Premier League - souhrn 35. kola

20.04.2019, 15:29, aktualizováno 22.04.2019, 22:55
Komentáře a souhrny
Na čele tabulky se ani po tomto kole nic nemění, tři body mají Manchester City i Liverpool. Everton rozstřílel Man Utd, který tím zřejmě definitivně přišel o šanci na postup do Ligy mistrů, zklamal rovněž Arsenal, ten nezvládl derby s Crystal Palace. Chelsea pro změnu remizovala s Burnley...

Chelsea FC - Burnley FC 2:2

22.04.2019 21:00

Góly: 12. N'Golo Kanté, 14. Gonzalo Higuaín - 8. Jeffrey Hendrick, 24. Ashley Barnes

Tottenham prohrál, Manchester United taky, Arsenal jakbysmet. Že by toho ale Chelsea využila a svým konkurentům v boji o top čtyřku odskočila? Ani náhodou. Na Stamford Bridge přijelo Burnley, které v prvním poločase zdatně sekundovalo při divoké přestřelce, aby po změně stran destruktivně, a to často i ne úplně čestnými způsoby, dotlačilo zápas k remíze 2:2.

Zápas začal nádherně ofenzivní pasáží nahoru-dolů, která nám připomněla, jak krásný fotbal umí hrát anglické týmy. Ve středu nás čtyřmi góly během jedenácti minut šokovaly Man City a Tottenham, Chelsea zase excelovala v prvním dějství proti Slavii, no a dneska to bylo dost podobné.

Blues po skvělém startu do zápasu zpražil parádním volejem Hendrick, jehož úvodní branka jen ukázala, že byť jsou v poli karty rozdány jasně, při mrtvém míči jsou pokaždé síly minimálně vyrovnané. Chelsea to ale nezlomilo a během pár minut vyrovnala. Loftus-Cheek prokázal enormní sílu v osobním souboji, Hazard si pohrál s Lowtonem a N’Golo Kanté parádně zakončil - 1:1.

Vzápětí dostal Stamford Bridge do extáze Gonzalo Higuaín, jemuž míč ve vápně patičkou přihrál Azpilicueta a následná pumelice zanechala na břevně líbezný otisk. Když se meruna od konstrukce odrazila do branky, Heaton byl bezmocný. Stejně jako o chvíli později Kepa. Ten totiž mohl jen přihlížet, když Chelsea nezvládla další standardku a Ashley Barnes vděčně trknul balón do odkryté sítě.

2:2 a pořád zbývalo přes dvacet minut do konce prvního dějství. Chelsea měla nadále víc ze hry a Hazard s Higuaínem nebyli daleko další brance - oba dva ale prostor tří tyčí těsně minuli. Do konce poločasu tempo lehce opadlo, a bohužel to byla jen předzvěst půlky druhé, která měla k fotbalu hodně daleko.

Svůj podíl na tom měli i domácí, kteří zdánlivě bezmyšlenkovitě posílali míče do vápna Burnley, tedy asi jediného místa, kde měli svěřenci Seana Dychea převahu. Vždyť jedinou gólovku měl v sedmašedesáté minutě Azpilicueta při střele z úhlu.

Velkou kaňkou byl každopádně výkon Burnley. Co předvedli po změně stran Clarets, nemělo s fotbalem nic společného. Zdržování, povalování na hřišti, no a král zmíněného Barnes stihnul v závěru provokováním odstartovat ještě rozmíšku, kterou odnesl žlutou kartou jen Kovačić. Rozhodčí Friend navíc hosty za nefotbalové pozice takřka nepotrestal a Chelsea ve zkráceném čase přes, nutno uznat, dobře bránícího soupeře kýžený gól přidat nedokázala.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Crystal Palace 2:3

21.04.2019 17:00

Góly: 47. Mesut Özil, 77. Pierre-Emerick Aubameyang - 17. Christian Benteke, 61. Wilfried Zaha, 69. James McArthur

Bezchybná domácí forma Arsenalu je u konce. Po deseti ligových triumfech v řadě totiž Kanonýři překvapivě padli proti Crystal Palace, které stejně jako na půdě Manchesteru City ukořistilo prestižní vítězství v poměru 3:2. Důvodem selhání severolondýnského celku byla především neschopnost při bránění standardních situací, z nichž hosté udeřili dvakrát a zbylý zásah přidal po katastrofálním selhání Shkodrana Mustafiho Wilfried Zaha.

Unai Emery před zápasem avizoval početné změny v sestavě, ovšem s nasazením Jenkinsona, Mavropanose či Elnenyho s Guendouzim utrpěla nejen hra Kanonýrů, ale také jejich obvykle spolehlivé bránění standardních situací. Prvním varováním byla hlavička zcela nehlídaného Scotta Danna po rohovém kopu, která ještě hostům úspěch nepřinesla, ale nedlouho poté se z Milivojevićova přímého kopu prosadil Christian Benteke, jenž využil nejednotné ofsajdové linie soupeře a sám zblízka před Lenem skóroval poprvé po dlouhých devatenácti zápasech.

Domácí se z letargického vstupu do utkání postupně vzpamatovali a začali získávat očekávanou převahu, jenže jakékoli nebezpečné průniky do pokutového území zvládala zatažená defenziva Crystal Palace obětavě likvidovat a brankář Guaita zůstával nadále bez práce. Když se Kanonýři nedomohli u sudího Mosse ani odpískání pokutového kopu za nastřelenou ruku Aarona Wan Bissaky, šlo se do kabin za překvapivého vedení hostí 1:0. Pro Emeryho družinu přitom mohlo být ještě hůře, kdyby Bernd Leno nezvládl na samém sklonku poločasu zlikvidovat dvě rány Kouyatého v rychlém sledu za sebou a Christian Benteke v další slibné šanci zbrkle nepřestřelil.

Emeryho takřka obligátní dvojí střídání bezprostředně po změně stran slavilo okamžitý úspěch. Střídající Alex Iwobi nastartoval v 47. minutě akci, kterou vyšperkoval Alexandre Lacazette kolmicí pro Mesuta Özila, jenž zblízka chladnokrevně prostřelil Guaitu.

Arsenal i nadále zůstával o poznání nebezpečnějším týmem než v první půli, jenže po hodině hry jej zcela zabrzdilo další katastrofální selhání v obraně. Zaváhání Shkodrana Mustafiho ve zdánlivě neškodné situaci využil Wilfried Zaha, jenž předskočil německého stopera a suverénně vrátil svému týmu vedení.

Aby toho pro opařené domácí nebylo málo, pár minut nato inkasovali i do třetice. Znovu se tak stalo po standardní situaci, když defenziva Kanonýrů neuhlídala jak hlavičkujícího Scotta Danna, tak Jamese McArthura, jenž z bezprostřední blízkosti dorazil míč do sítě. Arsenal ovšem ani za takto kritické situace nesložil zbraně a čtvrthodinu před koncem ještě vykřesal jiskru naděje zásluhou Piérra-Emericka Aubameyanga. Gabonský forvard svůj parádní průnik zakončil neméně povedenou přízemní ranou k zadní tyči, kam se Guaita natahoval marně.

Dvě minuty před koncem měl vyrovnání na kopačce Alex Iwobi, jenže perfektně připravenou pozici po skvělé kombinaci Özila s Guendouzim zakončil nedůraznou střelou do Guaitovy náruče. Arsenal si tak nečekanou prohrou 2:3 výrazně zkomplikoval boj o umístění do čtvrtého místa, neboť v příštích kolech Kanonýry čekají neoblíbené venkovní zápasy proti Wolverhamptonu či Leicesteru.

Více informací k zápasu

Cardiff City - Liverpool FC 0:2

21.04.2019 17:00

Góly: 57. Georginio Wijnaldum, 81. James Milner (pen.)

Cardiff ještě chvíli bude muset čekat v zóně sestupu, protože dnes se mu na domácí půdě nevedlo. Všechny tři body si po trefách Wijnalduma s Milnerem odváží lepší Liverpool.

Liverpool svádí na dálku boj s Manchesterem City a potřebuje každý bod k dosažení svého snu. Dnes ho čekal náročný soupeř, na jehož půdě je horko nejednomu favoritovi. Manažer Jürgen Klopp se opět rozhodl pro smrtící trio útočníků v podání Salaha, Maného a Firmina, které podporovali Henderson s Keïtou a Wijnaldumem. Domácí vsadili na Morrisona, Mangu Gunnarssona nebo Niasseho.

Reds od prvních minut ukazovali, kdo bude na hřišti pánem, a kdo se bude spíš přizpůsobovat. Henderson pálil velmi dobře, i když s pomocí domácího brankáře nad bránu. Taktéž se nedařilo Sadiovi Manému, který přizvedl míč mnohem víc, než by bylo zdrávo. Liverpool se snadno dostával za obranu Cardiffu, jenže své šance hodně často zahazoval.

Ve 23. minutě to postihlo Roberta Firmina. Tomu poslal míč do vápna mezi vracející se beky Sadio Mané, jenže brazilský útočník tváří v tvář brankář Etheridgemu neuspěl. Balon totiž přeletěl spolu s padajícím brankářem také celou bránu a Jürgen Klopp se na lavičce Reds mohl zbláznit. Obdobné pocity musel asi mít při šanci Mohameda Salaha. Egyptská hvězda si dokázala odstavit Mangu, jenže pak pálila z úhlu jen do brankáře.

První půle celkově mnoho šancí nenabídla a zejména od Cardiffu to bylo zklamání. Paradoxně se ale právě Cardiff mohl dostat do vedení. Typickým gólem do šatny. Ve 44. minutě totiž rohový kop skončil u Camarasy, který se snažil míč napálit do brány. To se mu sice nepovedlo, ale nechtěně tím vytvořil šanci pro Niasseho. Jeho efektní nůžky však brankář Alisson bravurně vyrazil nad!

Cardiff vyprodukoval za první poločas jen jednu střelu na bránu a nemohl se divit, že k bodům měl mnohem dál než Liverpool. Favorit utkání byl jasně lepší a zaslouženě se dočkal první branky. V 57. minutě se o to postaral z velké části Trent Alexander-Arnold, který rozehrál rohový kop z pravé strany a na vápně našel Wijnalduma. Nizozemský záložník pak střelou z první prostřelil vše před sebou - 1:0.

Po hodině hry mohl navýšit rozdíl Jordan Henderson, který byl v podobné pozici jako Wijnaldum před malou chvílí. Tentokrát ale poslal míč z voleje nad bránu a schovával hlavu do dlaní.

Přesto se fanoušci liverpoolského klubu dočkali další salvy oslav. Deset minut před koncem domácí chybovali a ztratili míč, z čehož těžil Mohamed Salah. Mladý útočník proběhl až do vápna, kde byl faulován Seanem Morrisonem a sudí ihned pískal penaltu. K ní se postavil James Milner a s přehledem proměnil - 2:0.

Více informací k zápasu

Everton FC - Manchester United 4:0

21.04.2019 14:30

Góly: 13. Richarlison, 28. Gylfi Sigurdsson, 56. Lucas Digne, 64. Theo Walcott

Manchester United sehrál naprosto katastrofální duel s domácím Evertonem. Z Goodison Parku odjíždějí Rudí ďáblové po potupném debaklu a jejich naděje na Ligu mistrů se stále zmenšují. Do sítě brankáře De Gey se trefili Richarlison, Sigurdsson, Digne a Walcott.

Tohle byl přesně ten zápas, kdy se vám nedaří naprosto nic. A přesně ten zápas, který trenér Solskjaer už nechtěl nikdy vidět. Po jeho burcování a výzvě ke zlepšení se ale dostavil naprostý opak a United předvedli jeden z nejhorších výkonů pod jeho vedením. To dobře demonstruje fakt, že hosté vyslali na brankáře Pickforda jen jedinou střelu za celé utkání!

United potřebovali zabrat a získat maximum bodů, neboť z celé první šestky jsou na tom nejhůř. Favorit utkání začal poměrně dobře, protože na něm byla vidět snaha o napadání. Everton ale možná jen sbíral síly k rozhodujícím tahům, neboť fotbal v jeho podání měl daleko víc agrese, techniky i inteligence. Netrvalo dlouho a brankář David de Gea začínal mít sžíravý pocit, že dnes bude na bránění sám. Richarlison si odstavil ve vápně Freda, načež ihned tvrdě vypálil, jenže De Gea výtečně zakročil a jeho ránu vyrazil.

O pouhé dvě minuty už to s United vypadali mnohem vážněji a ani De Gea už nestačil. Smalling po dlouhém autu do vápna prohrál souboj s Calvertem-Lewinem, který prodloužil balon na Richarlisona. Mladý Brazilec nedal De Geovi žádnou šanci - 1:0.

United nebyli schopní reakce a jejich hra postrádala řád. Toffees si naopak s prakticky celou jedenáctkou soupeře dělali, co se jim zachtělo. Několik centrů před brankáře Pickforda sice doletělo, ale nikdo z hostí zakončit nedokázal. O to se ve 28. minutě naopak postaral Gylfi Sigurdsson. Zkušený záložník nebyl nikým obtěžován a z pětadvaceti metrů umístil skákavou střelu k tyči!

Druhá branka prohloubila depresi fanoušků United a naopak definitivně usadila hráče Evertonu do sedla. Do druhé půle už naskočili hráči jako McTominay nebo Young a manažer Solskjaer si od tohoto kroku sliboval výrazné zlepšení. Oživení se ale nekonalo, United dál jen matně pobíhali po hřišti.

Místo zraněného hrdiny Richarlisona se do hry dostavil rychlík Theo Walcott, ale tím mizérie United nekončila. V 56. minutě zvýšil na 3:0 obránce Lucas Digne, který si za vápnem počkal na odražený míč a nádhernou ranou ho poslal k tyči.

Brankář De Gea měl plné ruce práce o tři minuty později, ale tentokrát dokázal balon vykopnout z brankové čáry. Jeho obránci dnes naprosto nefungovali a důsledkem byl čtvrtý gól. Sigurdsson vyslal do šance střídajícího Walcotta, který běžel v podstatě sám na bránu United. Svůj únik už jen v pohodě zakončil střelou mezi nohama De Gey.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Southampton FC 3:1

20.04.2019 18:30

Góly: 27. Ayoze Pérez, 31. Ayoze Pérez, 87. Ayoze Pérez - 59. Mario Lemina

Atraktivní zápas Newcastlu se Southamptonem nakonec rozhodla větší efektivita ve prospěch domácích. Mimořádně povedený večer zaznamenal forvard Ayoze Pérez, jenž se svým premiérovým hattrickem v černobílém dresu postaral o všechny góly svého týmu. Saints kontrovali pouze trefou uzdraveného Maria Leminy a odvážejí si tak porážku 3:1.

Hosté tak nadále zůstávají na dostřel sestupovému pásmu s pětibodovým odstupem od osmnáctého Cardiffu, zatímco svěřenci Rafaela Beníteze udělali další velký krok k předčasnému zajištění záchrany. Nyní jim k matematické jistotě setrvání v nejvyšší soutěži stačí, aby Cardiff v neděli podlehl Liverpoolu.

Oba týmy do svého vzájemného duelu vstupovaly v dobrém rozpoložení, jež příliš neodráželo jejich nelichotivé postavení v tabulce. Utkání tak nabídlo zábavnou podívanou ve vysokém tempu, jíž scházela jen vyšší kvalita ve finální fázi. Když už se zdálo, že zápas spěje k první velké šanci, zastavil unikajícího Miguela Almiróna za cenu faulu James Ward-Prowse a mohl být rád, že za svůj zákrok uviděl jen žlutou kartu. Kvůli nastalým protestům domácích byl dokonce sudím Taylorem vyloučen Benítezův asistent Mikel Antía.

Rozohněný Newcastle však neztratil hlavu a nedlouho nato se dočkal průlomu skóre. Ayoze Pérez zkušeně udržel na uzdě dotírajícího Yoshidu a povedenou přízemní ranou k zadní tyči nedal brankáři Gunnovi sebemenší šanci zasáhnout. Hned o čtyři minuty později navíc španělský útočník skóroval i podruhé, když tentokráte těžil z výtečné práce Salomona Rondóna a snadno zblízka uklidil míč do sítě.

Vzhledem k tomu, že Saints si za celou první půli nepřipsali jediný přesný střelecký pokus, sáhl manažer Ralph Hasenhüttl již v poločase ke dvojímu střídání. Nasazení Stuarta Armstronga s Mariem Leminou se záhy ukázalo jako mistrovský tah, neboť právě po kombinaci obou zmiňovaných se Lemina opřel do míče a ve svém prvním startu v tomto kalendářním roce se povedenou ranou hned zapsal na listinu střelců. Vzápětí dokonce oživení hosté sahali po vyrovnání, ovšem Yoshida v dobré příležitosti zblízka minul.

Ani dočasné zlepšení Saints se na sebevědomí domácího celku nijak neprojevilo a skóre mohlo snadno vypadat jinak, kdyby dalekonosné pokusy Ki Sung-Yeunga či Isaaca Haydena neskončily pouze na brankové konstrukci. Čtyři minuty před koncem se nakonec Magpies přece jen dočkaly třetího zásahu, o který se nepostaral nikdo jiný než Ayoze Pérez.

Pětadvacetiletý forvard si našel správné místo k usměrnění Ritchieho pobídky za záda padajícího Gunna a stanovil konečný stav 3:1. Jedinou kaňkou na jinak úspěšném vystoupení domácích jsou zranění dua Almirón-Schär, kteří museli předčasně opustit hřiště a jejich start v příštích týdnech je vážně ohrožen.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Fulham FC 0:1

20.04.2019 16:00

Góly: 53. Aleksandar Mitrović (pen.)

Fulham bohužel zabral v pozdní dobu. Nyní sice podruhé za sebou v Premier League zvítězil, ale na jeho sestupu do druhé nejvyšší anglické soutěže se nic nemění. V tuto chvíli se nachází na předposledním devatenáctém místě s třiadvaceti body a na osmnáctý Cardiff City ztrácí bodů osm. Bournemouth je i přes nečekanou porážku zachráněn, s jednačtyřiceti body momentálně klesl na čtrnáctou pozici.

První větší možnost sobotního utkání byla k vidění přesně po odehrané čtvrthodině, kdy se po skákavé přihrávce z levé strany zjevil před hranicí brankového území Wilson a zcela osamocen trestuhodně mířil příliš vysoko. Za další tři minuty si AFC vytvořil druhou velkou příležitost, jenomže Fraser po úchvatném sólu přes polovinu hřiště vypálil na levém křídle z deseti metrů z mírného úhlu a gólman Rico brilantně odvrátil míč na rohový kop.

Hosté se snažili hrozit hlavně ze standardních situací a jednu z nich málem využili sedm minut před přestávkou. Na rohový kop z levé strany od Babela si naskočil Anguissa a brankář Boruc měl co dělat, aby balón reflexivně vyrazil ke svým spoluhráčům. Po změně stran zvýšili Fulham svou aktivitu a o svém úspěchu rozhodl v 53. minutě. Těsně před tím byl v jeho prospěch nařízen pokutový kop za kopnutí Simpsona do Aleksandara Mitroviće.

Míč si vzápětí postavil sám faulovaný srbský útočník a pohotovou střelou do protipohybu bezmocného Boruce zaznamenal svou jedenáctou ligovou trefu v této sezóně, díky tomu si upevnil vedoucí pozici v tabulce klubových střelců. Hosté mohli pojistit svůj náskok krátce po odehrané hodině, kdy po zpětné přihrávce téměř od brankové čáry pálil z první Sessegnon a pozorný Boruc zkrotil jeho prudký projektil z deseti metrů ve svých rukavicích.

Poslední výrazná příležitost se zrodila v 66. minutě. O vyrovnání se mohl postarat aktivní Fraser, ovšem napoprvé zblízka nepřekonal vyběhnutého Rica a ihned na to mířil z hranice pokutového území zhruba o metr vedle bližší konstrukce. Ve zbývajícím průběhu se již nic zajímavého nepřihodilo, Bournemouth proto bude mít co napravovat v příštím kole na půdě Southamptonu. Fulham se naopak pokusí prodlužit svou vítěznou sérii proti Cardiffu.

Více informací k zápasu

Huddersfield Town - Watford FC 1:2

20.04.2019 16:00

Góly: 90+3. Karlan Ahearne-Grant - 5. Gerard Deulofeu, 80. Gerard Deulofeu

Jistě sestupujícímu Huddersfieldu se nedaří a trápení neukončil ani v zápase proti Watfordu. Ten v boji o sedmou příčku nepřipustil zaváhání a zásluhou dvou Deulofeuových branek zvítězil 2:1, za domácí korigoval v samotném závěru Grant.

Na úvodní trefu nemuseli fanoušci na Kirklees Stadium čekat dlouho, bohužel pro ně přišla do sítě jejich oblíbenců. Po trestuhodné ztrátě Terriers se směrem k bráně řítil Doucouré, který byl ještě zastaven obranou. Míč však propadl k Gerardu Deulofeuovi, jenž si s ním pohrál a o vzdálenější tyč zakončil.

O chvíli později neuspěl Sema, a tak dostali příležitost srovnat domácí, z přímého kopu však Mooy netrefil. O něco lépe už si vedl Mbenza, ovšem Foster jeho dalekonosný pokus dokázal zlikvidovat. Ve velké příležitosti se po půlhodině hry ocitl Kachunga poté, co k němu propadl centr z pravé strany, balón však nedokázal poslat za záda brankáře.

Krátce po pauze předvedli solidní kombinaci Deulofeu a Sema, centr druhého jmenovaného se však neujal, stejně tak střela španělského útočníka. Na druhé straně po Mooyově rohu zakončoval nůžkami Mounie, jenže pouze nad břevno.

Hra se přelévala z jedné poloviny na druhou, a tak fanouškům Hornets musel spadnout kámen ze srdce v osmdesáté minutě. Semův centr z levé strany byl odražen k Doucourému. Jeho pokus vytáhl Lössl, ten ovšem nemohl vůbec nic dělat s Deulofeuovou dorážkou do prázdné brány.

S blížícím se koncem základní hrací doby těsně přestřelil bránu Capoue z přímého kopu, díky čemuž se otevřela šance pro hosty. Centr z levé strany odvrátila defenziva Watfordu jen k Löwemu, jenž hlavou nalezl Karlana Granta a ten se z bezprostřední blízkosti stejnou částí těla nemýlil.

Více informací k zápasu

West Ham United - Leicester City 2:2

20.04.2019 16:00

Góly: 37. Michail Antonio, 82. Lucas - 67. Jamie Vardy, 90+2. Harvey Barnes

Sobotní utkání dvou celků ze středu tabulky skončilo nerozhodným výsledkem. Domácí West Ham měl příležitost se vítězstvím přiblížit nejen horní polovině, ale i evropským pohárům, vedení však dvakrát ztratil. Na Antoniův gól zareagoval Vardy, Pérezovu trefu zase vyvážil v samotném závěru Barnes.

V úvodu se oba celky zastřelovaly, propagační pokus vyslal Arnautović, na druhé straně zaměstnal gólmana Maddison. Více než při pokusu rakouského útočníka se Schmeichel zapotil po Snodgrassově centru, na nějž jen tak tak dosáhl. A úspěšná nebyla ani Albrightonova přihrávka Vardymu, ani Antoniův pokus z těsné blízkosti.

Po půlhodině hry to znovu zpoza vápna zkoušel Maddison, i tentokrát ho ovšem Fabianski vychytal. A tak mohli udeřit hosté. Antoniova dělovka z rohu vápna ještě byla zblokována, o chvíli později si však právě Antonio naskočil na parádní Nobleův centr a hlavou na zadní tyč zakončil. 1:0.

Začátek druhé půle se nesl v opatrnějším duchu, zhruba po třech čtvrtinách zápasu však bylo srovnáno. Po povedené kombinaci Foxes poslal Chilwell padající centr na přední tyč, kam skvěle nastavil nohu Jamie Vardy a usměrnil míč na přední tyč. S tím Fabianski vůbec nepočítal a kapituloval. Okamžik na to mohl Leicester i vést, chybělo pár centimetrů.

Pokračující tlak hostů byl otupen až deset minut před koncem, když Anderson přiťuknul míč Obiangovi, jenž ze střední vzdálenosti napálil míč do tyče. Od ní se balón odrazil přímo k osamocenému Lucasi Pérezovi, jenž se z jednoduché pozice nemýlil a poslal Kladiváře do vedení.

Lišky okamžitě přešly do nátlakové hry, gólmana ale dlouho nemohly ohrozit a když ano, byl z toho jednoduchý zákrok, jako například po Chilwellově dalekonosném pokusu. Vardy se pokusil o chytrý centr, jenže Iheanacha nenašel. A tak se Rodgersovi svěřenci dočkali až v nastaveném čase poté, co Tielemans chytře vyslal za obranu Barnese. Ten se na brankáře podíval a z prvního doteku jej přízemní střelou na zadní tyč překonal.

Foxes se tak stále drží na dosah možnosti účasti v evropských pohárech, zato Hammers na klíčovou sedmou pozici ztrácí tři kola před koncem šest bodů.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Brighton & Hove Albion 0:0

20.04.2019 16:00

Góly: -

Wolverhampton nedokázal potvrdit úlohu jasného favorita proti Brightonu a v domácím prostředí se s ním rozešel smírně v bezbrankovém poměru, opět si tak zkomplikoval cestu do pohárové Evropy. Momentálně mu patří desáté místo s osmačtyřiceti body, nicméně za sedmým Evertonem zaostává pouze o skóre. Hosté naopak získali nesmírně cenný bod v boji o záchranu a jsou sedmnáctí se čtyřiatřiceti body.

Již v úterý zavítají k dohrávce 33. kola do Londýna a pokusí se o senzaci proti letošnímu semifinalistovi Ligy mistrů Tottenhamu. Před osmnáctou sestupovou příčkou Cardiffu City disponují tříbodovým náskokem, který pro zbývající průběh Premier League nemusí být vůbec dostačující. Wolves ve středeční dohrávce 31. kola přivítá jiný londýnský celek Arsenal a při případném tříbodovém zisku se může posunout na kýženou sedmou pozici.

Domácí drželi balón z téměř sedmdesáti procent a soupeře přestříleli ve vysokém poměru 18:4, jenomže v tomto zápase je trápila produktivita. Brighton se soustředil pouze na defenzívu, což potvrzuje statistika. Albion totiž nezaznamenal jediný pokus mezi tři tyče. První větší příležitost se urodila zhruba deset minut před přestávkou, kdy ze čtrnácti metrů napřáhl Jota a jeho přízemní pokus proletěl zhruba o půl metru vedle vzdálenější konstrukce.

Stejný hráč mohl otevřít skóre sobotního duelu v první nastavené minutě úvodního dějství, ale po tečovaném centru Nevese orazítkoval svým volejem z hranice brankového území břevno. Hosté si vypracovali jedinou výraznější šanci v 54. minutě, kdy z dobrých pětatřiceti metrů vypálil Kayal a jeho bomba málem zaskočila gólmana Patrícia, neboť proletěla o několik decimetrů nad horní tyčkou.

Hosté se s přibývajícím časem stále častěji stahovali před vlastní pokutové území, velké štěstí měli v 74. minutě. Aktivní dvaadvacetiletý portugalský záložník Jota po parádním obloučku Mexičana Jiméneze hlavičkoval ze šesti metrů do levé tyče, střídající Belgičan Dendoncker se při dorážce zjevil až příliš blízko před brankářem Ryanem a po zemi trefil jeho nohy. Brighton pak nerozhodný výsledek ubránil a z Molineux Stadium proto odjížděl spokojen.

Více informací k zápasu

Manchester City - Tottenham Hotspur 1:0

20.04.2019 13:30

Góly: 5. Phil Foden

To, co téměř každý očekával a čeho se obávali fanoušci Liverpoolu, se dokonale naplnilo. Jen tři dny po heroickém postupu Tottenhamu do semifinále Ligy mistrů se Spurs střetli s Manchesterem City zase - tentokrát v Premier League. Z Guardiolova týmu opadl tlak a posunul se zase o něco blíž anglickému titulu. Zápas rozhodl jediným gólem osmnáctiletý Phil Foden.

Tentokrát už obrany obou soupeřů jakž takž fungovaly, a tak jsme se během jedenácti minut nedočkali čtyř gólů. Stejně jako ve středu byl však právě start na celém zápase nejzábavnější. Už ve třetí minutě potvrdil excelentní formu Son Hueng-min, který v evropském dvojzápase nasázel Citizens tři góly. Teď se už ve třetí minutě hbitě prohnal kolem Stonese a donutil Edersona k prvnímu vážnému zákroku.

Man City dle zvyku odpověděl bleskově. Krásnou akcí a gólově. Centr Bernarda Silvy našel na zadní tyči Agüera, ten míč ještě posunul hlavou na opačnou stranu malého vápna, no a dobíhající Phil Foden už bez větších potíží trknul merunu do odkryté sítě.

Tottenham tento direkt nepoložil, a ještě než skončila první čtvrthodina hry, doběhli Londýňané dvakrát až do šestnáctky Man City. Poprvé se do nebezpečného území nahrnul Christian Eriksen, ale ztroskotal na Edersonovi. O chvíli později sprintoval do vápna Son, jehož pokus zblokoval rovnou Laporte.

Tempo utkání pak logicky opadlo, čemuž neprospělo ani zranění Kevina De Bruyna, který musel už před koncem poločasu ze hřiště. Hrdinou Citizens se tak musel stát někdo jiný, velkou zásluhu na vítězství měl gólman Ederson, který zářil v úvodu klání, a pak i na konci první pětačtyřicetiminutovky, kdy zlikvidoval další samostatný nájezd Sona.

Ve druhém poločase měli stále více ze hry domácí, na rozdíl od poloviny první navíc nenechávali skuliny v defenzivě - proto byla hra méně akční. Velkou šanci definitivně rozhodnout měl po přihrávce Saného Raheem Sterling, ale skvostným zákrokem nohou jeho ránu zastavil Gazzaniga. Ojedinělou příležitost naopak k vyrovnání na opačné straně spálil Lucas. A tak zápas skončil nejtěsnější možnou výhrou Manchesteru City.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC35277179:2088
2.Manchester City34282487:2286
3.Tottenham Hotspur342211164:3567
4.Chelsea FC35207859:3867
5.Arsenal FC34206868:4366
6.Manchester United34197863:4864
7.Everton FC351471450:4449
8.Watford FC341471349:4949
9.Leicester City351461548:4748
10.Wolverhampton Wanderers341391241:4248
11.West Ham United351271644:5443
12.Crystal Palace351261743:4842
13.Newcastle United351181635:4441
14.AFC Bournemouth351251849:6241
15.Burnley FC351171744:6240
16.Southampton FC34991640:5736
17.Brighton & Hove Albion34971832:5334
18.Cardiff City35942230:6531
19.Fulham FC35652433:7623
20.Huddersfield Town35352720:6914

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (970)

Přidat komentář
Taiger

1. pro výhru City v Lize

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
habinity

1 x budeme fandit Shitakom? Lepsie my bez lm ako loserpoool s titulom

Reagovat
vladis271

Trapko.... Lfc nenavidis viac nez milujes vlastny klub.

Reagovat
kylo ren

Uz jen kvuli tobě doufam ze looserpool ten titul neda

Reagovat
vladis271

Dres city na stredu uz mas nachystsny?

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Taiger

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat
MCFC_8

Reagovat
icemike

Reagovat
Pride

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Euphael

Reagovat
Busby babes

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
pingla

Reagovat
kylo ren

Reagovat
YoungPyo1882

Reagovat
nani92

Reagovat
Taiger

Všechny vysoké školy v tomhle drží při sobě

Reagovat
nani92

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Vysoké školy života akurát tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Si dobrý človek

Reagovat
pospec7

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Pozitívum je aspoň to, že City sú o ďalšie tri body bližšie k titulu. Inak celkom bojovný zápas z našej strany, nie je čo vytknúť. Hráči bojovali a dovolím si napísať že mali i viac čistých gólových šancí ako súper. Len Davies má celý zápas neskutočne vytáčal, ten chlap je futbalovo niekde v Champu. Foyth na druhej strane absolutorium. Sterlingovi celý zápas nedal ani čuchnúť.

Reagovat
Taiger

A stejně příští sezónu bez LM

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoj mokrý sen.

Reagovat
Taiger

LM bez šance, v lize 50/50, kde bereš tu jistotu?

Reagovat
Kixi Syhimour

LM vyhrajou

Reagovat
Taiger

k

Reagovat
smazaný uživatel

thank u next

Reagovat
smazaný uživatel

ariana grande > tamta

Reagovat
El Cid z City

LM vyhrajete vy.

Reagovat
smazaný uživatel

no way

Reagovat
technecium

LM vyhrajeme my. Čůs

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si to napísal s istotou. V LM určite nie sme bez šance a v lige súhlasím. Je to 50:50.

Reagovat
Kixi Syhimour

No, jako United hrajou tragicky, navíc hrajou i s Chelsea, takže se jeden z nich vyřadí. Arsenal venku udolal Watford s červenou a těch výletů mají víc. Vy si hrajete většinou doma, za mě už jste v LM.

Reagovat
Counter
Reagovat
janinho

sorry ale veľkých sanci sme mali viac jak City. 5 veľkých sanci plus možno penalta po ruke. city malo gol, sterlingovu čistu šancu a potom kopec striel spoza hraca ktoré brankár v pohode kontroloval

Reagovat
diastan

Když chceš zmiňovat penaltu, tak nezapomeň na tu naši

Reagovat
janinho

v preview som o nej písal že mohla byť tak sa ukľudni. ale na tom čo som písal to nič nemení.

Reagovat
diastan

Ano meni cely tvuj objektivni vypis

Reagovat
janinho

podla teba

Reagovat
diastan

Reagovat
janinho

ked nemas co povedat tak radsej ozaj drz <>

Reagovat
diastan

Ty by ses toho mel radeji drzet i v opacnem pripade salate

Reagovat
janinho

iste, na tvoj rozkaz blbecku

Reagovat
diastan

uz dost prostacek

Reagovat
janinho

cele toto musis predvadzat lebo som v zozname sanci nespomenul moznu penaltu pre City... a kto je tu potom prostacek aj tak by som naratal viac velkych sanci pre Spurs, ale nevadi. niekto tu zjavne neunasa ze ani vyse miliardy GBP natlacenych do kadra (net spent, nie len na vydavky) za 10 rokov nedokazalo zabezpecit viac nez jedno semifinale v LM...

tes sa z tych titulov a poharov a nepis chujoviny.

Reagovat
diastan

Predvadzat co sasku ? To ze tu neunasis a zacal si prvni prskat? Ty si vazne nevydis do huby Krasa jak dokaze ratarda jako ty odrovnat jeden vysmivajici smajlik. A pak kdo nezvlada. Uprimne je mi uplne jedno, kdo mel vice velkych sanci, k cemuz jsem se ani nevyjadroval, klidni se jimi udav. Vidis vy jste utratili prd a vyhrali a vyhrajete jeste vetsi, my jdeme jen na potenciani 3 trofeje...to asi nerozdycham.

Reagovat
janinho

ja som sa normalne bavil s counterom ked si tu zo seba zacal robit kkta, takze neviem kto z nas 2 tu neunasa ty dilinko negramotne mna by zaujimalo ci si fandil city uz pred prichodom arabskych dolarikov alebo si len klasicky fanusik uspechu

Reagovat
diastan

Ty kráso, s čím jsem to v tak krásný den, ztrácel čas, klasické unášecí pubertální hovno, které se sesype ze smajlíka. Za 3 týdny budu fandit už skoro měsíc. A stejně s tím, krom pokračujícího nezvládání neuděláš nic. Takže se měj prosťáčku

Reagovat
janinho

tebe sa musel asi niekto v okoli zosypat ked sa ti stale sniva o nejakom zosypavani. maj sa a nabuduce ked nemas co rozumne povedat, tak sa vobec do debaty nezapajaj. a to pubertalne hovno vidis kazde rano v zrkadle, takze ho odo mna nezabudni pozdravit

Reagovat
diastan

Hezky, tvé spolužáky na ZŠ by takový stěr asi odrovnal

Reagovat
Taiger

Sranda je, že tu vaši "penaltu" zmíníš, ale ta, která byla víc pískatelná na druhý straně odignoruješ.

Reagovat
MCFC_8

Aj my sme mohli kludne kopat penaltu, Raheem to mohol zabit na 2 a bol by pokoj

Reagovat
janinho

keby bol polcas 1:3 tak by ste nemohli povedat ani n... ale ano, Sterling to v tej sanci mal urcite upratat do brany, to som nikde nepopieral. aj o penalte som pisal v preview. ale tych velkych sanci som naratal na opacnej strane ak nie viac, tak minimalne tolko ako City urcite.

Reagovat
Counter

Neměli jste ani jednu šanci tak velkou jako byl Fodenův gól nebo Sterlingova střela. Pak už je to jen o definici, co považuješ za velkou šanci - pokud všechny vaše příležitosti, tak ManCity jich měli taky dost - jen byly z většiny zablokované.

Reagovat
janinho

tak tie kontry ktore hraci akurat v zavere zle vyriesili boli podla mna vacsie prilezitosti jak to co malo city. sterlingovu strelu som spomenul, ale son tam napr. usiel hracom a keby si zle nespracoval loptu tak siel sam na branu. a takych tam bolo viac.

potom uz len na uhle pohladu. ked sa vam chlapci nepaci aky mam nazor tak je to vasa vec. ja nikoho nejdem prehovarat a uprimne je mi to jedno.

Reagovat
janinho

sonova prva velka sanca z lavej strany - strielal z vnutra 16tky, rovno do edersona

eriksenova sanca z pravej strany - tiez z vnutra 16tky, taky hrac musi dat gol, ederson paradne nohou vyrazal.

sonov najazd - tam sa ich mal opytat kam to chcu, laporte si zase spomenul na lepsie casy

v 2.polcase ta ruka walkera

velka sanca lucasa, strielal mozno zo 7 metrov, zase do edersona.

city mali z velkych sanci gol, strerilngova strela, ten faul na b.silvu a 1 silvova strela spoza hraca. podla mna teda spurs velkych sanci isto nemali menej jak city

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak blbá štatistika.

Son 2x, Eriksen a Lucas po jednej šanci oproti jednej Sterlingovej a gólovky Fodena. Tie pľuvatka a strely do hornej rady spoza šestnástky snáď nemyslia vážne.

Reagovat
Counter

To je fakt legrační porovnání. Není jedno, kde ta střela nakonec skončila? Jde o to, jaká to v tu chvíli byla šance. Když Sona parádně zablokuje Laporte, než vůbec stihne vystřelit, je to pro tebe tutovka, zatímco když Foden z výborné pozice hrubě netrefí branku, je to pro tebe plivátko.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Už se na to vykašli.

Reagovat
icka

Pravda vam nevoni no.

Reagovat
icka

Reagovat
Cobra

Proč to nepřát Live?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja im jednoducho nefandím. A City mi nevadia,

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Už se nemůžu dočkat na finále LM, kdy vám dáme 4:0 a bude to nejlehčí finále v dějinách.

Reagovat
Taiger

Finále LM ideálně Ajax - Liverpool s lepším koncem pro Ajax

Reagovat
Gazdo

ajax to musi vyhrat

Reagovat
Taiger

Kéž by

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
YoungPyo1882

Reagovat
Mrvinho

Se 4:0 ve finále máte zkušenosti co

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

OT: známy z Plzně mi rikal, že Pospisil má přijít z Polska zpět do viktorky, nevíte o tom něco?

Reagovat
nani92

Diky Šampióni

Reagovat
afc

Tottenham 11 prehier Hralo niekedy niekto LM s 11 prehrami?

Reagovat
smazaný uživatel

každému, kdo absolvoval aspoň matematiku ZŠ, je jasné že 1 výhra + 1 prohra > 2 remízy, podobná měřítka jsou úplně o ničem

Reagovat
afc

Nemáš pravdu. 11 prehier je proste trapas.

Reagovat
smazaný uživatel

A pořád ten trapas stačí na Arsenal

Reagovat
Taiger

Na to si přišel jak?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak chápu, že je pro vás 4. místo prostě srdcovka, ale opravdu ve skutečnosti není výše než třetí místo.

Reagovat
Taiger

Zápas k dobru? Halo?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak víš jak dopadne? Halo?

Reagovat
Taiger

Takže když bude zbývat City poslední zápas a zároveň budou ztrácet 2 body na Pool, tak jsou automaticky 2. a Poolu to na City stačí? Halo?

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf pokud to teda jedeš takhle na sračky, tak ok, můžeme.."A pořád ten trapas stačí na Arsenal"...stačí = přítomný čas, tzn. v přítomnosti vypadá tabulka jak? Halo?

Reagovat
Taiger

Takže do "stačí" započítáváme i to, co mělo být odehráno v budoucnosti s tím, že díky tomu máte

o zápas víc a díky tomu jste před námi? Halo?

Reagovat
matZz

Halo?

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
janinho

halo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
janinho

to je jedine co si z tej tabulky dokazal vycitat ty ? povez nieco mudre aj po tom vcerajsku...

Reagovat
pantondavo

Gratulace k titulu, PL je v poradku

Reagovat
MCFC_8

Este 4 posledne kroky, dost tazke, ale snad mas pravdu

Reagovat
fff

Sance sa LFC zmensuju, no treba dufat. Keby hrali na OT pred mesiacom veril by som viac, Burnley vonku zrejme daju dole 2 golmi za 20 minut a hotovo. Mozno tak nejak osobne by som veril Leicesteru, slusni hraci na protiutok a BR hraval proti MC vcelku slusne, nie? Ak ani to nie, tak posledny zapas absolutne bez sance. Skoda.

Ak vyhrame posledne 4 zapasy a aj tak nedame titul, tak co uz, MC v lige je skratka neskutocny valec.

Reagovat
Taiger

LOL, posrat si náskok a spoléhat se teď jen na jejich klopýtnutí.

Reagovat
fff

Posrat si naskok, to su take blbe reci toto. Ak neziskame s 97 bodmi a jedinou ligovou prehrou v sezone a najlepsou obranou v lige titul, pretoze MC budu skratka lepsi a niekto sa bude LFC za tuto sezonu smiat, tak to bude svedcit iba o blbosti tohto cloveka.

Reagovat
pobody's nerfect

letos bude titul ve správných rukou, ať už vyhraje jeden nebo druhý

Reagovat
Counter

Reagovat
Taiger

Spíš je blbost furt psát, že jsou City neskutečnej válec, když jste měli vše ve svých rukou.

Reagovat
fff

Teoreticky to kazdy jeden tim ma vo vlastnych rukach, staci vsetko vyhrat a titul je isty. Take jednoduche to vsak samozrejme nie je.

Reagovat
Bandita_Harry

to taky mozocek ako ma on nepochopi

Reagovat
vladis271

A nie su?

Reagovat
Taiger

Neskutečný válec, kterej na vás ztrácel 9 bodů, big LOL

Reagovat
vladis271

Kedy na nas stracali 9? Ale to je jedno, nechapem co tu riesis. Ten titul s kloppon dame, bud tento rok alebo dalsie. Sa s tym naucte uz zit.

Reagovat
Taiger

k

Reagovat
vladis271

?

Reagovat
Taiger

Reagovat
kylo ren

Neskutecnej egoista

Reagovat
Taiger

A pak že jim nejde nepřát, když tu vyvadí tenhle ňouma

Reagovat
kylo ren

Nejen on

Reagovat
vladis271

Kedy? Na ef prispievam len sporadicky.... Scouseri na ef maju povest najvecsich alibistov a ty tu teraz vytvaras realitu v ktorej sa chovame sko fans barcelony. To ze sa chovas ako chuj a ja ti to poviem nema ziadnu spojitost s liverpoolom.

Reagovat
Taiger

Však to se nevylučuje, přispíváš sporadicky, ale většinou jako čůrák

Reagovat
kylo ren

Reagovat
vladis271

Ty sa chovas ako decko ktoremu zobrali cukrik. Ak by bolu vsetci fans arsenalu ako ty tiez vam neprajem b4"nastastie sa vam to da priat kvoli ludom ako counter.

Reagovat
Taiger

vladis27117.04.2019 22:58#

HAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAA

FUCKOFF CITYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Já?

Reagovat
Mastný Chobot

ty kokot

Reagovat
vladis271

Zabudol som na teba prepac.

Reagovat
Kixi Syhimour

BAN

Reagovat
Godwinson

To od místního obecního kokota docela sedí

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si dobré teleso. Ten neskutočný valec tkvie práve v tom, že nie len že dotiahli tú obrovskú bodovu stratu, ale dokonca sú o bod pred Liverpoolom a titul majú vo svojich rukách. A okrem toho boli konkurencieschopny v ďalších troch sutaziach,čo sa o liverpoole povedať nedá.

Reagovat
Taiger

Pool se v té nejlepší vedlejší soutěži udržel a City vypadlo, argumenty on point.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si vytiahnes proste ten najviac debilny argument, ktorý sa vybrať dá, použiješ ho a ešte sa tomu tešíš, že ako si ma zotrel. Fakt skvost.

Tak ešte raz: City doteraz (rozumej počas dotahovania sa na Liverpool v lige) boli konkurencieschopny v ďalších troch sutaziach, čo sa o liverpoole povedať nedá, pretože z domácich pohárov vypadli hneď pri prvej príležitosti. A aj napriek tomu, že Liverpool hral oproti City len ligu a ligu majstrov, tak proste ten svoj náskok stratil, pretože City je neskutočný valec.

Reagovat
Taiger

lul, takže podle tvé famózní logiky je teda City neskutečnej válec od doby, kdy dotahoval Pool a co byl jakože předtím? To se hodnotí tým jako válec od stíhací jízdy nebo co? Kdyby si Pool udržel standard, ztratil jen 1-2 zápasy, hned by to bylo o něčem jiným. Ty jseš známej svýma blbýma výplodama, tak to chápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, City je neskutocny valec už takmer dva roky. A tie tvoje hlúpe dedukcie si niekam strč a neuvažuj o nich ako o mojej logike. Si zakomplexovany idiot (to vôbec neber ako urážku, keby si chcel zase použiť svoju hlúpu dedukciu) a debata s tebou nemá žiadny zmysel.

Reagovat
Taiger

Kluku, ty vůbec argumentovat neumíš, dal jsem ti šanci, ale akorát jsem s tebou ztratil čas. Už na mě nereaguj, dík.

Reagovat
vladis271

1-2 zapasy?.... Je 34. Kolo. Ak by sme stratili len v dvoch zapasoch mame teraz 96 bodov teraz... Are you fck kidding me?

Reagovat
Taiger

Zaprvé ti nejde matika, slovenština a ani ájina. Za 2 řádky ze sebe udělat úplnýho wastemana umíš asi jen ty a swarley (i když tomu stačí i jeden řádek)

Reagovat
Swarley

dík puso, ale natírají si tě tady vlado a Jameson...to jsi už dobře v prdeli...

Reagovat
Taiger

Potvrdil

Reagovat
Swarley

nebylo potřeba, to je všem jasné, že jsi vrchní nezvladajko

Reagovat
Taiger

Reagovat
vladis271

Tak ja vas tu necham pohrat sa deticky :)

Reagovat
Swarley

a budeš se jen dívat, je nám to jasný...

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

on je hrozný máslo Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

podivej se prosimte kolik bodu miva vitez a druhy tym v konecne tabulce pl.. oba ty tymy jedou v lize uplne neskutecne

Reagovat
smazaný uživatel

City sice ma riadnu formu, ale stratit slubny naskok proti West Hamu ci ManU ktorym sa v prvom polcase zranila cela 11 je na zamyslenie. Leicester este ako tak beriem, ti sa dokazu na lepsie timy hecnut

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt v podstate neexistuji lepsi ligove tymy nez ty guardiolovy..

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
fff

Man Utd have won 13 Premier League titles. They never got more than 91 points in any of those seasons.

Liverpool have 85 points after 34 matches, and are on course to finish on 97, yet might not be champions.

Football.

Asi tak. Nastvat to nastve riadne, to je jasne. No hodne vysmechu? V ziadnom pripade.

Reagovat
Taiger

My se tu bavíme ale o tom, jakej náskok jste ztratili, né kolik můžete získat a co by to znamenalo v předešlých sezónách

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Salfovic

Tak právě těch 97 bodů bez titulu je hodně vtipnejch

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

vždyť o to vtipnější to případně bude, když vám ani tohle nebude stačit a budete tu rozumovat, jak jste mohl mít 20 titulů a reálně se jen prodlouží to šílené čekání...

Reagovat
Setwo

kedy mal Arsenal naposledy 85 bodov? a to má Liverpool pred sebou ešte 4 zápasy

Reagovat
Counter

Arsenalu by ani legendární Unbeaten sezona letos na titul nestačila.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Dali tehdy 90 bodů. Liverpool jich má už teď 88.

Reagovat
smazaný uživatel

prekvapilo me to

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

roztomile ze ked zavahal lvierpool tak je to na vysmech ale to ze ten anskok vznikol zavahaniami city je pohoda tak ako mali oni krizu tak sme ju mali aj my

Reagovat
Taiger

*neskutečný válec*

Reagovat
vladis271

Mozu dat 98 bodov a asi ich aj budu musiet dat.... Co ine ak nie neskutocny valec to je? Si to ty swarley?

Reagovat
Swarley

City jsou odporná sračka, ne nějaký válec

Reagovat
Bandita_Harry

ty si pekna nulicka

Reagovat
Taiger

Říká ten,co má ve jméně Bandita, get the fuck outta here

Reagovat
Benzema

Veď to iste robíte vy , posrali ste si náskok a teraz si posraty a dufaš, že stratia Utd,Chelsea a Arsenal držal som palce Tottenhamu, aby uhrali LM , ale kvôli takému trápnemu ch*jovi, akým si ty budem dúfať, že skončite piaty a že vo finále LM vás vyklepeme minimálne 3:0. Sa tu strapnuješ cely deň.

Reagovat
Taiger

Trošku vedle joudo, slepicím nefandím, tolik řádků pro nic.

Reagovat
Benzema

Do riti to nič nemení na tom, že sa tu len strapnuješ cely deň

Reagovat
vladis271

Na OT nevyhraju. Len musine bodovat my. Toho sa bojim.

Reagovat
Hokaido

Stejně je úplně šílený, že 95 bodů nejspíš nebude stačit na titul.

Reagovat
Counter

Reagovat
Liquid

mnohem šílenější je ztratit tuším devítibodový náskok, opravdu velké kluby toto nedokážou, Dortmund velkoklub není

Reagovat
fff

9 bodovy naskok v polke dlhodobej sutaze. Ludia to tu prezentuju dakedy akoby sme vyhravali 7 - 0 v 89 minute zapasu a prehrali.

Reagovat
pobody's nerfect

když narazíš na soupeře, který naposledy ztratil ligové body koncem ledna, tak se náskok udržuje blbě, ačkoli jasně, měli jsme to dotáhnout, zbytečné remízy na United nebo Evertonu nejspíše budou bolet ještě daleko více, než to, že jsme nedokázali porazit rivaly

Reagovat
Liquid

Leicester a jen 1 bod ze vzájemných duelů se City, to vidím jako klíčové

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
iamek

Snad to City už dotahnou, ale cesta je daleka. Skoda, ze v té cestě stojíme my

Reagovat
Taiger

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel vás na milión % porazí, protože už dávno nejste velkoklub

Reagovat
iamek

Díky za názor. Klicenku zašleme poštou.

Reagovat
vladis271

Len donho bratu.

Reagovat
Salfovic

Šok z vyřazení z LM přežili, takže teď už si to pohlídají.

Reagovat
vladis271

100.pre vyhru MU v derby :)

Reagovat
supporter
Reagovat
Taiger

Výprask od Cardiffu a Barcy

Reagovat
habinity

Mam pocit ze zajtra Loserpool remizuje v Cardiffe

Reagovat
LeonardoUžoa

musi prohrat

Reagovat
Kixi Syhimour

Člověk by nevěřil kolik lidí nezvládá naší reálnou šanci na titul

Reagovat
Taiger

Zvládá zcela v pohodě, jen vám prostě nejde přát no

Reagovat
Kixi Syhimour

To bys tu tak vehementně nereagoval, kdybys zvládal

Reagovat
vladis271

Tak tak

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Bandita_Harry

preco akoze n ejde priat, skus to nejak realne zdovodnit , lebo z tvojich komentov citit akurat tak strasnu zavist

Reagovat
fenixLFC

akoze chapem ze nam to nepraju a nemam s tym problem ale u taigera zaroven plati to co pises

Reagovat
Taiger

Co bych měl závidět?

Reagovat
Bandita_Harry

ze sa dari a vam nie ?

Reagovat
Taiger

Whitemedia to odůvodnil celkem solidně níž

Reagovat
Whitemedia

Fakt velké překvápko, že tu tolik lidí přeje titul týmu, který tu má tři fanoušky a ne radši týmu, který jich tu má spoustu a byli by po titulu docela nesnesitelní

Reagovat
Kixi Syhimour

Kde se vůbec bere, že bychom byli nesnesitelní?

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi v pohodě, ale pár lidí, kteří dělají problémy, tu máte - Bubble.lfc, vladis271, fenixLFC, tomasinho, Ol!ver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

hrozný blbeček no

Reagovat
Svatej

Bubbla napiš radši vickrat

Reagovat
Whitemedia

bohatě stačí Oliver bez titulu, nedejbože kdyby vám to vyšlo..

Reagovat
Taiger

Oli je pravě s Coutsem10 jedinej sympaťák

Reagovat
Whitemedia

Coutinho ano, Olivera by nezachránilo ani nenávidění SW..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Nech ti nejebe

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Svatej

Oli, Cristiano, tomasinho, ale i takovej kyxi jsou sympataci, zbytek je tak nějak okej... Jim to prostě z většiny dělá nesnesitelnej bubble

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak Dušo vie byť tiež v pohode

Reagovat
Bayern +

A v poslednej dobe je riadny chujko aj fenix. Pritom keď tu začínal, tak bol z nich azda najsympatickejší.

Reagovat
fenixLFC

akoze niekedy rypem najma do talianov to je pravda, pripadne kritizujem neiktorych ceskych hracov ako je napriklad vydra alebo schick ktorych povazujem za precenovanych. to su asi jedine dve veci u ktorych mi je mozne vycitat zaujatost. ale co si tak pamatam tak vacsinou som kritizoval vlastnych hracov pripadne liverpool ako taky. inak vacsinou zastavam ten postoj ze netreba byt prehnane optimisticky a tak ma oznacia za alibistu okrem toho tu riesim nefutbalove, najma politicke temy

Reagovat
vladino10

Reagovat
smazaný uživatel

Dik

Reagovat
icka

Reagovat
Swarley

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, to bych neřešil. Na fanoušky Liverpoolu se tu nadává, ale nejste na tom vůbec hůř než fanoušci ostatních týmů, viz bluesfc nad tebou a další z webu pro fanoušky Chelsea či dalších týmů.

Reagovat
Whitemedia

nejsem bluesfc

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi jedno, jak se tam jmenuješ. Jen zdůrazňuji, že nejste vůbec rozdílní od fanoušků Live či dalších týmů. Útlak, diskriminace a další věci jsou na té stránce na denním pořádku a ještě se v tom navzájem podporujete.

Reagovat
mesyas

Stačí mi stanmarch, Koudy nebo debílek Honda...nechci vidět jak budou ještě většími kretény s titulem.

Reagovat
Taiger

Ale né nesnesitelnější než SW

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

smejem sa,ale ako fakt by som asi nečital tu diskusiu ak by ziskali titul. Strašne nemám rád tie emočné výbuchy u ľudí jak tam hore kde Taiger skopíroval vlada

Reagovat
smazaný uživatel

ja zase nechápem tú zúfalú snahu zavďačiť sa fanúšikov iných klubov

Reagovat
smazaný uživatel

úplne trápne + aj to, keď niekto praje / nepraje trofej tímu kvôli fanúšikom na EF. Úsmevné merítko.

Reagovat
Whitemedia

Úplně v pohodě měřítko vzhledem k tomu, že do sekce PL na ef chodím každý den a nechtěl bych to tu každý den číst..

Reagovat
Taiger

oof

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku choď aj von a tak. Čítaj, uč sa, niečomu sa venuj, Romanko.

Reagovat
Whitemedia

Děláš, jak kdyby si ty na ef jednou denně nezaskočil

Reagovat
negrles

Reagovat
TaylorAFC

Přesně tak, proto je City menší zlo s těmi 3 fanoušky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já hlavně nechápu, že tu lidi řeší sympatie ke klubu na základě lokálních fanoušků. To je největší demence

Reagovat
smazaný uživatel

Prestav si keby boli v rovnakej situacii Spurs,ktory je tu tym ktory nema sancu na ziadnu trofej

Reagovat
papi.v.ole

Pánové dotaz. Když gólman chytne rukama míč mimo šestnáctku, ale nohy nechá v šestnáctce, je to okey nebo ne?

Reagovat
kylo ren

Nechá v ni nohy?

Reagovat
papi.v.ole

Ano, nohy ve vápně, ale míč chytl rukama už venku.

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
Mastný Chobot

ako Adam Johnson, len tam nechá nohy a ne pišáka

Reagovat
papi.v.ole

Reagovat
negrles

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
Swarley

hlavně musí zůstat nohama na zemi

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě nesmí právě těma rukama mimo vápno. Nohama by klidně mohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak nohama snad může všude ne

Reagovat
C-M@ster

Oukej by bylo, kdyby byl nohama mimo, ale rukama uvnitř šestnáctky.

Reagovat
SunFells

Není to ok, nesmí hrát rukama mimo vápno. Nohy může mít kde chce.

Reagovat
pobody's nerfect

Není, ale třeba v basketu je to přesně naopak a podstatné je, až se nohama dotkne země za čárou

Reagovat
smazaný uživatel

ne, to neni florbal

Reagovat
Shevchenko

Tady nikdy nejde o část těla ale o to, kde se nachází míč.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Může mít co chce kde chce, jen u toho nesmí být míč za čárou

Reagovat
El Cid z City

Za předpokladu,že liverpool nikoho neprodá a rozšíří si lavičku, budete atakovat zase 100b?

Reagovat
pobody's nerfect

114

Reagovat
Taiger

A stejně jim to nebude tu sezónu stačit

Reagovat
Benzema

Riadny trapko

Reagovat
C-M@ster

Manchester United tried to break me: Wilfried Zaha unbowed despite pain of being 'belittled' at Old Trafford

https://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-6941037/Man-United-tried-break-Wilfried-Zaha-unbowed-despite-pain-belittled-Old-Trafford.html

Reagovat
iamek

Ty vole zůstane někdo? Už i Lukaku?

Reagovat
Liquid

btw komu přejete 7.místo a tím na 90% předkolo EL

Watford, Wolves, Leicester, Everton

za mě Watford byť i Wolves by byli fajn oživení

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea

Reagovat
Busby babes

Reagovat
PP

Reagovat
Svatej

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Leicester

Reagovat
fenixLFC

Wolves. Tym sa to hodi aby sa dalej posunuli. Watford je len random zazrak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Wolves a kdyz ne, tak Watford

Reagovat
smazaný uživatel

Watford je z těch týmů nejhorší, žádný překvapení, že zrovna jim to přeješ

Reagovat
Liquid

Nejhorší? Už za finále FA Cupu by si to zasloužili, Troy Deeney "za mě" kopal léta ve FM ve Walsallu a příbuzná žije ve Watfordu + Češi Vydra a Pudil tam hráli a vlastně toho sponzora Football Manager měli oni i na dresech myslím

Reagovat
Pride

Watford je super klub

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Rarášek

Watfoooord

Reagovat
smazaný uživatel

wolves a aby to vzali vazne a aj ju vyhrali a dostali sa do LM. Tam by som im veril a chcel ich tam vidiet a toto je jednoduchsia cesta nez top4. Maju skvely tim na turnajovu sutaz

Reagovat
Liquid

tak zatím se Anglii z této pozice "posledního klubu do pohárů" příliš nedaří, West Ham K.O., Burnley K.O....

Reagovat
smazaný uživatel

West ham to ale totalne odignoroval

Reagovat
Zaschrona

Tak on je problém i v tom, že sezóna tomu týmu začíná už na konci července, to je proti ostatním týmům dost rozdíl v délce přípravy. Od sezóny 21-22 se tohle změní, protože se 7. tým PL posune do posledního předkola EL2, takže by to i mohlo pomoci výkonům těch týmů, navíc ve spojení s trochu nižší úrovní právě EL2.

Reagovat
Zaschrona

Nám, případně Watfordu. Deulofeu.

Reagovat
smazaný uživatel

Londýnská Chelsea už je údajně smířená s tím, že Eden Hazard v létě odejde do Realu Madrid. Klub za něj dostane okolo 100 milionů eur. Jako náhradu si pak vyhlédl Nicoláse Pépého z francouzského Lille.

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Oni věří že budou nakupovat furt, to je roztomilý

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to určitě Půjde do týmu, jehož ambice jsou tak tak hrát o postup do LM a nic nevyhrát, protože tam přesně Chelsea celé tři roky směřuje. By byl naprostý blázen, určitě bude mít lepší nabídky.

Reagovat
Bandita_Harry

Z haterov citit zavist

Reagovat
fenixLFC

taiger tu solidne nezvlada

Reagovat
Euphael

Už nikdy nevyhrajete ligu. To si zapamatuj, NIKDY!!

Reagovat
Liquid

ale vy také NE !

Reagovat
Gunner14

Drž hubu

Reagovat
Bandita_Harry

Jednoznacne skor ako Arsenal to skor vy nikdy nevyhrate LM to si zapamataj NIKDY a to len kvoli tebe !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pokial LFC vyhra vsetky zapasy a aj tak to nebude na titul stacit tak pred ManCity klobuk dole, lebo nemaju najlahsich superov na zaver sezony. Treba dufat, ze sa urve aspon LM lebo znova bez trofeje je uz na slak trafenie

Reagovat
cr7sux

scouser way

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň LM

Reagovat
smazaný uživatel

12. misto uz nepustime

Reagovat
smazaný uživatel

Som nevedel ze v zime 2018 mala City zaujem o VVD lenze s prestupu nic nebolo lebo Soton si kladol velke financne poziadavly na prestup, no mozno preto bola cena(85M) taka vysoka lebo sa o o neho City a Liverpool nahanali( mozno aj niekto iny) a kto vie po kom by isiel Liverpool keby ze neziskaju VVD a ci by sa vobec VVD presadil v MC lebo ta konkurencia je ovela vyzsia v pornani s obranou Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

*porovnani

Reagovat
Bandita_Harry

*vyssia

Reagovat
Malresi

Ci by sa presadil? S prehladom by bol ich najlepsi stoper.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nemusel by mat take iste podmienky ako v Liverpoole kde bol od zaciatku jasnou volbou cislo jedna

Reagovat
Malresi

Pozri. Ani tim ako City by nekupoval CB za 80 mega, ak by s nim neratal ako No 1.

Reagovat
smazaný uživatel

No ved jasne ale moja prva myslienka bola ta ako VVD zdvihol Liverpool hore ale vo keby ho vtedy kupil MC Liverpool by nemusel byt v boji o titul ale v boji o top4

Reagovat
Malresi

Je to dost mozne. Impakt aky ma na LFC Virgil mal naposledy Suarez a skoro sme vyhrali titul. Snad teraz budeme uspesnejsi a ak to nevyjde tuto sezonu, tak buducu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pride

Jestli má City někde mezery tak je to jedině v obraně. Prosadil by se tam jak nic.

Reagovat
Busby babes

Ashley aby po sezone dal Rafovil poradnej bonus.

Reagovat
smazaný uživatel

Po poslední tiskovce to vypadá, že Rafa končí 30. června

Reagovat
Busby babes

tak na rozloucenou

Reagovat
redyyz

Ashley ako spoluvlastník M&S prišiel o dosť dukatov, ani na rozlúčku mat nebude

Reagovat
supporter

No nevim no, vzdyt chtel ten zbytek M&S odkoupit akorat mu to nechteli prodat.

Reagovat
Counter

Je sympatické slyšet to od někoho, kdo Rafu nemá rád

Reagovat
Busby babes

Potential end-of-season scenario.

Manchester City retain Premier League title. Manchester United secure fifth place on the final day.

UEFA hands down Champions League ban to Manchester City. UEFA hands City’s Champions League place to United.

David Gill by to mel poresit.

Reagovat
diastan

Dávej bacha, Chocholoušek je připraven

Reagovat
Kixi Syhimour

Vy fakt neskončíte pátí

Reagovat
nani92

Nechápem ako sa môžu nájsť ľudia, ktorí dokážu veriť v titul Liverpoolu a pritom neveriť existencii Boha

Reagovat
smazaný uživatel

LFC udělá double letos.

Reagovat
Busby babes

nemaluj certa na zed.

Reagovat
redyyz

A to sa navzájom vylučuje? Kedysi si mal troling na úrovni a vedel si pobaviť, posledné mesiace je to už len tvoj slabnúci tieň, vzchop sa trosku.

Reagovat
Bandita_Harry

chabne umerne svojmu klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Swarley

Mourinho ho zničil

Reagovat
9augi9

Veril som, že Vám dá Everton štvorku a verím aj v titul Liverpoolu. Šach a mat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja zase verim, ze MU skonci 6.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Carrick

Tak a můžeme to teď v klidu City pustit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo klidne zruste ten vas klub. Staci City v tom meste...

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Bandita_Harry

internetovi fanusikovia urcite hraci by si asi radi zahrali LM buduci rok vlastne vsak si to mozu zahrat aj v inom klube ze ? Ak chces vidiet svoj klub co najskor spat na spici modli sa nech v stredu vyhrate

Reagovat
Swarley

tohle jde za hráčema a můžou se jít klidně se smlouvama vysrat, jen by někdo pípl tak bych s nim vyrazil dveře...takhle se rozloučit s šancí na LM pro příští rok, klobouk dolů...že tě vycvičí Barca, sere pes, ale tohle byl naprostý humus a tak odchozený a darovaný zápas, že to jsme tady snad ještě za těch 6 let neměli...

všude pozdě, každý souboj prohraný ani krok navíc, nulové bránění, nulový zájem, absolutně darované góly zadarmo...a naši fanoušci tam stojí a tleskají, na to bych asi po dnešku neměl...

Reagovat
smazaný uživatel

asi tlieskali z irónie. Aj ja som sa na tom už smial ku koncu a prial som evertonu nech dajú ešte jeden

Reagovat
Busby babes

United fans, co jezdi ven fandi porad a vzdycky. Pochybuju, ze v tom byla jakakoliv ironie. Proste fandi i kdyz se nedari.

Reagovat
Swarley

a samozřejmě, že nebyla...pak tam za něma ještě šel Ole, tak ho klasicky podpořili...

Reagovat
Swarley

a super odpověď hráčů na Oleho prohlášení, že se nebude kupovat 7 hráčů...desítka od City a možná se dostaneme na kompletní novou jedenáctku...

Reagovat
Busby babes

tak snad uz se tu nekteri hraci prestanou omlouvat. a pokud nekterej z nich i jen naznaci, ze by mozna mohl jit jinam, tak at okamzite jde.

Reagovat
wild

Lukakuho by som predal okamzite

Reagovat
Swarley

jako jestli má někdo z těch hráčů pocit, že MU dává na hřišti úplně všechno a bohužel to nestačí, tak může s klidem vypadnout okamžitě...ale doporučil bych k tomu i nějaké odbornější vyšetření...protože to dělá každý zápas snad jen DDG, Lingard, McTom a Lindelof...Pogba už je v hajzlu, protože si to absolutně nemá s kým dát a Lukaku ten loňsky drive taky ztratil...

Reagovat
Busby babes

problem je, ze dost jich asi nedava vsechno. pak je nejakej talent uplne k hovnu, protoze talent na tyhle urovni je proste malo bez tvrde prace. A pak muzou jit taky.

Reagovat
Swarley

rozhodně nedává a dneska to bylo úplně nádherně vidět...ale už jsem to tu psal několikrát, my do toho málokdy chodíme na 100%...a když už jo, tak v druhé půlce taháme nohy...oboje je absolutně špatně a dneska nás Everton v tom nasazení totálně přejel...pochopitelně, že není o kvalitě to, že tě v každém souboji soupeř přejede...

Reagovat
Kixi Syhimour

Ohhh, titul je asi ztracen. Tohle už nevypadá růžově, každopádně třeba se Burnley zblázní, U otec jsou z těch dosavadních soupeřů s touhle formou snad nejhorší.

Reagovat
Kixi Syhimour

*United

Každopádně nic nevzdáváme

Reagovat
Manik...

Reagovat
9augi9

To bolo rečí ako ich Ole spasí.

Reagovat
Busby babes

co s itreba pockat na to, az dostane sanci si ten tym trochu predelat dle sveho?

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak, když se tady glorifikoval po všelijakých vítězství, měl by být teď kritizován

Reagovat
9augi9

Na to som narážal, že proste mufani ten jeho začiatok nechápali len ako taký impulz a nabudenie hráčov, ktoré veĺmi rýchlo vyprchá. Nám to u Kennyho ale vydržalo aspoň pol roka.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ne že bych ho někdy glorifikoval, ale to co říkáš, nedává smysl. Pokud se mu daří aniž by si tým dokázal přebudovat, pak to je samozřejmě důvod k výrazné pochvale. Pokud se mu nedaří s týmem, kterej si nevybral a neměl šanci s ním nic udělat, tak to přesně opačně úplně fungovat nemusí.

Reagovat
Kixi Syhimour

No, vychvalovali jste ho do nebes za vítězství (nezáležíc na tom, jakým stylem byly vyhrány), stejným metrem by se to podle mě dalo použít i u porážek

Reagovat
smazaný uživatel

No, ne. To pravidlo, který sis tady nastavil, je nesmysl.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ole ukázal, že se s tím dá vyhrávat, proč to tedy teď nejde. Možná na to hráči kašlou, nebo taky přečetli Oleho taktiku

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale úplně irelevantní....

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak by měl snad Ole něco změnit nebo stavět jiné hráče, ne? Nadávat na Younga o sto šest, tak proč hraje? Proč tam nezkouší Dalota?

Reagovat
smazaný uživatel

No, nic.. měl jsem být poučen už z minula, že to nemá smysl.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

wtf

Reagovat
Busby babes

omg, glorifikoval? kdo a kde?

Reagovat
Kixi Syhimour

Však tady všichni krásně vykřikovali Oleeeee atd.

Reagovat
Busby babes

jako, ze kdyz se vyhralo? to povazujes za glorifkovani?

Reagovat
Kixi Syhimour

Upřesněno

Reagovat
Kixi Syhimour

A všechny body získané z té šňůry zápasů připisujete jemu

Reagovat
Busby babes

no tak ten tym pozvedl. Pak nam vypadl Lingard a slo to dost dolu, ted navic odesla forma i dalsim hracum. proste si placnul totalni kravinu, sorry jako. Staci se kouknout pod clanek o jmenovani, kde tam vidis nejakou glorifikaci?

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak všude čtu, jak jste díky Olejů vůbec o tu LM bojovali, což je pravda. Ale za tyhle zápasy už takovou odpovědnost nemá?

Reagovat
Busby babes

to nikdo preci netvrdi. Vsak je tu i casto kritizovanej, at uz za staveni nekterych hracu nebo tak... ale kdyz tu prijdes a zacnes mluvit o glorifikovani nebo jini zas o tom, jak bublina splaskla etc... tak je to proste kravina. Celou dobu jsme vedeli, ze nejake porazky prijdou. ted je to jeste umocneny vykonama nekterych hracu, kteri predvadeji stejne vykony jako pod Mourinhem, stejne laxni etc...

Reagovat
Kixi Syhimour

"6 proher z 8 zápasů a ty dvě výhry (s West Hamem a Watfordem) měly být prohry.",

Já si myslím, že ten poměr pozitivních a negativních příspěvků je nevyvážený, a to vcelku dost.

Reagovat
Busby babes

pomer negativnich a pozitivnich prispevku... to ma byt co? si delas carky nebo jak? Navic diskuzni forum ma byt nejak vyvazeny jak debata na CT? Na jeden pochvalnej prispevek mam psat i jeden kritickej, aby to bylo dobre nebo jak si to mam vylozit?

Reagovat
Kixi Syhimour

Jsme se nepochopili. Stáčíš to do absurdna. Já se ti jen snažím říci, že dle mého (!), byl za množství dobrých věcích opěvovaný Ole, ale teď, když se nedaří, tak se Ole ani moc nekritizuje. Ok, zápas ti můžou prohrát hráči, jeden, dva, v pohodě. Ale aby z toho vzešlo toto: "6 proher z 8 zápasů a ty dvě výhry (s West Hamem a Watfordem) měly být prohry", tak by se možná mělo začít uvažovat nad tím, že by možná Ole mohl změnit strategii, protože, jak dokázal, ten tým může vyhrávat a rozhodně ne dostávat 4:0 od Evertonu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale, to už je podle mě na pohledu, o tom potom nemà moc smysl diskutovat

Reagovat
9augi9

No len Vám poriadne treba skoro celú jedenástku novú.

Reagovat
EXoRcIsT

Nechat len DDG Rashforda Shawa a Lindelofa a ostatnych kopnut do prdele . Pogbu skusit vymenit za Varaneho a za Lukakua tiez skusit dotiahnut nejakeho zaloznika . Martial moze ist do riti ked polovicu zapasov v sezone odchodi . Rabiot ide zadarmo po nom by sme mali ist a to iste Toby . Dalej doviest Sancha Wan Bissaku a Fernandesa

Reagovat
9augi9

Áno títo hráči k Vám isto pôjdu, keď nebudete hrať Ligu majstrov.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam kopneme nejdrive tebe

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
fenixLFC

okej gratulujem city k titulu, to uz by som viac veril fulhamu nez tomutu united ale vazne, to si fakt vedenie united myslelo ze ole je dobra volba? ked dosiel tak mal super vysledky ale uz vtedy bolo vidiet ze je to vdaka zmene atmosfery a casto sa hovorilo (dokonca mam pocit ze aj on) ze jedine co je potrebne je nechat hracov hrat. a tu to vidime. oni nemaju absolutne ziaden system ziadne zvyklosti co chcu hrat a spoliehaju na to ze to uhraju individualitami.

co sa tyak evertonu pekny vykon ale nebyt taki kripli co sa tyka finalnej prihravky za obranu tak im nalozia tak 8. tie prihravky za obranu boli ako psovi, to bolo neskutocne. a walcott aj ked dal gol tak je uplne tragicky hrac

Reagovat
9augi9

Ako sranda bude, keď nielen my ale aj Dortmund v Nemecku skončí bod za Bayernom. A tiež si prehajdákali náskok ako my.

Reagovat
Zaschrona

Fakt doufám, že se toho Walcotta v létě nějak zbavíme. Lookman je jako fotbalista úplně jinde, akorát bere tak čtvrtinu toho co Theo, tak logicky skoro nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si futbalovy analfabet, tvoje chapanie a videnie veci a suvislosti, ktore potom produkujes v komentaroch je tak strasne jednoduche az je to totalne debilne.

Reagovat
fenixLFC

dva riadky a ani jeden argument, ani slovicko..skoda

Reagovat
smazaný uživatel

ja nechapem preco sa neveri takemu Leicesteru, ze by mohol City potrapit a Burnley tiez nie je fackovaci panak s Heatonom v brane

Reagovat
fenixLFC

leicester na to nema moc obranu si myslim. puel bol aspon v tom braneni skvely. a na brunley spoliehat nechcem, to je nevyspytatelny tim

Reagovat
MCFC_8

Mne staci aj vyhra 0:1, nebude to podla mna take jasne, ale rychly gol do takej 15 min by pomohol, uvidime, sam som zvedavy, ale v aktualnej situacii sme favorit tak snad aj tak k tomuto zapasu pristupime ako k ostatnym

Reagovat
9augi9

Trošku skoro na alkohol, nie?

Reagovat
Infernoqt

To já si naopak přeju pořádný debakl. Čím horší výsledky budeme mít, tím spíš s tím bude vedení něco dělat. Tohle je naše nejhorší etapa od odchodu Safa vůbec. Ani Moyes nebyl takhle dole.

Reagovat
MCFC_8

Tak derby je derby, uvidime

Reagovat
fenixLFC

tak co som videl statistiku vy davat vacsinu golov po nastupe do polcasov a s pribudajucimc asom toto cislo klesa. takze je dolezite prezit uvodne tlaky co united s touto obranou nemozu zvladnut

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska fakt kdyby v grafice nebylo napsany, ze hraji United, tak si o hre tymu v tech svetlejch dresech myslim, ze to je nejakej nudnej tym pod nekvalitnim koucem. Uplne bez systemu, drzeni mice, jakoby kontrola nad hrou (ne nad utkanim), ale uplne bez invence, hraci si strojove vymenuji mic a po ztrate ne prilis ochota si vybojovat mic zpet. A netecnej vyraz v obliceji ala Mesut..vsichni. ..

Reagovat
smazaný uživatel

... a samozrejme perfektni vykon od EFC, Richarlison potesil a Feo jim dal taky kouska, takze

Reagovat
Zaschrona

Třetí vítězství proti týmu ze samozvané top 6 v řadě, takhle by to šlo. A United to dostali s výsledkem, co si už zasloužil i Arsenal. Škoda těch mnoha zbytečných ztrát, ale šance na EL pořád ještě žije, jakkoliv potřebujeme spoustu pomoci od ostatních týmů. Ale ono je to nakonec i docela jedno, protože stejně asi všechno do konce nevyhrajeme a spíš je zásadnější vidět tyhle předváděné výkony, na kterých se dá stavět pro další sezónu.

Nejlepší bylo, tedy vedle těch všech našich hezkých gólů, celý zápas sledovat Romela, jak mu to brutálně nejde. Tyhle jeho zápasy mi fakt nechybí. A fakt jsem na ten letní průvan v kádru United zvědavý. Ten tým potřebuje naprosto radikálně přebudovat, především tedy defenzivní řady a k tomu pořádný tvůrce hry, Pogba je jako hlavní hvězda k smíchu.

Reagovat
smazaný uživatel

''Škoda těch mnoha zbytečných ztrát, ale šance na EL pořád ještě žije''

''je zásadnější vidět tyhle předváděné výkony, na kterých se dá stavět pro další sezónu. ''

Zaschu, ze mas jako fanda Evertonu nejakou sablonu, kde to kazdou sezonu kopirujes?

Reagovat
Zaschrona

Mohl bych to možná zavést, to jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozvaná TOP 6

Reagovat
Counter

Taky mě to pobavilo

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

On žije v úplně ve svém světě, no

Reagovat
Zaschrona

Však to byl akorát test toho, jestli mi to někdo vůbec čte.

Reagovat
smazaný uživatel

To je blbý, žes to dal na první řádek, přiznám se, že jsem to po tomhle dál nečetl

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

taky

Reagovat
Zaschrona

Propustnost tedy excelentní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

K čemu vám bude EL, když tam budete hrát totální prd..

Reagovat
Busby babes

spis prijde predkolo, postavi nejaky becko a vypadnou uz tam...

Reagovat
Zaschrona

Tak v předkole jsme vypadli akorát jednou, s Lutychem s hráči jako Witsel, Defour, Dante, Onyewu, Mbokani, De Camargo, Jovanovič. Nic na co bychom měli být pyšní, ale my když jsme udělali ostudu, tak to aspoň bylo s trochu lepšími týmy. A ne jako Hull vypadnout s Lokerenem, WHU 2x vypadnout s Astrou a Southampton s Midtjyllandem.

Reagovat
fenixLFC

a lutych je nieco viac ako Midtjylland? rovnaka hanba, ba etse vacsia

Reagovat
Zaschrona

To asi nemyslíš úplně vážně, že jo... Semifinalista PMEZ, finalista PVP, čtvrtfinalista EL a 10x belgický mistr se stadionem pro 28k lidí vs 2x mistr Dánska, co byl jednou v šestnáctifinále EL, když to byla jeho jediná účast v hlavní části evropských pohárů, s arénou pro 12k.

Reagovat
fenixLFC

vazne to ides obahjovat tym ze v 60. rokoch liege vyhralo? rovnako ako ze su stvrtfnialista z 80. rokov a druhykrat boli az dva roky po tom co hrali s vami

Reagovat
Zaschrona

Se mi líbí, jak jsi úplně vyhodil z uvažování ty Dány.

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Tak i pokud jsou možnosti si udělat ostudu v EL nebo jí nehrát vůbec, tak pořád radši beru tu ostudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelé Everton.

Reagovat
smazaný uživatel

Congratulations to United for winning "we beat PSG in round of 16" trophy

Reagovat
Busby babes

Reagovat
wild

V tom klubu je strasny bordel a vela veci je totalne nahovno. Treba to poriadne prekopat co sa tyka kadra ale aj vedenia klubu. Zacal by som tym, ze clovek, ktory dal nove 4rocne zmluvy Jonesovi a Smallingovi, by mal okamzite dostat vypoved a hned potom by sme mali tich dvoch kriplov predat. Dalej Young Valencia Rojo a Darmian a moze prist 5 novych obrancov.

Nechame si odist Herreru zadarmo, lebo mu nechcu dat dostatok penazi, ale celu platovu politiku rozosrali Sanchezom, ktory si nezasluzi ani 10% toho co zaraba..To je dalsi hrac, ktory by mal v lete odist, k nemu Mata a kludne aj Matic s Fredom. No a samozrejme Lukaku..za tie jeho vyjadrenia a este otrasnejsie vykony..predat do Juventusu a kupit poriadneho utocnika.

Je mi jasne, ze tolko zmien sa neudeje, ale vsetci tito menovani hraci nemaju v MU co hladat a minimalne polovice by sme sa mali zbavit, ak chcem znova hrat o trofeje.

Reagovat
smazaný uživatel

mustafiho pas

Reagovat
r.mrazik

Tyvoe...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

4 km víc za poločas

Reagovat
smazaný uživatel

Solskjær: “We know our fitness is nowhere near good enough. I can't wait to get a pre-season."

Solskjaer asked 'if he had seen enough hurt to be confident the players care enough'. Paused and then eventually replied: 'I don't know.' #mufc

Reagovat
Swarley

jen do nich

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
smazaný uživatel

Solskjaer: “We have to stick together as a team. We can't change the whole squad. One step at a time. I've said all along I'm going to be successful here. There are some players who won't be part of this but there are some who will."

Reagovat
niflheim

Reagovat
Infernoqt

Já si upřímně myslím, že se z tohohle už nevylížeme. Znova přebudovávat kádr v této fázi, kdy už si ty top hráče může dovolit vesměs kdekdo. Ty výkony jsou zápas od zápasu horší, až bych pochyboval, jestli bychom se dokázali v lize udržet. A to říkám fakt bez p*dele. 6 proher z 8 zápasů a ty dvě výhry (s West Hamem a Watfordem) měly být prohry.

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat
ajouki

Solskjaer řekl na tiskovce zásadní věc. Fyzicky je tým United v prdeli. Pár těžkých zápasů a prakticky všichni hráči tahají nohy. Za Mourinha se hrál dost nenáročný fotbal v nízkém tempu. V létě odešel Rui Faria, což vždy býval fitnes guru a zajišťoval veškerý servis kolem fyzické kondice. Ole z toho vytřískal skvělý úvod, ale pak přišly zranění a ztráta formy související právě se špatnou kondicí. Poslední dva měsíce to musí lepit zápas od zápasu.

O LM se bude bojovat do poslední kola. Ty týmy mimo City a Liverpool fakt nemají formu na to vyhrát všechno. Problém United je, že teď mají dva těžké zápasy a opět žádný odpočinek. Paradoxně nejvíc uškodil postup přes PSG. Kdyby vypadli, nikdo by neřekl ani slovo a neutrpěla by tolik ligová forma.

Reagovat
fajdax

Vy 4 už určitě nedáte. Jestli dnes Arsenal nevyhraje tak věřím nám a slepicim.

Reagovat
smazaný uživatel

ideál, United a Arsenal si to za svoje trapný výkony nezaslouží, navíc AFC ani nehrál LM a stejně hraje hovno

Reagovat
Busby babes

Ole se hlavne rozhodl jim nalozit uz od zacatku a necekat na letni pripravu. Ted nas to dohani, uvidime, jestli z toho budeme profitovat v pristi sezone...

Reagovat
Bruny

V top 4 bude Chelsea a Arsenal. Tottenham i United jsou v těžké krizi...

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně že Chelsea a Arsenal jsou těžce v pohodě

Reagovat
Bruny

No, věřím jim o trošku víc. Hlavně Chelsea to určitě zvládne.

Reagovat
masly008

Záleží jestli se bude chtít Hazardovi.Záleží jenom na něm.

Reagovat
Infernoqt

Solskjaer: “If you want to play at this club, it has to mean more. I want my team to be the hardest working team in this league. I’m going to be successful here, and there are players there that won’t be part of that successful team.”

Si tu tiskovku budu muset pustit, jestli to vážně řekl.

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Hector17

De Gea nejlepší na světě

Reagovat
EXoRcIsT

mam rad ked sa tu zjavy nejaky kktko co nesledoval zapas a vyberie si prave toho hraca ktori za to nesie najmensiu vinu a ukaze tak svoju debility

Reagovat
Hector17

Já mám rád Slováky, kteří nemají vlastní web a musí se tady srát. Každý máme něco.

Reagovat
EXoRcIsT

ooo chudacik musi vytiahnut slovakov aby sa nejak skusil zo svojej blbosti vyhrabat chudacik maly aj vdaka nam je eurofotbal tym cim je

Reagovat
Bruny

Máte pravdu, pane.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal Takhle nám zkazit víkend.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea zajtra remizka, nech je to kompletne v boji o top 4

Reagovat
Whitemedia

Nádherný fotbalový den.. teď už nám nic nebrání v tom, abychom zítra rupli s Burnley.

Reagovat
avicii

Neuveritelne ze zajtra mozete byt treti

Reagovat
papanegra

Tak tuším, že united budou muset bodovat se city, aby si zachránili šanci o LM, tak do toho chlapci..

Reagovat
Trand

Achjo, pořád nechápu tu sestavu. Mustafiho po dnešku už žádnej soudnej člověk bránit nemůže, Jenkinson s Elnenym hrozní, ale tam to není o přístupu, ti na to prostě nemají. Už se moc těším na Wolves, to bude další hitparáda. Ale máme vlastně pošetřený hráče, takže by to mělo bejt fajn.

Reagovat
masly008

Děkujeme Emery,tento zápas jde za tebou s Mustafim.

Reagovat
smazaný uživatel

Výborne výsledky dnes. Suché triko.

Reagovat
smazaný uživatel

valka kriplu

Reagovat
masly008

Reagovat
iamek

Souboj o LM je strasne komicky . Viděl bych to na Spurs a Chelsea.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako Serie A

Reagovat
smazaný uživatel

vypadá to tak

Reagovat
Golasso

Reagovat
merlick

Reagovat
Gunner14
Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Amos

Kdybych hrál s Mustafim v týmu, tak bych ho v šatně zkopal. Okamžitě prodat, dneska 2 góly jeho, prohrál nám zapas a asi i top 4. Totální parodie na fotbalistu, nechápu jak takový dřevo mohlo udělat kariéru.

Reagovat
j_mrazik

Šílený.

Reagovat
RadekVonCZE

Albánec

Reagovat
smazaný uživatel

Mustafi je fakt chodící meme, jako na jednu stranu je samozřejmě blbý, že pak ztrácíme body, ale na druhou stranu se musím přiznat, že jsem se u toho zápasu fakt dobře pobavil

Reagovat
masly008

co za retarda tohle napsalo?

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Nebelung

Reagovat
icka

Reagovat
j_mrazik

Jak jsme dřív měli nadupanou zálohu a mizerný útok, tak teď se to obrátilo. Útok dobrej, záloha špatná, Mustafi... my jsme vlastně měli vždycky nějakýho stopera, přes kterýho to teklo. Silvestre, Mertesacker atd.

Reagovat
masly008

Já merteho nemusel,ale psát že to teklo přes něho je moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Merte byl oproti Mustafimu pan stoper

Reagovat
Counter

Ty vole, uvést do tohohle výčtu Mertesackera

Reagovat
masly008

Reagovat
Nebelung

Reagovat
blade115

Tak on vyloženě tragéd nebyl, ale zároveň zdaleka ani top stoper. Prostě takový průměr. Občas mi přišlo, že i ten Arsenal je na něj moc.

Reagovat
Counter

Já si ho teda považuju o dost víc, s Koscielnym byli supr dvojka, obzvláště s přihlédnutím k tomu, jakou měli s Wengerovým stylem podporu spoluhráčů.

Reagovat
oddy

Reagovat
Bayern +

Prečo nepoužiješ rovno slovo nadpriemer? Priemer je pre neho tvrdý výraz.

Reagovat
blade115

Lehký nadprůměr, výš jít nemůžu.

Reagovat
Gunner14

I think the FA should look at that Mustafi dive and take retrospective action. I suggest a two year ban.

Reagovat
Nikikrew

Videl som asi 30 minut ale toto je pruser.

Fakt ma nezaujima ze mame nabuty program, kazdy, KAZDY zapas musime ist s top zostavou pretoze tych zapasov uz nie je vela a hraci musia v tejto fazy zamakat. Nerozumiem preco sme hrali s Jenkom, Elnenym, resp. preco hrame aj doma na 5 obrancov

K Mustafimu sa uz fakt nevyjadrujem, ako Wenger pred cca rokom vyhlasil ze z klubu odchadza, dnes by to mohol spravit Mustafi. Guendouzi ma zacina neskutocne srat, co tam on ako vyvadza nechapem a Elneny, WTF?!

Nic, jedina sanca ako byt v top4 je uspiet v kazdom zapase az o konca sezony co bude sakramentsky tazke.

Reagovat
Kixi Syhimour

Crystal 3 góly na Emirates, Anfieldu a Etihadu a solidních 6 bodů

Reagovat
Hokaido
Reagovat
Kixi Syhimour

aspoň, že si to James nenechal vzít

Reagovat
stiflerovamama

dobre mu poradil kde to ma kopnúť

Reagovat
RKBoy

hrozne nesympatický arogantný blbeček sa z neho stal...aspon čo sa týka správania na ihrisku.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

a Milnerovi už na sociálních sítích (zřejmě) egyptská svoloč nadává (dokonce i tomu falešnému boring profilu)

jak fanoušci od Mahreze

Reagovat
smazaný uživatel

a spolecny jmenovatel je co? mrk mrk

Reagovat
Swarley

simulantství a odporný výběr klubů...

Reagovat
Kixi Syhimour

Mahrez simuluje?

Reagovat
Swarley

chce, ale neumí to tak dobře jako Salah

Reagovat
Kixi Syhimour

Nějakej link nemáš? A teď se nechci hádat, jen mě to zajímá.

Reagovat
Swarley
Reagovat
Kixi Syhimour

A na toho Mahreze?

Reagovat
Swarley

hele hledám, prošel jsem miliony různých simulací a všude Salah...

Reagovat
Kixi Syhimour

Tp se mi nezdá, Salah jich zas tolik nemá.

Reagovat
lucius6

Mahrez zas tak moc nesimiluje, ale jeho fanoušci jsou hrozní, to je pohroma pro každý klub, když si do týmu přivede nějakého populárního arabského fotbalistu bohužel.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sympaťák od kosti

Reagovat
stiflerovamama

A čo strašné sa ako stalo ? Bolo 0:1, bojuj o kráľa strelcov tak to proste skúsil. Ako keby sa tam s Milnerom nejako strašne doťahoval

Reagovat
smazaný uživatel

Nič sa nestalo, iba zo seba spravil hlupáka.

Reagovat
stiflerovamama

Iste

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Milner

Reagovat
Counter

Mi na tom třeba nepřijde nic hrozného. Něco podobného jako když je hráč naštvaný, že jde ze hřiště - od takových hráčů přece chceš, aby do toho šli naplno, prožívali to, nebáli se zodpovědnosti a chtěli toho urvat pro sebe co nejvíc. Vždycky lepší než se těšit, až si sednu na lavičku a mám pro dnešek splněno/bát se takové penalty zhostit.

Jasně, měli by respektovat manažera/určeného exekutora, ale pokud nejsi Mirek Dušín, obdobnou reakci si nejde vždycky odpustit.

Reagovat
Kixi Syhimour

Hmm, to je zajímavá idea, takhle jsem nad tím neuvažoval

Reagovat
masly008

Přesně tak.Do zdi by taky měli chodit jenom ti co chcou.Rohy kopat golmani atd.manager tam není od toho aby určoval kdo má co dělat na hřičti že?

Reagovat
stiflerovamama

A ty odkiaľ vieš aké sú pravidlá kopania penált v Liverpoole ? Trebárs počas sezóny tuším práve Salah prenechal penaltu Firminovi, a to pritom mohol dať hatrick, začo ho Klopp aj pochválil.

Reagovat
Hokaido

Všichni ví, jaký jsou v Liverpoolu pravidla. Pokud je na hřišti Milner, kope Milner.

Reagovat
masly008

Reagovat
Bandita_Harry

nie dal ju Firminovi aby mohol Firmino dat hatrick bolo to proti Arsenalu

Reagovat
Counter

Však kdyby ten hráč skutečně neuposlechl (jako Kepa), tak je oheň na střeše a nenechám na něm nitku suchou. Ale když jde dolů Laca a je viditelně nespokojený, že ten zápas nedohraje, nemám s tím sebemenší problém. To samé tady Salah - chce tu penaltu kopat sám, ale nakonec poslechne.

Reagovat
stiflerovamama

Ty nevidíš ako sa s Milnerom o tú loptu krvopotne bije a hádajú sa div, že sa nepobijú ?

Reagovat
smazaný uživatel

u nás se Ballack s Drogbou taky hádali o to kdo bude kopat co

Reagovat
Whitemedia

Drogba se dohadoval s kde kým, protože to byl taky tak trochu blbeček.. i s Lampsem se přetahoval proti Wiganu

Reagovat
icemike

Drogba by nejraději kopal i rohy, ale nestíhal u toho doběhnout do vápna

Reagovat
Bandita_Harry

Stihol zalezi ako ho zahras

Reagovat
icka

Reagovat
Hokaido

Chápu, že velcí hráči mají často obrovský sebevědomí a hlavně díky němu jsou tam, kde jsou. Ale tady jde Liverpoolu o titul. Jakákoli ztráta by nejspíš znamenala, že jsou bez šance. V tuhle chvíli musí snad každý respektovat to, že na penaltu je určený Milner, který patří k nejlepším exekutorům na světě (dal snad 20 z posledních 22 penalt).

Reagovat
Counter

Taky že to Salah respektoval, jen na to potřeboval menší domluvu

Reagovat
smazaný uživatel

ako chapem preco moze byt Salah pre ludi nesympaticky ale aby hladali senzaciu vo vsetkom co spravi to uz je horsie nez u Ronalda

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Luc-Luc

Co jako ? to uz je fakt witch hunt

Reagovat
Kixi Syhimour

Jsou tu tací, kteří to dost nezvládají

Reagovat
Luc-Luc

Jsou to kreteni

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Kixi Syhimour

: Nesouhlasím s tímto příspěvkem

Reagovat
Zaschrona

Jako sorry, ale spojení witch hunt mi přijde fakt vtipný zrovna od fanoušků LFC. Posledně jste to používali na obhajobu rasisty Suáreze...

Reagovat
Kixi Syhimour

Nehodlám řešit kauzu Luis.

S tím "hejtem" na Salaha je to ale tady přehnané. Tady se jenom čeká, kdy něco udělá a vyrojí se fandové, co LFC nenávidí a hned šijou,

Reagovat
Whitemedia

naštěstí nemusíme čekávat dlouho

Reagovat
Bandita_Harry

ano pridete s kazdou picovinou

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Strasne nesympaticky je.

Reagovat
Counter

Na druhou stranu, nepřísahá na život své dcery, že se jako poslední dotkl míče a zaslouží si připsat gól. Každý máme nějaké vrtochy.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Čenda

Reagovat
icemike

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Gunner14

Reagovat
vladis271

Reagovat
kiciN

Reagovat
TopinB

Reagovat
fenixLFC

skusil, milner si povedal svoje, kopol pohoda..co sa riesi?

Reagovat
smazaný uživatel

najlepsi hrac na ostrovoch

Reagovat
smazaný uživatel

... bude hrať až zajtra

Reagovat
fenixLFC

vobec, tym je vvd

Reagovat
smazaný uživatel

klasicky se dela velbloud z komara

Reagovat
SpecialOne

Tottenham si LM zaslouží, skoro celou sezónu hraje venku a skvěle reprezentace v LM. Čtvrté místo bych nechal nepostupove.

Reagovat
Bruny

Takhle to nefunguje, navíc jako fanda Chelsea by sis to přát neměl...

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Bruny

V ideálním případě vyhraje Chelsea EL, ale .. počítat se s tím nemůže no.

Reagovat
Gunner14

Tak o to moc nejde.. Spíš o to že SpecialOne to myslel tak že ty týmy co bojují o čtvrté místo se předhání kdo víc tragédí.

Reagovat
smazaný uživatel

4 misto si nechte, my vas vyklepem ve finale EL

Reagovat
fenixLFC

jj za reprezentovanie v LM si to zasluzi podla tejto logiky by mali dat titul nam pretoze sme v semi a city nie trosku to pokulhava nemyslis?

Reagovat
SpecialOne

nemyslím, jen u Spurs najdu při bídě ostatních alespoň nějaký důvod, proč si LM zaslouží.

Reagovat
Zaschrona

Čtvrté místo do LM pro vítěze FA Cupu.

Reagovat
smazaný uživatel

Cislo 20 bych navzdy vyradil, at zmizi i vzpominky na Mustafiho

Reagovat
vladino10

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pride

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Arsenal

Reagovat
Kixi Syhimour

Dal někdy Rashford góla z přímáku, že je furt kope a furt někam do háje.

Reagovat
masly008

třeba na trenalu něco dá a to se počítá.

Reagovat
EXoRcIsT

dal

Reagovat
smazaný uživatel

hej dal proti Cardiffu a uz si mysli, ze je tak dobry ako Willian

Reagovat
fajdax

Zrovna Willian dal gól z primáku naposled tak před rokem

Reagovat
smazaný uživatel

ale vtedy ich daval jeden za druhym

Reagovat
Whitemedia

to jen v té tragické sezoně jich tam pár nasypal, od té doby tragédie.. hrozné nervy chytám, když vidím, že se k přímáku staví Willian s Luizem..

Reagovat
Whitemedia

před měsícem a půl dal naposledy

Reagovat
C-M@ster

První 2/3 sezony jeho přímáky nepříjemně plavaly na bránu

Reagovat
spider_8

Teda ale ten los je k United a Arsenalu pěkně krutý. My máme po čtvrtku zápas až v pondělí a potom zápas s United po týdnu odpočinku, kdežto oni hrají ve středu se City. Arsenal to samý, hrají hned v neděli a pak 2 zápasy v týdnu. Jako vím, že je to kvůli dohrávce a že nám to hraje do karet, ale ty rozpisy jsou v Anglii prostě na hovno.

Reagovat
Counter

Reagovat
Liquid

tak ono to moc kam posouvat nejde, máš evropskej pohár, ligovej pohár, FA Cup a ještě reprezentace

Reagovat
spider_8

Já vím, ale je to pro ně pech, zvlášť když to ani není kvůli jejich zápasům, ale kvůli City a Wolves. Já bych byl na jejich místě nasranej.

Reagovat
Coutinho10

naštěstí se ve 2. poločase podařilo konečně dát gól + penaltu, takže další důležitý body jsou na naší straně a teď už můžeme jenom vyhlížet středu a jestli MU se hecne a odčiní svůj dnešní propadák, protože nutně potřebuje body pro postup do skupiny LM

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Counter

When you add the £35 million to the Champions League millions he’ll cost us, I think Mustafi well may be the world’s most expensive defender.

Reagovat
smazaný uživatel

U prvního golu ma 50% podíl i tvůj oblíbenec Jenko. Nesmyslné se nechal strhnout svym nabihajicim hráčem a Benteke díky tomu mel před Mustafim dva kroky vyhodu. Bohužel ten hlupacek přestal úplně hrát a mával tam jak na křižovatce

Reagovat
Whitemedia

tak Jenko je spíš takový maskot Arsenalu než jeho hráč..

Reagovat
Counter

https://twitter.com/ArsenalColumn/status/1119993788016021504

Vyloženě to dneska při bránění standardek nefungovalo, taková sestava byla spolu na place poprvé a asi i naposledy. Přitom celou sezonu jinak přímáky i rohy bráníme výborně.

Reagovat
smazaný uživatel

mustafi neprestal hrat, proste uz ho neslo dobehnou...

Reagovat
Bandita_Harry

Aj ked sa to tu vacsine fanusikom United nebude pacit tak ich klub odcini dnesok a vyhra nad mestskym rivalom a zaisti si top4 a ja im to velmi prajem

Reagovat
smazaný uživatel

Sam tomu neveríš.

Reagovat
Bandita_Harry

po dnesku to bude tazke skoda ze ste nas nepotesili vy ale hra sa na Old Trafford a tam je to mozne

Reagovat
Kixi Syhimour

Nicméně to vypadá, že rotovat na Crystal je dost špatný nápad

Reagovat
Luc-Luc

Optimalni to nebylo, ale dulezite jsou 3 body, i kdyz moc nevidim, ze City jeste ztrati, spolehal jsem na United, ale vypada to, ze ti budou radi, kdyz prohrajou prijatelnym vysledkem, soustredil bych se na CHL, dostat se do finale, je velka sance na vyhru

Reagovat
Bandita_Harry

v stredu vecer budeme mudrejsi

Reagovat
wild

7 kurz je na nas doma proti City aj vzhladom na aktualnu formu je to dost ulet podla mna

Reagovat
wild

3 kurz na 1X..to proste treba skusit

Reagovat
oli9

ale tak v derby je možné všechno

Reagovat
jacobT

Táto prehra nás ozaj môže stáť top 4. Pri našej away forme sme mali aspoň doma brať všetky body. S Wolves vonku to bude extrémne náročné. Aspoň, že mám vo fante od nich 3 hráčov, hneď je väčšia šanca, že tam niečo urveme.

Reagovat
smazaný uživatel

najvacsia bude ak das na wolves barak

Reagovat
Counter

Reagovat
Hokaido

1,45 kurz je na City venku proti United aj vzhladom na aktualnu formu je to dost ulet podla mna

Reagovat
RKBoy

tiež si myslím, tak 1,01 by bolo adekvátnejšie.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MCFC_8

No nic, v stredu dat do toho vsetko ako dnes Evertona vysledok sa dostavi

Reagovat
Kixi Syhimour

Na United 6.92

Reagovat
Coutinho10

bejt fanoušek MC, tak bych to hned osolil

Reagovat
Infernoqt

Tohle je strašně riskantní, osm zápasů jsme nezahráli dobře už. Derby nederby, pokud do toho dáme všechno, nejpozději v 60. minutě odpadneme fyzicky.

Reagovat
Coutinho10

j každá série jednou končí + MC poslední zápasy vyhrávaj hodně těsně, takže se to teď celkem nabízí, ale samozřejmě k tomu musíte správně přistoupit a nedělat chyby, tak uvidíme

Reagovat
lucius6

City taky kolem 70. minuty proti Tottenhamu fyzicky odpadlo, to už teď podle mě platí pro většinu týmů v PL, ikdyž je pravda, že City maj větší kvalitu na lavičce, což by mohlo hrát velkou roli v derby.

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. Richarlison by sa neskutočne hodil do LFC ako alternatíva do útoku. Mám rád jeho hru.

Reagovat
Whitemedia

se Salahem super padající duo

Reagovat
Coutinho10

bral bych hned

Reagovat
pingla

Jj on je takova kurvicka, ta by se k vam moc hodila

Reagovat
Zaschrona

Dobré tohle číst o našich hráčích, snad i důkaz toho, že jsme se za poslední dobu posunuli k lepšímu.

Reagovat
Gazdo

Co ten Lookman? Ako sa zatial javi? Predsa len uz ma vek na to aby sa o nom viac vedelo na to aky to bol vraj mega talent

Reagovat
Zaschrona

Když už hrál, tak vypadal velmi dobře směrem dopředu a trochu s mezerami směrem dozadu. Problém je, že má před sebou dvojku hráčů s nejvyšším platem a ještě nejdražší posilu klubové historie, takže když se k tomu přidá ta neúplná spokojenost Silvy s jeho hrou směrem dozadu, moc minut z toho nebylo. Do budoucna mu ale hodně věřím, jakmile odejde Walcott, měla by se mu konečně otevřít spousta minut na hřišti.

Reagovat
Gazdo

dik

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně. Do Liverpoolu hráči půjdou. Nemusí to být zrovna on, ale jiní výborní určitě jo. Prostě ten pokrok Liverpoolu je neskutečný. Z vyhasínajícího velkoklubu udělal Klopp velkoklub se vším všudy. Některé ty týmy by si měly vzít příklad.

Reagovat
fenixLFC

tak richarlison by tam siel aj za tych horsich cias. jednak siel z watfordu co nie je nejaka top adresa a uspokojil sa aj s evertonom, takze by sme ho kludne dotiahli

Reagovat
Bayern +

Reagovat
cristiano.K.

strasne jsem ho chtel

Reagovat
PP

Kurva fix.. naštěstí jsme měli rodinné grilování, tak jsem tu hrůzu sledoval aspoň díky preview, ale proč při posledních 6 zápasů v sezoně se řeší nějaké šetření hráčů sakra? Toto jde komplet na vrub Emerymu.. Jak může dát Guenda (byť ho mám rád) a Elnenyho jako střed zálohy? Mustafi je jen třešinka, to je prostě hloupý hráč..

Reagovat
Golasso

Jak to jde prosím na vrub Emerymu? CP není lehký soupeř, ale máme napráskaný program, dvojzápas v EL a dva extrémně nepříjemné venkovní zápasy v PL, takže kdy jindy ty hráče rotovat?

Xhaka, Torreira mají pokud vím nějaká menší zranění a proto je Emery nenasadil, i když těch zápasů zbývá pár. Rambo je mimo, takže to prostě zbylo na Elnenyho s Guendouzim no. Mustafi je přírodní katastrofa a příští sezonu už snad bude strašit jinde, ale momentálně ho tu prostě ještě musíme přetrpět... A copak Emery může za to, že hráči do rotace typu Elneny jsou prostě totálně useless a nedokážou odehrát ani zápas na úrovni týmu ze středu tabulky? Emery může za to, že náhradní pravý bek Jenkinson vymaže místo soupeřova kraje ten náš? On ty hráče takto podědil, asi těžko s tím něco udělá. Ty chyby vidí, o poločase tam chtě nechtě musel zase nacpat hráče, které chtěl nechat oddechnout, protože to ti somráci na hřišti nezvládali. A se schválně podívej na Emeryho výraz po tom Mustafiho failu - uvidíš výraz člověka, který dostal za úkol vypáčit dveře trezoru v bance záchodovým zvonem, protože nic lepšího nemá.

Reagovat
Bandita_Harry

ked sa to s tou rotaciou prezenie tak to ma potom taketo nasledky a cele to je k nicomu lebo sa stratia body kludne sa to da poriesit skorsimi striedaniami ked uz mas uspokojivy vysledok inak suhlasim Emery tam z hovna bic proste neupletie...

Reagovat
Golasso

Tady je problém, že takový Xhaka by nedohrál možná ani poločas, jak už psal dole Counter. Torreira taky není úplně fit. Ta rotace byla bohužel vynucená a moc s tím dělat nešlo. Já si prostě myslím, že by hráči na lavičce velkoklubu měli být schopní aspoň odehrát solidní domácí zápas proti CP, což bohužel nedokážou a tam leží kámen úrazu.

Reagovat
Golasso

A Emery chtěl podle mě pošetřit střídáním Lacu a Aubu, kteří měli jít za dobrýho stavu dolů. Jenže ti museli zase hrát celý zápas, protože záloha a obrana s těma šmatlákama hořela a tím pádem se po nich chtěly góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevis jak je na tom Welbz po tom kotniku?

Reagovat
Golasso

Prý furt rehabky, ale už začal trénovat na hřišti s míčem

Reagovat
smazaný uživatel

diky, na nej se tesim a jsem rad, ze mu Emery nabidnul smlouvu, to Turecko sem mu nepral. Do rotace se jeste bude hodit, navic sympatak

Reagovat
Golasso

Já ho mám taky hodně rád, do rotace ideální hráč . Neremcá, maká a na rozdíl od hráčů jako Elneny nebo Jenkinson na tom hřišti není jen na škodu a svoje si odehraje. Sympaťák je to taky . Jen mi nějak uniklo, že dostal novou smlouvu . Je to potvrzené? Bylo by to super.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle expresky tady na EF tu moznost Emery jen zvazuje, asi jsem se nechal trochu unest

31.03. Nový kontrakt pro Welbecka

Po spekulacích, které naznačovaly možný odchod útočníka Dannyho Welbecka z Arsenalu, se nyní objevují zase takové, které dávají šanci jeho setrvání v týmu. Manažer Unai Emery údajně zvažuje, že forvardovi, který se zotavuje po operaci kotníku, nabídne novou smlouvu. Ta stávající mu má vypršet letos v létě. Emery totiž mimo jiné, chce zachovat v týmu jádro z anglických hráčů

Reagovat
Golasso

Snad to klapne

Reagovat
PP

částečně souhlas, že nemá kde brát.. Ale už jednou minulý týden tito dva spolu hráli (Guendo + Elneny) a byla to tragedie.. Torreira či Xhaka tam musí hrát, může tam hrát AMN a třeba se prostřídat.. a to Xhaku fakt nemám rád, byť se letos zvedl.

5 obránců prostě byla chyba, každý zápas je naprosto klíčový, takže měl jít do risku.. jenže to Emery neumí a nikdy neuměl. Ještě prohra venku - budiž, ale doma, v klíčovém období to jde na něj.

Reagovat
Counter

Kdyby Emery neuměl jít do risku, tak asi v kritické pasáži sezony nenasadí na ligu s MU a odvetu s Rennes základní sestavu s Ramseym, Mesutem, Aubou a Lacou dohromady.

Reagovat
Golasso

Takže ty na jednu stranu víš, že nemá kde brát a stejně mu to vyčteš? Xhaka a Torreira nejsou úplně fit a Emery je s klidným srdcem postavit nemůže. Chyba není na straně Emeryho, ale na straně Elnenyho, který nedokáže aspoň na základní úrovni jeden zápas zaskočit. AMN je náš jediný použitelný RB, hrál skoro všechno a měl by ještě zaskakovat ve středu zálohy?

S těmi 5ti obránci je to otázka. Podle mě je to momentálně nejlepší systém, jaký máme. Stopeři si většinou dokážou aspoň trochu vypomoci (pokud teda zrovna nevyrobí nějaký královský fail Mustafi) a kraje můžou jít dopředu, aniž by hořeli vzadu. Podle mě by se v tom systému na obránce problém jen prohloubil. Do středu zálohy bys stejně neměl koho dát a v obraně by ti beztak zase hrál Kos s někym z dvojice Mustafi/Mavro, kteří oba hráli špatně. Jako bonus by ti hořely kraje, protože Kola by se klasicky nestíhal vracet a dát větší odpovědnost Jenkinsonovi by byla sebevražda.

Reagovat
Golasso

*v tom systému na 4 obránce

Reagovat
Counter

Ramsey se zranil, Xhaka se zranil, ani Torreira nebyl úplně fit. S takovou už máš možnosti dost omezené. Do toho vykartovaný Sokratis, zraněný Holding, Monreal kdoví (a taky se poslední dobou moc nechytal) a ani na toho stopera pomalu není kde brát. Byl zázrak, že vůbec mohl nastoupit Kosc, který v pokročilém věku hraje poslední dobou úplně všechno (a to jsme teď měli tuším čtyři náročné zápasy za deset dní). Ainsley je sice mladý a vydrží dost, ale taky na křídelním beku nemůže odlítat úplně všechno.

Mohlo se třeba stát, že by nastoupili Xhaka s Torreirou a oba by ještě před přestávkou museli ze hřiště. Dneska to Emery imho přehnal opačným směrem, ale takovéhle kalkulované risky jsou prostě neodvratné.

Stejně to nakonec nejvíc ze všech podělal Mustafi

Reagovat
Elliasson

Byl jsem na zápase West Ham - Leicester. Felipe Anderson pro mě jednoznačně nejlepší muž zápasu, ačkoliv centry kazil. Ale ty jeho indivuduální průniky byly parádní. Z West Hamu bych vypichl ještě Antonia, z Leicestru se mi líbily Vardyho náběhy a Maddison. Kdo mě zklamal trochu zklamal byl Tielemans.

Celkově ten zápas byl nahoru dolů. Šancí asi měli více domácí, ale když útočily Lišky, tak to vypadalo nebezpečněji. Nicméně, co mě zklamalo, jsou domácí fanoušci. Kromě hymny na začátku vůbec nefandili (OKá, po gólech se vždy minutu tleskalo a občas se zařvalo "Come on you Irons").

Nicméně okolí stadionu West Hamu mě nadchlo. To olympijské sídliště stále není dostavěné a kdo rád sportuje, tomu se tam bude hodně líbit.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Elliasson

V Liverpoolu jsou asi lepší fanoušci, že?

Reagovat
Bandita_Harry

nereagoval som na to ale celkovo na prispevok a neviem bol som len na away zapase

Reagovat
Zaschrona

Jak na tebe působila vzdálenost tribun od hřiště? S tím fanděním doma je to bohužel taková anglická klasika.

Reagovat
Elliasson

Byl jsem v 70.řadě a ta byla fakt daleko. No nevadí, i tak jsem si užil rychlý fotbal, jen jsem nedokázal poznat, kdo zrovna je u míče.

Ale před zápasem bylo puštěno video, kde Irons fandí, křičí, ale během zápasu bylo spíš slyšet fanoušky Leicestru. Kdo jsou Ti fanoušci, kteří pořvávali na Chelsea ty sprosté věci?

Reagovat
Infernoqt

Se o to podělím, zajímají mě vaše názory. A hlavně mě zajímá, jestli se domníváte, že je Ole ten správný muž, co nás potáhne ke změně?

Gary Neville: I'm furious, the fact he's had to go over and apologise for them. I've often said if you've got weeds in the garden, you have got to get rid of them.

Paul Ince on BBC Radio 5 Live: The way Manchester United are performing right now, you have to ask if Ole Gunnar Solskjaer is the right man? You cannot be getting embarrassed at Goodison Park like this.

Ex-Bolton manager Owen Coyle on 5 Live: Manchester United need investment and players. Every signing is a gamble but you have to get as many right as possible to challenge for the Premier League.

Aaron Harte Hughes: I'd prefer if United play the reserves against City, more fight in them. Don't know how United are going to attract big stars this summer when all they have to look forward to is playing in the Europa League.

John Rambo Nsona: Remember when Mourinho said one of his greatest achievements in football was finishing second with this Man Utd squad and we all laughed? Yeah, that.

Gav Carlton: Got to question the players' attitudes; most realistic fans know a good majority of these players aren't good enough.

Ryan Young: United are finished. Why did they appoint a manager after three months! He's clearly out of his depth. The players are a shambles; all of them trying to get new contracts they don't deserve. Sell the lot!

Sam Baines: Much more wrong with this club than just the starting line up. Thought Solskjaer was a good appointment. Starting to have second thoughts now. This is embarrassing.

*Realistický pohled - prohráli jsme šest z posledních osmi zápasů. Ty dvě výhry (nad West Hamem a Watfordem) jsme si nezasloužili. Hlavně tu nad West Hamem, kde jsme měli ultra luck bych řekl.

*Můj osobní dodatek - nefunguje záloha, kde hraje Fred. Zejména pak spojení Fred a Pogba, to bych brečel. Sleduje to někdo? Fred vyhrál za United jen dva zápasy, musí mít úspěšnost nějakých 7-10 %, což snad ještě nikdy nikdo za nás neměl.

Reagovat
Kixi Syhimour

Není to trenérem. Je to jako FAČR, musíte začít čistky na vyšších postech a mít tam schopné lidi. Kašlete na další změnu trenéra, ta nebude mít dlouhodobý účinek.

Reagovat
smazaný uživatel

Mam na to stejnej nazor Pogba fred proste nejde dohromady hlavne si nemyslim ze fred by mel kvalitu na Manchester

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne ta gulašovka Woodward

Reagovat
Busby babes

predne, Liverpoolskej idiot Ince je idiot. Tak, ted uz se muzem bavit seriozne, kdyz jsme si tohle vyjasnili.

zbytek: kdo jsou ty lidi?

Mourinho a jeho biggest achievement je samozrejme hyperbola vzhledem k tomu, co ve fotbale dokazal vyhral a s jakyma tymama. Ale ukazuje se, ze ma pravdu, ze to lonske druhe misto byl overachievement a taky ze spousta toho, co rikal, melo nejake opodstatneni. Tohle samozrejme neznamena, ze nemel dostat padaka nebo ze sam neudelal dost chyb.

Ole je podle meho spravne jmenovani. Za a) jake jsou alternativy? Pochettino? No my ani Real jsme necekali na leto, jestli bude nahodou volnej, asi k tomu byl nejakej duvod. Byl by bud kurevsky drahej a asi ani sam nechce z Tottenhamu jeste odejit. b) tahle sezona se prohrala v prvni pulce sezony, ne ted tim, ze jsme prohrali 2-3 zapasy, uvidime co se stane v lete a jak na tom budeme pristi sezonu. I tak to ale bude chtit vic nez jedno leto na napraveni vsech skod.

Btw Fred nastoupil ve 13. viteznych zapasech. A tak je to s tebou se vsim.

JEden z nich nadava, ze hraci chtej jen lepsi smlouvy a jinak na to mrdaj. No jak tohle presne Ole ovlivnuje? Out of his depth? na zaklade ceho?

Pravda je, ze pozadavky nekterych hracu jsou sileny, pokud je teda pravda, co se pise a klub by je mel poslat do haje. Je sice fajn poukazovat na Sancheze, ale kdyz vetsina z nich hraje uplne stejnou nebo vetsi tuzku nez on, tak je to dost spatna taktika. Druha vec je, ze Alexis si takovou smlouvu aspon vyslouzil tim, jake vykony podaval v prubehu sve predchozi kariery. Coz se treba o Herrerovi, Smallingovi, Jonesovi nebo i nove Rashfordovi, pokud vazne chce 200K rict neda.

Pristup nekterych je dlouhodobe spatnej. Nekteri na to nemaji, nekteri maji velkej talent ale neprodavaji ho. Martial, Pogba, Lukaku, ted i Rash, o obrane nemluve. Hraci na urovni United nemuzou dlouhodobe zahrat jednou skvele, pak trikrat ok a pak petkrat podprumerne. A to se nam deje opakovane u pulky kadru.

Takze celkem souhlasim s tim, co dneska rikal Carragher: Klub musi zmenit pristup a postavit to opacne, ne ze budem na kolenou prosti prumeraky aby podepisovali nove smlouvy, naopak jim rict: proc bychom vam meli dat nove smlouvy s vasi vykonnosti a pristupem. My jsme United, ve svete se najdou jini a hladovejsi hraci nez jste vy...

Jamie Carragher: "This idea that players can't leave your club and it'll all fall apart - 'If you don't accept what we want to do, move on, we'll get someone else'. it's Manchester United - don't ever let these players dictate about signing contracts."

Takze pokud ma Lukaku, Pogba, Martial nebo jini pocit, ze klub jim neco dluzi a ze nam delaj nejakou laskavost, ze za nas milostive hrajou, tak dvere jsou tamhle...

Reagovat
Infernoqt

Tak ze zbytku třeba Garry Neville, bývalý obránce Manchesteru United

Fred v základu:

Everton - prohra

Barcelona - prohra

West Ham - nezasloužená výhra

Barcelona - prohra

Wolves - prohra

Arsenal - prohra

PSG - nezasloužená výhra

Crystala Palace - výhra

... pak dlouhou dlouho nic, seděl na lavičce a my měli 10 výher z 11 zápasů... pak zase Fred a prohra s Valencií

Pro mě tohle není záložník, nestavěl bych ho a co nejdřív bych ho i prodal. Ten střed pole s ním a Pogbou prostě nefunguje. Nemluvě o tom, že Pogba v sestavě nám při skládání týmu přidává více problémů než užitku. Jeho góly (z penalt) jsou zastíněny jeho defenzivní činností.

Jak říkáš, ten tým je daleko za očekáváním. Podle mě to ani není tím, že by mohl hrát lépe, ale prostě tím, že si to jenom myslíme, i když na víc nemají. Kolik pokusů dostal takový Jones. No a kolik pokusů dostal i takový Lukaku.

Olé řekl, že v létě přijdou jeden nebo dva noví lidé... :D Člověk si až říká, jestli tomu má věřit. Chceš přestavbu, ale jsi ochotný během léta přivést jen dva hráče? Hlavně už žádný Fredy nebo Lindelofy

Reagovat
Busby babes

https://www.whoscored.com/Players/114397/Fixtures/Fred

k tomu Fredovi. Pokud tu tvrdis, ze ma uspesnost 10 procent... btw behem tech deseti zapasu. ktere jsme vyhrali byl v zakladu trikrat a jednou stridal. Tolik asi k tomu, jak pracujes s fakty. Na nic jineho jsem nereagoval, jen na to, ze to, co rikas neni pravda.

Ole nikdy nerekl, ze prijde jeden nebo dva hraci. To jeho one or two byla fraze, nevztahujici se nijak ke konkretnim cislum. Jedine konkretni cislo, ktere Ole rekl bylo, ze neceka, ze by behem leta prislo 6 novych hracu.

Reagovat
Infernoqt

Ale no tak :D Jednoznačně řekl, že se těší na začátek přípravy a také na 1 nebo 2 nové tváře. Proč by to měla být jenom fráze, kdyby to nemyslel vážně? Podle mě sami neví, co bude. Olé to určo řekl, aby ostatní donutil k lepším výkonům. Jak s někým paseš husy a jsi s ním denně na tréninku, těžko se ho zbavíš ze dne na den. Mourinho to dělal tím stylem, že ty hráče přestal stavět a nakonec je nechal, ať odejdou sami. Fakt nevím, na co má Ole koule a na co nemá.

Reagovat
Busby babes

ach jo. vsak to neni pravda, to co pises. Prakticky nic z toho. One or two byla proste fraze, ktera se pouziva, tady ve vyznamu: nekdo prijde, kolik to uvidime... Po zapase pak treba vyslal docela jasnej vzkaz do kabiny: Ja tu budu uspesny, ale nektery z hracu u toho nebudou... neustale mluvi o rebuilding, to proste nejsou max dva hraci... zvlast, kdyz jich tak 5-7 tohle leto asi odejde. Valencia, Rojo, Darmian, Mata, Herrera... kdo vi, co bude s DDG, pokud se nepodari vyjednat novou smlouvu, tak ho musime prodat. a je tam par dalsich otazniku jako Jones, Andreas, Lukaku, Alexis...

Reagovat
Infernoqt

Nesmíš zapomínat, že máme bohaté možnosti výběru hráčů z akademie. Taky zaznělo, že dáme šanci mladým před těmi, kteří jsou na druhé konci kariéry.

Byl bych rád, kdyby tu přestavbu načal, fakt je potřeba jako sůl. Otázka je, jestli na to má koule. Furt se mi jeví jako takový mírumilovný člověk. Nikdo z předchozích manažerů neměl koule na to přijít a vyloženě to rozprodat. Takovou dobu tu testujeme polena jako Jones, až je to smutný.

Reagovat
Busby babes

jenze do obrany, kde odchazi nejvic hracu mame Tuanzebeho a ... a to je vsechno. Mitchel nebo Timbo, tomu vubec neverim. Maji za sebou tezka zraneni, kdo vi jak na tom budou.

Tohle to s tim na konci kariery zaznelo v souvislosti s Greenwoodem. Chong nebo Gomez pak muzou nejak naskocit na pozice, ktere uvolni Mata, mozna Alexis. Ale ne ty jmenovane. Jen do zalohy potrebujeme dva hrace. Do obrany dalsi dva. Do utoku minimalne jednoho.

Ono to takhle taky nefunguje. Kdyz nastupovala ta class of 92 tak v kadru byli Hughes, Robson, Cantona, Pallister, Bruce nebo Schmeichel. Tedy osobnosti, ke kterym ti mladi mohli nejak vzhlizet a kteri si to na tom hristi taky nejak osefovali. Nase soucasna situace je v tomhle uplne jina...

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc za tím one or two bylo addition. To klidně může být ve smyslu 1-2 nad počet toho, co máme teď. Takže když 3 odejdou, přijdou 4-5...

Ale jinak ano.. One or two znamená několik, ne přesný číslo no...

Reagovat
Infernoqt

Tak jsem si to našel, předtím jsem se s tou frází nesetkal, takže to člověka nenapadne. Je fajn, že chceme mít všechny přestupy vyřízeny ještě před přípravou. Čeká nás spousta práce a já furt doufám, že tu zodpovědnost vezme konečně někdo na sebe.

Reagovat
Busby babes

https://www.telegraph.co.uk/football/2019/04/22/manchester-united-squad-overhaul-player-by-player-verdict-should/

jiank tady je zajimave hodnoceni. v zasade bych i souhlasil, az na par vyjimek.

Reagovat
Nikikrew

OT

GOT 2 epizóda leaked

Reagovat
Kixi Syhimour

Je tu diskuse, tak to prosím potom nerozjíždějte tady

Reagovat
Counter

Kdyby někdo nevěděl, která diskuze, tak:

https://www.eurofotbal.cz/clanky/game-of-thrones-134001/

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Whitemedia

No a můžete ji klidně vynechat a nepřijdete vůbec o nic.. tohle byla tragédie a jediným světlým momentem je to, že příště už ten boj teda přijde..

Reagovat
fenixLFC

takze vravis ze zo 6 epizod dve nehovoria vobec nic?

Reagovat
Whitemedia

U první jsem to chápal a navíc jsem byl prostě rád, že jsem vydržel tak dlouhé čekání a užil jsem si i to, že se v podstatě všichni jen setkávali.. ve druhé epizodě už mi ale tak nějak nestačí celou dobu koukat na to, jak chlastají, zpívají a tlachají o ničem..

Reagovat
fenixLFC

klasicke GOtko...snad to witcher prekona ked uz je sapkowski lepsi spisovatel nez martin

Reagovat
Whitemedia

klasické GoTko určitě ne, na něco takového bych nevydržel koukat tolik let

Reagovat
Golasso

To se obávám, že ne, pokud myslíš seriál. Už teď to zavání hroznou slátaninou ten Witcher od Netflixu.

Reagovat
diastan

Podle ceho soudis ? Nerypu, jen me zajima ...moc jsem zatim deni okolo nesledoval, ale nemozu se dockat

Reagovat
Golasso

Zatím je toho málo, podle čeho soudit, takže jen z té trochy, co vylezla na povrch. Jsem "fanboy" Zaklínače (knížek i her), takže mám možná až moc kritický pohled, ale nelíbí se mi hlavně obsazení postav. Cavill jako Geralt mi vůbec nesedí. Přijde mi, že se tam snažili procpat marketingově silnou značku (herce) a tomu podřídili vše. Obsazení dalších postav (pokud je pravdivé) kolísá někde mezi průměrem a bídou - tohle mě třeba štve oproti GoT, protože tam je drtivá většina rolí už na první pohled obsazená skvěle. Jediný, za koho jde fakt Netflix pochválit, je obsazení Ciri - tam se zadařilo náramně. Samozřejmě nechci předem shazovat herecké výkony a umění maskérů, jenom prostě ten prvotní pocit z toho nemám dobrý.

K tomu si připočti, že jde o Netflix, takže očekávám trochu toho prznění děje a postav ve prospěch SJW a podobných konin. Fringillu nesmyslně obsadili černoškou a nemyslím si, že je to konec.

Reagovat
Busby babes

velkej rozdil je ten, ze v dobe prvniho dilu GoT byly napsany jen prvni dve nebo tri knizky ne? A ten hype okolo toho nebyl takovej, znali to fans fantasy ale vetsinova populace ne. Kdybys cetl nejdriv knizky a pak zacal koukat na serial, tak te dost pravdepodobne budou srat uplne stejny veci.

Lol a Netflix, ze podleha SJW?? ty vol,e vy uz fakt vidite tyhle veci uplne vsude ne? Naopak, je to "kabelovka", nezajimaji ji nejaky vekovy ratingy, tak muze byt odvaznejsi. A ze ve fantasy svete bude pripadne par jinych ras, to ma byt problem?

Reagovat
smazaný uživatel

v době, kdy se vysílala 1. série, vycházel 5. díl knížky

Reagovat
Busby babes

ok, ten zbytek ale podle meho plati.

Reagovat
Golasso

Jak píše owny, knížky byly před seriálem (aspoň některé). Já s knihami i seriálem začínal tak nějak souběžně, prvně jsem byl napřed v seriálu a pak jsem se dostal o dost napřed v knížkách. Každopádně seriál nic vyloženě nezprznil (kromě Stannisovy linky ) a obsazení herců do rolí (což jsem především kritizoval u Zaklínače) je už na první pohled skvělé.

S tím SJW je to taková předběžná obava . Nemyslím si, že je někdo v tom zábavním odvětví v současné době proti těmhle sra/kám imunní. O věkový rating nejde, jde o mediální a společenský tlak, ve který se to může zvrhnout. Ale tak rád se nechám příjemně překvapit... To s těma rasama ve fantasy jsem úplně nepochopil . Jak jsi to myslel?

Reagovat
Busby babes

jenze tohle je dost zasadni. Zacal si se serialem. To si pak pri cteni knizek uz predstavujes serialove postavy a tak. Kdybys to mel naopak, tak na obsazeni budes taky nadavat, protoze tvoje predstava bude jina.

k tomu SJW, co jsem videl, tak se ten Witcher dost hejtil kvuli tomu, ze jedna z postav mela byt cernoska nebo tak. Tak jsem myslel, ze narazis na tohle.

Reagovat
Fenri

Witcher to ma jeste o neco tezsi kvuli tomu, ze vetsina jeho fanousku podle me hrala hru a knizky az potom (nebo vubec). Estetika a atmosfera tech her podle me hodne ovlivnuje to, co od toho lidi ocekavaj, a bude tak tezky zalibit se vsem... Zaroven si myslim, ze by byla chyba, aby se Netflix snazil okopcit veci z hry, a musi prijit s nejakou vlastni vizi a kretivitou pri praci s materialem z knih (teda pokud nechtej udelat jenom generickej serial kterej tezi z Witcher hypeu), a tak je asi nevyhnutelny, aby tu a tam udelali nejakej “radikalni” rez.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

Osobně tomu nepřikládám takovou důležitost, jestli jsem viděl nejprve seriál nebo četl knížky. Navíc seriálu jsem před knížkami viděl minimum, takže spoustu děje i postav jsem pobral nejprve z knih. Když už, tak je to spíš tím, že GoT mě sice baví, ale určitě to není srdcovka jako Zaklínač .

Ono se to dost hejtilo kvůli tomu, že černoška měla být Ciri, což by byla hovadina a já jsem rád, že se to nestalo. Celá ta kauza byla celkem úsměvná, protože vyplynula z nějakého "inzerátu" na casting, kde bylo napsáno, že hledají na tu roli členku konkrétní minority ... jenže tou minoritou nebyli černoši, ale lidé původem z Polska , což je naopak vzhledem k původu předlohy docela sympatické. Bohužel se tomu nevyhnuli úplně a obsadili černošskou herečku do role Fringilly Vigo... Jako nic proti herečce, ale já jsem prostě zastáncem toho, aby když uvidím postavu seriálu/filmu bez nějakého dalšího infa, tak hned na základě dobrého výběru herce poznám, o koho jde. Tady jsem hodně zvědavý no...

Reagovat
diastan

Díky Já teda naopak tento svět kromě hry neznám.S Netflixem nemám problém, spíš naopak, tolik pecek co od nich vyšlo. Geralt se mi teda taky na fotce nějak moc nelíbil, ale uvidíme. Věřím, že takovou bombu nesprzní.

Reagovat
Golasso

Není zač .Pecek vyšlo dost, ale něco jiného je natáčet např. komiksové adaptace a něco jiného zase natočit Zaklínače, protože je to dost specifický svět. Jsem zvědavý. Předem to nechci odsuzovat, ale nemám z toho dobrý pocit

Reagovat
smazaný uživatel

takže o příběhu víš hovno, jen ti není sympatický Cavill, tak to jdi do píče ty kokote, rádoby fajnšmejkre

Reagovat
Golasso

ukaž do které a není problém

Reagovat
smazaný uživatel

snad bys nevěřil fandovy Chelsea

Reagovat
Melda

Neřekl bych, odpanila se tam Arya.

Reagovat
smazaný uživatel

Kokot

Reagovat
r.mrazik

prdlajs...bylo to fajn

Reagovat
Busby babes

a jeste jeden detail. Po zapase, kde fans celou dobu fandili i za stavu 4:0 jim prisel podekovat Dalot, McTominay a Lindelof...

Reagovat
Busby babes

a jeste Matic:

Matic: “Nothing worked for us today. I, who am the most experienced player in the team today, did not play well. We can’t blame the young lads. I was the biggest problem.”

Aspon nekdo vezme zodpovednost na sebe.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Swarley

Dalota tam poslal Ole, alespoň nějaký pokyn splnil

Reagovat
smazaný uživatel

Dalot imho včera nebyl tak zlej

Reagovat
Swarley

jako stačil mi u toho gólu a pak už jsem se nějak nesoustředil na jednotlivé hráče, to byla zoufalost od všech

Reagovat
smazaný uživatel

Trenér Silva v Evertonu odvedl velký kus práce a včera se na ně bylo radost dívat. United naprosto marné, je něco shnilého v tom klubu uvnitř, protože přesně takhle ta hra vypadala i za Mourinha. To si s Chelsea mohou podat ruce v tomhle, i když v Chelsea nefunguje víc věcí. Palace včera překvapilo, i když gól Auby byl naprosto famózní. A nejvíce radosti mi udělal Liverpool. Další vítězství. Jen City ne a ne prohrát. Je tam malá šance, že ztratí, ale nezbývá než věřit, že se tak stane.

Reagovat
vladis271

som tak naivný, ked si stále myslím, že City na OT nevyhrá?

Reagovat
Luc-Luc

jo

Reagovat
vladis271

každý zápas je iný. Koľkokrát sme hrali sračku, prišli NWD a na Anfielde sme zahrabali MU do zeme. A po tom včerajšku plus po tom, že Arsenal téo tiež posral budú musieť žrať trávu v stredu.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Malresi

Ak City nestratí na OT, je koniec. Neverím, že by stratili inde. Preto musíme veriť United.

Reagovat
vladis271

Reagovat
tomasinho

Burnely Klidně si to uložte a omlaťte mi to o hlavu. Ale na Burnley ztratí

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, imho vám tenhle náš debakl spíš zvýšil šance, že něco se City uhrajeme..

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
oli9

já v to také doufám, derby je derby

Reagovat
Busby babes

videl jsi nas vcera?

Reagovat
Carrick

City budou mít na OT domácí prostředí.

Reagovat
Busby babes

nebudou.

Reagovat
Carrick

No, věř tomu, že většina fans raději přežije sezónu bez LM než aby viděla titul v rukou Liverpoolu. Navíc v LM stejně nemáme šanci ani příští rok nijak výrazně uspět a ta sezóna bez ní by nám naopak spíš měla pomoci v tom, abychom ten kádr překopali, okysličili mladými hladovými hráči a odchovanci (nějaké hvězdné posily jsou stejně zbytečné až nereálné i s LM). Finanční stránka je sice druhá věc, ale v tomto směru ta neúčast nebude až tak kritická.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Busby babes

respektive takhle. Samozrejme, ze nechteji aby Pool vyhral, ale taky nechteji abychom prohrali se City. Pool si to pripadne vyhral jinde a City si to pripadne prohralo jinde nez u nas.

Reagovat
Kixi Syhimour

No, to já si právě nejsem ani tak jist. Já si myslím, že u vás máte více fandů typu Swarley, kteří to radši dají LFC než tomu "plastickému klubu", k nim bych řádil i samotného Oleho.

Reagovat
Busby babes

Predstava, ze Ole pujde prohrat zapas je imho naivni.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak samozřejmě, to jsem nikde netvrdil

Reagovat
fenixLFC

neurobil to vcera s evertonom? pretoze inak sa ta tragedia a neprirpavenost vysvetlit neda

Reagovat
vladis271

Ide o hracov nie o fanusikov. Neverim, ze by ste to dobrovolne pustili. Toboz potom vcerajsom prusere.

Reagovat
Busby babes

tak se zacinaj objevovat zpravy, ze tim technickym reditelem nebo DoF ma byt Phelan. nic proti nemu, ale myslim, ze na lavicce by byl platnejsi. Druha vec pak je, jake ma zkusenosti s takovou pozici.

Vyhodou je, ze by si s Olem rozumnel, ale zas by to bylo takove jmenovani bez planu, reakce na situaci. Woodward mel mit pohovory s lidma, ktery na dane pozici patri k nejlepsim na svete a pak jmenuje Mike, kterej s takovou pozici nema zadne zkusenosti na te top urovni? V kombinaci s tim, ze Ole taky neni ostrilenej kouc by mi to neprislo jako uplne dobrej tah.

Reagovat
iamek

Zabijeme tím Oleho a i DoF. Všechno spatne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba Edwin taky někdy začít musel, no Ale chápu, obdobně jako je Ed investiční bankéř, tak Edwin by byl jen a pouze markeťák...

Reagovat
Busby babes

Edwin ale zacal v Ajaxu. V tuhle chvili ma velky zkusenosti s vyjednavanim prestupu, je ve strukturach UEFA, ma spousty kontaktu etc. etc tohle vsechno Mikovi chybi. Mel bych pak velkou obavu, ze pri vyjednavani prestupu si ho kazdej namaze na chleba jak Woodwarda na zacatku.

https://www.telegraph.co.uk/football/2019/04/17/manchester-united-earmark-edwin-van-der-sar-architect-clubs/?WT.mc_id=tmg_share_tw

Reagovat
Busby babes

U edwina je spis problem, ze u nej by to byl krok dolu. Ted je sefem Ajaxu, tady by byl podrizenym Woodwarda. Udajne ma byt ochoten na neco takoveho pristoupit, pokud pujde o velkoklub. No minimalne bych ho oslovil. Klub zna taky jak svy boty a navic ma daleko vetsi zkusenosti s tou exekutivou.

Reagovat
smazaný uživatel

Van Der Sarův největší koníček už jako hráče byly akcie a burza. To se nedá srovnávat asi :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Co přesně se nedá srovnávat?

Reagovat
iamek

Jinak ani jeden hráč MU po včerejším fiasku nedal na instagram ani jednu fotku. Jen DDG text s omluvou. To musel byt ficak v kabině.

Reagovat
Busby babes

asi uz i jim je blby postovat obtyden ty kecy o tom, jak se vratime silnejsi a tak.

Reagovat
smazaný uživatel

tak většina nemá příspěvek více než týden.. a třeba Matić postoval #enough k rasismu. Fakt bych z tohohle nic neodvozoval, ale doufám, že fén dostali.

Reagovat
iamek

IS 80% hráčů používala denně. Od včerejška proste nic

Reagovat
nani92

Ešte nie je úplne najhoršie..To bude až vtedy keď Mata napíše že nie je vhodný čas na blogy

Reagovat
Busby babes
Reagovat
smazaný uživatel

normalne mne uz je zle z tychto picovin, tieto prazdne reci neustale, bullshit nad bullshit

Reagovat
Swarley

jim Ole vrátí mobily až na konci školního roku?

Reagovat
iamek

Už ani Phelan nechce zůstat v tom cirkusu ?

Reagovat
Infernoqt

Tam není ani kvalita, ani zápal. Takové dno jsme zažili ani za Moyese, a to furt Davida hodnotím jako nejhorší věc, co mohla United potkat. Tady jde spíš o to, že jsme tím vyhazovem Mourinha oddálili nevyhnutelný. Novej manažer = nový chvilkový elán. Olé měl tu kliku, že přišel zrovna do série nejlehčích zápasů sezony, pokud nepočítám ten los FA Cupu.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to ty neustale kecas preboha

Reagovat
Infernoqt

Přidej k tomu vlastní argument, nebo drž hubu

Reagovat
smazaný uživatel

Tieto tvoje nezmysly nema absolutne ziaden zmysel argumentovat, len places, chytas sa kazdej picoviny ktoru vyhodi twitter a z toho si vytvaras vlastnu realitu.

Reagovat
Infernoqt

Hh, sáhli jsme si na absolutní herní dno a ty mi říkáš, že si nemůžu stěžovat? Chci nějakou satisfakci... jako asi každej z nás. Proto analyzuju tu situaci, co od toho čeká Olé, vedení i hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Ducker pise pravej opak. jen teda prave s tim DoF.

Reagovat
robbik

Everton porazí Chelsea, přejede United, remizuje s Liverpoolem a prohraje s Fulhamem

Reagovat
smazaný uživatel

Mike Phelan in line to become Manchester United's first-ever technical director | @TelegraphDucker reports

Reagovat
Infernoqt

Jen takové přestupové spekulace

Manchester United are prepared to listen to offers for Romelu Lukaku this summer, with the 25-year-old Belgium striker open to a move away from Old Trafford. (Source: Daily Telegraph)

Manchester United goalkeeper David de Gea is said to be growing increasingly frustrated with the club's refusal to meet his long-standing request for a pay rise. (Source: Times)

Manchester United striker Marcus Rashford is stalling on signing a contract extension, with the England forward demanding £200,000 a week. (Source: Daily Mail)

Manchester United have told Paul Pogba's agent Mino Raiola that Real Madrid will have to splash £130m if they want to land the France midfielder this summer. (Source: Sun Sport)

Discussions between Paul Pogba and Real Madrid are “well advanced” over a €150m summer transfer. [Telefoot, GFFN]

Manchester United offered Ander Herrera a four-year contract worth £200,000-a-week. PSG have offered him more so he's decided to join them. United weren't prepared to pay him £300,000-a-week as he's turning 30 soon. (Source: @SamPilger)

Juan Mata's father has revealed that his son has been offered a new deal by Manchester United but is considering approaches from other Champions League clubs. (Source: Cadena SER)

Real Madrid are interested in signing Manchester United centre-back Eric Bailly for £35m this summer. (Source: Sun Sport)

Reagovat
avicii

Reagovat
Boban

35 za Baillyho? hned poslat v dárkovém balení

Reagovat
Grahf

herrera chce 300k, rashford 200k, oni sa už zbláznili dočista. A ešte za takéto výkony

Reagovat
SCELO

no toto je prave problem pre MU, klub daval super vysoke platy sanchezovi, pogbovi, teraz ich chce kde kto natahovat, pretoze si myslia, ze ine kluby po nich hned skocia v pripade moznosti a MU pre nich momentalne asi nie je klub na urovni...

Reagovat
EXoRcIsT

problem je v tom ze taky Young ma cez 100 000 Lingard tiez Rojo vraj az 150 000

Reagovat
Golasso

Arsenalské OT: Proto mi tolik vadí, že naše vedení dalo 350k Ozilovi . Je jasné, že to bude motivovat hráče říct si o podobnou palbu, obzvlášť vzhledem k výkonnosti, kterou Ozil zase nemá kdovíjakou.

Trochu se bojím, o kolik si pak řekne třeba takový Lacazette, který reálně na rozdíl od Mesuta ty zápasy často tahá a vyhrává prakticky sám a je tou skutečnou oporou.

Reagovat
smazaný uživatel

ta ked si lingard zasluzi tolko co ma tak si zasluzia aj oni tolko co chcu

Reagovat
smazaný uživatel

když ten portugalskej kokot tady za potlesku zmrdů jako swarley a busby podepsal Sancheze na 400+, se jim nedivím

Reagovat
Busby babes

Woodward neni portugalec.

Reagovat
r.mrazik

vsechny dobry nakupy byly jozkovo...vsechny spatny edovo...

Reagovat
Busby babes

jj, presne to jsem vzdycky rikal.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Promin, zapomnel jsem

Reagovat
fenixLFC

Jürgen Klopp: "Derby United proti City je něco co nedokážeme ovlivnit. A momentálně to vypadá, že toho nejsou schopni ani United."

Reagovat
Swarley

30 let nevyhrajete titul a když to máte ve svých rukou, proserete to a ještě to pak budete dalších 30 let házet na někoho jiného...to je bozi...

Reagovat
Kixi Syhimour

, však to na nikoho nehází

Reagovat
Swarley

vůbec

Reagovat
Kixi Syhimour

A kde prosimtě?

Reagovat
Swarley

Minimálně posledních 14 dní celý Liverpool úplně všude...

My pamětníci víme, že to trvá mnohem delší dobu...

Reagovat
Kixi Syhimour

Ukaž mi ty příklady, kde to na někoho svádíme. Samozřejmě, že bude LFC všude, když vedeme ligu, to je vcelku pochopitelné.

Reagovat
Swarley

Vy to na někoho svadite dokonce už s předstihem

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak mi to ukaž, stále tu od tebe nic není a plácáš okolo

Reagovat
Swarley

Bude ti stačit Vlado, který o tom mluví v každé diskuzi už tak měsíc? A těch příkladu je milion, trošku to sleduj a nedělej blbyho

Poslední dobou tu máte někteří záhadné výpadky paměti

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak dáš už mi ten konkrétní příklad?

Reagovat
Swarley

Projdi si pozorně u poslednich dvou kol preview a souhrny, pak se můžeme bavit dál...jestli sám nic nenajdeš, pak už je to tvůj boj...

Reagovat
Kixi Syhimour

Aha, takže nic, jak nečekané

Reagovat
Swarley

to jsi nemohl stihnout

Reagovat
Kixi Syhimour

Celou dob tě žádám aby ses dal ty příklady a ty nic, prostě si plácnul nesmysl a nemáš ho čím podložit

Reagovat
Swarley

Projdi si ty diskuze a můžeme se pobavit...buď neumíš číst nebo zahadne neco preskakujes....pokud je to ta druhá varianta nemá smysl sem nic dávat...

Reagovat
Kixi Syhimour

Vždyť jsi sem nic nedal. Tak ten jeden komentář vyndej z toho preview, pravidelně to tady čtu a mám tu hlady příspěvků, já ty diskuse znám a říkám ti, že plácáš nesmysly.

Reagovat
Swarley

pak čteš blbě

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak mi sem hoď ten příklad, kde čtu blbě a svalujeme vinu na druhé

Reagovat
Swarley

A ty to zase přečteš blbě...

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak sem hoď něco, co čteš ty jako svalování viny na druhé, třeba se někam posuneme

Reagovat
Swarley

už jsi to pořádně pročetl?

Reagovat
Kixi Syhimour

Ano a teď bych po tobě chtěl ten příklad toho, kde svalujeme vinu na ostatní, klidně i z tvého pohledu, třeba mi to pomůže porozumět tomuto problému

Reagovat
Swarley

ani náznak ničeho jsi tam nenašel?

Reagovat
Kixi Syhimour

Ne nenašel, nicméně, možná, že někde budou nějaké minimální, ale tomu porozumím až mi ukážeš ten příklad našeho svalování viny

Reagovat
Swarley

pak je cokoliv s tebou zbytečné, ušetřím si spoustu času

Reagovat
Kixi Syhimour

Takže prostě žádný důkaz nemáš, však říkáš, jak je jich tu spousty a nejsi schopen mi přednést byť jen jediný takovýto příspěvek.

Reagovat
Swarley

když to nechceš vidět, pak je to celý zbytečný...tady není co řešit...

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak mi rozsviť obzory a najdi mi takovýto příspěvek

Reagovat
Swarley

hledej, to tě posune mnohem víc

Reagovat
Kixi Syhimour

Nenašel jsem.

Hoď mi sem prosím příspěvek, který ty považuješ jako ten, který svaluje vinu na ostatní, rád si ho přečtu.

Reagovat
Swarley

nebereš to vážně, za minutu jsi to nemohl stihnout poářdně...to je pak o ničem..

Reagovat
Kixi Syhimour

Já jsem je všechny četl a nic jsem nenašel.

Co kdybys své tvrzení obhájil tím, že bys sem dal konkrétní příklad místo pouhých nesmyslů? Aspoň bys před ostatníma nevypadal jako člověk, co jen plácá nesmysly. Nevadí, že to nepochopím, aspoň se obhájíš u ostatních uživatelů.

Reagovat
Swarley

v pořádku, já to před tou místní elitou nějak v pohodě ustojím ale je v tvém zájmu nahlížet na svět nezaujatě...

Reagovat
Kixi Syhimour

Nuže ke svému tvrzení nemáš žádný důkaz, dobré případ uzavřen. Rozmysli si, co příště napíšeš

Reagovat
Swarley

tak si to projdi ještě jednou, to se motáme v kruhu...já ti věřím, že to tam sám najdeš...

Reagovat
Kixi Syhimour

Čekám...

Reagovat
Swarley

věřím...

Reagovat
LokoLFC

Ty si idiot...

Reagovat
Busby babes

no aspon vidis, jaky to bylo s tou tvoji glorifikaci oleho, tohle je podobny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Jen mi přišli ty pokřiky typu Bůh, nový SAF atd. nepřiměřené.

Reagovat
LokoLFC

Tak jako jsou někteří fanoušci LFC kreténi, tak i ty jsi kretén.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool to vo svojich rukách ale nemá.

Reagovat
Swarley

Samozřejmě, že to ve svých rukách měl...svou chybou se musí spoléhat na jiné a posledních nejmíň 14 dní nemluví o ničem jiném...

Reagovat
smazaný uživatel

Mal a už nemá. A samozrejme, že to nie je a ani nebola chyba, že to už nemajú vo svojich rukách. Majú obrovského konkurenta v boji o titul a výsledkovo sú na tom výborne. Rovnako aj City. Vo väčšine doterajších sezón PL by to stačilo na zisk titulu už teraz. A samozrejme, že sa musia spoliehať na iných, keďže to nemajú vo svojich rukách, to je logické.

Reagovat
Swarley

Logické je jedině to, že si to posrali oni, neudělal a neudělá to za ně někdo jiný...

Reagovat
smazaný uživatel

Neposrali, skrátka sa ich forma stretla s neformou City a vyrazilo to v nadštandardný náskok. Áno, vtedy to mali vo svojich rukách, dnes už nemajú, pretože prišlo pár remíz, zatiaľ čo City vyhrávali a logicky sa musia spoliehať aj na iných.

Reagovat
Swarley

a v těch pár remízách si to posrali, na tom není nic složitého

Reagovat
smazaný uživatel

Neposrali. Taký vysoký výsledkový štandard je neudržateľný, hlavne keď nemáš dostatočne široký káder čo do kvality a formy a to Liverpool naozaj nemá a už vôbec nemá možnosti konkurovať City a aj napriek tomu im konkuruje a drží s nimi krok. Ako som už písal vyššie, bodovo bude táto sezóna patriť k tým najlepším v ére PL. City hrá svoj štandard a Liverpool nadštandard. Ale ukončime túto debatu. Nemá zmysel presviedčať opačnú stranu o svojej pravde v tomto prípade l.

Reagovat
Swarley

jako není jen moje pravda to, že když máš na konci sezóny méně bodů než soupeř, tak jsi byl prostě horší...pokud jsi měl náskok a prohospodařil jsi ho, tak je to opět tvůj problém a nikoho jiného...cokolik ostatní je jen omáčka okolo...

Reagovat
smazaný uživatel

V tomto konkrétnom prípade sa ale nedá, ako vravíš iba ty, hovoriť o nejakom prosrani. Už aj zjemnujes slovník ako vidno, zrejme si si uvedomil svoju nerozvaznost vo vyjadrovaní sa a snažíš sa to napraviť. Super. Ak Liverpool skončí druhý s 90+ bodmi a na prvé City budú strácať bod, v tejto sezóne budú horší. Nebude to ale preto, že si to posrali sami, ako by aj, Liverpool hrá nad svoje možnosti.

Reagovat
Swarley

ne, prosrali si svůj náskok a na konci sezóny byli horší než City = titul si prosrali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Zbytečný dysfemismus

Reagovat
Swarley

zbytečné vymlouvání

Reagovat
Kixi Syhimour

Tady je to už věc názoru, neberu ti to, jen jsem prezentoval ten svůj.

Reagovat
Swarley

vidíš a já si ho narozdíl od tebe i přečetl...sice o něj nestojím, ale přečetl..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si opravdu číslo...

Reagovat
Maresma

Mně přijde, že sis někam sepsal tady takový trapný rýpance a pak je sem píšeš bez ohledu na to, že sou úplně scestný a vůbec nesouvisí s příspěvkem, na kterej reaguješ.

Reagovat
Usty

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
vladis271

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Whitemedia

Potřebovali jsme vyhrát.. a proto se logicky ve druhé půli hrál nekoukatelný hnůj..

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea

Burnley

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Nezvládajkovia Chelsea.

Inak klasický zápas Burnley. Fakt aby už zostúpili. Každopádne neuveriteľné, že sme stále tretí.

Reagovat
Gareth Bale 11

Jsem si rikal, ze po tomhle kole a dnesnim zapase budeme mimo top 4 a hele.

Reagovat
Miguel19

Tak to je totální trapas.

Nevyhrát s takovými kopyty, co totálně nic neumí, jenom odkopávat a válet se na zemi. To je fakt otřes.

Neskutečná zoufalost. LM či nějaké trofeje neuvidíme hodně dlouho.

Reagovat
Busby babes

vsak Arsenal je schopnej rupnout s kymkoliv, Spurs jdou Spurs a nas si mohl videt vcera, jakou mame formu.

Reagovat
mikelinos

Stažený bod na všechny v boji o LM

Reagovat
icemike

Máme zápas navíc

Reagovat
nani92

Keď dostaneš latu od Evertonu, ale na LM stratíš len bod

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Svatej

Nejvíc mě asi teď mrzí to, že Burnley bude hrát PL i příští rok. Tahle banda zdrzovacu, simulantu a vlastně všeho, jen ne fotbalistů v cele s Barnsem je ostudou profi sportu. Zdržovat od 25 minuty, věčně se válet na zemi, hádat se při každej i neoprávněně aut jak banda bláznů, fakt jim přeju jenom to nejhorší.

K nám nic moc nemám, jsme neskutečně tragedni tým dozadu. Už jsem to zmiňoval v prewku, ale leze mi krkem, jakou smůlu dozadu tuhle sezónu v PL máme. Žádný haluz odrazy v nás prospěch, bloky, zákroky, momenty štěstí, prostě nic. Co má slušnou šanci na gól, to gólem vždycky skončí.

Reagovat
lajka30

Haluz? Cardif?

Reagovat
lajka30

*Cardiff

Reagovat
Svatej

Nevzpomínám si, klidně mi osvěž paměť.

Reagovat
lajka30

Tak to máš asi hodně krátkou paměť?

Reagovat
Svatej

Dobry, tady končíme. Ja si to teď hledat nebudu a ty nemáš zájem o normální diskuzi. Měj se.

Reagovat
lajka30

Ty máš dost chytráku.

Reagovat
Kixi Syhimour

"dozadu"

Reagovat
Svatej

To se dalo snadno prehlidnout, napsal jsem to tam jenom dvakrat

Reagovat
spider_8

Ono se dalo čekat, že proti těm hovaďákům, co má Burnley vepředu budou mít naši obránci problémy. Christensen má tak 50 kilo, ten nemůže být v PL dlouhodobě úspěšný, pokud nezesílí. Nadával jsem na to, že bráníme zónově, ale je fakt že osobka by v tomhle případě dopadla stejně. Tohle by jednoznačně zápas pro Cahila, ale to by nesměl být odstřižený od týmu. Po půl roce bez fotbalu by to asi byla katastrofa.

Reagovat
Svatej

začínám se o Andrease taky trochu bát. On asi ten prostor dostávat bude, ale nevidím moc prostor pro to, aby byl fakt dominantní, pokud něco na sobě nezmění. Když ale probere, tak taky může přijít o jiný svy přednosti no.. Je to problém

Reagovat
spider_8

Já věřím, že jedna pořádná předsezónní příprava by tohle mohla vyřešit.

Reagovat
Svatej

Já doufám. Pokud ne, tak bude muset najít jinej způsob, jak se s tím vypořádat a naučit se hrát mnohem mnohem chytreji. Naštěstí je furt dost mladej.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
fenixLFC

radsje nech to hra burnley nez cardiff a radsej dyche nez twn kripel warnock

Reagovat
Svatej

Klidně oba týmy dolů. Jsou sezóny, kdy bych nejradši udržel každej tým, co soutěž hraje, ale teď je ten výběr snadnejsi

Reagovat
fenixLFC

nemal padnut fulham, to bola skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Proč je stále dovolené hrát jako Burnley a zabít 15 minut zápasu poleháváním na trávníku a odkopy od brány trvající minutu nechápu, je to špatné pro kvalitu fotbalu, fanoušky, televize.

Podle mě prostě musí přijít změna a hrát normálně 30 minut čistého času a ne tyto otřesné zápasy, kde se má nastavovat aspon 10 minut ale rozhodčí nemají koule.

Reagovat
fajdax

Burnley strasnej tým. Příští rok už snad sestoupí. Totálně nezajimavej haluzackej tým.

Nás vykon v druhým poločase prisernej, přišlo mi ze jsme většinu času jen chodili...

Reagovat
Gareth Bale 11

Je strasny, jak vsichni spolehaji na Hazarda, to je alibismus. To je jak u nas s Garethem, mozna by jim jeho odchod i pomohl, ale buh vi, kdyz jim zakazu nakupy..

Reagovat
spider_8

Taky si říkám, že by to možná nemusela být taková katastrofa, jak se zdá (za předpokladu, že dobře posílíme). Sice se furt říká, jak je pro nás Hazard nepostradatelný, ale faktem je, že jsme s ním dvakrát v posledních 3 letech skončili mimo top 4 a máme k tomu nakročeno potřetí.

Reagovat
Gareth Bale 11

Dneska bylo fakt silene videt druhy polocas, jak vsichni jen spolehaji na nej. Kdybyste mohli nakupovat, prodat a investovat poradne, at jste zase tymovy. Tohle spolehani na jednoho hrace je kratkodoby uspech, to nemuze fungovat dlouho.

Reagovat
spider_8

Ono to hlavně už teď nefunguje, jak vidno. Dokud jsme měli ještě aspoň Costu, tak to bylo ok, ale teď je to fakt hrůza. Nejhorší je, že je to do značné míry naše vlastní volba. Hráči jako Loftus nebo Emerson radši odevzdají míč Hazardovi, než aby se o něco pokusili a on zas radši bude kličkovat do 3 hráčů, než aby nahrál lépe postavenému spoluhráči.

Reagovat
Salfovic

Jak je to s tím zákazem přestupů ?

Reagovat
spider_8

Teprve se to rozhodne.

Reagovat
janinho

je tam nejaky deadline?

Reagovat
TopinB

Za předpokladu, že dobře posílíme. A tam je ten problém, protože za poslední roky jsme fakt dobře neposílili

Reagovat
Ranoth

do tej ligy majstrov tusim nikto ani nechce

Reagovat
blade115

Tak Chelsea by se tam vyloženě ztrapnila. Kvalitou kádru se tomu nejvíc blíží MU, ale to jsou zas na druhou stranu sráči. Možná dobře, pokud si to vezme Arsenal, to je takový dobrý kompromis.

Reagovat
SpecialOne

Jestli odejde Hazard, nebudou přestupy, bude Sarri abzdem hrát EL, tak příští rok sestoupime.

Reagovat
Busby babes

Guardiola & City lost 4-0 at Goodison Park in his first season in charge, that summer he got rid of 8 of the 18 that were in the squad that day and then went on to win the league with 100pts.

How many will Ole be allowed to get rid of? I’d be stunned if it’s more than 2.

tohle by mohlo byt zajimave srovnani.

Reagovat
Infernoqt

No a to je vlastně ta věc, o které se tu celou dobu bavíme. Potřebujeme tu čistku, přičemž já jsem zmínil, že nevím, jestli na to má Olé koule. Pevně věřím, že tomu (konečně) už tak bude.

Reagovat
Busby babes

to neni o tom, jestli na to ma koule, ale jestli ho klub podpori a privede mu nahrady.

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Výkon ok, ale dostat 2 goly ze standartek po jasných chybách je fakt něco.

Je nutné si začít přiznávat, že Azpi už není co to bývalo, dělá chyby co nikdy nedělal a podpora do útoku je od něj v nejlepší průměrná, nutně potřebuje konkurenci. Chybu co udělal dnes hráč s jeho zkušeností prostě udělat nemůže

Pedro jako očekávaně naprosto zbytečný hráč.

Snad to s CHO nebude nic vážného

Reagovat
vilp

Zajímavý. Na balonu a ve finální fázi je Azpi strašný, ale tu hlavu na vápno bych mu nevyčítal. Spíš bych se ptal, proč tam na odražený balon nemáte hráče?

Reagovat
smazaný uživatel

Azpilicueta je váš druhý najlepší hráč po Hazardovi. I keď niekedy je možno trochu mimo, ale dáva do toho všetko. Každá strata lopty ho štve a to je doležité. I pre ostatních na ihrisku keď to vidia.

Reagovat
spider_8

Třetí po Kantém, ale jinak souhlas.

Reagovat
TopinB

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

City zdolá United, Tottenham porazí Brighton, cez víkend United vyhrá proti Chelsea a kvalifikácia do LM by nám už nemala uniknúť. I keď Tottenham no.

Reagovat
Nikikrew

Úprimne, ja som aj ten chelsea fandil nech daku gol tym zmrdom. Celý klub rozpustiť, Dycheho vrátiť niekde na farmu a bude pokoj. Ten hnusný tím nepredvadza nič co by sa podobalo futbalu. Provokovanie, vyplakavanie, zdražovanie, proste hnus.

Kazdopadne tento vysledok poteší

Reagovat
RKBoy

Chelsea,Arsenal,Tottenham and Manchester United all staring in -

BATTLE OF RETARDS.

Reagovat
Whitemedia

Na toho si dlouho počkáme, než ho zase uvidíme na hřišti..

Reagovat
Svatej

Reagovat
Infernoqt

A ještě jednu věc si dovolím vypíchnout.

Gary Neville: “Jose Mourinho is one of the most successful managers of the last 20 years in football, a great manager, in the end he lost all faith in these players. I would imagine now, the more Solskjaer watches those players, the more he’ll be losing faith in them.”

Reagovat
janinho

po Interi volajako zacal po 2 rokoch stracat doveru vo svojich hracov v kazdom time... len ci sa Gary nahodou nemyli. lebo podla mna by to malo byt skor takto "J.M. was one of the most successful managers 10 years ago...". teraz sa z neho bohuzial stal len zatrpknuty clovek, ktory si mysli ze to co fungovalo pred 10 rokmi bude fungovat aj teraz... taky bacov kokot!

Reagovat
r.mrazik

jo...a taky rikal,ze by nikdy nevyhodil moyese,ze by nevyhodil zelvu a ani mourka...

Reagovat
Error

No parada, posralo se absolutne vsechno

Reagovat
technecium
Reagovat
masly008

Až Messi skončí tak se z barcy stane lehce nadprůměrný tým.On je neskutečný.

Reagovat
iamek

To jsem četl tolikrát. Jak skončí xavi a iniesta, tak měl byt messi horší, protože mu nemá kdo nahrávat. Jak odešel alves a skončil Pique, tak obrana nebude tak pevná ...

Reagovat
masly008

Podle toho co čtu tak dáváš tebou zmíněné hráče na úroveň Messiho.Hm to si nemyslém že byli kdy tak dobří a hlavně neměli určo takový vliv na celý klub jako on.Ikdyž to byli super fotbalisti.

Reagovat
merlick

Reagovat
smazaný uživatel

úplně nerozumím té logice - můžeš to nějak vysvětlit?

Reagovat
technecium

V tabulce je znázorněn rozdíl mezi vstřelenými góly a statistikou očekávaných gólů ze šancí, do kterých se dostal. Takže to víceméně demonstruje efektivitu daného hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak anglicky umím, ale spíše mi není jasné co jsou očekávané góly?

Reagovat
technecium
Reagovat
technecium

Tohle jsem neznal, tam jsou zajímavý věci, jako třeba že Arsenal má o 12 bodů víc, než by statisticky mít měl, Liverpool o 11

Reagovat
r.mrazik

Callum Hudson-Odoi ve zbytku tohoto ročníku nepomůže Chelsea. Teprve 18letý křídelník si ze včerejšího utkání s Burnley (2:2) odnesl přetrženou Achillovu šlachu.

drsny...docela chudak

Reagovat
smazaný uživatel

Se mi líbí, jak všichni Liverpoolu mlátí o hlavu, ze projebali ten náskok. To se stane celkem snadno, když protivník dá šňůru 11 výher a nevypadá, že by s tím chtěl přestávat.

A stejně dementní mi přijde do bitky kriplu o LM řadit i Spurs s jejich marodkou, programem a posledním kole, kdy nehráli dotretice vůbec špatně proti City. Haters gonna hate.

Reagovat
Rssa

Swarley... vrchní nezvladajko, no...

Jeho optikou to projebalo 19 týmů z 20. Protože prohráli zápasy...

Reagovat
smazaný uživatel

19/20 týmu měly náskok?

Reagovat
blade115

Na začátku sezóny má každý 0 zápasů, tak to má každý ve svých rukou. Když vyhraje všechny zápasy, nemůže nevyhrát. Takže 19/20 týmů to pravidelně každý rok projebe.

Reagovat
Swarley

0 vs 0, to je náskok panečku

Reagovat
blade115

Pro tenhle kontext žádný rozdíl oproti náskoku, prostě to mají ve svých rukou a o to v téhle logice jde.

Reagovat
Swarley

Proti té logice nic nemám, ta je v pořádku...a o to horší je, když si vybuduješ náskok a proseres ho...nic složitého v tom nehledej, fotbal na těchto základech funguje už nějaký pátek...

Reagovat
blade115

V čem je to horší? Jestli prohraju prvních 10 zápasů a zbylých 28 vyhraju, tak je to na konci ekvivalentní tomu, když na začátku 28 vyhraju a pak 10 prohraju. Právě jsme se shodli, že když nedáš titul, prosrals to, protože na začátku sezóny jsi to měl ve svých rukou. Tam je ten průběh potom celkem irelevantní.

Celé to působí spíš jako hledání dalšího biče na LFC, zvlášť s ohledem na to, jak tady dlouhodobě vystupuješ. Tak se pak nediv, že to většina lidí tady tak vnímá.

Reagovat
Swarley

Irelevantní rozhodně není...matematicky možná, ale vzhledem k průběhu té sezóny ne...

A ať si v tom každý vidí, co chce, ale nic to nemění na tom, že Liverpool náskok prosral, není o čem diskutovat...

Reagovat
blade115

Průběh sezony není vzhledem k průběhu té sezóny irelevantní... Hezký.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

Vy fakt prostě neumíte číst, to je celé

Reagovat
Kixi Syhimour

Anebo bude problém na své straně

Reagovat
Swarley

Hlavně nebrecet

Reagovat
Kixi Syhimour

To se ti moc nedaří

Reagovat
Swarley

neblázni

Reagovat
Kixi Syhimour

Nebláznim, fakt ti to moc nejde

Reagovat
Swarley

Už jsi jak blade, pobrečte spolu

Reagovat
Kixi Syhimour

Ani ne, spíš ty jsi najdi někoho pro své brečení

Reagovat
r.mrazik

kazdy tym ma nejaky problemy...vcetne slepic...to neznamena,ze se neucastni valky kriplu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasne, my se do toho dostali vybuchama se saints a Burnley, jenom mi to nepřijde úplně fér po tomhle tydnu,kdy od těch zbylých zdravých hráčů nešlo chtít víc.

Reagovat
r.mrazik

tak ze City to byly ok zapasy...ale porad to nemeni nic na tom,ze v te valce kriplu jste taky

Reagovat
Swarley

To je co za sracku? Tak se může vymlouvat úplně každý tým

Reagovat
J0EL

my hrame handicapom s Mustafim

Reagovat
blade115

Všichni? Swarley... A tam to asi nikoho nepřekvapí.

Reagovat
smazaný uživatel

No, určitě to nebyl v posledních týdnech jenom Swarley, i když uznávám že ten mi tak leze krkem, že vydá za deset dementů. Ale oni někteří uckari takticky čekají až dostanou zitra sadu,tak to vytahnou jako argument poslední záchrany...

Reagovat
Swarley

Ještě jenom tak pro doplnění, když dáš v zápase víc gólů než soupeř, tak vyhraješ a neproseres si tím svůj náskok...ať tě v budoucnu ještě ve fotbale něco nepřekvapí...

Reagovat
smazaný uživatel

To uz je takova mistni opicka ten swarly

Reagovat
Swarley

Tohle breceni vám fakt nepomůže..

Reagovat
R22

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Swarley

Však ten náskok prosrali, to je fakt, tam ani není o čem diskutovat a tady se jedou jakési teorie, že soupeř vyhrával...ok, tak se většinou náskok ztrácí, když ty nevyhráváš a soupeři ano, ale o tom není potřeba diskutovat...to je snad jasné...

A u nás se můžu taky vymlouvat na to, že to přebíral s brutální ztrátou a že když to teď nedá, tak se vlastně nic neděje...ale spíš se na to dívám z toho pohledu, že si tu LM PROSÍRÁME jen a jen my svou neschopnosti a ne tím, že snad nečekaně soupeři okolo nasbírají víc bodů...

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, když jsme nedokázali držet kroik s posraným Leicesterem, který ty body po cestě k titulu celkem průběžně strácel, tak to byl fail, i když šlo teda "jen" o Spurs. Ale prohrát vzájemný zápas a v následných kolika 8 zápasech dvakrát remizovat a zbytek vyhrát, to prostě není nějaké selhání. Tyhle 10+ zápasové výhry které si City dělá jak kdyby se nechumelilo nejsou prostě tak obyčejný jev.

Reagovat
Kixi Syhimour

Swarley jen nezvládá celou situaci

Reagovat
Swarley

To je pořád to stejné, já k tomu nemám co dodat...

Reagovat
smazaný uživatel

No to je sice logický a je to pravda, ale na většinu věcí je lepší se dívat s kontextem a i ty musíš uznat, že mezi vámi a vaší situací a mezi situací LFC je trošku rozdíl.

Reagovat
merlick

Arguments gonna hate bro :/

Arsenal hral poslednych 5 zapasov za 15 dni, tottenham v rozmedzi 18 dni

Chelsea, arse aj tott maju momentalne po 6 zranenych, untd 4

Prejebali ste si to samy, vsak ste boli odtrhnuty od tychto 3 timov. Ci co je nefer akoze konkretne? Ci hranie so city mimo ligy je znevyhodnenie?

Live si to tiez prejebal sam, boli dlhsie na prvom mieste a uz nie su, jednoducha vec. Ta logika vety “je nefer/nehovorte ze sme si to prejebali samy” je zvratena, kedze obvinujes inych zo svojho failu. Jaj vlastne moze za to forma city

tak pst teda nemozno poukazovat na zlu formu daneho timu lebo vlastne “ako sme mali hrat ked ma city taku formu”

Reagovat
nani92

A čo ak do tej LM nikto nechce, lebo kluby zisťujú,že vyhrať EL je podstatne jednoduchšie?

Reagovat
Mastný Chobot

https://twitter.com/nocontextfooty/status/1120612655226675200

tjn, ešteže len Burnley je banda simulantov

Reagovat
Trand

Reagovat
forrest

Tipy na TOP4? Je to celkem pořád otevřené...

1. Liverpool

2. Man. City - prohrají derby

3. Tottenham - postoupí do finále LM

4. Man. United - vyhrají derby a vyhrají s Chelsea

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele