22. kolo
14.01.2019 21:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Citizens nedali Wolves šanci a zvítězili o tři branky

Manchester City v poklidu zdolal Wolverhampton a v tabulce zůstává v patách vedoucímu Liverpoolu. Navíc odskočil třetímu Tottenhamu, který o víkendu zaváhal. Zápas byl rozhodnut v podstatě již po čtyřiceti pěti minutách, kdy domácí vedli o dvě branky a Vlci dohrávali v deseti lidech.

V sestavě Citizens zůstali po drtivé výhře v Ligovém poháru nad Burtonem pouze obránce Walker, záložník David Silva a útočníci Sané s Gabrielem Jesusem. Do základní jedenáctky hostů se po skalpu Liverpoolu v FA Cupu vrátili brankář Patrício a pravý křídelník Doherty.

Manchester od začátku ukazoval, kdo obhajuje mistrovskou trofej a po devíti minutách hry se dostal do vedení. Laporte skvělou přihrávkou vysunul Saného, který předložil míč Gabrielu Jesusovi, jenž neměl problém uklidit kulatý nesmysl do odkryté svatyně. Za dalších šest minut tečoval střelu Davida Silvy nešťastně Bennett a brankář Wolves Patrício měl co dělat, aby balón vytáhl alespoň na rohový kop.

Ve 20. minutě pak přišla pro hosty další velká komplikace. Boly ostře zajel do Bernarda Silvy a za škaredý zákrok viděl zaslouženě červenou kartu. Vyloučení dalo zbytku první půle jasný ráz. Domácí bez potíží drželi míč pod kontrolu a Vlkům jej půjčovali sporadicky. Sedm minut před přestávkou navíc Bennett fauloval v pokutovém území a z nařízené penalty přidal svůj druhý gól v zápase Gabriel Jesus. Josef Csaplár by měl sice námitky, ale lodivod Manchesteru Guardiola odcházel do kabiny zcela spokojen.

Druhý poločas již mnoho vzrušení nepřinesl. Citizens nadále dominovali, ovšem vsadili na úsporný režim a diváky často uspávali. Na hřiště se dostal i letošní smolař na zranění De Bruyne. V 67. minutě se uvedl prudkým volejem, jenž však proletěl pouze kolem tyče Patríciovy brány. Belgický šikula pálil i o deset minut později, kdy proti jeho pokusu musel zasáhnout Patrício. Po následném rohovém kopu centroval De Bruyne do pokutového území, kde míč nešťastně za záda vlastního brankáře srazil Coady - 3:0.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
MCFC_8

Tak toto bude zaujimavy zapas. Vlci dokazu postracat body s timami z dolnej casti tabulky a potrapit a vziat body favoritom. Ale mohli by sme to dat v handicape a KONECNE s cistym kontom....takze 2:0

Reagovat
t0mmy33MCFC

ja uz si to ciste konto preju kvuli tobe to uz je tolik kol co to pises ze "konecne"

Reagovat
MCFC_8

ale uz to fakt je potrebne, na nervy to je, aj ked Pepov system je taky aky je, tie niektore goly po takych chybach, aj ked tie patria k tomu, ale na to aky sme tim uz to je potrebne, teraz v lige budu idealni superi na to

Reagovat
MCFC_8

Tak ciste konto prislo skor riadna demontaz

Reagovat
t0mmy33MCFC

tohle bych zrovna nepocital... proti Vlkum to by byla jina

Reagovat
MCFC_8

myslel som to skor ironicky, snad bude aj proti nim

Reagovat
John Obi Mikel

1:3

Reagovat
Assassin11

jasné iba čukotka vyhrá a prví 3 prehrajú blbeček len aby tvoji vôbec aj dali gol

Reagovat
John Obi Mikel

Stát se může všechno a nenadávej mi

Reagovat
vanGomm

Jasné v každém zápase se může stát všechno.Zde si ale myslím,že to pišeš pod heslem papír snese všechno a na tu dvojku s kurzem 17,80 jsi žádné peníze nedal.Nebo se pletu?

Reagovat
t0mmy33MCFC

No osobne zde bych se obaval prekvapeni mnohem vic nez napr. s Crystal Palace... ale snad to pohlidame

Reagovat
John Obi Mikel

Nepleteš. Na druhou stranu kdo čekal, že Vlci porazí Tottenham.

Reagovat
MCFC_8

On a Obr Kolodej stale take tipy pisu, nic nove z ich strany...

Reagovat
waynemarkrooney

1:1

Reagovat
Sm0ker

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:4

Reagovat
Assassin11

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele