22. kolo
12.01.2019 16:00 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

Watford otočil zápas na Crystal Palace a získal tři body

Crystal Palace mělo zápas s Watfordem dobře rozehraný, nakonec si však body odvezli hosté. Eagles vyšel lépe první poločas, po změně stran však dvakrát neuhlídali soupeře, a pro to jim zůstaly pouze oči pro pláč.

Manažer domácích Hodgson obměnil téměř kompletně základní jedenáctku svého týmu, ve které po zápase v FA Cupu proti Grimsby zůstali pouze křídelníci Zaha s Townsendem. Hodgsonův protějšek Gracia zasáhl do sestavy Sršňů ještě víc a ponechal v ní jen Hughese.

Již ve čtvrté minutě byli Hornets velmi blízko úvodnímu zásahu. Prvotní střelou orazítkoval Deulofeu tyč a brankovou konstrukci trefil z následné dorážky také Pereyra. Již po dvaceti minutách hry musel hřiště opustit Hughes, jehož nahradil Sema. Postupně se do útoku tlačili také Orli, většinou se však zastřelovali.

Až v 39. minutě vznikl po rohovém kopu velký zmatek před bránou Watfordu, kdy nejprve vypálil Tomkins a následně se míč od hostujícího Cathcarta dostal za brankovou čáru - 1:0. Vedení svého týmu mohl čtyři minuty po přestávce zvýšit Zaha, avšak jeho průnik zlikvidoval brankář Sršňů Foster, který se činil i po hodině hry, kdy vyrazil dělovku Milivojeviće.

V 68. minutě se Hornets zničehonic dočkali vyrovnání. Rohový kop se na zadní tyči snesl na hlavu Cathcarta, jenž se gólem vykoupil za svůj podíl při první brance duelu. Poté se na hřiště dostal Cleverley, jenž za sedm minut rozhodl o osudu utkání. Po dalším závaru v pokutovém území se parádně trefil z voleje a zařídil hostům výhru.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele