26. kolo
15.02.2020 18:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Mané v závěru vystřelil Liverpoolu další vítězství

Nebyl to po zimní přestávce vůbec přesvědčivý výkon, přesto hráči Liverpoolu zapsali do tabulky další tři body. Dlouho se přitom v Norwichi nemohli prosadit, až patnáct minut před koncem rozhodl jediným gólem střídající Mané.

Reds v první půli soupeře zatlačili, prakticky mu nepůjčovali míč a nepouštěli jej za půlku. Přesto největší šanci úvodní pětačtyřicetiminutovky měli domácí. Na dlouhý balón za obranu si naběhl Rupp, jenž tváří v tvář brankáři zazmatkoval a přihrával ještě míč Pukkimu. To Alisson přečetl a nebezpečí zažehnal.

Po necelé hodině hry se musel pořádně činit i jeho protějšek Krul, který horko těžko vyrazil Keïtovu střelu nad břevno. Ještě lepší zákroky předvedl zanedlouho, když nejprve lapil Salahovu ránu a poté i dorážku Keïty z bezprostřední blízkosti. Na druhé straně unikl Duda, který předložil Tetteyovi, jehož pokus skončil na tyči.

Gólu se tak jako první dočkali Liverpoolští. Hendersonův pas z hloubi pole si velmi šikovně zpracoval Sadio Mané, jenž navíc zaskočil bránícího hráče tím, že si nenavedl míč na střed, ale rovnou vystřelil na bližší tyč. Proti tomu byl Krul marný a musel lovit balón ze sítě.

Firminovi se asi pět minut před koncem naskytla příležitost vedení zdvojnásobit, z malého vápna ale napálil míč vysoko nad brankovou konstrukci. I tak jeho tým zůstává suverénně na čele tabulky, naopak Canaries budou mít co dělat, aby dohnali sedmibodovou ztrátu na záchranu.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
FC Parma

1:0 (Pukki)

Reagovat
frezi

1:2 (Duda, Firmino, Salah)

Reagovat
LokoLFC

0:3

Reagovat
Migelinh0

Zdravím, někdo kvalitní stream ? Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Digi tv

Reagovat
klvana

Po zimní přestávce? Kdy a kde? Copak v Anglii něco takovýho mají?

Reagovat
vanGomm

Navíc já bych slovo zima ani nepoužíval.Třeba u nás zimu jako roční období už vlastně ani nemáme.Tu si totiž představuji tak,že je ve dne minimálně -5 a v noci alespoň -10 a na celém území kolem 40 cm sněhu.Na horách samozřejmě daleko víc.Místo klasického zimního období zde místo toho máme 4 měsíce takový ten listopad s teplotama +5 až +12 stupnů.Potom se nikdo nemůže divit,že v takovém počasí je to zde samá epidemie.A samořejmě ráj pro různé škůdce,kteří se v těch pro ně ideálních podmínkách přemnoží.Počínaje klíštaty přes myši atd. a konče kůrovcem.Ten má normálně za rok 1-2 snůšky.V tomto celoročním teple stine i 4.To pak lesy nemají šanci.A lesy jak známo přitahují deště a hlavně udržují vodu.Když nebudou je zaděláno na problém.Všechno totiž v naší přírodě s souvisí se vším.Takže pokud si někdo myslí,že ušetří za topení,prodělá a možná,že daleko více někde jinde

Reagovat
smazaný uživatel

Sepiš mi své paměti a nechám Ti je za hubičku vydat.

Reagovat
vanGomm

Bud s tímto souhlasíš,nebo ne.Pokud ne,tak si rád poslechnu i jiný názor.Jinak je zbytečné takto reagovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic není zbytečné.

Reagovat
vanGomm

Alespon argument by nebyl?Ale to u některých je to běžné

Reagovat
smazaný uživatel

Až budu mít čas. Mám důležitější věci na práci, než si tu poměřovat penisy.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele