Premier League - souhrn 3. kola

26.09.2020, 15:26, aktualizováno 28.09.2020, 22:53
Komentáře a souhrny
Sadio Mané (© AFP)
Manchester City doma dostal pět gólů od Leicesteru, hattrick vstřelil Jamie Vardy. Manchester United otočil zápas na půdě Brightonu a slaví první výhru, přičemž dvě branky padly až v nastaveném čase, tu rozhodující vstřelil Bruno Fernandes. Dotahovat musela také Chelsea, Liverpool v pondělí přehrál Arsenal...

Liverpool FC - Arsenal FC 3:1

28.09.2020 21:00

Góly: 28. Sadio Mané, 34. Andrew Robertson, 88. Diogo Jota - 25. Alexandre Lacazette

V novodobé historii Premier League platí střetnutí Arsenalu s Liverpoolem za vůbec nejgólovější měření sil ze všech a nejinak tomu bylo i tentokráte. Přestože se "Kanonýři" ujali nečekaného vedení po trefě Lacazetta, domácí obhájce titulu během deseti minut skóre otočil trefami Maného s Robertsonem a v samém závěru pojistil skóre na konečných 3:1 nově příchozí Diogo Jota. Arsenal však navzdory prohře nemusí příliš smutnit, neboť se proti favoritovi dlouho držel na dostřel a měl v druhé půli několikrát blízko ke srovnání.

Utkání se od úvodních minut podle očekávání neslo ve znaku výrazné dominance domácích, kteří si udržovali až 75% držení míče a první větší šance na sebe nenechaly dlouho čekat. Po čtvrthodině hry měl průlom skóre na noze Sadio Mané, jehož Trent Alexander-Arnold našel ostrým přízemním centrem na přední tyči, ovšem forvard Liverpoolu trefil pouze připraveného Bernda Lena. O pět minut později měl německý gólman ještě větší štěstí, neboť ránu Alexandera-Arnolda po odvráceném rohovém kopu tečoval Héctor Bellerín do Lenova protipohybu, avšak míč k úlevě hostí skončil pouze na břevně.

Přestože se "Kanonýři" nebyli schopní vymanit z tlaku soupeře a o usazení na útočné polovině ani nemohla být řeč, byli to právě oni, kdo se vzápětí ujal překvapivého vedení. Rychlý kontr do otevřené obrany Liverpoolu nastartoval ostrou kolmicí Granit Xhaka na Lacazetta, jenž vybídl ke sprintu po levé straně Ainsleyho Maitlanda-Nilese. Finální přihrávka se sice anglickému univerzálovi ve službách Arsenalu nepovedla, ovšem Andy Robertson místo očekávaného odpalu míče do bezpečí nechtěně tečoval míč ke zcela volnému Lacazettovi, jenž navzdory nepovedenému zakončení dokázal překonat brankáře Alissona a připsat si třetí zásah v třetím ligovém kole.

Na rozdíl od předešlých dvou vzájemných střetnutí, kdy se rovněž hráči Arsenalu ujali vedení a dokázali následně svého protivníka řádně frustrovat, byla tentokráte reakce Liverpoolu bezchybná a během pouhých deseti minut bylo nejen srovnáno, ale dokonce již Reds stihli i dokonat bleskový obrat.

Nejprve využil zaváhání obranu Arsenalu Mohamed Salah, jehož ránu sice Leno dokázal zneškodnit, jenže vyrazil míč pouze do strany k nohám Maného, pro nějž nebyl žádný problém uklidit míč do prázdné branky. O šest minut později pak aktivní Alexander-Arnold našel dalším povedeným centrem v šestnáctce nabíhajícího Robertsona, jenž zachoval chladnou hlavu, překonal vyběhnuvšího Lena a odčinil tak gólem na 2:1 svou hrubku z 25. minuty. Arsenal ještě mohl do přestávky znovu vyrovnat, jenže Maitland-Niles nedokázal perfektní nákop Luize za liverpoolskou obranu zpracovat, byť by případnou gólovou situaci možná i tak zneplatnilo přezkoumání u videa kvůli postavení mimo hru.

Také po změně stran se územní převaze těšili domácí, ovšem taktika Arsenalu opomíjet hru ve středu pole a místo toho vyrážet po ostrých kolmicích do přímočarých útoků za vysunutou obranu Reds mohl snadno slavit úspěch. Hned dvakrát se po brilantních kolmicích Williana se střídajícím Ceballosem objevil v samostatném úniku zcela sám před Alissonem střelec prvního gólu Lacazette, jenže v obou případech své zakončení trestuhodně nezvládl a nechal pouze vyniknout brazilského brankáře. Alisson pak zabodoval i do třetice, když další skvělou Ceballosovu přihrávku vystihl dříve než sprintující Eddie Nketiah.

Také Liverpool měl několikrát blízko k pojištění hubeného náskoku, jenže jak pokusy aktivního Maného, tak jeho náhradníka Dioga Joty, skončily mimo tři tyče. Tři minuty před koncem základní hrací doby se už ale letní posila z Wolverhamptonu přece jen dočkala. Centr Alexandera-Arnolda totiž David Luiz odvrátil jen na hranici pokutového území k neobsazenému Jotovi, jenž se s ničím nerozpakoval a pohotově uklidil míč přesně k Lenově pravé tyči. Liverpool tak navzdory několika výpadkům v defenzivě dokázal zvítězit 3:1 a zůstává i po třech kolech stoprocentní, zatímco Arsenal po dvou výhrách poprvé klopýtnul.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Aston Villa 0:3

28.09.2020 18:45

Góly: 4. Jack Grealish, 15. Conor Hourihane, 48. Tyrone Mings

Fulham pokračuje v prachbídném vstupu do sezóny a po dalším příšerném defenzivním výkonu na svém stánku podlehl Aston Ville vysoko 0:3. O osudu utkání rozhodla hned úvodní patnáctiminutovka, ve které domácí inkasovali hned dvakrát, a tento deficit již v dalším průběhu nedokázali smazat.

O tom, že obrana Fulhamu rozhodně nepatří k těm nejpevnějším, jsme se mohli přesvědčit již v úvodních třech kolech. Další vrásky na čele Scotta Parkera pak přibyly velmi rychle. Již ve čtvrté minutě si na pas McGinna naběhl Grealish a sám před Areolou si počínal neomylně. Odpovědět mohl na druhé straně Mitrovič, jeho hlavičce však chyběla razance a přesnost. Tentýž hráč se o vyrovnání pokusil znovu i po čtvrthodině hry, ani tentokráte však nezamířil přesně. Místo toho udeřilo na druhé straně - Grealish zatáhl míč do vápna, tam jej předložil McGinnovi, který si zachoval přehled o celé situaci a míč přiklepl nabíhajícímu Hourihanovi, který obstřelem na zadní tyč přidal druhý gól utkání. Odpovědět mohl záhy Mitrovič, ale ani jeho třetí hlavička v utkání neskončila v síni.

Fulham o poločase zformoval své síly a v druhém dějství se na svého soka pokusil vyrukovat s aktivním presinkem. Jenže svěřencům Scotta Parkera nebyla zvýšená aktivita nic platná. Hned po pár minutách hry totiž při standardní situaci trestuhodně nepokryli stopera Mingse, který zvýšil již na tříbrankový rozdíl.

O chvíli později domácím svitla naděje, ovšem jen na chvilku. Brankář Martinez totiž neudržel nepříliš prudkou střelu a odražený míč do sítě dopravil Reid. Oslavy londýnského celku však uťal videorozhodčí, který správně odhalil faul Mitroviče na hostujícího stopera, kvůli čemu branka nemohla být uznána. Fulham tak pokračuje v trápení, když prohrál i své třetí utkání v nejvyšší soutěži.

Více informací k zápasu

West Ham United - Wolverhampton Wanderers 4:0

27.09.2020 20:00

Góly: 17. Jarrod Bowen, 57. Jarrod Bowen, 66. Raúl Jiménez (vl.), 90+3. Sébastien Haller

Fotbalistům West Hamu se podařilo v Premier League získat své první body v sezóně, v domácím prostředí překvapivě bez větších obtíží skolili Wolverhampton a vyhoupli se rázem ze spodních pater do klidnějšího středu tabulky. Hostům se, podobně jako v předchozím střetnutí s Manchesterem City, nedařilo především v obranné činnosti.

Vlci sice na úvod nového ročníku porazili Sheffield United, následovaly však jen dva neúspěchy, včetně toho v Ligovém poháru se Stoke City. V uplynulých třech zápasech, i v součtu tohoto, inkasovali dohromady osm branek, z toho rovnou polovinu v nynějším měření sil. Přitom nad West Hamem se jim podařilo ve čtyřech předchozích případech vždy zvítězit.

Jenže Kladiváři, v jejichž sestavě nastoupil na celých devadesát minut taktéž český reprezentant Tomáš Souček, předvedli dosud svůj nejlepší výkon. Domácí nastartoval svými dvěma přesnými zásahy Jarrod Bowen, jenž se trefil v první a druhé půli, pak si vlastní branku připsal na své konto Raúl Jiménez a výhru nakonec pečetil v závěru Sébastien Haller.

Londýnský celek se dostal do vedení v 17. minutě. Pablo Fornals ve středovém kruhu rychle rozehrál nařízený přímý volný kop, svou přihrávkou vyslal do brejku Bowena, který pronikl na hranici šestnáctky, odtud bleskově zakončil a nasměroval míč přesně ke vzdálenější tyčce. V 19. minutě se osmělil Antonio, hostující gólman Rui Patrício ale stačil zasáhnout.

Wolverhampton směrem dopředu ani nadále nepůsobil nikterak nebezpečným dojmem, ba naopak byl směrem dopředu jaksi kreativnější jeho sok, jenž mohl v závěru prvního dějství svůj náskok navýšit, avšak Pablo Fornals zamířil trestuhodně vedle brány. Nicméně v 57. minutě West Ham přece podruhé v utkání rozvlnil síť, a to znovu prostřednictvím Bowena.

Antonio z levé strany přetáhl svůj centr za vápno, tam se do balónu opřel Pablo Fornals, který svou střelou orazítkoval jen brankovou konstrukci. Nicméně k dorážce se propracoval jeho spoluhráč, jenž poté pohotově zacílil. A v 66. minutě se cítil The Wanderers ještě hůře, jelikož po Cresswellově rohovém kopu a hlavičce Součka si srazil merunu do vlastní brány Jiménez.

Hosté ve zbývajících minutách příliš odporu nekladli. Lépe působící West Ham si třígólový odstup od svého protivníka v pohodě hlídal a nakonec na London Stadium vyprodukoval ještě jednu branku. Běžela třetí minuta nastavení a Rice přistrčil míč doleva na Masuakua, ten vyslal svůj pas do šestnáctky, kde našel Hallera, a ten hlavou překonal Ruie Patrícia.

Více informací k zápasu

Manchester City - Leicester City 2:5

27.09.2020 17:30

Góly: 4. Riyad Mahrez, 84. Nathan Aké - 37. Jamie Vardy (pen.), 54. Jamie Vardy, 58. Jamie Vardy (pen.), 77. James Maddison, 88. Youri Tielemans (pen.)

Hodně zaskočeni museli být po nedělním zápase příznivci Manchesteru City. Jejich oblíbenci totiž schytali od Leicesteru výprask 2:5. Za vítězný tým vstřelil hattrick Vardy, po gólu přidali Maddison a Tielemans. Debakl mírnili Mahrez a Aké.

Všechno přitom pro Citizens začalo výborně. Už ve čtvrté minutě srazila obrana "Lišek" De Bruyneho roh jenom na hranici vápna, odkud famózním volejem na zadní tyč otevřel skóre Riyad Mahrez. O deset minut později mohl náskok zdvojnásobit Rodri, míč ale vyslal o kousek nad břevno. Fernandinhova hlavička zase mířila přesně do Schmeichelových rukou.

V šestatřicáté minutě domácí podruhé rozvlnili síť, jmenovitě Rodri se prosadil po přímém kopu. Jenže radost mu zhatil praporek pomezního. Toho ihned využili Foxes. Po Walkerově faulu na svou osobu se Jamie Vardy ujal exekuce pokutového kopu, který nekompromisně proměnil ranou pod břevno.

Druhou trefu anglický reprezentační útočník přidal necelých deset minut po přestávce. Castagne si naběhl do ulice na pravé straně, kam také dostal míč, který následně naservíroval skórujícímu Vardymu do malého vápna. A Jamie Vardy nadále pokračoval ve famózním výkonu, vzápětí se nechal ve vápně faulovat Garcíou, přičemž i tentokráte porušil nepsané pravidlo, že faulovaný penaltu nekope. Znovu navíc Ederson vystihl stranu, avšak na balón nedosáhl. 1:3!

Po třech čtvrtinách utkání si naskočil na centr střídající Delap a pořádně protáhl Schmeichela. Namísto kontaktního gólu ale čtvrt hodiny před koncem přišla pro bledě modré další pohroma. Maddison si od levé postranní čáry navedl balón až do středu, odkud vypálil do vzdálenější šibenice a dal "Liškám" důvod znovu oslavovat. Také se stal prvním hráčem, který vstřelil v Premier League Pepu Guardiolovi čtvrtou branku.

Nedlouho poté si na Mahrezův roh počkal Nathan Aké, jenž hlavičkou snížil na rozdíl dvou branek. Ten ovšem dlouho nevydržel, neboť po Mendyho zákroku na Maddisona dostali hosté příležitost už třetího pokutového kopu. Jelikož Jamie Vardy již byl vystřídán, postavil se k němu Youri Tielemans, který prudkou střelou nedal Edersonovi šanci vyniknout.

Rodgersovi svěřenci tříbrankový náskok udrželi a pravděpodobně budou i po třetím kole na čele ligy. Mají stejně bodů jako Everton, dotáhnout se na ně v pondělí mohou ještě Arsenal, nebo Liverpool. Citizens jsou až třináctí, mají však ještě zápas k dobru.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Newcastle United 1:1

27.09.2020 15:00

Góly: 25. Lucas Moura - 90+7. Callum Wilson (pen.)

Ještě v šesté minutě nastavení fotbalisté Tottenhamu proti Newcastlu vedli, o vítězství ale nakonec přišli a rozešli se smírně 1:1. V první půli zajistil Kohoutům vedení Moura, z penalty pak srovnal Wilson.

Už ve třetí minutě Spurs poprvé zahrozili. Lo Celsův přímý kop nabral směr šibenice, fantastickým zákrokem jej zastavil až Darlow. Toho nedokázal pokořit ani dorážející Kane. A anglický útočník si na Darlowovi vylámal zuby i podruhé, to když na něj odcentroval Hojbjerg.

V pětadvacáté minutě už domácí šli do vedení. Na levé straně si výborně vedl Kane, který pak naservíroval míč po zemi na zadní tyč, kde číhal Lucas Moura a do prázdné brány míč uklidil. Velká chyba obrany. A brzy mohlo být se Strakami ještě hůře. Son totiž napřáhl zpoza vápna a jeho ránu zastavila až tyč. Korejský útočník pálil i krátce před pauzou, to ale pro změnu nastřelil břevno.

I po návratu ze šaten pokračoval Tottenham v tlaku, první opravdu velkou šanci ale dostal až ve čtyřiaosmdesáté minutě. Lamelův pokus z ostrého úhlu zneškodnil opět famózní Darlow. Důležitý okamžik pro vývoj zápasu přišel ve třetí minutě nastavení. Shelveyho trestný kop sice nepatřil mezi ty nejpovedenější, Carroll jej však dokázal odhlavičkovat alespoň do ruky Diera.

Sudí po zhlédnutí videa nařídil pokutový kop. K tomu se postavil Callum Wilson a přestože Lloris uhádl stranu, na balón nedosáhl. Oba týmy tak v tabulce zůstávají ve středu pole se čtyřmi body.

Více informací k zápasu

Sheffield United - Leeds United 0:1

27.09.2020 13:00

Góly: 88. Patrick Bamford

Devátý tým loňského ročníku Premier League přivítal na domácím hřišti nováčka. Papírově to sice mohlo vypadat jako jasná záležitost pro Sheffield United, ale opak byl pravdou. Tři body ze zápasu vytěžil Leeds, jedinou trefou rozhodl Bamford.

Hosté už od začátku ukazovali, že nechtějí v utkání hrát druhé housle. V páté minutě vystřelil po pěkné individuální akci zpoza vápna Ayling, Ramsdale měl s jeho pokusem plné rukavice práce. Po půlhodině zahrozili i Blades, Osbornův centr prodloužil McGoldrick na Lundstrama, ten ale tváří v tvář gólmanovi selhal.

Ještě před přestávkou mohl gólově zakončit pěknou akci Leedsu Dallas, jeho technický pokus ovšem vyškrábl gólman. Po návratu ze šaten pak z pravé strany postupoval Bamford, i ten si ale vylámal zuby na skvělém Ramsdalovi. To Dallas si po hodině hry s brankářem poradil kličkou, Basham však jeho střelu vykopl z brankové čáry.

Po osmdesáti minutách měl jedinečnou příležitost Robinson, k němuž propadl rohový kop. Jenže míč nasměroval pouze vedle tyče. A tak přišla gólová radost pro hosty. Harrisonův centr našel hlavu Patricka Bamforda, jenž o zem dokázal rozvlnit síť.

Leeds si tak připsal ve třetím kole už druhé vítězství této sezóny a překvapivě se drží na šestém místě, naopak Sheffield United je bez gólu i bez bodu poslední.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Southampton FC 0:1

26.09.2020 21:00

Góly: 5. Danny Ings

Souboj dvou celků, které v novém ročníku Premier League čekají na první získané body, vyzněl nakonec lépe pro Southampton. Tým Ralpha Hasenhüttla si z Burnley odváží důležitou výhru 1:0 a ukončil tak dosavadní sérii porážek, zatímco domácí po odloženém prvním kole a prohře s Leicesterem zůstávají stále na nule.

O jediný gól zápasu se hned v úvodu postaral klubový talisman Danny Ings, pro nějž šlo již o třetí zásah sezony. Na druhé straně sice po změně stran dokázal srovnat Chris Wood, ovšem jeho trefa nebyla uznána kvůli postavení mimo hru. Manažer Burnley Sean Dyche tak svůj jubilejní čtyřstý zápas na trenérské lavici vítězně neoslavil.

Osmadvacetiletý Ings byl ostatně před svou plodnou střeleckou kariérou u Saints a méně vydařeným liverpoolským angažmá prošpikovaným zraněními právě hráčem Burnley a proti svému někdejšímu klubu se prosadil již v zahajovací pětiminutovce. Chytrá zpětná přihrávka Che Adamse nachytala obranu Clarets v čele s obráncem Dunnem a Ings nabídnutou příležitost chladnokrevně proměnil. Jak se nakonec ukázalo, právě tato střela byla jedinou ze strany hostí, která nejen skončila v síti, ale vůbec trefila prostor mezi třemi tyčemi branky Nicka Popea.

Hosté pokračovali v herní převaze i nadále a mohli brzy skórovat znovu, jenže aktivní Adams nedokázal zkrotit Bertrandův centr a poslal svůj pokus příliš vysoko. To domácí se k vážnějšímu ohrožení soupeřovy branky za celou první půli nedostali a nedočkali se ani pomoci videorozhodčího, jenž přezkoumával Woodův pád po souboji s Bednarkem, jen aby rozhodl v neprospěch útočníka Burnley za hraní rukou.

Bezprostředně po změně stran již Clarets brankáře McCarthyho prověřili, ale Woodova hlavička pro gólmana Saints ani pořádně neprotáhla. Když už se pak australský forvard o deset minut později přece jen prosadil, radost mu pro změnu zkazil zdvižený praporek čárového rozhodčího. Nejblíže skutečnému vyrovnání tak byl se svou ranou domácí obránce Taylor, ale ani on si na pozorného McCarthyho nepřišel a Southampton si již samotný závěr utkání proti čím dál odevzdanějšímu protivníkovi dokázal pohlídat.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Chelsea FC 3:3

26.09.2020 18:30

Góly: 4. Callum Robinson, 25. Callum Robinson, 27. Kyle Bartley - 54. Mason Mount, 70. Callum Hudson-Odoi, 90+3. Tammy Abraham

Nový ročník Premier League pokračuje v gólových hodech i ve třetím kole a význačnou měrou se na tom podílelo utkání mezi West Bromwichem Albion s londýnskou Chelsea. Zatímco první půle patřila šokujícím způsobem domácímu nováčkovi, který se ujal dokonce tříbrankového vedení, po změně stran Blues přece jen zabrali a dramaticky nakonec vydřeli alespoň bod za konečnou remízu 3:3.

Zápas na stadionu Hawthorns náležitě Franku Lampardovi ukázalo, že potíže s defenzivní činností Chelsea sahají hlouběji než jen k pozici brankáře, neboť hříšník minulého zápasu s Liverpoolem Kepa Arrizabalaga zůstal jen na lavičce náhradníků, a přesto se hosté nevyvarovali celé plejády chyb a tří inkasovaných branek. Místo očekávaného vítězství tak musel remízu zachraňovat Tammy Abraham na samém sklonku nastavení a Chelsea již po třech odehraných kolech ztrácí na první místo pět bodů.

Kromě zmíněného opomenutí Kepy mezi třemi tyčemi sáhl Lampard ještě k jedné výrazné změně, a to k nasazení Thiaga Silvy, jenž rovnou při svém debutu dostal i kapitánskou pásku. Ani bohaté zkušenosti brazilského zadáka však defenzivní činnosti Blues nepomohly, ba naopak. Na prvním inkasovaném gólu měl hlavní podíl Marcos Alonso, jehož nedůrazná hlavička dopadla k Matheusi Pereirovi, jenž obratem vyslal do šance Calluma Robinsona a forvard West Bromwiche parádní přízemní ranou na zadní tyč překonal i brankáře Caballera.

Prvotní reakce hostí byla slibná, neboť oba útočníci Abraham s Wernerem měli na dosah brzké vyrovnání. První jmenovaný však centr Reece Jamese poslal z vyložené příležitosti mimo tři tyče a Werner po pasu téhož hráče trefil pro změnu břevno. Tyto zahozené možnosti záhy Blues mrzely dvojnásob, ba dokonce trojnásob. Špatné zpracování Alonsovy přihrávky přišlo Thiaga Silvu pořádně draho, jelikož svou nešikovností vyslal do samostatného úniku Robinsona, který si proti Caballerovi poradil i podruhé. A aby toho nebylo málo, Pereirův rohový kop poté přizvedl Darnell Furlong přesně pro Kylea Bartleyho, jenž ještě do přestávky upravil skóre na nevídaných 3:0.

Lampard na otřesný vývoj zápasu zareagoval dvojím poločasovým střídáním, která se anglickému manažerovi skutečně osvědčila, neboť právě César Azpilicueta a Callum Hudson-Odoi měli prsty v následujících dvou gólech, jež Chelsea vrátily naději. Nejprve se povedenou ranou zpoza pokutového území po Azpilicuetově přistrčení prosadil Mason Mount a brankář Johnstone se za jeho skrytou ranou na přední tyč jen ohlédl. Druhý zásah ze 70. minuty hostí stál rovněž za to - týmová kombinace vyústila v narážečku Hudsona-Odoie s Havertzem a první jmenovaný křižnou přízemní ranou snížil na rozdíl jediného gólu.

Od té chvíle se sice domácí statečně drželi až do samého nastavení, ovšem neúnavnému tlaku favorita nakonec přece jen podlehli. Johnstone zvládl Mountovu střelu vyrazit jen před sebe, kde se jako první ocitl Tammy Abraham a nabídnutou příležitostí tentokráte nepohrdl.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Everton FC 1:2

26.09.2020 16:00

Góly: 26. Cheikhou Kouyaté - 10. Dominic Calvert-Lewin, 40. Richarlison (pen.)

Poprvé za posledních sedmadvacet let se Evertonu podařilo odstartovat novou ligovou sezonu třemi po sobě jdoucími výhrami. V sobotu si totiž tým Carla Ancelottiho poradil i na půdě Crystal Palace, odkud si díky brankám Dominica Calverta-Lewina s Richarlisonem odváží výsledek 2:1 a zůstává nadále stoprocentní, zatímco domácí Eagles naopak v tomto ročníku Premier League poprvé padli.

Toffees vděčí za svou výtečnou formu především své ofenzivě, v jejímž čele ční Calvert-Lewin již s pěti zásahy na kontě. Právě evertonský forvard otevřel skóre hned v úvodní desetiminutovce, ovšem Palace rychle zareagovali srovnáním v podání Kouyatého. Ještě do přestávky si však hosté vzali vedení zpět na svou stranu, když se po ruce Warda dostali k možnosti zahrání pokutového kopu, který proměnil Richarlison. Everton tak zůstává na samém čele Premier League s devíti body po třech kolech, což se liverpoolskému klubu povedlo naposledy v roce 1993.

Již samotný vstup do zápasu nabídl otevřenou podívanou a bezbrankový stav neměl dlouhého trvání. Povedená kombinace Jamese Rodrígueze se Seamusem Colemanem na pravé straně vyústila v centr do šestnáctky, kde číhal Dominic Calvert-Lewin a pobídku svého kapitána beze zbytku využil. Hosté sice měli více ze hry i v následujících minutách, ale další větší příležitosti si nevytvářeli, což se jim záhy vymstilo. Rohový kop Androse Townsenda v 26. minutě totiž razantně zabořil do sítě Cheikhou Kouyaté a zničehonic bylo srovnáno.

Ve zbytku první půle se ve středu pozornosti ocitl domácí bek Joel Ward, jehož první nechtěné zahrání rukou při zablokování centru Richarlisona ještě rozhodčí ponechali bez výhrad, ovšem nedlouho poté Warda trefil míč do ruky podruhé, když jej do šestnáctky vracel hlavou Lucas Digne, a přestože sudí Friend neviděl na celém incidentu nic špatného, na radu videorozhodčího vzápětí celou situaci ještě jednou přezkoumal u postranního monitoru a penaltu ve prospěch Evertonu přece jen nařídil. Duel brankáře Guaity s Richarlisonem vyzněl lépe pro útočníka Evertonu a do kabin se tak odcházelo za těsného vedení hostí.

Druhá půle již nabídla o poznání méně zajímavých momentů, neboť Evertonští se již spíše uchýlili k bránění svého náskoku, zatímco domácí dokázali hrozit takřka výhradně jen ze standardních situací, a ani tak brankáře Jordana Pickforda vážněji neohrozili. Dvě největší příležitosti ke změně skóre tak připadly jen neúnavnému Calvertu-Lewinovi, jenž však v prvním případě po výtečném pasu Rodrígueze zamířil vedle a v druhém trefil přesně brankáře Guaitu.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Manchester United 2:3

26.09.2020 13:30

Góly: 40. Neal Maupay (pen.), 90+5. Solly March - 43. Lewis Dunk (vl.), 55. Marcus Rashford, 90+10. Bruno Fernandes (pen.)

Manchester United nebyl daleko od další blamáže a ztráty bodů. Nakonec však Rudí ďáblové vezou z Brightonu vítězství, přestože dost možná sami neví, jak tříbodového zisku. Většinu zápasu hráli lépe domácí, kteří si také vypracovali kvantum šancí, jenže fotbalový bůh přál Red Devils.

Seagulls pálili jedna báseň, ale hned čtyřikrát orazítkovali brankovou konstrukci. Několikrát pak ztroskotali na opět výborně chytajícím Davidu De Geovi. Když už se Brighton dočkal vyrovnání, přišel v nastaveném čase nečekaný a velice tvrdý direkt z kopačky Bruna Fernandese.

V základní jedenáctce Racků nastoupila místo Bissoumy, jenž v minulém kole obdržel červenou kartu, letní posila z Liverpoolu Lallana. Na straně United dostal místo Fosu-Mensaha přednost na pravém kraji obrany Wan-Bissaka. V záloze pak došlo ke dvěma změnám, když místo McTominaye s Jamesem vyběhli na hřiště Matić a Greenwood.

Poprvé se skóre mohlo měnit po deseti minutách hry, kdy domácí Trossad napřáhl zpoza pokutového území a levou nohou poslal balón do tyče. Rudí ďáblové se probouzeli pomaleji a až v sedmnácté minutě vyslal první zdravici brankáři Brightonu Ryanovi Greenwood. Za další dvě minuty hledal Fernandes centrem Martiala, ten sice na míč nedosáhl, i tak ale kulatý nesmysl málem zapadl k tyči Ryanovy svatyně.

Po dvaceti minutách hry se znovu předvedl Trossard, jenž podruhé trefil tyč, tentokrát tu druhou. Ve 30. minutě zase hlavičkoval Webster a gólman United De Gea se musel činit, aby jeho pokus vytěsnil nad břevno. Brighton zahájil duel lépe a za svou aktivitu byl nakonec odměněn. Fernandes ve 38. minutě zavadil o nohy Lampteye, načež sudí Kavanagh nařídil penaltu pro Seagulls. Nařízený kop s "panenkovkou" lehkostí proměnil Maupay - 1:0.

Do přestávky však bylo vyrovnáno. Fernandes ve 43. minutě rozehrál standardní situaci na zadní tyč, kde Matić vracel balón do ohně a od nešťastně bránícího Dunka se meruna odrazila do sítě. Obrat chtěl záhy dokonat Matić, avšak z uctivé vzdálenosti jen připsal Ryanovi zákrok do statistik.

Krátce po změně stran chtěl domácí Connolly po kontaktu s Pogbou vymodlit další penaltu pro Racky, což mu nejprve Kavanagh sežral, avšak po zhlédnutí záznamu svůj verdikt odvolal. V 52. minutě se prosadil Rashford, ale i zde zaúřadoval videorozhodčí, který odhalil, že útočník Manchesteru se v době přihrávky od Greenwooda pohyboval v ofsajdu.

Rashford si tak svůj hvězdný moment připsal až za další tři minuty. Nejprve dostal pas od Fernandese, následně si pohrál s Whitem a i za pomoci Dunkovy teče dokončil své představení gólem. Seagulls málem opověděli pět minut nato, jenže March opět rozezvonil jednu z De Geových tyčí. Maupay za dalších osm minut již trefil prostor mezi třemi tyčemi, ale De Gea se nenechal zaskočit.

V 76. minutě se konstrukce De Geovy brány opět rozezvonila. Střídající Jahanbakhsh přenesl hru na levou stranu, odkud Trossard pálil do břevna. O dvě minuty později střílel March pouze na tribunu. Racci spustili v nastaveném čase tlak, který ve třetí minutě času navíc málem vyústil v branku, ovšem Trossarda zblízka bravurně vychytal De Gea.

Dvě minuty na to už ale Manchester kapituloval. Pas z pravé strany propadl na zadní tyč ke zcela volnému Marchovi, jenž pohodlně hlavičkoval do brány. Jenže United se ještě jednou vydali na zteč: Maguirovu hlavičku odvrátil na brankové čáře March, ale videorozhodčí odhalil, že pokus Maguira tečoval Maupay rukou. Kavanagh tedy nařídil penaltu tentokrát pro Rudé ďábly, o jejichž vítězství rozhodl precizním kopem Fernandes.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Leicester City330012:49
2.Liverpool FC33009:49
3.Everton FC33008:39
4.Aston Villa22004:06
5.Arsenal FC32016:46
6.Crystal Palace32015:36
7.Leeds United32018:76
8.Tottenham Hotspur31116:44
9.Chelsea FC31116:64
10.Newcastle United31113:44
11.West Ham United31025:43
12.Brighton & Hove Albion31026:63
13.Manchester City21015:63
14.Manchester United21014:53
15.Southampton FC31023:63
16.Wolverhampton Wanderers31023:73
17.West Bromwich Albion30125:111
18.Burnley FC20022:50
19.Sheffield United30030:40
20.Fulham FC30033:100

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1200)

Přidat komentář
kiwwi

V suchom triku

Reagovat
mithro

Reagovat
Kixi Syhimour

Vždyť do prdele pískl konec

Reagovat
Golasso

Já právě čuměl na Livescore a tam už svítil konec při 2:2. Teď čumím sem a tady 2:3 s gólem z penalty v 90+10 . Wtf?

Reagovat
Hokaido

Šílenost. Ať mi pak nikdo netvrdí, že mají všichni stejný metr.

Reagovat
Honza Matoušek

Jediný pozitivum je, že s timhle štestím tam ten tragickej Olegunar vydrží zase o něco déle.

Reagovat
Golasso

Jediné dva důvody, proč jednou za čas přát Spurs a United jsou Mourinho a Ole

Reagovat
smazaný uživatel

Nechceš srovnávat Joseho se Solskjaerem viď?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Zas rozhodca dotlačil mancs k výhre, neskutočne nechutný klub skrz na skrz.

Reagovat
smazaný uživatel

mancs se použivá u city

Reagovat
smazaný uživatel

Haha, mladík zlatý, nie.

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Nezasloužené body, ale to v boji o záchranu nehraje roli z venku pěkné 3 body do záchrany

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
bobis21

Brightonu bych za výkon bod přál ale penalta úplně jasná tam není co řešit.

Reagovat
Busby babes

Tak vic v suchem triku uz to ani neslo.

Reagovat
C-M@ster

Jak je možný, že byl March volnej šedesátkrát na zadní a nikdo ho furt nechtěl a pak z toho ještě padne gól.

Naštěstí se sere na konec zápasu a hraje se until we score...

Reagovat
r.mrazik

hrajeme na tri stopery a stejne march porad volny...

Reagovat
smazaný uživatel

to je tak když máš před sebou celou sezonu LINDELOFA

Reagovat
kiwwi

AWB najhorší zápas od krajneho beka aký som kedy videl. Šialené

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
zelda

Reagovat
Dawon

Nejvic me na tom zarazi, ze se to vubec nezlepsilo ani po prichodu tretiho stopera, ktery teoreticky mel dovolit bissakovi drzet pozici dal za zadni tyci...ale ani hovno, tam proste borec z kazdeho utoku byl sam na malem vapne, neskutecne

Reagovat
Busby babes

AWB mel dneska naprosto prisernej den. Ale fakt neuveritelne. To kdyby chtel umyslne zopakovat, tak se mu to uz nikdy nepovede...

Reagovat
r.mrazik

husty konec

vykon sileny, brighton si zaslouzil vyhrat...byli dneska opravdu skveli...

kazdopadne na tyce a hazena se nehraje...pro nas z prdele klika

Reagovat
smazaný uživatel

este k tomu ked im to AWB tak ulahcoval

Reagovat
r.mrazik

oni moc dobre vedeli,ze mason tomu braneni moc neda

Reagovat
Svatej

Dneska už ani konec zápasu nezastaví United od toho, aby kopali penaltu. Už není moc oprostoru, kam dál zajít.

Reagovat
kiwwi

Penalta pred zápasom?

Reagovat
Kixi Syhimour

s tímhle to ale očekávám tak za dvě kola

Reagovat
Svatej

pěkně

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Njn

Reagovat
Nihilister

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
vicinda07

Tak nezasluzeneho vitaza zapasu som uz dlho nevidel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
fenixLFC

united va zapasy a v oboch o triedu horsi- proi CP a brightonu za dnesok mal brighton brat nie tri body, ale rovno 6. united absolutne hanebny vykon. trossard smola na rok dopredu....

Reagovat
Registrujisejenproto

Humus

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kixi Syhimour

Zápas proti Crystalu jsem sledoval jenom z Livesportu, tak nevím jaké štěstí potkalo Palace. Ale je naprosto neuvěřitelné kolik svatých dnes stálo na straně United, 5 tyček, United pár šancí z nich dva góly, přičemž jeden vlastňák (?) a druhý s tečí, klidně červená pro Fernandese a penaltový gól normálně po konci zápasu.

Nejvíce nezasloužené vítězství, co jsem kdy u nějakého mužstva viděl.

Reagovat
Ranoth

takych vyher este bude stym ich krasnym, zazivnym futbalom co sa spoliehaju len na nahody

Reagovat
hitZor

Ono může být nějaké víc nezasloužené "vítězství", než Chelsea - Barca v 2009?

Reagovat
Kixi Syhimour

Remíza

Reagovat
technecium

Chelsea - Barca 2012

Reagovat
mul

Reagovat
icka

urcite smoulo

Reagovat
technecium

Holt v té době si ještě trenéři nekontrolovali rozměry branek.

Reagovat
SunFells

Masakr. Asi i hráčům United musí být blbé takový zápas vyhrát Každopádně tři body, které se jim pro souboj o Evropskou ligu budou hodit

Reagovat
smazaný uživatel

zřejmě ne když tam skákali jásali i samotný OLE jako by měli vyhrát 14:2

Reagovat
Hokaido

Opět sem dám podobnou situaci z loňska, kdy mohl Leicester kopat penaltu v nastaveném čase proti Brightonu, ale nekopal, protože to bylo moc blízko a obránce s tím nemohl nic dělat:

https://youtu.be/jOj60iYMuqs?t=112

Spravedlnost.

Reagovat
kiwwi

Minulý týždeň bola proti nám nariadena horšia penalta. Victor mal ruku v prirodzenej polohe, tuto bola ruka veľmi vysoko, myslím, že tu nemal rozhodca na výber.

Reagovat
Hokaido

Já bych pískal tu dnešní i tu Leicesteru teda, tu minulý týden jsem neviděl.

Reagovat
cristiano.K.

obě penalty úplně jasné, jen ta jedna byla proti vám, tak byla "horší"

Reagovat
Busby babes

ja bych rekl, ze to byla podobna situace jako minulej tyden proti nam. Pokud to budou piskat konzistentne...

Reagovat
smazaný uživatel

coz nedelaji, protoze to stejne na arsenalu nepiskli west hamu..

Reagovat
Busby babes

ok. ja v tehle nevidim problem. Jedna sla proti nam, jedna pro nas. za me v tuhle chvili ok.

Reagovat
Hokaido

Nebudou.

Reagovat
Busby babes

na druhou stranu, ze to je blizko je asi jedno, kdyz jde proti hlavicce s rukama nad hlavou jak na volejbale..

Reagovat
r.mrazik

jestli ti to prijde stejny,jak se vypichni oci

Reagovat
BaggioRoberto

Stejny to neni, tahle Leicesteru je daleko horsi. Volejbal.

Reagovat
Dawon

Ja bych nerad kecal, ale nezmenil se nahodou zas vyklad pravidel pro posuzovani ruk pro letosni sezonu?

Ze je to mrdka souhlasim, ale uplne stejna penalta se piskla minuly tyden proti nam, takze se to takhle bohuzel asi piska zamerne

Reagovat
Busby babes

ja myslim, ze ted proste vsechno, co ti trefi ruku a je to za hranou rukavu dresu je penalta? Nebo to tak neni?

Pokud je, tak je to teda debilni pravidlo, ale to je na jinou debatu.

Reagovat
forrest

Rukou šel dopředu jasně zastavit hlavičkujícího Maguira... tohle byla podobná penalta jako minulý týden pro Crystal Palace...

To, co je na videu, tam to fakt těžko ovlivňoval, na balón už neviděl, nastavoval hlavu, do toho ještě nějaký menší souboj.

Takže ne, podobná situace to není.

Reagovat
dantetomas

No neviem, Lindelof bol pro CP v pritodzenom pohybe, Maupay mal ruku pripravenu na smecovanie. Tu minuly tyzden by som nepiskal, ta dnesna bola podla mna jasna... (ale netusim, ake su presne tie nove pravidla...).

Reagovat
cristiano.K.

obě byly jasné.

Reagovat
kiwwi

Presne... Len dantetomas je fanúšikom United tak tu proti United by nepísal... Oh wait

Reagovat
cristiano.K.

my se s dantem známe

Reagovat
kiwwi

A?

Reagovat
cristiano.K.

že děkuji za tvůj komentář o tom komu fandí

Reagovat
BaggioRoberto

Tak tohle měla být penalta pro Leicester, naprosto jasná a ještě s kartou. Ale United nemá cenu řešit, na ně pravidla neplatí, ani konec zápasu.

Reagovat
BaggioRoberto

Jak to vůbec můžete srovnávat. Penalta pro Leicester naprosto 1000 procentní. Nebylo to zdaleko tak blízko jako včera, hráč nepřirozeně vytrčil ruku, zcela změnil směr míče a tím zmařil gólovku soupeře. To byl volejbal. Ten Manchester včera ruka 20cm od hlavičky, jemné líznutí, míč nezměnil směr, obránce odhlavičkoval z čáry tak jako tak. Navíc měl být konec před rohem.

Reagovat
Tolstobik

Nejnezaslouzenejsi vyhra, co si za ty roky pamatuju

Reagovat
Walter_Sobchak

Cigan Fernandes 90+10 penalta - Manchester United, myslim že nič viac vystihujuce pre nich neni

Reagovat
Swarley

Suché triko

Reagovat
Busby babes

Until we score, Penchester a tak dale...

Reagovat
Svatej

Tady by chtělo už i to Until we score nějak upravit.

Reagovat
Busby babes

to jo, tohle uz byl jinej level. United nedali gol? sakra, jsem uplne zapomnel na tohle pravidlo, tak nic chlapci, zpatky na hriste, penalta United.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

kdyz uz te tu mam, co to prosim te predvadite?

Reagovat
Svatej

Žádnej dobrej příběh nezačíná tím nejlepším na začátku

Reagovat
mithro

Reagovat
janinho

ale hnedé trenky

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo a speciálně pro vodku

Wan Bissaka během celého zápasu zase ukázal, jak je skvělý obránce

Reagovat
Hokaido

He's Young, don't judge him.

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Busby babes

Tak jo, ty vole, to byla bida. Martial uplne ale uplne marnej. Bruno to same, Pogba taky. AWB je jeste nekde na dovoleny. A kdyz tolik hracu vypadne, tak se proste PL hrat neda proti nikomu.

AWB tam celej zapas zabiha March za zada a jsou z toho sance. Ok, v prubehu tam proste byl precislenej a bral hrace vic na stredu, v poradku. Ole na to zareaguje a da tam Baillyho aby tohle pokryl a AWB mohl hlidat kridelniho hrace a sup, za dve minuty, zas volnej protoze AWB na nej cumi. U vyrovnavaciho golu zas s nim bezi Bruno ale vysere se na nej. To je na pokuty.

Je teda fakt, ze Mason mu vubec nepomohl, ale i tak..

Pro Brighton kruty, hrali hezky, ale kdyz nedaj ty svoje sance... Penalta na konci uplne jasna, Maupay tam takhle nemuze jit imho. I kdyz je to tezky na to myslet, smula no.

Matic a Fred imho ok, Shaw chvili dobry, chvili bida... no zaplatpanbuh za tri body, ale mame teda co delat.

Football, bloody hell.

Reagovat
smazaný uživatel

to co dnes predvadzal Bissaka, to bolo šokujuce uplne

Reagovat
Benzema

Utd

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Maupay idiot roka

Reagovat
Kixi Syhimour

To teda rozhodčí, který naprosto debilně odpíská konec, aniž by se podíval na video (penalta jasná) a pak po konci ji v pohodě pískne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, rozhodci a Maupay.

Reagovat
cubazi

Reagovat
Detective

Jak se asi má podívat na video když se hraje? Prostě po přerušení hry (což je i ukončení zápasu nebo poločasu) může překontrolovat situace od posledního rozehrání. Žádná raketová věda. Jasně, že to byla šílená situace a kromě fans United to skoro všichni těžce rozdejchávaj, ale bylo to podle pravidel.

Reagovat
Kixi Syhimour

A jak to dělá v průběhu zápasu, on snad vždycky ukončí zápas, aby se šel podívat na video? Evidentně viděl, jak hráči United zvedají ruce, tak prostě nemusel pískat a počkat si na intervenci VARu a ne hned ukončit duel.

Reagovat
Detective

V průběhu zápasu se vždy s kontrolou u videa počká na přerušení. A tvůj návrh čekat s ukončením zápasu na to jestli se náhodou neprojeví var, to myslíš vážně?

Reagovat
Nikikrew

Lol ako to mohli ti motaci vyhrať? neuveriteľna haluz nič viac

Brighton super výkon, hrali fakt pekný futbal

Reagovat
vicinda07

Bruno bude najlepsi strelec ligy, tie penalty kope fakt super a ak premeni aspon 27 z 30 ktore bude kopat tak by to mohlo stacit

Reagovat
smazaný uživatel

Bruno ale hodne sympatickej rozhovor na konci

Reagovat
Busby babes

co rikal?

Reagovat
smazaný uživatel

Ze hrali spatne, malo agresivni, objektivne analyzoval vlastni chyby u golu Brightonu, pochvalil je za skvely vykon a v tomhle duchu. Fakt sympaticky bez vymluv. Vubec nebyl nijak neprimerene nadsenej z vyhry a skvela anglictina k tomu. Fakt supr. moc ho neznam, tak me prekvapil, jak mluvil inteligentne a primo k veci

Reagovat
SunFells

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Busby babes

dik.

V poradku, je to sympatak, to rikam porad. Ted jeste aby si z toho odnesl ponauceni. Dneska teda zaridil vsechny goly, ale byl hroznej. I diky tomu, ze nebyl schopnej podrzet balon a rozdat ho, jsme se porad dostavali vic a vic pod tlak.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

pak to ale vyšperkuje provokativním

Maybe they say they did better. The point is to score goals not to hit the post or crossbar

Reagovat
Busby babes

tak to ho Maupay pochvali, ze to rekl dobre.

Reagovat
Svatej

No, nevim, jestli pochvala od Maupaye je to, co bych chtěl slyšet.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
kiwwi

Však je to sympaťák

Reagovat
smazaný uživatel

ja ho fakt doted nejak mijel v rozhovorech

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Front hell

Reagovat
icka

Reagovat
Heisenberg

Rozhodčí už mají 2 sezony na úrovni Fergusona, teď už jen ty body no. 80 bodů s takovou tlačenkou by dal i Mourinho ve třetí sezoně.

Reagovat
Svatej

Jinak teda Manchester už mi připomá fotbalovej ekvivalent švába. Tohle mělo skončit čtyřgolovým rozdílem pro Brighton, Fotbalově se na to dalo dívat jen z jedný strany a oni s nějakým božským požehnáním zase přežili. Pro mě jako fandu konkurence je to neuvěřitelně frustruící.

Nemůžu se dočkat zápasu s WBA, kde to bude přesně naopak a my si odsereme odznáček tragédů, mezitím co United s touhle urážkou profesionálního sportovního výkonu odejde se třema bodama, který byly nejspíš jasný už před zápasem, i kdyby se mělo stát cokoliv. Budu se opakovat znova, ale je to nesmírně frustrující

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako stát se tohle v souboji o titul, tak vyhazuju notebook z okna

Reagovat
Svatej

Aby to tak nakonec nebylo. Minulej zápas beru jako škytnutí. Tenhle tým nebude pravidelně ztrácet body, ani kdyby se ve stylu Fify snažili ty góly nasypat sami hned po rozehrávce.

Reagovat
Kixi Syhimour

To si fakt nechci představovat, ale na konci sezóny uvidíme, jestli budu o jedno zařízení chudší

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

čo to splietas

Reagovat
smazaný uživatel

takovej zápas někdy přijde. Hráči se mi spolu s OLEM ukázali jako žumpy kdy tam jásali jako by vyhráli LM. Brighton pech , ale tohle se opakovat nebude viz týden zpět palace. Takovej fotbal je nespravedlivý. Navíc přijde možná tak se štěstím už jenom Telles ten tým to ani kondičně neudýchá podle losu LM uvidím zda vůbec postoupíme. Je to hnus jako pro mě kdy jsme byly fotbalovej tým teďkom jsme spíše značka, která , ale upadá rok co rok níže

Reagovat
r.mrazik

no voe...meli tam zacit brecet,ze vyhrali zapas z posledni strely v zapase...

Reagovat
iamek

Toho magora už neřešit. PČR už se postará.

Reagovat
smazaný uživatel

udavač založil sis jinej účet u udavači.cz jako tady na EF nebo si měl koule to nahlásit z primárního účtu

Reagovat
r.mrazik

jo to je tahle rasisticka pica...muzou se se svatym chytnout za ramena a vyrazit do poli,kdyz si tak pekne rozumi

Reagovat
Kixi Syhimour

za Svatého

Reagovat
iamek

Na twitteru ten koment byl taky a lidi tam označovali PČR. Přesně takhle dopadl ten blb, co tady takhle psal a pak skončil u soudu.

Reagovat
Busby babes

fakt?

Reagovat
Svatej

Jseš nefalšovanej ubožák, taky se pěkně vybravuješ.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
iamek

Reagovat
Svatej

Kdo by to řekl, že ze tří fandů, kteří tu doteď na mě reagovali, napíšeš ty to nejrozumnější

Reagovat
smazaný uživatel

z našeho tábora ta konkurence je velká jeden si myslel, že bydlel v Belgii druhej si základal více účtů. Laťka je vysoko

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Svatej

Touhle reakcí akorát naznačuješ že jseš ufňukanej sám, když nedovedeš takovou kritiku týmu přijmout. Nicméně jsem si jistej, že si najdeš způsob, jak to nějak šikovně obrátit, takže to sem klidně vyzvracej, třeba si to přečtu.

Reagovat
smazaný uživatel

tady některých od nás je zbytečné reagovat píši to furt

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Bakary3

Ty ses posledni dobou fakt dobre ublizenej...

Driv se s tebou dalo i bavit....

Reagovat
icka

Reagovat
r.mrazik

Jj. Protože na co reaguji je plné síly a sebevědomí...nebuďte směšný...

Nebo mám odpovědět, že s tebou se nedalo bavit ani dřív?

Reagovat
Bakary3

Od nej to bylo jen postesknuti m, ze konkurence to i nezaslouzene urve, kdyz jeho tym by to prosral. Nic vic.

Tva reakce je, jak kdyby united silenym způsobem urazil, nebo co.

Odpovez si co chces

Reagovat
r.mrazik

brecici smajlik a silene urazil united...jako...opravdu?

ne...brecel dopredu...

asi jako kdyby ostatni tymy nekdy nevyhraly zapasy,ktere si vyhrat opravdu nezaslouzily...

sranda...vcetne takovych dedukci o urazeni united...nehlede na to,ze utocit zacal smudla sam...a pak breci,jak se se mnou neda mluvit...je to smesny

Reagovat
bbbauch

Jak jsem psal, tam je krasne videt, jak si kazdej pamatuje to, co chce... samozrejme, ze mu v pameti uviznou hlavne zapasy, ktery ho nasrali, protoze united nepreje. Ze je mezi timhle zapasem a dalsim podobnym 30 jinejch, kde je to bud zaslouzeny a nebo naopak jsme na druhy strane my, na to sere pes, ti svabi to zas uhaluzili proste

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Hokaido

Pro mě jako fandu konkurence je to neuvěřitelně frustruící.

Je to velkohubý prohlášení, ale já si nemyslím, že United budou letos naší konkurencí. Ne s tímhle.

Reagovat
Svatej

Jak chceš takovej tým předhonit? Klidně to můžeš popsat i pochvalně tak, že mají tu vnitřní sílu starý školy, která to urve všemu navzdory, nebo to popíšeš jako prostej luck, ale blízko u pravdy nakonec nebudeš - ne, když se to děje takhle dlouhodobě.

Reagovat
vladis271

je ešte len 2. 3. kolo. A už raz prehrali, dokonca doma. O akej vnútornej sile to hovoríš?

Reagovat
Tolstobik

Delas jak kdybysme taky obcas nemeli zapas plnej tutovek, kterej pak prohrajem 1:0

Reagovat
Svatej

Klidně pošli příklad

Reagovat
bbbauch

Spis by me zajimaly tvoje priklady, kdyz mas takovou myslenku treba jen letos je naprosta vetsina vyher, ktery jsme zaznamenali 2-3golova s prevahou i ve statistikach. To proste luck neni. Naopak se natrapime v zapasech, kde dominujeme. Burnley v lednu 2:0 prohra, na strely pro nas 24:5, na branu 7:2. Norwich v fa cupu 1:1, vyhra 2:1 po prodlouzeni. Statisticky? Norwich jedina strela na branu, my 34 strel, z toho 10 na branku. Proti kodani 1:0 po prodlouzeni, dost pravdepodobne proto, ze netrefili branku. My 24 strel, 10 na branku a stejne to tam sotva doklepem v proslouzeni. Z toho tvyho prispevku mam teda uplne jinej dojem, nez z vlastnich oci a pameti. Tak jestli mas priklady, krome zapasu s vama, sem s nima

Reagovat
Svatej

Tak zmiňovat zapasy, kde nakonec vyhrajete, mi nepřijde jako skvelej priklad, vsak tam jde jen o to, ze jste nevyhráli o vic, ve vysledku teda zůstává jen to Burnley

Druha vec je, ze tenhle dojem ve me neroste az s touhle sezonou, mam ho dlouhodoběji..

Priklady zkusim dodat po zapase Chelsea, ted se chci chvili ucit

Reagovat
bbbauch

Tak letos je to asi poprvy, co jsme se takhle brutalne necemu vyhnuli.. bych cekal, ze to haluzime jeden zapas za druhym, kdyz te to donuti napsat takovej prispevek. Burlney zustava jako jedinej priklad, jelikoz se toho letos moc neprohralo a dal uz to zkoumat nechci. Klidne sem pak neco dodej, budu jenom rad..

Reagovat
Tolstobik

Jo, to Burnley, sem si nemohl vzpomenout kterej ten zapas me tak strasne nasral minulou sezonu

Reagovat
bbbauch

to je zas krasne videt, jak se mozek soustredi hlavne na to, co chce videt. Ze jsme treba v EL nedavno 2x a celkove proti slabsim souperum posledni dobou delali svym laxnim zakoncenim z golmana soupere hvezdu, to se odignoruje, ale pri opacnym pripade hned blika kontrolka, ze ti zli hnusaci z toho zase vylezli vitezne.

Jako dneska je mi Brightonu lito, za ten nas hnus jsme meli odjet s trojkou a nazdar. Ale vazne nemam pocit, ze bysme nejak pravidelne nebo casto pletli z hoven bic.

Reagovat
Svatej

Nesleduju všechny vaše zapasy, EL jsem nevidel

Na druhý straně bych tohle nepsal, kdyby slo o první zapas, kdy se neco takovyho stalo

Reagovat
bbbauch

Viz vejs

Reagovat
kilobyte

Jste tragédi.

Reagovat
Svatej

Presne kurva o tom mluvim

Reagovat
vladis271

zas kľud. Tu zafunguje karma a nabudúce stratia v zápase kde budú objektívne lepší. Čo ma len teší, že ten tím je v stave kde 4. miesto bude pre nich zázrak. Takže ma nemusia zaujímať.

Reagovat
vodka

tvl, kdo by to byl řekl, že tým, který měl jednu z nejkratších přestávek a skoro nejvíc rozbitý kádr i v té oficiální "přípravě" nebude hrát jako z partesu...

Reagovat
Setwo

pozitivum je ze Ole bude dlhsie na lavicke a zrejme k nim uz nepride nejaka zasadna posila ale Brighton ich dobre mackal..

Reagovat
Infernoqt

Tenhle týden přijdou dvě

Reagovat
Setwo

tak zasadna posila bol Sancho a kvalitny stoper, co z toho ma prist ?

Reagovat
Busby babes

stoper imho neni priorita. LB a ten Sancho/RW je.

Reagovat
Setwo

Sancho dufam ze ostane v mojej BVB aspon rok

Reagovat
Infernoqt

Přijde Sancho a Telles. A pokud půjdou prodeje, tak i stoper.

Reagovat
smazaný uživatel

Sancho těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

Mufani žijú v inom svete

Reagovat
Infernoqt

Ale hovno, to nesledujete.

Reagovat
Infernoqt

Si povíme v týdnu. Myslím si, že ve středu pošleme nabídku.

Reagovat
Busby babes

to poslouchame uz rok a pul...

Reagovat
Setwo

ved ja som rad ze mate na lavicke Oleho keby mate Pocheho tak by z vas siel strach

Reagovat
Salfovic
Reagovat
smazaný uživatel

Muppay je suverénně uz ted dement mesice, mozna roku. To, co udelal, by neudelal ani hrac okresniho preboru.

Reagovat
smazaný uživatel

Maupay

Reagovat
nani92

Je možné, že novým dôsledkom virusu Covid19 môže byť aj strata futbalových schopností ? Veď Pogba a AWB hrajú strašne

Reagovat
smazaný uživatel

POGBA nikdy nebyl dobrej on vždycky zahraje dobře 2 zápasy z 10. Ten měl bejt prodanej už minulej rok kdy za něj i nabízeli velký prachy teďkom ta cenovka půjde níže

Reagovat
Talker

Jak to tak čtu, tak ty budeš barvic united?

Reagovat
iamek

Tohle je urážka barvice

Reagovat
Busby babes

tady bych souhlasil s iamkem.

Reagovat
smazaný uživatel

když jste jedna osoba ach jo to sis dneska zase nezobnul

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť pogba takhle hraje od svýho začátku v MU.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
oli9

Těm united teď natriska Spurs,Chelsea i Arsenal... a Ole už se nebudeš smát po zápase jak píča

Reagovat
Tolstobik

Poprve jsem nasranej ze jsme vyhrali Brighton je sympaticky tym a hrali opravdu dobre....no, tohle nam karma vrati....

Reagovat
smazaný uživatel

united su priserne slabi

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole to byl crazy závěr, ale všechno dle pravidel, tento závěr tam může jenom pomoc do dalších zápasů, chvíli dole a nakonec 3 body!

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím čemu se směješ, ruka byla ještě než písknul konec a od toho tam je VAR aby rozhodčího opravil!

A ano takový už skoro ztracený zápas nám může dost psychicky pomoct

Reagovat
R.Meireles

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavne nechapem prec nedal zas rozhodca Connollymu zltu, ved som uz nevidel zltu za simulovanie ani nepamatam

Reagovat
Nikikrew

A ta penalta pre United bola dávno po nastavením čase nie?

Reagovat
SunFells

Kvůli zdržovačkám při gólu, oslavě a pak rozhodování o penaltě a následné vášni mezi hráči ...proti tomu nic.

Reagovat
smazaný uživatel

94:30 dali na 2:2, bola dlha oslava tak dostali 30 sekund a spravili roh aj ked v prvom polcase by im ten roh mozno aj zatrhol

Reagovat
Busby babes

tak ta ruka padla jeste ve hre. v tomhle asi v pohode ne?

Reagovat
Nikikrew

Tak bolo nastavených 5 min. Neviem presne kedy bola ruka ale 94:36 strelil Brighton gol takže ak padla do 30 sek po obnove hry tak ano, ináč nie

Reagovat
Busby babes

a oslavy Brightonu nebudeme pocitat? Delas jak kdyby se v takovych situacich vzdycky koncilo na vterinu presne...

Reagovat
Nikikrew

Ale čo má oslava s čistim nastavením 5min? Žiadne. Preto sa pýtam kedy sa dotkol Maupay ruky, neviem presne. Ak to bolo do minúty (bez rohu) tak je to ok

Reagovat
Busby babes

po tom gole se skoro minutu a pul nehralo. Rozehravalo se v case 95:45, vybojovany roh v case 96:20, ruka v case 96:32.

Reagovat
Fairplay

Bruno Penaldes

Reagovat
forrest

Jo, dát 18 penalt po sobě, nemýlit se od roku 2016, to si možná přezdívku vyslouží...

Reagovat
Fairplay

Z toho asi 15 od přestupu do United

Reagovat
Taiger

Jako i když vyhráli, tak je pozitivní vidět, v jakým rozpoložení jsou, top4 nedají v žádným případě

Reagovat
VTID94

Budú radi za EL

Reagovat
forrest

To říkali všichni fans Arsenalu celou loňskou sezónu... Jak to dopadlo, to všichni víme...

Reagovat
SunFells

Neříkali.

Reagovat
forrest

Říkali.

Reagovat
SunFells

Oba tři že?

Reagovat
forrest

Pokud říkám, že všichni, nemyslím tím samozřejmě 100 % všech fanoušků na zeměkouli, což je myslím pochopitelné.

Myslím tím, že s tímhle názorem a zejména od fanoušků týmu, kterému fandíš i ty, jsem se loni setkával v téměř každém vlákně, při jakékoliv naší prohře nebo ztrátě bodů.

Jak to dopadlo ve finále, pokud si to již nepamatuješ, si můžeš dohledat.

Reagovat
Taiger

Zmiň aspoň 10 lidí, co to tu napsalo, dík

Reagovat
forrest
Reagovat
bbbauch

A sam se prijdes vysmat s nejakym utokem na titul, co tu od nas mel psat kdo? Mimi?

Reagovat
SunFells

Tak kolik jich tedy myslíš?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Taiger

Né no

Reagovat
forrest

Tak ty jsi jeden z těch, kteří s tím začali až letos?

Reagovat
Taiger

Reagovat
Nikikrew

Isto nehovorili

Reagovat
r.mrazik

tak uz minule po druhym zapase vime,ze titul neda chelsea...a ted vime,ze united neda top 4...asi bych odpiskal konec sezony

Reagovat
Hokaido

Jj, to by si ti líbilo. Teď, když nejste na sestupové pozici.

Reagovat
forrest

Ono po jednom zápase a prohře, když ostatní týmy ty zápasy mají dva, to není až tak nepravděpodobné víš...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

null and void!!!

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Nebelung

Reagovat
vladis271

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Busby babes

nemohl by mi nekdo nadiktovat vysledky? ja bych to tam na fortune poslal...

Reagovat
smazaný uživatel

pochopím to od spurs chelsea liverpoolu evertonu city, ale od vás ne

Reagovat
Busby babes

ale no tak. druhej zapas sezony... to je jak rozdavat titul v druhem kole. Nehrajem dobre, ale za par tydnu muzete z formy vypadnout vy (i kdyz ani ted ji imho nemate buhvijakou)... hraje se kvetna nebo do kdy letos...

Reagovat
fenixLFC

v zime zas kupia niekoho za 60 mega a budu dufat ze ich vytrhne a dotiahne do top4

Reagovat
Busby babes

me se libi jak to rikas tak posmesne... jako by vy jste treba nekoupili VVD protoze bez poradneho stopera to neslo...

Reagovat
smazaný uživatel

a vy ste nekupovali nikoho aby vas niekdam dotiahol? to tvoje uvazovanie je genialne fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Ale oni majú výsledky narozdiel od žebrakov s United

Reagovat
smazaný uživatel

to nezvladas ani dnes chlapče a to este len budes hotovy o tyzden

Reagovat
Neutron

raz to proste vyjst musi...mal by si o tom nieco vediet...

Reagovat
mithro

Bruno Fernandes: "Maybe they [Brighton] say they did better. The point is to score goals not to hit the post or crossbar." [via BT]

Reagovat
Taiger

cringe

Reagovat
smazaný uživatel

Milášek

Reagovat
Hokaido

The point fotbalu je hlavně pracovat koncepčně a dlouhodobě úspěšně, tak snad s tím bude taky spokojený.

Reagovat
Busby babes

tak rekl bych, ze jsme dlouhodobe uspesnejsi nez Brighton...

Reagovat
mithro

to my mame pokryte, malokto rozumie futbalu ako Edo. Doslova.

Reagovat
Spalovač šancí

Když to bylo až po odpískání, tak se ta penalta bude počítat i do příštího zápasu proti Spurs

Reagovat
Hokaido

Ale tak to bych zase bral.

Reagovat
Taiger

Si vemte, že týpek má vsazeno neprohru Brightonu třeba, dostane upozornění, jde se vysrat a pak se vrátí k tomuhle

https://pbs.twimg.com/media/Ei2GmuCXsAAwBns?format=jpg&name=900x900

Reagovat
SunFells

Toto sudí dost dosral.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si nemusím brát, to jsem já.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Vsadim gule

Není konec, dokud není konec

Reagovat
Jimbo.

Nevěřím, že by se šel vysrat bez telefonu

Reagovat
Azazelo RD

Se posere znova, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sudí tlačil káru hooodne do kopce. Tak nespravedlivý to bylo celý....Záverečná penalta uplne jasná...Ale 2 penalty pro brighton taky uplne jasné. Pogba je drevak a trefil ho zezadu, kontakt tam byl. Určite to nebylo na OTOCENI verdiktu. a druhá - maguire jasný ruce na rameni tlacení hráče pred sebou loktem... Tam se sudí na VAR nesel podivat... Muzz se vys.at na takovou remier league, kde vitezi velci....

Reagovat
Busby babes

The only thing better than a last minute winner is a winner after the last minute.

Reagovat
Taiger

srandovní

Reagovat
Busby babes

celkem jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozně vtipný.

Reagovat
Busby babes

je.

Reagovat
VersaceChain

Je to smutný prohrát dvě stovky co?

Reagovat
Busby babes

ja mel na brighton. vic jsem pro nase vitezstvi udelat nemohl.

Reagovat
smazaný uživatel

To asi jak pro koho. Ale prohrat 4k pro me smutny je.

Reagovat
smazaný uživatel

Solskjær: "First of all we have to be thankful José [Mourinho] isn’t here to measure the goalposts, otherwise we’d have been in trouble."

Reagovat
VTID94

Za to ho karma vym*da v ďalšom kole keď sa Son odtrhne z reťaze

Reagovat
oli9

Reagovat
Trand

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Svatej

To je ale dobrý

Reagovat
Kixi Syhimour

taky bych to nebral nějak negativně

Reagovat
kilobyte

Reagovat
mithro

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
kvasha16

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
icka

Reagovat
HalaMadrid_Flx

ou

Reagovat
Luc-Luc

Ole na to nema, drzim mu palce, at zustane co nejdyl

Reagovat
forrest

Vsak my se taky tesime az u vas za 2 roky ten polosilenej nemec skonci a vy se zpatky vratite na to 6. - 8. misto v tabulce...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nám to psychicky do dalších zápasů pomůže

Reagovat
oli9

jako ta bída nebo luck?

Reagovat
smazaný uživatel

To si myslím, že naopak uškodí. Budou si ještě víc myslet, že se není třeba snažit, když se ty zápasy vyhrávají samy.

Reagovat
Diskostu

Haluz vyhrá taká typická pre čelzi či Barcelonu

Reagovat
smazaný uživatel

čelzi? delas si prdel ty mrdko?

Reagovat
kiwwi

Inac Maupay a instant karma bola jedna z najlepších vecí dneska

https://i.redd.it/0l5nfiab0ip51.jpg

Reagovat
forrest

Reagovat
oli9

Karma bude v dalším zápase ze slepice a taky fungovat

Reagovat
Busby babes

ja ho mam docela rad, takovej ten zmrdecek, ale tohle mu preju.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
t0mmy33MCFC

ty voe jeste si tu honte nad takovou loupezi

Reagovat
Svatej

Reagovat
kilobyte

Smát se sám sobě, že brečí.

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
mithro

Reagovat
Nikikrew

Maupay je chudák, tak mu treba

Reagovat
VTID94

Bertrand Traore pekný debut https://youtu.be/an9Nw4cCerA

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United nejvíc protlacovanej anglickej tým hnus, jak můžou mít penaltu, když je odpiskany konec zápasu, komedie

Reagovat
smazaný uživatel

Víš jak? Když hráč ve vlastním vápně zahraje rukou ještě před ukončením zápasu tak obvykle bývá penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Takže podľa tvojej logiky sa teraz môžu všetky neodpisane penalty v histórii futbalu prehodnocovať znova, prípadne kopať?

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze rozhodci odpiskal konec zapasu ty močko!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže ruka byla ještě před ukončením zápasu močko

Reagovat
smazaný uživatel

To je proste sracka, odpiska se konec a pres to nejede vlak! Kolikrat se v zaveru taky treba ma kopat jeste roh a už se neodehraje, protoze se odpiska konec zapasu, tak nevim proc by se mela dodatecne piskat penalta!!! Byt to jiny tym, nez Munited, tak je konec zapasu a cus Opet nadrzovani Munited!

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se nepiskal konec, tak nereknu nic, ale takhle je to komedie, nic vic...

Reagovat
kaaspis

Nevim no, asi neumíš číst nebo si stojíš na vedení

Reagovat
Benzema

Reagovat
Busby babes

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

a kto iny by mal byt protlacovany, ak nie najväcsi klub v krajine?

Reagovat
smazaný uživatel

Žeby nikto?

Reagovat
smazaný uživatel

to by EF prestal fungovat

Reagovat
smazaný uživatel

a potom by sa ale znovuzrodil a ty by si sa klasicky vrátil, Paľko .

Reagovat
smazaný uživatel

to uz je nas udel Olo

Reagovat
smazaný uživatel

Náš?

Reagovat
Neutron

to by tu nikto z vas neprezil preboha...

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo ty debile!!!!

Reagovat
Benzema

V čom je najväčší ? Možno tak najtrapnejši

Reagovat
Neutron

vo vsetkom a mozes si hovorit co chces, Realu sa tiez iste obdobie nedarilo a nikto nemoze spochybnit, ze to je najvacsi klub v Spanielsku.

Reagovat
Benzema

Že vo všetkom Ok nechám ťa v tom

Reagovat
Neutron

Samozrejme. Ja ta aj chapem, ze po rokoch neuspechu si teraz uzivas dobre vykony aj vysledky a teda je to uplne normalne, ale chovat sa ako kreten je podla mna uplne nezmyselne a zbytocne.

Navyse to, ze ty tu ides spochybnit, ze su United na ostrovoch najvacsi klub je uplne jedno. Je to znacka, je to velke meno a to je proste realita. Ze sa chybou vedenia nevedia dat velmi dokopy je druha vec, takou fazou si prejde kazdy klub, neviem ci si spominas ako ste na tom boli od zaciatku 90-tych rokov az po minulu sezonu.

Reagovat
Benzema

Prv si zisti , ktorý klub ma najviac trofeji v anglicku a tak píš o najväčšom klube. Len toľko k tomu.

Reagovat
BaggioRoberto

Neni nejvetsi klub v zemi Liverpool?

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra na United a plusový góly

Reagovat
BaggioRoberto

Manžestr nemůže rozhodčí pomůže. Nechce nastavit třeba půlhodinu?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Garner prej dobrej vykon za Watford.

Reagovat
Benzema

Koho to zaujíma ?

Reagovat
bbbauch

Radsi nepij, kdyz to neumis a delas pak ze sebe akorat dementa..

Reagovat
Benzema

Tak aspoň tu netrapošim pod každým článkom s nejakým Garnerom, že odohral cely zápas ako mufani ty dement

Reagovat
smazaný uživatel

ale trapošiš

Reagovat
bbbauch

Precti si po sobe prispevky pod timhle clankem a jestli si i po tom budes pripadat jako normalni, psychicky nenarusenej clovek, tak s tou iluzi zij dal..

Reagovat
Benzema

Ten pravý sa ozval

Reagovat
icka

Reagovat
Neutron

tych co o tom diskutuju, ostatni drzia hubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty držať hubu nechceš?

Reagovat
Neutron

nie, dakujem za opytanie. Este nieco mas na srdci?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nie. Pekný deň prajem

Reagovat
Neutron

Dakujem, aj Tebe

Reagovat
smazaný uživatel

Je jenom chyba Brightonu, že si to takhle dojebali a nerozhodli to už dřív. Každopádně se nedá svítít, nějaký nezávislý vyšetřovatel by už měl vypátrat, proč se jim poslední 2 roky píská tolik penalt a zajistit, aby se tak nedělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš tebe by měl vyšetřit nezávislý psycholog a naučit tě fotbalová pravidla, protože 99% penalt byly nařízené správně

Reagovat
smazaný uživatel

To opravdu nebyly

Reagovat
smazaný uživatel

Když myslíš

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, nejsem sám, kdo si to myslí. Je tu více lidí včetně Countera, kterým to množství penalt a určitá část z nich přijde v nepořádku.

Reagovat
forrest

A nemohli byste udělat nějakou analýzu všech penalt za 2 roky a nějak porovnat?

Reagovat
Neutron

a vy ste tu nejaky etalon?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Hai

Reagovat
smazaný uživatel

Brighton si to projel sám, měli šancí, ale zase jednu pencli měli určitě kopat, takže je rozhodčí ještě poškodil. Byl bych v klidu, ten chlap co si hraje na trenéra na to nemá a další kolo je doma Spurs rozbijí. Jediný důvod proč Ole přežije vánoce bude ten, že je to jen loutka vedení klubu. Z United se stal komerční klub co produkuje peníze svým majitelům, kteří z něj čerpají love. Nic víc, nic mín. Je mi fanoušků United líto a i toho kluku celkově, měli by hrát někde jinde...

Reagovat
Busby babes

kde meli kopat jeste jednu penaltu? ta odvolana?

Reagovat
smazaný uživatel

Maguire vs Connoly. Byl tam i kontakt nohou kromě těch rukou.

Reagovat
Busby babes

ok. jen se ptam, co mas na mysli. to byla takova vardyovska no. necekal jsem, ze to odvola.

Reagovat
VdV

jasně a pak ses probudil tvle....Conolly mě dostat redku za 2 simulování

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zdechlina

Co bylo? Fergie time?

Reagovat
hona.kub

ano, ale v novém kabátu po odpískání konca špílu

Reagovat
Zdechlina

Jak? To nejde, ne?

Reagovat
mithro

sancho uz je na ceste, dortmund ukoncil cestu za titulom

Reagovat
Busby babes

ta jejich nova kondicni trenerka je vcera asi znicila... https://twitter.com/PurelyFootball/status/1309522874693308420

Reagovat
mithro

√ Injuries

√ fatigue

√ poor match judgment

#looming shortly.

Reagovat
smazaný uživatel

isto ju nasli na instaci

Reagovat
smazaný uživatel

Tu sleduju dlouho.. nejhezčí němka

Reagovat
PP

Heh, to už není ani směšné.. Umíte někdo s photoshopem, že by jste vyměnili Fergieho s tou cedulí "Until we score" za Oleho?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
PP

Už loni jsem psal, že Ole si luck přenesl z hráče na trenérskou lavici. Jako, já ani nemám problém s tím počtem penalt, až na 1-2 sporné a jednu úplně mimo (Brunova pirueta na stojné noze protihráče) byly jasné. Problém je to, že proti vám se nemlich stejné situace většinou nepískají.

Reagovat
Busby babes

ono se to casem vyrovna.

Reagovat
smazaný uživatel

A nebrecite malo? Muzete klidne pridat, muzete i vic nadavat Na tu zoufalost slaboduchych se diva docela dobre

Reagovat
LokoLFC

Penaltychester United

Reagovat
forrest

Ty kráso, hodně dobrý

Reagovat
Agent z Melmacu

Liverpiča

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
VdV

běž fandit nějaké zemljance FK Souš tvle raději, vidláku

Reagovat
smazaný uživatel

Originalni Penchester United jeste jakz takz ok, kdyz nekde neco prebiras z komentu, tak aspon ne jak curak.

Reagovat
Neutron

ked inak nevie co spravis

Reagovat
smazaný uživatel

diky

Reagovat
mimi_united

Asi bude rozumné vykašlať sa na Sancha, zdá sa že tú cenovku 100 miliónov nemá ani náhodou

Reagovat
Arnar Resmusonn

Obrana Chelsea to je TOP

Reagovat
avicii

Takže united len obrovské šťastie a otrasný vykon a Chelsea pekne tečie teraz, zatiaľ vôbec nevyzerajú na boj o titul ani jedny, jaksom bol skeptik ohľadom našich šancí na titul tak teraz to vidím zas len na nas a City..

Reagovat
Arnar Resmusonn

Chelsea nemá vyřešenou obranu. Werner si sedne a začne pálit, uzdraví se posily a bude to lepší podle mě.

Jenže vypálí miliony za Kaie a podle mě zbytečně. Nemají ani středopolaře co by tvořil hru a obrana? To je kapitola sama o sobě.

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny ty posily mi dávají smysl až na lenivého Kaie, který blokuje místo snaživějším, navíc stál takový balík, který se mohl investovat do stopera...daleko radši bych v základu pravidelně viděl odchovance...zajímá kam chtějí nacpat takového Gilmoura, který se jevil naprosto parádně loňskou sezonu

Reagovat
Arnar Resmusonn

Taky si myslím že dávají a je brzo hodnotit ale Kai je podle mě chyba. Možná že začne makat, uvidíme.

Ale bez kvalitní obrany to nepůjde. Mendy může pomoct ale myslím že obrana je pořád slabá

Reagovat
Emqick

No minimálně ta obrana včera ukázala svojí sílu. 3 goly byly prostě po chybách, to je pak těžký.

K tomu Kaiovi, už to tu někdo psal - on prostě působí, že nic nedělá, že ji línej na krok, ale pak ukáže prostě nějakej záblesk "geniality", kdy udělá asistenci nebo gol a je mu vše odpuštěno. Tak snad si na to zvyknem, pokud bude mít nějaký slušný čísla.

Reagovat
avicii

Každopádne sme len na začiatku, ok

Reagovat
vladis271

City má zrakveného Aguera aj Jesusa. Ancelotti si ide po nás.

Reagovat
vladis271

Podme Everton, nech je konečne Liverpool hlavné mesto futbalu na svete.

Kľudne by sme mohli bojovať o titul. spolu. Manchester sú nechuťáci, a je jedno, či sú modrí alebo červení.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavní město fotbalu je Londýn.

Reagovat
vladis271

yeah, sure. Ufňukaní južania. Všetci vedia, že pravý futbal sa hrá na severe krajiny.

Reagovat
Mastný Chobot

piči ty si väčší scouser jak scouseri

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pa3ce

Reagovat
smazaný uživatel

scouser z bytče

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

strasny jebo

Reagovat
vladis271

ty kktko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

ty zijes este?

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
kvasha16

Reagovat
avicii

Reagovat
Neutron

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Tento rok Mníchov

Reagovat
hona.kub

Reagovat
forrest

Asi už to každej viděl, ale furt dobrý, kor dneska ne?

https://www.youtube.com/watch?v=Bb9FydOzw1Y

Reagovat
Liquid

Lampard musí z kola VEN, zatím na velký klub jako trenér nemá, potřebuje nabrat zkušenosti u nějakých těch Evertonů, Southamptonů...

Reagovat
Remt

A Manchesterů

Reagovat
SpecialOne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Bukaj LFC

Everton i Southampton má lepší trenéry než je v současnosti Lampard..

Reagovat
smazaný uživatel

Takže chceš porovnávat Carla s Frankem jo? Captain obvious.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

to máš pravdu

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Svatej

Nekdo sbira palce, nekdo citronky

Reagovat
Busby babes

zas pokud se tu ojevuje, ze Ole na to nema, tak mi prijde, ze Lampard je na tom jeste hur... Ale tak treti kolo, to je moc brzy na tyhle soudy, to je zase pravda.

Reagovat
Talker

Tak Lampard dostal loni kádr tak na lepší střed tabulky a to 4. místo jsme udělali jen díky jeho práci s odchovanci. Jo, defenziva je průser, ale jinak udělal spoustu práce, která byla pozitivní.

Co se týče letošní sezony, tak hodnotit při takové přestavbě nemá vůbec smysl momentálně, zvlášť po třech kolech, kdy ti jeden zápas zahodí Christensen červenou (a Kepa pomalu vlastnákem) a druhý Alonso se Silvou stupidními individuálními chybami.

Reagovat
smazaný uživatel

Kádr na střed tabulky

Reagovat
Talker

A loni snad nebyl ten kádr na lepší střed tabulky (tj nějaké 7-8 místo?). Bez těch odchovanců a jejich výkonů, bez Hazarda to tak fakt vypadalo. Mount a Tammy nám vybojovali více bodů, než kdokoliv jiný z týmu.

Reagovat
Busby babes

kadr na stred tabulky... ok.

Reagovat
Busby babes

hele tyhle vymluvy muzu pouzit obzapas u nas. Copak Ole muze za to, ze se Lindelof v prvnim zapase chova jak ozralej a ve druhem je AWB duchem jeste nekde na dovoleny? a takhle muzu pokracovat uplne stejne dal.

Reagovat
Benzema

A kto zato môže? Upratovačka ? Ole je zodpovedný zato koho postavy a ako hrajú. Ale držím mu palce, nech vás trénuje ešte dlhé roky

Reagovat
Busby babes

precti si tu diskuzi nez zacnes reagovat.

Reagovat
smazaný uživatel

si odvazny, ak si myslis, ze dokaze citat

Reagovat
Neutron

Vsetci fans United ti teraz dakuju za tvoju stedrost a dobrosrdecnost

Reagovat
jk

Kádr chelski na 7-8 místo, to je dobrý Takže Blades, Wolves nebo Everton měli ten kádr lepší než Chelsea nebo kdo?

Reagovat
Talker

OK, tak 6.-8. místo.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslis vazne

Reagovat
bbbauch

to je fakt, ja bych se nedivil, kdyby mu ten kadr na stred tabulky prenechali mufani

Reagovat
Talker

Jinak jaké umístění byste čekali od sestavy:

Kepa-Azpi,Christensen,Zouma/Rudiger,Alonso/Emerson - Kante,Jorginho,Barkley/Kovačič-Pedro/Pulisic,Giroud,Willian?

Podle mého by to bylo na vyměnění pozice s Arsenalem, jednoznačně to byl nejslabší tým z TOP6 a dal by se najít case i pro další týmy, aby byly výše.

Reagovat
hitZor

Reagovat
Svatej

Tak to o Olem hlasi obecne nekolik lidi +showman, ale jen z vaseho tabora ne? U nas jsou to jen exoti jako Barvic a Liquid, kteří by nejraději menili celej personál co týden..Zbytek je s Lampardovou prací obecně spokojenej bych rekl..

Reagovat
Emqick

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
Neutron

blbost, niekde som tu cital, ze o sezone vela napovie prave druhe kolo...

Reagovat
Busby babes

je to tak. jak poseres druhe kolo, tak to mas defakto spocitane.

Reagovat
cristiano.K.

A jak je to, když posereš druhé kolo, když první si měl odložené?

Reagovat
Liquid

citronová zmrzlina je skoro top

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Looks like the best Thiago Silva performance on British soil remains Alex at Glastonbury.

Reagovat
smazaný uživatel

Lampardik ešte stovečku stihne minuť, času dosť, potom to bude stacit aspon na Bilica.

Reagovat
spider_8

Wow, parádní návrat. Tohle je jako vítězství. O titul stejně nebojujeme, ale krásně jsme dokázali takhle podělanej zápas aspoň zremizovat. Pro psychiku hodně důležitý.

Ale teda je to strašně únavný, jak nás individuální chyby v obraně pořád sráží.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle rozhodně není jako vítězství. Bod potěší po takovém průběhu, ale stejně jsem zklamaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mesyas

tak to jo no

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

nepoviem proti LFC, ale proti West Brom, no ok

Reagovat
Walter_Sobchak

Tak tam sme od remízy tiež neboli daleko, ale ten dneštný prvý polčas bol dobry ulet.

Reagovat
smazaný uživatel

toto na mňa ani neskusaj, že keby premenime naše šance a na vaše zabudneme tak sme mohli aj vyrovnať

Reagovat
Benzema

Reagovat
Talker

Tak jako vítězství to brát asi nejde, ale je super, že jsme to alespon srovnali. Pro psychiku by byl super totální obrat, bohužel se to nepovedlo.

Reagovat
spider_8

Tak myslim tu reakci. Dotahnout 3 golovou ztratu po tak mizernem prubehul, v to jsme po polocase mohli jen tezko doufat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Honza Matoušek

Hahh

Reagovat
Kixi Syhimour

Škoda toho pozdního gólu, to jim může pomoct, každopádně remíza dobrá

Reagovat
John Obi Mikel

Hapalova past.

Naštěstí jsem to neviděl. Ostudu jsme sive odvrátili, ale i tak ztráta 2 bodů mrzí.

Reagovat
smazaný uživatel

Werner brevno v prvnim polocase, Abraham taky zmrvil tutovku v prvnim polocase, dneska mela byt vyhra....opet kiksy, to je des proste, kdyz už to dela i Silva

Reagovat
REPLIKATOR

West Bromwich

Reagovat
smazaný uživatel

Po 3 kolech ztráta na Chelsea bod a ještě zápas k dobru! Not bad

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jste meli remizovat

Reagovat
Talker

Prohrát*

Reagovat
SpecialOne

Nejradši bych viděl hrát klasický křídla(CHO, Pulisic). Žádný Havertz, Werner na kraji . CHO se mi hodně líbí, když příjde v průběhu. Nejlépe 4-2-3-1 s Havertzem na AM.

Reagovat
Mastný Chobot

takže Werner lavička?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrot.

Reagovat
SpecialOne

Jako super, že umí hrát z kraje, ale, že by tam byl nějak extra platný...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě tam umí hrát dobře, ale jen se dnes prostě nedařilo. Nezavíral bych tomu dveře, hlavně proti útočnějším soupeřům. Proti Liverpoolu tam hrál skvěle.

Reagovat
mesyas

Tam je špatnej a potom je "všude jen ne na hrotu".

Reagovat
Svatej

Obrana a ta slizska smula na patách je jedna vec. Ze se mělo vyhrát, to je věc druhá, ale i tak jsem nakonec hodně spokojenej alespoň s tim, jak se kluci rvali a ten bod utrhnuli.

Sexy Mounta jsem trochu neprávem za prvni polocas natřel, tak mi v druhym ukazal, že mám skočit do stropu a nechat si tu kritiku pro sebe. Ten kluk v sobe ma Lamparda v mnoha ohledech a byl bych rad, kdyby padla páska v budoucnu jemu, lídra jak řemen v sobě ma.

Tammy ukazal, ze musí prostě hrát, na hrotu je lepší jak Giroud i Werner. James a zminenej Timo hodne špatní, ale nebudu tady po nich chtít posazeni na lavicku pro jeden zapas, jak někteří experti.

Pristi zapas uz snad s brankářem, ten první.nahryzavaci gol proste chci chytat, i kdyz to nebyla snadná střela.

Reagovat
Talker

Mount byl i v prvním poločase jedním z nejlepších...

Reagovat
Svatej

?? Vsak to oresne v prvni vete druhyho odstavce píšu

Reagovat
Talker

Já právě nechápu, proč jsi ho natíral v prvním poločase.

Reagovat
Svatej

Ja ho tam mel hned za Havertzem, ale nechtel jsem pri vykonu 0:3 chvalit tri hráče

Reagovat
Talker

Tak proč jsi tam strkal Kovačiče, který byl špatný?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to imposter.

Reagovat
Svatej

Protoze mel jedinej koule s micem popobehnout a xkrat ten tlak na mic zebstrany WBA rozbil jen on sam. Me se libil daleko vic jak Kante

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já obecně ten hate na Mounta nechápu. I na celém Chelsea redditu se najdou lidi, co kritizují Mounta a podle mě naprosto neprávem.

Reagovat
Svatej

Tak to ja to videl max behem minuly sezony, kdy ho Lampard uplne utavil a to jeste na tom exotskym FB, kde fanousci jeste týden zpět na smrt hajili Kepu jako top golmana ligy..

Reagovat
smazaný uživatel

FB je hrůza, tam ti chujové Kepu obhajují do teď.

Reagovat
Svatej

Ještě bych zmínil dvě veci, který mi zůstaly v paměti, hlavne z prvního poločasu.

Abraham a Werner se navzajem dost pěkně chápou a netrvalo dlouho, nez si sedli. Oba zabírají potenciálně nebezpečný prostory ve vápně, kdy Abraham lita na predni, Werner zasekava na penaltu a delaji to kluci v setine sekundy. Na tuhle spolupráci se těším, jeste z toho dost uvidíme.

Podobný Mount s Havertzem, meli tam par fajn momentů. Tak jako tak bude z tyhle dvojice větší hvězda Mason, ten roste každým týdnem.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase bych to nepřeháněl. Na Havertzovi bylo vidět, že je génius, skoro pokaždé něco vymyslel. Ale nepopírám, že dnes spotlight vzal Mason.

Reagovat
Talker

Z Havertze bude asi větší mašina na goly, on umí udělat narážečku a pohybovat se ve vápně a okolí, ale jakmile byl dál od vápna, tak nic moc neukázal (alespon tak mi to přišlo).

Mount má ty geniální momenty, kdy udělá parádní průnikovou přihrávku. On potřebuje být více na míči a v centru dění a diktovat tu hru. Osobně bych ho stáhnul hlouběji, když budeme na míči, protože on má super cit pro přihrávku. Sice se tím přijde o ten presing, ale podle mého by to tomu týmu pomohlo, protože v tuhle chvíli tam nikdo takový není. Kovačič je na míči dopředu naprosto otřesný a Kante tam taky od toho není.

Reagovat
mesyas

Ten kluk umí dávat goly, plíce má za dva, maká do poslední minuty a navíc hraje na jiní pozici než jeho rimární. Kritika na něj je neoprávněná.

Reagovat
vrabejka

To tu bylo před sezónou odborníků, kteří vychvaloval i Chelshit do nebes :D Jak skvělé posílili, jak budou prohánět City a LFC a jaký to bude válec. Problémem je že tolik změn v jednom prestupaku nezvládne ukoucovat každý trenér. Zvlášť tak nezkušený trenér jako Lampard. Aby mu to chlapcovi nezlomilo vaz. Dnešní zápas ukázal že obrana Chelsea zdaleka není bez trhlin. Mám Thiaga rad, ale jít ve 37 do PL a myslet si ze uspeje bylo pěkně naivni. Jak jsem předpokládal zas tak obranu Chelsea nezvedne. Vůbec bych se nedivil kdyby Chelsea vůbec měla problém udělat TOP 4. Jestli se Wernerko neprobere tak tato sezona může byt pro Chelsea obrovská blamaz

Reagovat
Talker

Kdo to říkal?

Reagovat
smazaný uživatel

tiež by ma zaujímali mena, ale co si budeme. Takto to na EF funguje, u nás stačí že vlado alebo Oliver napíšu nejakú sprostosť a už sa toho každý chytá

Reagovat
ondris

Reagovat
Talker

Škoda. Každopádně typický zápas posledního roku. Soupeři tam spadlo úplně všechno. Kdyby tam nebyly ty individuální chyby v prvním poločase, tak to mohla být pohodová výhra. My tam měli v tom poločase šance taky na tři goly, ale nepadlo nám tam nic. My museli tvrdě makat, abychom to srovnali.

Dneska pár hrůzostrašných výkonů - Alonso, Kovačič, Silva. To byla tragédie od nich. Kanté se v druhém poločase zlepšil, ale v prvním taky žalostně málo.

Werner odříznutý, mimo dění. Měl tam 2 střely, bohužel první šla do břevna, druhou mu tečoval soupeř nad bránu. Herně ale nic extra. Tammy odříznutý taky, ale nakonec dal gol za bod. Každopádně zahodil jednu hodně slušnou šanci a pak to nezabil podruhé. Bude muset to zakončení zlepšit. James dneska ty centry tak nějak všude, k tomu dost prasil. Dneska se mi moc nelíbil.

Mount MotM. Parádní gol, k tomu tam neustále makal, vytvářel, posílal míče. Havertz slušný, asistoval CHO na gol. CHO to pěkně rozhýbal, tahový hráč na tom hřišti nebyl a když byl nalevo, tak byl cítit.

Průser pro nás asi bude, že Werner, CHO i Pulišič potřebují hrát zleva. Napravo jsou všichni tři poloviční.

Lampard ukázal, že se toho nebojí. Narvat tam hrota a hrát na jednoho stopera a 2 krajní beky. Každopádně osobně bych tam hodil Girouda místo Wernera, protože takhle jsme měli najednou sice dost hráčů ve vápně, ale nebyl nikdo, kdo by tam posílal míče. Všechno šlo středem. Párkrát se to tam málem protlačilo přes tu masu těl, ale nevyšlo to, bohužel.

Reagovat
SpartaOvenka

Werner měl "smůlu", že šli hned do vedení a mohli to úplně zavřít, rychlost mohl v celém zápase využít jen párkrát. Kdyby měl West Brom ambici aspoň trochu útočit, tak má větší šanci, ale proč by to dělal, když nemusel. Snad se Silva chytne, takhle zkušenému hráči by ta chyba neměla nic udělat, příště bych ho dal znova. Snad už tam fakt nebude Alonso, ten už by se prostě v sestavě objevovat neměl, loni měl ještě pár super zápasů, tedy spíš dva - s Newcastlem a Tottenhamem, v ostatních si odehrál svoje. Asi bude lepší to tam dohrát s Azpim, dokud nebude moci naskočit Chilwell.

Dost se mi líbil mimo Mounta i Havertz, ten minulý zápas mu pomohl. měl tam pár super momentů, nakonec i asistenci. Aktivitou super i James, ale ty centry, hrát ještě chvilku, tak sám překoná ten výkon MU proti Fulhamu s centry

Reagovat
Talker

Tak Silva měl podobný fail i v league cupu proti Barnsley, takže...

Jinak Chilwell podle mého tak na 90% bude v základu už v dalším zápase. Už hrál v LC 30 minut a podle mého příště už v základu.

Reagovat
SpartaOvenka

Aha, to jsem si pouštěl až pak zpětně po částech, tu chybu jsem neviděl, ale subjektivně to je můj hrozný oblíbenec, takže mu musím věřit

Snad jo, proti Barnsley měl hned i asistenci, tak snad se vrátí v aspoň trochu rozumné formě a dostane se do toho v pár zápasech Alonso byl fakt strašidelný.

Reagovat
Talker

On z ní nebyl gol, možná nebyla ani v sestřizích, ale taky se tam stupidně nechal obrat o míč a nechal pelášit soupeře na golmana, ale soupeř to spálil.

Navíc dneska to od něj nebylo parádní ani mimo ten fail, ty souboje úplně nezvládal.

Reagovat
SpartaOvenka

Párkrát tam dost odpadnul no, to asi úplně už nezlepší, ale tak snad se aspoň ostatní od něj něco naučí na trénincích, tam třeba nechybuje

Reagovat
Talker

Tak myslím, že zrovna tohle zlepší, na tu fyzickou stránku si zvykne. Alespon doufám, protože pokud ne, tak může být na lavičce, protože tohle si dovolit nemůžeme.

Reagovat
SpartaOvenka

Uvidíme, jakou bude mít motivaci, on už teoreticky nikam chodit nemusel, mohl skončit. Pokud uvidí, že se musí nějak víc přizpůsobovat, tak se na to může vykašlat, snad to nenastane no. možná by to k němu chtělo někoho míň Christensen, protože takhle budou chcípáci zatím oba

Reagovat
smazaný uživatel

zapasy som nevidel, ale mam z toho trochu zatial pocit ze chelsea tak barcelonsky velmi nevie co ma s tym havertzom a wernerom robit

Reagovat
Svatej

tak proč to hodnotis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

však píše že má pocit, né že je to pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

tiež ma niečo podobné dnes napadlo. Akoby nakupovali preto lebo boli k dispozícii mladí potencionálne world class hráči. Ale nevedia čo s nimi teraz.

jo a tiež som to dnes nevidel.

Reagovat
smazaný uživatel

my vieme

Reagovat
smazaný uživatel

jn takoveto, borec stal 89 mega, hodme ho tam, vsak se prizpusobi.

Zapas jsem teda ale taky nevidel.

Reagovat
Bandita_Harry

Ja tiež nie, ale súhlasím s vami.

Reagovat
iamek

Odchovanci chelsea super . Ale Marina raději zase dá stovky mega za pokemony.

Reagovat
Svatej

utratili jsme přes 220 mega, goly daji jen výhradně odchovanci, ale stejně se najde pindik, kterej si do toho zas kopne.

Reagovat
Busby babes

tady bych rekl, ze to nebyla ironie. ale treba se pletu.

Reagovat
iamek

On je jak showman fakt .

Reagovat
Busby babes

ale ne, Svatej je dobrej.

Reagovat
Svatej

Jo mozna.... Za to, ze uz člověk automaticky vidí vsechno z jeho huby jako nudnou a hloupou urazku nebo provokaci, si ale uz může sám

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt to ale byla nudna hloupa provokace jen asi jinak než jsi to pochopil

Reagovat
Svatej

Achjo, to je pro mě ještě horší

Reagovat
hona.kub

Deja vu z loňského podzimu, to nás taky táhli odchovanci, teď jen doufám, že posily se velmi rychle adaptují a hlavně se konsoliduje neřešený problém z loňska, což je obrana..

Reagovat
Talker

Je fakt, že jsme nakoupili všechny ty hráče jako přímou konkurenci všem těm odchovancům a prakticky si nekopnou

Reagovat
Sandstorm

Jen ať kupuje dál.

Reagovat
Svatej

Malem bych zapomněl. Kante me dneska, hlavne druhej polocas, sral k uplny nepříčetnosti. Co to s nim sakra je? Nikdy bych nerekl, ze jmeno Kante a slovni spojeni Lina lemra budu moct dat do jedny věty, aby to davalo smysl. Nenabidnul se, schovaval se, pri drzeni mice drzel naorosto nesmyslny nevýhodný pozice, jako by dostal nakazano, ze se nesmi vzdálit od kruhu na vic jak 7 metrů.

Fakt se na Gilmoura tesim a doufam, ze se nebude Lampard bat ho stavět na DM. S Mountem to fungovat bude, ten je dozadu poctivej, ale Havertz ma problemy s nabehama a ten na tom bude muset dost makat.

Reagovat
vrabejka

Kante hraje mimo pozici a neví co ma hrát

Reagovat
Svatej

Po tvym hodnoceni Thiaga, kterej na PL nema, protoze mu utekl mic (asi tam maji vyssi strih travniku a takovej orechod kazdej hrac nezvládne) me nejaka analyza od tebe nenadchne, sorry

Reagovat
SpartaOvenka

Kanté tam byl docela zbytečný, bohužel.

Reagovat
Rothbard

To jsou letos obrany v PL tak slabé, nebo útočníci tak dobří?

Reagovat
Bandita_Harry

Útočníci dávajú veľa gólov, lebo obrany dostávajú veľa gólov.

Reagovat
Talker

Jinak k tomu breku mufanů ohledně toho, že třetí gol neměl platit kvůli ruce:

“It is not an offence if, after an accidental handball, the ball travels some distance (pass or dribble) and/or there are several passes before the goal or goal-scoring opportunity.”

Reagovat
Mastný Chobot

a čo z toho podľa teba nastalo?

Reagovat
Talker

Podle mého všechno - byl to accidental handball, byla tam další přihrávka, pak střela a následně až gol.

Reagovat
Mastný Chobot

Odoiov center -> Havertzova ruka -> odkop obrancu WBA k Mountovi -> Mountova strela -> Abrahamova dorážka

prihrávka tam nebola, o strele sa v tom, čo si sem postol nič nepíše. Záleží jedine, čo znamená "travels some distance", to je určite diskutabilné

Reagovat
Talker

OK, já tam bral přihrávku, on to byl odkop. Reálně ale nepředcházela ta ruka čistě tomu golu, ještě tam bylo několik doteků.

Reagovat
Dawon

Chapu to teda spravne, ze pri neumyslne ruce staci potom prihrat (jelikoz je tam and/or) a ruka to neni? To je dost zvlastni pravidlo

Reagovat
Busby babes

hele ja vidim pod preview jednoho fanouska United a jednoho Liverpoolu, co na tu "ruku" reaguji...

Reagovat
Tolstobik

nene proste mufani breci

Reagovat
Dawon

Reagovat
bbbauch

a pak se podivej, kolik fans cheslea “breci” ohledne naseho zapasu.. ale proste ty mufani no

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Tolstobik

Tvl Ja se spis divil, ze komentator rikal, ze minulou sezonu by se tohle piskalo....popravde nevim, kam by tu ruku mel jako dat aby to teda ruka nebyla...

Reagovat
kiwwi

Ty máš mufanov aj chladničke, že?

Reagovat
vladis271

Akože je kanibal s napcu vkusom?

Reagovat
bbbauch

Nene, jako ze je jenom ublizenej

Reagovat
Sandstorm

Gratulace kde šťastné remíze.

Reagovat
smazaný uživatel

Takovému týmu máme dát 4 a jet domů se třemi body. Někteří tu slaví remízu. Bože kam až můžeme klesnout v těch nárocích, to je něco neuvěřitelného. Ještě před začátkem sezóny jsem říkal, že se nesmí stát to, že budeme nesmyslně ztrácet a už ztrácíme 5 bodů na prvního. Hrůza děs. Dnes ostuda a doufám, že jak to tak bude pokračovat, tak se udělá razantní krok.

Reagovat
Talker

To jen říká něco o tvých retardovaných nárocích a neschopnosti pochopit, že titul ani boj o něj to nebude ani náhodou.

Reagovat
Svatej

Za tu následující diskuzi s mamlasem si muzes sam

Reagovat
Talker

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
spider_8

Reagovat
icemike

Reagovat
Mimalu

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

V takovém případě nemá smysl ani v té sezóně jaksi pokračovat. Ty máš asi nároky s nováčky prohrávat 3:0 o poločase. Já mám nároky takovým soupeřům nakládat. Takový standard Chelsea v minulých letech a já nesnižuji ani o píď. Hra se nelepší, obrana stále stejná, Werner marný. Retardovaný je ten, komu tohle stačí. To se na mě nezlob. A furt to čím si omlouvat a hledat nesmyslná pozitiva tam, kde nejsou, to nejde. Takže pokud se to lepšit nebude, bude potřeba razantního kroku.

Reagovat
Talker

Tím razantním krokem doufám myslíš to, že začneš fandit Liverpoolu nebo Citizens? Protože jinak nedostaneš to, co chceš od téhle sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Tím myslím jakoukoliv změnu v týmu. Budu se opakovat, ale jsem rád, že v klubu jsou ambiciózní lidi, ne lidí, jako vy. To bychom byli neustále v polovině tabulky. Díky bohu za to.

Reagovat
spider_8

Je rozdil mezi tim slavit remizu a slavit super reakci po strasidelnem prubehu zapasu. Ale na to je potreba elementarni chapani psaneho textu...

Reagovat
smazaný uživatel

V překladu, slavit remízu i přesto, že jim tento tým měl dát 4 a jet domů. Taková k ničemu reakce může být proti takovým týmům klidně ze 4:0 na 4:4 a bude naprosto k ničemu, jelikož to měly být 100% 3 body. Až tohle pochopíš, dej vědět. Jinak zase hledáš jen pozitiva, kde prostě pozitiva nejsou, jelikož remíza je obrovské negativum i kdyby Caballero dal hattrick.

Reagovat
Sandstorm

Kdo překecal Thiaga Silvu, že se bude v šestatřiceti takhle dobrovolně degradovat? Lampard nebo Čech?

Reagovat
Sandstorm

Myslel jsem si, že to bude někdo, kdo ani nedokončí sezonu.

Reagovat
Busby babes

Thiago Silva finally learning that football is actually difficult when the strikers you're up against haven't just finished a 10 hour shift at the boulangerie

ale aspon je par dobrych vtipu. on pujde nahoru, udelal jednu chybu, ne?

Reagovat
Arnar Resmusonn

Žoldák který si chce vydělat

Reagovat
r.mrazik

Z 3:0 na 3:3...hodně slušný

Reagovat
Zark

recept na titul - angažovat italského trenéra, pome Everton

Reagovat
Slavia10

Nejen, že Arsenal má letos šanci být v TOP 4, on pomalu ale jistě začíná být favorit na TOP 4. United mají pouze štěstí, které že dne na den může skončit, Chelsea podle vyjádření fans letošní sezónu vzdávají a je jim to celkem jedno, kolikátý skončí, Arteta s horším kádrem a nižším rozpočtem než United a CFC hraje lepší fotbal a je tam kratší dobu. TOP 4 ve složení LFC, City, Arsenal a Everton zní jako reálná. Ještě tam je Lester a Wolves, bude to dost zajímavé.

Reagovat
smazaný uživatel

bylo by pro fotbal super, kdyby top4 byla kromě LFC A ManC. třeba ARS a Lester. Hodně sympatická a fotbalová.

Reagovat
vrabejka

Nedivil bych kdyby měli větší šanci na TOP 4 Arsenal, Wolves a Lester než Chelsea, United a Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

ak kupime parteyho aj aouara, tak sa stavim ze budeme mat blizsie ku city a poolu ako k chelsea a united

ak nie tak to bude vyrovnanejsie

Reagovat
smazaný uživatel

a teraz mate najblizsie ku komu?

Reagovat
fenixLFC

k prehnanym ocakavaniam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

4-6

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze dokazali porazit nejslabsi tym z ligy a proti WH doma se protrapili ke 3 bodum, kde meli jak ty rikas "stesti", coz ti potvrdi jakejkoliv fanousek arsenalu a po dvou odehranych kolech maji neuveritelnych 6 bodu? Tak jo

Reagovat
Golasso

Asi bych ten optimismus ohledně Arsenalu trochu krotil. Máme slabší kádr než MU i Chelsea. Zatím jsme odehráli v lize jen 2 kola, z toho proti Fullhamu nás zachránily individuální výkony a proti WHU jsme měli obrovské štěstí. A v pondělí nám hned klidně může nařezat Liverpool...

Museli bychom přivést toho Aouara a/nebo Parteye, to by pak bylo jinačí kafe

Reagovat
jk

Tyvole chelski má kádr na 7-8 místo. Pokud je na tom i Arsenal hůř, kde jsou ty týmy s nabušenýma soupiskama

Reagovat
Talker

?

Reagovat
Golasso

Papírově je Chelsea našláplá, jen jim to zatím úplně neladí dohromady, ale to se může kdykoliv během sezony změnit. Určitě mají sílu na víc, než na 7. místo.

Reagovat
Talker

Tak on hlavně vzal to, co jsem napsal výše (že ten kádr LONI byl na 7.-8. místo, možná teda spíš 6.-8.) a samozřejmě si to vzal, jak se mu to hodilo a překopal to na letošek.

Reagovat
jk

Tak hlavně to, že ten kádr chelski je na 7-8 místo je úplná blbost, že. Jediný co z toho tvořeno směšného tvrzení plyne je, že Lamaprd je genius a všichni ostatní nejspíš lopaty Bych fakt chtěl vidět, těch 6-7 týmů, které měly loni tak dramaticky lepší kádr, že jste je přejeli

Reagovat
Talker

OK, tak 6.-8. místo, jak jsem výše psal. Reálně jsme z té špičky měli ten kádr jednoznačně nejhorší, akorát nás potáhli mladíci.

Reagovat
jk

Tahle adorace Lamparda s Mountem a Abrahamem je fakt komická. Na jaře vám zachraňoval prdel Willian A tvrdit, že chelski je má jednoznačně horší kádr než Leicester je kravina.

Reagovat
fenixLFC

tak teraz to hodnotis optikou toho uspechu. ale pred sezonou bol ten kader fakt pasovany najviac na sieste, siedme miesto...

Reagovat
Talker

Jasně. 15+4 v lize za 2200 minut je naprostý průměr. Mount měl jen 8+7, ale byl naprosto klíčovým hráčem v presingu a v mezihře.

Reagovat
Talker

Jinak tady se mrkni, kolik lidí věřilo CFC na 4. místo. Tipl bych, že tak 80% tipů nemá CFC v TOP4 a drtivá většina zbytku jsou fanoušci CFC, kde je to tak 50/50.

Reagovat
Svatej

Nebudu řeišt Lamparda, na tom se zjevně neshodne skoro nikdo, ale proč Abraham a Mount? Abraham nás táhl celou první polovinu sezony, kde ho potom převálcoval Giroud, kterej měl prostě top formu.

Mount byl s Kovačičem vyhlášenej nejlepším hráčem týmu a i ted po těch poilách je to náš tahoun...

Reagovat
jk

Ale já je vůbec nepovažuju za špatný fotbalisty. Mě jen prostě přijde hloupost říct, že ten tým dostali na 4 místo mladíci s Lampardem a objektivně měli skončit někde na 7 místě, protože i Leicester má lepší kádr. To je fakt wtkf

Jasné LFC a City jsou jinde. Ale dál už ty rozdíly podle mě fakt nejsou značné, pokud budeš brát individuální kvalitu hráčů na jednotlivých postech tak to prostě není tak, že třeba United měli na každém postu nějaké dělo a chelski zase lopatu.

Reagovat
Talker

Tak mně jde spíš o to, že jsme šli do sezony prakticky bez posil (Pulisič, který začal hrát slušně v prosinci, většinu sezony byl zraněný a TOP byl po restartu) a hlavně bez Hazarda, začínali jsme bez Kanteho, bez Rudigera, což byli 3 nejdůležitější hráči předchozí sezony a bez RLC, který byl podle mého v ofenzivě pod Sarrim nejlepší po Hazardovi.

Proti tomu:

United, kteří přivedli AWB, Maguira a Jamese na nás měli ztrátu 6 bodů.

Tottenham přitáhl Lo Cesla, Sessegnona, Ndombeleho, Clarka a ztrácel na nás bod.

Arsenal přitáhl Tierneyho, Luize, Pepeho a Ceballose a ztrácel 2 body.

Podle všech předpokladů jsme měli být ve sračkách a sotva se držet na tom chvostu té šestky + případných překvapení (kde byly většinu sezony Leicester, Sheffield/Wolves), kdy většina posílila a my jsme brutálně oslabili - přišli jsme o největšího tahouna a jednoho z nejlepších hráčů ligy poslední dekády.

Takže TOP4 beru jako brutální úspěch právě Lamparda a těch mladíků, protože ten vykuchaný kádr dokázal doplnit mladíky, kteří byli první polovinu sezony tím nejlepším, co bylo u nás vidět. A v druhé polovině stále někteří (Mount, James) předváděli skvělé výkony. Dělal Lampard chyby? Jasně, hromadu. Ale snažil se to napravit, zkoušel různá rozestavení, snad každou kombinaci stoperské dvojice, měnit golmany, hodit tam Girouda atd. Něco s dobrým výsledkem, něco se špatným.

Jako řekni mi, jestli jsi nás viděl na vyšší než 6. pozici. Já tipoval boj o TOP4 právě díky tomu, že jsem ty mladíky (Mounta především) sledoval už předtím a věděl jsem, čeho jsou schopní. Ale že budeme v TOP4 prakticky celou sezonu, to jsem vůbec nečekal.

Reagovat
jk

Mě se na to ani nechce reagovat, to je zas taková tendenční srajda.. Každej měl zraněné hráče, přivedli jste Pulišiče, kterej začal hrát až v zimě ale oproti němu byly větší posily Sessegnon, Clark nebo Ndombelé, kteří vlastně vůbec nehráli.

Jediný co jsem si z toho vzal je, že se za každou cenu snažíš dělat z Lamparda hvězdu mezi manažery.

Reagovat
Talker

OK, jak jsi upřímně tipoval náš výsledek v lonské sezoně?

Realisticky bych tipnul 6.-7. místo, protože ten zbytek TOP6 měl lepší kádr a měli jsme mladého, nezkušeného manažera. Optimisticky jsem doufal v nahánění TOP4 a nebyl bych překvapený, kdybychom byli 6.-8. Ale že budeme celou sezonu v TOP4, to jsem fakt nečekal. Ty ano?

Mně šlo o ten začátek, kdy nám vypadli 4 nejdůležitější hráči lonské sezony. Jeden na celou sezonu, 2 na celý podzim a 1 na téměř celou sezonu. Což se před sezonou vědělo.

Reagovat
jk

Upřímně jestli jsem si nějaký osobní tip dával tak už si to nepamatuji. Jinak v posledních letech z těch bojů o T4 vypadl podle mě jen Arsenal a naopak se tam tlačí Leicester. Určitě bych neřekl, že výměnou Pulišiče za Hazarda Chelski vypadla z boje o top4.

Reagovat
Talker

"Chelsea podle vyjádření fans letošní sezónu vzdávají a je jim to celkem jedno, kolikátý skončí"

Barvici?

Reagovat
forrest

Tvle, po 2 odehraných kolech...

Reagovat
Hai

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodne se az v pondeli s liverpoolem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
cubazi

Arsenal po prehre s LFC už nebude ten isty Arsenal čo teraz....

Reagovat
stas87

Chce este Klopp Kabaka?

Reagovat
smazaný uživatel

neviem o tom

Reagovat
cristiano.K.

neřekl si nenápadně o přestup dnes kamkoliv?

Reagovat
avicii

Včera proti vám zase hviezdil?

Reagovat
iamek

Viděl jsem 60 minut záznam a byl úplně mimo zase. Takže ho koupíte a bude top CB

Reagovat
avicii

Reagovat
stas87

Najprv zbytočne bez možnosti hrať loptu poslal k zemi Augustinssona a ak okolo neho bežal, tak jeho smerom poslal pľuvanec. Netrafil ho, ale DFB mu dva zápasy dá. Ku koncu polčasu zostrelil sklzom zozadu nášho hráča na polke ale kartu nedostal. Urobil penaltu ale tam to bolo 50 na 50, pretože Füllkrug ako prvý použil ruky ale dostal sa pred neho. Takze penalta a prvá žltá, gol na 0-3 a potom dostal za reči druhu a šiel. Vplýva na neho situácia v klube, posledná výhra v januári s Gladbachom 2-0 a od tej doby majú 0-6-12 a hrozivé skóre. Dnes už vyhodili Wagnera ale žiadny tréner s renomé tam nepojde. Zoldacky tím a klub v úspornom režime.. on ale začal hrať zbytočne tvrdo a zákerne, je mentálne slabý a nedisciplinovaný. Ak sa dá dokopy, môže byt dobrý.

Reagovat
avicii

heh asi by som skor chcel niekoho ineho, trebars v bundeslige by sa isto nasiel niekto nie moc drahy a kvalitou tak na 3. - 4. stopera

Reagovat
icemike

Já to vezmu ve zkratce

Ten třetí dres je tak hnusný, že by se pozvracel i slepý.

Všechny 3 góly se daly chytit

Jestli se bude Lampard ještě víc mračit, bude mít obočí níž jak oči

Byli jsme lepší, ono si to sedne

V některých záběrech byl ze sudího vidět jen pupek

Reagovat
Hai

S tim novym sponzorem vypadaj vsechny chelsea hnusne

Reagovat
JollyJoker77

To je nejaký Troll ten typek z Interu? Takže Hitchen je už 4 dní v Miláne a on mu 4 hovorí ze skriniar není na predaj? Nechápem ale snáď nedám 60 mega za slovenského diera... Btw pozrel som cely zápas Interu eriksen je hrozne v kunde vďaka aj za tých 18 mega zaňho

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna blbost, ved Conte s nim zrejme moc nepocita lebo bude preferovat De Vrija a spolu hrat nemozu. Skor asi nejake hry ohladom ceny

Reagovat
JollyJoker77

Aj ja si myslím ale snáď to nepomôže ak chce zaňho dat niekto 60 mega nech dá snáď to nebudeme my..

Reagovat
smazaný uživatel

40+ nejake bonusy su podla mna akurat. Ale ak nevyjde Skriniar asi uz neostava Spurs ziadny stoper ked Dias ma ist do ManCity a ten korejcan co sa spomina mi pride odveci

Reagovat
JollyJoker77

Práveže si pochvaľoval Levy že je to s Murnihom ľahšie než s Pochetinom lebo poch chcel vždy iba jedného hráča a mourinho ma zoznam minilmne 5 tích mien na jednu pozíciu no uvidíme... Neviem co ho sa mam báť viac že nepríde žiaden stopér alebo ze preplatíme Škriniara

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajeme na tři vzadu. Škriniar může mít své místo vedle De Vrije a Bastoniho.

Reagovat
JollyJoker77

Ale ja hlavne nechápem prečo je tam Hitchen už 4 dní ked není na predaj... A Conte teraz povedal ze Skriniar je súčasťou projektu ale keď príde správna ponúka tak sa nato budú musieť pozrieť

Reagovat
smazaný uživatel

Conte asi chce získat prostředky na Kanteho a dohadují se o ceně. Nebo

si média vymýšlejí vlastní story.. Každopádně pokud chtějí Spurs Škriniara, tak bych bral jako součást dohody Ndombeleho. A musel by se sehnat kvalitní stoper, ideálně někdo z ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Len mne príde, že De Vrij a Skriniar sú pomalší na hru na 3 stoperov preto hrať obidvoch naraz asi nie je pre Conteho najideálnejšie.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bude hrát na pravém kraji Hakimi + doplní tu dvojici Bastoni, tak by mi to všechno sedělo. Takže doufám, že se neprodá..

Reagovat
jk

Proboha nevěřte každé konině co ti Italové napíšou. Icardi taky nebyl na prodej a už je v PSG.

Reagovat
Busby babes

jinak by me zajimalo, jestli v ty lize bude letos nekdo vubec branit?

Reagovat
Edgewalker

Letos se hraje pro diváky

Reagovat
cristiano.K.

....doma

Reagovat
cristiano.K.

fotbal nemá logiku - definice pro dnešní výhru MU.

Reagovat
r.mrazik

Neskutečná klika

Reagovat
cristiano.K.

Brighton kdykoliv je vidím, tak umírá na krásu. Minulý rok s námi, proti CFC i MU. Každopádně jim přeji pohodovou záchranu.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/BBCSport/status/1309931997897334785?s=19

Roy ma pravdu.to pravidlo o ruce je letos smesny. To co jim dneska pusknul... nejde o to, ze je to letos podle pravidel ok, ale ze je to nastavene debilne. od toho tam ti rozhodci jsou, aby rozhodovali. vzali v potaz okolnosti a rozhodli, zda hrac hral rukou umyslne nebo ne. ano, nebude pak v kazdem zapase obdobna situace posouzena jak pres kopirak, ale bude to lepsi nez tohle, kdy rozhodci nerozhoduje. jen slepe naridi penaltu pokazdy, kdyz obranci nekdo nastreli ruku.

Reagovat
Busby babes

btw Hodgson mluvil podobne i minuly tyden,kdy naopak penaltu kopali oni.

Reagovat
Whitemedia

@FabrizioRomano

Rubén Dias will sign until June 2025, Otamendi will join Benfica until June 2023. Rubén value will be around €55m, Otamendi value will be €15m.

Benfica have accepted the same bid that Sevilla turned down for Koundé [€55m including Otamendi].

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

City je na dialýze středními obránci.

Reagovat
Whitemedia

Lampard blaming it on 'pure mistakes' today in his SkySports interview. 'Two points dropped.' Marcos and Thiago named (Alonso twice).

Jasná chyba Franka.. Hrát s Alonsem ve čtyřčlenné obraně, když máš k dispozici Azpiho, je debilita.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Franku Lamaprdovi, že se dostal na trenérský level Tima Sherwooda.

https://www.eurofotbal.cz/premier-league/2013-2014/reportaz/west-bromwich-albion-tottenham-hotspur-340388/

Reagovat
Liquid

Slovenský obránce Milan Škriniar je prý v hledáčku Tottenhamu. Chápete někdo, proč chtějí takového tragéda ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, lebo to taky traged není no.

Reagovat
vladis271

dont feed a troll

Reagovat
jk

Hlavně běží nějaký gossip, že Inter chce Škriniara nacpat čukotce jako součást dealu s Kantem

Reagovat
Liquid

tak to by byl nejhorší obránce v dějinách Chelsea a záhy by putoval po hostovačkách typu Swansea, Bristol, Wycombe

Reagovat
hitZor

Chtít můžou, no

Reagovat
kiwwi

Thiago Silva's Premier League debut by numbers:

2 x dribbled past

1 error leading to a goal

0 success tackles made

0/3 duels won

And the three goals conceded.

Mustafi pre bohatých?

Reagovat
jk

Upřímně jsem si myslel, že bude než těch stoperů chelski nejlepší. Zatím zklamání teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na konci kariéry jít do PL.. asi chtěl jít na kolotoč

Reagovat
cristiano.K.

globální hodnocení po jednom zápase

Reagovat
jk

To není hodnocení. Jen jsem čekal, že právě on bude mít na hru chelski fakt okamžitý impact. To je celý

Reagovat
SunFells

Právě to měl.

Reagovat
jk

Za mě dobrý

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Svatej

Reagovat
SunFells

Mustafi je popravdě král statistik. A stál i dost peněz.

Reagovat
Golasso

Mustafiho statistiky by vypadaly takto:

0x dribbled past

1 error leading to a goal

5 success tackles made

3/3 duels won

Netřeba říkat, že te zápas bychom prohráli 0:1 , ale zas nedělej z Mustafiho obránce, který má špatné statistiky

Reagovat
Nikikrew

pritom má tie štatistiky on dobre

Reagovat
Miguel19

Jak už sem psal několikrát, Lampsovi fakt nezávidím ani trochu. Nicméně snad si toho ze včerejška vezme co nejvíce.

Na LO se snad co nejdříve chytne Chilwell. Stopeři se asi můžou tahat z klobouku a rotovat každý zápas. Za mě co nejdříve zkusit dvojici Zouma - Tomori. Fakt netuším, proč Zouma nebyl včera v kádru - nějaké zranění? Pokud ne, je to jasně Frankův fail. Na PO se James musí taky trošku naučit bránit. Mendy má cestu do branky poměrně hladkou.

Co bych rád viděl, tak aby se Mount posunul trochu níže a hrál vedle Kantého. Zvládl by to? Myslím že ano. On lítá celý zápas. Akorát by musel trochu máknout defenzivně. Trochu mi to připomíná situaci s Oscarem, kde jsme tu dost tlačili na to, aby se posunul z 10 na CM. Pokud má Kanté zůstat v základní sestavě, tak musí hrát na pozici co včera druhý poločas.

Havertz se zlepšuje. Nerad to říkám, ale herně mi připomíná Alliho. Je jasné, že on musí hrát 10. Co nevím je, jak zapracovat Wernera. Na LW nemá takovou techniku, když hrál na hrotu, tak se furt stahoval do hřiště.

Co nejdříve bych chtěl vidět:

Mendy - Chilwell, Tomori (Silva), Zouma (Silva), Azpi (James) - Kanté, Mount, - Ziyech, Havertz, Pulisic - Werner.

Reagovat
RKBoy

ak včerajší 2. polčas niečo potvrdil , tak je to ,že bez klasického hrotu (Tammy, Giroud) je ten útok polovičný, pretože tam nie je nik čo by podržal tú loptu ,vyhral hlavičkoví súboj či sa pohyboval v 16. tam kde hroták má, viz. Tammyho gol, stačí sa pozriet kde sa nachádzal Werner.

Alonso v základe už 3. kolo ide na hlavu Lamparda a tak trocha to nechápem, v závere minulej sezony tam dával už len Azpiho ,čím jasne ukazoval nedoveru voči Alonsovi a Emersonovi a zrazu sa rozhodne dat Azpiho na lávku a hrat s Alonsom ,prečo? 1. a budiž 2. kolo som to ešte vzhladom na to ,že bol po zranení chápal, ale že neštartoval včera je mimo moje chápanie.

nejdem ospravedlnovat Thiagovu hrúbku, v jeho veku je takáto chyba neospravedlnitelná , ale na jeho súdenie by som pár týždnov počkal.. to ako sa vyvrbí trojka Christensen,Tomori a Zouma je už na nich a Lampardovi, snád Sarr na hostovaní zamaká a vypýta si na dalšiu sezonu boj o základ.. s Rudigerom už nepočítam, ten ma sklamal na plnej čiare.

teraz treba len čakat na návrat Puliho,Ziyecha, Bena a Mendyho , vykrištalozovat zostavu a čakat ako to Frank pokoučuje, titul nečakám, ale takéto zápasy by mali byt už minulostou.

Reagovat
fenixLFC

uprimne si myslim ze tam alonsa dava preto aby mu niekto roztahoval ihrisko a suploval kridla. ked ta ma narvaneho wernera mounta havertza kanteho kovacica atd, tak su to vsetko hraci co ti len zahustuju stred. to ze alonso hra hovno a jedinu sirku poskytuje james je uz ina vec, ale to bolo tak jedine co mi napadlo

Reagovat
vitasrp

V závěru minulý sezóny se hrálo 3-4-3 a Alonso byl furt v základu. I při 4-3-3 tam hrál, to nebylo tak, že by byl odepsanej. On je prostě alespoň levák, roztáhne hru a má dobrou techniku. Bohužel je to prostě lajdák a ten tým je schopnej odstřelit, už aby byl Chilwell ready.

Reagovat
Talker

Já bych tam Alonsa taky určitě nedával, on je strašně náchylný k chybám, navíc je pomalý.

Ale kromě 4 výletů na naší polovinu WBA prakticky nehrozili, takže se asi čekalo, že budou betonovat a budeme muset útočit do zavřené obrany a tam je Alonso lepší, než Azpi, který to má přes nohu. Bohužel nám ten zápas ztížil.

Reagovat
Talker

Tak Mount je podobný typ hráče jako Oscar nebo KdB - to jsou hráči, kteří ti zahrají v té záloze prakticky kdekoliv, ať už na CM, AM nebo na křídle. A zahráli by i hluboko posazeného playmakera.

Vzhledem k tomu, že přišel Havertz, tak jeden z nich se bude muset zatáhnout hlouběji po návratu dalších ofenzivních hráčů a Havertz je asi lepší v pokutovém území, Mount má naopak lepší ty průnikové přihrávky (zatím), takže by to dávalo smysl.

Mounta nemá smysl posadit, to je v současnosti náš nejlepší hráč, dokud se neaklimatizují ti nováčci. Pokud ho vůbec přerostou.

Reagovat
Miguel19

Souhlas

Reagovat
Svatej

Bez Abrahama bychom na to hřiště neměli lézt...at se klidně čtveřice Havertz, Ziyech, Werner a Puli střídá, dva z nich jsou schopni hrat vlevo a dva vpravo.. Hrota potrebujem a Abraham je nesmyslne podcenovanej..

Reagovat
Euphael

Reagovat
Svatej

coje

Reagovat
spider_8

Reagovat
RKBoy

Reagovat
Harakan

Po tý šílený hrůze, co jsme včera předvedli, jsem si užil brekot obzvlášť fandů Chelsea tady. Normálně až mě to zahřálo u srdce, takže díky hoši.

Reagovat
fenixLFC

a aj tak je ta ich remiza a najma vykon mensia hanba nez ten vas zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Harakan

No tak jsme hráli sracku a nezasloužili jsme si vyhrát.. no a? To znamená, že se tady z toho musí vyblejt a sesypat půlka fóra?

Reagovat
smazaný uživatel

Ber to pozitivně, až příště dáte gól po konci zápasu, tak už se celý fórum nesesype, protože to budeme očekávat.

Reagovat
icemike

Reagovat
icka

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

inak matt smith si to vraj vo swindone zatial brutalne dava, on je hracik pre mikela, dalsi rok by uz mohol dostavat minuty u nas

Reagovat
SunFells

Zdroj?

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

v dvoch zapasoch ma gol, asistenciu a najviac interceptions v celej lige, pricom su to jeho prve starty za muzov

Reagovat
SunFells

O to mi právě šlo, jestli to odvozuješ jen z toho, že upravil skóre po odraženém míči a jednou nahrál v třetí anglické.

Já ho jako hráčika pro Mikela nevidím, protože pak by to pravděpodobně znamenalo, že Artetova další štace bude něco jako Norwich, aby se Smithové a Cottrellové mohli vůbec stát jeho hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasne ze je to skoro, ale aj reviews idu nanho dobre od fanusikov..ja mu inak celkom verim, v highlightov z rezervy pravidelne vyzeral super, ma skvele prihravky, je to inteligentny hrac, preto si myslim ze ho mikel oceni

Reagovat
smazaný uživatel

a nasu juniorku by som nepodcenoval, pravidelne teraz vyplavuva pl hracov a btw tato generacia u18 co mame teraz je dokonca asi zatial najnaslapenejsia ever, tam je skoro na kazdom poste “znamy “ wonderkid fakt brutal

Reagovat
SunFells

To jo, ale zrovna toto je druhořadý materiál. Středopolaře máme zajímavější v mladší třídě v Cirjanovi a Azeezovi.

Reagovat
Minister

Kto?

Reagovat
Minister

Aha, už viem, ktorý to je.

Reagovat
SunFells

Taký ten tučný.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
SunFells

Máš se?

Reagovat
Lacko_Boh

TOP ty?

Reagovat
Bayern +

Leeds skúsene

Reagovat
oli9

Leeds sympatický klub. Snad se udrží

Reagovat
Noustress

Bamfordovi som zjavne pred sezonou krivdil Blades nevypadaju dobre tuto sezonu

Reagovat
spider_8

Bamfík

Reagovat
smazaný uživatel

Jose Šoulinho Na co si bude Jose Šoulinho dneska stěžovat? Vítr? Nebo vlhkost? Šoulinho

Reagovat
smazaný uživatel

masakr tyto ruky..

Reagovat
Cobra

Dneska super výkon, jen škoda té koncovky. Fakt se na to hezky dívalo. Body zamrzí....

Ale chtěl bych vidět ještě ten faul Hojbjerga, po kterém se kopal ten přímák. Z toho jednoho záběru co tam byl to na faul vůbec nevypadalo a Joalinton (?) do něj naskočil.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
jk

Šancí na to pojistit to druhým gólem tam bylo dost. Newcastlu ty body zajistil dneska velmi dobrý Darlow a rozhodčí. Nejlepším hráčem dneska Moura.

Reagovat
vicinda07

Moura bol dnes okrem golu dost zly podla mna

Reagovat
jk

Mě se fakt líbil, vybojoval strašně moc balónů, několik super kliček a dařilo se mu dělat prostor pro Dohertyho náběhy.

Reagovat
Svatej

Jak to vypadá s Allim? Definitvině odepsanej?

Reagovat
jk

Levy se ho snaží prodat.

Reagovat
Svatej

Už se mi plete, co za tím je. Dřív to bylo hraní, te´d prostě Mourinho, nebo to fláká na trenincích, kombinace obojího?

Reagovat
jk

Tak ten pokles firmy je dlouhodobý. Statisticky je s každou sezónou horší. Nějaký řeči o tom, že se víc než na fotbal soustředí na soc. sítě jsem taky zaznamenal ale tohle bych za tím úplně nehledal. Ale v zápasech mu to fakt nešlo, krom poháru se Saints na jaře je hrozný.

Mourinho chce ten kádr přebudovat a Dele je pro Mourinha postradatelný a s potenciálem přinést do kasy nějaké větší peníze.

Reagovat
Svatej

díky... takže ho v tom draftu můžu odstřelit

Reagovat
jk

Já bych to udělal

Reagovat
smazaný uživatel

Za bod jsem rád, ale tyhle ruce jsou nesmyslný. Volali jsme po konzistenci, tak ji máme... hezkej příklad toho "pozor, co si přeješ".

Reagovat
icemike

Tadle ruka byla jasná, ten pohyb už nebyl přirozený

Reagovat
Zaschrona

Zas bude spousta breku kvůli té penaltě, ale stejně jako včera ta pro nás nebo ta minulý týden proti United, ty penalty jsou odpískané podle pravidel správně. A za mě je to pravidlo dobře, jednak více penalt je pro zajímavost utkání dobře a pak taky prostě platí, že je to i problém hráčů, že se nezvládají novým pravidlům přizpůsobit dostatečně rychle.

Reagovat
Cobra

A jak se mají hráči přizpůsobit? Vždyť je fyzicky nemožné mít u souboje o hlavičku ruce u těla, zvlášť, když tě hráč rozhodí...

Reagovat
Zaschrona

V jiných ligách to zvládli, v minulé sezoně počet penalt během roku postupně klesal víceméně zpátky ke stavu před tím. Teď to pravidlo má konečně i PL, což je dobře, nemá smysl si hrát na vlastní interpretaci klíčových pravidel. Takže to, co bylo v jiných ligách dřív, máme v PL až teď. Teď jen, aby PL vydržela a nepodlehla řevu jednoduchých křiklounů, co budou žvanit hovadiny typu "game is gone" nebo "football is finished."

A prostě to je odjakživa riziko toho, že skáčeš, nikdo nikoho nenutí skákat. Jen dosud v tom byl nehorázný bordel v tom, že se pak některé ruce nepískají a jiné zas ano.

Reagovat
jk

"A prostě to je odjakživa riziko toho, že skáčeš, nikdo nikoho nenutí skákat." Prosím tě a jakým způsobem by jsi poradil bránit standartky?

Reagovat
Zaschrona

Vůbec standardky pro soupeře nepřipustit.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Svatej

z kolika procent si děláš prdel v obou komentářích?

Reagovat
Busby babes

mysli to vazne.

Reagovat
Svatej

do prdele

Reagovat
Zaschrona

V druhém odstavci prvního a v tom druhém tak z 90 procent. Ale v podstatě je to i pravda.

Reagovat
jk

A nejsou standardní situace taky jednou ze strategií, na kterou se kluby mohou zaměřovat? To jako příští rok zrušíme třeba hru hlavou? To by mohlo pomoct i v těchto situacích.. Tváři kampaně bude Eric Lindros a obhájíme to zdravím hráčů

Reagovat
Zaschrona

To jsem ostatně pro, fotbal se bez toho obejde a problém s CTE je reálný...

Reagovat
Busby babes

ne, nezvladli to ani v jinych ligach.

Reagovat
Busby babes

a to ma byt dukaz ceho presne?

Reagovat
Zaschrona

"The interpretation of handball didn't change in Germany. It is believed that the players have adapted their behaviour, to position their bodies and act in a certain way to avoid contact with the ball."

Reagovat
Busby babes

ok.

no, ale pro me je to porad demence, protoze pokud to znamena, ze hraci behaji s rukama za zady, skacou s rukama u tela vic nez je normalni, tak je to proste idiocie. A to je to, co rikam.

No nic, tady se neshodneme, to nema moc spolecneho s tim, ze by nekdo mel pravdu nebo se mylil, ale s obecnym pohledem/filosofii na vec. Ja chci aby rozhodovali rozhodci a nevadi mi, ze pak to rozhodovani bude mozna nekonzistentni. Fotbal neni pocitacova simulace, hrajou a rozhodujou v ni lidi, kteri mohou mit ruzne pohledy na vec. A je podle meho dulezite aby rozhodci posuzoval kontext situaci. Takze tady v tom pripade, Dier mel ruce v prirozene poloze vuci svemu pohybu, ruka to byla nastrelena, nehral umyslne (ani nemohl, kdyz to bylo za jeho zady) a tohle by mel prave rozhodci posoudit. Ted to nedela. A to je podle meho spatne. Ty to vidis jinak, fajn. Tak to holt nekdy byva.

Reagovat
Zaschrona

Je to divný, to souhlasím, ale v podstatě to asi není moc o ničem jiném, než se všichni už učí v přípravce, že máš dávat ruce k tělu nebo i za záda, pokud na tebe jde balón a ty ho nemůžeš hrát nohou.

K tomu zbytku jsem se už v podstatě vyjádřil níž, ale jen dodávám, že podle mě se názorově i v podstatě shodneme, jen spíš jde o pohled na věc, kdy já spíš stojím za tím, že ty pravidla, pokud jsou takhle, tak je dobrý je dodržovat, ty spíš narážíš na to, že ty pravidla jsou takhle blbě, s čímž ne nutně nesouhlasím, možná i naopak, ale podle mě by to nemělo být primárním obsahem téhle diskuze, která mnohem spíš podle mě je o tom konečně stanovit pravidla tak, aby se dala udržitelně a očekávatelně dle toho pískat každý zápas. Aby rozhodčí individuálně posuzoval každý případ, to je spíš cesta od tohohle, protože ta konzistence v tom prostě spíš nebude a to podle mě moc dobře není.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmysl. Přizpůsobit se dá možná tak, že začneš nakopávat protihráče ve vápně schválně do rukou, protože to pravidlo je nastavený nesmyslně. Maupay včera byla ukázka ruky, co se má pískat, jinak naprostá většina byla mimo - ta Evertonu, ta Newcastlu a v minulym kole taky..

Reagovat
Busby babes

dneska tottenham... ten list bude pokracovat kazdym kolem. Je to uplne smesny, kurvi to fotbal.

Reagovat
Busby babes

je to spravne odpiskane. To pravidlo je uplne debilne nastavene. Jak pisu vejs. Rozhodci nerozhoduji.

Reagovat
smazaný uživatel

Dominantní výkon a úplně k hovnu. Nevím jestli jsem víc nasraný na špatné zakončení našich nebo na rozhodčí, kteří písknou takový přímák a takovou ruku.

Reagovat
ZJEV

Je jenom chyba Totenhamu, ze si to takhle pojebali a nerozhodli uz driv...

Reagovat
vicinda07

Dier sa tiez ukazal ale pekne hlupo tiez, kedze par minut pred tym mal ruku tak isto len ho Carroll trafil do ramena a pytal si penu...to mal byt pre neho varovanie ale on to spravi zase hned pri dalsej situacii

Reagovat
Cobra

A co měl jako udělat? Nejít do souboje? Ten pohyb u souboje u hlavičky prostě neovlivníš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vicinda07

Ruku mal mat u tela, co je na tom nepochopitelneho... Proste sa to teraz vo futbale piska, aj jed s tym nesuhlasim a neni na to ani rovnaky meter, skoro kazdy kolo je takato ruka tak si v nadstavenom case dam na to pozor

Reagovat
Cobra

Až tě někdo ve výskoku rozhodí, zkus mít ruce u těla.

To pravidlo ruka = penalta je kravina, ale je to tak nastavené a musí se respektovat. Ale dávat to Dierovi za vinu mě přijde mimo.

Reagovat
vicinda07

Pisal som to len preto ze asi 2 minuty pred tym sa stalo to iste a keby mu to trafil nizsie tak je penalta uz vtedy... Podla mna to ovplyvnit a dat si pozor mohol... A aj bude musiet lebo take situacie pridu znova

Reagovat
jk

Vždyť je to úplně nesmyslně nastavené. to si jako útočící hráč může pomoct ve výskoku rukama a obránce má připažit a čekat?

Reagovat
vicinda07

No tak vidis ze asi hej

Reagovat
icemike

Proč se pořád řeší nové pravidlo o rukou? Vždyť ten dieruv volejbal by piskli i loni

Reagovat
smazaný uživatel

Futbal niekedy riadne boli... Miesto pohodlnej výhry (kľudne to mohlo byt 8:0 a nikto by nemohol nič povedať) takáto trápna remíza po tak trápne odpiskanom priamom kope a ruke. Toto strašne ničí futbal

Reagovat
Mato178178

8:0

Reagovat
Golasso

8:0? A není to málo, Antone Pavloviči?

Reagovat
Kapřík

Reagovat
Front hell

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

Ako ruka dpc. Ale co ta standardka, ktora tomu predchadzala? Co tam odpiskal ten kokot? Hnus.

Reagovat
vicinda07

Presne to ma sere este viac, to ak bol faul tak opacny, a on im da taku moznost v poslednych sekundach

Reagovat
Cobra

a VAR tam zkoumá offside. To mě na tom vytočilo úplně nejvíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne smrdel aj ten offside check popravde. Nemáte niekto záber? Sa mi zdalo ze tam mal kus hlavy za čiarou...

Reagovat
janinho

podľa mňa bol ten ofsajd uplne jasny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bruce naprosto suverénně právě odsoudil penaltu, že neměla v žádnym případě být pískaná. To zas bude sezona s tímhle pravidlem.. zlepší se VAR a zavedou takovouhle píčovinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě na tom hodně sere, že pravidla se mění, ok, ale když se ukáže, že nejsou dobrá a často to ničí zápasy a poškozuje týmy, tak se prostě za X měsíců/let poupraví, ale nikdo za tu předchozí blbou verzi není hnán k zodpovědnosti, nebo jo?

Reagovat
Zaschrona

Taky bych byl rád, aby někdo byl dohnán k zodpovědnosti za tu neodpískanou Alliho ruku v prvním zápase vloni proti nám.

Reagovat
Heisenberg

Tady je vidět jak se Jožo dokáže přizpůsobit, od zápasů připomínající Wengera 2017/18 přejde bezpracně k Wengerovi 2011/12.

Coach, legend, Jožo

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
aramaki

to sú zas reči, stavím sa, že budú hrať obaja bez problémov

Reagovat
cubazi

Reagovat
martin1

Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

Ať se na to dívám jakkoliv, tak nechápu, co udělal Dier špatně a jak to může být penalta. Kam ty ruce měl jako při výskoku dát?

Reagovat
Euphael

kdybyste promenili jakoukoli z tech 5 velkych sanci, tak toto neresis....mate byt efektivni

Reagovat
herbage

tahle změna pravidel je zlo

Reagovat
LokoLFC

To máš za ty tvoje trapné kecy. Jasná penalta.

Reagovat
Busby babes

to pravidlo o rukou tak jak je aplikovany v PL je uplnej vysmech. Kurvi to fotbal, sbira z rozhodcich jakoukoliv odpovednost za posouzeni okolnosti te ruky. Naprosto debilne nastavene. Co tam mel ted ten Dier delat? podskoci hlavicku, mic jde za jeho zada a protihrac to za jeho zady hlavickuje zpatky a trefi mu ruku... jako ty vole, za tohle penalta? Kdyby to aspon slo do brany, ale ono to slo jeste smerem pryc...

Reagovat
SpecialOne

No ale kdyby tam tu ruku neměl, mohl by to hlavičkovat na spoluhráče, který mohl vymést vinkl, ale to se nedozvíme, protože tam dal Dier ruku.

Reagovat
aramaki

Reagovat
Busby babes

bravo, uzasna logika.

Reagovat
SpecialOne

No je to logické, to maj snad ruku na půlce pískat a ve vápně ne?

Reagovat
aramaki

nemal mávať rukami akoby chcel vzlietnuť. Ak by sa to nepískalo, každý obranca by mával rukami ako drbnutý a ak ho to trafí, tak veď ja som za to nemohol, nevidel som za seba..blbosť. Penalta úplne správne odpískaná podľa pravidiel, toto sú zbytočné kecy okolo toho.

Reagovat
Busby babes

zkousel jsi nekdy vyskocit do vzduchu? vsadim se, ze u toho mas ruce prilepene k telu... mozna proto nejsi profi fotbalista ale diskuter na EF, protoze koordinace pohybu ti nejspis mnoho nerika. Dier normalne sel do hlavickoveho souboje. kde do nej i nekdo drbne, takze mu rozhodi nejakym zpusobem rovnovahu. Co v takovem pripade telo udela? snazi se dostat teziste zpatky... a k tomu moc moznosti nema a ruce jsou nejprirozenejsi z nich... Zkus si nekdy stoupnout na jednu nohu a zavrit oci. sleduj, co budou delat tvoje ruce.

Reagovat
aramaki

takže čo. Podľa teba sa teda ruka v 16 nemá pískať? Alebo len pri tele? Ak od tela, tak len úmyselná? A podľa čoho sa to posúdi, keď bude niekto mávať rukami, že to nebolo úmyselné? Len preto, že je chrbtom? 100% to potom začne robiť každý, pri výskoku rozpažím a zamávam, pokryujem čo najväčšiu plochu a nikto mi to neodpíska. Proste ruka sa píska, málokedy hráč zahrá rukou takým spôsobom, že sa snažím chytiť loptu. Dokazovať úmysel/neúmysel na základe videa je blbosť. Preto to je správne tak ako to je, aj keď sa ti to nepáči.

Reagovat
Busby babes

to je prave to, ty situace jsou ruzne a od toho tam ma byt rozhodci aby ty okolnosti posoudil. Ta Dierova je proste nastrelena ruka a piskat se podle meho nema. zbytek pak uz muzes najit v odpovedich Zaschronovi.

Reagovat
Busby babes

neni to blbost, jen zas ty bys nebyl schopnej zkousnout, ze by se to posuzovalo ruzne v ruznych situacich. A prejes si sablonovite rozhodovani, kdy nejakou sablonu napasujeme na vsechno.

Reagovat
aramaki

nejde o to rozhodovat sablonovite, ale eliminovat chyby rozhodcov a hlavne moznost rozhodcu svojvolne ovplyvnit zapas. Kolko bolo takych zapasov, kde rozhodca rozhodol uplne sialene a skandalozne a neodpiskal jednoznacnu penaltu alebo naopak, odpiskal nastrelenu ruku. Rozhodca je tiez len clovek, podlieha emociam, musi rozhodovat v casovej tiesni + faktor korupcie. Teraz sa nakopilo po zmene mozno par do oci bijucich pripadov, ale vo vysledku bude urcite odpiskanych viac spravodlivych penalt ako predtym. To je moj nazor, s ktorym samozrejme suhlasit nemusis.

Reagovat
Busby babes

"ale eliminovat chyby rozhodcov a hlavne moznost rozhodcu svojvolne ovplyvnit zapas."

No a tohle je presne ono. Ja chci aby rozhodovali, ty se bojis, ze budou rozhodovat a treba pak nebudes s jejich rozhodnutim souhlasit. I oni jsou lide a mohou delat chyby, za me ok. To k tomu patri. V anglii to zadny rozhodci nedela schvalne. Ted maji k dispozici moznost si to jeste prekontrolovat na videu a pak rozhodnout. Jenze tenhle vyklad jim tu moznost bere. Tady jen zkouma jestli to ruku trefilo.

Reagovat
aramaki

ono to video sa zaviedlo prave kvoli tomu, ze tych chyb bolo prilis mnoho. Ako nebranim sa tomu, o com hovoris, ale potom bude kvantum staznosti na to, ze to prilis kuskuje hru, ze su velke prietahy - rozhodca musi fyzicky prist k videu, pozriet si ho..to moze byt otazka 3 minut zapasu, ak sa takych situacii vyskytne za zapas viac tak je to zase problem.

Reagovat
aramaki

hraci vo vapne sa prisposobia. Toto iste bolo, ked sa zacala hracom piskat nastrelena ruka od tela, pricom sa tiez hovorilo, ze prirodzeny pohyb tela a pod. Teraz ma obranca ruky za chrbtom a to je pre nho momentalne prirodzena poloha ruk. Riesil sa kazdy rozhodca, ktory ako piska, ako sa vyspal, no proste chaos. Teraz je pravidlo jasne, hrac si na to musi dat pozor. Mozno vo vysledku padne viac golov, mozno je tym trochu znevyhodneny obranca. Vadi to? Mne nie, kludne nech su radsej vysledky 5:2 ako 0:0.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Busby babes

ehm, sorry, ale ty to povazujes za umyslnou ruku? nebo za nejake braneni ve hre, kterym tottenham ziskal vyhodu? vubec netusil, co se za nim deje, normalne vyskocil.

Reagovat
Zaschrona

To je přece jedno, jestli šlo o úmysl, málokdy se ti přece stane, že někdo tou rukou reálně hraje úmyslně. Co vidím jako plus, že jsou pravidla v tom nyní docela jasná a dá se držet relativně konzistentní linie v různých zápasech, zároveň už to nestojí čistě na rozhodnutí sudího, protože VAR ho neopraví, zdá se, že v tomhle se udál velký krok kupředu.

Úplně jiná věc pak je můj osobní názor na to, jestli je to vlastně správně, aby tenhle typ hraní rukou byl ve fotbale trestaný. Podle mě není, šel bych mnohem spíš cestou úplně opačnou, kdy se rukou do určité míry i povolí hrát, ale jsem schopen přijmout i tu současnou logiku, kdy v podstatě je rukou zapovězeno hrát, pokud není u těla, jakkoliv je to v některých případech dost velká změna. Pokud se to bude konzistentně pískat stejně, je to dobrý vývoj.

A teda jakkoliv se tomu výš směješ a i to nemyslím moc vážně, v podstatě to tak i nově je, že nemůžeš s těmihle pravidly jen tak "normálně" skákat s rukami od sebe, protože tím dáváš soupeři šanci, že toho může využít. Ne nutně to ale vidím jako špatně, tohle tady už přece normálně máme s penaltami, kdy šikovní hráči, jako dneska z Leicesteru, výborně využívají neopatrné hry obránců. Tohle je teda posunutí tohohle principu podstatně dál, ale rozdíl je především v tom, že je tohle relativně nový prvek, v PL úplně nový. Nicméně, je to už docela dlouho, co s těmihle pravidly byla ve finále LM písknuta penalta proti Spurs ve stylu naší včera, už je to ještě déle, co byla písknuta podobná ruka jako dneska proti Chorvatům ve finále MS. Do PL to dorazila až teď, ale vlastně nechápu, proč s tím má být najednou takový problém a přehání se ve stylu, že je fotbal zničený. Podle mě je to dětinská reakce. Fotbal tak normálně už roky funguje, jen PL je tradičně svoje, asi tak jako posledně s těmi 5 střídáními. To nejhorší, co se teď může stát, to by by bylo, že PL zas jednou skočí na tyhle řeči a zas si vymyslí svůj kočkopes. Asi tak jako STCC, které se pak potichu zrušilo. Nebo vlastní přestupové okno. Nebo vlastní nepovedené řešení VAR. A tak dále...

Reagovat
Busby babes

" Co vidím jako plus, že jsou pravidla v tom nyní docela jasná a dá se držet relativně konzistentní linie v různých zápasech"

no to je ten problem. ty situace nejsou stejne. Jsou podobne, ale nikdy ne stejne. A od toho tam ma byt ten rozhodci aby to posoudil a rozhodl. Zbytek viz vejs nebo niz. je to otazka pristupu jako takovem a tam se neshodneme.

Ze je to piskane podle pravidel nerozporuju.

"že nemůžeš s těmihle pravidly jen tak "normálně" skákat s rukami od sebe" jenze tohle neni o pristupu ale o prirozenem pohybu tela. To proste neochcijes. To ma nejake duvodu, proc se tak chovame a je to dane evolucne. V tom vidim ten problem. Delame to podvedome a je velkej problem mozek presvedcit aby takove veci nedelal.

Reagovat
Zaschrona

Jo, žádná situace není stejná, ale prostě ten metr jde držet relativně konzistentně, to se shodneme. Jiná věc je, že se neshodneme na tom, že se má řešit ta okolnost a místo situace, to podle mě pro posouzení ruky nemá hrát roli, má to jen hrát roli pro případné karty, tj. třeba za zabránění gólu má být červená.

A je to otázka podle mě především toho pojetí, v podstatě s tebou souhlasím, zas ale na druhou stranu tam prostě vždy je to, že ty hráče tak vysoko nikdo nenutí skákat, do značné míry to můžeš interpretovat prostě jako nevýhodu toho rozhodnutí. To je podle mě z určitého pohledu úplně v pořádku, jakkoliv zas z úplně jiného to je šílenost.

Reagovat
aramaki

Reagovat
icemike

Tu ruku dal nahoru až po kontaktu, protože chtěl dělat, že byl faul, jeho blbost. Penalta správně

Reagovat
Coniglio

Cantwell prý ještě dnes do Leeds. Cen kolem 15 mil. Střed hřiště vyřešen. Ještě nejaky backup za jedno z křídel a Bielsa prý chce někoho na hrot. Prostě paráda tenhle prestupak!

Reagovat
SunFells

Tak to je super narozdíl od De Paula.

Reagovat
Coniglio

Udinese prý včera zvedlo cenu z 34 milionů, které už tehdy byli moc, na 40. Takže DePaul zřejmě ne. Na druhý straně bych řekl že varianta Cuisance+Cantwell místo Rodriga nezní vůbec špatně

Reagovat
Kapřík

Reagovat
Zaschrona

https://pbs.twimg.com/media/Ei7i4WPXgAIozez?format=png

Z Linekera už je fakt úplný anglický Trump. Celebrita, která píše tvíty tak často, že se na mnoho věcí dá z dřívějška najít úplný opak toho, co hovoří dnes.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

on i chce jenom udržet to svoje teplý místečko za půl mega

Reagovat
Busby babes

jj, be careful what you wish for... jako u hodne lidi s VAR...

Reagovat
Zaschrona

VAR ale funguje obecně dobře, jen to ale není řešení všeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Whitemedia

Diego Costa was asked about his budding partnership with Luis Suárez.

- 'It's really good, one of us bites and the other kicks'.

klasik

Reagovat
Salfovic

Mám rád lidi, co si umí ze sebe udělat srandu.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Tak tak!

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
spider_8

Reagovat
icemike

Reagovat
TheAdy

Reagovat
8lampard8

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Salfovic

Zdá se mi to nebo je letos penalt jak nasráno ?

Reagovat
Kixi Syhimour

Konečně to Rodgersovi vyšlo , Vardy

Reagovat
Kixi Syhimour

Teď musíme potvrdit proti Arsenalu

Reagovat
Svatej

Tak EuroFotbale, nejvyšší čas ted vyhlasit, ze City budou se štěstím hrat o LM, kdyz prohrali zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle už není fotbal. Jenom tenhle víkend už jsem viděl tak 5 zápasů, kde se kopala penalta za lehký kontakt ramenem. Asi přejdu na americký fotbal.

Reagovat
iamek

City super. Bude dalších sto mega na CB? Zatím super kolo

Reagovat
castelL

no zrovna vy máte za city finančne vyhodené peniaze len o niečo menej

Reagovat
smazaný uživatel

Aha

Reagovat
smazaný uživatel

Sry to nemelo byt sem..

Reagovat
Taiger

Mele týpek s Maguirem v obraně

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím proč řešíš zrovna Harryho který si svoje odehraje, napiš aspoň Lindelofa

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal Muguira protože píše o stech milionech, ale přitom vy jste tu částku dali za jednoho obránce.

Reagovat
smazaný uživatel

A zase chyba, nestal 100 mega, nýbrž 80 mega, je tam rozdíl 20 mega

Reagovat
iamek

Reaguje typek s Mustafim v obraně

Reagovat
Busby babes

genius no. holt potrebuje ty spravny hrace na svuj fotbal a nekdy to par 50 milionovych pokusu trva, nez trefi toho spravneho...

Reagovat
spider_8

Jenze jim se to aspon nakonec povede

Reagovat
Busby babes

jak rikam, genius.

Reagovat
spider_8

Je fakt, ze po vsech tech velkych nakupech maji jedineho odpovidajiciho stopera - Laporteho.

Reagovat
fenixLFC

Pep Guardiola has seen a side he is managing concede five goals for the first time ever in his 686th game as a manager.

Reagovat
fenixLFC

a naposledy 5 golov doma dostali pravdepodobne od arsenalu v 2003

Reagovat
Rothbard

Letos bude PL fakt zábavná. Liverpool, City, Leicester, United, Arsenal, Chelsea, Everton, Tottenham a Wolves - 9 týmů, co mají co nabídnout na 5 míst do pohárů. Neumím si ani tipnout pořadí těchto 9 týmů.

Reagovat
mimi_united

1. City

2. United

3. Chelsea

4. Arsenal

5. Liverpool

6. Tottenham

Sme len na začiatku, tak nedramatizujme dnešnú prehru city

Reagovat
Beči

Tak určitě Arsenal, Chelsea a United skončí před Liverpoolem

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Místo Slepic Leeds, Live asi titul a v pořádku

Reagovat
Talker

Liverpool a City si pohlídají tu první dvojici. Tipl bych, že my budeme v TOP4 a asi United a pak už to je stejně asi jedno.

Reagovat
diastan

Liverpool

-15+ bodů

City

Zbytek

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhlety predikce po dvou kolech jsou dost vtipné, zvlášť teď v tom nahuštěném programu. My ještě podepíšeme nějaké posily - Rubena máme jistého, zajímáme nějaké ty útočníky a já věřím, že se potěší i nějaký levý bek. Liverpoolu se třeba klidně můžou zranit nějací klíčový hráči a budou taky ztrácet, klidně můžou ztratit už zítra proti Arsenalu, tam si užijou to probijení obrany.

Reagovat
diastan

Jsou to tipy ne predikce, jestli po dvou po 30 kolech nebo před sezonou je úplně fuk, stejně jako tipy co jsi napsal ty. Uvidíme na konci sezony, snad budu překvapen

Reagovat
eder

Kádr za X bambiliard a dostanou doma bůra. Kdo by to byl před sezónou tipoval, že prvním vyhozeným manažerem bude zrovna tenhle katalánskej šášula...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechce Pep do obrany Jonese, klidně darujeme za odvoz

Reagovat
mimi_united

Už majú Stonesa, to je podobný tragéd

Reagovat
vrabejka

City po obhajobě titulu ztratili motivaci a vítěznou mentalitu. Stačí aby někdo s nimi držel vyrovnaný stav a odříznul Kevina a mají problém. Bez Aguera a Jesuse to stojí jen na Kevinovi a když nemá den tak jsou bezzubi. Připočteme si hroznou obranu a vyjde nám že Pepek nevydrží do konce sezóny.

Reagovat
Shottack

Kdy že skončí ty přáteláky a začne nová sezóna?

Reagovat
SpecialOne

Btw. Michael Oliver v této sezóně. Píská jak král

Reagovat
smazaný uživatel

ja ho mam asi najradsej zo vstkych, hlavne ked piska LFC

Reagovat
Taiger

OT: Hoši je to trošku nesprávný, ale když je všude zavíračka do 10 v Praze, napadá vás nějakej způsob, kde mrknout Arsenal vs Liverpool? Jakože na bytě jasný, ale jestli není ještě nějaká alternativa, dík dík

Reagovat
cristiano.K.

je, o poločas jít domu z hospody

Reagovat
Taiger

Byt v Praze mám v Letňanech, to dorazím dom a bude konec zápasu

Reagovat
Busby babes

v tom pripade nebydlis v Praze...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
icka

Reagovat
Freedo

Nezáviď metro v poli.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Coutinho10

tak si pak pustit 2. polocas zpetne a nechodit mezitim na EF

Reagovat
Taiger

To není vončo bez tý atmošky

Reagovat
Coutinho10

no, někdy to jinak nejde pak jsou dobrý na to ty rozšířený sestřihy bez oznámení výsledku

Reagovat
Busby babes

ne, leda nejakej podnik, kde na to majitel mrda.

Reagovat
smazaný uživatel

nekoukat na Arsenal vs Liverpool?

Reagovat
mikelinos

takže valorant?

Reagovat
Taiger

Reagovat
PP

leda bys měl fakt dobrého známého majitele či provozáka baru.. My si domluvili zapíječku po zavíračce na Žižkově, ale jinak bez šance. Kvůli pár pivům či panákům navíc si to nikdo cizí nelajzne.

Reagovat
Salfovic

Takže po sezoně Pepek do Barcelony a Mesii do City.

Reagovat
Mastný Chobot

Doterajší rekord v počte penált za sezónu je vraj 114... pri súčasnom tempe ich tento rok bude cez 300.

Reagovat
BaggioRoberto

A z toho 150 pro MU.

Reagovat
herbage

Bruno Fernandes - král střelců

Reagovat
Busby babes

my kopali 1, Leicester 4. ve tretim kole.

Reagovat
smazaný uživatel

ved mate o zapas menej ked Leicester dokaze proti ManCity mat 3 penalty za jeden zapas nechcem vediet coho ste schopni vy

Reagovat
Busby babes

hold our beer.

Reagovat
PP

Reagovat
herbage

jestli nezmění pravidlo o ruce, tak čekám, že útočící týmy budou nastřelovat míče do vápna skrz-naskrz

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Whitemedia

Ten program slepic už mi ale přijde trochu moc.. dnes liga, v úterý pohár, ve čtvrtek EL a v neděli zase liga..

Reagovat
cristiano.K.

ty vole, ty jsi jak owny s Arsenalem

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
cristiano.K.

že sleduješ konkurenta takhle dopodrobna

Reagovat
cristiano.K.

jinak to teda brutál je, ale týká se to slepic, takže v pořádku

Reagovat
Salfovic

Je v Anglii povolen klecový chov ?

Reagovat
smazaný uživatel

toto je ale tazky hnus, ten trapny pohar sa mohol fakt odlozit aspon na tuto sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

tak, mohli ten zapas aj kontumovat..

Reagovat
spider_8

To je fakt picovina no

Reagovat
icemike

A to jim naštěstí jeden pohár odpadl, Pešek s předkolem

Reagovat
Euphael

pohar i el odehrajou s beckem

Reagovat
Whitemedia

I kdyby s déčkem..

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

no co Pepku , už asi skončili dobré časy v kluboch bez konkurencie

Reagovat
Whitemedia

@FabrizioRomano

Pierre Aubameyang just confirmed: “They were several offers, notably from Barça... they wanted to sign me, but my priority was to stay”.

Reagovat
Golasso

Fu*king legend

Reagovat
Mastný Chobot

Vardy je obrovský frajer. Nechce sa mi hľadať štatistiku, ale v all-time štatistikách gólov proti Top 6 musí byť niekde úplne hore. Legenda PL bez debaty

Reagovat
Rothbard

V zubu času se TOP6 mění.

Reagovat
Busby babes

hlavne dal svuj prvni gol v PL nekdy v 28 letech. Kdyby hral od 20, tak bude mezi top 3 all time strelci s touhle vykonnosti.

Momentalne nejlepsi 9 v lize. neuveritelny.

Reagovat
Le Gunner

Vždycky, když ho sleduju, se mi vybavují vzpomínky na časy nedávné, ale dnešnímu fotbalu přesto vzdálené.

Reagovat
cristiano.K.

Včera jsem dočetl Vardyho knížku. The cannon

Reagovat
Seydou Doumbia

asi není v češtině, co?

Reagovat
cristiano.K.

tohle určitě není originál, mlsná liška se to jmenuje a stojí do 100 kč

Reagovat
Seydou Doumbia

tu jsem četl myslel jsem že si četl originál právě

Reagovat
montaigne33

Občas kritizuji rozhodčí i VAR v PL. Dnes ale klobouk dolů, když proti top klubu MC na jejich hřišti nařídí 3penalty (řekl bych, že správně). Neumím si představit, že na hřišti CZ top klubu ve FL by odpískal/ s VARem rozhodčí 3penalty proti domácím (i kdyby na 100% byly). Takový rozhodčí "hrdina" by ve FL dopískal...

Reagovat
PP

co proti domácím, ale proti favoritovi, tzn. proti Spartě, Slavii či Plzni u nich doma.. Naprosto vyloučeno.

Reagovat
montaigne33

Přesně tak to bylo míněno

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě má City nejslabší kádr za x sezón, spousta lidí tu mluví o šířce kádru a kolik stál peněz, ale fakt je ten, že jak vypadnou 1-2 hráči je to okamžitě znát. Bez devítky, žádný ostrý křídlo se středem Rodri, Fernandinho, já bych tenhle zápas na Guardiolu neházel. Dřív měli v základu i na lavičce obrovskou kvalitu, koho tam budou mít teď? Ferran Leroyovi nesahá ani po kotníky. Delap je mladej, ten má čas. Kdo tam pak může ale něco změnit?

Jak Guardiolu nemám rad, dnes se ho musím zastat, ty branky opět nebyli systémové chyby, tady selhávají hlavně jednotlivci. Co s tímhle může trenér udělat, když ti hráči udělají tři naprosto zbytečný penalty. Proti 11 hráčům za balónem se s touhle sestavou těžko něco vymýšlí. S Laportem, Bernardem a útočníkem to bude úplně o něčem jiném. Snad se vykašlou na Diase a přivedou radši někoho dopředu. V zimě očekávám Lautara.

Reagovat
eder

Jasně, že za to může trenér. Jestli je chlap, tak v noci spáchá seppuku...

Reagovat
martin.b

Sorry, ale jestli se City potýkaj s problémy, začal bych s přestupovou politikou, kde má Pep předpokládám velký slovo. Že nemá žádný ostrý křídlo, vyhodí 70m za naprosto nudnýho Rodriho, z velkých nákupů do obrany trefil pořádně jen Laporteho a možná Walkera, je jen jeho chyba. Otázka, jestli je jeho styl přežitej, nicméně je z pohledu řízení příšerně nákladnej, protože očividně při práci moc nepřemýšlí, kolik to stojí.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě jeho styl, co hraje s City stále baví a nemyslim si, že je přežitej, chybí tomu spíš kvalita, vůbec se mu nedaří obměnit ten tým z předminulý sezóny. Jak říkáš, Rodri je poloviční oproti Fernandinhovi z té poslední mistrovské sezóny a pro Pepa je tenhle post dost klíčovej. David Silva se taky jen tak nahradit nedá, Sane byl taky rozdilovy. Myslel jsem, že se z té loňské sezóny poučí a v létě přijdou adekvatni posily, očekával bych, že půjde po hráčích typu Alaba, Thiago, Sancho a místo toho přijde Ferran Torres s Akem. Takže s tebou víceméně souhlasím,

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley > City

Reagovat
jk

Hojbjergův "faul" který předchází FK, po kterém se pískala penalta po konzumaci s VAR. Ty rozhodčí už jsou tak tupí, že pískají radši vše, a video je "někdy" opraví

shorturl.at/hkwS7

Reagovat
BaggioRoberto

Jestli je Hojbjerg v tom bilem dresu, tak to byl faul na něj.

Reagovat
smazaný uživatel

nieco ako ked Messi skocil do Fabinha ale vtedy to skoro pre kazdeho bol strom od Fabinha

Reagovat
Busby babes

Bayern are the best team in Europe. No pre-season and get thrashed 4-1 by Hoffenheim. City finished 2nd in the PL. No pre-season and get battered 5-2. From January to the end of the season United picked up more points than anyone in the league. No pre-season and lose to Palace.

zajimavej point.

Reagovat
BaggioRoberto

A Bayern jeste ve ctvrtek hral superpohar 120 minut, pak oslavy..

Reagovat
Busby babes

pravda, tenhle poutak jsem uplne vytesnil.

Reagovat
smazaný uživatel

No zajimavej point, ale furt by to nemalo znamenat, ze sa Bissaka uplne zblazni.

Reagovat
Busby babes

to ani nikdo nerika...

Reagovat
spider_8

I ten nas prvni zapas s Brightonem byl strasidelny, byt jsme ho vysledkove zvladli. Nektere tymy jsou ted proste ve fazi, kdy by normalne byly v pulce pripravy a je to dost znat. Proto taky nema moc cenu delat velke zavery z dosavadni formy. Zdravim do Arsenalu

Reagovat
oddy

Ahoj

Reagovat
Busby babes

José Mourinho on one of his coaching staff getting sent off after the final whistle against Newcastle: "At some clubs, even after the last whistle, it's possible for something important to happen, but for us I knew that after the last whistle it was over."

José Mourinho responds to Solskjær's goalpost comment: "I don’t think he will concern himself with the size of the goal but the size of the penalty box... he will not play with an 18 yard box, only 22 yards."

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

dobre ho Ole rozhodil.

Reagovat
r.mrazik

ale jo...je to prdel...od obou

Reagovat
Busby babes

bohuzel jen jeden z nich to myslel jako vtip.

Reagovat
Svatej

Reagovat
ajouki

Problém Pepka je, že vypadnul ze své role. Snaží se očividné problémy řešit očividným způsob, což mu oproti jiným trenérům nejde. Defenzivní problémy řeší nákupem nových stoperů a přidáním více hráčů do středu pole. Dnes neuvěřitelné množství přechodů, které nezachytili i přes defenzivní dvojblok. Typické Pepkovo řešení by bylo přivést 10/10 kontrulujícího záložníka, tedy Thiaga Alcantaru. Víc kontroly, méně ztrát a přechodů, méně soubojů kolem vápna, odvážnější postavení útočných hráčů, atd. Chybí jim David Silva v top formě. Ať Guardiola dělá co dělá, tak ztrácí kontrolu proti kvalitním týmům. Měl by si víc věřit a řešit problém nepřímým způsobem jen jako důsledek. Něco, v čem byl vždy mistr. Místo toho si nechal Thiaga pláchnout ke konkurenci.

Reagovat
Whitemedia

150 Portugalců v týmu, klidně by mohli zabojovat o sestup.

Reagovat
Mastný Chobot

Duchovi svatemu sa to nejak rozpada tusim. Nehneval by som sa, nikdy mi tito Wolves neprirastli k srdcu.

Reagovat
Bayern +

Výmenou Semeda za Dohertyho definitívne odpísali aj mňa. Ako nováčik boli tou skladbou a rozostavenim 3-4-3 zaujímaví, teraz je to s tými južanmi už prehnane, ba až nechutné. Ale zrovna Nuno je sympatak aspoň.

Reagovat
Sm0ker

Loni měli taky hrozný začátek

Reagovat
smazaný uživatel

Jan Vertonghen on Twitter: "The FA needs to start asking themselves some serious questions. Absolutely shocking decisions and they are hiding behind the referees"

FA a další fotbalové organizace se chovají se jako velký neomylný korporát, který si nikdo nesmí dovolit kritizovat, jinak dostane trest. Vertonghen a ani nikdo jiný by si nedovolil takhle otevřeně FA nekritizovat, kdyby stále působil v Anglii. Už z principu je tohle špatné. V dnešní meritokratické společnosti není pro současnou elitářskou FA a další světové fotbalové instituce místo. Ta nespokojenost bude jen stoupat, dokud se něco nezmění.

Reagovat
montaigne33

Gratulace WHU Skvěle odpracovaný zápas Suk

Reagovat
Bayern +

4:0, v suchom triku

5-4-1 súpera úplne vymazalo, Wolves absolútne nulovi. Za nás prekvapivo dobrá obrana, štandardne kvalitní Rice s Antoniom a dnes výborne výkony Masuaku, Soucek a hlavne Bowen.

Reagovat
Mastný Chobot

Aky mas nazor na Masuakua? Mne sa on vidi ako dost sikovny hracik, dobry skillsetik, sikovne nohy, dobry center, defenzivne trochu horsi, ale hlavne sa mi zda, ze jeho oblubenou vecou je spravit za zapas aspon jeden fuckup, ktory zrazi cely jeho inak dobry vykon

Reagovat
kolouch

Dneska mu zapas docela sednul, i kdyz dozadu do zadna velka jistota nebyla. Obcas ma ale zapasy, kdy dosere uplne vsechno na co sahne a neprihraje na dva metry. Pozice na LB je asi nejvetsi pruser v tymu

Reagovat
Bayern +

Presne tak ako píšeš, dnes výborne, ale opäť spravil jeden a pol fuckupu, našťastie už bolo 3:0 a Wolves sa dnes ukombinovali k smrti, takze z toho nebola ani strela.

Pokial by sa hravalo na wing-backy stale, mal by to jednoduchšie. Na LB je zlý. Inak zrovna do Wolves by sa mi hodil namiesto toho šupáka Vinagreho, to je oproti Castrovi tiež slušný downgrade.

Reagovat
smazaný uživatel

Emery.

Reagovat
Mastný Chobot

Ten chlap je meme

Reagovat
smazaný uživatel

pozeram ze dve striedania cez polcas..boze ten kktko mi fakt nechyba

Reagovat
Front hell

Taky se podívej jaký byl o poločase výsledek.

Reagovat
Minister

Reagovat
Golasso

Jo, se slabším týmem dostal nálož od Barcy, to se v LaLize před ním nikdy nestalo

Reagovat
Andis

Gol Neuvěřitelného Suka je nakonec oficiálně veden jako vlastňák. Hlavička míříci přímo na brankáře změnila směr po teči bránícího hráče. Veškeré sázky na Souček dá gol budou vyhodnoce jako - nedal. Sázející bohužel mají smůlu.

Reagovat
DieFohlenBMG

Člověk by řekl, že po jeho dnešním výkonu aspoň na chvíli zalezete do kouta a budete držet píču

Reagovat
smazaný uživatel

Co ty jsi za koště?

Reagovat
Seydou Doumbia

krása

Reagovat
BaggioRoberto

Jimenez jinej kanonýr. Když Wolves nedá góla, tak dá aspoň vlastního.

Reagovat
Rothbard

https://www.myfootballfacts.com/premier-league/all-time-premier-league/premier_league_goal_statistics/

+- o celý gól v průměru na zápas proti minulým ročníkům. WTF? To je celkem obrovský rozdíl. V PL se přestává bránit?

Reagovat
C-M@ster

Bez diváků to hráči berou míň vážně.

Reagovat
icemike

Penalty

Reagovat
Zaschrona

Everton song Spirit of the Blues hits number one on iTunes chart.

Reagovat
PH8

Tady už by se nikdo nedivil, kdyby si United šli o repre pauzu dokopnout ještě penaltu proti Crystal Palace

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

ten Delap zo City je syn Roryho? Boa uz sme ozaj stari

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
SunFells

shit

Reagovat
Mastný Chobot

Aspon ze ho nenechavaju hadzat auty zatial

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak, dom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

fakt ze jo

Reagovat
Luc-Luc

je to v prdeli a jsou tam dalsi Haaland, Chiesa, Kluivert, Maldini...clovek je starej no

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
nani92
Reagovat
tweek

Reagovat
Zaschrona

https://twitter.com/DaleJohnsonESPN/status/1310580483185610753

Výborné vlákno k odpískaným penaltám za hru rukou v téhle sezoně od novináře, který si dal tu práci brát do úvahu existující pravidla. Long story short: všechny byly odpískány správně.

Reagovat
Dawon

Tak ale to vicemene ani nikdo nezpochybnuje, ne? Mam pocit, ze se tak nejak kolektivne nadava na ty pravidla jako takove, ne na spatnost tech rozhodnuti v ramci tech pravidel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

No, akorát lidi typu Lineker, kteří píší o absurdních penaltách a jak to rozhodčí pískají strašně špatně...

Reagovat
PH8

Mně se ta pravidla líbí (možná jedinému). Důsledek nemá být víc penalt, ale aby se obránci odnaučili ve vápně hrát tak jak nemají a nebyli chráněni jen proto, že je to ve vápně.

Reagovat
vitasrp

Jako sorry, ale důsledkem toho pravidla je i to, že ti písknou ruku, když seš ve sprintu, normálně používáš ruce (protože bez nich sprintovat nemůžeš, žejo) a útočník ti ji omylem nastřelí (prostě ruka Lindelofa). Tam ten obránce nic dělat nemůže, a jestliže se po něm chce, aby běžel s rukama za zády, případně je měl podél těla a vůbec je nepoužíval, tak je to kardinální hovadina.

Tohle mi na tom vadí zdaleka nejvíc - že natural position se dá argumentovat pouze ve chvíli, kdy má obránce ruce svěšené podél těla a téměř přitisknuty tělu - jenže takhle se hrát fotbal v rychlosti ve spoustě situací prostě nedá.

Reagovat
PH8

To je na prd no. Utřepat by to určitě nějak chtělo, hlavně aby nezačali útočníci trefovat ruce místo brány. Mně nejvíc štvalo, když se ruka nepískala nad hlavou, protože ji tam hráč potřeboval kvůli výskoku.

Reagovat
Swarley

Long story short doporučuji, super jídlo

Reagovat
PP

a fantastický domácí chleba..

Reagovat
Swarley

a dezertíky...

Reagovat
PP

ty abys neměl poslední slovo co?

Reagovat
Swarley

to už se nemůže ani chválit?

Reagovat
jk

Reagovat
Whitemedia

“The players were saying they have never seen the manager like this. It kicked off after the game & he was going mad at Alonso. Some talking—they’d be surprised if he plays for Chelsea ever again.” [The Athletic]

Reagovat
smazaný uživatel

Však zcela oprávněně, ten hráč vám sám nahnal manko 3 gólů. A nebylo to poprvé.

Reagovat
Whitemedia

V první řadě neměl hrát a to jde za Frankem.

Reagovat
blade115

Jen pro upřesnění tu ale nešlo o výkon, ale o to, že Alonso se urazil po vystřídání a odešel sledovat zápas do busu, místo aby zůstal na lavičce. Co se samotného výkonu týče, tam může Alonso možná tak za jeden gól a letos určitě tím největším problémem není.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná? Však zavinil přímo dva - jeden naprosto dementní hlavičkou a druhej, když přestal hlídat hráče u rohu. Za chybu Silvy nemůže, to je pravda.

Reagovat
spider_8

U toho rohu to bylo tak 50/50 s Reecem, který se úplně vysral na ofsajd lajnu.

Reagovat
vitasrp

Určitěto nebylo 50 na 50, Reece bránil zónově prostor někde na středu malýho vápna, Alonso hráče, co skóroval. A hlavně tam nikdo nehrál ofsajd systém, na to ten tým není naučenej, akorát Silva musel vyběhnout, aby konfrontoval hráče a další hráč se nechal strhnout s míčem.

Reagovat
spider_8

No takhle, základní chyba byla, že se nechal nekrytě hlavičkovat hráč na hraně pokutového území, který vracel míč do vápna. Tyhle situace jsou vždycky nebezpečné a často se stává, že se někdo utrhne. Takže to bych Alonsovi zas tolik nevyčítal, protože je vždycky těžké bránit hráče v pohybu při tom druhém míči. Ten se může rozběhnout skoro kamkoliv.

Reece sice bránil prostor, ale ostatní obránci měli ten instinkt udělat dva kroky dopředu a držet ofsajd lajnu, zatímco Reece stál na patách a nebránil vlastně nic. Bohužel tyhle poziční chyby dělá celkem často, protože nemá moc dobrý obranný instinkt (celkem pochopitelně u dvacetiletého hráče).

Reagovat
vitasrp

Je to těžká defenzivní situace, to souhlasím, protože je to taková klasika, kdy se pozornost hráče soustředí na míč, a tak je větší šance, že ztratí svého hráče. Není to neomluvitelná minela, nicméně Lampard potřebuje, aby se jeho hráči nadstandardně soustředili na defenzivní standardky, Alonso to klasicky neudělal, takže o to je to horší.

A co jsem se snažil vysvětlit - o držení ofsajd lajny můžeme mluvit, když se jedná o nějaký koordinovaný pohyb hráčů dohromady (typicky při posunech v defenzivní fázi, případně někdo tak brání i standardky, kdy se prostě všichni hráči v určitou chvíli rozeběhnou dopředu). Tady to byl ale od hráčů jenom chaos, v tom nebylo nic naučeného (nehledě na to, že je pro hráče takhle při rohu téměř nemožný sledovat ještě spoluhráče a svou pozici orientovat podle nich).

Při týhle situaci může být nakonec paradoxně daleko horší, když jde takhle míč od branky a ty paradoxně uděláš dva kroky směrem do hřiště, jelikož pak tě to prodloužení může snadno přeletět a nemáš šanci jakkoliv zabránit náběhu z hloubky.

Reagovat
spider_8

Já vím, že tady nejde o nějakou klasickou secvičenou ofsajd lajnu, ale spíše o instinktivní pohyb, který to má soupeři ztížit a zmenšit mu vápno právě pro tyhle náběhy. Celá obrana ho udělala (dokonce i Christensen), ale Reece ne. Pamatuju si na jeden rozhovor s Terrym, kde říkal že ho Capello vždycky jebal za to, když se stahoval na brankovou čáru a snažil se chytat místo brankáře. Tuším, že to neplatilo jen pro standardky ale pointa byla stejná, neměl to soupeři ulehčovat co se týče ofsajdu.

Jinak s tím poslední odstavcem souhlasím, to riziko tam určitě je. Jenže tam když zůstaneš ve statické pozici, tak hrozí, že tě ten nabíhající hráč prostě převálcuje/přehlavičkuje, protože on je v pohybu a ten obránce co brání prostor stojí. A tady byl Reece hrozně statický.

Reagovat
icemike

Ano, u prvního gólů měl blbou hlavičku, ale pořád tam bylo dalších 5 hráčů, kteří neubranili ten protiútok

Reagovat
Mimalu

* možná i za dva góly. Ten první byla školácká ztráta a u třetího se úplně vysral na svého hráče který potom na zadní uklízel nebráněn

Reagovat
Whitemedia

Největším problémem je Frank, který do zápasu pošle Alonsa.

Reagovat
Svatej

Se tu pro jeden solidní výkon nějak zapomnělo na to, jak šílenej Emerson je. Narozdíl od něj má Alonso alespoň nějakou využitelnou přednost a krom ofenzívy je platnej ve vzduchu. Od WBA se čekalo, že budou dost bránit a tak nemá smysl tam posílat defenzivní variantu, minimálně ne před zápasem..

Reagovat
Whitemedia

Jo, vyloženě se zapomnělo, že je Emerson úplně zoufalej..

Reagovat
spider_8

Mezi těma dvěma je to asi jedno. Já jsem spíš zastánce Alonsa kvůli jeho ofenzivnímu přínosu, ale fakt je, že je to prašť jako uhoď. Snad 90 % zápasů odehraje Chilwell a zbytek bych dal Azpimu, abychom byli ok aspoň do defenzivy.

Reagovat
Whitemedia

Alonso jedině jako wingback, jinak má hrát Azpi, když je Ben mimo..

Reagovat
spider_8

Asi tak

Reagovat
Taiger

Takže James základ napořád?

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
hona.kub

taky to nějak nechápu...

Reagovat
montaigne33

VILLA potěšila

Reagovat
YNWA__MSN

Liverpool bere zaslouženě tři body

Reagovat
avicii

Mali sme im dat viac ale tri body sú to dôležité

Reagovat
PhilipS

Bral bych i 3:0. 3:1 je fajn. S tímhle materiálem proti Liverpoolu v plný polní. Nemůžeme chtít od Artety zázraky.

Reagovat
mr.Silver

Prvni polocas totalni sracka, ve druhem to bylo lepsi (od prichodu Ceballose), ale i tak. 3-4-3 je zlo. Utopeny Auba, AMN uplne mimo, Holding pruser za pruserem. Dotahnete ty zalozniky sakra

Reagovat
mickey mouse

6 bodů ze 6 možných proti dvoum konkurentům o titul

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
JacksLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Liverpool

Reagovat
cristiano.K.

tři body jsou doma. Obrana směrem dopředu super, směrem dozadu fakt velká špatná. Však si Arsenal vypracoval okolo pěti šancí.

Becker MOTM, chytil dva goly. Pochvala určitě i pro Maného a Salaha.

Reagovat
fenixLFC

kde si arsenal vypracoval 5 sanci mali max lacovu jednu, ten jeho dalsi najazd bol ofsajd. a viac nemali nic

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Taiger

Já jsem to zpětně neviděl, byl ten offside velkej/těsnej?

Reagovat
LokoLFC

Tak akorat, aby to byl offside.

Reagovat
avicii

Reagovat
Counter

Laca měl tři tutovky, dal jeden gól, jedna z tutovek byla možná ofsajd (ukazovali vůbec opakovačku?)

Reagovat
smazaný uživatel

neukazovali, iba pri tej poslednej kde ofsajd nebol. Betari jedny

Reagovat
smazaný uživatel

Ne? Já mám za to že ano

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně ale mával pomezní. Tak si to možná jen pletu

Reagovat
smazaný uživatel

ja som na to cakal a nic, ale hej bol potom odpiskany len to nechali dohrat

Reagovat
Kixi Syhimour

Taky si pamatuju pomezního

Reagovat
smazaný uživatel

Ukazovali. Offside

Reagovat
Counter

Já to neviděl, ale psal jsem u toho report, takže mi to mohlo uniknout.

Reagovat
fenixLFC

ratas medzi tie tri gol co nebola vypracovana sanca a ten jeho ofsajd? realne ste si vytvorili jednu sancu za cely zaps

Reagovat
Counter

Jako že když Robertson pomohl Lacovi do šance, tak se to nepočítá?

Reagovat
Kixi Syhimour

No, není to vaše vypracovaná šance, jak psal původně cristiano, tu jsme vypracovali my vám.

A na kritiku obrany jako celku to taky moc není, prostě zkrat jednotlivce.

Reagovat
Counter

Docela slovíčkaření. Z mého pohledu se Arsenalu povedl hezký brejk, přečíslili obranu a Robertsona tím přinutili k chybě.

To bych taky mohl (hloupě) psát, že jste neměli skoro žádné šance, protože první gól zazdil Tierney s Lenem, druhý Willian a třetí Luiz...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

teda jako ve smyslu, že je jedno, jak se do šance dostaneš. Váš gol byl samozřejmě sbírka haluzí

Reagovat
JacksLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Hezkej brejk jo, ale ta finalka proste byla k nicemu a v 49 pripadech z 50 by to robertson normalne odehral, to byl proste luck

Reagovat
Counter

V situaci, kdy AMN posílal míč do vápna, to prostě byla šance. Finálku posral, Robertson to vynahradil. Pořád nechápu, proč by se to jako nemělo počítat.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Výkon Arsenalu - veľká bieda ak si objektívny musíš uznať,že LFC je momentálne úplne inde. Hrali s nimi bago celý zápas.

Reagovat
Counter

Nikdo nikde netvrdí opak.

Reagovat
smazaný uživatel

ok.len som mal pocit že sa ich tak trochu zastávaš,nepredviedli skoro nič len s vyplazeným jazykom bránili a odkopávali,čo je na Arsenal fakt málo

Reagovat
Counter

Spíš si užívej hru Liverpoolu, než abys čekal něco zázračného od jejich soupeřů. Arsenal za stávající situace ani nemohl hrát o moc líp, Liverpool je prostě výrazně lepší a podal výtečný výkon, obzvláště v prvním poločase.

Reagovat
Taiger

Reagovat
LokoLFC

Offside to byl, po dohrani lajnovej zvedl praporek a rozhodci nechal vyhodu.

Reagovat
Counter

To, že postranní zvedl praporek, ještě neznamená, že to byl ofsajd.

Tím nechci tvrdit, že nebyl (nejspíš jo), ale konečné slovo by prostě v případě gólu mělo video.

Reagovat
LokoLFC

+ byla opakovacka, ze to byl offside, kdyz to chces komplet

Reagovat
smazaný uživatel

kdy?

Reagovat
JacksLFC

pust si post match analysis na sky sports, tam ten offside uvidis

Reagovat
smazaný uživatel

ok ja myslel, ze nekde behem zapasu to bylo

Reagovat
R22

Reagovat
cristiano.K.

to je stejně strašný, že tv neukázala tu Lacovu první příležitost v druhý půli, jestli to ofsajd byl nebo ne. Jak píše Counter, Laca měl tři sám + tam Auba měl ještě v druhé půli jednu. Pořád pointa je v tom, že bráníme špatně.

Reagovat
JacksLFC

kdes videl pet sanci ze 4 strel?

Reagovat
smazaný uživatel

Saka >>> AMN, Pepe

Reagovat
Fabregas@ole

Takže taky kritizuješ Artetu za nasazení Nilese a opomenutí Saku?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Saka je o level jinde.. AMN hrál včera lajdácky, i ta přihrávka před gólem Lacy byla odflaknuta...

Reagovat
Mastný Chobot

Ale hej, boli tam pozitiva. Liverpool je kvalitou inde a mozno aj dobre, ze sa to ukazalo. Nemali sme narok, ale rozhodne sme to LFC stazili, cakal som, ze to bude horsie. Ceballos potesil, Elneny prekvapil, AMN sklamal na plnej ciare. Dotiahnime Aouara a bude to lepsie.

Reagovat
Taiger

Holding a AMN úplná mizérie, Elneny za mě MOTM od nás, necháu, že to vůbec píšu

Reagovat
PP

Cebalos byl za těch 30 minut úpilně jinde než zbytek týmu. Elneny si to odpracoval a hrál dobře, ale toto nemůže být hráč základu.

Reagovat
masly008

myslíš že by hráli spolu ceba a aouar?asi těžko co?takže nám možná až tak letos nepomůže.my potřebujeme nekoho za ty 2 tragédy co tam byli dneska a nebo změnu formace.

Reagovat
Taiger

Xhaka - Ceba - Aouar, ale hráli bychom na 4 vzadu

Reagovat
masly008

no hráli.arteta tak ještě nehrál a to by tam mohl použít williana.takže nevím co tě vede k tomu si myslet že s jeho příchodem by to začal hrát na 4 vzadu.

Reagovat
Mastný Chobot

Preco nie? 4231 alebo 433 ako ked hraval Cesc s Nasrim. Treba prestat hrat 343 a mozu hrat spolu, Ceballos je v tej deep pozicii vynikajuci. Otazka je, ci kvalita nasich obrancov a Xhaku je taka, aby sme to mohli hrat a nedostavali 3 goly za zapas.

Reagovat
Nikikrew

*Parteyho

Reagovat
Mastný Chobot

Nah

Reagovat
Counter

Partey asi nepřijde, ledaže by Atlético slevilo ze svých požadavků, což moc nevypadá. Aouar je pravděpodobnější.

Reagovat
Nikikrew

Jj tiež to tak vidím

Reagovat
j_mrazik

My potřebujeme zvíře do zálohy a ne ukazujícího wannabe 40letého Effenberga v záloze. Jinak i ten Willian se na Robertsona slušně vysral při tom gólu. Proč nehrál Saka od začátku?

Reagovat
Nikikrew

Neviem, radsej by som videl Saku namiesto Williana teda. Prvy polcas zly, druhy tam mal uz lepsie momenty ale toto sa bojim ze Pepe ani Saka si vela nekopnu v ligu. Ten 2 gol bol jeho no, snad sa polepsi

Reagovat
j_mrazik

Já myslím, že duo Saka - Tierney by líp pohlídala tu levou stranu než Tierney - AMN. Mně přijde ten tým celkově divně složenej. 3 vzadu jsou hrozní, chybí nám pak hráč uprostřed a uvolňujeme zbytečně prostor soupeři. Je otázka, jestli by to naši stopeři uběhali...

Reagovat
PP

a nechyběl tam spíš Bellerin?

Reagovat
j_mrazik

Bellerin se stahoval do středu k útočníkovi, kterého tam nechali stopeři, protože jeden z našich vystupoval někam mimo.

Reagovat
Nikikrew

Za 2 polcas pochvala, naozaj. Mali sme tam 2 velke sance ktore Lacca musi aspon1 premenit. Verim, ze by sme mozno ten bod dali. Ceballos zahral paradne, nechapem preco nehral od zaciatku.

Liverpool ale zasuzene samozrejme, avsak to nebolo tak jednoznacne ako minule roky aj ked po 1 polcase to tak vyzeralo. Nevadi, obligatna prehra na Anfielde musi byt ale hrame o top4 takze tragediu z toho nerobim

Reagovat
Nikikrew

jo a BTW AMN dnes velmi zly. Mal by sa trocha prebrat

Reagovat
Luc-Luc

az na ty okna vzadu paradni vykon a zaslouzeny tri body, prijde mi, ze hrajem tu obranu zbytecne vysoko a pak z toho vznikaji tyhle situace, ale Alisson nastesti podrzel...Jota vypada hodne nadejne, konecne mame kvalitni backup na kridlo

Reagovat
Kixi Syhimour

Sice už Arsenal polevil v obraně, protože musel dát gól, ale neuvěřitelné, jak si Jota našel za 10 minut při debutu za nás v PL (navíc toho nemá tolik odtrénováno s týmem) hned 3 velmi nadějné pozice

Reagovat
PH8

Jota vypadal, že je tam počítačově přidanej a hráči Arsenalu ho vůbec nevidí. Každopádně měl tu 1. šanci proměnit.

Reagovat
Setwo

Werner 258 minút v PL 0 gólov

Jota 11 minút v PL 1 gól

Reagovat
LokoLFC

Statistika z prdele...

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
JacksLFC

nn z PL

Reagovat
WienArsch

Jota hrál svůj 48. zápas v PL..

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
smazaný uživatel

nebavia ma zapasy proti Artetovi

Reagovat
Counter

hah, snad to dovedeme znepříjemňovat i ostatním, kde jsou trochu větší šance na úspěch.

Reagovat
Mastný Chobot

Konecne sme ti neprijemni superi. To sme boli naposledy asi este s Henrym.

Reagovat
stiflerovamama

Neviem či chcete byť nepríjemný zrovna týmto spôsobom nejako dlhodobejšie..

Reagovat
Counter

Záleží proti komu. Liverpool nebo ManCity jsou úplně někde jinde, jinak s nimi hrát nejde. Když takhle budeme hrát s Aston Villou, bude to horší.

Reagovat
Mastný Chobot

Keby sme mali kvalitu na viac, tak nie. Za sucasnych okolnosti s tym Arteta robi maximum, co sa da.

Reagovat
smazaný uživatel

Az konečně násypem prachy do kvality do středu zálohy, tak to bude o něčem jiném...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, ze jste furt hodne prijemni souperi vzhledem k tomu, ze posledni venkovni vyhra proti silnymu tymu se datuje k roku 2015

Reagovat
Mastný Chobot

A Arteta nas trenuje od 2020. Vidis aku hlupost si napisal?

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal pravdu, ty butthurt.

Reagovat
Mastný Chobot

Ropucha bradavičnatá žije 11 rokov. To je tiež pravda a rovnako ako ministrov komentár alebo Tottenham, je to irelevantná pičovina.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje máma je irelevantná píčovina.

Reagovat
Mastný Chobot

A ja som butthurt

Reagovat
Mastný Chobot

Som rád, že s tebou sa vždy dá dobre pokecať

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta sice ještě moc neodtrénoval, jak říkáš, ale pár příležitostí zvrátit tento trend už měl, ale nestalo se zatím, takže to není úplně irelevantní.

Reagovat
masina_LFC

zaťal do živého ako pozerám

Reagovat
vladis271

ja som mal chvilu atletico vibes. Nastastie hral dnes mane akoby na vyhre zavisel jeho zivot.

Reagovat
stiflerovamama

Výkon dobrý, ťažko sa hralo proti takémuto štýlu, ako povedal Jurgen v pozápasovom, je ťažké ubrániť Aubu keď hráš vysokú líniu, a je ťažké ubrániť Arsenal keď nehráš vysokú líniu. Našťastie tam Auba toho moc nemal. V tej obrane ale stále zopár zaváhaní, stále to nie je ono, tí hráči mi prídu takí ľahkovážnejší, neviem stále z toho nemám dobrý pocit.

Útočná trojka v pohode, len škoda zahodených šancí zase, najslabší mi prišiel zase Bobby, aj keď tam mal pár svetlých momentov stále je to od neho také nevýrazné lážo- plážo, hrozne veľa prihrávok pokazí takou ľahkovážnosťou..

Jota super až na tú zahodenú šancu.

A inak Thiago až po repre pauze najskôr, tak dúfam, že sa nebude plniť ten IP pohľad na neho,

A teda mohli by byť na tom štadióne pustené aspoň tie repráky, predsa len mi to príde stým záživnejšie, a urcite aj pre hráčov, ak sa nemýlim proti Leedsu to bolo, prečo nie teraz ?

Reagovat
masina_LFC

to pridávajú Sky a BT do vysielania (dá sa to vypnúť/zapnúť), nepúšťa sa to na štadióne

Reagovat
smazaný uživatel

Treba byť pozornejší v defenzíve, pretože naši hráči sú až na výnimky (občas) bohorovní, a to je zle... Ináč som spokojný, díky champs za ďalšiu výhru. A gratulujem Jotovi k premiérovému zásahu, hral vynikajúco, presne tak, ako sme si predstavovali, len tak ďalej.

YNWA

Reagovat
Busby babes

Lol, Andreas do Lazia na hostovacku s opci za 27 mega. to nevim, co by musel predvest abyLazio tu opci uplatnilo

Reagovat
Kixi Syhimour

absolutně nevím, co Lazio vymýšlí

Reagovat
Whitemedia

Lazio dělá to, co zbytek Itálie.. hostovačky, hostovačky a zase hostovačky, opce většinou povinné nejsou, takže se hráči za rok vrátí..

Reagovat
Gazdo

Aj ked povinne su tak sa vratia viz hostovanie Rafinhu v Interi

Reagovat
iamek

Takové poloviční řešení pro nás. 27 mega samozřejmě nedostaneme, ale aspoň na rok se ho zbavíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych méně než poloviční, plat je sdílený, prej bez fee za loan a opci nikdy nevyužijí...

Reagovat
iamek

My mu budeme ještě platit ? No ty vole

Reagovat
Busby babes

Lazio will pay more than half of Andreas Pereira's wages whilst he is on loan for the 2020/21 season

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem Lazio dalo naposledy 27m v roce 2001-2002 za Crespa a Mendiettu

Reagovat
Busby babes

potrebuje hrat a my se ho zbavit. v tuhle dobu asi nejlepsi mozne reseni. snad se tam prosadi.

Reagovat
iamek

AC Milan have asked for Diogo Dalot on loan with buy option. Manchester United want to sell him on a permanent deal - no agreement reached at the moment.

Fabrizio

Reagovat
cristiano.K.

Luis Alberto měl podobné recenze u nás a docela se u nich chytil.

Reagovat
smazaný uživatel

No to sice jo, ale nebyla to uplne jina castka?

Reagovat
cristiano.K.

oba kluby vědí, že ta částka neklapne, tak proč se o ní bavit

Reagovat
vodka

Andreas bude v pohodě, když dostane prostor a nedostane tolik hejtu...

Reagovat
vodka

navíc, nehraje jim tam furt v základu i Lucas?

Reagovat
smazaný uživatel

A taky dobře

Reagovat
cristiano.K.

samozřejmě

Reagovat
Lacko_Boh

Vydrzi hrat LFC aj tuto sezonu takyto fyzicky narocnu kopanu? Najma ked si myslim(!) ze tento budu v nejakom pohary do finale.. tato sezona PL bude luxusna. Legendarna.

Reagovat
smazaný uživatel

vydrží..nejde len o fyzicku dominanciu..je to opreté o individuálnu kvalitu hráčov..a má širší káder než kedykoľvek predtým

Reagovat
PP

pořád se vám budou ale blbě nahrazovat oba beci a pochopitelně kvalitativně Dijk s Maném. Jestli se vám 2 z tého čtveřice zraní, tak budete mít problém.

Reagovat
avicii

Práveže beci sú lepšie poriešený ako minulú sezónu

Reagovat
Kowe

To urcite jo, ale furt se nam budou hrozne blbe nahrazovat minimalne smerem dopredu. Na leve strane takovej strach nemam, napravo by to ale slo do kopru. Nastesti teda Thiago predstavuje skvelej alternativni plan, kdyz to nepujde hrat po stranach. Uz jen aby zustal zdravej.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
PP

však to jste taky měli brutální štěstí na zranění.. My hrát s tak úzkým kádrem jako vy loni, tak hrajeme o sestup. 3-4 obránci standardně zranění, polovina z nich třeba na rok.

Reagovat
oli9

Oproti minulým sezonam máme kvalitu na lavce... Nečekám že Budem všechny porážet ale na prvním místě to dáme nejspíš start cíl. Ztráty přijdou v ligových pohárech..

Reagovat
JacksLFC

To si nemyslim. Tsimikas i Williams budou kvalitni backup a do rotace. Navic pohary zasadne nehrajou hraci zakladu z Acka, a minimalne tam je 5 hraci akademie, takze o pretizeni se mluvit neda.Maneho kvalitativne nejde nahradit 1:1 ale Jota bude dobrej. Jedinej problem a strasak nam muzou delat stoperi.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
ttopi

Reagovat
Whitemedia

@FabrizioRomano

JM Aulas about Aouar #Arsenal deal: “There was a timid offer, it was not an offer that was even susceptible to making us consider a sale”.

How much you want? €40m, €50m?

“More than the first number that you mentioned...”.

Reagovat
SunFells

To by se mohli dohodnout.

Reagovat
Golasso

Je vidět, že ta naše vyjednávací taktika funguje, ještě nedávno chtěl okolo 60 mega. Teď to hlavně dotáhnout...

Reagovat
eder

Top 4 už by tak mohla zůstat, alespoň co ce složení týče...

Reagovat
Arnar Resmusonn

Fulham je horký kandidát na sestup. Defenziva je velmi průměrná, očividně chybí štítový záložník . Co mě ale překvapilo byla taktika Parkera.. všechno hrát na křídla a centrovat do vápna. Chápu že Mitrovic je dobrý, jenže toto není Championship

Reagovat
jk

Blbost

Podle posledního infa bereme tohohle týpka https://contents.spin.ph/image/mark-anthony-bergado.jpg

Reagovat
janinho

radsej jak toho nemeckeho placka.

Reagovat
jk

Deal mezi chelski a Spurs by byl fakt trochu kuriozita. Nedovedu si představit, že by ten debil co fans obvinil z rasismu a nafilmoval tu červenou pro Sona nakráčel v našem dresu na hřiště Každopádně fajn, když ho chelski pošle někam to itálie, chybět mi v lize fakt nebude.

Reagovat
janinho

asi tak. jeho by v PL asi nechcelo kvoli tomu jeho chovaniu viacero klubov, nie len mestski rivali. neverim ze z toho skriniara nieco bude ale ak by mal dojst tento tu tak to mohol pokojne Verts dostat 2rocnu zmluvu a bol by klud.

Reagovat
jk

Nechci dělat nějaký falešný naděje ale ValenciaYid, který mívá dobrý info z klubu dneska psal.že Škriniar je skoro hotový.

Reagovat
janinho

to som teda zvedavy. neviem si predstavit ze dame 50mega ani ze oni ho pustia za nejakych 40.

kks, keby taketo posily dostal Pocche tak radsej ani nechcem vediet kde sme dnes.

kedy je ta uzavierka prestupov? tusim niekedy koncom tohto tyzdna, ci? sa mi zda ze v ramci anglicka sa potom este bude dat nejaky tyzden trejdovat...

Reagovat
jk

Tož Poche by Škriniara asi nechtěl Uzávěrka je 5.10. + do 16.10. mezi PL a nižšími ligami.

Levy tam dost tlačí na to aby se letos nic neplatilo nebo aby to bylo zas formou hostování.

Reagovat
janinho

a na hento akoze inter pristupi? ti sa museli zblaznit

skor sa obcas zasnivam co by pocche dokazal s hracmi ako doherty, bale, reguilon... u zozeho cakam trapenie.

Reagovat
FUnk

zase minula sezona byla silena co se tyka zraneni a i kdyz nejsem mourinhuv fanousek, tak celou sezonu s celym tymem si zaslouzi a pokud budou hrat tu usoplenou nudu tak at jde

Reagovat
janinho

tak samozrejme, ked uz je tu tak si rad pozriem co s tym kvalitnym materialom ktory mu nakupil levy dokaze, ale skutocne od neho necakam ani pekny futbal ani top4. a ak usmoli nejaky ligovy pohar tak sa z toho na hlavu nepostavim, lebo podla mna je hrat LM dolezitejsie pre dlhodoby rast klubu nez obcas nejaka mensia trofej.

Reagovat
jk

Ač je Poche pro mě tváří úspěchu Tottenhamu, tak to, že jsme nikdy nedokázali přivést náhradu za Kane, vyřešit problémy v záloze a na krajích obrany je z velké části jeho manažerská chyba.

Když se oprostíš od emocí tak Poche tomu týmu už neměl co dát a José tam dokázal ještě dostat ten tým do Evropy, což na podzim čekal málokdo.

Reagovat
janinho

s niecim suhlasim, s niecim nie. to za akeho stavu pocche odisiel ma podla mna do velkej miery na svedomi levy. on dojebal tu situaciu s kontraktmi hracov, pocche mal posledny rok v thame v kadri klucoveho hraca eriksena, ktory bol uz hlavou niekde inde. bud levy mal dat eriksenovi taky kontakt aky si zasluzil, alebo ho mal predat po prehratom finale LM. on ale vypustal fantazmagorie o odstupnom 80-100 mega za hraca ktory mal zmluvu na 12 mesiacov. nieco podobne so zmluvami jana a tobyho... toto sa velmi silno podpisalo na time na zac. minulej sezony. nemozes vediet ci by sa to neotocilo aj pod pocchem. nesuhlasim s tym ze nemal tomu timu co dat.

no a hlavne porovnavam ich situacie v otazke posil. ved pod pocchem mal do prichodu ndombeleho pozitivny net spend. levy mu nie ze nedal peniaze na posilnenie kadra, on mu ten kader postupne rozpredaval a s tymto materialom dokazal pocche absolutne maximum co sa dalo.

myslel som to predtym tak, ze keby pred 2 rokmi dostal pocche hracov kvalit ake dostava teraz zoze tak si myslim ze spurs su dnes niekde medzi LFC a City a hrali by realne o titul.

videl som zatial nejakych 5 casti toho all or notinhg a z zozeho stylu nie som vobec uneseny. v kuse len "musite byt bunch of assholes, respect"... a take tie kecy.

a hlavne... pocche tu bol 5 sezon. zoze nikde nevydrzal viac nez 3 a nevidim dovod aby to u nas malo byt inak. zaciatky mava dobre a potom po 2 sezonach (niekde aj skor) rozoserie celu kabinu.

Reagovat
jk

Tak Eriksen byla vina Levyho a ENICu. Prostě v té době kdy se lámaly ty přestupové částky a fotbalisti začali dostávat strašně hodnotné smlouvy oni odmítli do toho vlaku nastoupit. A Eriksen si řekl, že si chce ještě někde vydělat. Ale prostě Tottenham je klub, ze kterého nejlepší hráči odchází. A bylo na Pochettinovi aby to vyřešil a on to nezvládl.

Už jsem to tu jednou psal, MP na přestupovém trhu byl velmi, velmi úzce zaměřený a nehledal žádné alternativy. Což se na tom kádru podepsalo. Ten poslední rok byl fakt utrpení.

Reagovat
janinho

tak ak Harry ma 200k tyzdenne tak Eriksen si za tie vykony od 2015 zasluzil jednoznacne aspon 180k. mas hracov ako mane, ktorym asi nevadi ze beru o polovicu menej nez napr. milner alebo hendo a mas eriksena ktory chcel zarabat tak ako si v ramci platovej struktury (podla mna) urcite zasluzil a levy sa zachoval ako lakomy curak. neviem o tom ze by eriksen pytal 350k ako ozil, ale aby bral ak sa dobre pamatam 60k tyzdenne za tie jeho vykony, to bola cista urazka.

no a keby levy nemal velke oci a v lete 2019 ho predal, tak mohol dostat kludne 4050m ktore pocche mohol pouzit na nahrady.

Reagovat
FUnk

ona bude pravda nekde mezi, MP mel hodne uzky vyber hracu ktere chce, ale levy ho nepodporil i tim jak prodluzoval smlouvy, coz ve vysledku znamenalo konec MP a celkovy upadek....

Reagovat
janinho

mas k tomu zoznamu hracov MP nieco blizsie? lebo sa priznam ze o tom pocujem prvy krat. nechce sa mi verit ze by si MP vysnival akurat takeho bombardera ako je Aurier. to by ma ozaj zaujimalo ze akych hracov chcel od Levyho Pocche...

Reagovat
FUnk

tak seznam hracu nevim, ale co se resilo, tak nebyl tak pruzny jako mourek, ktery mel i alternativy. Samozdrejme to nemam od MP, ale uz se to tady nekde resilo...

Reagovat
janinho

jasne, len som myslel ci nepamatas na nejakych hracov ktorych chcel.

Reagovat
jk

Psal to právě jeden borec co leakuje přestupy. Doslova řekl, že se práce na přestupovém trhu s příchodem Mourinha hodně změnila. Poche měl prý svůj seznam a vyžadoval vždy jen ty konkrétní hráče a nechtěl žádné alternativy.

A pak chodily takové panic buy jako Aurier nebo Sissoko

Reagovat
janinho

tak sissoko bol 2 roky dozadu pre mna a tusim dokonca aj ofiko zvoleny v thame hracom sezony, takze jeho by som do jednej ligy s esom kalibru aurier nedaval

nic, musim asi pogooglit nejake zdroje ale neverim ze by pocche odmietol hracov ako reguilon, doherty alebo bale

Reagovat
jk

Sissoko na CM byl jednu dobu top. Ale je to myšleno tak, že se nepodařilo vyjednat hráče které chtěl MP a prostě se dotáhl poslední den Sissoko.

Tam nejde o to, koho by Pochettino odmítl. Ten point je v tom, že Poch přišel v květnu za Levym a řekl chci hráče A,B,C. A Tottenham na tom začal pracovat. Nikdy sme nebyli v pozici kdy položíme 100m na stůl a je to. Prodávající kluby musí sehnat náhradu, to taky trvá. Aby přestup vyšel musí se sejít víc věcí. A když bylo září a začalo byt jasné, že hráč A,B ani C nepřijdou tak Poch neřekl, ok tak zkusíme D,E,F. Řekl že nechce nikoho. Nedokázal na tom trhu být flexibilní, to beru jako minus.

Reagovat
janinho

tak ale ide o to odkial tieto informacie mas. ci to povedal niekto relevantny z klubu alebo je to nazor nejakeho prvotriedneho pundita ako extrener gary neville lebo spurs fandim od 2005teho a neviem ci som niekedy videl clanok kde by sa o nich pisalo a nerozklikol ho a toto teda citam dnes prvykrat.

Reagovat
jk

Ten článek ani nikdy neuvidíš. Napsal to velmi dobře prověřený ITK na fóru. A věřit tomu určitě nemusíš , jen ti předkládám jiný pohled na přestupovou politiku Spurs pod Pochettinem.

Reagovat
janinho

co je ITK?

Reagovat
jk

Z anglického in the know. Označují se tak lidi, kteří mají přímé napojeni na někoho z klubu. A občas vynesou nějaký informace Většinou se to týká přestupů, protože to lidi nejvíc zajímá že..

Reagovat
janinho

tak potom mi je ale cudne ze sa toho ziadny futbalovy bulvar nechytil a tie inormacie nezverejnil. no nic, dik za infosky, dalej to uz asi nema zmysel rozoberat

Reagovat
FUnk

Reagovat
iamek

Thiago hezky začíná.

Reagovat
avicii

Tak nejak sa stým aj rátalo si myslím..

Reagovat
JacksLFC

Dava si voraz

Reagovat
Busby babes

co mu je?

Reagovat
Luc-Luc

ja jsem to cekal, snad odehraje aspon polovinu zapasu...

Reagovat
Benzema

Ideální sestava 3. kola anglické ligy: Illan Meslier (Leeds) - Jan Bednarek (Southampton), Tyrone Mings (Aston Villa), Robin Koch (Leeds), Andrew Robertson (Liverpool) - Jack Grealish (Aston Villa), James Rodríguez (Everton), Bruno Fernandes (Man Utd), Jack Harrison (Leeds) - Jamie Vardy (Leicester), Marcus Rashford (Man Utd)

Začo je tam Bruno a Rashford? včera Mane v útoku TOP výkon a ideálnej jedenástke kola je Rashford, ktorý okrem gólu odohral hrozny zápas , Fabinho namiesto Bruna to iste

Reagovat
smazaný uživatel

Rashford je trapas no

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavne chyba Bowen

Reagovat
smazaný uživatel

Omg, dneska zase zápas a ještě k tomu s těmi sráči. Nádhera tahle novodobá sezona, budu nasraný každý druhý den.

Reagovat
icemike

Bude hrát B? Když ve čtvrtek máte EL

Reagovat
jk

Snad jo, Carabao bych letos fakt vynechal.

Reagovat
icemike

Jenže Jose se bude chtít na Chelsea vytáhnout možná

Reagovat
FUnk

tak snad nebude kkt a necha spocnout aspon vetsinu zakladu.

Reagovat
J0EL

anulujte to uz niekto

Reagovat
PP

změň si klub!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele