Premier League - souhrn 16. kola

14.12.2013, 15:45, aktualizováno 15.12.2013, 18:59
Komentáře a souhrny
Arsenal v přestřelce padl na hřišti Manchesteru City a v čele už má náskok jen dva body jelikož Chelsea si poradila s Crystalem Palace a Liverpool v neděli deklasoval Tottenham na jeho hřišti. Everton si proti Fulhamu připsal další výhru, Cardiff zdolal West Bromwich. Manchester United uspěl na Aston Ville, na čtyřech stadionech se zrodily remízy...

Tottenham Hotspur - Liverpool FC 0:5

15.12.2013 17:00

Góly: 18. Luis Suárez, 40. Jordan Henderson, 75. Jon Flanagan, 84. Luis Suárez, 89. Raheem Sterling

Žádný Gerrard, žádný Sturridge? Žádný problém. Villas-Boasův Tottenham si připisuje na konto další trapný výsledek, tentokrát rovnou z vlastního hřiště, kde vysoko 0:5 podlehl Liverpoolu. V jeho dresu - pokolikáté už - řádil Luis Suárez; tentokrát nechyběl u žádné branky svého týmu, když zaznamenal dva góly a tři asistence...

Nové tetování Coutinhovo (v českém znění) praví "Nikdy nepřestaň snít". A pravdou je, že o takovém výsledku se zřejmě ani brazilskému snílkovi nemohlo snít. Spurs nakonec do dnešního šlágru museli nastoupit bez obou elitních stoperů, Vertonghena s Chiricheşem, a podle toho to také vypadalo. Defenzíva Tottenhamu působila od začátku poněkud rozháraně, nezvládala pokrývat odrazy, obránci Spurs byli na leckterém místě pozdě, leckoho nestíhali.

Sterling proto takhle mohl po čtvrthodině hry zavařit Llorisovi ze značně ztíženého úhlu a levá strana londýnského celku, kterou dnes obhospodařovával Naughton, obecně budila dojem něčeho nesmírně zranitelného. Všechno jako by tahal Raheem Sterling.

První gól zápasu každopádně tak jako tak pocházel z dílny staré známé firmy jménem Luis Suárez. Ten v koncovce opět prokázal prvotřídní přehled a klid, když na Dawsonův dobrý obranný skluz navázal mrštný Henderson a uruguayský šutér se rázem ocitl sám před Llorisem. To se nesmí stávat. A ono se stalo...i podruhé, v krátkém časovém rozmezí. Ve 22. minutě totiž pro změnu Sterling rýsoval přesnou kolmici, alternující kapitán perfektně načasoval záběh za obrannou linii soupeře a vzápětí u Llorise divže nepochodil se snahou o "jesličky".

Defenzivní fáze hry Kohoutů dnes skřípala prakticky na všech frontách, což jedině podtrhla pátá žlutá karta Dawsona v tomto ročníku (a tedy automatická absence v příštím ligovém klání). A těch důkazů bylo více. Suárez měl na hřišti naprostou volnost, čehož v 27. minutě opět využil k úprku za obranu, aby tentokrát pod sebou hledal Coutinha. Jeho kostrbatá rána doskotačila na břevno.

Spurs se k první příležitosti propracovali až po půlhodině hry, když si trestuhodně nehlídaný Chadli doskočil pro Holtbyho centr od rohového praporku. Německý špílmachr se mimochodem na hrací plochu dostal teprve o pár okamžiků dříve, když nahradil zraněného Sandra. To pochopitelně znamenalo jenom další problémy pro defenzivní složku domácího mužstva, které rázem na placu nemělo žádného vyloženě defenzivně laděného středopolaře.

A dozadu nejen v důsledku toho hořelo i nadále. Suárez již potřetí za zadní linií Tottenhamu napáchal další porci neplechy ve 33. minutě, když jej navíc podpořil Lloris svou rozpačitou hlavičkou. Francouzský brankář se pak nicméně stihl vrátit na své místo a Uruguayce vychytal. Na druhé straně odpovídal aktivní (a nejlepší Kohout) Chadli, jenž zleva krásně našel Holtbyho, jehož koncovce už scházela přesnost.

Góly ovšem nadále střílel akorát Liverpool. Ve 40. minutě Lloris sice dělal, co mohl, a odmítl Hendersona i posléze vyloženě "gumovým" skokem Suáreze, jenže napotřetí se už pouze musel spoléhat na Dawsona u levé tyčky - kudy Henderson přeci jen s úspěchem propasíroval svůj projektil do sítě, 0:2.

Do kabin tedy hráče v bílém doprovázel zasloužený pískot, z útrob stadionu se už ale vrátil aspoň částečně proměněný Boasův soubor. Soldado okamžitě neproměnil solidní šanci, přesto to byl znovu Liverpool, kdo byl ve stále sílícím dešti blíže další brance. Po 50. minutách doslova z pár decimetrů natrefil na tyč Mamadou Sakho.

Největší "krizovka" Liverpoolu nadešla zřejmě v 59. minutě, kdy se nejprve dala pískat penalta na Soldada, aby vzápětí s velmi obětavým blokem proti Lennonovi přišel. Jenže hned poté se Reds mohlo docela dobře ulevit: v 63. minutě kickboxer Paulinho vysloveně skopl Suáreze, a jakkoliv se divil on i jeho přímý nadřízený Villas-Boas, rozhodčího Jonathana Mosse lze za přímou červenou kartu jedině pochválit. Nebezpečný zákrok a zcela po zásluze také první ligové vyloučení pro Tottenham.

Posléze se už víceméně jen dohrávalo, což si pochopitelně spíše užívali fanoušci Liverpoolu. Těm se navíc musel proběhnout nejeden "mrazík" po zádech, když v 78. minutě doslova zatloukl třetí hřebíček do rakve Tottenhamu hostující odchovanec Jon Flanagan. K tomu propadl přízemní centr z pravé strany a on nekompromisně od tyče, do břevna a zpátky do tyče ještě jednou rozvlnil síť napnutou za Llorisovými zády.

Ovšem ne naposledy, tím kohoutí tragédie nekončila. V 84. minutě to byl pro změnu obvyklý podezřelý, jemuž překrásně dloubl míč do úniku Luis Alberto a po jeho vzoru zakončoval také sám nejlepší střelec Premier League. Parádní lob znamenal Suárezův 17. gól v tomto ročníku. A pátý klínec dodal Raheem Sterling, tentokrát za využití Suárezovy geniální asistence. A rovněž mladý křídelník, jehož dnes z tribuny pozoroval manažer reprezentace Roy Hodgson, si svou trefu maximálně zasloužil.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Manchester United 0:3

15.12.2013 14:30

Góly: 15. Danny Welbeck, 18. Danny Welbeck, 52. Tom Cleverley

Že by se začalo blýskat na lepší časy? Manchester United po dvou porážkách v řadě a čtyřech zápasech bez vítězství konečně získal v utkání všechny tři body. Ve Villa Parku se zaskvěl Danny Welbeck, který Guzanovo konto zatížil dvěma góly.

Oba vstřelil už v samotném úvodu utkání. Po čtvrthodině hry slavil se spoluhráči poprvé, když vytěžil ze skvělé práce Valencii. Rychlý křídelník utekl dvěma soupeřům u pravé lajny a do jeho centru položil ve vápně hlavu Januzaj. Od něj šel míč do tyčky, ale dorážku dokázal nasměrovat do sítě Welbeck.

Za tři minuty skóroval mladý Angličan znovu. Opět u toho byl Luis Antonio Valencia, jenž zopakoval centr od pravé lajny a Welbeck skluzem zvýšil už na 2:0.

Do poločasu se dvě hlavní postavy utkání dostaly do šance ještě jednou - Valencia se vyskytl sám před Guzanem, ale místo střely ještě podivně hledal pod sebou spoluhráče. Welbeck pak mířil na gólmana sám z křídla, ale netrefil branku.

Třetí gól dali United až po poločase. Postaral se o něj Tom Cleverley, který využil chybné rozehrávky domácích a po skvělém pasu od Rooneyho prostřelil Guzana. Welbeck nakonec mohl dokonat hattrick zhruba dvacet minut před koncem, jenže s prázdnou brankou si nepotykal a míč poslal nad břevno.

Více informací k zápasu

Norwich City - Swansea City 1:1

15.12.2013 14:30

Góly: 45+4. Gary Hooper - 12. Nathan Dyer

Střetnutí Norwiche se Swansea výjimečně tolik nebavilo a nenabídlo ani ty "povinné" čtyři branky. Místo toho se narodila ne zrovna záživná remíza 1:1 s góly pouze z prvního poločasu. Po pauze už akorát za zlepšené Kanárky hlavičkoval do břevna Turner...

Zpočátku si Swans naprosto přivlastnili Carrow Road; v první dvacetiminutovce Norwich deptali vysokým procentem držení míče a nenechalo ho ani omylem přiblížit se k Vormově kleci. Tam se vlastně Kanárci během úvodní půlhodiny podívali všehovšudy jednou, aby se pouze marně dožadovali penalty po omylem nastřelené ruce Rangela. Jinak Canaries zejména v ofenzivní fázi neudělali nic správně, zatímco soupeř byl za každých okolností v klidu a nad věcí.

To neplatilo akorát pro 35. minutu a Ashleyho Williamse; respektive platilo, ale přespříliš. Velšský zadák si totiž až moc bohorovně kryl míč před Hooper, nechal se od balonu odtlačit a bývalý kanonýr Celtiku mohl jít sám na Vorma. Činil tak nicméně z velkého úhlu, přičemž nizozemský brankář Hoopera dobrou poziční hrou přinutil k ucuknutí více do hloubi pole, a tudíž vytvoření značně nevýhodné střelecké pozice. Z ní pak Hooper ani vymezený prostor netrefil.

Konec poločasu notně poznamenala nosítka, která musela na trávník v souvislosti s bezvládně ležícím a umělý kyslík potřebujícím Nathanem Dyerem. Možná i proto ihned poté z rohu malátné počínání Swansea málem ztrestal Fer, když mezi nohami soupeře píchl balon pod břevno a s heroickou záchrannou hlavičkou se musel vytasit Williams.

Zároveň se kvůli dlouhému ošetřování nastavovalo až šest minut, pročež Kanárci přeci jen stihli ještě do pauzy srovnat. Ke čtvrté trefě v šesti zápasech se totiž po ideálním sklepnutí Elmandera nadechl Gary Hooper - a opět to byla prvotřídní záležitost. Tentokrát si skotský forvard hrudí citlivě posunul míč kus před sebe a jedním plynulým pohybem překrásně zacílil pod břevno.

Začátkem druhého dějství Norwich celkem očekávaně stavěl na euforii nabyté z konce předešlé části. Po standardce okamžitě hlavičkoval vedle Bassong, pak se ale duel opětovně vrátil ke svému vrcholně nevzrušivému standardu. Dál si obě strany nebyly schopné tvořit gólové možnosti, a pokud někdo vypadal v útočné fáze lépe, bylo to i nadále Swansea.

Norwich měl nicméně pořád své standardky jakožto konstantní hrozbu, což se znovu ukázalo po 68 minutách. Tehdy dokonce Turner na Vormův nevýrazný box ve stísněných podmínkách navázal hlavičkou do břevna. A vyznamenat se brzy musel také Vorm, když Fer jemným dotykem připravil "loženku" pro Hoopera - nizozemský brankář se však po své levici vrhl v obří rychlosti.

V závěru utkání ještě Bony v situaci 2 na 2 trestuhodně opomněl výhodněji postaveného Shelveyho, aby minul Ruddyho svatyni, a sám exliverpoolský záložník si mohl spravit chuť hned vzápětí. Výhra Swansea by se ovšem vzhledem k vývoji zejména druhé části stejně zdála být nespravedlivým výstupem, takhle toto nedělní klání vyústilo ve slušivou remízu.

Více informací k zápasu

Hull City - Stoke City 0:0

14.12.2013 18:30

Góly: -

Potters dál pokračují v nepřesvědčivých venkovních výkonech a od měsíce srpna pořád čekají na svou druhou výhru na cestách. Proti Hullu přitom ke třem bodům ani moc nepřičichli, v nepříliš zajímavém utkání to byl především domácí celek, kdo usiloval o vstřelení branky. Výsledkem je nicméně tak jako tak přiléhavá bezbranková remíza.

Především první půlka nezaujatého diváka snad ani nemohla přimět k zapálenému sledování. Před oběma brankami byl po většinu času naprostý klid. Každopádně pokud už nějaký brankář měl být povolán do akce, mohli jste si vsadit na nakonec dostatečně zdravého Asmira Begoviće ze Stoku. Ten musel v jednu chvíli vyrážet nad břevno pozoruhodný volej Elmohamadyho, jindy se zase při zemi vrhal po střele Sagba a svým dílem (nepřesnou hlavičkou) přispěl rovněž stoper Davies.

Bezúspěšně kombinující Potters se jakž takž osmělili až po přestávce, když například po rohu kolenem zakončoval Shawcross. Dále ovšem platilo, že se McGregor mezi třemi tyčemi poněkud nudil - neprověřil ho ani zbytečně sólující Arnautović ani nepřesně pálící Ireland. Teprve v závěrečné 20minutovce se hosté dostali k pořádné příležitosti; a to hned k té se značným gólovým potenciálem.

Po McGregorově zákroku proti Crouchově hlavičce a pohodlné dorážce vlastně ve skutečnosti Ireland užuž slavil, nebýt odmávaného ofsajdu. A nedaleko ukořistění lehce nezasloužené výhry byl ke konci také stoper Shawcross, jehož hlavičkovaný projektil lízal horní tyčku domácí klece.

Více informací k zápasu

West Ham United - Sunderland AFC 0:0

14.12.2013 16:00

Góly: -

Tolik příhodné. Bezgólová plichta mezi West Hamem a Sunderlandem se klidně dala očekávat a také se bez debat dostavila. Hammers takto zažili víc bezbrankových remíz než celá německá Bundesliga, zatímco Black Cats dál čekají na první venkovní zásah od měsíce srpna. A návdavkem si samozřejmě nijak zvlášť nepolepšili v boji o záchranu, oba...

Kladiváři popravdě od tohoto mače ani nemohli očekávat žádné zázraky. Zase se jim to totiž "pěkně" sešlo, když se k Reidovi s Carrollem čerstvě na seznam nedostupných hráčů připojili také Downing a suspendovaný Nolan. Z toho potom pramenila permanentní převaha Sunderlandu, který ovšem - stejně jako soupeř po většinu zápasů letošního ročníku - postrádal cit a naléhavost ve finální fázi.

To předznamenal Altidore již po pár sekundách hry, když využil mírného ofsajdového postavení k lehce štiplavé koncovce z těžšího úhlu, a pokračoval zejména Borini se svým zpackaným sólovým únikem. Ve 34. minutě byl potom Jaaskelainen konečně doopravdy v úzkých, aby nakonec proti Bardsleyho pumelici z 25 metrů povolával do zbraně horní tyč své branky.

Těsně před pauzou se Jaaskelainen vytahoval se zákrokem proti další dalekonosné ráně Cattermolea a teprve po obrátce si začali větší šance tvořit také domácí. Za ty dosud promluvil všehovšudy Demel se svým neregulérním gólem, pak jej neváhali doplnit ještě nepřesně hlavičkující Cole a McCartney se svým polocentrem-polostřelou.

V dresu Sunderlandu se zdánlivě nevyhnutelné bezbrankové skóre po přestávce snažil odpálkovat například Ki Sung-Yueng, proti jeho solidní střele se ale opět vyznamenal Jaaskelainen.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Southampton FC 1:1

14.12.2013 16:00

Góly: 27. Yoan Gouffran - 65. Jay Rodriguez

Newcastle nevyužil skvělé formy ani přivítání oblíbeného hosta a o body se tak podělil se Southamptonem. Důležité klání mezi sousedy v tabulce přineslo záživný fotbal, ve kterém nebylo nouze o ofenzivní choutky, skvěle připravenou defenzívu, ani o rozhodčího, jehož Sissoko složil přesným úderem na zem.

Úvodních deset minut patřilo Strakám, které neustále obletovaly vápno hostů, k první vážnější šanci se ovšem dostaly až po probuzení Svatých, kteří uklidňovali tempo pomalou rozehrávkou. Ve 12. minutě ukradl přízemní centr Gazzanigovi Gouffran, jenž přihrál pod sebe na volného Rémyho, ten ovšem trefil pouze zachraňujícího obránce na brankové čáře.

Hosté sice úspěšně drželi balón většinou na svých kopačkách, jejich počínání v útoku bylo ovšem bezzubé. A ve 27. minutě byli potrestáni, když přímý kop z poloviny hřiště posunul Williamson, míč propadl za obranu na Gouffrana, ten zachoval chladnou hlavu, obešel brankáře a do prázdné otevřel skóre.

Jasný prim hrály obrany obou celků, kromě solidní organizace se útočníkům nedařilo ani v souboji jeden na jednoho. Šancí bylo poskrovnu a diváky tak nadchl až ve 41. minutě Anita, který jednou kličkou vnikl do vápna, kde si uchvacujícím způsobem poradil s dvěma nalepenými obránci, aby nakonec mezi nohama Hooivelda přihrával pod sebe na penaltu. Právem se pak zlobil na své spoluhráče, kteří nezabrali výborný volný prostor.

Druhá půle přinesla hru jako na houpačce a oba brankáři byli v neustálém nebezpečí. Přesto první výrazná šance rozechvěla ochozy až v 63. minutě, kdy si Davis pravačkou zpracoval balón a levačkou okamžitě vypálil z třiadvaceti metrů do tyčky za letícím Krulem.

Za dvě minuty už se ale mohl radovat. Rychlý break táhl Rodriguez, který lehce roztáhl hru na Davise, jenž mu okamžitě vracel na hranici ofsajdu. Dokonale načasovanou přihrávku pak anglický útočník proměnil ve vyrovnávací gól, když uspěl tváří v tvář brankáři.

Stejný hráč mohl v 72. minutě dokonce otočit, po centru Lovrena jedovatě hlavičkoval, Krul však na poslední chvíli zakročil. Na druhé straně se o rozruch postaral Gazzaniga, který po malé domů vykopl sotva za své vápno, Rémy ale v obrovské příležitosti zapomněl mířit.

Závěrečné minuty sice přinášely nemálo vln vzrušení a originální ofenzivní myšlenky musely bavit každého diváka. Obrany se ovšem nenechávaly zaskočit a brankářům tak značně ulehčovaly práci. Vypjatý duel se prodlužoval o šest minut, a to kvůli ošetřování sudího Michaela Jonese, kterého v úleku u ležícího Gazzanigy knokautoval Sissoko.

V nastaveném času měl nejblíže k rozhodnutí Rodriguez, který si opět pohlídal ofsajdovou linii a ocitl se před Krulem, jenže Debuchy výtečným čistým zákrokem zezadu rozjásal stadion. Poslední vteřiny pak ještě narušila menší šarvátka u laviček, po jejím rychlém konci se už nic nestal ani na hřišti a zápas tak vítěze nepoznal.

Více informací k zápasu

Everton FC - Fulham FC 4:1

14.12.2013 16:00

Góly: 18. Leon Osman, 73. Séamus Coleman, 85. Gareth Barry, 90+1. Kevin Mirallas - 67. Dimitar Berbatov (pen.)

Everton šlape jako dobře namazaný stroj. Podeváté za sebou neprohrál, zároveň udržel domácí neporazitelnost. Fulham na rozjeté Karamelky nestačil především díky skvělé závěrečné dvacetiminutovce, v níž Coleman, Barry a Mirallas nastříleli tři branky. Everton díky tomu poskočil na čtvrté místo, Fulham zůstal na sestupových pozicích.

Gólově nabité utkání otevřel po sedmnácti minutách Leon Osman, který se do sestavy dostal díky suspendaci McCarthyho. Všechno to začalo skvělou prácí Ovieda, pak Osman převzal pas od Pienaara, před šestnáctkou se uvolnil a technickou střelou poslal Toffees do vedení. V prvním poločase šance střídala šanci, Everton mohl klidně vést 3:0, ale Deulofeu mířil těsně vedle, Lukakua skvěle vychytal Stekelenburg a Barkleyho gólový pokus zblokoval Senderos.

Po změně stran se obraz hry úplně změnil. Fulham byl aktivnější a sahal po vyrovnání. Hned po obrátce mohl dát gól Parker, ale vynikající zákrok vytáhl také Howard. Hned za minutu pak po Sidwellově ráně mohl do prázdné brány skórovat Kačaniklić, ale přestřelil ji. Na gól si tak Cottagers museli počkat až do sedmašedesáté minuty, když Kačaniklić přepadl ve vápně přes nohu Barryho a nařízený pokutový kop proměnil Dimitar Berbatov.

Jenže příliš dlouho radost hostů nevydržela. Za šest minut vrátil vedení Evertonu Seamus Coleman, který do sítě poslal míč, jenž k němu doputoval po Stekelenburgově teči při Pienaarově centru. Deset minut nato uklidnil fanoušky domácích Gareth Barry, když napnul síť poté, co se Lukakuovi odrazil míč od břicha. V nastavení pak pečetil na konečných 4:1 po pěkné individuální akci Kevin Mirallas.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Crystal Palace 2:1

14.12.2013 16:00

Góly: 16. Fernando Torres, 35. Ramires - 29. Marouane Chamakh

Dřina, trápení, zadostiučinění. Chelsea navázala na středeční utkání se Steauou Bukurešť. Výkonem neoslnila, diváky spíše nudila, ale kýžené tři body nakonec stejně urvala. Proti Crystal Palace zachránili londýnský celek Fernando Torres, Ramires, ale také brankář Petr Čech, jenž předvedl skvělý výkon.

Už od začátku zápasu to vypadalo, spíše než na vyhrocený duel, na línější utkání. První čtvrthodinou jsme mohli prozívat, když nudu rozčísl Fernando Torres. Willianovu povedenou střelu vyrazil Speroni jen na tyč a španělský útočník dorazil mičudu do poloodkryté sítě. Než došlo k vyrovnání, mohla Chelsea skórovat ještě jednou, Ivanović ale z úhlu mířil těsně vedle.

Blues jsou v posledních týdnech zvyklí dělat si starosti až do posledních minut. Na nervydrásající závěr založil Marouane Chamakh, který krátce před uplynutím půlhodiny hry přetavil v gól Wardův povedený centr do vápna.

Chelsea šla přesto do kabin za jednogólového vedení. Deset minut před přestávkou Willian roztáhl hru doleva na Hazarda, který míč vrátil za vápna na Ramirese a ten krásnou střelou vrátil Chelsea vedení. Další gól málem nabídl Hazard Willianovi, ale jeho střela po Belgičanově skvělé práci u lajny postrádala razanci

Chelsea neplánovala být přehnaně dominantní ani ve druhém dějství. Naopak se musel často činit Petr Čech. Jeromova pumelice ještě mířila nad, ale ránu Puncheona a hlavičku Delaneyho už musel tlumit v rukavicích. Především pokus prvně jmenovaného měl gólové parametry. Největší práci ale odvedl čtvrt hodiny před koncem, kdy se po Jeromově akci dostal ke střele zblízka O’Keefe a český gólman vytáhl skvostný zákrok. Dorážky pak zlikvidovali obětaví Ivanović s Azpilicuetou.

Chelsea ve druhém dějství nepředvedla prakticky nic a mohla děkovat svému brankáři, že jí zachránil krk. Až v samém závěru si vytvořili šance k rozhodnutí utkání, jenže v koncovce selhala. Ramires těžko pochopitelně zazdil útok dva na nikoho s Oscarem a v předposlední minutě čaroval proti Schürrlemu a Dembovi Speroni. S poslední dorážkou naložil prachbídně opět Ramires.

Více informací k zápasu

Cardiff City - West Bromwich Albion 1:0

14.12.2013 16:00

Góly: 65. Peter Whittingham

Jeden z těch kompaktnějších výkonů, aspirant na zákrok roku v podání Davida Marshalla a jedna famózní hlavička Petera Whittinghama - zhruba to stačilo Cardiffu k další nesmírně vitální domácí výhře. Naopak již počtvrté v řadě pokořený West Brom mohou lehce těšit akorát okolní výsledky...

Cardiff nejenže uspokojivě bodoval, ale i zostra odstartoval. Whittingham z přímého kopu okamžitě donutil Myhilla k prvnímu rutinnějšímu zákroku a následný roh rezultoval alespoň v nepřesnou ránu Mutche. Jinak nicméně úvodní část příliš o šancích nebyla. Mackayovi se sice v rámci možností osvědčoval tah s prvním Nooneovým startem od samého začátku, konkrétní nebezpečenství se ale ani po jeho akcích zpravidla nerodilo. V 27. minutě - chvíli předtím, než po rohu zakončoval mimo za zadní tyčí ukrytý Caulker - měl k jednomu z mnoha Nooneových centrů poměrně blízko Campbell.

Zápas byl obecně dosti nervózní, čemuž se vzhledem k okolnostem ani nešlo dost dobře divit. Páchalo se množství laciných odevzdávek a těžit z nich mohl především Albion. Koledovalo si například nedorozumění Marshalla s Turnerem, které nakonec zkušený brankář zahladil rezolutním odkopem. Ke konci poločasu pak domácí příznivce poděsil ještě náhodný odraz Odemwingieho centrovaného míče od Olssona.

K záplavě dlouho bezzubých centrů do pokutového území WBA se časem divže nepřidaly záplavy skutečné, když od startu druhého dějství skrápěl cardiffský stánek vytrvalý "slejvák". A nakonec ani ty proudy centrovaných míčů nebyly úplně jalové. V 67. minutě se totiž konečně ujal již několikátý Nooneův centr, a to díky perfektnímu naskočení Whittinghama. Ten se při svém dravém výpadu dokonce nepatrně zranil, stálo to nicméně za to. Úžasná hlavička!

V té chvíli už měl přitom svou první velkou šanci za sebou rovněž Albion. Vypracoval si ji konkrétně v 57. minutě, kdy Yacob po donášce do vápna ještě víceméně promáchl, aby z vynikající pozice zakončoval alespoň stoper McAuley - a neprosadil se jen díky Medelově pohotovému polorozštěpu na brankové čáře. Následně se jak Odemwingie na jedné straně, tak Long na druhé zřejmě legitimně dožadovali pokutového kopu; zejména Turnerův loket za krk střelce WBA po penaltě doslova volal.

Závěrečný tlak West Bromu posléze až takový respekt nebudil. McAuley v jednom okamžiku hlavičkoval napříč vápnem, Berahino ovšem reagoval až příliš pozdě. A Marshall byl opět povolán do akce znovu až v 86. minutě. To však rovnou do zdánlivé "mission impossible". Longova hlavička totiž mířila tak akorát do protipohybu bývalého strážce leedské klece; a přece se Marshall neuvěřitelným způsobem vychýlil do své levé strany a mrštně odvrátil pohromu.

Zákrok jako z jiné planety, kterému právem tleskal i Myhill na opačném konci hřiště. O hrdinovi hlavního města Walesu zkrátka zase jednou nemohlo být pochyb.

Více informací k zápasu

Manchester City - Arsenal FC 6:3

14.12.2013 13:45

Góly: 14. Sergio Agüero, 39. Álvaro Negredo, 50. Fernandinho, 66. David Silva, 88. Fernandinho, 90+6. Yaya Touré (pen.) - 31. Theo Walcott, 63. Theo Walcott, 90+4. Per Mertesacker

Bez slitování. Kdo čekal v šlágru nádhernou podívanou nebo gólové hody, rozhodně zklamaný nebyl. Tedy kromě fanoušků Arsenalu. Gunners dali soupeři více branek než předchozích sedm soupeřů dohromady, přesto to nestačilo. Man City totiž zničilo vedoucí tým anglické ligy šesti góly. Dva z nich dal záložník Fernandinho.

Manchester City tak potvrdil fenomenální domácí bilanci, vyhrál i osmý ligový duel na Etihad Stadium, díky čemuž se alespoň do večera posunul na druhé místo tabulky. Na Arsenal nyní ztrácí jen tři body. Navíc znovu navýšili svůj už tak neuvěřitelný průměr vstřelených branek - v osmi zápasech jich soupeřům nasázely těžko pochopitelných pětatřicet.

Rozjezd přitom nenapovídal o tom, že bychom měli být svědky takové přestřelky. Pozvolný úvod zápasu rozčísla až čtrnáctá minuta a rohový kop Samira Nasriho. Hlavu do něj po zuřivém náběhu vložil Demichelis a tečovaný míč akrobaticky poslal do sítě Sergio Agüero. Odpověď Arsenalu přišla po půlhodině hry, když Ramsey obral ve středu pole Tourého a následně Özil vyzval ke skórování Theo Walcotta.

Reprezentant Pobřeží slonoviny ale svojí chybu napravil ještě před poločasem. Krásným pasem šajtlí našel ve vápně Zabaletu, jehož střílený centr před bránu nesměroval za Szczesnyho záda Negredo. Ten tak dal zapomenout na dvě zaváhání - gólová střela byla už jeho třetí šancí - branku však dokázal trefit až napotřetí.

Pytel s góly se roztrhl až po přestávce. Stavidla otevřel už po pěti minutách Fernandinho, k němuž doputovala nepřesná přihrávka Özila, načež krásnou technickou střelou zpoza vápna vsítil první gól v dresu Man City. Jen deset minut poté se však Arsenal vrátil do hry a opět se o to postaral již plně uzdravený Theo Walcott, jenž využil chytrého pasu Ramseyho a vymetl šibenici Pantilimonovy branky.

Definitivní direkt nicméně inkasovali Kanonýři už tři minuty po snížení. Jesus Navas poslal prudký pas z pravé strany do vápna, kde David Silva bez potíží předskočil Mertesackera a vrátil Manchesteru City dvougólové vedení. Za stavu 4:2 se gólostroj zasekl a opět se rozjel až dvě minuty před koncem základní hrací doby. Wilshere se nechal obrat Nasrim, jenž v tandemu s Fernandinhem putoval na bránu. Brazilský záložník nakonec ve vápně obehrál Mertesackera a přehodil Szczesnyho.

Zdánlivá tečka za krásným zápasem ale nebyla definitivní. V pětiminutovém nastavení totiž ještě diváci viděli dva góly. Na 5:3 snížil hlavou stoper Mertesacker poté, co sudí neuznal gólovou hlavičku Bendtnera. Konečnou podobu pak skóre vytvořil Yaya Touré, jenž proměnil pokutový kop nařízený za faul na Milnera.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Arsenal FC16112333:1735
2.Liverpool FC16103339:1833
3.Chelsea FC16103332:1833
4.Manchester City16102447:1832
5.Everton FC1687127:1531
6.Newcastle United1683521:2227
7.Tottenham Hotspur1683515:2127
8.Manchester United1674525:1925
9.Southampton FC1666420:1524
10.Swansea City1655622:2120
11.Aston Villa1654716:2119
12.Hull City1654713:1919
13.Stoke City1646615:2018
14.Norwich City1653815:2918
15.Cardiff City1645712:2217
16.West Bromwich Albion1636717:2215
17.West Ham United1635813:1914
18.Crystal Palace16411111:2413
19.Fulham FC16411115:3013
20.Sunderland AFC16231112:309

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1193)

Přidat komentář
Aldeano

Pellegrini

Reagovat
smazaný uživatel

City je doma prostě válec a troufám si tvrdit, že nikdo by je za současné formy neporazil.

Reagovat
Pinturicchio

Moc hezky City.

Reagovat
Radar

Otřesný výkon defenzívy Gunners a sudího

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sudí byl dobrý, zase nepřehánějme

Reagovat
Radar

Ok, tak pomezních...

Reagovat
xjert02

Tak hlavne asistenti byli ozdobou zapasu. Ale i hlavni piskal na pikacu. V prvni puli zluta pro Alvara, netrestane zakopavani balonu (priznavam, na to jsem uplne alergicky), penalta po ruce (ten balon by jinak prosel na Thea), otaceni autu vetsinou ve prospech MoneyCity.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně si poplakat

Reagovat
smazaný uživatel

pentle a dva góly no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spasitel

Mohlo byť aj viac škoda City aj tak pekne :)

Reagovat
Trand

Nacho s Jackem a Giroudem dneska paráda. A kdyby Ozil občas běhal, myslím, že by se mu nic nestalo.

Reagovat
Trand

MOTM od nás asi Theo a po něm Aaron.

Reagovat
SunFells

Pro mě první půlku Aaron a druhou Per. Není vůbec jednoduché bránit ofenzívu City úplně sám.

Reagovat
fantomas

Nemít tam Thea je na facku.

Reagovat
cristiano.K.

třetí a pátý gol šel přes Merteho,ale bylo mi ho líto, protože jen hasil chyby jiných

Reagovat
SunFells

V obou případech na tom nesl mnohem větší podíl někdo jiný a dalším x gólům zabránil. To pro něj musel být fakt porod hrát po takové době vedle někoho, kdo absolutně netuší, kde se pohybovat.

Reagovat
j_mrazik

Proti týhle kvalitě, jakmile jsi v souboji pozdě, tak tě prostě vymíchají a on fakt hasil, co to šlo.

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že to je ironie, protože po dnešku bych Nacha nechal zase nějakou chvilku na lavičce, možná je lepší dopředu než Gibbs, ale bránění je tragédie, to fakt nevim co napadlo Wengera postavit ho do takovýho zápasu, to je hráč akorát tak proti slabým soupeřům

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
Studni

Já si myslim, že Gibbs musel mít nějaký zranění, jinak by Nacha určitě nepostavil nebo si to aspon myslim a osobně bych teda řekl, že Nacho neni lepší ani směrem dopředu než Gibbs.

Reagovat
smazaný uživatel

proti Neapoli moc dobře Gibbs nebránil

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Jacka bych posadil,ať si uvědomí,že to místo není předplacené. A jak říkám už delší dobu, Gnabry, Gnabry, Gnabry. Ten poslední gól vznikl po jeho chybě,ale to už se hrálo nehrálo a jeho přínos ofenzivě

Reagovat
smazaný uživatel

Proti City sa nedá hrať s takouto obranou, oni sú vražední, s útokom som spokojný, dali sme 3 góly a bolo tam pár pozitív. Theo je pre nás kľúčový hráč a dnes sa to ukázalo, Aaron ďalší supervýkon, Gnabry zahral tiež dobre, až na tú jednu chybu, z ktorej bol vlastne gól. Potešil ma aj Wenger zostavou, nie je mu čo vytknúť, ak sa zranil Gibbs.

Dosť nás zarezal rozhodca, ale na to sa nedá vyhovárať, City proste boli oveľa lepší a ukazuje sa, že na ten titul naozaj zatiaľ nemáme. Paradoxne, najviac prekvapení z toho budú scouseri.

Reagovat
Nikikrew

Ale co, preco by sme nam akoze nemali? To ze sme prehrali takto hlupo neznamena hned odpisanie z titulu. Stale budeme hrat proti City doma takze mozme znova odskocit. Urcite by som nas nezatracoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Lenze oddrbat 3 zapasy po sebe..Ta neschopnost sa vyhecovat k lepsiemu vykonu je klucova.Buduci tyzden Mourinhova Cukotka s ktorou mame velmi tragicku bilanciu.

Reagovat
Nikikrew

S Evertonom to bola hlavne smola a to sa niekedy stava. Samozrejme ze s Cukotkou to bude velmi ale velmi dolezity suboj. Ak ho vyhrame, budeme znova niekde inde psychicky.

Reagovat
Amos

S Chelsea vyhrát nemůžeme, ta Wengerova bilance proti Mourinhovi je hrozna.

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny góly jsme jim darovali naší nedůsledností. Nechápu, tak nezodpovědně vzadu jsem nás hrát ještě neviděl. Gnabry by měl dostávat víc prostoru. Jack ať podává pití

Reagovat
smazaný uživatel

inak myslim ze sa dnes trosku ukazalo, ze arteta je velmi dolezity hrac..wilshera!!!, girouda a monreala by som pokutoval, proti chelsea vsetci na lavicku

Reagovat
smazaný uživatel

wilshera !!! a monreala !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

a girouda!!!

Reagovat
j_mrazik

Giroud měl dneska hroznou smůlu, nešikovnost. Možná bych to s tím Bendtnerem zkusil od začátku a jeho tam poslal v 55. minutě.

Reagovat
smazaný uživatel

za druhý polčas hej, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott na hrot, místo Girouda přidat Rosu a je to

Reagovat
smazaný uživatel

A Wengera Oliemu to nejde,je evidentně unavený a on jej pořád staví. Proti Neapoli měl hrát Bedna

Reagovat
smazaný uživatel

Krása tak po 17 kole bude na prvom mieste Chelsea

Reagovat
-Carles-

Pekne City Pelle

Reagovat
j_mrazik

Proč Wenger vyklidil střed pole, dá tam vodiče Wilsherea, který je poloviční oproti minulé fazoně a nějakýho Gnabryho, kterýmu to skáče od nohy, jakoby je měl dřevěný? Rosa se na tý lávce vyloženě nabízel. Musí hrát do plných a dá tam brejkovýho hráče. Všichni to chtějí do nohy, ale málokdo se rozběhne. Rozhodčím se ten zápas nepovedl, ale oni góly za City nedali.

Reagovat
smazaný uživatel

nějakýho Gnabryho? Ten nejaký Gnabry bol najväčšie osvieženie zápasu a zahral výborne. To, že v 94. minúte nahral na nohu do tutovky hráčom City je síce zlé a smolné, ale zahral dobre.

Reagovat
j_mrazik

Nabil protihráčům do brejku jako kráva, stejně jako tvůj adept na MOTM ztratil balon jako tehdy Fernandinho, za což byl jebanej ze všech stran.:-*

Reagovat
smazaný uživatel

hej, v 94. minúte za rozhodnutého stavu, to je niečo strašné fakt. Tým pádom sa vymazala všetka aktivita, ktorú vpredu spravil aj jeho prínos na vstrelenom góle? Veľká paráda.

A to s tým adeptom na MotM som nepochopil.

Reagovat
j_mrazik

S tím Jackem pardon. To psal Tranďák.

Reagovat
Trand

Já dával na MOTM Thea, to s tím Jackem, Nachem atd. samozřejmě byla ironie.

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Gnabra zahrál výborně. Byl s Theem náš nejnebezpečnější hráč a to tam byl pár minut

Reagovat
smazaný uživatel

Gnabry

Reagovat
Ángel di María 22

City trošku bezkonkurenční skóre v Anglii.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevim, ale na prvním místě vidím někoho jiného :v

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo tu pisal o prvom mieste ?

Reagovat
smazaný uživatel

Yess City :

Reagovat
Dawon

Krasny zapas, vysledek asi az moc kruty k Arsenalu. Krome tragickeho Monreala a Wilshera se dneska hodne ukazalo, ze Giroud neni utocnik, ktery muze tahnout svuj tym za titulem. Rozdil v kvalite obou utoku byl dneska jeden z hlavnich duvodu proc se Arsenal nepopral o body. Ikdyz musim uznat, ze je obdivuhodne, jak se nepolozili ani kdyz prohravali o 2 goly, tohle by se asi napriklad lonskemu Arsenalu jen tezko povedlo.

Reagovat
Dawon

A jeste bych dodal, ze pri pohledu na to, jak hraje doma City, a jak hrajou United se mi chce brecet Za jeden zapas daji zhruba tolik golu co my doma za celou sezonu

Reagovat
nemamvasrad

Loňský Arsenal, který otočil asi milion zápasů?

Reagovat
Dawon

Nevim, strelil jsem to tak od boku. ALe mam pocit, ze v takovem velkem zapase proti momentalne asi nejsilnejsimu souperi v lize by se proste za stavu 3:1 a potom 4:2 uz nezmohli na takovy odpor jak dneska...ono je dost podstatny rozdil jestli se nepolozis kdyz prohravas s Aston VIllou a kdyz prohravas venku na City

Reagovat
smazaný uživatel

Záloha Yaya, Fernandinho absolutně nemá konkurenci

Reagovat
smazaný uživatel

Hezkej zápas a pořádná a potřebná facka pro Arsenal.

Zaschrona

14.12.2013 15:03

Sudi zase piska rovinu

Speciálně pro tebe a další experty. Penalta to nebyla, Zabaleta si nastřelil tu ruku od stehna a podle novejch pravidel se tohle jako ruka nepíská.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

komentátor na BT by ju pískal tiež. A o tú penaltu ani tak nejde, rozhodca bol strašne zlý aj bez toho.

Reagovat
smazaný uživatel

komentator na BT bol Owen...

Reagovat
fantomas

*spolukomentátor

Reagovat
smazaný uživatel

okay ale komentator sa pýtal Owena či by to pískol

Reagovat
fantomas

Fakt? Já si vybavuju právě jen toho hlavase..

Reagovat
smazaný uživatel

jj Owen tam vysvetľoval, že obranca mal kopu času stiahnuť ruku, že to bola jasná penalta a blabla

Reagovat
smazaný uživatel

hej? to je jedno, to bolo len tak na okraj.

Reagovat
SunFells

Komentátor

Reagovat
fantomas

K tomuhle se zrovna Owen nevyjadřoval, pokud si dobře pamatuju.

Reagovat
SunFells

Nevím, jestli si s tím nechtěl reagovat spíš na Yunga. Ale slova komentátora bych se tolik nedržel,

Reagovat
fantomas

Aha, já myslel, že se mu taky směješ za to neurčitý pojmenování celebrity za mikrofonem.

Reagovat
smazaný uživatel

ja sa ho ani nedržím, to bolo len tak na okraj.

Reagovat
Aldeano

Tak komentátor nezná pravidla...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
SunFells

imho asi nemyslel penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

Psal to v době tý penalty.. a i kdyby ne, tak už je uplně otravnej s tím jak je ujetej na rozhodčí.

Reagovat
SunFells

To je věc jiná no

Reagovat
Zaschrona

Ujetej, neujetej - to ze, byl rozhodci dneska v tom zapase hodne na strane Man City proste vyvratit nejde.

Reagovat
Zaschrona

Penalta to byt nemela, to bylo odpiskano spravne, mne ale slo spis o celkovy vykon sudiho... Nic to ale nemeni na tom, ze dneska City vyhralo naprosto zaslouzene.

Reagovat
smazaný uživatel

By mě zajímalo,jak moc by se Zabaleta rozčiloval No a ta penalta City-kontakt tam byl,ale Milner letěl hodně ochotně,padal už dřív,potom jej teprve trefil Szceszny,aspoň to tak vypadalo ze zadního záběru

Reagovat
fantomas

No, podívejte, slepičáci tam dostali šestku a nedali ani gól. My dali tři, což se letos na Etihadu povedlo akorát Bayernu.

Já bych to neviděl tak tragicky. Pokud sme se někdy účastnili boje o titul (to ať si každej posoudí sám), tak nás z něj nezvládnutej nejtěžší výjezd v sezoně pochopitelně nevylučuje. Kór když ty nedostatky nebyly ani tak systémovýho, jako spíš dočasnýho rázu. Gibbsyho absence na poslední chvíli, Koscielnyho zranění, hraniční rozhodčí, u dna se pohybující individuální výkony (Monreal, Wilshere, ale i Flamini na svý poměry)...to se všechno dost možná nebude opakovat, minimálně ne v takovym balíčku.

Viděl bych v tom i pozitiva. Směrem dopředu to v několika pasážích vypadalo opravdu líp než kdy jindy letos, což je pochopitelně zejména Theova zásluha. Jestli mi po dnešku ještě někdo bude tvrdit, jak se bez něj Arsenal v pohodě obejde, tak.....

Ten projev ofenzívy s nim je uplně někde jinde.

Reagovat
j_mrazik

Jedinej hráč, který si pro balon neodskakuje, ale nabíhá. Příjemná změna.

Reagovat
afc

Ja si myslim,ze tento dnesny vykon do 70min,kde sme potom odpadli,by stacil na tristvrte timov z PL.Ukazuje sa jedna vec.3 sutaze proste hrat nemozme.Wenger proste by sa mal sustredit iba na ligu a vypustit LM alebo FA Cup i ked pevne dufam,ze z LM vo februari vyletime a bude viac sil na ligu.Nastastie dnesna prehra nerozhoduje o titule a ak sa City vonku nezlepsia,tak boj o titul bude otvoreny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No a na nestastie akurat vyhrali v Bayerne,co ich moze celkom slusne nakopnut aj na vonkajsie zapasy.

Reagovat
smazaný uživatel

1. odstavec - Tak se tím utěšujte, no. Btw. my tam měli větší držení míče.

2. odstavec - alibismus

3. odstavec - Až Theo takových zápasů odehraje víc za určitou dobu, tak je nepostradatelný - ostatně letos vám výsledkově ani moc nechyběl. Ale má ve zvyku na jeden dobrý zápas několik matných, kde je líný a spálí spoustu šancí.

Reagovat
fantomas

Ok.

Reagovat
kiwwi

MANCHESTER UNITED MIDFIELDERS' STATS - PREMIER LEAGUE 2013-14

1) Phil Jones

Minutes played : 937

Goals : 0

Assists : 0

Chances Created : 2

Pass Accuracy : 87%

Tackles : 25

2) Anderson

Minutes played : 155

Goals : 0

Assists : 0

Chances Created : 4

Pass Accuracy : 83%

Tackles : 5

3) Ryan Giggs

Minutes played : 287

Goals : 0

Assists :0

Chances Created : 5

Pass Accuracy : 80%

Tackles : 3

4)Michael Carrick

Minutes played : 900

Goals : 0

Assists : 0

Chances Created : 12

Pass Accuracy : 87%

Tackles : 19

5) Tom Cleverley

Minutes played : 806

Goals : 0

Assists : 0

Chances Created : 7

Pass Accuracy : 88%

Tackles : 23

6) Marouane Fellaini 31

Minutes played : 446

Goals : 0

Assists : 0

Chances Created : 1

Pass Accuracy : 89%

Tackles : 14

bez golu a dokonca aj bez asistencie...tak to je riadna hanba pre nasu zalohu...cele zle

Reagovat
Swarley

pak to vypadá, jak to vypadá no..uvidíme jestli s tím vedení bude schopné přes zimu něco udělat..

Reagovat
Dawon

Kristova noho Je to fajn ty katastrofalni vykony jeste takhle podtrhnout statistikama...Jak pisu vyse, City daji za jeden zapas doma tolik golu, co my za celou sezonu a ono se to proste vsecko odviji od te zalohy

Reagovat
smazaný uživatel

vidiet to takto, to je este horsie, ako som si myslel

Reagovat
smazaný uživatel

věděl jsem, že to je špatné, ale až tak...

Reagovat
10

Pogba letos 5+9...ale stejně by u vás nehrál

Reagovat
smazaný uživatel

A hraje výš, než loni, že?

Reagovat
10

teď aktuálně při zranění Pirla hraje před obranou hluboko, ale jinak hraje LCM v tom rozestavení 3-5-2 pořád stejně, podobně jako Vidal (letos 11+4)...do zakončení se dostává paradoxně míň, teď už si ho dost hlídaj

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, mně přišlo, že hraje o dost výš.. Ale byl to jen jeden zápas.

Reagovat
Bayern +

Ten Vidal je geniálny. Nemať Alcantaru, už je v Mníchove.

Reagovat
smazaný uživatel

tak teraz by uz samozrejme hral

Reagovat
kiwwi

co to melies

Reagovat
fenixLFC

a 31 vytvorených sanci

Reagovat
tomasinho

Válec

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska mel hrat Arteta misto Flamstra, ktery byl vsude a nikde. Ale i tak by nas City v tom stredu nejspis prehralo, kdyz je Mesut liny na krok. Jinak se sice dostalo sest kousku, ale ten zapas byl jeste hratelnyyyy. Skoda, ze Giroud zas zakopytnil a misto prohravky Walcottovi, ktery by uklidil do prazdne, si to kopne ven z hriste

Reagovat
fantomas

Že je Mesut líný na krok, to se vždycky čeká a dá se s tim vyžít. Že je na krok líný Wilshere, to už teprve stojí za zmínku (a lavičku).

Reagovat
smazaný uživatel

proti top timom sa neda hrat ked niaky hrac odchodi zapas ,super to vzdicky vyuzije , wenger by mu mal prehovorit do duse ale neviem neviem ci to zvladne ked to nezvladol mou

Reagovat
smazaný uživatel

Nemluve o tom, ze se zas ve druhem polocase choval jak blbecek. Od te doby, co ukazal nekomu prostrednicek, tak se to zas snazil za kazdou cenu tahat pres hrace. Byt Vermou, tak ho po tom patem golu, co zajebal, asi plesknu

Reagovat
tomasinho

Neběhá někde po světe podobný typ hráče jako Yaya? Klidně o level nebo dva horší, něco takového bychom v LFC potřebovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych zase vykoupil city. Chtěl bych u nás Milnera.

Reagovat
tomasinho

Já bych si tam vybral více hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Matuidi

Reagovat
Swarley

ten hraje vyloženě stažené DMko nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

box to box by som skôr povedal

Reagovat
smazaný uživatel

tak může být DM, ale máš pravdu, že je primárně box-to-box

Reagovat
tomasinho

Nemám ho až tak nasledovaného, vím, že je výborný, dokáže hrát box-to-box, je i silový, ale asi ne až tak jak Yaya ne? Je menší.

Reagovat
Swarley

ale tak on taky ani nemá moc důvod z PSG odcházet, ne?

Reagovat
tomasinho

Tak v létě mu končí smlouva a ještě novou podepsanou nemá. Jiný důvod asi ani ne, hraje LM ve špičkovém klubu, hraje v repre, před MS nebude chtít riskovat asi. Jediěn by chtěl novou výzvu a přemlouval by ho Sakho.

Reagovat
smazaný uživatel

končí mu zmluva v lete a veľmi sa mu nechce predlžiť..

Reagovat
Nikikrew

Musim suhlasit s Fantomasom.

Teraz k zapasu. Tiez to nevidim az tak tragicky, samozrejme 6 golov je strasne vela a to bola velka bieda z obrannej cinnosti ale dat 3 goly na Etihade, to sa casto nevidi. Sam som zvedavy, kto to este zopakuje. City si zasluzuli vyhrat, nas polozil dole jednoznacne 4 gol. Za stavu 3:2 som veril a ten zapas sme mohli aj otocit. Potom sme sa uz rozpadli. Sudi a postranni mavali uplne na hovno, neodpiskana penalta po Zabalovej ruke, to vsetko hralo proti nam. City su fakt doma neskutocny, ti uz pomaly ale isto idu na titul. MOTM Theo

Co sa tyka titulu tak vidim stale realne sance. Taktiez budeme hrat doma so City a bude to iny zapas. Teraz sa poriadne pripravit na modre sracky a skusit ich porazit. Tzn. z 3 zapasoch chcem vidiet min. 7 bodov.

Reagovat
iamek

Prosim, prosim kdy se hraje druy set City - Arsenal ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Arsene to skrečoval.

Reagovat
Robochelsea

Reagovat
vladis271

úplne vidím ako manažéri musia tento rok presvedčovať svojich hráčov aby vôbec na Etihad nastúpili.

Reagovat
cristiano.K.

když jsem tu psal,že AFC nemůže s touhle obranou vyhrát titul, tak ignoranti jen plivali. Kosta u dvou golů, Merte u dvou golů (třetí vyloženě jeho, pátý bych mu nevyčítal). Finálky přes Nacha....

Ta obrana musí vypadat takhle Sagna-Merte-Verma-Kieron

Reagovat
oddy

Reagovat
fantomas

Dyera už asi nikdo nesmontuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, fakt nie.

Reagovat
afc

Obrana od marca az na Villu hrala konzistentne a len minimalne inkasovala.Dnes proste vybuchla a City kazdu nasu chybu trestali.Ta ich ofenziva je drtiva a nie je nahoda,ze tam takmer vsetci odchadzaju s debaklami.

Reagovat
cristiano.K.

měli jste ted tři těžší zápasy, ve všech vaše obrana hrála špatně. Everton ještě těch náznaků nevyužil. První gol Neapole přes Merteho. Těch situací je víc,ale až dneska je opravdová kvalita začala trestat, druhá věc je,že ty chyby pramení už ze zálohy viz.Jack dnes.

Reagovat
Nikikrew

o moj boze

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ta obrana do teď byla jistá, až tady, ale tady dostává každý každý druhý . Sám jsem to čekal horší. Problém je až teď možná absence Koscielnyho a to, že je Vermaelen nerozehraný, ale je otázka, zda by mohl být teď připravený lépe.

Reagovat
smazaný uživatel

Prý Pogba muže wilsherovi leštit kopačky.. který šašek to psal nedavno?

Reagovat
iamek

Aspon si zahraje LM

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, jedno kolo navíc.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

zase mimo téma

Reagovat
Pinturicchio

Jj, protože LM se příští rok už hrát nebude.

Reagovat
Trand
Reagovat
smazaný uživatel

jo ten se ozval...

Reagovat
smazaný uživatel

to schvaľujem. On má zle nastavený plat. Mal sa mu dať malý základný plat, malé bonusy za asistencie a veľké bonusy za vyhrané súboje, to by bol hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

A za nabehane km

Reagovat
smazaný uživatel

v tom je dobrý. Neviem, na koľko sa dá veriť štatistikám na našich šport. portáloch, ale podľa nich bol medzi 10 hráčmi s najviac nabehanými km v skupinách LM. Prvý bol Ramsey a druhý Grosskreutz.

Reagovat
smazaný uživatel

To mu pocitali i rozcvicku?

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono to nemusí byť blud, on hrá free role, pohybuje sa všade a pýta si každú loptu a pre každú si zbieha, dosť často až k bekom a stopérom.

Reagovat
smazaný uživatel

Nerikam, ze to je blud, ale on na tom hristi pusobi, ze ma odbehano tak pulku. U neho me prekvapila jedna vec, ze to neni zadny rychlik, pritom s jeho postavou...

Reagovat
Trand

Ale bylo to za to, že po zápase nešel poděkovat fanouškům.

Reagovat
smazaný uživatel

to by pak do arsenalu nikdy nesel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Trand

Per.

Reagovat
smazaný uživatel

woooow, zaujimave

Reagovat
Lacko_Boh

hm,mal ho v pici

Reagovat
smazaný uživatel

a celkom hlboko.

Reagovat
smazaný uživatel

ale uplne, ani to s nim nepohlo, fakt zaujimava postavicka ten Mesut

Reagovat
10

nejdřív se ale málem posral, že mu jí Mertesacker napálí, machýrek

Reagovat
smazaný uživatel

jen ať se jim to tam pěkně rozhádá

Reagovat
Lacko_Boh

vam to moze byt jedno

Reagovat
Swarley

tak co mu zbývá, takhle se prostě na City bránit nemůže...hlavně Per si to v té obraně po odchodu Kostelníka užíval za všechny..

Reagovat
Trand

"heh neobvynujte Ozila. mancaft je velky vtedy ked zvladne tazku ligu majstrov a uspeje na pode supera. Nezvladli sme ani jedno ani druhe a na to Ozil nie je zvyknuty. Tento team sa este len formuje caka nas dlha cesta nechcite prilis uspechov naraz. A proti Chelsey sa ukaze nas charakter"

Reagovat
smazaný uživatel

to je nejaky arsenalsky arsin?

Reagovat
Pinturicchio

Měl mu ji mrdnout, já bych takového flegmouše, jako je Ozil, preventivně fackoval každý zápas.

Reagovat
Swarley

je to něco za něco...on je třeba hráč, který jim dokáže rozhodnout ty zápasy, ve kterých třeba loni zbytečně ztráceli...na druhou stranu jsou pak i těžší zápasy, kde od toho hráče musíš požadovat víc než poflakování na půlce soupeře...těžké no, na domácí zápas bude zase ohromně platný...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Jo, ale na rozhodování takových zápasů myslím nepotřebovali Ozila za 50(?) milionů.

Reagovat
fenixLFC

zjavne ano. pozri kde su teraz a kde boli minuly rok

Reagovat
Pinturicchio

Myslím, že se dal sehnat i někdo levnější, hráč za 50 milionů má dělat rozdíl právě v těch největších zápasech, respektive i v nich, ... a nevěřím moc tomu, že Arsenal zůstane tam, kde je, z top 5 dokázali porazit jen LFC (uvidíme, co s CFC příští kolo).

Osobně si nemyslím, že za současné postavení Arsenalu může nějaká mega forma nebo Ozil, ale spíš slabá forma konkurentů.

Reagovat
afc

11 vyhier z 15 zapasov ti pride malo?Za postavenie City a Chelsea moze kto?

Reagovat
Pinturicchio

Samozřejmě, že to není málo.

Reagovat
smazaný uživatel

per

Reagovat
Liquid

Citizens

Reagovat
smazaný uživatel

Cris

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

som zvedavy ako zareaguje Arsene v dalsom zapase ci bude hrat Jack a Oli

Reagovat
smazaný uživatel

Jack podľa mňa hrať nebude, tam pôjde Santi a Girouda neposadí. Bendtner sa síce javil dobre a lepšie za tých pár minút, ale to Arséne nespraví, na Chelsea určite nie.

Reagovat
smazaný uživatel

snad nie

Reagovat
iamek

Dotaz. V Manchesteru ma vice fanousku City ne ?

Reagovat
madridfan

To je hrozná fáma. Je to United

Reagovat
kiwwi

samozrejme, ako by to mohlo byt inak? kazdy spravny ceskosklovensky fanusik futbalu predsa vie, ze v Manchestri ma viac fanusikov City

Reagovat
Ferguson6

Tá obrana a stred zálohy dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Roses are red

Balotelli is black

Man Utd are dead

Kaka is back

Sir Alex is mad

Downing is bad

Your wife is pregnant

Terry is dad

Giggsen is horny

Messi love scorin

Reagovat
smazaný uživatel

Slabé.

Reagovat
smazaný uživatel

kto je Giggsen a Downing je zlý?

Reagovat
Rarášek

Your wife is pregnant

Terry is dad .. tohle je jediný vtipný trošku

Reagovat
Bakary3

Tak nevím... Obrana špatná, hlavně levá strana (vč. Wilshera), střed zálohy propustnej... Dopředu celkem dobrý, ale to je málo, musí se makat i dozadu. Ani Szcz dnes nepodržel.

Myslím ale, že dnes se to prostě sešlo, tolik ztrát a chyb snad neuděláme za příští 3 zápasy a nemyslím si, že by to bylo vyloženě třeba úžasnym napadáním City...

A taky se vrátila ta Neapol - jak se něco takhle odflákne a přistoupí se k tomu vlažně, nejde to pak najednou zase začít na 100% , to není jen tak se do toho zas dostat.

Özil mě štve, jak chodí... (chtěl jsem Hondu, který by stál tak šestinu, ale dokud to šlapalo, nemohl jsem říct nic, takhle by to ale dál nešlo...)

Giroud bez komentáře... Po uzdravení bych chtěl vidět na hrotu na zkoušku Poldiho, myslím, že by byl i lepší a že by si s Özilem dobře rozuměl.

Reagovat
smazaný uživatel

Szczesny conceding 6 today means that Simon Mignolet now has the best save percentage in the Premier League this season

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil who? Anál je moc tým, na konci sezony čekam 4-5- místo a my budem ještě před nima, uvidíte že na moje slova dojde

Reagovat
smazaný uživatel

o čo je 4-1 lepší výsledok ako 6-3, že sa zrovna fanúšik MU príde vysmievať Arsenalu?

Reagovat
Dawon

nejde ani tak o vysledek, jako spis o to, ze jste tam predvedli asi tak o 28 levelu lepsi vykon nez my....nekteri lidi rychle zapominaji

Reagovat
J0EL

Reagovat
Ajven

"Glory Glory: Man Utd ‏@GloryGloryReds 17m

People say that United get decisions. Arsenal had 2 goals disallowed, a penalty denied, another wrong offside, Wilshere fouled, Milner dived"

Suhlasim, ze sme hrali strasne. Obrana dnes nestala za nic, ale aj napriek tomu vykonu sme dnes mohli remizovat/ vyhrat. Chcel by som vidiet co by sa stalo keby Wenger verejne zhodil dnesny vykon rozhodcov. Ci by mu dala FA ban alebo by tisko drzali hubu ako sa to par krat stalo.

Nehnevajte sa na mna ale pokial idu rozhodnutia proti vam tak, ako dnes proti arsenalu, tak sa mozte na hlavu postavit a proste nevyhrate.

Reagovat
smazaný uživatel

nemali sme nárok na body, nie s takou obranou ako sme mali.

Reagovat
Ajven

keby na tie goly uznali, tak by sme narok na vyhru mali. Dostali by sme prakticky tolko co by sme dali a v tom pripade defenziva city by bola v konecnom dosledku rovnko zla ako ta nasa.

Stale sa nam vycita, ze nevieme vyhravat skaredo. Preto sa pytam, preco by sme mali dominovat na ihrisku city? 5-5 a nikto by nemohol povedat ani pol slova a to ani nehovorim o tom, ze ak by nam ref gol uznal, tak by sme nehrali tak otvoreny fotbal poslednych 20 minut

Reagovat
smazaný uživatel

na každý náš gól City dokázalo bleskurýchle odpovedať, jednoducho s takým defenzívnym výkonom proti takému súperovi v takej forme, akú má City doma, sme dnes podľa mňa nemali nárok. A to ešte keby sa nezranil Aguero, tak ich tam máme možno ešte viac.

Reagovat
Ajven

ja sa tu nemienim hadat. Samozrejme sme hrali zle ale body sa dali uhrat. Ak si to zoberies z druhej strany a City by neuznali trebars goly na 2-1 a 3-1, za stavu 1-1 by im neuznali penaltu a my by sme za ten cas dali gol, tak by to bol uplne iny zapas.

Jednoducho sa snazim povedat, ze s dnesnym vykonom rozhodcu sa tam ten vysledok nedal uhrat. Za tych podmienok by sme mohli hrat hociako ale body by sme nespravili a na tom nic nemeni to, ze sme hrali zle.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Trand

Penalta být neměla, ty offsidy pískali blbě, ale to se prostě občas stane no. Dneska rozhodčí špatný výkon, ale na to bychom se vymlouvat neměli, oni nám 6 gólů nedali.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ajven

neser

Reagovat
smazaný uživatel

RAMOS <-> SOMAR

Reagovat
smazaný uživatel

ups sry

Reagovat
smazaný uživatel

ak by sme nikoho v zime nevedeli zohnat..a toto by bola jedina sanca ako ho ziskat..ja by som mozno rozmyslal nad tym, ponuknut wilshera + nejakych 15-20 za suareza..scouseri brali by ste to?

Reagovat
Bakary3

Hrabe ????

Reagovat
smazaný uživatel

Ne...Dajte Wilshera, Wallcotta a Ozila a možno sa dohodneme.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

Prostě ne, Suárez v rámci ligy nepůjde. A už vůbec ne v zimě a už vůbec ne takhle absurdně. Zlepšíme střed na úkor toho, že přijdem o nejlepšího ofenzivníhop hráče, na kterého teď spoléháme?

Reagovat
smazaný uživatel

suarez aj tak coskoro odide a ziskali by ste top hraca na 10 rokov na poziciu ktoru mate najslabsiu

Reagovat
tomasinho

Ale odejde nejdříve v létě. A do léta prostě můžeme živit naději na LM, bez něj ne. Budeme mít pořešený střed, ale zase oslabíme jinde. My potřebujeme v zimě posílti střed a neoslabit, abychom měli nějakou šanci na top 4.

Reagovat
smazaný uživatel

Lenže vy ste konkurencia, to proste neprichádza do uvahu aby sme predali našho najlepšieho hráča konkurencii. A už vôbec nie za takú smiešnu sumu . Jack ma momentálne hodnotu koľko 30mil? 40mil max?

Reagovat
smazaný uživatel

30-40? ja by som viac než 25 zaňho nedal teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to angličan, mladý, 30 určite má, aj keď je mimo formy.

Reagovat
smazaný uživatel

najlepšiu sezónu mal ako 19-ročný, od tej doby sa na ten level výkonnosti ešte nevrátil, v podstate nič nedokázal, jeden celý rok premarodil a zranenia sa mu zrovna nevyhýbajú... 25 mi príde akurát, s tým, že je pod dlhodobým kontraktom, tak 30, dajme tomu.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by se vrátit na zem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fenri

Reagovat
Swarley

bereme...za Robina

Reagovat
Manik...

wilshere + 30M a myslím, že by to dopadlo

Reagovat
afc

Ty mas ale napady

Reagovat
smazaný uživatel

mozte to ponuknut za Chicharita a myslim, ze sa dohodneme

Reagovat
smazaný uživatel

cisto futbalovo by sme si momentalne brutalne polepsili, jacka by sme nahradili, mrzelo by ze je odchovanec ale cim dalej, tym menej ho mam rad

Reagovat
smazaný uživatel

Výsada fanoušků Arsenalu je ta, že by po pár zpackaných zápasech prodala snad úplně každého. To samé se zde dělo myslím s Walcottem, Ramseym, Mertesackerem a teď i Wilsherem. To, že je z formy neznamená, že neumí hrát a že se do toho nedostane.

Reagovat
smazaný uživatel

je nevravim ze nevie hrat a nepredaval by som ho preto, lebo je z formy..ja verim tomu ze sa zdvihne, len neviem ci bude najuzsia spicka so svojou mentalitou..a ta mi vadi..a so suarezom by sme zacali zbierat trofeje.....a aj tak by som nad tym len rozmyslal a chcel to tu nahodit lebo mi to prislo ako zaujimava myslienka

Reagovat
smazaný uživatel

ak môže byť najužšia špička so svojou mentalitou Suárez, pre Jacka to bude hračka.

Reagovat
smazaný uživatel

suarez je v prvom rade vitaz..jack mi pride v prvom rade primadonka

Reagovat
smazaný uživatel

Gloryhuntere

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Takže ti vadí mentalita Jacka, ale bral bys místo něj Suáreze?

Reagovat
smazaný uživatel

vadi mi aj suarezova, ale je to lepsi hrac, posunul by nas dalej a jacka vieme ovela lahsie nahradit ako niekoho ako suareza priviest

Reagovat
smazaný uživatel

strašně mě sere. ale tohle je špatná cesta..

Reagovat
cristiano.K.

co myslíš, když má Jack aktuální hodnotu maximálně 20 mega

Reagovat
smazaný uživatel

nj ale potencialnu tak 40-50

Reagovat
cristiano.K.

40? nebudeme přehánět, potenciál na 30 ano

Reagovat
fenixLFC

to si mylis s colemanom

Reagovat
vladis271

ani hovno.

Reagovat
fantomas

Wow, tak to by ani mě nenapadlo, a to sem na Jacka dost vysazenej.

Reagovat
SunFells

Reagovat
protiproudu

ty ses taky debil a nic jinyho

Reagovat
tweek

naprosta, ale naprosta picovina.. tvl, dyt ma necelych 22. kde byl Aaron loni touto dobou? vse se muze behem par mesicu obratit.

a to ze v 19 hral tak, jak hral, napovida, ze top player muze byt a ja furt verim, ze bude.. vekem taky dospeje a uklidni se.. uvidis, ze z nej jeste bude toptop box to box zaloznik a budes strasne rad, ze to je v AFC..

Reagovat
Manik...

Čech je hrozně z formy

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Amos

takže do ledna mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Ak je to len rezná rana tak na Chelsea bude fit.

Reagovat
smazaný uživatel

nj, KRV!!

Reagovat
Swarley

Reagovat
Lacko_Boh

lol

Reagovat
REPLIKATOR

lama

Reagovat
Manik...

Ty soutěže na Slovak Sport jsou tak trapný

Reagovat
Bakary3

Akorát jsem chtěl napsat , jestli to někdo sleduje...

Myslíte, že jsou fakt tak hloupí ???

Reagovat
Manik...

Pokud jde o ty české hráče, tak bych tomu i věřil

Reagovat
Bakary3

Minule tam byla otázka se Škrtelem a o nic lepší...

Reagovat
C-M@ster

Jaký soutěže?

Reagovat
Bakary3

O poločase na Slovak sport položí několik otázek, 2, 3...

Ve stylu který Čech hraje za Arsenal.. Čech, Rosa, Kozák...

Vždycky to ví až tak 4., 5. volající

Reagovat
smazaný uživatel

ja tomu nerozumiem, neverím, že žijem v tak dementnom národe. Podľa mňa tam platia nejakým ľuďom, aby im volali.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme, že im platia nejaké drobné, oni na tej súťaži musia tak ryžovať...

Reagovat
smazaný uživatel

tak když slyšíš úroveň jejich komentátorů v TV!!!, tak jak na tom může být takový typický Slovák?

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, povedz mi.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

hůř

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Dneska tam na zacatku zakrouzkovali spravnou odpoved.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Spolumajiteľ anglického futbalového klubu West Ham United David Sullivan ľutuje, že klub podpísal v júni zmluvu s útočníkom Andym Carrollom.

"Nie sme tak bohatý klub aby sme sa s tým mohli ľahko vyrovnať," povedal Sullivan. "Každý hráč sa môže zraniť, ale nemôžeme kúpiť hráča, ktorý bude minimálne pol sezóny mimo hry. Keď sme podpisovali zmluvu, tak sme boli uistení lekármi, že 1. septembra bude Caroll k dispozícii. To by znamenalo, že by vynechal len dva ligové zápasy. A teraz nevieme, či za tri týždne bude môcť nastúpiť, alebo to bude za päť, či šesť týždňov," nahnevane argumentoval Sullivan.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
minoLFC

A ešte taký plat Pre nás len dobre

Reagovat
smazaný uživatel

bejt váma tak bych držel hubu a šoupal nohama, protože jste ho koupili za 35 a za 15 prodali tomu se říká obchod století

Reagovat
smazaný uživatel

stale lepsie ako kupiit za 35 a predat povedzme za 5

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal totalně tragickej, lidi co tu obhajujuo jejich výkon ať se nad sebou zamyslí, ale dostat 6 fíků, při troše štestí jich mohly dostat deset, vybouchnout v Neapoli to byla také paráda, přístí táden dostanou rychtu od Chelsea a je po nich letos v lize neporazili ani jeden silnej mančaft

Reagovat
smazaný uživatel

navíc golman city tragickej, krom třetího golu se to dalo chytat po sezoně přijde do city Iker a to budou pak ještě silnější

Reagovat
smazaný uživatel

super Coleman!!!

Reagovat
The Krupy

WHAT THE FUCKING FUCK

Reagovat
fantomas

Yes!! Strašlivě důležitá výhra pro Cardiff, udělaná díky Marshallově zákroku sezony, ale i poměrně zodpovědnýmu výkonu celýho týmu. Mackayovi pomalu krystalizuje ideální kádr. Nejprv z lavičky vyletěl Mutch a v základu se bez problémů drží; teď má k něčemu podobnýmu našlápnuto Noone. Pravý křídlo je dlouhodobě slabinou a on se tam dneska prosazoval k jednomu centru za druhym (z čehož káplo i áčko nakonec), když k ničemu jinýmu.

Reagovat
Miguel19

Hodně trapný 3 body.

Zase "super" výkon proti slabému soupeři. José

Reagovat
spider_8

Trapný, ale zasloužený.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ono stačilo proměnit ty 2 mega šance a vypadalo by to úplně jinak

Reagovat
Miguel19

Stejně tak mohl proměnit ten tlak Palace a byli by jsme v prdeli..

Reagovat
smazaný uživatel

presne.....skoda byl by to hezkej bodik

Reagovat
spider_8

Už mě začíná štvát, jak Hazard vždycky když má možnost jít 1 na 1, tak zasekne míč, počká si až se zformuje obrana a pak nahraje dozadu. Přitom když se toho nebojí, tak je nejlepší hráč na hřišti, viz Sunderland.

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo nahraje Torresovi

Reagovat
Chazy

Championship je naprosto unikátní soutěž.

Dneska 11 zápasů, z toho jen 1 vyhrál domácí tým a jen 3 domácí týmy vstřelily gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Everton > Liverpool, doufejme, že i po zítřku.

Reagovat
vladis271

Mourinho je strašné zlo. Iný manažér by s tým kádrom hral určite lepší futbal. Minimálne by nenechal odísť iba kvôli veku Lukaka a nechal si 3 paródie na útočníkov. S týmto sa CFC do boja o titul nezapojí. Prečo, prečo nemohol ostať v Reale?

Reagovat
spider_8

Jiní manažeři dostali šanci, nikdo nebyl v prosinci 2 body od prvního místa.

Reagovat
Chazy

Nikdo neměl takovejhle tým.

Reagovat
spider_8

Měli dost podobnej. A obvykle taky možnost koupit si, koho chtěli.

Reagovat
Chazy

Ok, ale stejně je Mourinho prostě zlo. Když CFC začne investovat do mladejch a vytvoří tam něco do budoucna, tak nakoupí takovým způsobem, že tomu totálně uzavře naději na úspěch. Fakt ho maximálně nesnáším, ale výsledky prostě má.

Reagovat
spider_8

Mě s tímhle taky štve, ale nevidím to tak černobíle. Lukakua odstavil opravdu nesmyslně, ale třeba pro De Bruyna tam místo moc nevidím, když před ním bude vždycky dostávat přednost Oscar nebo Mata a jinde hrát nemůže. A třeba Van Ginkela si přivedl a dal mu prostor, ale bohužel se zranil.

Reagovat
Talker

Tenhle kádr je prostě nejlepší od doublu pod Ancelottim... Široký, všechny posty zdvojené. Nevyštvat Lukaka na hostovačku, tak jediné slabé místo je CM. Loni jsme hráli v prosinci se 14ti hráči, momentálně máme k dispozici více než 20.

Reagovat
spider_8

Otázka je, jestli by Lukaku zářil i za Chelsea. Stačí se podívat na Dembu. A k tomu CM bychom potřebovali ještě stopera. Luiz letos kupí chybu za chybou (jako dneska u prvního gólu) a Cahil je pro mě je to spíš stoper číslo 3. Pokud by Barca zase nabízela za Luize, tak bych jim ho za pořádnou pálku střelil a přivedl novýho stopera. Třeba toho Mangalu.

Reagovat
vitasrp

Tak zase brzdi, nechápu, jak chceš hodit první gól na Luize..

Reagovat
spider_8

Já ho nechci hodit jen na Luize, podle mě se na něm s Terrym podíleli stejným dílem. Luiz nesmyslně vyběhl proti hráči, kterého stínoval tuším Essien a rozhodil tím obranu, Terry si zase nepohlídal svýho hráče.

Reagovat
vitasrp

Podle mě tam Luiz žádnou výraznou chybu neudělal, ta situace se dala v klidu pokrýt, stačilo jen, aby Terry nedal soupeři dva metry..

Nehledě na to, že co udělal Torres před tou brankou, je taky na facku..

Reagovat
spider_8

Tak nebyla to žádná fatální chyba, ale prostě mu klasicky jeblo, vyrazil proti hráči, kterýho vůbec neměl na starost a potom když přišel centr, chyběl ve vápně.

Reagovat
vitasrp

Podle mě to ani nebyla chyba, na kterou by se mělo nějak upozorňovat, no.. Ale hlavně už bychom mohli začít hrát vysunutější linii, na kterou nejspíš David čeká jako na smilování. Ostatně když loni na jaře začal Benitez hrát aspoň ten střední blok, byl Luiz skvělej.

Reagovat
spider_8

Pravda je, že je to asi jediný náš stoper, který se hodí k tomu, co chceme hrát Já jsem se ho dlouhou dobu i zastával, ale čekal jsem, že letos konečně začne hrát zodpovědně, bez těch svých blikanců. A on přitom hraje hůř, než kdy dřív.

Reagovat
vitasrp

Hůř než kdy dřív zase ne, spíš se zase vrátil na začátek loňský sezóny, kdy to bylo jeden zápas dobrý, další nejistota a chyba, třetí skvělej, čtvrtej dost špatnej..

Uvidíme, kam se posune do konce sezóny, ostatně kam se vůbec posune ta naše hra..

Reagovat
spider_8

Mně třeba dneska ta hra nepřišla zas tak hrozná, asi proto, že jsem měl nulový očekávání Palace hrajou poslední dobou výborně a s tím jak letos hrajeme proti podobným soupeřům, tak jsem opravdu nečekal žádný galapředstavení. Přitom kdybychom dokázali ty akce dotáhnout, tak jsme v klidu mohli dát 4-5 gólů a nic neřešit. To je i víc než bych se středovou dvojkou Essien-Ramires čekal.

Reagovat
Talker

Luiz byl loni výborný, tam s tím nebyl problém. Proč je problém teď, to je otázka na Mourinha a Luize. Já sám nechápu, jak jsme mohli udělat ze špičkového stopera nemehlo, které kupí chyby.

A neříkám, že by měl Lukaku u nás taky 8 golů, jako má v Evertonu. Ale myslím, že by jich měl rozhodně více, než ti naši útočníci.

Reagovat
spider_8

To máš pravdu, určitě měl Lukaku zůstat alespoň jako dvojka.

Ale s tím Luizem. Vždyť on vždycky dělal strašně moc chyb, někdy víc, někdy míň, ale nikdy se na něj nedalo moc spolehnout. Já jsem doufal, že právě José z něj udělá světovýho stopera, na což má rozhodně potenciál, jenže letos hraje opravdu špatně a já už mu přestávám věřit.

Reagovat
Talker

Jenže na jaře ty chyby prostě nedělal, respektive dělal jich mnohem méně. Proč je najednou tak strašný a proč z něj není schopný Mourinho vymáčknout alespon to samé, co z něj vymáčknul Benitez?

Reagovat
spider_8

Asi s ním nemá tolik trpělivosti. Přecijen Cahil si většinou odvede svoje a já taky radši vidím dvojici Terry-Cahil, než když je tam Luiz.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Usty

Velký zápasy zvládá, za týden můžem bejt klidně v čele....

Reagovat
vladis271

to my tiež a nikto reálne nehovorí o titule.

Reagovat
terry

Uvidime o Vanocich.

Reagovat
Chazy

Zapojí a klidně vyhraje.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Chazy

Každopádně nikdy nepochopím, proč je pro fandy CFC taková modla, ten fotbal je prostě příšernej a až na jednu sezonu v CFC vždycky byl.

Reagovat
terry

Letos to je ultragigapriserny.

Reagovat
Talker

Tak záleží pro které fandy... na foru je modlou jen pro jednoho člověka, zbytek ho hejtuje.

Reagovat
Chazy

Jo, pamatuju, že když sem chodil na cheslea-fc.cz, tak to odvolání Mourinha byl pro mnohý splněnej sen

Reagovat
Talker

Až odejde, bouchnu šáňo

Tak ono na foru je nás asi 20 a fakt tam jsou tak 2-3 lidi max, kteří Mourinha obdivují... Další 2-3 jsou nezaujatí a dávají mu čas a zbytek jede pecky.

Největší prdel je, že jeden z té první trojky, který Mourinha chtěl a neustále ho obhajuje je ten, který nejvíce vykopával předchozí manažery...

Reagovat
Chazy

Já vůbec nevím, kdo tam teď je, pamatuju ztama jen georgewona, pavla křenka, milana čecha, dixkse, infernala a samozřejmě tehdy ještě hrozně mlaďounkýho vitaspra. Asi nejlepší netová diskuzní parta, co sem zažil.

Reagovat
Talker

Pavel a Milan už téměř vůbec nepřispívají bohužel... Milana jsem zaregistroval naposledy někde v únoru když psal, že se blíží katastrofa... Teda Mourinho.

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

Ok, tak je to jen EF modla. To jsem rád.

Reagovat
Chazy

Ha, vzpomněl jsem si na login

Reagovat
spider_8

To je taky tím, že někteří "fans" nadávají na trenéra, ať je jím kdokoliv a chtějí ho odvolat po prvním špatným výsledku.

Reagovat
vitasrp

Jo, s tímhle nemůžu nesouhlasit..

Reagovat
Talker

Já se bavím o foru... Tam byl všeobecný smutek z odvolání RdM, nebyli jsme tam ani nadšení z odvolání AVBho. Předtím jsem na foru nebyl, takže si nejsem jistý, jak se reagovalo na Ancelottiho. Benitez byl out kvůli historii a protože bylo jasné, že nezůstane.

Hejt tam je jenom teď.

Reagovat
vitasrp

Jako sorry, ale Ancelotti se tam vyhazoval celkem jasně (Pavellkrenek, Steiner, Alex i Georgewon), AVB vyhazovali snad všichni, RDM chtěl vyhodit Alex a Steiner a Beniteze zase hlavně já..

Co ale předvádíte teď pod Mourinhem mi přijde mimo mísu, ale na druhou stranu je to vaše volba..

Reagovat
blade115

Já se dobrovolně hlásím k tomu Talkerovu "2-3 lidi max, kteří Mourinha obdivují." I když na fóru se vyskytuju už jen pasivně a jen sporadicky.

Mourinha mám rád už jako osobnost. Je to jako Ballotelli nebo Zlatan. Někdo ho miluje, někdo nenávidí, to je celé.

Co se jeho fotbalu týče - poslední dekádu se na SB (a i ve venkovních zápasech) vždy hrála pěkná sr*čka, snad krom Ancelottiho první sezóny. Rozdíl byl jen v tom, že pod někým jsme i s tou sr*čkou vítězili a s někým furt ztráceli. S Mourinhem je to ten první případ. Nehledě na to, že pořád věřím, že ta hra se bude zvedat úměrně s uplynulým časem.

Mi přijde, že si ta Talkerova armáda myslí, že v intervalech 1905-2004 a 2007-2013 se tu hrál úplně grandiózní fotbal, všechno bylo růžové, ale pak přišel zlý skřet a všechno v těch obdobích zkazil, zničil, házel klacky pod nohy svým nástupcům a pokud se mu nááááhodou něco povedlo, tak to bylo jen díky kvalitní práci předchozího manažera.

Ale už mě to omrzelo, celý rok to nastiňovat i jinak než jako verzi s Mourinhem jakožto Shakespearovým Richardem III. Teď už to baví jen Víťu, za což ho moc obdivuju a přeju mu pevný nervy.

Reagovat
spider_8

Reagovat
vladis271

NIE. Bez útočníka jednoducho PL nevyhrá.

Reagovat
Chazy

U Mourinha je to fakt jedno, můzou hrát sebevětší nesmysl a nějak to tam ukope.

Reagovat
vladis271

fakt, to asi viac prajem Moyesovi ako jemu.

Reagovat
Chazy

Já to přeju jenom AFC a LFC, všechno ostatní je pro mě špatně

Reagovat
smazaný uživatel

Everton?

Reagovat
tomasinho

Na to nemá

Reagovat
Zaschrona

Jestlize na to muze mit Liverpool, Everton klidne muze mit taky...

Reagovat
smazaný uživatel

Když už napsal LFC, tak po tomhle kole to může vypadat všelijak.

Reagovat
Chazy

Pravděpodobně nikdo z nich na to nemá

Reagovat
Talker

No, pokud by Liverpool udržel hráče v kondici a Suarez se Studgem drželi laťku stejně vysoko jako doteď, tak by to dát teoreticky mohli.

Reagovat
Chazy

Nojo, ale to je takový to "kdyby se všechno sešlo".

Reagovat
Talker

Tak jasně, ale ono se to sejít může... Je to nepravděpodobné, ale možné. Jen se musí modlit, aby se jim nezranil Suarez, protože bez Studge, Suareze a Gerrarda by měli asi problémy se střílením golů.

Reagovat
tomasinho

Arsenal jo, ale City si to pohlídá podle mě.

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
fantomas

Gloryhunter

Reagovat
Wat

Reagovat
vladis271

Reagovat
Swarley

už zase běz, dneska jsi tu byl až až...svátek nesvátek, už stačilo

Reagovat
fantomas

Reagovat
Chazy

Reagovat
The Krupy

To neni problém. Pozri sa na nás v posledných dvoch rokoch, hoci to bola odlišná liga.

Reagovat
Miguel19

Tak to můžeme dát titul rovnou City a vysrat se na to ne? Aspoň ušetříme nervy..

Reagovat
vladis271

a hlavne, s Rafom, alebo Matteom sa na CFC dalo pozerať aj v zmysle, že ak vyhrali, človek nebol taký znechutený, ale vidieť šťastného Mourika je doslova peklo, fuj. Mohol by naštartovať sériu 3 remíz po sebe a Abrakadabra ho vykopne a PL bude zas krajšia.

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham have had more 0-0s this season than the Bundesliga.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to napíši ještě jednou. Arsenal nevyhraje titul, ani kdyby měl dvacetibodový náskok. NIKDY!

Reagovat
smazaný uživatel

konečně si na to přišel?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak konečně? Píšu to skoro každý týden

Reagovat
vladis271

ako sa fans CFC snažia trápne sami seba presvedčiť, že Arsenal je ich nejaký rival.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejse fans CFC, jsem nezaujatý

Reagovat
smazaný uživatel

tak logicky, kdyz bude mit 20ti bodovy naskok, tak to vyhraje ne?

Reagovat
blaugrana

Vďaka za supertip na newcastle.

Reagovat
Chazy

Jen trouba sází podle někoho na nějakým fotbalovým fóru, když už, tak jdi na nějaký sázkařský.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby nebyl Remy kopytak, tak to skonci 3-1 a ty skaces do stropu

Reagovat
kiwwi

rozhodne to bol dobry tip

Reagovat
smazaný uživatel

buhehehehe

Reagovat
The Krupy

Ako sa darí Osvaldovi v Southamptone?

Reagovat
smazaný uživatel

Sice jim v minulem kole proti City udelal bod, ale jinak zatim nic moc. Od hrace, ktery prisel za 15 mega, bych ocekaval podstatne vic. Bojim se, ze dopadne jako Gaston.

Reagovat
The Krupy

Díky, no to som aj očakával, on ani v Serii A nebol žiadny zázrak, hoci sa prebojoval do repre a góly dával. V PL sa nepresadili kvalitnejší hráči. A problémy v kabíne nerobí? Lebo je dosť problémový hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim se asi drzi, ale pokud nepujde nahoru, tak v zakladu nebude a netusim, jak dlouho se mu bude libit chodit na hriste jenom z lavicky.

Reagovat
Rssa

300. pro LFC !!!

Reagovat
Rssa

teĎ !!

Reagovat
Whitemedia

Torres v PL - 94 zápasů/17 branek, 11 asistencí

Reagovat
Whitemedia

samozřejmě v PL za Chelsea, to je snad všem jasné

Reagovat
smazaný uživatel

včera to tu bylo. to je hrozny. chudak.

Reagovat
Chazy

OMG, zrovna dneska má obrovský jubileum, dal letošní 400. gól v PL. Opravdu musíš vytahovat zrovna tohle a neocenit, co dokázal?

Reagovat
Wat

Dneska se na tobě upalcuju.

Reagovat
Whitemedia

Omlouvám se, ale pokračuji dál!

Za Chelsea v PL odehrál 5947 minut, dal 17 branek.. takže na branku potřebuje 349,8 minut a to je úžasná bilance útočníka

Reagovat
Chazy

Krása. Steve Bruce dal jeden rok v PL 13 gólů jako CB

Reagovat
Chazy

I když možná to byla First Division ještě.

Reagovat
Zaschrona

Jestlize v lednu prijde dobre CM, kridlo a utocnik, tenhle tym muze dokazat uplne cokoliv. Jen doufam, ze Deulofeu bude brzo ok. COYB!

Reagovat
Chazy

Jo tak... cokoliv.

Reagovat
vladis271

no ja by som nad nimi palicu nelámal. Zo špičky majú najľahšie Vianoce. Síce nvm, kde by si našlo domov cca 200 000 červených z Liverpoolu, ktorí by sa museli vysťahovať potom, čo by Everton vyhral titul skôr ako LFC. Ale podľa mňa amôjho predpokladu o tom akým smerom sa bude uberať EPL po odchode Fergusona, ak nebude Kenwright idiiot, tak by pod ním Everton v dohľadnej dobe titul urvať mohol.

Reagovat
Chazy

Tomu nedokážu věřit, to by byl Bob opravdu bůh. Jestli je někdy dostane do LM, tak to bude super úspěch.

Reagovat
vladis271

už teraz sa z klubu ozývajú hlasy o tom, že neúčasť v B4 by pre nich znamenal veľký neúspech. A to hovoria od začiatku sezóny a Bob to myslím povedal tiež, ešte pred tým ako naštartoval tento fantastický motor. On bol nieleenže kráľom posledného prestupáku, ale pre mňa je zatiaľ favoritom aj na manažéra sezóny. Pri všetkej úcte k Saints bolo len otázkou času kedy odpadnú. O Evertone je treba uvažovať viac. Ale kredit treba dať aj Saints. Ak by som bol nezaujatý fanúšik PL chcel by som návrat divokého obdobia anglického futbalu 2. polovice 20. storočia. Teda situácia kedy napr úplne outsider urve titul, alebo dokonca kedy ten titul získa nováčik. Fergusonova dominancia a vykryštalizovanie B4 spravilo PL nudnou, všetci hovoria len o dobe peňazí, o tom, že futbal je dnes iný. Podľa mňa nie jee a Martinez by to mohol dokázať. Ale až po nás.

Reagovat
Zaschrona

az na posledni vetu

Reagovat
vladis271

toto si mal opalcovať bez výhrad. Titul tento rok my, budúci rok vy. Ktorý scouser modrý, čii červený by túto dohodu nepodpísal?

Reagovat
Zaschrona

Nevim no, asi vetsina cervenych i modrych? Preju vam, at se vratite do LM, preju vam, at se vam dari... Ale zaroven proste chci, aby muj klub koncil pred vama... A pak je z toho takovej vazne divnej rivalskej vztah, jaky mame.

Reagovat
Zaschrona

Nerikam, ze titul, ale na tu LM to letos mame uzasne rozjete. Tezke zapasy venku s MUFC, AFC MCFC za nama, momentalni los mame takovy, ze az do Merseyside derby, ktere je na konci ledna, mame zapasy, kde budem v kazdem zapase favoritem. Nase zakladni sestava muze hrat minimalne vyrovnane s kymkoliv a chybi tomu hlavne jen rozsirit kadr o hrace do stredu zalohy a utoku, pripadne kridlo do zakladu. A diky prodeji Fellainiho a planovanemu lednovemu zbaveni se dalsich velikanskych platu Heitingy a Jelavice by na to byt prostredky meli. Pokud prijdou posily a neprijdou velka zraneni hned nekolika klicovych hracu, mame rozhodne sanci.

Reagovat
fantomas

I když třeba budete favoritem, tak bych minimálně všechny tři výjezdy nepodceňoval.

Reagovat
Zaschrona

Ja se je nesnazim podcenovat, kazdy z tech zapasu bude velmi tezky a je potreba postupovat od zapasu k zapasu. Ale v kazdem pripade mame na to, vsechny ty zapasy vyhrat a i tak k tomu musime pristoupit. Kazda ztrata bodu bude velmi mrzet.

Reagovat
smazaný uživatel

titul

Reagovat
fajdax

Reagovat
tomasinho

Za chvilku bude z pohledu Toffees jen nějaký Real ne?

Reagovat
Zaschrona

Z pohledu Toffees pro me existuji jen Toffees.

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi fantom teto sekce

Reagovat
Zaschrona

to si me asi s nekym pletes

Reagovat
smazaný uživatel

ne nepletu.

Reagovat
Zaschrona

V tom pripade tvemu oznaceni me osoby absolutne nerozumim.

Reagovat
smazaný uživatel

Saints v zime proste musi privest kvalitniho stopera k Lovrenovi, protoze trojlistek Fonte, Yoshida, Hooiveld nema na to, aby hral v tymu, ktery chce bojovat o evropske pohary. Otazkou zustava taky golman, protoze Boruc si nejakou tu minelu neodpusti a Gazzaniga je traged.

Reagovat
Zaschrona

Bohuzel, kdyby Boruc nedelal ty kraviny, ktere proste dela, byl by to letos kandidat na nejlepsiho golmana sezony. Takhle by ten Cesar, o kterem tu byla spekulace, mohl byt paradni posila. A s tim stoperem souhlasim, ten uz mel prijit pred sezonou.

Reagovat
smazaný uživatel

Boruc tu sezonu klidne dochytat muze, ale v zime musi prijit aspon kvalitni dvojka, protoze Gazzaniga je sasek, coz dneska opet dokazal. Pokud by se nam podari dotahnout stopera, tak se zbavime posledni vetsi slabiny, protoze Lovren, Shaw, Chambers (nebo Clyne) hrajou letos vyborne a s kvalitnim druhym stoperem by ta obrana byla nekde jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Asi by to tak bylo lepsi resit, protoze Boruc az na ty blbosti chyta uzasne a do pozice dvojky se zrovna on vubec nehodi. Stoper je absolutni nutnost, snad to MP s Cortesem poresi.

Reagovat
SunFells

Fonte je letos velice dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodne je lepsi nez Hooiveld a Yoshida, ale stejne porad podle me neni hracem do zakladu pro tym, ktery chce hrat o pohary. MIsto zbytecneho Osvalda se melo investovat do druheho kvalitniho stopera k Lovrenovi.

Reagovat
tomasinho

Zase by bylo ale riziko jít do sezony s kompletně novou stoperskou dvojicí.

Reagovat
smazaný uživatel

riskantni by bylo rozbijet neco fungujiciho, ale do toho meli stoperi minulou sezonu daleko

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
SunFells

Nebo se prostě nemělo jen investovat do Osvalda. Fonte opravdu od začátku sezóny nebyl žádnou slabinou, s Lovrenem jim to funguje.

Reagovat
fajdax

ZNÁ TU NĚKDO WEB NA KTERÝM JSOU STATISTIKY JAK ČASTO A KOLIKRÁT SE DOSTAL KONKRÉTNÍ HRÁČ DO (GOLOVÉ) ŠANCE? Jeden člověk mi přísahal jestli mu dokážu že Demba se dostal do více šancí než Torres(v poměru minut) tak mi okamžitě pošle na učet 100 liber. DEKUJU

Reagovat
Miguel19
Reagovat
vladis271

V slepičárni sme prehrali posledných 6 zápasov, takže zajtra očakávam 3 body.

Reagovat
tomasinho

Ty vole, ty radši nic neočekávej.

Reagovat
vladis271

toto nie je o nejakom optimizme. Ale o tom, že ak sa pred zápassom vo veľkej miere v médiách spomínajú nejaké série, alebo jednoznačné tipy na favoritov, tak väčšinou to dopadne úplne naopak. Je to ako s hádzaním mince. Teoreticky pred každým hodom je šanca 50 na 50. Ale ak 6 krát padne znak po sebe, a všetci na túto nepravdepodobnú udalosť upriama pozornosť, tak siedmy krát padne hlava.

Reagovat
smazaný uživatel

Už Premier League moc nesleduji, Manchester City mi tu ligu znechutili, už to prostě není ta PL jako například před 5-8 lety.

Reagovat
tomasinho

Jojo, to tam totiž ještě nebyla Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já jsem sledoval PL od roku 2004, takže to už jsem bral Chelsii jako velkoklub. I když je pravda, že před tím než to koupil Abramovič to byl průměrný klub PL, ale už ten princip byl nějak daný.

Reagovat
smazaný uživatel

som na tom podobne. Ani neviem preco ale malo to vtedy vacsi smrnc. Moj subejkitvny nazor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Ja si pamätám ešte Leeds United, to boli časy.

Reagovat
smazaný uživatel

Bolton, Wolves, Leicester, Blackburn, Middlesbrough.....

Reagovat
Kvooca

Bolton a Charleton ... jo to byly časy.

Jay Jay byl fenomenální

Reagovat
Kvooca

Charlton*

Reagovat
smazaný uživatel

jo ještě Charlton a Portsmouth.Prostě PL pro mně už není ta PL jako zhruba před 10 let.

Reagovat
Kvooca

pravda pravda, P s Crouchem a Defouem jsem uplně vynechal. Middlesbrough a jeho Pog(prase) mi teda nikdy nechyběl. Ale PL bez nej postrádá takovou "bojovnost"

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda. Nebo, když v Blackburnu byl například Greško, nebo v Portsmouthu Srníček s Bergerem, v Middlesbroughu by Németh, v Liverpoolu Šmicer s Barošem, to byli časy!

Reagovat
Kvooca

pro mne byla PL silně spjata se souboji R. van Nisterooy x T. Henry x Shearer - sice to často vyznívalo lépe pro první dva, ale i tak to bylo super.

Reagovat
smazaný uživatel

, ty dnešní útoky jim nesahají ani po kotníky !!!

Reagovat
Kvooca

A komu ty vlastně fandíš? na fanouška City nebo CFC to nevypadá, za což máš mé vřelé sympatie

za názory

Reagovat
smazaný uživatel

No já jsem spíš příznivce Serie A, takže nejvíce fandím Juventusu, ale v PL nejvíce fandím Arsenalu.

Reagovat
Kvooca

za Serii A, je pravda, že se dnes už raději kouknu na ni, než na PL

Jediné co mi na SA vadí je to, že vypouštějí poháry. A Juve snad letos i LM...

Reagovat
Pinturicchio

jj, pro Juve je i LM málo, chtějí ještě výš a doufají, že jim povolí start na MS.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jejich nepostup mě hodně mrzí, ale snad tu ligu vyhrají a úspěch v EL by taky nebyl špatný,ale je škoda, že i ostatním letos se italským týmům v Evropě nedaří. Protože italská liga v 90. letech byla troufám si říct první nebo druhá nejlepší liga na světě !!!

Reagovat
Zaschrona

Martinez via Radio City: "We hope Deulofeu will be back for the final third of the season. Soft tissue damage."

Takze to je tak do unora mimo hru... Hostovacka Donovana by v tuhle chvili byla uplne bozi, prakticky by mohl GD do te doby nahradit. Snad to klapne.

Reagovat
smazaný uživatel

02.12. Donovan se do Evertonu nevrátí

Landon Donovan chtěl během zimy znovu hostovat v Evertonu, jeho dočasný odchod ale vyloučil trenér LA Galaxy Bruce Arena. "Žádný z našich hráčů nikam nepůjde. Plných jedenáct měsíců hrají a potřebují také nějaký odpočinek," uvedl Arena

Reagovat
Zaschrona

Arena do toho nema co kecat, on o prestupech nerozhoduje.

Reagovat
Rssa

Martinez zničil Deulofua....

Reagovat
kiwwi

ho zatavil

Reagovat
Svatej

Everton na 4. místě

Reagovat
kiwwi

400. pre plnenu papriku

Reagovat
Svatej

Reagovat
Kvooca

Reagovat
Miguel19

Reagovat
fantomas

Reagovat
Swarley

tak jestli ji naplníš pořádným flákem hovězího, tak já ji pak milerád nožem odloupnu a hodím do koše

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
C0br

Reagovat
tomasinho

Dneska jsem měl na oběd, k tomu pěkně domácí rajská z rajčat a žádného protlaku. ♥

Reagovat
smazaný uživatel

teď jsem si vzpomněl na dětství, jak jsem jedl samotnej kečup. teď jsem se kečepu už několik let nedotkl...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

presne taku som dnes varil a bola fantasticka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

brrrr...

Reagovat
smazaný uživatel

ale jedine od Babicu udelanou na panve Aston

Reagovat
Swarley

jasný a když nebudeš mít papriku, tak tím naplň třeba meloun

Reagovat
fantomas

Vono už je pak stejně docela jedno, co házíš do koše, viď.

Reagovat
Swarley

tak o tom melounu by se dalo ještě uvažovat, ale takhle vařenou a pečenou zeleninu fakt nemusím...čerstvou si dám moc rád, ale u plněných paprik si vždy vzpomenu na dětství, jak nás to nutili jíst...a musel jsi to sníst, když to rodiče platí a bla bla bla, 2 hodiny trval oběd

Reagovat
fantomas

Jj, já mám třeba rád rajskou, i to mletý maso vevnitř většinou můžu - tak si z toho holt tradičně dělám "jinačí" jídlo... :)) jen ta paprika mi od dětství moc nevoní.

Reagovat
Pinturicchio

A když nemáš ani meloun, tak to nedávej nikam a sežer tu výpln samotnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

v Petersberghooooofu to tak funguje

Reagovat
13

Tohle jídlo nesnášim

Reagovat
Bayern +

Blejúci sráči ani nevedia o čo prichádzajú.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale plnenú taveným syrom, urobenú na oleji...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
I am Mancunian

ale cakal som, ze das pre Kokeho

Reagovat
vladis271

OT: bude zajtra niekto sledovať o 2:00 Kovácsa proti tomu Kazachovi? Myslíte, že by sa dal nájsť nejaký stream?

Reagovat
ďuriLFC

To je z dnes na zajtra?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Zasoutěžte si o pánskou zimní bundu Abercrombie&Fitch

http://nejlepsionlinehry.cz/magazin/vanocni-soutez-pobav-se-a-vyhraj

Reagovat
Zaschrona

Everton's 21 consecutive home wins v Fulham is the longest of any team at home a single opponent in English football history.

Reagovat
Chazy

Moyes

Reagovat
Swarley

Reagovat
niflheim

Reagovat
Zaschrona

tak ona to je serie od roku 1961 a nejsou tam pocitany duely v FA Cupu... tech manazeru k palcovani je o dost vic

Reagovat
fantomas

Si taky vomluvíš všecko, i sebevětší vtip.

Reagovat
Zaschrona

Ale tenhle byl povedenej, to musim uznat.

Reagovat
Maresma

Reagovat
fantomas

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vaše vzájemné zápasy jsou celkově vtipné, minimálně ve 26 posledních, co jsou tady na EF (od 2001) vyhrál hostující tým jen 2x.

Reagovat
fantomas
Reagovat
smazaný uživatel

https://vine.co/v/h2DXPO3LUWp Dost zvláštní, nikdy mě nenapadlo, že by to mohlo někoho tak nasrat.

Reagovat
kiwwi

jak nenapadlo, sak je to uplne logicka a prirodzena reakcia

Reagovat
Swarley

tohle se navíc děje docela pravidelně, akorát to kamery většinou nezachytí

tady mu to šel říct přímo až k němu, ale tak to se taky není čemu divit, když to Ozil měl očividně hodně v paži

Reagovat
kiwwi

ja si pamatam, ked raz po nasom prehratom zapase vonku isli niektori hraci rovno do satne a Fergie ich odchytil na pol ceste a zreval ich nehorazne, otocili sa a isli podakovat fanusikom

nech sa deje co sa deje, nech je vykon a vysledok akykolvek, fanusikom treba ist podakovat zakazdym

Reagovat
Swarley

na 100 % je to tak...ty lidi to taky něco stojí, chodí na ten fotbal i když se nedaří, jezdí i na výjezdy a tam obzvlášť by mělo být poděkování na místě...jasněže se do toho po takovém zápase moc nechce, ale fanoušci za tu prohru nemůžou narozdíl od hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím tu reakci Mertesackera. Prostě já celkem beru, že někdy ten hráč nemá náladu, nepovede se mu ten zápas a jde rovnou do šatny, každý den není posvícení. Mertesacker reagoval jak by je poslal do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím to jako špatně, Ozil je v tomto případě ten špatný, jen mě to prostě překvapilo.

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
smazaný uživatel

https://pbs.twimg.com/media/BbdOuWPCEAEljoW.jpg

Stává se z něj nehorázná piča. Nejprve cigára, teď tohle na VLASTNÍ FANOUŠKY! Někdo by mu měl, co nejdříve srazit hřebínek, namyšlencovi. Jinak dopadne velice špatně!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

na vlastní fanoušky? Jak si k tomu přišel ?

Reagovat
smazaný uživatel

Četl jsem to na jednom anglickém fóru. Jestli to nebylo na vlastní fanoušky, tak ok. Ale i tak je to už moc.

Reagovat
Whitemedia

Já bych řekl, že to spíš bylo na fanoušky City

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, ok. Omlouvám se, mám špatné informace a zápas jsem celý neviděl. Každopádně jsem zvědavý na trest.

Reagovat
tomasinho

To už tu bylo během zápasu, takže na fanoušky těžko. Údajně na Atkinsona.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v tom případě sorry. Měl jsem mylné informace. Každopádně si to nemůže dovolit. FA bude trestat a Arsenal přišel na delší dobu o klíčového hráče.

Reagovat
tomasinho

Když bude hrát jako dneska, tak chybět fakt tak moc nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedařilo se mu?

Reagovat
Zaschrona

Neville Southall ‏@NevilleSouthall

Thought I put LFC tv on then found out it was bt sport

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
Side

Mesut Özil

Sorry I didn't thank the fans at the end of the game!

You have been brilliant to me and I know you had travelled a long way and spent your money to support us. I was upset with the result and know I should have come to you to say 'thank you' and I know it is a big Arsenal tradition win, lose or draw.

Reagovat
Heisenberg

Shazu Afzal did mertesacker make you write this

Reagovat
Side

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kvasha16

Reagovat
nani92

PR

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
nani92

Reagovat
Robochelsea

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem myslel, že fotbalisti tyhle "facky" vždycky přihrávají, ale že se tak skácí i rozhodčí? vždyť to nic tak hroznýho nebylo

Reagovat
kiwwi

podla mna to bola celkom slusna rana o oka

Reagovat
Rssa

Reagovat
Bayern +

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Dive...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Swarley

nepříjemný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
tomasinho

Reagovat
SunFells

Reagovat
vodka

prosím prosím, jak byste přeložili "business cash flow tax."

Reagovat
vodka

nějak nemůžu najít totiž nějaké adekvátní české pojmenování...

kdyžtak celé to je "destination-based business cash flow tax"

Reagovat
vodka

no, dobře, tak se holt spokojím s "obchodní daň z cash-flow"

Reagovat
smazaný uživatel

spravně asi

Reagovat
Talker

Tak cash flow se dá přeložit jako peněžní tok, takže asi tak... Ale já teda vždycky využíval anglické pojmenování, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Obchodní daň to slyšim prvně teda spíš je to korporátní daň (jelikož i business a corporate tax jsou, co vím, synonyma)

Reagovat
Robochelsea

500. pre Franka Lamparda, Davida Beckhama a Stevena Gerrarda

Reagovat
soukup

Viděl sem jen druhou půlku, ale Hull vůbec nestíhal a zachránil je jen fantastickej McGregor. Sice to pořád byla většinu času od obou týmů taková okopávaná, ale párkrát z toho vyplula fakt dobrá akce.

Velmi dobrý výkon Crouch, ale chybí mu zakončení, ve hře sice super, ale právě kvůli němu se na každej gól hrozně nadřeme. Ireland to prostě v noze má. Moc se mi poslední dobou líbí Cameron, kterej hodně překvapuje směrem dopředu a někdy rozdává fakt geniální balóny.

Hroznej naopak Arnautovič, kterej si dneska hrál na frajera, ale nikdy mu to nevyšlo, moc nechápu, jaktože ho Hughes vystřídal až v 90. minutě, dole měl být mnohem dřív

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaká stránka, kde lze online shlédnout celý záznam zápasu? Díky

Reagovat
Side
Reagovat
smazaný uživatel

Citizens at home:

vs. Newcastle 4:0

vs. Hull City 2:0

vs. Manchester United 4:1

vs. Everton 3:1

vs. Norwich 7:0

vs. Tottenham 6:0

vs. Swansea 3:0

vs. Arsenal 6:3

any questions?

Reagovat
nani92

jednu mám..Citizens at away?

Reagovat
bandwagoner

at away?

Reagovat
smazaný uživatel

To je jedno ne? On se snaží vypichnuť to jak hrajou doma.

Reagovat
fantomas

Ve finále je spíš jedno právě to, jak hrajou doma.

Reagovat
Chazy

pokud to není dvojzápas

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, že titul za to nedostanou, ale tak doma jsou prostě válec, nic víc.

Reagovat
kiwwi

presne tak...any questions?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A co třeba Bayern doma 1-3?

Reagovat
smazaný uživatel

Nasli jste v prispevku chybu? Muzete nam ji oznamit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

potesi

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

dumb of the day

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl být za borce,byl za tupce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

frajer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

frajeer

Reagovat
kiwwi

Tom Lawrence, ktorý je momentálne na hosťovaní v tíme Carlisle United z Manchestru United, sa dnes zaskvel dvomi gólmi pri výhre svojho prechodného tímu nad Tranmere Rovers 4:1. Jeho prvý gól padol po krásnom voleji, no to čo sa mu podarilo pri druhom góle je naozaj nádhera

http://i.minus.com/iDCHhcyQBZH0.gif

Reagovat
smazaný uživatel

mi pripomenul weisska z jednej akcie za Rangers ešte

Reagovat
mithro

Reagovat
Lacko_Boh

prepalia to a na konci budu stracat #sompovedal

Reagovat
smazaný uživatel

tak nieco take som videl u nas v prvom time naposledy...hmm...nevidel

Reagovat
Chazy

lol, debil, kdyby to dal pod břevno, tak je to docela ve stylu giggse

Reagovat
kiwwi

Tom aspon raz vybocil z priamky...Giggs siel len rovno

Reagovat
mithro

Steve Clarke sacked by West Brom

Reagovat
mithro

Reagovat
johan14

Paráda José, tím je vo vývoji a už tak krásne postavenie v tabuľke. Na začiatku sezóny som neočakával také umiestnenie v tejto fáze sezóny. Hra síce nič moc, ale účel svätí prostriedky. Keď sa káder utrasie a správny hráči si sadnú tak to bude valec. A teraz na Arsenale neprehrať

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Kde se dají stáhnout celé zápasy z PL?

http://forum.rojadirecta.es/forumdisplay.php?21-Res%FAmenes-y-goles-(Highlights) mi nefunguje..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

hmm..a něco co se mi nebude stahovat 4 hodiny?

Reagovat
smazaný uživatel

Jakej zapas hledas?

Reagovat
smazaný uživatel

MCFC-Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

u toho druhého blbne obraz, ale díky

Reagovat
Pettirosso
Reagovat
Liquid

QPR má namířeno zpět do Premier League, skvělé

Reagovat
Robochelsea

Dúfam že sa zopakuje ten cirkus z minulých dvoch sezón

Reagovat
smazaný uživatel

vieš vôbec prečo ho zjebal?

Reagovat
kiwwi

viem

Reagovat
REPLIKATOR

Konečně přestane hrát ten tragéd Koscielny a začne hrávat kvalitní stoper Vermaelen

Reagovat
J0EL

Reagovat
mithro

Steve Clarke sacked by West Brom

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

Čuráci, už jim fakt nic dobrého nepřeju, druhého skvělého manažera, co takhle bezmyšlenkovitě vylili. Ať si klidně spadnou i s Anelkou.

Reagovat
Wat

Reagovat
tomasinho

Bring him back to Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Anelku?

Reagovat
tomasinho

Moyese, aby nebyl Everton tak silný.

Reagovat
smazaný uživatel

Namiesto Brendana?

Reagovat
tomasinho

Ne, jako asistent podobně jako u Kennyho. Obranná fáze s ním fungovala daleko lépe než po tom po odchodu.

Reagovat
Whitemedia

tak to teda udělali dobrou chybu

Reagovat
Whitemedia

wtf *velkou

Reagovat
Chazy

Co čekat od týmu, kterej vyhodil nesmyslně RDM.

Reagovat
Whitemedia

Výhru PL 13/14

Reagovat
Chazy

to jsem sice nemyslel, ale může bejt

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Chazy

"může bejt to takhle pochopený" ... titul chelsea nechci

Reagovat
fantomas

A ten palec vysvětlíš jak?

Reagovat
Chazy

Ocenil jsem, že to dobře využil pro svý...

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
kiwwi

no tak to chcem vidiet toho, kto by to pochopil inak nez ja

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fantomas

Reagovat
vitasrp

Tak to je síla, no..

Reagovat
mithro

by ma zaujimalo, koho maju na drate, takto pred vianocami to nebudu chciet nechat bez manazera.

Reagovat
mithro

Moyes would do a good job at West Brom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ťažko nájdem sympatickejšieho manažéra v PL. Škoda

Reagovat
Maresma

To snad ne...

Reagovat
fantomas

Hm, demence, ale musim říct, že sem to tak trochu tušil. Dneska tam zas měli šance prakticky jen po chybách obrany Cardiffu. To je s takovym materiálem minimálně na pováženou; a když se to táhne už tolik kol.

Nicméně je to přesně jak píše Chazy - repete případu RDM. Takhle perspektivní manažeři prostě musej dostávat víc času než ti ostřílení, to ve WBA evidentně stále nechápou.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som si myslel, ze su daleko vyssie v tabulku, ale to ma asi len myli, ze vyhrali u nas

Reagovat
kiwwi

Reagovat
nani92

Reagovat
mithro

to je na tom to najsmutnejsie, vyhrali len 7 krat tento rok.

Reagovat
smazaný uživatel

no Sunderland vyhrál jen 2x

Reagovat
mithro

za kalendarny rok? to snad nie.

Reagovat
smazaný uživatel

jo za rok.

Reagovat
fenixLFC

kolkokrat?

Reagovat
wild

presne tak isto..od kedy som u nas vyhrali som ich mal zafixovanych ako dobry tym a teraz pozeram ze su dole v tabulke a maju same prehry..s nami vsak uz vyhra hocikto

Reagovat
nani92

okrem Arsenalu

Reagovat
Zaschrona

Zaslouzil by u nas dostat nejaky flek, porad nejak moc nemuzu verit tomu, ze nam zaplatil tolik penez za nekoho jako je Anichebe.

Clarke je tak trochu obet sveho vlastniho lonskeho uspechu, po te lonske sezone. A pravdepodobne i hodne nepovedeneho letniho prestupaku... Snad daji sanci manazerovi typu Hoddle nebo Curbs.

Reagovat
Chazy

Snad ne, jen to ne.

Reagovat
vodka

brzo, měli eště kdyžtak počkat přes ty vánoce

Reagovat
Ferguson6

V ďalšom kole ide Chelsea na čelo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Sorry I didn't thank the fans at the end of the game! You have been brilliant to me and I know you had travelled a long way and spent your money to support us. I was upset with the result and know I should have come to you to say 'thank you' and I know it is a big Arsenal tradition win, lose or draw.

Reagovat
smazaný uživatel

už to tu bolo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to vyzerá ako nejaký retro tanečník na diskotéke pod vplyvom extázy, ktorý to prehnal s alkoholom a čoskoro na to doplatí.

Reagovat
smazaný uživatel

az na poslednu cast vety suhlasim, este stale som tu

Reagovat
mithro

zase dalsie moyesove excelentne PR zacina s clankami na nedelu

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledek 6:3 jsem dlouho nezažil.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak ten Everton ma tam strasne sere, nema na tych miestach co pohladavat, nech si hraju svoje 7.-8. miesto s dalekohladom na prvu stvorku ako sme boli zvykli

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Horší než 6. nebudem a LFC nám bude zas koukat na záda...

Reagovat
Zaschrona

a to ses porad celkem pesimista

Reagovat
smazaný uživatel

nemam strach, aj tak skoncite najlepsie 6.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
tomasinho

Další sázka?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak tento borec by uz nemal nikdy nic komentovat

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

neber ten zivot tak vazne, inak ta picne, ked po dlhej dlhej dobe skonci Arsenal mimo prvu 4

Reagovat
smazaný uživatel

Fernandinho

Reagovat
smazaný uživatel

Malej OT: Nevíte kde by se na netu dala najít tabulka týmů z fify 14. Podle hvězd?

Reagovat
vodka

nice, pohodová výhra, to je přeně potřeba Welbz, LAV, Rafa, Rooney řpesně v tomto pořadí nejlepší hráči. Stopeři taky celkem s přehledem, když nepočítám prvních pár minut problémy s Bentekem. Clev gól a do obrany výborný a obětavý výkon. Fletch na balonu jistý, pozičně to trochu skřípalo, ale do toho se dostane. Zaha skvělý pohyb bez balonu, Januzaj zase s balonem na noze. Giggs dneska hrál nic moc, stejně jako Evra. Týmový výkon jako celek dobrý.

Reagovat
mithro

mne sa na Zahovi paci, ze jemu to dobre futbalovo mysli a ma slusnu prihravku, to u nasich kridiel nie je az taky casty jav

Reagovat
kiwwi

vyborny vykon od Valenciu, Welbecka, Rooneyho, Cleva a Rafu...paradne zahral aj Jones, jak stary mazak

toto sme fakt potrebovali, ked sa kuknema na tabulku a vidim tych 10 stratenych bodov v poslednych 4 zapasoch a vidim kolko stracame na celo, tak sa mi chce plakat

Reagovat
mithro

MOTM? Pre mna asi Valencia, ten to dnes konecne krasne rozdaval vpredu, a za nim tesne Welbz a Clev, ten ma potesil dnes

Reagovat
wild

ktovie ako by to vyzeralo keby sme to s Cardiffom zvladli..ta strata nas nalomila este viac..keby sme to vyhrali a doma ziskali aspon 4/6b tak by sme na tom boli celkom dobre

Reagovat
Dawon

Obrana byla hodne zastinena dnesnim utokem, ale Jones se mi taky strasne libil, neprohral snad jediny souboj, krasne to cetl, vyhraval hlavicky a oproti Riovi a Vidicovi je rychlostne uplne v jine lize, coz te obrane zase dava uplne jine moznost...snad ho tam uvidime cim dal casteji

Reagovat
mithro

U N I T ED

United are the team for me

With a knick knack paddy whack

Give a dog a bone

Why don't city Fuck Off home

Reagovat
Dawon

Po dlouhe dobe zase paradni vykon a to hned z nekolika duvodu. Zadne nefunkcni 442 ale Rooney hodne hluboko pomahal zaloze, diky cemuz jsme po neskutecne dlouhe dobe nebyli znasilneni souperovou zalohou a byli jsme schopni podrzet balon a kloudne rozehravat bez nesmyslnych nakopu od stoperu. Na tomhle proste musime s nasi bidnou zalohou stavet a je to jedina cesta jak muzeme zase zacit soupere prehravat.

Za druhe dneska fantasticka prava strana, Valencia, Rafael a casto s nima kombinoval i Welbz, to byla krasa pohledet. A jen to zase dokazuje jak obrovsky rozdil to udela, kdyz napravo neni Smalling. A doufam ze si z toho Moyes odnese to, ze pokud se Rafa zasee zrani, tak by tam uz konecne mohl dostat poradnou sanci Fabio. Precejen nesmime zapominat ze ten kluk pred 2 lety hral finale LM.

No a nemeli bysme zapomenout ani na dobry vykon stoperu, hlavne Jones se mi dneska hodne libil, tohle je zkratka jeho post do budoucna a myslim, ze bysme na nem pomalu mohli v obrane zacit stavet, protoze motat mu porad do hlavy pozicni navyky ze zalohy by nemuselo mit na nej nejlepsi vliv.

Reagovat
bandwagoner
Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi 14.12.2013 17:57

hovorim...United ma vacsiu sancu na titul v PL jak Real v PD

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Ať počítám, jak počítám, tak se furt nemůžu dopočítat k tomu, že 5 je víc jak 10.

Reagovat
kiwwi

a pocitas aj s tym, ze Barca >> ako ktokolvek v PL?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale není to žádný super klub, který už do konce sezony neztratí ani bod. Navíc ještě nehráli s Atléticem.

Reagovat
smazaný uživatel

10 bodov v Premier League < 5 bodov LOL Lige

Reagovat
fantomas

Hm, škoda. V druhym poločase se to klidně dalo vyhrát. Až na tu úplnou koncovku pod kontrolou.

Nicméně Laudrup se začíná jevit jako pěkně otravnej vřed PL. Dneska tam kvůli suspendaci Chika hodil dalšího plevelovitýho Španěla, nákýho Amata, to už je fakt MOC. Teď ještě dejme tomu, on s tim jakž takž pracovat umí (i když se na to dá koukat nejhůř za ty tři roky), ale jakmile zdrhne zpátky do Getafe nebo někam tam, tak sem fakt zvědavej, kdo s tim co provede. Di Canio v Sunderlandu krát pět.

A okamžiku, kdy mu dojde, že Michu na úkor Bonyho v základu doopravdy nemá co dělat, se asi taky nedočkáme. Dneska ještě chápu, že byl Wilfried nezcela doléčenej, ale on ho beztak nepostaví ani za tejden...

Shelvey nakonec snad u všeho důležitýho; leckdy nepochopenej, leckdy opomenutej. Spolu s De Guzmánem tam většinu času působěj jak pěst na voko. Takže tomu dávám ještě jedno léto, nákýho jižanskýho průměráka na LB, dalšího místo Brittona...a Swans pudou regulérně na sestup.

Reagovat
tomasinho

Aspoň, že ten Jonjo.

Reagovat
Rssa

Možná jen přání, že půjdou na sestup. Pravdou je, že dokud tam budou týmy jako CR nebo WBA, tak Swansea v PL zůstane. Ta kvalita hráčů je nesrovnatelná. To by je musel dostat pak na starost (v případě, že by Laudrup šel) opravdu Di Canio.

Reagovat
fantomas

WBA má právě naopak docela evidentně kvalitnější kádr než Swans no. A já mluvim o další obměně směrem ke španělštějšímu Swansea, která beztak proběhne. Takže pokud CR myslíš Crystal Palace (nebo Cardiff), tak je to bezpředmětný, protože ten sestoupí už letos.

Reagovat
Rssa

Vidíš, propaganda Ronalda už mě dost zmátla

Já to chápu, takhle multikulti týmy se mi taky nelíbí (nebo vlastně to není multikulti, když tam jsou samí jižani a Španělé ), stejně to řeším ve FM (inspirace noční diskuzí). Každopádně ceny za hráče v jižanských ligách jsou výhodné právě pro týmy jako je Swansea - dostatečná kvalita za dobré prachy. To ve VB neseženeš, proto se tak na to zaměřují, kór manažeři, kteří tam už působili. Taky potom ten tým má takovou kvalitu, aby se o sestup nebál, což právě u těch týmů tvořených hlavně domácíma hráčema není.

Reagovat
smazaný uživatel

Je dost mozny, ze si tehle reakce uz nikdy nevsimnes, ale stejne ti musim rict, ze WBA nema lepsi kadr nez Swansea. A taky pochybuju, ze tu obmenu pozenou do takovych extremu, navic Laudrup tam tak dlouho nevydrzi

Reagovat
Bayern +

Reagovat
cristiano.K.

bublina uhrála bod (ted dostanu palce od obou táborů)

Reagovat
fantomas

Reagovat
cristiano.K.

bylo dobře, že jsem nepsal jaký

Reagovat
fantomas

A DANNYYY!

Reagovat
mithro

welbz?

Reagovat
fantomas

Jj

Reagovat
mithro

tak to potom dnes bolo krasne vidiet ako hra, ked sa nemusi tvarit ako lave kridlo

Reagovat
fantomas

Však já sem jeho známej fanoušek

Reagovat
Zaschrona

S takovouhle totalni komedii se muze Lambert pomalu zacit bat o svuj flek, jestlize neprijdou vyrazne posily, tak z tohohle proste nemuze byt nic jineho nez boj o holou zachranu. A letni neprodej Bentekeho taky v tuhle chvili nevypada jako zrovna nejlepsi tah...

Reagovat
fantomas

Ale prosim tebe, co to zas rozjíždíš. Sou v naprostym klidu, na velký kluby to Lambert s Villou prostě neumí, na to tam ti hráči moc jančej, ale takový zápasy sezonu pochopitelně nedělaj...

Reagovat
Zaschrona

Dneska totalni tragedie, minule s marnym Fulhamem, i kdyz tomu pomohl rozhodci, obrana spis jak namalovana, pred tim totalni uhaluzena vyhra, kterou do ted nechapu, proti Saints, proti Black Cats velka marnost z obou stran,... priste na Stoke to na body nevidim a kdyz pak doma selze Lambert proti Palace... nedivil bych se nicemu, ten herny vyraz je prisernej

Reagovat
Zaschrona

*herni

Reagovat
fantomas

Dneska hráli proti mnohem kvalitnějšímu soupeři (a Lambert tomu teda ani nepřidal sestavou, pravda) a jindy to rozhodně nebylo tak černý, jak píšeš. Lambert je prostě v tuhle chvíli v bezpečí, tohle tu už bylo loni, jak měl údajně dle celýho EF jeho život viset na vlásku, a vůbec nic se nekonalo.

Reagovat
Zaschrona

V tuhle chvili je, to urcite. Ale jestli se nenajde nejake zlepseni oproti tem vykonum z posledni doby, tak je velkej kandidat. O dnesek mi ani tak moc nejde, ja jsem videl i 2 cely zapasy z tech, ktere jsem zminoval...

Reagovat
fantomas

Villa (i Norwich) právě můžou bejt po Vánocích docela dobře v suchu, ten los neni žádná tragédie a cesta vede spíš jen nahoru. Villans se prostě zlepšovat musej, v tom útočnym trojlístku pořád dříme obrovská síla, jakou v dolní polovině tabulky vidim leda tak u WBA.

Reagovat
Dawon

Fletcher:

"Well this was my re-debut, something I've waited for, and I'm glad I could play a part. I replaced my first idol (Beckham) back then, I replaced my other idol (Giggs) now. I hope I can play a part throughout."

Reagovat
fantomas

Reagovat
mithro

Fletcher: "Today was my re-debut, something I've waited for. I replaced my 1st idol (Becks) back then, I replaced my other idol (Giggs) now"

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

proste to bude vzpruha jak svina, verim tomu

Reagovat
cristiano.K.

FULHAM-SOUTHAMPTON + ARSENAL-CRYSTAL PALACE + MAN.CITY - CHELSEA, termín: 31.1.-4.2.2014, cena zájezdu 19990,-Kč

je to předražený?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
mithro

ja by som povedal, ze ano. zalezi co vsetko v tom mas, aky drahy hotel, ci letis normalnou aerolinkou, etc.

Reagovat
smazaný uživatel

To neni zase tak hrozne bych rekl..

Reagovat
mithro

neviem, podla mna je to stale moc. tie listky take drahe nie su, letecky londyn praha som pozrel na tie datumy 1700, hotel sa da najst uplne vpohod za rozumnu cenu a vlakove listky londyn manchester tiez, ked nemusis silou mocou virgin trains alebo ked najdes dobry deal.

tato cena moze byt fajn, ked sa dva dni predtym rozhodnes, zeby si isiel.

Reagovat
smazaný uživatel

neni to zase tak předražený...samozřejmě nějakejch 5-6 tisíc jde cestovce, ostatní odpovídá...

Reagovat
Bayern +

Podľa mňa ani nie. Vezmi si, že v tom máš lístky na Emirates, šláger top klubov PL a ako bonus návštevu Craven Cottage.

Reagovat
Lacko_Boh

mozno som barbar ale navsteva Craven Cottage az taky zazitok neni

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
vitasrp

Jako je, protože na všehny tři zápasy bychti ty lísky mohl sehnat klidně já, takže bys takový prachy navíc cestovce nemusel platit..

Reagovat
cristiano.K.

dík za názor, doufal jsem, že se ozve někdo kdo se vyzná.Nechystáš se po novém roce na naký zápas?

Reagovat
vitasrp

V podstatě bych něco takovýho sestavil čistě odhadem tak za 12-13 tisíc, přičemž teda doprava do Manchesteru by nebyla vlakem, ale autobusem + by se nepřenocovalo na tříhvězdičkovém hotelu no.. Ale aspoň by člověk ušetřil..

Já mám v plánu jet v únoru na Chelsea vs Everton, který se bude hrát 22.2.. Teďka jsem byl na přelomu listopadu a prosince na CFC se Southamptonem, tak si dám v únoru repete..

Reagovat
mithro

aj vlakom sa da ist za normalne peniaze, ja som sa vracal z manchestru do londyna na letisko, a dokonca som mal aj prvu triedu, za jednu libru navyse.

ale taky megabus musi byt este vyhodnejsi.

Reagovat
cristiano.K.

já chci jet určitě, nejlépe první až třetí týden v březnu. Pak už mi začínají moje zápasy. Když nebude zbytí,tak klidně leden,únor. Musí se taky někdo najít, kdo se mnou bude chtít jet

Reagovat
Error

Neskutečné, co předvádí Piazon v Eredivisii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

ty dva domaci prohrany zapasy proste nastvou...jak everton tak straky se melo porazit a byl relativne klid...takhle jsou to akorat nervy

i kdyz dneska fajn zapas...villa si ani neskrtla

Reagovat
smazaný uživatel

FLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEETCH, pardon, stale som z toho nesvoj

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Acho jo. S takovými ofenzivními hody můžeme jít akorát tak do prdele a ne do ligy mistrů. Congrats Reds, od nás naprosto odevzdaný výkon.

PS: Snad budeme mít do konce sezóny aspoň kladné skóre.

Reagovat
smazaný uživatel

a obávám se, že tohle zlomí Boasovi vaz...

Reagovat
Miguel19

15:21

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo místo BOASE?

Reagovat
smazaný uživatel

Clarke

Reagovat
smazaný uživatel

Výměna?

Reagovat
smazaný uživatel

Suárez > Aguero

Suárez - Aguero = parník

Reagovat
Godwinson

Boas konečně ven?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten podnadpis na spurs.cz pod preview zní teď fakt skvěle

"Rozkaz zní jasně: zastavit Suaréze."

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
raduinho

Dawson je špatný. Ten hráč je tak neskutečně špatný, že to ani slovy nejde vyjádřit.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes jsem při sledování LFC prožíval orgasmus! Geniální výkon, nejvíce jsem se bál středu zálohy, kterej to zvládl božsky! Hendo po zásluze MOT. Dále Stearling, Suarez, Coutinho, Sakho fantastický, ostatní taky výborně.

Po 16. kole na 2. místě překonává i můj sen, ale je to tam dost našlápnuté, ještě to bude těžká práce, ale věřím !

YNWA.

Reagovat
Rssa

Škoda, s Gerrardem by to byla sedmička

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně se to stalo?

Kurva to byla nádhera.

Flanagan = novej Cafú Suáreze už nejde komentovat, jen se lehce usmívat.

V noci Leafs výkon sezóny, teď LFC totální válec.. krásná neděle.

Reagovat
smazaný uživatel

JInak Suárez hustě zlepšil angličtinu...

Reagovat
cristiano.K.

jako kapitán musí

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

tak konečně by měl být konec diskuze že kdo je lepší jestli Luis a nebo Aguero..

pásku už mu nikdy nesundat on to tak měl už v Ajaxu že s páskou byl ještě lepší hráč jestli letos nepostoupíme do LM tak už fakt nevím co budeme dělat..

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne by mu mali davat kopat penalty. ked chcu ho udrzat.

Reagovat
smazaný uživatel

Hoho, vo fante 87 bodov.

Reagovat
smazaný uživatel

+ ešte bonus za Suáreza bude 4 alebo 6 bodov.

Reagovat
smazaný uživatel

88 samozřejmě za suareze taky bonus+C

Reagovat
tomasinho

0 - This was the first time since Opta started full collection in 2006/07 that Spurs have failed to have a shot on target at home. Bleak.

Reagovat
tomasinho

Jestli City jsou válec, tak tohle byl prostě überválec

Reagovat
fenixLFC

dalsie dva dni dve skusky, ale nasrat, za toto znicenie sliepok to stalo az an to hluche obdobie od polcasu do vylucenia sme si z nich robili dobry den. suarez total brutal génius, jeho hra, goly, asistencie, vykon, dneska si tu pasku jednoznacne obhajil. henderson super, tak to ma vyzerat, falno prvy gol a este aky paradny, ta radost ako mu to vsetci priali bola bombova. zapas nevysiel coutinhovi, nepresne nahravky strely, ten pad, ale aj tak je komicke dat sliepkam 5 a doslova ich zosmiesnit bez mozgu zalohy, s lucasom a bez dalsich 3 chybajucich hracov. ked toto boas ustoji tak ustoji vsetko. prve tri body v nabitom programe

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho bol podla mna jeden z najlepsich hracov zapasu. ale pravda na tom konci mohol zakoncit jednu akciu golom

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham byl dneska zralenej na desítku každopádně Suarez byl neskutečnej, 2+3 mluví za vše

Reagovat
smazaný uživatel

+ ta červená na něho

Reagovat
madridcan

Otec: ,,0:5? No fajn. Takze Skrtel tym padom nedal vlastny gol..."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Pozdravuj otca.

Reagovat
madridcan

Je to pan, goly chytil ako nic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

od nás nechutný výkon + skóre 15:21 působí víc než hrozivě. nic to ale neubírá na kvalitě LFC, dnes odehráli skvělý zápas a po zásluze získávají hladce 3 body.

Reagovat
Ángel di María 22

Wow Suarez, just wow.

Reagovat
stiflerovamama

Luis: Pre mna je jediny kapitan Steve Gerrard

Reagovat
Ángel di María 22

Ty vole titul Liverpoolu by se mi líbil sakra, musí makat!!!

Reagovat
Chazy
Reagovat
smazaný uživatel

To se na tu fantu můžu rovnou vysrat, když tam nemám Suáreze.

Reagovat
tomasinho

Já tež, ale co z toho. Jebat na ni

Reagovat
vladis271

To bolo tak dominantné až mi prišlo yidos na štadióne ľúto. Teda tých čo vydržali dokonca.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně aby taková forma vydržela ještě minimálně na Chelsey a hlavně na City. Řikal jsem si, že by dneska ty tři body mohly příjt a byly by hodně duležite, protože proti ropákum nemusí být ani jeden, ale s touhle formou začínám věřit.

Reagovat
Rssa

Výhra LFC, výhra Barcy, ztráta Realu...škoda toho MU, mohl být dokonalý víkend

Reagovat
smazaný uživatel

Se Boas posral v kině ne?

Reagovat
smazaný uživatel

mně přijde, že když už se prohrává aspoň o 2, tak už na to sere a chce abychom co nejvíc dostali

Reagovat
smazaný uživatel

jn, takový nakládačky nepamatuju

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Po prvom polčase ašpiroval na hráča zápasu Henderson ale v druhom si to zas uchmatol Suarez...2+3 a potvrdenie naj hráča PL posledných sezón...v januári to budú nervy

Spurs tragický, v druhom polčase sa zlepšili ale zabil im to Paulinhp...nechápem ako ešte po toľkých rokoch môže u nich hrať taký priemer ako Dawson, ten mal snaď len jednú podarenú sezónu

Reagovat
celeb

Zda sa, ze prva 5-ka sa uz vykrystalizovala. MU a TFC na nu momentalne nemaju a ti, co su tam, maju formu+mancaft na to, aby ten rozdiel zacal este narastat.

Inak zaujimavy vyvoj v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera, fakt skvělý. Vzhledem k tomu, jakej výsměch tady takřka neustále schytával Allen s Hendem(samozřejmě i Lucas, ale to je oprávněný), je boží, že zrovna se středem zálohy tvořeným nima jsme dali bůra Spurs na WHL.

Co víc k tomu říct, každýmu je jasný jak se my teď cejtíme.

Neúžasnej byl akorát asi klasicky Johnson, příliš se mi prostě (asi zase, co) nelíbil Coutinho... Jako já chápu že hlavně on vymejšlí, že má právo na ty ztráty, ale na můj vkus jich tam bylo strašně moc zase prostě. Spoustu situací měl řešit líp, spoustu akcí zadrbe. Teď je to jedno, ale až budem hrát třeba s někym, kde tyhle situace budou dvě za zápas, tak je potřeba z toho udělat jeden gól, a to jemu se zatim nedaří. Přitom na to má, to je jasný. To je taky podle mě důvod, proč v žádnym případě nemůže myslet MS, to zase chce spadnout hoodně na zem.

Nechci ale zase říct, že hrál špatně, to v žádnym případě, byl nadprůměrnej, rozhodně strašně platnej. Ale když já furt na něj mám ještě vyšší nároky a vidim, že má prostě ještě na víc.

Nicméně můj postoj zůstává furt stejnej, teď je potřeba bez jakýkoli šance semlít Cardiff a za jakejkoli bod z těch dvou zápasů potom budu strašně vděčnej.

Reagovat
tomasinho

Za toho Coutse, přijde mi, že mu to trošku vlezlo do hlavy, na jaře působil týmovějc.

Reagovat
smazaný uživatel

no ani bych se nedivil kdyby jsme s cardiffem ztratili..na to my jsme experti

Reagovat
fantomas

Za Coutinha. Uplně klidně bych tam sem tam zkusil protočit toho Alberta. Dneska to áčko bylo geniální. Sice okolnosti, jo, ale za zkoušku stojí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, tempo už nebylo kdovíjaký a taky naskočil do zápasu, kde všechno šlapalo, z ničeho si nemusel dělat hlavu, to je fakt. Ale i za tu chviličku se mi prostě líbil, stejně snad jako vždycky když naskočil. On se mi jeví hrozně jistě na míči a má super přehled. Já už to psal v tejdnu, že bych ho proti Cardiffu dal do základu a tohle to ještě umocnilo. On i Coutinho jsou použitelný i zleva, takže by ani přímo nemuseli střídat za sebe.

Reagovat
cristiano.K.

ta jeho šance,kdy uklouznul tak nějak jen ukázala,jaký zápas hraje. V hodnocení mu 6,5 a to může být rád

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Lol, hustě Liverpool. Už se pod Boasem houpe židle?

Reagovat
Manik...

já vím, že už rupla

Reagovat
smazaný uživatel

dúfam, že nie ešte sliepky nie sú v 2. lige

Reagovat
smazaný uživatel

Jaká židle

Reagovat
Rssa

Zápas jsem si teda užil se vším všudy, ale trošku bych krotil euforii. Na absolutní špičku máme extrémně úzký kádr (lépe řečeno - slabou lavičku). Pokud neposílíme, přijdou krizovější utkání

Reagovat
13

Třeba klidně hned ten Cardiff může být průšvih.

Reagovat
m.sali

btw mít ve studiu 2 scousery a skota - fakt lahoda pro uši

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

@AssouEkotto 20m

What a game tonight....happy to see my man @E_Adebayor (LOL) pic.twitter.com/6hsnFaJLCQ

Reagovat
smazaný uživatel

zasmial som sa znova aj teraz, lebo som si uvedomil, že to napísal až po zápase.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Aldeano

Velká gratulace Reds

Reagovat
j_mrazik

To je mančaft ten Tottenham.

Reagovat
smazaný uživatel

Sky: "Stevie, how you gonna get back in the team now"

Gerrard: "There's no rush now"

Reagovat
smazaný uživatel

Suareza by mali v live nechat kopat penalty, pokial si ho chcu teoreticky udrzat. je videt ze bazi po kazdom gole, musi byt prenho deprimujuce ked je nanho penalta a tu kope najaky uplny iny hrac. aj ked si myslim ze sezonu dohraje do konca, po sezone to bude zrejme real. tam mu navyse nehrozia taketo zakroky ako dnes od toho brazilca

Reagovat
Manik...

Já si říkal jaká nuda ten zápas bude a ono padne 5 fíků, fakt díks

Reagovat
kiwwi

Carragher povedal v studiu, ze sa nevie rozhodnut, ci to bola cervena karta, skor ani nie...strasne zaujaty voci tomu LFC je

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

ty zase jedeš svojí show dneska? Faul na Mignoleta to nebyl, Paulinho neudělal faul na červenou.

Reagovat
kiwwi

to je show ti poviem teda

Reagovat
cristiano.K.

docela jo, když z jasných situací uděláš kovbojku.

Reagovat
kiwwi

chjo...poviem svoj nazor, 28 ludi tu zacne hadzat smajliky " " a " ", zacnu hovorit jaky som zaujaty a ja z toho robim kovbojku

Reagovat
cristiano.K.

jo, přesně tak

Reagovat
Flamex

je to čurák

Reagovat
smazaný uživatel

*čulák

Reagovat
Flamex

Reagovat
Rssa

Trošku soudnosti, prosím tě

Reagovat
kiwwi

to povedz Carrovi

Reagovat
Rssa

Ty mu jen kvůli přízvuku nerozumíš, on řekl že je to jasná redka

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi :D cervena kludne obhajitelena...bol to malicious challenge....ale pravda je, ze vacsinou udelili v PL zltu...

Ale na druhu stranu taketo supertalenty treba chranit.

Reagovat
stiflerovamama

Ak sa kupi top DM a este to rozsirime vpredu, bude to skvely tim.

Reagovat
Maresma

A pak odejde Suarez a je to zas celý v prdeli.

Reagovat
stiflerovamama

V januari neodide urcite, a v lete bude proste najviac zalezat ci budeme v LM.

Reagovat
Maresma

Že neodejde v januari jsem si jistej taky, ale jestli v létě přiběhne Real/Barca/Bayern, tak je fuč ikdyž budem v LM.

Reagovat
Manik...

Real přijde už v zimě

Reagovat
tomasinho

To může chodit jak chce.

Reagovat
stiflerovamama

Ja som presvedceny, ze ak bude LM tak ju proste bude chciet hrat s nami.

Reagovat
eder

rohy : 2:9

střely na branku: 0:10

Reagovat
Wat

Čelo tabulky!!!

Reagovat
fajdax
Reagovat
Staenly10

A teď ta holka někde brečí určitě.

Reagovat
stiflerovamama

Ako este predtým kukla do kamery.

Reagovat
fenixLFC
Reagovat
smazaný uživatel

flanno dal gol svojho života. Pochybujem, že ešte niekedy dá taký gol

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo jak Alan Shearer... dobrá haluz být ta brána dál, tak to letí někde do nebe

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo jak Alan Shearer... dobrá haluz být ta brána dál, tak to letí někde do nebe

Reagovat
stiflerovamama

Top moment zapasu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Tak to Peréz vysolí tak 70-80M..

Reagovat
minoLFC

bude to viac než za Ronalda

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling zas v závere

Reagovat
Coutinho10

parádní výkon od všech.....i bez Steveho i Sturridge umíme hrát a jak

hezčí 1. gól Flany asi dát nemohl

dobrej byl taky záběr na ukazatel skóre

http://imgup.cz/images/2013/12/15/lYhtc.jpg

Reagovat
Rssa

2. nejlepší útok v lize

4. nejlepší obrana v lize

Zatím moc fajn.

A snad podruhé v životě jsem dal za 1 zápas 6 škopků, naposledy ve finále LM s AC Milán.

Reagovat
13

slušnej výkon

Reagovat
misinho7

ta to bude v zime... uz vidim ako Perez ide po Suarezovi a ponuka 60+ Luis je paradny hrac ale neviem si ho predstavit hrat pri CR a Baleovi ... sak by s tam vsetci pobili ze kto bude davat goly... Benzema mozno nieje nejaky velky kanonier ale do kombinacie a na nahravky je dobry , aj ked si myslim ze v inom klube by daval 25+ golov ale v reale proste vsetky dava CR popripadne Bale tak mu nezostava vela priestoru skorovat :)

Reagovat
smazaný uživatel

BR: “Jon [Flanagan]’s up for the Ballon d’Or."

Reagovat
smazaný uživatel

V Australske fante mam za Suareze 84 bodu.

Reagovat
Sandstorm

Moyes bude mít v lednu 90 mega na přestupy? Celkem pálka. Jaký hráče by mohl přivést?

Reagovat
eder

Fergusona na lavičku.

Reagovat
smazaný uživatel

Bebeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Suáreze a něco málo by mu snad zbylo

Reagovat
minoLFC

Suarez bude mať výkupku 100 mega

Reagovat
m.sali

Gundogana s Reusem

Reagovat
Sandstorm

možná po sezoně, ale ted v lednu určitě ne...

Reagovat
Manik...

taky myslím

Reagovat
m.sali

já si bohužel myslim, že i po sezóně jsou oba nereálný..

Reagovat
Sandstorm

Reus má výkupku 35 mega eur a Gundoganovi končí za rok a půl smlouva...je to reálný

Reagovat
smazaný uživatel

a čo bude potom s bvb ?

Reagovat
Sandstorm

who cares?

Reagovat
smazaný uživatel

mohol alebo chcel priviesť?

Reagovat
Sandstorm

chtěl...

Reagovat
smazaný uživatel

TIpuju toho Bainese a Ribeira. Jestli bude velký boss tak možná i toho Herreru.

Reagovat
Sandstorm

Bainese nepotřebujeme a Herrera ani Ribeiro nás nespasí...

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo vás spasí?

Reagovat
smazaný uživatel

Moyzes

Reagovat
smazaný uživatel

*Moyses

Reagovat
13

*Moses

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že tak... Ta druhá varianta by nás asi nespasila

Reagovat
Sandstorm

The chosen one

Reagovat
smazaný uživatel

Herrera by prist mohol

Reagovat
Zaschrona

Neprijde.

Reagovat
mithro

ja viem, ty sa s nim rozpraval

Reagovat
Zaschrona

Fakt neni jedinej duvod, proc by ted v zime mel chtit odchazet z Athleticu...

Reagovat
mithro

ehm, zaplatenie vykupky? neviem co by sa tam akoze riesilo, akonahle budeme ochotny zaplatit 30 mega, tak si bali kufre a dovidenia.

Reagovat
Zaschrona

"I’m happy here, I have always said that, and will continue with Athletic. Do I then plan to sign an extension? Yes."

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

jj no, stastny bol aj Ronaldo pred prestupom do Realu...ked dame vykupku, tak pride, rovnako ako by to urobil uz v lete

Reagovat
mithro

presne, hlavne potom co sme predviedli ohladom jeho transferu, tak na tej tlacovke co potom zvolal to bol jasne come and get me. aj andy mitten s nim robil rozhovor, ked sme hrali v san sebastiane a hovoril presne to iste, zeby rad prestupil ale nemoze to nahlas povedat, lebo by ho fanusikovia zjedli.

Reagovat
Rssa

Reagovat
Zaschrona

Jako Thiago

Reagovat
kiwwi

jj, lebo Thiago v Barce ostal coraz viac sa zamotavas

Reagovat
Zaschrona

Ani ne, zakladni princip je ten, ze kdyz se nekdo v Man Utd zblazni, ze nekoho chce, tak i to nemusi stacit na zisk nekterych hracu.

Reagovat
mithro

no nato je Thiago fakt skvely priklad

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

zaráža ma vaša istota, ešte k tomu sa jedná o Bilbao. Tam tých chlapcov učia ku klubizmu.

Reagovat
Sandstorm

Třeba jako Llorenteho?

Reagovat
smazaný uživatel

ten nedával pozor.

Reagovat
smazaný uživatel

a myslis, ze ti chlapi budu casom odmietat prestupy do top klubov? a Herrera by prisiel, ved sa to uz akoze cele riesilo, len Moyes nechcel dat vykupku

Reagovat
smazaný uživatel

prišiel by? takže ten výrok od Zaschronu vyššie je výmysel? Aj tak by som si nikdy nedovolil tvrdiť to s takou istotou ako vy tu, Manchester nie je pupkom sveta, aby sa tam každý za každú cenu hrabal, zvlášť Španiel, ktorého celoživotným snom môže byť Real/Barcelona.

Reagovat
mithro

njn, llorente, martinez, vsetci hrozni klubisti.

Reagovat
smazaný uživatel

síce si uviedol 2 zlé príklady, ale ďakujem za uznanie.

Reagovat
Zaschrona

a nebo taky Markel Susaeta, ktery kdyz byl zajem vetsich klubu jim rekl ne a prodlouzil smlouvu...

Reagovat
mithro

kto ho chcel? real, barca, united, bayern?

Reagovat
Zaschrona

vsude furt byly clanky, ze ho chce ManU, Arsenal, Chelsea,...

Reagovat
mithro

nikdy som o nom nepocul v suvislosti s United, vazny zajem tam podla mna nebol. Len to mas tak, ze na jedneho takehoto hraca, mas dvoch, kt odidu. Neda sa to takto generalizovat a Herrera bol v lete pripraveny odist. Uvidime, ci o neho budeme mat zaujem znovu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte raz, v lete bol pripravený odísť a teraz vydal vyhlásenie, ktoré je tam vyššie od Zaschronu, hej? To sa mi moc nezdá a povedal by som, že min. jedna z tých dvoch vecí je výmysel.

Reagovat
smazaný uživatel

"I’m right where I want to be. I’m not a player who wants to change teams, I’ve taken root at Athletic and it is the perfect place for me to be.”

no jo, ale prišla by výkupka od MU a už by sa išiel posrať za prestupom, ani smrad by za ním neostal, ako rýchlo by zdúchol. Na 100%. Určite. Daj na to barák.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kiwwi

jezis, jasne sa on aj jeho agent vyjadril, ze ak sa kluby dohodnu, tak by rad siel do United...to sa nevylucuje s tym, ze je v Bilbau stastny

Reagovat
smazaný uživatel

vylučuje sa to s:

"I’m happy here and will continue with Athletic."

"I’m right where I want to be. I’m not a player who wants to change teams."

... a aj keby sa to nevylučovalo, už len podľa toho, že je šťastný vo svojom klube, by ma nenapadlo nikdy napísať, že určite príde, ak ponúkneme výkupku a žiadna iná vec neprichádza do úvahy. Ale to som ja, vy mufani ste zjavne múdrejší, ty vykruťočko.

Reagovat
kiwwi

a ako keby si sledoval futbal tyzden a nevedel, ze tieto reci hracov/agentov/prezidentov/manazerov znamenaju nieco len do chvile, kym im nezasustis peniazmi pod nosom

Reagovat
smazaný uživatel

jj, to 100% znamená, že aj toto bude ten prípad.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

seriózne, povedz mi, čomu sa smeješ, aj ja sa chcem zasmiať. Píšete kraviny jak mraky, ste nechutne arogantní a ešte sa aj smejete. Dobre teda.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ma nabudúce nezabudni poučovať o arogancii.

Reagovat
smazaný uživatel

sak zase o arogancii poucujes len ty

Reagovat
smazaný uživatel

už mi povieš, na čom si sa smial?

Reagovat
smazaný uživatel

no na tom tvojom arogantnom vycucu, co si napisal pod citaciou

Reagovat
smazaný uživatel

to som len trochu pozmenil názory, čo v diskusii odzneli od teba a mithra, čiže sa vlastne smeješ sebe. V tom prípade mi neostáva nič iné, len ti zatlieskať.

Reagovat
smazaný uživatel

dik, nabuduce nam tlieskaj rovno a usetrime sa minikonflitickov

Reagovat
kiwwi

s aroganciou druhych vzdy dojdes jak prvy ty

Reagovat
mithro

no to je zdroj ako hovado. keby take nieco povedal, tak to preberu vsetky vacsie spravodajske stanice a nie dve pochybne stranky.

plus, urcite by nieco bolo na strankach alebo twitteri sportwitness, kde to maju pod palcom chalani, co fandia United a sleduju spanielsky tisk. pride mi to dost nedoveryhodny zdroj.

a aj napriek tomu si myslim, ze ak zaplatime vykupku, tak by isiel, takychto vyjadreni sme uz poculi...

Reagovat
Rssa

Tak zrovna Ander není odchovanec, což je spíše plus, protože přišel nedávno a odejít se ještě nechystá

Reagovat
mithro

podpisal ju? NO.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ked povie Arena, ze Donovan ostava, tak napises, ze Arena nema co kecat, lebo on prestupy neriesi...tam ti to nevadi

Reagovat
Zaschrona

Dve zasadne rozdilne veci.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, jedna sa o Everton

Reagovat
mithro

Reagovat
Zaschrona

Jednou to rika trener, jednou to rika hrac. Arenovo vyjadreni je uplne k nicemu, protoze o prestupech hracu v MLS rozhoduji GMka ve spolupraci se samotnou MLS, kdyz jde o prestupy mimo MLS. V pripade Herrery, pokud United aktivuji vykupku, tak jde primo o samotneho hrace... Donovan nic takoveho nema.

Reagovat
fenixLFC

to ze zaplatite vykupku neznamena, ze k vam pojde

Reagovat
Sandstorm

taky neni jedinej důvod proč by měl zůstávat

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Coleman za 40

Reagovat
Sandstorm

Barkley

Reagovat
Zaschrona

Ano, sel by hrat znova pod Moyese, to vazne dava rozum.

Reagovat
Sandstorm

Moyes ho vytáhl do velkého fotbalu. Myslím, že by pod ním hrál velmi rád. Smysl nedává to, proč by měl dopadnout jako Baines a hrát celou kariéru v průměrném provinčním klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč, který si nechal vytetovat na ruku svůj debut za klub, kterému fandil od dětsví, se určitě nikam nepohrne.

Reagovat
Sandstorm

Neříkám, že by bylo lehké ho získat, ale pokud by měl možnost jít do velkého klubu jako MU, tak si myslim, že by to využil.

Reagovat
Zaschrona

Zasadni problem je ten, ze Everton za nej neprijme nic krome opravdovych megacastek... Tahle diskuze je zbytecna, protoze na nej United nemaji penize.

Reagovat
Sandstorm

A proto má Moyes na přestupy 90 milionů liber. Má Martínez aspon 10?

Reagovat
Zaschrona

Za prachy si uspechy nekoupis. A 90 mega na Barkleyho nestaci. I kdyby je cirou nahodou vazne takovy skrt jako Moyes chtel vsechny utratit.

Reagovat
Sandstorm

V dnešní době bohužel ano nebo kdy naposled vyhrál Everton nějakou trofej?

Reagovat
Zaschrona

Mozna ma Martinez na prestupy sotva desetinu toho co Moyes, o to vic vtipnejsi ale je, jak nizko dokaze s ManU Moyes hrat.

Reagovat
kiwwi

protoze na nej United nemaji penize. neskutocny troll si

Reagovat
Zaschrona

V ktere realite bude platit Moyes pres 100 milionu liber za jednoho hrace a Glazerovci mu to odsouhlasej...

Reagovat
kiwwi

fakt sedim a rozmyslam...mysli to ten clovek vazne alebo trolluje...fakt netusim

Reagovat
Sandstorm

Ani bych se nedivil kdyby to myslel vážně...

Reagovat
Zaschrona

Spokoj se s tim, ze Barkley do ManU v nejblizsi dobe proste ani nahodou nepujde. V nejblizsich dnech podepise prodlouzeni smlouvy. A dokud bude mit Everton nejakou rozumnou kvalitu, tak taky zustane. A pokud jednou nekam nekdy odejde, tak to bude za nejakou opravdu velikou castku, dle spekulaci uz v lete jsme odmitli nabidku z Chelsea ve vysi nekolika desitek milionu. Aby ho ted, v prubehu skvele rozjete sezony, mohl nekomu Martinez prodat, tak by musel dostat takovou nabidku, za kterou by byl schopny ten tym posunout dal, uz ted v lednu, kdy jsou ceny hracu nechutne vysoke. Sam si odhadni, kolik by takova castka mohla cinit.

Reagovat
kiwwi

100 mil.!!!

Reagovat
Zaschrona

A ja bych ho neprodal ani za nic. Barkley by mel zustat neprodejny.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Sandstorm

nejsem proti

Reagovat
mithro

ten by mohol, ratam s tym, ze anderson a fabio v zime idu prec. takze niekto prist bude musiet.

Reagovat
Sandstorm

vrací se Fletch a je tam Buttner, takže teoreticky nikdo přijít nemusí...

Reagovat
mithro

daj si facku za toho Buttnera on je prave ten dovod, ze niekto prist musi. A nebol by som prekvapeny, keby odisiel aj on.

Reagovat
Sandstorm

Já neobhajuju Buttnera, ale Moyes ho upřednostnil před Fábiem, takže s nim třeba počítá...tak mohl by zkusit toho Coentraa, když nevyšel v létě...

Reagovat
minoLFC

zas skúsi Ronalda s Fabregasom

Reagovat
Rssa

No...pokud by ho Martino furt stavěl na pozici devítky, tak bych to možná za nějaký tučný peníz vzal.

Reagovat
avicii

nadhera a ta oslava hracov, skvely timovy duch

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool, nedá se jim po těch problémech nepřát.

Reagovat
eder

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Luc-Luc

super, ze to pise nekdo s takovym nickem

Reagovat
smazaný uživatel

úplně v pohodě

Reagovat
kiwwi

Reagovat
mithro

to teda

Reagovat
Godwinson

Liverpool Letos jim úspěch přeju.

Reagovat
Staenly10

Strašná škoda, že Luis nemohl hrát od začátku..

Reagovat
tomasinho

Však jsme z 5 zápasů bez něho měli 10 bodů, co bys chtěl jako?

Reagovat
Amos

Kdyby v létě vyšel ten Suarez, Ozil by přišel taky, tak bysm měli tak 9 bodů náskok.

Reagovat
smazaný uživatel

to je teda uvaha..vaše prachy nezafungovaly

Reagovat
smazaný uživatel

je mi jedno, čo hovorí Wenger, ale keby prišiel Suárez, tak Ozil nepríde.

Reagovat
Amos

No, Wenger ho sledoval už hoodně dlouho, už ho chtěl z Werderu, podle mě, pokud by to bylo tak, jak to bylo, že nám byl "nabídnut" , tak by ho AW stejně přivedl. Když ty prachy má, tak už věřim, že bude utrácet. Ozil byl jen bonus k potřebnému útočníkovi, kterýho jsme nedokázali přivést (Ba). Je to škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ja nevidím.

Reagovat
Lacko_Boh

Wengeris to musi hovorit,bolo by blbe keby povedal ze ozil je NAHRADA a naplast za Suareza

Reagovat
smazaný uživatel

jj, "tieklo mi do bot, fans by ma zabili, ak by som nič neminul, lenže som nemohol zohnať poriadneho útočníka, tak som to vysolil za Mesuta."

Reagovat
Lacko_Boh

ale okrem asistenci sa mi zda ze nam dava aj klud do hry a to sebavedomie

Reagovat
smazaný uživatel

jj, priniesol čerstvý, horský vzduch do smogového Londýna.

Reagovat
Rssa

Allardyce sacked?

Reagovat
Rssa

Tak ne, planý poplach...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem psal po pár prvních kolech. Liverpool už nemá na co čekat. Lepší než ted (letos) už to nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs skore -6. Docela síla.

Reagovat
eder

Síla je spíš to, že to stačí na 7.místo před MU.

Reagovat
smazaný uživatel

spíš že to je jenom 8 na titul

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

naštvala Suareza

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo viděl jsem i video, ale tady to vypadá tak, že mu ukazuje 5 na prstech

Reagovat
Honza Matoušek

West Bromwich má podle anglických médií zájem o Domenika Di Mattea, bývalého manažera Chelsea. Ze stejného místa byl u Baggies odvolán Steve Clarke a klubové vedení hledá jeho nástupce.

Domenik?

Reagovat
smazaný uživatel

Gooners, vyznáte se někdo na stránce arsenal.com? Pod čím najdu hlasování pro Gól měsíce a vítěze gólu v předešlých měsících?

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool have scored more goals from open play at White Hart Lane this season than Spurs.

ouch

Reagovat
fff

Ja som pred zapasom aj pisal, ze verim tomu, ze uhrame nulu a nejaky ten gol snad dame. Dopadlo to este o kusok lepsie

Reagovat
13

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

stroj už celkom funguje...každým kolom sa k výsledkom pridáva aj herná tvár, čím sa približujeme progresu z minulej sezóny..ten tím je silný bez sturridga, bez suáreza, je tam oveľa viac ťahúnov ako by sa dalo vyčítať len z čísel. Henderson, Allen dnes pre mňa rozdiel v hre. Pokoj na kopačkách, výborny presing, pohyb s loptou, kreativita, nábehy za obranu od Henda. To čo sme mali mať údajne najslabšie v zápase vyniklo a zrušili sme ich jak školákov.

ak z dvojzápasu city, chelsea budú tri body a v januári vyriešime skorou aktivitou fulbacka s DM, ktorí do tímu zapadnú ako puzzle, môžeme zamiešať karty v boji o titul..zatiaľ nohami na zemi a cieľ LM

Reagovat
fff

Ak chceme hravat primarne to 4-3-3, tak aj nejaky kridelnik by sa hodil podla mna.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

A facku pre mna, ze som po minulej sezone Allena tak zdrbaval. Odkedy je konecne uplne zdravy, tak hra uzasne.

Reagovat
Maresma

On vždycky když byl uplně zdravý tak hrál skvěle, nechápal sem co proti němu všichni maj.

Reagovat
tomasinho

Tak problém byl, že on od zimy zdravý nebyl a hrál přes zranění ramene, navíc zápasech s řezníky v FA Cupu společně s Lucase, kde je ty hovádka převálcovaly.

Reagovat
hefy

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

To hypování průměráků je už celkem trapné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nastupce Lamparda? tedy alespoň v repre

Reagovat
vladis271

Poviem to takto. Z tejto zápasovej štvorky očakávam 6 bodov. Prvý krok sme zvládli a na Vianoce môžme byť na čele. Ak by sme niečo uhrali aj na CFC, či City a udržali si pozíciu, tak jednoducho FSG nemá na čo čakať, musí dať Rodgersovi v januári prostriedky nato aby sa pripravil na boj. Nikdy neviete ako sezóna vypáli, a spoliehať sa nato, že peniaze za Luisa sa investujú správne by bolo zložité. Najlepšia šanca ako udržať Luisa je vyhrať to celé.

Reagovat
13

Kéž bys měl pravdu jako když si předpovídal náš win na WHL, ale moc tomu nevěřím. FSG se od zkušeností po převzetí klubu dali na šetření a třeba 20 mega za hráče už jen tak nedají. S Cardiffem to nebude lehké a bude to jenom o nás. Hlavně nemyslet si, že to zas pujde samo a makat jako dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

oni chtěli sát velkou částku za jednoho hráče,ale nakonec nás všichni přeplatili (Willian,Henrikh,..) ale smutnit moc nemusíme když jsme místo toho koupili SAKHA

Reagovat
13

Protože se přeplatit nechali.

Reagovat
smazaný uživatel

ted už víc než 6 bodu, proti Cardifu se to rýsuje na další pořádnou střelnici, na Chelsey s touhle formou remízu. Na City to asi nevyjde. Ale i tak bude LFC z nejhoršího venku s dobrou pozici, pak všechny zápasy s těžkými soupeři kromě Man. U. doma. Toto je hodně nadějné.

Reagovat
vladis271

všetci sme panikárili, lebo Studge zranený. A kto to prevzal zaňho? Sterling, šialená sezóna.

Reagovat
smazaný uživatel

A to ste mi neverili, že Sterling bude beast keď sa dostane do formy Ale popravde očakával som, že sa do takej formy dostane o 2-3 roky

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling hraje dobře, ale stejně je to vše o Suarezovi. Celý tým získal sebevědomí a daří se.

Reagovat
cristiano.K.

já bych toho Sterlinga taky krotil, on je dost čitelnej. Dneska 3x se mu povedlo zprava odcentrovat. V druhé půli už mu to tak nešlo

Reagovat
tomasinho

Navíc přes Naughtona, který byl prostě katastrofální.

Reagovat
R22

čitelnej je dost, furt dělá jednu kličku..ale dneska se mu teda sakra dařila

Reagovat
fff

Robben spravil s jednou kluckou karieru

Reagovat
13

http://www.youtube.com/watch?v=Upu_qSHbxpc

Robbenovo umění není jenom v tý jedný kličce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

zas nepodcenit Cardiff, nemusi to byt tak jednoduche ako dnes

Reagovat
PISTOLERO

♥♥♥ LIVERPOOL ♥♥♥

Reagovat
smazaný uživatel

*pistorelo

Reagovat
Wat

Reagovat
madridcan

Matiiiiiiiiiiiiiiiiiiic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

HOVADO...bol si dneska v bare?

Reagovat
smazaný uživatel

cosi, som rad, ze som to vobec videl, mam milion ucenia, do baru mozem ist az vo stvrtok najblizsie

Reagovat
madridcan

Let the games begin

Reagovat
tomasinho

Už je na cestě do LFC jo?

Reagovat
madridcan

Teraz hra za Benficu zapas, takze pochybujem, ze odisiel zo stadiona skor

Reagovat
tomasinho

Stačí, ked odišiel jeho agent.

Reagovat
fff

Radsej Matic za 30-40 alebo Matuidi za 15-20?

Reagovat
Godwinson

Reagovat
fff

Tak Matic ma dost vysoku vykupkua a Matuidimu konci v lete zmluva nie? Tak som od brucha strelil sumu

Pointa bola, ci radsej za vacsi peniaz Matica alebo lacnejsieho Matuidiho, keby si mozme vybrat.

Reagovat
Godwinson

Matić má právě tuším lehce nad 40, ne? Matuidi by byl zadarmo :) Pokud se tedy rozhodne pro novou výzvu.

Reagovat
Maresma

Je to vůbec pravděpodobný?

Reagovat
fff

Vraj Matuidiho BR aj sleduje a ma fakt zaujem, takze daco by na tom mohlo byt. Matic to je asi skor take prianie fanusikov

Reagovat
Godwinson

Pravděpodobné nevím, reálné určitě.

Reagovat
Maresma

Tak snad, nebo Cabaye..

Reagovat
Godwinson

Nebo M'Vila

Reagovat
fff

Ale ja ho chcem v zime to by sme daco zaplatit museli nie?

Reagovat
smazaný uživatel

v zimě nikam nepujde když hraje LM

Reagovat
tomasinho

Mně je to fuk, moej peníze to nejsou a až tak nasledované je nemám a nevím, kdo má větší motivaci přestupovat. Ale ani jednoho bych nepřeplácel.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
tomasinho

Tragédi.

Reagovat
cristiano.K.

a já se kolikrát s tím hodnocením tak seru

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

neskutocna saskaren ta veta

Reagovat
smazaný uživatel

njn, se článkama se tam nikdo nesere, ale aspoň diskuze tam bývají na vyšší úrovni, naopak na liverpoolsky, chelsea-fc nebo i gunners jsou profesionální články, ale diskuze žumpa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

můžeš se smát jak chceš, ale to je prostě fakt

Reagovat
smazaný uživatel

nie je, pretože všade je diskusia rovnaká...všade sa nájdu názory kvalitné, aj tie menej...a samozrejme detinské hádky..

Reagovat
smazaný uživatel

máš částečně pravdu, každý tým má takové fanoušky (jak vidno na fb a i jinde na zahraničních stránkách), ale na spurs.cz je to takové komornější a dospělejší, dost možná proto, že víc fanoušků tady ani není, nebo ty děcka někdo dobře filtruje

Reagovat
smazaný uživatel

mne tí dospelí na spurs.cz prídu viac retardovanejší ako deti

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

na gunners je to strašné, no. Akonáhle napíšeš niečo proti Arsenalu, naznačíš nejaký nesúhlas s redaktorom/vedením klubu/hráčom AFC alebo vypichneš niečo zlé alebo prevratné ohľadom Arsenalu, tak si zdissovaný anonymnými palcami od 12-ročných srdciarov. Fakt hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

ty čísla u komentářů jsou zlo

Reagovat
smazaný uživatel

by som tam dal, že ak chceš dať palec dolu, tak musíš do zátvorky napísať dôvod.

Reagovat
minoLFC

Diskusie su vsade rovnake...u vas tu uroven ešte podkopava Bruce

Reagovat
PISTOLERO

To jsou komedianti

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
stiflerovamama
Reagovat
smazaný uživatel

větší píčovinu sem dlouho neslyšel.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

MOTM Suaréz 2.Hendo 3.Sterling.

Dal bych sázky, kdy kuři se dostanou do kladného skoré, dneska z nich nezbylo ani pírko

Reagovat
smazaný uživatel

na sotone nevyhraju

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger si teď rve vlasy že nepřihodil ještě jedno euro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Suarez by sa im podla mna hodil viac nez Ozil, ale zas bol by drahsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl. Ale zase jako Madridista jsem rád, že ho Arsenal koupil , nejlepší prodej v historii Realu.

Reagovat
fff

Suarez by nebol drahsi ako Ozil ?

Reagovat
Rssa

Byl.

Pokud mohl někdo koupit Torrese bez formy a po zranění za 50 mega liber, tak za lepšího Suareze, zdravého a ve formě by určitě někdo dal podobně nebo více.

Reagovat
Godwinson

1000. pro Petera O'Toolea

Reagovat
Rssa

Reagovat
Chazy

WIGAAAAAN!!!

Reagovat
Chazy

A kurva..

Reagovat
kiwwi

tak to vyzera, ze nam ho poslete v lete naspat a davajte sancu Keanovi, toho si mozete vychovat na paradneho utocnika a potencialne vam moze ostat pri nasom pretlaku v utoku a navyse v U18 mame este lepsieho

Reagovat
kiwwi

inac prave kukam na toho Herreru a nechapem preco nas tu presviedcali, ze hra utocneho stredopoliara a na CM velmi nehra, ked hra presne tam

a hra fakt slusne

Reagovat
Zaschrona

on zvlada oboji...

Reagovat
mithro

aj tak nepride, lebo do United nikto nechce, nerob si nadeje.

Reagovat
kiwwi

a neskusime za 140 mil. Barkleyho a Colemana?

Reagovat
Sandstorm

To nemá cenu, oni by nechtěli hrát pod Moyesem....

Reagovat
smazaný uživatel

Přestaň si dělat falešné naděje.

Reagovat
smazaný uživatel

Carrick, Fletch, Clev a nejaka top kvalita a mame to poriesene super, s Andym uz neratam..

Reagovat
Rssa

No, i s tou super kvalitkou by to pořešené super prostě nebylo. To si nemůžeš namlouvat.

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som s tym bol uplne spokojny a to som este zabudol na 30 milionovu posilu nasu z leta..

Reagovat
Rssa

Při vší úctě by tam byl TOP jen ta posila a zdravý Carrick (který už není nejmladší). Fletcher je otazník, Cleverley je nosič vody...Potřebujete obměnu více než jednoho hráče do středu.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool's biggest result of the season wasn't today, it was in the summer when they saw off Arsenal's interest in Luis Suarez.

Reagovat
smazaný uživatel

to iste s nasou prehrou na city je to skoda no ze budeme musiet teraz prist o wilshera..

Reagovat
Whitemedia

http://instagram.com/p/h9FNRDBO2f/ jak příjemně trávit neděli super demba BA

Reagovat
smazaný uživatel

také video a dokonca oveľa lepšie ti natočím aj jam dokonca ti tam pridám aj "okolo sveta", či ako sa to volá. Budem potom ja "super Yung"?

Reagovat
Whitemedia

mně šlo spíš o "I played a football game today. And got 1700 touches on the ball ! Waoouuuh"

nevím no, pro mě je to prostě vysoké číslo.. proto super ba .. pokud je to pro tebe slabota, tak potom určitě jsi Mastey YUNG

Reagovat
smazaný uživatel

ako tak pozerám naňho v tom videu, tak neverím, že tých 1700 dal bez toho, aby mu to padlo.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/988835_590514121020079_1842666009_n.jpg

takhle by to mělo vypadat parádní nálada a týmová spolupráce

Reagovat
kiwwi

jeee my vlastne hrame cez tyzden pohar...super

Reagovat
wild

dalsia rana do ucenia

Reagovat
smazaný uživatel

ale bylo by to symbolické kdyby právě po skončení Fergusona vyhrál titul právě LFC, když LFC Fergiho éra připravila o post historicky nejuspěšnějšího týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo no.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak pro fandy MU a celkově fotbalu, kdo neviděl.. pěkně udělané:

http://www.stream.cz/sportovni-okamziky/10000644-nejvetsi-pribeh-sportovnich-dejin

Reagovat
protiproudu

Reagovat
smazaný uživatel

symbolické by bolo keby ho vyhral nejaký sympatický tým . Napríklad Everton

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool je až na Suareze sympatický tým

Reagovat
smazaný uživatel

No tak dalo by sa polemizovať

Reagovat
13

Kdo tam je kromě něj vyloženě nesympatický?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám rád Sturridga Tvári sa ako majster sveta

Reagovat
minoLFC

Hocijaký liverpoolsky team by bol oproti ManU sympatický

Reagovat
smazaný uživatel

Hociktorý okrem LFC

Reagovat
smazaný uživatel

tak Everton je farma United

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

sipky na Sky Sports...paradny zapas akurat bezi

Reagovat
wild

Chisnall to dobre prejebal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

A to sa nam vcera fanusikovia Spuds ze sme prehrali 6:3 a oni su tak marny, ze dostanu od Poolu doma 0:5 ahjaj, always, ALWAYS in shadow

Reagovat
smazaný uživatel

tak určitě

Reagovat
Kenneth

No jste úplně k smíchu.

Reagovat
minoLFC

Tak dostat debakel od LFC nieje hanba

Reagovat
Nikikrew

No zase si az tak nefandite

Reagovat
teenz
Reagovat
smazaný uživatel

hm, znie to dobre, asi to robí ten Separ. Kontrafakt inak vôbec nemusím, a tá sračka menom JBMNT, to je fakt moc na mňa.

Reagovat
teenz

Tohle zní víc než dobře, zítra jdu podpořit.

Reagovat
smazaný uživatel

akože hudba super, flow tiež, klipy, im nie je čo vytknúť v tomto, určite do týchto vecí aj dávajú dosť vecí a dávajú si na tom záležať, ale ja mám rád, keď ten rap je aj o niečom inom ako o tom, ako každého jebú, ako sú stroje na peňáze, ako stokujú vonku atď.

Reagovat
teenz

Jasně chápu, ale to už je asi bohužel vývoj. Před 5 lety by o tom jeli, teď už jsou jinde a maj jiný věci v hlavě. Proto tu jsou lidi jako Separ, Momo a další.

Reagovat
Lacko_Boh

vývoj...to je krasna vyhovorka na tvorenie hovien

Reagovat
teenz

To neni pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

V tomto případě je.

Reagovat
teenz

"to je krasna vyhovorka" ..

Reagovat
teenz

Mimochodem Momo má výborný album.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, počul som, pár výborných trackov tam je.

Reagovat
teenz

Určitě, hlavně jede takovej jinej styl.

Reagovat
smazaný uživatel

*dávajú dosť peňazí, samozrejme.

Reagovat
Pigeon

tak si poslechni Prago Union oldschool style a ty texty jsou neuvěřitelně nápadité. 4 alba a věřím, že bys to naposlouchal plně a pořádně tak za půl roku

Reagovat
teenz

Chaozz byl lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

Tak k tomu budeš mít větší citové pouto, to je jasné, ale co se týče textů a techniky to snad nebudeme ani polemizovat

Reagovat
smazaný uživatel

To je taky dost o tom, že Deph dozrál, tak proto.

Reagovat
Pigeon

Vyspěl životně i textově. To je jasné, s tím souhlasím, proto nesouhlasím, že je chaozz lepší, protože to vychází z nostalgie

Reagovat
teenz

Na tom něco bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, je to spíše z nostalgie, mám to podobně jako teenz, Prago má dobré songy, ale že bych z nich byl odvařený jako kdysi z Vodopádů nebo Z prdele kliky říct nejde.

Reagovat
teenz

Přesně.

Reagovat
teenz

To jo, ale Prago už neni nic moc pro mě, nevím čím ... asi tou dobou a vším kolem.

Reagovat
smazaný uživatel

Opravte už niekto prosím vás JoHna Flanagana, on sa volá Jon...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
Zaschrona

No nevim jestli si nekdo uzil Flanaganuv gol vic, nez on sam https://pbs.twimg.com/media/BbjA5HmCAAA5RZJ.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

starý:*

Reagovat
k0udy

A těch důkazů bylo více. Suárez měl na hřišti naprostou volnost, čehož v 27. minutě opět využil k úprku za obranu, aby tentokrát pod sebou hledal Hendersona. Jeho kostrbatá rána doskotačila na břevno.

Střílel Coutinho.

Reagovat
kiwwi

a vobec nebola kostrbata

Reagovat
fantomas

Však se tam odrážela od země.

Reagovat
kiwwi

pockaj, akoze konicek od zeme je kostrbata strela?

Reagovat
fantomas

No neni to čistá střela. Zas nemusíme chytat za každý slovíčko snad.

Reagovat
cristiano.K.

jsem v šoku,že to někdo čte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
cristiano.K.

to není narážka na tebe nebo na autory celkově, prostě je jen tisíc možností,jak si zápas pustit nebo dohledat nejdůležitější momenty Třeba v autobuse bych si to přečetl no

Reagovat
fantomas

Tak pokud si dá člověk na reportu záležet (resp. ho píše ze zápasu, na kterej kouká), tak ten souhrn obyčejně přináší i přidanou hodnotu, kterou ze suchých sestřihů jednoduše nevycucneš.

Reagovat
Zaschrona

Tohle uplne chapu, ja si obcas neco nahodne precetl, ale po poslednim derby a totalne tendencne napsanem reportu vysazenemu proti Mirallasovi uz jsem s tim nadobro skoncil.

Reagovat
fantomas

Ten byl muj no. A "vysazenej" proti němu byl naprosto logicky.

Reagovat
Zaschrona

To jo, ale prehnane. Cekal bych, ze tam si aspon tech hned nekolik cervenych odpustis.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Darren Fletcher

podla mna je cas uz poslat Younga, kym ho mozeme ako tak spenazit. jeho miesto beztak prevzal Adnan a aj tak vlastne zaklad nehral pravidelne ani nepamatam a ani z lavicky nie je nijak prospesny. diky za goly proti arsenalu a tottenhamu niekedy pred dvoma rokmi a dovi dopo

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem brutal dneska no. Vraždění neviňátek. Sečteno a podtrženo chelsea+manu+mancity+everton+arsenal+liverpool=3body pro spurs, skore 2:14. žalostná bilance, tyhle velké zápasy se musíme naučit hrát alespoň bez ostudy. Snad to půjde v odvetách líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rad, ze v MOTD vyzdvihli Henda, prijde mi strasne nedocenenej, pritom na CM patri k tomu nejlepsimu v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

moje jednička v Liverpoolu, navíc strašnej sympaťák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to motor.

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

nezalezi na tom, ako dobre hra...do konca zivota bude musiet zit s tym, ze podla Fergieho cudne beha

Reagovat
vladis271

on aj čudne rozhadzuje rukami. A aj tak je len otázkou času kedy ho BR odstaví v momente, keď si naplno uvedomí, že Hendo je krajší než on.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Kenneth

Tottenham . Letos ani ta EL nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

pořád máme větší šanci na titul než Real v PD

Reagovat
kiwwi

to ma aj Hull

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Kenneth

hezký, to nic nemění na tom že ty všechny vaše nový hvězdičky budou příští rok OPĚT čumět na LM televizi.

Reagovat
smazaný uživatel

to je možný, ale u vás by to byla nesrovnatelně větší prdel, snad se ti pod váma hecnou

Reagovat
kiwwi

prave pozeram, ze Slovak SPort ma prava aj na pohar som sa tesil, ze si to konecne pozriem na Nova Sport

Reagovat
johan14

Tak to je v prd.. Veď dávajú na reklamy, či to len na prvé kolá?

Reagovat
tomasinho

Nova má FA Cup, League Cup na nově nikdy nebyl. Měla ho Sport TV předtím.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
johan14

Písal pohár a to je pre mňa FA Cup až potom League Cup.

Reagovat
johan14

Januzaj v základe, už to ide. Adnan nový Cruyf.

Reagovat
monty25

Sice trochu se zpožděním, ale musím něco napsat do souhrnu, když to včera Liverpoolu tak pěkně vyšlo. Zápas jsem pustil až někdy po půlhodině hry, protože jsem předtím dokoukal Schalke. Takže první gól Suáreze jsem viděl až z opakovačky, ale všechno ostatní už jsem si mohl užít živě. Jenom tu ČK pro Paulinha jsem neviděl, protože to se mi akorát sekl stream... No, asi je zbytečné popisovat zápas, protože to se prostě musí vidět. Góly byly parádní (hlavně ten Flanaganův banán) a hlavně jich bylo pět. Reds mohli dát ještě víc branek, třeba jak tam Sakho trefil tyčku... Ale nemůžeme mít všechno.

Je paráda, že má Liverpool zase na dostřel čelo tabulky. Opravdu je třeba si říct, že momentálně hrajeme o titul. Když to může říkat i Moyes... Ale ne, vážně. PL je letos hodně našlapaná. Aby byl po 16 kolech rozdíl mezi 1. a 5. týmem pouhé čtyři body, to jsem snad ještě neviděl. Rozhodně to zvyšuje atraktivitu soutěže.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele