35. kolo
20.04.2019 16:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Watford bez potíží uspěl na půdě posledního Huddersfieldu

Jistě sestupujícímu Huddersfieldu se nedaří a trápení neukončil ani v zápase proti Watfordu. Ten v boji o sedmou příčku nepřipustil zaváhání a zásluhou dvou Deulofeuových branek zvítězil 2:1, za domácí korigoval v samotném závěru Grant.

Na úvodní trefu nemuseli fanoušci na Kirklees Stadium čekat dlouho, bohužel pro ně přišla do sítě jejich oblíbenců. Po trestuhodné ztrátě Terriers se směrem k bráně řítil Doucouré, který byl ještě zastaven obranou. Míč však propadl k Gerardu Deulofeuovi, jenž si s ním pohrál a o vzdálenější tyč zakončil.

O chvíli později neuspěl Sema, a tak dostali příležitost srovnat domácí, z přímého kopu však Mooy netrefil. O něco lépe už si vedl Mbenza, ovšem Foster jeho dalekonosný pokus dokázal zlikvidovat. Ve velké příležitosti se po půlhodině hry ocitl Kachunga poté, co k němu propadl centr z pravé strany, balón však nedokázal poslat za záda brankáře.

Krátce po pauze předvedli solidní kombinaci Deulofeu a Sema, centr druhého jmenovaného se však neujal, stejně tak střela španělského útočníka. Na druhé straně po Mooyově rohu zakončoval nůžkami Mounie, jenže pouze nad břevno.

Hra se přelévala z jedné poloviny na druhou, a tak fanouškům Hornets musel spadnout kámen ze srdce v osmdesáté minutě. Semův centr z levé strany byl odražen k Doucourému. Jeho pokus vytáhl Lössl, ten ovšem nemohl vůbec nic dělat s Deulofeuovou dorážkou do prázdné brány.

S blížícím se koncem základní hrací doby těsně přestřelil bránu Capoue z přímého kopu, díky čemuž se otevřela šance pro hosty. Centr z levé strany odvrátila defenziva Watfordu jen k Löwemu, jenž hlavou nalezl Karlana Granta a ten se z bezprostřední blízkosti stejnou částí těla nemýlil.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, fullmatchesandshows.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
MCFC_8

0:2

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele