Premier League - souhrn 7. kola

29.09.2018, 15:23, aktualizováno 01.10.2018, 22:52
Komentáře a souhrny
Cardiff stále čeká na výhru, tentokráte podlehl Burnley. Manchester United zaznamenal další ztrátu, tentokráte Red Devils padli na půdě West Hamu United. Manchester City si doma poradil s Brightonem, Arsenal díky závěru zvládl derby proti Watfordu. V celém kole se body dělily jen jednou, a to ve šlágru mezi Chelsea a Liverpoolem...

AFC Bournemouth - Crystal Palace 2:1

01.10.2018 21:00

Góly: 5. David Brooks, 87. Junior Stanislas (pen.) - 55. Patrick van Aanholt

Pondělní dohrávka Premier League nabídla mnoho soubojů, ale málo fotbalové krásy. Bournemouth nicméně v domácím prostředí potvrdil roli mírného favorita a díky penaltě z konce utkání porazil Crystal Palace 2:1.

Domácí začali utkání aktivně a brzy se ujali vedení. Po několika desítkách vteřin to už v ochozech Vitality Stadium pořádně zahučelo, neboť po akci Davida Brookse se po míči před prázdnou bránou natahoval Joshua King, tentokráte se však ještě skóre neměnilo. To až v 5. minutě, kdy Callum Wilson udržel míč proti přesile obránců a připravil ho proti noze jednadvacetiletému Brooksovi, jenž krásnou ranou o břevno překonal Hennesseyho.

The Eagles v první půli zaměstnali Asmira Begoviće pouze jednou a střelu Maxe Meyera zpoza vápna bosenský gólman bez větších potíží ukryl ve svých rukavicích. Hosté převzali iniciativu až po změně stran a za svou aktivitu byli odměněni v 55. minutě. Wilfried Zaha se s trochou štěstí dostal k odraženému balónu, pěknou kolmicí vysunul do křídla Patricka van Aanholta, stojícího v době přihrávky na hraně ofsajdu, a levý obránce Crystalu dělovkou na přední tyč vyrovnal na 1:1.

Závěrečné slovo si ale vzali znovu The Cherries. Poslední desetiminutovka byla jasně v jejich režii a vypracovali si několik velkých šancí, z nichž gólem skončila až ta poslední. Nejprve uháněl po chybě Aanholta na bránu agilní Ryan Fraser, předložil míč Wilsonovi, kanonýr Bournemouthu ovšem ve stoprocentní pozici svou pověst nepotvrdil a trefil do nohy vyběhnuvšího Hennesseyho.

Velšský brankář se vyznamenal i o chvíli později, když si poradil s hlavičkou Dana Goslinga, nicméně nakonec stejně inkasoval. Mamadou Sakho totiž během rozehrávky přímého kopu udeřil loktem do obličeje Jeffersona Lermu, což neuniklo sudímu Mikeu Deanovi a byla nařízena penalta. Pokutový kop s přehledem proměnil Junior Stanislas, který v té době pobýval na hřišti jen pár minut.

Svěřenci Eddieho Howea tak vydřeli tři body v samém závěru, napravili výbuch z Burnley z minulého týdne a v tabulce se posunuli na sedmou příčku. Crystal Palace zůstává třináctý.

Více informací k zápasu

Cardiff City - Burnley FC 1:2

30.09.2018 17:00

Góly: 60. Josh Murphy - 51. Jóhann Gudmundsson, 70. Sam Vokes

Cardiffu to ani tentokrát nevyšlo a velšský celek znovu prohrál, takže si na své první vítězství musí ještě počkat. Nad síly domácích bylo Burnley, které o třech bodech rozhodlo až ve druhém poločase, kdy padly všechny branky. Hosty poslal do vedení Gudmundsson a stejný hráč přihrával i na vítězný gól Sama Vokese, který hrál své 100.jubilejní utkání. Na straně vítězů hrál od úvodní minuty Matěj Vydra.

Český útočník se přihlásil o slovo ve 14.minutě kdy hodně nepřesně vypálil. Mnohem větší šance se naskytla Joshu Murphymu, který se z úhlu protlačil až před brankáře Harta a pak razantní střelou orazítkoval tyč! Burnley se pak smůla přilepila na paty ještě jednou, to když manažer Sean Dyche musel již v polovině prvního dějství sáhnout ke střídání a zraněného Tarkowskiho nahradil Long.

Domácí měli ve 35.minutě další zajímavou příležitost a na balón si musel po střele Zohorea sáhnout Hart. Cardiff ještě získal rohový kop, ale z něho nic zásadního nevzešlo a brankou neskončila ani situace z konce prvního poločasu. Závar před Hartem se změnil doslova v hlavičkovanou a Petersen už brankáře překonal, jenže toho na brankové čáře zastoupil jeden z obránců.

První poločas na Cardiff City Stadium branku nepřinesl, ovšem hrála se velmi zajímavá partie. Bezgólový stav byl nakonec ve druhém poločase prolomen. Nejprve si zkoušel vymodlit pokutový kop Sam Vokes, jenže sudí pro jeho pád v šestnáctce neměl pochopení a pak už to přišlo. Krásný oblouček na zadní tyč propasíroval za záda Etheridgeho Johann Gudmundsson a Burnley vedlo 1:0!

Pohotová volej Vítora Samarasy mohla výsledek okamžitě srovnat, kdyby jí nescházela větší přesnost. Cardiff si na svojí šanci musel počkat do 60.minuty, pak Manga zpětnou přihrávkou na vápno namazal Joshu Murphymu a jeho přesná střela k tyči znamenala vyrovnání.

A Bluebirds mohli výsledek otočit, jenže podobně jako v prvním poločase spoustu dobrých příležitostí zahodili. Murphyho výtečnou technickou střelu Hart vyrazil a na druhé straně Sam Vokes z malého vápna hlavou vrátil vedení na stranu Clarets. Cardiff si možná nezasloužil prohrát, ale v tomto utkání šeredně doplatil na produktivitu a na své první vítězství musí nadále čekat.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Liverpool FC 1:1

29.09.2018 18:30

Góly: 25. Eden Hazard - 89. Daniel Sturridge

Už ani Liverpool není v Premier League stoprocentní, první ztráta bodů přišla dnes na Stamford Bridge. Chelsea dnes díky brance Edena Hazarda dlouho vedla, Kloppova ekipa srovnala stav až dvě minuty před koncem, kdy se výstavně trefil střídající žolík a bývalý hráč The Blues Daniel Sturridge.

Po opatrném úvodu se do první obrovské šance zápasu dostal Brazilec Williana. Jeho krajan David Luiz vytáhl z kapsy další ze svých skvělých dalekonosných pasů, Willian však při samostatném nájezdu dalšího reprezentanta největšího jihoamerického státu, brankáře Alissona, tváří v tvář nepřekonal.

Varování Liverpoolu nestačilo a za pár minut přišel trest. Mateo Kovačić po narážečce ve středu pole vyslal kolmicí do sprintu Edena Hazarda a belgická superstar, hrající ve fantastické formě, svým typickým a dokonale přesným zakončením na zadní tyč otevřel skóre. Hazard si tak šestým gólem v sezóně upevnil pozici na čele tabulky střelců.

O chvíli později si vzala slovo i největšího hvězda hostů, Mohamed Salah. V osobním souboji egyptský útočník přetlačil Marcose Alonsa, udělal kličku gólmanu Kepovi Arrizabalogovi, jeho střelu z úhlu mířící do odkryté svatyně ovšem na poslední chvíli vykopl navrátivší Antonio Rüdiger. Vyrovnat se těsně před koncem poločasu nepovedlo ani Sadiovi Manému, jehož kop přes hlavu po centru Alexandra-Arnolda skončil na tribuně zaplněného Stamford Bridge.

Druhé dějství začalo parádní individuální akcí Williana, který na hranici šestnáctky efektně i efektivně obešel Robertsona, Olivier Giroud ale jeho následnou přihrávku nezužitkoval nejlépe. V 59. minutě si vynikající zákrok připsal Kepa, jehož po dobré práci Firmina zaměstnal prudkou přízemní ranou na přední tyč Sadio Mané.

Zejména s blížícím se koncem utkání se hrál velmi zajímavý fotbal ve strhujícím tempu. The Blues využívali čím dál tím více otevřené obrany The Reds a v 64. minutě ji navíc nachytal v nedbalkách N’Golo Kanté, jenž rychle rozehraným přímým kopem z vlastní poloviny vyslal do dalšího úprku Hazarda. Rychlonohého Belgičan však tentokráte bravurně vychytal vyběhnuvší Alisson a podržel naděje Liverpoolu na bodový zisk.

Alespoň remízu měl na hlavě čtvrthodiny před koncem Roberto Firmino, hlavičku brazilského útočníka ovšem na brankové čáře zastavil David Luiz. Vyrovnání tak musel zajistit až muž, který to na Stamford Bridge velmi dobře zná. Daniel Sturridge pobýval na hřišti jen několik desítek vteřin, když se z kroku opřel do míče a z nějakých 25 metrů úchvatným způsobem vymetl horní roh domácí brány.

Dělbu bodů chtěl ještě v samém závěru odmítnout Marcos Alonso, po Hazardově rohu však hlavou z malého vápna těsně minul. Oba manažeři si tak po závěrečném hvizdu mohli podat ruce s vědomím, že remíza byla zřejmě zasloužená.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Watford FC 2:0

29.09.2018 16:00

Góly: 81. Étienne Capoue (vl.), 83. Mesut Özil

Zápasy londýnského Arsenalu jsou v posledních týdnech podobné takřka jako vejce vejci. Přestože tým Unaie Emeryho podává herně nepřesvědčivé výkony, kolo co kolo dokáže z vyrovnaných střetnutí vytěžit maximum a nejinak tomu bylo i tentokrát proti Watfordu. Přestože hosté na Emirates Stadium podali solidní výkon, favorita přestříleli a vytvořili si řadu slibných šancí, poroučejí se s prohrou 2:0, když v závěru zápasu smolný vlastenec Cathcarta podpořil druhým gólem Mesut Özil. Sedmou výhru Kanonýrů v řadě kazí jen svalové zranění Petra Čecha.

Malé londýnské derby slibovalo atraktivní podívanou a oba celky se od prvních minut snažily předzápasová očekávání naplnit. Otevřený zápas se především v úvodní dvacetiminutovce přeléval od jedné branky k druhé a šance na sebe nenechaly dlouho čekat. Nejaktivnějšími hráči v zakončení byli Will Hughes s Alexanderem Lacazettem, ovšem oba shodně ve slibných příležitostech selhali. Obzvláště francouzský forvard Arsenalu musel zpytovat svědomí, neboť se po Cathcartově zaváhání řítil zcela sám na Bena Fostera, jehož sice jemným obloučkem přehodil, ale zároveň minul odkrytou branku.

V závěru první půle Foster bezpečně zasáhl proti tvrdé ráně Xhaky, zatímco na druhé straně musel Petr Čech rázně zasahovat u nebezpečné standardní situace Hornets, kterou nakonec i s jistou dávkou štěstí úspěšně zneškodnil. Český gólman však ještě před přestávkou musel předčasně opustit hřiště, když si při odkopu od branky přivodil svalové zranění a musel přepustit své místo Berndu Lenovi.

Německý gólman se sice uvedl nepřesnou rozehrávkou do autu, ovšem po zbytek první půle byl nucen předvést také své reflexy a nutno dodat, že proti pokusům Graye, a především Deeneyho obstál na výbornou. Domácí sice měli míč častěji na kopačkách, ovšem šance přibývaly výhradně na druhé straně, kde se střídající Success objevil hned ve dvou skvělých pozicích, pokaždé však v zakončení selhal.

Utkání tak zdánlivě směřovalo k bezbrankové remíze, když se Arsenalu zničehonic podařilo prolomit skóre. Ostrý centr střídajícího Iwobiho sice Lacazette nedokázal usměrnit do brány, ale podařilo se mu v souboji zaměstnat bránícího Cathcarta natolik, že si stoper Watfordu nešťastně srazil míč do vlastní sítě.

Než se otřesení hosté stihli z inkasovaného gólu vzpamatovat, bylo najednou jejich manko dokonce dvojnásobné. Rychlý kontr Kanonýrů měli na svědomí opět aktivní Iwobi s Lacazettem, jehož pas z pravé straně přistál akorát u nohou nabíhajícího Mesuta Özila, který s přehledem zabořil míč do sítě. Arsenal znovu obstál navzdory nepřesvědčivém výkonu a připisuje si již sedmé vítězství za sebou napříč všemi soutěžemi.

Více informací k zápasu

Everton FC - Fulham FC 3:0

29.09.2018 16:00

Góly: 56. Gylfi Sigurdsson, 66. Cenk Tosun, 89. Gylfi Sigurdsson

Třízápasovou šňůru bez vítězství nakonec utnul domácí celek. Everton po změně stran sešlápl plyn a Fulham odstřelil třemi brankami a to ještě neproměnil pokutový kop pozdější autor vítězné branky, Islanďan Gylfi Sigurdsson.

Pro hosty z Londýna začalo utkání dost nešťastně, protože už v 8. minutě musel odejít ze hřiště Fosu-Mensah, jenž si sám po nedovoleném zákroku přivodil zranění. Co se týče brankových příležitostí, těch první poločas moc nenabídl. Nedá se však v žádném případě říci, že se hrál nudný fotbal. V Goodison Parku se hrála typická ostrovní řež, plná tvrdých, ale víceméně čistých soubojů. Až závěr prvního poločasu zvedl diváky ze sedadel, když se opřel do balónu Sessegnon a div, že nepřelomil břevno Pickfordovy branky. Fulham tato příležitost musela mrzet, protože liverpoolský celek po změně stran převzal iniciativu a začal svého soupeře mačkat.

Everton opravdu vstoupil do druhého poločasu výrazně živější a nakonec to slavilo úspěch. Ale nejprve popořádku. V 51. minutě si Odoi dovolil ve vlastní šestnáctce postrčit protihráče a od sudího se nemohl dočkat ničeho jiného, než žluté karty a pokutového kopu. Gylfi Sigurdsson ale nabídnutou příležitost zahodil a střelou nahoru doprostřed orazítkoval břevno.

Domácí se zdravě naštvali, začali Fulham pořádně tlačit a nakonec přeci jenom vstřelili důležitý první gól. A byl to předchozí hříšník Gylfi Sigurdsson, který si udělal prostor ke střele a zpoza vápna překonal Bettinelliho. A nezůstalo jen u toho, za chvíli předvedl Everton další povedenou akci a centr Walcotta dostal do branky hlavou Cenk Tosun. Goodison Park byl v laufu, domácí vedli 2:0 a měli Fulham doslova na lopatě.

Hosté sice neskládali zbraně, snažili se vstřelit kontaktní branku, ale domácí tým hrál velmi chytře. V závěrečné desetiminutovce Toffees soupeře vůbec k ničemu nepouštěli a drželi balón daleko od své branky. Poslední slovo zápasu měl už v nastaveném čase po Bernardově přihrávce opět Gylfi Sigurdsson.

Více informací k zápasu

Huddersfield Town - Tottenham Hotspur 0:2

29.09.2018 16:00

Góly: 25. Harry Kane, 34. Harry Kane (pen.)

Povinnost splněna. Tottenham vyhrál už třetí soutěžní zápas v řadě a dal tak zapomenout na mizernou sérii ze začátku září, kdy Kohouti v Premier League a Lize mistrů naopak třikrát za sebou prohráli. Na půdě Huddersfieldu však zvítězili hladce 2:0, o což se postaral Harry Kane. Kapitán anglické reprezentace dvěma góly poskočil na dostřel špičky tabulky střelců; Terriers naopak přikoval na dně tabulky.

Huddersfield nadále pokračuje v příšerném vstupu do sezóny, čímž jen navázal na minulý ročník. Celkově svěřenci Davida Wangera čekají na vítězství už 13 zápasů (trvá to už pět měsíců). Mírné zlepšení je vidět alespoň v ofenzivě, vždyť jeden z outsiderů letošní Premier League vystřelil na Gazzanigu hned pětkrát - v předchozích šesti utkáních přitom nastřádali Mooy a spol. dohromady (!) jen devět přesných pokusů.

Na každý pád, ke gólu tyhle střely nevedly. Zatímco Gazzaniga všechno pochytal, Lössl na opačné straně inkasoval hned z první vážnější situace. Lucasův průnik sice na hranici faulu zastavila obrana, ale když se k míči vzápětí dostal Kieran Trippier, bylo zle. Harry Kane se na jeho přesný centr vyšrouboval mimořádně vysoko a hlavou k tyči otevřel skóre.

To se psala pětadvacátá minuta. Jen o dalších osm minutek později zatáhl Hadergjonaj ve vápně Rose, a přestože se levý obránce Spurs rozplácl na trávníku jako žabák, sudího tímhle přihraným pádem obměkčil. Nařízený pokutový kop pak už pátým ligovým gólem v sezóně proměnil Harry Kane.

Hned po změně stran se řítil za třetím gólem Lucas, jemuž tentokrát Kane pomohl v roli tvůrce hry. Moura se po centru Sona zjevil ve vápně, ale už byl příliš blízko Lösslovi. Huddersfield zahrozil až s blížícím se závěrem zápasu. Po hodině hry se Harry Kane pro změnu ukázal i jako důsledný zadák, když protečoval Pritchardovu ránu, se kterou tak jeho gólman neměl velké potíže. Totéž platí i o nepřesném přímém kopu Loweho z velmi solidní pozice.

Více informací k zápasu

Manchester City - Brighton & Hove Albion 2:0

29.09.2018 16:00

Góly: 29. Raheem Sterling, 65. Sergio Agüero

V Manchesteru se žádné překvapení nekonalo. Domácí City si s přehledem poradili s Brightonem a po výhře 2:0 se drží na špici ligové tabulky. Konečné skóre přitom mohlo být o poznání vyšší nebýt několika zákroků hostující defenzivy na poslední chvíli. Ocenění muže zápasu připadá Raheemu Sterlingovi, jenž první gól vstřelil a na druhý přihrál Sergiovi Agüerovi.Citizens jsou na cestě za obhajobou ligového titulu i nadále bez porážky, zatímco Brighton si připisuje již šestý zápas napříč všemi soutěžemi, v němž nedokázal zvítězit, a drží se na čtrnáctém místě.

Tým Pepa Guardioly podle očekávání dominoval zápasu od úvodních minut a trpělivě vyčkával na svou příležitost. Ta nakonec přišla po pětadvaceti minutách, kdy domácí získali míč na polovině hřiště, Agüero uvolnil na levé straně Saného a ten naservíroval míč pro Raheema Sterling až do malého vápna před odkrytou branku. Ještě do přestávky měl brankář Mat Ryan co dělat, aby si poradil s dalšími pokusy aktivního Sterlinga, a Fernandinha, na což navázal i po změně stran lapenou střelou Davida Silvy, zatímco Agüerovu gólovou trefu zvládl umně zablokovat Shane Duffy.

Na přelomu hodiny hry se zdálo, že Sergio Agüero tentokráte vyjde střelecky naprázdno, když už u postranní čáry netrpělivě přešlapoval Gabriel Jesús, avšak argentinský forvard právě v tu chvíli předvedl nejlepší akci zápasu. Jeho individuální průnik z hloubi hřiště podpořil šikovnou narážečkou Raheem Sterling a nejlepší střelec City tváří v tvář Ryanovi nezaváhal.

V samém závěru utkání se hosté marně dožadovali odpískání pokutového kopu za Fernandinhovo nešikovné zahrání rukou, ovšem to bylo ze strany Brightonu vše, co v jejich útočné snaze stálo za zmínku. Manchester City si připisuje další pohodlnou výhru a může svou pozornost obrátit na Ligu mistrů, kde na půdě Hoffenheimu musí odčinit překvapivé úvodní zaváhání s Lyonem. Brighton čeká v honbě za ukončením černé série bez vítězství domácí zápas s rozjetým West Hamem.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Leicester City 0:2

29.09.2018 16:00

Góly: 30. Jamie Vardy (pen.), 73. Harry Maguire

Mizérie Newcastlu pokračuje. Tým manažera Beníteze doma podlehl Leicesteru 0:2, přestože nebyl nijak výrazně horší. Lišky zkrátka proměnily to, co musely, zatímco šance Strak vyšly zcela naprázdno. Slovenského brankáře Dúbravku postupně překonali z pokutového kopu Jamie Vardy a hlavičkující Harry Maguire.

Od úvodní minuty bylo patrné, že Leicester hodlá v St. James Parku diktovat tempo. To se mu také v prvních minutách dařilo, než s první gólovkou vyrukovala protější strana. Ayoze Pérez byl v ideální palebné pozici a dobře vystřelil, ale blok Ndidiho v očích Newcastlu všechno zmařil. Také o několik minut později měl příležitost domácí celek, ale centr Atsua hlavičkoval nepřesně Diamé. Straky ze svých příležitostí nic nevytěžily a po půlhodině hry za to byly potrestány. Kenedy si uvnitř vlastní šestnáctky počínal nedovoleně a tady sudí Hooper neměl na vybranou a nařídil pokutový kop. Jamie Vardy zvolil přesnou ránu k tyči a i když Dúbravka tipl správný směr, na balón nedosáhl.

Pokutový kop si snažili vymodlit i domácí a to krátce po změně stran, ovšem pád Péreze Hooper nepochopil. Rafael Benítez nějak potřeboval oživit hru, protože do té doby toho Newcastle zas tak moc nepředvedl, takže po hodině hry přišel na hrací plochu Murphy.

V době, kdy už to vypadalo, že Newcastle převezme iniciativu, dokázaly lišky vstřelit veledůležitý druhý gól, který vesměs celé utkání rozhodl. Maddisonův rohový kop čtvrthodinu před koncem doplachtil přesně na hlavu anglického reprezentanta Maguireho a Dúbravka byl opět bez šance. Nutno podotknout, že Maguire byl v šestnáctce nepochopitelně nehlídaný.

Dvoubrankové manko už se Strakám mazalo velmi obtížně, navíc Leicester dobře bránil. S přibývajícím časem frustrovaní domácí zcela rezignovali a Leicesteru v závěru žádné problémy nenadělali. Newcastle tak pokračuje v herní mizérii a nadále mu patří sestupová příčka.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Southampton FC 2:0

29.09.2018 16:00

Góly: 79. Ivan Cavaleiro, 87. Jonny Otto

Takový typický zápas pro jedno z nejpříjemnějších překvapení letošní Premier League. Wolverhampton doma proti Southamptonu nenacházel klíč k odemčení branky za výtečným McCarthym. Až v samotném závěru symbolicky protrhl smůlu debutující Cavaleiro, na jehož vítězný zásah navázal ještě Jonny Castro.

Posedmé za sebou nasadil Nuno Espírito Santo stejnou základní sestavu a ta ukázala, proč jí portugalský kouč pořád tak věří. Jejím středobodem je pochopitelně záložní duo Neves - Moutinho a druhý jmenovaný už v desáté minutě otevřel hru povedenou kolmicí na Héldera Costu. Míč se nakonec dostal až k Jonnymu a ten poprvé prověřil McCarthyho.

Southampton nebyl tak nebezpečný, přesto se krátce po předchozí situaci dostal k dostřelu Patríciovy branky. Brejk vedl Nathan Redmond, pokračoval ho Austin a nakonec střílel Elyounoussi. Střela však byla spíš propagačního ražení - stejně jako na sklonku poločasu, kdy se opět do balónu opřel Elyounoussi. I v tomto případě ale Rui Patrício pohodlně kryl.

Druhé dějství bylo dlouho tiché a velké věci se začaly dít až nějakých dvacet minut před koncem. Hrdinou se mohl stát střídající "Svatý" Armstrong, protože se ve vápně Wolves dostal k odraženému míči v dost nebezpečné pozici. Patrício ale zasáhl dobře a zavelel k útoku.

Jen o čtyři minuty později Moutinho přerušil akci Saints, Traoré svýma raketovýma nohama míč vyvezl až k soupeřově bráně a odcentroval na Jiméneze. Mexický útočník sklepl balón na debutujícího Ivana Cavaleira a bylo vymalováno. Cavaleiro se trefil po necelých dvou minutách na hřišti. Sám Jiménez byl záhy blízko druhého gólu, ale jeho hlavičku senzačně zlikvidoval McCarthy.

Důležitým mužem Wolves byl i Matt Doherty, který se těší parádní formě a proti Saints to jen potvrdil. Ještě před poločasem na pravém křídle zásoboval Jiméneze, jenž se pohotově dostal do palebné pozice. Tehdy ale trefil jen McCarthyho.

Lepší to bylo v závěru druhého dějství, kdy se rychlý křídelní obránce opět vyskytoval u rohového praporku soupeře. Skvěle si poradil s mizerně bránícím Armstrongem a zpětnou přihrávkou našel svého kolegu Jonnyho uprostřed šestnáctky. Protože si jeho strážce Vestergaard neohrabaně lehl na zem, mohl špantělský zadák pečetit výhru Wolves na 2:0.

Více informací k zápasu

West Ham United - Manchester United 3:1

29.09.2018 13:30

Góly: 7. Felipe Anderson, 43. Victor Lindelöf (vl.), 74. Marko Arnautović - 71. Marcus Rashford

West Ham je na vzestupu. Obavy okolo týmu Manuela Pellegriniho kvůli špatnému vstupu do sezony se s každým dalším utkáním rozplývají a nejinak tomu je i po sobotním duelu s Manchesterem United, který domácí Hammers ovládli ve velkém stylu. Výhru 3:1 režíroval výtečným výkonem ve středu pole kapitán Mark Noble a o góly se postaralo celé ofenzivní trio Anderson-Yarmolenko-Arnautovic. Čestný úspěch tápajících hostí zařídil střídající Rashford.

José Mourinho sáhl ve snaze o zlepšení chabých výsledků k překvapivému kroku v podobě nasazení Scotta McTominaye do tříčlenné obrany, ovšem v lepším rozpoložení do utkání vstupovali domácí a podle toho se odvíjel celý první poločas. West Ham se s ničím nerozpakoval, od úvodních minut zatlačil soupeře na vlastní polovinu a hned po pěti minutách slavil i gólový úspěch. Paulo Zabaleta nejprve obětavým skluzem udržel míč ve hře a chvíli nato přelstil obranu United. Jeho náběh na hraně ofsajdu a následný centr stály u zrodu průlomu skóre, neboť nabíhající Felipe Anderson efektní patičkou překonal bezmocného Davida de Geu a připsal si vůbec první zásah v novém působišti od letního příchodu z římského Lazia.

Přestože měli i nadále více ze hry rozjetí domácí, mohlo být v třiadvacáté minutě vyrovnáno. Ashley Young, jenž jako jeden z mála v dresu United hýřil aktivitou, totiž povedeným centrem vybídl k zakončení Romelua Lukakua, jenž tvrdou hlavičkou orazítkoval přední tyč. Víc toho však hosté směrem dopředu do přestávky nevymysleli, a aby toho pro zmar Mourinhova týmu nebylo málo, krátce před odchodem do šaten se West Ham prosadil podruhé. Andersonův roh prodloužil Diop na volného Yarmolenka, jenž sice se zakončením přes stínujícího hráče otálel, avšak nakonec jeho ránu tečoval Victor Lindelof tak nešikovně, že míč za přihlížení bezmocného De Gey zapadl přesně k tyči.

Po změně stran se již domácí uchýlili k bránění nabytého náskoku, zatímco José Mourinho sáhl ke změně rozestavení, když smolaře Lindelofa nahradil Marcus Rashford. A Manchesteru se záhy skutečně podařilo utkání zdramatizovat. Fellainiho gólovou hlavičku ještě mistrně vychytal Lukasz Fabianski, ovšem na šikovnou teč Rashforda na přední tyči po rohovém kopu již byl krátký.

Naděje United na zvrat ale měly jepičí život. Sotva tři minuty po Rashfordově snížení totiž hostující defenziva zcela selhala a zcela osamocený Marco Arnautovic po Nobleově kolmici tváří v tvář De Geovi suverénně vrátil svému týmu dvougólový náskok. Závěr utkání si tak již mohli rozbouření fanoušci West Hamu na londýnském olympijském stadionu poklidně vychutnávat a mohou slavit cenný skalp favorizovaného soupeře. Z pohledu Manchesteru naopak šlo o pokračování černé šňůry bez vítězství, která se napříč všemi soutěžemi protáhla na tři zápasy.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City761021:319
2.Liverpool FC761015:319
3.Chelsea FC752015:517
4.Tottenham Hotspur750214:715
5.Arsenal FC750214:915
6.Watford FC741211:813
7.AFC Bournemouth741212:1213
8.Leicester City740313:1012
9.Wolverhampton Wanderers73318:612
10.Manchester United731310:1210
11.Everton FC723211:119
12.Burnley FC72149:117
13.Crystal Palace72145:87
14.West Ham United72148:127
15.Brighton & Hove Albion71248:135
16.Southampton FC71246:115
17.Fulham FC71248:165
18.Newcastle United70254:102
19.Cardiff City70254:162
20.Huddersfield Town70253:162

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1097)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Mourinho OUT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bude dobrý, jen musíte prodat potížisty Pogbu s Martialem a hlavně dát Josemu čas, kdo jiný by měl dát trenérovi čas než vy.

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou, dnes mi coby fandovi WHU udělal po dlouhé době radost.

Reagovat
Ranoth

len to nie

Reagovat
smazaný uživatel

Potrebuje čas.

Reagovat
Counter

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Liquid

Reagovat
avicii

Reagovat
Euphael

Reagovat
vladis271

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Cobra

Reagovat
J0EL

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Reagovat
pospec7

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

jen at tam je

Reagovat
masly008

Drž se Jose, všichni ti držíme palce ať tam vydržíš co nejdýl.Ty i klub si to zasloužíte

Reagovat
Swarley

takhle to prostě nejde, čím dřív se to udělá, tím líp...tohle už Mourinho neotočí, historie je celkem proti němu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

já psal celou dobu, že to je na tři roky...chybí tomu ten předpokládaný titul...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

?

Reagovat
Euphael

Tys ho celou dobu podporoval a z niceho nic zacinas otacet kormidlem? Okej, klidne te mohlo osvitit, ale pane, prosim tebe, tys byl dlouhou dobu Jožkuv patolizal.

Reagovat
Swarley

jaký obracení kormidlem? od začátku jsem psal, že přišel, aby vyhrál titul a že to je na tři roky...pak ho musíme vyhodit...a to se děje, nemůžu za to, že nevyhrál titul a pokud mě můj pohled na tabulku neplete, tak je čas ho vyhodit....

Reagovat
icka

jo zas si to obhajis a otocis jak ti to vyhovuje

Reagovat
Swarley

a co na tom teda otáčím?

Reagovat
bbbauch

zase to cteni

Reagovat
Swarley

to je takový můj ustálený čtenářský fanklub...moc jim to nejde, ale o to víc fantazie do toho umí zapojit...

Reagovat
Busby babes

zas je hezky, ze jsou tvoji fans verni.

Reagovat
Swarley

když jsem tu nějakou dobu nebyl, tak jsem fandil málo...teď jsem zase fandil moc...jsou kreativní...

Reagovat
Lacko_Boh

ešte nie je koniec sezóny a vy ste boli vždy na tie drtivé konce trpezlivosť Swarley

Reagovat
Swarley

však je vidět, že ta změna už nemá z čeho přijít a nemá absolutně cenu kvůli tomu riskovat odchody některých hráčů...obzvlášť Martiala s Pogbou...

Reagovat
Lacko_Boh

naletel

Reagovat
Swarley

tady už si nemůžeš být ničím jistý

Reagovat
Zaschrona

koho misto nej?

Reagovat
smazaný uživatel

Moyese, aby byla sranda

Reagovat
Swarley

Poche...

ale to se bavíme nejdříve o létě a s obrovským otazníkem, jestli by vůbec měl zájem...u Mourinha jsem chtěl jít cestou jistoty, teď už je mi to jedno...klidně může přijít někdo z bývalých hráčů...a navíc jestli Mourinha vyrazíme teď, tak bude ten výběr hodně omezený...

Reagovat
Zaschrona

Tak ten je v ramci Anglie uplne bez sance i po sezone, ale pokusit se muzete, samozrejme. Ale koho ted? Blanc?

Reagovat
iamek

Blanc je volný?

Reagovat
Swarley

jako to nevím, já v tomhle ohledu Blanca nemůžu moc hodnotit...fakt netuším, jestli je to teď, co potřebujeme...

Reagovat
Zaschrona

Jestli by nebylo nejlepší tam nasadit prostě někoho, kdo se pro to nadchne, dá tomu impuls s tím, že tam dopředu bude jasně jen do konce sezóny. Nějaký Neville, Scholes nebo někdo takový klidně... Pak tam na léto nalákat někoho s dlouhodobou vizí.

Reagovat
Swarley

jako je to přesně tak, ono ti moc možností nezbývá...Mourinho už to neotočí a pokud se něco stane, tak jedině to, že to zhorší a můžeme o pár hráčů přijít...

osvědčené náhrady se budou shánět jen těžko a volní jsou možná tak Zidane (s otazníkem) s Contem (s ne moc dobrou nedávnou historií), co by vůbec nějak připadali do úvahy...a oba se mi nejeví jako dlouhodobé náhrady...

tak že pak je to jak píšeš...posadit tam někoho, kdo to nakopne a hráči budou žrát trávu a třeba z toho něco bude...a třeba to bude tak dobré, že nebude třeba hledat náhradu...a nebo to prostě brát jako zalepení do léta a v létě prostě zkusit Pocheho nebo někoho takového...

Reagovat
smazaný uživatel

Poche těžko, Zeman tahá za dlouhé nitky

Reagovat
diastan

Ted jedine velkej risk - pokud to po Mourinhovi tak jde napsat - nejakej byvalej hrac/Jardim/Zidane.

Neverim, ze je kdokoliv z nich nejak dlouhodobe zvedne

Reagovat
Elliasson

Možná Jardim.

Reagovat
vodka

Reagovat
Swarley

Reagovat
I am Mancunian

Ten Eda ani nenapadne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Snad ne

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
bbbauch

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Swarley

ty taky neumíš číst, to už jsem si všiml..

Reagovat
Taiger

Stop

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Je potřeba si tu účast v Lize mistrů letos užít, protože ji po této sezoně zase nějaký čas neuvidíme. Tady nemá cenu v něco doufat, že by přišlo zlepšení ze dne na den. Tam je potřeba jak čerstvý impuls, tak i nová kvalita.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelý výkon WHU a zaslúžené 3 body. MOTM u mňa Noble, celkovo sa najviac zdvihla záloha oproti úvodu sezóny. Noble dnes pri 2 góloch, bojoval, mal prehľad, skvelý dozadu. Rice takisto vyspelý výkon na svoj vek. Síce im dnes pomohlo nulové napádanie hostí, ale už aj proti Chelsea mali dobré momenty. Wilshere to bude mať po zranení ťažké s návratom do zostavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo to jen čas. Takhle obměnit sestavu, to chtělo pár zápasů

Reagovat
duloig

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, snad až na Masuaka skvělé výkony. Mark výborně dnes a zaslouženě MOTM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

Creswell je zranenej?

Reagovat
Busby babes

byt to na me, tak ho odvolam. Tohle vypadalo jak konec Moyese a LVG. Tohle uz neotoci. Ale mam obavu, ze vedeni to neudela no.

Hraci by pak taky potrebovali proplesknout, tohle co tam predvadi je neco strasnyho. uz jen z pohledu nasazeni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Ja bych ho nechal a odvolal bych eda...

Reagovat
Busby babes

tuhle moznost si muzeme uplne vyskrtnout.

Reagovat
r.mrazik

Porad je ten ed srandovni

Reagovat
Busby babes

ted te asi nechapu

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/OliverKayTimes/status/1046033436866236417

si pocti. Treba ti dojde, ze problem nekonci s Mourinhem.

Reagovat
r.mrazik

Nekonci...vsak treba Ed je zodpovedny i za vyber tech manazeru

Jenze Ed nedela taktiku a neni na hristi

Reagovat
smazaný uživatel

vedení by se mělo pakovat celý, i s majiteli...

Reagovat
freewill

Souhlas a doufám, že to neustojí .

Reagovat
iamek

Carrick nástup

Reagovat
vladis271

Reagovat
Tolstobik

Tak a jeste kiwwi...

Reagovat
Nikikrew

kiwwije v kanaloch

Reagovat
Busby babes

Reagovat
icka

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

To už nám mohli nechat celou dobu Moyese, s ním alespoň byla sranda

Reagovat
Kixi Syhimour

Ten se dostál v LM dál

Reagovat
smazaný uživatel

však mu měli dát čas, vyšlo by to úplně nastejno jako angažování LVG s Josém dohromady...

Reagovat
r.mrazik

Konecne nastala doba,kdy uz mourenina vyhazujou vsichni co mu vylezli ze zadku...my jsme to rikali,jak to dopadne!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

ne asi, každé se nám smál... a já měl přitom tušáka na průser

Reagovat
Busby babes

jakoze dva roky vam vase predikce nevychazi ale ted kdyz konecne vysla, tak jste jako za frajery?

Reagovat
smazaný uživatel

dva roky čeho ? Měl být titul a ten není i s rekordními nákupy... takže moje predikce vyšla...

Reagovat
Kixi Syhimour

Nevycházela?

Však Mourinho s tím týmem hrál úplný houby .V lize jste skončili v první sezóně i za Arsenalem (nic proti), ZA ARSENALEM! Ale vyhráli jste EL sezóna zachráněna trofejí, kterou tady nikdo minulej ročník neuznával

Ve druhý sezóně nemůže MOurinho za to, že nebyl titul, prostě měli City jen dobrou sezónu

Na to kolik peněz do toho Mou nasypal tak jste hráli ten suverénně nejhorší fotbal v poměru cena/výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

běž si skládat SW lego ty vole...

Reagovat
Whitemedia

to měl Busby zase co říct

Reagovat
r.mrazik

Nene...frajer jsi teď ty

První rok EL...v lize bída

Druhý rok Sevilla a aspoň liga...herně ke konci šílenost

Co jako nevyšlo a tím,že to Mourek stejně rozesere??

Reagovat
Taiger

Klid

Reagovat
Busby babes

ja ze sebe frajera nedelam. Ale kdyz budu prakticky u jakehokoliv managera od zacatku porad psat, ze to zkurvi, tak mi to driv nebo pozdeji vyjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je troška rozdiel medzi "byť vyhodený" a "skurviť". Povedal by si, že to Ranieri v Lestri skurvil, hoci bol vyhodený? Hmm.. asi nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

No ano...jenze s osobnosti mourka a jak se zmeni se tu psalo mraky kravin...a jak to konci?rozesranosti a silenou hrou s utocnikem na stoperu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Harakan

LOL, naopak...

Reagovat
Corabeu

Co to meleš???Čeho dva roky???!!!

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
icka

Reagovat
kylo ren

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Lacko_Boh

ahoj (:

Reagovat
I am Mancunian

Čauky

Reagovat
smazaný uživatel

: - )

Reagovat
Grahf

busby už pomaly obracia kabát a kiwwiho to tak vzalo, že prestal písať uplne

Reagovat
Busby babes

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Ten príde, keď United vyradia z league cupu nejakého druholigistu, ktorého trénuje začiatočník... Oh wait!

Reagovat
icka

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Taiger

Reagovat
Corabeu

Reagovat
Nihilister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

Byl jsi jeden z mala, za coz jsi mel moje sympatie

Jen me zaskocila ta masa naivnich fandu, co ho vsude nesnaseli a najednou otocili, ze se prej zmeni.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes jsem po dlouhé době spokojen. Výborný výkon, chtělo by to více podobných zápasů. COYI!

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
smazaný uživatel

slovami mufana, ved keby nemalo momentalne 7 timov lepsiu sezonu tak je ManU prvy... tak naco vyhadzov

Reagovat
Kixi Syhimour

Inu, stále nechcete fandové MUN Guardiolu?

Reagovat
Busby babes

on je volnej?

Reagovat
ADM

Tak vo vašom prípade by som skúsil keď aj jeho syna, ak mu otec poradí, horšie to nebude.

Reagovat
Kixi Syhimour

Já jen jak se vždy tvrdilo, že radši Mourinha na OT než házenou s Guardiolou.

Reagovat
Swarley

kde ty příběhy pořád berete?

Reagovat
smazaný uživatel

asi tam kde vy ti liverpoolske

Reagovat
Swarley

taky ok

Reagovat
r.mrazik

Blbost

Reagovat
Swarley

to jako že ho nikdo nechtěl?

Reagovat
Kixi Syhimour

Že jste nechtěli "házenou"

Reagovat
Swarley

ok

Reagovat
Kixi Syhimour

Nedávno jsem procházel starší diskuse a moc dobře si pamatuju, jak jste (někteří) na OT Guardiolu nechtěli, že hraje jenom házenou, ale asi to bylo způsobené i tím, že byste na lavičce nechtěli někoho kdo vás ve finále LM 2x porazil

Reagovat
Swarley

to někteří v závorce je podstatný

Reagovat
smazaný uživatel

zrazu

Reagovat
Kixi Syhimour

Nemířil jsem to přeci na tebe, ale ozval ses, většina ho nechtěla, nepamatuju si jestli ty ano, nebo ne, ale dle Countera to vypadá, že jsi ho nechtěl

Reagovat
Swarley

nenáviděl jsem ho po těch dvou prohrách v LM, protože tam si SAFa vychutnal...ale spíš jsem to všechno tlačil na to, že prostě jen přebral perfektní mužstvo v Barce a na tom se svezl...časem jsem to samozřejmě přehodnotil, protože Pepek prostě umí kdekoliv...a to jsem dost jasně psal před tím, než bral City, že z toho taky udělal válec...a proto jsem taky chtěl Mourinha, bo jsem si říkal, že ten jediný ho zastaví, ale nestalo se...

Pepek a Obertan jsou moje dvě jediné fotbalové chyby...tu první jsem uznal, ale Obertan měl dostat víc šancí !

Reagovat
Whitemedia

tak ale oni tu spoustu let nechtěli ani Mourinha a říkali, že cokoliv je lepší než on názory se prostě mění

Reagovat
Counter

Byly časy, kdy jsi stál v čele tohohle tábora

Reagovat
Swarley

Po těch dvou prohrách v LM jo

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Mourek, jen tak dal, pokračuj v kur*eni Man. Uni.

Reagovat
Counter

MU nejhorší bodový zisk po sedmi kolech od roku 1989, hezky pěkně.

Reagovat
Counter

Pomalu abych zase začal vytahovat populární porovnávačku s Moyesem a Van Gaalem.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Kixi Syhimour

Ten se alespoň v LM dostal dál než Mourinho

Reagovat
cristiano.K.

dej si záležet!

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
oddy

Reagovat
Cobra

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Karma...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Taiger

Miluju statistiky

Reagovat
Busby babes

ma to byt stejne jako Moyesova sezona.

Reagovat
cristiano.K.

to jsme tenkrát měli titul, něco z historie než to po nás převezmou fanoušci MU

Reagovat
iamek

Kdo by řekl před sezónou, že nejmenší problém bude na krajích obrany

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United have had initial conversations with Zinedine Zidane about taking over from Mourinho. [bein]

Reagovat
Grahf

neviem teda, či zidane je ten pravý. Taký lepší franz straka, motivátor, ale dlhodobo asi žiadna výhra.

Reagovat
Carrick

Reagovat
iamek

Tohle by byl první manager od konce AF, kterému bych nevěřil.

Reagovat
Carrick

takový lepší Luňák

Reagovat
iamek

Snad to bude zase naopak

Reagovat
Azazelo RD

Naopak? Jako horší Luňák?

Reagovat
TheTopFootbaler

Jako Íšpel Kuňál.

Reagovat
TheTopFootbaler

Tak já teda nevěřil ani Van Gaalovi.

Reagovat
Busby babes

ja moc neverim, ze ho odvolaji. Kdyz si vezmu jak dlouho drzeli Moyese nebo i LVG, kdy okolo tech Vanoc to vypadalo ze na tuti poleti a nakonec vydrzel az do konce sezony... Prijde mi, ze vedeni se hrozne boji do toho pak riznout aby nevypadali, ze jdou proti te tradici, kdy trener dostane cas... Ale myslim, ze v tuhle chvili to bude chyba.

Reagovat
vodka

tomu nevěřím už vůbec...

Reagovat
iamek

Reagovat
Swarley

ale třeba to zrovna vyjde

Reagovat
bbbauch

Reagovat
icka

Reagovat
nani92

Mourinho, "Look for how many months are people asking for Martial, Martial, Martial and saying how Alexis isn't play well enough. This week it was time to agree and leave Alexis out."

Reagovat
Grahf

tak už to hádže na fanúšikov, great

Reagovat
diastan

Reagovat
Svatej

Boží

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

To pak vypadá, že schválně postavil tu nekreativní, statickou zálohu, aby prostě Martial zahrál špatně a on mohl tohle říct...

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

má pravdu

Reagovat
Blasphemer

José Rada. Národ chtěl hrát na dva útočníky.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

100. pro dnešní výhru LFC

Reagovat
avicii

Reagovat
diastan

Starling Sane kralove

Reagovat
Corabeu

To je panečku trenér- Mimi,Bb a spol.

Reagovat
Sandstorm

Já si myslím, že je to ve stavu, kdy Mourinho má špatné vztahy s některými hráci. A počet těch hráčů přibývá. A samozřejmě tito hráči nebudou hrát pro Mourinha na 100%. Tady s tím José nic nezmůže a už je to pouze na vedení do kdy bude mít s tímto stavem trpělivost...

Reagovat
Steve Stifler

Blanc nástup

Reagovat
smazaný uživatel

torreira zatial kazdy zapas v zaklade stres ci bude ck

Reagovat
Counter

Reagovat
Acquanni

Aspoň je to u něj přehnané nasazení, když vzpomenu na začátky Xhaky... Ten byl schopný pětkrát nahrát soupeři, vyhnout se deseti soubojům a pak na někoho šlápnout a jít rovnou do sprch Ale jo, Lucasovi se to podle mě stane do Vánoc

Reagovat
Darren Fletcher

Koho by Zizoi dotiahol vdaka nadstandardnym vztahom? Varane?

Reagovat
Kixi Syhimour

Pochybuju, že by Varane chtěl

Reagovat
misinho7

bez šance... Podľa mňa z Realu nikoho.. Lucas mal rád toho by sme vám mohli dat

Reagovat
iamek

Určitě ne. Navíc podepsal novou smlouvu nedávno ne?

Reagovat
Darren Fletcher

tak vies ze zmluvy su dnes len na zvysenie platu a ceny pri predaji...

Reagovat
Mateo16

Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

Benítéz out

Reagovat
Counter

Reagovat
Cobra

Reagovat
Whitemedia

tak to už je vážný

Reagovat
Kixi Syhimour

vyhodit nejlepšího trenéra v Anglii

Reagovat
Mateo16

Vyhodit trenera ktory postavil zaklady 3 titulom v LM

Reagovat
cr7sux

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
technecium

Reagovat
TopinB

Reagovat
Counter

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

NEPOPULÁRNÍ NÁZOR

Stojím si za tím, že bychom Josého měli podržet. Dva roky jsme hráli krásný fotbal a přišlo očekávané zlepšení. Titul v EL a loni druhé místo za anomálii v podobě City, jinak bychom měli titul my. Před sezónou se vědělo, že potřebujeme posílit, bohužel vedení máme tragické a podkopalo důvěru Josého. Máme ve vedení amatéry a tímhle dodali hráčům odvahu na to srát.

José se snaží nastolit pořádek, ale bohužel to nejde, když hráči nejsou. Hraje za nás tlouštík jako Shaw, lemra Martial a frajírek Pogba. Konkurence posiluje a kupuje obránce za 50 - 80 mega a my sotva koupíme mladíka z Portugalska.

Nebudeme přece jako ostatní kluby, teď musíme podržet našeho trenéra. Tahle sezóna není u konce a se správnými nákupy máme na to vyhrát další rok LM. Máme v týmu světové hráče jako DDG, Lindelof, Pogba, Sanchez a Lukaku. Nenechme se ovlivnit panikou, věřím, že vedení dostane rozum a dá Josému v zimě 300 mega na nákupy.

In José WE MUST TRUST!

BTW jinak dnes pěkný výkon, bohužel se West Ham proti nám snažil, gólman tahal zákroky z jiného světa a spálili jsme zase milion šancí Glory Glory Man United

Reagovat
smazaný uživatel

Docela mě mrzí jak se ukázal Swarley, nejdřív mu fandí a teď rychle vyměnit, čekal jsem, že budeš jako jeden z mála mít rozum. Naštěstí můj kamarád Busby má na to stejný názor jako já a věřím, že i ostatní si to nechají v hlavě rozležet.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Liquid

Reagovat
diastan

nic moc Adame

Reagovat
iamek

Adame zase ?

Reagovat
smazaný uživatel

To opravdu nejsem já, takový nick si může založit jen mentálně nemocny člověk

Reagovat
diastan

to sis moc nepomohl

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
iamek

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Taiger

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
Euphael

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
TopinB

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vodka

to bude old trafford, nebo jak se ten jantar jmenuje...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Swarley

a ten je na beton něčí fake

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole co to je za trol?

Reagovat
diastan

Reagovat
iamek

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Busby pls

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Mastný Chobot

Hraj hovno prvý polčas -> pokračuj v hraní hovna v druhom polčase -> daj gól/y -> vyhraj

Emery 7/7

Reagovat
Liquid

ale tak třeba z toho bude aspoň Carling Cup

Reagovat
Mastný Chobot

Každopádne, vidno zmenu oproti Wengelemu minimálne v tomto. Zápasov, kedy sme hrali hovno a vyhrali, sme mali za Wengera tak sedem za 20 rokov. Dnes aj proti Evertonu to už po góloch bol kvalitný a zodpovedný výkon, takže snáď ak bude treba, tak urobíme už aj lepší výkon.

Reagovat
oddy

Hlavně Wenger v drtivé většině těch zápasů nereagoval a koukal se, jak hrajeme špatně. Emery je v tomhle zatím fakt vynikající. Začínám ho podezřívat, že schválně nasazuje tuhle nefunkční sestavu, aby pak mohl být za hvězdu

Reagovat
Counter

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Acquanni

Když Unai v průběhu zápasu něco vysvětloval i Lenovi, to byla paráda. To AW se tak maximálně podíval na hráče, který se přišel napít. Zatím jsem s ním dost spokojený. Se slabou hrou jsme po 2 těžkých zápasech a nulovým ziskem vyhráli 7x, super. Když dokážeme takhle sbírat body se špatnou hrou, tak se těším ,jak se hra bude zlepšovat ještě víc

Reagovat
J0EL

Reagovat
salami

Vaše latka je fakt hodně nízko, když jste vypleskly z toho, že trenér udává pokyny hráčům během zapasu

Reagovat
Acquanni

No v tomhle nám opravdu stačí málo

Reagovat
Counter

Reagovat
Liquid

Newcastle spadne - říkám to furt je dokonce i možné, že Benítez přejde k MANU

Reagovat
Counter

Snad ne, to bych musel United začít fandit.

Reagovat
iamek

Reagovat
Whitemedia

to by byl teprve bizár.. snad to klapne

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Bandita_Harry

fantasy lvl 9999999

Reagovat
oddy

Když se podívám na naše výkony, tak je trochu zázrak, že máme sérii 7 výher v řadě Watford dnes potvrdil formu a úplně klidně mohli vyhrát, myslím, že šancí měli více než my. Čecha je mi líto, ale Leno byl dnes výbornej, tak snad to potvrdí v dalších zápasech. Mustafi tragedie a může děkovat Holdingovi, že jsme z těch jeho minel neinkasovali. Xhaka je s Torreirou o úroveň lepší. Naopak Auba musí hrát na hrotu, jinak je sotva poloviční. Doufám, že tento zápas Emeryho přesvědčí, že je potřeba udělat nějaké změny v rozestavení nebo sestavě.

Reagovat
PhilipS

Jako výkon Ok, ale výbornej nevím. Chytil, co musel a ta minela nás málem stála zápas

Reagovat
oddy

Je fakt, že tu minule jsem opomněl, ale i tak mi ten výkon přišel super a vychytal toho dost - třeba ta šance ze standardky, pak jeden samostatný nájezd a i toho Succese dobře vyčkal a přinutil ho zakončit mimo.

Reagovat
Counter

Easy peasy lemon squeezy

Ale už bychom fakt mohli začít ty výsledky podporovat adekvátní hrou, tohle haluzení nevydrží věčně.

Reagovat
smazaný uživatel

v lepším případě pro vás, haluzení vydrží v lize ještě pár zápasů... čert vem pak nepovedenej zápas v Evropě (i když v té skupině asi zaváhání nehrozí)...

Reagovat
PhilipS

Emery je zatím takovej arsenalskej Šmíca. Štěstí zas na naší straně. Výkon stál opět za vyližkapsu a zase jsou z toho tři bůdky. Podle expected goals má být Arsenal až desátej. To je fakt no bueno. Doufám, že přestupák bude živej. Ramsey s Ozilem vepředu hrát nemůžou. Mustafi musí sedět, až se uzraví Sokratis. Úplně se nabízí dát Ramseyho místo Xhaky. Jenže ten dá občas dobrou přihrávku (čti naprosto standardní na středního záložníka PL) a bude hrát základ, ať se děje, co se děje.

Reagovat
Counter

Dneska tam měl Xhaka pasy, o kterých si může drtivá většina středních záložníků PL jen nechat zdát.

Reagovat
Thab

Reagovat
smazaný uživatel

ve svých nočních můrách

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
PhilipS

Viděl jsem jen první poločas, jestli v prvním zářil, tak budiž. Já si proti němu ale jedu kampaň. Dlouhodobě je to pro Arsenal ztrátovej minus EV hráč. Na jeho pozici v dnešní PL nemůžeš mít takhle nepohyblivýho hráče, kterej navíc zápas, co zápas ztratí v nebezpečný pozici míč.

Reagovat
smazaný uživatel

i v druhem tam mel nekolik dobrych pasu

Reagovat
Mastný Chobot

a toľko nebezpečných strát a nemotorných dotykov, že by z nich väčšina stredných záložníkov PL už nezaspala

Reagovat
Mastný Chobot

(a to som videl len druhý polčas)

Reagovat
Lacko_Boh

boli najmä v druhom polčase Okrem jedného ale nič hrozné.(nič hrozné)

Reagovat
Counter

Podle mě hraje poslední týdny dost dobře.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Mastný Chobot

Tak ako, v rámci svojich možností určite. Ale jeho možnosti v mojich očiach proste nespĺňajú možnosti záložníka veľkoklubu. S takýmito hráčmi sa proste vyššie neposunieme.

Reagovat
smazaný uživatel

nesplňuje možnosti na záložníka velkoklubu, imho tohle vůbec nemusíte řešit

Reagovat
Lacko_Boh

ideš

Reagovat
PhilipS

Reagovat
PhilipS

Reagovat
smazaný uživatel

vzdy ked hra s torreirom

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Nikikrew

vyborny bol

Reagovat
smazaný uživatel

inak on tie dlhy pasy na krajnych bekov ma podla mna najlepsie na svete

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Iwobi zlaticko pristi kolo do zakladu misto Ramseyho ktery kroutil hlavou protoze nechapal jak ho Emery vubec mohl videt, kdyz 55 minut na hristi nebyl. Jinak MOTM Monreal

Reagovat
Nikikrew

MOTM Holding

Reagovat
Gunner14

Taky paradni, ale Nacho tam lital jak hurikan.

Reagovat
Mastný Chobot

Iwobi je v tejto sezóne boží.

Reagovat
Amos

Reagovat
Zaschrona

Za me dobry. Cisty konto doma, vetsinu zapasu jsme byli jasne lepsi, sanci docela mraky. Nebyt tech oken v obrane pri protiutocich, byl by to vykon nekde na urovni tymu, ktery chce hrat o tu top 6. Snad na tenhle zapas navazeme i ted v poharu...

Reagovat
Whitemedia

Co takhle pravidelný report o Zoumovi?

Reagovat
Zaschrona

Ja moc nevim, co o nem psat. Mi se libi jak hraje a neni o nem moc slyset. A to u obrance vetsinou znamena, ze hraje dobre. Ale dobre hral i Keane, jsem zvedavy, az se Mina konecne vrati, koho z toho tymu vyradi. Spis bych tam ale nechal Zoumu, je rychlejsi a Mina by mel jeste vic dominovat ve vzduchu nez Keane.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že tam nepadlo viac gólov. Zápas to bol podľa očakávania bohatý na šance a chyby v defenzíve.

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud by mohol ukončiť repre kariéru, aby sa tam dostal Lacazette.

Reagovat
Whitemedia

sám od sebe ji neukončí, dokud prý o něj bude zájem, tak bude za repre hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to má Laca dosť blbé.

Reagovat
Cobra

Herně nás přehrál Huddersfield. Well played.

Reagovat
smazaný uživatel

Prehral vás iba v určitých činnostiach.

Reagovat
smazaný uživatel

Winks a Wanyama v strede vobec nekontrolovali hru. Tragicky. I Son bol mimo. Nastastie obrana a marny Huddersfield podrzali. Dufam, ze Vertonghen a Dembele budu fit. Inak Gazzaniga parada.

Reagovat
Cobra

Já fakt nechci vidět, co s náma udělá Barcelona, jestli Verts, Dembelé, Eriksen budou out... vlastně i s nima jsem zvědavý, jak to dopadne, když hrajeme druhé housle proti Huddersfieldu. Gazzaniga famózní. Nebýt jeho, tak dnes 3 body nezískáme. Jinak po dlouhé době se mi líbil i Kane, na kterém šlo vidět, že ho to dnes i baví. A celkově se mi ta útočná trojka Son-Kane-Lucas líbí, jen to chce doplnit i nějakou zálohou.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ta Barcelona, která remizovala a Bilbaem doma?

Reagovat
Counter

Barcelona je teď v loji, třikrát za sebou v lize nevyhrála. Ale o to víc se proti vám můžou hecnout

Reagovat
Mates_Matesović

Jestli v lednu odejde Dembélé (jakože nejspíš určitě), tak je CM povinnost. N’Dombelé nebo někdo typově podobnej by byl skvělej upgrade.

Jinak podle twitteru bude Moose v pohodě, s Vertsem to bude asi horší...

Reagovat
Gunner14

A spolukomentator NBC div ze mu nepraskla zilka debilkovi.

Reagovat
Nikikrew

Pozitivum 3 body a ciste konto, to je asi vsetko. Fakt si tie zapasy neuzivam, za Wengera sme doma dominovali a hrali urcit pohladnejsi futbal. Na druhej strane treba aj taketo vitazstva ktore nam za Wengera chybali.

Dnes MOTM Holding, uzasny a zodpovedny vykon, snad uz bude hrat iba on a nie Mustafi ktory dnes ,,daroval" hostom asi 3 standartky pri ktorych su najsilnejsi. Iwobi dnes opat skvely, pomaly ale isto si pyta zaklad, Ramsey a Ozil nemozu hrat vedla seba, to je jasne kazdemu.

Bieda ale 7 vyhier v rade je skvela seria, snad budeme pokracovat

Reagovat
J0EL

Za Wengera sme dominovali tak 5 rokov dozadu. Potom uz fakt nie...

Reagovat
Nikikrew

Mal som na mylis iba domace zapasy samozrejme. Pozri si minuly rok tabulka doma kde sme skoncili asi 2. To bol vzdy skvely futbal z nasej strany

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
J0EL

Neviem co tu kazdy zase picuje na vykon. Bolo to rychle, malo to hlavu a patu. Ja som spokojny. Az na Mustafiho, Ramseyho a Aubu, boli vsetci skvely. Mesut dnes bojoval a potom ako sa posunul do stredu uz bola cela zaloha jeho.

Holding dnes prekvapivo tiez vyborny. Xhaka konecne ukazuje hejterom, ze v zalohe ma miesto. Len to musi byt s behavejsim hracom, co Torreira plni dokonale.

Napriek vsetkemu treba uznat, ze Watford hral s nami vyrovnany zapas a dovolili sme mu az prilis. Toto je potrebne zlepsit. Inak som ale spokojny a progres pod Emerym je vidiet.

Reagovat
J0EL

*Skveli

Reagovat
Euphael

rychle

Reagovat
Taiger

Iwobi nastreli do obrance, padne z toho gol a uz je nasim nejlepsim hracem.

Reagovat
Gunner14

Ano vsichni vime ze ti Iwobi prehnul tvoji zivotni lasku, nemusis to furt pripominat

Reagovat
Carrick

Jako jestli se teď vážně uvažuje nad Zidanem, tak to bude další mega úlet. S ním se z dlouhodobého hlediska nikam nemůžeme posunout.

Reagovat
Zaschrona

Jestli ono by to krátkodobé hledisko nestačilo. Chelsea mění trenéry v průměru snad každou druhou sezónu a kolik už z toho mají úspěchů. Ono je i možná zbytečný to točit kolem těch koncepcí a dlouhodobých vizí trenérů, pokud máte tolik peněz, kolik máte.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Salfovic

Snad to Čechovo zranění nebude vážné a rychle se vrátí, byla by to škoda, když se teď dostal do formy.

Reagovat
smazaný uživatel

Zidane je v letadle do Manchestru

Reagovat
smazaný uživatel

Letí si nastřelit vlasy jak Rooney?

Reagovat
EXoRcIsT

zdroj ?

Reagovat
smazaný uživatel

650 W

Reagovat
SCELO

like that one

Reagovat
smazaný uživatel

Enermax 750W

Reagovat
Infernoqt

A ještě si udělal mezipřístání na madridském derby.

Reagovat
Tolstobik

Jeste ho neodvolali?

Reagovat
TheTopFootbaler

Mourinho musí ven, stejně jako skoro celá naše obrana.

Reagovat
Zdechlina

Arsenal

Reagovat
blaugrana

Pool si zaslúžil otočiť.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tolik šancí, nakonec ale můžeme být rádi za remízu

Reagovat
avicii

Reagovat
iamek

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

o josem z redcafe, to by mohlo sediet nie ?

The only explanation I have for today is that Jose set the team up to fail to prove a personal point the narcissistic git. Allowing Pogba and Martial to attack (which most players and fans wanted) but ensuring this could not work by ruining any chance of a supply to them by stacking the midfield with uncreative plodders and leaving out almost all our potentially creative players to link up the play to them. Hobbling the back line by sticking McT in there helped ensure we would also be a total mess at the back and would put us on the back foot. On 70 mins he subbed Martial and Pogba to ensure everyone got the point that they were the main failures today and he had been proved correct as ever. Disgraceful behaviour by our supposed Manager. The guy knows he's going so will spend the rest of his time here settling personal scores and trying to prove he has been the victim somehow. The board most get rid asap whatever the £££ to limit the damage and inevitable recovery time afterwards.

Reagovat
Lacko_Boh

Neuveriteľné.

Reagovat
smazaný uživatel

Máme šťastie, že máme Alissona, Danielova parádna trefa nás zachránila. Treba jednoznačne popracovať na koncovke, budúci zápas Shaq kľudne v základe.

Reagovat
R22

no zrovna Shaq dnes tez nezazaril..(v koncovce a finalni fazi)

Alisson super, ale to nase zakoncovani fakt tragedie..asi jsme celkove byli lehce lepsi, ale vyhrat mohla Chelsea stejne tak jak my..remíza asi fér výsledek

Reagovat
R22

jo a spíš bych příště chtěl vidět v základu Nabyho namísto Henda..zdá se mi, že Naby už se do toho začíná dostávat

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlas, ale Mané nutne potrebuje konkurenciu a posedieť si.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

No čo, najbližší zápas mu neuškodí od začiatku na lavičke.

Reagovat
cristiano.K.

Mané je náš nejnebezpečnější hráč,což ukazují i jeho goly. Pokud někdo sedět,tak rozhodně Salah, ale i tak bych ho nechal hrát vždy 60. minut a střídal ho Shaq.

Reagovat
smazaný uživatel

Mané je určite kvalitný hráč, ale posledné dva zápasy s Chelsea nepredviedol svoje štandardné výkony, Shaq chytá formu a potrebujeme mať rozohratého aj jeho, preto by som ho dal do základu v zápase s SSC a Maného by som využil ako žolíka. Mané potom proti ManCitye základ.

Netvrdím, že Salah hral výborne, no včera sa už konečne herne zdvihol, síce zahadzoval šance, to áno, ale dostával sa do nich, bojoval a využíval priestor, uňho je dôležité sebavedomie a to získa len gólom, je uňho vidieť, ako veľmi chce dať gól a ako sa snaží, jeho by som neposadil, on sám sa musí chytiť gólovo a začne šlapať,.preto by som ho nebrzdil a dal hrať. Nie je gólový ako minulú sezónu, čo je škoda, ale nemôžeme minulú sezónu pokladať za samozrejmosť, pretože tá bola výnimočná, v takej forme okrem Messiho či C. Ronalda futbalisti často nehrávajú.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Já s tebou částečně souhlasím. Při té množství zápasů at klidně Mané sedí s Neapolí. Jen ti chci říct, že Mané je pro nás mnohem důležitější hráč momentálně než Salah a pokud by se měl jeden z nich posadit na základě výkonů, tak Salah.

Reagovat
vladis271

Salah je herne hore už dobré 22 zápasy, len koncovka je napiču. A mané je fakt náš najnebezpečnejší player, súhlasíjm s cristianom.

Reagovat
fenixLFC

najnebezpecnejsi a pritom ten ktory ma vytaca najviac...okej vlastne druhy po wijnaldumovi ale ten za to nemoze

Reagovat
cristiano.K.

jak tě může vytáčet někdo, kdo zahodí jednu šanci oproti někomu, kdo zahodí tři za zápas.

Našel sis po Salahovi, který ti zavřel hubu novou obět k hatu?

Reagovat
fenixLFC

vobec, mna mane sral uz vlani a co tak prechadzam, tak nie som jediny. to ze enda sancu fajn, skor ma vytaca jeho solovanie a casto skoro neschopnost zmysluplne nahrat. nastastie o nieco obmedzil to, ze sa zastavi a snazi sa prejst cez protihraca z kroku.

a wijnalduma som nechapal odkedy prisiel

Reagovat
fff

Zapas skvely, stale sa daco dialo.

Alisson chytil dva goly, my sme mali 2-3 ciste sance, remiza asi v poriadku.

Ale Mane dpc ma zacina srat .

Reagovat
smazaný uživatel

Pred zápasom by som remízu bral, po tom góle Studgea to má síce horkú príchuť, ale stále je to remíza z Liverpoolom. Zápas bol vynikajúci, po veľmi dlhom čase je na Chelsea radosť pozrieť. Reklama na futbal z oboch strán

Reagovat
Miguel19

Je to škoda, ale zasloužená remíza. Hazard to měl zabít no.

Je vidět, že Liverpool je minimálně o 2 kroky před námi, bohužel. Chce to čas, a hlavně trochu jiné hráče.

Ať se na mě nikdo nezlobí, ale Barkley je totální tragéd. Bez rychlosti, bez techniky a bez mozku. Ten gól je jasně jeho. Ze 3 kontaktů s míčem vytvořil jeden tlak Live a jejich gól. Fakt otřes.

Reagovat
icka

Barkley je fakt otresny

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní zápas.. oba týmy ukázaly obrovskou kvalitu (až na v týmu LFC klasického viníka všeho, kterému to fakt dnes moc nevyšlo, a z CFC až na Barkleyho a Moratu teda, ti mi přišli taky hodně slabi).. a oba golmani dokázali svou cenu..

Reagovat
avicii

boli sme lepsi, zachranili sme bod, celkom spokojnost

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslúžená remíza. Mali sme o tú vyloženú šancu viac, ale aj Alisson 2-krát skvele podržal.

Maného vystriedať Shaqirim, momentálne je nám bohužiaľ v zápasoch úplne nanič. Salah je oveľa platnejší, aj keď nemá svoj deň.

Reagovat
iamek

L'Equipe: Zidane is already considering his next role and has his sights set on the Premier League & he is especially keen on managing Manchester United.

The paper claim Toni Kroos, Thiago Alcantara, James Rodriguez and Edinson Cavani top the list.

Reagovat
iamek

Kvalitní zdroj ?

Reagovat
Busby babes

tak k Zidanovi by mohli mit blizko, jenze on si muze prat co chce, otazka je, jake plany ma v tuhle chvili nase vedeni...

Ono Zidane po tom Realu moc na vyber taky nema. Tech klubu, kam by mohl jit je asi 5-6 a vetsina trenera nehleda.

Reagovat
iamek

Buď mi nebo půjde někam do MLS. Jiná možnost není. Všechny top kluby šlapou. Teď trošku drhne Barcelona, ale tam nehrozí že by šel .

Reagovat
iamek

*my

Reagovat
smazaný uživatel

proc by omg chodil do mls?

Reagovat
fff

Reagovat
avicii

300 mega do toho vrazte a potom skusite hrat aj celkom fajn futbal ci ako

Reagovat
iamek

Jako vy ?

Reagovat
avicii

Reagovat
iamek

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Swarley

Reagovat
Mateo16

Zidenine Zidane a James Rodriguez

Reagovat
Swarley

jako já to pak už úplně nesledoval, ale vyjadřoval se k tomu, co byl přesně ten hlavní důvod odchodu z Realu?

Reagovat
iamek

Já taky ne, ale pokud se nepletu, tak že si chce odpočinout od stresu nebo tak něco ? . Tím pádem by jeho angažmá u nás moc smysl nedávalo.

Reagovat
Swarley

právě, jako to si tak nějak vybavuju a to by moc smysl teda nedávalo...

ale zase jako těžko věřit přehnanému stresu a tlaku, když vyhraješ třikrát za sebou LM...

Reagovat
iamek

Tak tohle - "Rozhodl jsem se nepokračovat jako trenér Realu," řekl novinářům Zidane, který měl smlouvu až do roku 2020. "Bylo to těžké rozhodnutí, ale tým potřebuje změnu, novou tvář, aby mohl dál vítězit. Všem to přijde jako zvláštní rozhodnutí, ale jsem přesvědčený o tom, že je správné," uvedl bývalý nejlepší fotbalista světa.

Reagovat
Swarley

jako je to dost zvláštní, ale vzhledem i k následnému odchodu Cristiana (o kterým asi taky musel vědět) to celkem dávalo smysl...ale přijde mi to až moc rozumné rozhodnutí na to, aby to byla pravda...

Reagovat
iamek

Kdo ví co tam bylo s Perézem.

Reagovat
Swarley

já právě tak nějak počítal s tím, že se mu už nebude chtít tady do těch gigantů v Evropě a že podepíše někde v MLS...ale jako kdo ví no, to bych byl teda zvědavej...

Reagovat
iamek

Já bych od něj ani moc nečekal, ale aspoň doufám, že hráči pod jeho vedením budou jezdit po prdeli. Přece je to jen legenda jak cip.

Reagovat
Swarley

to by měli pod každým a za to bych většinu nakopal taky do prdele...

Reagovat
iamek

Reagovat
Miguel19

No někde jsem četl, že i kvůli přestupům. Chtěl Hazarda a nechtěl Thiba. Peréz opak

Reagovat
iamek

Takže Eden do MU. Hezký

Reagovat
Swarley

tak tohle máme společný a levých křídel není nikdy dost...

Reagovat
Muffi

Jeden hlavní důvod tam asi nebyl.

řadu ti tady napsali, navíc s ohledem na věk opor se blížila přestavba týmu, která by pro něj byla dost složitá, když měl být s řadou starších hráčů velký kamarád a stavět je i přes pokles formy.

K tomu rozporuplná poslední sezona, kdy o vánocích málem letěl, protože podzim byl fakt špatný na čele s tragickým Ronaldem, vzpomeň si třeba ten trapas v copě, kdy vyletěli po domácí prohře s ?Legnanés? a nedat LM, tak by asi šel taky. Navíc letos by se po něm určitě chtěl pokud ne domácí titul, tak alespoň boj o něj do posledního kola, vždyť mají 2 za 9 let.

Takže si to dal všechno dohromady a radši než riskování rozpadu týmové chemie(odchod CR7se musel řešit už na konci sezony vzhledem k ronaldovým vyjádřením po finále) a případného neúspěchu odešel na vrcholu jako král.

Reagovat
Swarley

jo jo, jako pak to bude asi souhra všeho dohromady...pořád jsem měl zafixované, že to bylo primárně kvůli tlaku nebo něco takového se tehdy psalo, tak jsem ani nepočítal s tím, že by to mohla být vůbec nějaká reálná varianta...z tohohle je už klidně možné, že by o tu práci mohl mít zájem...

Reagovat
technecium

To, že z toho týmu vyždímal, co se dalo. Věděl, že už ta poslední LM byla celkem na hraně, v lize propadl tak strašně moc, že nebýt LM tak okamžitě letí a věděl, že příští rok by to všechno bylo ještě mnohem těžší. Nechtěl být vyhozený a udržet si status legendy. Easy

Reagovat
Swarley

když jsou u tvého týmu poslední dva manažeři LVG a Mourinho, tak se ti samozřejmě tohle zdá jako dost nepravděpodobný scénář...

ale jako jo, to dává smysl...

Reagovat
smazaný uživatel

ten chamez vzdycky

Reagovat
Kixi Syhimour

Útok je naším největším problémem, Salah se jeví jako skvělá one season star, Mané je nejsobečtější hráč historie, jedinej Firmino alespoň něco hraje, leč dneska taky nic moc. Kdo by řekl že útok Mané - Firmino - Salah musí zachraňovat Sturridge. Klopp pro jednou vystřídal dobře, leč měl stáhnou Maného a ne Salaha. Hazard je momentálně hráč s největší formou. Klidně jsme mohli vyhrát, ale nebejt Alissona tak si vezeme 3. Smolnej zápas pro nás, Chelsea měla dost štěstí, ale řekl bych, že se na to utkání připravila lépe. VvD naprosto skvělej zápas. Remíza zasloužená. City vedou a už tu pozici neopustí.

Reagovat
Luc-Luc

Vsak maji stejne bodu, do konce je jeste daleko a LFC ma konecne silnou lavicku a brankare

Reagovat
Kixi Syhimour

Brankář snad i jo. Lavička se musí rozehrát pořád tam jsou mezery. Víc by to chtělo do hry Shaqiriho a toho Fabinha. City válcujou každýho soupeře, to my ne. A hlavně City dávájí šance, což my stále ne. Mohli jsme i vyhrát 1:3, nebo 1:4, ale taky klidně prohrát 3:0. Maného asi posadit, hraje strašně

Reagovat
Luc-Luc

City maji naslapanej tym, ale neni to o tolik naslapanejsi nez LFC, staci dostat do formy Salaha a Maneho, rozehrat Keitu s Fabinhem a titul muze byt

Reagovat
Kixi Syhimour

No, vem si že už je 7. kolo a oni se pořád nerozehráli plus příště doma (!) se City a útok bez formy. Když se podíváš na City tak vidíš jak nedávájí žádnému, ale fakt žádnému soupeři šance, hrajou strašně dominantně a to jim nehraje de Bruyne

Reagovat
Bandita_Harry

porazime ich a bude klud

Reagovat
spider_8

Nevím, jestli mám ten gól Kepovi vyčítat. Když jsme ho kupovali bylo jasné, že to ještě není top brankář, takže tohle je jen cena za to, že jsme nepřivedli plnohodnotnou náhradu za Courtoise. U něj jsem si jistý, že by tuhle střelu měl. Na druhé straně, ale podobně "laciný" gól dostal Alisson a toho jsem viděl jako jeho nejlepší náhradu

Každopádně remíza je asi zasloužená, v druhé poločase jsme se moc stáhli a Liverpool neudeřil z první šance nebo druhé, ale snad ze čtvrté. Takže ok. Sice kdyby Hazard dal tu 100% tutovku, tak jsme vyhráli, ale ta akce celkem smrděla. Nemyslím, že se měla pouštět.

Reagovat
Kixi Syhimour

Laciný gól

Reagovat
spider_8

Boha, proč myslíš, že jsou tam ty uvozovky

Reagovat
Kixi Syhimour

Toho nevolej, laciný gól to fakt nebyl

Reagovat
avicii

tak ta Hazardova strela skakala a sla do protipohybu, neviem co mu tam sa da vycitat..

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
spider_8

No bylo vidět, že mu moc nesedla a podle mě platí to samé co u Sturridgova gólu. Top brankář typu De Gey nebo Courtoise by to chytal. Navíc těžko mohla jít do protipohybu, když Alisson stál na místě a nikam se nepřesunoval.

Reagovat
iamek

Reagovat
avicii

ok asi sa nezhodneme

Reagovat
spider_8

Však normálka

Reagovat
salami

souhlas, navíc relativně z úhlu a bylo dost jasný, kam to musí Hazard kopat, jako Allisonův gol to neni, ale chytatelný to bylo

Reagovat
spider_8

Reagovat
twelwer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vilp

Proč by se neměla pouštět? Podle mě akorát velká taktická chyba Liverpoolu. Balon stál a Kanté to hrál z vlastní půlky.

Reagovat
spider_8

Nejsem si už jistý, jestli opravdu stál, navíc asi nebyl úplně na místě faulu. Čekal jsem, že tu akci zastaví.

Reagovat
vilp

https://hlfc.matchat.online/embed/TIob44D1YX

Čas 4:29. Podle mě vše v pořádku.

Reagovat
spider_8

Teď na to nemůžu kouknout, ale je to možný.

Reagovat
fff

Ono sa take situacie podla mna urcite pustat maju.

Ale..

Liverpool v prvom polcase rychlo rozohral akciu, Milner dal na TAA a tam to rozhodca vratil. Chelsea pri sanci Hazarda to pustil.

Podla mna sa to pustat urcite ma, ale rovnako obom timom.

Reagovat
Miguel19

Tak to vaše bylo kousek od vápna. To se rozehrává na písknutí. Ve středu hřiště se to dost často pouští...

Reagovat
Svatej

Uz me ty zivotni trefy hracu proti nam serou.

Remiza zaslouzena v mych ocich, oba tymy toho mely fakt hodne a zapas byl celkove silenej. Chvili jsem nevedel, jestli mi srdce pumpuje trikrat rychlejc, nebo nepumpuje vubec.

Nemuzu se zbavit dojmu, ze bude Kepovi ta velikost chybet casto, vyssi golman by tohle mel a nezalezelo na tom, ze ta strela byla nadherna.

Liverpool je jinak pekelne desivej a silnej, ta utocna trojka je zatracene paradne sehrana a nejvic unesenej jsem teda z Van Dijka, ten je uzasne dominantni a Giroudovi nedal sanci ani ve vzduchu a to uz je co rict.

Jediny, co ke na zapase sralo, byly herecky vykony asi tri hracu poolu ( z hlavy Mane, Dijk a Keita jeste ze stredy ). Fakt tohle uplne nesnasim.

Od nas Hazard, Jorginho a stoperi super..

Reagovat
Kixi Syhimour

To mi povídej s těma životním trefama

Reagovat
Whitemedia

pro Hazarda tohle životní trefy nebyly

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo to chápu, to spíš jsem narážel na Wanyamu proti Spurs 2:2

Reagovat
Svatej

Jo a nasi stridajici hraci jsou fakt nedustojny nahrady. Moses branil mizerne, utocil jako drevak a Barkley byl k nicemu jako vzdycky. Tenhle katerial na to zdaleka nema a musime doufat, ze se nam nikdo nezrani, protoze Sarri to musi videt taky a rotovat chtit nebude.

Reagovat
JessePinkman

Remíza stačí.. Krásně Danny. Na Chelsea se Liverpoolu prostě nedaří.

Reagovat
vladis271

Ako prehrať s nimi oba zápasy by som znášal dosť ťažko to priznávam. Studge je týpek. Hendo bol totálne na hovno a mal ísť dole v 60. minúte. Prehrávaš a držíš si tam hráča čo to dopredu nevytvorí ani hovno a percentuálnu úspešnosť prihrávok si zvyšuje prihrávkami na stopérov a do strán a aj tí stopéri sú dopredu konštruktívnejší ako on. vzhľadoom na priebeh zlatý bod. fúú.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď sa presadí Fabinho či Keita čo najskôr, Henda nechcem vidieť často v základe, Gini môže hrať kľudne DM.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
vladis271

ja by som dal Keitu do záklkadu už daľší zápas, lenže ideme proti City a tam bude platnejší na pressing ten kopyťák, ale potom by som už staval na Keitovi.

Reagovat
avicii

treba ho zapracovat, on da tomu novy rozmer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Aj dnes na konci, on zobere loptu okolo stredoveho kruhu a on ju dotiahne pred tu sestnastku a hned je to ina situacia, nez ked to zaloznik posunie do strany.

Cakal som, ze Keita do toho nabehne trosku skor, no zablesky toho co tej hre da su jasne.

Reagovat
avicii

ked uz len zobereme, ze ty zloznici Gini, Milner a Hendo nie su tak talentovani hraci ako Naby a Fabinho a dokazu zahrat super tak sa tesim ked tychto dvoch Klopp do toho dostane

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, musí sa zlepšiť, vštepiť si Kloppov futbal, zamakať a bude prínosom...

Reagovat
smazaný uživatel

Vstup do sezóny mal slušný, ale jeho hra má určité limity, ktoré už neposunie.

Reagovat
smazaný uživatel

jop

Reagovat
fenixLFC

gini moze ist tiez rovno do hajzlu

Reagovat
Maresma

díváš se na ty zápasy vůbec?

Reagovat
fff

Reagovat
fenixLFC

Ano. Dnes hral celkom fajn potom namazal na brejk. Ale rovnako ako hendo mu vyjde iba niektory zapas

Reagovat
Maresma

Gini je letos skvelej, na te n6 pozici hraje o level vys jak Henderson.

Reagovat
R22

Reagovat
cristiano.K.

Ta pozice je jasně dělaná pro Hendersona/ Fabinha nikdo jinej tam hrát nebude, pokud tihle dva nebudou out.

Reagovat
Ondiis

Dokážu si představit, ze pořadí v tabulce bude stejně i na konci sezóny

Reagovat
Counter

MU na desátém místě... Abychom je nepřeceňovali.

Reagovat
fff

Inak Hendo by si zasluzil nazvat po sebe prihravku.

Hrac v strede ihriska, z jeho pohladu prihra dolava a mierne za seba, standardne na laveho obrancu a pripadne na laveho stopera.

Reagovat
Luc-Luc

Zaslouzena remiza, Chelski sice brajila zuby nehty, ale i tak se LFC dostal do nekolika golovek...skoda, ze se netrefil uz Albanec...

Reagovat
fff

Uvidime ako MC. Z dvojzapasu vonku na Spurs a Chelsea su 4 body super + herne sme na tom boli dobre v oboch zapasoch. Vyhrat nad MC a bude to parada.

Reagovat
Kixi Syhimour

Proti City se ale ty šance musí proměnit, mají nejlepší útok a obranu, plus si myslím, že Pep se z těch zápasů už poučil

Reagovat
fff

*najlepsiu obranu spolu s nami

Reagovat
Kixi Syhimour

To sic dle statistik ano, ale ten gólovej rozdíl

Reagovat
fff

Pisal si najlepsi utok a obranu, nie najlepsi golovy rozdiel .

Reagovat
Kixi Syhimour

No, jo. To jsem jen chtěl připomenout

Reagovat
avicii

dvolezite je ze aj herne lespi

Reagovat
Raylan

Ja prostě nevěřím tomu, že Barkley je lepší než Mount, snad za rok dostane pořádnou šanci

Reagovat
Svatej

Tezkopadny nepremyslici poleno. At uz je pryc, nema fakt jedinou pozitivni vlastnost

Reagovat
Kixi Syhimour

Moreno to samé

Reagovat
avicii

ten zajtrajsi program PL

Reagovat
fff

A este som zabudol posledne dve poznamky.

Sturridge ako nahradnik je absolutny luxus. Ked vydrzi zdravy (ja viem ja viem...), ked akoze naozaj vydrzi zdravy ( ), tak pre nas uzasne.

A VVD je boh.

Reagovat
smazaný uživatel

Studge 4 góly za 190 minut..Je čas ho dát do základu..

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Das ho do zakladu a za 10 minut ho muzes pro zraneni stridat.

Reagovat
smazaný uživatel

Studge co je u nás se v zápasu zranil asi dvakrát. Jeho to vždy skolí na tréninku..

Reagovat
off-olda

Eden Hazard: "Nebudu lhát, po Mistrovství světa jsem chtěl odejít. Je mým snem hrát ve Španělsku, můžu odejít za rok, nebo za dva. Ale miluji Chelsea a miluji Londýn, bude pro mě snadné tu zůstat, Chelsea je součástí mého života."

Reagovat
Svatej

tahle saga nikdy neskonci

Aspon navysuje cenu na 300

Reagovat
Liquid

Reagovat
Liquid

remíza asi zasloužená, každopádně jde na vrub trenéra Chelsea co tam poslal Barkleyho, který 2x ztratil míč, z čehož následně vstřelil Sturridge gól, naprosto zbytečná ztráta míče....škoda, že Hazard neproměnil to solo, je ale dobře, že už Liverpool nevede ligu

Reagovat
Kixi Syhimour

V čem je to dobře? To jako chcete aby vyhráli City? Aby pak PL neskončila jako Bundesliga nebo SA. Protože City ze sebe dělají tým na válcování každého

Reagovat
El Cid z City

v zájmu celosvětového dobra je třeba potlačit vlastní ego,sešikovat se a hromadně fandit liverpoolu, ten jedinej byl zrozen ke zničení zla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Nebo taky třeba samotný Chelsea, ale přijde mi racionálnější nefandit v boji o titul vám

Reagovat
smazaný uživatel

to je ovšem jenom tvůj pohled na situaci... z mého pohledu ať si titul získají City nebo Chelsea...

Reagovat
Kixi Syhimour

To už radši ta Chelsea. Ale jasně každej je jinak sympatickej, nicméně nechci tady sledovat dominanci City.

Reagovat
smazaný uživatel

A co se dá dělat ? Byla jen otázka času, kdy se něco takového objeví i v Anglii... finančně jsou na tom nejlíp, nás vysávají pijavice - pro ně jsme firma co vydělává, pro šejka je City hračka... bohužel hračka, co začíná být finančně nezávislá,..

Reagovat
Kixi Syhimour

V Anglii to bylo vždy o vyrovnanosti a tak by to taky mělo zůstat. MCFC musí někdo porazit, nechci se dívat na zápasy s tím, že stejnak bude mít titul City

Reagovat
smazaný uživatel

ale s tím nic stejně neuděláš, City si to ošéfovalo Guardiolou, tam čekej v příštích letech stejnou dominanci jako teď... je to smutný, ale titul je jasnej už teď...

Reagovat
Kixi Syhimour

Titul je jasný s tím souhlas, ale i tak chci aby ji získal někdo jinej, snad kromě MUN.

Reagovat
El Cid z City

PL není ital,germ,ani franc liga, nevěřím tomu

Reagovat
Kixi Syhimour

Zatím, ale spěje k tomu

Reagovat
El Cid z City

máme dva nadpozemský fotbalisty d.silvu a kdb, ten první půjde pomalu dolů

-nemáme slabinu,ale nemáme hráče,kteří by převyšovali všechny o třídu na každém postu, nekupujem neymara,mbappého, varaneho apod, to nejlepší máme na lávce,to ano,ale nemyslím si,že jsme nedostižnej tým

Reagovat
Kixi Syhimour

Já když sleduju nás jak hrajeme třeba proti CPa vyhrajeme "jenom" 2:0, tak si říkám jak vás máme porazit. Spurs, Chelsea, Arsenal, LFC, MUN ti všichni se mění se svými soupeři pářou. Vy si přijedete kamkoliv a rozdrtíme kohokoliv a kdekoliv (jediná vyjímky jsme byli zatím my, ale podle mě nás vyškolíte příští týden). Za celou dobu jsem v PL neviděl takovou dominanci. Mourinho se svými 95 body spíš betonoval. Wenger v roce 2004 se svými neporazitelnými několikrát remizoval. Vy přijedete, zničíte a jedete dál, to je na tom to děsivé.

Reagovat
El Cid z City

je pravda,že umíme hrát do plnejch,umíme brejky,dokonce jsme silní i ve standartkách, ale tvoje teorie se může zhroutit už příští týden,kdy se zase ukáže,jak na nás umíte..

Reagovat
Kixi Syhimour

Pep není blbej, navíc náš útok není rozehranej. Věřím vám minimálně na remízu

Reagovat
smazaný uživatel

len sa z nich nepototo

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Luc-Luc

Ja nevim, proc bysme je nemeli porazit, takovej rozdil tam momentalne neni, hrajem doma, jsme favorit

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak samozřejmě můj názor. Ale přijde mi, že se Pro poučil, zavře to a bude hrát na protiútoky, přeci jen hrál proti nám už 6x, musel přijít na jinou taktiku. Navíc viděl si nás v zakončení. Minule jsme měli útok ve formě, teď ne a to je podstatné

Reagovat
Luc-Luc

Zase mame kvalitnejsi obranu a brankare, takze to neni potreba umlatit vepredu, 1:0 bude stacit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Psal jsem to před zápasem, za jistých okolností beru i remízu a to je přesně tento případ. Naše proměňovaní šancí je fakt slabé, částečně je to i smůla. Víc mě popravdě irituje Salah než Mané, on prostě z pěti střel trefí bránu 2x a ještě slabě. Po právu vystřídán, ale měl s ním přijít i Keita a za deset minut na to Sturridge.

Může se vám to nelíbit, ale Hendersona odehraje 80% našich zápasů, pokud se Fabinho zázračně nechytne. Většina ho chtěla střídat, ale proč nevystřídat Wijnalduma, který hraje z té trojice nejvýš, však se to vyloženě nabízelo za Keitu.

Shaq krom té náhravky na 2m na Sturridge v podstatě všechno posral.

Sturridge má letos necelých 50.minut na gol v této sezoně.

Reagovat
smazaný uživatel

In terms of minutes played, Daniel Sturridge is the 2nd fastest player to reach 50 PL goals for LFC

Reagovat
Lacko_Boh

velky smoliar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Liverpool už odpadáva, pekne

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Ty jsi to pochopil už dávno..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

je potřeba se radovat z maličkostí..

Reagovat
Luc-Luc

Hlavne aby neodpadl Mourek, to by byla skoda

Reagovat
Free_player

dopad na zem

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se podivej na sebe

Reagovat
Liveral

CARABAO CUP FOURTH-ROUND DRAW

AFC Bournemouth v Norwich City

Arsenal v Blackpool

Burton Albion v Nottingham Forest

Chelsea v Derby County

Leicester City v Everton/Southampton

Manchester City v Fulham

Middlesbrough v Crystal Palace

West Ham v Tottenham Hotspur

Reagovat
smazaný uživatel

To je zas los.

Reagovat
smazaný uživatel

ved Arsenal ma dobry

Reagovat
smazaný uživatel

Ved prave

Reagovat
Counter

Lampard to vychytává luxusně

Reagovat
nani92

Ešte dobre že sme vypadli

Reagovat
Tolstobik

Mourinho je proste strateg. Ligu i pohary vypustil, aby se mohl soustredit na LM

Reagovat
Counter

A na jaře vypadne v osmifinále s Galatasarayem, aby se mohl plně soustředit na FA Cup.

Reagovat
Tolstobik

Ja pocital, ze v te dobe uz budeme z FA cupu venku a vypadnuti z LM bude soucasti strategie pripravy na novou sezonu...

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard

Reagovat
smazaný uživatel

uz sa tesim, ako dame sancu 1 mlademu hracovi

Reagovat
Mates_Matesović

Arsenal má na ty šupáky hroznou kliku

Reagovat
Lacko_Boh

vo finale prehrame so City a bude vymalovane

Reagovat
blade115

Geniální los, fakt jsem v duel s Chelsea doufal. Lampard si zaslouží pozornost PL obce, stejně tak i návrat na SB, kde si ani neužil pořádnou rozlučku... Jen teda nevím, jestli i v LC platí to dementní pravidlo, že hostující hráči nemůžou nastoupit proti mateřskému klubu. Bez Mounta, a vlastně i Tomoriho, jsou Rams tak poloviční. Snad ne, Sarri by alespoň viděl, že kromě trhu existuje i další zdroj hráčského kapitálu a že konkrétně ten náš je víc než dostatečně kvalitní na to, aby ho bral v potaz.

Ať už postoupí kdokoliv, bude to super. Ale Lampardovi bych to přál asi víc, pro něj by to byl parádní úspěch a pro Chelsea LC až tak moc neznamená.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea má formu ktorá im dlho nevydrží ,naopak LFC má momentálne krízu a najmä Salah hľadá formu ,a Hendersnovi začalo slušne drbkať na tú jeho sprostú hlavu ....jediný tým ktorý mi robí starosti je Man City...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bandita_Harry

realne... ten utok nic moc zaloha je dobra obrana tiez ok ale utok je katastrofa tam ked nic nevymysli Hazard tak ste impotentni...

Reagovat
Counter

Po sedmi kolech je rozdíl ve skóre ManCity a MU rovných dvacet gólů.

#KeepMou4ever

Reagovat
spider_8

United záporný skóre

Reagovat
Tolstobik

Ja uprimne nechapu, ze nekdo vubuec mohl cekat jinej vysledek Mourinhovy treti sezony....hra stala za hovno i v predchozich sezonach, ale narozdil od minule sezony ted napriklad pocet bodu i skore odpovida predvedene hre....proste se jen stalo to, co bylo otazkou casu. Ze to nekteri pochopili az ted....nerozumim.

Reagovat
Counter

Reagovat
valek9610

Věřím,že titul bude mít Liverpool nebo Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Sarri je kral

Reagovat
blade115

Je docela poklona té Sarriho práci, že s tímhle kádrem dokázal hrát vyrovnanou partii s Liverpoolem - ty já momentálně považuju v Anglii za špičku a projekt, kterému bychom se ideálně měli v budoucnu alespoň přiblížit. Že to podle mě nakonec ale Sarri prokaučuje, to je věc jiná, momentálně si vede dobře. Bylo by fajn, kdyby na to adekvátně zareagovalo i vedení a přivedlo do týmu i nějakého schopného útočníka a hlavně konečně už i to křídlo... Dívat se na Moratu s Willianem je skoro za trest. Respektive Willian je schopen střihnout i poměrně dobrý výkon, ale je tak šíleně neproduktivní, že v kombinaci s impotencí na hrotu nám zbývá jediný gólový hráč Hazard. A to, při vší úctě k němu, vážně nestačí.

Reagovat
fenixLFC

Vy mat dopredu okrem hazarda jedneho aspon nadpriemerneho hraca tak z vas ide strach...ste sa zlepsili aj do defenzivy

Reagovat
Whitemedia

Zlepšení do defenzívy a to byl přitom dnes Azpi tak na 50% svých možností, protože byl utavený... překvapil mě Luiz, jak jsem tu na něj v minulých zápasech nadával, protože byl špatný, tak za dnešek pochvalu zaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo to toho špičkový hrota nebo Balea, no. Ale co už, aspoň stále máme Hazarda

Reagovat
Counter

wow, blade skoro Sarriho naplno nezkritizoval, na to budeme ještě roky vzpomínat.

Reagovat
blade115

Zapomněl jsem hashtag...

#SmokeSarriOut

Reagovat
Swarley

stačilo do něj lehce rýpnout a už je mu i Sarri dobrej...

Reagovat
pepinho2

Reagovat
icka

Reagovat
Whitemedia

Sarri dnes raději ani střídat neměl, je fakt pech, když musíš proti rozjetému Liverpoolu do hry poslat Barkleyho, Mosese a Moratu.. průměr vedle průměru.. Sarri musí co nejrychleji pochopit, že Odoi a Ampadu mu dají daleko víc, než tyhle dřeva..

Reagovat
vilp

Morata se mi dnes líbil, odjezdil to parádně.

Reagovat
Whitemedia

Tak Odoi a Ampadu souvisejí s Mosesem a Barkleym, Morata bude vždy minimálně na lávce, protože jsme lepší útočníky poslali hostovat.. a dnes to teda odjezdil, ale já už mám na něj averzi, jakou jsem měl třeba na Torrese a nevážím si odmakaného výkonu, protože bych alespoň jednoho útočníka rád občas viděl střílet góly..

Reagovat
kvasha16

Tammy ma 1 gol za 450 minut a Bats jeden za 330.. takze s tym ze sme lepsich utocnikov poslali hostovat by som brzdil

Reagovat
Whitemedia

Ty si klidně brzdi

Reagovat
icka

Bude tim, ze Giroud neukazal vubec nic, proto vypadal i Alvaro dobre.

Reagovat
Carrick

Morata > Giroud

Reagovat
icka

Ja s tim souhlasim pokud ma teda Alvaro spravne nastavenou hlavu a dostatek sebevedomi.

Reagovat
iamek

Ta lavička vás bude stát titul .

Reagovat
valek9610

Taky si myslím

Reagovat
smazaný uživatel

Tak lavicka. Ten utok je krome hazarda proste docela mizernej. Je sice skvely, ale Liverpool i City maji utok nabuseny na kazdem postu a jeste to muzou rozhybat z lavicky, kde jim sedi hraci, co by v Chelsea hrali zaklad. Nechci to zakriknout, ale Chelsea na to kadr nema...

Reagovat
Miguel19

Však s titulem by počítal jen blázen. Jasný cíl je LM a zkusit urvat EL či nějaký pohár.

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro je sice loupák, ale góly tam šoupat bude. Narozdíl od Williana, Girouda a Moraty.. Tak aspoň něco

Reagovat
smazaný uživatel

500. Pre návrat formy útočnej trojici LFC.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Hyrax

Reagovat
masly008

Arsenal byl lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Woodward nebyl srac, tak toho idiota vykopne a nabidne to Nevillovi. Jako neverim, ze by to bylo horsi nez pod timhle ocasem. A rekl bych, ze by to bylo tak popularni rozhodnuti, ze ani slabsi konecne umisteni, by fanousci nenesli tak hrozne. To bych jim snad zase zacal prat i ja. Stejne je na picu, ze si tu manazerskou karieru zazdil tim obrovitanskym soustem ve Valencii. Mel zacit nekde v champu...

Reagovat
66pepo66

Najidealnejsie by bolo ak by sa podarilo najst toho sportoveho riaditela. V prvom rade by som asi zacal od tych najvyssich postov. Glazerovcov sa klub nezbavi, tak sa treba sustredit na toto. Woodwardovi ide marketing, podpis sponzorov, ale inak je to bieda. Odkedy je v klube, kupujeme hracov za prehnane sumy a davame im velke platy. Vacsina z nich potom nema dalsiu motivaciu (nehovorim, ze musi byt financna, ale predsa) a ked po 2 rokoch odchadzaju do inych klubov, nedostaneme za nich casto ani polovicu. Takeho Darmiana sa nie a nie zbavit a ak by sme sa z nejakeho dovodu rozhodli predat Alexisa, neviem si predstavit kto by mu vyplatil aspon polovicu jeho sucasneho platu. Je to pekne viddiet aj na tomto prestupovom obdobi. Kym vsetci premyslali koho kupit na posty kde nas tlaci-la topanka (CB, RW, LB, RB), tak Edo podpisoval dalsieho sponzora do zbierky. Je v tomto mizerny. Vdaka nemu mame financne moznosti, ale sportova stranka ide do hovien. pri vsetkych tych sumach, ktore sa utratili potom iba narasta tlak a manazer nema dost casu nieco urobit. Ale na druhej strane, nejdem sa v tomto pripade manazerov velmi zastavat, pretoze kym Moyes dostal necely rok, tak LVG mal 2 roky a Mourinho zacal treti. Za ten cas, nech su pdmienky ake su, tu uz mal byt davno stanoveny herny system, ktorym by sa klub prezentoval. Myslim, ze sportovy riaditel by to vyriesil a bolo by dobre ak by to bol bud niekto skuseny alebo niekto z prostredia klubu, pokojne typu Vidic, Van der Sar, Neville. Garymu by som vsak post trenera nedaval a on by to asi ani neprijal. Je to dorby teoretik, analytik, ale to trenovanie asi nie je pre neho. V tomto smere by som mu ponukol njaviac post asistenta trenera. Co sa vsak tyka toho sport. riaditela, tak ten by snad dokazal klub stabilizovat. Z Eda by opadol tlak, mohol by sa sustredit na tych sponzorov, kedze v tom je nalepsi, no a riaditel by sa zaoberal prave sportovou strankou. Konecne by sa mohol udat nejaky smer, ktorym by sa mohol klub vydat. No a az od tohto momentu by sa mohol konecne vyberat aj spravny trener. Najst niekoho, kto by zapadal do tych noriem a poziadaviek klubu. Najlepsie niekto mladsi, ano, Pochettino by mohol byt zaujimavou volbou, ale mne osobne by nevadil aj niekto menej znamy. Hlavne aby prisiel konecne niekto s dobrou viziou, ktora by sa zhodovala s viziou klubu. Ak to tak bude, ratam s tym, ze by mohla odist asi aj polovica zo sucasneho kadru. Hned bez vahania by som vedel vymenovat hracov, ktori mohli alebo aj mali uz davno odist: Jones, Fellaini, Mata, pokojne Smalling (aj ked jeho by som zo stoperov nechal asi jedineho na backup) Rojo. Nevadil by mi ani odchod Alexisa aelbo Pogbu, ak by to malo znamenat odraz k lepsim dnom v klube. Je to zlozita situacia. Nechcel som sa tak velmi rozpisat a este pri rekacii na teba, prepac, ale nedalo mi to. Tolko spominany Zidane by nas podla mna nikde neposunul a po niekolkych mesiacoch by sme boli tam kde sme zacali s Moyesom a pomaly koncime s Mourinhom. Pride mi ako trener, ktory nema sajnu o tom, ako poskladat vitazny tim sam. To co mal v Reale, to zdedil. Jeho motivacne schopnosti, takticke, nejdem mu to brat. Uspechy mal a neboli iba o stasti, ale aj tak.Neviem si predstavit, ze by prisiel do klubu a zacal s prestavbou timu s tym, ze by dokazal siahnut aj po hraoch, ktori nie su casto spominani v mediach a podobne. Nam chybaju take tie prestupy typu Alli, Alderweireld, Vertonghen, Chicharito, Son, ale aj Nani svojho casu. Taki ti noname hraci, ktori sa dokaze presadit. Ibaze odkedy je tu Edo, tak som si isty, ze by nas kluby kvlaitne podojili aj pri hracoch tohto typu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dlouhá reakce mi určitě nevadí. Navíc ses rozepsal zajímavě a určitě souhlasím, že se vám sportovně nedaří najít nějaký dlouhodobý směr. Ale nemyslím si, že DoF by mělo být nějaké vše spásné řešení. Znáš to třeba vůbec nefungovalo a zrovna u Poche, kterej má tu vizi jasnou sám, si to neumím vůbec představit. Ty nákupy typu Trippier za 3,5m Aldervierld za 10, Dier za 4, Alli za 5 jsou super, ale nejsem si jistý, že to je směr, kterým si může dovolit jít MU. Stačí se podívat na City a Liverpool, taky kupují hotové hráče za obrovské prachy, ale vypadá to, ze vědí co dělají,na rozdíl od MU. Takový Son nebo Lukas jsou blíž tomu, o jaké nákupy byste se mohli snažit. Nevím jestli tě chápu správně a chtěl jsi tím říct, že nemá smysl vyhazovat Mourinha, než si vyresite DoFnebo otázku celkové vize klubu, ale v tuhle chvíli vám jeho odchod nemůže uškodit. Je vidět, že hráči pro něj nemakaj a zrovna on je taková arogantní kunda, u které si neumím představit že by to mohla nějak otočit. Ostatně on ani nemá žádnou takovou success Story. Co se týče ZZ, tak krátkodobě by vám mohl pomoct. A podle mě, nemusíte potřebovat nějakou mega přestavbu. Stačilo by vám pořádně vyztužit obranu. Stačí si vzpomenout na příchod Pepa. Všichni se smáli, že dal 300 mega za obranu, ale jasně tím položil základ k tomu úspěchu. Jinak ten kádr není nijak zly, i když by potřeboval pročistit a osvěžit. Ale nedělal ZZ v Realu před managerovanim právě do přestupů? A G. Neville? No z jednoho půlročního výbuchu ve Španělsku fakt nedokážu zhodnotit,že na to fakt nemá. A teď ten tým hlavně potřebuje impuls a ti hráči začít žrát pro klub trávu. On mi rozhodně z těch vašich ex rozhodně připadá jako nejzapálenější a zároveň takticky nejschopnější.

Reagovat
66pepo66

Chcel som tym povedat to, ze aj ked Mourinho odide a pride novy trener, tak budeme tak kde sme boli alebo kde sme. Netvrdim, ze to musi byt prave ten sportovy riaditel, ktory prinesie spasu, moze to byt aj trener ako pises. Ide vsak o to, ze zatial tu nebol nikto kto by mal jasnu viziu. Moyes bol prepadak, LVG bol najlepsi asi v pisani poznamok a Mourinho zacal slusne, ale co sa tyka hry a tvrdohlavosti, tak to zacina vsetko hnit. No a ten problem je aj Ed, pretoze kym tu bude on, tak neviem ci sa niekde pohneme. Na jednej strane sa da pochopit, ze v lete Mourinha nepodporil, kedze uz mu investoval nemale penaize na posily. No na druhej strane, to kolko za tie posily dal nie je Mourinhova chyba, zato si moze sam. Prave preto si myslim, ze ak by tu bol nejaky riaditel, mohol by mat nejaku predstavu o chode klubu, viziu, ktoru by hladal aj u nejakeho trenera. Uz ako by to vyzeralo dalej, je vec druha. Aby pre zmenu zbytocne nezasahovla do prace manazera viac ako ej treba a podobne. Vsetko ma svoje vyhody aj nevyhody. Klucove by vsak mohlo byt prave to, ze by sa Ed staral o sponzorov a nie vsetko. A co sa tyka Zidana, tak ako volba zaujimava, ja ho neodpisujem, iba mu tak velmi neverim. To iste Gary. Nemozem ani u neho jasne predpovedat co by sa stalo ak by bol menovany za manazera, ale mam z neho taky pocit. Jemu v mojich ociach moze sediet post analytika v televizii alebo asistent trenera. Je to cele zlozite a sam som zvedavy ako k tomuto vsetkemu pristupia vo vedeni klubu. Osobne si myslim, ze pod Mourinhom sa mozno zacina stolicka triast, ale zatial sa nema coho bat. No ak pridu nejake straty v lige v najblizsich 3 zapasoch alebo ak pokazime zapasy s Valenciou a Juvnetusom, tak uz by som si taky isty nebol. Hoci, nie som velmi fanusikom zmien trenerov pocas sezony, no obcas to pomoct moze. Ten Zidane alebo Di Matteo su asi dobrym prikladom.

Reagovat
smazaný uživatel

neville je zatial najhorsi trener historie futbalu

Reagovat
Busby babes

zas on prisel do tymu, kterej byl uplne rozlozenej, mel dost tezkou pozici od zacatku.

Reagovat
smazaný uživatel

jasne, ale kym nebude trenovat niekoho dalsieho tak to zatial bude platit

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/GNev2/status/1046298837952933888

Kdyz on Gary asi nebude s vedenim zrovna nejlepsi kamos no...

Ale jo, to by se mi libilo.

Reagovat
Zaschrona

Idrissa Gueye’s made 19 tackles in his last 2 games - more than 376 of the other 386 PL players have made all season (97%).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To ho fakt este neodvolali? Co viac musi urobit, s kym sa este rozhadat, kolko zapasov prehrat? Neuveritelne veci toto..

Reagovat
oli9

Tak Cechino nejspíš dochytal... Leno ho uz do brány pustí tak v el max

Reagovat
smazaný uživatel

A opět se začíná řešit prodej. Tentokrát nás prý chce koupt Peter Kenyon. Další sezóná zničená Ashleyho neinvestováním a spekulacema o prodeji klubu.

Reagovat
snuff24

Jose Mourinho on why Man United lost to West Ham: "One goal is offside, the second goal is own goal and the third goal is referee's mistake."

Reagovat
iamek

A byl nadšený z výkonu Smallinga a McTominaye

Reagovat
pepinho2
Reagovat
Swarley

tak že Gary to nebude..

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Makiii

Od vcera ctu miliardu nazoru a forum. Na jednu stranu je pravda, ze po odchodu SAFa ti curaci pod zadnym managerem nedokazou odmakat ani zapas.. a je jedno, kdo tam sedel na te lavce, coz je jeden dulezitej problem. A vesmes z 99% pripadu duvod, proc hrajou takovej shit, kdyz nemakaji ani na pul plynu. To je smutny, co berou za ty love a nejsou schopni ani makat, pak je tu druha vec, ze prave manager, je tam od toho, aby tohle vyresil. Pokud nema respekt, tak je nekde chyba. SAF to proste vyhazel a bylo jedno jestli to byl Keane Beckham a ti hraci proste sli, kdyz delali kvuli necemu neplechu. Nejvetsi problem je, ze nemame sportovniho reditele, jsme nejlip vydelavajici tym na svete od skonceni SAFa a to jsme ani nevyhrali za tu dobu nic velkyho, kdyz nepocitam EL co jsme jedinou nemeli a pak FA Cup. Woodward je neskutecnej co se tyka financi a sponzoru, ale chybi tam ty nejdulezitejsi veci pro fungovani klubu po fotbalove strance..

Druha vec je, ze kdyz uz si ten respekt a poradek neumi udelat ani manazer jako Mourinho, tak je taky problem. A u nej se dalo cekat, ze muze prijit to, co prislo v Chelsea a Realu, ze zacne prskat kolem sebe a zase to nasere vsechny a vsici budou nasrani a znechuceni. Protoze je arogantni krypl, co zije z minulosti, kterou mu nikdo neodpare a nikdo ani nechce, ale on se neumi uz xxx let prizpusobit tomu, ze doba je jina a fotbal taky...

Co ted urcite United potrebuje, tak to je vycistit tu spatnou atmosferu. Ti hraci v United jsou vic nez kvalitni az na vyjimky, silnej kadr jsme takhle co se tyka schopnosti meli naposled s Ronaldem a aspol, ale ze ti hraci hraji na 10% je druha stranka.

Reagovat
66pepo66

Problem je aj v tom, ze pride novy manazer a ti hraci ostavaju. Stale nova sanca a podobne. Taky Jones tu nema co robit uz asi 4 roky. To je hrac, ktory mal byt uz davno prec. Vobec nic nam neprinasa. Rojo to iste. S nim by si mohli balit kufre aj ini. Fellaini, mozno aj Mata. Mourinho v tomto zacal dobre. Ten prvy rok priviedol Baillyho, Pogbu a Ibrahimovica a nepotrebneho priemeru sa zbavil. Vyzeralo to nadejne, ale ako sam povedal, neda sa to tak lahko. Viac ako polroka dozadu nenapadne naznacoval, ze sa nemoze zbavit hracov, ak nemoze priviest kvalitne nahrady. Tam potom staci, ze priemer berie 100K tyzdenne alebo zahra 3 zapasy dobre ked mu hori pod zadkom a potom tak ostava. Darmian tuto sezonu tipujem, ze do zimy nastupy mozno do 5 zapasov a odide. Vsetko je to velky neporiadok a kazdy ma v niecom pravdu. Ta chyba je u vedenia, u Eda, Mourinha, ale aj hracov.

Reagovat
Makiii

Samozrejme, ze je chyba vsude! Ne jen Mourinho. Ale tech hracu si privedl dost a pokud neni schopnej hrat aspon DOBREJ KOUKATELNEJ fotbal s hraci co ma k dispozici, tak je to neschopnost.

Reagovat
Svatej

Je celkove obrovska ostuda, ze hraci dneska potrebuji xx dalsich motivaci a pozitivnich okolnosti, aby ze sebe vydali to nejlepsi, tam zdaleka neni problem jen v trenerech.

Kazdopadne co se tyka personalu, tak krom trenera bych u vas z obrany nechal jen Bailyho a zbytek povyhazoval. Ti, co hrajou aspon prijatelne, jsou uz stari a ten zbytek je v nejlepsich letech nepouzitelnej. Zalohu a utok mate poresenej naprosto fantasticky.

Reagovat
Makiii

Paradox, ze za ten fantasticky vyresenej utok dostavame nejvic smichu. Coz me vytaci jeste vic, protoze kazdej vi, ze ti hraci jsou dobri, jen bohuzel vime, kde je kamen urazu.

Kdyz uz je Mourek defenzivni trener, coz je. Tak nechapu, ze zrovna obrana je nejvic smesna asi za poslednich 5 let.

Reagovat
Busby babes

me prijde fakt hrozne ujety jak moc se v dnesni dobe hledaji pro hrace vymluvy. A to nemyslim jen u nas, ale i obecne. Jak se desne zduraznovano, ze manageri nedokazi z hracu dostat to nejlepsi. A co samotni hraci? Ti by preci meli primarne ze sebe dostat to nejlepsi. A dneska abys je pomalu na kolenou prosil aby teda aspon vyvinuli nejakou snahu.

Reagovat
Swarley

tak sem se ten fotbal dostal, hráči mají od mala všechno...obzvlášť, když jsou to ty největší talenty od mala a je u nich předpoklad, že budou v budoucnu velké fotbalové hvězdy...pak se to táhne do dospělosti a když to náhodou v tom daném klubu nepůjde, tak co, sbalí se a půjde jinam...dřív to prostě bylo jiné...

Reagovat
Busby babes

pak je ale mozny se kouknout na ty opravdu nejlepsi a jejich pristup ke hre. Jasne, i Ronaldo nebo Messi maji spatny zapasy. Ale aby odchodili pulku zapasu ze sezony?

Reagovat
Swarley

a dost možná proto jsou nejlepší...Cristiana ani Messiho nikdo nenutí, mají ten motor prostě v sobě...

Reagovat
13

Ronaldovo vůle je naprosto impozantní, něco jako Jágr v hokeji. Messi pro mě bude vždy nejlepší fotbalista všech dob, ale čím starší Ronaldo je, tím menší mam chuť ho hejtovat.

Reagovat
Swarley

Jako v tomhle je fakt neskutečnej, škoda, že to je tak jediné sympatické na něm

Reagovat
13

Ty ho jinak moc nemusíš?

Reagovat
Swarley

Jako proč bych měl? Však sympaťák to rozhodně není, simulant, ty jeho gesta, pořád chce být středem pozornosti, všechny rozhovory jen já já já. A jasně, má vliv i to, že odešel. To tomu taky nepřidá, ale fakt nevidím důvod, proč ho mít v oblibě. Jedině jeho schopnosti a pracovitost.

Reagovat
Counter

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Mastný Chobot

Na druhú stranu kedysi "dostať z nich to najlepšie" bolo to, že ich manažér deň pred zápasom udržal triezvych, dnes už je to o niečom inom.

Reagovat
smazaný uživatel

až taký dedinský prístup bol v minulosti?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

casto s velmi pochybnym uspechem. V tomhle je pak vtipny, kdyz treba Robson prijde do TV a kritizuje hrace za nedostatek profesionality protoze jdou ke kadernikovi nebo postnou video na instac. To on byl jinej kabrnak, dal deset piv v patek pred zapasem a sel spat...

Reagovat
13

Třeba Patrik Berger to vtipně popisoval v rohovoru pro web www.bezfrazi.cz , fotbal prostě dříve nebyl taková věda.

Reagovat
cristiano.K.

spíš věda nešla tak dopředu, oni si mohli vyrazit a lovili jen pár novinářů, zatímco dnes má každej mobil s kamerou

Reagovat
TopinB

Reagovat
fff

Ale dobre to povedal Rio, vcera ci kedy.

Manazer je okrem ineho od toho, aby v time urobil pohodu, aby sa hracom dobre hralo, aby sa citili komfortne.

Toto Mou absolutne nezvlada, skor robi opak.

Reagovat
Busby babes

on rekl treba i tohle: Ferdinand: “I don’t see enough players working hard to say to the manager ‘this is my place in the team and I’m going to stay here’, that’s the problem... you’ve got to grind, you’ve got to work hard. They didn’t. That’s the most disappointing thing for me.”

Reagovat
fff

To urcite ano.

Hrac ma makat bez ohladu na vsetko.

Realne je vsak logicke, ze hraci nebudu mat chut makat, ked ich manazer verejne dodrbe (Shaw, Matial, Baily, Jones atd.),, jak sa asi potom hracom pracuje v takej atmosfere. Ale sak Mourinha pozname, on strati kabinu a nebude to prvykrat. Je vzdy chyba hracov alebo toho prvku, ktory bol rovnaky a sice Mourinha?

Reagovat
Counter

Teď prý před ostatními dodrbal i Alexise.

Reagovat
Busby babes

tak ten si to dost zaslouzi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azazelo RD

Já bych tu Evropskou ligu nepovažoval za něco velkého.

Reagovat
Swarley

a hlavně přišel vyhrát titul v PL, nic menšího

Reagovat
Mastný Chobot

Snáď MU ešte podrží Mourinha do zimy, aby nám vymenil Ramseyho za Martiala.

Inak, všimli ste si, ako sa kiwwi vždy smeje z Duša, ale sám tu akosi ešte od včera nič nenapísal? Ja len tak. Hehe

Reagovat
Svatej

Celkove mi prijde, ze pise min, Mourinho ho zlomil..

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

potrefená husa nejvíc kejhá

Reagovat
Čenda

*kejh*

Reagovat
Mastný Chobot

Neviem, čo to znamená, ale o tvojich ornitologickych vedomostiach nepochybujem

Reagovat
Rišty

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
nani92

Ramsey za Alexisa

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Miguel19

Tak kiwwi byl v Jožkově prdeli asi nejhlouběji. Chvíli to potrvá, než vyleze.

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Čenda

Ale busby i swarlos mu dýchali na paty.

Reagovat
J0EL

Reagovat
blade115

Reagovat
Busby babes

vy jste tu obcas strasna banda kokotu.

Reagovat
Tolstobik

Ono je tezky si do nej nerypnout. Pamatuju si, kdyz par let zpatky byl vrchni hater Mourinha on a rozjizdel tu proti nemu (a Chelsea) flame pri sebemensi prilezitosti...

Reagovat
Busby babes

byl to rival, ted to neni rival. uplne jednoduchy. a pak je desne vtipny, jak tu tihle lidi zijou v dobe pred xlety, pritom tu kiwwi pise uz uplne jinym stylem. Takze daleko vic to vypovida o Miguelovi a spol...

Reagovat
fff

Chodim na EF uz nejaky ten rocik a ...sorry ale stojim si az svojim. Kiwwi si za podobne reakcie moze len a len sam svojim vystupovanim a pretacanim nazorov .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Sorry ale kiwwi si za toto moze len a len sam .

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carrick

Chelsea, Plzeň, to mluví za vše.

Reagovat
icka

potrefena husa

Reagovat
smazaný uživatel

Jen si užívají, ale my se vrátíme brzy.

Reagovat
avicii

roky sa nam smejete, papajte smejdi

Reagovat
nani92

papáme vašich 0,slovom nula trofejí

Reagovat
Swarley

Reagovat
iamek

Reagovat
13

Tahle debata tu byla stokrát, každej to nemá jen jako you play to win.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Kiwwi je jeden z mála od nás, který má rozum.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si dobrý...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Jeden mufan byl hlouběji.

Reagovat
Euphael

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi bol vždy zbabelec.

Reagovat
iamek

Třeba je někde mimo. Ne každý sedí u netu každý den. To samé mi tady někdo psal jak se prohrálo už nevím s kým a já byl v Černobylu. Tam se fakt blbě hledá WiFi.

Reagovat
Mastný Chobot

Však jasné aký bol Černobyl? Stojí to za to? A kedy sa tam oplatí ísť najviac? Je to jeden z mojich životných snov tam ísť, ale ešte som sa k tomu doteraz nedostal.

Reagovat
iamek

Já tam byl, když bylo +30, takže ta atmosféra na mě moc nedýchala :). Kamarád byl v létě i na podzim a říkal, že podzim byl lepší. Nejvíc mi tam vadilo jak jsou v některých domech naaranžované věci pro efekt. To dost kazilo dojem. Nejvíc se mi líbilo v Pripjatu. Procházelo se to pěšky a bylo to epické. Jinak v Černobylu to dost žije. Je tam velká farma na chov ryb, velká fabrika, dokonce tam pořád někdo i žije.

Jinak ten trip vyšel dost levně. Letěl jsem katowice - lvov jeden směr za 400kč cca. Noc v hotelu ve Lvově za 500kč ( Jsou i levnější, ale chtěl jsem něco lepšího a byla i kamarádka, takže děleno dvěma ). První třída rychlík za 350kč. Vlaky naprostá topka. Tolik místa na nohy, že jsem nevěděl, kde je mám dát . Kyjev úplně nádhera.Nečekal jsem to. Levno všude. Dopravoval jsem se taxíkama ( domluvit cenu dopředu. Nemají taxametr ani cenu za km na autě ). Černobyl stal 80 dolarů přes agenturu. jelo se novýma dodávkama od Mercedesu. V autě klima jela na maximum, pustí ti film, průvodce říká zajimavé věci. Pohodlí nadstandartní. Zpět jsem letěl Kyjev - Katowice za 950kč.

Reagovat
Mastný Chobot

Na Ukrajine som už bol, viem, že to je krajina zázrakov aj finančne, aj inak, len ten Černobyl mi ešte nevyšiel. Čiže si šiel cez agentúru z Ukrajiny? Lebo u nás som videl hocijaké zájazdy cez slovenské agentúry, ale to môžem jebat, však dopravu a ubytko si zoženiem aj sám, len ten zájazd a vybavovačky s armádou a tak priamo tam do Černobylu asi nie je sranda riešiť sám, či?

No, práve to, že v lete to asi nemá takú atmosféru ako na jeseň. Pripjat je aj v mojich očiach hajlajt toho celého.

Reagovat
iamek

Normálně jsem objednal měsíc dopředu přes net a o vše ostatní se starají oni. Pokud chceš sám autem, tak jsi téměř bez šance. Je to děláno schválně pro agentury, protože něco bokem kápne i pro vojáky a spol. Před náma byla skupinka asiatů v autě a nepustili je i když měli vyplněne papíry. A neuděláš nic :). Navíc 80 dolarů je pohodová cena na den.

Reagovat
Mastný Chobot

No, ale objednal si zájazd, ktorý obsahoval dopravu z Kyjeva a naspäť, sprievodcu a všetku tu byrokraciu, hej? Lebo rôzne slovenské cestovky tam robia zájazdy, v rámci ktorých máš aj dopravu do Kyjeva a ubytovanie tam atď., čo by som práve nechcel, keďže viem, ako to na Ukrajine chodí a že tá ich marža je tam hrozne vysoká a sám by som si to porobil za tretinovú cenu, navyše ma to baví. S tým, že budem musieť ísť cez nejakú agentúru už potom na Ukrajine, som zmierený, keďže to je vojenská oblasť.

Reagovat
iamek

Nene. Vše sám. Otázka dvaceti minut. Letenky pár minut a Černobyl taky. Ubytování booking pár kliku a máš vše.

Reagovat
smazaný uživatel

tiež by som niekedy išiel...

Reagovat
iamek

Jinak ubytováno v Kyjevě taky levné. Pronajal jsem si celý nový byt. Asi 25 patro, naprostý luxus výhled. Dvě noci pro dva za 1500kč. Bytovka stará dva roky.

Reagovat
Lacko_Boh

"Je to jeden z mojich životných snov" WTF.

Reagovat
smazaný uživatel

Má prodlouženou smlouvu, není nikdo jiný lepší.

Reagovat
kiwwi

Wau tu je normálne sledovacka dopici

Reagovat
Counter

Náhodou je sympatické, jakou o tebe mají starost, kanály jsou spletité.

Reagovat
iamek

Ty jako fanoušek Arsenalu to znáš moc dobře. Nechal jsi tam aspoň směrovky?

Reagovat
Rišty

máme tam spoustu vychytávek za ta léta, voe

Reagovat
Swarley

I nějaký hloubkový vrt za fanoušky Liverpoolu?

Reagovat
Rišty

nech se překvapit...

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/cmwinterburn/status/1046335923808555008

velmi dobre popsana soucasna situace. Bohuzel si myslim, ze nic z toho, co pise, ze by se melo stat nase vedeni neudela.

Reagovat
fff

Inak ake su nazory u MU bandy?

Nejako to extra nesledujem.

Nechat Mourinha aspon do konca sezony? Lebo neviem, ci nejakeho poriadneho manazera teraz zozeniete uprostred sezony.

Ci ma ist prec hned a dat nejakeho byvaleho hraca?

A Pogba ostat ci odist?

Keby sa Ti chcelo ima nejaky mini prehlad mi urobit by som bol rad

Reagovat
nani92

Mourinho out, Pogba in

Reagovat
fff

ako byt MU fan (boh chran) takto by som to chcel urcite.

A manazeri, tam sa kto spomina? Blanc? Zidane? Kto je este volny...Conte?

Reagovat
nani92

Zidane je veľká tlačenka médii, kto vie ako velmi je niečo reálne

Reagovat
Mastný Chobot

Wenger ako náhrada za vyhodeneho Mourinha, ako keď Aragorn zasadol na trón. Symbolika jak kokot.

Reagovat
Swarley

a kdyby s náma ten titul Arsene hned vyhrál, tak všichni gunneři dobrovolně naskáčete do hory osudu...

Reagovat
Lacko_Boh

nie

Reagovat
Counter

Reagovat
Swarley

https://www.youtube.com/watch?v=JjBZD_uXhgs

(jen tak mimochodem jsem si vzpomněl...)

Reagovat
Mastný Chobot

Jebe

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

Reagovat
vladis271

ja byť mufan (fuj hrozná predstava ) najradšej by som chcel Conteho. Zidane by bol pre mna dosť neistota.

Reagovat
Busby babes

koho myslis jako MU bandu? mistni? no tak pulka vyhazuje Mourinha uz dva roky, takze tam je to jasne. Druha asi vidi to, co je popsane v tom vlaknu. Po tottenhamu jsme trochu zabrali a zdalo se, ze by se to preci jen mohlo uklidnit. Tenhle tyden ukazal opak a nemyslim, ze by to Mourinho jeste dokazal zvratit. A to je duvod, proc si myslim, ze by mel jit. Bohuzel mi taky prijde, ze se vedeni boji vyhodit trenera vcas aby nemeli povest, ze vyhazuji trenera, protoze "MU to dela jinak". Coz je taky trochu povera, ale co uz.

Otazka je, koho misto nej no. Zidane se nabizi, ale je to dobra volba na budovani tymu? nevim. Carrick a McKenna do konce sezony a pak zkusit nekoho pretahnout? Pochettino je takove nejcastejsi jmeno. Blanc, Conte nebo nekdo dalsi? kdo vi. Coz je taky ten problem. Vedeni klubu ocividne nema nejakej dlouhodobej plan, jen reaguje na danou situaci. Moyes je pruser? vezmem LVG protoze je volnej. LVG se nedari? je tu volnej Mourinho. Co na tom, ze vsichni tri jsou uplne jini manageri s uplne jinym pristupem k fotbalu...

ad Pogba... nevim, byla by to velka ztrata, je to velmi talentovanej hrac. jenze ten talent ukazuje jednou za tri zapasy. A serii treba peti dobrych zapasu v kuse u nas snad nemel. A v takovem postaveni dela bordel... Ne ze by tomu Mourinho pomohl, nesmyslne ho kritizoval v llete po tom MS. Na druhou stranu se ho i loni v prubehu sezony dost zastaval proti kritikum, i letos od zacatku sezony mu ocividne nabizel jakesi usmireni, dal mu pasku, odrazel kritiku a tak. A Pogbova reakce byla, ze sel k novinarum, kam chodi velmi vyjimecne a kritizoval ho. Byt v klubu Ferguson, tak Pogba u nas dohral. Dneska to asi dopadne jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto souhlasím.

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

nenechat

co nejdřív, dát nějakého bývalého hráče, v létě dotáhnout Pocheho...když ne, podle vývoje nechat bývalého hráče nebo se po někom porozhlédnout...

Pogba zůstat

Reagovat
smazaný uživatel

Chvíli se nedaří a chceš vyhozovat trenéra?

Reagovat
Swarley

už se se mnou zase bavíš?

Reagovat
iamek

Adam nevydrží dlouho trucovat.

Reagovat
Busby babes

ja bych tipl, ze to neni Adam ale ten druhej kokot.

Reagovat
iamek

Old ?

Reagovat
Swarley

já bych měl trošku jiný tip

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
iamek

JM musí jít. To už ne neodvratitelné, ale koho místo něj ? Dál musí přijít DOF a ED až se věnuje prostě jen sponzorům. Za poslední roky se povedlo jen nakopnout mládež a dostal to na starosti pokud se nepletu Butt a výsledky jsou. Angažoval se McKenna jako trenér dorostu, dovedl si i pár scoutů a ty výsledky jsou. McKenna odešel k áčku, ale dorost stále předvádí svůj fotbal i když nejlepší hráči odešli do béčka ( Gomes, Chong a Kovář ).

A hlavně věřím, že když přijde nový manager, tak hráče co tady prodáváme, tak nám svojí kvalitu ukážou. Pokud JM budeme držet třeba do konce sezony, tak mám strach, že hráči jako Shaw, DDG, Martial nebo Pogba odejdou a to by byl asi průser.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaké výsledky? Takové, že akademii už nemáme dávno nejlepší v Anglii.. Klub musí ukázat koule a ne hýčkat hvězdičky a primadonky.

Reagovat
iamek

Pane bože

Reagovat
Busby babes

je sladkej, co?

Reagovat
iamek

Roztomilouš

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Mne to trosku (velmi vzdialene ale predsa) pripomina, ked k nam siel Klopp v tom smere, ze uz v lete bolo aspon podla mna zjavne, ze s aktualnym manazerom (BR, Mourinho) to nema buducnost a napriek tomu sa nechal, dostal sancu este si nakupit.

My sme potom po 8 kolach BR vyhodili a prisiel Klopp, co je smaozrejme super, ale mohlo sa to urobi skor a nebola by sezona ovplynena.

Ak by ste teraz Mourinha poslali kade lahsie (podla mna on nema na to, aby to uz u vas nejako otocil), tak zas budete v tom vakuu, ze co do konca sezony.

Podla mna Zidane ci Blanc nie su dobre volby, neviem si predstavit, ze by z vas urobili kandidata na titul. To skor Conte.

Idealne asi ten Poche. Rok ci dva dozadu som pisal, ze nema dovod k vam ist, no aktualne, ked mu Levy nejako odmieta pomahat nakupmi, tak mozno to bude vnimat tak, ze so Spurs sa uz nema kam posunut a aj by zvatoval odchod. Sice jednanie s Levym o tom by bolo pre vas zas zazitok.

No neviem, nemate to lahke a co si budeme klamat, tesi ma to

Reagovat
Swarley

na to okamžité vyhození bych netlačil, pokud by to nebyl Mourinho...už teď je to s Pogbou a Martialem na hraně, nemá cenu riskovat to, že půjdou pryč...

Reagovat
iamek

Reagovat
nani92

nie je čas sústrediť sa na ženský futbal? počul som, že tam nám to ide

Reagovat
iamek

Jo drtíme to, ale hrajeme druhou ligu ne ? Jinak nejlíp se kouká na dorost a letos i na béčko, protože taky spadlo

Reagovat
pepinho2

Tak co kdyby spadlo i áčko? Třeba by se pak na to dalo koukat

Reagovat
avicii

Reagovat
Svatej

moc stary

Reagovat
iamek

?

Reagovat
Svatej

trocha suchýho perverzního humoru

Reagovat
smazaný uživatel

Jediné řešení je prostě konečně podržet trenéra a vykopnout primadonky v čele s pogbou a martialem a tlouštík shaw po sezóne, teď tam nalevo nikoho stejně nemáme. Není náhoda, že se nedaří pod žádným trenérem, když za nás hrají přeplácené hvězdičky. Nejsme čukotka, abychom měnili trenéra každou chvíli!

Reagovat
Whitemedia

https://www.youtube.com/watch?v=SPLrgXNFuJA

Neuvěřitelný, co ten člověk stihl podělat za jednu sezonu.. a když k tomu následně připočtu jeho vyjádření, jak mu chudáčkovi vloni neseděl herní systém.. na pěst mezi oči

Reagovat
Tommy the Gunner

wow

Reagovat
protiproudu

Reagovat
hona.kub

dřevák, ať táhne... v létě bylo pozdě...

Reagovat
iamek

https://www.devilpage.cz/2018/09/30/rio-verim-ze-v-klube-su-natolko-silni-aby-urobili-velke-rozhodnutie/

Pokud jsou dvě skupinky hráču v kabině, tak to je v prdeli úplně

Reagovat
Talker

82% lidí na té stránce chce Mourinha pryč. Byl jsem tam snad podruhé v životě, ale minimálně tady byl po sezoně celkem optimismus a spokojenost, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Výměna Mourinho <-> Benítéz se rýsuje.

Reagovat
iamek

Co jsi chytl v té Africe ?

Reagovat
smazaný uživatel

Včera byla dvouhodnová hádka fanoušků MU a Gunners o tom, že Arsenal je malej klub, zatímco MU velkej klub. Já se s Newcastlem radši ani nezapojoval.

Reagovat
Busby babes

ty vole, jeste to tak...

Reagovat
cristiano.K.

do takovýho bordelu by Rafa nešel

Reagovat
Counter

Chudák Rafa aby po Mourkovi zase uklízel?

Reagovat
smazaný uživatel

Uklidí, postaví základ skvělýmu týmu a pak přijde Zidane slíznout smetanu.

Reagovat
Counter

Přesně. Rafa je nejlepší ❤️

Reagovat
kiwwi

Chod mi dopice

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Ako asi by sme začali hrať lepšie, pretože momentálne to už horšie nejde, ale vzhľadom na históriu by to bola naprostá tragédia

Reagovat
smazaný uživatel

Je to naprosto nereálný :-) Naučil by vás bránit a s těmi hráči, co máte vpředu, by z vás udělal mašinu. Lukaku svojí pracovitostí by mu přesně sedl typově,

Reagovat
smazaný uživatel

Podobný typ Mitrović mu nesedel... Nikdy mu nesedeli takí siloví útočníci...

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku je pohyblivý a hodně se zapojuje do kombinace. Naprosto jiný typ než Mitro.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani by som nepovedal (sú pohyblivejší a technickejší útočníci ako Lukaku a to o dosť...)...

Reagovat
Swarley

Reagovat
vladis271

takúto kokotinu nemože lajknúť ani scouser

Reagovat
kiwwi

Celkom Swarleymu závidím, ze to uz ma za sebou

Reagovat
Swarley

tak se to dalo krásně uhrát na původním otočení u samotného jmenování Mourinha a oni to zahrají na to, že jsem ho snad nechtěl tři roky a celou dobu ho výrazně podporoval...amatéři, to jsem si ceou dobu zkušeně hlídal...

Reagovat
kiwwi

Kazdopadne zatiaľ nesúhlasím s odvolaním kým nemáme dohodnutú nejakú serióznu náhradu... Ale zase začať jednať s niekym iným, keď je Mourinho stále manažér je také zmrdovske... Začarovaný kruh a opäť napicu načasovanie

Reagovat
Swarley

a co je seriózná náhrada? víceméně jsou volní a přijatelní Blanc nebo Zidane...pak už by zbýval někdo z vlastních zdrojů, ale tomu moc nevěřím, že do toho s našim vedením půjdeme...

pak už jsou jen šílenosti typu Conte nebo Wenger...

Reagovat
spider_8

Conte a šílenost, achjo

Reagovat
Swarley

tak vzít dalšího bývalého trenéra Chelsea? s tím, že ta atmosféra v týmu po něm taky nezůstala úplně ok? jako jsou v tom asi víc namočeni hráči než Conte, ale on rozhodně žádný bezproblémový manažer taky není...

kvalita je věc druhá...

Reagovat
oddy

A s vaším vedením by to pravděpodobně skončilo jako v té Chelsea

Reagovat
Swarley

Jako jo no, dalo by se čekat, že tam prostě ty problémy budou

Reagovat
Svatej

Aspoň by jste se zbavili nějakýho plevelu, u nás Willian stále smrdí a za Luize už bych taky viděl radši někoho jinýho i navzdory parádnímu výkonu proti poolu. Oba jsou charakterově odporní a přesně typy těch hráčů, na který si v tomhle článku hodně stěžujem.. Jedinej průser byl Costa a doteď se divim, že si nesedli. Takovej bojovnej pitbul je pro něj jak dělanej.

Reagovat
Swarley

Jako pročistit to chce, ale zase by se to nemělo týkat hráčů, kteří jakože dělají problémy. Pogba a Martial musí zůstat a ta čistka se musí udělat nezávisle na tom, jestli Conte přijde nebo ne. Těch hráčů je dost a je třeba to protridit.

Kdokoliv přijde to nebude mít s Edem lehké a Conte mi prostě na to nepřijde vhodný. I když by paradoxně na to okamžité nakopnutí týmu mohl být ten úplně nejlepší. Takhle na papíře by měl být největší jistota, ale to už tady bylo já bych do toho nešel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych byl na Tondu u vás dost zvědavý a myslím, že by měl úspěch. Už jen díky tomu, že si kdysi do Juve vytáhnul tehdy "neperspektivního hráče" Pogbu a udělal z něj postupně top hráče... Tzn, pokud je pravda, že v kabině je nějaká skupina hráčů stojící za Pogbou, mohlo by to kabinu uklidnit, protože evidentně Conte ví, jak s ním jednat...

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavně mi Conte rozhodně nepřijde jako nějaká "šílenost"...

Reagovat
Swarley

Jako to spíš v tom smyslu, že by to byl další trenér hned z Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že "šílené" by to bylo spíš pro nás. Ale zase byste si aspoň měli o čem povídat s bladem

Reagovat
cristiano.K.

to takhle nejde brát kor u kočovného kouče. Mě by třeba nedělalo problém přijmout Blanca, který má vaši minulost. Samozřejmě snad tohle dalších 10 let nebudeme muset řešit

Reagovat
Talker

Tak on se pohádal s hráči, kteří patřili do širší špičky.

Luiz sice není bezchybný, ale prostě do TOP10 PL stoperů prostě patří, když je ve formě, tak je TOP3. Willian to samé - on je velmi užitečný hráč na to pomezí základu/lavičky. Costa byl TOP3 útočník ligy. Ten "plevel" prostě nevyčistil. Přivedl si Zappacostu, Morata hrál základ, Drinkwater dostal přes 20 zápasů...

Tady prostě nevíš, s kým si nesedne. Může to být ta starší klika, která teď drží s Mourkem nebo to může být banda mladých kolem Pogby. A v tu chvíli budou mít průšvih. A Conte není zrovna známý nějakým hlubokým logickým uvažováním, kdy jde o dobro klubu, klidně definitivně ukončí vztahy s nejlepším útočníkem klubu za poslední dekádu.

Reagovat
cristiano.K.

top ten stoperů = průměr

Reagovat
Talker

Top10 = hrál by základ všude v Anglii vyjma citizens a maybe teď liverpoolu... vždyť i u vás by měl jasnou pozici v základu.

Reagovat
cristiano.K.

Luiz je pro mě to samé jako Lovren s tím, že Luiz je lepší fotbalista obecně.

Jenom slepice a City mají tři lepší stopery, Bailly, Dijk,Maguire,Rudiger. Brzdil bych s tím, navíc s počtem mužstev, pokud bychom ho do tý desítky jooo dostali, tak jí uzavírá a to by se řadil spíš k průměru.

Reagovat
Talker

Osobně ho nemám za absolutní špičku, protože prostě má svoje kolapsy, kdy posere občas zápas, ale to se podle mého prostě přehání. Spoustu zápasů má výborných, když má formu, tak je boží a posadil by téměř kohokoliv díky té nadstavbě, kterou nabízí.

Proto ho řadím až na konec té TOP10. Což je, jak bylo zmíněno, širší špička. Alespon pro mě.

Reagovat
Whitemedia

Top100 zvládne určitě

Reagovat
fff

U nas jasnu poziciu v zaklade .

VVD a Gomez.

Luiz je na urovni Lovrena.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Maresma

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Whitemedia

Conte má očividně nějaký problém s Brazilci, s nikým jiným u nás velký konflikt neměl.. to byste zvládli

Reagovat
Swarley

Francouzové dělají bordel, to je spíš na Blanca nebo Zidana

Reagovat
vodka

Jardim, s monacem mu to letos nejde, k nám bych ho bral hned...

Reagovat
Swarley

pokud by utekl, tak proč ne

Reagovat
Talker

Ve chvíli, kdy máš takhle toxickou atmosferu (aka Mourinhova třetí sezona), tak to můžeš jít trenovat klidně i ty a nebude to horší.

Reagovat
Busby babes

bych jim zvednul mandle, flakacum.

Reagovat
Busby babes

je to na houby, ale ten rez je asi treba udelat hned. a klidne to nechat Carrickovi s McKennou do konce sezony. mezitim ustavit toho DoF, dat mu pravomoce nad sportovnim usekem a ten at pripadne vybere nahradu.

Reagovat
cristiano.K.

to je běžná praxe

Reagovat
Whitemedia

Maurizio Sarri na otázku, zda se Chelsea až příliš spoléhá na Hazarda: "Možná, ale myslím, že na konci sezony můžeme mít čtyři nebo pět hráčů, kteří budou mít na kontě víc jak 10 branek, takže to není jen o Hazardovi. Samozřejmě Hazard bude s velkou pravděpodobnosti první, ale myslím, že Pedro, Willian a Morata nastřílí víc jak 10 branek. Pedro už má tři."

Morata bude rád, když se k té desítce vůbec přiblíží, o překročení v jeho případě nemůže být řeč..

Reagovat
Talker

Vždyť i Torres u nás měl ve všech třech sezonách 11 golů a více, jednou dokonce přes 20... Morata i Giroud produktivní teď nejsou, ale něco jim tam spadne, podle mého budou dohromady na nějakých 20-25 golech ti dva. Ve všech soutěžích.

Ne, že by to bylo dost, v létě se to bude muset řešit, ale těch 10 jeden z nich mít bude.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley mělo zase z prdele kliku + butální efektivitu. Gudmundsson ale hraje v parádní formě, i když stejný gól co dával, nebyl Cardiffu v 1. poločase uznán za útočný faul. Hart taky dost podržel, doufám, že to vidí Southgate. Vydra bohužel v lese a kdyby se v 1. půli nezranil Tarkowski, asi by šel dolů dřív.

Reagovat
Mastný Chobot

Bude Emery manažér mesiaca? asi áno, či?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

však vyhral všetky zápasy, to nikto iný

Reagovat
Mimalu

Guardiola?

Reagovat
Kixi Syhimour

Ohraný

Reagovat
Mimalu

to je možné, mířil jsem spíš na "to nikto iný"

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo, to je fakt

Reagovat
Mastný Chobot

aha, ozaj, čurák

Reagovat
Counter

Tři výhry a remíza na Old Trafford v podání Wolves > čtyři výhry Arsenalu.

Ale uvidíme, Emery bude rozhodně kandidát.

Reagovat
Counter

Já bych to dal Nunovi.

Reagovat
kiwwi

Komu? Mourinhovi?

Reagovat
Counter

Nuno Espírito Santo, manažer Wolverhamptonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

A za čo? Veď aj s nami dokázal len remizovat

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
blade115

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Nikikrew

Pravdepodobne

Reagovat
smazaný uživatel

gervais dalsi gol ak by odisiel welbeck tak by som ho normalne zobral na lavicku

Reagovat
smazaný uživatel

alebo ak odide jenko tak na sikanu

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

nie že by sa nám taký hráč momentálne nehodil, ale hej, hodil

Reagovat
Coutinho10

tak az ted jsem si doprojel nas zapas a vsechny ostatni ze vcerejsiho MOTD a ikdyz sance jsme meli slusny, tak bod z Chelsea beru, protoze letos bude asi hodne silna....Danny to trefil luxusne, krasnej pribeh, kdy jako mladej byl pro Chelsea nepotrebnej a ted jim prekazil radost z 3 bodu jinak Alisson super vykon, kdy chytil min. 2 goly, takze i on ma velkej podil na tom, ze jsme v PL stale unbeaten Salah se bohuzel dal trapi v zakonceni, protoze min.1 gol by v lonsky forme dal, takze skoda, ale hlavne, ze jsme neprohrali a jedeme dal

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Whitemedia

To už je i z odchodu skleněného Sturridge příběh?

Reagovat
Whitemedia

já jen, že pokud se bude dělat příběh z každého gólu bývalých hráčů Chelsea proti nám, tak se dočkáme nespočetně mnoho příběhů

Reagovat
Coutinho10

to je klidne mozny...takovy pribehy mam rad

Reagovat
Whitemedia

však počkej, až vás sejme Coutinho

Reagovat
Rssa

Kdyz to bude ve finale LM, tak to bude pekny pribeh

Reagovat
Whitemedia

pro tebe možná

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
iamek

Prohrát ve finále LM je snad to nejhorší co může být. Takže

Reagovat
Rssa

Aby nedoslo k mylce, finale je velky uspech, takze pokud by se to stalo, tak i presto

Jinak v souboji techto tymu bych fandil LFC.

Reagovat
iamek

Aha, Liverpool a Barcelona fan. No tak to pak nic

Reagovat
Coutinho10

uprimne ve skupine jsem si pral ten vzajemnej duel, ale v playoff uz by to bylo tezky

Reagovat
Whitemedia

To by byl teprve příběh, kdyby vás Coutinho sestřelil gólem v 89 minutě ve finále LM

Reagovat
Coutinho10

to by bylo hodne zvlastni nastesti finale LM je jeste daleko a je tam pro oba tymy plno prekazek, takze to je hodne predcasny

Reagovat
Whitemedia

zvláštní je slabé slovo, vzpomínal bys na to i za deset let jako já na Drogbovo vyfackování Vidicovi a Terryho klouzačku

Reagovat
Coutinho10

jako jo to urcite ..kazdopadne v tomhle je fotbal krasnej i krutej zaroven a proto je to proste fenomen

Reagovat
Bandita_Harry

alebo LFC Coutinha s Louisom

Reagovat
Whitemedia

o takový příběh nemám zájem..

Reagovat
Coutinho10

pro vcerejsi zapas jo

Reagovat
Busby babes

Barcelona have begun making contact with Manchester United coach Jose Mourinho. They see him as the perfect replacement for Valverde in case the Barcelona boss is unable to turn around the team’s form. The board believe Mourinho is ideal because he has Barça DNA. [rac1]

Reagovat
Busby babes

fotbalovy fans na twitteru jsou obcas bozi.

Reagovat
vladis271

ježiš prosím áno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

já bych to techneciovi a dalším tak strašně přál

Reagovat
TopinB

Reagovat
kiwwi

the fuck? to uz kto toto vymysla

Reagovat
Coutinho10

jenom to ne

Reagovat
nani92

A Raiola mu tam dohodi aj Pogbu

Reagovat
niflheim

Reagovat
Sandstorm

Jardim by mohl skončit v Monacu...to by mohla být zajímavá rybka.

Reagovat
blade115

Ten půjde k nám, ruce pryč.

Reagovat
Sandstorm

Jo určitě bude 2-3 roky čekat.

Reagovat
blade115

Rok.

Reagovat
Mastný Chobot

tréner v Chelsea tri roky

Reagovat
masly008

Reagovat
Busby babes

no nevim, tomu se to tam ted taky uplne rozesralo. nevim, jestli trener 18. tymu ve sranda lize s jednou vyhrou by mel byt resenim pro nas...

Reagovat
Manik...

Reagovat
Busby babes

doufam teda, ze vsem nade mnou doslo, ze to je vtip, ne skutecna zprava...

Reagovat
iamek

Nedošlo

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

To by byla bomba..

Reagovat
mistr129

Reagovat
madlucas

lol, to nadsenie ake tu vladlo ked mourinho podpisal do united

Reagovat
kiwwi

nadsenie je prinajmensom slusna prehanka

Reagovat
niflheim

Reagovat
Busby babes

chtel jsem ho uz po SAFovi. Mozna to byl ten spravnej moment a prislo to uz pozde...

Reagovat
r.mrazik

skoda no...to uz by u nas davno nebyl a byl by konec mourovskyho pekla...

Reagovat
Busby babes

uz se tesis na Big Sama?

Reagovat
r.mrazik

porad lepsi nez mourek

Reagovat
Busby babes

nemuzes rict, ze jsem te nevaroval...

Reagovat
r.mrazik

vzhledem k tomu,ze Sam neprijde,tak to beru

Reagovat
C-M@ster

Ja chtel nejvíc Pepka, ale neseslo se to.

Reagovat
niflheim

Už je ten blboun pryč?

Reagovat
Sandstorm

Woodward se koryta nepustí a na odvolání Mourinha zatím nemá koule. Takže blbouni jsou stále na svém místě. A myslím si, že to nejdřív budou řešit interně a až pak se uvidí jestli to bude na konec Mourinha. Každopádně měli by začít něco dělat a hlavně jednat.

Reagovat
vodka

No, situace se zdá už neudržitelná, pro mě se blýská s fanděním zase na lepší časy. Počítám, že ještě dostane 2-3 kola, pokud prohraje/nepředvede zlepšení, tak to bude muset jít.

Klíčové je, že nevěřím ani našemu vedení s volbou náhrady. Místo toho, aby se pokusili vzít nějakého moderního trenéra, tak to skončí zase s největším jménem momentálně volným - Zidanem. Moje největší přání je momentálně Jardim a to i přesto, že mu s Monacem má šílený rozjezd. Každopádně za ty roky tam prokázal jak to, že si umí vytáhnout a zapracovat mladé hráče, najít funkční systém. Na začátku angažmá hrál hodně najistotu zezadu a jakmile měl základy vybudované, tak začal propracovávat ukázkovým způsobem i ofenzivu...

Snad to vyjde..

Reagovat
Sandstorm

Jardim by to zase rozjel v Monacu. Vždyť mu prodali za poslední dva roky skoro všechny opory a teď hraje s téměř novým týmem.

Reagovat
vodka

jasně, i tak je ale ten tým lepší, než co momentálně předvádí...

Reagovat
Busby babes

jop, presne tak to dopadne. Ten vyber bude Zidane, Conte, nedivil bych se ani Wengerovi... mozna Blanc ale to uz bude pro Woodwarda moc nezname jmeno.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Grahf

jardima chcem aj ja. To, ako sa im momentálne nedarí nič neznamená, klopp odišiel z dortmundu keď boli na tom podobne.

Reagovat
EXoRcIsT

Ja chcem Blanca alebo keď už nejakého mladého trénera tak počkať po sezóne a skúsiť pocheho alebo hoc aj Howe by nemusel byť zlý

Reagovat
iamek

Taky bych bral Jardima

Reagovat
Sandstorm

S odstupem času to vypadá, že se Moyesovi měla dát ještě sezóna.

Reagovat
Busby babes

nemela.

Reagovat
Busby babes

Moyes dostal o 8 mesicu vic nez mel dostat.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Busby babes

https://www.thetimes.co.uk/article/d6e29836-c4cd-11e8-a4a5-a34bea2c1d04

Team Sprints

Liverpool 154

Huddersfield Town 125

Arsenal 122

Chelsea 119

Everton 109

Manchester City 106

Newcastle United 106

Watford 106

Tottenham Hotspur 93

Brighton & Hove Albion 93

Southampton 92

Leicester City 91

Fulham 86

West Ham United 81

Wolverhampton Wanderers 75

Manchester United 59

Strasny.

Reagovat
avicii

Krasne

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

Zoze jim zakazal behat!!!

Reagovat
Grahf

on im behať práveže neprikázal, to je problém

Reagovat
Busby babes

jj a bez toho jim to nedojde.

Reagovat
r.mrazik

nene...byl to Ed,kdo jim rika co maji delat...ale jenom proto,ze nekoupil v lete stopera

Reagovat
Busby babes

jj, presne tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Netreba vsetko hadzat na Mourinha, to ano, ale toto predsa ide za tym jeho stylom futbalu, resp to co teraz produkuju za hru, oni aj keby behat chceli tak, ako napr teraz v sobotu, nikto ani len netusi co vlastne chcu hrat, kde sa maju pohybovat, malo to nejaky system, alebo nieco? ved toto je statistika od zaciatku sezony, keby Jose na tom nieco chcel zmenit, tak uz to robi, ono to neni tak, ze im zakaze behat, ale v tom co on naordinuje za hru, oni behat nemozu, nevedia, nemusia..

Reagovat
Grahf

ak máš taktické pokyny, pri ktorých sa vela nešprintuje, tak to dáva zmysel. A od mourinha to aj dáva zmysel, po tom, čo hodil mctoma na stopera

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

tri sprinty z toho bude mourinho ked utekal do tunela?

Reagovat
Steven666

teraz neviem či je to Mourinhovou taktikou alebo neschopnosťou hráčov behať...

Reagovat
Svatej

Reagovat
oddy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
iamek

Určitě se u toho, ale netvářil nadšeně !

Reagovat
Talker

Tak když jsme vykopli Mourka my, tak všichni hráči (vyjma Costy) svorně tvrdili, jak ho mají rádi a jak za něj bojovali. A to jsme byli na 17. místě

Reagovat
Busby babes

myslim, ze Cesc pak jeste v Monday night football rekl, ze hraci maji za ty vysledky odpovednost taky a ze ho zklamali.

Reagovat
Whitemedia

Cesc v té polovině sezony nedokázal přihrát ani na tři metry, ten byl úplně hotovej no, musel přiznat vinu, protože toho by si nevšiml jen slepý

Reagovat
Talker

Tak on to byl prakticky téměř každý.

Kromě Williana, který zjistil, že to může být jeho životní šance být nejlepším hráčem týmu, když se všichni ostatní předhánějí kdo bude horší.

Reagovat
Pride

Ta čárka

Reagovat
Svatej

Reagovat
fff

Alisson in the EPL:

-7 Games

-4 Clean Sheets (1st in the League)

-86% Save Rate (1st)

-Outperforming xGA by 1.83 (3rd)

-Outperforming xGA by 61% (1st)

-39 Long Balls Completed (1st)

-55% Long Ball Accuracy (1st)

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně stejný příklad jako Van Dijk. Drahý, ale TOP kvalita a naší defenzívu pozvedli o několik levelů..

Reagovat
smazaný uživatel

ManUnlimitedBus

Pelle

Reagovat
nani92

#OnThisDay in 2009 Emmanuel Adebayor was given a suspended two-match ban and fined £25,000 for goal celebration against Arsenal

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/derWinterbach/status/1046478115734720513

Autor clanku o tom Ronaldovo znasilneni popisuje celou kauzu. Rekl bych, ze Ronnie ma problem. A jeho pravnici jsou docela pitomci.

Reagovat
patas92

"she didn't want to, but she made herself available." wtf

Reagovat
Busby babes

tohle bud ejeste zajimavy. Tam realne hrozi konec Ronaldovo kariery.

Reagovat
wild

To sa bude tahat este dlho podla mna. A realne, ide jej len o prachy. Ak si povie, ze chce milion, tak jej ho da. A o 10rokov sa to bude opakovat, ked jej dojdu peniaze

Reagovat
Busby babes

tak snadny to asi nebude. Vzhledem k spolecenske nalade v USA a zakonum v Nevade, z toho asi bude kriminalni vysetrovani a to mimosoudne neukoncis. Ale uvidime, co z toho pravnici vykouzli.

Reagovat
wild

Ved ale co by mala z toho keby ide CR sedet? Ulavi sa jej na dusi? Aj tak je to cele len o peniazoch.

Reagovat
patas92

To je uvažování tvl

Reagovat
fff

Nech dostane trest, nech to je verejne, nech bohati, nebohati, vplyvni, nevplyvni ludia, vsetci vidia, ze dpc nie znamena nie.

Je uplne jedno, ci dostane peniaze alebo nedostane.

Pokial ju znasilnil, tak je to skurvene vazna vec.

Reagovat
wild

Ale ved ja ho nijak neobhajujem a nech ide sediet, ak to naozaj tak bolo a znasilnil ju. Len mi pride divne, ze po 9rokoch sa znova otvara ten pripad, ked vtedy suhlasila s peniazmi a mimosudnym vyrovnanim.

Reagovat
fff

To, ze suhlasila s peniazmi je uplne jedno.

A vo vseobecnosti pokial ide o znasilnenia a sexualne zneuzivania, tak je uplne bezne, ze ludia s tym vyjdu von neskor, roky, desatrocia.

K tomu, ze prisahala peniaze, bohvie ako to bolo. My si nevieme ani predstavit ten tlak, v akom musela byt. Ronaldo ako svetova megastar vs ona. Mozno sa bala, mozno jej niekto zle poradil, zle ju nasmeroval. Ona je voci nemu nic.

A staci mi pozriet diskusiu na EF, nielen tuto ale aj v nejakej predtym sa to uz riesilo, ako sa k tomu verejnost stavia a iba tazko sa mozno obetiam cudovat.

Reagovat
Busby babes

ona rika, ze se dost bala fans, jakou by od nich dostala cocku no...

Reagovat
fff

Ono ten, kto take daco urobi, nemusi byt ani znamy ani popularny ani ziadna hviezda a je uplne bezne, ze obete maju strach sa ozvat, ci uz hanba, cokolvek, dovodov je milion. To, ze pachatela pozna cely svet to urcite neulahci.

Vzdy ked citam ako niekto pise daco v style, a sak co sa neozvala hned, tak len prekrutim oci.

Reagovat
Fenri

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

treba jen to, ze mu to neprojde a nebo ze to nebude moct udelat znova (aspon par let)... neni vsehcno jen o penezich. i kdyz vetsi odskodny asi bude chtit taky.

On prave kriminalni rozsudek by i ji mohl pomoci k vetsimu odskodnemu.

Reagovat
wild

No ved jasne. Ako keby to bolo hned vtedy pred 9rokmi a trvala si na tom, tak uz mohol davno sedet alebo co. Ale vytahovat to znova po 9rokoch, tam ide jasne len o prachy podla mna. Avsak nehovorim, ze ak to naozaj CR spravil tak je to v poriadku a malo by mu to prejst len tak.

Ked vsak vtedy suhlasila s mimosudnym vyrovnanim a financnym odskodnenim, tak by sa ten pripad uz znova otvarat nemal. Ona vlastne porusila tu ich dohodu, tak bude musiet tych 350k vratit?

Reagovat
fff

Civilna dohoda a trestny sud su dve odlisne veci.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
patas92

Jako takhle sepsané to zní dost věrohodně, no.

Reagovat
EXoRcIsT

Ked sa uz raz mimosudne vyrovnali tak je koniec mala s tym ist na policiu vtedy alebo nech je teraz ticho vtedy jej boli prachy dobre a zrazu jej preplo v hlave ?

Reagovat
Busby babes

ona ale byla na policii i tenkrat. btw precti si to vlakno aspon. Sorry jako, ale znasilneni je dost velkej pruser a ona tenkrat proste mela blbyho pravnika, co se specializoval na uplne neco jinyho a proti stala armada pravniku se zkusenostma s ochranou osobnosti celebrit. Nevidim moc problem v tom, ze to mimosoudni vyrovnani ted napada, pokud se to stalo tak, jak je popisovane... ale vzhledem k tomu, ze existuje vypoved Ronalda, kde potvrzuje, ze nekolikrat rekla at prestane, tak...

Reagovat
patas92

Achjo, přečti si to vlákno aspoň, všechny tyhle otázky tam jsou zodpovězené Na policii šla ten den, je tam dokonce i kopie policejního protokolu

Reagovat
Svatej

Zacatek to ma fakt slusnej, ale snad ctvrtinu tech tweetu se tam sami placaj po zadech, meh..

Kazdopadne si myslim, ze z tohohle se vylize, nezda se to bejt neprustrelny..

Reagovat
Svatej

Btw pred 9 lety byl Ronaldo tak z tretiny slavnej v porovnani se soucasnosti. Ted ji tlak verejnosti nepali?

Znasilneni jsou strasny svinstva a budu rad, pokud se budou trestat zpusobem talov, ze to odradi uplne kazdyho, nicmene logiku tehlech metoo picovin uplne nikdy nepochopim.

Reagovat
fff

Toto je presne pristup verejnosti, pre ktory obete maju mnohokrat problem nieco povedat.

A nevidim na to nic nelogicke. Vacsian obeti sa nikdy ani neozve, alebo sa ozvu neskor, faktorov je mnoho.

Podstatne je jedno jedine. Ked je niekto tak jebnuty, ze nechape nie ako nie, tak ma byt potrestany.

A ci sa obet ozve hned alebo o rok alebo o dva, je absolutne u riti. Niektori ludia z toho maju traumu na cely zivot, niektori ludia kvoli tomu spachaju samovrazdu.

A taketo zlahcovanie a nazory spolocnosti tomu vobec nepomahaju.

Staci pozriet jednu dve diskusie a naozaj sa necudujem obetiam, ze maju niekedy strach s tym vyjst na verejnost.

Reagovat
Svatej

Tak nezda se mi, ze bych na tom neco zlehcoval, vsak sam po potrestani volam.

Nicmene ona evidentne pripad resila uz tenkrat, nezustalo to u sousedskejch zvastu, ale dotahla to az k pravnikum a policajtu , coz je vcelku beznej postup. Nezatahla do toho akorat media, nebo jsem neco prehlidnul?

Reagovat
wild

Ved ale ona s tym hned vtedy isla na policiu. Jedine, co sa bala bolo povedat jeho meno. Co potom zrejme urobila, kedze bol aj nejaky sudny proces, kde sa k tomu vyjadril sam CR a viacmenej to priznal. Nasledne suhlasila s mimosudnym vyrovnanim a fin.kompenazciou.

Preto mi to pride divne, ze sa k tomu znova vracia po 9 rokoch. Ale zrejme ma na to pravo a moze sa znova otvorit ten pripad

Reagovat
fff

Napr. u nas, ked uzatvoris nejaku zmluvu, dohodu pod natlakom, tak je taka zmluva neplatna. Z toho, co som si to iba preletel, tam bolo spominane a mali to potvrdit aj Ronaldovi pravnici, ze bola velmi emotivna a nebola uplne v poriadku a objektivne situacia moze byt vyhodnotena podla mna, ze to bolo uzatvorene pod natlakom. Co by podla mna vobec nebolo prekvapujuce a je velm mozne, ze velke mnozstvo podobnych dohod v podobnych situaciach sa uzatvara za rovnakych podmienok.

K tomu, ze to je po 9 rokoch, uz sa budem iba opakovat, ale je to uplne jedno. My jej do hlavy nevidime ale staci sa opytat nejakeho psychologa ako tieto veci funguju.

Nie je na tom vobec nic divne, ze to otvara teraz.

Reagovat
Svatej

Ja fakt nechci vypadat jako podpurce Ronalda a znasilnovani obecne, ale zas uplne nemuzu souhlasit s tim pohledem na vec, kdy se jedna strana ve vsem omlouva a u druhy se predpoklada ta nejhorsi varianta uvazovani.

Ronaldo s mozkem ditete mohl bejt prece taky z moznejch nasledku vydesenej a cela ta situace nemusela bejt vubec tak jasna, jako ji popsal do zapisu, stejne tak i Ronaldovi pravnici mohli bejt pitomci a poradili mu spatne, co ma rict, vsak pravdepodobnost toho je jen o neco malo vetsi nez pravdepodobnost podepsani milionovyho vyrovnani pod natlakem. Pokud bylo soucasti toho vyrovnani i podminka, ze se Ronaldo musi priznat, tak je to debilni, ale to jeji verze taky. Kdyby opravdu byla tak emocne vystavena, tak se ozve do tydne/mesice/mozna pul roku, kdyz se ji to rozlezi v hlave, ale stale je to cerstvy - ne po 9 letech... Takhle to vypada, ze po nem skocila s pravnikama a policajtama, shrabla prachy s tim, ze ted po 9 letech do toho vezme jeste media, protoze se diky kampani metoo otevrela nova moznost, jak ho oskubat znova.

Reagovat
Fenri

Podle me jsi minul point kampani jako metoo nebo whyididnotreport... kdyz to podle tebe vypada, ze se ho rozhodla oskubat znova, tak zase automaticky predpokladas tu nejhorsi moznost uvazovani z jeji strany (ktera je ta doopravdy poskozena), ne, ze davas Ronaldovi benefit of the doubt.

Btw. Financni “vyrovnani” naopak muze tu obet jeste vic poskodit, casto na to ty obeti kyvnou, protoze jsou psychicky totalne na dne a kyvnou na cokoli co ji pravnici napovidaji, hlavne, at uz to je pryc. Jenomze to neni tak, ze si za to vyrovnani koupis barak a splatis skolny a vse je dobry, s casem se tvuj psychicky stav (i fyzicky) nemusi zlepsit a pak si uvedomis, ze jsi akorat kyvl na nedobrovolnou, retrospektivni prostituci - coz zase muze doprovazet dalsi pocity viny, deprese, atd.

Bejt obet znasilneni je fakt peklo, a prave ty “metoo picoviny” jsou zamereny na to, aby se kurva “nezlehcovalo” to, ze to je fakt peklo i bez toho, aby si o tobe lidi mysleli, ze jsi hysterka a attention whore a gold digger, kdykoli se o tom rozhodnes jit ven.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Díky za rozšíření obzoru, bez nějaký ironie.

Některý ty pojmy neznám a ten názor jsem psal jen na základě nějakýho rozhledu nebo obecně zkušeností který byly vytvořený především z příběhů, u kterých se ukázalo, že byly postaveny na vodě z x důvodů, tak jsem toho už celkem přejedenej..

Ohledně vyrovnání se bavíme v obecný rovině, nebo o tomhle konkrétním případu? Je teda pokaždý cílem kampaně pouze potrestat mimofinančně toho viníka, nebo jak to teda je? ... Nepříjde mi sprvávný se pokaždý vymlouvat na nějakej nátlak, ta ženská z toho evidentně do jistý míry benefitovala, takže v případě, že uspěje, se na něm sveze dvakrát za jednu věc.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

v tom problem nevidim. i v CR se velky procento obeti znasilneni ozve po letech nebo nikdy. A to nejde o slavne lidi...

Reagovat
Svatej

Jak s tim nemam osobni zkusenost, tak to zrejme nejsem schopnej naplno pochopit..

Reagovat
Hokaido

Tak pokud je to pravda, tak jí nejspíš dodalo odvahu to, co se v Americe děje zhruba v posledním roce. Po Weinsteinovi už se tam ženy nebudou bát tolik. A to je dobře.

Reagovat
Svatej

Ale jo... dobra pripominka..

Reagovat
Svatej

jo a mimochodem, Ronaldo mel uz tenkrat podpis jak dite

Reagovat
smazaný uživatel

Q. Did Ms. C. ever raise her voice, scream, or yell?

X. She said no and stop several times.

oof

Reagovat
fenixLFC

po tomto by uz nemalo byt o com....

Reagovat
smazaný uživatel

Premier League Goals since 2014/15:

HARRY KANE (110)

Man United Strikers (96)

Arsenal Strikers (90)

Chelsea Strikers (86)

Liverpool Strikers (80)

Reagovat
Busby babes

a ted pojdme udelat stejny prehled trofeji, co ty na to?

Reagovat
Talker

Premier league titles since 2014/2015

Chelsea - 2

Leicester - 1

ManCity - 1

ManUtd - 0

To vypadá dobře, to je fakt.

Reagovat
Busby babes

proto jsem mluvil o trofejich, klidne pojdme pocitat jen ty evropske...

Reagovat
Svatej

+ v pripade potreby jeste treble

Reagovat
Busby babes

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Svatej

coz znamena, ze Kane dava podobnej pocet golu, jako kdejaka banda prumeraku, kterej se na chvili ohrala na hrotu v top klubu?

Reagovat
Busby babes

ja tam hlavne ctu, ze je ho v tom klubu skoda...

Reagovat
Svatej

To souhlasi, kam ale s nim? K nam by nesel a ani bych hrace Spurs z principu nechtel, zbytek ma utocnika obsazenyho slusne, snad jen ten Real nebo PSG

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, toto to rozhodne neznamená.

Reagovat
Svatej

Rozved

Reagovat
smazaný uživatel

Man Utd strikers je číslo rozdelené medzi XY hráčov, zatiaľ čo Kane dal tie góly sám?

Reagovat
Svatej

A tech XY hracu odehrali kazdej stejnej pocet utkani a minut jako Kane ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, neboli na to dosť dobrí.

Reagovat
Svatej

Nie, toto to rozhodne neznamená.

Reagovat
hona.kub

a přitom klub za tu dobu NIC nevyhrál, neskutečnej příběh

Reagovat
Nikikrew

a kolko bolo penalticiek?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Tak za Kuciaka zobrali 70k evri.

Reagovat
Whitemedia

Slovensko asi drsná země, když si tam dvojnásobnou vraždu objednává tlumočnice..

Reagovat
fff

Tak objednavka mala byt iba nanho, holka tam nanestastie bola pritomna.

Reagovat
Mastný Chobot

Myslel tu obvinenu, ktora robila Kocnerovi tlmocnicku

Reagovat
fff

Ja viem .

Len som reagoval na to, ze pisal, ze si objednala dvojnasobnu vrazdu. Objednana bola iba jedna.

Reagovat
Mastný Chobot

Ok ok

Reagovat
wild

ved hej, ale ona si objednala len vrazdu Kuciaka a nie aj jeho partnerky

Reagovat
Whitemedia

Jojo, už jsem na to mezitím přišel no..

Reagovat
smazaný uživatel

ona bude biely kon, vraj sa v minulosti topila v dlhoch a nahle zbohatla..

som zvedavy ci sa to vyriesi cele a najde sa skutocny objednavatel

dufam ze to nehodia na talianov, ta verzia mi nepride doveryhodna

Reagovat
mistr129

a na iDnes se v diskuzi týpek rozčiluje, že objednání vraždy je jen pro bohatý a obyčejný člověk si to nemůže dovolit

Reagovat
vladis271

raz som videl dokument, že nájomná vraždu si môže objednať každý na darknete za cca 20-30 tisíc dolárov. Novinár je samozrejme drahší.

Reagovat
nani92

a manažér veľkoklubu nevieš koľko stoji?

Reagovat
oddy

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hyrax

Reagovat
jacobT

Reagovat
Mastný Chobot

Svajciarsko-albansky stredopoliar nevies kolko stoji?

Reagovat
SCELO

za granita zadarmo ani ten vrah sa na neho isto nemoze kukat....

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho has already lost the dressing room and his days at Old Trafford are numbered, Zidane is the favourite candidate to replace José & is known to be interested in accepting any proposal from United. [rmc]

Reagovat
smazaný uživatel

Dále RMC píše, že chce do trenérského týmu Evru

Reagovat
nani92

Matovic vs Sulik, nikdy tu nebude dobre

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Nikikrew

Je uzasne, ze sa aj opozicia zacne medzi sebou hadat. Fico sa len musi ujebavat

Reagovat
nani92

keby aspon na niečom normálnom, dajme tých UStavnych sudcov, ale na takej pičovine zas

Reagovat
Nikikrew

jj kazdopadne preco to riesia cez FB to si nevedia doprdele vyrozpravat medzi 4 ocami?

Reagovat
Hachim Mastour

Matovič

Reagovat
smazaný uživatel

strasne dufam ze to zidane zobere, som totiz brutalne zvedavy ako by to zvladol. osobne mu skor neverim

Reagovat
nani92

pride Wenger a privedei Ramseyho

Reagovat
smazaný uživatel

Pokojne, namiesto točenia hlavy u nás sa bude točiť s McTominayom na stopérovi u vás.

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka je, co v tomto případě znamená slovo zvládnout. Titul v PL do tří let? Těžko říct, ale existuje někdo, u koho by sis řekl, že ten titul s MU třeba na 75% udělá? Jako pokud teď United fakt odejde Pogba a Martial, tak budou potřebovat celou obranu, top class CM/AM, top class LW a zbavit se deadwoodu aby se aspoň přiblížili City a Live, kteří mají sakra náskok. Celkem challenge...

Reagovat
Anacron

Přesně to by mě taky zajímalo, co si jako každej představuje že se stane, když přijde Zidane.

Reagovat
Talker

Tak ta očekávání jsou kurva těžká pro každého - titul může získat jeden klub a chce ho 5 týmů (+Arsenal). LM to samé - minimálně 1-2 týmy budou dost nespokojené s 5. místem.

Co je vlastně vaším cílem? Nejhůř 4. místo a ideálně nějaký pohár? Spokojíte se s 5. místem, nebo to Pocheho bude stát místo?

Tak když se nad tím zamyslíš, tak Zidane je nejlepší možná volba. Má šanci udržet Martiala a Pogbu, což je pro ten klub naprosto klíčové. Zidane je prostě celkem lákadlo zrovna pro ty dva - vyhrál poslední 3 LM, je absolutní legendou francouzského fotbalu. A je to frantík.

Pokud si nechají Mourka, aby jim tyhle dva dosral, tak budou mít kurva velké problémy. Stejně tak s kýmkoliv, kdo si k nim nenajde cestu. Zidane (a případně Blanc) by měli asi největší šanci.

Reagovat
Mates_Matesović

Pokud bych mluvil za sebe, tak letos bych bral jakoukoli trofej (reálně to jsou FA Cup/League Cup) a umístění do 4. místa.

Z dlouhodobýho hlediska - udržet opory, přejít na novou Lane a pokusit se Spurs jako značku dostat na úroveň těch zbylejch týmů z TOP6

Reagovat
smazaný uživatel

Z tvého i Anacronova komentuje to vypadá, že já MU zrazují od příchodu ZZ, ale tak to není. Ja si určitě myslím, že by to pro ně byla dobrá volba, ze stejných důvodu, které jsi vyjmenoval, ale nemyslím si, že by to, že neudělá titul musel být nutně neúspěch.

Reagovat
Talker

Tak titul si jako cíl dávat nemůžou v téhle konkurenci. Logický cíl by byl pravidelně TOP3(4) a boj o titul + třeba čtvrtfinále LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Makiii

Neil Custis: ,,Zinedine Zidane mal osobne telefonovať José Mourinhovi, aby ho uistil, že sa nesnaží získať miesto v Manchesteru United spoza jeho chrbta. Naopak Mourinho je presvedčený o tom, že zástupcovia klubu už kontaktovali Zidanovho agenta, aby sa informovali na možnosť jeho angažovania.“

The Sun: Zidane telefonoval Mourinhovi, aby ho ubezpečil, že nebude jednať o svojej prípadnej spolupráci s Manchesterom United bez toho, aby ho najskôr o tom otvorene informoval. Medzi Francúzom a predstaviteľmi Manchesteru United vraj zatiaľ prebehli len neformálne všeobecné rozhovory.

Dailymail: José Mourinho začína tušiť, že vedenie klubu už pripravuje plán ako ho nahradiť za Zinedine Zidana. Portugalčan má však stále nejaký čas na to, aby súčasné dianie v klube zlepšil vo svoj prospech.

BeinSports: Manchester United kontaktoval predstaviteľov Zinedine Zidana, aby sa informovali na jeho prípadný záujem prevziať miesto manažéra Manchesteru United. Francúz má záujem prijať túto výzvu.

TalkSport: Medzi Zidanom a Mancehsterom United už prebehli rozhovory o prípadnej spolupráci.

The Telegraph: Najvyšší predstavitelia Manchesteru United pre zmenu popierajú tvrdenia novinárov, podľa ktorých už rokujú so Zidanom o jeho príchode do klubu, kde by mal nahradiť vo funkcii manažéra Josého Mourinha. Francúz však má záujem o túto prácu, ale všetko závisí od ďalšieho vývoja na Old Trafford.

RMC – José Mourinho mal nadobro stratiť väčšinu kabíny a samotní hráči veria, že bude čoskoro odvolaný. Najväčším kandidátom na jeho post je Zidane. Bývalý tréner Realu Madrid už mal dokonca absolvovať rozhovory s Patriceom Evrom, ktorý by sa mohol stať jeho budúcim asistentom na Old Trafford.

James Ducker – Niektorí členovia personálu na Old Trafford sú presvedčení, že skôr, či neskôr bude José Mourinho určite odvolaný a jeho miesto bude ponúknuté Zidanovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Counter
Reagovat
Liveral

Nejlepší je stejnak ten Dixona: https://www.youtube.com/watch?v=MpSo1aciPqU ... To je přímo ukázkovej lob

Reagovat
Counter

Taková ta klasika, že kdyby to chtěl, z deseti pokusů to ani jednou takhle netrefí. Něco jako Jenks v Kolíně, to bylo taky legendární.

Reagovat
Liveral

Jojo Jenks je taky pecka. Toho Dixona jsem viděl poprvé v nějaký kompilaci, kde to video začínalo až když má míč na noze a jsem si říkal jak zkušeně přehodil toho brankáře skoro jak Pires, a pak mi to došlo

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby se toho aspoň nedotkl, tak by to neplatilo. Ale ne.. ten blbec to ani nezpracuje a lízne to

Reagovat
Counter

Právě

Reagovat
pepinho2

Wan-Bissaka je skvělý hráč

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
kissak

Od teď výkony Magpies vzrostou o 100 %.

Mike Ashley vezme hráče Newcastlu a Rafu Beníteze na večeři. Chce budovat lepší vztahy po špatném startu do sezóny. (Daily Mail)

Reagovat
Busby babes

tataracek.

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa bude obsluhovat?

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kiwwi

Samozrejme ze vzrastu o 100%, ved najbližší zápas hrajú proti nám

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/Sport_Witness/status/1047036357577728000

A v Italii uz jedou Conte - Marotta k nam...

Reagovat
bbbauch

Conte je mi sice taky brutalne nesympatickej, ale to by byl prvni z tech treneru po SAFovi, kterymu bych veril

Reagovat
Busby babes

a to ja si tim jistej nejsem. Urcite v tehle sezony by to zvedl nebo tak... ale pak by prisel s tim, ze chce toho a toho hrace a vedeni by mu reklo: meh, mas Jones a Roja, a ti co chces nejsou lepsi... ten dalsi nema resale value... no a pak by Conte praskl dverma jak v Chelsea.

Reagovat
r.mrazik

chudak...zacal by prskat po tom,co by dostal hrace za 300 mega liber...

Reagovat
Busby babes

ze to nechapes neni moc problem. V chelsea resil obdobny problem s vedenim jako nastal v lete u nas. Muzes se podivat jak to dopadlo v Chelsea a jak klidne to Conte ustal. Ale jo, u nas by to urcite bylo vsechno jiny...

Reagovat
r.mrazik

on by se zmenil...jako Jose prece

promin...posledni dobou jsi tu chapajici jen ty...takze to mame my ostatni tezky

Reagovat
Busby babes

to jsem nidke netvrdil, ale kdyz tu pisu, ze je problem i v tom, co dela vedeni tak se vzdycky akorat priojde vysmat. No tak si o tom neco precti.

Reagovat
r.mrazik

mluvili jsme o tom milionkrat...chtel perisice,dostal v zime alexise...a v lete chtel stopera a toho uz nedostal...

vedeni mu slo prvni dva roky vylozene na ruku...

byt tam DoF,tak by tech hracu co mourek chtel,treba nedostal vic nez jen jednoho stopera...

ale jinak jo...chyba neni jen u mourka...ale on je zodpovedny za hru na hristi...

a cetl jsem toho mraky...to nemeni nic na tom,ze je porad prdel,delat si z toho prdel

Reagovat
Busby babes

jak rikam, porad nechapes podstatu. Tobe to nevadi, rpotoze jde o Mourinha tak mas radost, ze mu nevyhoveli no. Me to prijde jako dementni pristup, ale co uz.

A Conte se na podobnych vecech rozhadal v Chelsea a vlastne i v Juve. Takze jo, privest dalsiho tvrdohlaveho trenera, kterej do toho kompromisu nepujde mi prijde jako blbej napad.

Reagovat
r.mrazik

ty nechapes,jak ja to beru...to je pak tezky,takovy dementni pristup,ale co uz

mne to zily netrha,protoze vedeni maximalne podporuje kazdeho manazera,co prijde...

ono prekvapive kazdy manazer je stejne jiny a kazdy si chce vzit svoje hrace...jen je pak urcita hranice,kdy ta uplna podpora dojde,pokud se nevidi posun

kazdy novy manazer chce svoje hrace...kazdy hraje jinak,kazdy ma určité jiné priority ve hre a v hracich..DoF neni zadna samospasa...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Nic smysluplnyho bych od tebe necekal

Reagovat
smazaný uživatel

Nesúď druhých podľa seba

Reagovat
bbbauch

Ty ses tak otravna postavicka bud pis k veci a podle pravdy, nebo jdi lovit kocky na seznamku, Miki

Reagovat
smazaný uživatel

ďakujem, od teba, čo má zvrátený rebríček hodnôt, to znie ako mimoriadna pochvala. A ďakujem za tip.

Reagovat
bbbauch

Jezismarja, bud mluv konkretne nebo se nediv, ze z tebe mam akorat prdel. Tyhle vykriky do tmy jsou solidni zoufalstvi. Ahoj a treba zas nekdy u plodny diskuse, jako vzdy s tebou

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mám z teba tiež prdel, vôbec ma netrápi čo si človek ako ty o mne myslí ahoj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Reagovat
iamek

Radši Conteho, než ZZ. A Marotta by dělal co? Staral o sportovní úsek a Edo finanční úsek ? To nezní špatně.

Reagovat
Busby babes

no asi to tak mysli. ale kdo vi no. Zas ze by sam Marotta sel ze CEO na DoF... To se mi nejak nezda.

Reagovat
Busby babes

btw. Conte a Marotta se na konci dost rozhadali uz v Juve, ne?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele