Premier League - souhrn 22. kola

14.01.2019, 22:54
Aktuality
Manchester United potvrdil formu, nejtěsnějším možným rozdílem vyhrál na půdě Tottenhamu a dotáhl se na Arsenal, jenž pro změnu podlehl v derby West Hamu. Na čele tabulky zůstává Liverpool, který zásluhou penalty veze body z Brightonu, Citizens zareagovali triumfem nad Wolverhamptonem. Uspěla také Chelsea, která přetlačila Newcastle. Důležitou výhru zapsal Southampton...

Manchester City - Wolverhampton Wanderers 3:0

14.01.2019 21:00

Góly: 10. Gabriel Jesus, 39. Gabriel Jesus (pen.), 78. Conor Coady (vl.)

Manchester City v poklidu zdolal Wolverhampton a v tabulce zůstává v patách vedoucímu Liverpoolu. Navíc odskočil třetímu Tottenhamu, který o víkendu zaváhal. Zápas byl rozhodnut v podstatě již po čtyřiceti pěti minutách, kdy domácí vedli o dvě branky a Vlci dohrávali v deseti lidech.

V sestavě Citizens zůstali po drtivé výhře v Ligovém poháru nad Burtonem pouze obránce Walker, záložník David Silva a útočníci Sané s Gabrielem Jesusem. Do základní jedenáctky hostů se po skalpu Liverpoolu v FA Cupu vrátili brankář Patrício a pravý křídelník Doherty.

Manchester od začátku ukazoval, kdo obhajuje mistrovskou trofej a po devíti minutách hry se dostal do vedení. Laporte skvělou přihrávkou vysunul Saného, který předložil míč Gabrielu Jesusovi, jenž neměl problém uklidit kulatý nesmysl do odkryté svatyně. Za dalších šest minut tečoval střelu Davida Silvy nešťastně Bennett a brankář Wolves Patrício měl co dělat, aby balón vytáhl alespoň na rohový kop.

Ve 20. minutě pak přišla pro hosty další velká komplikace. Boly ostře zajel do Bernarda Silvy a za škaredý zákrok viděl zaslouženě červenou kartu. Vyloučení dalo zbytku první půle jasný ráz. Domácí bez potíží drželi míč pod kontrolu a Vlkům jej půjčovali sporadicky. Sedm minut před přestávkou navíc Bennett fauloval v pokutovém území a z nařízené penalty přidal svůj druhý gól v zápase Gabriel Jesus. Josef Csaplár by měl sice námitky, ale lodivod Manchesteru Guardiola odcházel do kabiny zcela spokojen.

Druhý poločas již mnoho vzrušení nepřinesl. Citizens nadále dominovali, ovšem vsadili na úsporný režim a diváky často uspávali. Na hřiště se dostal i letošní smolař na zranění De Bruyne. V 67. minutě se uvedl prudkým volejem, jenž však proletěl pouze kolem tyče Patríciovy brány. Belgický šikula pálil i o deset minut později, kdy proti jeho pokusu musel zasáhnout Patrício. Po následném rohovém kopu centroval De Bruyne do pokutového území, kde míč nešťastně za záda vlastního brankáře srazil Coady - 3:0.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Manchester United 0:1

13.01.2019 17:30

Góly: 44. Marcus Rashford

Šest zápasů, šest vítězství. Taková je zatím bilance Oleho Gunnara Soljskaera jako manažera Manchesteru United. Na půdě Tottenhamu zařídil tři body chvíli před poločasem Marcus Rashford.

První velká šance přišla na straně domácího celku. Sonovi se v posledním zápase před odjezdem za reprezentačními povinnostmi povedlo proniknout po levé straně, aby předložil před bránu Winksovi, jenže ten zcela osamocený před brankářem absolutně nezvládl střelu na zadní tyč.

Po necelých dvaceti minutách zahrozili i hosté, a to zásluhou Martiala. Francouzský křídelník se dostal ke střele po pohledné individuální akci, ovšem Lloris byl připraven a vyrazil míč na roh. V dalších chvílích se dostali do tlaku Kohouti. Ten vyvrcholil po centru od pravé postranní čáry, když Dele Alli sklepl míč na Kanea. Anglický kanonýr dostal míč bez problémů do brány, gól však oprávněně nebyl uznán kvůli ofsajdu.

Už se blížil poločas, když pro domácí přišla ledová sprcha. Pogba si uprostřed hřiště ve spolupráci s dalšími hráči poradil se zálohou Tottenhamu, načež přesným dlouhým pasem našel Marcuse Rashforda. Mladý útočník se ze slušné pozice nemýlil a přízemní ranou na zadní tyč překonal brankáře Llorise. Rashfordovi se poprvé podařilo skórovat ve třech po sobě jdoucích zápasech Premier League.

Chvíli po pauze se dostal do další příležitosti Harry Kane, tentokrát se v ofsajdu nenacházel, avšak pro změnu proti jeho střele zasáhl de Gea. Španělský gólman se zaskvěl i za okamžik, když konečky prstů vytáhl Alliho dobrou hlavičku. Hra nabrala na začátku druhé půle velký spád, Lloris i de Gea museli řešit nebezpečné situace po centrech. Po hodině hry se dostal k zajímavému pokusu z vápna Pogba, ani on si ale na svého krajana v bráně Spurs nepřišel.

Jednu z největších příležitostí na srovnání měl Alli. Po dlouhém sólu se znovu ocitl tváří v tvář brankáři, jenže i tentokrát na něm ztroskotal. Anglického záložníka vychytal de Gea i čtvrthodinu před koncem. Poslední velkou šanci Tottenhamu měl Kane, jehož střelu na bližší tyč vytáhl španělský brankář nohou.

Domácí Spurs tak nevyužili šanci znovu odskočit čtvrté Chelsea a mají před ní už jen jednobodový náskok. Naopak Rudí ďáblové se v tabulce dotáhli na pátý Arsenal, jedinečný výkon si připsal de Gea, který poprvé v anglické nejvyšší soutěži zneškodnil jedenáct střel bez toho, aby inkasoval.

Více informací k zápasu

Everton FC - AFC Bournemouth 2:0

13.01.2019 15:15

Góly: 61. Kurt Zouma, 90+5. Dominic Calvert-Lewin

Everton si doma nakonec připsal těsnou výhru nad Bournemouthem, pravdou ale je, že měl v mnoha okamžicích obrovské štěstí. Hosté byli v mnoha pasážích lepším celkem, vypracovali si několik výborných šancí, jenže je pořádně zradila koncovka. A protože se na druhé straně za Everton premiérově trefil Zouma a v nastavení Calvert-Lewin, zůstaly všechny tři body v Goodison Parku.

Začátek utkání patřil jednoznačně hostujícímu týmu, který si vytvořil výborné příležitosti ke skórování. Po sedmi minutách se na malém vápně zjevil King, v krkolomné pozici však míč za Pickforda nedostal. O deset minut později se do samostatného úniku dostal Brooks, jeho rána však skončila pouze na tyči. Po půlhodině chyboval v rozehrávce Pickforda, hosté toho však využít nedokázali, když rychlou akci zakončil pouze hlavičkou nad útočník King.

Až pak se o slovo přihlásil také Everton - po centru Digneho se k hlavičce dostal Keane a míč olízl břevno hostující svatyně. Po poločasové pauze pak celek z Liverpoolu přece jen vystupňoval své úsilí a začal být tím lepším týmem - nejprve ani nadvakrát neprostřelil hradbu těl Richarlison, po více než hodině hry však už domácím vystřelil vedení Zouma, když jej obrana Bournemouthu nechala na malém vápně trestuhodně nestráženého.

V závěru mohl vyrovnat nejprve Fraser, tomu však šanci zmařil výtečným skokem pod nohy brankář Pickford, v nastavení ještě do vápna pronikl Gosling a velkou šanci mu uzmul zákrokem na poslední chvíli stoper Keane. V samém závěru pak utekl Lookman, míč nezištně předložil pod nohy Calverta-Lewina, který přízemní střelou upravil na konečných 2:0.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Newcastle United 2:1

12.01.2019 18:30

Góly: 9. Pedro, 57. Willian - 40. Ciaran Clark

Chelsea nakonec na Stamford Bridge dosáhla na vítězství, lehká práce to ovšem rozhodně nebyla. Domácí poslal už na začátku do vedení Pedro, za hosty před poločasem srovnával Clark, definitivní podobu výsledku tak dal v druhé půli Willian.

Na Stamford Bridge se začalo pěkně od podlahy a už po devíti minutách se fanoušci poprvé radovali. David Luiz načechral parádní míč za obranu na nabíhajícího Pedra, který jej jedním dotekem zalepil a druhým poslal neomylně za záda brankáře Dúbravky. Pokud ale někdo očekával ofenzivní koncert domácích, musel být tuze zklamán. Následující minuty se odehrávaly pouze ve středu pole, Blues nebyli schopni vystupňovat tempo hry, a tak se o slovo začal hlásit také Newcastle. Nejprve pálil Rondón vedle, o pár momentů později však hlavou prodloužil míč na nabíhajícího Péreze, který však ve výborné šanci minul.

Chelsea ovšem nehrála dobře, což Newcastle ještě do poločasu potrestal. Na rohový kop Ritchieho si naskočil Clark a prudkou hlavičkou zatloukl míč přesně k tyči. Prvně jmenovaný mohl o pár chvilek později dokonce poslat hosty do vedení, volej z hranice vápna mu ovšem vůbec nesedl. To na druhé straně se po pasu Jorginha dostal do vyložené tutovky Willian, jenže se zakončením si vůbec neporadil a pořádně tak nakrkl domácí osazenstvo.

Po pauze se favorit přece jenom dostal do tempa a hostující defenzivě začal zle zatápět. Nejprve se po pasu Kantého ocitl ve skvělé pozice Pedro, jeho gólovou střelu však Dúbravka perfektně vyrazil. O chvilku později hostující brankář nezkrotil rohový kop a měl velké štěstí, že se k míči nedostal žádný z ofenzivních hráčů hostí. Tlak Chelsea ale dále sílil a po další akci a centru Alonsa se na penaltě zjevil osamocený Pedro, který míč však dobře netrefil - a s pomalou střelou si již strážce hostující svatyně poradil.

Gól přinesla až další akce, kterou nejprve potáhl ve středu hřiště Hazard, následně míč předložil do strany Willianovi, který si jej krátkou kličkou připravil na pravačku a nádherně se trefil za vzdálenější tyč. Tentýž hráč mohl o chvíli později přidat i pojistku, když si našel přesný pas Luize, vyběhnuvšího Dúbravku však přelobovat nedokázal. Na konci pak mohl bod pro Newcastle vystřelit Rondón, jeho hlavička však šla těsně vedle, a tak si Chelsea připisuje sice utrápenou, ovšem důležitou výhru 2:1.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Liverpool FC 0:1

12.01.2019 16:00

Góly: 50. Mohamed Salah (pen.)

Po dvou porážkách za sebou potřeboval Liverpool potvrdit roli favorita na půdě Brightonu a udržet si náskok na čele, což se Reds navzdory nepříliš atraktivnímu výkonu bez větších potíží podařilo. Nejlepší ligová obrana udržela soupeře na uzdě po celých devadesát minut, brankář Alisson nemusel dokonce během utkání ani jedinkrát zasahovat, a proměněný pokutový kop Mohameda Salaha vynesl liverpoolským hubenou výhru 1:0.

Tým Jürgena Kloppa tak přinejmenším na chvíli navýšil svůj náskok před druhým Manchesterem City na sedm bodů a porážky právě od Citizens spolu s pohárovým vyřazením proti Wolverhamptonu na Reds nezanechaly vážnější šrámy. Netrvalo dlouho, než se hosté zmocnili herní iniciativy a začali si vytvářet slibné brankové příležitosti. Roberto Firmino však v deváté minutě ve skluzu nezvládl usměrnit Robertsonův centr do brány a Xherdan Shaqiri netradičním zakončením hlavou rovněž minul, takže se do kabin odcházelo za bezbrankového stavu.

Pouhých pět minut po změně stran se už ale Liverpoolští dočkali. Nešikovný zákrok Pascala Grosse na Mohameda Salaha ve vlastní šestnáctce vynesl hostům výhodu pokutového kopu, který sám faulovaný s přehledem proměnil. Zatímco v minulé ligové sezoně se Liverpool na tuto ideální možnost ke skórování načekal, jak byl rok dlouhý, v posledních týdnech se naopak těší vyslovené penaltové lavině - od Vánoc již Reds v Premier League kopali pokutový kop hned čtyřikrát, zatímco nikdo z ostatních týmů nevybojoval "desítku" více než jednou.

Ani s nabytým náskokem hosté neupustili od převahy s míčem na kopačkách a Brighton ve zbytku první půle zahrozil pouze sporadicky z ojedinělých protiútoků. Grossovu ránu však stačil zablokovat provizorní stoper Fabinho a s neúspěchem se potázal také Jürgen Locadia. V samém závěru měl ještě Mohamed Salah perfektní příležitost navýšit náskok svým druhým zásahem odpoledne, jenže z hloubi pokutového území nedokázal zamířit přesně. Egyptského forvarda spolu s příznivci Reds to však nijak zvláště mrzet nemusí, neboť Liverpool dokázal na Amex Stadium uhájit vedení až do konce a výhrou 1:0 se opět o malý krůček posunul k vytouženému zisku titulu.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Fulham FC 2:1

12.01.2019 16:00

Góly: 20. Joe Bryan (vl.), 23. Dennis Odoi (vl.) - 2. André Schürrle

Dobrá půlsezona trápení se zdá být se vším všudy u konce. Přestože Burnley po mimořádně úspěšném loňském vystoupení dlouhé měsíce tápalo a propadlo se až na hranici sestupu, nyní se tým Seana Dyche jako mávnutím kouzelného proutku zvednul a sbírá jednu výhru za druhou a po sobotním zápase s Fulhamem již třetí v řadě. Clarets k tomu kuriózně dopomohly vlastní góly soupeře, díky nimž zvrátili nepříznivý vývoj ještě do přestávky a nabytý náskok 2:1 udrželi až do konce.

Zatímco Burnley díky dalšímu úspěchu za sebou poskočilo již na patnáctou příčku, Fulham zůstává předposlední s pětibodovou ztrátou na záchranu. Hosté přitom měli lepší vstup do zápasu a brzy se také dočkali průlomu skóre. Hned po dvou minutách si André Schürrle zpracoval dlouhý pas Odoie a úchvatnou ranou z halfvoleje pod břevno nedal Tomu Heatonovi sebemenší šanci zasáhnout.

Clarets měli vyrovnání na dosah o čtvrthodinu později, když hlavička Chrise Wooda skončila na brankové konstrukci, ale Fulhamu štěstí dlouho nevydrželo. Sotva pár minut nato totiž Hendrickův centr nešťastně tečoval Ryan Sessegnon do spoluhráče Joea Bryana a míč v nepřehledné situaci zapadl až do sítě.

O chvíli později bylo pro zaskočený Fulham ještě hůře. V třiadvacáté minutě se na střeleckou listinu zapsal i Odoi, jenže stejně jako Bryan zamířil nedopatřením do vlastní sítě po dalším nebezpečném pasu Hendricka. Od té chvíle sice hosté měli opět navrch, jenže jejich dvě šance do přestávky skončily v případě Chambersovy hlavičky na tyči a Sessegnon záhy z nadějné pozice zamířil nepřesně.

Po změně stran již Burnley rezignovalo na ofenzivu a za celý poločas si nepřipsalo ani jediný přesný střelecký pokus. Fulham tak hře dominoval, avšak přes zataženou obranu soupeře se jen s obtížemi probíjel do dalších příležitostí, a když už jedna taková připadla střídajícímu Viettovi, stihl na brankové čáře za Heatona zaskočit James Tarkowski. Aktivní Vietto se posléze postaral o další dvě nebezpečné situace, jenže jeho centr tečoval Charlie Taylor těsně vedle a s tvrdou ranou argentinského forvarda čtvrthodinu před koncem si Tom Heaton dokázal poradit. Od návratu své staronové jedničky mezi tři tyče tak Burnley nepřestává vítězit a v důležitém "šestibodovém" duelu vyválčilo všechny body.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Watford FC 1:2

12.01.2019 16:00

Góly: 38. Craig Cathcart (vl.) - 67. Craig Cathcart, 74. Tom Cleverley

Crystal Palace mělo zápas s Watfordem dobře rozehraný, nakonec si však body odvezli hosté. Eagles vyšel lépe první poločas, po změně stran však dvakrát neuhlídali soupeře, a pro to jim zůstaly pouze oči pro pláč.

Manažer domácích Hodgson obměnil téměř kompletně základní jedenáctku svého týmu, ve které po zápase v FA Cupu proti Grimsby zůstali pouze křídelníci Zaha s Townsendem. Hodgsonův protějšek Gracia zasáhl do sestavy Sršňů ještě víc a ponechal v ní jen Hughese.

Již ve čtvrté minutě byli Hornets velmi blízko úvodnímu zásahu. Prvotní střelou orazítkoval Deulofeu tyč a brankovou konstrukci trefil z následné dorážky také Pereyra. Již po dvaceti minutách hry musel hřiště opustit Hughes, jehož nahradil Sema. Postupně se do útoku tlačili také Orli, většinou se však zastřelovali.

Až v 39. minutě vznikl po rohovém kopu velký zmatek před bránou Watfordu, kdy nejprve vypálil Tomkins a následně se míč od hostujícího Cathcarta dostal za brankovou čáru - 1:0. Vedení svého týmu mohl čtyři minuty po přestávce zvýšit Zaha, avšak jeho průnik zlikvidoval brankář Sršňů Foster, který se činil i po hodině hry, kdy vyrazil dělovku Milivojeviće.

V 68. minutě se Hornets zničehonic dočkali vyrovnání. Rohový kop se na zadní tyči snesl na hlavu Cathcarta, jenž se gólem vykoupil za svůj podíl při první brance duelu. Poté se na hřiště dostal Cleverley, jenž za sedm minut rozhodl o osudu utkání. Po dalším závaru v pokutovém území se parádně trefil z voleje a zařídil hostům výhru.

Více informací k zápasu

Leicester City - Southampton FC 1:2

12.01.2019 16:00

Góly: 58. Wilfred Ndidi - 11. James Ward-Prowse (pen.), 45+2. Shane Long

Southampton překvapivě obral o body Leicester a po zisku tří bodů se vyšvihl nad sestupové pásmo. Hosté si klíčový náskok vybojovali v prvním poločase, přestože přišli o vyloučeného Valeryho. Lišky po změně stran svého protivníka mačkaly, ale dosáhly pouze na korekci výsledku.

Do základní sestavy domácích se po utkání v FA Cupu vrátili brankář Schmeichel, obránci Pereira, Maguire a Chilwell, záložníci Mendy s Ndidim, křídelní hráč Maddison a útočník Vardy. Také manažer Světců Hasenhüttl do značné míry obměnil jedenáctku svého týmu, ve které se po jednozápasové pauze objevili McCarthy, Soares, Bednarek, Valery, Romeu či Armstrong.

A právě posledně jmenovaný se v šesté minutě jako první dostal ke střeleckému pokusu, byť šlo pouze o zápis do statistik. Za další čtyři minuty ohrozil bránu Foxes Long, avšak hlavičkoval nad břevno. O minutu později Long vybojoval penaltu, jejíž exekuce se ujal Ward-Prowse. Schmeichel sice vystihl směr střely, ale míči v cestě do sítě nezabránil, a tak se Saints dostali do vedení.

Lišky se nadále trápily a ve 29. minutě děkovali Schmeichelovi, který vytáhl nebezpečnou hlavičku Vestergaarda po rohovém kopu. Leicester se poprvé vážněji připomněl až ve 36. minutě, kdy hosty na poslední chvíli zachránil Bednarek. Závěr poločasu se vůbec nepovedl Valerymu, který za dvě zbytečné žluté karty oslabil Southampton a zamířil předčasně do sprch. Přesto se Světcům povedlo do přestávky ještě jednou skórovat. Po dlouhém odkopu gólmana McCarthyho přelstil Long jak Mendyho, tak Morgana, a následně z úhlu překonal i Schmeichela.

Domácí mohli vstřelit branku pět minut po změně stran, ale McCarthy skvěle zasáhl proti Maguirově ráně. Za dalších osm minut však Foxes uzavřely svého soupeře před pokutovým územím, kam si naběhl Pereira a přihrávkou vybídl ke skórování Ndidiho, jenž stehnem s velkou dávkou štěstí snížil náskok Saints. V 63. minutě se Lišky dokonce dožadovaly penalty, avšak rozhodčí neposoudil Stephensův zákrok jako nedovolený.

O vyrovnání se snažili především Maddison s Maguirem, avšak jejich pokusy míjely cíl. Poprvé v sezóně se dobře uvedl také střídající Barnes, ale ani on nakonec nepomohl Leicesteru k vytouženému druhému gólu. Tři body tak především díky výborné první půli vybojoval Southampton.

Více informací k zápasu

Cardiff City - Huddersfield Town 0:0

12.01.2019 16:00

Góly: -

Záchranářský duel branku nepřinesl, Cardiff se tak s Huddersfieldem rozešel smírně 0:0. Remíza přitom nesedí ani jednomu z týmů, neboť nic pořádně neřeší - Huddersfield zůstává poslední, zatímco Cardiff okupuje sedmnáctou příčku s jednobodovým náskokem na sestupová místa.

Fotbal to přitom zpočátku nebyl špatný, diváci si rozhodně nemohli stěžovat na nedostatek zajímavých situací. Jako první zahrozili hosté, konkrétně pak JAseon Puncheon, který za vápnem napřáhl a nepříjemnou přízemní střelou pořádně vystrašil domácí osazenstvo - mířil však těsně vedle. Na druhé straně domácí kontrovali zásluhou Hoiletta, který si našel přízemní centr, dokázal jej však nasměrovat pouze do hostujícího brankáře.

V polovině první půle musel Cardiff zachraňovat obránce Bennett, který na poslední chvíli zablokoval nepříjemnou ránu Hogga. Další minuty už mnoho vzruchu nepřinesly, hra se odehrávala především ve středu pole a byla poznamenána řadou tvrdých soubojů a technických nedostatků.

Jestliže úvod první půle přinesl vesměs zajímavou podívanou, ta druhá byla přesným opakem. Nuda a šeď - tak bychom mohli shrnout úvodních 25 minut druhého dějství. Až dvacet minut před koncem domácí zahrozili zásluhou Patersona, jehož tečovaná rána ovšem mířila nad. A když se v nastaveném čase neujala ani hlavička hostujícího Depoitra, dospěl duel k remíze 0:0.

Více informací k zápasu

West Ham United - Arsenal FC 1:0

12.01.2019 13:30

Góly: 48. Declan Rice

Vůbec poprvé od prvního kola se Arsenalu nepodařilo vstřelit alespoň jeden gól, a to poněkud nečekaně zrovna proti West Hamu United, který se stejně jako Kanonýři prezentuje spíše přestřílením soupeřů. Na domácím stadionu svěřenci Manuela Pellegriniho uhájili první čisté konto po osmi předešlých neúspěších a udržená nula je pro ně o to sladší, že ji díky trefě Declana Rice podpořili i gólově a slaví cennou výhru 1:0.

Oba manažeři sáhli k rozdílným volbám, co se ofenzivních záložníků týče. Zatímco Manuel Pellegrini překvapil nasazením Samira Nasriho rovnou do základní sestavy, Unai Emery opět pro Mesuta Özila nenašel místo ani na lavičce náhradníků. Lepší vstup do utkání měli domácí, ale Nobleově ráně z hranice šestnáctky scházela razance. Kladiváři útočili především po své levé straně skrze tápajícího Ainsleyho Maitlanda-Nilese, s nímž bek Aaron Cresswell sváděl jeden úspěšný souboj za druhým.

Pak se ke slovu dostal i Arsenal. Slibnou šanci Lacazetta pohotově lapil Lukasz Fabianski a vůbec největší šance první půle připadla Seadu Kolašinacovi, jenž se po výtečném přistrčení Iwobiho řítil z mírného úhlu sám na branku, ale místo zakončení ještě volil zpětnou přihrávku, kterou před Lacazettem stačil zastavit Declan Rice.

Oba celky potvrzovaly, že jejich doménou je především útok, a pohledné přímočaré kombinace středem hřiště opakovaně vedly k nadějným zakončením, přesto se však do kabin odcházelo za bezbrankového stavu. Ten však po změně stran platil již jen sotva tři minuty. Xhakovo nedůrazné odvrácení Andersonova centru využil Samir Nasri přistrčením míče Declanu Riceovi, který neméně pohotově zabořil míč do sítě.

Zaražený Arsenal probudilo až po hodině hry dvojí střídání s nástupem Ramseyho a Torreiry, ovšem Piérre-Emerick Aubameyang v dobré šanci po Kolašinacově pobídce nedokázal v rychlosti zamířit přesně. Chvíli nato měl vyrovnání na kopačce Alex Iwobi, jenže i jeho přízemní rána skončila pár decimetrů vedle Fabianského levé tyče.

Tím se však Kanonýři vyčerpali a obvykle děravá obrana West Hamu v závěrečné půlhodině svědomitě plnila svou úlohu a nepouštěla soupeře do sebemenších šancí. Tým Manuela Pellegriniho tak přinejmenším na chvíli poskočil na osmé místo, zatímco Arsenal promarnil možnost dotáhnout se v tabulce na čtvrtou Chelsea.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC22183150:1057
2.Manchester City22172359:1753
3.Tottenham Hotspur22160646:2248
4.Chelsea FC22145340:1747
5.Arsenal FC22125546:3241
6.Manchester United22125544:3241
7.Watford FC2295832:3232
8.Leicester City2294926:2531
9.West Ham United2294930:3231
10.Everton FC2286833:3130
11.Wolverhampton Wanderers2285923:2829
12.AFC Bournemouth22831131:4227
13.Brighton & Hove Albion22751024:3026
14.Crystal Palace22641220:2822
15.Burnley FC22631323:4321
16.Southampton FC22471123:3919
17.Cardiff City22541319:4119
18.Newcastle United22461216:3118
19.Fulham FC22351420:4914
20.Huddersfield Town22251513:3711

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1014)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak zítra se dotáhneme na Arsenal

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal

Reagovat
iamek

Reagovat
nani92

Alibizmus bokom, pri tejto konkurencii tú Top4 musíme dať

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

aspoň někdo má koule, tak se pozná fanoušek MU od fanouška LFC.

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

hehe, je trochu rozdíl mít za konkurenci megasilný Citizens nebo tragickou Chelsea a jště tragičtější Arsenal

Reagovat
nani92

Ale ten rozdiel vyvazuje fakt,že my musíme tie kluby dohnať, začo Live malo solídny náskok

Reagovat
smazaný uživatel

to si nemyslim

Reagovat
nani92

To mi je ľúto, ale akceptujem to

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

a stále má ak si nepostrehol

Reagovat
Pinturicchio

Lexess, neser, šup MU do oblíbených a místo (rozumného) argumentu palec.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Pinturicchio

Už si je našel, že si tak vysmátý?

Reagovat
cristiano.K.

moje koule jsou v dobrých rukách

Reagovat
Pinturicchio

Samochvála smrdí.

Reagovat
icemike

Tady budou spíše smrdět ty koule...

Reagovat
Pinturicchio

Beztak.

Reagovat
cristiano.K.

who cares

Reagovat
Pinturicchio

To je fakt, když je bereš do ruky akorát ty.

Reagovat
Tomas Kazu Joker

Když někdo napíše, pojďme na titul, tak se smějete. Když někdo napíše cokoliv jiného, tak zas přijdou chytráci, jako ty a napíšou takové hovno. Měl by ses radši v Itálii o Juve a nasírat lidi tam.

Reagovat
Rssa

Ty jsi ocas. Zastavas presne tu roli, ktere se vysmivate u vas v sekci, kdyz prijde nekdo z PL.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ved si sa v tom nasiel tiez, fanusikovia Liverpoolu su zasrati alibisti, nepovedal nic nove.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

prauda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Většinou co čtu tak píšeš na úkor Arsenalu dost neobjektivní komenty

Ale tohle je pravda.... tam padal jak hruška

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Ona s ním něco měla?

Reagovat
Edgewalker

Nemyslím si. Ale on s ní strávil pár krásných večerů

Reagovat
technecium

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mariano13

Reagovat
icka

Reagovat
mojmira

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Baronne

Reagovat
Greny
Reagovat
Baronne

Reagovat
db18

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Luxusní čokoládička s trochu vytahanější pičkou.

Reagovat
icka

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

ta je dobra

Reagovat
robbik

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Po dlouhe dobe jsem zapnul udajne nejlepsi ligu na svete, a nestacil jsem se divit. Za tohle se davaji miliardy za televizni prava? Za tohle berou hraci nekolik set tisic liber tydne? Je mi z toho smutno. Hodne smutno, jak penize znicily tuto hru. Dokud budou fanousci podporovat hrace, kteri se nemaji uz vlastne proc snazit, kdyz uz TEĎ jsou zabezpeceni na dve tri generace, tak se tohle nikam nepohne. Z teto nadherny hry se stal cisty BYZNYS. Fotbal je jen karikatura pro bosse, hrace a sponzory. Masopust, Novak Pluskal a dalsi, kteri dreli a byli to skutecni pani fotbalisti, a pritom umirali po sanatoriech, se musi obracet v hrobe. Slava fotbalu tehdejsi doby. Hanba tomu dnesnimu. Hraci berou miliardy, a pritom ani neodvadeji vykony hodne svych platu. Penize znicili fotbal, a budou ho nicit dal. Neni duvod ptoc marnit timto cas. To si radsi koupim Forbes a prectu si o byznysu neco tam. Je mi z toho fakt smutno.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted rikal Sidlo, ze Ozil bere 350k tydne. Pak se divme, ze ma nekde sprint do obrany

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

toto zas kto bol, aký nick?

"smazaný uživatel" zas

Reagovat
topinho

Opustil sa.

Reagovat
oddy

Reagovat
Mariano13

Zaujímala by ma dĺžka tej doby po ktorej si ten futbal zapol. Ale. Podľa zvyšku komentu tipujem, že naposledy sledoval federálnu ligu

Reagovat
Liquid

WHU a vlastně i Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sem si zase po týdnu zapnul zápas mého oblíbeného klubu

Až na to, že si pořád dokola nahrávali na půlce, tak neudělali prakticky nic už pár zápasů to je špatný, dle chování hráčů na hřišti to nevypadá ani na dobrou náladu chce to zlomit.

Btw: Anderson si nás tam stále dokola mazal na chleba

Reagovat
Harakan

Co je vlastně s Mesutem?

Reagovat
masly008

nehodí se emerymu do taktiky ala hlavně nic nevymyslet.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela ubohost od nas. Ramsey to trochu ozivil, zvlastni co se stane, kdyz hrajou ti lepsi hraci...Iwobi super..

Reagovat
Makiii

Ten Arsenal je vazne katastrofalni...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zdechlina

Tak tohle byl od nas hodne ubohy vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Proč neustále za Barnes v útoku nastupují ti 2 tragédi a Vydrovi šanci nedají?

Reagovat
smazaný uživatel

*Burnley

Reagovat
fenixLFC

Lebo vydra je este vacsi traged ktory ma tak na druhu ligu max

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Vydra je ještě větší tragéd.

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím. Bilance těch dvou "útočníků" co tam nastupují je strašná Wood 27/5 a Barnes 26/5..jestli tohle jsou podle tebe útočníci, tak nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

No a teď si vem, že Vydra je ještě horší než tihle dva. Se vší úctou k němu.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba Barnes má nejlepší sezónu, kdy dal slabých 11 gólů v Champu. Nevím kde usuzuješ, že by měl být lepší třeba tenhle.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože už jsem Vydru viděl hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

Barnes:

18/19 - 21/4

17/18 - 36/9

16/17 - 28/6

15/16 - 8/0 (Champ)

14/15 - 35/5

Vydra:

18/19 - 8/1

17/18 - 40/21 (Champ)

16/17 - 33/5 (Champ)

15/16 - 31/3 (Champ)

14/15 - 42/16 (Champ)

Fakt nevím podle čeho soudíš že je lepší. I letos mají skoro stejný průměr gólů na zápas.

Reagovat
Sandstorm

Tak zrovna než tihle dva horší určitě není. Vydra má z Champu lepší bilanci než ti dva, kteří jsou i na champ průměrni útočníci.

Reagovat
smazaný uživatel

Wood dal v 16/17 27 golů v Championship a loni 10 golů v Premier League.

Reagovat
Sandstorm

No vidis a je to ještě větší dřevo, než Matěj.

Reagovat
fenixLFC

vidis a v pl su lepsi

Reagovat
Pride

Blbost. Dvakrát to byl nejlepší střelec championship... kdyby dostal aspoň pořádnou šanci a neměl na tu PL, tak nikdo nemůže říct nic, ale on vůbec nedostal čuchnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší střelec Championship být mohl, ale na Premier League nemá, proto nehraje.

Reagovat
Pride

ty jsi dobře mimo

Reagovat
smazaný uživatel

To spíš ty a tvůj názor, že je mu hrozně moc ubližováno.

Reagovat
Pride

Já nikde netrvdím, že je mu ubližováno. Jen říkám, že by si zasloužil aspoň 2-3 zápasy v základu, aby se vědělo, jestli na to opravdu má, nebo ne. Taky tvrdím to, že Vokes a Barnes jsou dva dřeváci a útočníci tak na Skotskou ligu, kde ti stačí fyzický parametry.

Reagovat
Sandstorm

Ale zaslouží si pořádnou šanci. Wood s Barnesem na PL už tuplem nemají. To má lepší předpoklady Vydra...

Reagovat
fenixLFC

nie nema.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Pride

Protože Barnes a Vokes jsou klasičtví ostrovní kopáči někde z přelomu tisíciletí a za normálních okolností tak hráči na střed championship. To má ale Dyche rád, protože on je úplně stejně neatraktivní kouč. Wood je dobrý hráč, akorát by kolem sebe potřeboval lepší tým, ne tyhle dřeva.

Spíš nechápu, proč ho Burnley vůbec přivádělo, když muselo být všem jasné, že Dyche nerad experimentuje a dá si tam radši ty dva kopyťáky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako neznám tam ty poměry, ale přijde mi že Vydra by mohl dostat větší šanci, zvlášť když ti 2 skoro žádné góly nedávají.

Reagovat
Pride

Vokes i Barnes tam mají neotřesitelnou pozici. Až vykopnou Dyche, tak by tam Vydra tu šanci dostat mohl, dřív asi ne.

Reagovat
LokoLFC

Protože je trenér taky tragéd.

Reagovat
Pride

Reagovat
Nebelung

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Azazelo RD

Kněz ho exkomunikoval z církve a kamarádka jezdí za Komličenkem.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Mia Khalifa has more clean sheets than us

Reagovat
Greny

to zalezi jestli tam nahodou neskoruje Vrana

Reagovat
Baronne

Jaktože miluje zrovna Vránu?

Reagovat
Greny

Tak má ráda ptáky ne?

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
protiproudu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Mariano13

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vo*e prestan delat ty fory Wengre a shod tu masku Emeryho srandy bylo dost

Reagovat
smazaný uživatel

Emery si musí případat jako ve snu, kdy v PSG měl koho chtěl a tady mu řeknou maximálně hostovačky

Reagovat
Sandstorm

A byl to nejhorší kouč PSG v éře sejku.

Reagovat
masly008

a ikdyž mněl v PSG to co chtěl tak i přesto dokázal nevyhrát titul.

Reagovat
smazaný uživatel

After 22 games:

17/18 Wenger 39 pts

18/19 Emery 41 pts

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam posun

Reagovat
Zdechlina

Hochu ty si jiny fanousek Gunners, uprav si oblibene kluby.

Reagovat
Sandstorm

Na co má Arsenal dva střední útočníky za dohromady více než 100 mega liber, když na křídle se jim motá Iwobi, ve středu zálohy se potácí 19ti lety no name, za ním nemotorny Xhaka a v obraně zakopavaji o míč Mustafi s Koscielnym.

Reagovat
Nikikrew

Iwobi dnes najlepsi na ihrisku.

Reagovat
Sandstorm

No právě...

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Emery si za to může sám, doufám, že je spokojenej.

Reagovat
masly008

Reagovat
Pride

Jakou vinu na tom má zrovna on?

Reagovat
Trand

Vybírá sestavu, preferuje určitý hráče na úkor jiných (proč hraje Guendouzi každý zápas?). Oukej, třeba Aaron letos není nějak skvělej, ale bylo vidět, že jak nastoupil, tak jsme si hned vytvořili několik šancí, respektive on pomohl vytvořit několik šancí (centr ze kterýho mohl Auba skórovat a pak prodloužil tu přihrávku, ze který mohl skórovat Iwobi). A nic proti Guendouzimu, ale prostě ještě nemá věk a takovou kvalitu, aby odehrál každý zápas v základu, poslední zápasy v podstatě nic navíc neudělal a je to pro něj i kontraproduktivní protože pak to začíná akorát štvát fanoušky, že hraje.

To stejný s Ozilem, ten jako nehraje proč? Já jsem tady možná jeden z největších kritiků Ozila, ale třeba konkrétně dneska bylo vidět, jak nám strašně chybí kreativita v záloze. A máš hráče, kterej bere 350k týdně a nedáš ho ani na lavičku a nikdo pořádně neví proč. Navíc z velký části kvůli tomu, že preferuješ tohohle hráče ti odejde Aaron. Jakej smysl má mít platově nejlepší hvězdu týmu na tribuně? Pokud se chová jak debil, tak bychom se ho měli zbavit a nebo by měl hrát, aspoň proti těm slabším soupeřům, kde bývá platnej.

Reagovat
Pride

ok Ačkoliv si nemyslím, že by Mesut v základu byl nějaká výrazná změna. Ten tým prostě potřebuje 2 top křídla, když na ně pořád hraje a jednoho obránce a pak společně s Mesutem v základu by to mohlo šlapat. V tuto chvíli je to bohužel špatný, protože Arsenal kromě útoku nemá tak kvalitní hráče jako konkurence.

Reagovat
masly008

hele, on ví že mu nikoho nepřivedou a stejně hraje systém na který nemá hráče.já si myslím že kdyby mu dovedli 2 top křídla tak na ně přestane snad hrát.

Reagovat
Pride

Zase z Emeryho nedělejte tragéda. V Arsenalu je půl roku a přestalo se mu dařit až v prosinci. První půlku sezóny hráli fakt pěkně a je potřeba říct, že ten kádr v současnosti na nic víc než 5. místo nemá. To by musel přijít ten Suaréz, Carrasco a nějaký stoper z Itálie.

Reagovat
miezto

Pěkně, no většinou to pěkně uhaluzil - soupeř zahazoval strašně tutovek. 1. poločasy hrůza - nedokáže postavit sestavu a pak to hasi o poločase. A dneska to dorazil s těma 5+2 obráncema a dmkama, co jako čekal?

Reagovat
Pride

Vždyť takhle hraje většinu sezóny. Akorát místo Guendouziho hrává Torreira, což je minimální změna.

Reagovat
Trand

To je teda hodně velká změna, Lucas je třikrát takovej hráč jako Guendouzi.

Reagovat
Nikikrew

Nikto z neho nerobi trageda ale co to ako skusa s Ozilom a Guendouzim? To ideme ako teraz stavat nasu zalohu na 19 rocnom chalanovi?

A ze by Ozil nepomohol timu, o com to tocis prosim ta? Proti takymto je z kadra najviac platny

Reagovat
smazaný uživatel

k tomu prvnimu podstavci. je treba si uvedomot, ze guendo hral na jine pozici nez ramsey. navic jsme zacali hrat na tri stredove zalozniky, takze mel aaron uplne jiné starosti (mel min defenzivnich povinnosti). a jeste jsme prphravali, takze west ham se stahl a dal moznost k vytvareni sanci..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Skvele, ako dobre zacala sezona tak pomaly ale iste ide to kytek. Opat slabucky vykon vonku. Mne to pripada ako spred roka za Wengera, ziadne sance, trapne goly a zasluzene prehry.

Neviem co si Emery dokazuje systemom 3-4-3 a v strede Guendouzi a Xhaka. Vyslali sme 2 strely na branu iba ale vacsiu sancu ( najma v 2 polcase) sme si prakticky opat nevypracovali. Strasne mi ten zapas pripadal ako proti Brightonu, bez ziadnej poriadnej sance.

Ozil vs Emery ma tiez rozculuje. Nas najlepsi zaloznik nehrava kvoti tactical reasons, bravo. Nech sa do uz dcp poriesi lebo ma to nebavi.

Reagovat
Vsadim gule

Je dobrý ze ať je jak je, vždycky se člověk může spolehnout na arsenal

Reagovat
pingla

Rice i Anderson byli famozní, do toho Diop smazal Lacazetta šance na TOP4 je dost velká

Reagovat
smazaný uživatel

Fuck visit Rwanda, send the whole squad & leave them there !!!!!!!!!!!!!!§

Reagovat
EXoRcIsT

i keby ich tam nechali nic sa im tam nestane Rwanda je uz davno bezpecna krajina

Reagovat
Radin

Porazit MU, tak už by to byl hodně luxus :-))

Reagovat
Nikikrew

https://www.youtube.com/watch?v=TlKI0chljvg&ab_channel=HaytersTV

Takze Emery opat nezaradil Ozila kvoli tactial reason , jezis o co mu ide

Reagovat
masly008

o co?se ho chce zbavit asi.

Reagovat
Nikikrew

a to je spravne podla teba?

Reagovat
masly008

no mně se zrovna neptej,já jsem za Emery OUT skoro od začátku.jasně že je to blbost.on ten tým měl postavit okolo něho a né okolo xhaky jak to dělá

Reagovat
Nikikrew

oka, nevedel som

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil má bohužel takový plat, že je neprodatelný bude hnít v Arsenalu do konce kariéry.

Reagovat
Nikikrew

mal by ale hrat, nie hnit

Reagovat
j_mrazik

Já snad nikdy nepochopím hru na 3 stopery. Jediný tým, který to uměl hrát, byl Juventus. Zbytku hrozně moc chybí jeden hráč uprostřed hřiště, záloha soupeře je přehrává a na stopery útočí rozběhnutí hráči, což je vždycky průser. Xhaka je permanentně strašidelnej, kudrnáč není špatnej, ale je to mladej kluk, co potřebuje vedle sebe někoho, od koho se může učit. A Xhaka to není a doufám, ani nebude. Kdykoli přijde Ramsey na plac, tak to oživí a hra najednou vypadá lépe, ale my ho posíláme pryč zadarmo, Özil, který do 5členné zálohy nebo 3členné patří, tak nehraje. Kdo tam má vlastně tvořit šance? Iwobi nehraje špatně, ale s kým si to tam má pořádně strčit, nebo kdo mu otevře prostor dobrou přihrávkou?

Ach jo, jsem rád, že jsem ten zápas neviděl, pouze sestřih... takhle jsem se trápil jenom 10 minut oproti 95.

Reagovat
smazaný uživatel

Nizozemsko.

Reagovat
j_mrazik

Myslíš tu bývalou velmoc, která se nedostala na ME a na MS? Tam to taky moc nefunguje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale fungovalo. Nehlede na to, ze jim to zase zacina fungovat. Akorat meli horsi generaci.

Reagovat
vitasrp

Vždyť základem toho úspěchu na MS 2014 bylo právě tohle rozestavení.

Reagovat
j_mrazik

Jo, to máš vlastně pravdu.

Reagovat
PP

na to potřebuješ 3 skvělé obránce.. My máme s bídou 1,5, z toho je 1 snad pořád zraněný. Máme ideální hráče pro 4-4-2 nebo 4-3-3, ale při zranění Monreala a Bellerina takřka zároveň jsme krajní beky prostě neměli a museli jsme hrát na 3 stopery.. Do toho zranění nejlepšího stopera Holdinga, půl roku zraněný Kos.. co kdo čeká?

Odchod Ramseyho a nehraní Ozila nechápu no..

Reagovat
lajka30

Chelsea pod Contem.

Reagovat
Wat

Shane Long's last three Premier League away goals have been scored in different calendar years:

2017 vs. Sunderland

2018 vs. Arsenal

2019 vs. Leicester

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Hokaido

Shane Long's last four goals have come under four different Southampton managers (Puel, Pellegrino, Hughes, Hasenhuttl).

Reagovat
Bandita_Harry

co je to snim

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
Lacko_Boh

nebaví ma to

Reagovat
smazaný uživatel

pod fandit LFC

Reagovat
Lacko_Boh

:) srdcu nerozkazem...

Reagovat
SunFells

Reagovat
gunner123

Reagovat
smazaný uživatel

pojd fandit NUFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslúžene sme vyhrali, boli sme lepší 3/4 zápasu. Penalta po jasnom faule zaslúžene odpískaná a premenená.

Posledných 15-20 min ohromne náročných, som rád, že to obrana ustála. Škoda, že Salah či Mané nepridali gól na 2:0.

Dôležitá výhra po ťažkom fyzickom zápase. Brighton výborne takticky pripravený, ich hráči udatne bojovali.

Hráči LFC dali jasnú odpoveď neprajníkom, ktorí si priali krízu LFC. Psychicky a fyzicky náročný zápas, ktorý sme zvládali.

Spokojnosť .

!!! YNWA !!!

Reagovat
Malresi

Dik za suhrn, ako hral Fabinho a zaloha? Zapas som nevidel.

Reagovat
smazaný uživatel

Fabinho bol výborný, zastal si svoj post, záloha spoľahlivá dozadu, dopredu nič nevymysleli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rave

Fabinho na stoperu docela s přehledem, párkrát pozičně trošku zaváhal, ale k ničemu nebezpečnému to nevedlo. Van Dijk toho dopředu vytvořil víc, než Hendo a Gini dohromady, tolik asi k záloze.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Fabinho spoľahlivo, plnil roku Lovrena či Goméza, VVD bol vysunutejší viac ako on. Občas mal problémy s hlavičk. súbojmi, ale nie výrazné.

Záloha slabšie, hlavne v prvom polčase veľmi albisticky a nekreatívne. Znažili sme sa celý zápas hrať viac po krídlach. Posledné minúty sa nechali hráči zatlačiť, Keita hral 5-6 minút a v strede poľa išiel do kľučky, stratil loptu a potom mal súper pološancu. Firmino sa veľmi snažil, ale často bol pokrytý dvomi-tromi hráčmi. Brighton mal veľkú časť zápasu všetkých 11 hráčov pod loptou, urpútne bránili, typický betón, ťažko sa presadzovalo.

Reagovat
Malresi

Ďakujem, MOTM kto chalani pre vas?

Reagovat
smazaný uživatel

VVD alebo Salah, Robertson možno. Najskôr VVD.

Reagovat
rave

Určitě Salah, za druhý poločas.

Reagovat
smazaný uživatel

VVD

Reagovat
13

Tady se plive na Giniho hrozně často, ale to co se stalo Keitovi se mu prostě stává minimálně. Wijnaldum má super vedení míče a krytí balonu jen to prostě není veliký myslitel.

Reagovat
smazaný uživatel

to hej, ale dnes bola potrebná väčšia kreativita aj od Giniho a rýchlejšie odovzdanie lopty, moment prekvapenia....

Reagovat
13

Já souhlasím, jen mi prostě z té zálohy nejvíc pije krev Henderson.

Reagovat
smazaný uživatel

Hej, preto, lebo hráva na úkor Fabinha a nemá také krytie lopty ako Gini... Nezaslúži si byť kľúčovým mužom v zálohe... Keita nie je vo forme, to ma mrzí, Klopp mu asi nebude dávať pre istotu dávať často šance... Uvidíme, ako na tom bude Ox.

Reagovat
cokoliv

Gini by měl určitě hrát základ, ale ne s hendesonem nebo milnerem. Za mě ideální záloha Gini fabinho shaqiri.

Reagovat
rave

Na tomhle musí ještě zapracovat. Dokonce bych řekl, že to je jeden z hlavních důvodů, proč ho Klopp v důležitých zápasech nestaví. Na druhou stranu nějaké to občasné zariskování, rychlá otočka nebo průnik mezi dvěma hráči nám v záloze zoufale chybí.

Reagovat
smazaný uživatel

Fabinho, Wijnaldum a Keita v 433 by si vedeli najviac vyhovieť podľa mňa, keď sa zohrajú.

Reagovat
rave

Já doufám, že k tomuhle Klopp postupně směřuje. Varianta 4231 s Firminem na AM a Shaqirim je skvělá na brejky a funguje proti týmům, které chtějí hrát fotbal (viz. Arsenal), ale ne proti hlubokému bloku. Dneska byl ten střed moc zahuštěný a zrovna třeba Bobby měl problém se vůbec dostat do hry.

Reagovat
13

Jednou měl velké štěstí, že byl Murray v těsném offsidu, protože od něj stál hrozně daleko a nechal by ho zpracovat si balon na malém vápně. Celkově byla pravá strana zranitelnější.

Reagovat
13

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
vladis271

ale...ale kríza

Reagovat
nani92

no však ten zápas ju len potvrdil

Reagovat
vladis271

hej, hej, utešuj sa

Reagovat
Staenly10

Těžko. Takovejch venkovních zápasů letos už bylo víc.

Reagovat
13

Myslíš jo? Brighton se nedostal k jediné střele na bránu a LFC zahodilo minimálně dvě ultra tutovky. Výhra naprosto zasloužená.

Ten výkon nebyl tak strašný, je to taková letošní klasická výhra. VVD je šéf.

Reagovat
nani92

otovrím esport.sk, vidím 0-1, ostatné si viem domyslieť aj sám

Reagovat
13

A ještě gol z penalty dali ty zmrdi. Bez tlačenky od rozhodčího jasná plichta.

Reagovat
nani92

Reagovat
vladis271

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

ak by sa hlasovalo za najvacsieho trola tejto sekcie u mna si o parnik prvy

Reagovat
Liquid

Reagovat
Coutinho10

je to tam tohle bylo jedno zatim z nejtezsich utkani v teto sezone, ale hlavne diky extratride Salahovi, kterej byl dnes ten rozdilovy hrac jsme to zvladnuli a porad drzime nadejny tabulkovy postaveni

Reagovat
avicii

Tesnotka.. Domace zapasy snad uz v pohode zvladneme

Reagovat
13

Brighton toho moc nepředvedl, ale držel se až do konce.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dobré, Liverpoolu dochází dech, dnes vyhrál se štěstím a díky penaltě teroristy, přijdou těžší soupeři a pojedou!

Reagovat
LokoLFC

ty pojedeš, do blázince

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem blázen takže ne

Reagovat
oli9

Ne, jsi kok ot

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
twelwer

Reagovat
smazaný uživatel

Kam pojedou?

Reagovat
smazaný uživatel

do p*** ale nechtěl sem byt sprostý

Reagovat
smazaný uživatel

Tyjo, až tam jo? Kde to presne v tabulce je? Abych mel predstavu, kde ted zhruba jsou United dle tveho geografickeho mapismu.

Reagovat
smazaný uživatel

United budou zítra nad Arsenalem

Reagovat
LokoLFC

wau, to je úspěch

Reagovat
smazaný uživatel

Zalez

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
Malresi

Naco vysmech? Ma pravdu. Arsenal mal zatial vraj vydarenu sezonu resp. lepsiu ako za wengera a unites naopak pod Mourkom katastrofalnu. Uspech to rozhodne je a hlavne pre Oleho.

Reagovat
LokoLFC

Načo? Lebo argumentovat na pozici Liverpoolu tím, že MU bude zítra (možná) před Arsenalem, když, Arsenal je ve stejnejch hovnech jak United

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal je tak marnej, ze by to nemelo bejt zadny meritko.. Ale uchlacholte se tim

Reagovat
Malresi

Ja sa chlacholim prvym miestom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

heh praveze taketo zapasy by vam mali robit vacsie bobky nez keby Brighton dostal 5ku, lebo uhrat na vyhru zapas kde sa timu nedari fakt dokazu len majstri

Reagovat
ďuriLFC

Presne takéto zápasy vyhrávajú tit... Ach, Palace next!

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa na sestup

Reagovat
Liquid

snad spadne i s Newcastlem

Reagovat
Zaschrona

Drží se dole, aby to pak mohl zázračně zachránit. Rafa The Magician.

Reagovat
Mastný Chobot

Rád by som fandil Emerymu, ale sám si to dodrbáva dosť. Dnes tam Ozil chýbal, ako už dlho nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Zranenie či zlé vzťahy?

Reagovat
Mastný Chobot

Tactical decision

Reagovat
Amos

Nechápu co Emery děla...

Reagovat
Liquid

LIV vyhraje po darovaný penaltě na hřišti Brightonu, kterýmu ze hry nevstřelí gól a tu někteří jejich fans jsou vytřískaní jakoby měli formu, naopak, zápas jasně ukázal, že tento tým se z titulu radovat nemůže, na United za měsíc prohrajou a s tou jejich aktuální neformou neporazí doma ani Chelsea a měli by přijít další ztráty, byť uznávám, že tlačenka v podobě penalt po simulacích Salaha je již dost. Přesto je to již jen čistě o City, zdali nedopustí kolapsy jako s Crystalem.

Reagovat
Setwo

odborník

Reagovat
Liquid

1 z nejrespektovanějších uživatelů co tu příští týden nakročí do 12.roku, čili začne tu moje "eurofotbalovská puberta" - máte se na co těšit

Reagovat
PP

to jakože budeš ještě větší dement než doposud?? No to nás opravdu chraň pánbůů..

Reagovat
smazaný uživatel

Uz 12. rok bez real zivata cg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bandita_Harry

kto ta tu respektuje ?

Reagovat
13

Víc s tebou nemá cenu ztrácet čas.

Reagovat
smazaný uživatel

ved o nom uz je dlhsie jasne, ze to je troll

Reagovat
Malresi

Reagovat
Honza Matoušek

Máš rozhodně pravdu. Ještě jsem neviděl, aby tým, kterej na konci sezony vyhrál titul, měl takovýhle zápasy.

Reagovat
Honza Matoušek

A jak Salaha tlačí k titulu ti obránci, co ho faulujou, to je taky neskutečný ...

Reagovat
vladis271

Reagovat
Elliasson

Reagovat
smazaný uživatel

Faulujou prej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

s tou jejich aktuální neformou

Reagovat
LokoLFC

City s formou třeba prohráli doma s Palace

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Giwdul

Jaká krize? Vždyť proti City to byl remízový zápas, chybělo štěstí, které naopak při Liverpoolu stálo třeba proti Evertonu. A dnes to byl klasický zápas, který by ještě před rokem skončil 1:1 nebo 0:0. Důvodem, proč Liverpool vede ligu, jsou právě tyto zápasy, ve kterých se nedaří, ale přesto se vyhrají. Jediné, co mě vážně trápí, je Keita. On měl být tím, kdo z hlediska kreativity impotentní záloze dá nějakou myšlenku, zatím se ale vůbec nechytá.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Staenly10

Ta ztráta míče byla vyloženě děsivá no. Hrozně lehkovážná. Už sem fakt viděl, jak to daj na 1:1. To by ho Klopp asi zabil.

Reagovat
Stamby

Reagovat
Giwdul

Mně se Keita dost líbí typově. Zkouší to, co naší záloze vyloženě chybí, a sice jistá odvaha, schopnost riskovat. Vedle Hendersona nebo Wijnalduma působí jako svěží vítr. Ale zatím je to bohužel u něj spíš kontraproduktivní než produktivní. Ono kdyby mu těch pár kliček, které vedly většinou ke ztrátě míče, vyšlo a vyústil z toho pak gól, určitě by se mu hrálo o dost líp. Ale stejně jsem pořád přesvědčen, že to je do budoucna pro Live klíčový hráč.

Reagovat
Staenly10

To souhlas. Jen mě znepokojuje, že má spíš vzestupnou tendenci. Na začátku nezačal špatně a on hrál a Fabinho seděl, a teď ho Fabinho úplně válcuje. Snad se zvedne.

Reagovat
Staenly10

*sestupnou tendenci

Reagovat
Giwdul

Já taky doufám. Chtěl bych je v budoucnu vidět vedle sebe hrát pravidelně.

Reagovat
tomasinho

Hlavně po té ztrátě byl docela jasný faul ne? Nebo spíš příčinou té ztráty.

Reagovat
Staenly10

Mně to jako faul nepřišlo teda.

Reagovat
RadekVonCZE

Fulham dal všechny tři góly

Reagovat
smazaný uživatel

Králové ušmudlanejch výher o jeden gol, často z penalt, ve svých titulových sezonách, se nyní osočují proti té samé věci aneb nejsi správným fanouškem, pokud nemáš krátkou a selektivní paměť.

Reagovat
rave

Dneska jsem si zrovna říkal, že to byla taková výhra "na United", ale styděl jsem se to vyslovit.

Reagovat
smazaný uživatel

Neda se na to divat, body uz to nenese a obrana na sracku. A posily typu odpad z Barcelony, horsi Deulofeu na ceste..Nicmoc vyhlidky

Reagovat
smazaný uživatel

Denis je lepší než Deulofeu

Reagovat
smazaný uživatel

je to mozny, ale Deulofeu neni meritko..Furt to ale neni typ posily co potrebuje Arsenal. Oslabime o Ozila a Ramseyho, a tuhle kreativitu ma dodat Suarez? hrac co nehraje, zaklad snad ani nezna? a jeste na to padnou snad vsechny prachy co jsou na prestupy, protoze bude asi drahej ze jde z FCB..

Reagovat
Amos

Nedá mi to a po dlouhé době se musím vyjádřit k Arsenalu.

Dnešní zapas ukázal, ze jsme tam, kde jsme byli před rokem.

Emery možná bude dobra volba, ale to zhodnotime za 2 roky, kam se pod nim klub posune.

Dnešní výkon je do velké míry jeho chyba, důvod je jasný - Mesut Özil.

Tyto zápasy jsou pro Mesuta jak dělané, dnes tým trpěl systémem, který Emery nastavil. Hra na 3 stopery neprospívá nikomu, Mustafi a Xhaka v tomto systému hoří více, než auto polite benzinem. Kreativita nulová a možnosti na lavičce žádné. Mesut je hráč, který musí hrát, nebo být alespoň na lávce. Nelíbí se mi, jak se k tomu Emery postavil a doufám, ze se jeho přístup k Ozilovi změní, protože jak jinak mu má dokázat, ze na to má. Raději staví Ramseyho, který jde stejně doprdele.

Emery by měl konečně najít rozestavení, ve kterém najde místo pro Aubu,Lacu a Mesuta v jednom týmu, protože obrana je strašná a tak soupeře musíme prestrilet.

Kauzy Ozil a Ramsey atmosféře nepřidá a já osobně bych chtěl raději hrát s Mesutem, kterej v Arsenalu chce být, než s Ramseym. Proto bychom měli využívat naše TOP hráče a ne hráče na odchodu.

Emery by měl vytvořit tým kolem Mesuta, ale víme od začátku, ze není jeho fandou.

Toto je i důvod, proč bych raději viděl jako manažera Artetu, kterej mohl mít podobnej efekt na Mesuta, jako Ole na Pogbu.

K situaci ohledně našeho nulového rozpočtu na přestupy/platy se snad ani nechci vyjadřovat. Snad jen #KroenkeOUT

Nezbývá, než doufat v lepší zítřky, ostatně stejně, jako celou dobu mého fandeni.

Reagovat
PP

podpis všeho.. Až na Emeryho, nechal bych ho minimálně do konce sezony..

Reagovat
El-Pistolero-68

Mesut by se mel spis co nejrychleji zpenezit.

Reagovat
tunkic

Radsi pockame az mu skonci smlouva

Reagovat
Nikikrew

A Emery len povedal ze vyberá hráčov ktorým verí ze zapas zvládnu. Toto je taky zvast, neskutočný. Ozil patrí medzi naj hráčov v tíme a Emery si len honí svoje ego ako to tím zvládne bez Mesuta. Keď už s ním ma problém, nech to povie a hráč si môže hľadať ďalší klub. Potom len budem zvedavý koho kúpime nakoľko sme bez peňazí

Reagovat
lajka30

Tak je jasný ře Ozill chce zůstat když na rozdíl od Ramsyho ty peníze dostal.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

mustafi nikde nehorel

Reagovat
aramaki

Ma to hlavu a patu co pises. Aj tak mi to ale neda zareagovat, mozno nie az tak na teba, ako na niektorych inych. Pred rokom vsetci posielali Ozila s Ramseym do prec spolu s Wengerom, vycitali mu, ze ich pcha do zakladu, aj ked su z formy (Ramsey) alebo vypadaju, ze sa im vobec nechce hrat (Ozil). Pride novy trener, chce si vybudovat vlastne muzstvo, so starymi hracmi, ktori beru obrovske platy robi poriadky, ale aj tak je vsetko zle a Emery out Jasne, ze bude robit chyby, ale ako hovoris, vysledky sa zacnu ukazovat po roku, dvoch. Ak to aj vtedy bude vyzerat uplne rovnako, tak nech ide prec.

Reagovat
smazaný uživatel

zrovns tuto sezonu se imo ozil na hristi snazil

Reagovat
aramaki

tak on sa snazil aj minuly rok, samozrejme, ked to neslo celemu muzstvu, najviac tu frustraciu bolo vidno na nom.

Reagovat
smazaný uživatel

tak proc pises, ze se mu nechce hrat..

Reagovat
aramaki

Ja pisem, ze mu to bolo vycitane tymi istymi fanusikmi, ktori teraz utocia na Emeryho kvoli tomu, ze Ozil nehra.

Reagovat
nani92
Reagovat
masly008

Ještě jednou EMERY OUT

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

zas to nehrotme

Reagovat
masly008

proč ne,já mu nevěřím.bylo by překvapení že by se zrovna naše vedení nedopustilo chyby při náhradě dlouhodobého managera?komu se to povedlo napoprvé? stejně přišel jenom proto že byl zadara a ušetřili jsme na platu protože ho muselo vyplatit PSG.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
J0EL

Reagovat
Golasso

A Wenger in?

Reagovat
Golasso

Nebo koho by sis představoval místo něj?

Reagovat
masly008

Teď je volný Jardim to by byl sen. Toho jsem měl v top 3 náhrad za AW. Je totiž sranda vidět třeba práci Peleho ve WHU za tak kraťoučkou dobu a tu Emeryho.

Reagovat
Golasso

Na kritiku Emeryho je pořád extrémně brzy. Nemá to lehké s tím naším vedením a přešlapy z minulých let, které zdědil a musí se z nich teď pracně drápat. Jediné, co mi vadí, jsou ty rozepře s Ozilem, ale i tam těžko říct, co za tím vězí.

Reagovat
masly008

Tady všichni dělají jak kdyby měl Arsenal tým plný šupáků.Vždyť tam jsou super hráči,ale to by se jim musel udělat systém a ne to hrát na 5 beků, které nemáme na 2 střeďáky kteří nemají dostatečnou kvalitu.

Prostě se ten tým nemůže stavět okolo Xhaky.

Reagovat
Golasso

Opravdu top máme momentálně jen útok a v záloze Torreiru. Zbytek kolísá mezi průměrem a lehkým nadprůměrem. Někteří jsou vyloženě marní (Lichtsteiner) nebo jsou mimo formu (Kos, Iwobi). Nemáme variantu do útoku za Lacu a Aubu, když se zranil Welbz. Ještě nedávno jsme měli zraněny 3/4 obránců a i teď mame dost zraněných. Nemáme vůbec vyřešené některé posty (křídla) nebo tam není nic moc možnost rotace. Kvůli debilní politice smluv tu mále Ramba na odchodu a přeplacený hráče tak, že ani nemůžeme přivést posily kvůli platům. Pak ta situace s Ozilem, za kterou dost možná může Emery, ale nikdo to nemůže říct jistě.

Reagovat
smazaný uživatel

torreira top, iwobi mimo formu

Reagovat
Golasso

Torreira je skvělý, nevím, čemu se tlemíš .

Ok, Iwobiho jsem trochu přehnal , ale na začátku sezony byl neskutečnej a i teď má záblesky geniality. Jen je to prostě plašák ...

Reagovat
smazaný uživatel

jestli je torreira top hrac, tak je jim pomalu i xhaka... iwobi zadny plasak neni, mytus.

Reagovat
Thab

Reagovat
Whitemedia

Neskutečný Sarriball.. Rafa s Harry Potterem vůbec netušil

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa Krásné prohry s Chelsea, Spurs, Arsenalem, City se skore 1:2. To je totiž mnohem lepší než 4 prohry o dardu a 1 vyhraný zápas. Logika.

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. Longstaff, dobré meno .

A k veci, toto je Rafa, tvrdohlavý človek, kt. svojou tvrdohlavosťou ide proti tímu a v konečnom dôsledku aj proti sebe. Klasik. Toto robil aj v LFC. Nech si ten systém s 5 obrancami strčí do tej čašníckej prdele.

Reagovat
YNWA__MSN

bez Rafy by Newcastle letos sestoupil.... Rafa v létě odejde a Newcastle v příští sezoně do champu... Ještě budou litovat

Reagovat
smazaný uživatel

on nejspíš sestoupí i s Rafou ale

Reagovat
YNWA__MSN

Bude záležet jak zvládne následující 3 domácí zápasy s Cardiffem, Huddersfield a Burnley...

Reagovat
smazaný uživatel

na to, že je to poslední trenér, který vám přinesl nějaký úspěch, dost tvrdý hodnocení

Longstaff bude super. Konečně odchovanec v základu. Sice díky dvou zraněním, ale stejně

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nehodnotím cel= jeho pôsobenie v NUFC, ale posledné zápasy (cca. mesiac)... To, že je tvrdohlavý je myslím si, dosť blízko ku pravde .

Reagovat
smazaný uživatel

To zas hej, tvrdá palice on je.

Reagovat
YNWA__MSN

Dokáže Harry Wilson v příští sezoně nahradit Sturidge? Mohl by mít na to aby pravidelně střídal... snad... Co se stalo s Benem Woodburnem? Čekal sem ze se prosadí stejně jako Wilson,ale bohužel ... Má zůstat v Shefieldu do konce sezony?

Reagovat
cokoliv

Tak Wilson hlavně není utocnik

Reagovat
YNWA__MSN

Teď v Derby ne, ale v Hullu hrál na křídle a občas nastoupil i na hrotu ne?

Reagovat
Maresma

Sheffield už ukončil Woodburnovo hostování, je zpátky v Liverpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je zranený? Proti Wolves minulý zápas v FA Cupe by určite hral.

Reagovat
Talker

Jako vždycky jsme měli v týmu nějaké hráče, kteří mě srali. Dokonce jsme měli i hráče, na které jsem byl vyloženě alergický. Ale Willian se už dávno dostal před Maloudu a momentálně ho mám i před Drogbou v tomto ohledu. Jsem na něj vyloženě alergický, malá brazilská mrdka. K tomu tam je spousta nezajímavých hráčů bez chuti - Morata, Giroud, Pedro, Kovačič, Barkley, Jorginho, Alonso... Všichni mě svým způsobem serou a znechucují mi sledování fotbalu.

Základem je zbavit se Williana a doufám, že půjde alespon polovina vyjmenovaných.

Reagovat
PP

vy tady tyto srancovité zápasy aspoň vyhráváte... nějak..

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro dal klubu vic nez ostatni "bez chuti", trochu soudnosti

Reagovat
Talker

Pedra máš rád, protože je z Barcelony. Jinak oceňuji jeho práci a to, že nabíhá a relativně dává goly. Nevýhodou je, že díky svému kopiťáctví zabije hromadu akcí, kdy prostě není technicky ani fotbalovým myšlením na úrovni, aby situaci vyřešil a ztratí míč.

Stále je mi ale 10x milejší než Willian.

Reagovat
Posledni Kovboj

jelyto kopito plati to

Reagovat
smazaný uživatel

kopitactvi...hm neni to messi ani hazard, ale jak pises maka, nabiha si, nefnuka kdyz sedi na lavici, a je produktivni na ty minuty co dostava, a uz je to par sezon co furt hraje, proto mi to neprijde vuci nemu fer, kdyz ho srovnavas s hraci co tam jsou 1-2 sezony

Reagovat
Manik...

Co máš proti Drogbovi?

Reagovat
Talker

Nebavil mě ve většině zápasů. Brečení, simulování, rozhazování rukama. Prostě extrémně iritující hráč. K tomu se po odchodu Mourka zachoval jako mrdka, hrál hovno a brečel.

Reagovat
dinss

Nazývat legendu klubu mrdkou.

Reagovat
Talker

To dělám už od 2008, kdy se jako mrdka zachoval.

Reagovat
blade115

Já teda měl asi největší averzi vůči Bosingwovi, toho asi jen tak někdo netrumfne. Ačkoliv pokud bychom počítali i trenéry, tak máme od léta nového šampiona. A to zcela suverénně.

Reagovat
Talker

Bosingwa je někde lehce pod Maloudou.

Reagovat
Talker

A kdybych měl počítat trenéry, tak je jednička před Willianem asi taky jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

U Bosingwy si vždycky vzpomenu, jak ho na 10 metrech natřel Giggs, kterej byl asi o 60 let starší

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Whitemedia

Willian was asked about the recent speculation but told Sky Sports: "My future is here at Chelsea, I don't know what you are talking about!"

Nikdy se ho nezbavíme, ten u nás bude hrát na věky věků.. a pod Sarroušem pokud možno plnou minutáž..

Reagovat
blade115

"Willian je důležitý hráč a podle mého názoru musí zůstat. Je opravdu důležitý, stejně jako Pedro. Hudson-Odoi se pro nás také stává velmi důležitým hráčem. S Edenem v útoku potřebujeme křídla, takže potřebujeme Pedra, Hudson-Odoie i Williana."

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
Manik...

Reagovat
blade115

Na otázku, zda dnes cítil frustraci ze strany fanoušků ohledně toho, jak jeho tým hraje: "Ne. Samozřejmě že ne." Dodal, že se soustředil na jiné věci.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Maresma

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Manik...

Tvl, to chceš

Reagovat
redyyz

plastic fans...keby sa nedarilo Edenovi tak by ste boli schopny vyhadzovat aj jeho. Willian bol napr. vo vasej ubohej sezone (nasledujica po zisku titulu) najlepsi hrac a myslim si, ze stale je to to lepsie co v klube mate.

Reagovat
Talker

Já ho vyhazuju urputně už 5 let.

Jinak Willian byl nejlepší v té mourkovské třetí sezoně. S tím se dá souhlasit. Jenže i v té sezoně bohužel předváděl to minimum, které očekávám od ofenzivního hráče v Chelsea. Vlastně možná ani to ne.

S takovým hráčem se prostě moderní fotbal hrát nedá. Zdržuje hru, není schopný náběhu, není schopný dát gol nebo sbírat regulerně asistence. Nikdy nebyl. Nikdy nebude.

Reagovat
redyyz

Ked prisiel k vam tak som vam ho uprimne zavidel, vtedy mal tu dynamiku a techniku mal a ma na vysokej urovni...ok suhlasim, ze to neni uz ono, ale s mojho pohladu je to stale platny hrac, mozno nie na kazdeho supera, ale to je uz na Sarrim

Reagovat
redyyz

Este jedna vec, clovek zabuda na to, mozno to ani nevie, aku ulohu ma v time a v parte. Napr. live fans pravidelne vyhadzuju Morena a popri tom, co viem, je to bavic a napr. Alisson sa vyjadril, ze je to to najlepsie co moze mat do partie, ze s nim je sranda atd. heh na rozdiel on vas my sa na neho nemusime pozerat kazdy zapas

Reagovat
Talker

Tak tu závist nechápu, nikdy to nebyl hráč na TOP úrovni.

Klidně ať si vezme klaunský obleček a sedí na tribuně. Nemám s tím problém. Spíš mám problém s tím, že na tom křídle bych byl asi větší hrozbou i já pro soupeře.

Reagovat
redyyz

ta zavist bola v dobe ked sme mali v time tragedov ako Lucasa, Cissoka, Aspasa atd.

Reagovat
Whitemedia

plastic fan.. nazývat Lucase, Aspase a Cissoka tragédem..

Reagovat
redyyz

teraz sa Aspas pozviechal ok, ale to co predvadzal u nas...a Lucasa sme trpeli 9 rokov, ci kolko

Reagovat
smazaný uživatel

Ako bavič mať 60 tisíc (či koľko vlastne má) týždenne, prečo nie , pritom ako futbalista stojí za hovno.

Reagovat
Svatej

Takte porovnavas typka, kterymu se povedla jedna sezona s typkem, kterymu se jedna nepovedla

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Whitemedia

#Gattuso on #Higuain: "Difficult to keep a player that made a choice” #CFC

Reagovat
blade115

Loooooool Jestli se kvůli němu poruší to pravidlo o jednoletých smlouvách pro hráče 30+, tak ať jde vedení se Sarrim do prdele. Takhle si nechat rozesrat kádr kvůli jednomu směšnému experimentu...

Reagovat
spider_8

Zase kdyby to byla jen hostovačka do konce sezony, tak by to bylo geniální. Ale nevím, proč by Higuain nebo Juventus na něco takového měli přistoupit.

Reagovat
blade115

To ne, spíš se prostě od AC převezme celá ta hostovačka i s opcí na přestup. Tam by se teoreticky dalo mluvit o tom, že by se ta opce při nejhorším neuplatnila, ale podle mě dokud tu bude Sarri, tak tu bude Higuaína chtít.

Reagovat
spider_8

Toho se právě taky bojím.

Reagovat
dinss

Já moc tomuhle přestupu nevěřím. Muselo by s tím souhlasit i AC, ne? Snad nebudeme ještě něco vyplácet AC aby jsme si od nich/Juve mohli vzít hráče... Otázkou je, jestli je v tom hostování nějaká možnost aby si ho Juve stáhlo zpět.

Reagovat
vilp

Já se modlím, ať to klapne, protože tahle demence s Edenem je daleko horší.

Reagovat
Hokaido

Burnley s Hartem - 19 zápasů, 12 bodů

Burnley s Heatonem - 3 zápasy, 9 bodů

Reagovat
Pride

Chudák Pope. Předváděl geniální výkony a teď je až trojka.

Reagovat
dinss

Však je zraněný a Hart přišel když se jim zranila ta dvojka.

Reagovat
Pride

Teď už zraněný není.. ale stejně si nemyslím, že by Harta odsunuli na třetího gólmana, zvlášť, když má z nich nejvyšší plat.

Reagovat
hona.kub

Špíl sem tentokrát neviděl, dle komentů klasická sračka s miliardou přihrávek k hovnu... Asi začínám blade115ovatět, takže Sarri out... 3 body dobrý, ale Antonio dal v 1.sezóně s "něčím novým" titul, letos se třepem o TOP 4 nebýt bezzubýho 4senalu a těch tragédu s údajně nejlepší platovou politikou...

Reagovat
Talker

Já nevím, ale prostě Sarri tam má Alonsa, Kovačiče, Barkleyho, Williana, Pedra, Moratu... S tím se fakt těžko dá hrát o titul.

Conteho první sezona se dá těžko porovnávat s touhle - Conte měl špičkového hrota, ti hráči byli o dva roky mladší, což minimálně u Pedra a Fabregase udělá slušný rozdíl. To spíš porovnávej s předchozí sezonou, kdy jsou srovnatelné kádry. A ty výsledky jsou podobné.

Loni 46 bodů, skore 41:16.

Letos 47 bodů, skore 40:17.

Reagovat
blade115

Nj, ale zatímco Contemu předloni jako posily přišli Bakayoko s Drinkwaterem, Sarri dostal Jorginha s Kovačičem. Ten kádr má Sarri nyní lepší a uzpůsobenější svému stylu. Conte se prostě přizpůsobil kádru a i bez solidních posil zvládl to, co teď předvádí Sarri. A všichni to považovali za tragédii.

Reagovat
Maresma

Nj, že si Sarri přivedl vhodnější, lepší a dokonce levnější hráče bych nebral jako argument proti Sarrimu, spíš naopak. Chápu, že vám pod Contem nevyšlo několik přestupových cílů, ale že takovej Drinkwater budou vyhozený peníze bylo jasný už od prvního dne.

Reagovat
blade115

Není to argument proti Sarrimu, ale pro Conteho. Sarri měl tu výhodu, že první léto většinou ještě vedení bývá ochotno trochu zainvestovat dle představ trenéra. Argument proti němu je až to, že s tím po půl roce neudělal žádný progres. Já viděl zápas proti Spurs, přišel mi k zblití, zatímco tady to všichni vyzdvihovali jako jeden z nejlepších za poslední dobu. Ale to jsem taky čekal, v Chelsea není na Sarriho fotbal vhodný kádr a ani ta mentalita tam pro to nevytváří zázemí. K tomu klubu to prostě nepasuje. Podle mého jsou to od začátku vyhozené peníze a čas.

Reagovat
Maresma

Před poslední Conteho sezonou ste taky utráceli. Srovnatelný s tím, kolik v létě utratil Sarri.

Reagovat
blade115

Já vidím rozdíl v tom, že Conte dostal drahý odpad, zatímco Sarri solidní posily.

Reagovat
Maresma

S tím souhlasím. Conte dostal peníze a přivedl tragédy. Sarri přivedl kvalitnější hráče, ale na hřišti to vidět moc není.

Reagovat
blade115

Trenéři v Chelsea mají jen poradní hlas, o přestupech rozhoduje výhradně vedení. Poslední, kdo nějak výrazně zasahoval do skladby kádru, byl Mourinho. Proto jsem záměrně psal, že Conte "dostal" drahý odpad.

Reagovat
Talker

Tak poslední... To je ten kouč před koučem, kterého jsme vyrazili půl roku zpátky...

Reagovat
blade115

Jsou to už nějaké tři roky, navíc i tak Mourinho rozhodoval spíš o odchodech. A to navíc formou určitého nátlaku, kdy toho hráče prostě nestavěl a klub prakticky neměl na vybranou. Reálně nevím, jestli se vůbec někdo kdy podílel od éry Romana na příchodech.

Reagovat
dinss

Což je hrozně smutný...

Reagovat
blade115

Ne nutně. Podle mě je to dobrý model, ale žalostně tomu chybí sportovní ředitel, který by rozuměl fotbalu a držel v klubu nějakou stálou filozofii a politiku. Takhle o tom rozhoduje skupina fotbalových analfabetů, kteří jsou sice dobří třeba ve finančním řízení klubu, ale té sportovní stránce prostě nerozumí.

Reagovat
dinss

To je právě ta lepší možnost. Ideálně aby se shodl trenér se sportovním ředitelem na výběru posil..

Reagovat
Talker

To mi přijde jako blbost.

Všichni kouči se nějakým způsobem na příchodech podíleli - určitě měli možnost říct si o hráče a to vedení po těch hráčích nějakým způsobem šlo, jen prostě to vždy nevyšlo. Třeba Sarri mohl chtít Higuaina, ale nedostal ho. Stejně tak Hysaje a podobně. Vyšel mu akorát Jorginho

Podobně bych řekl, že to měl i Conte. Než přišel Conte, tak jsme z Itálie za předchozí roky koupili akorát Cuadrada. A předchozí příchod byl Sheva (a Quaresma a Pato na hostování).

Za ty 3 přestupové období Conteho jsme najednou přivedli Rudigera, Zappacostu, Emersona, Moratu, se kterým pracoval v juve, Alonsa. Podle mého v tom měl dost co říct právě Conte. Asi to nebyly všechno první volby, ale přijde mi jako velká náhoda, že najednou přivádíme ve velkém z Itálie, aniž by o tom měl co říct trenér, který mimo itálii netrénoval.

Reagovat
blade115

Tak třeba o Rüdigera byl zájem už rok před Contem.

Jako každý asi vyjádřil nějaké preference, ale ve finále bylo na vedení, jestli tomu vyhoví, nebo ne. Ten kýžený hráč jim musel zapadat do určitého vzoru, které běžně vodí, jinak ho nevzali. Sarri chtěl Higuaina, ale nedostal ho, protože byl starý a drahý. Přijde mi pak jako blbost, mluvit o tom, že "Conte přivedl" nebo "Sarri přivedl", když to prochází takovým schvalovacím procesem a nakonec vlastně jen pár hráčů projde. To má smysl říkat třeba u Guardioly, který opravdu ukáže na hráče a má ho. V Chelsea se navíc ještě na pozadí dějí přestupy jako Pulisic, o kterých trenér vlastně ani neví.

Vlastně když o tom tak přemýšlím, tak Scolari měl podobně volnou ruku jak Guardiola. Ale další trenéři už zdaleka ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Souhlas až na ten Tottenham To byl podle mě asi první letošní zápas, kde jsem viděl záblesky toho slavného Sarriballu.

Reagovat
Talker

Ty kádry jsou z mého pohledu srovnatelné. Kovačič vypadal jako slušná posila, ale ve výsledku mi nepřijde výrazně lepší než Baka. Prostě nemastný neslaný hráč.

Navíc první polovinu minulé sezony nikdo moc nekritizuje, průser přišel na jaře. Pokud posere Sarri jaro jako se posralo loni, tak poletí.

Reagovat
blade115

No jen jestli to není tím, jak s nimi trenér nakládá. U Bakayoka člověk vidí, že to bylo dřevo v Monaku a je to dřevo i v Miláně. Ale Kovačič nebyl vždycky takhle nevýrazný. Má nevděčnou pozici, kdy od něj lidi čekají ofenzivní přínos na úrovni CAM typu Fekira, ale to on prostě není a nebude.

A teda nevěřím, že pokud to Sarri posere, tak poletí. Takhle brzo si vedení chybu nepřizná. Ještě jeden rok s ním tu káru určitě potáhnou, ať už tu Top 4 dá, nebo ne. Já si jen říkám, kolik škody to zatím napáchá. Reálně se může přijít o Odoie, Ampadua, Hazarda, Christensena a zůstat s Higuaínem, Willianem, Luizem a spol. A to jsem zvědav, jak na tom bude stavět nějaký potenciální nástupce.

Reagovat
dinss

Nedivil bych se tomu kdyby vedení prodalo Odoie, Loftuse, Real podepsal Hazarda a poté vyhodilo Sarriho. Od začátku sezóny víme, ze bude potřeba lepší křídlo k Hazardovi místo Pedra a Williana a přivedeme dvě CMka.

Reagovat
Talker

Já nevím, ale z ACM jdou hlasy, že patří k nejlepším hráčům, ne? Ty jsi zamrzl u zpráv, že ho chtějí vrátit někde v září/říjnu. 3x MotM, v ratingu whoscored 4. nejlepší hráč týmu a to měl dost blbej začátek, kdy ho vyhazovali první 2 měsíce. V posledních 8 zápasech měl 7x hodnocení nad 7.

Já Kovačiče viděl jen 2x před jeho příchodem k nám a vždycky mi přišel absolutně nevýrazný, odpovídá tomu, co vidím u nás. Já od něj nečekám přínos typu Fekira, ale prostě čekám od něj více. Kdybys na jeho roli postavil Mikela, tak odvede cca stejnou práci.

Na druhou stranu vzbudil Luize, který pro mě zatím patří mezi TOP4 hráče sezony (s Rudigerem, Kantem a Hazardem). Kdybychom stavěli Christensena, tak jsme teprve v prdeli, protože najednou chybí veškerá ofenzivní nadstavba v obraně a záloze. Higuain přijde na hostování

Nemyslím si, že přežije, pokud bude mít stejnou serii výsledků, jako Conte. To se nedožije léta, natož aby přežil to.

Reagovat
hona.kub

Já si furt stojím za tím, že Conte dokázal ty hráče donutit jezdit po prdeli, u Sarriho o tom nejsu vůbec předsvědčen, ba naopak... Škoda že Conte kvůli svým vysokým ambicím nedostal u nás 3.sezónu, nebo alespoň část, takovýmu Liverpoolu, natož KFC se může jen o dvou nejdůležitějších trofejích 2 roky po sobě jen zdát...

Reagovat
Talker

Což nic nemění na tom, že loni jsme ve stejnou dobu měli o bod méně než letos a to byla ta úspěšnější část sezony. Prostě ty týmy jsou srovnatelné (jediná reálná posila je Jorginho), bodové zisky také.

To, že si za tím stojíš, to chápu. Mě by to nevadilo, pravděpodobně by vypadl Willian, což by bylo velmi ceněno (mnou).

Reagovat
hona.kub

Jorginho je druhej Mikel (ten alespoň neprasil každej špíl na hranici vyloučení, jinak taky pouze posouval), jinak souhlasím, že loni to stálo v druhé polovině za nic,ale i tak z té bídy byl nakonec FA Cup. Uvidíme letos,ale su zatím strašně skeptickej, protože bez klasickýho hrota to bude bolestivé a Morata na to rozhodně nemá, Giroud jako backup možná....

Reagovat
Talker

Tak Mikel je extrémně podhodnocený a podceňovaný. Tudíž z mého pohledu dostat se na úroveň Mikela není úplně jednoduché.

Reagovat
smazaný uživatel

Sarri vyžaduje náhradu za Fábregase.

Nie aby sa prispôsobil Sarri kadru. Mohol dávať hrať Fabregasa častejšie a tým ho nevystvat z klubu. Mohol prispôsobiť pozíciu Fabremu aj Kantemu.

Nie, on si privedie Jorginha, Kanteho dá na pozíciu (RCM), kde naplno nevyužije svoje prednosti a musí hrať striktne to isté ako v Neapole. Blbček celkom.

Reagovat
nani92

Reagovat
blade115

Blbečci jsou ve vedení, když si ho přesto všechno přivedli.

Reagovat
Talker

Já nevím, ale mě se na té pozici Kante celkem líbí. Má více volnosti, podniká náběhy, vyváží míče... Jen je problém, že Jorginho, Barkley a Kovačič momentálně působí jako hráči na úrovni Newcastu.

Reagovat
blade115

Sranda je, že přesně za tu ofenzivní část hry byl Sarrim pravidelně na tiskovkách natírán - že se prý nedržel blíž Jorginha a defenzivně byla ta záloha zranitelnější. Což je sice pravda, ale je to spíš důsledek Sarriho paličtosti ohledně Jorginha než Kantého taktické nezpůsobilosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Však Kanté začal hrát nejlépe právě po tom co ho Sarri "natíral" a natíral ho pokud vím jen jednou.

Reagovat
icka

Reagovat
Talker

To bylo k jednomu konkrétnímu zápasu, ne? Což vůbec nic neznamená.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Greny

A Kanteho máš v týmu na co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ako DM je najlepšejší.

Reagovat
Liquid

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Liquid

souhlas s tebou, Sarri je kretén

Reagovat
smazaný uživatel

Najhoršie na tom je, že Jorginho je tak jednoduchý hráč, že ten jeho štýl hrania by tam zvládol aj podpriemerný hráč. On jediné čo vie je posunúť loptu do strany alebo na stopéra. Nevie brániť, nevie otvárať hru diagonalami alebo pasmi za obranu, nevie si poradiť v hre 1 na 1, je pomalý, nedokáže kontrolovať hru a keď hrá niekto na neho osobku, tak je úplne odpojený z hry. Akože mať možnosť mať na tej pozícii Fabregasa a ty si privedieš hentake vemeno, donútiť Fabregasa odísť a potom vyplakavat, že tam nemáš iného hráča je na ,,Sarri out" a špak by som mu zahasil o čelo...

Reagovat
Sm0ker

Jorginho = Hendo

Reagovat
smazaný uživatel

ale Jorginho sa možno ešte rozohrá.

Reagovat
vitasrp

Jorginho sice teď hraje hovno, naproti tomu není potřeba z něj dělat úplné vemeno. Na začátku sezóny tu hru řídil velmi dobře, tam naplno ukazoval ty silné stránky, kdy výborně řídil rozehrávku, na míči skoro nechyboval a dokázal naši hru efektivně posouvat do ofenzivnějších pozic.

Fabregase je škoda, bohužel i kdyby hrál víc, tak není nikde napsaný, že by zůstal, když hráčům nad 30 dáváme jen jednoletý kontrakt. A blbý prostě je, že zápasů, kde by ti dva mohli hrát vedle sebe, moc není, jelikož pak by to byl solidní průchoďák.

Reagovat
smazaný uživatel

Kante na DM a Fabre a Jorginho vedla seba. Ale to by Sarri musel zmeniť systém hry a možno by tej zálohe chýbala dynamika a pohyb, no.

Reagovat
blade115

Podle mě Jorginho na vyšší pozici nemá smysl. On prostě funguje jako spojka mezi obranou a zálohou. Umí posouvat míč, hraje rychlé krátké přihrávky a většinou na malém prostoru. Nevím, co by dělal na pozici, kterou teď hraje Kante. Na to nemá ani rychlost, ani ofenzivní přínos, vlastně vůbec nic. Podobně jako Sarri je ten hráč dost jednostranný, využitelný jen pro minimum věcí, které sice umí dobře, ale nic víc k nim nepřidá.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak spolu s Kantem dole a hrat 4231 a Fabre / Willian na AM. Zaslúžene nadávate na Williana, ale on by mohol byť aspoň niekoľko zápasov daný na AM, tam by mohol lepšie využiť prednosti. Zmena systému avšak nepríde.

Reagovat
blade115

Willian by spíš mohl hrát b-t-b, jenže tam je teď prostě Kante. Posun na AM podle mě moc neřeší, u něj je prostě problém, že nemá téměř žádný ofenzivní přínos. Nedostává se do šancí, přímo je nevytváří a nedělá náběhy. Udělat z něj wingbacka nebo střeďáka, to by mohlo pomoct. Ale momentálně na to v Chelsea není prostor, no.

Reagovat
Talker

Tak on i na tom postu Kovačiče/Barkleyho by byl lepší. Už jen z důvodu, že nebude zbytečně přehuštovat střed a bude moci přihrávat do křídla.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

Reagovat
Talker

Tak po tom voláme už 5 let, že Willian není křídlo, ale měl by hrát CM/AM. V trojčlenné záloze jako ten box2box záložník. To, co hraje Kante teď a hrál dříve Ramires.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

ocakavat od sarriho zmenu....

Reagovat
icemike

Will nemůže hrát uprostřed, nemá cit pro přihrávku, centr, pro nic, co zahrnuje kolektivní pojetí fotbalu

Reagovat
vitasrp

Sarri Kantého na DM nedá, protože od tý pozice očekává jiný charakteristiky než většina trenérů - a do ní mu holt daleko spíš sedí Jorginho.

Reagovat
smazaný uživatel

taky Busquets/Weigl styl DM co organizuje rozohravku. Nie len zbierac lopt.

Reagovat
ajouki

Zase ale od chvíle, co soupeři měli dostatek materiálu ke studiu, tak se Jorginhův přínos dost zmenšil. Sarri si bude muset uvědomit, že tahle role s podobným hráčem je v PL dost k ničemu. Buď na něj soupeř dá osobku a eliminujeho, anebo ho nechá na míči a odřizne mu všechny cesty. Pak je z toho jen únavné posouvání míče.

Přednost Jorginha je orientace na malém prostoru a dobrá technika s rychlou přihrávkou na volného hráče. Přesně to, co v PL potřebujeme od podhrotového hráče. Někoho kdo se zorientuje a na jeden dotek otevře prostor. Určitě by se tím víc využily jeho přednosti.

Reagovat
vilp

Cesc podle mě klidně mohl být (spíš měl) v sestavě místo Barkleyho, nemyslím si, že by to dozadu bylo o tolik horší.

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo.

Reagovat
smazaný uživatel

A to je presne ten Sarriho problém, že Jorginho (a nie len on) hrá hovno, ale on ho tam bude aj tak pchať dokola, aj keď má v mužstve alternatívu. Čo sa týka Jorginhovej výkonnosti, tak áno, začiatok sezóny mal slušný, ale potom to išlo strmo dole. Od hráča, čo príde za také peniaze očakávam proste viac a to navyše od hráča, na ktorom Sarri postavil svoju hru. Všetko sa muselo prispôsobiť Jorginhovi, pretože on vie hrať len v jednom štýle futbalu a momentálne dokazuje, že ani v tom nepatrí medzi európsku špičku.

Reagovat
Trand

Stoper turínského Juventusu Mehdi Benatia se zranil při rozcvičce před pohárovým zápasem proti Bologni. Kvůli jeho problémům se svalem tak musel jeho místo v základní sestavě zaujmout Giorgio Chiellini. (lequipe.fr)

Mehdi už se na nás připravuje.

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
Minister

Parádny záver zápasu Villarreal-Getafe

https://www.facebook.com/DIGISportTV/videos/1544381259039556/

Reagovat
smazaný uživatel

ako ale hentak dodrbat dolezitu penaltu a la Benteke

Reagovat
r.mrazik

Krutý

Reagovat
Cobra

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal ve stačkách, bez peněz a brzo možná bez dvou svych nejlepších záložníků. Štípni mě.

Reagovat
smazaný uživatel

pride Isco

Reagovat
smazaný uživatel

druhý Ozil, není o co stát

Reagovat
cokoliv

Nebylo by to tak krásně slepičácké, kdyby se ještě nakonec slavil St. Totteringham's Day..?

Reagovat
smazaný uživatel

dream on...

Reagovat
Golasso

Jen se nám směj, však ona vás ta krize taky čeká . A docela brzy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si piš že se směju.

Reagovat
Golasso

To přejde

Reagovat
smazaný uživatel

Tak není konfucionista, aby teď plakal.

Reagovat
Mastný Chobot

aj ja už

Reagovat
smazaný uživatel

a lisknout nechces?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

Tyhle kecy se pokazdy vyplaci...jen tak dal

Reagovat
Zaschrona

Tak prý chceme za Tosuna 20 mega a za Niasse 13. Tak nevím, ale jestli tihle dva mají aspoň přibližně takovou cenu, že nám to někdo reálně dá, tak se omlouvám fandům Chelsea s tím, že Batshuayi opravdu musí stát mnohem víc než těch 20, o kterých jsem tu včera psal.

Reagovat
Whitemedia

Michy jde stejně hostovat do Monaca

Reagovat
cokoliv

To je nová politika? To nejlepší na svém postu (ne že by konkurence byla vysoká) poslat do Monaka?

Reagovat
Whitemedia

Přijde pašík, což je další Sarriho miláček, takže by si Michy stejně nekopl.. stačí vidět, jak se ke svým oblíbencům staví jinde v sestavě a v útoku to nebude jiné

Reagovat
cokoliv

no máte to těžké.. My od řeky mersey o tom víme svoje

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepsi vzdyt je spatny

Reagovat
Whitemedia

no a Morata s Giroudem jsou ještě horší, takže odejde to nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

nejsou

Reagovat
Whitemedia

všichni tři jsou k ničemu, jenže Michy by z nich prostě střílel nejvíc branek.. a nějakých pár měsíců ve Valencii můj názor nezmění

Reagovat
Zaschrona

Už to je nějak jistý? Kdyby se povedlo střelit tyhle dva pro nás nepotřebné dohromady třeba za 30, tak bych to přeposlal rovnou do Juve za Pipitu s radostí. Na druhou stranu to nemusí být na škodu, Richarlison je podle mě lepší v útoku a DCL si zaslouží pořádně vyzkoušet během delšího období...

Reagovat
Whitemedia

Jistý to není, ale top zdroj psal, že o něm jednají a má jít o hostování bez opce.. takže prostě jen doufáme, že se v Monacu chytne, dá zapomenout na tenhle půl rok a zvedne si cenu.. a v létě může být váš

Reagovat
Zaschrona

Pokud ho fakt chceme do systému, tak klidně takhle, hlavní je, aby skončil u nás čas panických nákupů totálně na náhodu a přicházeli hráči přesně do systému...

Od kdy se má vůbec zavést to omezení počtu hostovaček? Bude asi docela milý sledovat vaší snahu tu vaší loan army včas rozprodat.

Reagovat
Whitemedia

Netuším, ale jsem si jistý, že to naše vedení zase nějak pošmelí..

Reagovat
smazaný uživatel

Ti hráči dostávají nabídky, třeba Kalas říkal že za něho Fulham i Middles dávali nabídky, ale CFC dává moc vysoké ceny na ty hráče, takže si nemyslím že bude problém se těch hráčů "zbavit", nebo se to může vyřešit jako MC a koupí se nějaký klub kde se přepíšou hráči, nebo se přepíšou na Vittese

Reagovat
Talker

Tak my tam máme hromadu "bordelu" jako je třeba Kalas, kteří na to nikdy mít nebudou. Jen vedení asi čeká na zvednutí ceny. Tam nebude problém ty starší a méně nadějné prodat (s buyback klauzulí).

Reagovat
ACSMan

Existuje nějaká stránka podobná arsenalist.com? Aby tam byly zajímavé momenty z každého zápasu rozdělené.

Reagovat
Miguel19

Neskutecnej zážitek. Úplně jinej svět

Reagovat
Diego2

Byl si na zapase?

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Diego2

My sli na west ham s arsenalem a nakonec jsme jeste skocili i na chelsea . Fakt jiny svet.

Reagovat
dinss

Kolik si dal za lupen? Nebo si jel s cestovkou?

Reagovat
Miguel19

56 liber

Reagovat
liquicitizen

Ako si sa dostal k lístkom? Cez vítu?

Reagovat
smazaný uživatel

Však si stačí koupit membership kartičku za nějakejch 20 liber na sezónu a máš přístup ke všem lístkům(na Chelsea bohužel ne na ty největší zápasy, jak je menší stadion, tak je to udělaný na body)

Reagovat
smazaný uživatel

Tvle ja loni na lfc za 150

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jedu teď v únoru poprvé, a sehnal jsem jen hospitality tickets á 210 usoudil jsem, ze pokud neznáš člověka na místě, není mnoho jiných možnosti, než se plácnout pres kapsu :) ale rad se nechám vyvést z omylu, pokud by měl někdo tip

Reagovat
smazaný uživatel

viz výše, koupit si membership kartu sezónní.

Reagovat
smazaný uživatel

lístky jsem řešil nekdy před Vánoci a na tuto možnost taky koukal (bylo to za 35 myslím), nicméně (alespoň u LFC) membership ma smysl asi jen na začátku sezóny (kdy members dostanou právo koupit nějaké lístky v průběhu cele sezóny).. v průběhu sezóny už to pak kupovat asi smysl nema - buďto zcela vyprodáno, nebo additional members sale měl podmínku, ze už jsi na určitý počet zápasu tuto sezónu byl..

a omlouvam se, pokud mystifikuji

Reagovat
smazaný uživatel

*pravo koupit nejake lístky na zápasy v průběhu cele sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to asi funguje trošku jinak. Jinak třeba Chelsea má i ticket exchange, že pokud nestihneš koupit, když se začínaj prodávat, tak si je pak můžeš koupit od pernamentkářů, kteří na ten zápas nepůjdou za úplně stejnou cenu ještě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já si na začátku sezony koupil ofiko full LFC membership s tím, že bych rád tuhle sezonu konečně jel. Na podzim jsem rozjížděl školu, tak jsem si řekl, že na jaře (jsou dvě vlny prodejů - tuším červenec na podzimní část sezony a začátek prosince na jarní část sezony), ale i s membershipem zcela bez šance. Je několik vln podle toho, kolik člověk navštívil za sezonu zápasů - minimálně teda na tu jarní část. Vzhledem k nule na mém kontě bez šance dostat se na největší (CFC, MUFC atd.) a i na ty druhořadé jsem byl až v poslední skupině, čili něco už bylo prodáno lidem s větším počtem zápasů. I když jsem se v den prodeje zalogoval, byl jsem strašně vzadu, takže i když bylo matchů nakonec k dispozici asi šest nebo sedm, nedostal jsem se nikam. Pak je teda ještě additional membership sale, ale ten je většinou dva tři týdny před utkáním, čili když nemáš zajištěný ubytko a dopravu, tak se můžeš i docela plácnout přes kapsu. Navíc těch lupenů je tam docela málo. A pak ti nezbude než využít překupníky, cestovku nebo hospitality. Chcu zkusit příští sezonu na podzim, nebude tam podmínka xy zápasů v dané sezoně, tak se třeba někam dostanu...

Reagovat
smazaný uživatel

moc díky za upřesnění, a snad teda další sezónu budeš mít víc štěstí

Ja už teda teď jen přemýšlím, zda ma membership smysl kupovat kvůli slevám ve fanshopu ale asi už to komplikovat nebudu

Reagovat
smazaný uživatel

do londyna teraz velmi vyhodne letenky su

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Dement. Jak otvorí hubu, tak melie len sračky. Grobián voči ostatným manažérom.

Reagovat
fenixLFC

fakt v lige nie je vacsieho idiota

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Typickej anglickej buran.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Skôr výnimka nie? Taký názor som zatiaľ postrehol len u Warnocka.

Reagovat
smazaný uživatel

Procestoval jsem toho relativně dost a v Anglii mám obecně nejhorší zkušenosti s lidma.

Reagovat
smazaný uživatel

Hej, bol som v Anglicku tri mesiace a sú dosť xenofóbni, ale sú aj výnimky samozrejme...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, výjimky jsou samozřejmě všude, ale to by se pak člověk nemohl k ničemu vyjádřit.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, však zažil som otvorene povedané, že ešteže som zo Slovenska a nie z Poľska . Ale tak Angličania aj Američania sú celkom falošní ľudia v tom, že ti nepovedia takmer nikdy, čo si o tebe myslia + Angličiania sú xenofóbnejší oveľa viac ako Amíci. Ale zas v oboch krjainách som zažil veľa milých a ochotných ľudí.

Reagovat
smazaný uživatel

burani jsou proto, že nechcou ostatním národům lízat prdele nebo proč zas ?

Reagovat
smazaný uživatel

třeba proto jak se chovaj, když se napijou

Reagovat
smazaný uživatel

já když se napiju, tak se nechovám o nic líp... jedna věc je arogance, druhá jak se člověk doopravdy bez chlastu chová, že jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Anglicani neumi pit, dokazujou to v Anglii, dokazujou to v Cechach i kdekoli jinde

Reagovat
r.mrazik

A co cekat? To je stejny jak kdyby o tom mluvil treba Chramosta...nebo nekdo z bratru Doskovych

Reagovat
smazaný uživatel

f Brexit had a face, it would look like this.

Paid wages by a Malaysian, uses players from ten foreign nations, including five national team players, yet launches a pro-Brexit rant: "I can’t wait to get out. We’re better off out of the bloody thing."

Reagovat
Zaschrona

Vždyť se to vzájemně nevylučuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
Zaschrona

Za odvahu si docela zaslouží uznání.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Než mu to smažou...rychle sdílet

Reagovat
Zaschrona

Ale vždyť si toho všimni i tady. On akorát řekl svůj názor, ale hned se mu akorát sprostě nadává. Není divu, že je Brexit tak moc toxický téma, když o něm diskuze není možná, protože spousta lidí umí reagovat akorát nadávkama.

Reagovat
r.mrazik

tak vzhledem k tomu,jak to rekl/napsal,tak si nic jinyho nezaslouzi

ale jak rikam...je to stejny jak kdyby o tom kricel zelenka nebo bratri doskove...

mezi usima slama

Reagovat
smazaný uživatel

co firt mas s tema doskama? vzdyt libor pusobil vzdy jako nadprumer mezi fotbalisty. nepletes si to se skodama

Reagovat
r.mrazik

lukáš a tomáš...ale je mozny,ze jsi moc mladej...a nebo ja starej

Reagovat
Zaschrona

Takže ty si nezasloužíš nic jiného, než aby se ti sprostě navádělo, protože jsi podle mého názoru napsal něco, s čím nesouhlasím? Takovou logiku aspoň uplatňuješ na Warnocka...

Jak s tím souvisí Došek, to netuším. Právo se vyjádřit má každý.

Reagovat
r.mrazik

Tak ještě jednou...jde o způsob jak to napsal

Právě...v dnešní době se vyjadřuje každý

Reagovat
Zaschrona

A v čem je problém?

A to je snad dobře, ne? Mnohem lepší, než aby všechno bylo většině jedno nebo vše rozhodoval nějaký diktátor.

Reagovat
blade115

Jak je to teď pls s vaší ofenzivou? Bude hrát Richarlison spíš v útoku, nebo na křídle? A má cenu nějak do fanty zvažovat Lookmana / Bernarda? A z Walcotta bude lavičkář? Díky za nějaké případné info, už jsem v draftu s těmi zraněními v koncích...

Reagovat
Zaschrona

Asi spíš v útoku, protože na levém křídle potřebujeme Bernarda kvůli jeho kreativitě a napravo se skvěle ukázal Lookman, který okamžitě předvedl víc než Walcott za poslední měsíce a útočníka prostě nemáme, jediný schopný je DCL, ale to je spíš hráč na oživení z lavičky. Podle mě Lookmana a Bernarda má smysl zvažovat, především Lookman by mohl brzo dělat hezké statistiky. Walcott by měl hrát jen z lavičky, protože je poslední týdny naprosto zoufalý.

Reagovat
blade115

Ok, díky moc. Já bych teď potřeboval hlavně někoho, kdo určitě bude hrát, lavičkářů mám v týmu najednou nějak moc... Tak možná zatím zkusím toho Bernarda.

Reagovat
Zaschrona

Dost našich fanoušků ho nedoceňuje, ale já si bez něj sestavu neumím představit. Má dle statistik jasně nejlepší čísla ve vytváření šancí a hlavně se i příkladně vrací dozadu. Z tvého pohledu mi tam sedí Bernard a pečlivě sleduj Lookmana, jeho loňská čísla v Lipsku prostě nebyla náhoda.

Reagovat
blade115

Tak ono je to možná tím, že zřejmě ty akce zakládá a není u jejich konce - gólů a áček zatím moc nesbíral. Asi ho ale zkusím, s Gylfim asi jediná jistota a navíc máte docela fajn los.

Reagovat
hilarious

no skoro to bylo salto, škoda fakt se na toho Salaha nesmí sáhnout

Reagovat
smazaný uživatel

docela zajimave, jak se obema (arsenal, chelsea) ze zacatku hned darilo a az po nejake chvili se to uplne zadrhlo. trochu mi to pripomina prvni sezonu Pepa v city. akorat teda ze on si mohl dovolit koupit hrace

Reagovat
smazaný uživatel

chce to čas a trpezlivosť.

Reagovat
Mastný Chobot

to bolo ale jasne, ze to časom pride, tie kadre su proste slabe.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea ani nie, ak by ale Sarri lepšie využíval hráčov a dal šancu Michymu na hrote ... Chelsea má minimálne lepšiu obranu, papierovo, ako vy.

Reagovat
masly008

arsenal zase lepší útok.tam je u obou chyba že si zvolili nepravé managery.Si myslím že my by jsme měli pro Sarriho fotbal vhodnější hráče a naopak,ale tak jak nechci UE tak bych asi nechtěl ten nudný sarribal.

Reagovat
Mastný Chobot

A my utok. Z top 6 su to rozhodne dva najhorsie kadre.

Reagovat
icka

Michy nema na to byt jednicka a uz vubec ne v jeho stylu hry.

Reagovat
Golasso

Asi tak. Přes léto musíme posilit a přivést hráče, které Emery chce. Priorita by měla být záloha a křidla. Ta obrana je strašná, ale raději dát šanci mladým, než kupovat průměráky (a top stopera stejně nepřivedeme, budem rádi za toho záložníka a křidlo)

Reagovat
Hokaido

https://twitter.com/richardajkeys/status/1084390897586974720?s=20

Jak může vůbec někdo vypustit z huby takovou sračku.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

väčšiu kktinu som už dávno nečítal

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

strasny

Reagovat
Busby babes

normalne, Richard Keys je kokot, co treba o Keanovi rekl, ze to byl nic moc hrac.

Reagovat
Swarley

Takových dementu bys pár našel i tady

Reagovat
icka

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
niflheim

500. za MU

Reagovat
smazaný uživatel

Oleg

Reagovat
mimi_united

Meh a to bolo posmeškov

Reagovat
smazaný uživatel

Lucky lucky United

Reagovat
smazaný uživatel

Ole

Reagovat
Cobra

Super zápas. Dlouho mě to tak nebavilo. DDG neskutečný, stejně tak jako naše zakončení. Tolik spálených tutovek jsem dlouho neviděl a snad už ani neuvidím.

Reagovat
13

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Svatej

Jeste aby De Gea zapracoval na pozicni hre a bude to fakt fajn golman

Reagovat
Vsadim gule

De Gea už je fajn golman

Reagovat
technecium

Reagovat
Pinturicchio

United

Reagovat
niflheim

DDG je prostě bůh ... můžeme mu dneska děkovat, jinak fakt zábavný zápas - je to naprosto úžasný pocit se opět dívat na svůj tým, který hraje fakt koukatelný fotbal.

A pěkný závěr, až jsem se z toho opotil až na prdeli skoro.

Reagovat
Swarley

Nechte si Pocheho, my máme Oleho

Reagovat
13

Říct to po tomhle chce odvahu

Reagovat
Swarley

Jo jo, asi jako kktiny, proč by Poche chodil do horšího...vítej na EF, tady nejsou zábrany...

Reagovat
9augi9

No uvidíme, čo predvedie budúcu sezónu ak zostane. Nezabúdajme, že aj Kenny nás po Hodgsonovi dostal v tej katastrofálnej sezóne až na 6. miesto a skoro do LM a to pritom záloha stála na dvojici Spearing-Lucas. A všetci vieme ako to dopadlo ďalšiu sezónu.

Reagovat
Busby babes

ja bych pockal jak si povede proti silnemu souperi...

Reagovat
Vsadim gule

Takže až někdy semifinále-finále LM

Reagovat
Busby babes

pokud neprijde stoper, tak nam proti PSG moc neverim. Ta obrana je porad propustna.

Reagovat
Vsadim gule

Stoper je určitě potřeba ale myslim si ze kdyby jim někdo poradně vysvětlil co vlastně mají dělat tak by se mohli dat aspoň trochu dokupy. Sou tam hrozny zmatky

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Je to super, ti hraci jaou motivivani a hraji do umoru, ale jak je Spurs od 60. minuty prejizdeli, to je strasne. Ten stred a obrana uplne v hajzlu, tak proc nechas Pogbu litat vpredu? Nebo ho tam nech a sundej Lingarda z Freda/Mccosi/Fellu/kohokoliv do stredu a zahusti to. Toto byl luck jak prase.

Reagovat
Swarley

úplně jsme odešli a střídalo se moc pozdě

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
13

Viděl jsem pouze druhý poločas. V něm to byl takový klasický Mourinhovský výkon s tím rozdílem, že Pogba se snažil a DDG je zpět ve formě.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Mě baví, jak je De Gea od začátku sezony z formy.

Reagovat
kiwwi

Stále sme mali 2 veľké šance a ti hráči dreli... Pod Mourinhom by sme to nevyhrali a to nie kvôli šťastiu

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Infernoqt

No a slípky dokvokaly

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto bol neuveriteľný zápas. Zápas blbec. Všetko De Geovi na nohu.

Šťastný Manchester.

Reagovat
Daniel Levy

Ten talentovaný mladík v bráně Manchesteru, to je kdo prosím?

Každopádně mít tolik tutovek z bezprostřední blízkosti a nedat gól, to je regulérní impotence.

Nejsem spokojen.

Reagovat
Mates_Matesović

Ale jo, super zápas. Škoda spálenejch tutovek, minimálně 3 góly z toho být měly.

Reagovat
vladis271

chcem vidieť expected goals

Reagovat
Hokaido

Už se taky těším, zatím nikde. Můžeme dát tipovacku, já zkusím 2,85 vs 1,75.

Reagovat
Hokaido

Tak podle Cayle graphics jen 2 - 0,9 To jsem čekal trochu víc.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kiwwi

xG Tottenham vs Manchester United

https://imgur.com/gallery/Clzo2M4

Reagovat
vilp

DDG.

Reagovat
tnt03

Reagovat
EXoRcIsT

Tak prvy polcas super druhy nas bili jak zito ale mame DDG takze pohoda Tottenham si nezasluzil prehrat a Lloris aj ked ten gol mohol mat tak zase ich dobre podrzal

DDG , Rashford , Lindelof a Herrera super vykon

Reagovat
9augi9

United, ďakujeme!

Reagovat
r.mrazik

pro slepice hodne kruty...skoda,ze nedal pogba na 0:2...takhle to byly nervy a jen diky davidovi je vysledek takovy jaky je

slepice se neskutecne lehce dostavali do utocne tretiny,vubec nam nefungoval pressing a pokryti eriksena...navic to vypadalo,ze na konci odesli hraci fyzicky,ale asi se neni co divit,kdyz behali bez mice

takze...zlaty tri body,dneska to herne bylo ve druhe nejslabsi pod Olem

Reagovat
Infernoqt

on je to taky strašněj skok přejít od nejméně běhavého týmu s mourinhem k jedněm z nejběhavějších s olém

Reagovat
r.mrazik

asi jo...ale tak fyzicky musi nejakou mit...

ale beru,ze bez mice se beha hure...tam bylo spis spatny,jak jsme nechavali slepice dostat se lehce k nasemu vapnu

taktika ala Jose,akorat Kvetak tam chybel

musime byt aktivnejsi a duraznejsi

Reagovat
Busby babes

prvni polocas byl dobrej, v druhem jsme meli na zacatku promenit neco na 2:0 a byl klid. skoda, pak jsme odesli a meli kliku.

Reagovat
r.mrazik

jj,naprosty souhlas

Reagovat
Mastný Chobot

De Gea taký dobrý brankársky výkon som videl asi naposledy... od De Geu, proti nám

Reagovat
Svatej

Reagovat
tnt03

Zase čape tak jak to umí!

Reagovat
kiciN

Reagovat
kiwwi

11 – David de Gea made 11 saves for Manchester United vs Tottenham Hotspur today; the most saves he’s made in a top-flight league match without conceding a goal. Unbeatable. #TOTMUN

Reagovat
Mastný Chobot

komentátor hovoril, že proti nám minulý rok mal 14 zákrokov. Ale to aj inkasoval.

Reagovat
Azza

Reagovat
oddy

Reagovat
Nikikrew

Proti nám vtedy ešte lepšie chytal. Vtedy som si myslel, ze ma porazi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
technecium
Reagovat
Gareth Bale 11

Tohle mela byt pri nejhorsim remiza, ale nas utok by De Geovi (MOTM) nedal gol ani do zitra. Naopak Hugo jde cim dal vic dolu, gol se rozhodne chytat dal. Ja osobne uz mam lepsi pocit, kdyz chyta Gazza.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tolstobik

Gol chytit mozna mohl, ale jinak vas dost podrzel taky

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste tim Hugem fakt posedly, chytit se to možná dalo (i kdyz na zadni k tyci po zemi, zadnej med), ale to ze ve 2. pol. nekolikrat skvele zachytal, si nikdo z vas tady nevzpomenul

Reagovat
PP

nemluvě o tom, že se Lloris vracel od 16ky a už na něj šel z kraje Rash.. DDG, Oblak či Stegen by tu střelu spíš chytli, ale vyčítat mu to ani náhodou..

Reagovat
FUnk

ten hate je prehnany….

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
wild

DDG

Reagovat
kardous

Výhru jsem teda nečekal, ale ukázalo se, že jsme zpět a že můžem i ten 3. flek ukopat. Ole zatím dělá výborně svoji práci, jen tak dál.

Reagovat
nani92
Reagovat
Mato178178

Reagovat
smazaný uživatel

ANO ANO ANO! Liverpool má neskutečné štěstí, že Jožku vyhodili tak pozdě, přijít Ole v řijnu už jsme první!

DE GEA TOP TOP TOP! Lindelof neskutečný král a Pogba nejlepší založník ne PL, ale světa! UNITEEEEEEEEED'

Reagovat
13

Nejsi nějak příbuzný s vrabejkou?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

tutově, možná to je i on...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

kde je mu jen konec...

Reagovat
ElectrickMann

Je to jeho bratr a zároveň i otec

Reagovat
13

Včera jsem poprvé dokoukal Jára Cimrman ležící spící. Tohle je skoro jako citát z jedné mistrovo hry.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomas Kazu Joker

Ty jsi neskutečný potrat. Fanda MU, ale v každém komentáři vzpomeneš Liverpool, jak ocas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Dron

Reagovat
icka

Reagovat
LokoLFC

Přesně, OLE je už teď legenda! Těžko jeho jízdu někdo překoná, tohle musí skončit titulem!

Reagovat
13

A Spurs by potřebovali někoho za Kanea. Llorente je šmatlák.

Reagovat
Greny

no jo jenze kdo pujde dobrovolne sedet na lavku .. .a dostavat minimum sanci

Reagovat
13

Tak ono by Harrymu prospěl občas odpočinek. Ale co se budu do vás srát, my máme Origiho.

Reagovat
Greny

My Girouda s Moratou a hraje Eden

Reagovat
FUnk

tak je jasne, ze nekoupime dybalu, ale takovy austin?? proc ne?

Reagovat
smazaný uživatel

nebejt DDG tak by to skončilo debaklem,ale naše zakončení ,no nic united budou kousat a klidně top4 muzou dat, mame 7 bodovej polstar tak uvidime s naší marodkou + son na žlutym poharu a dembele taky pryč,no to bude zajímavý, urvat ligovej pohar a udrzet top4 a budu spokojenej

Reagovat
smazaný uživatel

Oleeeeeee Výkon ovšem hodnotit nebudu

Reagovat
avicii

Toto beriem

Reagovat
pingla

skvělý, absolutně skvělý de Gea Jones ven, přes něj šlo všechno, někdo místo Younga a pojďme dál

Reagovat
adoxx

Proč vlastně nehraje Bailly?

Reagovat
Greny

stopka za cervenou ?

Reagovat
nani92

nuž, už nie je nad čím váhať, obliekame modré dresy

Reagovat
9augi9

A to už prečo? Či aby ste aj mali dáku trofej túto sezónu?

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

A prehrať "doma" proti City, Liverpoolu a United o gól, s tým o titul nikdy nebudeme hrať. Nikdy. Už nech je ten prekliaty štadión hotový.

Reagovat
vicinda07

skoda, fakt zapas blbec, herne nie je moc co vytknut....len opat ako aj minuly zapas podla mna tam aspon od 75. minuty mal ist Rose brazdit po ciare...velky napor cely polcas ale vobec si nepamatam ze by Davies bol v nabehu alebo centroval, zatial co Tripp na pravej strane bol stale v ofenzive

Reagovat
iamek

Ddg průměrný výkon. Zákroky na efekt. Každý lepší brankář by to chytal do koše. Ole zatím nedokázal, ze na to má. Pokud nevyhraje 20 zápasu za sebou, tak mu nevěřím.

Reagovat
chicuita

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

nerozumiem. Jednak DDg podal famózny výkon, a na druhej strane Ole zatiaľ nedokázal nič. Ja som aj zvedavý čo spravíte v lete ak by mu to išlo. S tou obranou LM vyhrať nemôžete, top 4 je reálna, aj ked zložitá a cesta k nej bude fakt ťažká. Ak ju dá som zvedavý na vaše vedenie, Ole by bol stále risk pred prevereným Pochem, ale furt lepšie ako Southgate.

Reagovat
Busby babes

sarkasmus Sheldone

Reagovat
Busby babes

no uz jsme zkouseli provereneho Moyese, provereneho LVG a provereneho Mourinha. Mozna je cas trochu zariskovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

Sir Alex osobně?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nihilister

Reagovat
vladis271

Takže už sa to dá povedať oficiálne. MY alebo City.

Reagovat
smazaný uživatel

City.

Reagovat
Swarley

Vy to poserete a budou to plasťáci ze City

Reagovat
9augi9

Povieme si zajtra, keď ich Wolves oberú o dva body.

Reagovat
Swarley

O to horší to pro vás bude

Reagovat
Mato178178

Reagovat
Kincl

Fuj prznit jeden z nej filmů s takovým týmem :D

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
kiwwi
Reagovat
chicuita

SUCHE TRIKO

Reagovat
Cobra

Suché triko, hnědý trenky.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Blasphemer

Neskutečná prdel, takhle sezóna. Teď už jenom chybí, aby se nějak zesral i Liverpool a titul bralo nakonec City, a je to komplet.

Reagovat
Greny

pockej prijde Higuain a uz nas nikdo nezastavi

Reagovat
Blasphemer

návrat krále

Reagovat
Bandita_Harry

kam sa vracia ?

Reagovat
KingMaster13

To by nebyla prdel kdyby to nakonec měl vyhrát tým co byl před sezonou jasným favoritem. Naopak titul buď Liverpool a nebo po neskutečné jízdě United

Reagovat
Mates_Matesović

Kane prej zraněnej

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Swarley

Se mi zdálo, že to tam na konci někdo před vápnem přejel

Reagovat
Spalovač šancí

Aspoň nebude muset hrát mimo pozici

Reagovat
Greny

Morata bude na prodej

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Mates_Matesović

A s Janssenem Poch nepočitá, čili proti Fulhamu na hrotu Lucas/Llorente. Ach jo.

Reagovat
Hokaido

Janssen je pořád u vás?

Reagovat
smazaný uživatel

Janssen pol roka zranený, dnes odohral ešte len druhý zápas za U23. Mimochodom i skóroval.

Reagovat
pingla

Lucas má špatné koleno, ten se nestihne uzdravit ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas už dnes bol50:50, takže proti Fulhamu za 7 dní očakávam, že bude pripravený.

Reagovat
nani92

JAnssen nie je na supiske pre PL

Reagovat
smazaný uživatel

Bude v pohode. Máme 7 dní voľno, dá sa dokopy. Podľa Pocheho len "knock".

Reagovat
Coutinho10

no ...nechci tě děsit, ale Robbie Keane ve studiu na SkySports si myslí něco jinýho

https://twitter.com/Jamie50R/status/1084536131507679233

Reagovat
smazaný uživatel

Ole nejlepší start historie jako trenér Manchesteru United?

Reagovat
Busby babes

jop. mozna i cele souteze?

Reagovat
nani92

a možno celého futbalu

Reagovat
smazaný uživatel

najlepsi start od bing bangu

Reagovat
Busby babes

v suchem triku.

Reagovat
Greny

OT : vecer si pustit okresni prebor nebo Real Madrid?

Reagovat
chicuita

To vyjde na stejno

Reagovat
smazaný uživatel

Lajna na Seznamu

Reagovat
Greny

to je zatim ta prvni serie ne? .. ale vim ze se toci uz druha

Reagovat
smazaný uživatel

Nfl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

@emiliosansolini :I did a #DeGea edit and he saved it

https://i.redd.it/dyyh5k5wn8a21.jpg

Reagovat
blade115

Mourinho zpět k MU pls

Reagovat
iamek

Místo Sarriho

Reagovat
Whitemedia

jakože vylejete Sunara, místo něj vezmete Sarriho a místo Sarriho pak přijde znova Mourinho?

Reagovat
iamek

Mas na víc

Reagovat
Whitemedia

tobě z nového trenéra hráblo?

Reagovat
iamek

Ne. A tobě?

Reagovat
Swarley

ts, se dívám, že už vlastně máme stejně bodů jako Arsenal...a to Ole ani nepotřeboval pár přestupáků...

Reagovat
Mastný Chobot

to je zas čo za vtipálčinu od teba? tomu nerozumiem

Reagovat
Swarley

taková counterovinka

Reagovat
PP

bože bože.. ono se říká, že ke stáru se moudří, ale když tady uživatelé EF čtou tebe a valloireho, tak se musí stáří děsit, jaké se z nich stanou zase děti..

Reagovat
9augi9

Stále existuje starecká senilita.

Reagovat
PP

jasně, anebo platí mladý debil = starý debil.. Nicméně jsem nežil v době ledové, takže mladého Swarleyho nemůžu znát a tato premisa nemusí platit..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Swarley a valloire mají mezi sebou asi tak 30 let.

EF urban legend jak vyšitá.

Reagovat
smazaný uživatel

Swarlos by mohol byť ale trošku rozhľadenejsi človek, no

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

neber to tak vážně, určitě jsem nechtěl urazit místní vysoký level uživatelů EF...

Reagovat
smazaný uživatel

Píše človek, ktorý vysokému levelu prispieva vrchovatou mierou .

Reagovat
Swarley

Reagovat
kvasha16

Reagovat
valloire

co to meleš vořechu?

Reagovat
smazaný uživatel

Minuli ste od nastúpenia Pepa cca o 60-70 mega menej ako City, ty vtipálek. Druhý najviac minajuci klub.

Reagovat
Swarley

už jsi pochopil nákup Ria nebo ještě pořád nic?

Reagovat
smazaný uživatel

Súvis.

Reagovat
Swarley

ten v tvé reakci taky chybí, začni tam Olo

Reagovat
nani92

od Oleho príchodu sme minuli presne 0 libier

Reagovat
smazaný uživatel

Ole ani nepotrebuje nákupy, máte top káder a hlavne top drahý. Potrebujete max. na leto malé doplnenie a vyhádzať zbytočných hráčov.

Reagovat
nani92

jj, máme hlavne TOP obranu, nepotrebujeme tam nič dokúpiť, presne tak Olo

Reagovat
smazaný uživatel

Presne to som napísal.

Reagovat
nani92

a ja som to zopakoval, aby si si to mohol ešte raz prečítať, porozmýšľať a ospravedlniť sa, že klameš

Reagovat
smazaný uživatel

Ospravedlnim sa ti, lebo si kokot; ospravedlňujem sa, Zajo.

Reagovat
nani92

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Nikikrew

tvl uz prestan s tym

Reagovat
iamek

Reagovat
PP

Bohužel jsem viděl pouze první poločas a mělo to být spíš 1:0 pro Spurs.. Nejlepší hráči v něm Matic/Pogba a za Spurs Sissokho.. škoda toho zranění. Winks zoufale slabý, za ManU se mi nelíbil Martial..

Reagovat
EXoRcIsT

tazko by bolo 1:0 pre Spurs po polcase ked ani nevystrelili na branku

Reagovat
PP

myslím herně byly o dost lepší.. Naštěstí to umíte krásně zavírat a ten poločas krásně sednul Maticovi a Pogbovi v obranné hře.. Vy jste měli úplné hovno a gol padnul po nepochopitelné hrubce a hezky provedeném brejku..

Reagovat
r.mrazik

Pogba mel ve druhym tri tutovky

Ale slepice nevyrovnali jen diky davidovi

Reagovat
iamek

Reagovat
Wazza228

United!!! Konečně hrajeme koukatelnej fotbal (Ole, děkuji), běháme (Ole, děkuji) a vyhráváme (Ole, děkuji). Máme ještě mezery, hlavně v kondici (José, děkuji)... a obrana skřípe, takže by měl přijít stoper a v létě pravej bek... Zatím to ale docela klape, Pogba navazuje na sbírání kanadských bodů, De Gea čaruje jako vždy a my umíme útočit dokonce i ve více hráčích Věřím, že se s naší nynější, snad dlouhodobou formou a neformou konkurentů, dokážeme dostat nejen do TOP 4, ale možná i výš. C'mon United!

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych to nadseni mirnil, v olem asi neco bude, ale ten kadr ma obrovsky nedostatky na to kolik se do nej napumpovalo penez - sanchez rychle odchod, top stoper, kvalitni zaloznik na cernou praci k pogbovi a jeden top ofenzivni hrac musi prijit, kdyz si nechali utect ramseyho tak by meli zacit monitorovat situaci kolem dybaly, to je podle me presne ten rozdilovej hrac co united chybi

Reagovat
Busby babes

Ander Herrera made more ball recoveries (10) and interceptions (3) than any other league player on the pitch vs. Spurs.

To je ten kvalitni zaloznik na cernou praci.

Reagovat
smazaný uživatel

do rotace vyhledove tak max, ma pred sebou v idealnim pripade tak max 2 roky, mel jsem na mysli nekoho jako lucas tousart.

Reagovat
Swarley

do toho středu hřiště je spíš průser, že tam není úplně náhrada za Matice...se vší úctou k McTominay a s přihlédnutím k výkonům Matice, které si v dost zápasech říkají o lavičku...

za Anderka máš Freda, za Pogbu můžeš dát Freda, Pereiru nebo Lingarda...když hraje teď podhrota, tak v podstatě i Matu...

Reagovat
iamek

Tohle je stejný pruser jako to, ze nemáme top cb

Reagovat
Swarley

stoper, pravý bek, DM a možná kreativní pravé křídlo...ale do ofenzivy je toho na výběr dost, to úplně nehoří...

Reagovat
Wazza228

Já furt doufám, že Ole napravo zkusí Alexise Na DM to chce alternativu za Matiče, na pravýho beka někoho do základu, aby Young mohl bejt alternativou na oba kraje a na stopera někoho Top class, kdo má i zkušenosti, aby mohl vést celou obranu.

Reagovat
Swarley

jako právě, těch hráčů se do ofenzivy nakoupilo víc než dost...já bych tam nejradši někoho rychlého a tvořivého a dost se mi tam tehdy jako možná posila líbil B. Silva...ten se nakonec ukázal, že může hrát i ve středu hřiště, což je jen bonus navíc...ale jako priorita to pravé křídlo není a vzhledem k investicím a v rámci dávání příležitostí mladým bych to v nejbližším letním přestupáku neřešil...může tam hrát Jessie, Mata, Alexis nebo Rash...

stoper a pravý bek jsou naprostá nutnost a to DM by se určitě neztratilo...mohl by to být někdo mladší k Maticovi...

Reagovat
scheeza

Naše budoucí pravý křídlo bude Chong

Reagovat
Busby babes

tohle bude prave celkem zajimavy. Pokud prijde ortodoxni RW, tak to snizuje Chongovo sance.

Reagovat
Swarley

Jako klidně muze být, on se fakt nutne nikdo kupovat nemusí a může to být časem Chong

Reagovat
Busby babes

tak on ten Fred je castecne taky za Matice. Uvidime no. Ale chtelo by to nekoho, to je jasne.

Reagovat
Swarley

jako nevím, zkusit by se to mohlo doma proti někomu slabšímu...ale moc bych tomu nevěřil, kdyby nastoupil Ander s Fredem a před něma Pogba...

Reagovat
Wazza228

Tak vždycky je co zlepšovat, ale ten posun oproti Mourinhovi je obrovskej. Ten tým potřebuje posílit, zlepšit obrannou fázi a nabrat kondici, protože ten tým fyzicky odchází, což je pro Oleho styl docela problém, ale dá se to natrénovat. Konečně se hráči baví fotbalem a tím baví i fanoušky.

Reagovat
iamek

Reagovat
kilobyte

Jak tady byl posledně článek s Mourinhem, že se na nějakou dobu odmlčí, tak bych řekl, že čeká na to až United prohrají.

Reagovat
smazaný uživatel

700. Pre titul LFC

Reagovat
Grahf
Reagovat
merlick

de gea je svetovy brankar. Tie MS mu pokazili kusok renome. V 1v1 subojoch je jednotka

Reagovat
mimi_united

Momentálne je z nás cítiť čistý entuziazmus Ak v tom budeme pokračovať, tak prečo by sme nemohli vyhrať aj tú ligu majstrov? Zdá sa že nám hrá všetko do karát, a ak sa nám podarí vyradiť PSG, snáď už nikto nebude pochybovať

Reagovat
supporter

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

takze 5 vyhier proti absolutnym outsiderom a jedna ulepena po impotencii utoku Spurs robi z najlahsieho mozneho losu z druheho miesta v LM favorita na vyhru? pls..

Reagovat
kiwwi

No minimálne to už nebude súboj favorita proti outsiderovi v takom ponímaní ako to bolo po lose... Nemyslím si, že by nás teraz chcel každý za súpera ako to bolo predtým... Navyše mimi sa pýta, prečo by to nemohlo byť možné a nie, že sme favorotit na výhru

Reagovat
smazaný uživatel

to ano nebude sa ocakavat debakel to je fakt.. a PSG je labilne ktovie ako to dopadne ale LM vyhat s tym kadrom sa podla mna neda

Reagovat
13

Zdá sa že nám hrá všetko do karát, a ak sa nám podarí vyradiť PSG, snáď už nikto nebude pochybovať

Tuhle pasáž ses rozhodl ignorovat nebo co?

Reagovat
Bandita_Harry

si si nezvykol ?

Reagovat
nani92

ak vyradíme PSG, tak sme logicky jeden z top favoritov na celkový triumf

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

ty vole

Reagovat
13

Co třeba rovnou ten nejvíc top?

Reagovat
nani92

To budete samozrejme naďalej aj po vypadnutí s Bayernom vy

Reagovat
kiwwi

Ak sa nám podarí vyradiť psg tak už nikto nebude pochybovať, že sa to môže podariť,pretože ak vyradis favorita na celkové víťazstvo, tak môžeš logicky vyradiť každého

Logicky túto sezónu nebudeme favoriti asi ani v jednom dvojzápase, ale rozhodne sa situácia zmenila oproti času keď bol los

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Swarley

A hlavně máme gólmana, s kterým by se i to finále dalo vyhrat...

Reagovat
LokoLFC
Reagovat
nani92
Reagovat
LokoLFC

Já o jeho kvalitách nepochybuji, jen jsem se snažil naznačit, že když se golman "rozhodne", že něco posere, tak to prostě udělá, ať předtím měl miliardu skvělých zákroků. Tomu se nevyhnou ani ti nejlepší.

Reagovat
The Krupy

*nani sa pýta

Reagovat
pingla

Reagovat
mistr129

Reagovat
Spasitel

Reagovat
smazaný uživatel

Zajo, pls.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Rio Ferdinand: "Newcastle fans should be thanking Mike Ashley for what he has done for the club"

Deluded.

Reagovat
Busby babes

pitomec no. Kvuli obchodnimu partnerovi ze sebe udela debila.

Reagovat
bbbauch

Venkovni vyhra potesi proti souperi z top 6 vzdycky. Dneska si to spurs prohrali sami, nas zachranoval david. Neskutecny, co pochytal zase. Porad je z hracu videt nadseni, makaj, tak snad to Ole udrzi co nejdyl.

Co je fakt spatny, tak to braneni standartek, na tom je treba hodne zaprscovat..

J

Reagovat
stiflerovamama

Kedy už spľasne tá bublina menom Manchester United ?

Reagovat
Bandita_Harry

je to len priemerny tim na vrchole sezony ...

Reagovat
mimi_united

Bublina s názvom totenham už splasla, čaká sa ešte na fc liverpool

Reagovat
Busby babes

nikdy.

Reagovat
blade115

Návrat starých časů, koukám. Mufani už jsou zase ty samé nesnesitelné arogantní piče jak dřív. Akorát dnes už k tomu ani nepotřebují, aby vůbec ten jejich paklub něco dokázal. Vy se ve světě neztratíte, čertíci, vy teda ne...

Reagovat
bbbauch

Muzem si podat ruce, pico

Reagovat
Swarley

se ti nějak rychle vytratil ten tvůj slavný respekt...

Reagovat
blade115

Zkus ho jít hledat.

Reagovat
Swarley

Ten výmysl je v tvojí hlavě, v tom bordelu si to hledej sám...sám si ztratil, sám si hledej...

Reagovat
blade115

Jen běž, lenochu, aspoň nebudeš mít čas tady blít do diskuzí.

Reagovat
Swarley

Za to ten tvůj přínos je zralej tak na ban, dřív stačilo i min

Reagovat
blade115

Každému jak zaslouží.

Reagovat
Swarley

chudák EF

Reagovat
tnt03

Reagovat
blade115

Ach, ta tvoje patetická potřeba mít v těhlech sračkoidních diskuzích poslední slovo... Je tvoje, ať máš aspoň z něčeho v životě radost.

Reagovat
Swarley

ty jsi neskutečně ublizenej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Grahf

fanúšik chelsea nadáva druhým do paklubov. Už som videl všetko.

Reagovat
Swarley

Klasická pokrytecká kupa sraček, od bladika nic překvapivého...to už tady párkrát bylo...

Reagovat
iamek

Reagovat
vladis271

Reagovat
nani92

Not arrogant, just better

Reagovat
vladis271

Liverpool, Man City, Spurs, Chelsea and Arsenal disagree.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Not better, just arrogant.

Reagovat
Busby babes

pletes se, u vas je to: offended by everything, ashamed of nothing

Reagovat
Busby babes

paklub.

Reagovat
blade115

Jsem rád, že v ostatním jsme zajedno.

Reagovat
Busby babes

ja myslel, ze jsme byli porad stejni celou dobu... takze jsem ted trochu zmaten..

Reagovat
tnt03

Reagovat
R22

Reagovat
niflheim

Křeč?

Reagovat
bbbauch

Nezvlada Sarriho a tu svoji ropnou spinu

Reagovat
r.mrazik

Kašpar

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, ale nepěkně se nam vrátil ten zápas s Chelsea, kdy jsne hráli hůř, ale brali jsme výhru. V druhé půli všechno cajk, až na to zakončení. To by bylo bez šancí proti kterémukoliv gólmanovi, natož proti De Geovi. Proti němu bych radši viděl pokusy narvat to do šibenice a prestrelit, než ho nechat tak lacině vyniknout.

Reagovat
vodka

prosím, dejte to 2OLemu nafurt, sere pes na výsledky, rakovina jose šla konečně do prdele, finally se cítím jako fanoušek, konečně se dokážu identifikovat s týmem, konečně najdu sympaťáky, konečně věřím v tým, konečně se můžu dívat a netrpět...spurs je mi do jisté míry líto, ale pokud to znamená větší šanci na to, že ole zůstane, tak je mi to fuk, poprve od SAFa a do jiste miry i LVG se tesim na to, co tym predvede, jen houst! a Phil "the Phil Jones" Jones musí zůstat i přes to dnešní větrání, dejte mu čas a pořád si stojím za tím, že nový Vida je tam, za spoustu chyb nemohl přímo a hasil neúspěšně chyby jiných, není to o jeho individuální kvalitě, ale o tom, do jakých situací byl nucený se dostat...

Reagovat
Swarley

Posila, Lindelof, Bailly a Jones...zbytek bych prodal..

Reagovat
Sandstorm

Baillyho budoucnost nevidím u nás moc růžove. To si spíš necháme Smallinga.

Reagovat
Busby babes

az na toho Jonese... je v klubu 8 let a nikdy toho noveho Vidu neukazal..

Reagovat
vodka

coz je samozrejme shit, i za dobu meho pusobeni tady na EF Jones ukazal top vykony, dokonce i prvni pulrok pod josem byl nejspolehlivejsi stoper... a hlavne, typka jako on v kabine fakt potrebujes...

Reagovat
Busby babes

Top vykony konzistentne? samozrejme, ze neukazal. Potrebujeme poradnyho stopera a Jones je dobrej jako backup ale v zakladu u nas hrat uz nemuze. Coz i dneska ukazal.

Reagovat
vodka

Co beres jako konzistentne? Pamatuju dobu, kdy jsem misto Ria prosazoval Wese Browna, protoze byl jednoduse v tu dobu lepsi, podobne Silvestreho pred tim, nez se zhovadil v AFC, Jones je fakt zraneny nonstop, ale porad jeho mentalita a pristup je top a je to typek, ze kdyz ho tam hodis, tak tam necha vse, nemusi byt v zakladu, ale jeho je potreba si nechat, prestoze Bailly, Smalling, mají vyšší strop, ale Jones ti proste odvede maximum co umí kdykoliv je k dispozici. Doted si pamatuju, jak se picovalo na Fletchera, ktery pak 2 roky byl klicovy hrac, neni to proste o individualni kvalite, ale o tom, ze obcas attitude udela vic nez capability...

Reagovat
ManUnited

souhlas

Reagovat
Busby babes

tohle je podle me velka fama. Za a je vecne zranenej. Za b, za ta leta nam prohral on i Smalling tolik zapasu... driv se to bralo, ze je mladej a tak se chyby stanou. Jenze on je dela porad. V tomhle se u nej nic nezmenilo. A ze tam necha vsechno? no to je predpoklad u kazdeho hrace. A zrovna u stoperu obecne v tomhle u nas rozhodne neni problem, makaj vsichni.

V tomhle s tebou nesouhlasim. Mam ho rad, je to sympatak a doufal jsem, ze na nem ta obrana jednou bude stat. Jenze takhle doufam uz pet let a uz me to za a nebavi a za b tomu neverim.

Reagovat
vodka

uff, hej ja mam pred sebou vyrovnavani se s 8h jetlagem, ale ok, jones prohral konkretne, co vim, primo po jeho chybach asi 5 zapasu (to ma u nas kazdy stoper vcetne paru rio vida, u jonnyho Evanse mam taky minimalne skrz EF spoustu nadavek) uznavam, ze pod JM sem na to dost sral, spousta chyb a oseru bylo po chybe v zaloze, kde potom PJ spatne vystoupil a byl v souboji pozde. Ze tam nekdo necha vsechno je sice krasna myslenka, ale komplet iluzorni, pokud mels pod mourinhem pocit, ze tam ti hraci nechavali vse, tak mas asi dobre spani, ale pro me to vypdalo, ze si prisli pro vyplatu a hotovo... Abych se vratil k pointě, Jones je tam potřeba podle mě hlavně kvůli tomu, že je ochotný se obětovat a ostatní to podle mě nedají...

Reagovat
Svatej

Fuu, dobrejch par vterin jsem si tu zkratku PJ prekladal tak, abych v tom nevidel velkyho sefa

Reagovat
Busby babes

fajn. ono Jones stejne asi neodejde, tak budu doufat, ze mas pravdu a ja se pletu. Jen proste nechapu, z ceho plyne to tve presvedceni, kdyz Jones je v pozici: treba to jednou bude dobry a ukaze, ze je top stoper uz 8 let a porad cekame...

Reagovat
Rezan

já mám Jonese rád a je to jeden z hráčů, které v United chci. Pomohlo by mu,kdyby fakt odehrál celou sezonu v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako backup je IP hráč to nejhorší co může být, především pokud se ti zraní hlavní stoper a potom Jones zahraje pár her a zraní se taky.

Podle mě je tohle už několik sezon jeden z hlavních problémů MU, všichni stopeři jsou IP a neustále musí kvůli tomu měnit složení a potom tam hrají Carrickové a podobně

Reagovat
vodka

jinak, u nas byl posledni konzistentni stoper tebou zatracovany Smalling, ktery predvedl takovou sezonu a pul, ze se mu tehdy mohl divat na zada i Kompany, cele je to proste o souhre a odmitam se hazet na tu FM vlnu, ze individualni kvalita neco zlepsi, koneckoncu lonske burnley je dokonaly priklad, parta nonameu a odmitnutych to dotahla na 7. misto prave diky tomu, ze od nich nikdo nic necekal, letos jdou komplet v prdeli i diky tomu, ze si zacli myslet, ze jsou schopnejsi nez zbytek, jakmile trosku polevili, tak se ukazuje jejich nekvalita a jde to znat i na hre. Prave v tomhle MU potrebuje ten oleho spirit, nikdy nebyl MU vyslovene nejlepsi, ale pokazde byl pripraveny ty lepsi (vetsinou arsenal) proste prejet tim, ze si sli za vyhrou vic...

Reagovat
Busby babes

vsak taky na ten pulrok nedokazal Smalling uz navazat. Jones nikdy ani nemel takovej pulrok. A co dokaze poradnej stoper udelat s tymem a celou obranou se muzes podivat u Liverpoolu.

Reagovat
vodka

1) rok a půl

2) jones mel takovy pulrok

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Busby babes

1) sorry, mea culpa, zbytek plati. Za tri roky pod Mourinhem takovou vykonnost neukazal, predtim taky ne. Takze se spis klonim k tomu, ze to byl nejakej zazrak.

2) ok no, pulrok za 8 let? super. na tom se da stavet.

Reagovat
vodka

2) ne no, tohle je ukazkovy argumentacni faul, Jones byl super mockrat, jak po prichodu, tak pak v dalsim prubehu jak pod SAF, tak jednu dobu pod LVG, stejne jako predloni pod Mourinhem, takze to neni pulrok za 8 let.

Reagovat
Busby babes

to neni argumentacni faul, ja s tebou jen nesouhlasim, ze by mel vic delsich useku, kdy byl super. Ano, mel hodne zapasu, kdy byl skvelej, ale je jich prilis malo a prilis daleko od sebe, dle meho. Ale jak rikam, tak budu doufat, ze mas pravdu ty...

Reagovat
kiwwi

Jones je kalamita...on je sice obetavy, silny a relativne rychly, ale je hlupy a nevie dobre citat hru

pozri sa co urobil vcera pri poslednej akcii Spurs ked Lorente daval na Kanea...keby to dal presnejsie, tak vyrovnaju v poslednej sekunde zapasu...a preco? Lebo Jones absolutne netusil, ze ma za sebo Harryho

a takych prikladov je milion v jeho hre...on je proste taky jednoduchsi cistic ktoreho ani poriadne nemozes vyuzivat kvoli zraneniam

a Smalling je drevene drevo to ani netreba riesit

za mna Lindeloff + posila (Toby) by mohli byt zaklad a Bailly + Tuanzebe zaskok...ak jeden z trojky Smalling, Jones a Rojo su ochotni robit piateho stopera tak budis, jedneho nechat, ale ostatni z kola von (popravde, z tychto troch by som si asi nechal predsa len toho Jonesa)

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
r.mrazik

ze se snazis...tady se dozvis,ze mike i jones jsou naprosto k nicemu

Reagovat
Busby babes

v zakladu u klubu, ktery chce hrat o titul v PL a CHL jsou k nicemu.

Reagovat
r.mrazik

k nicemu byl mourek

oba typci titul s MU maji

Mike dokonce dva

jinak je to porad dokola...

jak jde videt,tak drive tragicky smesny lindelof sel taky dost nahoru,kdyz se hraje konecne jinak...takze to nejspis neni Mikem a Philem,ale tema kretenama,co to vedli predtim

Reagovat
Busby babes

no ja hlavne nechapu, ze se zrovna Jones vyzdvihuje po vcerejsim vykonu, kdy slo skoro vsechno pres nej. Nejtypictejsi bylo jak absolutne vypustil nabeh Kane v poslednich par vterinach zapasu. Klika, ze to Kane nestihl.

Btw argumentace titulama je divna, v ani jedne sezone to na Smallingovi nestalo a nebyl pravidelny hrac v zakladu. Byl to Vidic a Rio v uprviho titulu +Sheasy a Rio a Evans u druheho. Tituly maji i Valencia nebo Young...

Reagovat
r.mrazik

to ano,vcera byl jones prumer...lindelof zahral lepe

jenze,podle vcerejsku bych treba ani z tobyho nebyl nijak nadseny s tim,ze by to nejak hodne zmenil...

Reagovat
Busby babes

jak rikam, u me je jedinej problem v tom, ze si nemyslim, ze by meli na to hrat v zakladu, ze by se na nich dala ta obrana postavit. Tak uvidime v lete, co vymyslime. Rad se budu mylit, Jones je sympatak, tak bych mu to i pral. Ale spis to vidim na to, ze bude posila - Lindelof, a zbytek nejak za nima, tam bude asi otazka, kdo bude ochotnej delat nahradnika a kdo ne a co bude s Baillym...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Corabeu

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

tak jsem shlédnul highlights a musím říct, že ten De Gea zase nějaký super zákroky nevytasil... buď to byly střely přímo do něj nebo metr od něj... brankář jeho kvalit by tohle měl chytat... tady je spíš na vině špatná koncovka hráčů Spurs... nejlepší zákrok asi byl proti Alderweireldovi, ale toho spíš trefilo než, že by to nějak zázračně chytil...

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/BenFoster/status/1084526033532014593

jinak je ta debata zajimava. bud je to: nebyt DDG dostali byste bura nebo vsechno slo na nej.

Jinak za me teda spis jak vytahl tu strelu Alliho a pak jeste jednu hlavicku do protipohybu, tusi,, ze to byl taky Alli ale uz si nejsem jisty.

Reagovat
smazaný uživatel

tak z opakovaček je vidět, že to Alliho solo šlo přímo do něj - jediný možný způsob jak by z toho dostal gól by byl kdyby měl nohy dva metry od sebe... ta další Alliho střela šla asi metr od něj a nebyla ani pozemi = to by měl snadno chytit.. Kaneaova největší šance šla taky prakticky do něj a ten free kick neměl dostatečnou razanci ani nešel přímo do šibenice... co se týká Alderweireldovy střely tak je snad jasný, že ho to prakticky trefilo - můžeš mít jaký chceš reflexy, ale pokud to je střela z malýho vápna tak moc šancí nemáš - ještě navíc na přední tyči - jít to o 10 cm od něj tak je to jasný gól...

Reagovat
smazaný uživatel

blby je, ze mit ho my v brane, tak je to 0:0. ale to co dnes chytil DDG by chytil i Hugo, ktery v 2. polocase trochu napravil ten gol, kdyz vyskrabl ten pogbuv lob. To byl asi nejtěžší zakrok zápasu.

Reagovat
Nikikrew

suhlas. Viac menej tie strely isili na neho alebo len polmetra od neho kde tu nohu vklude da. Skor by sme sa mali bavit o neschopnsti hracov Spurs ako o zakrokoch De geu.

Nechcem tym dehonestovat jeho vykon a ano, zasluzil si MOTM titul ale tie zakroky neboli nejake ze wau

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Nikikrew

Podal perfektny vykon ale nie nadpozemsky. Ved vacsina striel isla fakt na neho alebo cosi vedla. Velku pochvalu ma proti Alimu kde to spravil naozaj umne

Reagovat
r.mrazik

nemam potrebu tady vypisovat jednotlive zakroky...zachytal uzasne

samozrejme se to da vzdy hodit na spatne zakonceni...ale nezajem...kazdy jiny brankar v PL by z toho alespon jeden gol dostal...

zachytal bozsky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nadpozemsky vykon vypada takhle (Spurs jsou v tom experti, nechat vyniknout golmana): https://www.youtube.com/watch?v=1GmULt7_cYI

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

to bol fakt nadpozemský výkon.

Reagovat
iamek

Polovina střel metr od nej. To musí chytat každý ( podle logiky u ddg )

Reagovat
mikelinos

omg ty mezery v závorce

Reagovat
aramaki

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
kiwwi

problem inych brankarov je v tom, ze pri vela strelach by sli na zem a chytali to rukami, co by podla mna mohlo skoncit golom...David ostal na nohach, vykryl velky priestor a chytal to nohami

zaujimave, ze pro brankari to ocenuju, ale fanusikovia to nedokazu

hlavne si porovnaj situaciu pri Rashovom gole a Kanovom najazde

https://streamable.com/ofwdw

Reagovat
Busby babes

jj, tohle jsem u golmanu nikdy nepochopil, proc na strelu, ktera jde kousek od nich po zemi, jdou rukama. Nez se slozi dolu, tak to trva podstatne dele.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
scheeza

Věřím tomu že spousta brankářů hlavně teda Courtois by v tom zápase pustil dvoje jesle

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Zajimave je, ze jakmile byl nekde Mourek uspesny, nasledne odesel a tymu se nedarilo, tak kazdej rikal, ze za to muze Mourek, ze tym spatne pripravil a postavil.

Ale jakmile odesel ted a tymu se dari, tak za to uz Mourek nemuze, ze je dobre pripravil a postavil, ale za to muze samozrejme novej trener, kterej je tam 5 dni..

Reagovat
ManUnited

Jo Pogbu k těm skvělejm výkonům připravil tim, že ho nechával sedět

Reagovat
smazaný uživatel

Lol prej skvely vykony Videl jsem 60 minu a posral co mohl..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Lol

Reagovat
r.mrazik

slaby...zkus to priste lepe

Reagovat
scheeza

Mourek může za to že ten tým je absolutně v prdeli co se týče fyzické přípravy,ti borci odejdou s fýzou po 60ti minutách a není se jim co divit když dva roky hráli autobus kde se neběhalo

Reagovat
j_mrazik

Ty v tom fakt nevidíš rozdíl?

V ManUtd měl k dispozici x přestupových období, mladé hráče a všichni hráli pod svoje možnosti.

V ostatních klubech se těch mladých zbavil a ten kádr nechal zestárnout.

V dnešní době mu prostě ujel vlak.

Reagovat
Tolstobik

Na tenhle bonus sem uplne zapomnel, Mourinho tahne do prdele a to znamena, ze sme se zbavili dolara.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
risk je zisk

OT:

Chlapi, už jste se někdo z vás díval na film Black mirrors-Bandersnatch?

Teď jsem si to pustil po 2 a jsem zaseknuty někde v půlce . Nechci se ptát na rady, ale jestli už to někdo dodělal cele

Reagovat
Ondiis

To je ten interaktivní díl? Ze začátku jsem z toho byl nadšený, ale postupem času mě to už sralo jak je to dlouhý a modlil jsem se, ať je konec

Reagovat
kulych

Jakým způsobem se to ovládá? Musím se na to dívat jen přes Netflix nebo se to dá stáhnout a ovládat v jiném software?

Reagovat
Ondiis

Mám za to, že to jde jen přes Netflix. Pokud to bude někde ke stáhnutí, tak pochybuji, že tam bude ta možnost volby.

Ovládá se to jen kliknutím na volbu A nebo na B, která ti sem tam vyjede při sledování daného dílu

Reagovat
smazaný uživatel

dodělat celé myslíš najít všechny konce? já našel asi 6 různých a pak mě to přestalo bavit, nevím kolik jich je dohromady

Reagovat
risk je zisk

Jo, všechny konce. Už bych se chtěl dostat třeba do té fáze, kdy tu hru dodela, ale nedostane to 2,5 hvězdy z 5. Tak jestli to z vás už někdo udělal .

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ten muj konec o kterym mluvim niz, byl prave ten kde dostal 5 z 5.

Reagovat
risk je zisk

Sakra já už podle mě udělal všechny konce až na ten, kdy ta hra dostane 5 z 5.

Reagovat
smazaný uživatel

teď koukam, že oficiálně je 5 konců (každý je ale ještě variabilní, takže ve skutečnosti je jich ještě víc)... na to fakt nemám trpělivost

těch 5z5 je relativně na začátku, koukal jsem na youtube na nějaký další a jednoho se dá dosáhnout až když projdeš skoro všechny možnosti předtím a ještě není vůbec pozitivní

jako je to fakt hodně dobře udělaný, hlavně mi to připomnělo ty kvanta knih z knihovny, který jsem hrál jako děcko, kde sis házel kostkou a podle toho si skákal ze strany na stranu.. což popravdě bylo zábavnější než koukat na seriál a jednou za čas kliknout

Reagovat
smazaný uživatel

Zadnejch z tech konci neni pozitivni. Paradoxne nejstastnejsi konec je ten, kterej nastane asi po prvnich 5 minutach, kdy prijmes tu nabidku pracovat na ty hre v ty firme, ta hra dostane nejaky meh znamky a konec. Ve vsech ostatnich alternativach budto skoncis mrtvej nebo ve vezeni.

Reagovat
risk je zisk

Jj, souhlasím. Nejvíc se mi libi ta pasáž, kdy si daji tu drogu a Colin povídá o té realitě

Pak se do toho člověk zamota a jde to do kytek.

Nechci moc spojlerovat, rad bych se o těch koncích bavil, ale spousta lidi to ještě neviděla a nechci jim to kazit.

Reagovat
Ondiis

mě se líbilo,jak řekl, že když se člověk pořádně zaposlouchá, tak si všimne těch čísel ..SPOILER na konci, jak jsem je měl zadat, tak mě to už nebavilo, tak jsem naklikal kravinu (1,2,3,4,5 nebo něco takovýho) a doteď nevím, jestli jsem si tím dojebal zakončení toho příběhu nebo ne

Reagovat
smazaný uživatel

Cely jako vsechny konce? Ne.. aint nobody got time for that. Dostal jsem se do jednoho konce, kterej me uspokojil a pak jsem to vypnul. O ostatnich koncich jsem se pak docetl na netu a podle toho jsem stejne zjistil, ze jsem se dostal do jednoho ze dvou nejlepsich koncu.

Reagovat
risk je zisk

Já si to právě moc číst nechci, jen jsem byl zvědavý, jestli to někdo tady viděl a jaké s tím má kdo zkušenosti :). Každopádně díky :))

Reagovat
Sandstorm

Nejde mi do hlavy, že 55 minut hrajeme vyrovnaný zápas a pak postupně odpadneme tolik, že ta výhra nakonec vypadá jako obrovský štěstí. Já si myslím, ze to bylo hlavně problémem s kondici. Na tom je třeba zapracovat.

Reagovat
Busby babes

anebo proste Spurs zacli hrat lip, protoze to taky neni banda nazdarku?

Reagovat
r.mrazik

to taky...navic se lingardovi prestalo darit zachytavat rozehravku uprostred

ander a matic byli pak daleko a slepice meli ten prechod na nasi pulku extremne lehky

z toho pak pramenilo,ze nase obranna rada zas ustoupila az moc pred branu...

a navic jsme moc rychle ztraceli mice vepredu a nedokazali je tam udrzet

ale jak pises...slepice zacali hrat mnohem lepe a my to nezachytili

Reagovat
13

Je to i v mentalitě, všichni najednou začali ustupovat a čekalo se co bude.

Reagovat
Busby babes

psal jsem to pod preview, tohle neni uplne pravda. porad jsme zkouseli utoci a v poslednich 10 minutach meli stejne strel na branu jako oni, nebylo to jen cekani na to, jestli to ubranime nebo ne. Bohuzel, jak pise Mrazik vejs, nedokazali jsme moc udrzet balon vepredu.

Reagovat
Busby babes

https://www.football365.com/news/tottenham-0-1-manchester-united-16-conclusions

tady je to hezky popsany, bod 10. ale i ostatni jsou zajimavy.

Reagovat
13

Já se nebavím o snaze útočit, já se bavím o způsobu obrany. Pamatuji si momenty kdy si Spurs táhli míč už na půlce United a místo jakéhokoliv vystoupení byli úplně všichni hráči United v pohybu vzad. Tohle dostávalo tu obranu pod tlak.

Reagovat
13

Jinak ta analýza je super, píšou tam takovéhle souhrny o všech týmech PL?

Zajímalo by mě zda Ole udělá z Rashe útočníka číslo 1 na úkor tlouštíka.

Reagovat
Busby babes

spis u nejakych vetsich zapasu udelaji nejakej takovejhle souhrn. Pripadne za cele kolo, kdy z kazdeho zapasu vypichnou par veci. Ale obecne je to super stranka a pisou tam dobre.

Reagovat
Sandstorm

Giuseppe Rossi trenuje s Man United.

Reagovat
Mato178178

A inak Kane >>>>>>>> Lukaku ...eriksen hral neskutočne a alli tiez veľmi dobre

Reagovat
noustres

Jaro bude ještě zkrátka zajímavé. Pohled na los Chelsea není hezký. Venkovní výjezdy na Arsenal, MU, City, Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

Keď Chelsea nedostane gól, tak neprehrá, ale ani nevyhrá, to by sa musel dostať do formy OG.

Reagovat
r.mrazik

Nový stadion Tottenhamu na White Hart Lane nebude hotový do konce této sezony. Spurs přesto doufají, že by na něm mohli v závěru ligy odehrát první zápasy. Podle prvních odhadů měl hrát Tottenham v novém domově už na podzim, poslední zprávy hovoří o možnosti návratu z Wembley na svůj stadion v březnu.

nebude hotovy do konce sezony,chteji odehrat zapasy v zaveru sezony a moznost navratu v breznu...

to je jak predpoved pocasi...slunecne teple pocasi,misty zatazeno s prehankami s prechodem na snih

Reagovat
Greny

Asi jim vypadlo slovíčko závěr příští sezony

Reagovat
Nikikrew

OT:

kto videl Sunderland till I die? Pozrel som prvy diel a vyzera to zaujimavo. Oplati sa pozerat zvysne casti?

Reagovat
vladis271

videl, oplatí.

Reagovat
Busby babes

nevidel ale cetl dobre recenze, ze to je zajimave.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
kiwwi

oplati, bavilo ma to a hlavne to, ze sa to natacalo s tym, ze idu na postup a skoncilo to zostupom tomu dava uplne super podton

Reagovat
vladis271

v podstate opak all or anything bez Pepkovych teatrálnych výstupov

Reagovat
nani92

City šlo na zostup a urobilo titul

Reagovat
Nikikrew

hej to som videl Bolo to dobre ale vidno ako Pepkovi to vysvihlo ego.

Reagovat
bbbauch

Teattalni vystupy mate na lavicce taky a all or anything je dobry rceni

Reagovat
Mastný Chobot

All or anything je nové Next year is ours?

Reagovat
smazaný uživatel

* is the new

Reagovat
Ondiis

jediná škoda, že člověk věděl kam to směřuje no

Reagovat
jacobT

Urcite ano.

Reagovat
janinho

mas to odniekial stiahnute alebo si to pozeral na netflixe? dikes.

Reagovat
Nikikrew

pozeram na netflixe

Reagovat
smazaný uživatel

Je to vynikající...

Reagovat
kissak

Kdybych uměl anglicky pak bych se na to rád podíval.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Busby babes

https://pbs.twimg.com/media/Dw37L64WoAA2TBM?format=jpg&name=small

K tomu: DDG vzdycky trefili... no trefili, protoze stal lip. MOTD dobra analyza a Fletch mluvil fakt dobre a zajimave.

Reagovat
smazaný uživatel

Fletch je boží. Měl jsem ho hrozně rád jako hráče, i když si ty kecy na českou repre mohl odpustit

Reagovat
Coutinho10

co rikal na nasi repre ?

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně si nevybavím, ale tenkrát v zápase, kde dával gól, tak kolem toho byl nějaký shittalk. Možná si to španě vybavuju a naštval mě jen perfektním výkonem ale. Je to dávno

Reagovat
Coutinho10

jo takhle...ja myslel, ze ted nejak neco rikal

jinak mi to nedalo a nasel jsem si ten zapas a leti to luxusne...je to vic, jak 7 let a 4 mesice, kdy Rezek nasimuloval penaltu...tak mozna to se Fletcherovi nelibilo

https://www.eurofotbal.cz/mistrovstvi-evropy-kvalifikace-2012/reportaz/skotsko-cesko-220207/?forum=1#forum

Reagovat
nani92

https://www.youtube.com/watch?v=CIGf8MlykgQ

ked si človek odmyslí, že to je naša obrana, tak krásne videjko

Reagovat
Mastný Chobot

Vzhľadom na to, v akom stave je náš tím a na to, že máme presne 0 dobrých krídel, nevidím dôvod, prečo neskusit Saku v zaklade aj v ačku.

Reagovat
Lacko_Boh

aby sme mali aspon jeden bod. Tieto riskovacky sa lahko pisu z Pezinka.

Reagovat
nani92

Manchester

Reagovat
bbbauch

Reagovat
nani92

takže Bran je Night King?

Reagovat
smazaný uživatel

Ole je Night King.

Reagovat
nani92

všetci si prajeme titul City, ale odtiaľ potiaľ

Reagovat
fenixLFC

ked da wolves 11 mega za nejakeho Tetteho zo sparty tak su fakt uplne debilni

Reagovat
Mastný Chobot

to si určite tvrdil aj o Newcastli a Dúbravkovi, nie?

Reagovat
fenixLFC

ja hej? o tom dubravkovi ktoreho najskor zobrali na hostovanie a potom ho kupili?

Reagovat
Mastný Chobot

ja neviem, pýtam sa

Reagovat
kissak

Dúbravku jsem tu hejtil já a taky to byl hodně velkej omyl, ale o to větší překvápko při jeho výkonech.

Reagovat
Hokaido

Plus on je fakt sympaťák, jsem za něj strašně rád. Když jsem tady a na redditu tvrdil, že je lepší než Elliot a Darlow, tak se mi všichni smáli.

Reagovat
kissak

Sympaťák to je stejně tak jako Darlow, ale jak dovede organizovat hru před sebou to chybělo oběma brankářům. Od příchodu se pyšnil i skvělými zákroky a získal si dost rychle fanoušky.

Reagovat
vladis271

vraj uvažujeme o Coadym.

Reagovat
Bayern +

Zabudnite

Reagovat
vladis271

horšie je, že ho chce vraj aj Arsenal. Pri nás je to taká ľúbivá špekulácia, ktorá sa pýta. Odchovanec, fanúšik klubu a local lad. Ak by sa mu darilo a napredoval by kľudne nech si ho stiahneme až za rok-2. Lenže z Arsenalu by sme ho už nedostali.

Reagovat
vladis271

plus Arsenal by mu mohol ponúknuť základ možno hned, u nás by oň musel bojovať.

Reagovat
Bayern +

Však viem, ku vám by sa hodil, ale aj tak si myslím, že by ste mali utvoriť stabilnú dvojicu Fabinho - VVD, plus tam je ešte Gomez a Matip. Ale ak sa sám rozhodne, nech ide, ale jedine ku vám, v opačnom prípade spolu s Dohertym snáď dlholeté ikony Wolves.

Reagovat
smazaný uživatel

Fabinho stoper? Aktuálne skôr nie, aj keď nie je vylúčené, že by sa rozohral v tej pozícii.

Reagovat
smazaný uživatel

Adrian

Reagovat
Hokaido

Nejsou. Tetteh je real deal, klidně může být lepší než Bony. Komplexní útočník, kterej by přesně seděl Espiritovi. Ještě samozřejmě není hotovej hráč, ale jeho výkonnostní vrchol leží hodně vysoko. Jedinej problém by u něj mohlo být zdraví.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je fakt že ve Spartě i Bohemce kolem něho byli samí dřevácíí.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Wolves podle mě zbytečnost. Stejně na konci sezony koupí Jimeneze předpokládám.

Reagovat
janinho

Harry vraj dohral s nejakym zranenim. ked si vezmem do uvahy ze Son odchadza k repre, tak nas asi cakaju krusne dni. jedno stastie ze dalsich 15 dni hrame len 2 zapasy (+ odveta v pohari), tak snad to nebude nic vazne.

Reagovat
janinho

teda vlastne este + FA Cup

Reagovat
kissak

Teď to bude hodně zajímavé.

Reagovat
Mates_Matesović

Na Chelsea bych to stáhl na 3 vzadu a dopředu poslal trojku Eriksen, Dele a Lucas.

Reagovat
janinho

lucas je uz fit? tusim cez vikend bol stale zraneny. neviem ci llorente neskusi zaklad.

Reagovat
smazaný uživatel

ten rashfordov gol je dokonalosť. úplne to žeriem

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Coutinho10

ja uz ho v klasice prodal v nedeli ...rikal to i Robbie Keane na SkySports po zapase, ze podobny zraneni je tak na 3-4 tydny

Reagovat
smazaný uživatel

mohli bysme koupit nějakého útočníka teda teď, aspoň nějaký bargain na chvíli

Reagovat
Greny

Že to jste vy tak vám dáme na výběr... Giroud, Michy, Morata?

Reagovat
smazaný uživatel

berem

Reagovat
janinho

aj ta niekto napada?

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

jen je škoda, že tyhle legendy jako Čech nebo Nedvěd nezkusí aspoň jednu, poslední sezonu v naší lize. Vidět na živo třeba Baroše proti Rosovi v naší lize byl prostě zážitek

Reagovat
Whitemedia

Petr žije s rodinou v Londýně a stěhovat se mu nechce, i proto se tak cpal do Arsenalu, když odcházel z Chelsea, takže bylo jasné, že česká liga nepřichází v úvahu.. ale konec jsem nečekal, protože jsem si myslel, že si ještě nějaký tým v PL najde na dva roky

Reagovat
HorajzmAmmann

však jo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Čech, Nedvěd, Koller podle mě k nějakýmu týmu nestihli nijak extra přilnout jako Bary nebo Rosa, kteří jsou opravdoví srdcaři. A ani se jim nedivím že se jim nechce zpět, když už mají v zahraníčí reputaci a můžou pak v klidu hned navázat na nějaký jiný pozice ve fotbale tam.

Reagovat
BaggioRoberto

Čech přilnul ke Spartě, dodneška ai nejlíp ze všech pamatuje zápasy za Spartu v LM a hezky o tom mluví. Jenže pod současným majitelem nechce hrát ze Sparťanů nikdo. Nedvěd žije v Itálii, Koller v Monacu.

Reagovat
Coutinho10

neee chtel jsem ho videt jeste nekde v PL, ale asi logicka volba, pokud se nechce nikam stehovat..musel by mit stesti, aby ho koupil vylozene nekdo z Londyna a byl jednicka, ale asi se mu nechce hrat v lepsim pripade stred tabulky nebo nizsich soutezich

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, tak uz ma jen par zapasu, a stejne tam bude strasit Leno

Reagovat
Zark

Ole vole

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele