FORTUNA:LIGA - souhrn 26. kola: Derby a Praha patří Slavii

09.04.2021, 20:09, aktualizováno 11.04.2021, 20:23
Komentáře a souhrny
Slavia stvrdila dominanci, v derby porazila Spartu a navýšila svůj náskok. Slovácko míří do Evropy. Díky penaltě skolilo Liberec. Jablonec porazil Zlín a drží se v závěsu. Plzeň neprodloužila vítěznou sérii, tentokrát získala pouze bod v Karviné. Naopak podruhé v řadě venku zvítězila Olomouc, před kterou zůstává o skóre Ostrava, ta zvládla slezské derby s Opavou.

Slavia Praha - Sparta Praha 2:0

11.04.2021 18:30

Góly: 45. Tomáš Holeš, 81. Stanislav Tecl

Slavia opět jasně demonstrovala, kdo nadále vládne Praze i celému fotbalovému Česku. Sešívaní v derby porazili o dvě branky Spartu a dá se říct, že definitivně rozmetala naděje rivala z Letné na zisk mistrovské trofeje.

Duel v Edenu přitom zahájili energičtěji hosté ze západního břehu Vltavy, kteří si v úvodu vypracovali několik slibných příležitostí. Slávisté však svému soupeři zasadili těsně před přestávkou tvrdý úder z kopačky Tomáše Holeše a po změně stran drželi psychicky zdecimované sparťany zkrátka. Vítězství domácích navíc ještě pojistil gólem Stanislav Tecl.

Trenérovi sešívaných Trpišovskému vypadli z plánů na poslední chvíli zraněné ofenzivní opory Sima s Olayinkou. Na lavici náhradníku zase usedl pravý bek Bah, naopak na křídle se objevil Lingr. Hosté se vytasili s poměrně očekávanou základní jedenáctkou.

A hned v šesté minutě podnikla Sparta nápaditou akci. Přes Pavelku a Hancka se míč dostal k Hložkovi, jenž si naběhl za obranu, z úhlu jej však vychytal brankář domácích Kolář. Čtyři minuty musel strážce slávistické svatyně zasahovat proti střele Krejčího, který si naběhl na přihrávku z pravé strany. Nedlouho poté zase Hložek tečoval pas od Plavšiće jen těsně vedle tyče.

Sešívaní prvně zahrozili v 13. minutě, kdy Stanciu pálil do boční sítě. O dvanáct minut později byl znovu v pohotovosti Kolář, jemuž rukavice vyprášil pumelicí Dočkal. Odražený balón poté sebral Hancko, který se u brankové čáry šikovně natlačil před bránu domácích, kde si ale v kritický moment pomohl faulem, čímž šance Sparty vzala za své.

Trpišovského družina se očividně dlouho hledala. Jenže stačila jedna jednoduchá kombinace a Letenští byli rázem na lopatkách. Holeš si ve 45. minutě narazil míč se Stanciuem a pak ideálním obstřelem levou nohou překonal gólmana hostů Nitu. Defenzivní univerzál se tak po pozdním vyrovnání na hřišti londýnského Arsenalu stal hrdinou také v derby.

Spartu gól do šatny evidentně zlomil. Po změně stran totiž působili svěřenci kouče Vrby zcela zlomeně a vůbec, ale absolutně vůbec se nedostávali do příležitostí. Domácí naopak kontrolovali tempo mače a především po hodině hry v podstatě soustavně ohrožovali Nitu. V 68. minutě našel Kolář fantastickým pasem Bořila, který v pokutovém území předložil merunu Lingrovi, ten ale ztroskotal na strážci sparťanské kasy.

V 75. minutě zase hlavičkoval těsně nad břevno stoper sešívaných Kačaraba, ovšem za dalších šest minut si slávisté definitivně pojistili vítězství. Střídající Tecl se po standardní situace až příliš jednoduše otočil okolo nedůrazně bránícího Sáčka a střelou pod víko zlomil poslední špetky odporu ze strany Letenských.

Více informací k zápasu

FK Teplice - FK Mladá Boleslav 1:3

11.04.2021 16:00

Góly: 19. Patrik Žitný - 24. Jaromír Zmrhal, 48. Jiří Klíma, 85. Michal Škoda

Bitva dvou celků balancujících nad sestupovou propastí byla k vidění v neděli v Teplicích. Domácí celek se tam dostal díky Žitnému do vedení, Mladá Boleslav ovšem otočila a díky brankám Zmrhala, Klímy a Škody zvítězila 1:3.

Po úvodní oťukávací čtvrthodině se dostal ke slovu Patrik Žitný. Nejprve zpoza vápna napálil balón těsně vedle tyče, o chvíli později si pak našel Kodadův centr, který umístil za brankářova záda.

Jenže vedení sklářům nevydrželo dlouho. Dancákův průnik rezultoval v přihrávku na Jaromíra Zmrhala, jehož tvrdá rána na zadní tyč znamenala vyrovnání. Brzy mohl žlutomodrým znovu dát náskok Kodad, jemuž se Trubačův roh nepovedlo umístit mezi tři tyče.

Jen pár desítek sekund po návratu ze šaten se Středočechům zdařilo dokonat obrat. Ladrův načechraný balón našel na malém vápně Jiřího Klímu, jehož hlavička se s naprostým přehledem stala gólovou. A Klíma mohl posléze přidat druhý zásah, tentokráte ovšem trefil pouze břevno.

Brankovou konstrukci po sedmdesáti minutách napálil i Dancák, pojišťovací gól přišel až v minutě pětaosmdesáté. To poslal balón do ohně Zmrhal, Michal Škoda jej nakonec dopravil za Čtvrtečkova záda.

V závěru pak Škoda ještě jednou rozvlnil síť, tentokráte mu však radost sebral praporek pomezního. Mladoboleslavští se tak v tabulce vyšvihli na čtrnácté místo o bod před svého posledního soka, na sestupové příčky mají náskok čtyř bodů.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Zbrojovka Brno 0:2

11.04.2021 14:00

Góly: 56. Jiří Texl, 85. Antonín Růsek (pen.)

V souboji dvou týmů s bídnou formou své čekání na vítězství protrhla Zbrojovka. Ta v Českých Budějovicích zvítězila 0:2 poté, co se během druhého poločasu prosadili Texl a Růsek.

Už v šesté minutě přitom mohli domácí otevřít gólový účet utkání. Po rohu hlavičkoval Novák, jehož ránu odkopl z brankové čáry obránce. Tentýž hráč měl na hlavě první branku i v závěru poločasu, tentokráte pro změnu hlavičkoval nepřesně.

Deset minut po přestávce naopak skórovali Brněnští. Štepanovského standardní situace se dostala až k Jiřímu Texlovi, který ranou na přední tyč rozvlnil síť. Záhy mohl být rozdíl ve skóre dvojnásobný. Opět v tom měl prsty Štepanovský, tentokráte se po jeho pasu musel Drobný vyznamenat proti Filově zakončení.

V závěrečné desetiminutovce namísto tlaku Dynama přišlo další zaváhání. Bránící Havel v pádu poslal k zemi Filu, což neuniklo zraku sudího, jenž odpískal pokutový kop. Jeho exekuce se ujal Antonín Růsek, který i se štěstím v podobě přispění tyče procpal balón za Drobného záda.

Zbytek utkání žádné výraznější příležitosti nenabídl a Zbrojovka se díky vítězství přiblížila záchraně, když na patnácté místo aktuálně ztrácí tři body. Budějovice se propadly na příčku jedenáctou, sestupu by se už ovšem neměly obávat.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Slovan Liberec 1:0

10.04.2021 18:30

Góly: 66. Václav Jurečka (pen.)

Bitva dvou aspirantů na evropské poháry byla k vidění jakožto hit sobotního programu FORTUNA:LIGY. Už před zápasem mělo k předkolům blíže Slovácko, které proti Liberci udělalo další krok. O vítězství 1:0 rozhodl z penalty Jurečka.

Už po dvaceti minutách byli muži z Uherského Hradiště opravdu velmi blízko vedení. Jurečka prodloužil Kohútův pas až k Petrželovi, jenže měl obrovskou smůlu a napálil míč do tyče. V pětatřicáté minutě chyboval špatným výběhem Knobloch a nebýt obránce Pourzitidise, možná by už byla branka na světě.

Konečně vystrčili růžky i Severočeši, konkrétně Mosquera pálil vysoko po Peškově centru. Veledůležitý moment přišel ve čtyřiašedesáté minutě. To se totiž opět zrovna nevyznamenal Knobloch. Ten totiž špatně vyboxoval míč, načež nedovoleně trefil Reinberka. Sudí neváhal a nařídil pokutový kop. Jeho exekuce se ujal Václav Jurečka, který proměnil mazácky doprostřed brány.

Liberecký brankář ale později své zaváhání odčinil, Kalabiškův průnik totiž ztroskotal právě na jeho výborném zákroku. V podání Slovanu navíc nepřišel žádný větší závěrečný tlak, pro Slovácko tak udržení vedení nebylo zrovna náročným úkolem.

Také že se mu to nakonec povedlo, v tabulce to znamená udržení třetí příčky o bod před Jabloncem. Liberec už jich po třech ztrátách v řadě ztrácí sedm, navíc má odehraný o zápas více.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - SFC Opava 3:0

10.04.2021 16:00

Góly: 14. Tomáš Zajíc, 29. Tomáš Zajíc, 57. David Buchta

Ostravský Baník v dost možná posledním prvoligovém slezském derby (alespoň na nějaký čas) až příliš snadno přemohl Opavu. Domácí nasměroval za třemi body již v první půli dvougólový Tomáš Zajíc, ke kterému se po přestávce přidal také David Buchta.

Z první branky se Zajíc radoval již ve třinácté minutě, to však ještě útočníkovi Ostravy překazil radost asistent rozhodčího signalizující ofsajd. Záhy se však Zajíc prosadil po individuální akci, při níž oklamal Schaffartzika a střelou do horního rohu nedal brankáři Opavy Fendrichovi nárok - 1:0.

Hosté mohli vyrovnat ve 20. minutě. Standardní situaci Nešického vyboxoval domácí gólman Laštůvka pouze k Holíkovi, strážce svatyně Baníku však své zaváhání rychle napravil, když zlikvidoval Holíkovo zakončení. O pět minut později unikl na druhé straně hřiště Kaloč, jenž přehodil Fendricha, situaci ale z pohledu SFC zachránil odkopem do bezpečí Schaffartzik.

Ve 29. minutě se ale defenziva Opavy naprosto zesměšnila. Zajíc sice poslal nepřesnou patičku na Kaloče, jenže Schaffarzik s Kulhánkem nebyli s to míč odehrát. Balón si tak našel Zajíc, který v závěru akce obehrál Fendricha a pohodlně skóroval podruhé. Po změně stran chtěl hosty do hry vrátit Smola, avšak v 50. minutě jeho střelu Laštůvka vyrazil a za další dvě minuty hlavičkoval forvard SFC po centru Helešice přesně do náruče brankáře Baníku.

To domácí měli mnohem víc štěstí. Střídající Buchta využil v 57. minutě toho, že Didiba nezachytil přihrávku od Stronatiho. Následně Buchta napálil břevno, od něhož se míč odrazil dolů na brankovou čáru. Z opakovaných záběrů nebylo zcela průkazné, zda balón přešel lajnu celým objemem, sudí Hrubeš nicméně po konzultaci s kolegy u videa uznal branku. Mladý Buchta tak vstřelil svůj druhý gól v ligové kariéře.

Opavě nebylo souzeno ani v 79. minutě, kdy Nešický nalezl Rataje, od něhož se ale kulatý nesmysl odrazil do zámezí. O sedm minut později se mezi střelce Ostravanů mohl zapsat také Kuzmanović, avšak z přímého kopu trefil břevno. Přesto na straně domácích panovala po závěrečném hvizdu spokojenost.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - Viktoria Plzeň 1:1

10.04.2021 14:00

Góly: 13. Michal Papadopulos - 52. Jean-David Beauguel

Ani ve druhém případě v této sezoně nedokázali plzeňští fotbalisté najít recept na soupeře z Karviné. Tentokráte ve Slezsku prohrávali po trefě Papadopulose, na konečných 1:1 po pauze vyrovnal Beauguel.

Úvod utkání zvládli lépe Viktoriáni, nicméně Ba Loua, Kalvach ani Šulc nedokázali dotlačit míč do brány. Ve třinácté minutě pro ně přišla studená sprcha. Čmelíkův únik vedl k centru, který hostující obrana nedokázala odvrátit, a Michal Papadopulos tak dostal příležitost překonat Staňka, které také využil.

Zanedlouho mohl vyrovnat Havel, proti jehož ráně se vytáhl Ciupa, který balón vyrazil na břevno. Karvinský gólman si poradil i s následnou střelou Ondráška. Západočeši se vyrovnávací trefy dočkali až po návratu ze šaten. Šulcova přihrávka z levé strany našla Jeana-Davida Beauguela, který z druhého doteku a z otočky propálil Ciupu.

Záhy všem příznivcům Plzně zatrnulo. Ve vlastním pokutovém byl totiž z nedovoleného hraní rukou podezřelý Ba Loua, po dlouhém zkoumání videa ovšem sudí dospěl k názoru, že se o nic ilegálního nejednalo. Naopak na opačném konci hřiště mohl dokonat obrat Mihálik, jenže modro-červené opět zastavila branková konstrukce.

A jelikož úspěch neslavila ani Kalvachova šajtle v závěru, nedokázala Plzeň poprvé po šesti zápasech zvítězit. V tabulce nadále drží šesté místo, Karviná je dvanáctá.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - Fastav Zlín 3:1

10.04.2021 14:00

Góly: 48. Vojtěch Kubista, 51. Vladimir Jovović, 87. Jakub Považanec - 90+3. Jakub Janetzký

Jablonec se v prvním poločase moc nepředvedl, po změně stran ale začal řádit Vladimir Jovović a zejména jeho zásluhou si Severočeši opět poradili s oblíbeným soupeřem ze Zlína, který inkasoval hned třikrát.

Již ve druhé minutě posadil křídelník domácích Jovović na zadek stopera Moravanů Buchtu a následně nabil Kratochvílovi, jeho pokus ale lapil gólman hostů Dostál. Za Ševce odpověděl o osm minut později Potočný, jehož pumelici musel brankář Severočechů Hanuš vyrazit. V 19. minutě sehráli jednoduchou akci Procházka s Janetzkým, který po autovém vhazování prvního jmenovaného jen těsně minul z voleje svatyni Jablonce.

Zlín po první půli rozhodně nevypadal na to, že by měl po změně stran třikrát inkasovat. Po dvaceti minutách se znovu předvedl Janetzký, avšak jeho centr neusměrnil přesně hlavou v slibné pozici Janošek. Domácí znovu zahrozili až těsně před přestávkou, kdy Doležal po pasu od Pilaře hlavičkoval do Dostálovy náruče.

Tři minuty po změně stran už ale začala gólová potence Severočechů. Kubista po rohovém kopu Jovoviće předčil ve vzdušném souboji Procházku a hlavičkou k tyči poslal Jablonec do vedení. Za další tři minuty se prudký centr Pilaře z pravé strany odrazil příhodně pro Jovoviće, jenž si razantní střelou po zemi mimo Dostálův dosah připsal po asistenci také gól.

Jovović pokračoval ve vynikajícím výkonu i nadále, když dvěma průnikovými přihrávkami dostal do obrovských šancí Schranze s Pleštilem, jenže oba dva ztroskotali na Dostálovi. Po příležitosti Pleštila ale akce pokračovala dál, Doležal zastihl obranu Ševců v nedbalkách a přihrál míč volnému Považancovi, který i se štěstím dostal merunu do sítě. Hosté se až v nastavení dočkali pouze korekce skóre, když Jantezský střelou po zemi překazil Hanušovi sen o čistém kontu.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Sigma Olomouc 0:2

10.04.2021 14:00

Góly: 74. Filip Zorvan (vl.), 82. David Houska

I v nepříliš dobré formě hrající Olomouc zůstala v sobotním klání nad síly poslední Příbrami, která se vítězství ne a ne dočkat. Oba góly padly v závěrečné dvacetiminutovce, první byl Zorvanův vlastní, pak se prosadil Houska.

Ve třinácté minutě byl domácí gólman poprvé pokořen. Jenže jak se ukázalo, ke gólu to nevedlo. Chytilův obstřel totiž v cestě do brány zastavil Kingue. Následně se Šiman blýsknul proti Benešově hlavičce, na opačném konci hřiště těsně minul Pilík. Příbramský brankář musel znovu do akce v závěru první půle, kdy vytěsnil Zmrzlého standardku.

Po přestávce ve svém dobrém výkonu pokračoval, nevyzrál na něj totiž svou hlavou ani Yunis. Na balón si v trochu dramatičtější situaci konečně sáhnul i jeho protějšek Mandous, jenž po hodině hry sebral Nového centr.

Otevírací trefa nakonec byla vlastní. Ve čtyřiasedmdesáté minutě Yunis s Gonzálezem vedli protiútok, který končil pasem na Látala. Jeho střelu sice dokázal zblokovat brankář Šiman, nicméně Filip Zorvan ji poslal nešťastně za jeho záda. Brzy Hanáci přidali pojistku. González předal balón Davidu Houskovi, jehož přízemní pokus skončil rovněž mimo Šimanův dosah.

A jelikož se ve zbytku utkání další zajímavé situace neurodily, posunula se Sigma na osmou příčku. Na páté místo, za určitých okolností znamenající evropské poháry, ztrácí šest bodů.

Více informací k zápasu

FK Pardubice - Bohemians Praha 1905 0:2

09.04.2021 18:15

Góly: 35. David Puškáč (pen.), 46. Pavel Osmančík

Pardubice zahájily bitvu o Ďolíček aktivně, jenže po půlhodině hry darovaly Bohemians první branku a po vyloučení a druhém gólu "Klokanů" již nebylo co řešit. Východočeši tak nenavázali na vítězství z Olomouce, Pražané naopak uspěli poprvé po reprezentační pauze.

Jako první ze všech hráčů na hřišti zahrozil Hlavatý, který však ve 14. minutě těsně netrefil bránu Bohemky. Podobně dopadl na druhé straně hřiště o sedm minut později z dalším projektilem z dálky Květ. Ewerton již ve 26. minutě trefil prostor mezi třemi tyčemi, ovšem gólmana Bohemians střelou z úhlu nepřekonal. Vzápětí se z pravého křídla natlačil do zakončení Huf, Le Giang ale tentokrát mohl zůstat v klidu.

Nadějný úvod Pardubic nicméně vzal za své ve 34. minutě, kdy Čihák srazil k zemi unikajícího Puškáče. Faul se navíc udál v pokutovém území Východočechů, sudí Berka tak nařídil penaltu pro Pražany. Exekuci kopu z jedenácti metrů od brankové čáry si vzal na starost sám faulovaný Puškáč, jenž s přehledem poslal svůj celek do vedení - 0:1.

Do ještě větších patálií se Pardubice dostaly ve 42. minutě. Prosek místo míče zasáhl v blízkosti se vyskytujícího Schumachera do obličeje a Berka jeho tvrdý zásah ohodnotil červenou kartou. Východočeši tak dohrávali v deseti a téměř ihned po změně stran inkasovali podruhé. Schumacherovu přihrávku z levé strany ještě žádný hráč Bohemians nezasáhl, zpětný centr Dostála už ale hlavou do sítě uklidil Osmančík.

"Klokani" si ve zbývajících minutách bez potíží uhlídali uspokojivý náskok. Le Giang musel vážněji zasahovat už jen proti střelám Leeho a Solila.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha26215072:1568
2.Sparta Praha24163554:2851
3.1. FC Slovácko25155546:2350
4.FK Jablonec25154643:2849
5.Slovan Liberec26127737:2343
6.Viktoria Plzeň24125742:2841
7.Baník Ostrava26107936:2537
8.Sigma Olomouc26910732:2637
9.FK Pardubice251051024:3335
10.Bohemians Praha 19052689928:2833
11.Dynamo České Budějovice26710927:3531
12.MFK Karviná26791028:3930
13.Fastav Zlín25851226:3429
14.FK Mladá Boleslav26591232:4324
15.FK Teplice26651528:5623
16.Zbrojovka Brno26481421:3920
17.SFC Opava26361716:5215
18.1. FK Příbram26281617:5414

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (433)

Přidat komentář
Euphael

Remiza malo, byli jsme jasne lepsi...ale 4 body s Plzni beru.... v pristi sezone musi byt 6 bodu povinnost

Reagovat
Liquid

oberte hlavně Spartu v příští sezoně

Reagovat
Oli99

Reagovat
martin1

Reagovat
Coutinho10

to je spravny pristup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Liquid

po tomto výsledku je pro Plzeň EL asi již utopií, byť má šanci ještě z poháru, tu konferenční ligu ale uhrát mohou, stejně mi ta konferenční liga vůbec nedává smysl, tak jak to překopali tak se z EL stane PVP mimo top lig a zbytek půjde do konferenční ligy což tedy bude taková balkánsko-sovětská družina, a když někdo od nás chce do pohárů tak vždy zmiňuje zápasy v té vyspělejší Evropě a ono tam skoro na zápasy ve Španělsku, Anglii vůbec nebo skoro vůbec nebude docházet

Reagovat
$$CaptainKokotko

Tak celkově to bude jen o 16týmů víc. To me prijde ok.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.coen.wz.cz/kl21-22.htm

Tady je už pomalu nástřel toho, jak by skupiny KL mohli vypadat (kdyby kvalifikace do pohárů dopadla dle předpokladů - koeficientů klubů). Je tam zohledněno aktuální umístění v ligových tabulkách.

Slavie - LM, Sparta a Plzeň v EL.

Nejzajímavější skupina KL: Liverpool, Fenerbahce, Real Betis, Arhus.

Nejméně: APOEL, Maccabi, Shkendija, Budučnost.

Už se celkem těším na tu KL a její sestřihy.

Reagovat
Coutinho10

jsem dost zvedavej, kdo tu KL bude u nas vysilat

Reagovat
Salfovic

Barandov.

Reagovat
bobis21

Ten stadion v Albánii

Reagovat
frankiefcb

Jj je pekny. Neco na styl Tehelneho pole.

Reagovat
Salfovic

Tohle jsou dvě věže A ne to, co mají v Plzni.

Reagovat
smazaný uživatel

A jarní část KL by mohla klidně vypadat takto:

West Ham, Plzeň, Sparta, Bilbao, Anderlecht, Fenerbahce, Malmo, Alkmaar, Liverpool, CSKA, Basilej, Genk, Lazio, Marseille, Kodaň, APOEL.

To zase nevypadá tak zle.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se na to nedivej. Nikdo tě nenutí

Reagovat
smazaný uživatel

Píšu, že se na to celkem těším.....

Reagovat
Y.N.W.A

ale vůbec ne

Reagovat
meno

Jsem měl před zápasem vsazenou 2. Říkal jsem si pohodinda, Plzeň má formu, Božo dává góly, to bude krása a prašulky doma. Píčo vole pak jsem viděl sestavu. Gula ven! Ale tedy Papadopulos gól kurz 5

Reagovat
ratusek

Reagovat
ratusek

Akorát, on to nemá mco jak jinak poskládat, akorát cpe nesmyslně Ondráška na hrot, který má tak sotva na tu Karvinou aby tam hrál základ

Reagovat
Salfovic

Ten by mohl Papovi leda tak leštit kopačky. Prej repre útočník, to byl kauf

Reagovat
ratusek

však já neříkám, že by tam hrál základ

Reagovat
meno

Do Brna nebo do Příbrami.

Reagovat
meno

Káčer a Ondrášek tam nemají co dělat. Úplně nevím, jestli místo Hybše neměl hrát Kovařík, když už chtějí hrát házenou. Limberský ani na lávce je taky chyba. Ale tak hlavně že problémy jsou v mikrosituacích

Reagovat
ratusek

Jo Káčera jsem si nevšiml, tak to pak jo a Ondráška jsem zmínil, tam souhlasím taky

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám expert

Reagovat
meno

Koukal jsi na ten zápas?

Reagovat
bobis21

Výsledek asi lepší než jsme si dnes zasloužili, protože těch šancí měla Opava ve 2. poločase docela dost. Pohodová výhra 3:0 ale potěší Na druhou stranu střídání teda nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

Trevor v podcastu: Zajíc je kvalitní útočník, dejme mu čas. Věřím mu.

Zajíc proti Opavě: Nedrž mě na vodítku jako Cukrouše...

...HAF,HAF ! #VladciSlezska

Reagovat
FCB1922

Co ti mám na to říct? Ale tu jede těžká a haha opozice, kdy trevor nemá pravdu, i když má.

Ať ty lopaty shoři.

Králové Slezska! Útočník netřeba.

Pac a pusu ❤️ :*

Reagovat
HorajzmAmmann

nakonec měl i Baník dost šancí. Opava taky... fotbal plný ztrát, ale já se rozhodně nenudil. Zajímavých okamžiků tam bylo mraky.

Zajíc, Buchta

Azevedo dneska horší...

Reagovat
braveheart

Z toho zápasu bolely oči..

Reagovat
ratusek

nevím, proč tam nedal Sanneha a Sora. ho nařknou z rasismu, že jediní hráči do pole, kteří zůstali na lavičce jsou černoši

Reagovat
HorajzmAmmann

jo těšil bych se na oba. Ale byl vůbec Sanneh na lavičce? Protože na ofic. stránkách chybí Holzer, ale ten tam byl...

Reagovat
Banikovec7

Nebyl, podle kulajara problém s papíry

Reagovat
ratusek

Ahá, tak toho jsem si nevšiml. Nicméně Sora tam dát měl, potřebujeme ho ohrát a on si musí osahat tempo

Reagovat
HorajzmAmmann

jo to jo, zbytečné mi příjdou střídání Kuzmanoviče, Holzera na úkor třeba Sora, Meny a někdy Buchty. Ale na druhou stranu jsem rád, že třeba Kuzmanovič není odstaven na vedlejší kolej i když tu příští sezonu hrát asi nebude... ale za stavu 3:0.

No to je fuk, Smetana snad ví co dělá a proč to tak dělá.

Reagovat
HorajzmAmmann

*ale za stavu 3:0 bych ho na lavičce už asi nechal

Reagovat
smazaný uživatel

To je to, co jsme už řešili. Ti mladí nedostanou šanci ani v rozhidnutém zápase. Nehledě na to, že klidně mohl nastoupit třeba Sor od začátku. No nic snad po konci sezóny už někdo z vedení vystoupí a řekne co a jak.

Reagovat
HorajzmAmmann

Smetana to řekl v pozápasovém rozhovoru...

Reagovat
smazaný uživatel

Já s tím mám jeden velký problém, že pořád argumentují tím, že stále o něco hraje, ale dle mého se nehraje v tuto chvíli o nic. Pokud ale ti hráči na to nemají, jak říká Smetana, tak je ten kádr teda hodně úzký.

Reagovat
smazaný uživatel

ot: taky se nekomu nacita livesport na pc silene pomalu?

Reagovat
ratusek

ano, blbne to už od 16:00 co jsem zkoušel, možná i dřív.

Reagovat
Fodbalysta

mají výpadek

Reagovat
HorajzmAmmann

a já myslel, že mám problém s netem

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Coutinho10

uz jsem myslel, ze mam nejakou vadnnou appku

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Fodbalysta

Příbram už krásně jednou nohou ve dvojce

Reagovat
Salfovic

Jen jednou

Reagovat
smazaný uživatel

Ta už je tam minimálně pěti nohama.

Reagovat
Y.N.W.A

on myslel jednou nohou, jakože všema pěti prstama

Reagovat
John Obi Mikel

Dukla ve druhé lize blíž sestupu než postupu. Chápu, že jim chybí Tetour, Preisler a Dancák, ale stejně asi zklamání, ne?

Jihlava s mladíky taky boj o záchranu. Než v pátek vyhráli, byli dokonce v sestupové zóně.

Reagovat
ratusek

Tak jihlava bude ráda, že se zachrání. Nemají prachy, tak to hrajou s mladejma, které zase zpeněží a časem se jim to snad zase sejde jako Pardubicím a postoupí. Ale tovidím tak za 5 let.

Reagovat
Pyroman

Skuhravý podle mě brzo konec, už po podzimu to měl nahnutý a teď zase 1 bod ze 3 zápasů po sobě. Vyrazil bych ho už jen za to předělávání Ayonga na stopera.

Reagovat
FCB1922

Je jen jedno derby o krále Slezska, kde Baník potvrdil, kdo diktuje.

Zajíc ukázal, že útočníka fakt nepotřebujeme.

Derby pro Baník!

Opavo, ty kurvo, dej se dohromady a pak doraz, klidně místo těch vyjebanych zkurvysynu z Karviné, budeme na vás čekat, bez vás to nemá smysl :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl tak ty jsi dobrý výmaz. Holt někde se musíš vybrečet za svůj posraný život

Reagovat
Kepy_FCB

Jsem nadšen kolik našich se sešlo v favu před stadionem

Snad to uvidí ten vytlemenej krypl Smejkal a podobní

Reagovat
Kepy_FCB

* v davu

Reagovat
FCB1922

Že se ozyvas zrovna ty.. Ty krávo, soudnost nula nula...

Reagovat
ratusek

Měl by to vidět Kůže, aby se probral s jeho protiustavním zákazem pohybu lidí

Reagovat
meno

Ve chvíli, kdy se k nám dostala brazilská mutace... No nevím, jestli je to moudré. Lockdown je píčovina a kdyby stát dotoval testování kvalitními PCR testy, je to stokrát efektivnější a stokrát levnější, ale furt je to dost nezodpovědný. Furt máme 100k nakažených, z toho 5800 hospitalizovaných a 1200 ve vážném stavu. Denně umírá 100+ lidí na covid a další kvůli tomu, že nedostávají adekvátní péči.

Reagovat
Kepy_FCB

Br. mutace byla objevena na objednávku aby mohli strašit a vnucovat testy. A těm číslům se nedá věřit.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsi byl, když se rozdával mozek? Jo ve frontě na fake News, chápu. Holt komu není zhůry dáno

Reagovat
meno

Reagovat
fabec1222

Že se ještě snažíš

Reagovat
Kepy_FCB

Až se Smejkal přestane tak přihlouple usmívat začnu to brát vážně

Vylez už mezi lidi ať nejsi tak mimo

Reagovat
Salfovic

Slováckej válec

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas vyrovnaný boj o střed pole, ale druhý poločas jasně lepší, penalta jasná, 3 body jsou doma, náskok na Liberec 7 bodů! Paráda!

Reagovat
AjaxFans

Tak na ty kuy

Reagovat
Zdechlina

Slovácko porazilo liberec díky penaltě? Nevídané, neslýchané! Donedávna takřka nemožné! Ale lbc krásně tragický, docela vodění medvídků. FCS!!! ♥

Reagovat
Alan_Shearer

Naprosto zbytecne projebany pohary, ale s takovym kadrem, co se divit. Stacilo, aby skrblik Karl pritahl dva hrace, se Slovackem a Jabloncem se da hrat. Bohuzel, musime spolihat na to, ze Plzen parkrat ztrati - los maji celkem tezkej.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo jasný, že to Hoftych nedá. Hrozně precenovany trenér. Už jen to, že nechává sedět Nguyena

Reagovat
Alan_Shearer

Jeho styl je prokouknutej, ale na jeho omluvu, kadr ma svoje limity. Potrebovali bychom minimalne dva solidni hrace do ofenzivy.

Reagovat
KingMaster13

On Hoftych tím svým fotbalem dokáže porážet silnější týmy což ukázal v EL ale v lize je potřeba porážet spíš hlavně ty slabé a tam to tápe

Reagovat
Alan_Shearer

Posledni dobou jsme ty slabsi tymy vetsinou porazeli. Pak prijde Jablonec, Slovacko, Banik, Plzen a jsme v hajzlu. Jsme hrozne slabi na mici, presink uz neni co bejval a nove se k tomu pridavaji kiksy v defenzive.

Reagovat
KingMaster13

Na Jablonec vám to nejde no ale v Plzni jste třeba tuhle sezonu vyhráli, na Letný bod, Slovácko jste zdolali mám dojem doma. V EL jste 2x porazili Gent, Apoel, remíza s CZ. To není zlé akorát ten jeho fotbal prostě přinese úspěch ale takovej ten random úspěch no.

Reagovat
lampas

Tak docela dobře umíme hrát na 0:0 a čekat, zda náhodou nedáme jeden gól. Což je efektivní celkem proti týmům jako Plzeň nebo APOEL, ale ne proti Budějovicím, nebo nedej bože proti Jablonci a Slovácku, který hrajou stejně, ale mají oproti nám přidanou hodnotu v ofenzivě. Bohužel teď dělá zmatky už i obrana a Knobloch je typ brankáře, který něco chytí, ale člověk trne při každém centru do vápna... Prostě jak říkal kolega, jde to za Karlem, tým z podzimu by poháru ukopal. Taky mám jinak pocit, že v týmu není nějak moc dobrá pohoda, možná to bude mít i souvislost s konfliktem mezi Hoftychem a Nguyenem. Jako nechci trenéra hned vyhazovat, ale pokud by to mělo jít takhle dál, nemá smysl s Hoftychem pro příští rok pokračovat.

Reagovat
KingMaster13

Nebyl by špatnej třeba Horejš, trenér z menšího klubu pro kterého by to byla příležitost jako blázen a zároveň ta politika Budějovic a Liberce je podobná že nejlépe přivést někoho zadarmo

Reagovat
lampas

Tak určitě takovej Horejš by typologicky k nám mohl pasovat, jen tedy nevím, proč by měl někdo zapotřebí se vzdát svýho fleku a jít ke Karlovi Počítám, že případně by se vybíralo z volných jmen jako je Jílek, Kozel nebo Hašek.

Reagovat
KingMaster13

Tak zase furt jste pohárový tým S Budějicema když hraješ střed tabulky tak jsi bůh ale upřímně dle toho koho mu vodí jako posily to bude mít těžší a těžší.

Reagovat
smazaný uživatel

Jílek je na Karla drahej. Kozel to bude finanční hrana. Největší smysl dává právě ten Hašek

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych dal šanci Holenakovi na post hlavního trenéra

Reagovat
smazaný uživatel

Já souhlasím, na hru se nedá dívat, vztahy nejsou dobrý. Není na co čekat dle mě. Hoftych ven

Reagovat
RadekVonCZE

Rozprodat a od znova

Dělám si srandu, je tomu tak jak píšeš no

Reagovat
ACSeRw!n

Hoftych je presne ukazkovej typ trenera "telocvikar"

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Znalec

Fandit Liberci musí být vzhledem k nulové koncepci kádru očistec...

Reagovat
Kaspar

Jablonec pekne Kdyz pohar vyhraje Slavia nebo Sparta, tak do poharu 5.tym z ligy? To vypada nejvic na Plzen

Reagovat
FCB1922

Pokrytče

Že tě hanba nefackuje, když tu teď hazis odkazy na fanoušky, na ty samé ty kurvo, na kterých nenechás nit suchou.

Reagovat
Kepy_FCB

On tam byl i Kozel?

Reagovat
Kepy_FCB

Víme že je docent Kozlomajzna dusil svou arogancí a tupostí

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
PlackaSKS

že kozel domrdal v baníku co mohl, viděl snad každý soudný člověk

Reagovat
Losinho

tohle tu někteří budou radši ignorovat

Reagovat
HorajzmAmmann

jo ten styl se mi zamlouvá víc taky, ale o tom proč neuspěl Kozel se tady už napsalo mraky. Proč to pořád vytahovat, že jo?

Navíc zrovna Zajíc by měl držet hubu, protože hlavně on Kozla moc nepodržel. V době, kdy to Baník nejvíc potřeboval on nedal asi 7 100% tutovek v řadě...

Reagovat
Han střelil první

Byl v depresi ze šikany, kterou zažíval.

Reagovat
Posledni Kovboj

ta sikana pak vysponovala do kulminace

Reagovat
PlackaSKS

tak na člověka působí stockholmský syndrom

Reagovat
FCB1922

Co do toho ty koště tahas Kozla? On snad může za to, že ty tu jebes do fanoušků, co jezdí za Baníkem i v Covid éře, a pak si honis triko na jejich propagaci?

Picko, to se ještě hlasis stále k Chebu, který teď obnovuje nejlepší vztahy s FCB i ohledně některých projektu co se týče mládeže ? Ostudo.

Ty už se vážně k Baníku ty lopato nehlas a res si ten svůj covid a ja nevím co ještě..

Reagovat
Kepy_FCB

mluví z tebe těžká depka, až te přejde tak mi najdi kdy a kde jsem jebal do fans

Reagovat
FCB1922

Děláš si prdel? Třeba jeden z těch, co dělá uskupení Baník Baníku? A otiral ses o něj jak, kdybys měl na porážce hovno. Kepy, ty lopato, kolik ty máš výjezdu na Baník i teď oproti lidem, na které ty na internetu jak úchyl útočís?

A ani se v těch debilnich Teplicích se neukážes, hlavně, že vyhazujes Kuceru.

Vypni si ten internet na chvíli a jdi se projít lopato.

Reagovat
FCB1922

*podrazce

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvil jsi s doktorem ohledně tvé sexuality? Lopaty u lidí normálně nejsou objektem vzrušení.

Reagovat
Kepy_FCB

Deprese ti zatemnila mysl ale Cukroušek ti pomůže

Reagovat
FCB1922

Depresi mám možná z takových lidí, jako jsi ty, kteří dělají klubu jen ostudu.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ACSeRw!n

tohle musi vzit vini na sebe proste vystrelit po zemi na tomhle terenu, nebo jit pro penaltu

Reagovat
ACSeRw!n

ups, koukam omyl

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
lampas

To bude zřejmě ta skupina obyvatel, kterou běžný rasistický Čech nechápe a neumí si vážit rozmanitosti, kterou naší společnosti přinášejí. Bohužel, kvůli levičáckým mrdkám jsou i u nás rozhýčkaní a myslí si, že si můžou dovolit všechno....

Reagovat
RadekVonCZE

Policie v neděli zveřejnila kamerové záznamy, kde jsou podezřelí zachyceni a žádá veřejnost o pomoc. Jednalo se o muže ve věku 15 až 20 let, kteří měli světlou pleť a pravděpodobně byli pod vlivem alkoholu nebo drog.

Reagovat
smazaný uživatel

Popis by seděl na Wendiga a jeho partu

Reagovat
smazaný uživatel

tím pádem tu BLM řádilo už v 80. letech na vojně

Reagovat
Salfovic

Že by ten boj o záchranu byl ještě přeci jen napínavý

Reagovat
Liquid

nebude, ty 4 body co Brno ztratilo s Příbramí rozhodnou tak, že opět jim Příbram vystaví stopku

Reagovat
slonzacky_lenoch

Příbram je asi jasná ale Brnu bych tu záchranu fakt přál. Z těch spodních pěti je to pro mě nejsympatičtější tým.

Reagovat
Liquid

Čím nejsympatičtější? Tím že si tu ligy 2x koupili ?? Podobnou zkušenost má 1x Slovácko, všechny ostatní týmy si ligu vybojovaly sportovně na hřišti.

Reagovat
soukup

nic jsme nekoupili ty potrate

Reagovat
Jolly Roger

Komentátor při ČB - Brno říkal Partyš, Pavlica a Rousek místo Bariš, Hlavica a Rúsek.

Reagovat
Jolly Roger

To ty ženský při derby nemůžou překonat.

Reagovat
ratusek

Ty Teplice jsou fakt uplně zbytečnej tým, fakt ale totálně. Ještě ať spadnou a blbá Bolka se zachrání, sakra

Reagovat
John Obi Mikel

Boleslav

Reagovat
off-olda

No nic. Slávia je úplně jinde a nemáme na ně ani omylem.

Gratulace k výhře.

Reagovat
kilobyte

No mít Sparta psychiku Slavie, tak to mohlo být vyrovnané. To vypadalo jak kdyby si v šatně řekli, že na to nemají a druhý poločas se pokusí odbránit.

Reagovat
ACSeRw!n

spis byl vitr v kabine Slavie a zacli vic behat a Sparta nestihala.. po 70. minute uz byli haci Sparty pochopitelne frustrovany, ze nic nemaj, tak zacli nadavat.. akorat prasit mohli o neco vic kdyz uz

Reagovat
PH8

Slavia mi přišlo že do toho šli a taktikou, že se budou prvních 20-30 minut trochu šetřit a pak uvidí. Pak změnili taktiku, začali hrát, prostřídali a hráčům Sparty se absolutně nepodařilo reagovat, buď hráli to samé a divili se že už to nefunguje a pak prostě nedokázali tu taktiku změnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně no

Reagovat
REPLIKATOR

Slavia

Reagovat
Salfovic

V suchém triku.

Reagovat
iHawX

Mentálně furt ta stejná Sparta. Hrajou dobře, pak dostanou gól do šatny a namísto toho, aby se to snažili otočit, tak tam frustrovaně pořvávaj.

Reagovat
emanuel habasko

Tak nakonec pohodovej trénink do odvety.

Reagovat
meno

A já se bál, že dostanem. To i Brno a Příbram předvedli svědomitější a bojovnější výkon.

Reagovat
Coutinho10

tak 2. polocas nakonec na pohodicku a mohlo to bejt i vic jak o 2 goly...super, derby je opet nase , slavisti derby je naaase

Reagovat
KingMaster13

Je to tam opět na půl roku vládci Prahy

Reagovat
John Obi Mikel

Druhý poločas perfektní

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pyroman

Po dlouhý době derby bez nějakejch extra tvrdej zákroků a Franěk stejně pískne přes 40 faulů a rozdá 8 karet. Tohle pískání každýho pádu na zem mě strašně sere, o to víc v derby.

Jinak zasloužená prohra, 2. poločas naprosto odpornej. Hlavně Čelůstka strašidelnej výkon, Vitík tam sice taky dosral pár akcí, ale celkově byl o parník lepší.

Reagovat
El Cid z City

Vitík začíná jít do nadstavby,snaží se vyvážet míče,bere na sebe víc rozehrávkou a dělá chyby samozřejmě,jenže takhle může růst, v Zimově věku bude mnohem lepší.

Reagovat
Pyroman

Však jo, v 18 odehrál mnohem lepší derby než "reprezentant" Čelůstka. Občas je to jeho vyvážení míče až moc velkej risk a dneska na to málem několikrát doplatil, ale to se časem srovná.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky, když se Vitik pustí do nadstavby, tedy rozehravky, je z toho ztráta a brejk. Jasný, je mladej, ale dle mě také hodně precenovanej. Podobně, jako Zima

Reagovat
smazaný uživatel

Slávka duchem v odvetě proti Arsenalu. Bez několika klíčových hráčů, proti natěšený Spartě s trenérem galaxie krkovičkou. 2:0, Tecl gól. Zatím Letná pořád na ručník.

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal snad někdo něco jiného? Slávka je o level výš než zbytek česka i repre :D

Reagovat
montaigne33

V 2.pol. SKS opanovala hřiště, Sparta bezradná- Vrba rezignovaný (tvářil se podobně jako na konci svého působení ve Viktorce...). Gratulace Slavii k zaslouženému titulu.

Reagovat
Rothbard

Z dnešního zápasu jsem si odnesl tohle - Schickovou chci na privát!

Reagovat
Spalovač šancí

Ale ona vyzvává spíše postkeynesiánství

Reagovat
Remt

jako postavu má zajímavou, to ano. Ale nesměla by mluvit.

Reagovat
Neon

Reagovat
Spalovač šancí

Tecl si výrazně řekl o nominaci na Euro.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
Freedo

Reagovat
smazaný uživatel

GUNNERS Slavku sejmou. Nádherný gól Lacazette právě teď na Sheffieldu.

Reagovat
Freedo

Takovejm trapákům bychom dali 10:0.

Reagovat
Front hell

Tak viděli jsme kolik těm trapakum doma nadělili United, že

Reagovat
Freedo

United nedosahují kvalit Slávie.

Reagovat
Front hell

Tak to je jiná pane. To pak jo

Reagovat
Freedo

V pořádku. Přeji hezký den, pane.

Reagovat
Front hell

Reagovat
Salfovic

Sheffieldu umí dát gól kde kdo, ale dát ho Slavii, to už chce fištróna.

Reagovat
Remt

A proti Slávii nájezd přes půl hřiště a nezvládl to.. Což by sniper jeho kalibru měl

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Byl to zkrat

Reagovat
Remt

ale jako řešení dobrý, Kolář byl naprosto bez šance, to že to nedopadlo je věc druhá. Spíš mi přišlo že se při tý šanci strašně loudal.. Chápu že si to nechtěl moc předkopnout a ztratit míč ale Zima ho stáhl jak sviňa, mohl mít na tu koncovku větší klid.

Reagovat
PH8

Jako dneska Arsenal parádní. Ale Sheffield nenapadal a chtěl hrát fotbal. Proto jsou poslední.

Reagovat
smazaný uživatel

Slávisté přepnete na Arsenal super zápas můžete studovat

Reagovat
PlackaSKS

tak jsme si ukázali kdo je jednoznačně nejlepší v lize. trpiš zničil takticky vrbu, hvězdu hložka vynuloval zraněnej kačaraba krejčí ml.dostal jednu kartu a přestal hrát, čelůstka hroznej a ještě ztrapnení teclem Slavia zapla až v druhym poločase a stačilo to na celkem klidnou výhru, kdy posledních dvacet minut spartani jen kecali, ale hráli hovno.

Reagovat
Freedo

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Igner Farnsworth

Reagovat
Coutinho10

pohodova generalka na Arsenal

Reagovat
PH8

No prvních 15 minut jsem si říkal že kacarava hoří. Pak už jak říkáš.

Reagovat
PlackaSKS

taky hořel vše šlo přes něj. ale pak už nepustil vůbec nic. což nechápu

Reagovat
PH8

On je namlsal, že to pres něj půjde a pak začal hrát.

Reagovat
PlackaSKS

pak máme náhradu za kúdelu. taktikcy ještě vyspělejší

Reagovat
Losinho

Povolit, přitáhnout.

Reagovat
cristiano.K.

kdyby Sparta vedla o dva goly po poločase, tak bychom ted drželi hubu. Kačaraba byl ze začátku strašnej.

Reagovat
PlackaSKS

tak to je celkem klika, že nevedli, co..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš výstavní mentální suterén. Základku si dodělal? Nebo si dnes nastoupil na rotační výuku?

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
cristiano.K.

jak řikáš

Reagovat
Fodbalysta

To, co sem si před zápasem říkal, že může rozhodnout 2 poločas, kde bude Slavie unavená a Sparta by mohla něco urvat, dopadlo přesně naopak. Opět nedala Spartě ani čuchnout a ukázala, že nemá v ČR rovnoceného soupeře v boji o titul.

Reagovat
dondinho

Sigi někde dostal po čuni? Pěkně sešitý čelo a nos

Reagovat
krysa23

Už začíná konvertovat k "sešívaným". Na Spartu se už nedá koukat.

Reagovat
Berbatov9

Tady neni o cem, tady jen (snad uz posledni sezonu) pokleknout pred Slavii a pogratulovat ji k teto sezone a jak nas vsechny skvele reprezentuje v EL.... Abych to zhodnotil tak opet jako pri kazde ztrate Sparty, opet jako loni v Srpnu napisu to jmeno ,,Guelor Kanga,, ... dalsi ze zapasu kde proste jeho hra a ovladnuti prechodove faze naprosto chybelo... na druhou stranu prvnich 44 minut nemuzu Sparte uprit pul slova, dostupovala, chtela hrat, dovolila si i pod tlakem, vsema velebena Slavie vypadala naprosto mimo, worldclass player Provod nedal snad za prvni polocas presnou prihravku, Stanciu jako by tam nebyl a pak prijde takovej satnak po kterym nabyvam nazoru ze Trpis a Holes budou do konce sveta kourit v pekle curaky protoze pokud se ti dva pred tejdnem nezaprodali dablu tak uz nevim.... druha pule zas to klasicky vakum mezi obranou a utokem kde mi proste chybi ten Kanga, jinak opet snaha resit i pod tlakem konstruktivne coz kolikrat vedlo i k nadejne pozici na puli hriste ale tam se to proste zadrbalo u lajny proste ... velka poklona Vitikovi, zahrat v 18 letech takovej zapas s takovym az na dve vyjimky prehledem,kvalitou a klidem opravdu klobouk dolu, jeste jednou gratulace Slavii ikdyz teda dostat gol od Standu Tecla, no furt je to lepsi jak od Radka Voltra

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
Neon

Reagovat
wwwx

Reagovat
Igner Farnsworth

Vitika je ve spartě taky škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělé reprezentuje? Mam spíš opačný pocit :D mají držet hubu chovat se slušně a podávat dobré výkony. Kdyby nebyl Arsenal levý v zakončení, dostanou tam trojku a jedou domu s brekem

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Cechino

Reagovat
Spalovač šancí

Arsenal tu trojku dostat mohl taky

Reagovat
smazaný uživatel

Jako od Slavie?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Trochu komoušskej názor, no.

Reagovat
montaigne33

G.Lineker výkon-i kvalitu SKS hodnotil dost odlišně= POCHVALOU A RESPEKTEM... Už jen fakt, že hodnota kádru Ars. je odhadována jako přibližně 9-10krát vyšší než Slavie- ukazuje na obdivuhodnou práci hráčů, Trpiše a celého realizáku. Zaslouží velké uznání Jen nám mohli Júsufa nechat ve Slovanu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Gary Lineker, který jasně stojí za Kamarou a bere Slavii jako rasisty?

Reagovat
montaigne33

Pouze zmiňuji komentář po zápase s Ars./ Kdyby se postavil v UK proti Kamarovi- byl by mediálně prakticky vyřízený... Už jeho pochvala Slavii působí "problematicky"...

Reagovat
Mass

Sem si všiml, že jeden britskej novinář, kterej byl neutrální a řekl, že proti Kedelovi nejsou důkazy, ihned dostal čočku a hned ho označili za někoho, kdo chrání rasisty.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo tady snad nesnižuje praci JT a nepochybuje, že se jedná o úspěch. Tak o co ti jde?

Reagovat
Realita

Kdyb kdyby :D co to je za zkurvenej názor? Kdyby FC Valletta hrála líp jak Bayern, porazí ho 5?0. Co tam máš dál?

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Front hell

Reagovat
wyqinac

sorry, ale dostat na Arsenalu trojku, tak by se stejne nase reprezentace v evrope dala oznacit jako skvela

Reagovat
Freedo

Reagovat
7kaka7

Souhlas asi ve všech bodech...první půle solidní, nicméně rozhodla 21 (žk pro LK37, potom přestal hrát) a 44, což byla první střela Slavie na bránu Druhá půle klasická Tripišova kopaná, kdy jsme si fyzicky ani fotbalově vůbec neškrtli....Kangu jsem z bělehradu taky vyvolával, pač Dočkal byl úplně vymazanej a akorát se vztekal a divil, že proti kvalitnějšímu soupeři opět nestíhá.

Reagovat
Berbatov9

Ja proste toho Guelora Rosickymu nikdy neodpustim... nechapu jak muze klub pomyslejici na ty nejvyssi cile nedat alespon dvouletou smlouvu nejlepsimu hraci ligy

Reagovat
7kaka7

Mám to podobně.....částečně se teda vykoupil podpisem Florina, jelikož jsem čekal stejný průběh jako u Kangy (a hups, jistá smlouva na dva roky a hned špatný odkop po kterém následoval gól )

Reagovat
Berbatov9

Ja bych to asi Nițovi moc za zly nemel, pravda je, ze uz ve 20 minute jsem po podobne situaci mel tucha ze nas tohle dnes az prehnany rozehravani od brankare bude stat body protoze preci jen uroven pressingu slavie je jinde nez nejakych teplic, ale jak rikam tohle bych mu zas tak za vinu nedaval, ikdyz vsim jsen si ze levacka by mela byt asi jeho silnejsi noha takze tohle melo jit vzduchem kolem lajny a ne tak odevzdane pozemi na aut, vic me tam spis nastvalo to vypusteni toho autu, protoze hned jak Jindra bezel pro ten balon bylo jasny ze budou chtit rozehrat rychle a prislo mi ze se na to proste zareagovalo spatne a pozde

Reagovat
7kaka7

Jasně, to bylo myšleno v nadsázce, z ohledem na Rosovo argumenty, že by Kanga na všechno kašlal, kdyby měl v kapse 2 letou smlouvu.

Reagovat
iHawX

Teď jsem na tu situaci z prvního gólu koukal znova a furt mi připadá, že se to Nita snažil poslat do běhu stoperovi (Čelůstka?), ale kopl to blbě. Takže ano, posral to, ale ne tak, že by to špatně vymyslel, jen to špatně provedl.

Reagovat
Berbatov9

Jo to nepopiram, vybavuju si ze tam byl okamzik, kdy se jakoby zastavil na puli cesty myslenky a odehral to setrvacnosti jak to odehral bohuzel no

Reagovat
7kaka7

+ jsem ještě navíc přesvědčeněj, že by Kanga pod Vrbou dominoval...

Reagovat
Berbatov9

Ja si taky myslim.... on ten Vrbuv vliv na tu jru sel docela dnes videt, opravdu hodne tezkejch situacich bylo reseno kombinacne i za cenu rizika , coz hodnotim kladne to proste kvalitni kluby delaji.... to jak si tam pomalu ve vapne pomahal tusim Sacek s Wiesnerem nebo kdo to byl a udelali tim totalniho blbce tusim z Bořila to bylo naprosto vporadku, ale k cemu to, kdyz to neumis promenit v rychlej protiutok aspon ve 4 lidech

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
PH8

A přitom by to neměl bez takový problém pro Spartu. Má tam kreativního dočkala a k němu zmrda (v dobrým) Krejčího, který by mu měl vytvářít prostor ke hře.

Reagovat
smazaný uživatel

Víceméně souhlas

Reagovat
andrew96

Druhý poločas od Sparty vyloženě trapný.

Reagovat
Losinho

Kromě prvních 11 minut celkem pohodovej zápas. Fajn výkon a pošetřený síly a teď na Arsenal!

Reagovat
smazaný uživatel

Moc nechápu, proč Trpiš nechává na hřišti celý zápas takového Bořila, který už v minulých týdnech evidentně měl fyzicky dost a v závěrech zápasů to bylo vidět. Je to zbytečné riziko, když v obraně moc možností nemají a každé zranění může být do zápasu s Arsenalem smrtící. Totéž i pro další těžko nahraditelné hráče jako Provod nebo Holeš...

Reagovat
PlackaSKS

jo, proč neprostřídá třeba osum, deset hráčů...

Reagovat
Bakary3

Reagovat
anonym

Tak zrovna s tím Bořilem to ale trefil, ten na Arsenalu víc couval než běhal v " "

Reagovat
PlackaSKS

jo, taky jako skoro jedinej odpočíval. to nebylo jen o únavě, ale saka (nebo jak se jmenuje) byl prostě dvakrát dynamičtější

Reagovat
Remt

pry se prave zranil

Reagovat
PlackaSKS

pro Slavii jedině dobře, bořila školil hrozně

Reagovat
PH8

Ale nevypadalo to úplně nějak hrozně.

Reagovat
smazaný uživatel

Někomu, kdo fotbalu absolutně nerozumí to tak mohlo přijít

Reagovat
PH8

Pláštíku, ty jsi úplně největší neznalec v oblasti fotbalu a největší zoufalec v oblasti života co se na EF pohybuje. Vůbec nechápu, jak ti takový odpad jako ty dovolí na něco reagovat, když se ho nikdo neptá.

Vzhledem k tomu, že to píšeš ty, tak jsem přesvědčen, že Saka bude do 14 dnů fit.

Reagovat
smazaný uživatel

Co dnes po dlouhé době ve škole? Myslíš, že máš šanci dostat se na ten učnák? Myslíš, že si do té doby i poprvé zapícháš?

Ještě ti dám radu na závěr. Když už chceš komentovat věci na fotbalovém fóru, zkus si třeba o tom fotbale alespoň něco přečíst. Zatím tady působíš jako fotbalový analfabet

Reagovat
PH8

To krásně svědčí o tvém vytříbeném charakteru, že si tady sprostě urážel a snažil si zesměšnit (byť neúspěšně) někoho o kom si myslíš, že chodí na základní školu.

Reagovat
ondrvo

drž hubu už prosím pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

S tebou se nikdo nebavil

Reagovat
ondrvo

kdo se tě ptal ty gumičko

Reagovat
PH8

Saka základní sestava. Ukážeš že si chlap a omluvíš se? Nemyslím si

Reagovat
smazaný uživatel

Co to sakra meleš? Za co bych se měl omlouvat?

Reagovat
PH8

takže jsi konzistentně furt stejná žumpa.

Reagovat
smazaný uživatel

Řekni, konkrétně za co bych se ti měl omlouvat demente?

Reagovat
PH8

Demente Chápu, že si to v životě asi nikam moc nedotáhl a kam přijdeš, tam si asi za hlupáka, a tak se snažíš urážet lepší lidi na internetu. Nedá mi to a mam osobní otázku. Nejsi náhodou Milan Bláha co před pár lety hrával futsalovou ligu za Mělník? Podle popisu by to přesně sedělo a snad neexistují 2 takový "lidé" v jednom světě.

Každopádně že neumíš ani číst diskusi je nový level. Tak já to zrekapituluji.

Remt: pry se prave zranil (Saka)

PH8: Ale nevypadalo to úplně nějak hrozně.

TurboPlastik: Někomu, kdo fotbalu absolutně nerozumí to tak mohlo přijít

PH8: Vzhledem k tomu, že to píšeš ty, tak jsem přesvědčen, že Saka bude do 14 dnů fit.

TurboPlastik: Zatím tady působíš jako fotbalový analfabet

Saka nastoupil po 4 dnech od zranění a byl nejlepší na hřišti bez známky zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

Imho bude hrát, nevypadalo to až tak vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

Stačilo by reagovat podle průběhu zápasu. Kdyby poslal v 60. minutě místo Bořila Baha nebo klidně nějakého nadějného dorostence, zápas by je to na 99% nestálo a borec si mohl trochu odfrknout před čtvrtečním zápasem sezóny. Takhle zase pojede fyzicky na doraz a ve druhém poločase ho budou rychlí hráči Arsenalu trhat na hadry...

Chápu že derby je pro Slavii důležité, zvlášť po tom útlumu v minulé dekádě, ale teď je čeká ještě daleko významnější zápas, který se může zapsat do historie českého fotbalu. Bylo by mrzuté, kdyby to neklaplo kvůli zbytečnému přetěžování klíčových opor

Reagovat
Bakary3

To je těžký, prostě nejde pošetřit všechny.

Nebyli Olayinka, Sima, Kúdela, Deli, u kterých se dá čekat, že budou v základu.

Bah seděl, Stanciu šel dolu v 55.min.

Teoreticky si odpočalo až 6 hráčů ze základu, reálně tak 4.

Jo, bylo by krásný vyndat celou jedenáctku, na druhou stranu kdyby se derby prohrálo, na titul by to vliv mít nemuselo, ale zas by ten tým byl v nepohodě.

Takže pro mě lepší takovej kompromis, trošku se pošetřilo, vyhrál se, nakonec ona Sparta ani druhou půli nějak nezlobila, takže ta únava nemusí být taková a po takovým zápase se určitě odpočívá dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Vy to pořád taháte do obecné roviny a počtu hráčů. Co konkrétně ten Bořil? Imho by je Sparta neporazila i kdyby šel v té 60. minutě dolů bez náhrady.

Argument "nejde" neberu. Všechno jde, když se chce. Kádr mají široký dost, i kdyby nastoupil v základní sestavě ze zápasu na Arsenalu jen Zima, Holeš a Oscar, pořád by měli na to hrát se Spartou minimálně vyrovnaný zápas.

Reagovat
Bakary3

A kdo tam teda podle tebe měl hrát?

Nikdo nevíme, koho chce postavit na Arsenal, dost pravděpodobně to do posledního jména neví ani Trpiš.

Na lavici byli do pole Bah, kterýho šetřil.

Hromada, kterej je skleněnej a dost možná si ho taky šetřil.

Ševčík, který nechal odfrknout potom Stanciuovi.

Tecl, který šel místo Kuchty, u kterýho je taky pravděpodobný, že bude hrát ve čtvrtek od začátku.

Dobře, možná mohl od začátku reálně hrát Traoré místo Provoda/Holeše a vidím tam ještě Jusufa, u kterýho si nemyslím, že by měl v sestavě co dělat a neměl by být problém, aby Kuchta vydržel na Arsenalu asi 30 min, včera 70 a ve čtvrtek zase klidně 90.

A ano, mohl být vystřídanej Bořil a Provod dřív.

Ale zas dělat z toho nějakou kovbojku, jako kdyby jim ta půlhodina, kdy si to strkali do kecky a sparťani už ani nenapadali, jako že by na tom měli být ve čtvrtek rapidně díky tomu líp, to mi přijde mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna Bořil a Provod na Arsenal v základu budou, ty může vyřadit jen zdravotní indispozice.

Na "strkání do kecky" už tam klidně mohl běhat nějaký dorostenec, který by jinak moc prostoru nedostal. Tady byla ideální možnost dát někomu čuchnout. A nebo místo Bořila Bah, s tím že Kuchtu by nahradil Hilal (nebo van Buren pokud je k dispozici, přiznávám že nevím proč nebyl na lavičce).

Reagovat
Losinho

Bořil s Provodem tu únavu zvládají dobře. Hůř je na tom třeba Zima, kterej se z každýho zápasu oklepává dva dny, ale zase si odpočinul během repre pauzy.

Bah bude hrát s Arsenalem místo Masopusta, kterej hrál včera. Celkově by měl bejt čerstvej Bah, Olej, Sima, snad Kúdela, Stanciu vynechal skoro 40 minut. Hromada hrál poločas, Kuchta snad 65 minut s tím, že nehrál většinu zápasu v Londýně. Za mě dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Bořilovi to právě v poslední době bylo docela vidět. Slavie za to naštěstí nezaplatila, ale repre ve Walesu to stálo bod... A to není chyba hráče, že se snaží makat na maximum, když ho trenéři pořád staví. To oni mají mít rozum a vidět, že potřebuje chytit dech, aby zase mohl podávat dominantní výkony.

Reagovat
Losinho

Chyba ve Walesu určitě nebyla kvůli únavě. Křídla Arsenalu.. Saka ho motal už po pár minutách a není se čemu divit. Pepé totéž.. takovýhle hovada ti prostě utečou.

Reagovat
smazaný uživatel

Trpis na tohle sere. Jede na maximum a naplno vždy žádné výmluvy. Proto je jeho tým tam, kde je

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, kde s tím bude ve čtvrtek večer. Za mě občas ve vhodný moment ubrat plyn není žádná změkčilost, při takhle nabušeném programu to patří k repertoáru dobrého trenéra.

Reagovat
mrtvej ofsajd

V druhý části druhý věty jsi si odpověděl na otázku z tý první...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
Radin

Dohráno dnes není že? Blbej golf

Reagovat
Neon

OT: Saka se právě zranil, takže šance Slávie na postup tímto o dost stouply.

Reagovat
RadekVonCZE

Jak to je s Oedegaardem?

Reagovat
Neon

Něco s pravým kotníkem (experiencing discomfort to his right ankle), není ani na lávce.

Reagovat
RadekVonCZE

Tak to je taky dobrá zpráva, samozřejmě ne ze zdravotního hlediska

Reagovat
Remt

pořád tam jsou hráči, kteří to tam v druhé půlce dost oživili.. minimálně Pepe, Martineli.. ale jo, Saka jim dělal velký problémy, minimálně nebudou mít takovou kvalitu na lávce, Odegaard pokud nebude zdravy tak pro slavku take "dobre", ten je ve forme.

Reagovat
Neon

Martinelli si chvíli před Sakou málem zrakvil koleno ale hraje dál a dal gol po dorážce střely od Pepeho. Ale no Saka znamená zase Willian v základu.

Reagovat
Remt

Williana jsem viděl párkrát kopnout dopře přímák (ten co narvali do zdi jsem čekal že bude kopat on, on tohle umí trefit, naštěstí to kopal někdo jinej), jinak dokáže bejt dost marňák :D

Reagovat
smazaný uživatel

Sázky na postup Slavky než půjde kurz dolů!!

Reagovat
Nikikrew

nezranil, bol to asi len koniar.

Reagovat
Kaspar

Jak tu po tomto zapase maji lidi jasno, ze Trpis je lepsi nez Vrba, tak bych s tim pockal do pristi sezony, ted ma Vrba tym ktery zdedil, do dalsi sezony uz si to posklada podle sebe.

Reagovat
PlackaSKS

poslední asi tři sezony je trpiš prostě lepší než vrba. stejně jako kuchta je ted lepší než hložek, ale za rok může být vše jinak. aktuální forma je jedna věc, celkový hodnocení pak nech až po konci kariery

Reagovat
Selänne

kuchta je ted lepší než hložek co to je tvl

Reagovat
John Obi Mikel

Za tuhle sezónu má zatím v lize 12 gólů, to je součet gólů Hložka v lize za poslední 2 sezóny.

Reagovat
Freedo

Reagovat
Selänne

Nechci ti do toho kecat, ale většinu sezony byl Adam mimo. Kuchta je vylepšená verze Tecla. Jeho přednosti jsou ve hře bez míče. Fakt se tu budou porovnávat kvality obou hráčů?

Reagovat
PlackaSKS

taky mi to přijde směšný, kuchta je momentálně daleko lepší než hložek. o tom nemá smysl se bavit.

Reagovat
El Cid z City

Kuchta je momentálně daleko lepší než Sima, souhlasíš?

Reagovat
PlackaSKS

na pozici útočníka si myslim, že je kuchta platnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty raději moc nepřemýšlej Co dnes ve škole po dlouhé době? Snad budeš tu rotační výuku zvládat

Reagovat
xjert02

Reagovat
John Obi Mikel

Nechci ti do toho kecat, ale Kuchta má letos 20z, 12g. A ten součet Hložka dělá 44z, 12g.

Reagovat
smazaný uživatel

Kuchtova největší přednost je simulovaní.

Reagovat
montaigne33

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečně si to shrnul

Reagovat
PlackaSKS

pravda.

Reagovat
xjert02

Reagovat
TheMally11

tak proč včera Hložánek nehrál?

Reagovat
Greny

To srovnání Hložek vs Kuchta ani nemůžeš myslet vazne

Reagovat
PlackaSKS

to teda myslim. po zranění neni hložek žádnej zázrak, zatimco kuchta odmaká celej zápas a vytváří šance pro zbytek týmu. dneska byl kuchta jasně lepší než hložek.

Reagovat
mistr129

To snad ani není vyrovnaný

Reagovat
Selänne

Oba dva hrají jiný sport.

Reagovat
Greny

Počkej v čem byl Kuchta dneska lepší? ... Hraje v tymu co šlape narozdíl od Hlozka ......

Nebo co předvedl tak skvělého? Dostal žlutou, při brejku kdy mohl nahrávat Provodovi který by byl sám v podstatě před brankářem vyběhl k rohovému praporku a jeste vlastně zkusil nasimulovat penaltu ...ubránil ho všemi na EF při repre pauze vysmívaného Čelůstka a dorostenec Vitik

Reagovat
PlackaSKS

fakt si neviděl v čem byl dneska kuchta lepší než hložek?

Reagovat
Greny

V čem? Herně nebyl dobrej ani jeden

Reagovat
PlackaSKS

jak sem psal níž, hložek měl asi tři šance a zamrdal je. tim skončil a nebyl vidět. kuchta zamrdal dvě šance, ale zbytek zápasu tam běhal, vybojoval ten aut z kterýho padl první gol, nedal prostor na rozehrávku... tohle snad dneska ani nemůžeš porovnávat.

Reagovat
Greny

Tak ale toto už jsou i taktické pokyny které mohl mít každé jiné... U Sparty bych dle vývoje toho zápasu a hry si sám tipl že neměli jako tým ani nějakou větší snahu Slavii tak často presovat.. to už se můžeme jen domnívat kdo měl jaké taktické úkoly od trenérů

Kdybych měl hodnotit podle toho co hráč nabeha a odbojuje a nevypusti tak je Hladík jeden z nejlepších ofenzivních hráčů v lize

Reagovat
John Obi Mikel

Takže Kuchta měl podíl na gólu, zatímco Hložek ne. Jednoduché.

Reagovat
PlackaSKS

taktické pokyny měl určitě každý jiné a přesto si myslím, že kuchta dnes zahrál podstatně líp a platněji než hložek. hložek prostě nebyl od dvacáté minuty vidět. a dost pochybuju, že dostal pokyn (stuj tam někde a nic nedělej).

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší je ten, který pojede na EURO

Reagovat
John Obi Mikel

Nepojede ani jeden.

Reagovat
xjert02

Reagovat
PH8

Vždyť udržel snad 10 těžkých míčů, když se Slavii moc nedařilo. To udělalo v tom zápase strašný rozdíl.

Reagovat
Berbatov9

No abych se priznal byl jsem na toho Kuchtu dost zvedavej a prijse mi ze dnes byl naprosto nulovej

Reagovat
PlackaSKS

po jeho napadání padl první gol, pak zamrdal asi tři věci v druhym poločase, ale pohybem a napadáním nedával prostor spartě ke klidnější rozehrávce. přesně to co sima nezvládal proti arsenalu (jasně, proti arsenalu), tak dneska dělal kuchta dokud nemusel střídat... ze stylu Slavie vyplývá, že nedá deset golů za zápas, ale tý černý práce tam odvedl mraky.

Reagovat
Berbatov9

O te cerne praci bez debat ale od utocnika 12+ 3 bych cekal lepsi reseni te situace jak sli s provodem sami na Vitika tusim

Reagovat
PlackaSKS

to bylo šílený a myslim, že podobně mizerně vyřešil ještě jednu takovou situaci.. ale celkově si pořád myslim, že odehrál velmi dobrý zápas. hložek se dostal do dvou, tří šanci. ani jednu nedal a pak nebyl vůbec vidět... to radši když kuchta zamrdá dvě šance, ale zbytek prostě odejezdi po prdeli a vypracuje něco pro zbytek... jinak v prvnim poločase tam byl kuchta sám, sparta nás nepustila za půlku a stejně prostě udělal maximum, to se mi líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

A i parádně to odskače. Jeho šipky do vápna jsou ukázkové.

Reagovat
smazaný uživatel

Sima je hrozně precenovany.

Reagovat
Kiwi-21

To třeba Hložek zatím taky

Reagovat
ratusek

Dyt to je to, za co jste tady obhajovali Tecla , když ho tady ostatní oprávněně kritizovali. Ale u Kuchty je to super, u Tecla ne

Reagovat
PH8

Tyjo, viz výše, vždyť udržel straně moc těžkých míčů na polovině Sparty, v těch pasážích když se Slavii moc nedařilo.

Reagovat
emanuel habasko

Počkal bych deset let po konci kariéry, ať to vidíš z lepší perspektivy a bez emocí...

Reagovat
Kaspar

Trpis ma ligovy tituly, Vrba taky a nemel takovyhle financni podminky, Trpis i Vrba se dostali do LM a EL, Vrba se jeste dostal s repre na Euro. Ale slo mi spis o to, ze se neda porovnavat kdo z nich je lepsi po tomto derby, protoze Trpis uz ma za ty roky svuj ty podle sebe hotovy a tohle zatim neni Sparta podle Vrby, az ted po sezone si ten tym muze zacit stavet podle sebe jako Trpis po Silhavym tehdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Trpiš je nejlepší český trenér, o tom není sporu. Ten Kuchta, tomu samozřejmě nevěříš ani ty. A pokud ano, tak o fotbale víš totální tužku

Reagovat
Selänne

Vrba dosáhl skvělých věcí, ale Trpišovský ho předčil. Na něj se tu bude vzpomínat po desetiletí. Ten člověk je fakt génius. O to víc mě bolí, že neskončil právě u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

To opravdu ne. Vrba dotahnul provincni Plzen 2x do LM. Bez prachu, bez investic.

Trpis je dobrej, ale opravdu niceho vetsiho nez Vrba nedotasahnul. Za cinsky prachy si nakoupil pokemony a postavil dobrej tym.

Reagovat
Selänne

To je pravda. Ale ta konkurence tady nebyla. Dotáhl ji tam v době, kdy se český fotbal plácal v úplných hovnech. Reálná konkurence tu v podstatě nebyla.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou kecy. To muzu rict i ted, ze ta konkurence tu vubec neni. Sparta meni trenery co par mesicu, my jsme letos v totalnich hovnech atd. Trpis dela perfektni praci a pral bych si ho videt v zahranici, ale opravdu Vrbu s uspechama nepredcil. To podle me neni ani realne.

Reagovat
El Cid z City

Případné semifinále EL?

Reagovat
Greny

Teoreticky by se dala srovnat angažmá Trpise v Liberci a první angažmá Vrby v Plzni...tam to jsou plus mínus stejne podmínky a výsledek jednoznačně pro Vrbu...

Ono pokud dostane Vrba v létě volnou ruku a peníze k výběru posil tak příští sezona bude dost zajimava

Reagovat
smazaný uživatel

Ale taky se klidne muze stat, ze uz je Vrba za zenitem. Porad to na jeho uspechu s Plzni nic menit nebude.

Reagovat
Spalovač šancí

To není úplně pravda, protože Paclik na rozdíl od Karla nechával většinu peněz z pohárů v týmu.

Reagovat
Greny

No ale ty peníze mu vydělal Vrba prvním titulem a následnou kvalifikaci se do LM

Reagovat
smazaný uživatel

No v tymu ale v platech. Co se tyce nakupu, tak jsme tu kazdej rok krizitovani, jak nikoho kvalitniho nekupujem.

Reagovat
Spalovač šancí

Jeden dobrý hráč na sezónu holt bylo málo. Z dlouhodobého hlediska určitě. Na druhou stranu je otázka, zda by větší nákupy nakonec pomohly protáhnout kralování o více než o sezónu či dvě, když se Slavia vzpamatovala a sparta se vrátila k české cestě. Co si budeme nalhávat, hráči s ambicemi vždy raději zvolí eska než Plzeň.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem naproto spokojenej jak to dopadlo. Jen me teda mrzi ten plesoun co nas ted trenuje.

Reagovat
Selänne

To snad nemůžeš myslet vážně. Stejný podmínky? Vrba to snad stavěl na druholigových hráčích?

Reagovat
Greny

Tak třeba Jiráček a Darida byli v Sokolově, Navrátil, Pavlík taky nebyli nějak super ligaci atd

Reagovat
Selänne

Ale ta konkurence byla o třídu níž než třeba v roce 2015. To období kolem roku 07-10 bylo nejhorším obdobím český ligy v tomhle tisíciletí. Proto je naprostá blbost psát, že oba měli podobný podmínky. Neměli. Tady se porovnává neporovnatelný.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou ciste tvoje subjektivni pocity.

Reagovat
Selänne

To ani náhodou. Stačí se podívat na výsledky v evropských pohárech z té době. Jeden tým ve skupině se bral jako velký úspěch. Popřípadě na to, jaké týmy tady bojovali o titul. Vždyť tu v té době málem titul vyhrál Jablonec nebo Baník.

Reagovat
John Obi Mikel

To je teda hodně blbý srovnání. Během Trpišova angažmá v Libe angažmá tu byla Plzeň, Sparta a Slavia s číňany. V případě Vrby v Plzni odešla Slavie do sraček a krom Sparty tu nebyl prakticky nikdo.

Reagovat
PH8

Mně přijde, že si představuješ Plzeň jako menší tým, nebo Liberec jako větší tým. Např. v roce 2019 Liberec hospodařil cca se 150 miliony Kč a Plzeň s 1 miliardou Kč. V roce 2018 to bylo 150/750 milionů, což je přibližně standard.

Reagovat
Selänne

2x se dostal do EL s Libercem, 2x do čtvrtfinále EL a jednou do Ligy Mistrů. A to všechno za 6 sezon. To je prostě masakr. Samozřejmě na to potřeboval dost peněz, ale ten rozhodující faktor je on sám.

Samozřejmě se to nedá vůbec porovnávat. Tenkrát byla jiná doba. Asi by se dalo říct, že co Vrba započal, to Trpišovský dokázal posunout zase o kus výš.

Reagovat
Selänne

A s tou konkurencí to nemůžeš myslet vážně. Naše liga je momentálně o třídu výš než kolem roku 2010.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Freedo

Ale hovno. Podívej se do Sparty, jestli stačí jen prachy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ja nerikam, ze je Trpis spatnej. To vubec ne, naopak, samozrejme je TOP, v soucasnosti asi nejlepsi ceskej kouc. Ale jen rikam, ze vrbu opravdu nepredcil, protoze oba pracovali s uplne jinyma moznostma a materialem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako na Soucky a Polidary?

Reagovat
PlackaSKS

nebo provody a holeše...

Reagovat
smazaný uživatel

ti maji byt nejak levni?

Reagovat
PlackaSKS

souček za 15, provod za 20.. poměr cena výkon chceš vážně porovnávat?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nekoho porovnavam? Reaguju na zminku o tom, ze by Sparta mela mit penize. Od utazeni kohoutku bere mladiky, u kterych se nejdriv presvedci, ze jsou uplne mimo radar Slavie. Konkretne Holes je nejvyraznejsi priklad

Reagovat
PlackaSKS

jo, třeba krejčí ml. stál málo, mladíci jako krejčí starší, pavelka, čelůstka, kozák...

Reagovat
smazaný uživatel

To jen slovickaris nebo tim chces neco rict?

Reagovat
PlackaSKS

Od utazeni kohoutku bere mladiky, u kterych se nejdriv presvedci, to mi nepřijde jako mladíci mimo radar Slavie...

Reagovat
smazaný uživatel

supr tak hrace a ne mladiky. ale co by z toho melo plynout?

Reagovat
PlackaSKS

že to neni o penězích. tohle taky nebyli levní hráči. u sparty bylo špatně téměř vše a i s dobrym kádrem hráli pod možnosti. předokládám, že se to s vrbou změní (i když je brzy soudit, uvidíme příští sezonu), ale zatim to tak poslední roky prostě bylo.

největší chybu vidim odmítnutí trpiše a angažování stramy (odmítnutí trpiše ještě beru, kdo mohl vědět, že bude takhle dobrej ,ale strama byl dlouhodbě kokot).

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme to neni jen o penezich, ale puvodni reakce mela byt o tom, ze aktualni Sparta neni priklad. Vysledky ted odpovidaj investicim, proste jsme v obojim druhy. Hra o titul uz jsou jen reci z povinnosti a takovy prani, kdyby na Slavii sedla krize a treba jednou za sezonu prohrala zapas. Realne je to ted delany na druhy misto a financni stabilizaci.

Reagovat
PlackaSKS

Ja u vas vidím chybu ve vedeni tymu. Pokud dostane vrba volnou ruku, pristi titul muze byt klidně vas. Pokud tam bude nekdo kecat do stylu hry, hráčů a vymeni se trenér, tak budete zase s odstupem druzí.. to ale necekam. Pristi sezónu vidim jako extrémně vyrovnanou, kterou rozhodne derby a Evropa.

Reagovat
Losinho

Taky jde o to, že poslední roky jde do Sparty vlastně jen ten, o koho nemá zájem Slavie.

Reagovat
PlackaSKS

je pravda, že mě asi nenapadá nikdo o koho by měla zájem Slavia i sparta a šel do sparty. zase z těch soubojů o hráče si vzpomínám jen na hellebranda a coufala.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš fakt dement.

Reagovat
Wambasen

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Třikrát

Reagovat
Euphael

Trpisovsky to dokazal bez rozhodcich

Reagovat
smazaný uživatel

Jj jen meli loni nebo predloni snad 40 penalt.

Reagovat
PlackaSKS

kolik z nich být nemělo? dvě? za vaší slávy byl ten poměr naopak

Reagovat
smazaný uživatel

To vizejo.

Reagovat
PlackaSKS

tak mi řekni kolik jich teda z těch "40" nemělo být... že tým hraje ofenzivně a obránci nestíhají, z toho logicky pramení penalty. vymyšlené jako pro plzen prostě nebyly

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se k tomu nebudu vracet, resilo se to tehdy, kdyz se to delo. Zajimave, letos jste prestali hrat tak ofenzivne?

Reagovat
PlackaSKS

ano, jestli se podiváš na naši hru, tak do vápna se nedostáváme zdaleka tak často jako minulé sezony. daleko víc zakončení, potažmo golů, je zpoza vápna.

Reagovat
meno

Nechci snižovat kvality historicky nejlepšího trenéra ČR, ale do Plzně přišel v době finanční krize, takže nikdo nemohl nijak zvlášť rozhazovat, nicméně jde o Plzeň jedno z největších měst a s velmi ambiciózními majitely. Přišel tam jako šampion Slovenska, takže když tahal Ďuriše a Bakoše, tak šli za někým, kdo už měl jméno a navíc po Šilhavým (a možná i po Levým) podědil Rezka, Limberskýho, Petrželu, Jiráčka, Horvátha a Koláře.

Trpišovský a jeho kluci nedostávali v Žižkově ani plat a přesto udělal z Voltra zabijáka a s Žižkovem hrál o postup do ligy. Když přišel do Liberce zase neměl keše a tak většinu hráčů, co přivedl bylo na hostování anebo z Žižkova. Z třeba takovýho Bartošáka udělal hráče pro repre. To všechno pod Karlem, kterej nemá sportovní ambice, ale ambice vydělávat. Pak přišel k nám a až s námi začal získávat první poháry, jasně silnej majitel pomohl, ale taky to byla první štace, kde měl čas na komplexní, dlouhodobou práci.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen pred Vrbou mela nejvyssi ambice na poharu UEFA. O titulu kdyz jsem tu psal, ze budeme hrat, tak se mi kazdej vysmal, ze jsem se zblaznil. Klidne si to v tech 11-12 let starych clancich najdi. Vypsani hraci byli vsechno odlozenci, ktere nikdo nechtel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Freedo

Reagovat
Spalovač šancí

Nechci aby to vyznělo negativně, ale Vrba měl i dost štěstí, že sparta nezvládala hráčskou politiku a pustila pryč hodně kvalitní hráče, vlastně reprezentanty, kteří měli velkou motivaci se "pomstít". Plus se Paclík nebál posléze část peněz z pohárů investovat, aby hráče udržel a případně doplnil.

A ti pokemoni taky nejsou úplně férový. Kuchta, Provod, Zima, ale i ten zbytek z ligy. Dva jediní pokemoni max Stanciu a Olejník

Reagovat
Selänne

Asi tak. Navíc se to pak doplnilo třeba Rajtoralem a Bystroňem, což byli na ligu naprosto skvělí hráči. Tady se furt dělá, jako by Vrba přebíral nějakou Příbram nebo Opavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak schvalne, koho z tech hracu bys dal do zakladu Slavie?

Reagovat
Selänne

U tehdejší Slavie? Skoro všechny.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, z tehdejsi Plzne do soucasne Slavie.

Reagovat
Salfovic

Tak v nejlepší formě by Limberský, Rajtoral a Pilař měli na základ Slavie v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Limba misto Borila jasnej. Rajtoral misto Baha a Masopusta urcite, ale misto Coufala? Nevim nevim. Pilar misto Oleje? Ja nevim, at reknou slavisti.

Reagovat
Salfovic

Tak bral jsem současnou Slavii, takže bez Coufala. A Pilař by na Olejníka měl v pohodě.

Reagovat
meno

Olej je dost nekonzistentní, sice měl podzim vynikající, asi nejlepší půlrok u nás, ale teď je skoro do počtu.

Reagovat
Losinho

Pilař určitě. Bakoš klidně taky, na něj se hrozně zapomíná.

Reagovat
Selänne

A bavíme se tu jako o jakým týmu konkrétně? 2010, 2011, 2012 nebo 2013?

Reagovat
smazaný uživatel

Klidne si vyber.

Reagovat
Selänne

Tak třeba 2013

Darida, Limberský, Čišovský, Rajtoral, Petržela, Hořava nebo Tecl by mohli bojovat o základ i v dnešní Slávii. Vlastně i Procházka se svojí rozehrávkou.

Reagovat
Spalovač šancí

Tenkrát každého. Dnes max. Limberský, který je srovnatelný s Bořilem ve všech fotbalových aspektech. Zbytek Plzeňáků už nikoliv, ale ani ne tak kvůli tomu, že by byli špatní, ale spíše kvůli tomu, že Trpišovský vyznává jiný způsob fotbalu než Vrba. Ostatně bylo to dnes pěkně vidět na pozápasovém porovnání mapy pohybu Kuchta vs Hložek.

PS: Pochopitelně ještě bych bral Standu Tecla na rozdíl od takového např. ... Horviho

Reagovat
Beči

Pokemony nakoupil Křéťa za dynastie Stramy. Trpiš ty nákupy dělá chytře, nenakupuje vyhořelé zahraniční hvězdičky nebo důchodce, ale pečlivě si vybírá a rozhodně nedělá nějaké obchody za obrovské prachy (až na výjimky typu Stanciu). Nebýt Trpiše, Slávka by i s těmi penězi nikdy nedosáhla této úrovně.

Ale tím rozhodně nijak nechci dehonestovat Vrbu, ten s Plzní dokázal také skvělé věci v době, když hráli LM a dokázali vyrovnaně hrát s týmy jako AC Milán.

Reagovat
iHawX

největší pokémoni ve Slávce byli Danny, Rotaň a Altintop a jak ti skončili všichni dobře víme

Reagovat
Remt

Danny byl ještě v klidu proti Altintopovi, nic horšího jsem snad nikdy neviděl než tohohle kluka ve slavistickém dresu

Reagovat
meno

Tak to mi dovol ti připomenout Cicmana, Bortela anebo Tusjaka

Reagovat
smazaný uživatel

My meli Ivanschitze.

Reagovat
ratusek

A Adamova

Reagovat
wyqinac

Z druhy strany, vsichni aspon prisli zadarmo (i kdyz plat asi nemeli uplne malej) a bylo to pred Trpisem

Reagovat
Igner Farnsworth

Trošku se tu zapomíná na to že slavka prodala hráče za vic jak miliardu a v létě utratila kolem 40m českých nebo kolik a jsou v el tam kde sou. Řeč o pokemonech jentotalne mimo

Reagovat
Beči

Reagovat
wyqinac

To si teda nemyslim, ze bez prachu a investic, nez prisel Paclik a neco napumpoval, tak byla Plzen celkem dole. Navic tenkrat jeli podobnou strategii, jako ted slavia. Nakupovat hrace z mensich klubu z cesky ligy. Ty tady Trpise prezentujes jako nekoho, kdo vykoupil za Cinsky prachy pulku Premier League.. Trpis koupil za par susnu spoustu hracu, ktery treba odehrali teprve par zapasu v prvni lize a udelal z nich hvezdy, co se dostavaji do repre

Reagovat
PH8

Vrba když šel do repre, tak byl opravdu něco extra, to souhlasím. Ale tak bez peněz to úplně nebylo a taky měl štěstí, že se mu rychle podařilo vybudovat kostru týmu, která to táhla 10 let. Trpišovský sice dostal pokemony, ale když přiváděl pokemony jako Provod, Kuchta, Kúdela, Hovorka a další, tak ho tu lidi uráželi, co to bere za mrzáky a udělal z nich fotbalisty.

Reagovat
smazaný uživatel

A privedl i spoustu dalsich pokemonu, kteri se neprosadili.. Kazdopadne ja nikde Trpisaka nehanim, akorat se uspechum Vrby zatim nepriblizl..

Reagovat
PH8

Co se týká samotných úspěchů s týmem v Evropě, tak to zatím vypadá, že jediný důvod, proč Trpišovský nedosáhl stejných úspěchů jako Vrba je čas. Těžko uděláš 5 účastí v Evropě za 3 roky. Ale čtvrtfinále EL je největší úspěch v tomto tisíciletí. Co se týká té finanční části, tak souhlas, že Slavia je teď jinde, než byla tenkrát Plzeň, ale zase z Vás nedělejme chudáky. Teď máte rozpočet cca 4-5x vyšší než třeba Liberec (viz výše) a už tenkrát Paclík zajistil rozpočet přes 500 milionů Kč za rok, což bylo po Spartě 2. nejvyšší v lize a kromě tehdejšího jablonce to opět byl násobek rozpočtů ostatních týmů.

Reagovat
anonym

Působení Plzně v LM je pořád o stupínek výš než Slavka v Evropské lize ne? Leda by Trpiš vyřadil i někoho jako je Manchester a nebo ji prostě celou vyhrál? Já to nechci snižovat, ale Rangers a nebo současný Arsenal není úplně měřítko.

Reagovat
vanGomm

Plzeň hrála LM tuším 3x a na ty nasazené týmy vůbec neměla.Od nich dostávala celkem příděly.Tedy až na tu remízu doma s AC Milan,ale to už měli hosté postup do OF LM dávno v kapse.Výsledkově tam v té LM Plzeň přehrála pouze CSKA Moskva a Borisov a když jsme u toho měřítka,tak to také není žádné terno a postoupila do EL.Tam ovšem se tak daleko jako Slavia nedostala.Já bych zase naopak nepřeceňoval Plzeň

Reagovat
montaigne33

Naprostý souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Nelzi aspon. Na Realu jsme prohrali 2:1 a meli vic sanci, nez domaci. Se City doma, s AC oba zapasy, porazili jsme Atletico, ktery pak vyhralo EL. Vyradili Neapol, Sachtar, AS..

Reagovat
vanGomm

Skore ve skupinách měli tak nějak 6:17 rsp.4:17 a do EL se dostali npř.přes Borisov a ten rozhodně kvalit Seville,Leicesteru atp nedosahuje.Ne hledě na to,že se do ČF EL nedostali.Ono se na to musí koukat i takto.A stačí se podívat také na týmy kdo je v 16F,nebo v OF EL vyřadil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iHawX

Limba zpátky do Sparty?

Reagovat
Stannis Baratheon

On někdo pochybuje o tom, že Trpiš je lepší než Vrba?

Reagovat
smazaný uživatel

Kaspar

Reagovat
xjert02

Rika se tomu relativita

Reagovat
Spalovač šancí

Pokud se nestane něco neočekávaného, bude i příští rok sparta za Slavií. Vrba rád hraje s menším počtem hráčů, což nepůjde, bude-li sparta hrát poháry. Bude potřebovat zapojit víc hráčů a nebude tak efektivní. Anebo dobrovolně odpískat poháry, ale to byla na Letné trenérská sebevražda.

A jinak ani to poskládání kádru nebude úplně jednoduché, sparta potřebuje min 6 nových hotových hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

To pises, jak kdyby Vrba nemel zadny zkusenosti s poharama

Reagovat
remeslnik

Jenže v Plzni nebyl nikdy takový tlak ohledně rychlého úspěchu na trenéry, jako ve Spartě. U rudých stačí dvakrát třikrát po sobě prohrát a už máš oprátku na krku. To jinde není.

Reagovat
Selänne

Je klidně dost možný, že Trpišovský po sezoně dostane nabídku, která nepůjde odmítnout.

Reagovat
Neon

Ale Tvrdíková nemá koně, ne? Toho má Křéťova Kellnerka.

Reagovat
Spalovač šancí

Pokud dostane Trpiš uvedenou nabídku, tak to může padnout mezi to neočekávané. Což pochopitelně může zamíchat bojem o titul, ale zase by tím byla definitivně rozseknuta otázka, kde je z nich lepší trenér

Reagovat
smazaný uživatel

Trpisovskyho stavim asi o neco vys, ale takovyhle hodnoceni nema cenu v dobe, kdy je vse ruzovy. Vrba mel tri sezony, kdy vypadal jako nemyslny genius taky. Navic Vrba to hral s jednou docela levnou sestavou, Trpis dostane hrace za 100 mega a na lavicku vyber ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Yes.. 17 bodů.. to už by jsme měli dát i s juniorkou

Reagovat
John Obi Mikel

17 bodù ideálně, Sparta zvladne dohravky a bude to 11.

Reagovat
iHawX

jo, 11 bodů, ale už zbývá jen 8 zápasů, takže to by Sparta musela uhrát stejně dobrý výsledky jako Slavia + 4x vyhrát když Slavia prohraje, aby je přeskočili, což není moc pravděpodobný co?

Reagovat
Losinho

Navíc dohrávky jsou s Plzní a Jabloncem.. z toho může klidně Sparta udělat bod. Je hotovo.

Reagovat
vanGomm

Sparta ty obě dohrávky (Jablonec,Plzeň) sotva vyhraje.Pokud náhodou ano,tak bude mít Slavia přesto stejně luxusní náskok v podobě 12 bodů.Počty o zisku titulu jsou už zbytečné.Naopak se může stát,že Sparta o ten druhý flek bude muset ještě tvrdě bojovat.

Reagovat
pytlerLFC

Vrba mě v rozhovoru překvapil, od tý doby co byl v Tiki Taka jako host, tak mi přijde, že se trošku srovnal a už to neni takovej pes na novináře.

Reagovat
Salfovic

Tak měl dovču, navíc šlo o první prohru. Dej tomu čas.

Reagovat
Liquid

on věděl, že se musí změnit, že jeho výstupy většina veřejnosti odsuzuje a teď je na horký židli, kde by mu případné slovní konflikty mohly škodit

Reagovat
Radin

Co dělá to Slovácko

Reagovat
mayday

Co předvádí od vstřelenýho gólu, to je neskutečný, vedli 1-0 a mysleli si, že to mají v kapse.

Samozřejmě trošku těžší terén, ale vypadají jak banda nekopů. Některý nahrávky na pár metrů...

Reagovat
smazaný uživatel

3 gól nás zlomil, nedaří se nic, po vedoucím góle si mysleli že to mají v kapse jak mistři světa

Reagovat
mayday

Přesně, jak mistři světa. Začali dobře, dali gól a pak bylo úplně vidět, jak jim klesá koncentrace. Nepřesný přihrávky, nepřipravení na nečekaný odskoky, úplně přestali hrát. A teď už jsou samozřejmě v hajzlu psychicky.

Tohle by mě jako trenéra strašně nasralo, když tě soupeř přejede a prohraješ 0-3, tak se stane, ale tady se na to vyloženě po vedoucím gólu vysrali.

Reagovat
ACSeRw!n

bublina splaskla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Vy splaskli včera :))

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
oli9

Ale jako reálně máte na druhé místo vy... Slovácko už tak hraje strop... Ale prostě těší jak hraje až na včerejšek no ale čekám že s vama to zas bude jiný zápas.. Že na to nebudou srat a myslet si že to půjde samo

Reagovat
Salfovic

Škoda, ale i tak skončí nejhůř čtvrtí.

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně bych na to nesázel, dnes dali šanci Plzni je z top 4 vykopnout. Kdyby dnes vyhráli, tak by tu čtyřku už na 99 % měli.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Banikovec7

Dostat 3 od Pardubic není žádná ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší odpověď bude vyhrát na Spartě

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele