvíli na nfl.cz nějaké články, respektive proč si přestal?

Reagovat
Chazy

Protože je to tam totálně jak u kokotů já jsem prostě byl zvyklej z plcz i z mýho mlbcz.com, že jsem si šel napsat článek, kdy jsem chtěl/měl čas a pak jsem si ho sám vydal hned. Tady třeba sem měl čas psát, když vyšla úplně nová zpráva a sepsal sem ju, jenže vydávat můžou jen ti tři trotlové, takže než se jeden z nich uráčil, každej už to měl přečtený z angličtiny. Tři tejdny mi fakt stačily, to bych dlouhodobě nedával, i když mi napsání toho článku trvá 20 minut a baví mě to. I když na druhou stranu mě nebaví psát o sračkách, jakože Brady daroval auto Butlerovi.

Reagovat
Maresma

Když už se to tu tak řešilo, co dneska sázíte?

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhry Bengals, Broncos, Vikings, Cardinals, 49... Under na Jets a Hawks a over na Packers, Patriots

Reagovat
Barm@n

Dneska nějak nepochopitelně věřím Dolphins + Broncos by měli určitě vyhrát.

Reagovat
Trand

Já zkusil na Panthers.

Reagovat
Dawon

me se docela libilo panthers +7 s kurzem kolem 1,9, to mi prijde prestrelene...tady asi nejde moc cekat nejaka prestrelka, nerek bych ze dostanou vyprask o vic jak TD

Reagovat
Chazy

Hej, když tu si, nechci z toho rozjíždět velký vlákno, jen je to zajímavý, čeho dosáh dneska Djokovic.

Jeho letošní rok:

Hrál 4 GS finále ze 4, vyhrál 3

Hrál 7 Masters z 8, ve finále byl ve všech 7, vyhrál 5

Ještě hrál dvě 500, v obou případech finále, jedno vyhrál

250 hrál jen jednu jako první turnaj a je to jedinej turnaj, kde nehrál finále

Celková bilance 68-5 (prohry Wawrinka, 2x Roger, Karlovic (myslím), Murray)

Každopádně Rogerova nejlepší sezona byla 3+4+TM, Rafa dal 3+3 a 2+5 a Djokovic má teď 3+5. Jestli přidá ještě ten poslední Masters nebo ještě líp TM, je to nejlepší sezona v historii mužskýho tenisu.

Reagovat
Dawon

je ted proste jinde no

Reagovat
Chazy

Naházel jsem tam nějaký undery a overy, protože mi zatím přijde, že na tom jde něco vydělat líp jak na vítěze, kde to podle mě je prakticky nemožný. Ale radši sem zapomněl jaký, abych to neřešil během dneška, pak napíšu

Reagovat
smazaný uživatel

Mám 2 tikety, nevím jak to tam mám rozházený, ale mám tam Vikings, Bengals, Packers a Pats.. všechno v hcp.

Reagovat
smazaný uživatel

Chalani stiahol som tu aplikaciu na tie sportove prenosy, len mi tam strasne vadia tie reklamy, nepoznate nejaku aplikaciu aby boli bloknute? Inak super aplikacia dik za rady vopred

Reagovat
I am Mancunian

ja viem len o roote a potom sa da nainstalovat adb

Reagovat
JacoBee

Jaka to je?

Reagovat
Chazy

Mado, Yeldon podle všeho nebude aktivní pro dnešní zápas, takže asi uděláš líp, když ho nebudeš hrát

Reagovat
Mada

Díky, ale přišel jsem pozdě.

Reagovat
Chazy

Ono se to tam u něj píše tak od pátku, takže si za to stejně můžeš sám no

Reagovat
Mada

Moje blbost, koukal jsem na to naposled ve čtvrtek.

Reagovat
Trand

Tak můj unbeaten v defense lize pokračuje, po korekci z minulého týdne jsem vyhrál o necelé dva body, pěkný pocit to zjistit. Každopádně pokud se nikdo z obrany fakt neukáže, tak to stejně tenhle týden skončí.

Reagovat
niflheim

http://freecast.in/NFL1.html

doporučuji projet i 2, 3 atd

Reagovat
niflheim
Reagovat
Swarley

Buffalo weather in Buffalo

Reagovat
Chazy

Vamos zrzek

Reagovat
Trand

Shadyyyyyy

Reagovat
-Kopy-

Palmer, Brown

Reagovat
Chazy

Ten Brown je parádní miluju podařený draft picky z podobnejch univerzitních pseudoprogramů na úrovni divizní kopaný

Reagovat
Chazy

Peyton

Reagovat
Sali5

GOAT už další INT

Reagovat
Sali5

Naštěstí nic z toho

Reagovat
-Kopy-

Pyeton to zase začal

Reagovat
Swarley

pěkně Stafford, ta měla oči

Reagovat
Chazy

Wow, ty koukáš na Lions a Bears?

Reagovat
Swarley

snažím se to každý týden nějak točit, ať vidím co nejvíc týmů...ale jako samozřejmě Packers jsou Packers...

Reagovat
Chazy

Ti to neberu, pěkné, ale to jsou dva týmy, co maj prakticky po sezoně..

Reagovat
Swarley

no to mají, ale ještě jsem je letos neviděl...třeba dám jen půlku, ale jestli bude Cutler tak vtipně běhat, možná se podívám na celé...

Reagovat
Chazy

Jo, však proč ne, je to vaše divize, uvidíš je nejčastějš ze všech mimo Packers, tak je fajn trochu je znát

Reagovat
Swarley

co sleduješ ty? předpokládám Bills

Reagovat
Chazy

Jj, vidím to jako nejlepší zápas no, druhý by mě nejvíc lákalo Redskins a Jets, zajímavý týmy, zábavný

Reagovat
Swarley

právě Bills i Cincy jsem viděl, tak jsem chtěl mrknout na něco jiného...druhou půlku možná zkusím Redskins s Jets, ty jsem tuším letos taky ještě neviděl..

Reagovat
I am Mancunian

romanova ofenziva

Reagovat
Chazy

Ještěže maj Bills kickera, aby tackloval

Reagovat
-Kopy-

Floyd hodně easy

Reagovat
-Kopy-

Ivory

Reagovat
Barm@n

Foster

Reagovat
Dawon

Co to ted udelali cardinals?

Reagovat
Dawon

okej, tak nic nakonec

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Sali5

6. zápas a pořád bez ofenzivního TD v 1. čtvrtině

Reagovat
Chazy

Co na tom záleží, když defenzíva je tam sází

Reagovat
Sali5

Asi jdu dát na fb lajk Fanklubu defenzivního fotbalu no..

Reagovat
Chazy

To seš teda fanda CFC, že ji nemáš lajklou dávno

Reagovat
niflheim

McClown

Reagovat
Chazy

letos je skvělej

Reagovat
niflheim

To jo, ale tohle bylo strašně uspěchané.

Reagovat
Chazy

Hej, já se nedívám, věřím, že to posral, jen se k němu to McClown letos nehodí bohužel obrana Broncos si jede vlastní ligu

Reagovat
Sali5

Taliiiib

Reagovat
Trand

Talib. Neskutečný výkony zatím předvádí secondary a d-line Broncos.

Reagovat
smazaný uživatel

Diggs je super. Už proti Broncos hrál dobře a dneska v tom pokračuje.

Reagovat
Chazy

Ale celkově to Vikes v tom útoku jaksi skřípe. Možná sem uspěchal to přiznání vlastní chyby v pochybování nad Teddym

Reagovat
Maresma

Miller už má víc naběhaných yardů, než za jakejkoliv celej zápas tuhle sezonu. Změna HC asi pomohla, konečně.

Reagovat
Trand

Člověk má v týmu Cutlera, Forteho a Bennetta a TD dá fullback, achjo.

Reagovat
Chazy

Není Langord ten mladej Sparťan, kterýho letos Bears brali v draftu? To není FB

Reagovat
Trand

Nevím, ale v té akci byl jako fb.

Reagovat
Chazy

To je rozhodně zajímavý

Reagovat
Swarley

Reagovat
chowas

Reagovat
Mihi

Peterson 9 behov pre -1 yard

Reagovat
-Kopy-

Ivory 53 yardů běh

Reagovat
Dawon

pokud zustane zdravy, tak mozna jaks taks preziju i bez Jamaala

Reagovat
Chazy

Omg, Houston - Jax na nfl.com označený červeně jako red zona, u míče Houston, tak se divím, jak to dokázali tak rychle dvakrát po sobě a ono je tam furt ten bug, že Jags nemaj míč.

Reagovat
Maresma

To už je hodně divný ale, že to pořád neopravili

Reagovat
Chazy

Možná je to nějakej vtípek od nfl.com, nevím

Reagovat
niflheim

Mariota s Vernonem jako Brady a Pollard

Reagovat
Chazy

Pošel?

Reagovat
niflheim

Zvedl se naštěstí, ale vypadalo to hrozně.

Reagovat
Chazy

Mariota patří mezi ty nerozbitný, by mě překvapilo

Reagovat
Swarley

si ho vezmu před hodinou do fanty a hned by se rakvil, nestraš

Reagovat
Trand

Vernon za čtyři zápasy nahraje 9 bodů a pak ještě zničí Mariotu, to je fakt dement.

Reagovat
Trand

Stafford.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

akorát kdyby u toho všeho tak debilně neřval

Reagovat
Swarley

jako jestli chcou Bears takhle pokrývat Calvina, tak to můžu rovnou přepnout...

Reagovat
Chazy

Ale vypadá to jako zábavnej zápas Jeffery evidentně v pořádku

Reagovat
Swarley

jo jo, fakt zatím hodně dobrej zápas a Jeffery vypadá úplně v pohodě...teď tam dostal parádní pass, škoda, že z toho nebyl TD, ale krásnej balon od Cutlera...

Reagovat
Zaschrona

LARRY

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Maresma

Miller

Reagovat
Dawon

Reagovat
formic81

ted jsem prisel ze zapasu a bez QB se fakt vyhrat neda

Reagovat
Trand

Vick zraněnej, dostal kolenem do helmy.

Reagovat
Swarley

Stafford

Reagovat
I am Mancunian

2015 Broncos points scored:

Offense - 48 pts

Defense & Special Teams - 75 pts

UNREAL.

Reagovat
niflheim

Osweiler > Manning

Reagovat
Sali5

říkám to furt

Reagovat
Dawon

nastoupil ted nebo co?

Reagovat
Sali5

Ne

Reagovat
Chazy

Brock je nej

Reagovat
formic81

Wake 55 bodu a A.Brown -2 fuck me

Reagovat
Dawon

okej, fajn, konecne se vyplatil ten jeho draft za predchozi 4 zapasy 0,75 bodu moje delfini fanta kolonie oziva, Landry a Miller TD, Wake beasti, podme

Reagovat
Sali5

McManus Když už zklame i ofenzivní hráč sezóny..

Reagovat
Chazy

A jinak mohli byste někdo někam dát odkaz sem

Kdybyste chtěli z jinýho nicku, tak Roger_Goodell má heslo brady

Reagovat
niflheim

Reagovat
Swarley

lol, dpč, to co teď bylo

Reagovat
Sali5

Jako ok, TD pro Mattyho, ale zase to nemuselo být na Tatea.. rozporuplné pocity z toho callu rozhodčích, dneska se fantě moc nedaří

Reagovat
Swarley

Tate chytil těsně před endzonou, vbíhal do ní, ale mezitím mu to už obránce vyrážel z ruk, což se mu nakonec povedlo, balon do vzduchu a chytl ho další obránce z Bears...

ale nakonec TD, ale hooooodně těsné...

Reagovat
Trand

Touchdown teď Lions?

Reagovat
Trand

To bylo jasný int, ne?

Reagovat
Dawon

A TOHLE BYL CATCH V DETROITU? ja uz to vzdavam

Reagovat
Chazy

Neřvi

Reagovat
Dawon

me tohle neposatelne irituje fakt BUDU AGRESIVNI

Reagovat
Chazy

Já tam mám over 42,5, takže to kvituju

Reagovat
niflheim

Keepování prešuru na rozhodčí

Reagovat
Chazy

Máš je už lajklý?

Reagovat
Kowe

Pitbulls jo, tyhle čuby ne, ony maj stránku?

Reagovat
Kowe

v tomhle počtu už by to nemuselo být tak hrozný a možná už bych si i dokázal vybrat

Reagovat
Chazy

Já taky zírám, kolik jich tam je, dva měsíce zpátku tam byly jen ty, co twerkovaly pro nás

Reagovat
Kowe

to je jak nebe a dudy předtim tam byli jen ty dudy, teď už je tam konečně i nějaký nebe

Reagovat
Chazy

Já nevím, furt bych od takovýho týmu čekal víc

Reagovat
Kowe

má vůbec nějakej jinej tým cheerky?

Reagovat
Chazy

Určitě

Reagovat
Trand

Ne pokud vím.

Reagovat
Kowe

Reagovat
Kowe

a ta šestá zleva mi prostě ke štěstí stačí

Reagovat
Dawon

dekuju, uz je to lepsi

Reagovat
Zaschrona

takze nejdriv Floydovi pisknou passing interference, ktera podle me teda nebyla a pak na nej nepisknou naprosto 100% drzeni kdyz obrance Steelers zamezil jasnemu TD? tohle teda rozhodci zrovna nedavaj

Reagovat
Chazy

Jsem se bál dne, kdy tomu začneš rozumět dost, aby tohle přišlo..

Reagovat
niflheim

Reagovat
Sali5

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Swarley

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Reagovat
Mada

Reagovat
miky10

Reagovat
Trand

Ten holding na něj byl teď hezkej no.

Reagovat
niflheim

Lauren

Reagovat
Chazy

Houston opět v red zoně snad to Bortles dá

Reagovat
niflheim

Sibyla

Reagovat
Chazy

Int ono to možná od nfl.com dává smysl takhle si to usnadnit

Reagovat
Trand

Bortles.

Reagovat
Barm@n

Reagovat
Dawon

Bortles

Reagovat
Chazy

Proč to podle vás byl int ten Tate? Jakože to ještě nestih zpracovat?

Reagovat
Swarley

já si teda myslím, že tam pak nebylo z toho opakovanýho moc co řešit, zpracovat to stil

Reagovat
Chazy

Zas je otázka, jestli víš, co je podle NFL regulí zpracování musí udělat dva kroky po tom, co míč pevně zpracuje do rukou

Reagovat
Kowe

football move, nezapomenout na football move!

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Swarley

hm, to už jsme vlastně řešili

Reagovat
Swarley

tak pak ani hovno

Reagovat
Dawon

vzhledem k tomu jak se to posuzuje to ani nahodou nemohl mit zpracovane...koneckoncu vsichni rozhodci hned ukazovali INT a i ten Pereira z nfl jakozto odbornik na pravidla absolutne nechapal, jak to mohl byt catch

Reagovat
Chazy

Já viděl jen jeden pohled, a to ne zrovna průkaznej oki tedy

Reagovat
Dawon

tak ja na to prave koukal na cele na ten rozbor, a fakt to vypada, ze jenom ten rozhodci a Lions si mysli, ze to byl catch no jako ja bych to klidne jako catch nechal, ale to se potom clovek zamysli nad tim, co vsechno jako catch uznane nebylo v poseldni dobe a musi jen kroutit hlavou...sere me na tom proste ta zoufala nekonzistetnost

Reagovat
Chazy

Jako je to asi nejsložitější představitelnej sport, nechápu tu snahu dělat jej ještě složitější

Reagovat
Chazy

Zrovna čtu vysvětlení a viděl jsem k tomu záběr, já nevím, možná to je korektní

Reagovat
Dawon

jo taky jsem ted videl to vysvetleni...smysl to asi dava, ale podle me uplne to same bylo par tydnu zpatky v zapase Cardinals a catch to nebyl...a taky mi vadi, proc se to posuzuje jinak, kdyz ten WR nejde k zemi...Dez tehdy taky celkem nezpochybnitelne udelal ty kroky a mel uz by byt posuzovany jako bezec no, totalne nesmyslne pravidlo

Reagovat
Trand

Nedokončil catch.

Reagovat
Chazy

Je ti jasný, že přesně to jsem tím myslel

Reagovat
Trand

Nečetl jsem to tvoje celý.

Reagovat
Chazy

ok

Reagovat
Trand

tl,dr

Reagovat
Sali5

Talib Perfektní práce

Reagovat
Chazy

Barnidge > Gronk

Reagovat
Sali5

Barnidge

Reagovat
-Kopy-

Barnidge

Reagovat
niflheim

Ale takhle za chvilku budu mít dilema ohledně toho, zda stavět Bortlese či A-Roda

Reagovat
-Kopy-

ten Ivory je výbornej, strašně se mi na něm líbí ta trpělivost

Reagovat
Dawon

Jinak Vick 6 nahazenych yardu za prvni polocas

Reagovat
Trand

Cutler.

Reagovat
Swarley

se tam teď Wilson snaží maskovat, že se zranil?

Reagovat
niflheim

Watkins se zrakvil.

Reagovat
Sali5

To je prostě neskutečné, jaký neuvěřitelný problém máme udělat jakékoliv yardy vzduchem..

Reagovat
Dawon

Watkins o berlich

Reagovat
Dawon

Wake 68 bodu za polocas, dobre no To bude asi naky rekord ne?

Reagovat
Chazy

Cousins je fakt zlo

Reagovat
Dawon

furt min intu jak Peyton

Reagovat
Dawon

Fitz

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Chazy

Jakože běžel, nebo běžel nějak úžasně?

Reagovat
Dawon

Jakoze hodne pekny beh, za tohle by se ani Tommy nestydel

Reagovat
Chazy

Ok, to už něco znamená

Reagovat
Chazy

West 4 běhy pro 19

Davis 5 běhů pro 13

Opravdu hodnotná committee pro fantasy

Reagovat
smazaný uživatel

Hrůza no. Ale ono celá ofenzíva Chiefs je dneska katastrofa, teď v druhý půli to sice trochu rozhejbali, ale v první půli tam měli 2 first downy.

Reagovat
Sali5

šílené

Reagovat
Trand

Steelers. Bryant parádní catch.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
niflheim

Ty vole Steelers šli pro dva, proč?

Reagovat
Chazy

Protože skoro vždycky chodí, jestli sis nevšim

Reagovat
niflheim

To jo, ale teď to mohli udělat na rozdíl 3, místo 2.

Reagovat
Chazy

Jako oni říkali, že prostě od toho nehodlaj ustoupit, že je to výhodnější já myslel, že se neodváží bez Bena, ale prostě má Tomlin koule

Reagovat
Dawon

Vick zraneny a hned to jde vzduchem

Reagovat
-Kopy-

dobře smolný utkání pro nás zatím

Reagovat
Zaschrona

WTF proc ted Steelers tu konverzi nekopali?

Reagovat
C0br

ale teď tam mají třetího QB

Reagovat
Chazy

Několikrát říkal Tomlin, že v tom prostě pokračujou taky sem nevěřil

Reagovat
Zaschrona

ok, zajimave, takze v podstate je ted uplne podobne statisticky vyhodne jit pro konverzi jako kopat ... ale stejne za tehle situace mi to prijde jako uplne zbytecny a nesmyslny risk

Reagovat
Chazy

Není, záleží na tom, jakýho máš K

Reagovat
Dawon

Broncos 24 utocnych drivu v rade bez TD

Reagovat
Sali5

Ze sebe děláme, že jsme defenzivní tým a rozbalíme to až v PO

Reagovat
Trand

Marshall letos neskutečnej, na to, jak byl odepisovanej. Za 5. kolo paráda pro Jets.

Reagovat
Chazy

Nejneskutečnější byl ten zpětnej pas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Což nic nemění na tom, že momentálně má 494 yardů a 4 TD za necelých 5 zápasů.

Reagovat
Chazy

To má v dnešní době každej Barnidge

Reagovat
Kowe

Reagovat
niflheim

Reagovat
formic81

dostal chut hrat zase

Reagovat
Trand

Mariota pick six. Dneska pod hrozným tlakem.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
chowas

Bobby Wagner out na dnesny zapas

Reagovat
Maresma

Kurva.

Reagovat
Dawon

co s nim je?

Reagovat
chowas

The Seahawks will be without All-Pro middle linebacker Bobby Wagner for Sunday’s game against Carolina. Wagner, who suffered a pectoral strain last week in Cincinnati, is inactive after being listed as questionable on Friday’s injury report.

Reagovat
Maresma

Minulou sezonu bylo krásně vidět, jak moc citelná ztráta to je pro defenzivu.

Reagovat
chowas

dnes ale musime vyhrat, 2-4 by bolo uz dost npcu

Reagovat
Maresma

Ale bude to kurevsky těžký, vůbec bych nás nepasoval do role takovýho favorita..

Reagovat
Chazy

Bortles - Thomas poprvé snad to bude fungovat

Reagovat
Sali5

Škoda, tohle bylo výborně hozené od Peytona a celkově hodně dobrý drive, Sanders to určitě mohl chytat, chybělo trochu štěstí

Reagovat
Dawon

Jezis Marioto, ty si taky kus cypa

Reagovat
Chazy

Tak já bych řek, že Manuel dneska celkem bezpečně potvrdil, že Taylor je jasnej starter.

Naopak Cousins... Redskins to musí řešit, QB na draftu půjde. No a Texans by měli zkusit něco novýho, třeba dát na hřiště Malletta nebo tak

Reagovat
Kowe

po minulým kole se divím, že ještě Malletta trpí v kádru

Reagovat
-Kopy-

zase taková smůla, tři centrimetry přeslap

Reagovat
Chazy

Není to dneska už podruhý, co Lions tečovali punt a darovali míč Bears na vlastní polovině? vidím jen nfl.com

Reagovat
niflheim

Barnidge, ten chlap je neuvěřitelný

Reagovat
Chazy

Kdo to dpč je

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Gary Barnkowski

Reagovat
Sali5

Barnidge

Reagovat
Trand

Barnidge. Já věděl, proč ho posadit.

Reagovat
Dawon

Barnidge

Reagovat
Swarley

Hoyer dostal trošku naloženo

Reagovat
Swarley

ale teď naložil on, každopádně nejtrapnější obrana, co jsem kdy viděl

Reagovat
Chazy

Jako jaká?

Reagovat
Swarley

no právě, žádná

Reagovat
Chazy

Jako Broncos? Nejlepší obrana NFL?

Reagovat
Trand

Reagovat
Chazy

Hoyer -> Browns -> Browns hrajou s Broncos jednoduchej myšlenkovej pochod

Reagovat
Trand

Hoyer už není v Clevelandu Chazy.

Reagovat
Swarley

stejně jsem to ještě myslel tak, že se to mělo vztahovat jen k té jedné situaci

Reagovat
Chazy

Peyton dostává odměny za pick sixy?

Reagovat
niflheim

Clevelaaaaaaaaaaaaaaaaand

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Chazy

I bez Malletta to jde i když těžko si představit, jak by to šlo s ním

Reagovat
formic81

Brooowns for real

Reagovat
Sali5

Achjo, běžte už dopíči fakt

Reagovat
formic81

co vyvadi ti Lions

Reagovat
niflheim

To je jak den a noc ta ofenzíva Steelers s Jonesem oproti Vickovi

Reagovat
Barm@n

Hopkins je neskutečný!!!

Reagovat
Sali5

To je odpověď

Reagovat
-Kopy-

Sandersssssss

Reagovat
formic81

bears :DDDDDDDDDDD lions si jdou 1st pick overall

Reagovat
niflheim

Shadyyyyyyyyy

Reagovat
Chazy

Hoyer prostě konec těch šaškáren s divizní kvalitou Malletta, Hoyer je prostě takovej Fitzpatrick se silnější rukou, je potřeba nechat ho hrát a sehrát se s týmem.

Reagovat
Barm@n

škoda těch čachrů na začátku sezony

Reagovat
Barm@n

Hopkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiins !!!!

Reagovat
Chazy

Ten na tom měl minimální podíl

Reagovat
Barm@n

Ale jako co dělá už od začátku sezony...

Reagovat
Chazy

Jo, já si dělám prdel, i ten podíl má obrovskej, uvolnil se neuvěřitelně, obránce to vůbec nestih. Ale prostě perfektní hod, hrozně to Hoyerovi přeju, ještě když hájí místo startera před takovým kktem.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm West fumble při klíčovým drivu pro Chiefs. To není hezký.

Reagovat
Chazy

40 dolarů tohle je nový keepování Gostka pro mě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Weeeeeeeeeeeeest

Reagovat
Barm@n

A pomeeeeeeeeeee

Reagovat
Barm@n

Ale jako strašidelný hod

Reagovat
Swarley

tak teď Bortles-Thomas moc nezafungovalo

Reagovat
Dawon

Co do prdele delaji Jags?

Reagovat
Swarley

sebevražda v přímém přenosu

Reagovat
Trand

Steeeeeelers

Reagovat
Trand

Mitchell taky super hráč.

Reagovat
Chazy

Někdo tu psal, že Cardinals se aktuálně můžou bát jen Packers v NFC.

Tak já nvm no, asi ne hele.

Reagovat
-Kopy-

to by si to utkání musel vidět, smůla a rozhodčí

Reagovat
Dawon

ja teda nevim no, vzhledem ke kvalite secondary Steelers je to od cards dost bidny vykon

Reagovat
Chazy

Já myslím, že dát 13 bodů týmu, kterýmu nefunguje pasová obrana a hraje za něj třetí QB v pořadí, nemůže bejt nic jinýho než neschopnost.

Reagovat
-Kopy-

neuznali nám jeden TD jasnej, potom další TD ale tři cm přešlap, FG jsme nedali, smolný INT...

Reagovat
Chazy

Výhovorky

Reagovat
-Kopy-

Palmer Larry volnej a on to zase hazí na malého Browna mezi dva obránce

Reagovat
kubys

Reagovat
kubys

Palmer se posral to házet do double coverage, ne?

Reagovat
Dawon

Lions fake punt pro 30yardovy zisk

Reagovat
niflheim

Detroit jede FG?

Reagovat
Chazy

Nejdivnější rozhodnutí ever. Stejně potřebujou TD, takže když to ubrání a udělaj další drive, nestačí jim FG a budou muset jít pro ten TD. A takle by při neproměněným 4. downu nechali Bears na daleko horší pozici.

Nechápu fakt, nvm prostě

Reagovat
Swarley

ou ou, tak to je pěknej hnus

Reagovat
Swarley

dobře zlomená nožka, to nechceš

Reagovat
Chazy

Co kdo kde?

Reagovat
Swarley

někdo z defky Houstonu, 36

Reagovat
C0br

Bryant

Reagovat
Dawon

Reagovat
C0br

hlavně, že jsem ho v keeperu ještě nechal na lávce kvůli zraněnýmu benovi

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

já ho mám na lávce, že na něj nebude nikdo schopnej hodit

Reagovat
smazaný uživatel

taky

Reagovat
Trand

Reagovat
-Kopy-

když den blbec, tak den blbec

Reagovat
niflheim

No jo, teď je ta konverze bude mrzet (Browns).

Reagovat
Chazy
Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Dawon

McCown ted nemel zahodit a mel se nechat sackovat, tohle je presne takova drobnost, ktera jim to ve finale prohraje

Reagovat
Dawon

tohle je proste PEyton time, i retardovany Peyton bez ruky je dostane na FG

Reagovat
Dawon

tak ne no...ikdyz tohle nejde na nej ale na THomase

Reagovat
niflheim

Reagovat
Dawon

Ono to nakonec Lions este vyjde

Reagovat
Chazy

Já sem asi fakt objevil něco, na co mi půjde v NFL sázet zatím mám ty undery a overy 16-2, dneska 4-0.

Minna - Kansas under 44,5, Detroit - Chicago over 42,5, Jaguars - Texans over 43,5 a Dolphins - Titans over 43,5

Ještě tam mám tři na pozdější zápasy, tak jsem zvědavej

Reagovat
chowas

under v Seattli a overy Green Bay a vas zapas ?

kazdopadne 16-2

Reagovat
Chazy

Neřeknu, nebo se to posere.

Reagovat
Chazy

Každopádně ne, na GB ani nemám vsazeno

Reagovat
Chazy

A to 16-2 je náhoda, protože to sázím jen podle citu a bez jakýhokoliv podkladu

Reagovat
chowas

to ani ja nehovorim o svojich tipoch, proste povercivost

ja som hodil len tak nastrely bez hranic, co by som ja daval

Reagovat
Dawon

ja mam u vas under no...ale jinak jsem na tom celkem opacne jak chazy Over na steelers a under na Jets a to tak mam celou sezonu furt dokola vsadim na dva tymy se super utokem a je to defenzivni bitva plna FGs

Reagovat
Trand

Proč si Bears neberou timeout?

Reagovat
Chazy

Vykrádaj Billa

Reagovat
niflheim

Injury timeout.

Reagovat
Trand

Ale předtím nechali uběhnout asi minutu.

Reagovat
niflheim

McClown...

Reagovat
Trand

McCown.

Reagovat
niflheim

Každopádně nechápu, že tam nepřišel ten call na tu facemask

Reagovat
Dawon

McCown jezis tohle jsou proste Browns

Reagovat
niflheim

Sandeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeers

Reagovat
Trand

Broncos

Reagovat
Chazy

Sanders je retard

Reagovat
Dawon

Co to ted udelal Sanders?

Reagovat
Chazy

Lions

Reagovat
Chazy

Megatron

Reagovat
Trand

Neměli tu šanci ani dostat.

Reagovat
Chazy

Jeffery to napraví

Reagovat
Trand

Snad. Cutler hraje super teď.

Reagovat
niflheim

Sanders ještě vykročil ven, toho chuja to ještě zachrání

Reagovat
Dawon

Bears pekne

Reagovat
Maresma

THOMAAAAS

Reagovat
chowas

odtialto uz mozeme aj kopat nastasie

Reagovat
Maresma

Reagovat
Maresma

No uf tyvole..

Reagovat
Dawon

s obrovskym prehledem

Reagovat
chowas

Reagovat
chowas

Earl

Reagovat
Trand

Lions.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem ve vlaku, kdo mi popise nas zapas s Clevlendem?

Reagovat
niflheim

Cutler

Reagovat
Chazy

No tý vole, dneska jsou zápasy

Reagovat
Sali5

Dema je fakt čurák ale

Reagovat
Sali5

Ok, ještěže tak

Reagovat
chowas

Hauschka

od tycky ako minuly week Bengals proti nam

Reagovat
niflheim

Peytooooooooooooooon

Reagovat
Sali5

Aha, jasné no

Reagovat
Trand

Peyton

Reagovat
Chazy

Peyton

Reagovat
Dawon

GOAT

Reagovat
Dawon

proste co to zas bylo za hod tohle

Reagovat
niflheim

McClown, tohle se má zahodit

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Chazy

Defka Broncos jsou neskuteční, chudáci QB. Dokonalá coverage a do toho neskutečnej pass rush.

Reagovat
niflheim

S tímhle by měl 5:0 i Tebow

Reagovat
Sali5

Čas na další INT

Reagovat
Chazy

Ale jako už vážně začínají bejt Broncos otravní

Reagovat
Sali5

Teď máme bye, potom přijde ten masakr, jak jsem ti už psal, tam dootravujem

Reagovat
Dawon

Reagovat
Swarley

Starks krásně, on si určitě to větší množství balonů zaslouží

Reagovat
niflheim

Denver

Reagovat
Chazy

Ještě nikdy sem neviděl, že by zmražení vyšlo

Když nepočítám to, jak Garrett zmrazil vlastního kickra

Reagovat
niflheim

Já si spíše pamatuju Atlantu v PO, kdy zmrazili u missnutého fg

Reagovat
Chazy

To jsem viděl mnohokrát, ale o to mi pochopitelně nešlo

Reagovat
Chazy

Tak co dáváte teď? Já si pojedu Cam vs Russell

Reagovat
Sali5

Asi se jdu natáhnout k Packers u TV, to teď potřebuju..

Reagovat
Trand

V TV Packers a na pc Seahawks, až skončí Lions proti Bears.

Reagovat
Dawon

urcite

Reagovat
Dawon

Cam

Reagovat
smazaný uživatel

Mate nekdo verohodnej stream na Seattle?

Reagovat
Chazy
Reagovat
smazaný uživatel

Díky moc

Reagovat
Trand

Megatrooooon

Reagovat
niflheim

Calvin

Reagovat
Chazy

Hele, Baltimore fakt dává šanci tomu Allenovi, co sem ho pick v keeperu

Reagovat
niflheim

Starks

Reagovat
Swarley

a Starks znova, hezky pěkně

Reagovat
kubys

Kurva Lacy hraj taky něco. Hlavně že vás mám oba, ale Starks trčí na lavičce.

Reagovat
Chazy

Kalilovi se stalo něco špatnýho to by byla obrovská ztráta

Reagovat
formic81

Smiiith

Reagovat
-Kopy-

to se povedlo

Reagovat
Mihi

Kaep krása inak zauhímavé, že dvaja najlepší WR sú práve z Ravens

Reagovat
Trand

Gates.

Reagovat
Dawon

co se stalo?

Reagovat
Trand

Nechytil míč, co normálně chytá na 4. down, těsně před endzonou Packers.

Reagovat
Dawon

jo tak, ja uz myslel, ze nake zraneni

Reagovat
Chazy

Bez dopování to nejde

Reagovat
Trand

Reagovat
formic81

ty ravens stojej za hovno

Reagovat
Trand

Před dvěma a půl roky hráli s vámi v superbowlu.

Reagovat
Dawon

Thomas je uzasny

Reagovat
Trand

Gordon je bust.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
I am Mancunian

gordon dneska uz druhy fumble, strasna lama

Reagovat
smazaný uživatel

To je neskutocne tie nase zranenia v ofenzive, aaron uz nema absolutne na koho...

Reagovat
Trand

Allen. Parádní letos-

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Chazy

Trvalo to 6 zápasů, ale konečně Graham ukázal něco typicky unikátního grahamovskýho

Reagovat
chowas

Reagovat
chowas

ricardo

Reagovat
Chazy

Woow, Hawks, sice mám radši flea flicker, ale i tohle je parádní trick play.

Pořád se udržuje systém, že hází QB na WR, všichni hrajou to, co uměj. Ideální trick play.

Reagovat
Dawon

Co ted jako delal ten CB?

Reagovat
Trand

Riveeers Snad to ještě bude zajímavý.

Reagovat
Dawon

Flacco

Reagovat
-Kopy-

vždyt tam nikdo nebyl od něj ? co to bylo

Reagovat
Dawon

taky nevim totalni zkrat

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ano... Mame vybornu OL

Reagovat
Chazy

jako jedna hra rozhoduje zápasy, tak jedna hra určuje kvality Olajn

Reagovat
Trand

Bych tě někdy chtěl vidět co bys říkal, kdybys fandil třeba momentálním Chargers/Rams/Seahawks. Jinak Chargers perfektní gameplan v útoku, zatím žádný sack.

Reagovat
Chazy

Hele, já fandím týmu se špatnou OL

Reagovat
Trand

Jo, sorry to bylo na OneLove.

Reagovat
Chazy

A kurva, formic udává trend

Reagovat
Trand

Už formicuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Keby som fanusik dnesnych chargers tak si poviem ze nasa OL je o level lepsia ako Packers

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo je to prva hra ktoru dnes nasa OL nezvladla, vsakze... Uz to tu hovorim treti zapas ak si si nevsimol.

Reagovat
Chazy

ok, tak pak nejde říct nic proti, když to píšeš ty

Reagovat
smazaný uživatel

Nie len to musis vyvratit, neviem kam pozeras ak tvrdis ze nasa OL hra dobre, ked to teraz najviac Aaron potrebuje lebo uz fakt neni na koho a chytaju to upratovacky tak si k nemu chodia ako sa im chce.

Reagovat
Chazy

Sorry, klidně to ber jako důkaz, že máš pravdu a že nemám argumenty, ale já už se s tebou prostě do žádnejch debat nehodlám pouštět, minimálně tak 50 dní

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si zacal debatu, dnes je OL Chargers!!! o level lepsia ako nasa. A ked to nevidis tak za to ja nemozem

Reagovat
Chazy

To se pleteš, já nezačal debatu, já ironicky shodil tvůj názor

Reagovat
smazaný uživatel

Tym padom si zhodil sam seba, ja fakt neviem aky zapas pozeras a ako chces obhajit to ze nasa OL hra dobre, ked ju dnes prekonala aj OL Chargers

Reagovat
Chazy

ty seš fakt zábavnej, jak se neumíš hodit do klidu prostě a furt si jedeš v tomhle tónu... jo, máš pravdu, shodil jsem sám sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ja som uplne v klude len vidim ze ty si nedokazes priznat ze v dacom nemas pravdu. To je vsetko.

Reagovat
Chazy

Já se na ten zápas nedívám, mě zajímal Wilson vs Newton. Od začátku se jen směju tomu, jak si při první příležitosti a pocitu, že si měl v tý diskuzi pravdu, okamžitě přiběh a začal na tu debatu odkazovat.

A dost řešení sraček, jdi radši fandit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak keby si sa pozeral nevysmial by si ma, cely zapas hra nahovno, nebolo to o tom jednom sacku a jednej hre. Keby je tak, pribehnem si prihriat polievocku po tom fumble gordona a naslednom utoku.

Reagovat
Trand

To máš pravdu, ale dlouhodobě mají Packers jednu z těch nejlepších v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Lenze ja to nepisem dlhodobo ale apelujem tu na posledne tri zapasy, ide to s nou dole vodou od zapasu k zapasu. A prave ked ju najviac kvoli zraneniam v utoku potrebujeme. A akonahle napisem ze hra zle som vysmiaty Chazym

Reagovat
kubys

Reagovat
Kowe

nevidíš to tak spíš jen kvůli tomu, že jsi zhýčkanej tou skvělou OL kterou máte a který teď jen nenaplňuje svoje kvality na 100% ?

Reagovat
Trand

Chargeeeers

Reagovat
Jerichoo

RIvers > Rodgers

Reagovat
Dawon

Tucker se poseru fakt, me mancunian v becku jeste nakonec porazi

Reagovat
I am Mancunian

a co ? sak som lepsi

Reagovat
Dawon

jojo, to potvrzujes svym poslednim mistem no

Reagovat
I am Mancunian

mam smolu no

Reagovat
Dawon

jako potom co predvedli moji a tvoji RB jsem fakt neveril, ze bych to mohl prohrat ale defka broncos a Dawson te vratili do hry, jeste to budou nervicky

Reagovat
I am Mancunian

to uz vyhras, ale defka broncos mi pravidelne robu najviac bodov

Reagovat
Kowe

heeej

Reagovat
Kowe

Víte co je vtipný? Defka Broncos neni jen nejlepším útočníkem samotnýho Broncos, ale i Mancuniana

Reagovat
Dawon

tos zas vzhledem k jejich vykonum neni az takove prekvapko no

Reagovat
I am Mancunian

ja som taky peyton b lizee

Reagovat
Kowe

já přinejlepším Kaepernick

Reagovat
Dawon

to spis ty si peyton, hrajes totalni picu ale vysledkove si na tom dobre

Reagovat
I am Mancunian

aspon som v tom neni sam

Reagovat
Chazy

Ok, tak mi vyšel over 41,5 na carolinu a seattle, ale nemůžu říct, že bych zpětně chápal, proč jsem to poslal

Reagovat
Dawon

ja tam mel samozrejme under no...nevim, fakt na ty overy/undery uz seru, to je silene jak to netrefuju

ale tech +7 na panthers vypada zatim slibne no, TD uz snad Hawks nedaji

Reagovat
Trand

Gano Je vidět, že to nový pravidlo ligu fakt zatraktivnilo.

Reagovat
Chazy

Už aby nějakej zápas byl zázračně srovnanej dvojminutovou ofenzívou na konci utkání, všichni se těšili na prodloužení a nedošlo k němu kvůli missnutýmu extra pointu. Pak si o tý vynucený a vyumělkovaný atraktivnosti pokecáme.

Reagovat
Trand

Nejsem příznivce toho novýho pravidla, ale to, co si od něj NFL slibovala asi splnilo.

Reagovat
Kowe

ale zase se v tomhle světle jeví taggnutí Gotska líp

Reagovat
Dawon

Secondary Ravens je fakt z jineho sveta

Reagovat
Dawon

Proc to ted Wilson zahazuje/utika do autu jako na jednu stranu chapu, ze nechce ztracet yardy sackem, ale tak 2:50 do konce uz na to snad sere pes, tady potrebuje at bezi cas

Reagovat
aither

Paaackers

Reagovat
Dawon

CAM

Reagovat
Trand

Caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammm

Reagovat
Dawon

CAAAAAAAM

Reagovat
Dawon

solidni fail ze strany Hawks ale...v podstate stejny fail jak minuly tyden s Eifertem, s kvalitnima TE maji silene problemy

Reagovat
Chazy

Cam je prostě jeden z nejlepších QB v NFL

Reagovat
I am Mancunian

nevedel som mu prijst na chut, ale tuto sesonu je skvely

Reagovat
Trand

A Rivers dnes taky super výkon.

Reagovat
Chazy

Snad nebude Dawon pošetilej a dá mi za něj toho Bena nebo Daltona.

Reagovat
Dawon

to ani tak nezalezi na me jako spis na Benove zdravi

Reagovat
I am Mancunian

olseeeeen

Reagovat
Kowe

Reagovat
C0br

lol, jsem ani nevěděl, že Smith dneska hraje... magor

Reagovat
Dawon

Kolik to meli v SB na konci 1. pulky? 26 sekund?

Reagovat
kubys

Lacy kurva, co to?

Reagovat
Trand

Panthers 5-0 a Seahawks 2-4, kdo by to před sezonou řekl.

Reagovat
Dawon

Kazdopadne po kolikate uz ztratili Hawks 10+ bodove vedeni v posledni dobe?

Reagovat
chowas

posledne stvrtiny nas zabijaju, vo vsetkych zapasoch co sme prehrali sme v priebehu 4. stvrtiny viedli

a to nas este proti Lions spasil Chancellor a rozhodcovia

Reagovat
I am Mancunian

super vyhra, aj ked sme mohli radsej tankovat

Reagovat
Trand
Reagovat
Chazy

Takle se to dělá

Reagovat
chowas

Reagovat
Trand

Rivers 43/64, 503 yardů, 2 TD. A to hraje poslední čtvrtinu bez nejlepšího receivera a WR2 je taky zraněný. A stejně to nestačí.

Reagovat
Trand

Jinak jeden z nejlepších zápasů, co jsem viděl, dneska to bylo vůbec celý super, Seahawks, Bears.

Reagovat
Chazy

Packeeeers

Aaronek ízy

Reagovat
smazaný uživatel

Packeeeeeeers

Reagovat
aither

Reagovat
Jerichoo

Skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Neuveritelny vykon Riversa, hold ani jeho rekordy nestacia na Aaronov priemerny zapas

Reagovat
Chazy

Nehraj si na Patriota, na to nemáte úspěchy

Reagovat
smazaný uživatel

Kto nas chce porazit musi nahadzat 600+ na zapas

Reagovat
Chazy

Protože se yardy získávaj jen vzduchem tvoje analýzy jsou vždy kvalitka

Reagovat
smazaný uživatel

Nabehat musi len 50... To je nic... Samozrejme ak sa zlepsi nasa tragicka OL dostaneme sa k 1000 y celkovo rekordny rivers nestaci na priemerneho aarona a ty tu nechapes preco sa z neho robi nadclovek. Studuj Chazy, studuj

Reagovat
Chazy

Jako uvědomuješ si, že já Packers a Aaronovi fandím

Reagovat
smazaný uživatel

Ako ja sa ti necudujem tomu sa nefandit ani neda

Reagovat
Chazy

Tak mě přestaň přesvědčovat o tom, že je Rodgers super a Packers taky, protože já to vím, já jen řek, že jsou horší jak Patriots, což prostě jsou... jako všichni. Ale není to kritika Packers ani Rodgerse.

Reagovat
smazaný uživatel

uz po dnesku ti toto ego splasne... Ste len bublina

Reagovat
Chazy

Možná jsme, ale od roku 2010 jsme nebyli horší jak vy ani jednou, takže minimálně v porovnání s váma je dnešek irelevantní

Reagovat
smazaný uživatel

Co bolo ma nezaujima. Oddnes ste uz len za nami. A na dnes uz z rypackami koncime chazy. Venuj sa svojmo Mordoru

Reagovat
Chazy

Neboj, já už pro tebe nic jinýho nemám mně se líbí, jak se vyjasnily ty směšný diskuze s tebou, kde si nebyl schopnej vnímat jedinej argument a psal si samý kktiny. Prostě nemáš Patriots rád, kdybys to napsal hned, mohli sme si to ušetřit.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes taka bola? Aku kokotinu som dnes napisal a to ze bojujem proti tvojej ,,nadradenosti,, neznamena ze nemam rad patriots. Len nemam rad tie namyslene kecy tipu sme lepsi a hotovo. A najust ti napisem ze ste neni. Uz len z principu.

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Chazy nemam rad patriots, ale len kvoli tebe, znechutil si mi ich

Reagovat
Chazy

To je dobře, stejně bysme tě mezi sebou nechtěli

Reagovat
smazaný uživatel

Ale fakt som az do momentu pokym si nenapisal ze ste lepsi a hotovo lebo ste neprechovaval voci Patriots nic negativne. Len som si spomenul na nas vzajomny minulorocny zapas. A na tvoje: od roku 2010 sme nebyli horsi ani jednou.

Reagovat
Chazy

Mě jen neznáš, já si 50% času dělám prdel, vtipkuju a provokuju. Osobně vůbec nevím, jestli jsme nejlepší a je mi to jedno fakt. Já si jenom stojím za tím, že je Brady letos nejlepší QB, víc nic, to je pro mě fakt, je k tomu hromada údajů a statistik. A může se to za tři kola změnit, taky jsem to psal, že je na to brzo, je to jen prozatimní dojem.

A tohle sice byla provokace, ale zas čistě tím, jak daleko jsme došli, tak my jsme dali za tu dobu SB, prohraný SB a 2 konference, takže vážně Ale ty provokace a sebevědomý kecy, to jsou prostě jen kecy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tie rypacky a to ze si robim prdel musis citit aj odomna a aj to tak brat. Ked to robis musis to vedet aj prijimat, bez utocenia

Reagovat
Chazy

Jestli je to tak, tak pardon

Reagovat
smazaný uživatel

Ber to cisto ako hecovanie, podpichovanie a srandu... Ved vidis ze je to vzdy mierene na teba, a vzdy sa chytis... Tak ako ja

Reagovat
Dawon

a on ten vzajemny zapas nejak ovlivnil nase vitezstvi v SB nad tymem, ktery vas vyradil? jsem tedka zmaten...nebyli ste loni ani nejlepsi ve svoji konferenci

Reagovat
smazaný uživatel

On napisal ze sme neboli ani raz lepsi ako vy. Tak minimalne v tom jednom zapase sme lepsi boli. Len to som napisal

Reagovat
Dawon

tak zajici se pocitaji az po honu, zejo

Reagovat
smazaný uživatel

Lenze v tom zapase sa z lovca stala korist, ze jo

Reagovat
Dawon

no jo, tak si muzete vecer v zime u krbu zavzpominat, jak ste nas tehda porazili a my se mezitim budem kochat prstenama

Reagovat
smazaný uživatel

Hovorim, cisto fanusikovia LOTR

Reagovat
I am Mancunian

mne ich tiez znechutil

Reagovat
Dawon

achjo

Reagovat
Jerichoo

mali ste šťastie že sa zranil Allen

Reagovat
niflheim

Tak pome.

Reagovat
Sali5

Jedem Colts

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnes sa konecne v unbeaten oddeli zrno od pliev... Cmoooon Colts

Reagovat
Dawon

zatim to teda vypada jak zacatek proti Steelers, slusny emental

Reagovat
Chazy

Moncrief já jsem hrozná píča, že jsem ho nekeepoval. I když zpětně ani nevím, místo koho sem si ho měl nechat.

Reagovat
Sali5

Ok, 1. drive moc pěkný, tak třeba dneska prohrajou jen o 20

Reagovat
Dawon

a ze ten TD musi hodit zrovna na kokota, ktery je proti me ve fante

Reagovat
I am Mancunian

hovorim ze som lepsi, easy

Reagovat
smazaný uživatel

21 zapasov nedali z prveho drajvu TD. Az proti mimozemstanom

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Sali5

Reagovat
Chazy

TOMMY FOOOTBAAALLLLL

Reagovat
Chazy

JULIAAAAAAAN

Reagovat
Dawon

desna zivacka

Reagovat
aither

Fanta pohřbena, dík Edelman

Reagovat
smazaný uživatel

Patriots hraju tieto kratke rychle hry od minulorocneho finale ci tak hrali aj skor?

Reagovat
Sali5

I dřív a jsou v tom teda parádní

Reagovat
smazaný uživatel

Ja len ze si pametam ako komentatory pri minulorocnom SB povedali ze tato ich hra totalne zaskocila Hawks. Tak som myslel ze je to nieco nove v ich ofenzive

Reagovat
Chazy

Tak jsme se do toho SB dostali, Brady prostě už nemá ruku, na 20 yardů netrefí skoro nic a ani nemá wide outa čistýho. Udělal ze sebe game managera a protože jeho čtení obran je unikátní, je to snad ještě lepší, jak co hrál, když tu ruku měl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teraz ukazal ze to este v ruke ma, len co po tom ked na tu hru niekto najde ucinnu obranu. Ale zatial sa fakt nik nechyta. A paci sa mi ako tym eliminujete vasu slabinu v OL.

Reagovat
Dawon

At ten malicek ufiknou, stejne je k nicemu

Reagovat
Chazy

moh by donýst JPP nějakou prskavku

Reagovat
Sali5

Pff se teď dívám na tu fantu.. dejte mi soupeře

Reagovat
Dawon

pristi tyden, uz se na tebe chystam

Reagovat
Sali5

Jj, tam máš šanci, to jsem prováhal na draftu docela

Reagovat
Dawon

tak na to asi nejde tak uplne myslet no, jinak to mas nadraftovane genialne, ten jeden tyden se proste da tak nejak prezit navic tak jak tak nejsi vubec bez sance

Reagovat
Sali5

Jj, pořád tam proti tobě budou Larry, Freeman a Barnidge, ale budou se muset trochu předvést i ostatní no

Reagovat
Chazy

Zranění Cannona? To už je nějakej vtip fakt.

Reagovat
Dawon

tam za chvili do OL budem stavet Gronka s takovou

Reagovat
Chazy

Peytonovka

Reagovat
chowas

nad 20y nic netrafi

Reagovat
Chazy

No tak na rovinu, ten míč letěl asi 10 metrů za hráče

Reagovat
Sali5

To je od této sezóny co? Pick six, INT nebo "kachna"?

Reagovat
Chazy

ok, dobrá připomínka, bude to potřeba specifikovat

Reagovat
smazaný uživatel

To bola bomba od Bradyho

Reagovat
Dawon

Brady se ale podle me hrozne zlepsil v praci nohou uvnitr kapsy za posledni rok cca

Reagovat
Chazy

http://i.imgur.com/nlhaNjJ.gif

Říkám furt, že to začlo tímhle

Reagovat
Dawon

jojo ikdyz ted asi mohl pro ten 1. down dobehnout, zdalo se mi, ze tam byla celkem dira

Reagovat
Chazy

No tak to opravdu nečekej až do PO

Reagovat
smazaný uživatel

sak sa aj ma od koho ucit

Reagovat
Chazy

Easley

Prostě kombinace Gators a Patriots nemůže dopadnout špatně

Reagovat
Trand

Nemůžou na sportu už vypnout tu hudbu?

Reagovat
Chazy

Ok, tak to je dobrej první INT v sezoně

Reagovat
Chazy

Jak může Edelman udělat takovou kokotinu ale.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz si pomaly prepisuj nickname

Reagovat
smazaný uživatel

Chazy aj mam zacat?

Reagovat
Trand

Schaub

Reagovat
Sali5

Reagovat
I am Mancunian

hahaha

Reagovat
Dawon

co to kurva pica delas Juliane

Reagovat
Dawon

ty vole takova Nifovka

Reagovat
Chazy

Ježiš, to zas ne, jak by moh nif vyrazit míč do vzduchu, když by ho nedokázal rukou trefit

Spíš se určitě kouká kowe, ten si libuje v tom kurvení zápasů

Reagovat
Chazy

Taková Greenovinka prostě, nechápu, neskutečná blbost. jedna věc je nechytit pas, ale co to jako bylo za pokus, jak ho vyrazil.

Reagovat
C0br

Brady in decline? Catch the midnight news on Fox.

Reagovat
Chazy

No to je paráda

Reagovat
Sali5

WTF

Reagovat
I am Mancunian

hahaha onsideee, len im dajte

Reagovat
Dawon

jezis do pice

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitny zaaaarez teraz

Reagovat
I am Mancunian

tak to si robia picu toto

Reagovat
smazaný uživatel

A maj ich rad!

Reagovat
I am Mancunian

len podvody same a este ich aj rozhodca tlaci

Reagovat
Dawon

Reagovat
Chazy

BLOUNTÍÍÍÍÍK

Reagovat
Dawon

uz bylo nacase

Reagovat
Chazy

ízy

Reagovat
I am Mancunian

no nic, toto mozem jebat, colts nemaju sancu, ked tam proti nim hraju aj sudi

Reagovat
Chazy

Tyvoe, ten dort jako podfouklej míč, to chci na narozky

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapem naco je tam 365 rozhodcov, 600 kamier, 800 celendzov, kapesniky a podobne... Ked aj tak robia taketo chyby... Z istych 10:17 alebo 10:21 je 17:14....

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
chowas

Luck

Reagovat
Dawon

EDELMAN

Reagovat
chowas

Reagovat
Chazy

To byl drive fakt i ten FG je nakonec zázrak, skvělej playcalling.

Každopádně ty PI se dneska posuzujou zvláštně, strašně citlivě. Ale na obě strany

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim se docela drzis. Zacinam mit strach,ze me porazis

Reagovat
Chazy

No, osobně budu radši, když Luck udělá 4 inty a vyhraješ ty

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rad, ze na to mame stejny nazor

Reagovat
Dawon

jezis tyhle interferencky

Reagovat
Chazy

Zas asi by bylo vyloženě nefér zakončit jako TD tak ultrakostrbatej drive

Reagovat
Chazy

A tak tohle byl naopak velice sympatickej drive

Reagovat
chowas

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tam Colts nacvicovali? Takova picovina

Reagovat
niflheim

Butler škoda, to mohl být krásný int.

Reagovat
niflheim

Reagovat
niflheim

Collinsssssssssssssssssssssssss

Reagovat
niflheim

Gronk

Reagovat
Chazy

Ok no, tak jsme si zalaškovali s myšlenkou, že by tohle Pats mohli prohrát, trochu naivně si zasnili a zas se vrátíme na zem. Prostě to je furt dokola s Colts, 0-5 od nástupu Lucka do NFL. Ale i tak asi je potřeba říct, že z těch zápasů to byl jejich nejlepší, rozhodně už byli ve hře, i když nakonec ofenzivně dali jen 2 TD a v druhým poločase neuhráli vůbec nic až do garbage time, kde dali ten třetí.

Patricia a Bill zaslouží absolutorium, překopání game planu o poločasu čistá genialita. Akorát ty zranění dpč... je jich už trochu srandovně moc, v lajně už hráči docházej podobně jak v secnodary. A samozřejmě děkujeme Colts za ten pokus o fake. ale je to pěkná hra, v NFL se moc nevidí

Reagovat
kubys

Díky, Blounte

Reagovat
kubys

Jinak zmiňuje se Riversův franchise record, ale tabulky přepisoval včera i Aaron.

http://www.foxsports.com/nfl/story/green-bay-packers-aaron-rodgers-30000-yards-fastest-nfl-history-101815

Reagovat
Dawon

ehm...co to prosim delali colts pri tom "puntu"?

Reagovat
niflheim

To neví asi nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

Esteze mame tento tyzden bye week, vcera to od nas bol prispaty vykon, jediny koho treba pochvalit je Starks, aj ked ten jeho dlhy TD bol z velkej casti dielom nahody. Snad sa do dalsieho zapasu da co najviac hracov doporiadku. 6-0 je krasnych ale vcerajsok nam ukazal ze ak chceme ist daleko tento rok tak je sakra na com pracovat. Cmooooooooon Packers

Reagovat
Kowe

Do prdele já to zaspal hlavně že jsem tu ještě ve 2:15 byl

každopádně jsem o nic nepřišel, výsledek byl jasnej.

Reagovat
Chazy

vlastně si přišel o dost, hrozně debilní zápas to byl

Reagovat
Kowe

No ten int Julese byl fakt pitomej, ale všechno to překril ten skvělej 4th down Colts btw. co chtěli hrát?

Reagovat
Chazy

Říká se tomu swinging gate, ani na college to moc nevidíš. Řek bych, že jediným smyslem je nejspíš zmatení obrany prostě, donutíš ji rozestavit se tak podivně, že by měli na něco zapomenout, protože to není ortodoxní hra a měl bys tam mít výhodu, že si jedinej na hřišti, kdo je na ní připravenej, většina hráčů proti tomu asi nikdy nestála. Když nechaj moc volný to klubko hráčů na jedný straně, hodíš tam, když zas nechaj volnej box, poběžíš, taky může bejt volnej někdo někde jinde. Jako v NFL bych takovou krávovinu nečekal ale podle všeho nechtěli vůbec rozehrát, spíš jen donutit nás vzít si TO nebo udělat penaltu.

Reagovat
Kowe

jo podle rozestavení asi nechtěli, jinak si nedovedu představit proč ti dva šašci stáli tak blízko sebe. To by byl skoro jistej sack.

Reagovat
Chazy

No vidíš, to máš úplnou pravdu. Já hlavně úplně zapomněl, že ta hra existuje, sám bych si na ni v životě nevzpomněl, ani na název, přitom jsem ju znal, protože Oregon to hrával pod Chipem. Vlastně jak sem házel Trand to video s tím podivným snapem, tak ten skórující hráč taky stál swinging gate, jestli se nepletu, ale vůbec mi to nedošlo. Teď se objevuje spousta videí z povedenejch provedení, protože to prostě žádnej vynález Colts není, jenom vyzkoušení na obránce NFL je neobvyklý.

https://twitter.com/BlackBearsFB/status/656097488907190273

Reagovat
Dawon

mozna to pouzili jenom protoze to ma v nazvu "gate"

Reagovat
Chazy

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_most_wins_by_a_National_Football_League_starting_quarterback

Peyton už jen kousíček od dalšího rekordu i když za ten způsob, jak to dělá letos, by zasloužil, aby ho pak někdo překonal

Doporučuju taky seřadit podle Pct - ty rozdíly na čele jsou bizarní.

Reagovat
Kowe

GOAT je šíleně uskočenej všem ostatním

Reagovat
Eric_The_King

Brady ho překoná ale ještě

Reagovat
Busby babes

http://geekologie.com/2014/02/well-executed-star-wars-themed-nfl-footb.php

All 32 NFL Teams' Star Wars Themed Football Helmets

Reagovat
Kowe

jedna faktická: Siths ani Jedis se nepoužívá

Reagovat
Dawon

Reagovat
Chazy

dost příšerný

Reagovat
niflheim

Reagovat
I am Mancunian

beckhaaam

Reagovat
Dawon

V suchym udrzena vyhra

Reagovat
Dawon

Mas tam ten trade chazy

Reagovat
Chazy

Super tak snad to oběma pomůže, aspoň se vyhnu tradování pro Peytona, ono po tom posledním výkonu bych do toho snad ani nešel

Reagovat
Kowe

Reagovat
Tomoro

C-lizeee shanim nejakeho lepsiho WR na oplatku nabizim treba Riverse.. cekam na pripadne nabidky

Reagovat
Jerichoo

Decker? V každom zápase dá TD

Reagovat
Trand

Keeper je hezky vyrovnaný.

Reagovat
niflheim

Dvě trapné prohry za sebou, už aby byl BIg Ben zpátky

Reagovat
Eric_The_King

A áčko moc hezky drtíme

Reagovat
Chazy

Jako ty ses kompletně posral prostě. Já sem na to zrovna dneska koukal, když si tam 6-0 a ta tvoje kariérní bilance je úplně směšná:

Belizée 2013: 10-3, první místo, vyhraný PO, postup

Alizée 2014: 9-4, první místo, vyhraný PO

Alizée 2015: 6-0

Já to nechápu, furt beru NFL fantasy do značný míry jako hru náhody, ale ty si to tady fakt jinak vodíš

Reagovat
Eric_The_King

Ještě ti tam chybí loni finále keepru . Jinak to taky nechápu. Ještě když zvážím, že znám tak desetinu hráčů co ty, Niff nebo Trand .

Asi mi ale sedí ten formát, že je jasné, za co jsou body a dobrou prací s FA a analýzou, které hráče je lepší nasadit můžeš získat dost výhodu. V NHL fantě jsem zas z asi šesti lig, co jsem kdy hrál, udělal aspoň PO jenom jednou .

Reagovat
Trand

Eric je borec dlouhodobě, já se zas letos na to poprvý připravil a tak si říkám, že jsem nemusel bejt tak hroznej v keeperu loni, kdybych se na to loni připravil. Podcenil jsem to, letos už jsem si fakt četl články a analýzy a tak. Ale třeba co se týká rozhodování, kdo bude hrát, nechávám to většinou na osobním pocitu. Každopádně třeba to, že mám v áčku Freemana je fakt štěstí no, já ho vlastně ani nechtěl.

Reagovat
Chazy

Njn, máš to letos pěkný, chválím jako já se připravuju pořádně každoročně, taky já sem s těma výsledkama nakonec víceméně spokojenej:

http://profiles.sports.yahoo.com/user/ZLKGYGVJZXZJUST4P6O7SS74DQ

U toho fotbalu prostě mám 9 lig, z toho 6 PO, 4 trofeje a 2 celkový výhry, což tak nějak odpovídá tomu, co čekám a letos to vypadá na 2-4 PO ze 4 lig zatím, což zas zapadá do těch čísel. Ale nic to nemění na tom, že Eric si jede úplně vlastní soutěž a nakládá nám úplně všem, co to hrajeme. A když postavil nejlepší/jeden z nejlepších týmů už třetí rok v řadě, tak to fakt něco ukazuje.

Reagovat
Eric_The_King

První rok za mě draftoval autopick, byl jsem zrovna někde u moře . A v keeperu jsem si to zkurvil, protože jsem draftoval nadranej na mobilu. Ale jinak se mi daří no, nechápu to pořád

Reagovat
Dawon

mel bys jit hrat ty americke fanty o penize

Reagovat
Chazy

Jj a zrovna tam by se ukázalo, že to byla vždycky haluz

Reagovat
Eric_The_King

Leda, že bych hrál o prachy jenom s váma

Reagovat
miky10

Alizée sem vyhrál základní část já loni ne?

Reagovat
Chazy

A, to máš pravdu, pardon on měl jen bye

Reagovat
smazaný uživatel

Takova haluz. Budu muset tenhle tyden porazit Saliho

Reagovat
Sali5

*příští týden, to bude pěkný souboj no, ale jako já asi tenhle týden prohraju, pokud nezahrajou hodně dobře lavičkáři

Reagovat
smazaný uživatel

pokud ti do ty doby neumre minimalne jeden RB, tak to pro tebe urcite bude peknej souboj, pro me zas tak ne

Reagovat
niflheim
Reagovat
smazaný uživatel

Defka Phily 19 bodov ale s tym Andersonom mi uz dochadzaju nervy poslednu sancu mu davam po bye week, ak nespravi 15+ ponukam ho na trade

Reagovat
Trand

Sháním RB v defense lize, kdybyste někdo chtěl někoho ode mě, můžeme se domluvit. Smutný, že 1. week mi startoval Charles a Hill a teď mi bude hrát Antonio Andrews a David Johnson.

Reagovat
formic81

mozna Carlos Hyde co ty na to?

Reagovat
niflheim

Lammar Miller nebo Murray?

Reagovat
Trand

Napis do zprávy, koho by sis za ně představoval.

Reagovat
niflheim

Viděl bych to asi na nějakého defenzivního hráče, ještě napíšu.

Reagovat
Barm@n

Když jsme u těch nabídek ve fantasy - v áčku se mi na soupisce sešli Gates a Olsen, takže kdyby mi někdo chtěl ulehčit každotýdenní dilema o tom, koho nasadit, tak může poslat odpovídající nabídku s WR. Ačkoliv furt přemýšlím, že bych si je nechal oba (už jen abych neposílil konkurenci ).

Reagovat
Maresma

Já bych v keeperu uvítal nějakýho normálního TE..

Reagovat
Maresma

Nabídl bych třeba Jonathana Stewarta

Reagovat
Mihi

Ponúkam Gatesa+6.kolo za 1.kolo na drafte

Reagovat
Chazy

Já vole neprodal za první kolo ani Cookse, určitě půjde padesátiletej TE.

Reagovat
Mihi

Tak treba vyskusat extrem a cisla ma Gates top medzi TE

Reagovat
Maresma

za Gatese ti dám možná tak Hillmana, ne první kolo.

Reagovat
Mihi

No vidis ze sa dohodneme, Hillmana by som bral.

Reagovat
Maresma

I když nevím no, aby Gates neskončil po sezóně

Reagovat
Mihi

Ako chceš no, ak by si ho nahodou chcel tak ho za toho Hillmana vymenim

Reagovat
Maresma

Ok, já to ještě promyslím. Stejně Hillman má teď bye, tak kdyžtak na další week.

Reagovat
Maresma

Wittena nedáš?

Reagovat
Mihi

za čo?

Reagovat
Maresma

Za hillmana nebo klidně bych ti dal Hillmana za nejaky 3. kolo

Reagovat
Mihi

Ok, Hillman - Witten, posielam ti trade.

Reagovat
Maresma

Reagovat
Dawon

Posrane bye tydny v defce musim dropnout pulku tymu abych vubec postavil hrajici hrace na vsechny pozice

Reagovat
Dawon

8 lidi bye v jednom tydnu, parada, perte to do me

Reagovat
Swarley

je vidět, že jsi člověk co myslí do budoucna

Reagovat
Dawon

priznam se bez muceni, ze na bye vetsinou pri vyberu tymu nejak extra nekoukam no

Reagovat
Kowe

já se na to zaměřil a co z toho mám že..

Reagovat
Trand

Fred a Lynch.

Reagovat
Chazy

Heh, docela přestřelka o Diggse v keeperu

Reagovat
Eric_The_King

Kikoti, těsně jsem nestihl bidovat a navíc mi Trand vzal defku Steelers

Reagovat
Trand

Příští týden ti ji pustím, mam Denver a toho se zbavovat nechci. To bude ještě lepší keeper než Gostk.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, že jsem ho měl ve watchlistu už minulej tejden a mohl jsem ho v pohodě sebrat..

Reagovat
Chazy

To já ho tam mám už tak od června a klidně sem ho moh i draftovat

Reagovat
Trand

To já ho tam neměl vůbec a ta cena mi přijde stejně moc.

Reagovat
Chazy

Mike Wallace compared rookie WR Stefon Diggs' skill set to a young Antonio Brown.

!

Reagovat
Trand

Tak to už je pro mě hned něco jinýho.

Reagovat
Chazy
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele