Premier League - souhrn 27. kola

06.03.2021, 15:30, aktualizováno 08.03.2021, 22:55
Komentáře a souhrny
Craig Dawson (© AFP)
U konce je vítězná série Manchesteru City, v derby na něj vyzráli United a vrátili se do boje o titul. Leicester otočil zápas na půdě Brightonu. Chelsea zdolala Everton a West Ham zvítězil nad Leedsem. Aston Villa se rozešla s Wolves bez gólu, stejně tak skončilo i utkání West Bromwiche s Newcastlem. Arsenal remizoval s Burnley, další pokračování má domácí zmar Liverpoolu...

West Ham United - Leeds United 2:0

08.03.2021 21:00

Góly: 21. Jesse Lingard, 28. Craig Dawson

Dost nešťastný vstup do utkání stál Leeds body na půdě West Hamu. Přitom právě hosté mohli jako první vést o dvě branky, avšak rozhodčí byl proti. Naopak góly domácích padly v souladu s pravidly.

Zápas by se možná vyvíjel jinak, kdyby Hélder Costa nepálil v páté minutě nad břevno. Nebo kdyby technologie VAR neodhalila těsný ofsajd stejného hráče jen o minutu později, kvůli čemuž neplatil následný zásah Robertse. Vzápětí sudí Dean neuznal další branku Leedsu, když podle arbitrova mínění nahrával Raphinha skórujícímu Bamfordovi již zpoza brankové čáry. Celá situace ale byla hodně těsná.

A tak krátce po dvaceti minutách hry udeřili domácí. Lingard při průniku pokutovým územím škobrtl o nohu Aylinga, kvůli čemuž Dean nařídil pro West Ham penaltu. Sám Lingard se rozhodl pokutový kop proměnit, a byť nejprve nechal vyniknout brankáře hostů Mesliera, z dorážky už poslal "Hammers" do vedení. Ve 27. minutě si navíc na rohový kop Cresswella naskočil Dawson, který hlavičkou navýšil náskok domácích.

Leeds měl s bráněním Dawsona očividně potíže, neboť těsně před přestávkou zakončoval obránce West Hamu opět po rohovém kopu hlavou do tyče. Naději na bodový zisk mohl pro "Whites" krátce po změně stran vykřesat Bamford, který dostal vynikající přihrávku za obranu soupeře, jenže kanonýr hostů netrefil v obrovské šanci bránu.

V 52. měl zase na druhé straně štěstí Meslier, jenž pouze pozoroval, jak dalekonosný volej Fornalse spadl na břevno. Po hodině hry se činil gólman Hammers Fabiański, když vychytal pálícího Raphinhu. A když v 77. minutě zahodil další slibnou příležitost Bamford, bylo jasné, že West Ham v tabulce poskočí na páté místo. Leeds drží jedenáctou příčku.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Everton FC 2:0

08.03.2021 19:00

Góly: 31. Ben Godfrey (vl.), 65. Jorginho (pen.)

Jordan Pickford dělal, co mohl, porážce Evertonu na hřišti Chelsea ale nezabránil. Domácí celou dobu určovali temto duelu a nakonec pohodlně zvítězili, díky čemuž se v tabulce drží na čtvrtém místě.

Manažer Chelsea Thomas Tuchel se po výhře v Liverpoolu odhodlal hned k pěti změnám v sestavě. Ve stoperské trojici se místo Rüdigera objevil Zouma, na levé straně hřiště vystřídal Chilwella Alonso, Kanté ve středu pole uvolnil místo pro Kovačiće a Hudson-Odoi s Havertzem nahradili v ofenzivě Ziyecha s Mountem. V základní jedenáctce "Karamelek" došlo k menšímu zemětřesení. Pouze Bernarda a Doucourého zastoupili Sigurdsson s Allanem.

Až na nepovedený volej Wernera po rohovém kopu z páté minuty se obě strany barikády dostávaly k zakončení jen horko těžko. V šestnácté minutě pálil rovněž z voleje na hraně pokutového území Jorginho, ani on však hostujícího brankáře Pickforda nezaměstnal. Aktivita přesto zůstávala jednoznačně na kopačkách domácích hráčů.

Proto příliš nepřekvapila další akce ze 31. minuty, kdy šla Chelsea do vedení. Hudson-Odoi vybídl volného Alonsa, ten před bránou našel Havertze, který díky nešťastné teči bránícího Godfreye překonal Pickforda. O deset minut později se po skvělém pasu od Christensena hnal za druhou brankou Alonso, jenže zakončení mu na poslední chvíli překazil Keane. Toffees poprvé vystřelili až v samotném závěru první půle, ránu Gomese ale kryl gólman Mendy.

Šest minut po změně stran pokračoval v aktivním výkonu Alonso, jenž z přímého kopu donutil Pickforda k zákroku. Krátce poté se podruhé v zápase prosadil Havertz, avšak jeho zásah tentokrát neplatil, neboť německý fotbalista si při zakončení pomohl rukou, což je v rozporu s pravidly. V 57. minutě po delší době zahrozil Everton, Richarlison ale po přihrávce od Sigurdssona pálil dost nepřesně.

Jinak ale dál dominovala Chelsea, což ihned po neúspěšné snaze Richarlisona demonstroval nebezpečnou, byť ve výsledku nepřesnou přízemní střelou James. Vzápětí se opět musel činit Pickford, když nad břevno vyrazil pokus Hudsona-Odoie. V 64. minutě si ale Pickford počínal chybně, když ve vápně srazil k zemi unikajícího Havertze. Nařízenou penaltu pak s grácií sobě vlastní proměnil Jorginho - 2:0.

Deset minut před vypršením základní hrací doby se mezi střelce mohl zapsat rovněž Werner, ovšem v obrovské šanci jej vychytal Pickford. Stejným výsledkem dopadl střet obou mužů i v 85. minutě, následně strážce hostující svatyně vychytal i dorážejícího Kantého. K usilovnému snažení vlastního brankáře se ale na straně Evertonu nikdo jiný nepřidal. Proto se "Karamelky" vracejí domů zaslouženě s prázdnou.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Crystal Palace 4:1

07.03.2021 20:15

Góly: 25. Gareth Bale, 49. Gareth Bale, 52. Harry Kane, 76. Harry Kane - 45. Christian Benteke

S návratem Garetha Balea do základní sestavy se Tottenhamu podařilo chytit druhý dech, a to právě včas před nadcházejícím severolondýnským derby s Arsenalem. Po Burnley nyní na White Hart Lane schytal čtyřgólový debakl i další londýnský celek, Crystal Palace, který sice ještě v poločase držel nadějnou remízu 1:1, avšak hned po změně stran dvakrát inkasoval a nakonec kapituloval 4:1.

Zatímco Bale svými dvěma nedělními zásahy poskočil na bilanci šesti gólů v posledních šesti zápasech, Harry Kane si statistiky vylepšil ještě výraznějším způsobem, neboť kromě vlastních dvou branek také Baleovi na obě přihrál a v této sezoně tak má přímý podíl již na stěží uvěřitelných čtyřiceti gólech. Spurs se především díky výtečnému představení této dvojice posunuli na šesté místo, pouhé dva body od vytouženého místa čtvrtého. Palace zůstává třinácté, osm bodů od sestupu.

Domácí měli navrch i v první půli a ujali se zaslouženého vedení, když Moura obral o míč Milivojeviće a posunul jej pro Kanea, jenž v pokutovém území našel volného Balea na zadní tyči, aby snadno doklepl míč do odkryté branky. Na samém sklonku poločasu však hosté zničehonic udeřili a vrátili se do hry hned ze své první střely na bránu. Hříšník Milivojević svou chybu odčinil perfektním pasem na Christiana Bentekeho, který ve výskoku zabořil míč nekompromisní hlavičkou do horního růžku Llorisovy branky.

Bezprostředně po změně stran nastoupil na trávník v dresu hostí i uzdravený Wilfried Zaha, avšak Spurs se nenechali jakkoli rozhodit a sami hned na úvod druhé půle strhli zápas definitivně na svou stranu. Nejprve Kaneovu hlavičku po Reguilónově centru znovu na zadní tyči poslal za brankáře Guaitu číhající Bale a jen pár minut nato se sám Kane zaskvěl jedním z nejpovedenějších gólů v tomto roce. Anglický reprezentační kapitán převzal míč od Matta Dohertyho a zpoza pokutového území vypálil nechytatelnou kroucenou ránu, která zapadla přesně k tyči.

Hosté ještě vzápětí mohli zápas znovu zdramatizovat, avšak Zahova střela skončila pouze na brankové konstrukci. Místo toho tak Spurs svůj už tak bohatý náskok ještě rozmnožili, tentokráte týmovým gólem. Kombinace Moury se střídajícím Lamelou a Heung-Min Sonem vyústila ve snadné Kaneovo zakončení hlavou do prázdné branky, které stanovilo konečné skóre 4:1.

Více informací k zápasu

Manchester City - Manchester United 0:2

07.03.2021 17:30

Góly: 2. Bruno Fernandes (pen.), 50. Luke Shaw

Nečekané rozuzlení měl duel dvou nejlepších celků anglické Premier League. V manchesterském derby udeřili United na začátcích obou poločasů, v tom prvním se prosadil Fernandes, po pauze upravil na konečných 0:2 Shaw.

Citizens chtěli zvrátit bilanci posledních let, kdy ve vzájemných střetech většinou vítězí hosté. Pep Guardiola za tímto účelem vyslal do zápasu před Edersonem Díase se Stonesem, kraje obrany obstarávali Cancelo a Zinchenko. Středovou trojici utvořili Gündogan, Rodri a De Bruyne, ofenzivní činnost dostali na starosti Mahrez, Jesus a Sterling.

Na straně Rudých ďáblů nastoupil mezi třemi tyčemi podruhé za sebou Henderson, před nímž operoval obranný kvartet ve složení Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire a Shaw. V záloze nastoupili McTominay s Fredem, o něco výše pak James, Fernandes a Rashford. Na hrotu dostal důvěru Martial.

Už v první minutě se přihodil velmi důležitý moment. Martial si vedl míč po hranici pokutového území, načež jej velmi zbytečně poslal k zemi Jesus. Sudí vyhodnotil situaci jako penaltovou, exekuce jedenáctimetrového kopu se ujal Bruno Fernandes. Ačkoliv Ederson vystihnul směr letu míče, nedokázal mu zabránit v cestě do brány.

Domácí mohli v průběhu první půle dvě velké šance k vyrovnání. Autové vhazování rezultovalo v parádní pumelici z kopačky Zinchenka, proti níž se musel pořádně vyšvihnout Henderson. V závěru poločasu pak z pravé strany zakončoval Mahrez jen těsně vedle vzdálenější tyče.

Krátce po návratu ze šaten se po kombinaci s Gündoganem dostal ke střele Rodri, jehož pokus rozezvučel břevno. Namísto toho se ale prosadili hosté. Luke Shaw si šikovně narazil o Rashforda a z vápna vypálil. Jeho rána letěla velmi přesně k tyči, Ederson se za ní zvládl jen ohlédnout.

Později mohl ještě navýšit Martial, jenže ten v obrovské příležitosti selhal a v souboji tváří v tvář se nechal gólmanem vychytat. Bledě modří se ale do žádného většího tlaku nedokázali dostat a s výsledkem už nic neudělali. Konečný stav tak zněl 0:2 a znamenal konec dlouhé série vítězství.

V tabulce se však nic zásadního nezměnilo. Guardiolova družina je nadále první, nejbližším pronásledovatelem je právě městský rival s aktuálně jedenáctibodovou ztrátou.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Fulham FC 0:1

07.03.2021 15:00

Góly: 45. Mario Lemina

Šestou domácí porážku v řadě si v neděli odpoledne v rámci sedmadvacátého kola připsal Liverpool. Ten doma nezvládl utkání s o záchranu bojujícím Fulhamem, o vítězství 0:1 rozhodl před pauzou Lemina.

Poprvé zahrozili po čtvrthodině hosté. Na levé straně se dostal před brankáře Salah, jenže proti vybíhajícímu Aréolovi nedokázal ani zakončit. Když bylo odehráno třicet minut, objevil se ve velké příležitosti Maja. Z malého vápna ovšem Alissona nepřekonal. Z podobné blízkosti o něco později vypálil nad.

Cottagers to tolik mrzet nemuselo, i tak totiž odcházeli do šaten s vedením v zádech. Na hranici vápna po odraženém balónu obral Salaha o míč Mario Lemina, který si posunul míč a přesnou ranou na vzdálenější tyč rozvlnil síť za zády bezmocného gólmana.

Nedlouho po návratu ze šaten mohl vyrovnat Jota, jeho mimořádně zdařilý volej ovšem zneškodnil ještě lepším zákrokem Aréola. Ještě blíže kýžené brance byl o dvacet minut později Mané, jehož hlavička se obrovským obloukem snesla až na břevno svatyně Fulhamu.

Pro londýnský celek je toto vítězství obzvláště cenné, neboť se díky němu dotáhl na sedmnáctý Brighton a je tak nejblíže záchraně za hodně dlouhou dobu. Naopak Liverpool spadnul momentálně až na sedmou příčku s tím, že po tomto kole může být ještě hůře.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Newcastle United 0:0

07.03.2021 13:00

Góly: -

Záchranářský souboj mezi West Bromwichem ani Newcastlem nepřinesl ani vítěze, ani branku. Domácím se tak záchrana už výrazně vzdálila, hosté o ni budou muset ještě pořádně zabojovat.

Opravdu se nejednalo o nikterak atraktivní zápas, důkazem čehož budiž fakt, že v první půli byla k vidění jen jedna zajímavější příležitost na každé straně. Po Fraserově přízemním rohu zakončoval Shelvey, jehož tečovanou střelu vychytal Johnstone. Jeho protějšek Dúbravka se zase musel převést proti Diagnemu.

Po přestávce zahrozili i Baggies, Townsendův centr zakončil Phillips nad břevno. Na opačném konci hřiště si na zdařilý pas za obranu naběhl Willock, i ten si ale vylámal zuby na brankáři. Magpies mohli o svém vítězství rozhodnout dvacet minut před koncem, kdy se Johnstone vytáhl proti přízemnímu pokusu Joelintona.

V utkání každopádně žádná branka nepadla a došlo tak k dělbě bodů. Newcastle je tak v tabulce aktuálně šestnáctý s náskokem pouhého bodu na osmnáctý Fulham. West Brom na Cottagers ztrácí osm bodů.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Leicester City 1:2

06.03.2021 21:00

Góly: 10. Adam Lallana - 62. Kelechi Iheanacho, 87. Daniel Amartey

Brighton prohrál s Leicesterem City. Domácí poslal do vedení Adam Lallana, poté však úřadovali hosté, jmenovitě Kelechi Iheanacho a Daniel Amartey.

Neal Maupay svedl v sedmé minutě úspěšný souboj na půlící čáře a přes Trossarda putoval míč do běhu na Pascala Grosse. Jeho zpětnou přihrávku odvracel skluzem Wesley Fofana a moc nechybělo k vlastnímu gólu.

V desáté minutě šli domácí překvapivě do vedení. Neal Maupay si pokryl míč před velkým vápnem, hosté se ve dvojici nedomluvili a za jejich zády vyplul zcela volný Adam Lallana, který do protipohybu prostřelil bezmocného brankáře. "Lišky" byly v okamžiku střely ve vápně v šesti, střelec úplně sám.

Vardy sklepl ve 35. minutě dlouhý míč krásně proti noze Tavaresovi, jehož prudkou šajtli k tyči fantasticky vyškrábl konečky prstů na roh Robert Sánchez.

O pět minut později mohl Lallana navýšit vedení. Na trestný kop Pascala Grosse vyskočil z chumlu hráčů nejvýše a míč posunul hlavou o zem na vzdálenější tyč.

V první šanci po změně stran byli v 53. minutě hosté. Castagne vybojoval míč a skvěle do uličky uvolnil za obranu Iheanacha, který však střelu levačkou opřel jen do boční sítě.

Na počátku gólové akce byl v 62. minutě důrazný presink a vybojovaný míč, po třech krátkých přihrávkách nádherná kolmice Youriho Tielemanse a chladnokrevným zakončením tváří v tvář brankáři napravil předchozí zahozenou šanci Kelechi Iheanacho.

Až v 80. minutě poprvé zasahoval Kasper Schmeichel. Hosté znovu hrubou chybou v rozehrávce ztratili míč, po parádní souhře na jeden dotek převzal od Grosse míč Lallana, ale v tutovce ranou k tyči dánského brankáře nepřekonal.

Školácká hrubka brankáře Sáncheze poslala Leicester v 87. minutě do vedení. Gólman při Albrightonově rohu podběhl míč a Daniel Amartey se dostal snadno k hlavičce do prázdné brány.

Brightonu po prohře patří šestnácté místo, Leicester se minimálně do zítra posunul na druhou příčku.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Wolverhampton Wanderers 0:0

06.03.2021 18:30

Góly: -

V duelu 27. kola Premier League mezi Aston Villou a Wolverhamptonem Wanderers branka nepadla. Domácí za celý zápas jen jednou vystřelili mezi tři tyče, hosté měli takové pokusy tři.

Už ve čtvrté minutě Ollie Watkins napřáhl k ráně z dálky, která skončila na břevně hostující branky.

Hosty podruhé spasilo v patnácté minutě břevno. Bertranda Traorého centr pustil za sebe Tyrone Mings, míč propadl k Ezrimu Konsovi, jenž trefil si míč hrudí posunul před sebe, pak trefil horní tyč.

Po Sansonově rohu se Pedro Neto vrhl v 50. minutě do protiútoku, míč vedl sprintem takřka od vlastního pokutového území až k brance Aston Villy, jeho prudkou ránu pak brankář Martínez vyrazil na roh.

V 57. minutě byli Wolves neuvěřitelně blízko vedení. Po nakrátko rozehraném rohu Neto skvěle odcentroval ke vzdálenější tyči na Coadyho, jenž v pádu trefil tyč, míč se odrazil před branku, kde Romain Saïss snad z půl metru přestřelil.

Domácí si koledovali i v 76. minutě. Barkley nedokázal míč odkopnout, Coady se pak objevil naprosto osamocen před Martínezem, zblízka jej ale nedokázal překonat.

Inkasovat v 93. minutě by pro hosty bylo hodně kruté. Po Barkleyho rohu se míč odrazil k Watkinsovi, jeho střele společnými silami zabránili v cestě do sítě Rui Patrício a Leander Dendoncker, pak měl ještě dobrou možnost Ezri Konsa, ten ovšem branku minul.

Oba celky zůstávají ve středu tabulky, Aston Villa devátá, Wolves dvanáctí.

Více informací k zápasu

Sheffield United - Southampton FC 0:2

06.03.2021 16:00

Góly: 32. James Ward-Prowse (pen.), 49. Che Adams

Sheffield United prohrál v duelu 27. kola anglické nejvyšší soutěže se Southamptonem. V prvním poločase se z penalty trefil James Ward-Prowse, ve druhé půli přidal pojistku Che Adams.

V jednatřicáté minutě Ethan Ampadu podrazil rozběhnutého Nathana Tellu a rozhodčí Tierney s drobným prodlením odpískal pokutový kop. James Ward-Prowse kopl penaltu k levé tyči, Ramsdale spadl na opačnou stranu a neměl šanci zasáhnout.

Che Adamsovi se ve 49. minutě nejdříve nepovedlo z levého křídla před branku, pak se ale vrátil před pokutovém území, kde k němu sklepl míč Armstrong a Che Adams prudkou ránou prostřelil brankáře Ramsdalea.

V 66. minutě Nathan Tella přízemní střelou z dálky k tyči pořádně protáhl Ramsdalea, tomu se povedlo míč vyrazit na rohový kop, který Sheffield bez problému odvrátil.

Do tříbrankového vedení se hosté mohli dostat v 71. minutě. Po rychlé souhře na levém křídle Bertrand připravil tutovku pro Minamina, ten ránou bez přípravy minul domácí branku.

Od dvě minuty později znovu zahrozili Saints. Che Adams se prohnal po pravém křídle, jeho prudkou ránu ale vykopl brankář Aaron Ramsdale.

Sheffield United tak zůstává na poslední příčce, Southampton je čtrnáctý s utkáním k dobru.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Arsenal FC 1:1

06.03.2021 13:30

Góly: 39. Chris Wood - 6. Pierre-Emerick Aubameyang

Neproměněné šance a hloupě darovaný gól soupeři znamenají pro londýnský Arsenal zbytečnou bodovou ztrátu na půdě Burnley, odkud si "Kanonýři" odváží pouze bod za remízu 1:1. Po dobrém vstupu do zápasu a brzké trefě Aubameyanga měli hosté zdánlivě vše pod kontrolou, avšak hrubice Granita Xhaky vrátila Clarets do hry a domácí pak přežili i bláznivý závěr, v němž favorit zahodil několik dalších vyložených příležitostí.

Zápasy Arsenalu v posledních týdnech pravidelně nabízejí velmi brzké průlomy skóre a nejinak tomu bylo i tentokrát. Oproti zápasům s Aston Villou, Manchesterem City či Leicesterem to však pro změnu byli "Kanonýři", kdo se bleskově ujal vedení již v šesté minutě. Povedenou akci rozjeli Thomas Partey s Willianem, po jejichž spolupráci se dostal do slibné pozice Piérre-Emerick Aubameyang, pohrál si s bránícím Lowtonem a přízemní střelou na přední tyč zaskočil i brankáře Popea, který si sice na míč sáhl, ale v cestě za brankovou čáru mu už nezabránil.

Rozjetý Arsenal i poté pokračoval v honbě za dalšími góly a v několika případech k tomu londýnskému celku scházelo jen málo. Jednou po skvělém obranném zákroku Lowtona neuspěl Aubameyang, dvakrát měl gól na kopačce Bukayo Saka a nebezpečně pak z hranice pokutového území pálil Partey, ale Pope ani v jednom z těchto případů nakonec zasahovat nemusel.

Místo pohodlného poločasového náskoku tak následoval zkrat a jeden z nejhloupějších gólů sezony, což Arsenalu a Granitovi Xhakovi obzvláště není dlouhodobě cizí. Přesto bylo k nevíře sledovat nepovedenou kombinaci hostí ve vlastní šestnáctce, která vyvrcholila Xhakovou nepovedenou přihrávkou svou slabší pravačkou do strany přímo do napadajícího Chrise Wooda, od nějž se míč odrazil do odkryté branky. Burnley se tak rázem vrátilo do hry a v poločase platil nerozhodný stav.

Po změně stran se hra proměnila v nezáživný boj ve středu hřiště bez větších šancí na obou stranách, avšak o to překvapivější byla závěrečná čtvrthodina, která se naopak proměnila ve smršť bláznivých šancí a incidentů. Ústředním aktérem byl střídající Eric Pieters, jenž nejprve unikl možnému trestu za hraní rukou ve vlastní šestnáctce v souboji s Pépém, poté na druhé straně fantastickou ranou zdálky přinutil Lena k neméně kvalitnímu zákroku, a své rušné vystoupení zaklinčoval zablokováním Pépého gólové rány z voleje vlastním ramenem, které sice sudí Marriner považoval za hraní rukou a udělil bekovi Burnley červenou kartu, avšak na radu videorozhodčího své rozhodnutí stáhl.

Sám Pépé již předtím pohrdl obrovskou příležitostí, když k němu v hloubi pokutového území propadl Tierneyho přízemní centr, avšak reprezentant Pobřeží slonoviny trestuhodně netrefil míč čistě a ani Popea nepřinutil k zákroku. To na druhé straně se musel Leno zaskvět proti obdobně vyložené šanci Wooda, kterou mu svou typickou dravostí a pohotovostí připravil Matěj Vydra.

Když pak v naprosto chaotickém závěru Aubameyang ve skvělé pozici pouze napálil stopera Meeho a Ceballosova rána skončila na tyči, přežilo Burnley s notnou dávkou štěstí i poslední tutovky soupeře a může slavit cenný bod za remízu 1:1.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City28205356:1965
2.Manchester United28159455:3254
3.Leicester City28165748:3253
4.Chelsea FC28148644:2550
5.West Ham United27146742:3148
6.Everton FC27144939:3546
7.Tottenham Hotspur27136846:2845
8.Liverpool FC28127947:3643
9.Aston Villa261241038:2740
10.Arsenal FC271151135:2838
11.Leeds United271121443:4635
12.Wolverhampton Wanderers28981128:3735
13.Crystal Palace28971230:4734
14.Southampton FC27961233:4433
15.Burnley FC28791220:3630
16.Newcastle United27761427:4427
17.Brighton & Hove Albion275111127:3526
18.Fulham FC285111222:3326
19.West Bromwich Albion28391620:5618
20.Sheffield United28422216:4514

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (607)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele