27. kolo
06.03.2021 16:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

James Ward-Prowse (© AFP)

Southampton veze ze Sheffieldu tři body

Sheffield United prohrál v duelu 27. kola anglické nejvyšší soutěže se Southamptonem. V prvním poločase se z penalty trefil James Ward-Prowse, ve druhé půli přidal pojistku Che Adams.

V jednatřicáté minutě Ethan Ampadu podrazil rozběhnutého Nathana Tellu a rozhodčí Tierney s drobným prodlením odpískal pokutový kop. James Ward-Prowse kopl penaltu k levé tyči, Ramsdale spadl na opačnou stranu a neměl šanci zasáhnout.

Che Adamsovi se ve 49. minutě nejdříve nepovedlo z levého křídla před branku, pak se ale vrátil před pokutovém území, kde k němu sklepl míč Armstrong a Che Adams prudkou ránou prostřelil brankáře Ramsdalea.

V 66. minutě Nathan Tella přízemní střelou z dálky k tyči pořádně protáhl Ramsdalea, tomu se povedlo míč vyrazit na rohový kop, který Sheffield bez problému odvrátil.

Do tříbrankového vedení se hosté mohli dostat v 71. minutě. Po rychlé souhře na levém křídle Bertrand připravil tutovku pro Minamina, ten ránou bez přípravy minul domácí branku.

Od dvě minuty později znovu zahrozili Saints. Che Adams se prohnal po pravém křídle, jeho prudkou ránu ale vykopl brankář Aaron Ramsdale.

Sheffield United tak zůstává na poslední příčce, Southampton je čtrnáctý s utkáním k dobru.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
adogti77

co tak 1,,alebo 1x

Reagovat
Elmas

Remíza

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele