3. kolo
27.09.2020 15:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Callum Wilson (© AFP)

Tottenham v nastavení přišel o vítězství proti Newcastlu

Ještě v šesté minutě nastavení fotbalisté Tottenhamu proti Newcastlu vedli, o vítězství ale nakonec přišli a rozešli se smírně 1:1. V první půli zajistil Kohoutům vedení Moura, z penalty pak srovnal Wilson.

Už ve třetí minutě Spurs poprvé zahrozili. Lo Celsův přímý kop nabral směr šibenice, fantastickým zákrokem jej zastavil až Darlow. Toho nedokázal pokořit ani dorážející Kane. A anglický útočník si na Darlowovi vylámal zuby i podruhé, to když na něj odcentroval Hojbjerg.

V pětadvacáté minutě už domácí šli do vedení. Na levé straně si výborně vedl Kane, který pak naservíroval míč po zemi na zadní tyč, kde číhal Lucas Moura a do prázdné brány míč uklidil. Velká chyba obrany. A brzy mohlo být se Strakami ještě hůře. Son totiž napřáhl zpoza vápna a jeho ránu zastavila až tyč. Korejský útočník pálil i krátce před pauzou, to ale pro změnu nastřelil břevno.

I po návratu ze šaten pokračoval Tottenham v tlaku, první opravdu velkou šanci ale dostal až ve čtyřiaosmdesáté minutě. Lamelův pokus z ostrého úhlu zneškodnil opět famózní Darlow. Důležitý okamžik pro vývoj zápasu přišel ve třetí minutě nastavení. Shelveyho trestný kop sice nepatřil mezi ty nejpovedenější, Carroll jej však dokázal odhlavičkovat alespoň do ruky Diera.

Sudí po zhlédnutí videa nařídil pokutový kop. K tomu se postavil Callum Wilson a přestože Lloris uhádl stranu, na balón nedosáhl. Oba týmy tak v tabulce zůstávají ve středu pole se čtyřmi body.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
NuFc23

5:0

Reagovat
DUCK11

Lloris - Doherty, Sanchez, Alderweireld, Davies - Sissoko, Hojbjerg - Lucas, Lamela, Son - Kane

a víťazstvo 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je penalta jo? To ať jsou do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

jdou*

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel z většiny rozhodčích se s nástupem VAR stali totální alibisti..

Reagovat
Y.Cabaye

Ez shit

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele