27. kolo
06.03.2021 18:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Aston Villa se rozešla s Wolves bezgólovou remízou

V duelu 27. kola Premier League mezi Aston Villou a Wolverhamptonem Wanderers branka nepadla. Domácí za celý zápas jen jednou vystřelili mezi tři tyče, hosté měli takové pokusy tři.

Už ve čtvrté minutě Ollie Watkins napřáhl k ráně z dálky, která skončila na břevně hostující branky.

Hosty podruhé spasilo v patnácté minutě břevno. Bertranda Traorého centr pustil za sebe Tyrone Mings, míč propadl k Ezrimu Konsovi, jenž trefil si míč hrudí posunul před sebe, pak trefil horní tyč.

Po Sansonově rohu se Pedro Neto vrhl v 50. minutě do protiútoku, míč vedl sprintem takřka od vlastního pokutového území až k brance Aston Villy, jeho prudkou ránu pak brankář Martínez vyrazil na roh.

V 57. minutě byli Wolves neuvěřitelně blízko vedení. Po nakrátko rozehraném rohu Neto skvěle odcentroval ke vzdálenější tyči na Coadyho, jenž v pádu trefil tyč, míč se odrazil před branku, kde Romain Saïss snad z půl metru přestřelil.

Domácí si koledovali i v 76. minutě. Barkley nedokázal míč odkopnout, Coady se pak objevil naprosto osamocen před Martínezem, zblízka jej ale nedokázal překonat.

Inkasovat v 93. minutě by pro hosty bylo hodně kruté. Po Barkleyho rohu se míč odrazil k Watkinsovi, jeho střele společnými silami zabránili v cestě do sítě Rui Patrício a Leander Dendoncker, pak měl ještě dobrou možnost Ezri Konsa, ten ovšem branku minul.

Oba celky zůstávají ve středu tabulky, Aston Villa devátá, Wolves dvanáctí.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
adogti77

x ,,alebo 1x

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele