26. kolo
14.02.2020 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Pátek branku nepřinesl. Wolves remizovali s Leicesterem

Dvě příjemná překvapení letošního ročníku Premier League na sebe narazila v jediném pátečním duelu do dvou víkendů rozloženého 26. kola. Wolves nedokázali využít dvacetiminutové přesilovky a s Leicesterem se rozešli bez branek.

Už po deseti minutách hry přišla obrovská šance pro domácího Coadyho. Ten utíkal sám na Schmeichela, jenže ne moc rychle a do zakončení mu sáhl obránce. Na opačném konci hřiště bylo rušno po čtvrtině zápasu. Po Maddisonově centru se musel pořádně činit Patrício.

Závěr první půle patřil Vlkům. Jonny přesným centrem našel hlavičku Raúla Jiméneze, jemuž se ale zakončení krajně nepovedlo a poslal míč daleko od brány. Mnohem přesněji hlavičkoval po rohovém kopu Willy Boly, jenže jeho trefa nebyla uznána pro předcházející ofsajd.

Nedlouho po návratu ze šaten Pereira pěkně obešel Jonnyho a zprava postupoval do vápna, jeho rána z úhlu ale postrádala přesnosti. Další větší vzrušení přišlo až v šestasedmdesáté minutě. Se žlutou kartou hrající Choudhury v držení míče zakopl a následně poslal k zemi i Jiméneze. Po druhém karetním trestu se musel poroučet do šaten.

To mohl záhy potrestat Jiménez, jenž ovšem ani tentokrát nedokázal usměrnit svou hlavičku tam, kam by měl. Čerstvý Moutinho to poté zkusil zpoza vápna, bránu ale o několik centimetrů minul. A jelikož Jiménezovi se opravdu nedařilo a mimo prostor tří tyčí poslal i svou další hlavičku v nastavení, skončilo utkání bezbrankovou remízou.

Autor: Martin Vejdělek / Onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
frederik

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele