Informace

  • Celé jméno
    Yves Bissouma
  • Číslo dresu
    8
  • Datum narození
    30.08.1996
  • Výška
    182 cm
  • Pozice
    záložník
  • Váha
    78 kg

Národnost

  • Mali

Aktuální statistiky v klubu Tottenham Hotspur (ENG)

Soutěž
Z
M
G
GP
VG
OG
ŽK
ŽČ
ČK
Premier League 2023/2024
20
1550
0
0
0
0
7
1
1
Celkem
20
1550
0
0
0
0
7
1
1

Statistiky v reprezentaci

Reprezentace
Z
M
G
GP
VG
OG
ŽK
ŽČ
ČK
Mali
33
1769
3
0
0
0
4
0
0
Mali "23"
3
147
0
0
0
0
0
0
0

Články

Expres z Brightonu bez Caiceda nezpomaluje: 2. kolo Premier League v kostce

Už jen tři mužstva zůstala po druhém kole stoprocentní. Úřadující šampioni z Manchesteru City, vicemistři z Arsenalu a Brighton. Zatímco prvně jmenované dvojici aspirantů na titul stačil tentokrát k vítězství jeden gól, Seagulls si na Molineux otevřeli střelnici. Wolverhamptonu nasázeli čtyři branky a navlas zopakovali skóre z minulého týdne. Tottenham si vyšlápl na Manchester United, naopak Chelsea schytala "facku" od West Hamu.

Tottenham má třetí letní posilu, přivedl záložníka Bissoumu

Yves Bissouma za sebou má čtyři sezony v Brightonu, stejnou časovou porci by pak měl strávit v Tottenhamu. Londýnský klub dnes dokončil přestup záložníka za 25 milionů liber, další finance budou ve hře díky bonusům...

Dostihy na špici a povstání na dně: 35. kolo Premier League v kostce

Klíčové souboje o titul, o čtvrté místo zaručující účast v Lize mistrů, nebo o setrvání v Premier League jsou stále otevřené. Manchester City si totiž s lehkostí zastřílel v Leedsu, Liverpool nezaváhal v Newcastlu, Arsenal loupil na West Hamu, Tottenham zametl s Leicesterem, Everton senzačně udolal Chelsea a Burnley v závěru otočilo záchranářskou bitvu ve Watfordu. Definitivní jistotu sestupu má sice Norwich, ale jeho pád byl už několik týdnů pouze otázkou času.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele