35. kolo
20.04.2019 16:00 CET
2 : 2
(1:0)

Reportáž

West Ham proti Leicesteru neudržel vedení a desítka se mu vzdaluje

Sobotní utkání dvou celků ze středu tabulky skončilo nerozhodným výsledkem. Domácí West Ham měl příležitost se vítězstvím přiblížit nejen horní polovině, ale i evropským pohárům, vedení však dvakrát ztratil. Na Antoniův gól zareagoval Vardy, Pérezovu trefu zase vyvážil v samotném závěru Barnes.

V úvodu se oba celky zastřelovaly, propagační pokus vyslal Arnautović, na druhé straně zaměstnal gólmana Maddison. Více než při pokusu rakouského útočníka se Schmeichel zapotil po Snodgrassově centru, na nějž jen tak tak dosáhl. A úspěšná nebyla ani Albrightonova přihrávka Vardymu, ani Antoniův pokus z těsné blízkosti.

Po půlhodině hry to znovu zpoza vápna zkoušel Maddison, i tentokrát ho ovšem Fabianski vychytal. A tak mohli udeřit hosté. Antoniova dělovka z rohu vápna ještě byla zblokována, o chvíli později si však právě Antonio naskočil na parádní Nobleův centr a hlavou na zadní tyč zakončil. 1:0.

Začátek druhé půle se nesl v opatrnějším duchu, zhruba po třech čtvrtinách zápasu však bylo srovnáno. Po povedené kombinaci Foxes poslal Chilwell padající centr na přední tyč, kam skvěle nastavil nohu Jamie Vardy a usměrnil míč na přední tyč. S tím Fabianski vůbec nepočítal a kapituloval. Okamžik na to mohl Leicester i vést, chybělo pár centimetrů.

Pokračující tlak hostů byl otupen až deset minut před koncem, když Anderson přiťuknul míč Obiangovi, jenž ze střední vzdálenosti napálil míč do tyče. Od ní se balón odrazil přímo k osamocenému Lucasi Pérezovi, jenž se z jednoduché pozice nemýlil a poslal Kladiváře do vedení.

Lišky okamžitě přešly do nátlakové hry, gólmana ale dlouho nemohly ohrozit a když ano, byl z toho jednoduchý zákrok, jako například po Chilwellově dalekonosném pokusu. Vardy se pokusil o chytrý centr, jenže Iheanacha nenašel. A tak se Rodgersovi svěřenci dočkali až v nastaveném čase poté, co Tielemans chytře vyslal za obranu Barnese. Ten se na brankáře podíval a z prvního doteku jej přízemní střelou na zadní tyč překonal.

Foxes se tak stále drží na dosah možnosti účasti v evropských pohárech, zato Hammers na klíčovou sedmou pozici ztrácí tři kola před koncem šest bodů.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlights football.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
OnlyWHU

Vítěz!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MCFC_8

X

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat
OnlyWHU

Doma musíme vyhrát! 2:1 COYI!!!

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 .Davaj to od 16.00 na Digi sportu. COYI !!!

Reagovat
OnlyWHU

Fuck Barnes

Reagovat
vanGomm

X.

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat
duloig

A nech to fičí 3:2 C O Y I ⚒️

Reagovat
OnlyWHU

Solidní výkon, škoda tří minut. K tomu, abychom mohli kontaktovat TOP6 nám chybí vyrovnanost výkonů v poločasech a lepší bránění. Když se blíží malér, nejsme schopni zastavit útok i na půlce. Škoda, že jsme nevyhráli. Přemýšlím o Arnautovičovi. Aby se mu náhodou nestalo to, co Payetovi. Mám tři tipy na vylepšení sestavy. Jestli ztratíme bez smlouvy Adriana, je to prohra. COYI!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Druhej Perezovo gol mel platit,zadnej off side nebyl

Reagovat
OnlyWHU

Opět okradeni..

Reagovat
duloig

asi tak.A aj tip by mi vyšiel sakraaaa

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele