27. kolo
07.03.2021 13:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

The Hawthorns (© AFP)

Utkání West Bromwiche s Newcastlem skončilo bez branek

Záchranářský souboj mezi West Bromwichem ani Newcastlem nepřinesl ani vítěze, ani branku. Domácím se tak záchrana už výrazně vzdálila, hosté o ni budou muset ještě pořádně zabojovat.

Opravdu se nejednalo o nikterak atraktivní zápas, důkazem čehož budiž fakt, že v první půli byla k vidění jen jedna zajímavější příležitost na každé straně. Po Fraserově přízemním rohu zakončoval Shelvey, jehož tečovanou střelu vychytal Johnstone. Jeho protějšek Dúbravka se zase musel převést proti Diagnemu.

Po přestávce zahrozili i Baggies, Townsendův centr zakončil Phillips nad břevno. Na opačném konci hřiště si na zdařilý pas za obranu naběhl Willock, i ten si ale vylámal zuby na brankáři. Magpies mohli o svém vítězství rozhodnout dvacet minut před koncem, kdy se Johnstone vytáhl proti přízemnímu pokusu Joelintona.

V utkání každopádně žádná branka nepadla a došlo tak k dělbě bodů. Newcastle je tak v tabulce aktuálně šestnáctý s náskokem pouhého bodu na osmnáctý Fulham. West Brom na Cottagers ztrácí osm bodů.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele