Premier League - souhrn 26. kola

14.02.2020, 23:00, aktualizováno 17.02.2020, 22:56
Komentáře a souhrny
Liverpool potvrdil suverenitu, tentokrát vyhrál na půdě Norwiche. Leicester se tentokrát gólově neprosadil a z Molineux Stadium si odvezl bod za bezbrankovou remízu. Tottenham přestřílel Aston Villu a tři body konečně získal také Arsenal, Chelsea padla s Manchesterem United...

Chelsea FC - Manchester United 0:2

17.02.2020 21:00

Góly: 45. Anthony Martial, 66. Harry Maguire

Manchester United porazil Chelsea i podruhé v sezóně a zase o něco víc zamotal situaci v boji o evropské poháry. Domácí sice podobně jako hosté rozvlnili síť v bráně dvakrát, jenže doplatili na rozhodnutí videorozhodčího. Chelsea zůstává v tabulce čtvrtá, ale již jen s tříbodovým náskokem na sedmé United.

Po více než čtrnáctidenní pauze bez fotbalu učinil manažer Lampard v sestavě Blues tři změny. V záloze se místo Mounta proháněl Kovačić a útočný trojzubec vytvořili vedle Pedra také Willian s Batshuayiem. Zraněný střelec Abraham pozoroval zápas pouze jako divák.

Red Devils ve svém posledním soutěžním představení pouze remizovali s Wolverhamptonem. O skalp Chelsea se měl nově postarat stoper Baily, jenž zastoupil Lindelöfa, a středopolaři Matić s Williamsem, kteří tentokrát dostali šanci před Matou a Pereirou.

Jako první byl blízko přesnému zásahu obránce domácích James, jenž v šesté minutě vyslal z hranice pokutového území tvrdou křižnou ránu po zemi, po níž se brankář De Gea natahoval marně, k jeho štěstí však míč prosvištěl kolem tyče do zámezí. Z podobné pozice, avšak levou nohou, pálil téměř stejně nepřesně o tři minuty později Willian. O pár chvil později museli Blues poprvé střídat, neboť zranění nedovolilo pokračovat ve hře Kantému, a tak na trávník rychle naskočil Mount.

Také další šanci ve 25. minutě si vypracovala Chelsea. Kovačić se na levé straně dostal za obranu United a ve vápně našel zcela volného Batshuayie, jenže ten trestuhodně netrefil bránu. Deset minut poté si chtěl Willian vymodlit penaltu, ale pro jeho naivní skok neměl rozhodčí Taylor pochopení a brazilskému fotbalistovi udělil žlutou kartu za simulování. Z následné akce Manchesteru potvrdil Martial své dosavadní trápení a nepovedenou střelou celou příležitost zazdil.

Nicméně ještě před přestávkou ukončil Martial svůj půst, když si naskočil na centr Wan-Bissaky a přesnou hlavičkou poslal do té doby nevýrazné rudé ďábly do vedení. V dlouhém nastavení mohl odpovědět Batshuayi, avšak po příhrávce od Pedra se dostal do ostrého úhlu a De Geu nezaměstnal. Do kabin se tak šlo za překvapivého stavu 0:1.

Do druhé půle nastoupil na straně domácích Zouma a Lampardovi se za důvěru odvděčil po deseti minutách pobytu na hřišti, kdy se prosadil po rohovém kopu. Radost na Stamford Bridge ale zarazil videorozhodčí, jenž odhalil Azpilicuetovo nedovolené přistrčení Williamse a hosté tak zůstali ve vedení. To navíc málem navýšili v 64. minutě, kdy Fernandes z přímého kopu trefil tyč svatyně Blues.

Dvě minuty poté už však bylo na straně Red Devils veseleji. Fernandes potvrdil skvělou kopací techniku a od rohového praporku našel hlavu Maguiera, jenž  se trefil k tyči mimo dosah gólmana Caballera. V 77. minutě se na stranu Manchesteru zase postavila technologie VAR. Střídající Giroud totiž po centru od Mounta překonal hlavičkou De Geu, jenže se nacházel v nepatrném ofsajdu, tutíž jeho radost byla zbytečná.

Blues zkrátka neměli štěstí, což v 89. minutě potvrdil Mount, jenž ze standardní situace vyslal krásný pokus, který však skončil na tyči. V nastavení si málem první přesný zásah za rudé ďábly připsal Ighalo. Nakonec se neprosadil, přesto mohl po závěrečném hvizdu se spoluhráči slavit.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Newcastle United 4:0

16.02.2020 17:30

Góly: 54. Pierre-Emerick Aubameyang, 57. Nicolas Pépé, 90. Mesut Özil, 90+5. Alexandre Lacazette

Přestože se nálada hráčů i příznivců Arsenalu v posledních měsících s nástupem Mikela Artety výrazně zlepšila, výsledky se stále nedostavovaly. Teprve nyní po zimní přestávce se londýnskému klubu skutečně podařilo dosáhnout suverénního triumfu potřebného k nabrání sebevědomí, což debaklem 4:0 odnesl na Emirates Stadium Newcastle.

Mikel Arteta poněkud překvapivě postavil do základní jedenáctky jak Daniho Ceballose, tak mladého útočníka Eddieho Nketiaha, ovšem s výkonem svých svěřenců v první půli rozhodně nemohl být spokojen. "Kanonýři" se dlouho marně probíjeli přes hluboký defenzivní blok soupeře a po úvodním náporu dokonce přepustili herní iniciativu soupeři. Newcastle hrozil především skrze přímočaré výpady Saint-Maximina s Almirónem a také ze standardních situací, ovšem vyjma tečované rány Seana Longstaffa a nepovedené koncovky Joelintona nebyl Bernd Leno ve větším ohrožení.

Domácí se probudili k životu až po půlhodině hry a zasypali branku Martina Dúbravky střelami, avšak z většiny nepřesnými či neškodnými. Nejblíže měli k překonání slovenského brankáře Aubameyang s Nketiahem, ale ani jeden z nich nedokázal zamířit dostatečně přesně a Dúbravka míč vždy bezpečně sbalil do náruče. Do kabin se tak v poločase po právu odcházelo za bezbrankového stavu.

To druhá pětačtyřicetiminutovka se Arsenalu vydařila mnohem lépe. Bezprostředně po změně stran mohl domácí poslat do vedení Eddie Nketiah, jenž se dostal do zakončení z hloubi šestnáctky po dobré práci Özila s Pépém, jenže v mírném záklonu nasměroval míč jen do břevna. Gunners však tato neproměněná tutovka mrzet nemusela, neboť jen chvíli nato se průlomu skóre přece jen dočkali. Strůjcem gólové akce byl opět Nicolas Pépé, jenž z pravé strany ideálním pasem našel na zadní tyči číhajícího Aubameyanga a gabonský forvard výtečnou hlavičkou nedal Dúbravkovi šanci zasáhnout.

Pouhé tři minuty nato bylo pro rozjeté "Kanonýry" ještě lépe. Bukayo Saka si brilantně poradil s dvojicí bránících hráčů, nasadil Valentinu Lazarovi "jesličky" a našel v pokutovém území volného Pépého, pro nějž nebyl problém uklidit míč do sítě. Opaření hosté se ještě mohli vrátit do zápasu díky neúnavnému Saint-Maximinovi, ale jeho utěšená rána zdálky skončila jen na Lenově levé tyči.

Arsenal tak utkání bezpečně dohrál s míčem na kopačkách a odevzdanému soupeři nadělil v samém závěru ještě o dva góly více. Nejprve Mesut Özil vyšperkoval svůj povedený výkon, když sám celou gólovou akci nastartoval a po pobídce střídajícího Lacazetta ji i zakončil, byť bylo zapotřebí nepovedeného Dúbravkova zákroku, aby míč skutečně zapadl za brankovou čáru. Na sklonku nastavení se pak dočkal i sám Lacazette, jemuž se sice po další kvalitní pobídce od Pépého zakončení hrubě nepodařilo, neboť ve snaze vystřelit trefil sám sebe, ovšem míč i tak zamířil neomylně mimo Dúbravkův dosah a francouzský útočník si mohl úlevně vychutnat gólovou radost poprvé od prosince loňského roku.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Tottenham Hotspur 2:3

16.02.2020 15:00

Góly: 9. Toby Alderweireld (vl.), 53. Björn Engels - 27. Toby Alderweireld, 45+2. Heung-min Son, 90+4. Heung-min Son

Tottenham v rámci šestadvacátého kola anglické Premier League porazil Aston Villu na jejím stadionu 3:2. Spurs výhru zajistil jednou brankou Alderweireld a dvěma Son. První jmenovaný si však stihl dát i vlastní gól, domácí účet doplnil Engels.

Jako první se poměrně překvapivě dostali do šance hráči Aston Villy a hned z toho byla branka. Na druhou stranu je ale třeba podotknout, že soupeř jim tuto trefu doslova daroval. El Ghazi si zpracoval Reinův nákop a přes Daviese se dostal až k centru. V šestnáctce se vůbec nedomluvili Hugo Lloris a Toby Alderweireld, jenž nešťastně uklidil míč do vlastní sítě.

O deset minut později znovu zahrozil domácí celek. Grealish si pohrál s Alderweireldem, namířil si to až do vápna a nahrál Luizovi, jehož střelu v poslední možný okamžik tečoval nad branku Davies.

Ve 27. minutě bylo vyrovnáno. Hosté se prosadili po rohovém kopu. Balon se díky několika šťastným odrazům dostal k Tobymu Alderweireldovi, který jej z otočky nekompromisně pověsil pod horní tyč branky Pepeho Reiny.

Už to vypadalo, že týmy půjdou do šaten za nerozhodného stavu, když sudí po poradě s videem odpískal pokutový kop. Son Heung-min sice penaltu neproměnil, Reina ale vyrazil míč pouze před sebe a z dorážky už se korejský šikula nezmýlil.

Ve druhém poločase však uběhlo jen pár minut a domácí celek srovnal na 2:2. Alderweireld si vybral další slabší moment při bránění, když ve vzduchu při rohovém kopu neuhlídal Björna Engelse, který zakončil hlavou k tyči Llorisovy branky.

V 62. minutě podržel domácí celek gólman Reina. Son se zbavil svého strážce a prudkou ranou pořádně protáhl španělského matadora v brance Villans.

Schylovalo se ke konci zápasu a už to vypadalo na remízu. V 94. minutě doposud skvělé hrající Engels předvedl velkou chybu, když nezpracoval Sánchezův pas, a nabídl tak samostatný únik Sonovi, který si tentokráte s překonáním Reiny věděl rady.

Tottenham výhra vrátila zpět na pátou příčku před Sheffield, Aston Villa je sedmnáctá a čeká ji tuhý boj o záchranu.

Více informací k zápasu

Norwich City - Liverpool FC 0:1

15.02.2020 18:30

Góly: 78. Sadio Mané

Nebyl to po zimní přestávce vůbec přesvědčivý výkon, přesto hráči Liverpoolu zapsali do tabulky další tři body. Dlouho se přitom v Norwichi nemohli prosadit, až patnáct minut před koncem rozhodl jediným gólem střídající Mané.

Reds v první půli soupeře zatlačili, prakticky mu nepůjčovali míč a nepouštěli jej za půlku. Přesto největší šanci úvodní pětačtyřicetiminutovky měli domácí. Na dlouhý balón za obranu si naběhl Rupp, jenž tváří v tvář brankáři zazmatkoval a přihrával ještě míč Pukkimu. To Alisson přečetl a nebezpečí zažehnal.

Po necelé hodině hry se musel pořádně činit i jeho protějšek Krul, který horko těžko vyrazil Keïtovu střelu nad břevno. Ještě lepší zákroky předvedl zanedlouho, když nejprve lapil Salahovu ránu a poté i dorážku Keïty z bezprostřední blízkosti. Na druhé straně unikl Duda, který předložil Tetteyovi, jehož pokus skončil na tyči.

Gólu se tak jako první dočkali Liverpoolští. Hendersonův pas z hloubi pole si velmi šikovně zpracoval Sadio Mané, jenž navíc zaskočil bránícího hráče tím, že si nenavedl míč na střed, ale rovnou vystřelil na bližší tyč. Proti tomu byl Krul marný a musel lovit balón ze sítě.

Firminovi se asi pět minut před koncem naskytla příležitost vedení zdvojnásobit, z malého vápna ale napálil míč vysoko nad brankovou konstrukci. I tak jeho tým zůstává suverénně na čele tabulky, naopak Canaries budou mít co dělat, aby dohnali sedmibodovou ztrátu na záchranu.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Burnley FC 1:2

15.02.2020 13:30

Góly: 18. Danny Ings - 2. Ashley Westwood, 60. Matěj Vydra

Při dlouhodobé absenci Ashleyho Barnese a brzkém zranění Chrise Wooda dostal Matěj Vydra jedinečnou šanci naskočit do zápasu se Southamptonem a beze zbytku této příležitosti využil, aby do něj Sean Dyche vložil důvěru i v dalších kolech. Český útočník se totiž parádní individuální akcí postaral o vítězný gól svého týmu, který tak slaví již třetí vítězství z posledních čtyř kol a stoupá tabulkou vzhůru.

To Saints naopak po vlastním vzestupu ze sestupového pásma do klidného středu tabulky znovu klopýtli a jen potvrdili, že nejhorší výkony podávají paradoxně před vlastními fanoušky. Nikdo z celků Premier League nemá horší domácí bilanci než Southampton na St. Mary’s se ziskem pouhých jedenácti bodů z dosavadních třinácti domácích zápasů v této sezoně.

Větrné a deštivé počasí k fotbalové kráse rozhodně nepřispělo, ovšem sehrálo svůj podíl u brzkého průlomu skóre. Zdánlivě neškodný rohový kop Ashleyho Westwooda hrubě neodhadl Danny Ings, jenž místo odkopu do bezpečí mylně ustupoval v domnění, že míč míří do zámezí. Místo toho Westwoodův nízký centr propadl až do brány, kde jej zkoprněli brankář McCarthy nestihl zastavit před brankovou čarou a Burnley se zničehonic ujalo vedení.

Ings však své zaváhání sotva čtvrthodinu nato náležitě napravil. Nejlepší střelec Southamptonu se ve skrumáži těl na hranici pokutového území zmocnil míče, posunul si jej doprava a tvrdou ranou na přední tyč nedal Nicku Popeovi šanci zasáhnout. Pro anglického forvarda šlo již o osmnáctou trefu napříč všemi soutěžemi. Když vzápětí z trávníku odkulhal Chris Wood kvůli svalovému zranění, zdálo se, že karta se obrací a na koni budou Saints. Woodův náhradník Matěj Vydra se však v druhé půli postaral o pravý opak.

Jednoduchá hra Burnley plná přímočarých nákopů neklidnému počasí svědčila lépe než trpělivější snaha domácích o postupnou rozehrávku, a tak se na přelomu hodiny hosté podruhé v zápase ujali vedení. Hendrickův vzdušný pas našel před šestnáctkou Vydru, jenž si jej umně zpracoval na prsou, posunul si jej okolo bránícího Vestergaarda a nekompromisní ranou pod břevno uklidil skákající míč do sítě. Vydra se tak v anglické nejvyšší soutěži prosadil poprvé po více než dvou letech.

Podruhé se již Southamptonu vrátit do zápasu nepodařilo, neboť stoperská dvojice soupeře Mee-Tarkowski si dokázala poradit se vším, co na ni hráči Saints vrhnuli, a Nick Pope tak musel poprvé zasahovat až v samém nastavení proti pokusu Hojbjerga. Burnley tak výhrou 2:1 poskočilo na desáté místo, zatímco Saints jsou třináctí.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Leicester City 0:0

14.02.2020 21:00

Góly: -

Dvě příjemná překvapení letošního ročníku Premier League na sebe narazila v jediném pátečním duelu do dvou víkendů rozloženého 26. kola. Wolves nedokázali využít dvacetiminutové přesilovky a s Leicesterem se rozešli bez branek.

Už po deseti minutách hry přišla obrovská šance pro domácího Coadyho. Ten utíkal sám na Schmeichela, jenže ne moc rychle a do zakončení mu sáhl obránce. Na opačném konci hřiště bylo rušno po čtvrtině zápasu. Po Maddisonově centru se musel pořádně činit Patrício.

Závěr první půle patřil Vlkům. Jonny přesným centrem našel hlavičku Raúla Jiméneze, jemuž se ale zakončení krajně nepovedlo a poslal míč daleko od brány. Mnohem přesněji hlavičkoval po rohovém kopu Willy Boly, jenže jeho trefa nebyla uznána pro předcházející ofsajd.

Nedlouho po návratu ze šaten Pereira pěkně obešel Jonnyho a zprava postupoval do vápna, jeho rána z úhlu ale postrádala přesnosti. Další větší vzrušení přišlo až v šestasedmdesáté minutě. Se žlutou kartou hrající Choudhury v držení míče zakopl a následně poslal k zemi i Jiméneze. Po druhém karetním trestu se musel poroučet do šaten.

To mohl záhy potrestat Jiménez, jenž ovšem ani tentokrát nedokázal usměrnit svou hlavičku tam, kam by měl. Čerstvý Moutinho to poté zkusil zpoza vápna, bránu ale o několik centimetrů minul. A jelikož Jiménezovi se opravdu nedařilo a mimo prostor tří tyčí poslal i svou další hlavičku v nastavení, skončilo utkání bezbrankovou remízou.

Více informací k zápasu

Sheffield United - AFC Bournemouth 2:1

09.02.2020 15:00

Góly: 45+2. Billy Sharp, 84. John Lundstram - 13. Callum Wilson

Sheffield United využil neúplného programu 26. kola a dostal se alespoň na nějaký čas na páté místo v tabulce. V nedělním klání totiž přemohl o záchranu hrající Bournemouth. Utkání se přitom pro domácí zprvu nevyvíjelo dobře, avšak díky dvěma přesným zásahům zůstaly všechny body na Bramall Lane.

Po úvodním oťukávání se jako první dostal do zakončení hostující Aké, jenž v sedmé minutě po rohovém kopu hlavičkoval nepřesně. Podobně si za další tři minuty počínal jeho spoluhráč Callum Wilson. Ve třinácté minutě už však bylo u Cherries veselo. Po pohledné kombinaci a finální přihrávce Rica střílel Harry Wilson jen do bránícího protihráče, ovšem jeho jmenovec Callum se následně zblízka nemýlil a střelou pod břevno otevřel skóre.

Blades mohli srovnat o tři minuty později. Fleck hledal na zadní tyči Sharpa, který ale trefil jen boční síť. Další šanci domácích měl ve 30. minutě O'Donnell, jenž přestřelil. Čtyři minutu nato už musel zasahovat brankář Bournemouthu Ramsdale, a to proti pokusu McBurnieho, který tečoval pobídku od Baldocka. Ve 44. minutě měl Ramsdale štěstí, když Norwoodovu ránu tečoval Aké jen těsně vedle tyče. V nastavení první půle to byl však sám gólman hostů, který nepovedeným vyboxováním míče vytvořil závar v pokutovém území, po němž nakonec docílil branky Sharp - 1:1.

Čtyři minuty po změně stran byl v akci opět Sharp, tentokrát ovšem na Ramsdalea nevyzrál. Z následného rohového kopu zakončil hlavou nepřesně Berge. Cherries se na druhé straně zmohli pouze na nepovedené střely Smitha a Akého. V 71. minutě ale mohl hostům vrátit náskok Fraser, jenže po prodloužení od Calluma Wilsona zneškodnil jeho zakončení brankář Henderson.

Rozhodující moment zápasu tak přišel v 84. minutě. Střídající Mousset posunul míč na Lundstrama, který pohotově zakončil po zemi mimo Ramsdaleův dosah. Sheffield United si pak těsný náskok celkem v poklidu hlídal až do konce.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Watford FC 1:1

08.02.2020 18:30

Góly: 78. Adrian Mariappa (vl.) - 19. Abdoulaye Doucouré

Záchranářská bitva v Premier League mezi Brightonem a Watfordem dopadla nakonec remízou, kterou domácí urvali až díky vyrovnávacímu vlastenci, jenž si na své konto připsal nešťastník Adrian Mariappa. Hosté vedli na jihu Anglie už po prvním poločase zásluhou Abdoulayeho Doucourého, těsný náskok se jim ale až do konce nepodařilo udržet.

Především svěřenci Nigela Pearsona si potřebovali spravit chuť po třech porážkách v řadě napříč všemi soutěžemi. Třeba před týdnem přitom všechny body ztratili s Evertonem, ačkoli si proti němu vytvořili již dvougólový odstup. I teď měli utkání rozehrané dobře, nakonec ale vytěžili pouze plichtu. Oba celky tak po tomto rezultátu zůstaly v tabulce na svém.

Mužstvo manažera Grahama Pottera v uplynulých deseti ligových zápasech slavilo vítězství jen v jednom případě, a to na konci prosince v duelu s Bournemouthem, a rozhodně si brousilo zuby na další tříbodový výsledek právě proti nynějšímu papírově přívětivějšímu sokovi. Bylo však ve finále velmi rádo, že vydolovalo aspoň nějaký částečný úspěch.

Vůbec první střelecký pokus mezi tři tyče vyslal domácí forvard Murray, s jeho hlavičkou si však stačil poradit gólman Foster. Naopak na druhé straně se hosté radovali z proměnění své vůbec první šance utkání. Capoue vybojoval míč ve středu pole pro Doucourého, ten přeběhl třetinu hřiště, narovnal si balón na pravačkou a hbitou střelu umístil ke vzdálenější tyči.

The Seagulls nepůsobili na hrací ploše dojmem, že by chtěli okamžitě s negativním stavem něco udělat, a měli docela problém prosadit se vůči dobře organizovanému soupeři. Ve 26. minutě se se svým zakončením neosvědčil Mooy, který zacílil mimo, lepší mušku nevyprodukovali v závěru půle ani jeho spoluhráči Murray spolu s Trossardem.

Obrázek hry se ve druhé pětačtyřicetiminutovce nikterak nezměnil. Watfordu současná situace vyhovovala, a tak se směrem dopředu nijak vehementně nehnal, naopak Brighton i nadále marně hledal cestu za vyrovnáním. V 69. minutě se snažil hlavičkou překonat Fostera slušně naskakující Dunk, jenomže v koncovce nenašel potřebný klid a mířil mimo.

Rozhodující okamžik přišel na řadu až o devět minut později. Mooy unikl po pravé straně, svou prudkou přihrávkou se snažil najít na hranici brankového území někoho ze svých nabíhajících kolegů, nakonec však ani nemusel, neboť vracející se Mariappa usměrnil merunu na zadní tyčce do vlastní sítě. V závěru ještě chtěl skórovat Trossard, jenže pálil nepřesně.

Více informací k zápasu

Everton FC - Crystal Palace 3:1

08.02.2020 13:30

Góly: 18. Bernard, 59. Richarlison, 88. Dominic Calvert-Lewin - 51. Christian Benteke

Fotbalisté Evertonu ve 26. kole Premier League porazili na domácím stadionu 3:1 Crystal Palace a přeskočili v tabulce Manchester United, který však má zápas k dobru. Za domácí skórovali Bernard, Richarlison a Dominic Calvert-Lewin, za hosty na 1:1 srovnával Christian Benteke.

K první šanci zápasu se ve třinácté minutě jako první dostali fotbalisté hostujícího celku. Ke střele se dostal Patrick van Aanholt, který pálil opravdu nebezpečně. Rána navíc byla tečovaná, ale nakonec skončila jen na bližší tyči.

O pět minut později už však šel Everton do vedení. Theo Walcott se po přihrávce spoluhráče šikovně uvolnil a z pravé strany odcentroval. Ve vápnu tak našel úplně volného Bernarda, který sebejistě překonal Vicenta Guaitu volejem.

Na další zajímavější momenty si fanoušci museli počkat až do druhého poločasu. Ve 48. minutě to Crystal Palace t udělal parádně, chybělo jen pořádné zakončení. Wilfriedu Zahovi se totiž vůbec nepovedl volej, kterou stihl vyrazil Jordan Pickford, i když se o zakončení ještě pokoušel James McArthur.

O tři minuty se hosté přeci jen dočkali srovnání. Na dlouhý míč Wilfrieda Zahy si dobře naběhl Christian Benteke, který zkusil překvapit Jordana Pickforda přízemní střelou. To se mu povedlo, protože domácí brankář nedokázal pokrýt ránu mezi jeho ruku a tělo.

Příliš dlouho však hostující kouč mít radost nemohl. V 57. minutě totiž Everton šel znovu do vedení. Richarlison se chopil míče na půlící čáře, odkud se bez větších problémů dostal až do vápna, kde výbornou technickou střelou ke vzdálenější tyči propálil Vicenta Guaitu.

Po chvíli mohli domácí přidat další gól. Richarlison přihrávkou našel Gylfiho Sigurdssona, který se sám dostal skrz tři bránící hráče a zakončil. Vicente Guaita však vytáhl výborný zákrok, kterým udržel svůj tým v zápase.

Definitivní tečku za zápasem Everton udělal v 88. minutě. Lucas Digne od rohového praporku odcentroval přesně na hlavu Richarlisona, který fantastickou hlavičkou trefil jen břevno. Dominic Calvert-Lewin však prokázal dobrou orientaci, protože míč bleskově dorazil do sítě.

Evertonu nyní patří sedmé místo se šestatřiceti body, Crystal Palace je čtrnáctý a má o šest bodů méně.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC26251061:1576
2.Manchester City25163665:2951
3.Leicester City26155654:2650
4.Chelsea FC26125943:3641
5.Tottenham Hotspur26117843:3440
6.Sheffield United26109728:2439
7.Manchester United26108838:2938
8.Wolverhampton Wanderers26812635:3236
9.Everton FC261061034:3836
10.Arsenal FC26713636:3434
11.Burnley FC261041230:3934
12.Southampton FC26941332:4831
13.Newcastle United26871124:4031
14.Crystal Palace26791023:3230
15.Brighton & Hove Albion26691131:3827
16.AFC Bournemouth26751426:4026
17.Aston Villa26741534:5025
18.West Ham United25661330:4324
19.Watford FC26591224:4024
20.Norwich City26461624:4818
Zbývající zápasy
19.02. 20:45Manchester City - West Ham United

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (692)

Přidat komentář
Smreky

Líškam pomaly ale isto dochádza dych... dosť videteľne sa im posledné zápasy vytráca z hry Maddison, ktorý bol pre nich kľúčový..

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda pro Wolves, stačilo trochu štěstí, Raúl měl dávat v 90. minutě vítěznej..

Reagovat
cristiano.K.

Raul měl zápas blbec, na co sáhl to podělal v druhé půli, měl dva goly na noze / hlavě.

Reagovat
Hachim Mastour

ideálny výsledok

Reagovat
Nikikrew

Lol to co bol za offside. Toto je uz choré, VAR takto skurvil celý futbal

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Coutinho10

dneska jsem se na to musel podívat ještě jednou a tohle bylo fakt hodně krutý

Reagovat
smazaný uživatel

Strasna sracka. Tohle nemá s fotbalem nic společnýho.

Reagovat
Smreky

ten offside čistý grc...a tá neodpískaná ruka...

Reagovat
Pablos

Vydra parádní gól

Reagovat
Gareth Bale 11

Vydra fakt krásnej gól. Ale to fakt nebyla penalta za tu ruku?

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/VAR56/status/1228684886086684679?s=19

Ja som myslel, ze VAR to posudi ako penaltu, ale teda neviem este aj ako to rychlo bolo posudene

Reagovat
masina_LFC

jasná pena

Reagovat
Mimalu

ty ruky pískaj fakt divně, před dvěma roky by to penalta 100 % nebyla, před rokem tak 50 % na 50%, na začátku sezóny by to 100 % penalta byla a teď kdo ví...

Reagovat
smazaný uživatel

Vydru na EURU uvidím radši, než Doležala nebo Ondráška.

Reagovat
Reggie

Tak než Doležala bez debat. Ale pokud ho Šilhavec nebude brát jako křídlo, tam je to podle mě úplně o ničem. On prostě křídlo není.

Reagovat
smazaný uživatel

do základu Schick, na lavičku Ondrášek, Vydra a případně někdo další (Hložek?)

Reagovat
Stannis Baratheon

Asi ještě Krmelec a bude to stačit

Reagovat
smazaný uživatel

jo, ten mi úplně vypadl

Reagovat
DieFohlenBMG

Schick s Vydrou v útoku v 4-3-1-2, stejně nemáme křídla a hraje tam CM Jankto a pravej bek Kadeřábek

Reagovat
meno

Reagovat
PaYaB

Kadeřábka na klasickýho krajního beka fakt ne, on je hodně ofenzivní a nevím přoc cpát Jankta do středu, když mu to v repre de celkem dobře napravo

Reagovat
Reggie

Krmelec a Hložka bych podle formy vzal klidně taky. Těch ofenzivních hráčů, kteří nejsou vyloženě tuctový, moc nemáme.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak to není o čem. I když možná ten Ondrášek by taky nebyl špatný

Reagovat
YNWA__MSN

Jasně on dá jeden gól za sezónu a hned do repre

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší než Doležal a Kozák

Reagovat
oli9

Tak to je jasné

Reagovat
protiproudu

Ty vole Vydra gol, dobrý

Reagovat
protiproudu

A ten český komentátor čekal celý život aby řekl vida vydra

Reagovat
REPLIKATOR

Vydra na fotce v souhrnu kola. Tohle se nevidí každý den

Reagovat
Salfovic

To se vidí jednou za život.

Reagovat
oli9

Jen škoda že pokud by hrál Vydra sebelip tak pořád bude číslo 4... Wood a Barnes budou hrát i kdyby byli totálně z formy když nejsou zranění.. Ať jde z burnley do háje

Reagovat
PaYaB

To je ten jejich trenér, kterej skoro vůbec nestřídá.

Reagovat
fenixLFC

ked su lepsi nez on...

Reagovat
oli9

No věřím že kdyby dostal tolik prostoru co ti dva dřeva i na které pořád sází tak má statistiky lepší než oni... Vždyť to není žádný zázrak, mohl by je víc točit ale ten tým je sám o sobě o nicem

Reagovat
fenixLFC

tie dve dreva sa im dlhodobo osvedcuju a maju na nich postavenu taktiku. vydra nie je taky zazrak aby mu davali pol roka, rok prilezitosti a menili kvoli nemu taktiku

Reagovat
vodka

to je právě to, Burnley ho kupovalo po té úspěšné sezoně s tím, že tu taktiku trochu pozmění, pak měli nejhorší začátek v lize, kde vypadali na sestup, tak se vrátili k osvědčeným dvěma věžím...

Reagovat
Coutinho10

asi vetsina lidi cekala jednoznacnejsi prubeh, ale me to az tolik neprekvapuje, protoze to je tesne pred LM + v kdekoliv souboje mezi prvnim a poslednim byvaji hodne osidne a to se i dnes potvrdilo, ale nastesti Mane se po zraneni vratil prave vcas

Reagovat
masina_LFC

bol to taký podovolenkový režim ešte, ale tri body sa rátajú, nikto sa nezranil pred LM, môžeme byť spokojní

Reagovat
Kixi Syhimour

Strašně frustrující zápas, vždycky nám ten míč odskočil, přihrávka šla těsně vedle atd. Nicméně typický výkon po pauze, srazila nás i efektivita (Keita měl dávat a Firmino taky, leč teda to nebylo zas tak lehké). Obrana výborná, centry nebyly nejlepší, ale vítr byl hrozný, jak bylo vidět. Alisson si udělal své, tu střelu by u tyče měl. Keita mně přišel výborný dozadu, výborně se zvracel ale nadstavba dopředu pokulhávala. Henderson zpočátku o něco horší, nicméně poté znovu výborný, má asistenci. Wijnalduma si nejhorší, byl absolutně neviditelný, dobré střídaní v dobrý čas. Firmino zajímavé triky někdy i účelné a Salah místy moc nesobecký a naopak, ale docela dobré.

Rozhodčí strašný, Cantwell dnes silně nesympatický, Krul je výborný gólman.

Jinak penalta z prvního pohledu jasná u faulu na van Dijka.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně shrnuto

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně to jak Keita výborně zvracel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cantwell je takový pička, nesympatický je vždycky. Ale jako hráč je fakt zábavný sledovat.

Reagovat
Kixi Syhimour

Já Norwich nesleduju, takže jsem nechtěl křivdit, ale dneska padal vždy a vždy to rozhodčí pískl, strašná kombinace.

Reagovat
smazaný uživatel

presne

Reagovat
smazaný uživatel

A Krul je báječnej. Jeho odchod nikdy nepřestane mrzet.

Reagovat
Kixi Syhimour

jeden z mých nejoblíbenějších gólmanů

Reagovat
smazaný uživatel

To mě docela překvapuje, on hrozně držkuje na protihráče, tak bych ho jako oblíbence nestranných fandů moc nebral.

Reagovat
smazaný uživatel

on mi právě přijde jako nejnesympatičtější gólman PL

Reagovat
Kixi Syhimour

čtu to často , ale ty emoce se mi často líbí a díky tomu mi přijde ten zápas zajímavější a pořád si jede svoje.

Mně navíc přišel vždycky jako nedoceněný gólman, v Newcastlu (v tom "legendárním" týmu) byl výborný plus rozhodující žolík ve čtvrtfinále MS. Dle mého má i výbornou konzistenci výkonů + jak oslavuje když chytí penaltu.

Nicméně hrozně by mě to sr*lo, kdyby hrál takhle proti nám nebo chytil penaltu .

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=1GmULt7_cYI

škoda, že to není v lepší kvalitě

Reagovat
Kixi Syhimour

To bych rozmlátil něco poblíž, kdyby proti nám takto chytal . Vynikající zákroky , jak jsem říkal prostě mi přijde nedoceněný.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

je to kkt. stale furt len zdrzoval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pri penaltach supera je ale teda na drzku

Reagovat
smazaný uživatel

Proc vubec odchazel ? Mne vzdycky prisel super..

Reagovat
smazaný uživatel

Byl dlouhodobě zraněný, když přišel k týmu Rafa, který navíc chtěl svýho golmana. Krul je pro nás skoro odchovanec. V klubu byl od osmnácti a i po odchodu občas přijede podpořit nějakou místní charitu.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
blaugrana

Takze AM zazrakom vyhra 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

uvidime, lahky zapas neocakavam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Ten bodovy odpocet je vraj vysoko realny. Dopce my vyhrame titul nie na ihrisku ale niekde v kancelarii.

Reagovat
fff

Vlado mame 25 bodov na MC.

Viac "na ihrisku" vyhrany titul Anglicko nezazilo .

Reagovat
vladis271

Pozri, ja chcem vidiet emocie po specatenom titule. Takto budeme 3 vyhry od titulu a PL niekedy o 10tej rano vyda vyhlasenie, ze po skonceni sezony bude mancity odratanych 10 bodov. Hip hip hura.

Reagovat
fff

vlado

Nebud pesimisticky chuj a nehladaj problemy kde nie su.

Je to uplne jedno. Absolutne jedno.

Mat tvoje problemy .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Veď ty si ten, ktorý si chcel City odobrať minuloročný titul.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
fenixLFC

tak ho musime vyhrat skor nez CAS rozhodne

Reagovat
Whitemedia

zasloužíte si to

Reagovat
Mimalu

Reagovat
vladis271

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Díky šampióni.

Ynwa

Reagovat
fff

Alisson desiata 0, odohral 18 zapasov. Dostali sme tusim 1 gol v poslednych...10 zapasoch? 11?

Alisson, VVD a Gomez absolutne neskutocni posledne mesiace.

Reagovat
Remt

Matip je už ready? Tusim v nějakém poháru už nastoupil po zranění že?

Reagovat
fff

Nehral on FA cup s Lovrenom proti Shrewsburry? Tusim hej. A bol lepsi ako Lovren ale bolo vidiet, ze je nerozohraty.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Remt

V nějakém takovém zápase myslím hral.. Nezapomínal bych na to že i on na pozici Gomeze před zraněním předváděl perfektní výkony

Reagovat
fff

On bol pred zranenim absolutne famozny.

Ale zas pri Gomezovi je vidiet, ze on aj typologicky si s VVD sedi jak rit na serbel. Dobry na lopte, solidny vo vzduchu, neskutocne rychly. Co pri tom ako hrame a branime je neskutocne dolezite.

Reagovat
vladis271

VVD by spravil repre stopéra aj zo mna.

Reagovat
Remt

Já právě naopak ve chvíli kdy hrál Matip na podzim a Gomez po zranění se nemohl dostat do formy jsem výš viděl Matipa. U Gomeze jsem se bál že se nikdy nedostane už do formy z prosince minulé sezony. Zajímavé jak se karta obrátila:)

Reagovat
smazaný uživatel

tak Gomezovi to chvíli trvalo, než se dostal opět do formy a pořád má určité rezervy hlavně při rozehrávce (mi připadá)

jinak Matip byl před zraněním famózní, s VVD si sedne náramně, navíc mu ulehčí od vyvážení míče a rozehrávky

vůbec podle mě není potřeba nějaký další posila na tuhle pozici, jsou tam tři top stopeři, Lovren jako záloha je taky asi OK, případně Fabinho v nejvyšší nouzi

hlavně nikde ani žádný "world class stoper", který by kvalitami výrazně překonával Matipa s Gomezem, vlastně ani není

Reagovat
smazaný uživatel

Upamecano.

Reagovat
ďuriLFC

V živote by som nemenil Gomeza za Upamecana. To by bol totálna hlúposť.

Reagovat
fff

Reagovat
avicii

Ten sa mi fakt paci ale určite nekúpime 60 miliónového stopéra, aj keď ja očakávam Lovrenov odchod v lete

Reagovat
fff

Zbytocnost pre nas.

Treba si uvedomit aky talent je Gomez, hrat Gomez v Nemecku a ma cisla a statistiky ako ma teraz, tak sme z neho vsetci hotovy a chce ho cely svet.

Budme radi co mame, Upamecano je zbytocnost pre nas.

Gomez jasna dvojka vedla VVD, Matip 3 a miesto Lovrena dakoho lacnejsieho zozenieme.

Reagovat
eder

Není třeba nikoho shánět. Hoever , van den Berg a další už čekají na svou příležitost...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reakce asi na všechny já nemyslel že by jsme měli Gomeze měnit za Upamecana to byla spíš reakce na

"hlavně nikde ani žádný "world class stoper", který by kvalitami výrazně překonával Matipa s Gomezem, vlastně ani není "

A to o podle mě Upamecano je. Těžko říct jak by Gomez a Matip hráli bez Dijka.

Reagovat
Front hell

Ano 10 nula ale byly zápasy kdy na něho nešla ani střela. To by sbíral 0 i kepa. Tím nechci absolutně snižovat jeho kvality. Jen k tomu přišel někdy jak slepy k houslím

Reagovat
dantetomas

A boli zapasy, kedy tim posrzal v dolezitych momentoch a predviedol niekolko skvelych zakrokov. Tak ako v sobotu pri sanci Norwichu za stavu 0:0. Ten chlap momentalne patri medzi top 3 golmanov sveta a ked ho tim potrebuje, je tam.

Reagovat
Front hell

Ano to nevyvracim. Jenom říkám že byly nuly které by měl každý brankář

Reagovat
dantetomas

a ja som.len reagoval na to s Kepom (aj ked to bolo s nadsazkou). Byt Kepa na jeho mieste, tak LFC taky naskok rozhodne nema.

Reagovat
Front hell

Já bych ho prostě chtěl vidět za obranou Arsenalu nebo MU nebo Chelsea.

Reagovat
Sm0ker

Tyvole chytal za Řím

Reagovat
smazaný uživatel

A předváděl tam naprosto úžasný výkony.

Reagovat
smazaný uživatel

Je umenie mať za zápas jeden - dva top zákroky, podržať svoj tím a v ostatnej časti zápasu nemať vôbec robotu. Takýto spôsob chytania

je náročný kvôli sústredeniu. Toto dokážu len top brankári a Alisson ním je.

Reagovat
Messier

Arsenalu ano

Reagovat
Smreky

Reagovat
oli9

26 zápasu, 76 bodů

Reagovat
fff

Uz len 5 vyhier a titul isty bez ohladu na vysledky MC .

Reagovat
oli9

Šílenost

Reagovat
atlee

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
Nikikrew

Ono Champs a PL je veľký rozdiel ale som rad, ze sa mu darí.

Reagovat
BrainBlender

Reagovat
smazaný uživatel

O Wernerovi píše už i F. Romano.Blíží se to blíží

Reagovat
Kopac

nepovedal nic nove, len to co sa hovori uz mesiace+ ze zaujem ma vela klubov

Reagovat
smazaný uživatel

Že jsme v kontaktu s agentem, ale přišlo mi jak říkal že je třeba počkat pár dní/ týdnů jak kdyby se to mělo pomalu dolaďovat.

Reagovat
Kopac

Praveze nie, pise ze ani Werner, ani Lfc este niesu rozhodnuti

Reagovat
smazaný uživatel

To bol zase porod. Ale nakoniec doležité tri body. Nepáči sa mi ale, že mužstvá bojujúce o záchranu s nami hrajú viac než vyrovnanú partiu. Dnes Alli mohol dať pokojne hattrick, rovnako i Son. Lucas, Bergwijn najlepší hráči. Aurier, Dier, Alli mimo. Davinson dobré až na tu hrozostrašnú rozohrávku. Proti Chelsea a Lipsku s týmto nemáme šancu.

Reagovat
jk

Fakt to bylo tak strašný jo? By mě zajímalo co se za ten týden dá změnit aby to té ve formě hrající chelski natřeli...

Ten tým neprohrál 7 zápasů, tři poslední vyhrál, bodově se zvedl jako prase ale furt se jedou hejty jak to stojí za piču.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak výsledky sú, ale prehrávalo nás City (pochopiteľne), Southampton i Aston Villa. Za Pochettina sa to nestávalo takto pravidelne.

Reagovat
jk

No jasně, ale tak o tom asi ta taktika založená na protiútocích je. Nebude asi náhoda, že v těch zápasech jsme měli menší držení míče ale více střel na branku než soupeř.

Já tomu Mourinhovu fotbalu moc nehovím, ale ten counter attack styl mám rád a je fakt, že Mourinhovi to vychází. Pochettino hrál úplně jiný fotbal s držením míče a zas se tu pičovalo, že hraje házenou

Reagovat
Mato178178

To isté hral zo začiatku aj u nás v united ale potom tam už neboli ani tie protiútoky a a často krát sme mali veľké držanie lopty ale k ničomu poriadnemu to neviedlo

Reagovat
smazaný uživatel

presne. nechapem tieto hejty. Za Pocha sme hrali posledny 3/4 rok absolutne nepozeratelny futbal. Totalne pomaly, bezmyslienkovity odpad a stale dokola to iste bez akychkolvek reakcii na priebeh zapasu.

Mourinho je trenersky uplne niekde inde, zacali sme zase vyhravat, a vcera sme hrali vynikajuci rychly futbal s bleskovym prechodom do utoku. To ze Alli 7 z 10 akcii zajebe predsa nie je chyba Mourinha. Stacilo vyuzit sance a dali by sme im 8.

Jedine co sa da vytknut je nasadzovanie Diera, ale berem to tak ze nas cakaju 2 klucove zapasy a Mou asi veril ze Villu porazime aj so stredom Dier-Winks, co sa nakoniec aj podarilo.

COYS

Reagovat
jk

Dier je fakt za zenitem. Jak neám rád to blití na vlastní hráče, tak on už je fakt akorát čtvrtá/pátá volba na stopera. Včera zas tak špatně nehrál ale podle mě on té záloze nemá co nabídnout. Na pozici šestky je ideální volba Winks, který umí když už nic aspoň vytvořit tlak na balón když bráníme a prostě to uběhá a je většinou připraven převzít balón a někam ho posunout. K tomu Gelson/GLC/Ndombelé/Sissoko v tříčlenné záloze.

Reagovat
matZz

výkon špatnej, Villa si zasloužila remízu. Přiznám se, že Reina mi včera zavřel hubu - MOTM. Co všechno včera nedali Son a Dele je teda na pováženou, ale celkově bych je pochválil, že si ty šance aspoň vytvořili. Nejlepší hráč od nás podle mě Lucas (měl jsem pocit, že se často stahoval do středu a pomáhal Winksovi s rozehrávkou, udržel hodně míčů). Bergwijn mi přišel často neviditelnej, neviděl jsem ho moc bránit. Dier včera celkem ok, nepamatuju si nějakou velkou hrubku, ani těch ztrát myslím neměl tolik, ale hodnotím to optikou posledních měsíců, k ideálu to má pořád daleko, navíc AV v tom středu není nijak silná. Nejslabší od nás jednoznačně Davies a Aurier (zázrak, že dohrál bez karty). A první gól jde imo nejvíc za Llorisem.

Reagovat
Svatej

Za tohle si Villa zaslouží sestup. Engels se ukázal jako prvotřídní retard, kdy je nejdřív po slabý facce schopnej 2 minuty ležet na zemi, aby si v modlil zdržení ošetřováním a pak se dotragedi až k Sosnové gólu. Normálně bych mu na místě spoluhráčů dal v kabině deku.

Toby mě jinak celkem zklamal, ve srovnání s tím domantnim zvířetem, kterým byl, fakt nestíhal vůbec nic. Je vcelku ironický, že on i Engels byli jedni z mála hráčů na hristi schopných skórovat. Obecně to ale Spurs hráli dopředu dost dobře, snad ještě Davies mi přišel neskutečně průměrnej oběma smerama..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Davies sa vrátil a odohral prvé minúty od Novembra. Pochopiteľne fyzicky najslabší z Tottenhamu.

Reagovat
Svatej

Jup, okolnosti mu nepomáhají, každopádně já z něho nebyl odvarenej nikdy. I navzdory tomu, jakej byl Rose vždycky exot a měl výpadky dozadu, mi přišel jako mnohem lepší varianta na beka než Ben. Docela se divím, že si José nenechal spíš Rose jako ofenzivní variantu a Tangangu(?) jako tu defenzivní místo Davies..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Rose je pravdepodobné kretén. Vraj nebolo všetko ok v zákulisí a preto som rád, že odišiel. Ak chceme pomýšľať na lepšie výsledky budúcu sezónu, musia sa poriešiť kraje.

Reagovat
Svatej

Jo, hledat tu rovnováhu mezi charakterove dobře složeným týmem a kvalitou v jednom je o nervy

Každopádně s tím souhlasím, ty kraje jsou u vás taková jediná výrazná slabina v základní sestavě, zbytek je poskládanej celkem pěkně.

Reagovat
Svatej

Jo a Grealish mě bude díky těm jeho krátkým upnutym trenkam budit že spaní, na to se nedá dívat

Reagovat
Cobra

Kdybys měl stehna jako on, taky bys je nosil.

Reagovat
Svatej

Díkybohu za to, že se na to stejně nedívá takovej Traoré, takovej kráter bych z hlavy už nevypálil

Reagovat
Cobra

Toby je od začátku sezóny úplně mimo a bohužel mu na základ stačí ani ne nadprůměrná rozehrávka a je jedno, že bránit neumí. Nestalo by mě to ani tolik, kdybych nevěřil, že na lavičce máme momentálně lepší stopery.

Reagovat
Svatej

Na druhou stranu nic netrvá věčně, zase se do toho může uplně v pohodě dostat, není mu 37.

Reagovat
jk

V tom druhém poločase Grealishe skoro k ničemu nepustil

Reagovat
Svatej

Tak pokud vám bude stačit pro spokojenost to, že dokázal ubránit Grealishe v poločase, kde se celej tým soupeře nefalšovaně sesypal a váš přímo úměrně tomu zvedl, tak budu doufat, že ho tohle v týmu udrží co nejdéle.

Reagovat
jk

A ty snad Tottenham sleduješ pravidelně, že máš takovej přehled o tom jak hraje?

Reagovat
Svatej

Snažím se pravidelně sledovat co nejvíc týmů a viděl jsem těch zápasů dost na to, abych si mohl stát za svým postojem..

Reagovat
jk

V klidu já ti ho neberu Jen mě překvapuje že fan chelski dobrovolně kouká na Tottenham. A původně jsem teda myslel, že usuzuješ podle tohohle zápasu.

Reagovat
Svatej

Tak zas tak překvapivý to není, jste ve výsledku naše největší hrozba a sledovat stokrát odepisovanej Mourinhův styl, jak se probourává všemu navzdory do LM je celkem tahák.

Né to určitě ne, já Daviesovi nikdy moc nefandil a už během tý Conteho sezóny, kdy jste nám dost nebezpečně dýchali na záda, jsem se pokaždý modlil, aby právě Rose a Walker nenastupovali, protože jsem je považoval za největší děla v lize a možná i mimo ni. Davies mi vždycky přišel jako takový dopředu i dozadu pěkně vyvážený backup řešení na kraj, ale ne pro tým, kterej chce vyhrávat domácí i evropský soutěže..

Reagovat
jk

Tak Rose Walker jednu dobu byli fakt skvělí no. Ale Rose pak nějak zvlčel. Dneska jsem se díval na NUFC a nic moc mu to nešlo. Davies ale bude Mourinhův kůň, několikrát to říkal. Já si myslím že ho bude spíš využívat jako takového třetího stopera a to mu za Wales šlo hodně dobře.

Jinak já původně myslel Tobyho

Reagovat
Svatej

Jo, je fakt, že to na Mourinha tak nějak sedí, on už u nás měl takovou malou posedlost mít jednoho superofenzivního beka (Ivanovič vs Aurier) a druhýho jako hybridního stopera (Azpi vs Davies), takže pokud bude nutně potřebovat hrát dopředu z obou stran, tak tam občas hodí Ryana jako u nás Kenedyho. Každopádně s tím dnešním Rosem souhlas, taky mi přišel dost nudnej a nevýraznej.

Uh pěkně Tím, že si Grealish tak nějak neškrtal celej druhej poločas, jsem nad tím hlouběji nepřemýšlel. Toby se mi ale nelíbil už vůbec. Vlastňák byl nešťastnej, ale hloupej, při rozích hlavně v první půli ty souboje nevyhrával a zdál se mi nějakej pomalej. Už jsem to ale psal nahoře - je až příliš kvalitní na to, aby mu tahle, alespoň z mýho pohledu, špatná výkonnost zůstala. Navíc rozehrávka je u něj pořád solidní.

Reagovat
martin.b

Koukat na Aston Villu je fakt o nervy. Člověk jim přeje, aby se jako tradiční tým PL zachránili. Grealish je po odchodu Hazarda nejzábavnější fotbalista. Ale ty šílený dětinský chyby a žádnej lídr v obraně... připomíná mi to nemehla z Letný, i když ti se na nic nezmůžou ani v útoku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak my hráme nepochopiteľne v nedeľu, v stredu LM a PL nás pre istotu dá v sobotu hneď na obed.

Reagovat
EXoRcIsT

Mu to má podobné . FA z vysoka série na kluby v iných ligách mužstvám pomáhajú v Anglicku ich majú na haku

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za debilní hrací dny?! 2 weekendy po sobě 2 zápasy

Reagovat
icemike

Reagovat
Nikikrew

zeby winter break v Anglicku?

Reagovat
Il Architetto
Reagovat
Remt

to je boží

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle si pamatuju Salaha z Chelsea.

Reagovat
Minister

Nový Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Flop Pepe

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jinak ten přestup zatím hodnotit? Váš suverénně nejdražší hráč. ofenzivní hráč.Přestup do týmu kde máte tragickou obranu,průměrnou zálohu a kvalitní ofenzívu. V PL 4+4 po dvou třetinách sezony a to tři z těch osmi kanadskejch bodů přidal dnes. Herně žádná sláva..neříkám že se to nemůže změnit ale zatím je to krok pořádně vedle. Přijít s takovým balíkem penězi do Lipska pro Upamecana tak máte tu obranu úplně jinde a v ofenzivě by jste rozdíl těžko poznali..

Reagovat
Counter

Představ si, že existuje i něco mezi úspěchem a mega propadákem. Pépé má zatím ve všech soutěžích 6+7, je to náš druhý nejproduktivnější hráč za Aubou, a to mu to zatím nejde. Docela se těším, až mu to půjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pátý nejdražší přestup v historii PL. Z těch 6+7 zaznamenal půlku dnes a proti Gumaraes v EL.. kdyby herně exceloval tak by člověk statistiky neřešil, ale herně je to stejně špatné. vím že existuje něco mezi ale tady nejde použít nic jiného než flop. Ty peníze se dali investovat mnohem lépe. Stačí se kouknout jak hrál dnes Saka. To byl výkon rozdílového hráče.

Reagovat
Vlkoslav

myslim si ze je jeste brzo na to hodnotit jeho prestup po pul roce, sel do tymu kterej je/byl v totalnim rozkladu a placal se v te Emeryho bramboracce + tam bylo tusim i nejake drobne zraneni, myslim si ze ma jeste cas ukazat co v nem je a zvyknout si na fotbal v anglii a ziskat sebevedomi ve hre pod artetou. ale nerikam ze nebyl predrazenej, presto si myslim, ze jestli by sel o nejakych cca 10-15 milionu mene, ve finale, vem to cert, ale chapu ze mu ta castka spis ublizuje a vytvari nanej tlak podobne jako na countiha v barce

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Takže Pépé měl 1+2 = "nemůžeme přece soudit dle jednoho zápasu", zatímco za vzor se tady dává Saka, protože v tom samém zápase zahrál výborně a byl rozdílový hráč.

pls

Reagovat
smazaný uživatel

Saku jsem zmínil proto, že takový výkon od Pepeho jsem ještě neviděl za 2/3 sezony. Prostě přestup za takové peníze musí být na hřišti vidět. Musí být cítit jinak se nedá hodnotit pozitivně. Neříkám že se to nemůže změnit, ale zatím je to prostě flop. A argumentace tím že neodehrál toho tolik a nebo že se týmu nedaří..jaká je jeho konkurence? Vůbec nikdo a právě přestup za takové prachy musí vyčnívat a pomoct tomu týmu a ne že zapadne do průměru..Stačí se kouknout Aubu. Přišel do týmu kterému to taky nešlo ale okamžitě ukazoval svůj potenciál a prokazuje ho pořád.

Reagovat
Counter

Tak ještě jednou - Pépé měl včera 1+2 a ještě nahrál Nketiahovi do tutovky, z které trefil břevno.

Auba přišel jako hotový hráč o hezkých pár roků starší. Pépé má pořád všechno před sebou, aklimatizace z Francie se dala čekat. Jestli v něm potenciál nevidíš, není ti pomoci.

Reagovat
Taiger

Ty si mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk se na to musí podívat i v kontextu toho, v jakém rozpoložení ten tým tuto sezónu je.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně ale právě hráč za takové peníze by měl udělat ten rozdíl. Může se zvednout neříkám že ne, ale kdyby za ty peníze v létě přišel pořádný stoper mohli jste být teď klidně na místech zaručující LM. Příští sezónu v tuhle dobu si klidně budu házet popel na hlavu jak jsem se spletl. Teď si za tím stojím

Reagovat
Taiger

+ kolikrát vůbec byl na soupisce, tu dělá klučina, jakoby hrál úplně každej zápas jedno velké wtf

Reagovat
smazaný uživatel

O to horší když se hráč za 80 mega nedostává ani do hry.

Reagovat
merlick

vsak sa ti vsetci snazia naznacit ze tam nic nefunguje poslednu dobu, ani maso by to nevytiahol na top 4

Reagovat
Taiger

Takže tu dáváš statistiky, za kolik zápasu dal tolik a tolik gólu/asistů, ale úplně jde mimo tebe, proč nenastupoval? (Ti poradím, Emery situace)

Mě úplně mrdá, když tu někdo píše hovna, přitom ví o tý situace naprostý nic

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je snad ještě horší když ho nenasazuje trenér pod kterého přišel. To je fakt něco.. jakožto pátý nejdražší hráč v historii PL ukázal velký potenciál a v budoucnu se bude řadit určitě mezi nejlepší hráče na světě. Je to dobrej přestup a výraznou měrou letos pomohl Arsenalu.. Snad už budou všichni spokojeni

Reagovat
adoxx

Kdyby kdyby kdyby... nepřišel, přišel Pépé a zatím neoslňuje, ale ani nezklamává, má za sebou první půlku sezóny v PL, přišel z o dost méně náročné soutěže, je jasné že potřebuje chvíli na zvyknutí si na těžší soutěž, zvlášť když pod Emerym skoro nenastupoval, takže to ještě chvíli potrvá ...hodně zbytečný řešit něco o flopu takhle brzo

Reagovat
smazaný uživatel

Nezklamává?

Reagovat
Taiger

Jn, měl by hrát jak Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu zatím se ten přestup jeví skvěle. Však co to dnes je 80 mega..stačí průměrný výkony a statistiky jak Wilian

Reagovat
Taiger

Minamino can not relate

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt chceš srovnávat hráče za 8 mega a 80?

Reagovat
adoxx

Fakt chceš mluvit o flopu po půlce sezóny?

Reagovat
Kopac

Vytiahnut nakup za 7,25M u timu ktory je cez 40b nad vami..mrzute

Reagovat
smazaný uživatel

sice sme v prvom polcase levitovali nad postelou, otacali hlavou dookola a strkali si krucifix do pisule ale nakoniec sa nam dnes snad toho ducha emeryho podarilo vyhnat navzdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Easy peasy lemon squeezy

Reagovat
merlick

https://imgur.com/a/pb2yV69

Pepe skusene. Zobral z kopacky Mustafimu uspesne zalozenie superovej akcie pri tom druhom gole

Reagovat
Counter

Reagovat
protiproudu

Reagovat
Taiger

Výhra supr, ale jsem strašně rád za Pepeho, Mesuta a Lacu, tohle je super povzbuzení na Everton

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Edgewalker

Výborně, teď jen v takových výkonech pokračovat a dále se zlepšovat

Reagovat
jacobT

A v tejto dekáde furt unbeaten.

Reagovat
Counter

Reagovat
adoxx

Reagovat
j_mrazik

Newcastle byl hodně slabý soupeř, s těmi většinou remizujeme, takže výhra je určitě posun. Já si nemůžu pomoct, ale jakmile je v týmu moc hráčů, kteří rádi "zklidňují hru", tak je ta hra potom hrozně líná a profesorská. Nikdo nechce naběhnout, všichni to chtějí hrát do nohy... Takhle se obrana nepřekoná. Přijde mi, že se spousta brejkových šancí takhle zbytečně zabrzdí. Kdyby dneska hrál Martinelli místo Eddieho, tak to bude daleko lepší. Ten trojlístek vepředu by se mi líbil Pepe-Auba-Martinelli. Lacy je mi trochu líto, ale snad se chytí.

Reagovat
Gunner14

Bylo potřeba takový vítězství ( nebo jakékoliv) tak hlavně navázat

Reagovat
Nikikrew

Tak a na toto sme cakali do 16 februara?

Paradicka, 2 polcas uplna dominancia a kvalitny futbal. Konecne dominantna vyhra ktoru sme tak potrebovali a najma vzpruha do dalsich zapasov.

Klucove bolo podla mna zaradenie Cabellosa hlbsie do zalohy, to co som avizoval tak dlhsie. Ozil mal ovela viac priestoru co je v tychto zapasoch klucove. Takto by som doma kludne hraval proti podobnym timom a myslim si, ze to bude len lepsie.

Sakovi okamzite po zapasu predostret novu zmluvu a plat min 60K. Neskutocny vykon mladika a zasluzeny MOTM dnes. Uprimne, jeho chcem vidiet na lavom kridle, pod nim Tierney alebo Koala.

Pepe sa 2 polcas uzasne chytil, confidence je v takychto situacich velmi dolezita. Dnes gol a 2 acka, paradny vykon.

Celkovo treba pochvalit cely tim, najma za ten 2 polcas. Bol to sice Newcastle ktory bol 2 polcas bezzubi ale dnesne vitazstvo ma velku hodnotu. Snad budeme v takomto trende pokracovat.

Reagovat
PP

zaplat pánbů za to.. A téměř na rok přesně, kdy jsme naposledy výsledkově vyhráli podobně dominantních způsobem v PL.. což je šílenost no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Lacova radost po golu mne skoro vehnala slzy do oci, velka davka emoci tohle

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
emanuel habasko

Laca uz ten gol potreboval jako sul. Mel trochu stesti, netrefil to uplne ciste...

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

a hádam ešte krajšie na tom bolo, akú radosť mali z Lacu ostatní

Reagovat
adoxx

Reagovat
Golasso

Reagovat
Mastný Chobot

Welbeckov duch sa pri jeho góle vrátil na Emirates. Takto kopnúť do nohy by si nedokázal ani Chicharito.

Reagovat
efjay

Reagovat
jacobT

There were 35 passes in the build-up to Mesut Ozil's goal - the most for any goal in the #PL this season

All 11 @Arsenal players touched the ball during the move!

Artetaball

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

no, ale jak jsem psal v preview, tam byl predevsim smesny ten "presink" od newcastlu...

Reagovat
merlick

man utd mal problem ze sa proti nim superi snazili, proti nam nie no

Reagovat
smazaný uživatel

Co tu placas o nějakém united??

Reagovat
merlick

minuly rok tu fanusikovia utd hovorili ako sa proti nim superi snazia. Teraz si to ty prehodil do tej druhej komickej urovne.

Reagovat
smazaný uživatel

nevim o co se snazis, ja jen pisu, ze newcastle je takticky slaby pri presinku a tlaku na protihrace, takove burnley bylo v tomhle o lvl jinde. o zadnem snazeni nic nepisu

Reagovat
merlick

ved vidim.. ale pohodka, nepochval jeden z mala zableskov sezony

Reagovat
havrys99

Reagovat
EXoRcIsT

OT : Videli ste dnes Na telo na Markize ? . Erik Tomas a jeho super fotomontaz to keby mne dal peniaze tak mu za 5 min spravim 100x lepsiu

Reagovat
Nikikrew

Erik Tomas je jeden hnusny slizky had.

Reagovat
smazaný uživatel

Adama Traoré hostuje z Barcelony ve Wolverhamptonu Wanderers, do Katalánska už by se potom vracet nemusel. Blaugranas jsou připravení 24letého křídelníka uvolnit, přičemž od případného zájemce požadují 35 milionů eur.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě že zůstal u fotbalu. Letos hodně baví. Pravda ale je že hrozně vyčnívá tou postavou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpecialOne

Tak jestli jim ho Boro prodali a nevlastnili ho tak všechna čest

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to už by muselo začít od AV

Reagovat
Whitemedia

„According to Birmingham Mail, Barcelona FC management are planning a serious summer move over Spanish-Senegalese winger Adama Traoré (24). Wolverhampton star might be on his way out on an about 35 million euros transfer fee.“

z tohohle udělat tohle...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
8lampard8

Reagovat
efjay

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nebelung

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe Reina parádny zápas. Je fajn ho znova vidieť v PL. Snáď sa Aston Villa zachráni.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Grealishe jsne tehdy meli koupit i za tech 30 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak pojdu dolu, mohli by sme sa ho pokúsiť získať.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepreju to ani jim ani kanarkum, ale kdyby tyhle dva tymy sly, tak by se tam dalo nakoupit. Aarons, Pukki, Grealish...

Reagovat
smazaný uživatel

Buendia

Reagovat
Mastný Chobot

Cantwell

Reagovat
pingla

Cantwell

Reagovat
jk

On k nám ale vylozěně nechtěl co si vzpomínám.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám dojem, že to kleklo na prachach. Nabídli jsme 25 a poslali nás do řiti. Vyplatilo se, ten z tama půjde za raketu.

Reagovat
jk

No to je taky možný. S Levym je to většinou o penězích

Reagovat
smazaný uživatel

jako s 99 % jiných majitelů

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si nemůžu pomoct, ale pro mě je ten Mourinhuv zandour na brejky celkem příjemná změna. Mít na kopačkách míč 90% času je k hovnu, když si nevytvoris pořádnou šanci. Sice nás přehrajou i týmy ze dna tabulky, ale je to fakt zábava. The Entertaining One.

Reagovat
jk

Ono to většinou i baví. Teda poslední zápasy, ale třeba ta odveta se Saints to bylo vyloženě k zblití. Na to jak hrajem mi přijde, že dostáváme hrozně moc branek. Třeba dneska to bylo ze standartky a OG ale stejně je ta obrana fakt hrozná. Možná by krom toho strikera nebylo marný přivést fakt kvalitu má DM nebo CB a vysrat se na další křídla atp.

V lednu přišly fakt zajímavé posily takže v létě doplnit a mohlo by to vypadat dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, parkrat to bylo na zvraceni, to zas ne ze ne. Ale na to, ze ty zapasy neovladame, tak si vytvarime fakt dost sanci. Dneska tam bylo tutovek na 6-7 gólů. Poslední rok pod Pochem jsme si vypracovavali takovych lozenek jako šafránu.

Reagovat
jk

Kdyby sme nespalovali tolik šancí tak sme klepli i ten Liverpool, těch šancí na to bylo dost. Dneska byl Reina taky jak magnet, Ville sme mohli nasypat a hrát to v klidu. Ale ti ofenzivní hráči moc produktivní nejsou. Ovšem taktika fakt vede k hodně šancím, tam být někdo fakt v top formě na hrotu tak je to jízda sakra.

Reagovat
smazaný uživatel

A kolik tam toho spálil Liverpool?

Reagovat
smazaný uživatel

Tam jsme si neměli ve spalování šanci nic vyčítat

Reagovat
jk

Heej nebuďte tak vztahovační. Ta debata se fakt týkala jen impotence ofenzivních hráčů Tottenhamu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

To už je asi individuální. Ja se třeba musím na naše zápasy pod Mourkem přemlouvat. Nebaví mě to.

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Včera tě to fakt nebavilo? Mě to teda připadalo jako super zápas pro nestranného diváka. A s tím závěrem i pro fanouška Tottenhamu.

Reagovat
Cobra

V prvním poločase mě málem praskla cévka. Druhý poločas už byl pro mě zábavnější, ale i tak mě prostě nebaví se dívat na to, jak nás přehrávají týmy bojující o záchranu, Výsledek nevýsledek.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
frankiefcb

Přesně to samé jsem si říkal.

Reagovat
smazaný uživatel

neskutocny zapas. Za Pocha som sa vylozene nudil a uz ma to ani nebavilo sledovat

Reagovat
r.mrazik

Hhh

Reagovat
smazaný uživatel

Co? Stejný průběh jako v MU? Jako já žádné přehnané očekávání nemám, ale nebudu pičovat, dokud není proč. Na to s jakou marodkou se potykame, že nemáme pořádné beky, hoří nám i stopeři i brankáři, tak jsou ty výsledky luxus. A Mourek asi může za ledacos, ale že má Aurier v hlavě naprcáno,Toby a Jan stárnou, Davi není a nebude stoper s luxusní rozehrávkou a Davies je averrage at best, a Dier vypadá jak kdyby mu bylo 40 (včera po dlouhé době docela slušný zápas od něj) jeho vina nebude. S tím co dostal si zatím vede dost slušně. Posily si privedl mladé a zatím jsou super. Na tiskovkach je zatím v pohodě a zatím se nenaplnily ty očekávání, že hned jak mu nepůjde karta, vrátí se do starého dobrého CUNT módu. Z toho týmu dostal šanci se ukázat snad každý a nemám pocit, že by někoho nespravedlivě odstřelil. Sere mě ten Parrott, ale tomu klukovi je 17 a je klidně možné, že na to ještě nemá.

Reagovat
r.mrazik

je to stejny pokazdy

zalezi v jaky fazi jsi...driv nebo pozdeji to prijde

a treba Rose nebyl vubec spatny bek...dokonce ho chtel dost do MU...

no uvidi se...na prestavbu mourek asi nebude zas tak super manazer...navic v zadech s setrivym Levym...

jak rikam...vse prijde...neboj

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak, ja to nevylucuju, jen nevim, co se ode me jakoze ceka? Ze budu picovat, i kdyz to jeste neprislo? A Rose byl super bek tak 4 sezony zpatky. Od toho zraneni kolene nanejvys prumerny, spis podprumerny. Ja ho mam rad, je to nejdyl slouzici clen kadru, ale ze bych kvuli nemu plakal? Navic o ten loan si sam otevrene rekl a potvrdil to i do medii. Nikdo ho nevyhnal.

Reagovat
r.mrazik

nikdo nic neceka...jen je usmevny,jak to ma vzdy podobny prubeh

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak. To asi jo, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Jak moc seriózní je ten Maddisson?

Reagovat
Whitemedia

Jak moc asi, když to končí tím, že cena bude 52 míčů?

Reagovat
Godwinson

Přijde ti to moc nebo málo?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně že málo když Maguire šel za 80.

Reagovat
Zaschrona

Koukám, že Fišara už zřejmě začal zabrušovat i do expresek...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Mastný Chobot

Hádam, že Saka by mal byť zvažovaný aj do seniorskej repre najbližšie, nie? Či takýto hype platí len pri takých ako Hudson-Odoi?

Dneska to v druhom polčase trhal dokonale. Pepe, Ceballos a konečne aj Ozil ma bavili tiež. Len tak ďalej.

Reagovat
Zaschrona

Ten předčasný konec sponzorské smlouvy na dresy se SportPesa je jinak docela zajímavý. Asi se dá očekávat, že na řadu přijde nějaká smlouva s firmou Usmanova, což je docela zajímavá cesta jak se pokusit vyřešit potíže s FFP - oficiálně s námi nemá společného nic, jen klub vlastní jeho největší obchodní společník a už sponzoruje tréninkové centrum, hned několik firem má reklamy na stadionu a má předkupní právo na jméno nového stadionu. Aby nás z té Evropy hned zas nevyhodili, pokud se tam dostaneme...

Reagovat
Mastný Chobot

som asi rád, že mu to nakoniec nevyšlo s nami

Reagovat
Mastný Chobot

Inak za zlepšeným výkonom Ozila vidím hlavne Ceballosov prínos. Som zvedavý, ako to budeme hrávať teraz, lebo Torreira si tiež nezaslúži sedieť.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Counter

Nejlepší bude Mesuta posadit, problem solved

Reagovat
Mastný Chobot

Nebál by som sa toho. Rovnako ako by som sa nebál Willocka v základe.

Reagovat
miezto

A taky to, že ho nikdo nebránil osobně. Příště na něj soupeř nasadí osobku a bude zase neviditelnej. Pár zápasů to soupeři budou dodržovat, až si někdo jako Newcstle zase řekne, že ten je už mimo, toho neni potřeba bránit nijak zvlášť a je to...

Reagovat
Counter

Burnley ho taky nebránilo osobně a byl stejně nulový. Mesut už prostě není, co býval - jeden zápas mu vyjde, další tři ne.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
vladis271

Bude aj bus parade za sezonu 13/14? A pusti City Sterlinga na taku party?

Reagovat
eder

City za chvíli pustí kdekoho na kdejakou párty.

Reagovat
r.mrazik

jako ze si date dve kolecka?

Reagovat
Hai

Sterling bude mit jeste o medaili navic

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
nani92

Zlatan bude mať titul aj z Anglicka, paráda

Reagovat
Hai

Reagovat
vladis271

Nebude. Otazny je len titul zo sezony 13/14. Kedze je to jediny ich titul v obdobi 2012 az 2016.

Reagovat
smazaný uživatel

Bruce Taktickej génius.

Reagovat
kissak

Také jsem včera nezvládal jakpak se dá za poločas změnit obraz hry.

Reagovat
j_mrazik

Všimli jste si někdo toho záběru, jak tam na lavičce Willock očuchával Lacazettovi smradlavý prsty? Ten záběr kamer byl docela dlouhej.

Reagovat
kissak

Co za tím hledáš?

Reagovat
j_mrazik

Nic. V tu chvíli mi to přišlo úsměvný, že režisér tomu věnuje tolik času...

Reagovat
kissak

Asi také čekal nějaké vyvrcholení.

Reagovat
j_mrazik

Ty jsi hodně kyselej po tý včerejší prohře, co?

Reagovat
kissak

Čéče ani ne, jako fanoušek Magpies si musíš zvyknout na cokoliv a kor když obraz hry je poslední roky stejnej na což se nedá vůbec koukat.

Je fakt, že má představa byla o tom, že vás více potrápíme, ale byl to zápas jednoho poločasu z naší strany.

Reagovat
j_mrazik

Mně to přišlo jako dost nudnej zápas, kdy se toho moc nedělo... Ale zajímavý bylo, že jsme vás začali přehrávat, když se Xhaka šoupnul dozadu ke stoperům, přestal překážet Ceballosovi, vysunul se Saka. Nečekal bych, že když se vyndá střední záložník, tak to paradoxně pomůže hře dopředu. My tam měli štěstí při tom vašem průniku. Jinak Joelington je pro mě záhada. Včera vůbec nebyl na hřišti a to si troufám říct, že naše stopery dokáže potrápit kde kdo.

Reagovat
kissak

Taky by mě bavilo říci o zápasu ve kterém můj tým vyhraje o 4 branky jako nudnej. Poslední sezony nemají Magpies čím překvapit. Vše záleží pouze na tom jak je na nás připravenej soupeř jinak my jsme vždy jaloví.

Reagovat
Golasso

Sakra, jednou zápas vynechám a oni něco zahrají

Reagovat
kissak

Trefnější by bylo, jak Bruce dokáže posrat jeden poločas

Reagovat
Golasso

Dokud jsem neviděl, tak nemůžu zhodnotit, ale normálně bychom měli problém zápas neremizovat, i kdyby Bruce podělal poločasy oba

Reagovat
kissak

První poločas byl včera z naší strany dosti otevřenej a hra se přelévala z jedné strany na druhou. Dokonce by se dalo napsat, že se na to dalo i koukat a toho se asi Bruce zalekl. Do druhého poločasu nastoupil zase klasickej betonující Newcastle, čekajíc na brejky. Prakticky jste hráli jen vy a šli štěstí více naproti a zaslouženě vyhráli.

Reagovat
Golasso

Starého betonáře novým kouskům nenaučíš . Já jen doufám, že nás to trochu nakopne a že to zlepšení je reálné a potrvá. To se koneckonců ukáže už proti Evertonu

Reagovat
kissak

Myslím, že včerejší zápas dost dobře posloužil jako odrazovej můstek k lepším zítřkům minimálně pro Özila a Lacazetta.

Reagovat
smazaný uživatel

Matteo Guendouzi absence from matchday squad due to heated row with Mikel Arteta in Dubai. [@TeleFootball]

Z

@ZRAFC

The 20-year-old is understood to have clashed with Arteta on the training pitch before the argument continued at the team hotel later that evening.

166

11:44 - 17. 2. 2020

mohol by nam za neho niekto ponuktut v lete dobre peniazky..je to zmrdik

Reagovat
Mastný Chobot

do PSG ideálny hráč

Reagovat
j_mrazik

Hmmm, oni z něj udělají lepší Verrattiho a nám tam bude běhat nějaký nový Denilson. Super.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Všichni nadávají, že z fotbalu zmizely pořádné charaktery a vůdčí osobnosti, a když konečně jednoho takového máme, vyháníte ho pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně by nevadilo, že je to zmrdeček, kdyby pak byl brilantní na hrišti, což prostě neni. Vim, že třeba na r/gunners ho opěvujou, ale nikdy jsem moc nepochopil proč. Když odejde, budu jen rád.

Reagovat
Counter

Když hráč nedává góly nebo není defenzivní monstrum, je těžké získat si u fans velkou oblibu. Guendouzi vyniká v tom, že umí všechno na solidní úrovni, nevím, kolik se najde hráčů, kteří v jeho věku hrají na jeho postu líp, jestli vůbec nějací. Vyhánět 20letého hráče je pro mě nepochopitelné.

Reagovat
Golasso

Reagovat
smazaný uživatel

ja som dufal ze by sme ho vzhladom na hype raz vedeli strelit za palku do psg, ktorej hodnotu mat nikdy nebude, aj ked teraz by to az take vysoke byt nemuselo

Reagovat
Counter

Když si ho necháme, hodnotu bude mít ještě vyšší než teď. Samozřejmě pokud to neprohnije na tribuně

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna to tak nemusi byt, u neho sa napr hovorilo o 50 milionovej ponuke, tku hodnotu mat nikdy nemusi, navyse este ked je kktko, ja by som ho proste predal na anelku

Reagovat
Counter

Konečně máme v týmu pořádný talent, který by mohl nahradit Xhaku, a ty bys ho hned prodával.

Reagovat
smazaný uživatel

ano a vysvetlil som preco

talentov teraz mame kopu, spajany sme tiez s gueyem za drobne ktory vyzera ako cierny xhaka uplne

Reagovat
Counter

Talentu na jeho pozici kopu nemáme.

Reagovat
smazaný uživatel

amn, willock, (esr), o rok vyletia z juniorky smith a azeez

Reagovat
Counter

AMN fakt ne Willock a ESR nejsou žádní rozehrávači do středu pole, ale ofenzivněji ladění hráči do vysunutější pozice. Smith a Azeez bez komentáře.

Reagovat
smazaný uživatel

guendo tiez neni este definovany hrac, hral ako playmaker, box to box aj na am. willock aj esr zahraju box to box. chcel si talenty, napisal som ti, su velke. ale lepsie bez komentara ako blby komentar

Reagovat
Counter

? Guendouzi u nás hrál celou dobu prakticky jen jeden jediný post. Naopak ESR ani Willock zataženou roli ve středu zálohy hráli minimálně, jestli vůbec někdy.

Reagovat
smazaný uživatel

emery ho dal parkrat na am, parkrat hral aj na kridle diamant, a inak hraje nieco medzi dlp a box to box. hraval casto aj v dvojke so xhakom. druha veta nepravda, willock zacinal sezonu na 8, hraval tam aj v rezerve, az v poslednom case ho skor davaju na 10. esr je skor 10 ale hraval aj 8 v rezerve a pri prestupe do huddersfieldu sam povedal ze zahraje 8 a 10.

Reagovat
Counter

Guendouzi ale obvykle 8 nehraje. A vůbec si nepamatuju, že by hrál 10, diamant byla rarita jako třeba na Anfieldu.

Jde mi o to, že Guendouzi není stejný jako Willock a ESR, jsou to typově odlišní hráči s jinými přednostmi a jiným herním stylem. Nevím, co chce Arteta hrát a co mu do toho bude sedět víc, ale vím, že z téhle trojky je jediný Guendouzi schopný zahrát to, co momentálně hraje Xhaka.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc dobře si uvědomuju, že jeho práce neni dávat góly nebo hlavou skákat hráčům pod nohy aby jim sebral balon... Ale vem si kolikrát ten kluk vodil míč po šířce hriště, aby mu ho pak vzali z nohy a on si lehnul na zem a koukal po rozhodčím? To dělá nonstop a já mám co dělat, abych si nevytrhal všechny vlasy. Nemluvě o absolutně zbytečnejch faulech.

Neřikám, že neměl několik světlejch momentů, umí zahrát i dobře. Bohužel když vidim jak se prezentuje, když neni po jeho, tak nevěřim, že se výše uvedený změní.

Reagovat
Counter

Když něco takového dělá v 19 letech, neznamená to, že bude to samé dělat i ve 24. Takový Torreira se taky v kuse válí na zemi a nikdo na jeho adresu ani nepípne. Proč? Protože ty pády umí líp prodat a rozhodčí mu to častěji pískají. Taky je o čtyři roky starší (má těch zmíněných 24).

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, já budu jen rád, když se zlepší samozřejmě a chápu, že je mu teprv 19. Celá moje diskuze tady je spíš o tom, že z toho jak se chová se mi nezdá, že by to mělo bejt lepší. Snad ho Arteta trochu srovná a bude z něj ten hráč, co ostatní fans doufaj. S radostí pak uznám chybu.

Reagovat
Counter

Já ani moc nechápu, proč vidíš problém v jeho chování. Jediný problém je v tom, že když předrží balon a dostane se pod tlak, snaží se vymodlit si faul. To přece není nic katastrofálního, na čem by nešlo zapracovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejednou se pokusil hráče trochu okopat, když třeba byli na zemi a drželi balon, aby se nemohlo rozehrát, očividný hloupý lokty rozhazuje, tahá za dresy, když ví, že hráče už nedožene. To všechno se dá říct, že je normální. On to jen dělá tak strašně očividně, že se bojim žlutejch nebo případně i červenejch karet.. a on to prostě dělá fakt hodně. neni to jen to vodění míče a následný padání.

Reagovat
Nikikrew

Ja teda vidim problem najma v tom, aky je to simulant co mna vseobecne vo futbale asi najviac vytaca. Guendouzi to robi strasne naoko a raz sa mu to vypomsti. Ako mlady chalan by mal drzat hubu a krok a makat na treningu.

Reagovat
aep_Ceallach

Reagovat
merlick

Reagovat
smazaný uživatel

nikdo na jeho adresu ani nepipne - neni pravda, ked to robi schytava to aj on, podobne ako sokratis, guendo je v tom ale najhorsi, on to spravi tak 10x za zapas

Reagovat
Counter

Na Torreiru jsem tady viděl poznámky jedině od fans soupeře.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vodka

McTominay

Reagovat
Counter

Je o tři roky starší.

Reagovat
Mastný Chobot

Ja ho nevyháňam, ale ak má robiť problémy a hádať sa s trénerským tímom, tak pochopiteľne, že nech ide čím skôr.

Reagovat
Counter

Takové problémy jsou v každém týmu, jen to obvykle nevyjde na povrch.

Reagovat
Mastný Chobot

To neviem teda, či je hádka s trénerom na dennom poriadku v top tímoch. Ja som hral futbal do 22, v áčku vyše 4 roky a nikdy mi ani nenapadlo povedať niečo trénerovi alebo niekomu z trénerského tímu.

Reagovat
Counter

Tak když se v MU házelo po Beckhamovi kopačkama, nějaká výměna názorů v Dubaji mě nechává chladným.

Reagovat
bbbauch

Nikdo po Becksovi kopacky nehazel

Reagovat
Counter

Ok, tak kopnul, sry

Reagovat
bbbauch

Tak ono to hlavne nemelo bejt na Beckse, zejo to byla uz nahoda, kam to nakopnul

Reagovat
Counter

njn, šlo mi jen o to, že v kabině to leckdy vře, jsou tam velká ega, je to přirozené. Guendouzi si samozřejmě nemá co vyskakovat, ale na rozdíl od jiných borců tady bych ho za to ani nerozebral na orgány ani neprodával okamžitě pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa jeho charakter nepaci, vzdy ked ma problem spadne na zem, simuluje, , hada sa a mysli si ze je lepsi ako je. proti tottenhamu nas potiahol ako general ale to bolo asi jedinykrat

Reagovat
smazaný uživatel

a tiez si niesom isty ci sa vodcovske osobnosti vracaju v pokluse ako on

Reagovat
Mastný Chobot

aj proti Aston Ville minimálne

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Je sebevědomý, nebojí se na sebe vzít odpovědnost, nebojí se konfrontace, vždyť to jsou supr vlastnosti, když k tomu máš i talent, který to podpoří. Ve dvaceti letech... Cesc byl taky docela zmrdeček, na FASe hodil pizzu, neštítil se do soupeře zajet atd. Samozřejmě to byl kvalitnější fotbalista, nechci je srovnávat herně, ale charakterově k sobě mají blízko.

Reagovat
wesleyborland

Až na to, že Cesc byl fotbalově jinde a týmovější. Matteo má zatím světlé momenty, že by mohl být dobrý fotbalista, ale nemá vyrovnané výkony. Myslím, že to, že je to teď takový idiot, tak za to může Emery, který si nedokázal srovnat kabinu. No a když přišel Arteta, tak narazil. Nikdo ho určitě nevyhazuje a neprodává, je to na něm jak se k tomu postaví a co si z toho vezme. Třeba dobře a bude to top hráč a když ne, tak se prodá za X mega a aspoň na něm vyděláme.

Reagovat
merlick

Cesc teda taky zmrd urcite nebol + nevyplakaval (a to je spaniel)

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že už úplně každý ví, že ho nemáš rád, když to píšeš v každém příspěvků o nem

Reagovat
smazaný uživatel

super charakter je podla mna saka, to je baller co sa absolutne nicoho neboji a zaroven posobi skromne

Reagovat
Taiger

Charakter a vůdčí osobnost

Reagovat
icemike

Charakter? Ta malá ublížená holka? Vždyť je to horší Herrera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Taiger

Reagovat
Counter

Malá ublížená holka, která dokázala táhnout tým ve chvíli, kdy byl v hajzlu a všichni ostatní nesměle koukali do země. A úspěšně.

Reagovat
smazaný uživatel

urobil to fakt asi dvakrat. a pritom v tom zapase proti spurs bol v prvom polcase slaby a oba goly jeho

Reagovat
Counter

A teď mi vyjmenuj hráče, kteří něco takového udělali víckrát.

Reagovat
Golasso

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Tady mi i přijde, že se ty dvě věci nevylučují. On je ufnukanej a nesympatickej, ale rvac, co se nebojí odpovědnosti

Reagovat
Counter

No však jo, je to přesně ten typ hráče, kterého musí všichni ostatní nesnášet, to ani nerozporuju. Jen nechápu, proč to vadí i našim fans natolik, že ho z fleku chtějí prodat.

Reagovat
merlick

2020 biggest overhype award goes to... to nemyslis vazne

Reagovat
Nikikrew

A to bolo kolkokrat? 2-3 krat? Zase nerobme z neho nejakeho tahuna preboha. Na jeho vek je to kvalitny futbalista ale nicim az tak vynimocny.

Reagovat
Counter

Kdo jiný něco takového dokázal aspoň 2-3x?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Jen Teda určitě ne horší jak Herrera. Toho prostě dlouhou dobu nikdo neprekona

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

Je mladej a blbej ještě. Je dobře, že ho Arteta srovnal a kluk si z toho snad něco vezme.

Kdyby se zhádal s Emerym, tak je to tvůj BFF

Reagovat
smazaný uživatel

s emerym by sa nezhadal nikdy oni boli milenci

Reagovat
Golasso

No milenci se taky hádají , ale to nebyla pointa.

Reagovat
smazaný uživatel

a moj tip je ze blby bude furt

Reagovat
Golasso

Třeba jo, ale to se ještě aspoň 3 roky nedozvíme. Raději ho udržet a prodat případně později, než si pak rvát vlasy, že jsme pustili jednoho z nejlepších talentů kvůli jedné číčovině, co udělal za mlada.

Reagovat
Nikikrew

Nene, urcite nepustat

Reagovat
Taiger

Prodat, zmrdeček a ještě dělá problémy

Reagovat
Taiger

btw, beztak to byl Luiz a svedli to na Guenda

Reagovat
oddy

Reagovat
Svatej

Tuhle prohru Lampardovi za zlou nemám. Měl v podstatě jenom dvě volby, jak něco změnit před zápasem a ta hlavní na hrotu se mu nepovedla. Těch klíčových hráčů prostě chybí až moc najednou a na tuhle absurditu se zraněníma dojel v Německu i Klopp. Neberu to vůči Frankovi jako nějakou velkou ostudu, že s tím něco nedokázal vykouzlit.

Ke zbytku se nemá smysl vyjadřovat, tohle byla rozhodcovská prasárna a nemělo to takhle skončit. Snad se klukům nějak podaří tu LM udržet i navzdory tomu, jak celá ta sezóna probíhá, byl by to pěknej příběh.

Reagovat
Busby babes

Klopp v Nemecku nedojel na zraneni, meli ten pulrok brutalni smulu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Což se týká i zranění, 1. zápas mu chybělo 10 hráčů základní sestavy.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Kixi Syhimour

(teda 10, takhle řečeno: "Nutno podotknout, že Jürgen Klopp měl hodně svázané ruce, nemohl totiž počítat až s deseti hráči, kteří by za normálních okolností mohli nastoupit od první minuty.")

Reagovat
Kixi Syhimour

Už se mně ta situace ohledně kvalifikace do LM přestává líbit. Ty United ji asi fakt ukopou, vzhledem k vyloučení City.,

Reagovat
Greny

Trd by měl přijít Lampard na tiskovou: poděkovat hráčům, pogratulovat soupeři k výhře pak tam říct že rozhodčí ani var zápas nezvládli jebnout s mikrofonem a jít pryč...

Reagovat
icemike

Když United nemůže, plešatý sudí pomůže. Tradiční klub? Tradiční tlačenka. nasrat

Reagovat
Busby babes

V suchem triku.

Reagovat
iamek

Fat Frank . Vůbec netuší klucina . Nemůžeme hrát s Chelsea častěji?

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak proč "fat", všan není tlustý, ne?

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Taky by mě zajímalo

Reagovat
smazaný uživatel

je

Reagovat
smazaný uživatel

Sám iamek by vedle Franka nejspíš vypadal jako bečka.

Reagovat
pingla

jo, dobrej zápas, Chelsea nulová, my sice taky, ale sere pes

Reagovat
iamek

Jinak Bailly a Bruno

Reagovat
ManUnited

I Shaw se mi dneska na tom stoperovi líbil

Reagovat
Busby babes

ale za posledni rok 3 vyhry na SB, co se to deje? Predtim jsme tam vyhrali trikrat tak za 15 let, ne?

Reagovat
Busby babes

lol, fakt ze jo.

3 wins at Stamford Bridge in 12 months.

Our last 3 wins before that were

October 2012

April 2011

April 2002

Reagovat
iamek

Nemaji managera.

Reagovat
avicii

To ani vy a predsa

Reagovat
Hokaido

Tohle je snad nejkrutější prohra za posledních deset let, i s velkou marodkou jsme horší nebyli. Opět dva úplně zbytečné góly po dvou chybách stoperů, někdo za to bude vinit Franka, ale co on s tímhle může dělat...

K videu jen krátce. Nevěřím, že by nás někdo chtěl zaříznout , ale musí tam proboha sedět nějací kompetentní lidé, takhle to dál nejde.

Strašně se mi líbí Bruno, toho teda United strašně závidím. AWB je božskej, s ním mají tenhle post fakt kvalitně obsazený na deset let.

Reagovat
vodka

AWB se zraní, ztratí to nereálné zrychlení a máš průměráka..

Reagovat
j_mrazik

Přesně nad tím jsem včera přemýšlel. A takových bylo bohužel hodně.

Reagovat
C-M@ster

Skoda, ze s chelsea nehrajeme casteji

Reagovat
iamek

* Toto se líbí uživateli Milan Skoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata..

Reagovat
spider_8

No nic, nemá cenu brečet nad rozhodčím nebo štěstím, ani jedno nám to dneska neprohrálo. Jsme prostě strašně naivní a nevyzrálý tým, který opět promarnil svoje výborné šance a pak dostal góly z centrů. Roh a Christensen, úplná klasika. To je tak strašně ohraný. United jsou obecně hrozně slabí, ale vědí jak na nás zahrát, 3 prohry po sobě už nejsou náhoda. Ono to taky není nic světoborného, každý podělaný Bournemouth ví jak na nás zahrát.

Lamps má letos ještě sezonu hájení. Ať už boj o LM dopadne jakkoli, tak musí zůstat i pro příští sezonu, ale v té už to bude bez výmluv. Pokud nedokáže odstranit ty nedostatky, které máme, tak tu nemůže zůstat.

Reagovat
Svatej

Zas bych brzdil, dvě sezóny by klidně měl dostat, pokud to nezesere nějak pořádně.

Reagovat
spider_8

To fakt ne, i sezona hájení je na téhle úrovni hodně. Dvě sezony ti ve velkoklubu nikdo nedá, ne pokud nedokážeš že si to zasloužíš.

Reagovat
Svatej

?? Však i takovýho Kloppa chtěli při třetí sezóně vyhodit. Přišel v půlce svý první sezóny, skončil 8., pak dvakrát 4. a nakonec to všechno proměnil v to, čím teď jsou.... Jasně, to nejsou žádný propadáky, ale od úspěchu to mělo zatraceně daleko.

Reagovat
blade115

Reagovat
fenixLFC

kto ho chcel vyhodit? z par random vykrikov robis pomaly krizovu situaciu kedy to mal na male???

Reagovat
Svatej

Heleee přirozeně ti nenajdu přesně ty diskuze, ale nešlo jenom o vrabejku a většina těch témat byla o tom, jak doba hájení skončila, že takhle. To nejde, bla bla. Ostatně stejně je to fuk, zaprvy se ukázalo, že jste udělali to nejlepší možný rozhodnutí a za druhý neříkám, že jste v tom vyhazování byli všichni, však pár lidí u nás taky už vyhazuje Lamparda ..

Reagovat
Swarley

Přirozeně ti nenajdu ty diskuze...

I ty jeden pokrytče

Reagovat
Svatej

Už jsi mi ty svy našel, pokryteckej lhari?

Reagovat
Swarley

Tohle svoje představení si prosím ulož, ať se pak zase debilne nedivis

Reagovat
Svatej

Když jsme u těch proseb, tak ty se třeba celej smaž, tomu by se nedivil nikdo

Reagovat
Swarley

hele já za tenhle tvůj fail nemůžu

Reagovat
spider_8

Ale Klopp už předtím v Dortmundu jasně ukázal, že je top trenér. Navíc tam tuším s Live došel do finále EL (a poháru?). Lamps zatím za sebou nic takového nemá a pokud nebude mít žádný progres ani po 2 sezonách, tak ho prostě nemůžeme držet. To by byla zbytečná protekce.

Reagovat
Svatej

A přesto ty výsledky neměl v prvních třech sezónách. Touhle logikou nenajdeme nikdy nejenže zadnyho novýho Safa, ale ani 2 a půl roku žijícího Mourinha.

Kam teď konkrétně spěcháš? Rozjel se kompletně novej tým, kterej potřebuje minimálně 3 roky, než alespoň fyzicky (a především vyhranosti) doroste, ale přesto dáme tomu jedinýmu talentovanýmu trenérovi, kterej u nás chce dobrovolně trénovat, jenom jeden rok na to, aby to všechno stabilizovat.. Já doufám, že tímhle tvým směrem se nepůjde, já už mám všech těch jednorázovek jako Sarri, Conte, Boas, Scolari a vlastně skoro všech krom Mourinha plný zuby, pokud jde o jejich životnost..

Reagovat
fenixLFC

nemal? v prvej sezone dve finale, v druhej dal top4 co sa nam apr rokov nepodarilo, v tretej finale LM. kazdou sezonou to bolo lepsie a lepsie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

To je krásnej trenerskej výkon s přihlédnutím k tomu že ještě z a pochodu něco vytvářel. Výsledek to ale prostě není, ty máte teď..

Reagovat
fenixLFC

to potom nech by uhral ktorykolvek manazer hocijaky vylsedok okrem vitazstva tak by mal byt vyhodeny?, alebo ked buducu sezonu skonci lampard v top 4 a trebars uhra finale LM tak ho vyhodite? cielom liverpoolu bolo dostat sa do LM co spravil. s kazdou z tych sezon boli fans aj majitelia spokojni

Reagovat
Svatej

Vždyť právě já říkám, že ho vyhazovat nesmíme ani kdyby top 4 neudělal

Reagovat
fenixLFC

jasne, ale to sme sa odklonili od tej toho na co som povodne reagoval kloppa vyhodit nechceli, to boli nejake random fanusikvoske hlasy, uplne ojedinele ktore cakali titul a LM kazdy rok

Reagovat
spider_8

Já mluvím o 2 sezonách, jedna konsolidační, v druhé už musí být jasně vidět pokrok. Žádný jiný trenér v Abramovičově éře tohle nedostal.

Reagovat
Svatej

My už ale nejsme v klasický abramovicove éře.. Léta se rozčilujeme nad tím, jak se klub chová k hráčům, legendam i trenérům a tímhle to z druhý strany podporujeme.. Hele když máš dojem, že by to mělo být po tvým, tak budiž. Já mám přesně opačnej názor a za rok nebo dva uvidíme, ke komu z nás se priklanelo vedení..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
scheeza

United jsou obecně hrozně slabí, zato Chelsea je válec když po třech zápasech je vzájemný skóre 8:1 pro United

Reagovat
spider_8

Jn, to tam totiž píšu.

Reagovat
Pigeon

Krásné tři body. Tři zápasy s Chelsea a skóre 8:1. Ole teda vždy byl před Fat Frankem o tři kroky vepředu.

Neuznaný gól Zoumy zcela správně. Byl tam souboj Freda s Azpim, ale jak šlo pak z jednoho záběru vidět, ty ruce před sebou neměl v důsledku toho souboje. On to tam dává pořád, což bylo viět celý zápas. Nerozumím tomu, jak může jít hráč oběma rukama napřed do zad hráče který s ním není v souboji. Když je k dispozici VAR tak to vždy objeví. Apiho stupidita. No a druhý gól ofsajd jasný.

Chelsea smůly kopec, nicméně jak se pořád skloňuje vyhození Oleho z United a spekuluje se, zda je adekvátním manažerem, tak moc nechápu, že se to stejné neděje u Chelsea. Výkony hrůza, Fat Frank vůbec neví a ten kádr vypadá hrůzostrašně. Tam je potřeba vylít a přivést tak 10 hráčů a to bych Fat Frankovi tedy nesvěřil. I v tomto mě dnešní zápas uklidnil, jelikož jsme na dobré cestě narozdíl od Chelsea.

Reagovat
Greny

Ale to je jedno jestli tam to zduchnuti bylo důsledkem faulu... Je to jednoduché.. var má zkoumat gólové a penaltové zákroky... Při golovem usoudili že byl faul, akorát ten stejnej faul co byl předtím asi zapomeli zmínit.

Reagovat
smazaný uživatel

aky faul predtym?

Reagovat
Pigeon

Až na to, že Fredův zákrok nebyl faul. Byli spolu v souboji a Fred se do něj zapřel. U rohů je takových zákroků mraky. Kdežto Azpi šel oběma rukama do hráče co s ním v souboji nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hele kretene když te někdo strčí taky před sebe nedáváš ruce?

Reagovat
smazaný uživatel

Ked sa o mna niekto oprie a odtlaci ma telom tak nie, ale ked chcem niekoho rukami odstrcit a ziskat tym vyhodu tak vtedy ano

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ty si v to tu chviličku uvedomis. Už nepiš

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo si myslis ze ses, ze mu tady zakazujes psat tvuj nazor neni vic nez jeho.

Reagovat
masly008

Jestli nebude rozdíl v tom že Chelsea je v přestavbě a měla ban, zatím co vy už asi 8 sezon utrácíte jak šílení a pořád z toho nic moc není.Oni jsou ve fázi budování týmu, ale vy?

Reagovat
slavex

No přece na dobré cestě, vždyť to píše.

Reagovat
Kixi Syhimour

No, to oni teď taky.

Reagovat
Svatej

jsem doufal, že budu moct souhlasit alespon s jednou větou, ale to fakt jedno horší než druhý

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak jen trollí a sype sůl do ran, nic nového

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icemike

Kdy ses naposledy díval na tabulku? V srpnu?

Reagovat
Ritchie

Reagovat
tunkic

Reagovat
avicii

Ale bude zaujímavé sledovať ten boj o LM, to bude sranda jak dnes

Reagovat
C-M@ster

Top4 nedame, oberou nas tymy zespoda. 5. misto teoreticky realny je.

Reagovat
Kixi Syhimour

Do té top 4 se dle mě vkrade Mourinho, pak bude zajímavá bitva o 5. místo, tam máte bohužel slušné šance.

Reagovat
ManUnited

Pro Chelsea hodně krutý ale líbilo se mi jak to bylo vyhecovaný, podobně jako mezi lety 2005-2010

Reagovat
kvasha16

Reagovat
hona.kub

a Vám se pane Woodward ten fotbal jako líbil?

Reagovat
dantetomas

hlavni jsou body, na vostatni se vyser

Reagovat
Mimalu

Chelsea have lost as many PL home games this season as they did between Feb 2004 and November 2010

Reagovat
nani92

Škoda,že nemôžeme stále hrať proti Chelsea

Reagovat
ACSMan

38 zápasů za sezónu, zrovna jsem to říkal dneska

Reagovat
iamek

Kezby Bailly zůstal zdravý. Harry, Bailly, Linde a Tuanzebe by byl luxus.

Reagovat
iamek

Fnuk fnuk fnuk

Reagovat
Taiger

Ale hezky se jim to vrátilo za Jorginha proti nám, kdy měl bejt venku

Reagovat
Busby babes

Manchester United have completed their first league double over Chelsea since the 1987-88 campaign, while this is the first time they’ve done so without conceding since 1964-65.

Reagovat
Busby babes

Maguire: "I know I caught him [Batshuayi] and I felt he was going to fall on me and my natural reaction was to straighten my leg to stop him. It wasn't a kick out and there was no intent. I think it's the right decision."

at se muzete zasmat, tak vam to sem dam...

Reagovat
iamek

Harry

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ved Kassianovo kopnutie Cernaka do hrude bol tiez len reflex podla Kassiana

Reagovat
vitasrp

Tak tohle byl od hlavního sudího strašnej výkon, já toho Taylora tak nemám rád.

Vrcholem bylo, když se zranil De Gea a ležel v bráně, přičemž ten mamlas nechal 20 sekund pokračovat ve hře. V případě zranění gólmana by to přece měl přerušit hned.

Reagovat
Busby babes

tam jsem fakt jen cekal, kdy nekdo od vas vystreli odnekud z pulky a da gol.

Reagovat
Talker

Jako co se dá dělat, doufal jsem v remízu, ale nějak jsem tušil, že se jim zas nějaká haluz povede.

Každopádně věřím, že body budeme sbírat jinde, kdežto u nich fakt nevím, co chtějí dělat proti týmům, co jsou níže. Ukázalo se vlastně to samé, co na začátku sezony - United si reálně vytvořili 2 šance, obě proměnili. My si jich vytvořili více, ale nepodařilo se nám to dotáhnout.

Každopádně pochvala pro Kovačiče a Pedra. Willian jak si je jistý ted základem, tak se vrátil na tu svojí standartní úroveň. Ať se někdo uzdraví a Lampard ho může poslat na tribunu, protože to byla absolutní tragédie z jeho strany. Bats měl proměnit šance. Jinak kritizovat nikoho asi nemůžu - ted možná Christensena, ten tam měl fakt fail - je otázka, proč byl střídaný - byl otřesený nebo kvůli tomu failu? Záloha fungovala dobře, šance tvořila.

Celkově jsem s výkonem spokojený, bohužel výsledek mluví jinak.

Reagovat
ACSMan

Ještě Ighalo měl šanci

Reagovat
Talker

Ten konec jsem už vypnul, neměl jsem na to náladu dokoukávat.

Reagovat
bbbauch

A minimalne Martial mel hezkej unik v prvnim polocase.. ta zas jen Talker vidi hlavne to, co chce

Reagovat
vitasrp

Jasněže byl zraněný, občas osobní souboj ve vápně prohrál i Terry, to se prostě stane, i když Christensenovi až moc často. I tak to ale nebyla žádná tutovka, to prostě Martial trefil neskutečně.

Reagovat
Busby babes

tam je mozna otazka, jak moc byl otreseny. Rana na nos je neprijemna, mozna ho mel Frank stahnout hned. Ale dve minuty do polocasu, tezke rozhodnuti...

Reagovat
rave

Christensenovi jde vyčítat ledacos, ale zrovna tento gól fakt ne. To byl milimetrový centr přímo proti hlavě Martiala, na ten se v té pozici prostě nemohl dostat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
scheeza

Chelsea vystřelila doma jednou na bránu a to jste chtěli jako lepší výsledek?

Reagovat
Busby babes

https://understat.com/match/11896

ja teda nevim, o moc vic jste si jich nevytvorili. A to mel jeste Ighalo dat treti.

Reagovat
Rothbard

Od 4. místa po 10. to je jak souboj kryplů a chudák Sheffield mezi nimi.

Reagovat
eibe

Reagovat
fff

Reagovat
fff

Ako je mozne, ze Maguire nedostal cervenu? Absolutne nepochopitelne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ukoncit okamzite Guenouziho, jemu jebe? Prodat klidne na organy. Uz mi pije douho krev. Doufam, ze ho Mikel bude drzet dal od zakladu co nejdyl. Jak si muze takovej chcipak dovolovat na manazera a urazet se, ze je mimo sestavu? Nikdo nema misto jisty, kor pod novym manazerem kdy se hleda optimalni sestava..A to decko bude jeste drzkovat..

Reagovat
Big Virgil

Ještě k tomu taková lopata

Reagovat
Golasso

Reagovat
tunkic

Taky mi příjde, že na to kolik mu je a kolik toho má odehráno, má frňák neskutečně nahoru... a je to vidět i na hřišti, kde furt máchá rukama a hádá se s rozhodčíma takovej dorostenec by přece měl držet hubu, jezdit po prdeli a bejt rád za každou šanci!!

Reagovat
iamek

Berem

Reagovat
Busby babes

jakoze nahrada za Pogbu co se charakteru tyka?

Reagovat
iamek

Jo. A navíc se zaplatí z paruk

Reagovat
Mastný Chobot

hlavne, že ty hneď vieš, ako to bolo.

Reagovat
Busby babes

no v tomhle pripade je to asi fuk, pokud se hada s Artetou.

Reagovat
Mastný Chobot

Ako to myslíš?

Ja som posledný, kto sa bude zastávať rozmaznaných ublížencov a ak má vyplakávať a robiť bordel, tak nech ťahá, ale pri momentálnych informáciách je toto prebujnelý názor neobjektívneho tiežfanúšika.

Však do nedele sa nikde ani neobjavilo, že sa to naozaj malo stať, pritom sa to malo stať už pred týždňom. Btw, stále máme v tíme hráča, ktorý vyfuckoval vlastných fanúšikov. Len to by som chcel podotknúť.

Reagovat
Busby babes

takhle, cetl jsem, ze se nejak hadal s Artetou na treninku a pak i na hotelu. Rekl bych, ze to si k managerovi dovolit proste nemuze.

Vyfuckovat vase fans vs hadat se managerem, ja tam vidim rozdil, ale chapu, ze to tak nemusi videt kazdej.

Reagovat
Mastný Chobot

Jasné, že si to dovoliť nemôže. Ale v prvom rade, ani neviem, či sa to naozaj stalo. V druhom rade, ak aj došlo k nejakej výmene názorov v normálnych medziach, za ktorú sa ospravedlnil a poučil sa z nej a nebude sa to opakovať, tak nech. Nie je to ideálne, ale predávať ho za to na orgány, je hovadina.

Reagovat
Golasso

Kdyby se mělo na orgány prodávat každý mladý ucho, který si někdy povyskočí na starší, tak tu je spousta orgánů, který není komu dávat .

Dobře, že ho Arteta srovnal a sám odhadne podle jeho přístupu, kdy si zaslouží zpět do sestavy. Je dost možný, že se dohromady ho*no stalo, Guendo se dávno omluvil, zamakal a my tu řešíme blbost rozmázlou v médiích

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Dawon

K tem vcerejsim rozhodcim - Maguire asi tu cervenou uplne klidne dostat mohl a uprimne me docela prekvapilo, ze ji nedostal, bylo to z jeho strany starsne tupe, ti hraci se proste musi naucit, ze s videem jim tohle uz prochazet nebude. Nicmene co se tyce tech neuznanych golu Chelsea, tak sem tady trochu v soku z toho fnukani, vsak tam u obou nebylo absolutne o cem.

Ten faul Azpiho se proste musi piskat 10x z 10, vsak to bylo uplne absurdni zduchnuti do zad obema rukama, jak by tohle rozhodci probuh mohl nepisknout? Uz jen to ze na to VAR koukal uplnou chvilicku snad musi znacit, ze tam nejak nebylo o cem premyslet. No a ten offside, to uz je tak maximalne zase na nejakou filozofickou debatu, ale podle aktualnich pravidel a aplikace VARu v Anglii je to taky naprosto bez debat. A nebylo to zdaleka ani tak tesne a kontroverzni jako spousta jinych tesne neuznanych golu letos. Samozrejme chapu frustraci fanousku, kdyby to bylo naopak, tak sem taky nasrany, ale ve finale je treba uznat, ze oba ty goly byly spravne rozhodnute.

Co se tyce zapasu, tak Chelsea mela asi lehce navrch, ale na druhou stranu me tam asi s vyjimkou te Michyho tutovky v prvni polocase nenapada nejaka opravdu velka nepromenena sance. Par slusnych strel ale povetsinou z dost velkeho uhlu, kde byla sance na gol mala. Oba tymy daly velmi podobnou tycku z primaku a my zkratka promenili dve hlavicky.

Koneckoncu xG toho zapasu bylo 0,89 - 0,66 pro Chelsea, coz i tak nejak odpovida tomu, ze tam velkych sanci bylo minimum a remiza by byla asi docela ferovy vysledek, nicmene uz po nekolikate sme v podobnych zapasech s tezsima souperema dokazali vytezit z minima maximum.

Zaroven bych tuhle vyhru neprecenoval, sice byla naprosto zasadni a s prohrou by uz asi jakekoliv sance na LM byly jen v teoreticke rovine, nicmene to je proste porad stejna pisnicka dokola. Ted sice porazime 4. Chelsea, ale za tyden muzeme zase velmi realne ztratit doma s predposlednim Watfordem a budeme tam kde sme byli a tohle pokud se nejakym zazrakem do konce sezony nepodari zasadnim zpusobem zlepsit, tak velmi pravdepodobne nedosahneme ani na to 5. misto, ktere by na LM teoreticky taky mohlo stacit.

Reagovat
John Obi Mikel

Jde o to, ze za Azpiho postrceni mohlo to, ze on sam byl strcen myslim Fredem,

Ofsajd pak neresim.

Reagovat
Dawon

Fred a Azpi byl souboj ve vapne, ktere tam jsou 2-3 pri kazde standardce, to ze ho trosku potlacil telem snad neznamena, ze Azpi hrace pred sebou totalne zboura obema rukama do zad, kdyby tam ty ruce pred sebe nedal a jen se s Williamsem srazil tak jako se Fred srazil s nim, tak to rozhodci proste nepiskne, fakt naprosto skolacka chyba od nejzkusenejsiho chlapa na hristi.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Svatej

Mezi těma dvěma soubojema je až příliš rozdíl a ne bejt rozhodčí oba kokoti, tak je za školáka Fred..

Reagovat
Dawon

No ja naprosto souhlasim, ze mezi tema dvema soubojema je az prilis rozdil - jeden faul neni a druhy je Sem na 100 % presveceny, ze by to naopak, tak neni jediny fanousek Chelsea, ktery by cokoliv namital...jak rikam, chapu frustraci a nasrani, ale je treba trochu vychladnout a zkusit se na to podivat trosku strizlive

Reagovat
Svatej

Uff, ještě že máš tenhle dar objektivity, aby jsi to mohl posoudit i za "nevyklidneny" fanoušky Chelsea, kteří nejsou schopni pochopit, že stačí soupeře hodit na svýho spoluhráče, aby snížili riziko obdrzenyho gólů z rohu na nulu. Pánbůh pomahej fotbalu, jestli se tenhle fígl rozjede.

Reagovat
Dawon

Jo tak Fred Azpiho na Williamse hodil, dobry Jsem rad ze temahle vylevama potvrzujes, jak uz si vyklidneny a divas se na to strizlive

Reagovat
Svatej

nee, Azpi při brzdění zrychlil poryvem větru, to je strizlivejsi a objektivnejsi pohled na věc

Reagovat
bbbauch

Viz ty dole - “z extremu do extremu”

Reagovat
Talker

Nevím, ten kontakt mi přijde podobný - jenže zatímco Azpi šel dopředu, takže mu to jen zvýšilo rychlost, tak Williams stál na místě a chtěl vyskočit, tudíž spadl. Ale ve výsledku to bylo důsledkem toho prvního kontaktu, jinak by ho tam Azpi takhle nezválcoval - šel by do hlavičkového souboje.

Podle mého je ten faul na Williamse z velké části důsledkem právě toho "nefaulu" Freda. Kdyby Williams nešel do hlavičkového souboje a stál na zemi zpevněný, tak naopak knockoutuje Azpiho.

Reagovat
Dawon

ja nikde nerikam, ze freduv pohyb azpiho neovlivnil, ale je to fotbal, je to kontaktni sport, ti hraci tam nebehaji ve vakuu...jakoliv Azpiho pohyb ovlivneny byl, tak rozhodne nemusel a nemel Williamse aktivne zduchnout obema rukama.

Myslim, ze asi spousta z nas tady nekdy hrala sport na nejake urovni a snad se shodnem, ze ikdyz bezis smerem k nejakemu cloveku a nemuzes se mu vyhnout, tak to automaticky neznamena, ze ho zduchnes...a to je cele jadro pudla tady a verim tomu, ze kdyby do Williamse Azpi jenom nejak nabehnul, tak by to proste faul nebyl a gol by platil.

A docela pochybuju, ze ikdyby Williams stal zpevneny, tak by ustal zduchnuti do zad, ktere asi uplne neceka. A teda druha vec, vycitat hraci, ze jde pri rohu do vyskoku a brat to jako nejakou polehcujici okolnost pro pripadne posuzovani faulu mi prijde jako dost divna uvaha, vsak prave takove pozduchnuti vyskakujiciho hrace je snad uplne ucebnicova definice faulu.

Reagovat
Svatej

Pockej"snad se shodnem, ze ikdyz bezis smerem k nejakemu cloveku a nemuzes se mu vyhnout, tak to automaticky neznamena, ze ho zduchnes"

Co jinyho to teda znamená? Přeskočíš ho?

Reagovat
Dawon

Ja se priznam, ze uz si nejsem uplne jisty, jestli si delas srandu, jsi spatne naprgogramovana umela inteligence nebo jestli si z jine planety Ano, preskocis ho, to je reseni tohodle rebusu! Jakmile Azpiho Fred zurive hodil na Williamse, tak ho mel Azpi preskocit, konecne sme to rozklicovali!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Tak spíš ta logika:

bezis smerem k nejakemu cloveku a nemuzes se mu vyhnout, tak to automaticky neznamena, ze ho zduchnes"

Když se mu nemůžeš vyhnout a jsi na něj strčený, tak do něj žduchnout naopak automaticky musíš, protože se mu nemůžeš vyhnout - tady ti ta logika trošku pokulhává.

Tady se dá řešit, jestli do něj měl strčit rukama nebo naletět tělem a spadnout na něj, což je pro oba nebezpečnější.

Reagovat
Dawon

Ty do nej zcela jiste musis vrazit, protoze tvoje pohybova energie logicky nezmizi do neznama, ale proc bys do nej probuh musel zduchat? Jako bud zcela nechapete, co tady resime a nebo ste velmi zvlastni lidi

Zkus si prosim postavit kamarada par metru od sebe a rozbehnout se jeho smerem s tim, ze nesmite ani jeden uhnout...jestli nebudes schopen tu situaci vyresit jinak, nez ze ho svyma rukama aktivne zduchnes smerem pryc od sveho tela, tak uz asi nevim, jak vam dvema pomoct

Nebo jeste lepe, zkus se rozbehnout proti zdi, a zkus tu zed pak zduchnout a dej mi vedet, jestli ti to prislo jako nejrozumnejsi reseni te situace

Reagovat
Talker

Tak tady šlo o slovo žduchneš - já to bral jako že tam ten kontakt bude, ne, že to znamená dlaněma.

Já spíš nechápu, kde vidíš lepší řešení, než ho žduchnout dlaněma. Mohl do něj vletět plnou vahou těla a sejmout ho. Mohl do něj vletět předloktím. Mohl se skácet na zem a pravděpodobně ho vzít sebou. Ani jedna možnost není ani zdaleka bezpečnější, než ho postrčit dlaněma.

Všechny ostatní možnosti přináší mnohem větší riziko zranění.

Reagovat
Dawon

Ale vsak ja snad hned uplne v prvni prispevku napsal, ze to jedien o co tady bezi je ten pohyb Azpiho rukama smerem od sebe, zopakoval sem to tady v tom vlaknu xkrat, ze kdyby ho nezduchnu aktivne tema rukama od sebe, tak verim ze by to faul nebyl, byla by to max nejaka nesikovna srazka nebo zavravorani a hralo by se dal.

Tak to uz zas zabihame ale uplne do jine debaty, faul a nefaul se snad neposuzuje podle pravdepodobnosti zraneni te dane cinnosti, to by pak hraci na hristi mohli napriklad prestat chodit do hlavickovych souboju, protoze pri vyskoku prece hrozi zraneni vic nez na zemi.

Reagovat
vitasrp

Ty krávo

Reagovat
Svatej

Reagovat
Dawon

zranil ses u toho?

Reagovat
Svatej

Jojo, ale jen jsem se bránil, takže jsem u toho prelomil soupeřovi nos, druhyho vykastroval a do třetího zabehnul zubama napřed, protoze před sebe přece nebudu dávat ruce. Snad je to takhle v pořádku.

Reagovat
Dawon

takhle nezvladajiciho cloveka uz sem tady dlouho nevidel Je to jenom sport, neblazni z toho tolik prosim

Reagovat
Svatej

Nic jinyho, než takovýhle zahrani do kouta jsem ani nečekal. Jsou to tvoje obhajoby, tak si jim vesele čel.

Reagovat
Dawon

Sis me asi s nekym popletl ne? Ja tady doslova pisu "To ze se clovek chrani primarne rukama mas samozrejme pravdu a ani nejde o nejakou sebeobranu ale o uplne elementarni instinkt v takove situaci"

...jestli si nekde z mych prispevku v tomhle vlaknu jakkoliv vyvodil, ze tvrdim, ze pred sebe Azpi nemel davat ruce, nebo ze se nemel branit tomu narazu, nebo ze snad do nej mel narazit hlavou a ja nevim co jeste tady ted potis, tak to uz se neda ani nazvat nechapanim psaneho textu, to uz podle me musi znamenat, ze ani neovladas ten jazyk, kterym tady mluvime a vyznam vetsiny slovicek jen tipujes, protoze jinak si to neumim vysvetlit

Nesouhlasi se mnou tady x dalsich lidi (coz je v diskuzi naprosto normalni), ale se vsema ostatnima se tady alespon da vest normalni dialog, ty jediny reagujes jak natvrdly neandtralec, kazda tva reakce je vic zcestna nez ta predchozi a mam pocit, ze potkat me na ulici, tak me asi budes chtit pokousat a pocurat, abys ukazal dominanci.

Jestli nejsi schopny nejak kloudne reagovat na to, co pisu (a tim myslim opravdu na to, co pisu, ne to co tam ty imaginarne vidis mezi radky), tak toho prosim fakt nechme, usetri nam to obema dost casu.

Reagovat
Svatej

Zaprvy, já celou tu debatu mezi nama vedu na základě ty tvy hovadiny se zduchnutim. Nevím jak v místě, kde žiješ, ale u nás je zduchnuti normálně chápáno jako strceni nebo vražení a ve chvíli, kdy bezis k protihráči (nebo zdi, ty šašku) a zezadu ti někdo ochotně rukama pomůže běžet rychleji, je riziko takovyho strceni/vražení s rukama vpřed v zájmu sebeobrany v podstatě nevyhnutelný. Ruce teda buď dáš někam před sebe, nebo budeš nepochopitelně ignorovat půd sebezáchovy, dáš je za sebe a možná dostaneš krok na zastavení navíc. Při ignorování kontextu situace v pohodě můžeš říct, že Azpi fauloval protihráče, ale je to jen z toho důvodu, že ho do toho faulu Fred nahodil. Síla toho strceni u obou hráčů vypadá zdánlivě rozdílně kvůli tomu, že Azpi už v pohybu byl, mezitím co Williams byl statickej a váží o dobrých 10 kilo min. Když to ještě zjednoduším pro větší šanci toho, že to konečně zpracuješ - bez Freda by k takovýhle srazce nedošlo = nedošlo by k faulu.

Ty další hovna v druhým a čtvrtým odstavci budu částečně ignorovat, přijde mi směšný je číst od někoho, kdo tady posílá lidi do zdí, zvatla o mluvení z cesty, přičemž on s tím zcestnym kafranim sám začal a nabádá ostatní k objektivity, přitom ji v sobě nemá sám ani gram. Jen pro pořádek, s tou nadsázkou jsem začal až ve chvíli, kdy jsi ji použil ty, tak by byl už nejlepší čas na to si uvědomit, že ti tu jenom nastavuju zrcadlí pěkně po Mufansku.

A k třetímu odstavci - já sám debaty i s klukama od MU normálně běžně vedu bez těhlech saskaren, dokud nenarazim na takovyho pokrytce, jako jses ty, nebo ten starej lhář, kterej tu nejspíš uricte někde čeka na příležitost se zapojit. Mimochodem je moc sladký tu vyprávět o snaze dokázat si nějakou dominanci a psát takovej arogantní příspěvek, ve kterým se nade mnou opakovaně povysujes. Chcat si do vlastní huby ještě víc, tak si tě spletu s fontanou.

Reagovat
Dawon

To ze se na interpretaci toho zakroku neshodneme uz asi neni treba pitvat porad znovu a dokola, nicmene teda zaplatpanbuh, ze clovek co se tim zivi a rozhoduje o tom, souhlasil se mnou a ne s tebou, jinak by treba Chelsea prohrala v tvych ocich regulerne a nebylo by se na co vymluvit a to by pak byla teprv potiz.

Jinak teda dik za civilizovanou debatu, timhle prispevkem si to hezky uzavrel, tak zase nekdy

Reagovat
Svatej

Když mě tady takhle charakterizujes jako osobu, která má potřebu za vším hledat výmluvy v druhý nebo třetí straně, tak určitě dovedes najít diskuzi, ve který mi ty moje vlastní slova pěkně omlatis o hlavu, viď?

A to, že je za to placenej, má prokázat správnost jak? Spousta jiných placených lidi toho "tvyho" za jeho rozhodnuti zkritizovala, a?

Souhlasím, bez tebe by to nešlo.

Reagovat
Swarley

Ten hlavou do zdi napral už hodně dávno...

Reagovat
Svatej

legrace, mám teď z tebe úplně stejnej dojem. A že jsi nepochopil ani tu nadsázku mě už přestává prekvapovat

Reagovat
rave

Jasně. Když se máš s někým srazit, tak nejlepší je dát ruce za záda a jít do toho bradou napřed. Učí to v sebeobraně.

Reagovat
Dawon

Ano, protoze jedine dve varianty jsou zduchnout toho cloveka a nebo do nej narazit s rukama za zady, nic jineho neexistuje, vse je cernobile a binari!

Mimochodem super prirovnani, jsem si jisty, ze kurzy sebeobrany jsou ve fotbale velmi dobre aplikovatelne Cantona by mohl vypravet

Reagovat
rave

To byl samozřejmě sarkasmus. Ale co je podle tebe to, když do někoho naběhneš a jdeš do nárazu s rukama před sebou, abys ho zmírnil, čímž tomu druhému veškerou svou pohybovou energii předáš právě těma rukama, když ne "žďuchnutí"?

Reagovat
Dawon

To ze se clovek chrani primarne rukama mas samozrejme pravdu a ani nejde o nejakou sebeobranu ale o uplne elementarni instinkt v takove situaci, ale v zasade mas tady dve moznosti, bud to tema rukama ztlumit, tzn jakmile dojde ke kontaktu tak ruce povolovat smerem k sobe, abys silu toho narazu nejak absorboval a zmirnil (coz mi prijde asi tak nejak to, co by udelal instinktivne kazdy normalni clovek, jehoz umysl neni toho druheho cloveka porazit na zem) a nebo to muzes udelat opacne a jit tema rukama od sebe a aktivneho ho strcit pryc a znasobit silu te srazky.

Coz v tomto pripade je rozdil mezi faulem a obycejnou srazkou v souladu s pravidly

Zkus si predstavit situaci, kdy by byl nejakem sportu bezecky souboj, na jehoz konci by byl treba rozhodci nebo podavac mice. A ze takove situace se dejou a urcite si nejakou takovou vybavis...ten hrac v te situaci proste udela maximum proto, aby toho cloveka nezboural na zem, proste se snazi ten naraz a tu energii tlumit. Azpi udelal uplny opak a to je zkratka faul.

Myslim ze nijak jasneji uz to asi vysvetlit nezvladnu

Reagovat
rave

Já tě chápu, ale asi se neshodneme. Pustil jsem si to ještě jednou a máš pravdu, že hrál Azpi aktivně rukama. Ale v kontextu toho, že byl postrčený zezadu, tak už prostě neměl jinou možnost, než do Williamse vrazit. Ať už rukama, nebo tělem, dopadlo by to stejně a zboural by ho. Pokud by to byla separátní situace, tak je to samozřejmě faul Azpiho, ok. Ale tady prostě neměl možnost se toho souboje zúčastnit jinak. To tady furt dokola řešíme.

Reagovat
Dawon

Jo, holt se asi budem muset shodnout, ze se neshodnem, nic vic se neda delat Chodit tady dokola v kruzich asi moc nema smysl, ani jedna strana celkem evidentne neustoupi a tak je to jen naproste plytvani casu

Reagovat
rave

Je potřeba se v té práci nějak zabavit...

Reagovat
Talker

Tak spíš je otázka, co měl Azpi dělat - narazit do něj musel, to se asi shodneme. Respektive možná mohl skočit šikmo do strany a doufat, že ho nesmete sebou. Ale pak tu bude za simulanta a i tak by ho pravděpodobně sejmul, v momentu faulu Freda byl metr od něj.

Když jsme u toho amerického fotbalu (který sleduju fakt málo), tak není tam pravidlo, že hráč by měl chtít hrát míč? Protože Fred do toho nešel s tím, že chce hrát míč, chtěl jen zajistit, že Azpi (kterého nestíhal) hrát míč nebude.

Jinak Azpi do toho mohl jít tělem, což by bylo nebezpečnější nebo nemusel použít dlaně, ale vrazit do něj předloktím/ramenem, což mi přijde taky brutálnější. Další varianta mě nenapadá, jak to mohl vyřešit - Azpi byl do toho faulu dotlačen a nemohl se mu vyhnout.

Reagovat
Dawon

No ja zkratka myslim, ze mohl, uz sem to tady popsal docela sahodlouze v jinych prispevcich a nemam moc vic co bych k tomu dodal, tak se holt asi budem muset shodnout ze se neshodneme.

Reagovat
Talker

Přijde mi, že právě ty to bereš ve vákuu - faul na Azpiho byl menší, než Azpiho na Williamse. Přitom faul Azpiho na Williamse byl důsledkem toho prvního faulu a nebýt toho prvního strčení, tak tam to druhé pravděpodobně není a je tam čistý souboj. Takže ano, kdyby šlo o postrčení, kdy to nemá vliv, tak ten zákrok Freda pískatelný nemusí být. Ale vzhledem k tomu, že to vyústilo v následující faul, tak to v tom kontextu faul je, protože Fred nedovolil Azpimu jít do souboje s Williamsem.

Shodli se na tom komentátoři při zápase, že VAR v tomhle zápase byl brutální fail a že to musí být gol nebo penalta. Shodli se na tom ve studiu ESPN, že vám daroval ty body rozhodčí (respektive VAR) – a že oni se tam většinou hádají. Stejně tak i že Maguire měl být dávno venku za ten kopanec do rozkroku.

https://www.youtube.com/watch?v=5IMywajwAhU

Reagovat
rave

Na NBCSN padaly výrazy jako madness nebo total incompetence from the VAR.

Reagovat
bbbauch

To na azpilicuetu neni faul.

Reagovat
Talker

Kupodivu se shodli komentátoři jak na Sky Sportu (kde jsem na to koukal), tak i následně na ESPN, že ten gol měl platit nebo měla být penalta, ale udělat z toho faul Azpiho je stupidní.

Reagovat
bbbauch

Jestli je faul tohle Freda pristrceni, tak jsme vcera pri rozich mohli taky kopat 3. Ostatne jako snad kazdej tym ve skoro jakymkoli zapasu. Komentatori jsou casto mimo, zalezi, kdo z nich to rekl (pro me)

Reagovat
smazaný uživatel

To je sice pekne ze sa zhodnu nejaki fanusikovia alebo punditi na internete alebo v studiu, ale dolezite su pravidla futbalu a ako danu situaciu posudia rozhodcovia a v tomto pripade rozhodli spravne.

Faul na Azpiho nebol, bol to normalny suboj akych je za zapas desiatky a nikdy sa nepiskaju. Azpi zrazil Williamsa rukami, ktory siel do vyskoku. Tazko hladat jednoznacnejsi vyklad faulu podla futbalovych pravidiel ako bol tento. Len pre predstavu co rozhodca pri takomto type subojov posuzuje:

1) Poziciu a pouzitie ruk "faulujuceho" hraca - ak su tam ruky a su od tela je to v 99 percent pripadov vzdy faul

2) Intenzitu zakroku - Ked tam je vyssia intenzita (vletenie do suboja, zrazenie hraca na zem) tak sa moze piskat faul aj bez pouzitia ruk

3) Branenie v hre - Napr. ked jeden hrac sleduje loptu a skace do hlavickoveho suboja a druhy donho narazi, znemozni mu vyskok tym ze ho pridrzi alebo ho stiahne na zem aby sam vyssie vyskocil

4) Vyskok vs. nevyskok - Ked jeden hrac skace a druhy zostane na zemi pricom napriek tomu ide do suboja je to faul toho kto zostal na zemi

A teraz si este raz porovnaj tie 2 suboje. Zatial co na toho Freda sa nevztahuje ani jedna moznost, na Azpiho rovno dve (a nie, to ze ho Fred cisto odtlacil nie je polahcujuca okolnost, existuje nieco take ako careless challenge alebo nesikovna/neohrabna hra. Azpi to urcite pozna a mal si na to dat pozor).

Tu naozaj nie je co riesit a kazdy kto trvdi nieco ine tomu jednoducho iba nerozumie.

Reagovat
Talker

Na Freda se vztahuje minimálně první (když se koukneš na záznam VAR, tak jasně vidíš použití pravé ruky, kdy ho natlačí rukou na Williamse) s tím, že Fred absolutně nejeví snahu hrát míč - jde mu čistě o to, aby nemohl míč hrát Azpi.

Co se týče toho, co jsem psal, tak jde o komentátory na stanicích ESP, NBCSN a Sky Sports - to nejsou fanoušci CFC, to jsou bývalí hráči, komentátoři atd, kteří se ve světě fotbalu pohybují celý život.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne sa prave nezdalo ze by ho Fred odstrcil rukami. Ak ho naozaj preukazatelne strcil a ruky mal od tela potom berem spat a mal sa piskat faul Freda pretoze to predchadzalo faulu Azpiho.

Reagovat
Svatej

v tom je celej ten problem

Reagovat
Talker

https://www.youtube.com/watch?v=L0wh7I25_7o

čas 7:10 - 7:15 - Fred natlačil pravou rukou Azpiho na Williamse ve chvíli, kdy Azpi zpomaloval a chtěl jít do výskoku a následně šel Fred úplně z cesty míči. S tím, že tam bylo jasně vidět, že Fred vůbec nehodlá řešit míč, jde mu jen o to zabránit rukama Azpimu ten míč hrát.

Reagovat
Dawon

Tak jako do debat o punditech a jejich nazorech bych se uplne nerad poustel, podobne silenstvi nastalo pred par lety prave v te NFL, kdyz uz sem ji nakousl, kdy se zmenilo jedno pravidlo a vedlo to k par kontroverznim rozhodnutim, se kteryma spousta "expertu" a fanousku nesouhlasila - ty rozhodnuti ve skutecnsoti vubec nebyly kontroverzni, ti lidi jen neznali/nechapali ty nove pravidla a hodnotili to zkratka podle svych nedostatecnych znalosti, a uplne stejne jako tady i tam to pouzivali fanousci jako argument pro svoji pravdu.

Jako nic proti punditum, fotbalu urcite rozumi mnohem vic nez ja, dokazou tam vypichnout a rozebrat nejake takticke a podobne veci, ale rozhodci to nejsou a nikdy ani nebyli a v zasade nejsou vubec zadnym zpusobem povolani k nejakemu spravnemu vyhodnoceni takove situace.

Oni se prave na tom paradoxne muzou shodnout jako hraci, protoze tusi ze v takove situaci sami byli xkrat a vyresili ji stejne jako Azpi a prskali by uplne stejne, ale to nutne neznamena, ze by meli pravdu

Reagovat
Svatej

ten argument s Azpim v pohybu je hodně důležitej.

Reagovat
Busby babes

hele Azpi ten prvni souboj ustal a az pak strcil do Williamse.

Reagovat
Svatej

Však nemusíš hned po každým strceni padat, i když trend takovej je

Reagovat
Busby babes

ja jen rikam, ze to strceni do Williamse uz pak nebyl nasledek postrceni od Freda... zkusil to vyuzit, ale nevyslo mu to. asi jim na videu prislo, ze je tam moc velka mezera mezi tema zakroky.

Reagovat
Svatej

Já s tímhle prostě souhlasit nemůžu. Nějaký držení a stahování k zemi je naprosto běžný v těhlech soubojích, ale nikdo ve vápně nenabiha do hráče takhle, tam mu prostě musíš pomoct..

Reagovat
Dawon

A jako teda jeste se zeptam - to mi ted chces seriozne rict, ze za ten Freduv "zakrok" by sis predstavoval penaltu? No do prdele, to panbuh pomahej fotbalu...

Reagovat
Svatej

Z extrému do extrému, prostě to neměl bejt faul Azpiho a hotovo, nic víc na jednu ani druhou stranu. Pro kristovy rány, Azpi by měl podstatě menší rychlost a tímpadem i předal menší sílu do Williamse, kdyby ho Fred neodstartoval. Jak chceš tohle vůbec obhajovat...

Reagovat
Dawon

Tohle je do prdele faul naprosto bez debat i v americkem fotbale, ty ses fakt snad naprosto zblaznil Ja rekl jasne, jak to chci "obhajovat", jestli to nechapes z meho prvniho prispevku, tak uz se tady asi nemame kam dal posunout a muzeme tuhle debatu ukoncit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

keby to nemal byt faul Azpiho, tak by Azpi nesmel faulovat

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
iamek

Reagovat
Svatej

Pekna skvadra se tu sesla

Reagovat
smazaný uživatel

No.. ale.. maj pravdu

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
bbbauch

Azpi se taky mohl o Williamse jenom oprit, to aktivni strceni obema rukama mu Fred fakt neprikazal ...

Reagovat
Svatej

U talovyhleho pohybu se hodně těžko jen tak o někoho opres. Navíc v případě, že te někdo strčí do hráče v tvým běhu, můžeš očekávat, že tě může strčit znova a proti ty srážce se prostě bráníš..

Reagovat
Pigeon

no Azpi tak chodil do většiny soubojů, takže předpokládat, že by tak nešel i v tomto případě je troufalé tvrzení nicméně se řeší co by kdyby, nicméně faktem zůstává, že prostě evidentně fauloval Williamse, zatímco Fred Azpiho ne.

VAR včera zafungoval přesně. Tolik let se po tom volalo a rozumím emocím, které přicházejí s neuznaným golem (včera dokonce dvěma pro jeden tým), ale snad to nebudeme házet na techniku. Faul Azpiho byl jasný, stejně jako ofsajd Girouda. Nebýt VARu tak Chelsea dala dva neregulérní branky a výsledek zápasu by byl úplně jiný.

Reagovat
Miguel19

A předpokládám, že rudá pro Maguiera neměla být, protože si do té nohy Michy naběhl..

Reagovat
Pigeon

Nebo bych mohl použít vaši logiku a argumentovat tím, že kdyby ho Michy neatakoval, tak by Maguire nespadl a nedošlo by k tomu. Ale k tomuto logickému faulu se nesnížím

Reagovat
Miguel19

Takže to byla rudá nebo ne?

Reagovat
Pigeon

Kdyby se tak rozhodčí rozhodnul, tak bych tomu celkem rozuměl, stejně tak jako rozumím tomu, že ji nedal. Někdo tu dával paralelu se Sonem, tam jsem byl proti červené. Nehledě na divadelní představení Rudigera tak jsou to klukoviny a dávat červené je podle mě zbytečné. Rudé se mají dávat za zákroky, jako měl třeba Aubameyang a tam, kde fakt hrozí zrakvení.

Reagovat
Miguel19

Ok

Reagovat
Svatej

příště mu ty koule může rukama klidně urvat, pokud ho během toho neprejede přes kotniky

Reagovat
Pigeon

Porozumění psanému textu. Na tom zapracuj

Reagovat
Svatej

Tak tu myšlenku pěkně rozved kvetinko. Psal jsi, že ruda jen za zrakveni, takže flusani do obličeje, škrábání do očí, kousani a další prasarny zjevně nesedí do tvoji vizionarsky myslenky

Reagovat
Pigeon

Červené bych dával za potenciálně nebezpečné zákroky, nebezpečné zákroky a hrubé nesportovní chování. Ani do jednoho nespadá zákrok Maguireho za mě, stejně jako zákrok Sona. Nějaké ohnání se je pro mě lidsky pochopitelnější než například simulace.

Ani z jednoho záběru nebyl 100% průkazný úmyslný a nebo nějaká brutalita. Ale klidně si na to svadejte vinu dále

Reagovat
Svatej

Jasně že byl průkazny, prostě ho regulérne kopnul do kouli a ne způsobem, že by mu Bats nabehnul na nohu. Je tam vidět zřetelnej kop vzhůru. Nesportovní a hrubý chování, naprosto jasný.

Jinak je legracni, že na jedny straně děláte z Azpiho zkusenyho vola, protože se rukama branil srazce po strceni Freda, ale na druhý je Maguire chudera, kterej se jen bránil a ten za to trestán být nemá

Reagovat
Pigeon

Ani jednou jsem neříkal že je Maguire chudera, tak mě určitě nikde nezařazuj, díky. A za mě to na červenou prostě nebylo. Asi jsme našli limit naší diskuze.

Reagovat
vodka

vždycky reaguješ na něco jiného, než se píše v komentáři, na který reaguješ, to je úžasná vlastnost

Reagovat
Svatej

??? Reagoval jsem přesně na to, co psal a rozvedl to dal v jiným odstavci, tak o co se snažíš?

Reagovat
Swarley

klasik

Reagovat
Talker

Já bych řekl, že reflexem není kopnout soupeře do koulí kolíky, ale naopak se schoulit a bránit si nohama břicho, aby na mě naopak soupeř nešlápl.

Reagovat
Pigeon

To reaguješ na mě s tím reflexem? Můžeš mě odkázat, kde píšu o reflexu, na který narážíš?

Reagovat
Talker

Píšu na to, co říkal Maguire. Přijde mi nesmyslné to tím obhajovat, tudíž je to violent conduct a za to je podle pravidel červená karta.

Reagovat
Pigeon

OK. Nicméně je to tvé tvrzení proti jeho, a jelikož jeho pohyb není 100% průkazný tak tím to asi končí. BTW: Pohyb Sona byl úmyslnější, a ani tam bych červenou nedával. Ta simulace Rudigera je mnohem více protisportovnější.

Reagovat
Ondiis

Vůbec jsem nečetl, o čem se tu bavíte, ale slovo "úmyslnější"? Vážně? Buď je něco úmyslné, nebo není ..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Dpč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

“Azpi by měl podstatě menší rychlost a tímpadem i předal menší sílu do Williamse, kdyby ho Fred neodstartoval.“

Tohle je uplnej nesmysl. Silu postrceni neovlivuje jenom to, jak rychle se hrac pohybuje. Hlavni je snad to, kolik sily do toho kdo da..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

to neřeš, oni to prostě nepochopí

Reagovat
Swarley

tady absolutně není prostor pro nějakou debatu, jasný faul

Reagovat
Tomanatura

Jak to chces zmenit? Nemas hrace na to, abys otevrel zatazenou obranu. Vcera slo presne videt, ze jediny, co to umi, je Bruno. Nekdy kolem 20. minuty hned dve situace. Narazil si dvakrat mic s Fredem, ktery na potreboval dva doteky, aby tu rozhodujici prihravku radsi ani neposlal a zkousel vystrelit (mohl vyslat bruna samotneho na branku). Potom podobna situace s Martialem (nebo to byl James?) kdy mu Bruno da mic, super si nabehne a Tony posle balon zpet na Matice . Dokud tam budes mit hrace, co na rychlou akci do vapna potrebuji dva a vice doteku, nebo ani nezvednou hlavu, tak se s tim nic delat neda.

Reagovat
Dawon

Ja nevim jak to zmenit, proto asi netrenuju jeden z nejvetsich tymu sveta Pokud je na tom nas manazer stjene jako ja, tak by tam mozna nemel byt

Reagovat
Infernoqt

Pravda je taková, že měl Maguire dostat červenou a za stavu 0:0 by se hrál zcela nový zápas. Pokud budeme počítat se scénářem, že na tom hřišti zůstal, tak je naše výhra zasoužená. 0:2 nebo 1:2, je to jedno, při hře 11 na 11 jsme vyhráli.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Raiola to je fakt cirkus co robí s Pogbom úplne bizarna situácia, toto sa musi v lete skončiť a posunúť sa ďalej, Pogba aj my

Reagovat
kiwwi

Brandon Williams has played more Premier League minutes this season (686) than Phil Foden has played in his career (634). Faith.

najvacsi talent akeho kedy Pep vo svojom zivote videl

Reagovat
Dawon

Mozna pokud by Fodenuv nejvetsi konkurent na jeho post byl nekdo na urovni Shawa a Younga, tak by si taky zahral trochu vic

Reagovat
Sandstorm

To je ale blbá výmluva Shaw je nyni na dobré úrovni a Young ukazuje v Interu, že nepatří do starého železa. Kdyby Pepek chtěl, tak dá Fodenovi více minut.

Reagovat
Dawon

Neni to blba vymluva, je to proste jen trocha kontextu k te informaci. Je proste rozdil zahrat si pres Shawa s Youngem (opravdu si nemyslim, ze je Shaw na dobre urovni a ze by Young nepatril do stareho zeleza ) a pres De Bruyneho a spol. Samozrejme ze tim jak z nej Pep strika a vubec ho nestavi si sere do huby, ale tyhle dve veci se snad nemusi vzajemne vylucovat

Reagovat
Busby babes

na druhou stranu ho proste nestavi ani kdyz hrajou proti marnym tymum a maji v tydnu LM treba...

Reagovat
Dawon

Jo vsak jasne, jak rikam, obe ty veci muzou byt castecne pravda Urcite tam je prostor, aby i v City hral vic, na druhou stranu u nas by treba pres Matu a Lingarda asi mel precejen trosku snazsi cestu do sestavy

Reagovat
Busby babes

jasny no. ono tomuhle pomaha to, jak ho Pep hypuje...

Reagovat
Busby babes

ze Young hraje v Serii A nic moc nedokazuje. Ta soutez proste neni takova. Ted hrali s Laziem, a ten gol, to bylo uzasny braneni. pravej bek tam ma celou sirku hriste uplne pro sebe, nikdo ho nenapada, Young pak odrazenej balon na penalte a okolo nej nikde nidko....

Reagovat
Kluivert9

Prej výmluva Být v United, tak hraje místo Pereiry s Matou každej zápas...

Reagovat
bbbauch

Tak na to, ze je tam Pep tretim rokem a porad ho tak opevuje, neni opravdu za skoro cely 3 roky 640 minut v pl torchu malo?

Reagovat
Kluivert9

Je to málo a všude jinde by měl víc, ale demonstrovat to zrovna na příkladu United, kde musí hrát všechno, co má nohy a ruce a někdy i nemá (Pereira)...

Reagovat
bbbauch

To samozrejme neni idealni.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Busby babes

coz samozrejme neni pravda. aspon na pozici Williamse.

Reagovat
Counter

Bavit se o třech letech hraní u hráče, který má 19 let, je takové... divné.

Reagovat
bbbauch

Uznavam, ale zroven si stojim za tim, ze i tak by ho bud nemel tolik hypovat, nebo ho vic stavet

Reagovat
Counter

Pep je overhypem proslulý. A zrovna Foden je vážně extrémně talentovaný hráč, který už v těch 19 vypadá parádně. A s každou další sezonou hraje víc, i v takhle těžké konkurenci.

Reagovat
icemike

Však Foden by hrál v united základ už několik let

Reagovat
kiwwi

jj uz aspon 10

Reagovat
r.mrazik

tak to ma stesti,ze je v city

Reagovat
Counter

To teda má, MU by ho rozsekalo jak Rashforda

Reagovat
r.mrazik

Cože co?

Reagovat
Counter

Jako že by hrál tak moc, že je pak v útlém věku zrasovaný s vlasovými zlomeninami apod.

Reagovat
r.mrazik

jo takhle

hm...letos se to moc nevychytalo no

ale to nikdy nevis...rooney treba celkem drzel

kadlec je mrtvy v 27...je to kus od kusu

Reagovat
Kluivert9

A kolik by toho měl odehranýho Williams v City?

Reagovat
Dawon

No...asi nic moc...to je snad tak nejak point toho prispevku

Reagovat
Kluivert9

Takže point příspěvku je vlastně ukázat marnost a slabou konkurenci u United...

Reagovat
Dawon

Ano, presne to byl point toho prispevku, rozlustil si to, gratuluju

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Busby babes

Reagovat
kiwwi

nepochybujem o tom, ze malo, pretoze tam sa sance odchovancom nedavaju - a to tam ani na lavom bekovi nemaju ktovieaku konkurenciu

Reagovat
vodka

zrovna na levém bekovi možná docela dost nepusobi hur jak Mendy po zraneni, Zincenko, pripadne Angelino..

Reagovat
smazaný uživatel

Angelino... toho kdyz jsem poprve zaznamenal v sestave, tak jsem se regulerne zacal smat - kdo to zas sakra je a jak se dostal do zakladu City

Reagovat
r.mrazik

malo,protoze tam je pepek...

Reagovat
Kluivert9

A trošku jiná kvalita hráčů na všech postech.

Reagovat
r.mrazik

castecne taky ano...castecne je pepek jouda,kdyz ho nenecha moc hrat

Reagovat
Harakan

Což je o konkurenci. U nás by hrál základ, Williams v City ne. Plus si Pro klasicky sere do huby.

Reagovat
kiwwi

ako pisem, Williams by v City zaklad nehral ale nie preto, ze by na to kvalitativne nemal, ale preto, ze tam na to treneri nemaju gule dat sancu mladasom

Reagovat
Mastný Chobot

Zrovna na LB im momentálne hráva mladas, ktorého si vypiplali sami

Reagovat
Dawon

Zinchenko ma 23 a city ho koupilo v jeho 19

Reagovat
Mastný Chobot

čiže nie je mladý a nevypiplali si ho sami?

Reagovat
Dawon

Tak v tomhle smeru je mlady velmi relativni pojem Stary samozrejme neni, ale precejen uz to pro me neni uplne vek, kdy bych to vnimal jako davani sanci mladym...nejak jaks taks pravidelneji zacal hrat az behem lonskeho roku ne?

Je to precejen trochu rozdil s 19letym Williamsem

A jako mi je to ve finale fuk, vsak ja tady od zacatku hned pisu, ze je to hrozne nefer srovnani, jde proste jen o to, co Pep na jednu stranu rika a jak to pak koresponduje s realitou Verim tomu, ze kdyby mel i v takhle naslapnutem City 19leteho Messiho, tak by mu asi minuty najit dokazal

Reagovat
Nikikrew

ani kvalitativne by na to nemal

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Na co by nemal konkretne?

Reagovat
Nikikrew

hrat v zaklade City

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem ako to hodnotis vlastne, ak robili tituly s Mendy, alebo Zinchenkom, dokonca tam hral aj Delph, 19 rocny Williams ak by mu Pep dal sancu tak ako ju tam musel dat napr Zinchenkovi, tak by rovnako hral v zaklade dobre tak ako napr Zinchenko.

Reagovat
Nikikrew

jezis porovnavat obrancu a stredneho zaloznika, navyse kde v City je taka konkurencia.

Reagovat
ZJEV

OMG tak Pep snad zna skladbu sveho tymu a konkurenci na dany post ne? Takze pokud pro nej nema vyuziti, tak ho ma poslat hostovat a ne nechat nejvetsi talent, jaky kdy videl, hnit na lavicce (tribune).

Reagovat
Nikikrew

Toto beriem ale pride mi naivne porovnavat tychto 2 hracov s rozdielnymi ulohami v time. Navyse, United mali nalavo tragickeho Younga. Ale chapem Kiwiho pointu, avsak toto porovnanie mi pride nestastne.

Reagovat
iamek

Shaw je vzduch?

Reagovat
ZJEV

Tady podle me uplne nejde o post, ale o davani sanci mladym.

Jasne je to taky o konkurenci a muzes si rict, ze nam nic jineho nez tam dat mlade nezbyva, ale taky to muzes brat tak, ze MU je ve srackach a presto dava sanci neoverenym mladikum, zatimco v City to klape a na svuj nejvetsi talent stejne serou.

Reagovat
kiwwi

po prve hra mame tam Shawa a po druhe ono sa to rozobera prave kvoli tomu, ako Fodena Pep hypoval

Reagovat
Nikikrew

pravda, Shaw (ktory teda tiez nevykazuje nejaku vykonnost) nie Young a chapem tu pointu

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

Reagovat
blade115

Reagovat
Swarley

Koncepce a fantastické fungování City dostalo trošku v týdnu tvrdou ránu, ted je na čase ta bájná akademie?

Reagovat
Sandstorm

Doufejme, že Baillymu vydrží zdraví. Včera velmi dobrý výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bring back, bring back, oh bring back my Rafa to Toon, to Toon!

Reagovat
kissak

To je masakr.

Reagovat
Busby babes

mate obrovskou kliku. pristi rok spadnete.

Reagovat
kissak

To není až tak jasné neboť Bruce už tam nemusí být. A nebo, že bychom to stihli ještě letos

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Son jde na operaci se zlomenou rukou. Season is over.

Reagovat
krisa

Premier League - ideální sestava

Ideální sestava 26. kola anglické ligy: Toby Alderweireld (Tottenham) dyť hořel jak hajzlpapír

Reagovat
Mato178178

Väčšinou tam sú obrancovia čo dajú gól

Reagovat
janinho

dobry trapas. hral priserne a kvoli tomu ze da po standardke gol ho napchat do zostavy kola...

Reagovat
Mastný Chobot

Heung-Min Son is to undergo surgery this week after sustaining a fracture to his right arm.

The South Korea international suffered the injury during our win against Aston Villa on Sunday.

Following surgery, our medical staff shall be reviewing management options for Son’s rehabilitation with the player expected to be sidelined for a number of weeks.

Reagovat
Counter

A José je z obliga.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Však uvidíš, co bude říkat na tiskovkách, pokud se vám nebude dařit. Už teď proti Lipsku to zaznělo.

Reagovat
smazaný uživatel

RIP Fanta

Reagovat
smazaný uživatel

Uff, tak to pre nas sezona skoncila...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nas burton ide do dynama zahreb. super prestup pre neho. snad sa mu bude darit. povazovany za nejaky velky talent nikdy nebol, ale kludne by to mohol byt taky ten pripad hraca pod radarom ktory sa vysvihne

Reagovat
Busby babes

btw Shaw v tech 3 stoperech vypada docela dobre. Zajimava varianta. kdyz utocime, tak ma i docela volnost jit dopredu, nekolikrat se ocitl skoro az na hrotu. pokracovali byste v tom?

Reagovat
Grahf

ne, chcem 4-3-3

Reagovat
Swarley

S tím naším středem to je bohužel/bohudik docela dobra varianta, ale musí to byt Shaw s Baillym, kteří se nebojí dopředu a jsou dobří na balonu...

Každopádně mi to zní jako dobra varianta na tyhle zápasy venku...doma to chce něco aktivnějšího, snad to s Brunem bude mnohem lepší...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele