Premier League - souhrn 36. kola: Liverpool zůstává ve hře o LM

12.05.2021, 23:16, aktualizováno 16.05.2021, 21:54
Komentáře a souhrny
Alisson (© AFP)
Liverpool přetlačil West Brom a zůstává ve hře o postup do Ligy mistrů. Manchester City zareagoval na předchozí nezdar a vyhrál sedmigólovou přestřelku v Newcastlu. Leicester v úterý zdolal Manchester United a Liga mistrů by mu letos už uniknout neměla. Arsenal ještě nevzdává boj o poháry, v derby porazil Chelsea a tři body získal potřetí za sebou. West Ham zachránil v Brightonu remízu, ale i ta pro něj může být málo...

Everton FC - Sheffield United 0:1

16.05.2021 20:00

Góly: 7. Daniel Jebbison

Jeden už má jistý sestup, druhý vší silou bojuje o poháry. Favorit byl asi jasný, nicméně v Goodison Parku se v neděli večer konalo překvapení. Sheffield tam díky brzké trefě Jebbisona zvítězil 0:1.

Klíčový moment utkání se udál už v sedmé minutě. Stoper Robinson svůj útočný výlet zakončil křižnou přihrávkou skrz vápno, na druhé straně situaci zavíral Daniel Jebbison, jenž se v sedmnácti letech a svém druhém zápase dočkal první branky v Premier League.

Vzápětí mohl srovnal Allan, jehož dělovku po rohovém kopu bravurně vytěsnil Ramsdale. Blades si ale i nadále vytvářeli šance, Fleckův projektil musel zneškodnit Pickford, který si po zaváhání obrany tentokráte poradil i s Jebbisonovou střelou. V závěru první půle domácí trestuhodně zahodili obrovskou šanci, po Richarlisonově hlavičce trefil Calvert-Lewin z dorážky jen brankáře namísto poloodkryté klece.

Druhá polovina utkání už byla na šance skoupější. Po sedmdesáti minutách hry Sigurdsson skvělým pasem našel Richarlisona, kterého opět vychytal Ramsdale. Na opačném konci hřiště ze zajímavé pozice pálil McGoldrick, Godfrey ale tento pokus srazil na roh.

Šance Evertonu na evropské poháry se tak výrazně snížili, na šestý Tottenham i sedmý West Ham aktuálně ztrácí tři body při výrazně horším skóre. Navíc je ještě zezadu atakuje Arsenal.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Liverpool FC 1:2

16.05.2021 17:30

Góly: 15. Hal Robson-Kanu - 33. Mohamed Salah, 90+5. Alisson

Neuvěřitelné rozuzlení přineslo liverpoolské dobývání brány West Bromu. Reds většinu zápasu marně usilovali o vedoucí gól, v samotném závěru je ale spasil brankář Alisson, jenž si naskočil na rohový kop a udržel družinu manažera Jürgena Kloppa v boji o Ligu mistrů.

Reds dle očekávání hýřili od úvodu aktivitou a po několika rohových kopech zatopili obraně Baggies. V 15. minutě ale zasáhla hosty studená sprcha. Za obranou Liverpoolu se totiž objevil Robson-Kanu, jenž vystřelil k tyči a poslal West Brom nečekaně do vedení.

Vyrovnat mohli Reds ve 24. minutě. Po pohledné kombinaci přes Fabinha a Thiaga zakončoval Mané, avšak o kousek minul kýžený cíl. Za další čtyři minuty našel Alexander-Arnold dlouhým pasem Salaha, ten ale z úhlu trefil gólmana Johnstonea. Po půlhodině hry už měl Egypťan více štěstí. Mané na hranici pokutového území vybojoval merunu právě pro Salaha, jenž kulatý nesmysl umístil k tyči dostatečně daleko od natahujícího se Johnstonea.

Vyrovnaný stav se dlouho mohl změnit ve vedení Liverpoolu, jenže Firmino ve 35. minutě nakonec pálil do tyče. Fabinho za dalších pět minut již střílel mezi tři tyče, avšak přesně do míst, v nichž se pohyboval připravený Johnstone. Na druhé straně zkoušel těsně před pauzou štěstí z přímého kopu Pereira, svatyni hostů ale netrefil.

Čtyři minuty po změně stran rozvlnil síť Mané, senegalský křídelník se ovšem po centru od Salaha nacházel v ofsajdu a jeho branka tedy neplatila. V 51. minutě se na ojedinělý útočný výlet vydal domácí Pereira, jeho sraženou střelu však zkrotil v rukavicích Alisson. Na druhé straně vyzval v 57. minutě Alexander-Arnold ke skórování Salaha, toho ale z úhlu vychytal Johnstone.

V 77. minutě mohl bohorovnost Liverpoolu při zakončení potrestat Robson-Kanu, jenž se po delší odmlce znovu dostal za zadáky hostů, tentokrát si však nepřišel na Alissona. Reds se tak nadále mohli tlačit za vítěznou trefou, jenže když v 83. minutě pálil Alexander-Arnold z dobré pozice nad břevno, zdálo se, že Liverpool se tří bodů na hřišti Baggies nedočká.

Zmar hostů pokračoval i v 87. minutě, kdy Johnstone vytěsnil ránu Thiaga. V nastavení z poslední akce zápasu se však stalo něco neuvěřitelného. Snahu svých spoluhráčů přišel při rohovém kopu podpořit Alisson, jenž si také naskočil na centr a přesnou hlavičkou k tyči se stal nečekaným hrdinou.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Wolverhampton Wanderers 2:0

16.05.2021 15:05

Góly: 45. Harry Kane, 62. Pierre-Emile Højbjerg

Tottenham Hotspur vyhrál v duelu 36. ligového kola s Wolverhamptonem Wanderers 2:0. O vítězství londýnského celku rozhodli Kane a Højbjerg.

Domácí začali zostra, Harry Kane vypálil v šesté minutě zpoza vápna do tyče. Na další šanci si však útočník Spurs musel počkat na konec první půle, kdy už jeho pokus byl úspěšný! Højbjerg našel skvělou kolmicí Harryho Kanea za obranou Wolves, Kane si posunul míč kolem padajícího Coadyho a pokořil brankáře Patrícia.

V 50. minutě se do šance dostali i hosté. Po centru se k zajímavé hlavičce dostal naprosto osamocený Saïss, míč však netrefil dobře a zakončoval přímo doprostřed branky.

O čtyři minuty později domácí znovu orazítkovali tyčku. Harry Kane se dostal do vyložené šance a Rui Patrício jeho střelu vyrazil na tyč. K dorážce se probojoval Dele Alli, který ale také trefil tyč, akorát tu druhou.

"Kohouti" tak nakonec své vedení dokázali navýšit až v 62. minutě. Střelu Garetha Balea zpoza pokutového území Rui Patrício vyrazil jen před sebe, kam nejrychleji doběhl Pierre-Emile Højbjerg a neměl se zakončením žádný problém.

Po chvilce už to však zase mohlo být jen o gól. Hostům se povedla výborná souhra u postranní čáry, na pravém křídle se pak uvolnil Morgan Gibbs-White, jenž připravil výbornou pozici pro Fábia Silvu, ten však trefil svoji střelu velmi špatně a nasměroval ji výrazně vedle domácí branky.

V závěru zápasu už Tottenham dokázal svého soka uhlídat a zaslouženě udržel tři body na své půdě. Spurs tak poskočili na šesté místo před West Ham, který opět ztratil a dále se propadá tabulkou. Wolves jsou dvanáctí.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Aston Villa 3:2

16.05.2021 13:00

Góly: 32. Christian Benteke, 75. Ahmed Elmohamady (vl.), 84. Tyrick Mitchell - 17. John McGinn, 34. Anwar El Ghazi

Pětigólové utkání bylo k vidění v neděli po poledni na Selhurst Parku. Aston Villa se tam v první půli dostala díky McGinnovi a El-Ghazimu dvakrát do vedení, nejprve ale srovnal Benteke a po pauze dokázali na konečných 3:2 otočit Zaha s Mitchellem.

Villans se dočkali první šance už ve třetí minutě, kdy Ramseyho pokus minul branku. Podobně si o něco později vedl po rohovém kopu i Hause hlavou. Proti Watkinsovi se zase skvělým zákrokem předvedl Butland. Ten ale musel v sedmnácté minutě kapitulovat poté, co se k odraženému míči dostal John McGinn, jenž přízemní ranou na zadní tyč skóroval.

Po půlhodině hry bylo vyrovnáno. Mitchellův centr z levé strany se snesl na hlavičku Christiana Bentekeho, od níž balón putoval za gólmanova záda. Nerozhodný výsledek ovšem dlouho nevydržel. Bleskově Watkins sklepnul sražený míč k Anwaru El Ghazimu a ten jej vší silou napálil do sítě.

Když byla odehrána necelá hodina, mohl svou hlavičkou srovnat Benteke. V cestě mu ale stálo břevno Martínezovy svatyně. Až po pětasedmdesáti minutách se domácí dočkali vyrovnání. Z levé strany si balón do vápna navedl Wilfried Zaha, jehož střelu na zadní tyč srazil Almuhammadí do protipohybu vlastního brankáře.

Zanedlouho se po rohovém kopu dostal k zakončení Eze, podruhé ale Crystal Palace nepřálo štěstí - zase totiž zaznělo břevno. Avšak jen o několik okamžiků později se Eze dostal ke sraženému centru, střela mu sice nesedla, avšak o zem se odrazila až k Tyricku Mitchellovi a ten dokázal vsítit premiérovou branku v nejvyšší anglické soutěži. Eagles už své vedení nepustili a po boji oslavili tři body.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - West Ham United 1:1

15.05.2021 21:00

Góly: 84. Danny Welbeck - 87. Saïd Benrahma

West Ham si zkomplikoval boj o evropské poháry, když na půdě Brightonu jen remizoval 1:1. Hosté sice byli po většinu času tím lepším týmem, jenže v průběhu zápasu neproměnili několik solidních příležitostí, a když se na druhé straně trefil deset minut před koncem Welbeck, vypadalo to, že odejdou s prázdnou. Alespoň bod však "Kladivářům" zachránil záložník Benrahma, který povedenou střelou srovnal na konečných 1:1.

První vážnější šanci měl po rohovém kopu hostující Dawson, ve složité situaci však hlavičku na branku nenasměroval. Po centru Cresswella se zase na přední tyči k zakončení prokousal aktivní Antonio, ani on však přesně zamířit nedokázal. Za domácí kontroval dalekonosnou ranou záložník Trossard, tu ale hostující obrana zablokovala na rohový kop. Po půlhodině hry vyplaval za domácí obranou útočník Antonio, ten ale po centru z hloubky pole místo zakončení volil zpětnou přihrávku před branku, která však spoluhráče nenašla. Těsně před pauzou se v největší šanci poločasu ocitl Fornals, jeho zakončení však z branky vykopl jeden z vracejících se obránců.

Na začátku druhého poločasu se za obranu dostal útočník Jahanbakhsh, v samostatném nájezdu ovšem z úhlu pouze nastřelil Fabiańskiho. Tentýž hráč se do podobné šance dostal o pár minut později, tentokráte však ale netrefil ani branku.

Vše důležité se tak odehrálo v poslední desetiminutovce. Nejprve po centru Lingarda zamířil hlavou těsně vedle obránce Dawson. Na druhé straně pak krásně zakombinovalo domácí ofenzivní duo a Danny Welbeck vyplaval v samostatném nájezdu, který tentokráte vyřešil chladnokrevně, když hezkým padáčkem přes Fabiańskiho otevřel skóre zápasu.

Brightonu to ale výhru nepřineslo, dvě minuty před koncem si totiž odražený míč na hranici vápna našel záložník Benrahma a krásnou kroucenou střelou o tyč srovnal skóre na konečných 1:1.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Fulham FC 3:1

15.05.2021 16:00

Góly: 27. Che Adams, 60. Nathan Tella, 82. Theo Walcott - 75. Fábio Carvalho

Fotbalisté Southamptonu porazili ve 36. kole Premier League 3:1 Fulham. Domácím tři body přinesly trefy Adamse, Telly a Walcotta, čestný gól Cottagers vstřelil Carvalho.

Domácí se první šance dostali ve 27. minutě a hned šli do vedení. Trestný kop Warda-Prowse z pravé strany dopadl na malé vápno, odkud ho zvedl trochu šťastným zásahem šajtlí pod břevno hned po odskoku Che Adams.

O pár minut později Střela Warda-Prowse z trestného kopu těsně za velkým vápnem prošla děravou zdí, dobrý přehled však prokázal Aréola, který ji skokem po pravici vyrazil.

Saints znovu udeřili po hodině hry. Centr Walkera-Peterse z pravého křídla uklidil z malého vápna přesnou přízemní střelou do sítě střídající a nikým nehlídaný Nathan Tella. Nigerijský mladík byl na hřišti pouze dvě minuty.

O čtvrt hodiny později Fulham zdramatizoval duel, ve kterém tahal za kratší konec. Uličku Decordovy-Reida nezachytila domácí obrana, za jejímiž zády se zjevil Fabio Carvalho, tváří v tvář McCarthymu napálil míč o břevno do sítě a radoval se z premiérové trefy v Premier League.

Naděje hostí na bodový zisk však trvala jen sedm minut. V 82. minutě se po čtyřech minutách na place zapsal mezi střelce Theo Walcott. Právě on rozběhl bleskový výpad po zisku míče na půlící čáře a z velkého vápna přehodil brankáře střelou k tyči po Tellově zpětné přihrávce.

Poslední šanci duelu měli pět minut před koncem domácí borci. Tella udržel míč u postranní čáry, povodil si tři protihráče a jeho střelu jesličkami jednomu z nich vyškraboval od bližší tyče Aréola na roh.

Southampton je dvě kola před koncem třináctý, Fulham už má na osmnácté příčce jistý sestup.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Leeds United 0:4

15.05.2021 13:30

Góly: 44. Mateusz Klich, 60. Jack Harrison, 77. Rodrigo, 79. Rodrigo

Leeds si nebral servítky a Burnley zničil čtyřmi zásahy. Hned dva z nich obstaral forvard Rodrigo, jenž ve druhém poločase korunoval vynikající výkon celého mužstva pod vedením manažera Marcela Bielsy.

V úvodu hýřili aktivitou domácí, jejich nadšení ale dlouho nevydrželo. Víceméně od desáté minuty, kdy Bamford poprvé prověřil gólmana Peacocka-Farrella, se Leeds častěji pokoušel o vedoucí branku. Na Bamforda se snažil navázat Dallas, avšak ani jeden z jeho dvou pokusů se mezi tři tyče nevměstnal.

Po půlhodině hry našel Phillips po rohovém kopu Struijka, jehož hlavička proletěla jen těsně vedle tyče do zámezí. Těsně před přestávkou už se ale Whites dočkali přesné trefy. Klich při brejku svého mužstva využil ústupu domácí obrany, takže s míčem na kopačce došel až hranici pokutového území, odkud merunu dopravil přesným technickým pokusem do sítě.

Jedenáct minut po změně stran byl blízko vyrovnání Vydra, který se šikovně prodral přes defenzivu United, ovšem jeho střelu vyrazil důležitým zákrokem brankář hostů Meslier. Místo srovnání skóre tak mohl Leeds své vedení za další tři minuty navýšit. Alioski se po rohovém kopu opřel do voleje, jenž ještě tečoval Harrison. Ten si chvíli nebyl jist, zda náhodou nestál v ofsajdu, to však verdikt sudích vyloučil.

Naději pro Burnley mohl v 74. minutě vykřesat Gudmundsson, jenže vynikající Meslier byl znovu proti. A tak o tři minuty později přinesla na druhé straně ovoce spolupráce Harrisona, který vynikající přihrávkou mezi stopery nalezl Rodriga, jenž při koncovce efektivně přehodil Peacocka-Farrella - 0:3. Dvě minuty na to si stejní hráči kombinaci zopakovali a Rodrigo po úspěšné kličce na strážce domácí svatyně zvýšil vedení Leedsu už o čtyři branky.

Clarets se čestného zásahu nedočkali ani po šanci Tarkowskiho, jenž v 83. minutě pálil po rohovém kopu zblízka nepřesně. V závěru ještě odmítl hattrick Rodrigo, a tak se ale United museli do Leedsu vracet spokojeni.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Manchester City 3:4

14.05.2021 21:00

Góly: 25. Emil Krafth, 45+6. Joelinton, 62. Joseph Willock - 39. João Cancelo, 42. Ferrán Torres, 64. Ferrán Torres, 66. Ferrán Torres

Nečekaně dramatický průběh mělo utkání 36. kola Premier League mezi Newcastlem United a Manchesterem City. Domácí vedli po gólu Kraftha, poté však první obrat duelu zařídili Cancelo s Torresem. Poté se však trefili Joelinton s Willockem, a tak musel Ferran Torres zkompletovat hattrick.

Úvod zápasu byl poměrně opatrný, až po Joelintonově střele kopali domácí ve 25. minutě rohový kop. A ten skončil vedoucí brankou Newcastlu. Shelvey totiž centrem mířil přesně k hranici malého vápna, kde se nejvýše do vzduchu dostal Emil Krafth. Ten se v souboji dostal před Akého, načež přesnou hlavičkou nedal Carsonovi žádnou šanci.

Ve 36. minutě mohli domácí své vedení navýšit. K rozehrávce přímého kopu se postavil Shelvey, který to zkoušel přímo na branku. Jeho technická střela dopadla pouze do břevna hostující branky.

O tři minuty později mohli Magpies litovat předchozího břevna. City se totiž jednoduše dostalo do opačného pokutového území, kde si na nahrávku proti noze dokázal seběhnout obránce Joao Cancelo, jehož tečovaná rána nakonec nechytatelně zapadla ke vzdálenější konstrukci.

Domácí se už zřejmě viděli v šatnách, protože City za chvíli znovu udeřili. Po nedovoleném zákroku kousek od levé autové lajny jsme sledovali standardní situaci, na kterou si dokázal seběhnout Ferran Torres, jehož parádní prodloužení míče patičkou nakonec skončilo za zády Dúbravky. Regulérnost branky muselo ještě potvrdit video, které dalo výroku sudího za pravdu. Torres se skutečně nacházel před obránci a o ofsajd se nejednalo.

V nastaveném čase se ještě děly věci. Aké šel do riskantního souboje v pokutovém území a rozhodčí znovu celou situaci zkoumal u videa. Po poměrně dlouhé době však přišel jasný verdikt - penalta pro domácí. K rozehrávce pokutového kopu se nakonec postavil Joelinton, který zvolil tvrdé zakončení k levé tyči, na které Carson nedosáhl.

Citizens jako by se nepoučili z děje na konci první půle, po hodině hry totiž Kyle Walker fauloval v pokutovém území Willocka. K rozehrávce pokutového kopu se postavil sám faulovaný, tedy Joseph Willock, který ovšem nechal vyniknout Carsona. Přesto se domácí záložník dostal po vyráženém míči k dorážce, kterou neomylně poslal do prázdné hostující branky a poslal Newcastle znovu do vedení.

To však trvalo jen dvě minuty. Poklidná útočná akce mistra Premier League vedla přes střed hrací plochy na pravou stranu. Tam se Jesus dostal ke střílené nabídce pod sebe, kde na hranici malého vápna tvrdě zakončil pod horní tyčku Ferran Torres a pohodlně překonal Dúbravku.

Newcastle zřejmě vyrovnání zmrazilo, protože hosté během pár minutek otočili výsledek ve svůj prospěch, navíc si hattrick připsal fantastický Ferran Torres. Hodně prostoru měl před sebou Cancelo, který zkoušel zakončit na domácí branku. Jeho rána se od tyče odrazila k naprosto osamocenému Torresovi, před kterým číhala prázdná branka.

V posledních dvaceti minutách už City napouštěli domácí téměř vůbec k míči a těsnou výhru si zkušeně pohlídali. Guardiolův výběr tak stvrdil zisk ligového titulu dalším vítězstvím, Newcastle má již záchranu jistou a může zbytek sezony dohrát bez větších nervů.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Arsenal FC 0:1

12.05.2021 21:15

Góly: 16. Emile Smith Rowe

Vůbec poprvé od památné sezony 2003/04 se londýnskému Arsenalu podařilo vyzrát na městského rivala z Chelsea v obou vzájemných ligových zápasech. Zatímco tehdy "Kanonýři" opanovali celý ligový ročník, a to bez jediné porážky, tentokráte naopak prožívají nejhorší ročník v moderní historii, který navzdory výhře 1:0 na Stamford Bridge stále spěje k umístění mimo pohárové příčky. Chelsea sice měla po celý zápas více ze hry, ale chybou v rozehrávce darovala soupeři laciný gól a výrazně si zkomplikovala boj o Ligu mistrů.

Blues tak nyní čeká extrémně náročný dvojboj proti Leicesteru, s nímž se nejprve utkají ve finále FA Cupu a poté také v neméně důležitém ligovém střetnutí, které může výrazně napovědět, který z těchto celků se udrží do čtvrtého místa a tím pádem postoupí do příštího ročníku Ligy mistrů, neboť v závětří z pátého místa na selhání svých soupeřů číhá Liverpool, který se na závěr sezony opět výsledkově zvedl. Chelsea má případně v záloze ještě možnost automatického postupu do příštího ročníku milionářské soutěže, pokud dokáže na konci měsíce porazit ve finále Ligy mistrů Manchester City. Arsenal mezitím stále zůstává ve středu tabulky, ovšem jeho ztráta na rivala z Tottenhamu se ztenčila na jediný bod.

Právě s ohledem na víkendové klání FA Cupu udělal Thomas Tuchel v základní sestavě Blues hned sedm změn, což se na výkonu domácích přece jen podepsalo. Přesto je mohl brzy poslat do vedení Kai Havertz, jenž zachytil přihrávku mezi stopery Arsenalu a řítil se zničehonic sám na branku, avšak tváří v tvář Berndu Lenovi poslal svou ránu příliš vysoko.

Místo očekávaného vedení Chelsea tak přišel šok na opačné straně. Aktivní napadání rozehrávky soupeře se Arsenalu beze zbytku vyplatilo, neboť Jorginho pod tlakem poslal míč vstříc vlastní brance, aniž by si všiml, že Kepa Arrizabalaga se mezitím pro převzetí přihrávky posunul do strany. Španělský gólman sice zabránil nejhoršímu, když na brankové čáře míč vyškrábl do strany, avšak Piérre-Emerick Aubameyang nastalého chaosu využil a zpětnou přihrávkou vybídl ke snadnému zakončení do odkryté branky Emila Smithe Rowea, jenž tak po prvním kariérním ligovém gólu v minulém kole skóroval hned vzápětí i podruhé.

Po zbytek zápasu se Arsenal uchýlil k poctivému bránění snadno nabytého náskoku, zatímco Chelsea připadla veškerá iniciativa. Domácím se sice po změně stran zdánlivě povedlo srovnat z rohového kopu, když Christian Pulišić zblízka doklepl míč do sítě, avšak americký záložník se nacházel v postavení mimo hru, což vzápětí posvětil i přezkum videorozhodčího.

V samém závěru měla Tuchelova družina přece jen blízko alespoň k zisku bodu, když se parádní hlavičkou vytáhl Kurt Zouma. Leno však dokázal konečky prstů míč vytěsnit na břevno a poté s úlevou sledoval, jak rovněž do břevna míří i dorážka střídajícího Oliviera Girouda. Arsenal tak i s notnou dávkou štěstí udržel výhru 1:0 až do konečného hvizdu, a přestože pro severolondýnský klub přichází tento tříbodový zisk příliš pozdě na záchranu hrubě nepovedené sezony, "Kanonýři" alespoň přispěli k pořádnému zdramatizování bojů na čele tabulky.

Více informací k zápasu

Manchester United - Leicester City 1:2

11.05.2021 19:00

Góly: 15. Mason Greenwood - 10. Luke Thomas, 66. Çağlar Söyüncü

Leicester zvládl zápas na hřišti Manchesteru United a udělal důležitý krok k umístění v první čtyřce. Prohra domácího celku naopak znamená, že se definitivně rozhodlo o mistrovském titulu - Manchester City tak může odstartovat oslavy. Na úvodní branku Thomase sice ještě zvládl odpovědět Greenwood, když ale v druhém poločase zužitkoval rohový kop Söyüncü a hlavou poslal Leicester znovu vedení, tak už domácí odpověď najít nedokázali.

Hned první vážnější šance přinesla branku. Hezkou kombinaci rozjeli hosté na pravé straně, odkud následně také utekl Tielemans, který před branku poslal nadýchaný centr. Ten byl sice až příliš vysoký na číhajícího Vardyho, zadní tyč však zavřel záložník Thomas, který se do míče z první opřel a trefil se ke vzdálenější tyči. Odpověď domácího celku na sebe ale také nenechala dlouho čekat - Mata vyslal dlouhým balóne za obranu Dialla, ten pod tlakem udržel míč a přiklepl jej nabíhajícímu Greenwoodovi, který si jej postrčil na slabší pravačku a křižnou střelou zamířil přesně, natahující se Schmeichel na balón nohou nedosáhl.

Na další pořádně vzrušení si fanoušci museli počkat až do druhého dějství, kdy nejprve ve výhodné pozici nedosáhl na centrovaný míč nabíhající Greenwood, načež na druhé straně se zase po přiťuknutí Tielemanse dostal za obranu Iheneacho, ve velké šanci však jen nastřelil De Geu. Leicester se ale vedoucího gólu přece jenom dočkal, po více než hodince hry si totiž na rohový kop Maddisona naskočil Söyüncü a prudkou hlavičkou nedal španělskému brankáři žádnou šanci zasáhnout.

Obměněná sestava Manchesteru United se sice ještě pokusila se zápasem něco udělat, pořádný tlak si ale vypracovat nedokázala. Naopak na druhé straně mohl po přiťuknutí Vardyho přidat pojišťovací trefu Tielemans, ten ale ve výhodné pozici na balón nedosáhl. Na druhé straně se do ojedinělé příležitosti dostal po závaru před hostující brankou střídající Fernandes, ten ale nezamířil přesně, a proto se i přes závěrečnou snahu "Rudých ďáblů" mohli z vítězství radovat hosté z Leicesteru.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City36265576:2983
2.Manchester United362010670:4270
3.Leicester City362061065:4466
4.Chelsea FC361810855:3364
5.Liverpool FC36189963:4263
6.Tottenham Hotspur361781163:4159
7.West Ham United361781156:4659
8.Everton FC361681246:4356
9.Arsenal FC361671350:3855
10.Leeds United361651557:5353
11.Aston Villa361471551:4449
12.Wolverhampton Wanderers361291535:4945
13.Crystal Palace361281640:6144
14.Southampton FC361271747:6343
15.Burnley FC361091733:5139
16.Newcastle United361091743:6239
17.Brighton & Hove Albion368141437:4238
18.Fulham FC365121926:5027
19.West Bromwich Albion365112033:7026
20.Sheffield United36622819:6220

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (432)

Přidat komentář
Kixi Syhimour

Arteta

Reagovat
iamek

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Gunner14

Kdyby mi někdo řekl před sezonou, že uděláme 4 body s United a 6 bodů s Chelsea, tak bych si myslel že s přehledem dáme TOP4

Reagovat
spider_8

Neboj, s přehledem dáte top 9

Reagovat
Kucka

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

a 1 s Burnley

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
kiwwi

Reagovat
gocii

Navic kdyz ještě dvě kola před koncem “nahání” liverpool

Reagovat
jk

Arsenal opanoval derby

Ehm...

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal big štěstí proti chelsea, ale i když s nimi tuhle sezony získaly šest bodů v lize v Londýně jsou pořád až dvojka a to chelsea půjde ještě víc nahoru

Reagovat
Nikikrew

Nechápem ako sme to mohli vyhrať ale ok .

Každopádne vytvoriť si nejakú slušnú šancu po peknej akcii je utopia. Sme hrozné slabý tím a nedá sa nato pozerať, fakt nedá. Dúfam, že nedáme ten conference league či čo to je. Len to nie

Reagovat
sejber

Reagovat
gunner123

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

keby arsenal nedal gól, riešilo by sa, že kepa chytil rukou malú domov?

Reagovat
Kucka

Asi by foukli nepřímý kop z malého vápna, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

asi jo, díky

Reagovat
Salfovic

Reagovat
icemike

Z místa, kde se dotknul Kepa?

Reagovat
Kucka

technický gól

Reagovat
Acquanni

Malá domů je snad pouze, když spoluhráč gólmanovi nahraje ne? Tohle bych za chtěnou přihrávku gólmanovi nepovažoval

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Acquanni

Asi jo, taky jsem si všiml pár odbornějších poznatků a byly tak nějak na stejno. Akorát v tomhle případě by asi měla přijít dodatečně alespoň žlutá karta, gól negól. Přece jen když obránce stáhne za dres útočníka co jde sám na bránu (pokus o zmaření jasné gólové šance), ale útočník to ustojí a dá gól, žlutá by přišla podle mě. Kdyby to neustál, je to na červenou. Vzhledem k tomu, že se tak nestalo, tak to z mého pohledu spíš sudí vůbec nebral jako malou domů. Musím říct, že kdyby to Auba s Emilem nezvládli, tak bych nečekal žádný nepřímý kop. Prostě jim byla nabídnuta chybou tutovka a byli by tupci, kdyby to posrali

Reagovat
Mastný Chobot

ESR mužík zápasu

Partey okrem jednej straty tiež kvalita, vidno, že takýto antifutbal ho vychoval

Reagovat
Nikikrew

Pre mňa teda Leno skôr. Docela dobre aj Mari.

Reagovat
PH8

Mari sice nehrál nějak extra špatně, ale kdyby Havertz nebyl takový dřevák, tak nám pohřbil zápas.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
johnnie_boy

Je videt, ze I na Artetu dolehl vsechen ten tlak, a tak se vratil k systemu, ktery praktikoval v zaveru FA cupu. Dat gol z niceho a pak to ubranit. Jsem sice rad, ze jsme vyhrali, ale zaroven je treba rict, ze kvuli tomuhle antifotbalu je hrozne tezky svymu tymu fandit.

Reagovat
Counter

Arteta > Tuchel

Reagovat
Gunner14

měli by nám dát LM nebo aspoň Fa Cup

Reagovat
Svatej

Reagovat
bandwagoner

O parnik! Nikdy se ho nevzdavejte.

Reagovat
Svatej

Čím víc toho mam následovanýho, tim min fotbalu rozumim....

Každopádně Tuchel je na tom evidentně podobně. Stáhnout Gilmoura a nechat ten chodící omyl v záloze samotnej, aby dostal Arsenal možnost to v klidu dohrát, to není tah taktickyho mistra, to je tah uplnyho idiota.

Ta koncovka už mě netrápí. Uklidňuje me fakt, ze na tribuně máme spolehlivyho střelce, kterej svym nehranim dává možnost ostatním na sobě pod tim nesmírným konkurenčním tlakem pracovat. Příští zápas se pokochame znova Wernerem, kterej mi společně se zbytkem týmu dokazuje, ze by se měla metrika xG předělat, protože se zdá, ze určitý šance vážně nejsou šancemi, když u nich stojí určiti hráči.

Reagovat
Kucka

Jorginho mi přijde hrozně k hovnu hráč, vždycky, když ho vidím hrát, tak týmu nic nepřináší, a ještě si dá skoro OG nebo nedá pentli.

Reagovat
sejber

Mavam nocne mory ze ho knam Arteta v lete dotiahne

Reagovat
gunner123

Reagovat
Kucka

snad ne

Reagovat
fenixLFC

To urcite nie, jednak pre tuchela to bude zakladny hrac a jednak na poziciu nepohybliveho trageda uz mate xhaku

Reagovat
smazaný uživatel

Fanouškům, kteří fotbalu nerozumí a berou ho jako zábavu to tak někdy připadá

Reagovat
Kucka

V pořádku, rád si tedy poslechnu jeho herní přínos od expertů.

Reagovat
Svatej

Ještě jsem si vzpomněl, ze bych za včerejšek dost rad natrel Zoumu. To, jak neuvěřitelně pomalu a blbe provadel celou rozehravku, by mel Tuchel celýmu týmu pouštět jako příklad, jak dostat celej tym pravidelně do problémů. Přihrávky na Chilwella o 3 dotyky pozdě a jeste mirne na paty, + mizerna reakcni doba na napadání.

Nejvíc me ale v souvislosti s tim pobavil Silva, kterej si zjevně uvědomoval, jak mizerne Kurt nad hrou uvazuje a pri rozehrávce vůbec nemění pozici v závislosti na tom, co tym potřebuje, tak mu tam dal přihrávku 10 metrů dopředu tak, aby to donutilo Zoumu se rychle rozebehnout dopredu. Skoro mi to prislo jako na nedelnim fotbalku, kdy te uz sere, ze na to spoluhráči prcaji nebo nemaji úplně základní herni navyky, tak je timhle pasivne agresivnim zpusobem donutis hrat tak, jak je potreba.

A na místě Tuchela bych stoperum regulérně zakazal střílet. Rudiger z xx pokusů dvakrát trefil branu a jen jednou to mělo průměrný parametry, Zouma byl trapnej vůbec pořádně.

Reagovat
Kucka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
John Obi Mikel

Timo už nakazil svojí efektivitou celý tým. To je hrozný, co nedáme.

Reagovat
VALEN

prej Arsenal opanoval derby kurva to zní ! Potřebujem kladivo! Pokud prodají Abrahama, tak ať koupí Haalanda!

A Jorghinha naříznout, přivázat v lese ke stromu a do rána si s ním prasata poraděj

Reagovat
Salfovic

Existuje v PL kromě Chelsea jinej tým, kde by nejlepší střelec neměl alespoň 7 gólů ?

Reagovat
Seydou Doumbia

Neto, Neves, Reid dokonce po pěti golech...čili dva týmy

Reagovat
Gedofrey

Letošní souboj kriplů o LM prohlašuji definitivně za zahájený

Reagovat
sejber

Na polcas som to vypol a uprednostnil spanok. Podla tej predvadzanej hry som cakal ze nas v druhom zotru. Vytazstvo je fajn aj ked po tejto sezone sa z neho neradujem ako decko.

Mikel bude mat v lete kvantum prace hlavne s ofenzivou. Zabezpecena obrana je dolezita ale potrebuje to kvalitnu ofenzivnu nadstavbu inak ho plne tribuny vybucia s tymto antifutbalom.

Inak co sa stalo s Abrahamom ? V minulej sezone bol kometa a teraz sa nedostava ani na lavicku. Nestalo by za to ho skusit ako nahradu za Lacu? Ci by to bol dalsi Welbeck?

Reagovat
Mastný Chobot

Arsenal in the Premier League since Boxing Day:

• 41 points (3rd most behind only Manchester City & Manchester United)

• 38 goals scored (4th most)

• 20 goals conceded (joint 4th)

(odkedy hráva ESR v základe skôr)

Reagovat
Svatej

Člověk si rika, jak silene v prdeli jste museli teda byt, vsak zbytek ligy je vazne dost ubohej, aby to porad nestacilo na lepší místo..

Reagovat
wenca01

Ono to je skoro každej rok stejný, v druhý půlce nemáme zas tak špatný výsledky, trošku napravíme nevydařenou první půlku a všichni očekáváme, že ta další sezona bude lepší.

Mě spíš překvapuje jedna věc. Včera jsem si jenom pročítal diskuzi, zápas jsem neviděl. Podle toho, co tam lidi psali, jsme hráli hnusnej, zataženej fotbal, kdy jsme to s velkým štěstím ubránili. Já si myslím, že to je oproti předchozím sezonám celkem upgrade, že jsme schopný přepnout do toho ryze pragmatickýho módu a prostě to i hnusným fotbalem ukopat a vyhrát. Hráli jsme na Chelsea, která má poslední dobou super formu, je ve finále LM a my potřebujeme každej bod. Jet tam s tím, že budeme hrát otevřenej a zábavnej fotbal, by byla sebevražda. I přes Artetovi debilní rozhodnutí ohledně sestavy a střídání, a znovu opakuju, s velkou dávkou štěstí, se povedlo vyhrát. Za mě posun a netuším, co by ostatní očekávali. Ten tým je prostě teď celkem v pytli, sezona je dost nevydařená, tak Arteta sáhnul k hnusnýmu pragmatickýmu fotbalu. Za mě ok. Pokud posere první půlku příští sezony a budeme se zase plácat někde kolem devátýho místa s nefunkčním systémem, ať jde od válu. Ale to, že na Chelsea zvolil pragmatickej fotbal a měl výsledky, bych mu úplně nevyčítal.

Reagovat
Mastný Chobot

súhlasím

Reagovat
afc

Reagovat
ashburtongrove

Zas se to otočilo. Byly léta za Wengera kdy jsme byli do novýho roku na špici a pak se z toho sesypali

Reagovat
mistr129

Reagovat
Heisenberg

Tak takhle jsme loni vyhráli FA cup. Je to fajn, Arteta má tuhle formaci zmáklou, a ne že by to byl neprostupnej val, ale dá se s tím uhrát takovýhle haluze.

Ztráty proti horším týmům to neřeší, protože tohle rozestavení budeme hrát výjimečně. Takže vlastně nic novýho.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Nikikrew

A tam je to podstatne slovicko, stastie. Bez neho by sme tam prehrali 3:0 a opat by sme boli na smiech (ak este sme). Arteta ma velke stastie ako manazer Arsenalu a prechadza mu to. Ved si porovnajme zapasy v FA cupe proti Chelsea alebo City, to bol diametranle lepsi defenzivnejsi a najma komptnejsi vykon ako vcera kedy sme si nebypracovali ani jednu poriadnu sancu a gol nam daroval super. Co mam na tom ako vyzdvihnut? Maximalne 2 polcas kedy sme to docela dobre ubranili a ocakaval som, ze domaci nas viac pritlacia. Cize dobry vysledok, priemerny vykon, stastie bolo na nasej strane a hlavne ziadny masterclass od Artety

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Pochvala pro Arsenal, sice štěstíčko ty dvě břevna na konci, ale co. Lepší golmna by tu střelu vyrazil na roh a ke druhé tyčce by vůbec nedošlo.

Reagovat
wesleyborland

Jako 7 místo nedáme. To nevím co by se muselo stát a v podstatě by nám ho museli ostatní darovat.

Jsem hrozně zvědavý na přestupový období. Kdybychom byli TOP6 tak Arteta šel dávno pryč. Ale on narozdíl od ostatních manažerů z TOP6 měl pouze 75m za 3 přestupový období. Olé 200m a o Lampardovi ani nemluvím. 75m a hráče jako Mustafi aspol. Tak to na nezkušenýho manažera dělá ještě zázraky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ale to, že Arsneal minul v lete 2019 na príchody 150m, v čistom 100m, to nespomenieš. Týchto hráčov nepriviedol Arteta, takže on je v pohode.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wesleyborland

Nepřivedl.

Ale ano naše přestupová politika je poslední roky nahovno.

Reagovat
Mastný Chobot

Prečo by to mal spomínať, keď píše o Artetovi?

Arteta zdedil neporovnateľne horší káder ako Ole alebo Lampard, to je takisto fakt.

Reagovat
Svatej

Hmm Lampard zdědil celkem napicu kadr teda, musel si ho ocistit sam ještě pred začátkem prvni sezony

Reagovat
Hokaido

A Tuchel je génius, neutratil ani korunu a je ve finále LM. What a lad.

Reagovat
Svatej

Jak si troufas!!

Reagovat
smazaný uživatel

To asi nikdo nerozporuje. A na další tři roky ho třeba vylepšil Willianem

Reagovat
PH8

Tak tam je z toho 80 milionů Pepé, což byl prostě průser, nepochopitelná věc, mohli za to být 2 kvalitnější hráči. Ale dále tam máš nákup Tierneyho za 27, který tu hodnotu má a Saliby, což je nákup do budoucna. Pointa je, že když máš tým průměráků s napálenýma platama, tak můžeš vyhazovat v čistom 100 mega ročně a ten tým budeš stejně přestavovat 5 let, než bude mít na top 4... Když to uděláš správně.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě, jak dlouho bude Saliba nákup do budoucna. Asi do té doby, než ho Asrenal střelí komukoliv, kdo nabídne aspoň trochu podobnou částku té, kterou za něj dali.

Reagovat
Zdechlina

Tak nějak Věčný talent

Reagovat
PH8

Ještě 2-3 roky.

Před měsícem mu bylo 20 let. Kolik stoperů do 20 let se prosadilo do základní sestavy v jakémkoli týmu PL? Letos si vůbec zahráli 4 - Fofana (25 zápasů), Ampadu (16), Rhys Williams (3) a Garcia (2). Z těch co se opravdu prosadili v tomto věku v posledních 5 letech možná Joe Gomez?

Jinak stopeři v PL začínají na 23 letech.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný rozbor Levá křídla začínají v Premier League v kolika lechech prosím tě?

Reagovat
PH8

To jsi až takový retard, že se neumíš podívat třeba na WhoScored, a musíš se tu ptát lidí s větším přehledem?

Stále čekám na odpověď na toto: https://www.eurofotbal.cz/clanky/fortuna-liga-souhrn-26-kola-derby-a-praha-patri-slavii-497863/?forum=1#post12439895

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Talker

Tak to je otázka, nakolik máš talentovanou mládež a nakolik jsi ochotný do toho říznout.

My za ty poslední 2 sezony (včetně banu) měli netspend asi 70 mega (díky prodeji Hazarda a dalších hráčů) a máme mladý kádr, který je extrémně talentovaný a dal TOP4 minulou sezonu a snad i letos to dopadne. Přitom 2 roky zpátky byl ten kádr naprosto v hajzlu a nikdo s námi na TOP4 nepočítal.

Vy jste měli netspend 160 mega za ty 2 roky a ani jednu sezonu se TOP4 neblížíte.

Reagovat
j_mrazik

Za tenhle návrat na špici byste měli Lampardovi postavit sochu.

Reagovat
Tchn69

Každý normálny fanúšik mu za to bude vďačný Spravil presne to čo mal možnosť spraviť Mourinho keď sa vrátil a ten mal k dispozícií ešte talentovanejších mladých hráčov, síce nie odchovancov, no to je jedno.

Reagovat
Figurehead

Reagovat
Svatej

Reagovat
Talker

Já doufám, že se zase někdy v budoucnu vrátí. Ideálně t k tomu týmu, který tu teď postavil v době, kdy ten tým bude kolem třicítky, aby s ním vyhrával a pak to následně přestavěl opět a vybudoval něco nového.

Reagovat
Swarley

A v klasickém stylu Chelsea ji za rok za dva vyhodit

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
PH8

Mládež nás netrápí, tu celkem máme. Ale Vy jste mohli vyměnit hráče, kteří vám tam neseděli za jiné hráče, kteří mohou být top. Případně jste tam měli hráče jako Eden, za kterého jste v podstatě pořídili 3 dobré hráče. Tak když od Vás někdo koupí 30letého Matiče za 45 milionů, Costu za 60, Luize za 9 a Kalase za 9, tak se tomu nedivím My dáme podobnému deadwoodu smlouvu na 40 let na 5251325 liber týdně.

Reagovat
Talker

Tak my je sice prodali, ale první rok jsme nemohli nakupovat, to jsme získali nově "jen" Pulisice.

Havertz, Werner a Ziyech mají dohromady 12 ligových golů za celou sezonu a ač se jim daří v LM a v pohárech, dost dlouho nás táhli spíš dolů, než nahoru v rámci ligy. Do budoucna můžou být super, ale je otázka kdy a nakolik.

Takový Pulisic ukázal, že přestup z bundesligy je náročný - první sezonu byl slušný v prosinci, super po restartu. Letos má skvělých zápasů na prstech jedné ruky, naopak je tragický tak v polovině. Havertz je na tom podobně a nejlíp z toho vychází Werner, který má 6 ligových golů, přičemž má snad 2. nejvyšší počet minut po Mountovi. Ti hráči jsou produktivitou někde na úrovni Pepeho.

Co se týče prodejů, tak tam jsme špička. Na druhou stranu ti hráči měli svojí kvalitu, hráli u nás v základu (kromě Kalase) a měli re-sale value - Matič byl jeden z nejlepších záložníků v PL, Luiz byl zkušený stoper a upřímně 9 mega nebyla super částka v té době, Costa se ukázal jak u nás, tak i ve Španělsku, že je špičkový hráč, pokud je spokojený a baví ho to.

Hazard je kapitola sám o sobě, vy jste mohli udělat podle mého podobný kšeft s Aubou dříve, kdy by vám třeba 80 někdo zaplatil. Podobně i třeba Ozil nebo Sanchez, kdy za ně jste mohli dostat rakety, nechali jste si je a nedostali jste prakticky nic.

Co se týče deadwoodu, tak toho máme taky hromadu, ale máme je na hostování, kdy část těch platů pokrývají jiné kluby a máme šanci se jich do budoucna zbavit.

Reagovat
PH8

Takže jste v podstatě stejný špíny jako my

Reagovat
Talker

Tak spíš to řešíme všechno lépe, než vy. Prodáváme včas, posíláme nepotřebné hráče na hostování a jsme efektivnější v té přestavbě.

Reagovat
vodka

No, zatím, jsem fakt zvědavý jak to bude letos, kdyz takový drinkwater má smlouvu na další rok apod. Těch hráčů pod smlouvou máte hrozně moc a jsem zvědavý, jak se to povede na "novém" trhu"

Reagovat
Talker

Neříkám, že u všech hráčů, ale některých jsme se zbavili opravdu ve správnou chvíli.

U jiných (DD, Bakayoko, Zappacosta, Baba atd) se to nepodařilo, protože nebyli zájemci, ale poslali jsme je na hostovačky a zbavili jsme se (velké části) těch platů a nemusíme je trpět na soupisce, za některé trhneme nějakou částku za hostování.

Reagovat
vodka

no, já dost pochybuju, že jste se zbavili velké části jejich platů. Respektive nedokážu si představit, že takový Zappacosta by šel do Janova jako jeden z jejich nejlíp placených hráčů po tom, co de facto 2 sezony nehrál. Ale to je fuk, nemyslím explicitně jen áčko, ale i ty hráče v b týmu + Kenedy apod.

Reagovat
wesleyborland

Ono spousta těch přestupů jde za Sanllehlim. Ta spojitost s těmi hráči co přišli přes Joorabchiana je hrozná. V podstatě nám Joorabchian prodal za hodně s velkými platy hráče co jinde by stáli polovinu. Taky se pakoval hodně rychle, ale ačkoliv na oko v dobrém, tak to v dobrém rozhodně nebylo. Do toho nesmyslně velký smlouvy už za Wengera a výsledek se dostavil. Neprodejný Ozil, Mustafi, Kolasinac a další.

Můžeme si myslet o Artetovi a Eduovi cokoliv, ale tohle jim opravdu nezávidím.

I tak bych si ale představoval buď zkušenýho manažera, který by podle mě dokázal mít vyrovnanější výkony. A nebo zkušenýho sportovního manažera, který prostě bude vědět jak prodat, ulevit rozpočtu ale hlavně pořídit dobré hráče.

Mluví se že Kroenke letos konečně vysolí aspoň 100 mega a s prodejem dalších hráčů jako Bellerin, Guendouzi a možná i Xhaka, Laca by mohli mít kolem 200mega.

Ale jestli do toho nedá Kroenke prachy tak se z toho budeme vzpamatovávat ještě další roky a můžeme se modlit, aby každý rok ty nově příchozí vyšli jako Gabriel a do toho Hale End vyprodukovali aspoň další dva talenty typu Saka, EMR.

Reagovat
Front hell

Asi problém pochopit psaný text viď ? Ale samozřejmě že před tím byly nákupy na hovno. O tom žádná.

Reagovat
Heisenberg

Letos s propadem Liverpoolu, Chelsea a Spurs jsme měli být kolem Lestru. Kádr na to máme, trenéra ne, Rodgers by s náma v top 4 byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Pojďte přidat svůj názor na zahraniční vlastnictví v českém fotbale i ve světě! https://www.survio.com/survey/d/I3B6X3H1T6C3L9J5F

Reagovat
Zephyr

Reagovat
icemike

Horší než včerejší koncovka jsou už jen naše nové dresy

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal Chelsea

Reagovat
C-M@ster

Borci, kdo tu píská?

Ten Kepův sejv u malé domů: https://streamgg.com/ib/HnWDfUNGph

Kámoš, co píská, říká nepřímej z čáry, zeď na čáře a bez karty.

Někdo psal žlutá, někdo červená a někdo, že by se muselo zahrávat z okraje malýho.

Je tu někdo, kdo si je stoprocentně jistej?

Reagovat
C-M@ster

Dík dík.

Ale jako říkám, VAR by toto asi neřešil a výhoda tam nebyla... tak by mě zajímalo, co by dělal rozhodčí, kdyby to Arsenal prostě zazdil.

Reagovat
Horcmen

proběhlo tam, že by záleželo na rozhodčím, ale předpokládám ten nepřímý kop z malého vápna, odkop od brány by si netroufl

Reagovat
iamek

2:4 ještě milosrdný výsledek. Druhy poločas byla zábava . Pool teď už LM už ukopat musí a bude to mezi Chelsea a Leicesterem hodně zajímavé. Doktoři musí dat na finále dohromady Harryho a v lize by už neměl nastoupit žádný klíčový hráč, protože 4 kola už nám o nic nejde. Fred - Mctominay dneska tragédie. Rozehravka silena a směrem dozadu ještě větší bída. Jak se tam posunul PP a Rash šel na LW, tak to bylo hned o dost lepší. Snad ten experiment co nejdříve skončí. Priorita pro prestupak nemůže být Sancho, ale DM a CB k Harrymu.

Reagovat
iamek

A to třetí střídání teda exkluzivní

Reagovat
avicii

Na LM stále ďaleko.. Keby ste porazili ten Leicester

Reagovat
iamek

Moc rádi jsme jim to nechali . Chelsea se ještě před par dny viděla na druhem místě a nakonec skončí pátí . Vám stačí vše vyhrát ne? Los máte už jednoduchý.

Reagovat
avicii

Aj tak nevyhrame všetko a stačilo by to myslím práve vtedy keby líšky mali o tu jednu výhru menej

Reagovat
Kixi Syhimour

nereálné , ono ale ani ta koncovka Leicesteru a Chelsea není úplně zadarmo, Spurs nebo Villa by snad něco ukopat mohli

Reagovat
iamek

Já si nedokážu představit, ze v tom trojzapase něco ztratite. I 7 bodu by vám mohlo stačit.

Reagovat
Busby babes

vsak kdyz vsechno vyhrajete tak budete v top 4, ne?

Reagovat
vladis271

budeme. Trocha ma upokojuje, že tam už nikto o nič nehrá okrem nás. Taký WBA v dalšom kole s Big Samom by bola jasná strata. Takto by sme ten zápas mali chcieť viac než domáci. Inak aj dnes sa ukázalo, že hlavný rozdiel bol ten, že sme viac chceli ako vy lebo nám narozdiel od Vás ešte o niečo ide.

Reagovat
Busby babes

v zasade souhlas. od nas fakt bidnej vykon, takovej profesorskej od hracu na klicovych pozicich, ktery na to ale nemaj, aby takhle hrali... tezky pak.

Reagovat
Busby babes

Champions League place isn't in Liverpool's hands, because they could be outscored by Leicester and miss out on GD - which is beyond their control.

It's only in your own hands when your position can't be affected by results of others.

tak prej ne tak uplne.

Reagovat
vladis271

v rýchlosti som si to pozrel. Tento scenár hrozí v prípade, že prehrajú s Chelsea a tá bude safe a vyhrajú so Spurs. Nás posúvajú dopredu len výhry. Lester je momentálne oproti nám +1, s chelsea pri tvojom scenári ak by sme vzali aj pre nás najpesimistickejší variant bola by to v tomto scenári ich prehra o jeden gól. Sme equal, do toho naše 3 tri výhry o jeden gól. Čiže líšky by museli poraziť Spurs minimálne o 3 góly a my by sme nesmeli vyhrať v žiadnom tom zápase o viac ako gól.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
fenixLFC

tvl to uz sa pripravujes na MS v hokeji a permutacie slovenskeho postupu?

Reagovat
vladis271

Reagovat
Busby babes

Reagovat
TopinB

Reagovat
mithro

jediuna sanca, ze ich vysledok ich dnes nakopne. inac to dnes ani od nich nebola ziadna hitparada, a dalsie zapasy to zas bude beton.

Reagovat
Busby babes

jsem dost zvedavej, co udelame s Hendersonem v lete. letos sance dostal, vylozene nezklamal, ale ze by zazaril... nevim no. Ma prednosti, ktere DDG nema, ale je otazka, zda prevazuji... sbirani centru a mozna lepsi organizace obrany se da vyresit treba kvalitnejsim stoperem, ale ty wondersavy DDG nenahradi nikdo a DDG klidne muze jeste 5-6 let byt uplna spicka. Docela orisek pro Oleho.

Reagovat
iamek

No třetí gól dneska jeho ( kdyby tam Fred a Shaw neudělali chybu, tak to neresime ) a u čtvrtého taky dost zajímavě vyběhl. Plus jednu střelu tam taky dost zvláštně vyrazil před sebe i když to tam trosku skočilo, ale top gólman by to asi měl udržet v rukavicich

Reagovat
Busby babes

jeste dalsi vec je, ze spis nekdo koupi Hendersona, kterej nema silenej plat nez DDG.

Reagovat
Tomanatura

Tak dvojka nebude chtet byt, proste prodat. Treba se zadari v budoucnu zas. David musi zustat, lepsiho nesezenou.

Reagovat
Busby babes

jako asi se taky spis klonim k tehle variante. Do te brany si vzdycky nekdo stoupne a pokud by prisla dobra nabidka, tak asi jo.

Kazdopadne DDG bude chytat finale EL, tak by ted uz mel dochytat sezonu komplet.

Reagovat
smazaný uživatel

Necháte si pro příští sezónu dvojici DDG a Henderson, to je více než jasné

Reagovat
Busby babes

tak jo

Reagovat
pingla

4 goly z uplnych hoven, skoro cely zapas jsme byli lepsi, presto dostat 4 branky od toho Liverpoolu doma, to je na pokuty

Reagovat
iamek

Reagovat
avicii

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Maresma

Reagovat
mithro

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Prehrávali smi 1:0, na hrote United borec ako je Cavani a pod ním Bruno, my na stopéroch duo Philips Williams.. No nečakal som ze toto vyhráme, a ešte úplne zaslúžene, konečne na traforde

Reagovat
Kixi Syhimour

Příjemné překvapení

Reagovat
iamek

Podle sazkovek a sazkaru jste bylo favoriti

Reagovat
Kixi Syhimour

Oh come on

Reagovat
iamek

Takže bookmakeri tomu nerozumí?

Reagovat
Kixi Syhimour

Nemůžou to mít někdy špatně?

Reagovat
iamek

Projížděl jsem všechny domácí sazkovky a všude favorit vy. Anglickým sazkovkam nerozumím jak to mají číslované, tak na to možná koukne někdo jiný

Reagovat
mithro

ako nebolo to 1,3 favorit ale jasne, ze je favorit ten tim, ktory musi vyhrat, ked druhemu o nic ako o cest nejde.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak já bych bral favorita jako tým, který je na tom prostě lépe, což vy jste. My už jsme měli zabrat v tolika zápasech, že už jsem to jako moc validní faktor nebral.

Reagovat
mithro

no vidis, a preto nie si bookmaker. ja som si dnes vsadil na favorita a mali pravdu

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak to nutně neznamená, že bookmaker má patent na rozum

Reagovat
mithro

samozrejme, ze nie ale musi mu to viac vychadzat ako nie, inac to dlho neudrzi

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak dnes měl holt štěstí

Reagovat
Diskostu

Za ten hnoj čo spravili z v zápase z líškami si nič iné nezaslúžili snáď Chelsea alebo Lišky vypadnú z top 4 zbytočne ich tam ...

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Další zoufalej čobol

Reagovat
iamek

Bruno Fernandes passes Frank Lampard to become the Premier League midfielder with the most goals in a single season in all competitions (28).

Reagovat
stiflerovamama

Ten dnes nebrali ako vlastný ?

Reagovat
Hlahart

Mířilo to do brány tak jako tak.. to spíš už měl být vlastňák ten Rashforda

Reagovat
Luc-Luc

zbytecny nervy v druhe puli, tam mel Diogo promenit a bylo po zapase, se stestim jsme nedostali na 3:3, kazdopadne reklama na fotbal dnesni zapas

Reagovat
Tomanatura

Gratulace Liverpoolu.

Koho na DM?

Reagovat
iamek

Po dnešku kohokoliv, kdo nebude vymyslet blbosti na vlastním vapne

Reagovat
Busby babes

bohuzel to tam delal i Shaw nebo AWB.

Reagovat
Hlahart

Ono nutno říct, že McFred, Shaw i AWB byli dneska často dostáváni zbytečně pod tlak, protože jim nikdo nepomáhal dobrým náběhem.. Pak prostě ten míč ztratili..

Reagovat
Busby babes

hele, to je pekny, ale fakt jejich jedina moznos nebyla jit klickovat mezi 4 hrace soupere. muzes to dat zpatky nebo proste nakopnout do pice.

Reagovat
mithro

to by sme potom hladali viac ako jednu poziciu

Reagovat
smazaný uživatel

Diky, Roman.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
iamek

Tohle by taky byla paráda. Nedávno jsem na Twitteru zahlédl def stats Riceho a dost se tam řešilo jak je vyhypovany a ze právě Bissouma a nějaký typek z Itálii by byla lepší varianta

Reagovat
Kixi Syhimour

O Bissoumu je celkově zájem, prý ho chceme místo Wijnalduma

Reagovat
mithro

chce ho aj Pepek.

Reagovat
smazaný uživatel

Bissouma nie je Dm, Paťo.

Reagovat
Tomanatura

Jaky typek z Italie?

Reagovat
iamek

Myslím, ze Bennacer, ale teď čumím na jeho stats a půl sezóny byl mimo. To by byl teda upgrade .

Reagovat
vodka

Jenže Rice má hodně dobrou nadstavbu ve vyvážení balonu a tvoření hry. K nám by sedl jak prdel na hrnec, bohužel to nevidím reálně...

Reagovat
iamek

Teď jsem nasel, ze Fred má většinu stats lepších než Rice, ale na nej se úplně jinak divá.

https://twitter.com/collimanutd/status/1391885732160081922?s=21

Reagovat
Mato178178

ked vsetko prihrava do stran alebo dozadu tak bodaj by nemal dobre statistiky

Reagovat
r.mrazik

Rice...za Lingarda plus prachy

Reagovat
stiflerovamama

Tak kto si nás namaže na chleba ? Dyche, Big Sam alebo Benteke ?

Reagovat
smazaný uživatel

S Fabsom v zálohe sme vyhrali všetky zápasy PL! Kto to tvrdil?!

Reagovat
stiflerovamama

Ale dnes sa mi moc nepáčil.

Reagovat
Maresma

Reagovat
stiflerovamama

Priznám, že po 20 minútach som nečakal, že by sme to mohli vyhrať, pretože sme hrali fakt tragicky a nevyzeralo to, že ideme bojovať o LM. Potom sa to ale otočilo a bolo tam omnoho viac intenzity, energie, chcenia. Aj za stavu 3:1 som sa bál, že to ešte pustíme, zvlášť po tých nepremenených šanciach a našej vratkej obrane, ale naštastie sme to teda udržali. Máme to vo svojich rukách tak si po to poďme.

A Trent skvelý

Reagovat
YNWA__MSN

Co je Kabakovi? A kdy bude fit nevíte?

Reagovat
stiflerovamama

Mané čo tam po zápase ?

Reagovat
stiflerovamama

Nevie sa dotknúť lopty bez toho aby nespadol a je urazený , že nehral

Reagovat
smazaný uživatel

Oni sú magori so šalátom trochu, Salah zas nasratý, že striedal v 90.min

Reagovat
smazaný uživatel

*Salahom. Nie šalátom

Reagovat
r.mrazik

Matic snad půjde někam hodně daleko...

Letos měl hrát víc Axel, protože Bailey nevydrží a na dva stopery se hrát nedá.

Střídání Oleho klasika...hrozný srab. Ještě chyběl v 89 minutě donny...

Jinak zápas je koukání dobrý. Liver víc šancí, my mohli mít se štěstím bod.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak Henderson nás znovu podržel , stejně jako loni za Sheffield

Reagovat
Diskostu

Bruno Hrač roka 100% neni očom kráľ PL momentálne

Reagovat
Front hell

No nevím,nějak ti vypadl kane.

Reagovat
mithro

Roy Keane: "How do you think Fred is going to get Man United back to winning titles is beyond me."

Reagovat
Busby babes

pritom ma letos obecne fakt slusnou sezonu, spousty zapasu odehral dobre az velmi dobre. ale dneska fakt bida. ale imho budem nahrazovat Matice a je otazka, co bude s Pogbou no. Mata a Lingard pujdou taky, takze jeste do toho Freda... to bychom taky mohli potrebovat 3 nove zalozniky.

Reagovat
iamek

Prodávat Freda teď je blbost. První pulku sezóny byl špičkový a blbne jen poslední zápasy. To by nedavalo smysl.

Reagovat
Dawon

Zlepsil se hodne, ale spickovy bych zase neprehanel...dostal se do takove faze, kdy tomu tymu vylozene neprekazel a neskodil a nejaky svuj solidni prumer si odvedl. ALe upgrade je tam fakt zoufale potreba...obzvlast kdyz nas nekdo agresivne presuje, tak to je jen cekani na hrubku

Reagovat
Freedo

Reagovat
mithro

no mal viac takychto zapasov. on ked mu nejde, tak mu nejde tak, ze prehra zapas.

predavat nie, ako backup dobry, ale do zakladu treba kvalitu, dnes to bolo vidiet. Scot to iste, to nie je zaloha, ktora budi respekt.

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Dawon

Reagovat
Swarley

hlavně oni nemají tu přidanou hodnotu směrem dopředu, aby si mohli dovolit chyby směrem dozadu...pokud chceš hrát s takovým středem, tak musí být naprosto perfektní směrem dozadu, odebírat balony, rychle je předat dál na tvořivější hráče, ale absolutně tam není prostor na to, aby dělali školácké chyby směrem dozadu...

když tam dáš Pogbu, tak bohužel očekáváš, že ty chyby směrem dozadu bude dělat, ale zároveň dokáže rozhodnout zápas směrem dopředu...to je prostě něco za něco, na co se dá přistoupit...ale pokud ti Fred s McTomem nebudou dostatečně dobří směrem dozadu, tak pak prostě s tímhle středem nemůžeme vyhrát titul...

Matic už je mimo, musí přijít DM a tím musí jít logicky Fred ze základu pryč...skvělé DM s McTomem by mohlo fungovat...

Reagovat
Salfovic

Tak kam půjde Mané ?

Reagovat
Remt

má jít?

Reagovat
smazaný uživatel

PSG asi za Mbappeho

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Infernoqt

Myslím si, že je znát ta motivace. Liverpoolu šlo o mnohem víc jak nám. Arsenal to taky utáhl proti Chelsea, protože tam je ten chtíč větší. Dle mého Live vyhrál zaslouženě.

Fakt mě zajímá příští sezona, cítím sílu z Chelsea a myslím si, že tu špičku potrápí. Jasným favoritem budou zase City, ale zbytek se bude dost odvíjet od přestupáku. Zalepí Live ty díry a v jaké formě se vrátí všichni zranění? Upřímně od nás už delší dobu neočekávám vyšší cíl jak top čtyřku, ale bylo by příjemné zase jednou zaútočit na titul. Myslím si ale, že na to nemáme a ještě nějaký čas mít nebudeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tam se to jen posunulo. Arsenal, který měl léta cíl top 4 a často taky pravidelně čtvrtý končil se přesunul a má cíl tak top6 a naopak Manutd, Chelsea mají spokojený cíl právě tu top 4

Reagovat
smazaný uživatel

Nic to nemění na tom, že týmům trochu v PL ujíždí vlak a taky čekám že City bude vládnout a max Liverpool se do toho vloží

Reagovat
oli9

liverpool

Reagovat
cristiano.K.

Reklama na fotbal včera s nervovým závěrem. Místo abychom dali šance na 1:5 a totálně je znemožnili, tak se klepeme do hvizdu. Tohohle Firmina chceme vidět. Trent byl naprosto všude, za mě MOTM. Becker mě štval svojí rozehrávkou, jednou kiks a jednou zbytečně do autu.

Jdeme dál, máme o co hrát a nás fanoušky to bude bavit, díky šampioni

Reagovat
Grahf

27 - Only Newcastle (29) and West Bromwich Albion (34) have conceded more home goals in the Premier League this season than Manchester United. Anomaly.

S týmto tiež treba niečo robiť

Reagovat
Dawon

Jako vim ze nam uz o nic moc neslo, ale stejne sem byl tim vykonem lehce sokovany Velkou cast zapasu to pripominalo prvni zapas se Spurs a ruku na srdce, celkem klidne to i mohlo skoncit podobnym vysledkem.

3. gol, kdy udelali 3 ruzni hraci 3 hrubky behem 15 sekund, to tak nejak pekne shrnuje v jedne akci

Reagovat
Dawon

A teda jakkoliv si Maguire obcas zaslouzi kritiku a rozhodne neni dokonaly, tak rozdil mezi tim kdyz hraje a nehraje je fakt hruzostrasny...jestli nebude fit na finale, tak to budi lehke obavy

Reagovat
smazaný uživatel

:) a teraz si predstavte, že skoro celu sezónu hráte bez najlepšieho stopéra, druhého a pol sezóny aj tretieho.

Reagovat
Hlahart

Maguire si kritiku zaslouží fakt zcela výjimečně

Reagovat
Dawon

Zcela vyjimecne by si ji zaslouzil, pokud by vedle nej nehral Lindelof...takhle zkratka ty jeho nedostatky v rychlosti a pohyblivosti vice vyniknou, protoze Lindelof je na tom v tomhle smeru uplne stejne a to neni bohuzel moc dobra kombinace. On do znacne miry Vidic byl velmi podobny typ stopera, ale vedle Ria se to vetsinu kariery neprojevilo, protoze se v tomhle smeru dokonale doplnovali.

Reagovat
Hlahart

Já vím, ale tohle prostě nemůžu dávat za vinu Harrymu. Lindelof je ten typ stopera, který je ve všem průměrný, což není vůbec nic špatnýho samozřejmě, každopádně souhlas, že pokud máme Harryho, který je skvělý ve vzduchu, v organizaci a rozehrávce, tak by se vedle něj hodil nějaký atletický šílenec (škoda, že i takový varianty v týmu máme a s Harrym nehrají)..

Reagovat
Dawon

Jo, asi je to vuci nemu trochu nefer no

Reagovat
El Cid z City

Takhle si zajít na nákup do Madridu pro Varana.

Reagovat
Busby babes

vubec jsme nevypadali, ze hrajeme derby. Strasne lehkovazny namachrovany vykon od nekterych hracu. Prave ten treti gol, to byl vrchol, co tam predvedli.

Reagovat
stiflerovamama

Roy Keane on Bruno Fernandes

“He spent half the time crying on the pitch”.

Roy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

"Brečet" může, jak chce, ale nic to nemění na faktu, že bez něho bychom určitě byli mimo top šestku. Naprosto rozdílový hráč. Jak svými zkušenostmi, tak svou mentalitou.

Reagovat
r.mrazik

vcera dostaval slusne nalozeno

Reagovat
Registrujisejenproto

Malo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
avicii

ako včera som si to aj ja vsimol, vkuse mrncal pri rozhodcovi..

Reagovat
iamek

Manchester United prohrál s Liverpoolem (2:4), na čemž nic nezměnil ani gól Bruna Fernandese. Portugalský reprezentant přesto může mít alespoň jeden důvod k radosti, neboť v sezóně ve všech soutěžích vstřelil 28 branek, čímž o jeden zásah překonal rekord Franka Lamparda v Chelsea z ročníku 2009/10

<3

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

tak do prazdnej

Reagovat
smazaný uživatel

Scott Carson

Reagovat
smazaný uživatel

Jak on može byť 85ka ročník? To nepochopím.

Reagovat
smazaný uživatel

Máte chuť přidat svůj názor na zahraniční vlastnictví v českém fotbale? Zde máte možnost!: https://www.survio.com/survey/d/I3B6X3H1T6C3L9J5F

Reagovat
smazaný uživatel

Twelve consecutive away wins for #ManCity in the #PL - a English football record for all four divisions.

Reagovat
Whitemedia

Nesnáším nové změny na ČSFD a doufám, že k takovým nesmyslům na EF nikdy nedojde.

Reagovat
diastan

Reagovat
Hlahart

Co nesnášíš?

Reagovat
smazaný uživatel

To vyhladavanie na csfd bolo nieco hrozne

Reagovat
Hlahart

Reagovat
thewall

přímo tragické

Reagovat
smazaný uživatel

To jediné mohli upravit.

Reagovat
OTASi

Reagovat
_Blind_

Reagovat
Busby babes

nejlepsi je ta POMOva malichernost s odebranim linku na IMDB.

Reagovat
RKBoy

ten chlap má ego o velkosti nosa Owena Wilsona.

Reagovat
Salfovic

Nejhorší jsou ty diskuse. Dřív se to dalo příjemně číst, ale teď to křiklavě bílé pozadí a příšernej font, to je hrůza.

Reagovat
Kapřík

Reagovat
smazaný uživatel

Strašný. Desktop verzi jsem teda neviděl, ale na mobilu se to nedá používat.

Reagovat
Nebelung

Stáhni si aplikaci.

Reagovat
RKBoy

Reagovat
Hlahart

Ty jo, fakt mě to překvapuje, já v tom zase tak nic strašnýho nevidím, tak jsem pořád zvědavej, kdo co napíše, že mu konkrétně vadí. Třeba proklik na netflix a další služby za mě je super. Jakkoliv to ten update nezpůsobil, jelikož to tam nebylo ani předtím, tak mi stále chybí nějaký jednoduchý označení, co je a co není na netflixu a dalších streamovacích službách + žebříčky seřazovat podle streamovacích služeb... Ale jak říkám, to není nic, co by tou změnou bylo dotčeno..

Reagovat
smazaný uživatel

asi klasicke frflanie na nieco nove no. Mne sa to paci a teraz sa mozno aj dlhsie zdrzim na hlavnej stranke, ked to tam je tak pekne porozdelovane

Aj ked mozno na moj vkus az moc take blede, ked prejdem na nejake recenzie tak mi to trochu taha oci

Reagovat
Mimalu

Víceméně mi to přijde stejné, respektive jako uživatel využívám především sekci žebříčky a tam až na novou grafiku k žádné jiné změně nedošlo. Akorát je teda komplikace, jak psal Busby, absence přímého odkazu na imdb. Funkčně mi to přijde totožné jako předtím, na grafickou změnu si asi zvyknu a má dnešní návštěva mě potěšila tím, že jsem se dozvěděl o vznikající nové poslední řadě Dextera

Reagovat
Hlahart

Hehe, měl jsem to úplně stejně

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

btw koukam ze link na IMDB je zpatky.

Reagovat
diastan

No vzhledem k tomu že se tam kromě Dextera nemá objevit žádná stará postava, tak mám trochu strach..

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo konkretne byl se tam mel objevit? Cely vyvrcholeni toho serialu bylo o tom, ze Dexter skoncil uplne sam, protoze vsechni ostatni (dulezity) lidi ho budto opustili nebo rovnou pochcipali.

Reagovat
diastan

Je to věc názoru, já s koncem Dextera moc spokojen nebyl, 8 let seriálu a nakonec mi to přišlo takový, že si dost nechávali zadní vrátka pro to aby za pár let mohli natočit další 2 série. Jinak mi sice otevřené konce problém nedělají, tady mi to přišlo takový divný.. Objevit by se tam mohl kdokoli hlavně ti nejzajímavější jako Quinn, Harry a pak hlavně Harrison a Hannah. Nemyslím jako hlavní postavy ale třeba nějaká zmínka o tom jak žijí...což se tedy taky může stát. Někde jsem dokonce četl, že nový Harry by mohla být Debra, což by bylo taky super

Reagovat
iamek

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mastný Chobot

Joe Willock (21y 267d) became the youngest player to score in five consecutive Premier League appearances last night since Jose Antonio Reyes in September 2004 (21y 10d). [@premierleague]

Heh, pekne sa chytil chalan. Som zvedavy, co s nim bude

Reagovat
smazaný uživatel

Buď bude dobrý, a nebo nebude.

Reagovat
Nieuwendyk

Spící gigant z Yorkshire opět tvrdě udeřil!

LUFC MOT!

Reagovat
Pablos

Titulek na sportu: ,,Vydra debaklu nezabránil" . Hmmm fakt jo jako, to je teda divný, že ostatních 10 spoluhráčů tomu asi zamezilo, ale Vydra jim to zkurvil

Reagovat
smazaný uživatel

Co byste řekli na Bielsu u Spurs?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

Proc?

Reagovat
smazaný uživatel

Starý a naivní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá kvalitu

Reagovat
Salfovic

Chudák.

Reagovat
Nieuwendyk

Ne!

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
Luc-Luc

seagulls

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/Unitedology/status/1393670289247154177

Welbeck, ruining Moyes CHL hopes since 2013...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

bod pro WHU málo....teď to má Spurs a Everton otevřený

Reagovat
dave30

Everton má špatné skóre...

Reagovat
Coutinho10

teď jo, ale se Sheffieldem si ho může vylepšit a zároveň dostat WHU ještě pod větší tlak

Reagovat
dave30

To sice jo, ale potom mají Vlky a MC. Tam to na nějaké vylepšování skóre nevypadá...

Reagovat
Coutinho10

Wolves jsou marní tuto sezonu a MC se budou soustředit na finále LM, každopádně je pravda, že papírově lehčí los má WHU, ale zatím toho nedokáže úplně využít viz poslední ztráty s Newcastlem, Evertonem a teď Brightonem

Reagovat
dave30

Tak si nevylepšili...

To se může stát snad jen v PL, aby jistý sestupující (to je důležité, ne jako u nás Příbram...) okradl pohárového kandidáta a druhý jistý sestupující byl od toho několik sekund.

Reagovat
Coutinho10

j jako jo, ale zrovna Everton je na ty fatální ztráty celkem specialista no a my to podělali málem taky nebejt Alissona

Reagovat
dave30

Reagovat
smazaný uživatel

Že Arsenalu vždycky něco poserou ti největší sráči, kterých by se nejradši zbavili. Napřed Ozil, teď Elneny.

Reagovat
Nikikrew

After David Luiz, also Willian is expected to leave Arsenal this summer.

There’s interest from European clubs and from MLS - Inter Miami wanted him last summer. Arsenal are waiting for official bids.

Poď mi

Reagovat
gocii

Pry aj Xhaka chce

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Nikikrew

Njn Arteta je očividne tiež deluded

Reagovat
Heisenberg

Nesmysl, to co řekl Willianovi je chyba hráčů, kteří na to nemají, věř procesu.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

SIUUUU

Reagovat
Studni

Čistka soupisky je jedna věc, ale druhá taky kdo přijde. Leda bychom se rozhodli dát šanci Nelsonovi, víc Gabimu a podobně. Což by byla určitě hezká věc, ale otázka je, jestli nás to pak dostane zpátky do pohárů.

Reagovat
Nikikrew

No radšej nech hrajú mladsí ako Willian. Každopádne posily je nutnosť

Reagovat
Studni

Jj, rozhodně. Já jsem rád, že ta čistka proběhne, snad. Jen se nechci spoléhat jen na mlaďáky a doufám, že to alespoň částečně doplníme a za rok pak někým dalším.

Reagovat
Nikikrew

Tak mali sme prebytok hracov, ked niekto odide neznamena to hned nutnost nahradit. Kazdopadne3-4 posily musia prist, najlepsie RB, CB, CM a AM

Reagovat
Studni

Reagovat
Robertson

RB-Bellerin,Soares,Chambers...LB-Tierney,Xhaka,Saka...

Reagovat
Heisenberg

JABA DABA DŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ

Reagovat
Talker

A já si myslel, že budou pro vás fakt užiteční...

Reagovat
Nikikrew

tak zasa nie sme na leveli Burnley odtial potial

Reagovat
smazaný uživatel

Pekné víťazstvo dnes. Dobrý výkon. Hojbjerg, Tanganga skvelí. Až na tie striedania od Masona znovu. Snáď sa raz dožijem toho, že za nás na ihrisku neuvidím Sissoka a Winksa.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pocit, když vám nevyjde tiket gólem z 95. minuty a pak zjistíte, že ho dal brankář.

Reagovat
Svatej

Takhle si představuju tym, kterej to urve za každou cenu, i kdyby měl přijít o hlavu. U nas je největší vrchol snaživosti Rudiger, strilejici z 35 metrů.

Reagovat
icemike

Noo, oni s tím ale mají problém většinu sezóny, že vypadají, jako kdyby měli na parku

Reagovat
Infernoqt

Asi to dopadne tak, že o tu LM zase přijde Lestr v závěru sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Alisson poslal gólovú oslavu mŕtvemu otcovi do neba, krásna symbolika. Díky, šampión.

P.S. Tieto futbalové emócie mi už chýbali. Sladká výhra, sladko-sladká.

Reagovat
Kixi Syhimour

Víc gólů jak Brewster...

Reagovat
smazaný uživatel

Má někdo odkaz na ten gól?

Reagovat
fenixLFC
Reagovat
smazaný uživatel

Ty kráso, pěkně. Ještě vyloženě umístěnej k tyči.

Reagovat
Kixi Syhimour

naprosto fantastická hlavička, jako od prvotřídního stopera

Reagovat
Y.N.W.A

Reagovat
t0mmy33MCFC

velka parada

Reagovat
smazaný uživatel

Alisson the goalkeeper can you brlieve it?!!

Reagovat
YNWA__MSN

Alisson

Reagovat
avicii

Ty môj tiket toto som ešte nezazil, neskutočný záver, už pred tým mali byť góly Trent a Gini, zachránil nás Alisson čakajú nás ale veľmi podobné zápasy a bude to sakra ťažké...

Reagovat
Kixi Syhimour

Fakt se to stalo, já nemůžu

1 - In Liverpool's entire club history since they were founded in 1892, Alisson is the first goalkeeper ever to score a competitive goal for the club. Absurd.

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
fenixLFC

Alisson has scored with every shot he has ever taken in the Premier League. Lethal.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Hokaido

Krásnej moment.

Reagovat
Luc-Luc

Ali <3 <3 <3 stale zijem

Reagovat
Salfovic

Byl nějakej důvod prodlužovat nad rámec nastavení ?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
masly008

cit pro hru

Reagovat
montaigne33

Nebyl...

Reagovat
GazzaPalo

Vždy lepšie ako po skončení zápasu keď už hráči nastupujú do busu odpískať penaltu.

Reagovat
montaigne33

Ale uznávám, byl to mimořádně zajímavý moment v rámci celého ročníku PL!

Reagovat
danielfc

nebol, lebo nehrali ManU!

Reagovat
vladis271

roh 10s pred vypršaním nastaveného času. V danom momente je to už len na rozhodcovi. Občas to nechá občas nie. Ani jedno z toho nie je nič výnimočné.

Reagovat
avicii

A väčšinou to a aj nechá zahrať a po odvrateni lopty hneď píska.. Tu ale skončila v bráne

Reagovat
Kixi Syhimour

Ono snad si i ti hráči do budoucna uvědomí, že rozehrávat nakrátko v takové situaci jako se Saints (nebo Burnley?) je naprostá hovadina.

Reagovat
t0mmy33MCFC

to kdyz vidim tak to je neuveritelny no to je Ceska U21 rozehrala primak do boku po vyprseni nastaveni

Reagovat
Beči

Reagovat
Salfovic

Já to neviděl, tak se jen ptám, jestli tam bylo nějaké ošetřování či tak.

Reagovat
Beči

Reagovat
smazaný uživatel

Roh bol v case 93:53, cize tolko k tomu

Reagovat
Salfovic

Zahrán byl v čase 94:19.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je snad irelevantne nie? Keby odpiska penaltu 93:50 tak ked sa nekopne do 94:00 tak ukonci zapas?

Reagovat
Salfovic

Tys nikdy neviděl, že rozhodčí ukončil zápas/poločas i když měl jeden z týmů zahrávat roh ?

Reagovat
smazaný uživatel

Videl, ale ten roh ziskali az po nastavenom case nie pred vyprsanim.

Reagovat
Salfovic

Já viděl už i takové situace.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to potom rozhodca spravil podla mna blbost, este sa mohlo stat, ze by LFC zahral roh nakratko a odpiskal by koniec to by som pochopil

Reagovat
fenixLFC

a ty si nikdy nevidel aby to nechal dohrat?

Reagovat
Salfovic

Jasně, že jo. To je klasická šedá zóna k posrání. Sudí si to pískne jak se mu chce a hotovo.

Reagovat
fenixLFC

nie nie je to seda zona. samotny nastaveny cas nie je odstopovany na sekundu presne. a ked sa pocas neho hra prerusi, tak nech sa pokojne dohra akcia vacsia kravina je ked rozhodca zapiska pred rozohoratim alebo pocas brejku

Reagovat
icemike

To se dělá jen v prvním poločase

Reagovat
Kantos

K odehrani penalty musi rozhodci podle pravidel nastavit nad ramec, u rohu ovsem nikoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

tak si to vymen za priamy kop, ak to je aj u toho rovnako tak nevidim dovod preco by nemal nechat dohrat roh, ktory LFC ziskal 7 sekund pred vyprsanim nastaveneho casu.

Reagovat
Kantos

Ani za primy kop nemusi nastavovat navic, reagoval jsem pouze na to, ze ses ohanel s penaltou, kdyz tam to je jinak. Ten roh byl za stavu 1:1 samozrejme ponechan zcela spravne.

Reagovat
Registrujisejenproto

A aby to nezapadlo, dnes Thiago dalsi skvely vykon!

Reagovat
avicii

Dnes bol super, a Trent tiež.. Dnes naši najlepší

Reagovat
Registrujisejenproto

Trent hrál dobře, ale strašně zazdil tu šanci 5 minut pred koncem

Reagovat
avicii

To som písal, to mal byť gól a to isté Giniho šanca

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
pedroLFC

To letěl polštář přes celý obývák

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, chytil formu. Konečne

Reagovat
danielfc

v 1. polke hral uzasne.... v druhej nie tak výrazne ale je to pán hráč!

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
avicii

Za chvíľu Lipsko a v základe Ibrahima Konate, plánujem si ho znova pozrieť ak by ste mali záujem LFC fans, keď to už má byť dohodnuty deal

Reagovat
Kixi Syhimour

dej vědět, jak si vedl

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
avicii

No teraz ho striedal Upamecanom, asi najhorsi zápas co som ho videl.. Druhý gól cez neho, predtým žltá karta pricom tam protihráča dosť divne bránil.. Na lopte istý a nič si nekomplikoval

Reagovat
Kixi Syhimour

Ehhh, nezní dvakrát dobře, nicméně ono celé Lipsko tak nějak odešlo, on i takový Upamecano od ohlášení přestupu do Bayernu nic moc.

Reagovat
avicii

rozhodne.. Vyrovnali teraz ale nehrajú moc dobre.. Celkovo ta atmosféra je otázna keď tréner už je v Bayerne podpísaný

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

trosku nestastne v tom Nemecku, myslim ze aj trener Monchengladbachu takto oznamil alebo kto, ze pojde trenovat Dortmund a odvtedy su uplne mimo

Reagovat
Kixi Syhimour

A Monchengladbach si pak přetáhne trenéra z Frankfurt, který je od té doby mimo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
martin.b

Konaté má super predispozice v tom, že je rychlej, vysokej a relativně dobrej na míči, což bohužel Kabak nesplňuje a proto byl nejspíš upřednostněn. Ozana mi je líto, vypadal fakt sympaticky, skromně a s tou těžkou situací se popasoval víceméně fakt dobře. Jen ta rychlost ho dost limituje. Přál bych mu třeba Leicester nebo West Ham. Konaté by měl mít snad čas na adaptování se na naší hru pozičně i takticky. Nezbývá než doufat, že to nebude druhej Keita.

Reagovat
masina_LFC

Nemal som pocit, že by Kabak mal problémy s rýchlosťou... skôr pozičná hra občas chýbala, ale to je logické pri mladom stopérovi

Reagovat
smazaný uživatel

ČISTĚ teoreticky. Co kdyby skončil Man Un 5 a Chelsea 6. United by vyhráli EL a Chelsea CHL. Postupovalo by do CHL 6 klubů z Anglie, nebo jaký je potom klíč?

Reagovat
Kixi Syhimour

4. by nepostupoval

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
avicii

Vtedy by nepostúpil 4 v tabuľke do LM.. Max 5 tímov môže byť z jednej krajiny

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

5 je maximum

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Ma vlastne vitaz LM automaticky miestenku do LM?

Reagovat
Kixi Syhimour

Ano a rovnou do prvního koše

Reagovat
smazaný uživatel

Tak potom by mal ist aj 5. do LM a my by sme mali byt v pohode, nie?

Reagovat
Kixi Syhimour

Ne, jestliže tým vyhraje LM a i z ligy se kvalifikuje do LM, tak se místo posouvá v koeficientu národních soutěží.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Alisson > Firmino

Reagovat
Svatej

Alisson ma stejne golu jak Willian

Reagovat
Robertson

Hej no,bolo to od Teba hnusné,ťažko vstrebateľné,ale pravdivé... dúfam,že si to Beckham nevšimne, a brutálneho strelca naozaj kúpi do Maiami

Reagovat
vladis271

Ale technika tej hlavičky bola fakt spektakulárna. Máme v tíme pár dobrých hlavičkárov, ale niečo podobné by som čakal možno len od VVD.

Reagovat
Salfovic

Spektakulární spíš bylo, že ho nikdo vůbec nebránil. Nespletli si ho s rozhodčím?

Reagovat
vladis271

podcenili to. Od brankára nečakáš dobrú hlavičku. A Alli je k tomu kusisko chlapa, musel by si nanho nasadiť dominantné, silové CB ktoré radšej šetríš na súperových proven hlavičkárov.

Reagovat
smazaný uživatel

Ali vole, Alli je one season star

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
Zaschrona

No, alespoň bude místo nás v Evropě dělat ostudu někdo jiný.

Reagovat
Busby babes

a to sem si par tydnu zpatky rikal, ze jste ve hre o LM.

Reagovat
Zaschrona

Doma jsme za celou sezonu porazili jen WBA, Brighton, Chelsea, Arsenal a Southampton. 1 domácí výhra od Vánoc. Nebylo to zas tak těžký to letos uhrát...

Reagovat
Dufan

jako zase máme až neskutečnou venkovní bilanci, ale doma je to totální katastrofa

Reagovat
smazaný uživatel

Everton?

Reagovat
Arnar Resmusonn

Karamelky oni prostě nemají úspěch v DNA

Liverpool , pokud si zajistí LM gólem brankáře v nastavení dneška tak to je gól roku prostě hezké by bylo, kdyby vyšoupli Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

JebbiSon

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt ten fotbal nechapu. Sheffieldu doslova o nic nejde. Nehraje jim nekolik hracu zakladu. Jedou hrat ven. Na hriste Evertonu, kterej hraje o pohary. A nejen, ze vyhrajou, ale Everton mel za celej zapas snad jednu sanci a Sheffield byl regulerne o tridu lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

To je práve to , niektorí hráči hrajú lepšie keď o nič nejde sú uvoľnenejší a futbal si užívajú

Reagovat
cristiano.K.

Jeden z nejemociálnějších golů, který jsem kdy viděl.

Utopi se ti otec, mas prumernou sezonu,trapi te zraneni,tvuj tym ma 20 strel na branu, ale branku se nedari vsitit. Jdes jako golman na roh a trefis hlavou vingl v posledni minute... a pak uz jen slzy radosti

Reagovat
Nikikrew

fantasticky pribeh. To moze byt moment sezony

Reagovat
Tommy the Gunner

diky tyhle hlavicce da Liverpool LM

Reagovat
Jardin

To jsem si rikal u Arsenalu take. Kdyz daval Henry gol ve 3. kole FA Cupu, věřil jsem v trofej a skoncilo to prohrou 2:0 od Sunderlandu v 5. kole.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

len teraz treba uhrat LM no

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Gedofrey

Na tohle má mít nervy kdo? Becker 90+5 rozhodující gól a pak za Marseille Milik stejně 90+5?

Krásný fotbalový den

Reagovat
smazaný uživatel

K tomuhle vyctu klidne pridej i Suareze a jeho gol v 88. minute, ktery s nejvetsi pravdepodobnosti zajistil Atletum titul.

Reagovat
vladis271

on si inak pridal do tréningu posilku? Fakt vypadá dobre, nie ako jeho verzia vyžla z Liverpoolu.

Reagovat
Gedofrey

Tak to mi zas nějakou radost zvlášť nedělá a celkově je mi titul v La Lize tak nějak fuk.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, ja to bral obecne jako jeden z dalsich infarktovych zaveru tento vikend.

Reagovat
smazaný uživatel

Alisson velmi pekne ale skoda, ze teraz uz daju lm, hlavne aby to udrzal Lestr

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele