3. kolo
28.09.2020 18:45 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

Fulham doma nestačil na Aston Villu

Fulham pokračuje v prachbídném vstupu do sezóny a po dalším příšerném defenzivním výkonu na svém stánku podlehl Aston Ville vysoko 0:3. O osudu utkání rozhodla hned úvodní patnáctiminutovka, ve které domácí inkasovali hned dvakrát, a tento deficit již v dalším průběhu nedokázali smazat.

O tom, že obrana Fulhamu rozhodně nepatří k těm nejpevnějším, jsme se mohli přesvědčit již v úvodních třech kolech. Další vrásky na čele Scotta Parkera pak přibyly velmi rychle. Již ve čtvrté minutě si na pas McGinna naběhl Grealish a sám před Areolou si počínal neomylně. Odpovědět mohl na druhé straně Mitrovič, jeho hlavičce však chyběla razance a přesnost. Tentýž hráč se o vyrovnání pokusil znovu i po čtvrthodině hry, ani tentokráte však nezamířil přesně. Místo toho udeřilo na druhé straně - Grealish zatáhl míč do vápna, tam jej předložil McGinnovi, který si zachoval přehled o celé situaci a míč přiklepl nabíhajícímu Hourihanovi, který obstřelem na zadní tyč přidal druhý gól utkání. Odpovědět mohl záhy Mitrovič, ale ani jeho třetí hlavička v utkání neskončila v síni.

Fulham o poločase zformoval své síly a v druhém dějství se na svého soka pokusil vyrukovat s aktivním presinkem. Jenže svěřencům Scotta Parkera nebyla zvýšená aktivita nic platná. Hned po pár minutách hry totiž při standardní situaci trestuhodně nepokryli stopera Mingse, který zvýšil již na tříbrankový rozdíl.

O chvíli později domácím svitla naděje, ovšem jen na chvilku. Brankář Martinez totiž neudržel nepříliš prudkou střelu a odražený míč do sítě dopravil Reid. Oslavy londýnského celku však uťal videorozhodčí, který správně odhalil faul Mitroviče na hostujícího stopera, kvůli čemu branka nemohla být uznána. Fulham tak pokračuje v trápení, když prohrál i své třetí utkání v nejvyšší soutěži.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (1)

Přidat komentář
VTID94

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele