22. kolo
12.01.2019 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Cardiff se rozešel smírně s Huddersfieldem

Záchranářský duel branku nepřinesl, Cardiff se tak s Huddersfieldem rozešel smírně 0:0. Remíza přitom nesedí ani jednomu z týmů, neboť nic pořádně neřeší - Huddersfield zůstává poslední, zatímco Cardiff okupuje sedmnáctou příčku s jednobodovým náskokem na sestupová místa.

Fotbal to přitom zpočátku nebyl špatný, diváci si rozhodně nemohli stěžovat na nedostatek zajímavých situací. Jako první zahrozili hosté, konkrétně pak JAseon Puncheon, který za vápnem napřáhl a nepříjemnou přízemní střelou pořádně vystrašil domácí osazenstvo - mířil však těsně vedle. Na druhé straně domácí kontrovali zásluhou Hoiletta, který si našel přízemní centr, dokázal jej však nasměrovat pouze do hostujícího brankáře.

V polovině první půle musel Cardiff zachraňovat obránce Bennett, který na poslední chvíli zablokoval nepříjemnou ránu Hogga. Další minuty už mnoho vzruchu nepřinesly, hra se odehrávala především ve středu pole a byla poznamenána řadou tvrdých soubojů a technických nedostatků.

Jestliže úvod první půle přinesl vesměs zajímavou podívanou, ta druhá byla přesným opakem. Nuda a šeď - tak bychom mohli shrnout úvodních 25 minut druhého dějství. Až dvacet minut před koncem domácí zahrozili zásluhou Patersona, jehož tečovaná rána ovšem mířila nad. A když se v nastaveném čase neujala ani hlavička hostujícího Depoitra, dospěl duel k remíze 0:0.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (3)

Přidat komentář
TerriersSKCZ

Preview z dielne Huddersfieldu na dnesny zapas v Cardiffe: http://www.huddersfield.sk/club-news/cardiff-huddersfield-preview/

Reagovat
oli9

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele