4. kolo
04.10.2020 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Wolves stačil jediný gól na to, aby porazili stále tápající Fulham

Wolves po dvou porážkách zase zabrali, když díky jedinému přesnému zásahu přemohli nováčka soutěže Fulham. Wolverhampton tak má na svém kontě šest bodů, naopak londýnský tým zůstává nadále na nule.

"Vlci" před týdnem podlehli West Hamu, na což manažer Espírito Santo zareagoval třemi změnami v sestavě. Místo Moutinha, Traorého a Vinagreho dostali šanci šanci Dendoncker, Kilman a Podence. Také u Cottagers se proměnilo obsazení na třech postech. Odoie s Hectorem nahradili v obraně Robinson s Le Marchandem, Aina pak v záloze zastoupil Teteho.

První zákrok si v šesté minutě připsal domácí gólman Patrício, jehož nepříliš důrazně otestoval Robinson. Na další šanci se čekalo do 27. minuty, kdy brankáře soupeře Aréolu prověřil Neto, následně si strážce svatyně "Chalupářů" poradil i s dorážkou od Semeda. To bylo z prvního poločasu pohříchu všechno, mnoho zajímavých situací obě mužstva nenabídla.

Tři minuty po změně stran se k zajímavému zakončení dostal hostující Mitrović, jenž ale po přihrávce od Ainy pálil daleko od prostoru tří tyčí. Wolves odpověděli šancí z 55. minuty, kdy Jiménez po centru trefil zblízka Aréolu. Za minutu už se ale "Vlci" radovali. Dendoncker se ještě přes obránce Cottagers neprosadil, k balonu se ovšem dostal Neto, jenž se přízemní střelou trefil k tyči mimo Aréolův dosah.

Domácí hráli po přestávce mnohem lépe než v úvodní pětačtyřicetiminutovce. V 65. minutě pálil Semedo, tentokrát ale nepřesně. Osm minut nato však málem přišlo vyrovnání. Lookman uvolnil Mitroviće, ten ještě vyhledal Kamaru, jenže útočník Fulhamu vyslal z dobré pozice nedůraznou střelu, kterou bez potíží lapil Patrício. Více příležitosti už si hosté nevypracovali, tři body tak zůstaly na stadionu Molineux.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele