Premier League - souhrn 4. kola

03.10.2020, 15:26, aktualizováno 04.10.2020, 22:14
Komentáře a souhrny
Aston Villa doma zaskočila Liverpool, kterému nadělila potupných sedm gólů a po třech kolech zůstává stoprocentní, naopak Reds poprvé ztratili. Vysokou porážku zaznamenal také Manchester United, jenž od Tottenhamu dostal "šestku". Ztratil také Manchester City, jenž remizoval na půdě nováčka Leedsu. Do čela se po výhře nad Brightonem posunul Everton, zvítězily rovněž Chelsea, Arsenal nebo Wolves. Leicester City na vlastním hřišti podlehl West Hamu, v jehož dresu debutoval Vladimír Coufal...

Aston Villa - Liverpool FC 7:2

04.10.2020 20:15

Góly: 4. Ollie Watkins, 22. Ollie Watkins, 35. John McGinn, 39. Ollie Watkins, 55. Ross Barkley, 66. Jack Grealish, 75. Jack Grealish - 33. Mohamed Salah, 60. Mohamed Salah

Tak tohle vážně nikdo nečekal. Že v duelu mezi Villans a Liverpoolem padne hodně branek, to by klidně možné bylo. Ale že Aston Villa nasází matně hrajícímu Liverpoolu dokonce sedm kousků a favorita naprosto zesměšní, to určitě nečekali ani její nejoptimističtější fandové.

Ono se moc často nestává ani to, že by Liverpool vůbec prohrál, alespoň v posledních pár letech. Takže když družina Jürgena Kloppa prohraje s domácí Aston Villou, je to na pováženou. Když od domácích ale dostane sedm gólů, to už může fanouškům Reds připadat jako pravá liverpoolská apokalypsa. V neděli večer ji měl na starosti primárně Ollie Watkins, který se do sítě favorita prosadil třikrát. Gólově ho doplnili ještě John McGinn, Ross Barkley a Jack Grealish. Dvě rány Mohameda Salaha Liverpool rozhodně nespasily a na bolesti z porážky nic nezměnily.

Šok se začal rodit hned od začátku, protože domácím stačilo na první branku odehrát jen čtyři minuty. Brankář Adrián chyboval v rozehrávce a záložník Jack Grealish našel v šestnáctce úplně volného Ollieho Watkinse, k němuž se nikdo z liverpoolské obrany nehlásil. Takže pro něj nebyl problém propálit brankáře Adriána. Ten si rozhodně představoval lepší start.

Liverpool zcela nepochopitelně dělal jednu chybu za druhou a v obraně to hodně vázlo. Další šanci v osmé minutě Villans v druhý gól neproměnili, protože Ross Barkley, ač znovu trestuhodně osamocen na penaltě, pálil z voleje jen těsně vedle tyče. Liverpool sice držel míč na svých kopačkách, jenže ty se nedostávaly ani poblíž brány střežené Emilianem Martínezem. A když už se k ní dostaly, jako třeba v případě Firmina, byl zkušený brankář již připraven.

Po dvaceti minutách tak mohl domácí celek v klidu navyšovat už na 2:0. Opět se o postaral dnes nezastavitelný Ollie Watkins, který si naběhl do vápna, v něm udělal školáka z Gómeze a krásnou ranou na zadní tyč zvýšil.

Liverpool se ale ještě nevzdal. Svoji sílu předvedl ve 33. minutě, kdy podnikl další rychlý kontr. Keïta sice ještě míč do sítě nedostal, ale přihlížejícímu Mohamedu Salahovi už se to povedlo. Jenže reakce domácích byla bleskurychlá. Rohový kop odvrátila obrana Reds jen k Johnovi McGinnovi, který se s tím nepáral a z dvaceti metrů poslal míč s velkým přispěním Van Dijkovy teče mimo dosah brankáře Adriána.

A hrůzostrašná desetiminutovka Liverpoolu pokračovala. Manažer Klopp se asi nestačil divit, když viděl, jak jeho obrana znovu katastrofálně propadla. Po přetaženém centru se k míči dostal Trézéguet, jenž svým pasem před bránou našel volného Ollieho Watkinse, který už se hlavou do opuštěné části brány nemýlil! Psala se 40. minuta a Watkins už měl hattrick.

I když Liverpool svého soka výrazně přehrával v držení míče, místy se dotýkal až hranice 75%, nebylo mu to k ničemu. Jen deset minut po změně stran domácí Villans znovu udeřili. Dnes vynikající Jack Grealish posunul u vápna míč na Rosse Barkleyho, který si míč přehodil na silnější nohu a překonal Adriána. I na tuhle trefu Liverpool bryskně reagoval. Přesně v 60. minutě posunul Roberto Firmino míč na Mohameda Salaha, který se v plném běhu zastavuje jen těžko - 5:2.

Noční můra Reds ale pokračovala. A byla to i smůla. Po šesti minutách totiž Watkins posunul míč na Jacka Grealishe, který vypálil. Jeho rána by asi do sítě nezapadla, ale s výraznou pomocí tečujícího Fabinha už ano. Další sprint Watkinse sice Adrián skvěle zneškodnil, ale stejně dostal ještě jeden gól. Patnáct minut před koncem završil epickou jízdu Villans opět Jack Grealish, jenž si skvěle pohlídal ofsajdovou linii, utíkal z úhlu na Adriána a nemohl to trefit lépe. Tím skončila naprostá demolice obrany úřadujícího mistra.

Více informací k zápasu

Manchester United - Tottenham Hotspur 1:6

04.10.2020 17:30

Góly: 2. Bruno Fernandes (pen.) - 4. Tanguy Ndombélé, 7. Heung-min Son, 30. Harry Kane, 37. Heung-min Son, 51. Serge Aurier, 79. Harry Kane (pen.)

Pořádnou ostudu si ve svém třetím ligovém vystoupení uřízl Manchester United. Na domácí půdě schytal od Tottenhamu šestigólový debakl a i podruhé v sezoně vyšel bodově naprázdno. Manažer hostů José Mourinho si tak mohl mnout ruce, jelikož se mu dokonale vyvedl návrat do míst, v nichž ještě dva roky nazpět působil.

Do vedení šli přitom jako první domácí, jenže "Kohouti" bleskově otočili skóre. Utkání poté výrazně ovlivnila červená karta pro útočníka Red Devils Anthonyho Martiala. I tak Manchester United ostudně bránil a dovolil Tottenhamu navyšovat náskok. Dvěma góly se pod vysoké vítězství londýnského celku podepsali útočníci Heung-min Son a Harry Kane.

Na post stopera se vedle Maguirea postavil v dresu United Bailly, jenž tak nahradil Lindelöfa. Jinak zůstala jedenáctka "Rudých ďáblů" beze změn. To na straně Spurs došlo k vícero rošádám. Kraje obrany obsadili Aurier s Reguilónem, na Dohertyho a Daviese tentokrát zbyla jen lavička náhradníků. V záloze nastoupili vedle Højbjerga Sissoko s Ndombélém a útočnou řadu vyplnil s Kanem a Sonem Lamela. Od úvodní minuty tedy na Old Trafford nehráli Winks, Lo Celso a Lucas.

Zpočátku se zápas vyvíjel ve prospěch Manchesteru. Již v úvodní minutě dostali domácí výhodu pokutového kopu, z něhož vedení Red Devils zajistil Fernandes. Za dvě minuty už se však postup United začal bortit. Maguire totiž nebyl schopen zažehnat nebezpečí před vlastní bránou, zmatků v obraně protivníka pak využil hostující Ndombélé, jenž zblízka nekompromisně napálil míč do sítě - 1:1.

Zběsilý úvod pokračoval dalším gólem v sedmé minutě. Kane v obležení protihráčů vyslal do úniku Sona, jenž přehodil domácího brankáře De Geu a otočil skóre ve prospěch Tottenhamu. Další komplikace pro Manchester přišla ve 28. minutě, kdy Martial zasáhl Lamelu do obličeje a od rozhodčího Taylora viděl nekompromisně ihned červenou kartu. Početní výhodu zužitkovali "Kohouti" hned dvě minuty po odchodu Martiala ze hřiště. Bailly špatně rozehrál, míče se pak zmocnil Son, který se neukvapil a předložil přihrávku Kaneovi, jenže zakončoval do odkryté poloviny De Geovy svatyně.

Krasojízda Spurs pokračovala. Do tříbrankového trháku je ve 37. minutě poslal Son, který si naběhl na přízemní pas od Auriera z pravé strany a lehkou tečí překonal De Geu, jemuž balon proletěl mezi nohama. Potupného bůra dostal Manchester šest minut po změně stran. Již uvolnění hráči Tottenhamu se předvedli pohlednou akcí na jeden dotek, díky čemuž dostal Aurier na pravé straně dostatek prostoru. Zadák z Pobřeží slonoviny pak bezpečně zakončil křižnou střelou po zemi ke vzdálenější tyči.

V 72. minutě mohl šestou branku Tottenhamu přidat Kane, jenže De Gea se tentokrát vytasil s dobrým zákrokem. Nakonec se však Kaneovi podařilo uštědřit Red Devils kanára. V 78. minutě totiž Pogba povalil ve vlastní šestnáctce Daviese a z následnou penaltu poslal střelec anglické reprezentace k tyči. De Gea sice skočil správným směrem, avšak na přesnou střelu Kanea byl krátký.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Sheffield United 2:1

04.10.2020 15:00

Góly: 61. Bukayo Saka, 64. Nicolas Pépé - 83. David McGoldrick

Arsenal si po prohře s Liverpoolem spravil chuť a doma udolal Sheffield United. Žádná hitparáda to ale od "Kanonýrů" nebyla. Domácí na hřišti dlouho hledali recept na obranu soupeře a až dva slepené góly po hodině hry zajistili červeno-bílým náskok. Hosté v závěru ještě toužili po vyrovnání, nakonec však nadále zůstávají bez bodů.

Do základní jedenáctky Gunners se vrátil obránce Gabriel. Šanci dostali také středopolař Ceballos, křídelník Saka a útočník Nketiah. Na lavici náhradníků tentokrát putovali Holding, Xhaka, Maitland-Niles a Lacazette. V sestavě Sheffieldu se na úkor Ampadua objevil stoper Egan.

Domácí sice od úvodních minut drželi míč častěji na kopečkách, jenže gólman Blades Ramsdale zůstával bez práce. Jen ojediněle si připsal zákrok, jako tomu bylo například ve 28. minutě po slabé hlavičce Nketiaha. Prvních čtyřicet pět minut se rozhodně nezapsalo zlatým písmem do dějin Premier League. Dobývání londýnského celku nepřineslo žádný efekt.

Po změně stran trvalo dalších patnáct minut, než došlo k zaznamenáníhodné situaci, když však přišla, hned byla gólová. Arsenal rozjel po hodině hry pohlednou kombinaci, na jejímž konci hlavičkoval do okrytého koutu brány Saka. Náskok Gunners pak téměř ihned navýšili střídající Pépé, který v 64. minutě potáhl merunu směrem k pokutovému území United, odkud přízemní střelou překonal Ramsdalea.

Až v 78. minutě Sheffield poprvé vystřelil na bránu, McBurnie ale domácího gólmana Lena pouze udržel v koncentraci. Za dalších pět minut se však Blades podařilo snížit. Arsenal po ubráněném rohovém kopu přišel o balon, Baldock jej následně přenechal McGoldrickovi, jehož technická střela levou nohou zaplula přesně k tyči mimo Lenův dosah. Gunners se tak v závěru ještě strachovali o svůj náskok, který nicméně udrželi až do konce.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Fulham FC 1:0

04.10.2020 15:00

Góly: 56. Pedro Neto

Wolves po dvou porážkách zase zabrali, když díky jedinému přesnému zásahu přemohli nováčka soutěže Fulham. Wolverhampton tak má na svém kontě šest bodů, naopak londýnský tým zůstává nadále na nule.

"Vlci" před týdnem podlehli West Hamu, na což manažer Espírito Santo zareagoval třemi změnami v sestavě. Místo Moutinha, Traorého a Vinagreho dostali šanci šanci Dendoncker, Kilman a Podence. Také u Cottagers se proměnilo obsazení na třech postech. Odoie s Hectorem nahradili v obraně Robinson s Le Marchandem, Aina pak v záloze zastoupil Teteho.

První zákrok si v šesté minutě připsal domácí gólman Patrício, jehož nepříliš důrazně otestoval Robinson. Na další šanci se čekalo do 27. minuty, kdy brankáře soupeře Aréolu prověřil Neto, následně si strážce svatyně "Chalupářů" poradil i s dorážkou od Semeda. To bylo z prvního poločasu pohříchu všechno, mnoho zajímavých situací obě mužstva nenabídla.

Tři minuty po změně stran se k zajímavému zakončení dostal hostující Mitrović, jenž ale po přihrávce od Ainy pálil daleko od prostoru tří tyčí. Wolves odpověděli šancí z 55. minuty, kdy Jiménez po centru trefil zblízka Aréolu. Za minutu už se ale "Vlci" radovali. Dendoncker se ještě přes obránce Cottagers neprosadil, k balonu se ovšem dostal Neto, jenž se přízemní střelou trefil k tyči mimo Aréolův dosah.

Domácí hráli po přestávce mnohem lépe než v úvodní pětačtyřicetiminutovce. V 65. minutě pálil Semedo, tentokrát ale nepřesně. Osm minut nato však málem přišlo vyrovnání. Lookman uvolnil Mitroviće, ten ještě vyhledal Kamaru, jenže útočník Fulhamu vyslal z dobré pozice nedůraznou střelu, kterou bez potíží lapil Patrício. Více příležitosti už si hosté nevypracovali, tři body tak zůstaly na stadionu Molineux.

Více informací k zápasu

Leicester City - West Ham United 0:3

04.10.2020 13:00

Góly: 14. Michail Antonio, 34. Pablo Fornals, 83. Jarrod Bowen

Vladimíru Coufalovi se premiéra v anglické nejvyšší soutěži vyvedla na jedničku. Český obránce dostal po svém příchodu do West Hamu okamžitě šanci v základní sestavě, při níž se radoval z cenné výhry nad Leicesterem. Zatímco Hammers zvítězili podruhé v ročníku, Lišky vůbec poprvé ztratily body.

Již po čtrnácti minutách šli Kladiváři nečekaně do vedení. Cresswell poslal do pokutového území Leicesteru parádní centr, který našel hlavu Antonia, jenž hlavičkou překonal gólmana Foxes Schmeichela. Domácí marně hledali recept, jak zaskočit pozorně bránícího soupeře. Naopak po půlhodině hry zahrozil hostující Bowen, jehož střelu zablokoval Söyümcü pouze na rohový kop.

Ve 34. minutě už ale Lišky podruhé kapitulovaly. Cresswellův obranný odkop k překvapení všech poslal do úniku Fornalse, jenž uhrájil míč před obránci a nakonec překonal Schmeichela střelou na bližší tyč. Leicester byl nadále jalový. Jeho kombinace k ničemu nevedla a není divu, že po první půli výrazně ztrácel.

Pár okamžiků po změně stran se domácí dost kuriozně dostali do první větší příležitosti. Fabiański nepovedeným odkopem přihrál Barnesovi na volej, ale záložník Foxes netrefil balon vůbec ideálně. V 50. minutě už ale zase zahrozil West Ham. Coufal nacentroval na Antoina, který však ke své smůle mířil přesně doprostřed brány, kde stál Schmeichel. Za dalších sedm minut rozběhl Coufal znovu Antonia, ten z pravé strany předložil Fornalsovi, jehož dost možná další gólové zakončení zablokoval Evans.

V 60. minutě se aktivní Antonio dostal do dalšího zakončení, s kterým ovšem tentokrát neměl Schmeichel mnoho starostí. Dvanáct minut poté se na útočný výlet vydal Rice a po snadném přechodu do vápna Lišek trefil břevno. V 83. minutě už ale Schmeichel potřetí kapituloval. Fornals vysunul Bowena, který si tváří v tvář dánskému brankáři zkušeně poradil. Zmar Leicesteru podtrhl v závěru Vardy, jenž únik na Fabiańskiho zakončil nepřesným obloučkem. V nastavení pak Barnes po ťukesu s Iheanachem a Vardym přece jen rozvlnil síť, jenže gól kvůli ofsajdu Vardyho neplatill.

Více informací k zápasu

Southampton FC - West Bromwich Albion 2:0

04.10.2020 13:00

Góly: 41. Moussa Djenepo, 69. Oriol Romeu

Po nečekané remíze s Chelsea se nováček Premier League West Bromwich Albion zase vrátil na zem. V southamptonu předvedli Baggies mrzutý výkon a domácím body víceméně darovali. Saints sice zprvu zahazovali šanci, dvou gólů se ale nakonec dočkali a po druhé výhře v sezoně vystoupali do středu tabulky.

Zatímco základní jedenáctka Southamptonu zůstala po vítězství nad Burnley beze změn, na straně hostů došlo k jedné výměně. Na úkor Furlonga dostal šanci záložník Edwards a manažer West Bromu Bilić tak přeskupil formaci na čtyři obránce.

Světci mohli jít do vedení už ve čtvrté minutě. Bertrand se na levé straně objevil zcela sám, avšak jen vyprášil rukavice gólmanovi Baggies Johnstonovi. Za dalších dvanáct minut se Johnstone opět blýskl, když nejprve vyrazil balon poté, co do jeho protipohybu byla sražena přihrávka směřující na Ingse, a následně při nepřehledné situaci vložil nohu do dorážky Adamse a zachránil WBA od pohromy.

Ve 27. minutě si Ings naskočil na pas ze standardní situace, ovšem jeho výbornou hlavičku vytěsnil ještě lepším zákrokem Johnstone. Krátce poté ale strážce hostující svatyně chyboval a nabídl příležitost Adamsovi, jenž však netrefil bránu. Čtyři minuty před koncem první půle už ale šli Světci do vedení. Djenepo si při rychlém přechodu do útoku přehodil míč na levou nohu a skrytou střelou po zemi konečně překonal Johnstona.

Devět minut po přestávce konečně přispěchal také Albion se svojí příležitostí, jenže nebezpečný centr pouze proletěl kolem dvou hráčů Baggies, kteří tak promarnili šanci na vyrovnání. V 69. minutě navíc Southampton udeřil podruhé. Armstrong z levé strany nacentroval před bránu, kde se do míče ze vzduchu opřel Romeu, jenž akrobaticky přesně zakončil - 2:0. Zbytek zápasu se víceméně dohrával. Hosté zcela viditelně neměli na vyrovnání, domácí si pak v poklidu strážili náskok.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Burnley FC 3:1

03.10.2020 21:00

Góly: 14. Allan Saint-Maximin, 65. Callum Wilson, 77. Callum Wilson (pen.) - 61. Ashley Westwood

Burnley potvrdilo, že prožívá poměrně těžkopádný start do nového ročníku, a v Premier League nedokázalo jakkoli bodovat ani na třetí pokus. Nad jeho síly byl tentokráte Newcastle, který naopak urval své druhé vítězství, vůbec první před vlastními fanoušky, a upevnil si své pozice ve středu tabulky. První branka padla do přestávky, zbylé tři pak po změně stran.

Od roku 2014 se oba celky střetly v osmi případech a vzájemná bilance byla naprosto vyrovnaná. Čtyřikrát se urodila plichta, dvakrát se radoval z výhry Newcastle, dvakrát naopak Burnley. Tentokráte přetavili lepší statistiky ve svůj prospěch domácí, kteří se hned v 14. minutě ujali vedení. Své sólo přes třetinu hřiště zakončil povedeně Saint-Maximin.

Hosté nepůsobili směrem dopředu nijak vábným dojmem, mohli přitom děkovat protihráči Wilsonovi, že po půlhodině hry nenasměroval svou hlavičku mezi tři tyče, které hájil brankář Pope. Výraznějším způsobem se The Clarets osmělili ve druhé půli. V 52. minutě se snažil Wood překonat domácího gólmana Darlowa, ten si ale stačil poradit.

Nicméně v 61. minutě svěřenci kouče Seana Dyche přece zasadili gólový úder. Brownhill na pravé straně přistrčil míč spoluhráči Bardsleymu, jeho centr v šestnáctce propadl až k volnému Westwoodovi, ten nad ničím moc nepřemýšlel a ihned z voleje vypálil. Jeho pokus prolétl davem hráčů přímo ke vzdálenější tyčce, kam se Darlow marně natahoval.

Mužstvo trenéra Steva Bruce se však záhy propracovalo znovu k jednobrankovému náskoku, na nějž už jeho soupeř zareagovat nedokázal. V 65. minutě unikl napravo Saint-Maximin, přihrál na zadní tyčku Wilsonovi, jenž následně pohotově skóroval. A v 77. minutě Wilson hravě proměnil pokutový kop, nařízený za nedovolený zákrok Popa proti Fraserovi, čímž skóre utkání uzavřel.

Více informací k zápasu

Leeds United - Manchester City 1:1

03.10.2020 18:30

Góly: 59. Rodrigo - 17. Raheem Sterling

Leeds United v rámci čtvrtého kola Premier League remizoval na domácím stadionu s Manchesterem City 1:1. Hosty poslal v prvním poločasu do vedení Raheem Sterling, za domácí po necelé hodině hry srovnal Rodrigo.

Kevin De Bruyne si ve čtvrté minutě všiml špatného postavení brankáře Mesliera při bránění přímého kopu. Belgický záložník kopal zleva a trefil bližší tyč. Ideálně to neudělali ani dva hráči ve zdi, kteří se příliš brzy rozestoupili.

Ve 14. minutě zahrozili domácí. Costa napravo nechal odcentrovat Aylinga, který skvěle našel Alioskiho. Walker do souboje s ním vůbec nešel a ve finále měl kliku, že zakončení hlavou letělo mimo tři tyče.

Po sedmnácti minutách hry se favorit radoval z první branky. Začalo to dvojnásobně zkaženou rozehrávkou Leedsu. Jako první chyboval Meslier a pak také Cooper. Balonu se zmocnil Raheem Sterling a přízemní střelou trefil přesně do pravého dolního rohu.

Domácí mohli vyrovnat v nastaveném čase. Nenápadná rozehrávka ze středu hřiště letěla na Mendyho, který zpackal zpracování. Míč ideálně posunul pro Aylinga, který šel zprava na Edersona, ale ten ho rukou vychytal.

Další příležitost měl Leeds v 58. minutě, když Dias odhlavičkoval míč jenom na Costu. Domácí se dostali do přečíslení a po malých krocích postupující Rodrigo trefil z úhlu horní tyč.

O minutu později už však domácí měli důvod k radosti. Kalvin Phillips zrealizoval rohový kop z pravé strany. Ederson vyboxoval míč jen do těla Mendyho, od kterého se odrazil na malé vápno a tam Rodrigovi stačilo zvládnout rutinní dorážku.

Další velká šance pro domácí tým přišla v 69. minutě. Rodrigo měl po centru z pravé strany komfortní pozici na hlavičku, kterou Ederson s vypětím všech sil vyškrábl na břevno.

Čtyři minuty před koncem se zničehonic Dallasovi povedlo vyslat Patricka Bamforda do samostatného úniku, jenže ten v souboji jeden na jednoho proti vyběhnutému Edersonovi neuspěl. Pro domácí by to byla velká sláva, kdyby tento útočník rozhodl.

Leeds je po čtyřech zápasech pátý se sedmi body, Manchester City se čtyřmi body jedenáctý.

Více informací k zápasu

Everton FC - Brighton & Hove Albion 4:2

03.10.2020 16:00

Góly: 16. Dominic Calvert-Lewin, 45+2. Yerry Mina, 52. James Rodríguez, 70. James Rodríguez - 41. Neal Maupay, 90+2. Yves Bissouma

Fotbalisté Evertonu porazili v rámci čtvrtého kola Premier League na domácí půdě Brighton 4:2. Skóre otevřel Dominic Calvert-Lewin, za hosty pak srovnal Neal Maupay. Domácí znovu do vedení poslal v nastavení první půle Yerry Mina, ve druhém poločase přidal další dvě branky James Rodríguez. Debakl v poslední minutě zmírnil Yves Bissouma.

Domácí hned z první vážnější akce v 17. minutě udeřili. Dominic Calvert-Lewin si dokázal najít cestu na centr z levé strany a hlavou uklidil míč do sítě. Anglický útočník se nachází ve skvělé formě.

Ve dvaatřicáté minutě Sigurdsson před vápnem podržel míč a uvolnil Jamese Rodrígueze, který střelou z první poslal míč vysoko nad branku.

O devět minut později bylo srovnáno. Po centru Lampteyho se dostal k zakončení Trossard, který nevystřelil vůbec dobře a čekalo se, že Pickford jeho střelu ukryje do rukavic. Brankář Evertonu si vybral slabší chvilku, míč vyrazil pouze na Neala Maupaye a ten dorazil míč do branky.

Kolumbijská spolupráce ve druhé nastavené minutě prvního poločasu zafungovala a Evertonu se šlo do šatny rozhodně veseleji. James Rodríguez poslal na malé vápno pěkný centr přímo na hlavu Yerryho Miny, který bez sebemenších potíží uklidil míč do sítě.

Domácí chtěli své vedení hned po přestávce navýšit. Rychlý protiútok a solidní přečíslení Everton nevyužil. Doucouré našel na pravé straně Jamese, který si navedl míč do středu a vypálil. Jeho ránu jeden z beků zablokoval.

V 52. minutě už však přišla chvilka kolumbijského fotbalisty. Iwobi dostal míč do běhu, dostal se do vápna a přihrávkou pod sebe oslovil Jamese Rodrígueze, který již věděl, jakým způsobem pošle míč do branky.

Další nejisté počínání Pickforda nastalo v 68. minutě. Domácí gólman centr z pravé strany vyboxoval pouze před sebe, kde byl znovu Maupay. Tentokrát mu však zakončení překazil Davies.

Jenomže přišel rychlý protiútok a o osudu zápasu bylo definitivně rozhodnuto. Doucouré našel ve vápně na pravé straně Jamese Rodrígueze a ten znovu zakončil s velkým přehledem.

Hostům se podařilo v posledních minutách potrestat pasivitu Evertonu. Ze střední vzdálenosti se do míče opřel Yves Bissouma a zamířil ze svého pohledu k levé tyčce.

Everton je po čtyřech kolech stoprocentní a vyhoupl se na první příčku nekompletní tabulky. Brighton má tři body a je čtrnáctý.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Crystal Palace 4:0

03.10.2020 13:30

Góly: 50. Ben Chilwell, 66. Kurt Zouma, 78. Jorginho (pen.), 82. Jorginho (pen.)

Chelsea po výborném druhém poločase nakonec přehrála Crystal Palace jednoznačně 4:0 a Frank Lampard si tak před reprezentační přestávkou může oddechnout. Jednoznačné vítězství se přitom nerodilo vůbec lehce, první poločas nabídl vskutku nezáživnou, pomalou podívanou, přičemž domácí z letargie vysvobodila až velká hrubka stopera Sakha.

První poločas přitom nemohl bavit vůbec nikoho. Hrál se pomalý, extrémně nezáživný fotbal, kdy Chelsea jen marně dobývala hlubokou defenzivu svého soupeře, zatímco Crystal Palace vyvinul jen minimální snahu jakkoliv ohrozit branku domácího celku. K vidění byla řada nepřesností a zpětných přihrávek, naopak zajímavé situace se hledaly jen velmi složitě. Za zmínku jistě stojí únik Havertze, který před vápnem předal míč další nové posile, Wernerovi, který však nepříliš razantním pokusem nenadělal starosti hostujícímu brankáři. Nebezpečně pálil ještě Jorginho, branku však minul a po jednom hezkém pasu z hloubky pole se zase v nadějné pozici objevil Abraham, byl však vytlačen do ostrého úhlu a jeho pokus brankář Guaita s přehledem kryl.

Druhé dějství přece jenom nabídlo atraktivnější podívanou, domácí fotbalisté hned od prvních minut zvýšili své úsilí a branku Crystal Palace ohrožovali s větší frekvencí. Rozhodující moment zápasu přišel v 50. minutě. Kombinace Azpilicuety s Hudsonem-Odoiem skončila nepřesnou přihrávkou druhého jmenovaného a míč pomalu mířil do zámezí. Z nepochopitelného důvodu se ovšem stoper Sakho rozhodl zasáhnout do hry a zvolit razantní odkop - ten mu ovšem pranic nevyšel, kulatý nesmysl se dostal ke kapitánovi Chelsea Azpilicuetovi, který jej s pořádnou porcí štěstí protlačil k volnému Chilwellovi, který číhal na zadní tyči a následně razantně propálil vše, co mu stálo v cestě. Navýšit náskok domácích mohl po rohovém kopu střelce prvního branky Kurt Zouma, v nadějné pozici však mířil mimo.

Tato dvojice si však spolupráci po hodině hry zopakovala - tentokráte již francouzský stoper dokázal nadýchaný centr usměrnit na branku, a protože na míč Guaita nedosáhl, mohli se fotbalisté Chelsea radovat z druhé branky. V tu chvíli bylo prakticky rozhodnuto o osudu klání - třetí branku mohl patnáct minut před koncem přidat Abraham, po centru Hudsona-Odoie však hlavou mířil těsně vedle levé tyče.

U dvou branek však nezůstalo, jelikož byl v poslední desetiminutovce v pokutovém území podražen Tammy Abraham a pokutový kop s přehledem proměnil tradiční exekutor Jorginho. Nutno ale podotknout, že se jednalo o vskutku minimální kontakt a nikdo by se nemohl divit, kdyby byl po konzultaci s videorozhodčím pokutový kop nakonec odvolán. Osm minut před koncem pak Chelsea přidala ještě čtvrtou branku - smolař utkání Sakho si ve vápně špatně zpracoval míč, následně podrazil záložníka Havertze a Chelsea kopala druhou penaltu. K té se po hádce s útočníkem Abrahamem postavil znovu Jorginho a pohodlně upravil na konečných 4:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Everton FC440012:512
2.Aston Villa330011:29
3.Leicester City430112:79
4.Arsenal FC43018:59
5.Liverpool FC430111:119
6.Tottenham Hotspur421112:57
7.Chelsea FC421110:67
8.Leeds United42119:87
9.Newcastle United42116:57
10.West Ham United42028:46
11.Southampton FC42025:66
12.Crystal Palace42025:76
13.Wolverhampton Wanderers42024:76
14.Manchester City31116:74
15.Brighton & Hove Albion41038:103
16.Manchester United31025:113
17.West Bromwich Albion40135:131
18.Burnley FC30033:80
19.Sheffield United40041:60
20.Fulham FC40043:110

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1120)

Přidat komentář
Taiger

1. pro zrzky

Reagovat
TopinB

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
TopinB
Reagovat
kvasha16

co to je ty vole

Reagovat
TopinB

Hot Crazy Matrix, a ze zkušenosti řeknu, že některé věci fakt platí

Reagovat
kvasha16

takze to nebude stratenych 7 minutk ed si to pozriem? lebo som cekol tak pol minuty a bol som zmateny

Reagovat
TopinB

Hele, za mě to sedí jak prdel na hrnec, vysvětluje to, jak šílená může ženská být když je X hezká

Reagovat
kvasha16

OK, budem ti verit a obetujem tomu tych par minut

Reagovat
TopinB

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
John Obi Mikel

Tohle jsme potřebovali na uklidnění a i když to nebylo do zavřené obrany opět úplně super, tak se nám povedlo využít chyby soupeře a standardky a zaslouženě jsme vyhráli. Důležité tři bodíky.

Reagovat
Walter_Sobchak

Vyzera to že tuto sezonu by mohla byt obrana velmi solidna, a ked sa daju dokopy Pulisic a Ziyech tak to dost pomôže utoku v prienikoch 1 na 1 a kreativite, presne toto nam chyba najviac. Snad už po repre pauze to uvidime.

Reagovat
josepe

jak si zatím vedou posily?

Reagovat
John Obi Mikel

Ještě je brzo na hodnocení.

Nejvíc toho nahráli Havertz a Werner, některé jejich momenty hodně dobré, jiné nic moc.

Reagovat
Svatej

Dle vyjádření budu v menšině, ale za me je kokot Jorginho. Abraham jeden faul udelal a pochopitelně se Jorginho k prvni pecce postaví, ale na tu druhou mu to měl nechat. Útočník potřebuje skórování k budovani sebeduvery, o nic neslo v tom zapase a navic me ty narozeniny, nic by se tim nezhoršilo.

Jinak zapas nakonec dost solidni, Chilwell konečně ukázal to, na co jsem se od nej těšil, fakt prima výkon. Zouma nikoho do sestavy pouštět asi nebude, sice v tim nevidim tu fyzickou dominanci jak před lety, kdy by zvalcoval uplne kohokoliv, ale furt je na tom výborně a takhle fyzicky vyjebat se Sakhem taky není úplně snadný..

Reagovat
Svatej

A jeste jedna vec - ani jednu penaltu bych nepisknul, obe jsou presne tim, co na fotbale ve vápně nesnasim. Z maly casti to faul je, ale je to záměrnej pád bez snahy ohrozit soupeře, nelibi se mi to a nechci to podporovat.

Reagovat
Talker

Tak ta druhá byla jasná - tam Sakho přišlápl Havertze, který by mohl jít za něj sám na bránu a měl by z toho tutovku. Ta první je to, co na fotbale nemám rád - Tammy si to poslal od brány, ucítil kontakt a spadl, to by podle mého penalta být neměla - ač podle pravidel je.

Reagovat
Svatej

Podle me by teda Kai na brnau nesel, ten druhej obrance by tam byl driv, ten mic si dal Havertz daleko...

Souhlas

Reagovat
Talker

Tak spíš jde o to, že to je jasný faul. Asi si to předkopl moc, ale ta byla jednoznačná.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
vitasrp

Ta druhá je úplně jasná, kolíky na nárt prostě bolej a je to úplně jasnej faul v jakýkoliv situaci, ta první nebyla.

Reagovat
Svatej

A posledni

Lidi jsou tim predcasnym hodnocením fakt uplne posedlí, hlavne aby byli mezi prvníma, kdo něco odvážnýho prohlásí.. Hodnotit přestupy po 5 zápasech je fakt nesmyslná kravina.. na konci sezony to bude alespon trochu davat smysl, driv je to o ničem..

Reagovat
Mimalu

To jsem si taky říkal že pustit mu to mohl no. Ale zas tam můžou být další faktory, on i ten Jorginho neprožívá nejlepší období a navíc naposledy neproměnil a pro psychiku do dalších penalt to může být tak lepší. Navíc je otázka jestli nemá ve smlouvě nějaký bonus za góly, potom už to není jenom takové kamarádské přenechaní, ale taky možná finanční ztráta

Reagovat
Svatej

Pochybuju že zrovna Jorginho s jeho stylem neco takovyho ve smlouvě má.. Hlavne Jorginho uz tu první dal, proto se mi to nelíbí..

Reagovat
ajouki

Souhlasím s tebou. Byla to penalta na 4:0, ne rozhodující moment zápasu. Takovou penaltu mají chodit kopat hráči, kteří potřebujou branku ze všech nejvíc. Jorginho kopl na 3:0, kopl ji spolehlivě a bude kopat důležitou penaltu. Při té druhé už nebylo co dokazovat a byli na hřišti vhodnější hráči. Příště na hřišti Jorginho nebude a půjde ji kopat buď Werner nebo Abraham. Byla to ideální příležitost si to vyzkoušet.

Reagovat
John Obi Mikel

Naprostá pravda. Ale Tammy se tam taky nemusel chovat, tak jak se tam choval.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmysl

Reagovat
John Obi Mikel

Za mě jsou kokoti oba, když se neumí dohodnout jako dospělí lidé. Ve Slavii Kolář přijde za Musou a ten mu to v klidu nechá.

Reagovat
mesyas

nemůžeš porovnávat "lídr" jako kolář a musu, kdyby za abrahamem přišle čech a chtěl kopat penaltu tak by tammy ani nepípl a přenechal mu ji.

Reagovat
Talker

Jinak osobně beru tu pencli tak, že je určený Jorginho - a pokud neřekne on jinak, tak ji kope - pokud se cítí sebejistě a chce ji kopnout, tak ji prostě kope. Jediný důvod, proč by ji kopat neměl je podle mého, že ji chce dát někomu - tj Tammy se měl zeptat a dohodnout se - ale rozhodnutí je podle mého na Jorginhovi, což naznačil zcela jasně i zákrok kapitána, který to dal Jorginhovi zpátky.

Pokud by ji Jorginho přenechal, tak by to od něj bylo hezké gesto, ale za kokota podle mého není. Spíš Tammy se měl v klidu zeptat a neeskalovat situaci tím, že si bude stavět míč automaticky.

Reagovat
Emqick

Reagovat
ajouki

Za stavu 3:0 by se sebejistě cítil i Kepa, to není žádné měřítko. Od Jorginha týmovost = 0. Azpilicueta to řešil ze svého pohledu dobře, ten neměl jak jinak. Konečně zakročil. Podobně se měl zachovat i loni u střídání Kepy.

Jorginho měl ale podle mě Abrahama podpořit. Problém bych viděl, kdyby se Abraham cpal k první penaltě. To moc dobře věděl, jaká je hierarchie, a nedělal si žádný nárok. Podle mě bude v Chelsea Abraham určen jako dvojka, proto dává smysl, že tu druhou penaltu chtěl za rozhodnutého stavu kopat on.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Front hell

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Mám pocit, že Abraham kopal jen jednou penaltu a nedal navíc

Reagovat
smazaný uživatel

Dvojka je určitě Werner, když už.

Reagovat
ajouki

Ani jeden jsme nebyli v šatně, tak nevíme. Já schválně píšu disclaimer, že se jedná o můj názor, ty ze mě děláš blbce jak kdyby jsi to na 100 % věděl.

Můj názor vychází z faktu, že Werner podle mě bude chtít dát nejdřív ligovou branku ze hry než půjde na penaltu. Leda by nikdo vhodnější na hřišti nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedělám z tebe blbce, ale Werner byl penalty taker v Leipzigu + Abraham kopal tak jednu penaltu.

Reagovat
ajouki

Ani jedna z těchto informací nám nedává definitivní odpověď. Abraham kopal za Chelsea jednu penaltu, Werner touto logikou nekopal žádnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Tak to je jiná !!! Ještě, že tohle v roce 2012 neřekli Ashleymu C proti bayernu, kde byl na hřišti třeba i takovej Torres.

Reagovat
smazaný uživatel

tvl.

Reagovat
Svatej

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Souhlas, ze by bylo dobry, kdyby si Tammy trochu nahnal sebevedomi a za tehle situace mu ti Jorginho klidne mohl pustit. Ale na druhou stranu, po te anarchii loni je mozna dobre dat najevo, ze ty pravidla se budou vzdy dodrzovat. To by priste mohl chtit penaltu Werner, Mount nebo Giroud. Lepsi to takhle na rovinu vyjasnit, nez abychom se tam zase pretahovali o mic v dulezitem zapase jako loni.

Reagovat
Greny

Ale zase kdyby jí Tammy nedal tak dostane ceres proč na ní šel a sebevědomí by šlo ještě níže za mě je to dobré a v pořádku že kopal Jorginho

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec. Jorginho je určený na penalty a nemá se mu do toho co Tammy srát.

Reagovat
Svatej

To je omezenej názor bez přihlédnutí k okolnostem, takže k tomu není potřeba cokoliv dalšího psát..

Reagovat
Talker

Za mě super zvládnutý zápas - sice trošku nuda, bez nějakého nápadu a geniálních akcí, ale šlo hlavně o to nepustit CP do brejků a odehrát to s čistým kontem - to se povedlo, nebezpečný brejk mělo CP snad jen jeden. Čekalo se na chyby CP a po poločase přišly a dali jsme si pár golů.

Takticky zvládnuté dobře. Bohužel se nám nepodařilo dostat do hry a do nebezpečných pozic Tammyho a Wernera - záloha prakticky nic nevymyslela, žádná parádní přihrávka, nic překvapivého. Dneska tam měl tvořit Havertz a ač byl na míči hodně a vybojoval penaltu, tak za mě zas zklamání - kromě jednoho potažení míče v prvním poločase tam neměl nic, co by člověka nadchlo.

Potřebujeme tam zoufale nějakou kreativitu a zatím to vypadá, že ji je schopný poskytnout jen Mount, tak snad se dá do pořádku brzo Ziyech, aby mu v tom pomohl.

Reagovat
Walter_Sobchak

Kupit Parteya a na taketo zapasy mohla byt zaloha kludne Partey - Havertz - Mount.

Reagovat
icemike

Havertz I v prvním poločase skvělé rozděloval balóny, ale všichni se okamžitě otočili a nahráli dozadu. On je nemůže tahat za ručičku, kam mají nahrát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já to nechápu, vždyť Havertz byl výborný. Nechápu, co tě na takovém výkonu může zklamat.

Reagovat
kvasha16

vyborny je mozno prehranne, ale to uz je asi slovickarenie

Reagovat
fenixLFC

zatial skoro hodnotit posily ale vidno kto bol kupeny preto, lebo potrebovali na ten post nahradu a koho priviedli pretoze bola ta moznost. laveho beka a brankara potrebovali, tam nech by prisiel ktokolvek tak horsi nez ti tragedi perd nimi nebudu. ale v ofenzive vidno ze havertza ani wernera nepotrebovali. teraz ked ich priviedli tak namiesto toho aby vyriesili len tie problemy ktore mali, tak musia riesit nove- idealna pozicia pre wernera v time a co obecne s havertzom, najma ked na jeho post maju celkovo overeneho mounta. kvoli roznym cachrom so zostavou a hladaniu idelaneho rozostavenia aj s tymito drahymi posilami pride chelsea o dost bodov. pricom sa tomu mohli v pohode vyhnut a nic by sa nestalo...

Reagovat
Walter_Sobchak

Tak to sa dalo čakať, plus tie zranenia klučovych hráčov na začiatku. Ale s titulom tuto sezonu nikto ani nepočítal a top4 by sme uhrat mali takže mi vôbec nevadi 1 obetovana sezona na zapracovanie hráčov ako Werner a Havertz ktorí tu môžu odohrat aj 5+ dalších sezon na vrchole.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bluefan

Suhlasim s tebou v tom, ze najvacsi prinos bude mat vyriesenie postov, ktore nas minulu sezonu najviac stali body, cize GK, LB a CB, skoda ze sme ich nemali k dispozicii aj proti vam.

Avsak pretlak v ofenzive mi nevadi... Najhorsia na tom je mozna strata ofenzivnych talentov do buducnosti kvoli nedostatocnemu vytazeniu, ale tato sezona bude nahustena, pridu zranenia a potrebujeme tam siroky kader.

Naviac, minulu sezonu sa casto stavalo, ze sme na ihrisku mali zufaly nedostatok hracov schopnych dat gol. Ked nastupila zostava napr Kepa - Azpi, Zouma, Christensen, Emerson - Jorginho, Kante, Kovacic - Mount, Tammy, Willian, tak tam hrozil gol od minima hracov, max od tej trojky v predu a aj to sa castejsie triafal len Tammy, Mount max tak zo zaciatku sezony a Willian je v 30 zapasoch sezony golovo neskodny.

Cize pre nas je velkym plusom to, ze je tam naviac Werner, Havertz, coskoro aj rozohrany Pulisic a Ziyech. Vsetko su to hraci so super strelou a zakoncenim... To proste v zapasoch, kde tlacis do plnych (a v PL ich je fakt vela) fakt potrebujes.. Aby bol ten golovy prinos rozlozeny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hitZor

Reagovat
icka

Reagovat
Talker

Tak je jasné, že čistokrevné upgrady na pozice, kde jsme byli vyloženě v prdeli budou cítit nejvíc.

Co se týče ofenzivy, tak podle mého je Havertz navíc - teď už je těch hráčů do té ofenzivy hodně a bude muset dost z nich sedět. Přitom zatím ty výkony dobré nejsou, ač věřím, že se do toho časem dostane a dostane se alespoň na úroveň Mounta.

U Wernera (a Tammyho) je problém, že oni potřebují servis od těch hráčů - oni potřebují, aby je v tom vápnu hledali a tu defenzivní hradbu překonávali přihrávkami. Bohužel tam na tom hřišti ale nebyl kromě Jorginha nikdo, kdo by byl schopný dát přesnou přihrávku dopředu.

Reagovat
Walter_Sobchak

Havertz je potrebny lebo Mount celu sezonu neodohra + môžu hrat aj spolu. A nechat si ujst takyto generačný talent ked bola jedinečna šanca ho kupit by bola škoda. To už skorej Werner sa celkom hladá a ako čistokrvny utočník mi pride lepší Tammy.

Reagovat
Walter_Sobchak

A od kreativity tam bude Ziyech a od prienikov 1 na 1 Pulisic, toto presne nam zatial chyba. Ked takato kompletna zostava odohrá aspon 5-10 zapasov tak potom by som až robil nejake zavery ako hrame.

Reagovat
Talker

Já jsem na ten generační talent zvědavý, fakt jsem ho v něm neviděl - mně se nelíbí ten jeho styl hry v záloze, tam mi přijde jednoznačně lepší Mount. Dneska třeba bylo třeba, aby na sebe někdo vzal zodpovědnost a poslal tam nějaký zajímavý míč a Havertz byl na míči hodně, ale kromě toho brejku tam prakticky nic zajímavého neudělal.

Ale snad máte pravdu a bude z něj parádní hráč.

Reagovat
Godwinson

Tak on je podle mě hráč hodně do koncovky, tam by se měl profilovat. Ta ofenzíva vypadá fantasticky a věřím, že se podaří je sladit, sehrát a najít každému ideální pozici, protože projebat kohokoliv z nich by byla debruynovina.

Reagovat
Talker

Proto jsem ten přestup moc nechápal - čísla (goly) měl v Německu super, ale my úplně nepotřebujeme zakončovatele do vápna - na zakončování ve vápně a dávání golů máme Tammyho/Girouda, Wernera, Pulišiče.

Pokud už měl přijít někdo, tak naopak ten, kdo tam bude posílat přihrávky a pro ty hráče ty šance tvořit. A pokud chceme mít na hřišti Mounta, Havertze, Wernera, Pulišiče a ideálně Tammyho, tak zůstává jedno místo v záloze volné (pokud chceš hrát na 4 obránce ).

Reagovat
Godwinson

Já s tebou souhlasím, působí tak trochu navíc. Na druhou stranu se mluvilo, že jsou nějaké problémy s Abrahamem atd., ono to může být všelijak. Hlavně bych chtěl vidět, že se to staví na Wernerovi, Havertzovi a Mountovi a nejebe se s nima někam jen, aby byli v sestavě. Jako Lampardovi to nezávidím, na druhou stranu dostal fantastické hráče a úžasný kádr, ale na tu druhou ..... no jestli bude koučovat Chelsea ještě příští Vánoce, tak je to megaborec

Reagovat
Gazdo

Ja si stale myslim ze vam chybaju kridla do ofenzivy. V podstate mate len Puliho a Odoia a obaja su mlady a obaja casto zraneni. Lepit kridla Wernerom, Havertzom a Ziyechom sa da z kratkodobeho hladiska ale dlhodobo tam budu ti hraci utopeni. Havertz si myslim ze bol uz vazne naviac

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste ujetí na kritizování Havertze? Ty vole vždyť s ním na hřišti ta hra vypadá tak stokrát líp. Si to srovnej se zápasem se Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

Treba ich všetkých, dnes má koronu Thiago a Mane, zajtra ju môže mať Mount alebo Pulisic. Široký káder bude tento rok rozhodujuci

Reagovat
hitZor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vrana17

Dnes sme byli celý zápas lepší(Chelsea) než soupeř. Kdy naposled s to stalo v PL?

Reagovat
smazaný uživatel

no minimalne loni na MU kdyz chelsea prohrala 4-0, tak byla o dost lepsi tym

Reagovat
mickey mouse

Abraham docela fracek

Reagovat
C-M@ster

Co udělal?

Reagovat
mickey mouse

Jorginho ho nenechal kopat penaltu, tak ho musel Azpilicueta uklidňovat

Reagovat
C-M@ster

Jako jo, ale za stavu 3:0 ho to klidně mohl nechat kopnout.

Reagovat
Svatej

Reagovat
icka

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Byl, je a bude. Ale třeba z toho vyroste

Reagovat
icka

Reagovat
blade115

Havertz se tu zpochybňuje, ale přitom má v podstatě 3+2 v 5 zápasech. Ale o tom je asi celá jeho kariéra, podle všeho. Mdlé výkony, ale super statistiky.

Reagovat
Petrinho17

Presne tak. On nikdy nepodával žiadne super výkony. Ale jednoducho tie štatistiky má dobré

Reagovat
technecium

Jako Cristiano

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Talker

Tak když to řekneš takhle, tak vypadá skvěle. Když řekneš, že dal 3 goly týmu, který málem sestoupil z Champu, vypracoval penaltu na 0:4 a k tomu měl jednu důležitou asistenci, tak to zní zas jinak - přitom je oboje pravda.

Reagovat
blade115

Já ho ani neobhajuju, ani nehaním. Vůbec ho nechci hodnotit, však tu je teprv pár týdnů... Ale tipoval bych, že takhle to s ním bude i dál. Pak bude záležet na tom, jestli nějaké z těch bodů budou i ve velkých zápasech, nebo jestli bude přidávat jen demoliční góly.

Reagovat
Talker

Mě bude stačit, když bude dávat goly ve standartních zápasech PL/CL a bude nám dělat body. Nebo bude mít impact na hru v těch zápasech - protože dneska jsem od něj viděl jeden dobře potáhnutý break, kdy to zkurvil tuším Tammy, jak se snažil prodloužit na Wernera(?), přihrávka na střelu Kantemu do relativně slušné pozice a to bylo všechno.

Nepřišel mi, že by nám pomáhal prolomit ten blok za stavu 0:0 - ale jak říkám, snad se to zlepší. Aby někdo vystřelil nebo naběhl do vápna v 80. minutě a zvýšil vedení, to jsme si mohli nechat Barkleyho...

Reagovat
fenixLFC

z tych 5 kanadskych bodov ma hattrick proti 21. timu championship a asistenciu za to ze spadol....

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
bluefan

trosku ta poupravim, jednu z tych asistencii ma tiez proti Barnsley (aj ked neviem preco nie je na livesporte zapisana) na gol Barkleyho a jednu zase Hudson odoiovi minule kolo

Asistencie sa za vybojovanie pencle nedavaju... to len vo fantasy PL

Reagovat
masina_LFC

Je neskutočné aký rozdiel spraví kvalitný tréner. Carlo Everton

Reagovat
nani92

James

Reagovat
Taiger

Houssem #Aouar has just come out of a meeting with Lyon. #Aouar has just announced to the staff that he remains at #OL! Despite the offers from Arsenal and the concrete interests of Juventus and #PSG, the player decided to play the season with #OL.

Seru na to, chudák Auba

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Golasso

Jestli fakt nikoho nedotáhnou, tak ten včerejší IG post se Santim bude hodně velkej meme celou sezonu

Reagovat
Talker

Spekuluje se, že vám střelíme Jorginha...

Reagovat
Golasso

Kdyby vyšel jeden z dvojice Partey a Aouar + Jorginho, tak bych to asi nějak vydejchal, ale jestli přijde jenom Jorginho, tak mě vomejou

Reagovat
cejen13

Eště to dopadne tak, že přijde Jorginho a Partey půjde do Chelsea

Reagovat
Golasso

To bych asi pro následující sezonu razantně přehodnotil svoje životní priority

Reagovat
J0EL

banda neschopakov.

Reagovat
Walter_Sobchak

to by bol sen

Reagovat
Talker

Jako je to jedna z možností, no.

Reagovat
Zaschrona

Že půjdeme do derby bez ztráty bodu, to je jedna velká paráda. A co je asi nejdůležitější zjištění dneška: skvěle hrají i hráči, od kterých se to tak moc nečekalo: Davies, Iwobi, Sigurdsson. Nebýt zranění, další velechyby Pickforda a zas trochu bídně odehraného závěru utkání, kdy už to působilo dost unaveně, neměl bych tomu co vytknout.

Jo a James dneska měl prsty ve všech 4 gólech. Jen škoda, že na Anglii nemá.

Reagovat
Taiger

Jak to vypadá s Richem? Bude to vážnější?

Reagovat
Zaschrona

Těžko říct, odešel po svých, tak snad to nebude tak hrozný.

Reagovat
Taiger

Jakože jsem čuměl, že Alex si to celkem dával a dost slušně ho zastoupil

Reagovat
Zaschrona

Já si pořád stojím za tím, že je v něm skvělý hráč, jen to z něj dostat. Což se snad i začíná dít.

Reagovat
Talker

Tak zas nejsi jediný, kdo říkal, že se mu bude dařit...

Reagovat
Zaschrona

Ano.

Reagovat
smazaný uživatel

James je nejlepší hráč v historii PL.

Reagovat
Taiger

*Werner

Reagovat
Vsadim gule

*Coufal

Reagovat
Zaschrona

The last time Everton won their opening four league games, they won the league.

Pískej konec, dejte nám to.

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Euphael

Reagovat
Elliasson

Reagovat
smazaný uživatel

A James titul v dalsi zemi...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
icka

Reagovat
PhilipS

Achjo. Do Arsenalu jsem chtěl Jamese a Součka. Teď se ukazuje, že by to byly skvělý volby. Teď už si je nemůžem dovolit

Reagovat
SunFells

Boha krista, Souček je sympaťák, ale už se vzbuďte.

Reagovat
PhilipS

Tvle jak dlouho bude ještě trvat než průměrnej uživatel EF pochopí, že Souček je world class. Je to tu dost často boj.

Reagovat
fenixLFC

world class sorry, je v pohode ale world class to urcite nie je

Reagovat
PhilipS

Okej. Řekni mi jednoho hráče, kterej ti ve středu pole neprohraje hlavu, pokryje obrovskou plochu hřiště, výbornej defenzivně a zároveň hodně nebezpečnej v útoku, se skvělým výběrem místa ve vápně. Dej mi aspoň jednoho hráče, kterej tohle ze Součkový pozice zahraje.

Reagovat
PhilipS

Nic? Podle dat nikdo takovej není. Souček je naprosto unikátní hráč, kterej by byl skvělou součástkou v nejlepších týmech světa.

Reagovat
oddy

Tak třeba Goretzka, Milinkovič-Savič, Partey...

Reagovat
smazaný uživatel

Fede Valverde, Marcos Llorente, van de Beek..

Reagovat
PhilipS

Goretzka asi nejblíž. Podobnej akční radius, nebezpečnej pro soupeřovu bránu ale zas není tak dobrej ve vzduchu jak souček. Partey je jinej. Nehraje tak na velký ploše a není tak ofenzivní. Už ale to, že Součka zmiňujem v týhle společnosti ho dělá world class

Reagovat
oddy

Ne nedělá. Ty jsi chtěl hráče co zahrají Součkovu pozici na základě pár herních vlastností, tak jsem ti tu dal příklady, ale určitě by se našli další. A hlavně tihle hráči jsou jinde co se týče nahrávek, kontroly míče, techniky. Tohle Součkovi chybí do top hráče, a proto není hráčem pro velkoklub. Teď se mu daří i proto, že je ve WHU, protože Moyes měl tehdy v Evertonu podobného Fellainiho, takže ví, jak ho využít. Ale vzpomeň si, jak dopadlo Fellainiho angažmá u United. Nebyl to sice provar, ale hráč základu či opora se z něj nestala a obávám se, že Souček by dopadl obdobně.

Reagovat
PhilipS

Hele rozhrávka byla jeho slabina ale to už neplatí. Koukni na něho ve West Hamu. Poslední zápasy rozehrával naprosto perfektně.

Reagovat
Kily8

Preboha, z jeho prácou s loptou, s jeho futbalovosťou nemôže hrať vo veľkoklube! Tam nestačí iba búrať.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oddy

A hlavně zkrátka není nijak unikátní hráč, jak tu z něj děláš. Možná je wordclass co se výdrže a hlavičkových soubojů týče, ale to je málo.

Reagovat
PhilipS

Je. Čísla to mluví jasně. Asi to všichni pochopí až bude hrát za klub velikosti Bayernu. Do tý doby to tu budu muset vysvětlovat no.

Reagovat
oddy

https://prnt.sc/usjx2d

Máš pravdu, čísla hovoří jasně.

Reagovat
PhilipS

Dej tam aerial duels, naběhaný km, interceptions a když vemeš v potaz, že hraje za West Ham tak zjistíš, že hraje tu nejvyšší ligu.

Reagovat
oddy

Ty jsi fakt komik. Sám ti píšu, že v tomto bude patřit zřejmě patřit mezi top, ale že to nestačí, protože v ostatních částech hry je mnohem horší a ty mi napíšeš o statistiky, kde vyniká. Tak fajn tady je máš. Naběhané km jsem tam nenašel.

https://prnt.sc/usk6q1

A použitím tvé logiky, když vezmu v potaz, že hraje za WHU, takže šancí na interceptions má více než ostatní mi to vychází že to není žádná slává ani tady. A znovu se budu opakovat, že umět hlavičkovat a běhat na top klub nestačí.

Tady jen pro ukázku

https://prnt.sc/uska76

Tady pro ukázku, že na Bayern nestačí ani jeho top vlastnosti a s Fellou má v podstatě stejné statistiky

Reagovat
oddy

A na to že se furt oháníš číslama jsi tu zatím žádné na podložení svých tvrzení nedal. Ale nedivím se, oni žádné nejsou.

Reagovat
PhilipS

Jeden z mých zdrojů je tenhle týpek https://twitter.com/SedrickDobi. Dělá datovou analýzu pro Slavii a jeho firma začíná patřit do světový špičky v interpretaci fotbalových dat. Data ve fotbale mě hrozně baví. Kdybych nedělal, to co dělám. Vedl bych fotbalovej klub postavenej na datech.

Reagovat
oddy

Zrovna tenhle borec v podcastu říkal, že to díky stylu hry není hráč pro top kluby v Anglii

Reagovat
PhilipS

Já vím. Ale taky třeba říkal, že Mourinhovi by se hodil

Reagovat
Miguel19

Což už taky není trenér pro top klub..

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
dantetomas

Hele Tome, nech toho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

>Soucek je world class, vyjmenujte mi treba jen jednoho hrace, kterej toho na hristi zvladne tolik co on

>okej tady jich mas z fleku treba 6

>no vidite, je world class uz jen kvuli tomu, ze ho zminujete v tyhle spolecnosti!

Ty ses komik.

Reagovat
PhilipS

Ani jeden z nich neumí to co Souček. To je slušný vytržení z kontextu gratuluju

Reagovat
smazaný uživatel

a co umi Soucek?

Reagovat
smazaný uživatel

Je vysokej, vybornej v defenzive, zaroven nebezpecnej v utoku a pokryje velky prostor na hristi. To jsou veci, ktery ti ledajaky box-to-box zaloznik prece nezvladne! Tohle umi jen Soucek a nikdo jinej.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

ne tak ja ho mam rad, fandim mu, ale zaujimalo by ma, ci toto neni len trolling nahodou a my ho tu krmime vsetci

Reagovat
Kily8

Znie to ako trolling, ale ten človek asi fakt verí, že Souček je futbalista pre veľkoklub. On je niektorých defenzívnych veciach skvelý, ale je to súbojové ohreblo. Tu vymenúvame svetových hráčov, ale zoberme Kucku, ktorý je v súbojoch veľmi silný a v ofenzíve neporovnateľne futbalovejší, vhodný do kombinácie.

Reagovat
icka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

+fabinho a vsetko su to hraci o triedu az dve lepsi

Reagovat
PhilipS

Srovnávat Součka s Fabinhem to je velkej zmar. Úplně jiný hráči. Si pamatuju jak se mi tu všichni smáli, když jsem tu psal, že by Slavia neměla pouštět Součka pod dvacet miliónů. Prostě se musím smířit s tím, že jeho kvality nejsou na první pohled zřejmý no. To nevadí.

Reagovat
fenixLFC

ked ho tu ty mozes davat na uroven milinkovica parteyho a podobne a pvoedat o nom ze je world class tak velkym zmarom uz nie je nic

Reagovat
Talker

Záložník, který má 70% přesnost přihrávek není world class - to je klíčová část té hry, zvlášť u záložníka.

Je fajn, že je super ve vzduchu a hromadu toho naběhá, ale když 1/3 svých míčů pošle do prdele/soupeři na kopačky, tak je to pro ten tým průser, pokud chce dominovat hře - a ty velké kluby na míči chtějí být.

Co se týče toho být nebezpečný v ofenzivě - jako je fajn, že dal pár golů, ale zas má 0.5 chances created na zápas, což je hodně špatné na jeho roli.

Reagovat
Kily8

To je pravda, zrovnávať Součka s Fabinhom, je ako zrovnávať dvojdňový hotdog, s čerstvým hovadzím steakom. Kto je hotdog, je zbytočné tu písať všetci vieme....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

vam musi je*at, chalani.

Reagovat
ajouki

Kámo, líbí se mi, že jsi ochotný tu jít do diskuze s nepopulárním názorem a snažíš se jej obhájit. Respekt. World class je přeháňka, ale určitě má Souček parametry, které jsou špičkové. Momentálně klidně top 3 střední záložník v Premier League (ne DM, ne AM, ale jako celoplošný CM).

Vůbec neřeš, že ti někdo předhazuje čísla bez kontextu. Řešit, že má 0.5 chances created na zápas a vůbec nevzít v potaz jeho taktické úkoly. Hm. To by dotyční raději, aby on tvořil hru a na centry nabíhal Fornals nebo Bowen? Vždyť nejlepším možným využitím pro WHU je, aby byl Souček co nejvíc v pokutovém území a zakončoval. Srát na kreativitu. Být ale jeho role častěji kolem vápna, tak má čísla lepší. Měl by třeba 1-2 šance na zápas, to už je na úrovni Mounta, Ceballose a jiných kreativních hráčů, kteří na tom mají postavenou hru. U Součka by to byl bonus k tomu, co nabízí.

Srovnávat ho s Fellainim je blbost. Velká Součkova přednost je taktická disciplína a chytrost. Ví, kdy má útočit, kdy bránit, kdy presovat. Fellaini byl vysoký, ale hloupý hráč. Samý loket a prakticky jen jeden pokyn na zápas, víc nezvládl. Souček má potenciál útočit na 10 branek za sezonu, což je od dob Lamparda nevídané neslýchané. Zvládl to jeden hráč – Delle Alli. Btw. jeho úspěšnost přihrávek byla v průměru pod 80 %. Takže asi nahovno hráč, když velká část jeho přihrávek jde soupeři.

Přitom Souček má za sebou kolik, 15 zápasů v Premier League? Rychlost jeho adaptace je skvělá a půjde výkony ještě nahoru. Havertz přišel za 80 milionů liber, má odehranou 1/4 minut co Souček a ligový impakt zatím zcela minimální.

Reagovat
Busby babes

top 3 CM v PL? ale no tak...

Reagovat
ajouki

Kdo je lepší? Jasně, borci z Liverpoolu, ale ti se strašně tězko ohodnocují individuálně. Pak Pogba a Tielemens. Jinak nevím. Z Chelsea, Arsenalu nebo Tottenhamu momentálně nikdo. Beru fakt aktuální výkony, takže například Kanté je už nějaký ten týden mimo.

Reagovat
Busby babes

KDB, Pogba, Kante, Teilemans, Henderson, Thiago, Kovacic, Allan, Barnes, Ndidi... jen tak namatkou.

Reagovat
ajouki

KDB spíš ofenzivní, Kanté mimo, Thiago zatím nic neukázal, Allan DM, Kovaˇič ani hovno, Barnes krajní hráč, Ndidi půl roku mimo. Takže max top 5

Reagovat
Busby babes

lol. ok.

Reagovat
Busby babes

btw timhle vymezenim podminek pak muzes uz rovnou napsat, ze je Soucek nejlepsi Tomas v PL. vyjde to nastejno. Soucek je fajn, hraje dobre, pro WHU je skvelej, ale ke spicce PL nepatri. Treba jednou bude, kdo vi.

Reagovat
ajouki

Však nevím, proč se z celého přispěvku upínáš zrovna k tomuto. Ještě když tam je ta závorka pro upřesnění.

Reagovat
Busby babes

protoze jsi napsal, ze je soucek top 3 stredni zaloznik v PL. To proste neni pravda a je uplne jedno, jak to vymezis. Na nic jinyho jsem nereagoval.

Reagovat
ajouki

Hele, mám teď víc času se nad tím zamyslet, a stojím si za tím i v tomto velkém výběru hráčů. Práce CM se skládá z 5 základních složek.

1) defenzíva (bránění v bloku, souboje, odvracení centrovaných míčů a přechodová fáze)

2) rozehrávka v postupném útoku (rychlé posouvání míče, hledání spoluhráčů mezi líniemi)

3) tvoření šancí (přihrávky z hloubi pole, kolem pokutového území)

4) presink soupeře

5) gólovost (střelba, doplňování pokutového území, standardní situace)

Souček je top 5 ve třech těchto kategorií. Defenzivně je lepší Kanté (ale jen o chlup, protože neposkytuje žádnou výšku), Henderson, Allan a Ndidi. Gólový je KDB a Barnes, ale ten je fakt křídlo. Nemá žádnou defenzivní složku, takže ho nelze počítat mezi střední záložníky. Pogba hraje hlouběji a tolik branek už nedává. Tielemans spíš branky z dálky, kterých tolik nedáš.

V presinku a pokrytém hřišti opět patří mezi top 5. On, Henderson, Allan a Kanté.

Zbývají poslední dvě katerogie, ve kterých jednoznačně zaostává. Nicméně i tak je lepší než Kanté, Kovačič, Allan nebo Ndidi.

Už jenom že je lepší než záložnící Arsenalu nebo Tottenhamu, tak to z něj dělá nadprůměr ligy. A pokud je ve spoustech aspektů mezi špičkou a své slabé stránky nemá o nic horší než všichni defenzivní hráči z toho výběru, tak musí být sakra vysoko.

Fakt nemůžu za to, že někteří jeho silné stránky bagatelizují a vyzdvihují něco, co on dělat nemusí. Dneska nejvíc vybojovaných míčů ze všech hráčů na hřišti. Mimo stopery nejvíc odklizených dlouhých míčů. Nejvíc vyhraných hlavičkových soubojů. Nejvíc střel mimo ofenzivní hráče.

Zápas jsem neviděl, ale už podle zapojení to musel být kvalitní výkon. Že nemá žádnou zapamatovatelnou přihrávku, podle které by ho ocenili ostatní, to mi vůbec nevadí.

Navíc kolik měl slabých zápasů? Tohle je jeho standard, málokdy podá horší výkon. Tohle je taky skill a WHU i díky němu podává stabilní výkony bez větších výpadků. S ním v sestavě dostali jednou 3 a víc branek. Bez něj loni za polovinu soutěže 6x. Někteří hráči, co jsi vypsal, tak podají kvalitní výkon a za týden jsou na ručník. Souček jede každý zápas 8/10.

Reagovat
Busby babes

ok, tak jinak: Soucek by ted nehral zaklad v zadnem klubu top 6. Takze to mas 18 lepsich zalozniku (za predpokladu, ze tymy hraji na 3 clenne zalohy). Plus muzes pridat Everton, Wolves a Leicester.

Reagovat
ajouki

Není pravda. To, že ho nekoupí, neznamená, že by tam nemohl hrát kdyby jej trenér měl v kádru.

Z dnešních sestav je lepší než Sissoko, v 90 minutovém zápase je lepší než Ndombelé a Matiče/McTominaye by svými vyrovnanými výkony dokázal vytlačit ze sestavy. Wolves hrají podobného Dendonckera, kde Souček je lepší. Everton hraje podobného Doucoureho, což je také dost podceňovaný záložník. Chelsea ho také nekoupí, ale vedle Kantého by to pro ně byla dost možná nejlepší alternativa. Lepší než Kovačič nebo Jorginho. Možná lepší než Rice, kterého chtějí. Od dob dvojice Matič - Kanté konečně funkční pivot. Určitě lepší než pokusy jako Bakayoko nebo Drinkwater.

Vem si, kolik horších hráčů než Souček dostalo šanci v těchto klubech. Ten by si minimálně odehrál své.

Reagovat
Busby babes

ok. btw. ne, neni lepsi nez Jorginho, Kovacic nebo Matic.

Reagovat
ajouki

Je konzistentnější než Matič, to by dlouhodobě hrálo v jeho prospěch. Jorginho není v lize v ničem top 5, možná ani top 10. Kovačič ditto, ten jen ve vyvážení míče pod tlakem, z čehož ale nikdy nic pro Chelsea není.

Reagovat
fenixLFC

konzistentnejsi?? na zaklade coho? odohral v PL 17 zapasov vazne chces porovnavat konzistenciu ked jeden nema ani pol sezony a druhy hrava dlhe roky takze je jasne ze bude mat nejake vypadky??

Reagovat
ajouki

Jasně, je strašně důležité jak Matič hrával třeba v Chelsea. Vem si posledních jeho 17 ligových zápasů a odpověď budeš mít na bíledni.

Reagovat
fenixLFC

skor narazam na fakt ze pocas dlheho posobenia v lige sa ti nekonzistencia alebo urcite vynimky najdu skor nez pocas 17 zapasov. toto porovnanie proste nic nehovori, na to ma soucek prilis malu vzorku zapasov

Reagovat
ajouki

Ale mě fakt nezajímá, co bylo třeba před rokem. Matič v aktuální formě prostě není konzistentní a už ani nebude. Fyzicky má slabší pasáže nejen během série zápasů, ale i v jednotlivých zápasech. I kdyby měl třeba 2 roky zpátky fantastických několik měsíců, tak k čemu ti to je? Úplně k ničemu. Nepodstatná informace u hráče, co má nyní 32 let a ztratil fyzické parametry.

Reagovat
PhilipS

Tvle tak to rozhodně je.

Reagovat
cristiano.K.

než Matič je lepší kde kdo, i Souček.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Mne sa to strasne paci jak to upravuje len aby Soucek z toho vysiel najlepsie... tymto stylom z Lobotku spravim najlepsieho zaloznika Serie A

Reagovat
Mass

Nesmí přijít Parthey

Reagovat
oddy

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Gazdo

Reagovat
icka

Kovačič ani hovno? Aha tak tady muzeme diskuzi ukoncit.

Reagovat
ajouki

Vyjmenuj 3 věci, ve kterých patří Kovačič v lize mezi špičku.

Vyjmenuj 10 věcí, ve kterých je Kovačič podprůměrný až tragický.

Buď prosím ve své odpovědi upřímný. Klidně pak přehodnotím svůj názor, nemám s tím problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Ty pico, to su veci...Havertzov prestup sa tiahol neuveritelne dlho, dohraval s timom EL, v podstate nemal ziadnu pripravu a do Chelsea prisiel podpisat zmluvu, ked sa odpojil od repre timu. Ale vobec nebudeme brat v uvahu, ze Havertz ma asi tak trikrat väcsi konkurenciu a zatial hra dost aj preto, ze konkurenti su zraneni. Bez pripravy, aklimatizacie a bez toho, ze nemal moznost pocas korona pauzy poznat blizsie svoj tim. Naozaj si si nemohol vybrat viac dementne porovnanie dvoch hracov.

Reagovat
ajouki

Proč? Součkův přestup se táhnul úplně stejně. Odehrál pár zápasů, pak přišla korona a 3 měsíce karanténa. Přesto v těchto podmínkách okamžitý impakt.

Reagovat
stas87

A aku mal Soucek konkurenciu na svoj post? Asi nie rovnaku ako Havertz, ze? Lampard go zatial dava hrat, pretoze nema k dispozicii Ziyecha a Pulisica, hra asi aj kvoli tej cene a je fakt strasne prekvapive, ze nema vplyv na hru ako v Leverkusene..a kto chcel okrem WHU konkretne Soucka? Rusko a Turecko hned jeho agent odmietol, chvilku sa pisalo tusim o Fiorentine, inak ziadne ine timy o neho zaujem nemali. A bolo jasne, ze je nezmysel ho drzat dalsi polrok v CR, kedze Slavia z europy vypadla.

Reagovat
ajouki

To fakt argumentuješ tím, že nebýt zraněných, tak Havertz ani nehraje? Hele, co se vlastně snažíš dokázat?

Reagovat
stas87

Dostal by viac casu na to, aby si zvykol na tim, zivot v Anglicku. Ak od neho niekto cakal okamzite nejake top vykony, tak bol hlupak. Ja teda nechapem, k comu si vybral Soucka a Havertza a co si si tym chcel dokazat.

Reagovat
Rock

Hráč jako Havertz určitě nemůže čekat, že dostane půl roku na rozehrání. Ten prostě musí přijít a být fantastický od prvního zápasu ... hlupák si v tomhle případě maximálně ty

Reagovat
stas87

Tak určite..a práve ešte v tejto dobe.

Reagovat
Rock

V jaký době ?

Reagovat
oddy

Bez kontextu? Chances created tam máš v kontextu se 70% úspěšností přihrávek, takže nejen že má malou úspěšnost přihrávek, ale zároveň jimi ani nevytváří šance, ani nedává dlouhé přihrávky, jejichž úspěšnost je malá. K tomu nulové take-ons apod. Takže psát tu, že by najednou zvládl tvořit šance, kdyby dostal jinou úlohu, mi přijde jako blbost, protože jeho herní styl a statistiky tomu neodpovídají.

Ano má jiné taktické pokyny, proto jsem taky psal o Fellainim a Moyesovi a o tom, že jeho přednosti dokáže využít. O tom, že má některé vlastnosti top jsem taky psal, ale to jsou vlastnosti, které více využije mimo top kluby nebo v klubu, který by hrál tak jak potřebuje. To, jestli jeho výkonu půjdou nahoru je taky otázka. Už tu bylo spoustu hráčů, co vypadali skvěle a postupně zapadli, takže žádná jistota tohle taky není.

Reagovat
PhilipS

Kámo, v nový sezóně už má pass accuracy 80 procent. Což je ve West Hamu v pohodě. Jak jsem psal, tuhle část hry hodně zlepšil a pokud v tom bude pokračovat bude to naprostej beast. Chances created sledovat u Součka je blbost. On je hlavně zakončovatel. Pokud dokáže dát v PL deset a víc gólů, což vypadá, že je u něj reálný, tak to bude hráč k nezaplacení.

Reagovat
ajouki

Kontext je, že má třeba 5 dotyků, kdy může něco vytvořit. Při jiné taktice nebo jiném klubu by měl 3x tolik.

Reagovat
Busby babes

Fellaini byl vysoký, ale hloupý hráč. Samý loket a prakticky jen jeden pokyn na zápas, víc nezvládl. ok.

Reagovat
PhilipS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

já na součkovi kromě běhání moc nevidím,ale hned bych ho bral místo xhaky

Reagovat
smazaný uživatel

Not this shit again

Reagovat
Arnar Resmusonn

Everton paráda zatím jediné mínus vidím v klasické "italské" hře co jim Carlo ordinuje, když vedou. Na to se dá lehce doplatit v budoucnu s lepším soupeřem.

Každopádně se ukazuje, jak je všechny pozvedl a je super že další tým může hrát o poháry

Reagovat
Kixi Syhimour

Díky do Leedsu, Bielsa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Leeds

Reagovat
masina_LFC

Zábavný zápas... Leeds

Reagovat
Kixi Syhimour

Jak to vypadalo v druhé půli?

Reagovat
LokoLFC

Leeds lepší.

Reagovat
Kixi Syhimour

A mohli to i vyhrát?

Leč teda třeba říct, že v prvních 20 minutách jim mohlo City naložit a nazdar, šance měli až ke konci půle.

Reagovat
Freedo

No jasně. Pár minut před koncem šel Bamford sám na brankáře. Nutno ale říct, že to bylo nahoru dolů a nájezd nedal i Sterling. Vyhrát mohl kdokoliv.

Reagovat
Kixi Syhimour

díky

Reagovat
LokoLFC

Nebyl to nahodou offside? Podle me tam rozhodci signalizoval.

Reagovat
masina_LFC

bol

Reagovat
Coniglio

Určitě mohli. Bamford a Rodrigo měli obrovské šance. Jednu spálil taky Ayling ale od něho se dá těžko čekat že by vše proměňoval v gól. řekl bych ale že do takovéhle golovky se už nikdy nedostane. Na druhé straně proti Leedsu neodpiskali 2 penalty, které byly jasné ale jenom ze záznamu. City hodně filmovali a ta frustrace byla vidět. Není se co divit že jim rozhodčí nechtěl pískat. Lepší prostě byli jenom prvnich 25 minut

Reagovat
Kixi Syhimour

díky i vám dvěma

Reagovat
Bayern +

Dve penalty? Neblázni. Alebo chceš povedať, keď sa Sterling hodil o zem proti Cooperovi mala byť penalta?

Reagovat
LokoLFC

Mohli... a mohli i prohrat, za me City meli kopat penaltu za ruku...

Reagovat
Luc-Luc

Leeds mel vic tutovek, hezkej zapas, Guardiola by mel nakoupit honem rychle aspon jeste za 500 milionu, jinak nedaji ani top4

Reagovat
LyEX

Neda sa vyhrat ked jediny hrac, ktory sa skutocne snazi je KdB, Sterlingove zahodene sance a filmovaciek namiesto hrania, uz mam dost.

Reagovat
Freedo

Kevin dneska neměl svůj den, vůbec se mi nelíbil a to ho sleduju opravdu rád.

Reagovat
smazaný uživatel

cakal som prestrelku, ale ok aspon remiza

Reagovat
Mato178178

uf velmi pekny zapas, zaciatok som nevidel vraj boli city lepsi ale do 75 minuty leeds riadne dobry vykon. ked to porovnam s man utd tak je to ako noc a den sprintovali dobredu dozadu cely zapas blokovali strely krasne akcie atd chcel by som vidiel statistiky nabehanych km a tiez sa tu jeden cas risilo ze v zapase je cistej hry len okolo 60 min. tak tu to muselo byt aspon 80

Reagovat
Rothbard

Guardiola out?

Reagovat
Tolstobik

jen at si ho tam jeste nechaji....

Reagovat
Mato178178

strely na branu 2:14 pre city a na flashscore 7:2 pre leeds tak ako teda?

Reagovat
masina_LFC

grafika pár minut pred koncom ukázala strely city ako: 23 z toho 2 na bránu

Reagovat
nani92

Gratulujem Evertonu k titulu

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo bude Guardiolova příští destinace?

Reagovat
Mönchengladbach

PSG

Reagovat
bluefan

tam kde pojde Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Takže od Sancha cez Dembeleho az k nejakemu 18 rocnemu zasranovi z Uruguaja, pekne Edo

Reagovat
Sandstorm

Jakýmu?

Reagovat
smazaný uživatel

nejaky Facundo Pellestri.

Reagovat
Sandstorm

Wonderkid z FMka

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
oli9

Leeds

Reagovat
kiwwi

Simon Stone píše, že to je 1+1, čo ma trochu ukludnuje. Vraj 10m agentovi a 200k plat

Reagovat
smazaný uživatel

v pici ti agenti

Reagovat
Grahf

kam s tým cavanim? To bude sedieť na lavke?

Reagovat
Sandstorm

Asi na hrot.

Reagovat
EXoRcIsT

dpc ta pre kokotskeho Cavaniho agenta mame penezi ale na Sancha a Tellesa nesu par mega nech ide Woodward do psej rite

Reagovat
Sandstorm

Ten Telles nevim nevim. Nejsem o něm úplně přesvědčený o jeho kvalitách a adaptaci na PL...ale asi lepší než Shaw.

Reagovat
Swarley

To jako fakt Cavani?

Reagovat
smazaný uživatel

skusen backup k tym mladym v ofenzive, mne to nepride zle, ale on mal byt ako nejaky bonus, ked uz budu podpisane priority, ak skoncime iba s Cavanim, tak je to na grc tak ci tak

Reagovat
Swarley

Jako tak nějak, já netvrdím, že by měl být špatný, to vůbec... Ale tady nahanime úplně jiné hráče, mladší, na pozice které nás tlačí a výsledek je Cavani?

Reagovat
bbbauch

to je proste mindfuck, jsem na tech par dalsich dni zvedavej

Reagovat
Sandstorm

Prej back-up Back up je Ighalo, Lingard, Mata...Cavani s 200k bude určitě back-up.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude.

Reagovat
Sandstorm

Nebude.

Reagovat
EXoRcIsT

Cavani pojde najskor na hrot a Martial lave kridlo Rashford prave

Reagovat
icka

Tezko.

Reagovat
Sandstorm

To je super. Zkušenost k těm mlaďasům je potřeba. Snad naváže na úspěšné působení Ibry a Larssona.

Reagovat
Mato178178

Myslíš tie tri góly larssona?

Reagovat
Nikikrew

Pepek preinvestuje 200 mega na obranu ale brankára ma na úrovni Burnley

Reagovat
Mato178178

vsak chytal velmi dobre .. a burnley ma nahodou vyborneho brankara

Reagovat
Nikikrew

Vsak prave, Pope do City a Ederson do Burnley

Ide o to ze ten chlap robi absolutne minely co City stoji draho.

Reagovat
smazaný uživatel

vsak im dnes zachranil prdel, chytil aspon 3 tutovky

Reagovat
pingla

jakože nejlepšího golmana v lize?

Reagovat
Sandstorm

Pope>Leno

Reagovat
LokoLFC

Chtělo by to mix obou, třeba POLENO.

Reagovat
dantetomas

Toho maju v Chelsea, nie? Aj ked uz len na lavicke

Reagovat
Front hell

Reagovat
vitasrp

Někdy od ledna mi přijde, že Ederson dělá opravdu dost chyb, do tý doby to byl pro Pepka hodně, hodně dobrej brankář. Jasně, tu a tam něco podělal, tu a tam udělal penaltu, ale furt toho dost navíc chytil a kompenzoval to hrou nohama a rozehrávkou, kterou má skvělou a pro fotbal Guardioly je to důležitý.

Jinak dneska teda gól posral, ale zároveň další tři chytil, to byl od City fakt mizernej výkon.

Reagovat
Nikikrew

Ja chapem preco Pepek ho ma rad kvoli kopacej technike co je pre Pepka alfa omega ale on je je dost nestabilny brankar. Ma 4-5 velmi dobrych zapasov a potom pusti nejaku minelu ako napr. dnes (nevidel som zapas ale verim ze to kompenzoval).

Brankar musi byt istota a konzistentny a ak chce hrat City o titul co budu a o LM, mali by sa do buducna pozriet na trh

Reagovat
vodka

nepůsobí tak dominantně, ale je to pořád dobrý golman, kiksů fakt přibylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dan Gubić

Boj o top strikera Cavaniho vyhral United. Liverpool nebol schopný platovo konkurovať svojmu úhlavnému rivalovi. Záver prestupového okna má United tradične silný, naopak Klopp už nie je schopný pritiahnuť žiadne zvučné meno.

Reagovat
Setwo

Liverpool sa o neho nikdy nezaujímal

Reagovat
smazaný uživatel

nereaguj na toho blba

Reagovat
Slavia10

No to Liverpool a Klopp fakt prokaučovali, že nepřivedli zhoršujícího se Cavaniho, s obřím platem a nulovou perspektivou. Hold Liverpool nejsou United no,z United si všichni agenti hráčů dělají dobrý den. Já bych chtěl být agent, vím že by mi stačil jeden obchod s hloupými lidmi z United a měl bych peníze dokonce života.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
oddy

Reagovat
Busby babes

what?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
celeb

konecne pekny trolling

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, jestli pustí Torreiru, aniž by přišel jeden z dvojice Partey/Aouar, tak ať jde vedení do prdele. Jako hrát o top 4 a mít na výběr Xhaku, Ceballose, Elnenyho a Willocka

Reagovat
Sandstorm

Torreira už je v Madridu.

Reagovat
Whitemedia

Klid, přijde Jorginho.

Reagovat
smazaný uživatel

Jorginho k nám a Partey nakonec k vám, vůbec by mě to nepřekvapilo

Reagovat
smazaný uživatel

hrat o top 4 Arsenal

Reagovat
r.mrazik

Jsem na toho Cavaniho zvědav..vždy mi přišel jako hrozný palič

Reagovat
bbbauch

To nejsi sam ale vzdycky jsem na tohle tvrzeni dostal odpoved, ze sice pali, ale je to dost tim, ze se proste dostava do velkyho poctu sanci.. tak se asi budeme moct presvedcit, kde je pravda, jestli navaze na vykony z psg

Reagovat
bbbauch

Kazdopadne v posledni sezone toho moc neodehral, nevim jestli nebyl zranenej, ale spis Tuchel sazi na Icardiho. Z tohohle pohledu je ten risk jeste vetsi. Vidim to spis na pruser no, snad se mylim

Reagovat
r.mrazik

Tak jestli to má být na rok, tak není co ztratit...stejně nikoho jiného nekoupíme přímo do útoku...

Ale souhlas...bílý se jinak dávají za PSG a jinak u nás...

Jsem na něj docela zvědav

Reagovat
smazaný uživatel

Snad bude něco jako Zlatan, když hrál u nás.

Reagovat
r.mrazik

jo,to by bylo super

Reagovat
smazaný uživatel

Jen zase na druhou kolej odpadne Ighalo, ale ten neni takovy bombardak tak snad Cavanimu to tam bude padat.

Reagovat
r.mrazik

hm,ale tak ighalo za dva mesice pomaze zpatky do ciny ne?

Reagovat
Busby babes

tak on jak rekl, ze nepodepise, tak prakticky prestal hrat. A nedopadl prestup do Atletica nebo k nam v lednu.

Reagovat
Tolstobik

To jako fakt prijde 33 letej Cavani?...

Reagovat
Witcher

Už sem zmínil že sem vždycky fandil Evertonu?Letos jedem na titul

Reagovat
smazaný uživatel

6. miesto max

Reagovat
smazaný uživatel

Takže vždycky od včerejška.

Reagovat
icemike

Modrý pool, modrý Manchester, modrý Londýn

Reagovat
smazaný uživatel

Velký špatný. Garlick out!

Reagovat
John Obi Mikel

Citizens Taky dobrá forma na začátku soutěže.

Reagovat
Svatej

Mm cavani done dela, United

Reagovat
Radin

Dobře Leeds, zatím sympatický a největší oživení

Reagovat
Bayern +

mimoriadne sympatický tím

Reagovat
Vsadim gule

Co ten everton blbne?

Reagovat
Mastný Chobot

Zabudol som na fantu a nechal som Wilsona aj St. Maximina na lavicke

Reagovat
Nikikrew

nastavit notifikaciu v appke a mat zapnute data samozrejme :D

Reagovat
Kinky7

Musim rict ze Mendy je cim dal horsi- po prichodu Akeho se to mnohem zlepsilo. Ederson minela se smulou ale chycene 3 fiky to preziju. Mahrez cim dal horsi a Sterling na hrotu fakt ne. bylo to strasne videt ze hraci city nemeli (v te tlacici fazi) nikoho na hrotu komu by mohli prihrat. Aguero + Jesus fakt chybi moc. Diaz + Laporte bude ok na to ze to byl prvni zapas. Rodrimu do Fernandinha chbi jeste hodne. Kevin hral asi nejlip ale proste bylo videt ze ma za ukol vic press nez rozehravku coz bylo na prd kdyz byl Mendy porad mimo pozici a muselo se to za nej lepit. Letos to na titul nevidim ale pokud se to sehraje tak jaro by mohlo byt hodne dobre. Ederson - walker - diaz - laporte - Ake - Rodri - KDB - Bernardo - Torres - Aguero - Sterling.

Btw. Bielsa je fakt asi nejlepsi taktik. Bylo krasne videt jak presne vnima co se deje na hristi a Leeds na jeho pokyny reaguje fakt skvele.

Reagovat
r.mrazik

serialove OT: zacala druha serie The warrior (od tvurcu super The Banshee), pokracuje archer, vysel south park, a druha serie The Boys je taky skvela...

az to pristi tyden tady opet zavrou,aspon bude na co koukat...

Reagovat
SunFells

Reagovat
vodka

Archer? to furt točí?

Reagovat
vladis271

strašná kokocina. Nevydržal som tuším ani sériu.

Reagovat
r.mrazik

tvoje blbost

Reagovat
TopinB

Ale první série je slabší, pak se to zlepšuje imho až do Dreamland

Reagovat
r.mrazik

Jasný...něco je lepší, něco horší...ale ta nová série mě baví opět dost

Reagovat
TopinB

Taky, i když je to depresivnější než jsem čekal

Reagovat
smazaný uživatel

Je toho vic. Ctvrta serie Farga, Raised by Wolves (nejlepsi scifi co vyslo za hodne dlouhou dobu), pristi patek na Netflixu vychazi Haunting of Bly Manor..

Reagovat
Mastný Chobot

Fargo má tretiu sériu

Reagovat
r.mrazik

fargo pravda...to ale dam az bude cela serie

Reagovat
patas92

Raised by Wolves (nejlepsi scifi co vyslo za hodne dlouhou dobu)...whaaaaaaaaaaaaat

Reagovat
Mass

Jako chceš říct, že Raised by Wolves je lepší než např. The Expanse a Altered Carbon?

Reagovat
smazaný uživatel

Expanse bych dal na stejnou uroven. Lepsi nez Altered Carbon urcite.

Reagovat
patas92

Pokud bereš jenom takovéto klasické vesmírné/far future sci-fi, tak možná. Tam ale moc konkurence není. Jinak Dark, Stranger Things, Watchmen, Westworld jsou mnohem lepší sci-fi seriály imho. Na Raised by Wolves mi přišel zajímavý jenom ten twist v posledním díle (a to jsem si jej pak stejně musel vygooglit, abych ho pochopil)

Reagovat
smazaný uživatel

>Pokud bereš jenom takovéto klasické vesmírné/far future sci-fi, tak možná.

Jo, to jsem mel upresnit. Takhle presne jsem to bral.

Reagovat
icka

Raised by Wolves nejlepsi scifi? Dobra urazka.

Reagovat
Whitemedia

Warrior

Reagovat
Rothbard

Ok, Coufal. Měl by ale na nejlepší ligu světa?

Reagovat
REPLIKATOR

Z nejlepší ligy světa přece odešel do anglické...

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Selänne

Reagovat
F.Torres

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
REPLIKATOR

West Ham Souček Coufal

Reagovat
Mato178178

Bez moyesa a hneď to ide

Reagovat
Bayern +

A ja som to dnes nevidel...

Bolo to fakt kvalitné?

Reagovat
Rothbard

Antonio si na hřišti dělal, co chtěl.

Reagovat
Bayern +

Klasicky

Reagovat
Whitemedia

top výkon, zábavný zápas

Reagovat
SpecialOne

Spíš nekvalitní ze strany Lišek a skvěle defenzivně zvládnuté od WHU. První gól Antonio skvěle po centru, další dva po únicích. Creswell, Rice a Ogbonna skvělí

Reagovat
SpecialOne

No Artteovi stačí k spokojenosti málo, vždycky je vysmátý, jak by soupeře přejeli, i když ten výkon stojí za hovno. Bát se o výsledek proto Sheffieldu v nynější formě

Reagovat
Gunner14

Má být nasranej že vyhrál?

Reagovat
SpecialOne

Má být soudný.

Reagovat
Gunner14

Ty vole že to píšeš zrovna ty s tím nickem

Reagovat
SpecialOne

Reagovat
Euphael

on se porad sere do Artety, cimz odvraci pozornost od neschopnosti manazera Chelsea

Reagovat
iamek

Telles hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

co s williamsem? nebo shaw půjde?

Reagovat
mimi_united

Shaw je otrasný, u Oleho už to má zrátané

Reagovat
r.mrazik

williams mozna alternace napravo...

Reagovat
iamek

Na právo 100%. Jeho primární post

Reagovat
Bayern +

preboha ved Shaw bude rad, ked si zahra vo Fulhame

Reagovat
Trand

Sheffield za celý zápas neměl nic kromě jedný dobrý střely a stejně jsme se museli na konci strachovat o vítězství. Ten první poločas byl extrémně nekreativní, Pepe to naštěstí dobře rozhýbal, pak jsme klasicky přestali hrát a mohlo bejt ještě drama. Jinak mi přijde naprosto neuvěřitelný, že do tý zálohy pravděpodobně nepřijde žádnej kreativní hráč, vždyť to je do očí bijící.

Reagovat
Mastný Chobot

Záver trochu emeryovský. MotM Pepe, lebo zmenil zápas. Keď hrá jednoducho a nerobí 25 prešľapovačiek vždy, keď má loptu, tak je to smrtiaci hráč, viac tohto pls. Hector zas celkom potichu dobrý výkon, 0+2 je super. Gabriel v pohode, Ceballos tiež veľmi dobrý. Naopak, Auba aj Nketiah sklamanie dnes.

Reagovat
Mastný Chobot

Saka, samozrejme, výborný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Mně přišel Auba v pohodě dnes, jedinej aktivní do tý doby než přišel Pepe, měl tam jednu hezkou střelu z dálky, pak mu chybělo asi 5cm do doklepnutí do brány z šance, kterou si vytvořil skvělým pohybem a samozřejmě dobrou přihrávkou od Daniho. Eddie vypadal jako by si s obranou Blades nevěděl rady no..

Reagovat
smazaný uživatel

smrtiaci hrac Pepe

Reagovat
Mastný Chobot

teba baví každé 3 roky meniť nick, sandro?

Reagovat
alcantara

OT: Alaphilippe

Reagovat
ttopi

Konečně na to někdo dojel. To jejich nesmyslný radování se ještě před cílem je hrozný.

Reagovat
smazaný uživatel

správně diskvalifikován, chudák Hirschi by jinak zase vyhrál

Reagovat
smazaný uživatel

to 433 s wiliianom v strede, pepem na kridle, aubom v strede a sakom nakraji vyzeralo super

saku v zalohe je podla mna skoda, on sa totalne najviac hodi do utoku na kraj

inak vraj bould v rezerve strasne tragedi, rezerva isla dost dole pod nim aj ked tam su v pohode hraci

Reagovat
Liveral

Škoda že jsme tak hráli 5-10 minut, protože to byla jediná část zápasu kdy jsme hráli fotbal na kterej se nechalo koukat a Willian to z toho středu rozdával výborně. A souhlas Saka je nejlepší na LW

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Kde je Laca

Reagovat
Mastný Chobot

mne sa teda Saka dosť páči aj v strede... je to proste výborný hráč, no

Reagovat
smazaný uživatel

Fandové Arsenalu i tým s Artetou bude spokojený. Protože už není třeba mít ambice dotáhnout Liverpool a hrát LM. Cíl je realistický, zkusit top4 a nějaký ten anglický pohárek k tomu. Svědčí o tom i posily, které přišli. Elneny potichu nahradí Torreiru, je levnější. Willian si své odehraje, ale nikam tým neposune. Gabriel je supr posila.

Reagovat
smazaný uživatel

Je až podezřelé, jak jsou v Arsenalu v pohodě s faktem, že všichni kolem mohutně posilují, protože konkurence je neúprosná a tam je spokojenost s v podstatě stejným kádrem, jako loni.

Reagovat
oddy

Z čeho jsi usoudil, že jsou v pohodě a je tam spokojenost?

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho, že bylo celé léto, prodloužené přestupové období, kdy se mohlo Artetovi dopřát trochu lepšího kádru na to, že chce každý zápas mít 55 střel na bránu a totálně dominovat na hřišti. To zní až komicky, když má Elnenyho. Naprosté selhání, tým, který několik let za různých manažerů není schopen se posunout zpátky aspon do LM, si žádá určitě více změn. Takto to bude opět tuhý boj a Arteta musí vymačkat maximum, aby to možná vyšlo aspon do té LM zpátky. Škoda, že se Arsenal stal klubem bez ambice.

Reagovat
oddy

A Aouar s Parteym se celé léto naháněli jen, aby fanoušci byli ticho? Pořád nevím, kde bereš, že jsou spokojení. Přece to, že nikdo nepřišel, neznamená, že s tím jsou spokojení.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže mi chceš říct, že ostatní týmy fakt mohutně posilují a my vystačíme s návratem Elnenyho? To už mohl radši zůstat Torreira

Reagovat
Taiger

To bereš kde?

Reagovat
smazaný uživatel

zajdi na Twitter a podivej se na fans Arsenalu jak jsou v pohode..

Reagovat
smazaný uživatel

jo ale zase se vyhrálo, jsou spokojenější. Ale ta laťka je prostě posunutá zase výš, není stejná jako loni. Bude to tvrdý boj a my do toho jdeme bez posil do zálohy, kde absolutně nejvíc ztrácíme na konkurenci. Auba by potřeboval prostě lepší míče do běhu, lepší možnosti, lepší servis. Kreativita rovna nule, je to jen posunování míče a zkoušení to tam někam procpat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Maguire stopér za milióny ale hlavičkuje ako dorastenec. A ešte je aj pomaly ako lemra

Reagovat
smazaný uživatel

Mou mou mou !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ole Ole, to je pohľad na lavičke . Snad ta tam ešte podrzia do zápasu proti Chelsea, potom môžeš ísť

Reagovat
smazaný uživatel

jj, protoze loni mel skore s celzi v pl 6:0

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje Tottenham tak dobře nebo United tak špatně...

Reagovat
fenixLFC

united tak spatne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo se jeví lépe? DDG nebo Henderson?

Reagovat
Mike Litoris

Takhle - Henderson dneska s nulou...

Reagovat
Akinfeev

Henderson nedostal 6 gólů od kohoutů

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson nedostal ani jeden gol za posledních 5 let v United

Reagovat
Jazdec

Mourinhova najvyššia výhra na Old Trafford?

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Akinfeev

Ole sacked

Reagovat
Bayern +

Manchester United

Reagovat
nani92

tak ten titul asi až budúcu sezonu

Reagovat
oli9

Ještě že fandis 13 klubům... Některý snad udělá radost

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
cr7sux

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
TheAdy

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icka

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Bakary3

Omyl

Reagovat
Hai

Tenhle united je dost sympatickej

Reagovat
oli9

přesně tak

Reagovat
Rock

Liverpool byl včera taky sympatický zajímavý večer ... nevím, jestli se těm výsledkům mám smát nebo brečet

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kvasha16

ale zas tento Tottenham nie

Reagovat
Vsadim gule

Však vy jedete taky do sebe..

Reagovat
smazaný uživatel

ta obrana United je dneska kouzelná....přijdu si jak když jsem dopoledne byl s malým na fotbale...hraje za mladší přípravku a běhali tam vzadu dost podobně jak ta čtyřka co se nazývá být obranou ManU

nevím jak velkej vliv měla ta červená...asi by to nebylo tolik, ale dneska by United klepla i Vlašim asi

nicméně ta červená směšná...buď měl vylejt oba, nebo nikoho...

Reagovat
Kixi Syhimour

Myslím, že kiwwi může rychle přehodnotit svůj názor, že výkon Bissaky proti Brightonu byl nejhorší výkon beka, co kdy viděl.

Reagovat
Swarley

Klasika, posunout o deset minut

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Venny

Reagovat
Sandstorm

Jedním slovem OSTUDA.

Reagovat
ajouki

United toto léto ztratili na Tottenham v síle kádru. Tottenham sice udělal vesměs krátkodobé řešení, ale chirurgicky přesně zamířené. United posilují jen náhradníky. Spurs ani trochu nemusím, ale zaslouží si uznání. Reguilon vypadá výborně. Celý zápas nahoru dolů. Z pozice, která byla slabinou, tak to je jejich silná stránka. United si o něčem takém můžou nechat zdát. Ani Telles to nevytrhne. Nechtějí na přestupním trhu vypadat jako béčko, ale na hřišti dostanou doma 1:6. Hm.

Reagovat
jk

Tak krátkodobým řešením se dá nazvat snad Doherty. Ale i tomu je 27, to není žádná hrůza. Bale nepřišel nic řešit, toho beru jako takový bonus do útoku.

Reagovat
Busby babes

"Nechtějí na přestupním trhu vypadat jako béčko, ale na hřišti dostanou doma 1:6. "

ty me vzdycky dokazes prekvapit necim novym... dat tohle do souvislosti.

Reagovat
ajouki

Souvislost je taková, že už dlouho nejste ten alfa tým, jak se v některých aspektech tváříte.

Reagovat
YNWA__MSN

Portugalska msta José

Reagovat
iamek

Telles nakonec 15+bonusy. Edo ušetřil

Reagovat
Sandstorm

Bargain

Reagovat
REPLIKATOR

Jestli bude hrát jako včera proti Maritimu

Reagovat
iamek

No

Reagovat
jk

Josého demolice Old Trafford

Ta dvojka Son-Kane má fakt na to aspirovat na jednu z těch legendárních útočných dvojic, dneska zase předvedli jak dokážou být smrtící. Dneska se mi poprvé opravdu líbil Hojbjerg, on tady bude mít speciální pozici, hlavně s tím krytím pravé strany a to jeho agresivní napadání na což byl zvyklý v Saints občas smrdělo velkým průserem, dneska ale pozičně o dost lepší. I Aurier super výkon.

Martial určitě neměl jít ven, jestli chtěl někoho Taylor vylít tak to byl Baily za šlápnutí na Harryho nebo Shaw za tu kosu.

Reagovat
Sandstorm

Woodward má oči jak ďábel po tom zápase

Mam vážný strach o Oleho.

Reagovat
iamek

Nic lepšího nás myslím nemohlo potkat. Snad nekoukala případná posila na RW . Jak jsem na DP psal po sezóně, ze Ole na to proste nemá a byl by idealni SD, tak jsem dostal ban

Reagovat
jk

SD?

Reagovat
oli9

Simon Deli

Reagovat
Mastný Chobot

Sugar daddy

Reagovat
jk

Reagovat
teenz

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Venny

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
El-Pistolero-68

středočeský dermatolog

Reagovat
cr7sux

sport director

Reagovat
jk

Reagovat
Busby babes

za ten ban.

Ja myslim, ze ho nevyhodi. Ale na toho sporting directora jsem to taky rikal, ze to by byla role, co by mu mohla jit.

Reagovat
Sandstorm

Ole by na to měl, ale potreboval by lepší kádr hlavně co se týče defenzivy.

Reagovat
iamek

Před par měsíci fungovala obrana dobre. Takový propad během par týdnu není proste normální. I když nejlepší obrany oproti minulému rovníku dostávají dost gólů ( city, Leicester, sheffield )

Reagovat
Rock

Nemá na to ... konec diskuze

Reagovat
Freedo

To je docela hustý. I když mě na DP nebaví diskutovat, protože s většinou lidí se nedá rozumně bavit, tak jsem nečekal, že admini jedou takovou propagandu.

Reagovat
r.mrazik

prijde poche driv nez pred vanocemi?

Reagovat
Thelvin

Nepřijde vůbec a dostanete Giggse

Reagovat
pobody's nerfect

Bude brigadnicit jako santa claus?

Reagovat
Busby babes

posle Woodwarda do haje.

Reagovat
r.mrazik

ten pracoval i s levym....a jeden rok nedostal vubec nic

Reagovat
Swarley

ten už si v tomhle pohorsit nemůže

Reagovat
smazaný uživatel

luxus

Reagovat
Tolstobik

Jestli se po tomhle neproberou, je cas, aby Ole sel, minulej rok byly problemy jinde nez v obrane a misto zlepseni ostatnich casti hry se zhorsila i obrana....to je proste tragedie

Reagovat
ManUnited

Reagovat
Swarley

Jn, to, co se nejvíc loni zlepšilo, se teď nejvíc rozesralo...

Reagovat
pobody's nerfect

Dostal za úkol stabilizaci výkonů

Reagovat
iamek

Ta obrana je nejvíc wtf proste. Minula sezóna docela pohoda, skoro nejlepší obrana v Anglii a teď toto. Další zápas musí Hendo každopádně do brány.

Reagovat
oli9

Snad to Ole ustoji

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Godwinson

Hezký

Reagovat
Tuard.MUTD

Ostuda...

Reagovat
smazaný uživatel

solskjaer asi konec co? meli by rychle zavolat pellegrinovi, dokud je cas

Reagovat
Tolstobik

Jako pokud ani 6ka od zkurvence Mourinha nebude budicek a dalsi zapasy budou vypadat stejne jak doted, je cas aby Ole sel...

Reagovat
smazaný uživatel

jj vyhodte ho na zacatku sezony, po priprave atd

Reagovat
cr7sux

vsak zadna nebyla

Reagovat
Rattlesnake

sotva podepsal Betisu.

Reagovat
Steven666

tak Mou ešte na to má

Reagovat
smazaný uživatel

Na to že Mourinhovi ujel vlak před 10 lety, tak ucházející výkon.

Reagovat
Mastný Chobot

to preto, že Olemu ešte neprišiel

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
avicii

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Svatej

Reagovat
Hai

Reagovat
Golasso

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Aldeano

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
spider_8

Reagovat
TheAdy

Reagovat
FUnk

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Venny

Reagovat
Hyrax

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

October 1996: Newcastle 5-0 Man Utd

October 1999: Chelsea 5-0 Man Utd

October 2011: Man Utd 1-6 Man City

October 2020: Man Utd 1-6 Spurs

Why Always October?

Reagovat
Tolstobik

Why not?

Reagovat
Kixi Syhimour

Chelsea 5:0 United

co to bylo, ještě v treblové sezóně, to šetřili?

Reagovat
Kixi Syhimour

vlastně teda po treblové

Reagovat
Busby babes

jeste slavili.

Reagovat
Rock

Reagovat
REPLIKATOR

V říjnu by mohli hrát častěji

Reagovat
kilobyte

Předčasné vánoční dárky pro horší týmy.

Reagovat
Golasso

Angry Birds

Reagovat
Sandstorm

Once United, always United

Reagovat
ManUnited

Reagovat
BaggioRoberto

To je karma pro všechny kiwiwie Busbye a další, kteří měli ještě radost z té hanebné výhry nad Brightonem.

Reagovat
Busby babes

jo no, radovat se z vyhry golem v posledni minute. Co jsme to za fanousky.

ty vole, co ty ses za joudu?

Reagovat
BaggioRoberto

Golem po posledni minute a to je rozdíl. Nemate spetku pokory a sebereflexe. Proste mufani, nejarogantnejsi fanousci na svete. A pritom na hristi uz je to davno prumernej tym s mizernym trenerem.

Reagovat
EXoRcIsT

nezvladas

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Sandstorm

not arrogant just better

Reagovat
BaggioRoberto

To je přesně ono.

Reagovat
iamek

Ty jsi jinaci uplakanek

Reagovat
smazaný uživatel

To od tebe sedí.

Reagovat
Rock

Ty vole ... tohle napsat fanoušek Sparty a AC

Reagovat
EXoRcIsT

ne sme mali plakat ze sme vyhrali po jasnej penalte trapko

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Jsem rád, že kluci navázali na výkon z Newcastlu a herně soupeře naprosto přejeli. Fakt se na to dá dívat. Pravděpodobně bychom vyhráli i bez toho vyloučení Martiala, United jsou moc špatní tento rok.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Unai

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
BaggioRoberto

Reagovat
PhilipS

West Ham výhra, Arsenal výhra, Tottenham výhra. Výsledky tohle kolo super

Reagovat
Whitemedia

Ve studiu Souness, snad pořádně vyčiní Pogbovi.

Reagovat
SunFells

Marc Roca za 13,5 do Bayernu o_O

Reagovat
Sandstorm

Wow...tak tohle je ten bargain.

Reagovat
Mastný Chobot

heh, na toho všetci asi zabudli celé leto

Reagovat
smazaný uživatel

Hnujnajtyd největší mrdky co znám, odpad a parodie klubu z Fergusonovy éry

Reagovat
smazaný uživatel

Organizmus (nemyslel som si, že to pod Mourinhom zažijem) Po prvej minute som si myslel, že "not this shit again". Ale potom to bolo ok. Trošku "luck" u tej červenej, ale zaslúžili sme si ho po tom zápase proti Newcastlu.

Reagovat
Mastný Chobot

doteraz si bol nerast?

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Reagovat
Hokaido

Reagovat
patas92

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
jacobT

Reagovat
iamek

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
teenz

Reagovat
Euphael

Reagovat
TheAdy

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Jardin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mayday

Reagovat
TopinB

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Rock

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Gazdo

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Vopi11

Reagovat
Svatej

Organizmus ❤️

Reagovat
Bayern +

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
oli9

Orgazmus

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kiwwi

Nech už konečne skončí táto sezóna

Reagovat
9augi9

Veď idete na titul, nie? Užívaj si to.

Reagovat
EXoRcIsT

kto toto pisal by som chcel vediet ze to tu furt fanusici Liverpoolu vytahuju

Reagovat
Rock

Liverpool evidentně taky

Reagovat
pobody's nerfect

chápu, zatím jste nad hranou sestupu

Reagovat
Remt

Zápas United jsem neviděl, pouze teď koukám na sestřih a chci se zeptat na jednu věc a ujasnit si jí: 1. gol - penalta proti Tottenhamu - brankář jak kdyby nevěděl jak striktně se dnes řeší postavení brankáře při penaltě - v době kopu byl tak půl metru před čarou? Gol padl tzn. postavení brankáře se neřeší. Pokud by jí chytil opakovala by se penalta. Je to tak? Plus tedy - Měl by správně brankář/vbíhající hráči do vápna při brzkém vběhnutí dostat žlutou? Rád bych si toto jednou pro vždy ujasnil

Reagovat
Likan7

Nejspíš jo. Gol = všechno v pohodě...kdyby Lloris chytil, na 99% opakovačka

Reagovat
noustres

Když máš dvojí metr. Pravidla ušitá pro čistý kalkul. Mě to nepřekvapuje. Takových utkání bylo a bude. To není sport. To slovo je synonymem k protekčnímu kapitalismu.

Reagovat
ajouki

Na 100 % by se opakovala. Lloris asi další borec, který nedostal echo o nových pravidlech. Na druhé straně DDG už letos jednou načapali a dal si velký pozor, jak správně penaltu chytat. Btw. Lloris při té penaltě vypadal jak školák, který si neudělal úkoly. Vypadal překvapený, jak Bruno penaltu kopal. Žluté karty jsou komplikovaná záležitost, to člověk stejně do příště zapomene. Snad to dobře ví aspoň rozhodčí.

Reagovat
SunFells

Jj, opakuje se když úspěšně zasáhne při nedodržení toho pravidla (alespoň jedné nohy v kontaktu s brankovou čárou).

Reagovat
Remt

A jak je to se žlutými kartami? Vybíhající hráči případně brankář co nestal na čáře? Nedostává nikdo?

Reagovat
SunFells

Nn, to by musel z trucu někdo dělat opakovaně

Reagovat
Remt

No to mě nejprve napadlo u gólmana:D že by jakože dvakrát za sebou preslap, znervózněl protihráče a muselo by se opakovat ale to je passe díky pravidlu že pokud hráč dá nic se nepřezkoumává. Jiné je to u vybíhajícího hráče ale tam je to asi podobné. Pokud vběhne bránící hráč a gól padne asi se neopakuje, jinak by z toho vznikaly zajímavý situace:D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Remt

Nevím co jsem napsal špatně? Nehanim nijak brankáře Tottenhamu (ale to že stál při rozehrání penalty špatně viděl asi každý). Jen se ptám jak vlastně ta pravidla fungují abych v tom měl jasno.

Reagovat
smazaný uživatel

“Bailey will match the pace of Harry Kane”

Gary Neville

Reagovat
Hokaido

Son má to zakončení prostě úžasný, v tomhle je nad ním na světě fakt jen pár hráčů. A to ani není klasický útočník. Boží hráč.

Reagovat
Kily8

Son je už dlho najlepši hráč v klube a jeden z najlepších v PL....s Maném a De Bruineom...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

ty kráso

Reagovat
mistr129

Reagovat
Euphael

Reagovat
FUnk

Reagovat
shitcool

Reagovat
Biozdenda

Evra: I don't promote violence.

Also Evra: https://youtu.be/qjIP3JnGUxU

Reagovat
SunFells

Šak on je profláknutý kktko.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemal rozhodca po správnosti prerušiť hru a pozrieť si celú situáciu na video? Možno by obom hráčom udelil po žltej karte a zápas by skončil úplne inak.

Reagovat
Miguel19

Podle mě mu to potvrdil VAR

Reagovat
Likan7

5:1?

Reagovat
nani92

OGS: "They told me I have to replicate Sir Alex Ferguson's legacy. That's why I lost 6-1 at home"

Reagovat
mimi_united

Shaw to má dúfam už spočítané

Vykašlať sa na Sancha a kúpiť stopéra (Koulibaly/Škriniar)

Útočný trojlístok Rash - Cava - Martial

Reagovat
noustres

Přiznejme si, v klubu už za Josého něco hodně hnilo. Nicméně někdo se velice snaží ten koberec nezvedat. Proč? Není to ve vyšším zájmu. Zákon padajícího hovna vždy musí někdo odnést. Ostatně jako v jakémkoliv jiném klubu (firmě).

Reagovat
Mato178178

Len nie skriniara

Reagovat
smazaný uživatel

United

Reagovat
REPLIKATOR

United (6)

Reagovat
smazaný uživatel

Litrpůl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takový blbý tušení,že tohle zabolí

Reagovat
Svatej

Načasování je pěkná mrcha co?

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool (6)

Reagovat
Front hell

Karma je zdarma

Reagovat
Maximm9

Tak ten už dneska nepříjde

Reagovat
ManUnited

Liverpool (7)

Reagovat
r.mrazik

7?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Walter_Sobchak

karma

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

7

Reagovat
pingla

kéž by to šlo smazat co

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Man U

José vyučuje.

Reagovat
smazaný uživatel

100 pro adopce homosexuálních párů

Reagovat
Edgewalker

Ty si chceš adoptovat homosexuální pár?

Reagovat
smazaný uživatel

otroctvi

Reagovat
Minister

áno, ale iba lesbičky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pa3ce

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Čenda

Reagovat
kvasha16

Reagovat
blade115

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zalez Pirate

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZJEV

Jestli chces s partnerem dite, tak bezte do decaku a stante se pestouny, ale neserte se do adopce

Reagovat
Mike Litoris

Proč? Nerozumím tomu, proč to nejvíc štve ty, kterých se to vůbec netýká...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
smazaný uživatel

omyl, zijes ve spolecnosti, takze tyka

Reagovat
fenixLFC

preco by mala cela spolocnost rozhodovat o tom kto s kym spi a aku si chce zalozit rodinu? ako spolocnost ovplyvni to ze sa viac deciek dsotane do adoptivnej rodiny?

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
ZJEV

Spolecnost musi hlavne chranit prava tech, co se jich sami nedovolaji - deti.

Reagovat
fenixLFC

a ako ohrozi deti to ze ich budu mat homosexuali? len tym ze sa im budu smiat decka rodicov ktori si nevedia vychovat tie svoje

Reagovat
ZJEV

Omg dite, nevi, co je pro nej nejlepsi, proto ho vsemozne chranis. V pripade adopce si te predtim urady radne proveri, a to prave proto, aby chranili prava ditete. Proto jsou nastaveny nejake mechanismy a dite nemuze adoptovat kazdy blb. Nechapu o cem se tu bavime, nerikam, ze by to deti ohrozilo, ale jejich prav se to dotkne urcite.

Ani nezavrhuji moznost, aby mohli homo pary vychovavat dite, ale nemuzou byt staveny na uroven klasickych paru, protoze pro dite je lepsi, aby ho vychovaval muz i zena nez par stejneho pohlavi, coz koneckoncu ilustruje i tvuj priklad.

Reagovat
fenixLFC

z toho tvojho prispevku to vyznieva ze predpokladas ze ked ho budu chciet homosexuali tak ich kontrolovat nebudu co je nonsens. vztahovali by sa na nich rovnake postupy ako na klasicke pary a paradoxne pri vacsom vybere zaujemcov jednak dostanes viacej deti do rodin a najma do kvalitnejsich kedze mas sirsiu konkurenciu. vyskumy ktore ti tu uz prezentovali neukazali ze by bol enjaky rozdiel ked deti vychovava hetero alebo homo par. a nedovolit niekomu adoptovat deti ked by splnili vsetky podmienky len kvoli reakcii okolia je nonsens. to je ako keby nejake decko nenosi okuliare pretoze sa mu ostatni smeju, dieta iba s jednym rodicom by sa malo asi idealne zastrelit pretoze sa mu budu smiat alebo miliarda inych prikladov. deti si najdu vzdy nieco, skrz co hejtovat

Reagovat
ZJEV

Ne to tam ctes ty, ten odstavec ohledne proverovani jsem tam dal proto, at vis, ze se adopce dotyka prava ditete, cemu se tady ty a nekteri vysmivaji

Ja resim to, ze kdyz budes mit dva naprosto srovnatelne pary, co se tyce zazemi, veku atd. a jeden z nich bude hetero par a druhy homo, ktery je pro dite lepsi? Podle me klasicky, takze dite by melo jit k hetero paru, coz si ale homo pary budou stezovat na diskriminaci. Jasne ze pokud se pro dite nenajde vhodny hetero par, je pro nej lepsi, at jde k homo paru, ale u tech nejmensich takove situace nebudou, protoze znam pripady, kdy rodice cekaji na dite i nekolit let. Proto si myslim, ze je pro homo pary vhodnejsi pestounstvi, nebo osvojeni ditete z detskeho domovu.

Reagovat
Mike Litoris

Všímáš si, že většina tvých prezentovaných faktů začíná “podle mě”, “myslím si”, apod.? Ten odkaz, kde jsou objektivně porovnány hetero- a homosexuální páry a vychází to nastejno, jsi přešel.

Pořád dokola opakuješ něco o právech dítěte, tak mi, prosím, napiš, která konkrétní práva jsou dotčena...?

Reagovat
ZJEV

Ano taky tu prezentuji svůj názor. K tomu odkazu jsem psal, ze to dite nejak negativne ovlivneno neni, takze to tezko muzes podchytit nejakym "objektvnim" porovnanim. Neberu to tak, ze z jednoho vyroste asocialni debil a z druheho ne. Ale uz tim, ze se mu muzou nejaci blbci ve skole smat, ze ma dve mamy, to ma o neci tezsi.

JInak si psal, aniz by si me znal, proc to stve ty, kterých se to netyka. Ja jsem na to reagoval tim, ze jde o prava ditete a to se tyka cele spolecnosti. Myslel jsem obecne prava ditete. Tím, ze nekomu sveris dite do pece, ovlivnis cely jeho zivot. Novy rodic na sebe bere odpovednost za to dite, prava a povinnsoti vznikaji navzajem, a naopak zanika odpovednost a dalsi povinnosti a prava biologickych rodicu vuci diteti. Podle tebe se adopce nedotýká práv dítěte?

Reagovat
Mike Litoris

Mě právě zajímá ta definice “obecných práv dítěte”. Ta totiž budou ve všech případech stejná, nestane se, že např. lesbami adoptované dítě by mělo být na jakýchkoliv právech kráceno. Nebo myslíš, že to bude stylem: “Sorry, tvoje mamky tě sicw adoptovaly, ale obě rády mušlovou polívku, LZPS je pro tebe jen cár papíru”?

K první části tvého příspěvku - píšeš, že to budou mít těžší, když se jim budoi blbci ve škole smát? No, tak to je snad závazek pro mě a pro tebe takový blbečky takhle nevychovat, ne? Věř mi, děti nejsou a priori zlé, svým chováním kopírují společenské vzorce, které vidí u dospělých. Takže ano, pokud doma budeš před malým/malou mluvit i tom, že Pepíkovy maminky nejsou normální rodina a neměly mít možnost si Pepíka adoptovat, tak samozřejmě to tvoje dítě to vezme jako dogma a podle něj se bude chovat.

Reagovat
ZJEV

Samotne upraveni podminek adopce se dotyka prava ditete, tak jako tak, at uz primo nebo neprimo. Taky muzu napsat, proc to podporuji nebo obhajuji ti, co se jich to netyka... Je to spolecenska otazka a lidi to resi, jako treba registrovane partnersvi, eutanazie, trest smrti atd. Nevim, co tam pletes LZPS?

Když budou dva srovnatelne pary zázemím, vzděláním, věkem atd., das dite radsi hetero paru nebo homo paru? Nebude mit dite, i kdyz nepatrne, lepsi vyhlidky u hetero paru? I z pohledu psychologickeho, ze dite bude mit muzsky i zensky vzor, bude znat obe pohlavi atd. Neupinej se jen na ten priklad, co pouzil kolega, ze se mu budou deti ve skole smat.

Reagovat
Mike Litoris

LZPS tam pletu proto, že se tě už asi počtvrté ptám na to, jaká ta práva dítěte jsou tím teda dotčena. Nebyl jsi schopný ani jednou odpovědět, pořád se točíš v kruhu okolo “obecných práv”. Já nevím, ale v diskuzích je každý minimálně ústavní právník a ohání se termíny, které jen někde slyšel používat a nedovede je dále rozvést.

A když budou dva páry vším, co jsi vyjmenoval, srovnatelné, tak na tom přeci nebude záležet, ne? Vždyť to je ta idea rovnosti, že ať tam nebo tam, dítě se bude mít stejně dobře.

Reagovat
ZJEV

Prava na to, kdo dite muze osvojit a kdo ne, nemuzu za to, ze nevis, co znamena pojem "dotcena" a zamenujes to s pojmem poskozuje. Vysvetloval jsem, jak to myslim.

Podle me na tom zalezet bude, protoze obecne da zena diteti jiny pohled na svet nez muz a naopak, pricemz je lepsi, at ma dite pohledy oba.

Reagovat
Mike Litoris

Víš co? Já to vzdávám...Ani napopáté jsem se nedozvěděl, která prává to jsou a je mi jasný, že od tebe se to ani nedozvím.Tak pěkný pondělí

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZJEV

Tyka se to vsech, protoze jde o pravo ditete, a to se jich samo asi tezko dovola.

Reagovat
Mike Litoris

A jakým způsobem je to právo dítěte dotčeno a poškozováno?

Reagovat
ZJEV

WTF jak jako neni dotceno pravo ditete? Adopce je prece zasadni zasah do prav ditete. Je to spolecenska otazka, ktera se tyka vsech.

Reagovat
Mike Litoris

A které právo je dotčeno?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

A když nějaký hetero pár nemůže mít děti, tak se má taky stát pěstouny a nesrat se do adopce? Protože to je úplně stejná situace, pár nemůže mít děti, tak chce adoptovat.

Reagovat
ZJEV

Neni to stejna situace, v tomhle pripade ma pravo ditete prednost. Ono to totiz není tak, ze mas hromadu deti, ktere cekaji na adopci a je nedostatek paru, co by si je chtelo vzit. Kazdy chce dite, co nejmensi a kdyz chce klasicky hetero par adoptovat, tak je to zdlouhavý proces, nez dite dosatnou a nekteri na to cekaji roky u tech nejmensich. Takze je na to naval a pokud by si to povolil i homo párům, tak se ta čekací doba jeste prodlouzi.

Nemel bych s tim problem, kdyby to melo byt tak, ze ma klasicky par prednost a homo pary by prisli na radu az po nich, ale to v dnesni pokrivene dobe neni mozne, protoze by to byla diskriminace. Pro dite je lepsi mit rodice obou pohlavi, tak to priroda zaridila a ma to sve opodstatneni, takze proc by na tom melo napr. co druhe dite tratit? Samozrejme, ze je pro dite lepsi byt u homo paru, nez v decaku, ale taky je pro nej lepsi vyrustat v klasicke rodine.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to je diskriminace, proč by hetero páry měly mít přednost?

Reagovat
ZJEV

No jo diskriminace uz jsme u toho... Pro dite je lepsi vyrustat v klasicke rodine (hetero paru), neco mu da mama, neco tata, o tom doufam neni sporu. Pravo ditete ma pak prednost pred pravem na to mit dite. Pokud by to melo byt napr. na stridacku - hetero, homo, hetero, homo, tak bude kazde sude dite trochu znevyhodneno. V takovem pripade at jsou radsi znevyhodneni homo pary, resp. je spise omezeno jejich pravo nez pravo ditete.

Reagovat
masly008

Reagovat
Thab

"Pro dite je lepsi vyrustat v klasicke rodine (hetero paru), neco mu da mama, neco tata, o tom doufam neni sporu" [citation needed]

Reálný data tuhle dojmologii ale úplně nepotvrzujou, viz metaanalýza níže:

"The results demonstrate no differences on any measures between the heterosexual and homosexual parents regarding parenting styles, emotional adjustment, and sexual orientation of the child(ren)."

https://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1300/J082v32n02_02

Reagovat
ZJEV

Ja si urcite nemyslim, ze by z ditete, ktery vychovava nejaky homo par vyrostl gay, nebo ho to nejak zasadne ovlivnilo nebo poskodilo, ale mam proste za to, ze je pro dite lepsi mit, jak matku, tak otce. Kazde pohlavi mu da totiz neco.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, lepší zůstat v děcáku, než jít k dvoum rodičům stejného pohlaví

Reagovat
kvasha16

"Samozrejme, ze je pro dite lepsi byt u homo paru, nez v decaku, ale taky je pro nej lepsi vyrustat v klasicke rodine." - o par komentov vyssie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

OK, super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZJEV

Super, projel sis diskuzi, rozdal si par palcu, smajliku a citronu a muzes jit zase jinam

Reagovat
smazaný uživatel

aaaa here we go "klasicka rodina" bullshit. Bravo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Správně, tak to má být.

Reagovat
Kapřík

Reagovat
Mastný Chobot

As reported by @johncrossmirror, Matteo Guendouzi is close to a loan move to Hertha Berlin.

Co je zas toto za rozhodnutie?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Aouar uz je asi utopie,což?

Reagovat
Mastný Chobot

Zjavne padol, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jsem nechtěl letos nikoho víc.Tak jsem zvědavej,jestli ještě někdo přijde,jstli Jorginho cose psalo,tak velký špatný

Reagovat
Godwinson

Reagovat
iamek

To vám moc variant na stred zálohy nezůstává ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Táto sezóna mi pripomína NHL

Reagovat
noustres

O Coufalovi. Má snad 4 nohy, žasnou fanoušci West Hamu. Chobotnice a Robocop v jednom.

Reagovat
cristiano.K.

byl úžasnej, jako by s nima hrál x let.

Reagovat
mimi_united
Reagovat
cristiano.K.

chtěl jsem se jít vysmát United,ale zničehonic mě to přešlo

Reagovat
Front hell

takových vás dneska bude víc, horší ti co už se vysmáli

Reagovat
REPLIKATOR

já si měl počkat až dohrajem

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Cobra

Reagovat
8lampard8

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
icka

Reagovat
Hai

Na Gomeze a Firmina se neda koukat.....

Reagovat
SCELO

kedy sa vy ludia zobudite, a hlavne klopp....

Reagovat
mesyas

Snad fans liverpoolu zas na chvíli zalezou, už toho bylo moc a nedalo se to.

Reagovat
smazaný uživatel

Ze by hrala roli unava? Prece neni mozny, aby Liverpool, Man Utd doma a minulej vikend napriklad i Bayern dostali takovy debakly ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, my sme hrali nedelu, utorok, stvrtok a nedelu.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Ale měli jste mnohem delší přípravu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arnar Resmusonn

V případě LFC hraje roli brankář a smůla. Pokazil rozehrávku a už se to vezlo dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

v historii futbalu sa este nikdy nestalo aby Man Utd a Liverpool dostali v jeden den spolu 13 golov

Reagovat
Arnar Resmusonn

Tento zápas si LFC zaslouží debakl, ikdyž měla Villa kopec štěstí tak hrají naprosto výborně, nebojí se od první minuty hrát a pošlou obranu Liverpoolu "na zem" a Klopp může zapracovat

Reagovat
Hokaido

Prostě nejlepší liga na světě.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

No nic no, tak nevyhrame ligu o 20 bodov ale o 10 tento rok. Dnesok je ale solidna hanba. To ani za Woya nepamatam

Reagovat
YNWA__MSN

Proč hrajou tak vysunutou obranu i po obdržení 6ti branek

Katastrofa.... KUPTE KURVA ÚZ TOHO STOPERA

Reagovat
avicii

Ostuda neskutočná.. Ešteže ide repre pauza, trochu si dám pokoj od futbalu ... No a potom hráme na Everton, to som na nas ku..a zvedavý, musíme vyhrať ak chceme toto napravit

Reagovat
Grahf

zrovna som kuknul na pool, what the hell is goin on.

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villa titul

Reagovat
Euphael

Aubameyang, Lacazette, De Bruyne a Jota udelali tento vikend ve fante mene bodu nez McGinn

Reagovat
Hokaido

A Robertson s TAA dohromady méně než já.

Reagovat
Euphael

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
jacobT

Reagovat
Mastný Chobot

Co to kurva je? Stav 7-2 a Villa ich este tlaci

Reagovat
r.mrazik

Letošní sezóna bude psycho

Kolik hráčů vyloučili Liverpoolu?

Reagovat
Sandstorm

To bude dneska roztrhaných tiketů.

Reagovat
penepi

Fantázia v pohybe

Reagovat
Godwinson

6-1 a 7-2 Podivná neděle

Reagovat
Svatej

Tiskovka prozradí vic, ale Kloop to vzal na první pohled krasne sportovně.

Reagovat
Bayern +

Lol, Liverpool chápem, že je to "len" liga, ale dostať sedmičku od Villy je horšie než 8arcelona fakt ale...

Reagovat
technecium

Tak určitě

Reagovat
Sandstorm

Everton už posílá hráče na hostování do PSG. WTF?

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
ajouki

Jsem zvědav, co k tomu Klopp řekne. Nejraději bych chtěl vidět interní rozbor. Vzít to jako problém obrany je strašně krátkozraké. To je jen mlácení prázdné slámy. Obránci Liverpoolu mají naučené nějaké principy, které mají dodržovat za každé situace a to i dělali. V rozboru je potřeba jít mnohem hlouběji. Naštěstí pro Liverpool je toho Klopp schopen, i když nemá potřebu to ventilovat novinářům.

Reagovat
fenixLFC

vsetkym zaloznikom obrancom, tomu kopytu v brane a fimrino pokuty, gomez dalsi zapas sediet a dufat ze alisson ma covid v lahkom priebehu a proti everotnu bude v poho. pretoze bez neho, henda a maneho tomu fakt neverim, najma bez divakov

Reagovat
Rothbard

Ttiul v PL nikdo nechce?

Reagovat
Nikikrew

Vyborne, tak otazka invicibles na tuto sezonu snad zodpovedana za par kol

Reagovat
REPLIKATOR

Ty kráso teď už jsem zažil všechno Tohle mohlo skončit i deset... Od začátku do konce všechno špatně. Nechápu proč pořád hráli tak vysunutou obranu s pochybným ofsajd systémem.

Reagovat
Luc-Luc

nasi obranci jsou hrozne vysoko v kazdym zapase

Reagovat
technecium

Reagovat
SpecialOne

Barkley efekt

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Hokaido

Hrál dobře. Asi jak tam nejsou ti diváci, tak si myslí, že je to pořád příprava před sezonou.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Kapřík

Reagovat
kvasha16

Reagovat
cristiano.K.

Grealish - Barkley - Watkins je zajímavá kombinace.

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Luc-Luc

prejeli nas ve velkym stylu, klobouk dolu pred Villou, to byl fotbal jak z jine planety od nich, nejhorsi je, ze si myslim, ze to je systemovej problem a ne Gomez, podobny problemy jsme meli s Leedsem a nekolik takovych situaci mel i Arsenal

Reagovat
fenixLFC

pretoze hrame strasne vysoku liniu a spoliehame na to ze to bud dobehneme, odpiska to var alebo to chyti alisson ktory je 1 vs 1 skvely

Reagovat
Luc-Luc

souhlasim, vsiml jsem si toho uz s Leedsem a dost markantni to bylo i s Arsenalem, presna prihravka a vyradis ze hry celou obranu

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší liga na světě

Reagovat
nani92

Live7pool

Reagovat
REPLIKATOR

Unite6

Reagovat
nani92

nasilu

Reagovat
John Obi Mikel

Liverpool

Reagovat
montaigne33

Pobavil

Reagovat
Registrujisejenproto

Přiznám se, že za stavu 2:0 jsem tam poslal live sázku na výhru Liverpoolu. Dokonce i za stavu 3:1 pořád hráli dobře a klidně to mohli otočit. Ale to, co se dělo potom.. I když se budou vymlouvat na smůlu, toto byla hanba, takto se vysrat na zápas. Firmino, Gomez - doufám, že další zápas lávka. Adrian bohužel bude asi zase v bráně, není alternativa. Dobrý výkon podal Jota.

Kloppe, kup stopera, nebo ještě lépe udělej nastálo stoperskou dvojici Fabinho - VVD.

Reagovat
Talker

Letos to bude fakt šílená sezona. Citizens prohra 2:5 s Leicesterem a remíza s Leedsem a je tu na ně brutální výsměch. Tak si přijdou pro ostudu United a Liverpool

Jsem zvědavý, jestli tahle sezona s absencí přípravy a s nahuštěným programem změní tu TOP4.

Reagovat
Sandstorm

Já si myslim, že nějaký vliv na tyhle divný vysledky bude mít i to že se hraje bez diváků.

Reagovat
Registrujisejenproto

souhlas

Reagovat
noustres

Tomu nevěřím.

Reagovat
Sandstorm

Slabším týmům to může ve venkovních zápasech pomáhat.

Reagovat
noustres

To chce doučování jak si představit "diváky".

Reagovat
iamek

Neříkal to i nějaký typek z Bayernu? Franz ?

Reagovat
Sandstorm

Straka?

Reagovat
Talker

K tomu jsou hráči, kteří potřebují ten obdiv, ty tribuny a ten tlak jim pomáhá k tomu vydat ze sebe maximum.

Reagovat
REPLIKATOR

někteří hráči tomu očividně nedávají 100 procent

Reagovat
Sandstorm

A naopak některé to více "nakopne".

Reagovat
Talker

Letos to bude dost o tom namotivovat ty hráče a udržet je v nějaké mentální kondici, aby do toho dali všechno. Ve chvíli, kdy prohráváš, tak je obtížné se při takovém tichu nakopnout a rozjet kolotoč.

O to víc jsem rád, že jsme to srovnali proti WBA.

Reagovat
smazaný uživatel

bez diváků by se mělo hrát častěji

Reagovat
Tolstobik

OK, aspon nas Lfc v te ostude nenechal

Reagovat
EXoRcIsT

Tato sezona mi zacina pripadat tak ze Tottenham nakoniec da titul a Jose bude za krala

Reagovat
Spasitel

To hádam nie radšej Everton či Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ManUnited
Reagovat
Greny

pochopitelně

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
stiflerovamama

Tak hanbu na túto sezónu sme si snad vybrali dnes. Tam nie je čo hodnotiť, jedna veľká katastrofa, nefungovalo nič a tá obrana to bola čerešnička na torte, čo sme tam dokazali predviesť to nepamätám za veľmi dlhu dobu. Aspoň že išli dole Gomez a Firmino. Firmino má už dosť dlhú dobu asi jeden úspešný súboj a prihrávku na 10 neúspešných, tu by som sa nebál ho posadiť a dať tam Jotu, snáď by ho to naštartovalo, lebo v súčasnosti nám nedáva absolútne nič.

Čo sa týka obrany, bol by som rád ak by sme zajtra priviedli stopéra ale nerobím si nádeje, ale ako tvrdím, my by sme potrebovali stopéra č. 2 nie č. 4....

Reagovat
Busby babes

Je od Poolu hezky, ze nas v tom dneska nenechal.

Reagovat
ManUnited

Reagovat
avicii

dvaja najslávnejší na ostrovoch

Reagovat
blade115

Minimálně dneska rozhodně...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Luc-Luc

snad to Olemu pomuze se udrzet

Reagovat
Vopi11

♥ jsou chvíle, kdy musíme držet při sobě

Reagovat
Talker

Jinak tohle bude podle mého podcenění ze strany Liverpoolu - prostě do toho nešli na 100%, nebyli na zápas plně soustředění a dostali nakládačku.

Reagovat
jk

WTF Liverpool

Reagovat
cristiano.K.

Zápas blbec, snad jsme si vybrali veškerou smůlu v tomhle zápase. AV zaslouženě vyhrála o tom není pochyb, ale dostali jsme tři tečované goly a Adrian jim teda dost pomohl, sice ještě další dva goly chytil, ale u toho prvního kiksu dodal domácím potřebnou sebedůvěru.

Keita naprosto příšernej, Firmino svoje dvě šance nedal a přijde mi bez jiskry, sice nahral na gol, ale jinak bída. Salah za nás nejlepší.

Reagovat
Elmas

Bude někdy hrát Tsimikas?

Reagovat
RadekVonCZE

Je zraněný

Reagovat
ACSMan

Škoda že se nemůžu smát

Reagovat
Bukaj LFC

Jak by řekl Lampard.. Kdyby Adrian neudělal chybu a rozhodčí pískl jasnou penaltu je to 1:1 a pak to můžeme i vyhrát

Nicméně šílenej výkon a gratulace Aston Ville. Doufám, že na Merseyside derby bude ready Hendo a Alisson. Pořád jsme mistři a tuhle sezonu obhájíme.

Reagovat
YNWA__MSN

Klopp neumí reagovat na průběh hry.. Proč nepřestali hrát s tak vytaženou obranou,to by to bylo jenom 4:1 nebo 5:2... Adriána okamžitě propustit... Gomeze kopnout do kouli..

Teď se jdu zahrabat a nevylezu ani na městský derby, protože od Evertonu dostaneme taky bídu

Reagovat
YNWA__MSN

Kurva vždyť Liverpoolsti hráči měli měsíc volna a za posledních 30dni odehráli 4 zápasy (plus Lincoln a béčko vs Arsenal)... Já to fakt nechapu

Reagovat
dantetomas

Uz vidim Roya jak sa doma ujebava: "Told ya you were sloppy in back..."

Reagovat
YNWA__MSN

Ale s tou obranou měl pravdu bohužel

Reagovat
mr.Silver

[GFFN] Arsenal have accepted a loan without option to buy offer from Hertha Berlin for Mattéo Guendouzi - 21-year-old rejected the German side 2 months ago, but it became clear in recent days that opportunities for him at AFC would be limited. Loan fee is €0.

Reagovat
mr.Silver

a Liverpool

Reagovat
Kixi Syhimour

fair point

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
SunFells

Toto je děs.

Reagovat
Liveral

A až se vrátí bude mu zbyvat rok z kontraktu takže budeme rádi když ho prodame za pár euro. To jsme fakt obchodníci tvl

Reagovat
Hokaido

To je fakt skvělý.

Reagovat
pa3ce

WTF

Ale cením marketing, že si to nechali až potom ako sa strápnili United a Pool nech sa ľudia viac smejú im.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

prodigy

Reagovat
Golasso

Však je, jen by to musel mít v hlavě trochu jinak nastavené

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

a tak po vsech tech dnesnich vysledcich jsme za ty nejvetsi dementy stejne my

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
bbbauch

a to se tady prodaval za 30

Reagovat
Golasso

Jestli ho nechceme, tak proč ne. Vypadá to každopádně blbě, no . Třeba se ale rozehraje a bude ho někdo chtít.

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tento bohorovný tím takúto facku potreboval... Musíme sa vzchopiť, Klopp bude mať čo robiť.

!!! YNWA !!!

Reagovat
Grahf

táto sezona sa určite nedohraje

Reagovat
VTID94

Ďakujem ďakujem ďakujem...nezabudnuteľný večer chlapci

Reagovat
montaigne33

Pecka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
xjert02

Reagovat
Spikous

Toto je ešte krajšie ako postup naspäť do PL ...Villa je moja srdcovka tak 20 rokov keďže som im začal fandiť asi od 10 ale na tento zápas nikdy nezabudnem a verím že táto sezóna bude lepšia ako predošlá a konečne je to tím ktorý hraje jeden za druhého :)

Reagovat
Bayern +

A to Vám ešte pribudne Rashica, veľmi zaujímavý hrac, v PL sa na neho teším

Reagovat
Vopi11

hráli jste neskutečně Grealish je fakt skvělej

Reagovat
mickey mouse

Jako první poločas obrana mizerná, avšak mezihra dopředu poměrně solidní, ale ten 2. poločas??? Takovou ultimátní sračku jsem neviděl teda u nás už pěkně dlouho, pokud vůbec. Adrian + obrana absolutní joke.

Reagovat
supporter
Reagovat
REPLIKATOR

Boring James Milner@BoringMilner

45 m

I just asked Jurgen if he had been taking notes from Ole. He shouted NOT NOW JAMES.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Spasitel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pa3ce

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
FUnk

Reagovat
TopinB

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Cobra

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Infi

Reagovat
Busby babes

they’ll be lots of scores like these today this season, once a team goes 2 or more goals behind with no fans to lift them or answer to inside the ground they basically just give up

zajimava uvaha.

Reagovat
Sandstorm

na tom něco je

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

pičovina. fotbalisti mají vyplé hlavy, když hrají. Jasně, že to trochu nakopává, ale neudělá ti to takový rozdíl. Jediné, kde to může udělat rozdíl je u hráčů, kteří se často právě kvůli fans nedokázali soustředit a prodat to, co na tréninku umí. Ti se mohou zlepšit

Reagovat
fenixLFC

urobi, fans ti robia obrovsky rozdiel. ked si hral akykolvek sport tak to proste poznas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Jasně, protože 60000 diváků vypnes...

Reagovat
Busby babes

ono to zazijes i v daleko mensim poctu, staci kdyz prijde trochu vic lidi nekde v okrese a udela se atmosfera. Nakopne to jak svine.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Studni

To je hodně zkreslený vidění diváků a pak teda taky fotbalistů, kdyby každej uměl "vypnout" hlavu, tak nedělaji tolik chyb a podobně

Reagovat
Grahf

aj mňa napadlo, že tí chýbajúci diváci v tom budú mať prsty, každopádne by som skôr čakal, že to bude presne opačne, že sa viac prejaví kvalita a silnejšie mužstvá budú lahšie vyhrávať u slabších súperov.

Reagovat
Busby babes

o tu kvalitu imho nejde. ale ze kdyz dostanes treba dva rychle goly, cozse muze stat komukoliv, tak te pak fans nehecnou a spis rezignujes nez zabojujes o to otoceni...

ale nevim, je to jen uvaha, co mi prisla zajimava a ze by na tom mohlo neco byt.

Reagovat
r.mrazik

Ono hlavně když snížíš doma i třeba z 0:3 na 1:3, tak to soupeře dostane dost pod tlak, když na něj řve plný stadion...

Jen nevím, jestli kvůli tomu bude padat tolik gólů

Reagovat
fenixLFC

ono posledne tri gola su mega golove. 44 (rekord), 36 a teraz 41....

Reagovat
aramaki

ale to iste plati aj na opacnej strane, kde fans zenu svoj klub za dalsimi golmi...co plati podla mna este vo vacsej miere a tym padom je cela ta uvaha blbost. Vacsinou ked sa prehrava a zvlast o viac golov tak fans stichnu a cakaju co sa bude diat.

Reagovat
smazaný uživatel

INVINCIBLÉS!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
jackinho10

Reagovat
montaigne33

Zdá se, že by ročník 20/21 PL mohl být velice zajímavý...Výkony a výsledky Villy i WHU mi udělaly velkou radost

Reagovat
Hai

Anulovat

Reagovat
noustres

Ale jen nežádoucí výsledky.

Reagovat
Hai

Reagovat
smazaný uživatel

To byl masakr . Dnešní kolo rozhodně nenudilo .

Man U a Reds dneska potupa jak blázen. City další ztráta.

Já si hrozně moc přeju, aby se letos PL dohrála. Everton nejsilnější za x let, Sympatický Leeds, West Czecham !!! Man U Ole sága. Samozřejmě new Gunners Era ;-). I když letos bez diváků, tak o dramatické matche jistě nebude nouze. Myslím , že se letos týmy budou rvát až do posledniho kola do Top 4-6

Reagovat
smazaný uživatel

Viem, že je skoro, ale Barkley može byť pre AV terno. Barkley, Grealish, Watkins. Villa vyzerá solídne a pokojne može prekvapit.

Reagovat
Talker

Tak to není překvapení, že Barkley může být super - on je skvělý do menšího týmu, je super do brejků. Sice pár situací v zápase dosere, ale to je tolik trápit nemusí, protože pro ně bude mít více pozitiv, než negativ.

Ve velkém týmu, který chce držet míč je to ale problém, protože ty jeho vlastnosti se do toho fotbalu nehodí.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
jk

Watkins dneska celkem solidní účet. Aby se nakonec neukázalo, že stálo za to poslat do Brentfordu těch 30m co chtěli.

Reagovat
Minister

+ Emi v bráne

Reagovat
Whitemedia

Snad si to terno za rok koupí

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že by to bol dobrý krok pre všetky tri strany.

Reagovat
Talker

Já myslím, že o něj bude celkem rvačka - kdyby nebyl covid, tak ho už letos někdo za slušnou částku koupí.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

OT: Měl jste teď někdo letět s ČSA a zrušili vám let? Teď to začínám řešit a hodil by se mi tip kam zítra ideálně volat, jelikož v mailu mě odkazujou na sales office, která je ale podle webovek zavřená

Reagovat
Zaschrona

Liverpool conceding 7 for the first time since 1963.

Do you know who won the league in 1963?

Dejte nám to, pískej konec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Já už tě teď lituju, protože nakonec zase budeš jen a jen zklamanej, protože jste pořád... Everton.

Reagovat
Zaschrona

S tím počítám, ale proč si to období na vrcholu neužít?

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Euphael

Reagovat
aramaki

Reagovat
Aldeano

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
jackinho10

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
pingla

moc vám to přeju, hlavně Carlovi

Reagovat
kvasha16

Reagovat
jk

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Po mizerném začátku sezony Spurs konečně tento týden dělají radost. Posily se ukazují v dobrém světle, Reguilon předvedl za první 2 zápasy výkony, který na levém beku nebyl vidět od doby, kdy byl Rose ve formě někdy před 5 lety. A i ta konkurence prospěje Daviesovi. To samé vpravo, Auriera nemám rád, ale např. dnes zahrál solidně, pokud ho Doherty donutí k tomu, aby makal, nemám problém s jeho setrváním. NDombelé taky fajn, dobře, že se s Mourinhem usmířil. A to ještě bude k dispozici Bale...

Problém je akorát Dele, ale je to v jeho hlavě, dlouhodobě hraje pod svoje možnosti. Bylo to vidět po příchodu Mourinha, kdy se namotivoval a 2 zápasy hrál fantasticky, ale pak spadl do svého průměru. Snad se uvědomí chlapec.

Reagovat
jk

Dele padá každou sezónu níž a níž. On se buď vzpamatuje nebo jsme právě provázali poslední možnost ho někam prodat

Reagovat
Sandstorm

Mourinho zmiňoval jak má široký kádr. Že nebyli k dispozici Bale, Lo Celso, Beegwijn, Vinicius. Jako docela mazec jaký bude mít alternativy v sestavě.

Reagovat
smazaný uživatel

Davies a Aurier kvalitný výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
montaigne33

Je teprve začátek ročníku- ale bylo by vskutku krásné, kdyby oba kluby= Villa a WHU hrály klidný střed tabulky... nebo dokonce zabojovaly o pohárové příčky... JEN TAK DÁL!!!

Reagovat
Liquid

jestli má Klopp nějakou páteř, tak musí vyvodit odpovědnost a odstoupit, to je šílená ostuda dostat od Villy sedmičku

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Unai

Reagovat
EXoRcIsT

Co tak uz konecne niekde SHOWMANa nahlasit ? Na takych idiotov treba ist tvrdo a zato co tu pisal BAN nieje ziadny trest

Reagovat
Kily

(už) je pryč

Reagovat
Whitemedia

Odkaz na MOTD asi nic co? Ještě v minulé sezoně mi to šlo na jedné stránce krásně, letos už ne

Reagovat
PhilipS

Teď koukám na Livesport. To je nějaká chyba ne? Co se to v tý Aston Ville stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

nevadi, je to len hokej

Reagovat
Foxhill boy

No jestli tahle prohra vleze hráčům do hlav, tak budem rádi za top 4. Úplně mám strach z derby. Po repre pauzách jsme marní a ještě tahle katastrofa do toho...

Reagovat
Kokesh

Sranda liga

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kixi Syhimour

Vždycky jsem si říkal, jak to tady vypadalo třeba při prohře 1:6 na Stoke, ale nikdy jsem pochopitelně neměl chuť se podívat. Vždycky jsem si myslel, že to je naprosto strašný pocit pak následně jít do těch komentářů a číst ty posměšky, dnes jsem zjistil, že se zasměju také .

Začněme pozitivy, Salah znovu ukázal svojí třídu, za mě nejlepší od nás, marně nevypadal ani Jota, který se hlavně v první půli jevil velmi dobře, nějakou trojku "lepších" hráčů základu bych pak doplnil Robertsona, který byl velmi dobrý dopředu a dozadu snad vyloženě nic nepokazil. Z náhradníků ocením Jonese, kterým jednou opravdu krásně přešel u lajny hráče a výborně doběhnul tuším Barkleyho, když byl ve výborné šanci a Milnera, který se podílel na udržení sedmičky výborným skluzem ve vápně a v záloze to nebylo nic hrozného. Pozitiva bych ukončil, tím že jsme se vyvarovali alespoň tomu populárnímu výsledku 8:2.

S negativy to je překvapivě horší, jak jsem psal nad Adriánem lámu hůl, bohužel však Alissona nelze očekávat ani po pauze a další gólmana už vůbec ne, takže to s ním budeme holt muset nějak vydržet. Má někdy opravdu dobré zákroky, dnes konec konců chytil nájezd, na druhou stranu chyby dělá velmi pravidelně a já už nechci vidět, jak nás nějaká další stojí třeba znovu LM.

Co se týče obrany, tam je třeba prostě něco změnit, třeba se začít soustředit. Van Dijk se dneska neprojevil ani jako kvalitní stoper ani jako lídr, na Hendersonovi vůdcovské schopnosti se opravdu nechytá. Ani on tedy nehraje dvakrát nejlépe, každopádně na míle stále zůstává naším nejlepším stoperem. S tím druhým stoperem je to horší, Gomez doufám už regulérně lavička, jak někdo psal po preview, poslední dobou přináší do zadních řad pouze rychlost a nic víc. Problémem samozřejmě je, že nemám stopera č. 2, protože Matip je v poslední době absolutně nepoužitelný díky své skleněnosti. Dle mého je tedy čas na přesunutí Fabinha na tuto pozici minimálně dočasně, sice dneska tam nezahrál o moc lépe než Gomez, ale Gomez prostě už musí na lávku.

Co se týče beků, tak Arnold v tom tedy své kolegy na stoperech nenechal, nicméně stále byl lepší jak oni. Robertson, jak už jsem psal, mi nepřišel tak špatný.

V záloze byli ti hráči absolutně nepotřební, dvojice Wijnaldum - Fabinho dopředu pouze cirkulovala míč, což bych i nějak pochopil, však to je i jejich účel (leč od Brazilce se očekává i nějaká ta nadstavba), ale dozadu byli naprosto k ničemu, Keita taktéž, ale ten byl snad vidět trochu víc dopředu, regulérně jsme tak ale hráli bez celé zálohy, což jsou hned 3 hráči.

V útoku potěšil Salah, dneska se mi zdálo, že nechce debakl připustit a snažil se, za mě nejlepší od nás. Firmino je Gomez vol. 2, asistence sice velmi dobrá, ale co na plat, taky si musí uvědomit, že základ u nás nemá jistý, což ale bohužel v současnosti platí. Zakončení fláká a z přihrávek se mu povede tak jedna z pěti, je to strašný pokles oproti hráčovi, které jsme v něm měli. Jota v první půli dobrý výkon, dostával míč do vápna (i u gólu) a dost se snažil, bohužel v druhé půli se vytratil, nicméně to vypadá na dobrý přestup.

Co se týče trenéra, tak se spíše projevily dlouhodobé nedostatky, než-li nějaká špatná taktika, tak či onak to jde samozřejmě i na jeho triko. Snad začne tím, že hráče naprosto zje*e za takový výkon a výsledek. Reakce na zápas pak dle mého dobrá, stáhnutí některých hráčů mohlo přijít dříve, ale nevzdali jsme to, leč nakonec je z toho taková potupa.

Svůj faktor tak dnes i hrála smůla a nekvalita zakončení, konec konců 3 góly šly přes teče, ale bylo by samozřejmě hloupé se na to vymlouvat, doufám, že jsme si alespoň tu smůlu už vybrali.

Ocenění samozřejmě patří Ville , fenomenální výkon, fantastická příprava na nás, Smith opravdu věděl, co dělá, mají výborného gólmana, Barkley vypadal jako dobrá posila, uvidíme, jestli mu to vydrží. A Grealish si myslím, že může disponovat titulem nejlepší hráč mimo top 6, naprosto fantastický hráč.

Otázka je jasná co dál? Především se po delší době podíváme do kanálů tady na EF, jsem zvědav, jak to tam vypadá. Co se týče týmu, tak příště rozjetý Everton, jsem zvědav, co Klopp připraví, klidně bych si i tipl toho Fabinha na stoperovi a Thiaga v záloze, což bych kvitoval, těžko říct, jestli něco udělá s Robertem. Taky se dá asi čekat posunutí té obranné linie niž, protože dneska jsme na to doplatili naprosto neuvěřitelným způsobem. Každopádně pauza přichází výjimečně vhod, tak snad tam bude adekvátní reakce od trenérského týmu.

Reagovat
Whitemedia

tl;dr

obrana v troskách?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
YNWA__MSN

Matip měl většinou přednost před Gomeze, ale k čemu to je, když je furt out. Gomez je úplně mimo. Virgil má jistý místo v základu a chybí mu konkurence, já jsem říkal, že by se hodil spíše stoper než křídlo... A už mě serou ty brankářské hrubky,protoze to jich kurva za Mignoleta, Kariuse nebylo dost... Adrián na to nemá kvalitu a ani hlavu... Chtělo by to příští léto prodat Adriana a Kariuse a koupit novou brankarskou dvojku( Kelleher a Grabara na to asi nemají ne?). Btw ta obrana hraje až moc vysoko... Proti Evertonu se bojím prohry. Na jak dlouho je Alisson out? Henderson dnes strašně chybel

Strašná ostuda

Reagovat
YNWA__MSN

Je to nezodpovednost jít do sezóny jen s 3 stoperama s zvlášť, když je Matip pravidelně min 2 měsíce v sezone zraněný a Gomez od začátku roku úplně mimo formu. Navíc je vidět, že Virg by potřeboval konkurenci....

Reagovat
Svatej

pěkný shrnutí.

S prvním odstavcem se plnohodnotně ztotožňuju, mam to stejný i po malých porážkách, natož těch velkých.

Reagovat
Pony Slaystation

nezmínit nejhoršího na place - Minamina, to mi tam chybí. Ten hráč nemá snad ani na béčko. Fotbalové myšlení v záporných hodnotách. Kolik ten zkazil jednoduchých centrů a přihrávek.

Reagovat
Big Virgil

Andrian - první gol jeho. Tam neni o cem. 4 gol mel stahnout centr, nevim proc stahoval ruce pryc od balonu.

Trent - nebránil a dopredu taky nula.

Virgil - tuhle sezonu mi prijde ze ho to vubec nezajima. Kolikrat si rikam ze hraje na pul plynu aby se nespotil.

Gomez - ten vzdycky tezil z toho partnerstvi s Virgilem. Kdyz nezahraje Virgil, nezahraje ani Gomez.

Robertson - od nas mozna nejaktivnejsi hrac smerem dopredu? Je to vubec mozny?

Zaloha - nedokazali sbirat odrazene balony. ( diky tomu mela Villa spoustu nebezpecnych utoku) jinak vesmes vlastne bezny vykon.

Salah - ten neumí nahrát, tolik zkazenych nebo spatne nacasovanych prihravek

Bobby - to proste neni utocnik, mel by hrat v zaloze.

Jota - toho se mi hodnoti tezko. Snaha byla. Kombinace s Robertsonem by do budoucna mozna mohla fungovat.

Pozitiva - nikdo se nezranil, konkurence taky ztraci body. Facka tohodle typu uz byla taky potreba. Je nacase spadnout na zem a zase makat!

Reagovat
aramaki

to bol kopanec do guli, nie facka

Reagovat
mickey mouse

wow Adrian má koule psát na Twitter, čekám černou profilovku během zítřka

Reagovat
martin.b

Adrian je od od podzimu, kdy se na něj pěli ódy, příšernej, ale včera reálně zavinil jedinej gol. 3 goly po tečích, zbytek nájezdy nebo nechytatelný. Absolutně nespolupracovala obrana se zálohou, tam nás totálně přehráli svým nasazením.

Reagovat
FUnk

tak zvladnout takhle 4 zapasy za tyden s tim, ze s newcastlem jsme mohli vyhrat je super. A bez zraneni pokud jsem videl dobre mourek to dobre prorotoval

Reagovat
fenixLFC

btw scouseri, uvedomujete si ze mame v skupine atalantu?

Reagovat
Kixi Syhimour

https://twitter.com/JamesPearceLFC/status/1312858384098619394?s=19

Tak to jsem tedy zvědav, jak se s tím Adrián popasuje, tohle může být obrovský problém. Je teda neuvěřitelné, že máme takto náchylného gólmana na zranění, to jsem snad neviděl. Každopádně na začátku listopadu na City, tak mě teda zajímá, jak se to vyvrbí.

Reagovat
Sandstorm

Kupte zítra Romera. Edo ho prodá.

Reagovat
Talker

My věděli, proč jsme kupovali Kepu a ne Alissona

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
mickey mouse

nejlepší zpráva po ránu, fakt ten co mu to udělal, pokud vůbec někdo, tak si musí dobře drbat hlavu

Reagovat
Svatej

Konečně nám někdo rozumí ❤️

Reagovat
smazaný uživatel

Jak nahlížíte na moderní formy feminismu?

Reagovat
noustres
Reagovat
bbbauch

Ted uz jenom chybi, aby Tottenham treba v lednu vedl ligu s naskokem 20 bodu, ale kvuli neskutecny treti vlne covidu by se PL anulovala. Konecne by owny dostal to, po cem tak touzi.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Hai

Reagovat
Mastný Chobot

Su inak nejake guidelines od FA ohladom vselijakych Covid scenarov?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud povede Tottenham, pak zrušit. Jinak se hraje dál.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
bbbauch

Driv jsem zachytil jenom to, ze kdyby se to opravdu rozjelo ve velkym a bylo odehrano alespon 50 % zapasu, tak se sezona ukonci s vysledkem, jakej v tom momente bude. Ale uz jenom tim, ze staci 14 hracu v poradku a proste musis nastoupit FA ukazuje, ze ten tlak na to to proste odehrat bude velkej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
PH8

Třeba by dostal infarkt, po tom touží zbytek EF.

Reagovat
Manik...

Reagovat
icemike

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
patas92

Reagovat
naheCZ

Reagovat
spider_8

Reagovat
Infi

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Coufal je v Anglii dva dny a už se dějou divný věci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Venny

Coufal je v Anglii dva dny a už je lepší jak TAA a AWB

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
cristiano.K.

překvapilo by mě, kdyby nebyl mezi pěti nejlepšími RB v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

liga je zmatena jeho prichodem

Reagovat
Venny

Tak tohle se zatím rýsuje jako neuvěřitelně zajímavá sezóna, ještě že teďka nesázim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tweek

díky šampióni!

Reagovat
Talker

Každopádně já bych s tím výsměchem byl opatrný, ono se to může letos fakt obrátit proti komukoliv...

Reagovat
iamek

Man United will complete both deals for Cavani and Alex Telles tomorrow... and are still in negotiations with Barcelona for Ousmane Démbélé, offering a loan.

If Démbélé will join Manchester United, Barcelona will try again to sign Memphis Depay on a permanent deal.

Reagovat
Harakan

Nemá někdo link na Motd?

Reagovat
iamek

Breaking: Alex Telles’s private jet was leaving Porto today and after departure the pilot saw there was something wrong with the jet and had to come back to Porto

Telles viděl výsledek, tak to radši otočil zpět

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United have conceded four goals in the first half of a Premier League match for the very first time, with this their 1,079th match in the competition.

Wow, to bych si nemyslel, že to bylo poprvé.

Reagovat
Spalovač šancí

I dnešní den ukázal, že Liverpool je v současnosti kvalitou i zábavností o několik yardů před MU

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Kapřík

Reagovat
iamek

Reagovat
Hai

Reagovat
FUnk

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Remt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Busby babes

Reagovat
TopinB

Reagovat
icka

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
PePiG7

Reagovat
Infi

Reagovat
Malresi

Raz ten wake up call musel prísť, bolo len otázkou času, kedy... Gratulujem Ville k skvelému výkonu, čo sa nás týka, tak verím, že sme si vyčerpali všetku smolu a po repre pauze urobíme šnúru výhier k obhajobe, snáď už s Maném, Hendom, Thiagom a hlavne Alissonom. Včera by sa z nášho tímu dalo vybrať niekoľko tragédov, ale Adriana, ktory mi pije krv už od zápasu s Atleticom už v drese LFC nechcem ani vidieť. Včerajší zápas mohol prebiehať o dosť inak, keby im nedaroval gól hneď v úvode..... YNWA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

vždyť jste žádnou smůlu neměli, jednou sudí nepískne teatrální simulace Salahovi a hned je z toho sedmička

Reagovat
oli9

Žádná smůla. Obrana v hajzlu... A první gól může ovlivnit utkání ale ne že dostaneš 7

Reagovat
Luc-Luc

to nebylo o smule, protoze v jincyh situacich jsme meli zase stesti (brevno, ty dalsi sance domacich), to mohlo klidne skoncit 10:2 a nikdo by nemohl nic rict...a nemyslim si, ze by tym jako LFC mel dostavat takovej pridel, aby se probral, zvlaste od Aston VIlly, kdyby to bylo na City, tak bych to jeste nejak pochopil, ale AV ? To si delaji prdel ti hraci ? Doufam, ze jim Klopp da drill jak prase ted pres repre pauzu, protoze s takovym pristupem nas hned v dalsim zapase Everton zmasakruje podobnym zpusobem...jinak Adrian je hroznej kiksar, neni na nej spoleh a verim tomu, ze management bude tohle resit, aby v zime privedli kvalitni dvojku

Reagovat
Malresi

Reakcia aj na Liquida a oli9 - Smolou som myslel to, že sme dostali 3 góly po tečoch obrancov - zo striel, ktoré by aj taký tragéd ako Adrian v pohode chytil, resp. možno ani nešli na bránu.. Ak toto nie je smola, tak neviem čo... Jasné, prehrali by sme tak či tak, ale treba okrem toho, že to bol tragický výkon z našej strany, uznať aj to, že Ville tam včera padlo fakt všetko (až na jeden save Adriana, aj to už za stavu 6-2 proti Watkinsovi) .

Reagovat
cristiano.K.

jenom to ukazuje jaký to je problém, když nám chybí tři hráči ze základu. Thiaga tam nepočítám ještě.

Reagovat
Svatej

dva roky ta otazka vasi zakladni sestavy a sirky kadru jela v hypotézách a teď jsme dostali první ochutnávku

Reagovat
cristiano.K.

ale zas kvůli tomu právě přišel ten Thiago. Podle mě máme dost silnou lavičku a to zůstali Shaq,Wilson. Problém je stoper, což Fabinho umí zahrát jako proti vám.

Reagovat
oli9

Zasloužená facka, snad se ta obrana vcele s VVD probere.. Hrají jako by se jim nemohlo nic stát. Přitom ten systém a nasazení co hraji je děs

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Csaplárova past

A jak se tady fanoušci Liverpoolu smáli, když Chelsea prohrávala minulý týden 0:3 s WBA. Teď si to vlákno procházím a chčiju smíchy, co tam někteří psali ....

Reagovat
eibe

ttj

Reagovat
oli9

Vždyť jste byli k smíchu ten poločas... Stejně jako my včera celý zápas

Reagovat
Csaplárova past

Ale já to nepopírám. Jenom se směju tomu, jak se strašně fans LFC povyšovali, ostatně nic jiného 2 roky nedělají.. Někteří fans LFC ten úspěch nezvládají .. podobně jako někteří fans Slavie.

Prostě mi přišlo strašně vtipné, jak v průběhu toho zápasu všichni vyhazovali Lamparda nebo hned tipovali umístění Chelsea v sezóně. Jako dostat 7 gólů je teda mega úlet a je celkem jedno, jestli se jedná o LFC nebo třeba Wigan. To je fakt ostuda .....

Reagovat
minoLFC

Pekná hanba. Ale možno nás táto facka naštartuje k obhajobe titulu.

Reagovat
smazaný uživatel

Do kedy je prestupové obdobie? Potrebujeme stopéra a Fabinha na DM radšej, keďže Thiago je síce skvelý, ale je IP.

Reagovat
FUnk

The window officially closes at 23:00 BST on Monday, 5 October - though a domestic-only window will continue to run until 17:00 BST on 16 October

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem.

Reagovat
janinho

ja som cital, ze ten 5.oktober uz plati len pre prestupy medzi PL a Champsom a ze dnes je deadline pre zahranicne trejdy a trejdy medzi klubmi PL.

Reagovat
FUnk

dnes se zavira evropa a potom anglie

Reagovat
janinho

https://www.premierleague.com/transfers/summer/2020

"A domestic-only window, during which Premier League clubs can trade only with those in the EFL or below, will run from 23:01 BST on 5 October to 17:00 BST on 16 October.". tu pisu ze po dnesku mozu kluby z PL trejdovat len s klubmi z Champsu alebo nizsich sutazi.

Reagovat
Greny

Rudigera nebo Christensena? Za 50 je jeden z nich vas

Reagovat
J0EL

Dame lacnejsie Mustafiho, Sokratisa alebo Chambersa. Len si vybrat

Reagovat
smazaný uživatel

My dame Lindelofa s Jonesem zadarmo a pripravi si i mali pohosteni.

Reagovat
smazaný uživatel

tych berieme my

Reagovat
martin.b

Velký drama bych z toho nedělal, 3 goly úplně z prdele haluz, 4-5 hráčů potenciálně do základu chybělo. Pořád jsme bodově druzí nejlepší, hráči se teď odreagujou na repre a merseyside derby je ideální na revenge.

Reagovat
oli9

Reagovat
h8_sfatto

jako West Ham se snaží nesestoupit, ale co naplat, když mnohem slabší AstonVilla poráží ještě větší favority

Reagovat
kolouch

Věřím, že Fulham, Sheffield a WBA Aston Villu zastoupí

Reagovat
smazaný uživatel

proste 2020...

Reagovat
smazaný uživatel

Bude deadline článek?

Reagovat
Busby babes

Adminum, za to, ze smazali aspon jeden prispevek toho idiota.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli admini nemají čas to promazávat, tak já to klidně budu dělat

Reagovat
J0EL

To by bola horsia cenzura ako pod Blahovymi statusmi.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/Antmat77/status/1312705726897324034

u nas je to proste porad dokola. Uz se zase objevuji drby o tom, jak hledame DoF. To je proste jak pres kopirak. zajimalo by me, jestli to jeste nekdo vedeni klubu zere.

LVG, Mourinho i OGS udelali LM. A pak vzdycky prisel pruser, protoze se vhodne nedoplnil kadr. Pokud prijde Telles a Cavani, tak to aspon jakz takz vypada, ze to bude vhodne doplneni. I kdyz treba kridelni hrac a pohyblive DM by bylo treba vic. Matic to cele neodehraje a McTominay nebo Fred na tu roli nemaji. Ne, pokud je Pogba na hristi. No uvidime, jak se s tim Ole popere. Moc optimismu ted nemam.

Hodne bude zalezet na tom, jak na tu ostudu hraci zareaguji. Pod Mourinhem by tohle byla konecna. Uvidime co OGS...

Reagovat
r.mrazik

je fakt,ze DoF je potreba neskutecne...

letosni prestupak je sileny...

koupime nepotrebneho Donnyho, nedokazeme se zbavit jonese,roja (i kdyby na nejaky pitomy hostovani s pulkou platu)

koupit posledni den prestupaku tellese a zadarmo cavaniho...to se tedy vyplatilo cekat na posledni moznou chvili...idioti...

Reagovat
iamek

Prý dneska 3-4 podpisy. Cavani, Telles, ten mladý Uruguayec ( asi taky počítají ) a poslední ?

Reagovat
r.mrazik

to jsem zvedav....ale i tak...proc posledni den? nepoucitelny fakt...

Reagovat
Busby babes

Sancho. uz je v Anglii.

Reagovat
iamek

Wow Amad Traore . Top talent. Útočník a zahraje i RW. Ty vole do budoucna máme potenciál naprosto brutální

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Tomanatura

Tak DoF na trhu je, Ralf Ragnick... Ale neverim, ze by tam mohl byt nejaky kontakt. Spis vymeni Oleho za Pocchetina a jede se dal.

A nemyslim si, ze vina je na nedoplneni kadru. Ty vysledky z teto sezony jdou na vrub takticke pripravenosti trenera a bezmyslenkoveho dohravani EL v srpnu s nejlepsim moznym kadrem.

Reagovat
Busby babes

bezmyslenkovitemu dohravani EL. jo no, evropskych trofeji mame posledni dobou spousty, tak je muzeme jen tak zahazovat. A ten jeden zapas navic udelal ten rozdil... ale no tak.

btw vsimni si, ze pisu o VHODNEM doplneni kadru. Defakto nemame dva roky hrotoveho utocnika prave typu Cavani. Nemame poradneho DM, ale tri hrace na stejnou velmi podobnou roli (Pogba, Bruno, VdB). Nemame LB, ale 8 stoperu, mame 3 golmany z nichz kazdej by mel hrat zaklad v PL tymu...

Reagovat
Tomanatura

Ja chapu, ze chteli neco vyhrat, bylo by to super pro sponzory a tak dale, ovsem jak uz jsem psal pred turnajem a znovu, kdyby to vaechno odehrali nahradnici a oporx dostali volno, dneska by ta situace byla uplne jina. LM uz byla jista, slo jen o prestiz. Kukni na Inter, ktery to hral taky, ale ma 6 novych hracu, takze muze tocit. My ne, nemame zadne kvalitni nahradniky.

A ano, taky si myslim, ze penize za VdB se meli investovat jinak. Ze se neinvestuje dal chapu, bez divaku bude to manko obrovske, a odchody taky nejdou moc resit, to nejde toto leto skoro nikomu.

Reagovat
Busby babes

"bylo by to super pro sponzory "

ne, bylo by to super pro klub, hrace, fanousky. Je to doslova neco, kvuli cemu se ta hra hraje. Kvuli trofejim. ne kvuli 4. mistu v lize.

Inter ma 6 novych hracu.. ale to neni chyba toho, ze jsme hrali EL. a znova, byli to dva zapasy. tezko nejakej zasadni rozdil.

Reagovat
Tomanatura

At chces nebo ne, EL je pro anglicke kluby zajimava jen kvuli mistu v LM, nikoliv kvuli trofeji.

Sice to byly 2 zapasy, ale nezapomen, ze sezona skoncila 26.7., potom se muselo mesic trenovat kvuli tem dvoum zapasum. Klidne mohli mit nejvytizenejsi hraci z lonska uz volno a nastoupit do treninku az pozdeji, mohla se s nema odehrat jaka taka priprava. To je to, o co mi neustale jde. Tym mohl byt daleko lip pripravenx na ligu. Si vem, ze prave keyz nam teprve kvuli EL koncila sezona, tak jine tymy uz hraly pratelaky. V klubu jsou obchodnici, podle me si meli spocitat, co pro klub bude nejvyhodnejsi. Ted na to budeme doplacet celou sezonu, mohlo to byt uplne jine. Je to vyjimecna situace, kvuli uzkemu kadru se mohlo pristouoit k vyjimecnemu opatreni.

Reagovat
Busby babes

nesouhlasim. To, jakym zpusobem odskrtavas povysene trofeje jde proti vsemu, co podle meho ma fanousek chtit. Ja bych vyhru v EL nebo FA cupu vymenil za 3. misto v PL. hned. To je totiz trofej a vyhrana soutez. Ne zajisteni ucasti v jine soutezi.

ale ok, mas to jinak. To je ted bezne. Btw na tohle tema ted mluvili v podcastu Guardianu, co vlastne dneska definuje uspech a jestli je BVB napriklad uspesnej klub, kdyz naposledy vyhrali ligu v roce 2012 a od te doby jeden pohar?

Reagovat
smazaný uživatel

Chapu, ze to zapadlo pod debaklama MU a LFC, ale VAR zase exceloval pri posuzovani offside Foxes. Vardy mel v ofsajdu mozna pihu na zadku.

Reagovat
Mike Litoris

Mně teda přišlo, že tam měl půlku zad.

Reagovat
ttopi

Ta ruka se mu začala hezky točit Jak ve FIFĚ

https://twitter.com/nocontextfooty/status/1312767921379307521?s=20

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
SunFells

Reagovat
spider_8

Ty vole

Reagovat
FUnk

kane last 7 matches : 8 goals + 6 assist

Reagovat
Mates_Matesović

Je neskutečnej

Reagovat
Tommy$

Vybornej, a Son taky, dobře jim to spolu teď šlape

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Snovej vikend. Na Pool i United nahrany 3 body a 9 gólů, to je fskt síla

Reagovat
fff

No to teda vyzeralo vcera .

Davnejsie som tu pisal, ze Adruan je slaby, priemerny brankar a iba sa to znovu ukazalo. Niekde som cital, ze v cca 20 zapasoch za nas urobil 5 ci 6 chyb, ktore viedli ku golu. Viac asi netreba dodavat. Plus je ajsne vidiet, ze obrana mu moc neveri. Alisson mimo na 4 az 6 tyzdnov, cize zmeska Everton, Ajax, Atalantu, MC a tak. Cele zle. Inak Alisson je zraneny po nejakej kolizii na treningu, takze nemusime tu riesit, ci je IP alebo nie. Nie je. Taketo zranenie sa moze stat absolutne komukolvek.

Adrian nas vcera nacal a urcite to do istej miery ovplyvnilo ako sme hrali dalej, no problem je v tom, ze by nas to absolutne nemalo do takej miery ovplyvnit. AV zasluzene, hoci vysledok tomu trochu pirdava, nakolko sme tam fakt mali aj trochu smoly (3 tecovane goly, to je daco, co sa stane raz za cas).

Ono mne osobne to prislo ako zapas s Watforom s tym rozdielom, ze AV premenla sance plus mala to spominane stastie pri tecovanych strelach, takze ten vysledok vyzera hrozivejsie, no pointa je rovnaka. Hrame vysoko a to by bolo fajn, leby nehrame prilis vysoko a takmer neustale.

Mne to pride akoby cca odkedy sme mali viac menej isty titul, sme zacali hrat ovela, ovela vyssie. A cca odvtedy sme neskutocne zranitelni v obrane. Ked sa k tomu prida, ze VVD tiez cca odvtedy hra pod svoje moznosti, rovnako Gomez, tak to tak aj vyzera.

Minulu sezonu, ked sme sli jak masina bez prehry, sme stale hrali vysoko obranu, ale nie az takto exremne a nie takmer neustale. A boli sme v obrane najlepsi v lige. Mne to pride, ze toto sme ymenili a vobec nam to neprospieva.

Plus zaloha vcera bola tiez otrasna.

Pokial budeme nadalej hrat tymto stylom a neskusime sa trochu zatiahnut a hrat viac zozadu, tak sa bojim Evertonu, ale hlavne Ajaxu, Atalanty a MC (hoci tiez nemaju skvelu formu). Pokial budeme nadalej takto branit, tak prave tieto timy nam mozu sposobit dalsiu hanbu.

Reagovat
fenixLFC

ono s tou vysokou obranou sa to hovorilo uz na zaciatku minulej sezony ze klopp to skrz VAR chce hrat takto vysoko. tam sa fakt spoliehaju ze tie milimetrove ofsajdynam budu piskat

Reagovat
smazaný uživatel

VVD rovnako ako Gomez určite nie, Gomez tragédi už pol roka, musí sedieť. VVD strieda lepšie výkony s horšími, hlavne kvôli bohorovnosti a profesorskej hre.

Reagovat
smazaný uživatel

Je len otazkou casu kedy Arsenalu dojde stastie. Nic ine ich totiz nedrzi odkedy prisiel ten saso Arteta tak je to len stastie a rozhodcovia. Davam tomu 2 mesiace a Arsenal bude tam kde patri, okolo 10-15 miesta

Reagovat
formic81

yes

Reagovat
FUnk

a nebo se herne zvednou. Ale jsem zvedavy, jak budeme hrat proti tymum ktere hrajou hodne zezadu a my budeme muset tvorit.

Reagovat
smazaný uživatel

hrali sme proti newcastlu minuly tyzden. ak by sme boli stastkovia ako arsenal tak to vyhrame 8:0... hrali sme dobre

Reagovat
Front hell

Reagovat
tunkic

A kdyby to štěstí náhodou nedošlo, tak hlavně ať u sebe máš vždycky hodně prášků, aby ti nerupla cévka

Reagovat
Front hell

Tak rozhodčí rychle si zapomněl jak vám pomohli včera, protože jestli šel ven Martial tak měl jít i lamela. Jde vidět že slepičí mozek je primárně určen k přijímání potravy a srani hoven

Reagovat
Unique

Jak hrál Semedo?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele