3. kolo
27.09.2020 13:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Druhé vítězství Leedsu zařídil v závěru Bamford

Devátý tým loňského ročníku Premier League přivítal na domácím hřišti nováčka. Papírově to sice mohlo vypadat jako jasná záležitost pro Sheffield United, ale opak byl pravdou. Tři body ze zápasu vytěžil Leeds, jedinou trefou rozhodl Bamford.

Hosté už od začátku ukazovali, že nechtějí v utkání hrát druhé housle. V páté minutě vystřelil po pěkné individuální akci zpoza vápna Ayling, Ramsdale měl s jeho pokusem plné rukavice práce. Po půlhodině zahrozili i Blades, Osbornův centr prodloužil McGoldrick na Lundstrama, ten ale tváří v tvář gólmanovi selhal.

Ještě před přestávkou mohl gólově zakončit pěknou akci Leedsu Dallas, jeho technický pokus ovšem vyškrábl gólman. Po návratu ze šaten pak z pravé strany postupoval Bamford, i ten si ale vylámal zuby na skvělém Ramsdalovi. To Dallas si po hodině hry s brankářem poradil kličkou, Basham však jeho střelu vykopl z brankové čáry.

Po osmdesáti minutách měl jedinečnou příležitost Robinson, k němuž propadl rohový kop. Jenže míč nasměroval pouze vedle tyče. A tak přišla gólová radost pro hosty. Harrisonův centr našel hlavu Patricka Bamforda, jenž o zem dokázal rozvlnit síť.

Leeds si tak připsal ve třetím kole už druhé vítězství této sezóny a překvapivě se drží na šestém místě, naopak Sheffield United je bez gólu i bez bodu poslední.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele