36. kolo
15.05.2021 21:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Saïd Benrahma (© AFP)

West Ham jen remizoval s Brightonem

West Ham si zkomplikoval boj o evropské poháry, když na půdě Brightonu jen remizoval 1:1. Hosté sice byli po většinu času tím lepším týmem, jenže v průběhu zápasu neproměnili několik solidních příležitostí, a když se na druhé straně trefil deset minut před koncem Welbeck, vypadalo to, že odejdou s prázdnou. Alespoň bod však "Kladivářům" zachránil záložník Benrahma, který povedenou střelou srovnal na konečných 1:1.

První vážnější šanci měl po rohovém kopu hostující Dawson, ve složité situaci však hlavičku na branku nenasměroval. Po centru Cresswella se zase na přední tyči k zakončení prokousal aktivní Antonio, ani on však přesně zamířit nedokázal. Za domácí kontroval dalekonosnou ranou záložník Trossard, tu ale hostující obrana zablokovala na rohový kop. Po půlhodině hry vyplaval za domácí obranou útočník Antonio, ten ale po centru z hloubky pole místo zakončení volil zpětnou přihrávku před branku, která však spoluhráče nenašla. Těsně před pauzou se v největší šanci poločasu ocitl Fornals, jeho zakončení však z branky vykopl jeden z vracejících se obránců.

Na začátku druhého poločasu se za obranu dostal útočník Jahanbakhsh, v samostatném nájezdu ovšem z úhlu pouze nastřelil Fabiańskiho. Tentýž hráč se do podobné šance dostal o pár minut později, tentokráte však ale netrefil ani branku.

Vše důležité se tak odehrálo v poslední desetiminutovce. Nejprve po centru Lingarda zamířil hlavou těsně vedle obránce Dawson. Na druhé straně pak krásně zakombinovalo domácí ofenzivní duo a Danny Welbeck vyplaval v samostatném nájezdu, který tentokráte vyřešil chladnokrevně, když hezkým padáčkem přes Fabiańskiho otevřel skóre zápasu.

Brightonu to ale výhru nepřineslo, dvě minuty před koncem si totiž odražený míč na hranici vápna našel záložník Benrahma a krásnou kroucenou střelou o tyč srovnal skóre na konečných 1:1.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (1)

Přidat komentář
OnlyWHU

Převahu v poli jsme nedokázali (opět) zužitkovat. Nakonec nás po hrubce obrany spasil nádhernou střelou Benrahma. Chtělo by to mít i větší štěstí, který jsme měli při naši úspěšný jízdě. Úzkýmu kádru už trochu dochází dech, bylo by dobrý si to nepokazit v posledních kolech. Jak vidno z ostatních výsledků, v závěru PL to většinou nemá lehký žádnej z favoritů. Tak to snad ještě dáme!!! COYI!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele