Premier League - souhrn 21. kola: Chelsea - Liverpool 2:2

01.01.2022, 15:28, aktualizováno 03.01.2022, 20:27
Komentáře a souhrny
Mateo Kovačić (© AFP)
Šlágr mezi Chelsea a Liverpoolem nabídl čtyři branky a konečnou remízu 2:2. Leeds porazil přímého konkurenta v boji o záchranu z Burnley. Vyhrály i Brentford a Brighton. West Ham United si poradil s Crystal Palace a posunul se o bod za čtvrtý Arsenal, jenž neudržel nadějně rozehraný duel s Man City. United nestačili na Wolves...

Manchester United - Wolverhampton Wanderers 0:1

03.01.2022 18:30

Góly: 82. João Moutinho

Manchester United nezvládl domácí souboj s Wolverhamptonem a padl 0:1. Vlci byli lepším týmem a o své výhře rozhodli osm minut před koncem, z Old Trafford si všechny body vezou poprvé od února 1980.

První poločas žádnou atraktivní podívanou nenabídl a více práce z obou brankářů měl překvapivě David de Gea. Ve dvanácté minutě ho poprvé prověřil Daniel Podence, o chvíli později vyslal povedenou ránu Rúben Neves a španělský brankář konečky prstů vytěsnil míč na rohový kop. Red Devils tahali za kratší konec a ve 35. minutě jejich defenzíva jen přihlížela, jak hlavičkoval těsně mimo Raúl Jiménez.

Domácí se připomněli až po hodině hry, v 67. minutě našel Matić ve vápně zcela osamoceného Fernandese a Portugalcova bomba rozezvučela břevno. Cristiano Ronaldo následně míč do sítě dostal, při centru Bruna Fernandese se ovšem nacházel v ofsajdu a branka tak platit nemohla.

Čtvrthodiny před koncem bylo vyrovnáno na nastřelené brankové konstrukce, k trestnému kopu se postavil Romain Saiss a podobně jako Fernandes trefil břevno. Na rozdíl od protihráče ho to ovšem nemuselo mrzet, jelikož hosté nakonec dokázali gól dát. Klíčový moment utkání přišel v 82. minutě, odvrácený míč si za hranicí pokutového území zpracoval João Moutinho a zacílil přesně k tyči - 0:1.

Manchester United za celý zápas vyprodukoval jenom dvě střely mezi tyče a tu druhou si schoval na samotný závěr. V šesté minutě nastavení kopali domácí trestný kop a Fernandes ho zahrál velmi dobře, bohužel pro něho i červenou polovinu Manchesteru se ale vyznamenal brankář José Sá.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Liverpool FC 2:2

02.01.2022 17:30

Góly: 42. Mateo Kovačić, 45+1. Christian Pulisic - 9. Sadio Mané, 26. Mohamed Salah

Střetnutí mezi Chelsea a Liverpoolem nabídlo fantastickou podívanou, která nezaujatého diváka prostě musela bavit. K vidění byly celkem čtyři branky, hra v obrovském tempu a maximálním nasazení a samozřejmě také některé sporné výroky hlavního rozhodčího. Liverpool se ještě v první půlhodince dostal do dvoubrankového vedení, které ale domácí v závěrečné pětiminutovce dokázali smazat. A protože druhé dějství už další vstřelenou branku nepřineslo, rozešly se oba týmy smírně, z čehož mají určitě radost hlavně fandové Manchesteru City.

Vstup do utkání měla lepší Chelsea, která se museli obejít bez útočníka Lukakua, kterého manažer Tuchel pro nedělní duel vyřadil z kádru. I tak si ale The Blues vypracovali herní převahu a mohli se i rychle dostat do vedení - odkop Alexandera-Arnolda totiž zblokoval Havertz a míč se odrazil k Pulisicovi, který byl sám před brankářem Kelleherem. Americkýkřídelník však jakoby nevěděl, co s míčem udělat, načež jeho nepřesvědčivý pokus o kličku hostující brankář zlikvidoval.

Na druhé straně vyrobil první ze série chyb Chalobah, jenž nabídl míč Manému, který naservíroval přihrávku do šance Salahovi, toho ale vychytal brankář Mendy. Mladý zadák Chelsea si ale nedal pozor ani o chvíli později, když se místo jednoduchého odkopu pokusil balón odhlavičkovat, čehož využil Mané, který se okamžitě ocitl sám před Mendym. Jednoduchou kličkou ze hry vyřadil i domácího brankáře a prudkou ranou poprvé rozvlnil síť.

Vyrovnat mohl o chvíli později Alonso, jeho volej však mířil pouze do diváků za brankou. Naopak podruhé udeřilo na druhé straně, když kompletně zaspala celá levá strana domácí defenzivy. Za tu si zaběhl kanonýr Salah, udělal si kličku směrem k brankové čáře a prudkou ranou na bližší tyč zvýšil vedení hostů.

Třetí trefu mohl po laciné ztrátě Pulisice přidat znovu egyptský útočník, tentokráte jej ale na poslední chvíli zablokoval stoper Chalobah. Chelsea se dostala do velkého útlumu, z něhož ji až z ničeho nic vysvobodil záložník Kovačić. Volný přímý kop Alonsa totiž brankář Kelleher vyboxoval jen na hranici vápna, kde padající list z voleje napálil Kovačić a s pomocí tyče balón dostal do sítě.

Svěřence Thomase Tuchela to nakoplo a ještě do poločasu mohli skóre otočit, nejprve se po přihrávce Kantému podařilo z vyložené pozice vyrovnat Pulisicovi, v nastaveném čase se pak po úniku Havertze dostal k dorážce Mount, jehož zakončení z krkolomné pozice minulo tyč hostující branky jen skutečně o vlásek.

Druhá půle už nenabídla tak bláznivou podívanou, ačkoliv si utkání i nadále udrželo vysokou úroveň. Jako první se v nadějné pozici ocitl Diogo Jota, jehož prudkou ránu brankář Mendy vyrazil, všemu ale předcházel ofsajd. O chvíli později se neprosadil ani Mané, jehož ránu vytěsnil domácí gólman na roh.

Na druhé straně se po centru Alonsa dostal k zakončení na penaltovém puntíku Pulisic, jeho projektil ale Kelleher parádním zákrokem zneškodnil. A po hodince hry mohl s ukazatelem skóre pohnout ještě Salah, který se z dobrých 35 metrů opřel do míče a Mendy měl pořádné starosti, aby balón vytlačil alespoň na rohový kop.

Až v posledních dvaceti minutách se na Stamford Bridge začal hrát pomalejší, strukturovanější fotbal. Oba manažeři sáhli do svých sestav a posílili střed pole, čímž hru o nějaký ten rychlostní stupeň zpomalili. A protože žádné další velké příležitosti už nepřišly, dospělo toto strhující klání k zasloužené dělbě bodů po výsledku 2:2

Více informací k zápasu

Brentford FC - Aston Villa 2:1

02.01.2022 15:00

Góly: 42. Yoane Wissa, 83. Mads Roerslev - 16. Danny Ings

Brentford porazil v duelu 21. kola Premier League Aston Villu. Hosty poslal do vedení už na začátku zápasu Danny Ings, jenže ještě před přestávkou vyrovnal Yoane Wissa a ve druhé půli obrat dokonal Mads Rasmussen.

Danny Ings se do první větší šance dostal už ve dvanácté minutě, jenže jeho střelu dokázali domácí obránci zablokovat. O čtyři minuty později už však hostující útočník síť rozvlnil. Důležitou roli sehrál i Buendía, který se ve středu hřiště uvolnil parádní otočkou a poté ukázkovou přihrávkou vyslal Ingse, který se křižnou střelou na zadní tyč tentokrát nemýlil.

Poté, co ve 33. minutě hlavička Yoane Wissovi úplně nesedla, se dokázal ve 42. minutě prosadit a vyrovnat skóre zápasu. Rasmussen ustál na pravé straně tlak od obránce a našel ve středu hřiště Wissu, který si míč zpracoval a vyslal parádní ránu levou nohou přesně k tyči. Martínez se natahoval marně.

Ve druhém poločase si oba celky připsali poměrně nadějnou šanci. Nejprve vyslal technickou střelu pravačkou Buendía, ale domácí nakonec mohli zůstat v klidu, protože balon zamířil těsně vedle tyčky. Poté se šikovně uvolnil Onyeka a pálil správným směrem, jenže vynikl gólman Martínez, který míč vyškrábl mimo.

Brentford však zápas dokázal v 83. minutě strhnout na svoji stranu. Po zmatcích v pokutovém území Aston Villy se balon dostal na pravou stranu k Madsi Rasmussenovi, který vyslal tvrdou ránu, kterou ale Martínez dokázal vyrazit. Bohužel pro hosty však pouze zpět na kopačku domácího obránce, který už napodruhé balon do sítě dostal a zařídil svému celku důležité tři body.

Více informací k zápasu

Everton FC - Brighton & Hove Albion 2:3

02.01.2022 15:00

Góly: 53. Anthony Gordon, 76. Anthony Gordon - 3. Alexis Mac Allister, 21. Dan Burn, 71. Alexis Mac Allister

Fotbalisté Evertonu nezvládli úvodní duel letošního roku a ve 21. kole Premier League prohráli na domácí půdě s Brightonem 2:3. Za domácí se dvakrát prosadil Anthony Gordon, za hosty se dvakrát trefil Alexis Mac Alister a jednou Daniel Burn. Toffeess tak mohou litovat neproměněné penalty Dominica Calvert-Lewina z prvního poločasu.

Pro domácí celek začal zápas jako u hororu, protože už ve třetí minutě inkasoval. Veltman poslal do vápna nadýchaný centra a Neal Maupay jej sklepl před sebe. Před Pickfordem se poté objevil Alexis Mac Allister, který už měl poměrně snadnou práci a míč poslal podél domácího brankáře do sítě.

Aby toho na trenéra Evertonu Rafaela Beníteze nebylo málo, přidali hosté ve 21. minutě druhý gól. Po ráně Bissoumy dostal Brighton výhodu rohového kopu, který zamířil na hlavu Mwepy, který balon prodloužil na zadní tyč, kde situaci zavíral Daniel Burn. Na jeho zakončení neměl Pickford šanci reagovat, pouze se mohl zlobit na své spoluhráče, že nechali soupeře úplně samotného.

Naděje vysvitla pro domácí o tři minuty později. To totiž Mwepu poslal ve vápně k zemi Gordona a ačkoliv se nejprve penalta nepískala, sudí si po konzultaci šel situaci prohlédnout na videu. A nakonec usoudil, že Mwepu šel do souboje příliš důrazně a Everton tedy dostal možnost pokutového kopu. Balonu se ujal Dominic Calvert-Lewin, ale poslal jej do desáté řady na tribuně.

Domácí nakonec dokázali snížit v 53. minutě. Anthony Gordon si převzal dlouhý centr na pravé straně a vydal se do středu, odkud vyslal nepříliš nebezpečnou střelu. Naštěstí pro něj do trajektorie míče strčil nohu Adam Lallana a balon tak zamířil na úplně opačnou střelu než gólman Sánchez.

Dvoubrankové vedení si Seagulls vzali zpět dvacet minut před koncem. Maupayův brejk fantasticky zastavil Holgate. Keane ale trestuhodně neodkopl míč do bezpečí a Trossard byl zase zpátky u okraje pokutového území. Mwepu jeho přihrávku patou prodloužil k Alexisi Mac Allisterovi a Pickford se mohl jen ohlédnout za úžasně trefeným volejem zpoza vápna.

Malou naději na bodový zisk si však domácí vykřesali v 76. minutě. Calvert-Lewin byl na středu hřiště zády k bráně, a tak hru roztáhl do pravé strany na Kennyho. Ten poté poslal do vápna parádní centr někam na penaltový puntík, odkud se z voleje podruhé v utkání prosadil Anthony Gordon.

Domácí se ale už do žádné další větší příležitosti nedostali, a tak zůstávají v tabulce patnáctí. Brighton se posunul na osmé místo.

Více informací k zápasu

Leeds United - Burnley FC 3:1

02.01.2022 15:00

Góly: 39. Jack Harrison, 77. Stuart Dallas, 90+3. Daniel James - 54. Maxwel Cornet

Po sérii neproměněných šancí otevřel skóre ve 39. minutě domácí Harrison. Po přestávce sice vyrovnal střídající Cornet, ale po zásazích Dallase a Jamese zapsali hráči Leedsu důležité vítězství 3:1.

Začátek dnešního zápasu se nesl v poklidném tempu, takže první větší příležitosti jsme se dočkali až ve 20. minutě. Raphinho chtěl téměř z poloviny hřiště přehodit vyběhnutého gólmana, ale jeho oblouček se snesl jen těsně nad břevno hostující svatyně. Domácí se dál zastřelovali, když ve velké šanci selhal Raphinha a poté i z blízka hlavičkující Roberts. Ve 39. minutě to už Leedsu konečně vyšlo! Po špatné přihrávce jednoho z obránců Burnley se k míči dostal Jack Harrison. Ten se postupně dostal až do šestnáctky a jeho prudkou ránu vyrazil Henessey, ovšem přímo před sebe, kde se Harrison protlačil k dorážce a na podruhé už hostujícího gólmana překonal.

Do druhé půle poslal Sean Dyche na hřiště útočníka Maxwela Corneta, který měl přinést vyrovnávající zásah a přesně to se v 54. minutě vyplnilo! Francouzský útočník se postavil k rozehrávce přímého volného kopu a svou točenou ránu perfektně poslal zvnějšku kolem skákající zdi tak přesně, že balón skončil přesně u pravé tyče za zády bezmocného Mesliera!

Po následujícím hlušším období se do své další tutovky dostal aktivní Raphinha, ale prázdná branka mu nebyla dost velká. Už o čtyři minuty později, ale domácí skvěle rozehráli rohový kop a po sérii přesných přihrávek dostal Stuart Dallas na hranici vápna míč přesně ideálně proti noze a umístěnou placírkou na zadní tyč nedal Meslierovi šanci.

V nastavení ještě potvrdil zaslouženou výhru Leedsu Daniel James, který si naběhl na vynikající centr a prudce zavěsil.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - West Ham United 2:3

01.01.2022 18:30

Góly: 83. Odsonne Édouard, 90. Michael Olise - 22. Michail Antonio, 25. Manuel Lanzini, 45+5. Manuel Lanzini (pen.)

Večerní zápas mezi Crystal Palace a West Hamem nabídl parádní podívanou, řadu velkých šancí, několik nastřelených brankových konstrukcí, pět branek a vítězství hostů 3:2. Ti prožili fantastickou první půli, na jejímž konci vedli již o tři branky, v druhém poločase však nepochopitelně přestali hrát a měli nakonec štěstí, že ze Selhurst Parku odjíždí se ziskem všech tří bodů.

Úvod utkání patřil jednoznačně Crystal Palace, kteří si vypracovali řadu šancí. Hned po 45 vteřinách pálil po přiťuknutí Ayewa záložník Schlupp zblízka do tyče. O pár minut později zase volný přímý kop v podání Milivojeviče skončil jen pár čísel nad hostující brankou. Hosté o sobě dali vědět až po deseti minutách, kdy Coufal vrátil přetažený míč před branku, kde ale zakončujícího Antonia i dorážejícího Benrahmu parádně vychytal Guaita. West Ham se ale přece jenom dostal o pár minut později do vedení, když na centr Benrahmi nejrychleji zareagoval Antonia a zblízka protlačil míč do sítě. Fotbalisté Palace úplně vypadli z tempa a o chviličku později přišel další trest, když míč do ofenzivní třetiny zavezl Rice, přihrávkou na hranici pokutového území oslovil Lanziniho, který si míč přebral a parádní ranou po břevno zvýšil náskok hostí.

Domácí fotbalisté ale nesložili zbraně a po další hezké kombinace a přihrávce Schluppa se ve velké šanci ocitl Edouard, který ale orazítkoval jen břevno. Další příležitost na snížení měl Benteke, toho ale vychytal brankář Fabianski, který zvládl lapit i prudký volej Edouarda. A tak přišel pro domácí celek v nastaveném čase první půle další šok - Milivojevič totiž ve vlastním vápně zpracoval míč rukou, a i když tento přestupek hlavní sudí neodhalil, pozorný asistent u videa jej na ruku upozornil a doporučil mu nařídit pokutový kop. K tomu se postavil Lanzini a zvýšil na 3:0.

V druhé půli však hostující West Ham totálně přestal hrát a ztratil kontrolu nad utkáním. Korigovat mohl už po deseti minutách aktivní Edouard, ten však po přízemním centru nedokázal z úhlu trefit odkrytou svatyni. O moc lépe se nevedlo ani Schluppovi, jehož ránu z úrovně penalty dokázala hostující obrana zablokovat na roh. Branky se tak domácí příznivci dočkali až v posledních deseti minutách, kdy nejprve centr Olise našel úplně osamoceného Edouarda, načež už v nastaveném čase se aktivní Michael Olise postavil k exekuci volného přímého kopu a jeho prudký střílený míč zapadl přesně k zadní tyči Fabianskiho branky. Vyrovnat se však už domácím nepodařilo, a tak Kladiváři zapisují důležité vítězství v poměru 3:2.

Více informací k zápasu

Watford FC - Tottenham Hotspur 0:1

01.01.2022 16:00

Góly: 90+6. Davinson Sánchez

Tottenham pokračuje ve stíhací jízdě za první čtyřkou a pod vedením Antonia Conteho stále neprohrál. V prvním svém utkání v roce 2022 sice nepředvedl žádnou překrásnou podívanou, naopak se po většinu času spíše trápil, díky brance Davinsona Sancheze z nastaveného času však zapisuje těsnou výhru 1:0 a posouvá se na šesté místo tabulky.

Kdo zaspal první poločas, ten vskutku o nic nepřišel. K vidění toho totiž opravdu mnoho nebylo. Watford vystavěl okolo svého vápna betonovou tvrz, kterou fotbalisté hostujícího celku neúspěšně dobývali. Kdykoliv pak svěřenci Claudia Ranieriho získali balón, následoval zpravidla dlouhý nákop do země nikoho, který tak znamenal jen okamžité odevzdání balónu. Tottenham si sice vypracoval možnosti k řadě centrů, jejich provedení však bylo bídné, a proto k šancím nevedlo. Největší příležitost úvodního dějství tak Spurs daroval hrubkou brankář Bachmann, který nepřesnou přihrávkou oslovil Harryho Kanea, který ale z hranice velkého pokutového území minul.

Druhý poločas nabídl přece jenom o něco lepší podívanou. Hezkým sólem ji začal střídající Joao Pedro, který byl kousek před pokutovým územím Tottenhamu podražen a Watford tak měl výhodu volného přímého kopu. Sám postižený se postavil k exekuci, jenže branku vysoko překopl. Na druhé straně se zase střelu Emersona Royala pokusil tečovat Son, balón však nasměroval mimo tři tyče. Dvacet minut před koncem se domácí vehementně dožadovali pokutového kopu, když se po souboji s Llorisem k zemi skácel aktivní Pedro, brankář hostujícího celku však s největší pravděpodobností zahrál balón, a proto nebyla pětka nařízena.

Patnáct minut před koncem měl obrovskou šanci Son, kterého našel krásným pasem Lucas Moura, jenže jeho chytré zakončení dokázal parádním zákrokem vyrazit domácí brankář. Watford ale bezbrankový stav nakonec přece jenom neudržel, už v nastaveném čase se totiž k rozehrávce volného přímého kopu postavil Son a svým prudkým centrem našel hlavu Sancheze, který zblízka rozhodl o vítězství Tottenhamu v poměru 1:0.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Manchester City 1:2

01.01.2022 13:30

Góly: 31. Bukayo Saka - 57. Riyad Mahrez (pen.), 90+3. Rodri

Fotbalisté Arsenalu prohráli po bojovném výkonu v zápase 21. kola Premier League s Manchesterem City 1:2. Domácí přitom vedli po gólu Bukaya Saky, hosté však duel ve druhém poločase otočili díky proměněné penaltě Riyada Mahreze a brance Rodriho. Po hodině hry navíc po druhé žluté kartě zamířil do sprch domácí Gabriel.

Arsenal byl na začátku zápasu rozhodně lepším týmem a podnikal spoustu zajímavých výpadů, až z toho hostující celek vypadal překvapeně. V 10. minutě pak do pokutového pronikl Martin Ödegaard, kterému se pod nohy vrhnul gólman Citizens Ederson. Norský záložník padl k zemi a situaci přezkoumával videorozhodčí. Ten ji však jako penaltovou nakonec nevyhodnotil.

Následný rohový kop už hosté ubránili a sami zamířili na útočnou výpravu. Sterling se sice do vápna proti přesile nedostal, nakonec však roh vybojoval Kevin De Bruyne. Akce pokračovala i po centru a do pokutového území zamířil další pas, který hlavou tečoval Ruben Dias a jeho pokus skončil jen těsně vedle tyčky. Na druhé straně zanedlouho unikal po levé straně Martinelli, jenže se svým během zřejmě tak unavil, že jeho zakončení nebylo pro Edersona hrozbou.

V jednatřicáté minutě se Arsenal dostal do vedení. Na levé straně dostal spoustu místa k postupu vpřed Kieran Tierney, který s míčem prošel skoro až do vápna, a nakonec jej poslal na Bukaya Saku, který se s balon nemazlil a s první jej tvrdou střelou po zemi poslal k tyči. Arsenal byl odměněn za velmi aktivní vstup do zápasu. Ve 39. minutě mohl přidat druhý gól Martinelli, ale jeho technický pokus z pětadvaceti metrů mířil těsně vedle. Martinelli to zkoušel za čtyři minuty po krásném sólo ještě jednou, ale jeho křižný pokus jen prolétl kolem Edersona mimo.

V 55. minutě pronikal v pokutovém území Bernardo Silva okolo Granita Xhaky a portugalský křídelník skončil po jejich souboji na zemi. Hra nejprve pokračovala, jenže zanedlouho vstoupil do dění VAR a situaci si nakonec šel prohlédnout i hlavní sudí k obrazovce. Verdikt byl jasný. Penalta pro Citizens. Balon si na puntík postavil Riyad Mahrez a s klidnou hlavou poslal míč na druhou stranu, než skočil gólman Ramsdale.

Dvě minuty na to mohl jít Arsenal znovu do vedení, jelikož Aymeric Laporte nešťastně nasměroval balon hlavou přímo do své odkryté svatyně. Na poslední chvíli se však hrdinou hostí stal Nathan Aké, který stihl míč odkopnout ještě před tím, než přešel přes brankovou čáru. Ještě v té samé minutě však postihla Gunners úplná katastrofa. Gabriel zbytečně fauloval Jesuse, po druhé žluté kartě vyfasoval červenou a poslal svůj tým do oslabení.

Manchester svého soupeře začal nekonečně obléhat a až na pár nepodařených úniků domácích se usadil okolo pokutového území Arsenalu. Už to vypadalo, že domácí by mohli z duelu vytěžit alespoň bod, když přišla 93. minuta. Kevin De Bruyne poslal od pravé autové čáry nadýchaný centr na Bernarda Silvu, jehož ránu ještě domácí zablokovali. Míč se však odrazil na nohu Rodriho, který jej se štěstím dostal za bezmocného Ramsdalea. Slavící hosté poté dostali od domácích fanoušků solidní spršku nejrůznějšími předměty, ale fotbalistům Citizens to zřejmě vůbec nevadilo. Vyválčili totiž jedenáctou ligovou výhru v řadě.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City21172253:1353
2.Chelsea FC21127245:1643
3.Liverpool FC20126252:1842
4.Arsenal FC20112733:2535
5.West Ham United20104637:2734
6.Tottenham Hotspur18103523:2033
7.Manchester United1994630:2731
8.Wolverhampton Wanderers1984714:1428
9.Brighton & Hove Albion1969420:2027
10.Leicester City1874731:3325
11.Crystal Palace2058729:3023
12.Brentford FC1965823:2623
13.Aston Villa19711125:3022
14.Southampton FC1949620:2921
15.Everton FC1854923:3219
16.Leeds United1947821:3719
17.Watford FC18411322:3613
18.Burnley FC1718816:2711
19.Newcastle United19181019:4211
20.Norwich City1924138:4210
Zbývající zápasy
01.01. 16:00Leicester City - Norwich City
02.01. 15:00Southampton FC - Newcastle United

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (823)

Přidat komentář
Hachim Mastour

Xhaka klasicky skurvil

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal dojebany v nadstaveni, krajsi zaciatok noveho roka sme si zelat nemohli

Reagovat
Mastný Chobot

ŠNR, Palo

Reagovat
tunkic

Dnesek taky jde

Reagovat
Bayern +

Reagovat
J0EL

Dik, ze ste nas v tom nenechali. Len s rozdielom, ze my sme prehrali v zapase s lidrom kde sme boli dokonca lepsi a to s najmladsim timom v lige. Vy hrate hovno tak nejak stale

Reagovat
Front hell

Ale mohli a vyšlo to

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

City zasloužené tři body, horší než Arsenal už byl jen tradičně výkon Radotínského

Reagovat
oli9

ses díval na nějak jiný zápas ne ?

Reagovat
Diskostu

Neboj sa United do LM aj tak nepôjde ...

Reagovat
tunkic

ses mimo jako vzdycky

Reagovat
Kily8

V PL držím prajem titul MC, ale dnes bol Arsenal jasne lepší. Tú penalta mi pripadá, ako manipulácia VAR rozhodcov. Z 5 záberov to na 4 vyzeralo, na minimálny kontakt a maximálny herecký skok odpichnutý salchov. Z toho jedného záberu to by som sa prikláňal aj ja k faulu. Sudímu tam pustili práve iba ten 1 záber

Reagovat
smazaný uživatel

4. proto aby FA umrela a ten zmrd rodri dostal ban na fotbal a xhaka taky (ano zvladam)

Reagovat
Agent z Melmacu

nope

Reagovat
nani92

Nový rok, starý Arsenal

Reagovat
Diskostu

City Prasce čisté snáď sa im nebudú vyhýbať zranenia a zlodeji... Guardiola Rodri mal mat aspoň 4 žk, najlepšie natom že Diaz Silva Cancelo hraju jak O dušu a za Repre jak totálny úbožiaci....

Reagovat
Vánoční owník

Arsenal velmi spursy výkon. Cením.

Reagovat
tweek

spíš to bylo klasicky arsenáské. herně velmi dobrý výkon -> xhakovinka -> červená -> prohra

Reagovat
mr.Silver

Toto jsme měli vyhrát, Martinelli toho hrozně moc spálil, měl tam 3 gólovky. Škoda no.

Rozhodčí je kokot, penalta budiž, i když to był podle mě dive, ale druhá žlutá pro Gabriela byla z čisté frustrace po tom tlaku po penaltě, totálně ten zápas nezvládnul.

Reagovat
Neon

Hlavně po té penaltě že netrefil prázdnou bránu. Jinak se ta hra zvedá, už nejsou tak podělaní a troufají si na pěkný akce, věřím, že tu čtyřku letos udrží.

Reagovat
Golasso

Ono to je hodně o té návaznosti. Spornou situaci vyřeší v náš neprospěch, neřeší fauly Rodriho a spol., nechá tam zrakvit Martinelliho a pak pískne ještě spornější penaltu proti nám, aby dal žlutou za kecy po právu nasranému hráči a následně druhou za faul. Kamínky, co spustily lavinu ...

Jako my si za to můžeme hlavně sami, Xhaka do toho zase šel obratně jak Maguire (i když tomu by to nepískli) a Gabriel se nesmí nechat vyprovokovat, ale že rozhodčí nezvládl zápas, je fakt. A není to poprvé.

Reagovat
Golasso

Btw zajímalo by mě, co mu tak hrozného Gabriel řekl, protože třeba hráčů City se tam pokaždé kolem rozhodčího seběhne 545646879 a taky vypadají, že by mu nejraději utrhli hlavu. Asi umí ku*vovat slušně .... "el seňor vy račte být kkt, ale nemyslíme to zle"

Reagovat
Trand

On tu žlutou dostal prý za to, že kopal do toho puntíku, odkud se rozehrává penalta, že z toho dělal oraniště prostě, ne za kecy. Jinak ta penalta proti nám teda sporná nebyla, Xhaka ho jasně držel a tu nohu tam dal taky blbě. To že Silva simuloval je věc druhá no, ideálně by měl dostat žlutou a měla se kopat penalta.

Reagovat
Ondiis

Jak můžeš dát do jedné věty "Silva simuloval" a "měla se kopat penalta"

Reagovat
Trand

Tak jinak - Silva to zbytečně teatrálně přihrál a v jednu chvíli mi to přišlo, jak kdyby se odrazil do bazénu, ale fauly to byly od Xhaky v podstatě 2 v 1, takže tam podle mě nebylo co řešit.

Reagovat
jsmolda

Ano, pojďme pískat že hráč naběhne do soupeře a letmé držení za dres v době pádu

Reagovat
celeb

letme drzeni

Reagovat
jsmolda

Přesně tak. Nic velkého a zřetelného to nebylo. A když už tak v době kdy měl ten letec obě nohy ve vzduchu. Nedělejme z fotbalu nekontaktní sport.

Reagovat
celeb

zeby tie nohy vo vzduchu boli tiez Xhakova robota?

Ze to prihral a snazil sa z toho ziskat co najviac je fakt a nikto to tu ani nezakryva, ale penalta a zaroven oberkokotina od Xhaku takisto.

Reagovat
Golasso

Aha, díky . Tak to pak je celá situace pochopitelnější.

Reagovat
masly008

Nikde v pravidlech dle mě není že kopání do trávy je žlutá.

Reagovat
bbbauch

Nesportovni chovani? Stejne jako znicit praporek treba?

Reagovat
O.Giroud

Nebolo to za kecy, ale aj keby to bola vymyslena zlta tak to proste Gabriela neospravedlnuje kedze islo o zakrok v strede ihriska.

Reagovat
bbbauch

No nevidel jsem celej zapas, ale ve finale prvni zluta pro Gabriela v poradku, druha taky uplne v pohode (bez sance hrat mic rukama zastavi hrace) a penalta je hlavne blbost Xhaky a v pohode piskatelna. Po tech vsech komentarich jsem byl zvedavej na highligts a cekal jsem teda neco jinyho.

Reagovat
Golasso

Částečně s tebou souhlasím, ale většina sporných situací šla proti nám a to proti City prostě k průseru stačí.

Jinak Gabriel nejspíš tu první žlutou opravdu dostal za kecy s tím, že ho chumel hráčů natlačil zezadu do rozhodčího ( https://twitter.com/BLarsenAFC1886/status/1477342297117188097 ). Režie ten zápas moc nezvládla, protože tohle třeba si nepamatuju, že by v TV bylo, ale možná se pletu. Každopádně většina dosavadních argumentů ohledně tohoto je nejspíš mimo, protože se teprve teď objevují indicie, co se vlastně stalo. Druhá žlutá pro Gabriela je v pořádku, ale pokud mu fakt dali první za takovou blbost, tak rozhodčí zku*vil dobrý zápas úplně zbytečně.

Reagovat
bbbauch

Z toho co vidim zpetne to posral sudi spis z toho nejednotnyho metru ohledne faulu.

Reagovat
Front hell

Reagovat
Golasso

Reagovat
Coutinho10

City si jedou vlastni ligu...aspon nemusime naivne doufat v titul

Reagovat
oli9

tak dnes hráli neuvěřitelné hovno

Reagovat
Coutinho10

to jo, ale takhle, když nehraješ dobře a urveš 3 body, tak takhle se pozná mistr, že to dokáže vždycky urvat

Reagovat
oli9

jo i takové výhry se počítají

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Luc-Luc

To je blbost, kdyby do obrany Arsenalu nejak busili, ale oni meli prd...kdyby nebyl afcon a covid, tak bych rekl, ze je muzem jeste prohnat, ale takto moc neverim, ze nepoztracime v lednu

Reagovat
oli9

11 bodů je bez šance...Jedině že by City chytlo covid a t hráči byli uplně fyzicky v piči na jaro

Reagovat
PH8

Jakých 11 bodů? Když dáte své dohravky, tak je to o 6 ne?

Reagovat
oli9

Jako měsic bez Salaha,Maneho, Keity nic si nenalhavám... ztráta velká

Reagovat
PH8

Nic příjemného no Podle mě budete muset hrát v jiném rozestavení, ale třeba to půjde. Přehuštěný střed a na lajnách jen ti 2 superbeci... Nezávidím vám to

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl bych to na charitativní návštěvu dětské nemocnice a vzal bych to skrz infekční oddělení. Nechat ty zápasy odložit je jediná šance.

Reagovat
fenixLFC

no, ked tam nebudu davat ten dohravany zapas tak za ten mesiac su to tusim 3 ligove duely

Reagovat
Luc-Luc

Mame 2 zapasy k dobru, za normalni situace by to mohlo byt o 5 bodu...ale bez Maneho a Salaha, bez sance, tam nemame zadnej backup za ne

Reagovat
oli9

absolutně netuším kdo bude hrát vepředu.. Origi zraněný..Minamino tomu taky neco je ne ? JAsně Firmino ale sakra nevěřím, že to dáme Jota, Bobby všechno

Reagovat
O.Giroud

Ox, Jones, Milner, TAA a na beka supnut Neca alebo tam skonci Henderson tomu este chyba v poli asi kridlo/utocnik

Reagovat
Coutinho10

mají prostě i štěstí, dokáží ty zápasy vyhrávat...to samí v Brentfordu....šanci nevidim

Reagovat
O.Giroud

to by sme museli chytit nerealnu snuru vyhier alebo oni zacat dost stracat Ja skor dufam, ze v tej LM to bude o inom

Reagovat
Coutinho10

tak, musime se soustredit na ostatni souteze

Reagovat
Remt

Vysvětli mi prosimtě co dneska urvali? To že to Arsenal psychicky nezvládl - to ano to souhlasím to je jedna věc. Ale to je asi jako kdybych řekl že Tottenham s námi zaslouženě bral body - tam nepochopitelne neodpiskal redku pro Kanea a ovlivnilo to celý zápas. Tady nepochopitelne odpískal nabehnuti si do protihráče ve vápně (čekal bych to od Sterlinga, ten je dno, ten si na tom v podstatě udělal karieru ale Bernardo?) a následující věci byly taky ovlivněný tímhle. Sorry ale toto penalta? To se z fotbalu stává soutěž o to kdo trapněji upadne ve vápně a vymodli si penaltu. Kdyby jim v tomto nebylo pomoženo tak by mohl výsledek vypadat úplně jinak.

Reagovat
Coutinho10

3 body, jo, penalta sporna, Bernardo si pro ni chytre dosel, ale rozhodci s VARem si to obhajej, dal mu tam nohu + ho drzel za dres...bohuzel

kdyz mluvis o zapase se Spurs, tak souhlas, to ovlivnilo zapas, ale treba Man City i s Brentfordem posledne to nemeli uplne herne pod kontrolou, ale co, zase brali 3 body a ty se pocitaji v konecnym souctu...ve finale to, co predvedes na hristi fotbalove ne vzdycky staci na uspech

Reagovat
Remt

Sporné na ni nebylo nic pokud rozhodčí viděl všechny záběry. Nohu mu tam nedal naopak s ní uhýbal. Náběh útočníka do obránce není penalta. A prestanme pořád obhajovat penalty a-la udělal to chytře a rozhodčí si to obhájí. Nic neudělal chytře, tohle je pro mě typická akce kdy má útočník dostat kartu za simulací. Pak by aspoň nebehalo do vápna s jediným cílem upadnout. S tímhle myšlením jsou pro tebe i Sterlingovi pády penaltové? Simulace za simulací, nabehnuti do útočníků a následný pád, co tohle má společného s faulem? Prestanme konečně pískat simulantum ty zákroky nebo z toho budou porad takhle zpraseny zápasy a fotbal bude pořád jen o tom že budou rozhodovat tyhle momenty.

Reagovat
Coutinho10

a to drzeni za dres ? ....proste blbost od Xhaky...nehraje fotbalovy zapas prvnim rokem, aby vedel, jaky je trend v posledni dobe...samozrejme, pokud by rozhodci globalne k tomu pristupovali jinak, tak to asi nebude odpiskany, ale bohuzel...taky se mi to nelibi, ale podle toho, jak to je v dnesni dobe nastaveny to penalta bohuzel je...Sterling je podle me jeste jina kategorie

Reagovat
O.Giroud

no po zajtrajsom zapase uz nam asi nic ine ani nebude ostavat africani uz hlavou asi v svojich repre, boh vie kto bude este chybat do toho zrejme aj Klopp. Snad aspon ten pohar budeme brat vazne

Reagovat
Greny

Tak my na tom nejsme o moc líp, zranění, náročný program, únava hráčů kdy se u některých riskuje zranění tím že musí naskocit

Reagovat
Coutinho10

j, bude to hlavně zápas o to zlepšit si sebevědomí, vylepšit si pozici v TOP 4 kvůli účasti v LM a nakopnout se před semifinálem League Cupu, kde už půjde do tuhýho

Reagovat
oli9

Arsenal co nedal ty šance to bylo něco , to se pak nedá vyhrát nad týmem jako je CIty.

City teda sračka výkon a zlaté 3 body pro ně...

Rodri totální čurák. Měl mu tam někdo z těch fanoušků prásknout po tom jeho rypáku ty vole...

Reagovat
Lacko_Boh

milujem taketo prehry, uprimne mi chybali

Reagovat
Trand

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Neon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Čenda

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Neutron

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Čenda

Dostali jsme se hráčům City do hlavy, jak bylo vidět z jejich reakcí, slavení a pruzení. Coz je skvělý, navíc jsme je dost dlouho docela přehrávali a zápas si bohužel prohráli skoro sami. I když rozhodčí tragickej.

Mimochodem hrozne bych chtěl Live stream k Mikelovi do obýváku. Se zvukem a španělským překladačem.

Reagovat
Edgewalker

Srát na to, snad se mlaďoši poučí, musí si vzít se zápasu to lepší, tj. že se dá hrát proti každému. No, jen jsem sem přišel ocenit výkon Tomiyasu, hrál fakt super

Reagovat
Mirek na tenisu

výborný!

Reagovat
Nizzie

Jak jsem říkal, s výkonem jsem spokojený, s výsledkem vzhledem k okolnostem ne. Ale před zápasem bych ten výsledek asi bral. Nicméně, opět se potvrdilo, že Xhaka je prostě problém. Je sice super, že je lídr, že v kabině je super, že napíše na twitter motivující sračky, ale k čemu to je, když v zápase předvede vždy takovou kokotinu? Já být Gabrielem, tak ho odjebu až do albánie, nebo z které prdele to vlastně vylezl. Přibalil bych i Elnenyho, to je fajn kluk, ale v Arsenalu nemá co dělat. Ale jako v konečném důsledku, až vyprchají pivka co jsem vychlastal z nervů, a zklámání z pičuse Xhaky, budu s dnešním zápasem spokojený.

Reagovat
Trand

Se 3 body nikdo dnes nepočítal, takže ztráta zas tolik nemrzí, i když po tom průběhu samozřejmě ano. Jako pokazili jsme si to sami, penalta zbytečná a pak Gabi netrefí prázdnou bránu a Gabriel se nechá 20 vteřin potom hloupě vyloučit. Každopádně se mi fakt líbilo jak jsme hráli, City hráli skoro celej poločas proti 10 a nevypracovali si ani jednu šanci, dnes mi přišli fakt mizerní. Pokud budeme takový výkony podávat proti dobrým týmům i dál, tak se budu na každej takovej zápas těšit a ne automaticky počítat s prohrou ještě před začátkem.

Reagovat
johnnie_boy

Navic uz to vypada, ze si to zacina vsechno sedat. Konecne se ustálila zakladni sestava a mezi hraci je videt vetsi sehranost. Jeste se vyvarovat podobnejch kiksu…

Reagovat
smazaný uživatel

Ti rozhodčí v PL, to je hrozná úroveň. FA se prsí, jak mají nejlepší a finančně nejsilnější ligu na světě, ale kvalita rozhodčích je na úrovni tak běloruské ligy Cest vyjimkam

Reagovat
xjert02

Reagovat
JohnKoul

Kde/jak se tím FA prsí?

Reagovat
diastan

Dnes z hovna bič + od Arsenalu nezvladnuta 10 minutovka. Arsenal ale paradni upgrade, top4 snad ukopou

Reagovat
merlick

Mikel dnes skvela praca, konecne ukazal to o com Pepek dlho hovoril. 10/10. Asi chodi na EF a KONECNE sme hrali cez stred ihriska. Krasna hra a taktika.. prvy polcas.

Inak len dve veci:

Granitova inteligencna hranica osciluje niekde medzi 45 az 80 IQ v tych lepsich momentoch. Je az neskutocne aky hlupy niekto dokaze byt na vrchole svojej kariery. To ze je nepoucitelny a taha hraca za dres uz asi 50x a dostane z toho 49x zltu kartu je nepochopitelne asi iba pre neho samotneho. To ze dostal kapitansku pasku len dokazuje druhu vec:

Mikel bol premna vzdy had, a to ako vymrdal s niektorymi hracmi a ako sa pritom vzdy tvaril PR chutne je prekuknutelne od zaciatku. Ale ze tato spanielska slizska mentalita presakuje aj do timu, a stavaju sa z nas krysy, tak to je uz moc. To co predviedol Ramsdale a Gabriel - ako chceli znicit uzemie pokutovehe kopu aby sa Mahrez posmykol, je sedlactvo tej najnizsej urovne. Nech idu do boha obaja, takyto low-life nemoze byt tolerovatelny. Kde je ta class co tvorila ten na urovni Arsenal? Odisla s Arsenom bohuzial. Sme obycajne krysy co chcu vyhrat podvodom a zakernostou Granit ako kapitan to len podciarkuje, zakerne a tupe prasa.

Inak Gabi a Saka su generacne talenty, nech sa im dari. Partey MOTM

Reagovat
Hachim Mastour

Mikel? Tak sa asistent nevola. Jeho pracu ocen

Reagovat
afc

Mikel nerobil taktiku a pripravu na zapas?

Reagovat
merlick

hej prvykrat asi ocenujem naplno taktiku pod Mikelom tak nech si to uzije

Reagovat
Golasso

Reagovat
Golasso

Nevadí . Do červené super výkon a máme na čem stavět. Jen to fakt chce někoho na hrot a někoho místo Xhaky. COYG!!

Reagovat
jsmolda

Rozhodčí to krásně zařídil ve druhém poločase. Ztracené tři body

Reagovat
Luc-Luc

Uroven rozhodcich a VAR v PL je naprosta katastrofa a je to kolo co kolo, co tam jsou nesmyslna rozhodnuti....Arsenal dnes nepustil Shity skoro do niceho a kvuli rozhodcimu, co ze zapasu udelal bramboracku, nema nic...a Rodri je prase, co by zaslouzil zlamat hnaty

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
xjert02

Reagovat
smazaný uživatel

Na rozhodčí bych to nehazel.. Stačilo proměnit šance a nehrat naivně, 1. půlku MC neukázal nic, ale v druhé byli aktivnější a Arsenal se s tím vypořádal, jak vypořádal... Za mě i chyba trenérského týmu, že ty hráče nepřipravili a nastoupili tak naivně

Reagovat
Luc-Luc

Aktivnejsi po vapno

Reagovat
PH8

Čemu říkáš naivně? Žádné naivní přihrávky, klíčky ani ztráty ve středu se nekonaly. Vždyť City se před tou červenou kartou dostalo k 1 střele na bránu.

Reagovat
Acquanni

Ta střela na branku byla ještě z té penalty.

Reagovat
PH8

Jojo

Reagovat
pingla

jediná chyba byla v tom, že Gillet měl pořádně prozkoumat zákrok Edersona, jinak Atwell zápas odřídil dost slušně. Za to, že Arsenal je neschopný dávat branky a Xhaka kokot, Atwell nemohl

Reagovat
afc

Totalne ovplyvnil zapas, ty dost slusne. Sa zobud.

Reagovat
pingla

Ovlivnil to především VAR, tak se uklidni

Reagovat
Remt

On na tu obrazovku necumel? On má hlavní slovo. Tak snad není slepý a neodpiska takovou hovadinu

Reagovat
pingla

"Minister01.01.2022 13:43#

Ani sa na to nešiel kuknúť"

Ano, nečuměl, teda alespoň podle tohoto komentáře. A přečti si i zbylé komentáře pod previem, tam i někteří gunners psali, že to není penalta. Podle mě měla být, z toho tisícího záběru to tak vypadalo.

Reagovat
Remt

Pokud rozhodčí viděl všechny záběry co my v televizi tak to nemohl odpiskat toto.

Reagovat
Mirek na tenisu

Právě že měl pískat pentlí. Selhal on i var.

Reagovat
Remt

Jsi mimo

Reagovat
Jkb

Aha a co ty fauly Rodriho na žlutou? Za úplně stejné zákroky viděl Gabriel druhou žlutou kartu a Holding taky žlutá po prvním faulu a úplně identické situace jako Rodri. Penalta taky pokud pískl na jedné straně tak měl písknout i na druhé. Hroznej rozhodčí.

Reagovat
J0EL

Zakomplexovany mufan

Reagovat
pingla

Zakomplexovaný? Čím, jak? Že skapete někde kolem osmého místa?

Reagovat
J0EL

Myslis tam kde ste vy?

Reagovat
pingla

ano, přesně tam, když máme 2 zápasy v kapse však si užívej

Reagovat
J0EL

Ak budete hrat tak ako posledne zapasy tak nemam strach

Reagovat
pingla

o nás moc nejde, spíš Tottenham se vydrápe výše a my se popereme o pátý flek, jestli budete hrát takhle i nadále

Reagovat
Nizzie

Tak to ti vlastně máme gratulovat co?

Reagovat
pingla

tak vítězství City nepochybně rozradostnilo nejednoho fanouška MU

Reagovat
Nizzie

A za to se chceš plácat po ramenou?

Reagovat
pingla

stačilo by, kdybyste tady přestali brečet, že vás poškodil hlavní sudí

Reagovat
Nizzie

To, že nás poškodil je evidentní, druhá věc je, že se to děje kolo co kolo, každému týmu, a tentokrát padl černý petr na nás. S body z tohoto zápasu jsem nepočítal, výkon byl více než dobrý, já si z toho odnáším pozitiva a jsem relativně spokojený, kvalitu rozhodčích neovlivnime a nekonzistentnost v rozhodování taky ne.

Ale radovat se z výhry rivala je demence přesně na úrovni mufanů.

Reagovat
pingla

Poškodil vás leda tak VAR, to je zřejmě pravda.

"Ale radovat se z výhry rivala je demence přesně na úrovni mufanů."

No, nejvíc demence si zde ukázal ty, jelikož City jsou pro nás leda městští rivalové ale to je v klidu, očividně víš o naší rivalitě s jinými hovno

Reagovat
Nizzie

No, to jsem napsal, nevím, proč to opakuješ jako kolovrátek.

Ty asi budeš mít velký problém s čtením s porozuměním že? Vždyť píšu, že jsou vaším rivalem a tudíž radost z jejich výhry je pro mě nepochopitelná a ty na to reaguješ, že city jsou pro vás městští rivalové. Jako chápu, že někdo je rival víc, někdo míň, ale zaprvé to neřeším, a zadruhé si tím zase jen napsal to, co já a ještě ze mě chceš dělat dementa, sám si ze sebe udělal úplného vymazance.

Reagovat
pingla

Napsal si, že vás poškodil rozhodčí. Nenapsal jsi který a jelikož vypadáš jako další ubrečený gunner a nedokážeš snést fakt, že vás City porazili, tak lze předpokládat, že jsi myslel hlavního,jenže ten pískal celkem slušně.

A s tou rivalitou ses do toho slušně zamotal většinu fanoušků MU City nijak velice neserou, akorát ty jsi piča a nedokážeš pochopit, že máme rivalitu s jinými kluby nauč se číst a porozumět textu

Reagovat
Nizzie

Napsal jsem, že nás poškodil, kdo nás poškodil jsem však nespecifikoval. To, že ty něco předpokládáš je jen a jen tvůj problém.

Jo jo, úplně mi prohra se City trhá žíly. Motáš se akorát ty v jednom kolečku, protože furt opakuješ nějaké sračky. Jestli Attwel pískal dobře, tak to mě docela děsí, protože moc horších výkonů jsem v letošní sezóně od rozhodčího nezažil a to beru v potaz, že u penalty (na jedné i na druhé straně) on chybu až tak velkou neudělal neudělal. Nedokážu pochopit, že máte rivalitu i s jinými kluby? VŽDYŤ JSEM TO NAPSAL TY DEMENTE! Boha ty jsi kus trotla. K poslední větě, evidentně ani nevíš, co to znamená, když to sám neumíš, ale jiným bys chtěl kázat.

Reagovat
Neutron

co ja viem, radovat sa z vyhry mestskeho rivala je trochu blbost...

Reagovat
pingla

to už se tady řešilo mnohokrát, pro nás jsou to pouze rivalové kvůli městu, jinak jsou nám ukradeni

Reagovat
Neutron

to sice ano, a napriek tomu, ze prehra Arsenalu nas zaujima viac skrz tabulku tak som neni rad, ze vyhrali ti dementi...ale kazdy to moze mat inak

Reagovat
pingla

takže bys byl raději, kdyby remizovali nebo prohráli a Liverpool je bodově stáhl? zároveň by to pomohlo našemu aktuálnímu konkurentovi v boji o TOP4...

Reagovat
Neutron

Aj keby City prehrali tak by to museli nehorazne posrat aby ich Liverpool dobehol, to poprve, po druhe budu zopar zapasov bez Salaha, Maneho a Keity takze je predpoklad, ze nejaky bodik este Liverpool strati. Vravim, ze skrz tabulku nam tento vysledok vyhovuje, ale tesit sa nemam preco.

Reagovat
O.Giroud

2 zapasy by mali chybat v lige. CP a Brentford. V podstate keby prehraju tak po dohravke by LFC mal na nich 3 body stratu ak by proti Chelsea a Leedsu vyhrali, co by zas nevyzeralo tak zle. Ale tak uz to je jedno, ManCity vyhrali a LFC tie dva zapasy aj tak asi nespravi za 6b

Reagovat
Neutron

A tak zase CP aj Brentford by ste mali dat aj bez Salaha. Ako urcite by ste mali aspon nadej ich dobehnut, ale City nejak velmi nestracaju a su konzistetni, takze tak ci tak by to bolo velmi narocne s nimi drzat krok, ale ano, ako hovoris nestalo sa

Reagovat
Bakary3

Mimo tema, "tak som neni rad", to je u vas jako fakt gramaticky mozny ?

Reagovat
J0EL

Nie nie je.

Reagovat
Bakary3

Ja jen, ze to nevidím poprve...

Prijde mi to naprosto ostudny, hotentotsky

Reagovat
Neutron

Nuz, co narobis. Snad tu urobis osvetu a gramaticka uroven na EF sa vseobne dostane na vyssiu uroven.

Reagovat
Neutron

Nie je to gramaticky spravne. Ospravedlnujem sa ti za nespisovny jazyk.

Reagovat
O.Giroud

No po dnesnom vykone by som moc neskakal, Arsenal si s kludom ide po boj o top 4.

Reagovat
pingla

to jednoznačně, ale v té konkurenci ostatních týmů mi pořád přijdou jako ti slabší

Reagovat
Mass

Zkoumalo se to 4 minuty.

Reagovat
EXoRcIsT

uroven rozhodcov celkovo ide stale nizsie a nizsie a to aj preto lebo odpiskaju hocijaku hovadinu tak sa im to prepecie

Reagovat
REPLIKATOR

Rozhodčí a VAR jsou na piču, ale Arsenal si to dnes projel sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PH8

Jako jo, jasný. Ale jsou to takový věci co tě naserou. Proč se třeba tady motal ten rozhodčí? https://mobile.twitter.com/knickthoughts/status/1477299473965633541

Reagovat
REPLIKATOR

To ti nepovím. Ale snad nechcete vinit rozhodčího z toho, že netrefíte prázdnou bránu? Proti United taky zavazel rozhodčí a bránu jste trefili z mnohem těžší pozice.

Reagovat
PH8

Gabi není Kane, lukaku nebo aguero. Je to rychlonohé kopyto. Neomlouvá ho to, tohle musí dát 20x z 20 pokusů. Ale troufnu si tvrdit, že kdyby se tam nemotal, tak by to buď dal nebo úplně zadrbal. Jsou to takové drobnosti, kterých bylo v tom zápase třeba 6-7, co ty hráče ftustrují. A fanoušky samozřejmě taky.

Reagovat
ashburtongrove

Vsichni tady jedou do Gabiho, ale tomu klukovi je 20. Ted je ve skvely forme, minule zapasy mu to tam i padalo, dnes to proste nebylo po golove strance ono, zamrzi to, mel to do te prazdne uklidit, ale furt je to strasne mladej hrac bez mnoha zkusenosti

Reagovat
PH8

Dneska to byl podle mě náš nejlepší ofenzivní hráč.

Reagovat
Kily8

Reagovat
Čenda

Reagovat
smazaný uživatel

Píši se tu nesmysly, zaujaté.

Já jsem nezaujatý, můj názor je, že 1.polocas hrál Arsenal perfektně, prostě to, co je platné na MC, rychlé brejky, dostupovat hráče, nepovolí jim kombinaci na vlastní polovině... MC prostě ani nevystrelilo na bránu...

Nicméně v poločase je Pepek srovnal, změnil rozestavení, MC zvýšilo aktivitu, bohužel mladí letali v oblacích a rozhodl zbytečný faul, možná z frustrace úvodu 2.polocasu, kdy MC bylo aktivnější a přišel faul/držení za dres a penalta.

Tím Arsenal byl ještě více frustrovaný a přišel pro mě absolutně fatální, nesmyslný a zbytečný faul na polovině hřiště, prostě nezkušené dojel hráče bez míče a v podstatě Red, nebylo co řešit.

No a pak hrálo víceméně jen MC, přesilovku proměnili a zaslouženě nekonrc vyhráli, protože byli zkušenější, měli trpělivost oproti soupeři.

Reagovat
xjert02

Reagovat
jsmolda

Dpc jaky držení? Borec padal dřív než k nějakému držení vůbec došlo. To je jako faul? Tohle by nepiskli ani v basketu

Reagovat
smazaný uživatel

Držel ho za dres a ještě zbytečně ohrozil nohou, věřím, že kdyby tam nestrcil takto nohu, tak to nefoukne.

Reagovat
jsmolda

Ohrozil nohou . Tak mi prosím v pravidlech najdi faul "ohrozit nohou".

Reagovat
smazaný uživatel

Nnoo, prostě tam byl kontakt a je na rozhodčím, jak to posoudí. Rozhodně se nedá říct, že to jde za rozhodčím.

Reagovat
jsmolda

Kontakt a Ederson vs Odegaard kontakt nebyl?

Reagovat
PH8

jo takhle

Reagovat
iamek

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Čenda

Souhlasil bych, ale..pokud v zápase, kde Rodri zmuchlá Saku a nic, kdy myslím ze zase Rodri zbourá fest Martinelliho a je z toho roh, tak když v takovým zápase jednomu hráči ukážeš žlutou za nějakou picovinu, za kterou stačila domluva, a druhou žlutou a tím pádem červenou za poměrně neškodnej faul na půlce, tak souhlasit nelze. Ze jsme si to projeli sami, to se skripenim zubů možná, ale ne ze Red a není co řešit. Ten zápas posral i rozhodčí. Ne fatalnimi chybami, ale fatalni idiocii.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle Tebe po té redce už hrál jen jeden tým? Já nevím, City zadnou sanci neměli, jen v závěru jim darovali Arsenal gól. Naopak, těsně po té redce vykopaval Ake z brány míč a následně tam někdo nepochopitelné netrefil prázdnou bránu. Arsenal přece pořád hrál to stejné, nemůžeš rict, ze hráli jenom City. K cemu to je, že e si nahrávás a držíš mic, ale sance má z brejku soupeř. Pusť si to ještě jednou. Tady ty rozhodnutí var staly Arsenal zápas, zadne City dnes na place nebylo...

Reagovat
El Cid z City

Míč držíš,abys dál dal gól a nedostal. 1:2 hotovo dvacet, k tomu to je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Však Arsenal nemá v druhé půli žádnou střelu na bránu. MC drželo míč, zatlacili je na půlku a trpělivě čekali na chybu Arsenalu, která přišla a tu vvyuziili.

To je logické a právě Pepek dobře ví, že Arsenal je skvělý v brejcich jak píšeš a proto to ne otevřeli.

Já to chápu a přijde mi i toto logické.

Reagovat
oli9

Jako brečení nebrečení , pokud rozhodčí nastaví nějaký zkurvený metr tak at to dodržují. Tyhle zápasy o gol to prostě rozhoduje pokud písknu takovou penaltu proti Arsenalu tak ani nemusím přemýšlet a souboj Ederson vs Odegaard musím písknout taky

Reagovat
kaja900

Když vidím jak Arsenal doslova daroval 3 body City, tak se pak není čemu divit že budou mít brzo zase jistý titul..

Reagovat
afc

Nevadi. Srat na prehru. Vykon bol super. Toto muzstvo ma ohromny potencial.

Reagovat
Shottack

Arsenal parádní výkon. Klidně se do mě pusťte, ale dvojice Xhaka-Partey velmi dobrá. Zápas posral Gabriel - Bernarda měl mít on a žluté karty jedna zbytečnější, než druhá. Rodri je morálně na levelu syna čističe slonů...

Reagovat
jsmolda

Chtěl si říct Krmenčíka...

Reagovat
Shottack
Reagovat
jsmolda

Taky možnost

Reagovat
Jkb

Reagovat
PP

K čemu je ale Xhakovi dobrý poziční výkon, když prakticky každý zápas trneš, co zas vyvede. Partey dnes výkon z jiné dimenze, Xhaka svoji klasiku.

Reagovat
smazaný uživatel

Dost se divím, že na této úrovni, kolik peněz se v té soutěži točí a var nabídne rozhodčímu pouze jediný pohled, ze kterého by každý odpískal penaltu. Pohled, ze kterého není vidět intenzita. Ostatní pohledu ukazovali to, že na někde na půlce by takový faul nikdo nikdy nepísknul. A tu nepenaltu po zákroku gólmana City, tu nepochopím taky, v jiných utkáních se to pískalo. Každopádně, Arsenal se netrefil ani do prázdné branky a když takové šance zahazují, nevyhnou se pak vždycky tomu zakletému pravidlu: nedáš - dostaneš...

Reagovat
PH8

Nedáš gól - dostaneš červenou

Reagovat
PH8

Upřímně se divím, že Xhaka nedostal červenou za tu jeho nepříčetnost po odpískání penalty. Ten byl slušně mimo.

Reagovat
Trand

Taky jsem čekal, že jí dostane. Ještě po závěrečným hvizdu šel za Atwellem a pořád mu tam něco říkal.

Reagovat
John Obi Mikel

Hoďte sem video na ten souboj Xhaka-Bernardo, ať můžu třeba zhejtit City, jak se jim pomáhá.

Reagovat
smazaný uživatel

To si pusť celý sestřih nebo celé utkání, podle mě tam nebylo nic, co by v těch rozporuplných momentech písknul pro Arsenal. Což ať posoudí někdo jiný, jestli to bylo objektivní nebo ne. Ale zarazilo mě, že zrovna u té penalty, že var nabídnul rozhodčímu jen ten jeden jediný pohled, kdy se koukáme na záda hráče City a z toho pohledu, jako kdyby ho Xhaka normálně podťal. Když se pak podíváš na pohledy z boku nebo pohledy od lajnové čáry, tak tomu vůbec tak nebylo a dokonce to podle mě bylo ještě míň, než penalta na Sterlinga v zápase Anglie x Dánsko. O to je to horší, že var má zasahovat pouze, pokud rozhodčí něco zásadního přehlédnul. A var z toho vyrobí takovou penaltu x nepenaltu. Ale kdyby tam bylo to, že by to rozhodčí na videu víděl ze všech pohledů, které kamery hned v ten moment měly a pak se rozhodl, jak rozhodl, nic bych nenamítal. Mě prostě zaráží, že se to v klíčovém momentu posuzuje jen podle toho jednoho jediného pohledu grafiky, podle kterého se rozhodčí nemohl rozhodnout jinak...

Reagovat
PhilipS

Pustil jsem si sestřih. Xhakova penalta jasná. Klasicky pomalej. To že pak Silva dementně spadnul na tom nic nemění. Ten faul přišel před tím. Gabriel naprostá demence tohle udělat na žlutý, úplně ztratil hlavu.

Ale Arteta si může poblahopřát, ten tým fakt najednou vypadá nebezpečně. Pokud se podaří zbavit Xhaky a přivést Schicka, k Arsenalu se rád vrátím.

Reagovat
smazaný uživatel

A kolik bylo na tom sestřihu momentů s tím penaltovým zákrokem? Taky jenom ten jeden jediný, který viděl na varu rozhodčí? Já viděl celé utkání, ty záběry tam lítaly asi 3 minuty, než šel rozhodčí k videu a tam mu nabídly jen ten jediný pohled (kdy s koukáš na záda hráče City, jak se snaží obejít Xhaku). Když jsem pak viděl ale i ty ostatní záběry, naopak bych dal žlutou za filmování Silvovi. Někde na půlce bys tohle prostě nepískal. Navíc, když rozhodčí napoprvé nechal hru bežet, za něj na první dobrou žádná penalta a var ho má upozornit v případě fatálního selhání. A on ho upozorní za zákrok, při kterém hráč Arsenalu podle mě nijak nefauloval Ne tak intenzivně, aby kvůli tomu nemohl jít s balonem dál. Ale jestli pro Tebe rozhoduje pouze dotek...

Reagovat
PP

Si řikám, že si fandil nám.. Ale pokud nepísknul kontakt Edersona s Odem, tak měl nechat i toto. Ani si nevzpomenu, kdy by VAR něco přezkoumal v náš prospěch.

Reagovat
smazaný uživatel

O fandění to není. Kdyby City vyhráli 3:0,jako bývalo dříve proti gunners zvykem, tak zde nic nepíšu. Ale děsím se tohoto rozhodování rozhodčích a var, protože zde prakticky vsechno bylo vyhodnocení proti jendomu týmu a to mě děsí. Navíc podle jediného záběru, ačkoliv kamery jich ukazovaly více a rozhodčímu se nahodi jen ten jeden ze kterého graficky nemůže rozhodnout jinak. Arteta taky připraví tým vždy dobře do obrany a to platilo i dnes. Nebýt té penalty z ničeho nic, tak City by dnes možná ani nebodovali. A zde místo toho čteš příspěvky o trapném Arsenalu, no já nevím, já na to koukal a za mě byli celý zápas lepší oni.

Reagovat
PhilipS

Hele tenhle bias má asi každej fanoušek ke svýmu týmu. Já zas mám pocit, že všechny rozhodnutí jdou proti West Hamu

Reagovat
merlick

Reagovat
Golasso

https://twitter.com/rehnato/status/1477277133592576005?s=20

Myslel jsem si, že Ederson míč trefil, ale spletl jsem se ...

Rozhodčí teda dva faily:

1) Měla být penalta

2) Když už nepísknul penaltu, tak neměl pískat roh, protože balon šel od Odegaarda

Reagovat
ajouki

Slavnostně to tu odhalíš hodinu a půl po závěrečném hvizdu na základě přiblížení a zpomalení závěru, ale od VAR by jsi to chtěl opravit jako jasnou a očividnou chybu. Okay.

Reagovat
Golasso

Já si to můžu "odhalovat", kdy chci, nejsem placený za to, abych dělal rozhodčího a musím si počkat na záběry . S VAR by tu penaltu měl "odhalit" i sudí během zápasu.

Reagovat
Hlahart

Jenže sudí ji neodhaluje s VARem. Sudí pískal to, co je v silách člověka vidět a VAR napravuje jenom jeho zřejmé chyby...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, právě. Neplatí, ze nechám hru běžet a co na to var. Platí, ze se musím rozhodnout a potom, pokud by existovalo závazně riziko, ze jsem se rozhodl blbě, tedy ze bych si to jako rozhodčí nemusel obhájit, tak mě má var vyzvat, abych se na to podíval a má mi předložit záběry, pro které mě na to upozorňuje. Ta první penalta jasná, není o cem. Ta druhá, tam rozhodčí taky nic neviděl a jestli tohle nevidět byla zjevná chyba, tak nevím, na půlce by to nikdo nepiskal.

Reagovat
smazaný uživatel

a tohle jako neni zrejma chyba??

Reagovat
Hlahart

No, zřejmě není

Reagovat
smazaný uživatel

Var a rozhodčí totiž nedělají chyby

Reagovat
Hlahart

ok...

Reagovat
ajouki

Jenže ty jsi neudělal nic jiného než vlastní doznání, že na základě závěru pro VAR jsi to nebyl schopen sám odhalit. Přestože jsi fanoušek Arsenal a chtěl jsi to tam vidět. To bylo možné až na základě přiblížení a zpomalení záběru, se kterým ale VAR nepracuje.

Reagovat
Golasso

Jenže ono je úplně jedno, jestli já jsem to byl schopen odhalit nebo ne. Odhalit by to měl být schopný hlavně rozhodčí, ne já, který to sleduje pod emocemi a ještě do toho datlí v diskuzi na EF. A hlavně, že máš jasno, že jsem "to tam chtěl vidět", když píšu, že jsem se původně přikláněl k tomu, že trefil balon

Ten zákrok každopádně byl penaltový a chyba rozhodčího nás o penaltu připravila. Ať si technikálie kolem toho, co VAR opravuje/neopravuje a co vidí/nevidí řeší v PL. Jejich úkolem je dobře pískat, ne mým.

Reagovat
ajouki

Určitě všichni toužíme potom, aby se sporné situace pitvaly úplně stejně jako když se hledá při ofsajdu, zda tam útočník je nebo není palcem pravé nohy.

Reagovat
PH8

Attwell to takhle píská a snad by měl mít i instruovany VAR. Normálně rozhodčí buď pískne nebo ne a pak VAR opravuje chyby jak říkáš. Attwell, když si není jistý, tak to snad vždycky nechá dohrát a pak se zeptá - VAR neopravuje chyby ale rozhoduje. Proto ho nemá nikdo moc rád...

Reagovat
Salfovic

Penalta za to, že Odegard šlápne na nohu Edersonovi

Reagovat
celeb

od ktoreho stuplov sa este odrazi lopta

Reagovat
Mirek na tenisu

Z kolika stran to potřebuješ zopakovat. Ona i jedna stačila. Sáňky jasné.

Reagovat
aramaki

1. Ederson urobil nohou v sklze pohyb proti nohe Odegaarda a tym ho podrazil

2. Bruno Fernandes kopal penaltu proti Aston Ville, pritom v tej situacii on urobil pohyb proti nohe braniaceho hraca a fauloval.

Reagovat
bbbauch

Zluta pro Odegaarda, nechutnej slapak

Reagovat
aramaki

Toto bol nechutny slapak: https://youtube.com/shorts/LOQ6gKGMbWs?feature=share

Ale to hrali United takze tam penalta, ktora rozhodla zapas, bola odpiskana. Klasika.

Reagovat
bbbauch

Dzizis clovek si udela ocividnou prdel a hned sem prijde butthurs fanousek s naprosto nesouvisejici srackou, co byla spatne posouzena jako kdybych to snad bral jako spravne posouzeny. Dej si sprchu.

Reagovat
aramaki

Ako brutalna prdel, si komik roka

Reagovat
icemike

Šlapák

Reagovat
PP

No, první poločas nádhera a kvůli novoroční vycházce s rodinkou jsem pičoval jak zamlada, že musím jít. Teď mě to vůbec nemrzí a jsem rád, že jsem druhý poločas neviděl.

Za mě ohromné pozitivum, jak se tato základní sestava sehrála. Takto drtit City jsem neviděl dlouho nikoho. Xhaku radši nekomentuju. Uznávám jeho poziční hru, ale jeho slabiny nás každoročně stojí x-bodů.

Reagovat
REPLIKATOR

Tragédi z Arsenalu Vyhráli pár zápasů a už byli mistři světa. Xhaka opět nezklamal a Gabriel další kokot

Reagovat
Bakary3

No, tak sporny momenty - jo, Rodri mel byt trestany.

Penaltu na Odehi bych piskal, Ederson tam byl pozdě, pro me neni co resit.

Tim prejdu k Xhakovi - od nej penalta ano.

Ten kokot celej zapas nejde do souboje, protoze je snek, pak je ve vapne donucenej jeden na jednoho, ok, byl obratnej asi jako traktor, ale penalta by se za to jeste nepiskala, jenze ten mental stahne rukou hrace padajiciho drzkou k zemi. To je proste mount everest tuposti.

Hlavne ho zas obhajujte, ze je super, vsichni mu krivdi a takovyho hrace arsenal strasne potrebuje.

Gabriel me nasral taky, doufam, ze mu to bude nalezite vysvětleno, ale u nej to jeste dokazu tolerovat, protoze nema odkopano tolik co ten vyjeb vyse.

Jinak to vypadalo velmi slusne, fantasticky Martinelli, Saka a Partey, obranci taky velmi pekne...

Tohle zamrzi, ale vypada to, ze tam je posun.... opravdu se na to dalo koukat a konecne se ukazuji zabavni hraci, kteri mi dlouho hrozne chybeli.

Reagovat
merlick

Reagovat
JohnKoul

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
Golasso

Ten záběr jsem sháněl, to snad není možný

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Greny

Ty kráso takovej výběr místo nemá kdejaký útočník... Tak když to mám proti nože tak to tam uklidím a jdu se radovat

Reagovat
PH8

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

tipujem ze pocuva oasis

Reagovat
havrys99

To nemůžete myslet vážně, že i z tohohle viníte rozhodčího. Rozhodně to neudělal schválně, jen běžel za původní akcí a nemohl tušit kam se míč odrazí a kdo je za ním. Tutovka pak jasná....

Reagovat
Golasso

Dyť se tady tomu spíš smějem

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, ze budem tak dva, co to tady zajímá

Reagovat
REPLIKATOR

Watford

Reagovat
Salfovic

Proč se tolik nastavovalo ?

Reagovat
jk

Nějaký kolaps na tribuně.

Reagovat
pobody's nerfect

Na Nový rok o slepičí krok

Reagovat
martin.b

Většina článků na Echu je totální clickbait trash. Tenhle konkrétně je teda prémiovej garbage

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte keď City potlačia aj rozhodcovia, tak to je ťažké s nimi potom :)

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Aké je to fandiť ManCity? Povedz, Paťo .

Reagovat
bbbauch

Zeptej se fsnousku Liverpoolu z doby Joseho druhy sezony u nas, kdy jsme byli na dostrel

Reagovat
O.Giroud

tu mas bohuzial pravdu, staci spomenut v podstate eru pred Kloppom az na jednu sezonu. Preto sa cudujem zrazu tomu velkemu hejtu na ManCity. Pride mi taky umelsi ako je pre niekoho ManCity

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Olo v tom převlékání dresů nechce být sám, když ho tak úspěšně tady na EF zavedl... Tak jen kolem sebe kopká, nic nového...

Reagovat
bbbauch

pritom to neni tak davno co oblikal tu blankytne modrou.. najednou zas pokrytecek malej dela, ze se nic takovyho nestalo

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, tiež som fandil v boji o titul mestskému rivalovi Evertonu tak ako vy Citizens

Reagovat
O.Giroud

Ja neviem podla mna viac potlacili Xhaka a Gabriel.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Swarley

taková Kloppovinka

Reagovat
Vánoční owník

Na 4. místo 2 body a 2 zápasy k dobru

Reagovat
VTID94

Si robíš pi*u??? Teraz správy tipu Firmino a Coutiho???

Reagovat
O.Giroud

miesto Coutinho Mane snad

Reagovat
VTID94

Fabrizio Romano has tweeted that Villa ‘had approaches’ for Tagliafico whilst also confirming Newcastle and Chelsea’s interest in the Argentine......

Reagovat
VTID94

HOME

MATCH CENTER

TRANSFER NEWS

FEATURED

ISL

PREMIER LEAGUE

SERIE A

LA LIGA

BUNDESLIGA

CONTACT US

Transfer News: Douglas Luiz On Arsenal Radar

By Anas Ali on January 1, 2022 7:33 pm | Leave a Comment

Aston Villa midfielder Douglas Luiz has reportedly emerged as a shock target for Arsenal, with Mikel Arteta keen on a holding midfielder.

According to ESPN, Arsenal are in the market for Douglas Luiz. The Aston Villa midfielder has emerged as the latest player to have been identified as a target for the Gunners, as Mikel Arteta continues his search for a holding midfielder this January.

Reagovat
Golasso

No, záložníka potřebujeme, to je pravda a budeme ho nejspíš shánět už teď v zimě. Po tom, jak hraje Laca a v souvislosti s tím, že Vlahovic k nám stejně nechce, to dost možná dostane prioritu před hrotem.

Při tom spojení Luiz a Holding midfielder, tak by to snad ani nemohlo dopadnout špatně

Reagovat
VTID94

Luiz by sa k vám úplne hodil no u nas hrá skôr DM

Reagovat
Nikikrew

Videl som to od penaltly čiže to už City bolo v presile. Skoda pretoze toto City dnes nebolo nebezpečné.

Oplatí sa mi pozrieť 1 polčas?

Reagovat
Golasso

Určitě jo, první poločas jsme hráli opravdu dobře.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
J0EL

Prakticky do tej penalty sa to oplati pozerat. Boli sme lepsi, mali sme aj viac sanci. City malo akurat drzanie lopty ale vobec nas neohrozovali. Skoda, ale na takom vykone sa rozhodne da stavat. Mame najmladsi tim v lige, buducnost vyzera fajn.

Reagovat
merlick

asi nas najlepsi polcas sezony + proti top kvalite

Reagovat
Nikikrew

Super dik

Reagovat
Mirek na tenisu

Ars-Man City...jak je vidět i v Anglii mají své Pechance a Zelinky. Sudí spolu s var kolaps když neviděli faul a jasné sáňky Edersona na Odegarda. V dalším průběhu řada neodpiskanych nebo obrácených faulů vesměs pro City. Objektivně si ale ARS prohráli špíl sami.

Reagovat
John Obi Mikel

Nevím jak často koukáš na PL, ale dle mně by v Anglii Zelinka patřil mezi ty trochu lepší rozhodčí.

Reagovat
Greny

navíc on by tam stylem piskani i docela zapadl..

A to ještě zítra bude mít galapředstavení Taylor

Reagovat
PH8

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mirek na tenisu

Tak vybral jsem namátkou dvě jména. Žádný český sudí by v PL nestačil. To je jiný svět. Řada našich hlavně starších hráčů se naučila markyrovat fauly při každém druhém kontaktu. Takový Fleišman, jinak výborný fotbalista., to umí přihrávat dokonale.

Reagovat
PH8

Slepice nám bez světel reflektorů přisypávají sůl do rány v 96. minutě ze standardky

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Studni

Kde najdu nějaký rozumný sestřih Arsenal x City?

Reagovat
kissak

Hoofoot

Reagovat
Studni

Reagovat
protiproudu
Reagovat
FUnk

Suche triko

Reagovat
Gunner14

Teď jsem se koukl na zápas ze záznamu. Rozhodčí do piče však to úplně zkazilo chuť celého zápasu, dobrej čurák. Klasika ale no, není sezona kdy to ti šulini totálně neznechutí.

Výkon super, Gabriel úplně zbytečná první žlutá.

+ City jsou ňoumové, kterého nikoho nezajímaj a i kdyby těch titulů vyhráli 100, tak si neumím představit fandit takové sračce, ten jejich away end dobrá tragédie

Reagovat
Gunner14

https://twitter.com/AFCMax9/status/1477289825652944899

Ještě tenhle moment mi utkěvl z toho zápasu, Martinelli měl dávat gol i tak, ale vysvětlí mi někdo proč tam ten čurák v černým nasprintoval, jak kdyby to měl zakončovat on???

Reagovat
O.Giroud

aby ste nedali gol

Reagovat
Golasso

Protože jsou ti rozhodčí retardovaní , ale konkrétně tenhle moment mě spíš rozesmál, než naštval. Stane se, no.

Reagovat
Gunner14

Tak mě by to taky rozesmálo, kdyby to neudělal týpek co pískal piču celý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

V PL už bohužel klasika ...

Reagovat
Martin9719

Jednoduchý, chtěl mít o situaci co nejlepší přehled, sice výhled měl, ale než tam nasprintoval měl před sebou dost hráčů, chtěl je předběhnout aby se mu náhodou nepostavili do výhledu, ta akce trvala max pár vteřin a před brankovou čarou se mohlo stát hodně věcí, resp v té vtěřině to nikdo nemohl na 100% tušit takže za mě v tomhle případě ale to tady nikdo nemůže pochopit když nikdy nepískal..

Reagovat
Salfovic

Navíc tím jak a kam rychle uhnul ukázal perfektní přehled

Reagovat
Golasso

Reagovat
Shottack

Aha, tak asi proto se šel ten imbecil Rodri radovat k fans Arsenalu...

Reagovat
PhilipS

West Ham nutně potřebuje levýho obránce a stopera. Tohle se nedá.

Reagovat
Bayern +

Nezaslúžená výhra, druhý polčas dopredu nula, medzihra ako tak. Od 75. minuty tragédia, ale podstatné sú tri body

Prvý polčas sa hral obojstranne skvelý futbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Issa Diop je parodie na obránce, Zouma prosím vrať se co nejdříve

Reagovat
SpecialOne

Dawson byl ještě krapet horší. Otresni oba.

Reagovat
Coutinho10

zbytecne malem ztracenej vyhranej zaver....toto se nemuze stavat, ze 10 minut pred koncem vedes 3:0 a v 90+3 nechybelo moc a byla z toho remiza

Reagovat
Busby babes

btw. tohle udelat Odegaard napulce, tak dostane cervenou.

https://twitter.com/mrjakehumphrey/status/1477271204591554565

Reagovat
aramaki

https://youtube.com/shorts/LOQ6gKGMbWs?feature=share toto mala byt redka, ale United sa penalty piskaju.

Reagovat
Busby babes

jj uplne stejne situace.

Reagovat
iamek

Roztomilé jak není schopen zareagovat, tak sedí někde na YouTube a hleda nějakou spornou situaci tvého oblíbeného týmu

Reagovat
aramaki

Ano, sedim niekde na youtube

Reagovat
aramaki

To som nikde netvrdil. Ale zatialco u Odegaarda je to podla teba jasna redka, co je samozrejme nezmysel, u Bruna fukol penaltu, ktora rozhodla zapas. Pritom to bola redka jak lusk. Preco sa vobec nad tym este pozastavujem a riesim s mufanmi penaltu. Pre vas bola jednoznacna penalta aj Penaldovo filmove predstavenie proti Norwichu.

Reagovat
Busby babes

tak pokud povazujes toho Bruna na cervenou, tak je dost divny, ze hajis tu druhou situaci jako ok.

Reagovat
aramaki

Tebe pridu tie situacie podobne?

Reagovat
Busby babes

nemyslis, ze jsem ti na to odpovedel uz na zacatku? a hlavne, ze jsou podobne si tim, zes to sem dal, naznacil ty ne ja.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Busby babes
Reagovat
John Obi Mikel

Fakt nevidis rozdil mezi timhle a Odegaardem?

Reagovat
Busby babes

zadna situace neni presna kopie, to je jasne. ale podobnosti tam jsou. oba hraci jdou na dlouhou nohu po balonu, obema tam protihrac da nohu na zem do cesty... ani jeden nechtel nejak zakerne faulovat ale vysledkem je slapnuti na protihrace...

Reagovat
John Obi Mikel

Rozdíl je v tom, že zatímco Bellerín staticky stojí a v pohybu je Pogba, tak Ederson je ve skluzu směrem k Odegaardovi, který dělá kličku.

Reagovat
Bakary3

odegaard tam byl prvni, prvni hral mic a nohou nesel naprimo, ale stacel placiru dovnitr, kam si i hral mic.

Ederson sel do mice, kterej nemel pod kontrolou, byl tam pozde a trefil Odegaarda.

Btw prober se

Reagovat
iamek

Reagovat
Golasso

Já tě obdivuju, že na tyhle bláboly máš vůbec sílu reagovat

Reagovat
J0EL

Reagovat
Salfovic

Trefil ho kotníkem do podrážky.

Reagovat
Busby babes

a slapnul mu na kotnik no.

Reagovat
Bakary3

Jenze tohle neni zadny slapak, on byl v prirozenym pohybu, nohou nesel z vysky, to ma soupat nohama po zemi?

Je to blby, ale tohle byla edersonova nesikovnost, ze mu, at to zni blbe jakkoliv, strcil nohu pod kopacku, kdyz pritom mic zahral prvni Ode a on ho smet jak rozjeta masina.

Tady je hodne tenka hranice, kterou pro me (ano, pro me a nemusis se mnou souhlasit) urcuje to, kdo zahral prvni mic, a to byl proste Odegaard.

Je to blby, byt to o zlomek vterinky jinak, zahral by Ederson a pak by to byl faul Odegaarda, v tom pripade bych nemel ani problem se zlutou.

Ale jako nevidím tu jedinej duvod, kde nevidite to, ze tam byl Ode prvni, hral mic a Ederson mel proste smulu. Kde jako pro nej vidite nejakou polehcujici okolnost.

Reagovat
bbbauch

Muzu argumentovat tim, ze kdyby Odegaard Edersonovi prvni neprislap nohu, stihl by tam byt Ederson driv. Mihl tam klidne byt prvni, ale diky slapaku.

Reagovat
Bakary3

Nesouhlasim, ja tedy vidim první odeho nohu na mici, jak ji staci do strany, v tu chvili se edersonovy nohy sotva dotyka, to ederson jeste nemohl ani citit kontakt.

Jak jsem psal vys, dokazu se s tim smířit, ze ji nepiskl, bylo to slozity na posouzeni, ale kdyz se tu takhle mame dohadovat a jit do detailu, porad to vidim jako penaltu.

Reagovat
bbbauch

Jako ja verdikt ohledne penalty/nepenalty nevynasim, protoze absolutne netusim. Ale podle me je na tom zpomalenym videu naprosto jednoznacne videt prvni kontakt s Edersona nohou a az potom s micem

Reagovat
Busby babes

hele ja nerikam, ze je to nejakej zakernej umyslnej zakrok, spis smolna situace. A proste byt to na pulce, tak klidne muze dostat cervenou a ani by se nemohl divit. to, ze zahral balon prvni dneska uz vlastne nic neznamena, tech situaci kdy hrac zahraje balon prvni ale pak vezme i protihrace jsme uz videli spousty... Ale je to jen drobnost, prislo mi to zajimavy, tak jsem to sem dal i s tim komentem. ty to vidis jinak, v pohode

Reagovat
Bakary3

Viz jeste moje reakce na bbaucha...

Hale, s tou rudou uplne nesouhlasim, jakoze fakt uplne on sel fakt prirozene, ne z vysky, vlastne nevim, jak jinak cisteji by tam mel jit.

Tohle me asi nasralo, jinak se omlouvam za mozna prehnanou reakci

Reagovat
Busby babes

vsak rikam, ze to neni zadnej zakernej zakrok. jo, sel tam normalne ale proste vysledek je ten, ze golmanovi slapne na nohu no. to muzes udelat i uplne prirozenym pohybem. Nejsou devadesatky, dneska se ty situace casto posuzuji jinak nez driv a na tom, kdo je u mice prvni uz tolik nezalezi. Ale fajn, je to situace, ktera se da videt ruzne, v pohode za me.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Mass

Twl to fakt ne, tady je vidět jak fandovství zkreslí úsudek

Reagovat
bbbauch

Jako doted jsem myslel, ze Odegaard hral pred tim doslapem na nohu balon, a on az potom..

Reagovat
diastan

Reagovat
r.mrazik

ale no tak!

Reagovat
Minister

Reagovat
Čenda

novoroční slabší chvilka, stane se.

Reagovat
cristiano.K.

to není slabší chvilka, pokud ho pozoruješ déle

Reagovat
Čenda

Ja vím, spis to jsou slabý místa, bez ohledu na čas

Reagovat
Mass

Blbost, chce si to pustit celou situaci a ne jen 1 vteřinu. V podstatě mu tam Ederson tu nohu strčil na poslední chvíli, vždyť se to prověřovalo na VAR jako možná penalta.

Reagovat
Minister

Je niekde diskusia k šípkám?

Reagovat
Golasso

https://twitter.com/BLarsenAFC1886/status/1477342297117188097

Jinak Gabriel nakonec nejspíš dostal první žlutou opravdu za kecy a ne za ten puntík. Nejsem si jistej, jestli tam nehrálo roli i to, že ho tam natlačili na rozhodčího, protože nevypadal, že by na něj předtím nějak agresivně křičel nebo gestikuloval.

Reagovat
Čenda

Pakárna Saka a Gabriel prvni žlutou v podstatě za picovinu, v kontextu celého zápasu. Rodri odkopne Martinelliho do nebe, roh. Ederson prejede Odeho ve vápně, nic. Tragédie.

Reagovat
Golasso

Reagovat
aramaki

https://mobile.twitter.com/Ali_Gooner08/status/1477332432059838470

Attwell ma zaujimave cv. Par rokov dozadu dostal 4 ročný ban na piskanie PL. Takychto zapasov domrvil viac. Je to za vcera skoda, nielen z pohladu Arsenalu, ten vykon bol slubny a verim, ze tie body dozenieme, ale z pohladu zaujimavosti ligy. V podstate zabil celu sezonu, o vitazovi ligy je rozhodnute kvoli Attwellovym chybam na Novy rok

Reagovat
Golasso

Díval jsem se i na ten odkaz dole a to je neuvěřitelné, co v PL píská za rozhodčí

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

*za poslední větu

Reagovat
O.Giroud

za vsetky od vcerajska

Reagovat
Busby babes

Reagovat
havrys99

Reagovat
Svatej

to video

Reagovat
John Obi Mikel

Wtf ten Reading

Reagovat
El Cid z City

S největší pravděpodobností ano. Rodri je dobrej hajzlíček, zákeřnáček, umí provokovat, chytře faulovat a přitvrdit, podle jeho výrazu ve tváři moc dobře věděl, jak může Gabriel dopadnout. Hodnejch kluků je v City spousta,i takovej je bohužel potřeba.

Reagovat
Golasso

Nakonec teda ta žlutá nebyla ze situace, kdy ho natlačili do rozhodčího, naštěstí. To byl jinej moment.

Reagovat
Golasso

I tak to ale dostal za kecy

Reagovat
Robertson
Reagovat
Robertson
Reagovat
Golasso

Jo, ten zákrok Rodriho na Gabriela byl taky "super". Fakt někdy nechápu, podle čeho se posuzuje intenzita těch zákroků. Xhaka dostal na začátku ligy za skluz s přehnanou intenzitou redku, Kane nedávno tuším žlutou a Rodri nic

Ten zbytek obrázků nejde otevřít

Reagovat
Vánoční owník
Reagovat
Nizzie

Gratulujeme k poražení silného protivníka po velmi bojovnem výkonu v nastavení druhého poločasu. Konečně jste porazili i nějaký silný tým.

Reagovat
John Obi Mikel

Tohle není žádná sranda, když ten Rodri za ně nehrál.

Reagovat
protiproudu

Co je na tom geniálního?

Reagovat
iamek

Mauro #Icardi is set to join Juventus from PSG, six-months loan with buy option around 35M€. Juve pays 2.5M€ by the loan. Mauro is back to Serie A. #Juve #PSG

Julian #Alvarez is very close to Manchester United. English club pays the release clause.

Reagovat
r.mrazik

alvarez je kdo?

nejaky prevadec z jizni ameriky?

Reagovat
EXoRcIsT

tak stats ma dobre ale stale to je len juz.amerika . A za kolko ze to 17mega ? radsej sa to mohlo invsetovat konecne do DM

Reagovat
r.mrazik

Snad náš skauting zapracoval dobře a ne jak u donnyho, amada...

Reagovat
Wazza228

https://www.youtube.com/watch?v=vQhPoQ95yCI&t=136s Z videa mi připomíná typ hráče Wernera Měl by být náhradou za Martiala, takže by měl být schopný hrát jak na hrotu, tak na křídlě. Horší než Tony tuhle sezonu nebude, určitě bude mít menší plat, což je super (pokud se nám teda podaří Tonyho zbavit) a třeba se z něj vyklube novej Chicharito.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
r.mrazik

sikovny polovodic

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Nikikrew

Pozrel som si tie dolezite incidenty v 2 polcase a Gabriel je totalny idiot. Prva zlta uplne zbytocna a 2 este viac. Nikdy nevyhras big match pokial sa nedrzis discipliny a u nas to uz zacina byt zvykom. Najma on a aj Xhaka potopili celu snahu kadra pobit sa o body do tabulky.

Navyse Martinelli netrafi z 7 metrov prazdnu branu, co k tomu povedat no

Reagovat
Mastný Chobot

Včera krásna xhakovinka na odštartovanie roka, to človeka nabudí.

Každopádne prekvapivo priaznivý výsledok, čakal som, že nám City naloží. Zápas som ale nevidel, hrali sme dobre?

Reagovat
Gunner14

První poločas byl asi nejlepší poločas v sezoně. Doporučuji kouknout, radost sledovat taková hra proti City.

Reagovat
Vánoční owník

City ještě tak s dvěma promilemi, to se pak hraje.

Reagovat
Nizzie

Jako slepice celý rok no.

Reagovat
Gunner14

A pokud nechceš ze záznamu celý poločas. Tak tady máš super zrychlenou pasáž hry, před naším golem.

https://twitter.com/189NlNE/status/1477347909930737664

Reagovat
iamek

Top výkon

Reagovat
Čenda

”Kevin Friend arrived at the Emirates as the designated fourth official but started the game as one of the linesmen after Constantine Hatzidakis dropped out just before kick off.

No fourth official was available for the first 30 minutes of the game before replacement Neil Davies arrived at the Emirates. He then took over running the line from Friend who reverted to his original role as fourth official.”

Dopici to vážně?

Reagovat
Gunner14

Tak pomezní to nijak neovlinil a čtvrý rozhodčí už vůbec.

Reagovat
jk

Reagovat
Nizzie

Co je pointou tohoto příspěvku?

Reagovat
havrys99

Reagovat
hitZor

Reagovat
Busby babes

od toho tam ten ctvrtej rozhodci je, ne?

Reagovat
hitZor

Reagovat
Zaschrona

Rafa ven

Reagovat
Seydou Doumbia

jak dlouho tam budete toho vaječaka držet?

Reagovat
Zaschrona

Nechali jsme ho akorát koupit za další desítky milionů liber nového levého i pravého beka. Takže se asi vyhazov nechystá, no.

Reagovat
Neutron

ja nerozumiem ako ste ho vobec mohli zamestnat...

Reagovat
Dufan

já ho tam nechápu, jako vstup do nové sezony paráda, od září je to katastrofa co střídá hrůzu, fajn nějak zafungovali i zranění, ale další zbytek rozhádá. Výsledky na <>, hra někdy ještě horší. Kdokoliv předtím už letěl dávno.

Reagovat
REPLIKATOR

Everton

Reagovat
Salfovic

Brentford

Reagovat
Mönchengladbach

Everton od konce září vyhrál jen nad Arsenalem.

Tučňák se tam už dlouho neohřeje.

Reagovat
GODfrey

Nemusí, ten má nezávislé kúrenie. Majiteľ mu kúpi ešte dve posily, ako by si mal priznať že jeho výber Beniteza bol na hovno.

Reagovat
Vánoční owník

Však to úplně stačí

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
tweek

Reagovat
REPLIKATOR

A to ještě po haluzi gólem v nastavení

Reagovat
$dolar$

Zaschrona je teď v jaké fázi?

Reagovat
icemike

Alkoholické

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
LokoLFC

Už jsem se bál , že bude Csaplárova past, ale kluci zkušeně si nejdřív nechali dát gól, a pak pro jistotu i gól na 2:2... uuuf...

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Tímto bych rád pogratuloval Manchesteru City k titulu!

Reagovat
Miguel19

Krásný zápas. Spravedlivá remíza.

Škoda, že Kanté a Kovačič nejsou v top kondici. Bylo vidět, že na konci jim došly síly a tím jsme se poměrně zatáhli. Každopádně od obou topka výkon.

Reagovat
REPLIKATOR

Remíza spravedlivá.

Reagovat
Snatus

Druhý poločas hrozná nuda, místo toho, abychom na to šlápli jak druhou polovinu prvního poločasu, tak jsme se pustili do zbytečného zahuštění středu hřiště. Navíc nám to vůbec nepomohlo při tlaku na obranu Liverpoolu.

Reagovat
Miguel19

V našem stavu na to fakt nemůžeme šlapat 90 minut, ještě proti Liverpoolu

Reagovat
Jackmaker1989

Ja som nadmieru spoko, takyto vykon som fakt necakal. Naviac bez toho curaka

Reagovat
Snatus

S kondicí máš pravdu, ale přechod na 3-5-2 s Jorginhem nám uškodil.

Reagovat
Svatej

Nadhernej zápas. Naprosto nad míru jsem se nasral, zaradoval, skakal radosti i prosil o štěstí, melo to vse potřebný.

Oba týmy asi budou zklamaný a spokojený zároveň. Salah, Kante a Kovacic ten zapas ovladli, to byly vykony jako prase.

Reagovat
SpecialOne

Mně přijde, že Salah hraje poslední tři zápasy hluboko pod svůj průměr. Dnes kromě gólu taky žádný zázrak.

Reagovat
O.Giroud

aj dlhsie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
O.Giroud

neviem kedy si naposledy napisal, ze je najlepsi na svete podla mna to je odvtedy. Takze diky

Reagovat
smazaný uživatel

tieto tvoje pocitové argumenty....

Reagovat
O.Giroud

Nie nadarmo si uz par dni nenapisal ako je najlepsi na svete

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, ty exot a predáme Sadia a nahradíme ho Sonom ... Pls. A áno, still is the best ...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
icemike

Vždyť Salah hrál 20 minut

Reagovat
O.Giroud

Stratit vedenie proti ManCity, Chelsea a Spurs hovori za vsetko. Ani ten anti-Chelsea Taylor moc nepotesil

Reagovat
stiflerovamama

tak tak, nemáme nárok na titul, v majstrovskej sezóne sme toto zvládali, túto sezónu to absolútne nezvládame.

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
Jackmaker1989

Fakt som sa bavil, skvel zapas. Predatavit si Jotu a Salaha v tou zaloznou trojkou chelsea pripadne tych troch v liverpole, to by bol valec. Najlepsi Kovacic, Kante mu sekundoval.

Ten lob Salaha by Kepa proste nemal lebo je moc kratky.

Este sa zaujimavo dotiahne Arsenal, United a Tottenham

Reagovat
Svatej

Reagovat
stiflerovamama

Pre nás prehratý zápas. Vyhrávať 0:2 v takomto zápase a zase bez mihnutia oka prehajdakat vedenie je neospravedlnitelne. A nie prvý krát v sezóne. Gratulujem city k titulu. Ale šípim nás na LM

Reagovat
avicii

Dobrý bod, Chelsea bola o niečo aktívnejšia... Co je ale podstatne povedať, čo bude snami najbližší mesiac.?. Kľúčový hráči na AFCone, striedajú sa nám hráči na covid listine a Minamino a Origi zranený? Kto bude hrať v útoku?.. Obávam sa že nás čaká veľmi nepríjemné obdobie podobne tomu z minulého roka kde sme potom museli zachraňovať top 4.. Na titul to neni, City ma "kúpený" dalsi do zbierky, takže snáď v pohároch pôjdeme co najďalej a uhrame co najviac bodov v boji o top 4

Reagovat
cubazi

No predsa Ox dnes podal vcelku slušne neviditelny vykon a mal aj miesta kedy zatrapošil, takže sa na neho teším

Reagovat
avicii

No bude to co bude hrať v tej útočnej trojke.. Plus Jota, Firmino (po covid).. A asi teda Takumi a Origi aj keď fakt neviem ako dlho majú byť out..

Reagovat
smazaný uživatel

Kvůli tomu africkému poháru budou Salah s Maném a Keitou chybět asi dva (ligový) zápasy, to nic není. Další zápas v lize hrajeme až za 14 dní. Tyhle reakce mi upřímně přijdou až moc přehnaný. Liverpool je pořád o třídu lepší než Arsenal nebo Tottenham.

Reagovat
avicii

To som ani nevedel, diki za info, tak snáď zvládneme ten Arsenal vyradiť aj bez nich, to by sa mohlo podariť

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cubazi

Panebože vykon Ox a Keitu v druhom polčase bol tragicky Ox je ťažky pruser ... Inak remiza zaslužena, na viac sme dnes nemali. Mané ma dnes strašne sral on je už za svojim zenitom žiaľ...

Reagovat
O.Giroud

Mane uz ma dlhsie nebavi aj ked ten gol este da a ak by odisiel by sa konecne aspon prestalo riesit ako to medzi nim a Salahom moc nefunguje

Reagovat
cubazi

Reagovat
cristiano.K.

tyhle kecy mě vždy dojímají. Podívej se jaké má Mané statistiky, jak se sám dokáže dostat do šancí. Jak úžasně pracuje tělem a otočí se s míčem, když je na něj o dvě hlavy větší hráč nalepenej. Dneska patřil herně k tomu nejlepšímu. Salah měl čtyři šance, dal jeden gol. Mané to v druhé půli měl také proměnit, ale plácat nesmysly, že je za zenitem...

Reagovat
aragorn

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
cubazi

V podstate je

Reagovat
aragorn

Nejhorší je, že tyhle řeči mezi našimi fanoušky kolují pravidelně u několika hráčů - Firmino, Hendo, Mané, Milner, loni Gini. Jakmile je nějaký období, kdy tým úplně nezáří hned se to vytáhne...

Třeba Henderson jen tuto sezónu měl období, kdy byl dvakrát nepostradatelnej a už podruhý se vyhazuje

Reagovat
cristiano.K.

Nedávno to tu bylo na Firmina a pak jsem vytáhl jeho statistiky a ty lidi se najednou diví, jak skvělé ty statistiky letos má. On měl jednu špatnou sezonu a už automaticky musí mít všechny špatný, protože je mu 31let a tím pádem musí být za zenitem.

Maného nemá vůbec smysl nějak rozvádět. Oni se podívají na statistiky Salaha a mají pocit, že je Mané špatnej. Přitom kdyby hrál za konkurenci, tak je za boha s aktuálníma statistika. Jen u City by možná nehrál základ.

Reagovat
aragorn

Souhlasím, obzvlášť s druhým odstavcem. Dát Mané o dva góly víc je s Jotou druhej nejlepší střelec ligy z komentářů má člověk pocit, že dal sotva tři góly ale má jich stejně jako Ronaldo a víc jak jakékoliv hráč City.

Měl teď trochu útlum ale celou sezónu je naprosto v pohodě. Těžko by jsi hledal pět lepších hráčů na jeho postu letos (vyjma Salaha). On trochu trpí na to, že Jota hraje o něco víc k soupeřově brance než Boby a Salah je prostě koncovej hráč. Mané má více defenzivních povinností a často je u počátku zrodu akcí oproti Salahovi. Logicky tak nebude mít tolik branek.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Kixi Syhimour

No, tak potvrzení titulu pro City, přičemž jejich vítězství proti Arsenalu jde vhod. Škoda toho Watfordu. Zároveň třetí ztráta po sobě, náskok na top 4 se dost ztenčil.

Každopádně je alespoň pozitivní, že si můžeme odškrtnout Chelsea se seznamu letošní ligových soupeřů, AFCON bude teď úplný průser, snad to nějak zvládneme.

Jinak spíš tak na okraj, už si všímám delší dobu, tak si nemůžu pomoci, ale ty naše útočené standardky (hlavně rohy) jsou prostě hrozné, ty statistiky jsem si musili nahrabat proti Crystalu, kdy se povedly hned tři, ale jinak to je prostě buď na prvního hráče, nebo bez šance na zakončení, nebo takové nic moc zakončení bez vyložené pozice. Vrchol byl pak Leicester, který to brání naprosto, ale naprosto příšerně a my z toho máme snad jednu pološanci

Reagovat
Jackmaker1989

Sice vam nefandim ale v top4 musi byt aj chelsea aj liverpool. A prial by som to asi Arsenalu

Reagovat
O.Giroud

nepamatam ani kedy by sa Virgil dostal k nejakej dobrej hlavicke. Ale teda po tom otrase s Leicesterom aj Kloppovych vyjadreniach by som cakal dnes trochu iny vykon.

Reagovat
Liquid

tehlec zápas vyhrálo City a vyhrálo jím titul definitivně

Reagovat
Luc-Luc

Nehrali jsme dobre v zaloze opet, tam bude potreba nekoho privest v lete a zkusit prodat Keitu s Oxem, ted v zime backup na kridlo je must...k dnesnimu zapasu, chybel mi presink, zaloha slaba, neudrzeli jsme balon vepredu, Jota neviditelnej...MotM za me Kelleher i pres 2 obdrzeny goly bod z Chelsea beru, titul je pouze v matematicke rovine pro nas

Reagovat
stiflerovamama

Keitu s Oxom predať a priviesť poriadneho stredneho záložníka na ktorého bude spolah. Plus hráč do ofenzívy je nutnosť.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako že prodáme dva záložníky a koupíme jen jednoho? Supr.

Reagovat
stiflerovamama

Presne tak, taký Wijnaldum by odohral to čo odohrajú oni dvaja dokopy

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale to je naprostý bullshit. Když tu Wijnaldum loni byl a nehrál nejlíp (nejmíň vytvořených šancí, snad žádný gol ani asistence) tak se tu prodával úplně stejně. Liverpool je na třetím místě s zápasem k dobru, to není nic strašidelnýho, co by za to některé týmy dali.

Reagovat
Kixi Syhimour

Wijnaldum se tu neprodával, všichni potom ví, že tam není od asistencí ani gólů, který mimochodem minimálně jeden dal (proti Wolves).

Reagovat
O.Giroud

Ak sa Wijnaldum prodaval tak kvoli tomu, ze nechcel podpisat zmluvu. A na druhej strane sa cakalo, ze pride nahrada

Reagovat
smazaný uživatel

Wijnaldum byl poslední rok u nás hodně kritizovaný. To že na hřišti nebyl od golů a asistencí je pravda, ale on byl v poslední sezoně do ofenzivy hodně špatný (Thiago hned ukázal, že se z té stejné role na hřišti dá ovlivnit i ofenziva týmu). Lidi hodně rychle zapomínají.

A k tomu, že se čekala náhrada. To je ono no. Lidi by tady furt někoho prodávali a prodávali, ale že třeba máme málo angličanů do HG kvóty pro PL, to už je třeba každýmu jedno.

Reagovat
Kixi Syhimour

Hodně kritizovaný teda nebyl, první půlrok byl snad i stěžejní hráč, pokud si dobře pamatuju, pak šly jeho výkony dolů, mimo jiné protože hrál prostě úplně vše. Tady panoval konsenzus, že by se měl podepsat, ale prostě, když chtěl nějakou pálku, tak co naděláš.

Thiago je podle mě příklad úplně mimo , ten sice přinesl do útoku něco jiného, Wijnaldum byl opravdu především na protiútoky opravdu špatný, ale dozadu se nedal s Nizozemcem porovnávat, ten druhý půlrok mu trvalo dost dlouho než se nějak sebral (což je ovšem pro mě pochopitelné, zároveň se ale prostě nedá říct, že ukázal, co lze s pozicí Wijnalduma dělat). Letos je lepší než loni a je i na dobré cestě, ale pořád to není žádná star, která by Nizozemce nějak zastínila.

Reagovat
smazaný uživatel

No dobra, tak ja jen at pak nejste v lete zklamani.

Reagovat
O.Giroud

No ako bol kritizovany tak posledny polrok bol zas vyzdvihovany a ludia si zacali uvedomovat aky dolezity bol ale uz bolo neskoro aj tak bol na odchode. Klopp napr. posunul Elliotta do zalohy, ale tak toho uz ked mam brat ako nahradu tak za Shaqa.

No s tym HG to je ale tiez problem vedenia a Kloppa. Teraz je to problem lebo to evidentne bolo jedno im. Teraz budu musiet poslat palku za Bowena, Barnesa alebo niekoho podobneho.

Reagovat
smazaný uživatel

No oni za nikoho palku jen kvuli HG posilat nemusi. Jen jim staci udrzet Oxe a Milnera. To se tim snazim naznacit, ze ono to tak snadne neni. Lidi si mysli, ze prodame Oxe a koupime nejakeho cizince, ale pro toho uz pravdepodobne nebude misto (ted nevim presna cisla z hlavy, takze jen priklad).

Reagovat
O.Giroud

Tak to potom ano. Uz teraz prideme asi o Phillipsa takze dalsi Anglan fuc. Gomeza by som si nechal, ale tak u neho zas cakam ze by chcel odist aj sam, ved nedavno hral este v repre a teraz si v LFC uz asi moc nezahra.

Reagovat
JessePinkman

Když už tak Saku a Bellinghama...

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
cubazi

Reagovat
avicii

Bellingham v lete na krídlo trebárs ten Raphina

Reagovat
O.Giroud

Tohoto som sa bal, ze ich budeme drzat tak dlho az to nakoniec dopadne tak, ze by bolo najlepsie sa jedno prestupove zbavit 5-6 hracov a este ich nahradit co je proste nerealne.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool má v týmu pořád hráče jako Elliott, Jones, Neco Williams, Kelleher, Morton a další. To tihle budou náhrada těch starších hráčů. Pravděpodobně třeba v létě přijde jeden nebo dva hráči stejně jako tehdy Jota a Thiago, ale zbytek bude z vlastních zdrojů.

I proto Liverpool investuje především do akademie a mladších hráčů. Kozlowski, Bajcetic, Gordon, Clark, Musialowski a mnoho dalších. Ta idea je hodně zřejmá.. Liverpool chce daleko víc využívat akademii, protože se finančně nemůže City nebo Chelsea rovnat.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Talker

Tak ona je otázka, zda ti mladí dokáží navázat. Ta myšlenka je hezká, ale nemusí to na těch jednotlivých postech klapnout.

Reagovat
O.Giroud

Podla mna dost naivna predstava este pre tim, kt. chce v Anglicku bojovat o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tak to je samozřejmost, ale stejná otázka nastává i při nákupu hráčů odjinud. Jen z posledního přestupového období mě napadá Lukaku a Grealish, jasně, oba výborní hráči, ale taky oba za 100 milionů a ty výkony nebo ten vliv na tým zatím za těch 100 milionů rozhodně nestál.

Já jsem tím ani nechtěl říct, že díky těm vyjmenovaným mladíkům si udržíme úroveň, kterou máme poslední roky, tomu nevěří snad nikdo. Jen že je to prostě momentální cesta Liverpoolu, protože finančně se prostě špičce Anglie rovnat nemůže (možná se to zlepší s opět vylepšeným stadionem, novým tréninkovým centrem a až skončí covid).

Ty rozdílové hráče jako například Salah nebo VVD si bude muset Liverpool pořád koupit, ale většina kádru bude muset být tvořena z vlastních zdrojů. Přirovnal bych to k Chelsea s tím, že Liverpool by chtěl těm mladým dávat tolik prostoru jako jim dával u vás Lampard (což zatím bohužel kvůli horší kvalitě naší akademie nejde).

Reagovat
cubazi

Reagovat
Mastný Chobot

Čo tipujete, že sa teraz bude diať s Lukakuom?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Psg.. odejde Mbappe i Icardi, jasna volba...

Reagovat
Mastný Chobot

a do leta? bude hrávať?

Reagovat
Svatej

Hodne doufam, ze ne, ale tipuju, ze to s nim Tuchel nejak uzavre a zas hrat bude.

Tak jako tak bouři od fanoušků dostane, víceméně všude čtu jen komentáře o neopravitelný škodě. Ten chlap u fandů skončil.

Reagovat
Whitemedia

Příště ho očekávám na lávce, ale otázkou je, jestli a hlavně co zase plácne do médií.

Reagovat
Čenda

Bude se čekat na adoptivní rodiče.

Reagovat
smazaný uživatel

Rezerva do konce sezony a pak odchod k Turkovi

Reagovat
Greny

Proc? Ať tam trpí do konce smlouvy

Reagovat
ACSMan

Četl jsem tam rezervace místo rezerva. Už jsem tě měl malém za rasistu

Reagovat
Vánoční owník

Najdou mu jeho mrazák

Reagovat
Swarley

Reagovat
blade115

Dokope sezónu a pak se uvidí. Tuchel nemá moc prostor teď někoho nechávat na tribuně jen z trucu. A pochybuju, že v létě si někdo pro něj přijde, když ten jeho slavný Inter nemá prachy a všechny top kluby budou slintat po lepším, mladším a chytřejším Haalandovi.

Reagovat
Aldeano

"chytřejším"

Reagovat
Salfovic

A to se v létě řešilo, jestli by pro Chelsea nebylo lepší se plácnout přes kapsu a místo Lukaka vzít Haalanda.

Reagovat
blade115

Tak ono to asi nebylo o penězích, ale spíš o nevůli Dortmundu vůbec jednat. Zájem od nás prý byl, prostředky taky. Letos nám už na něj nevěřím, právě kvůli Lukakovi, navíc prý sám Haaland preferuje Španělsko.

Reagovat
Whitemedia

Za Haalanda by zase něco rozjel ten jeho debilní agent, to by nebyl až takový rozdíl.

Reagovat
Swarley

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Maximm9

Conte mu posle sms, ze s nim TUchel nepocita

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
spider_8

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Greny

Ja bych ho nabídl Newcastle a kdyby odmítl tak ať si sedne na tribunu do konce kariéry...

Klidně výměna za Guciho

Reagovat
Talker

To udělat moc nemůžeš, protože bys spláchl do záchodu 100 mega počáteční investice a dalších kolik, 60 mega na platu? To je ztráta jak blázen a to by neudělala ani Barcelona.

Tohle můžeš udělat s Barkleym, kterému končí smlouva za rok a půl, ale moc ne s takovým hráčem (bohužel?).

Reagovat
Serg!o

Dal bych tě tam místo Mariny

Reagovat
spider_8

Já čekám, že teď normálně začne hrát a v létě se uvidí podle formy a nabídek. Sice teď vypadá jako největší nepřítel, ale pokud dá do konce sezony 15 gólů, tak spousta fanoušků zapomene, co v zimě říkal. Navíc on sám taky furt mění názory, takže v létě může být zase nejspokojenější hráč na světě, co si v Chelsea plní dětský sen

Já bych ho každopádně nakopal do prdele a prodal hned v lednu.

Reagovat
Talker

Podle mého hrát bude, protože zahodit 100 mega do kanálu (+plat) by byl nesmysl ekonomicky. V tu chvíli by v létě byla vyjednávací pozice extrémně slabá.

Pak bude záležet na tom, jaké bude podávat výkony a jestli bude ochotný lízt fanouškům a Tuchelovi pravidelně do prdele, aby si zlepšil pozici.

Reagovat
blade115

Aspoň že to tentokrát Taylor prasil na obě strany cca stejně. City můžou slavit.

Reagovat
vitasrp

A ten Mané... Já si v průběhu zápasu myslel, že červená by byla nesmyslně přísná. Ale když člověk vidí ty opakovaný záběry, tak to radši nebudu komentovat.

Reagovat
Kixi Syhimour

Hlavně prostě úplně nesmyslně v prvních 20 sekundách

Reagovat
vitasrp

Šestá sekunda. Šestá sekunda, co si proboha myslel? Jako nevěřím tomu, že by Azpiho chtěl trefit, ale udělal to hrozně a hlavně to i fakt špatně vypadalo.

Reagovat
danielfc

ja verím, že toho zmrda Azpiho by chcel trafiť každý

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
LokoLFC

To byla redka no, magor...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ElectrickMann

Xhaka by šel

Reagovat
icemike

Mi to na červenou vážně nepřišlo

Reagovat
Jackmaker1989

Este dodatok, na to ze Kai hral po takej pauze tak fakt slusne a nech Pulda ostane zdravy. Konecne chytil aku taku formu

Reagovat
JessePinkman

Škoda, že v záloze nebyl Thiago. Chyběla větší kontrola za stavu 0:2. Takhle to je ztráta dvou bodů, i když se zápas musel líbit.

Reagovat
vitasrp

Jinak teda úžasný zápas. Tohle fakt muselo bavit snad úplně každýho, to tempo bylo místama neskutečný a člověk si fakt říká, jak je možný, že to ti hráči zaprvý uběhaj, no a zadruhý že i tak dokážou situace řešit tak technicky dobře.

Čekal jsem od nás mnohem, mnohem horší výkon, čekal jsem, že v záloze nebudeme stíhat, že na nás bude znát únava a že budeme u většiny odražených míčů později. To byla pravda v posledních patnácti, dvaceti minutách, ale do tý doby jsme byli lepší, což pro mě bylo překvápko.

Ale jak to v poslední době u Chelsea chodí, když jsme hráli dobře, branky jsme dostávali, když jsme se pak nemohli chytit, tak jsme najednou dali z ničeho nic branky dvě. Kouzelný, prostě fotbal.

Hrozně se mi líbil Silva, to je na týhle pozici prostě profesor fotbalu. Oceňuju i Azpiho, čekal jsem, že nebude stíhat. No a pak Kanté a Kovačič, Kova měl zápas, kdy je prostě naprosto božskej a neudělá snad nic špatně, jak tam dvakrát zalepil míč na konci zápasu, to bylo až směšný, jak kdyby si šel zakopat s kámošema. No a Kanté je Kanté, tam není potřeba víc slov.

Hrozně mě ale sere Pulišič, který to má letos těžký, zranění, hraje hodně mimo pozici, jenže když ho pak člověk postaví na toho podhrota, tak je 42 minut příšerný, neudělá nic dobře a kdyby nedal tu branku, tak by se jeho výkon snad ani nedal slušně hodnotit.

A další bídu předváděl jeho kolega Havertz, který to měl těžký, protože je po covidu, bez tréninku a hraje takhle intenzivní utkání, jenže mě hrozně sere, jak některý situace přehrává. On je chytrej, umí najít vynikající řešení, ale když to sakra máš na pravačku v docela slušný pozici, tak to nezasekávej a vystřel pravou. Plus tam jsou momenty, kdy útok zbytečně zasekne a zpomalí. Jo, ono je to někdy dobrý, když je hra rozháraná, on to podrží a přejde se do souvislého držení míče, ale nejde to dělat pořád dokola.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Cez AFCON očakávam ešte prepad a tuhý boj o top4. No nič, už teraz som zvedavý na leto a prípadné posily.

Reagovat
Kixi Syhimour

Já bych moc zvědavý teda nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

nejaké nové info o plánovanom šetrení?

Reagovat
Remt

Šetří se pořád, na to žádné aktuální info nepotrebujes, to ber jako konstantní fakt. Kdo se krom Joty koupil? Jota a hodně dlouho nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale nám na druhú stranu netreba veľa hráčov... Ak sa nejakí predajú a investujeme napr. 100-130 mega na kúpu dvoch nových hráčov, nemusí to byť zlé.

Reagovat
Remt

No já ale nemám pocit že by se nějaké takové investice chystaly.. Nebo mluví se o někom?

Reagovat
smazaný uživatel

To by už bolo príliš, ak by znovu nenakupovali...

Reagovat
Remt

No to jsem si říkal ale loni v zimě kdy se vědělo, že hrozí průser, ten se stal (se stopery) a nezareagovali na to nijak. Teda jo - přivedli toho Daviese, který nikdy nenastoupil a který - jak sjem nedávno koukal bere asi 3mil ročně (nevím jestli je to pravda, jestli to byla správná informace), to je úžasnej přestup teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prišiel aspoň Davies a Kabak na hosťovanie, samozrejme bolo to málo, ale bol už zajednaný Konaté... Ak neokysličíme káder v lete, už je jedna z posledných šancí, ak nie posledná (ten úzky káder naplnil svoje maximum), tak príde prepad...

Reagovat
aragorn

Konaté se domluvil až později, cca v dubnu. V zimním období určitě ne. A pokud si dobře pamatuju, Minamino musel odejít hostovat, aby byly peníze na hostování dvou zmíněných stoperů. Zkrátka toho nešlo moc vymyslet...

Reagovat
sensei25

Dnes som bol prvy krat uneseny z vykonu Kovacica.Fantasticky vykon dnes.

Reagovat
vladis271

Bod beriem. Po konci prvého polčasu som bol absolútne presvedčený, že nás Chelsea v druhom zomelie a nič lepšie ako 4:2 nás nečaká. Ak by sa udržalo 0:2 bola by veľká šanca na 3 body, ale už aj pri stave 1:2 by som Chelsea favorizoval aspon na bod.

Reagovat
Vánoční owník

Po dohrání dohrávek potenciálně ztrácíme na Chelsea 1 bod a na Liverpool 3 body. Měla to být bitva o 4. místo, ale hrát se bude pravděpodobně o 2.-4.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool i Chelsea jsou pořád daleko lepší. Jakmile budou mít oba zpátky své plné sestavy, tak se bude hrát o druhé a třetí místo jen mezi nimi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Jojo

Reagovat
J0EL

tak skoro a uz hlaska roku

Reagovat
Golasso

Vaše dohrávky:

- Burnley FC (venku)

- Brighton (venku)

- Leicester City (venku)

To hrozně smrdí potenciálem na 9 bodů, no

Reagovat
Vánoční owník

V suchým triku

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
mikelinos

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
bbbauch

Togle pocitani je vzdycky jako kdyz se koukas na tiket, kolik bys mohl vyhrat.. chvili mas dobrej pocit, ale po dohrani zapasu ses akorat nasranej..

Reagovat
Golasso

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
John Obi Mikel

Zatím nejlepší zápas v tomto roce

Reagovat
Coutinho10

pro nezaujatý lidi to musel bejt super zápas, takže asi teda nakonec remíza fér a pro Man City naprostý ideál...

v dalších zápasech jsem hodně zvědavej, jak to bude bez Maného se Salahem vypadat

Reagovat
Greny

Nechápu co se zde píše... Super fotbal bavilo to .. ok šlo to první poločas a pak se nejvíc bavil Pepek

Možná bych raději prohrál než aby vyhrál on

Reagovat
cristiano.K.

Ten zápas byl neskutečná jízda od prvních vteřin. Azpi by měl pravidelně dostávat takový loket již pět vteřin před výkopem, né až potom. Za mě žlutá ok, pořádně ho netrefil, jinak by ta ublížená chcanka nevstala. S Konatem v obraně nejsme tak jistí jako s Matipem, vznikají tam hrozné díry viz Pulišičův gol, kdy to vlastně vypadalo, že k němu měl nejblíž Hendo. To samé náběh Alonsa,který naštěstí ten lopuch na delší nohu nezpracoval.

U Maného jsem nečekal, že to promění, čím lehčí situace pro něj, tím těžší to proměnuje. Salah geniálně u golu, ale i tak se dostal stejně jako Mané do několika šancí, a proto bereme jen remízu, která je k průběhu zasloužená.

Výkon rozhodčích hrubě zápas neovlivnil, ale pořád jsou tam situace, kdy si člověk říká, proč??? Var zkoumá potencionální červenou, aby nebyla udělená ani žlutá Mountovi. Kai dá jasný loket Konatemu, kde je evidentní další jasná žlutá a nic

Kelleher MOTM, ten frajer chytil další tři goly a obří díky i Milnerovi

Reagovat
Remt

To jsem nějak nezpozoroval, Kai měl už žlutou ve chvíli kdy dal Konatemu loktem na hlavu?

Reagovat
cristiano.K.

Kai neměl žlutou, dal Konatému loket v 80.minutě, ten musel být ošetřován a během ošetřování Havertz vystřídal, aby nedostal případnou červenou

Reagovat
kvasha16

urcite streidal kvoli tomu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Whitemedia

"loktem na hlavu"

Reagovat
Remt

no loktem na hlavu opravdu dostal, to nezpochybníš. Liverpool nevypadal, že by chtěl tahat čas a otřesený byl jak prase. Za mě méně zaviněný zákrok než Maneho (ten už mě s těmahle faulama dost sere, začátek zápasu a nesmyslně může poslat svůj tým do deseti), ale za to i když ne tak chtěný, tak podle mě víc nebezpečný. Přece jen zepředu loktem neublížíš tak moc jako zboku.

Reagovat
John Obi Mikel

Na tu poslední vězu jsi přišel jak?

Reagovat
Remt

tak logicky jsem to usoudil z toho, že na boku máš spánek a stačí menší náraz na to aby se stal průšvih. Tím jsem neřekl, že při úderu do přední části hlavy nemůže nastat vážný úraz, aby jsi mě pochopil -těch případů je i v poslední nedávné době několik kdy se to stalo

Reagovat
Svatej

A ty chces po jinych objektivitu ....

Reagovat
Remt

co jsem jako napsal v tom odstavci neobjektivního? Co nesedi mi rekni? Vzdyt jsem napsal, ze mane je kreten a stve me s temahle zakrokama. A podle me uz by za to redku dostat mel, zkurvil by cely zapas a aspon by si to zapamatoval pořádně.

Reagovat
Svatej

Ze naprosto objektivně posuzujes ty dva lokty, pricemz Mane do toho sel s vetsi intenzitou,presto vsi silou hledas zpusoby, jak najit větší hrozbu

Reagovat
Remt

Ty jsi fakt mimo posledni dobou

Reagovat
Remt

Za kazdou cenu ublizenej, nechapu, fakt od te ruky Reece

Reagovat
Svatej

Nebo proste nemam energii na tvoje facebookovy vedení diskuze, kdy z tebe doslova stříká snaha se zalíbit.

Furt vytahujes klišé o objektivitě a soudnosti, přitom tvoje jednání působí dojmem, ze ani nevíš, co to slova znamenají a když nevíš kudy kam, prcnes do diskuze jiný, tentokrát útočný klišé. Diky tomu, jak předvídatelný to je, mi přijde, ze jsem takovouhle diskuzi uz párkrát vedl a nemám energii na přídavek ani repete...

Reagovat
danielfc

z aten loket pičúzovi Azpimu

za Pulišicuv gol muže jak TAA tak Konate, tu akciu ďalekoskôr mali prerušiť namiesto tieňovania, akože bránim, akože sa vraciam, teda najmä Konaté... ked už vystúpim z línie a robím obranný zákrok, tak takémuto prečísleniu zabránim aj za cenu faulu alebo žltej karty

Reagovat
Hachim Mastour

City už 10 bodov náskok To je zas vyrovnanosť

Reagovat
Mato178178

tak ste ich mali porazit

Reagovat
RKBoy

s titulom už radšej nepočítam, matematicky to možné je, zvlášť ak sa nám podarí City další zápas poraziť, ale to by sa nám museli začať vyhýbať zranenia a taktiež je otázka ako poriešime ľavého a pravého wingbacka cez zimu.

stále ale hráme na viacerích frontoch kde verím, že úspešný môžeme byť a máme na to vyhrať každú z tých pohárových súťaží.

hlavne som zvedaví ako sa vyrieši celá situácia okolo Lukakua.

Reagovat
Pan.Antonin

Reagovat
LokoLFC

Pockej, do vcerejska jsi s nim pocital?

Reagovat
Remt

Proč by nepočítal? Pořád můžou být ve hře stejně jako lfc jen ta pravdepodobnost je po tomhle tydnu o neco nizsi

Reagovat
LokoLFC

Okey, se ztratou 11 bodů na City počítat s titulem... takhle optimistickej bych taky chtěl umět bejt... "ztrácíme na City 11 bodů, tak to počítám, že vyhrajeme titul"

Reagovat
Remt

tak "počítat s titulem" bych asi nepoužíval, ok Ale minimálně doufat v něj ještě může, stejně jako LFC. Ale vsadil bych si spíš na sportku jak na jeden z techto dvou tymu na titul City to dojede, kde to zas posere, tak to bude v LM, labil Pepek to zas přemyslí jak vždy

Reagovat
LokoLFC

Tak ja reaguji na to jeho "uz radsi nepocitam". To vypada, ze s nim pred zapasem pocital.

Reagovat
RKBoy

zle som sa vyjadril, mal som na mysli realistický boj o titul.

Reagovat
danielfc

bacha, je doba Covidu a všetko sa môže otočiť, zmeniť.... aj LFC malo podobný náskok a prišli zranenia, kríza a titul sa rozplynul

Reagovat
kvasha16

presne, rozhodne nechapem tie prispevky o odovzdani titulu pre MC a podobne

samozrejme ze po tom decembri mame o dost horsiu sancu my aj Vy, ale aj tak je stale len polovica sezony ... za normalnych okolnosti by bolo skoro to vzdavat, nie to este teraz

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
iamek

Kromě stoperů, kteří cely zapas hasi bordel po dvojici M+M všichni zralý na bombu mezi oči. On ještě Jones bude náš klíčový stoper . Snad se dostaneme aspoň do EL :/.

Reagovat
iamek

A jinak konečně sympaticky Wolves po x letech

Reagovat
Kixi Syhimour

No , proti nám teda moc sympatičtí nebyli.

Ale je fakt, že jim to funguje slušně

Reagovat
iamek

Já co je pamatuju proti nám, tak pořad simulovani, dohadování, zdržování a podobně. Dneska konečně normální výkon a i když to bylo 0-1, tak hráli pořad normálně bez prasaren.

Reagovat
Infernoqt

Nechci EL. Prachy jdou jen z LM a EL je největší žrout kondice. Raději být kompletně bez Evropy a pokusit se o zázrak v domácí soutěži. I když to bychom museli umět aspoň běhat. Kurvy líný.

Reagovat
Bayern +

EL je relatívne ľahká cesta dostať sa do LM aj keď v lige skončíš 10. Ale treba mať kusok víťaznej mentality, no.

Reagovat
Greny

Ronaldo byl nejvíc vidět když utíkal rychle podávat balony co skončili v autu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
aragorn

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

První vítězství od února 1980 na Old Trafford pro Wolves, Rangnick

Reagovat
aramaki

Reagovat
EXoRcIsT

sa cudujem ze tu este vobec dajake rekordy ostali ked zatial mame neuveritelny cuch na absolutnych chujov na miesto manazera

Reagovat
Kixi Syhimour

je fakt, že Moyes se o většinu trapasu už postaral

Já jenom obracím iamkovi a jeho výsměchu na Kloppa loni

Reagovat
Swarley

Zatleskejte si ještě kluci, paráda

Reagovat
wild

To bol zase raz grc.. Ragnick je tu sice len mesiac aj s cestou, takze nemozno cakat zazraky, ale aspon nejaky posun k lepsiemu by sa ziadal. Toto je cista zufalost co predvadzame. Tazko povedat, ci je vinou (len) trenera, ze si hraci nevedia dat 2 presne prihravky za sebou.

Neni tam absolutne ziadny system..stale je to len spoliehanie sa na individuality, avsak momentalna ziadna z nich nema formu, aby to potiahla.

Boj o TOP4 bude velmi narocny.

Reagovat
smazaný uživatel

bez kvalitního středu pole se nedá hrát, M+M na to nemají, Matic dědek a McTominay hráč pro Championship co zahraje dobře v 1 zápase s 20

Reagovat
J0EL

United nesklamali

Reagovat
Vsadim gule

Možná neumíme dat přihrávku na 2 metry, ale víme kdy použit S a Z

Reagovat
J0EL

V Cesku mozno.

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
tunkic

Tak good luck v gramaticky soutezi

Reagovat
Infernoqt

Gramatické

Reagovat
tunkic

Tak vidis, ze se aspon tam neztratite

Reagovat
smazaný uživatel

Slocensky je to so s, nie z.

Reagovat
REPLIKATOR

United výsledek odpovídající jejich schopnostem

Reagovat
J0EL

to malo byt aspon 0:3 potom dnes.

Reagovat
avicii

Mufani už vyhadzujú Rangnicka? To dlho netrvalo problém je ta banda ufnukanych nesympatickych kretenov co si hovoria hráči Manchestru United

Reagovat
Busby babes

kde to vidis?

Reagovat
avicii

Pod preview

Reagovat
Busby babes

iamek neunasi.

Reagovat
avicii

Ešte tam bol sa mi zdá niektoa teraz sa prihlásil Nani

Reagovat
iamek

Kvůli toho zápasu jsem nešel do sauny. Kdo by unasel?

Reagovat
Busby babes

to chapu. ale teda Wolves, kde bylo jasny, ze to skonci jednim golem po sracka vykonu?

Reagovat
iamek

Já čekal 0-0 aspoň

Musím to jit vybehat a jsem si jist, ze tomu dam víc, než ty naše lemry. On je vůbec zázrak, ze na čtvrté místo ztrácíme tak málo. Nechápu.

Reagovat
Busby babes

behat vic nez ty nase lemry...moje babicka beha vic. a to je deset let mrtva

Reagovat
iamek

Takže zhruba tak dlouho, jak naše výkony

Reagovat
iamek

Vždycky jak ztratíme body v lize, tak si koupím lepší alkohol v limitované edici a teda nečekal jsem, ze letos se sbírka bude tolik rozšiřovat . A to jsem abstinent.

Reagovat
Greny

Do konce sezony budeš alkoholik

Reagovat
iamek

4-5 let ani kapka. Snad to vydrzim .

Reagovat
Busby babes

tak proc to kupujes?

Reagovat
iamek

Investice. Mám celá kolekci od Zufanka 2016-2021 za kterou mi na alkohazar nabízel borec 30 tisíc. Dal jsem za ni 13500. To samé limitované edice absintu od Zufanka. Dneska mi dorazila poslední láhev do sbírky Don Papa, která je všude vyprodaná a získal jsem ji taky na alkobazaru za docela ranec, ale edice je komplet :). + nějaké whiskey atd. Na Vánoce mi udělala radost láhev Dictador 1976 ( 39 let se nudil v sudu ). Ono je to solidní závislost tohle sbírat, ale leze to dost do peněz.

Reagovat
iamek

Btw teď se vydražila láhev ročník 2016 za skoro desítku.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Neutron

Reagovat
nani92

Sprry jako, ale začať a skončiť zápas so zalohou McMatic je Ralfov nápad a nie hráčov

Reagovat
avicii

Tak asi na to nemá no

Reagovat
Greny

Tak já nevím co má dělat... McMatic se vám nelíbi McFred taky ne... Příště zkusit McDonald

Reagovat
smazaný uživatel

:)

Reagovat
PH8

No já se jim nedivím. Ragnick je nepochybně dobrý trenér s jasným konceptem. Problém je, že ten koncept vůbec nejde dohromady s hráči, které má k dispozici.

Reagovat
Infernoqt

Jako co si budeme, v létě nás čeká čistka jako prase. Zase zabijeme dva roky přestavbou kádru, ale tomuhle už nic jiného nepomůže. Aspoň si tu snahu o LM můžeme škrtnout. Myslím si, že nebýt De Gey, jsme těsně nad sestupem.

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Proč musíme být neustále pro smích? To už fakt nedávám tohle, strašně mě to bolí

Reagovat
REPLIKATOR

Vaše bída, naše radost

Reagovat
Diskostu

Tak United a Liverpool su na smiech asi tak rovnako najväčší tragédi v PL ...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nějakých 20 let jste si užívali, tohle je v porovnání nic.

Reagovat
tunkic

nevadi

Reagovat
Front hell

Super

Reagovat
mimi_united

Potrebujeme Top DM, CM kreatívnu náhradu za Pogbu, poriadneho stopéra k Varanovi.

Nech si vedenie pripraví balík peňazí.

Reagovat
Kixi Syhimour

stopéra k Varanovi

Reagovat
Eichel

akože bez srandy teraz, tam fakt nemajú druhého stopéra, ktorý by kvalitou zodpovedal tomu, ćo potrebujú

Reagovat
avicii

Reagovat
EXoRcIsT

s tej zalohy co mame by nemal ostat ani jeden takze nam treba aspon 2xCM a 2xDM fakt Matic Mctominay Fred Pogba by mali vypadnut

Reagovat
Greny

Barkley a Drinkwatera za Freda

Reagovat
EXoRcIsT

kludne i Darrena Flatchera co nehral 10 rokov

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud příjdou dva kvalitní záložníci, tak to pomůže všem našim aktuálním stoperum

Reagovat
kissak

máte Jonsieho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Tohle byla strasna fraska... tam absolutne chybi nejake nasazeni. Jedinej, kdo vypadal, ze mu zalezi na vysledku byl asi Jones a Ronaldo. Fakt by me zajimalo, co se tem hracum honi hlavou... ted na to muzem pul roku mrdat, protoze RR stejne v lete skonci?

Fakt nerozumim tomu, co se s tim tymem stalo. Loni druzi, v lete jsme posilili, prisel dobrej stoper, dobrej utocnik, dobrej kridelnik, zaloha je stejna jako loni ale fakt to nasazeni je sileny... a ani zmena trenera nepomohla. Respektive pomohla na jeden zapas. Pak se to vratilo do koleji jako na konci pod OGS.

Reagovat
iamek

Aspoň dostáváme min gólů. Jones byl dneska slušne zjevení.

Reagovat
Busby babes

to jo, ale dneska spis zazrakem a neschopnosti Wolves. Fakt silenej pristup vetsiny hracu na hristi... zadnej zajem, zadny nasazeni, nic...

Reagovat
iamek

Wolves sice mraky střel, ale zase žádné nějaké extrémní nebezpečí tam nebylo. Tohle vypadá na bojkot RR hezky od startu .

Reagovat
Busby babes

proto rikam, ze to je spis tim, ze jsou Wolves relativne marni. ale prevahu proste diky tomu meli. Nasi hraci proste nezabojovali. cest vyjimkam,

Reagovat
Swarley

Však to je dlouhodobý problém, my nejsme lepší než soupeř ani v těch základech... Nevyrovnáme se v nasazení, v běhání, v agresivitě, ve vyhrávání soubojů... Těžko pak být lepší fotbalově, když nezvládáme ani ten základ...

Reagovat
Busby babes

ale co s tim, to nevim. ani zmena managera nepomohla. to je fakt na to je vyhazet vsechny s timhle pristupem.

Reagovat
Swarley

Já fakt nevím, já tomu nerozumím, co se snažíme jako hrát... Střed hřiště máme vybrakovany, tak co uděláme, nebudou tam hrát tři, ale jen dva... Bruno se do systému nehodí, tak ho nechám na střídačce a stáhnu Cavaniho na AM... Chci hrát asi na centry po krajích, když mám v útoku Cavaniho s Cristianem a tak nechám celý zápas centrovat AWB, který to neumí... Chci rozehrávat odkopy od brány po zemi, tak si to stavím půl hodiny, nechám Wolves zformovat, zadrbu minutu a pak to stejně musím nakopnout dopředu... Greenwood nejlepší na hřišti, tak ho vystřídám.. Bruno na hřišti, nefunguje mi střed, tak ho nechám hrát pravý křídlo at nahrává balóny na AWB, který ať pokračuje v centrovací bídě... Ronaldo pořád máchá rukama, po zápase opakovaně nedekuje fanouškům, je kritizován, udělám ho kapitána... Fred a McTom stojí za hovno, dojebu to ještě víc a postavím Matice...

A když už nic z toho nedává smysl, tak Jones vstane z mrtvých a je MOTM

Reagovat
iamek

Reagovat
bbbauch

Mi prijde ze mame zakazano behat s micem.

Reagovat
Wazza228

RR to bojkotuje, aby mu v lednu přivedli co nejlepší posily

Reagovat
EXoRcIsT

problem je to ze toto muzstvo ma az na par hracov uplne nulove futbalove IQ a mentalne su na tom este horsie proste dostali peniaze a na vsetko z vysoka kaslu

Reagovat
Vánoční owník

Ronaldo se stal

Reagovat
drussbarb

V předchozím zápase dal intergalaktický gól na 3:0

Reagovat
PhilipS

Tohle byla od United fakt fotbalová nelahůdka. Wolves skóre 14:14 a já je mám furt uložený jako sympatickej ofenzivní tým. Musím přehodnotit. Ruben a Podence zajímaví hráči.

Reagovat
nani92

Hráči samozrejme nie sú bez viny, ale z Ralfa som zatiaľ veľmi sklamaný..dokázal nemožné, každý nadával na zálohu McFred a on ju dokázal posunúť na McMatic..v útoku ma 2 zabijakov, ktorým stačí len vytvoriť šancu a on to nechá na McT, ja neviem, škoda Conteho

Reagovat
Mastný Chobot

Najlepšie bolo, jak si Wolves za stavu 0-1 v 85. minúte na Old Trafforde s ľahkosťou prihrávali 5 vs 4 pri rohovej zastávke MU, to ma veľmi bavilo.

Reagovat
Kixi Syhimour

bych čekal tlak, ale Wolves si tam ladně dělají 5 minut z United dobrý den

Reagovat
Golasso

Jo, to mě upřímně pobavilo

Reagovat
REPLIKATOR

sice jsem neviděl, ale zní to úžasně

Reagovat
Golasso

Taky se tomu neříká Divadlo snů jen tak

Reagovat
aramaki

V tomto pripade to bola nocna mora

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

taky

Reagovat
j_mrazik

Wolves lepší, Jones nejlepší na place za ManUtd. Obrana hrála dobře a musím politovat střední záložníky ManUtd. Obránci vyhrají balon, předají to střednímu záložníkovi, který je v chumlu a jeho spoluhráči, kteří by měli dělat dlouhé náběhy, ať se z toho pressu můžou dostat, tak se zastaví a nebo jdou dokonce za toho hráče. To pak fakt není prdel se z toho dostat. Jediný, kdo se z toho byl schopný vymotat byl Greenwood. Útočící hráči dostávali dobré přihrávky mezi obranu a zálohu Wolves, mohli se rozběhnout, ale snad pokaždé to vrátili až Varanovi nebo Matičovi, který snad celý zápas při rozehrávce smrděl mezi stoperama.

Reagovat
Dawon

Des, bida, zoufalost...bohuzel zatim je tam teda naprosto nulove zlepseni pod Rangnickem. Nevim co presne ma byt silnou strankou tohodle rozestaveni, ale ja tam teda asi nejsem schopny videt nic. Mit na hrotu dva hrace a jeste dva hrace tohoto typu, to je jak fotbal z roku 2000.

Bruno mohl a mel davat na 1:0, ale bylo by to silene nezaslouzene, Wolves proste o tridu lepsi vykon. To bylo zase to same co proti Newcastlu, spatny pohyb, neuveritelne nepresnosti i v nejjednodussich situacich, kazda nadejna situace vepredu vyresena spatne.

Kdyz Scott nema den, tak ta zaloha je proste na urovni tymu hrajiciho o zachranu, a kdyz k tomu jako bonus jeste Rangnick zvoli rozestaveni, kde v te zaloze mame o jednoho hrace min, tak to je prakticky bez sance.

A ten zaver, kdy Wolves uplne bez obtizi drzeli pres 5 minut mic u naceho rohoveho praporku, to byla uzasna tresnicka na tomhle dortu sracek. Hrozne tezko tady hledat nejake pozitiva, tam az na male vyjimky prakticky uplne kazdy hrace aktualne hraje hluboce pod svoje moznosti.

Reagovat
Busby babes

imho je uplne fuk jake je rozestaveni, kdyz se souperi nevyrovname v nasazeni, bojovnosti, behani a tak, tak muzem hrat jakykoliv rozestaveni a bude to uplne to same...

Reagovat
Dawon

Jasne, to je zaklad a v tom je cely ten tym na presdrzku...ale stejne se neubrani clovek otazce, kdo tam proboha pro Cavaniho a Ronalda ma v zaloze McTom/Matic/Fred tvorit ty sance. Kdyz k tomu clovek pricte AWB, ktery je smerem dopredu minusovy, tak tam uz tech tvurcu opravdu zbyva zoufale malo.

Kdyby tam jeden z tech hrotu byl nekdo na styl Rooneyho, tak jeste budiz, ale ja fakt nevim, jestli tohle v modernim fotbale muze fungovat.

Ale samozrejme dokud se nezlepsi ty nejzakladnejsi veci, tak mas pravdu, ze je uplne fuk, v jakem obrazci se tam tech 10 lidi mrtvolne plouzi.

Reagovat
Busby babes

imho chyba dneska ze tam nebyl Dalot no. Jinak ty sance ma tvorit Mason, Sancho, Bruno a krajni beci. Matic ma dobry prunikovky taky, ale dneska teda umple mimo. stejne jako Scott. minule super, dneska na preshubu.

Reagovat
Dawon

Jenze Mason, Sancho a Bruno v tomhle rozestaveni nikdy nebudou na hristi ve stejny moment...A mezitim je Matic utopeny mezi stoperama...mam proste pocit, ze na takovy system bysme potrebovali tak o 2 tridy lepsi stred zalohy.

Reagovat
iamek

Musíme to dokopat nějak do konce sezóny a vyřešit stred zálohy a přizpůsobit tomu stylu kádr. Možná by nám prospělo jako Arsenalu nehrat poháry a mít mezi zápasy více času na přípravu a regeneraci, protože jak je vidim, tak buď se jim fakt nechce nebo nemají natrenovano.

Reagovat
Martin9719

Podle mě je tohle rozestavení hlavně taky hodně náročný fyzicky to uhrát kor když je pak v týmu převaha ofenzivních hráčů a při páchání ztrát míče ve prospěch soupeřova útoku to nejsou schopni oběhat. Ale taky mi přijde, že tohle rozestavení a výběr hráčů má šanci uspět tak možná ve Fifě 15 nebo v éře premier league za éry SAF. Vlci nejsou žádné překvapení sezony nebo něco takovýho ale mají svůj herní styl, kde je hodně pohybu, sehranosti, presují po ztrátě míče a hrají přesně, přišlo mi že dnes se Rangnick zatím díval na to co by chtěl hrát on sám, ale s touhle sestavou nemá šanci.

Reagovat
EXoRcIsT

Jones MOTM

Vsetkych okrem 4-5 hracov mozme predat toto je mentalne najlabilnejsie muzstvo co som kedy videl. Chcel by som vidiet co robia na treningoch lebo tam nieje ani ze naznak nejakeho systemu rozostavenie taktiky. Clovek by cakal od hracov co hraju PL ze budu mat trochu futbalove IQ ale kdeze toto su hraci MU co nic nevymyslia branit nevedia prihravat nevedia centrovat nevedia neponukaju sa spoluhracom do kombinacie a ani nemakaju. Skoro kazde muzstvo nas tuto sezonu brutalne prehralo a len zasluhou CR7 a Bruno niesme von z LM a v PL na zostup. Fakt radsej dat sancu mladym hracom ako zase vidiet hrat McTominaya Matica alebo Freda

Reagovat
Svatej

Jones>Varane

Reagovat
vodka

dneska mi paradosxne prislo ze i jo, na to, ze 2 roky nehral fotbal to bylo slusne

Reagovat
Svatej

Byl v pohodě, fakt ma muj obdiv vzhledem k ty pauze

Reagovat
Busby babes

stoperi hrali dobre oba dva.

Reagovat
Diskostu

Len Futbaloví analfabet si na Wolves dnes nestavil...Ale Wolves úbohosť jaka radosť že porazili United to nie je žiadny úspech skôr povinnosť ..písal som pred zápasom že prinajlepšom United uhra 0:0 nedokázali ani to ...Ten tým nato nemá kvalitu Cavani a CR aj jeden je je vela na ihrisku Stred zálohy nieje...ked už maju hlavičkarov CR a Cavaniho a výškovú prevahu MCtominaya Varana Matič človek by čakal že aspoň ohrozia bránu no ale ani to nie ...

Reagovat
Busby babes

If Aaron Wan Bissaka was providing crosses back in the day, Jesus would’ve lived a long life

Reagovat
Golasso

Reagovat
Svatej

Reagovat
Dawon

Jako pred zapasem sme se bavili, ze by tam dneska daval vetsi smysl Dalot, a to by fakt nemohla byt vic pravda Tam jako jediny nas hrac mel konstantne prostor okolo vapna a za ten vystup by se asi ani Bebe nestydel

Reagovat
Swarley

Reagovat
Euphael

Reagovat
bandwagoner

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
8lampard8

Reagovat
TopinB

Reagovat
10

Reagovat
vladis271

Reagovat
MCFC_8

Tak mozno buducu sezonu United vyhra tu Konferencnu ligu

Reagovat
Čenda

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Cobra

Reagovat
Front hell

Reagovat
Infernoqt

Jako herně jsme úplně nejslabší tým v lize. Fakt nám ty výsledky sem tam zaručí individuální kvalita. Tohle chce tvrdej restart a začít od základů.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolikátý že už to bude restart?

Reagovat
Infernoqt

Končí Pogba, Mata, Cavani, Lingard a Matič, o odchod požádali Martial a VDB. To je prostě sedm hráčů, které budeme muset nahradit/doplnit.

Reagovat
Infernoqt

Jo Hendersonovi se prý nelíbí současná situace.

Reagovat
smazaný uživatel

Mata, Lingard, Martial, VDB skoro nehrají, nahradit musíme Pogbu a Matice

Já furt věřím že když přijde 1-2 top střední záložníci tak se hra zlepší o několik tříd, ten tým má dobré základy

Reagovat
Infernoqt

Tady nejde o to, kolik toho odehrají, tady jde o to, že s jejich odchodem bude ten kádr moc úzký. Jak ti vypadne kvalitní hráč, musíš tam hodit nějakou adekvátní náhradu, ne nezkušeného kluka z akademie.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě místo VDB bych hodil Hanibala Mejbriho, to je obrovský talent který se musí pomalu dostávat do A týmu, hrál teď na tom Arab cupu nebo co to bylo a byl hodně chválený a místo Martiala klidně může být Elanga

Reagovat
Greny

A na kom to od začátku chcete stavět? Možná Varane a Bruno jinak tam nikoho jiného nevidim

Reagovat
iamek

DDG, Shaw, Mason, Sancho, Rash … Ti hraci ten fotbal nezapomněli hrát.

Reagovat
Dawon

Rash to teda bohuzel evidentne zapomnel

Reagovat
iamek

Když budeme hrát ofenzivní fotbal, tak se do toho dostane.

Reagovat
Infernoqt

On se to snaží všechno řešit individuálně, protože mu to tam nemá kdo kloudně nahrát. S dobrou zálohou se zvedne i Rash, ale furt jsme u toho, že potřebujeme někde sehnat tu zálohu (posily).

Reagovat
Dawon

Byly ale doby, kdy byl schopny to resit individualne dobre...ne ze udela zasekavacku, pocka nez ho obklopi tri obranci a mic odevzda...nebo kdyz uz se pro zmenu rozhodne nahrat, tak tu prihravku o 20 metru prestreli

To je fakt ubytek sebevedomi na urovni Lingarda

Reagovat
Infernoqt

Podle mě tam nataháme nějaká neznámá (a snad i mladá) jména a budeme doufat v zázrak, že se to chytí. Ono celkově bez LM to vábení nebude tak silné. Na druhou stranu by si někdo mohl chtít jít kopnout s Ronaldem.

Reagovat
smazaný uživatel

A uz ten Opa gegenpressingu naucil manu tu United way? ta DNA timu je ta formacia 4222? ci to je len tuto sezonu a novy trener v lete bude hrat iny system?

Reagovat
Infernoqt

Zatím to vše nasvědčuje tomu, že v létě přijde Erik ten Hag. RR mu měl připravit půdu pro ten víc presující styl. Ale spíš to vypadá, že ti hráči stejně budou potřebovat celou přípravu, aby se s tím trochu sžili. Navíc v létě přijde dost posil.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Svatej

Reagovat
Nihilister

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Euphael

Reagovat
krisa

Reagovat
aramaki

Reagovat
Unai

Reagovat
oli9

Reagovat
masina_LFC

To je tak, keď ako trénera vezmeš DOF z Moskvy

Reagovat
Sandstorm

A před tím telocvikář.

Reagovat
iamek

RR aspoň zvládá tiskovky, kde vše říká na plnou hubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě by mohl zatlačit na vedení a říct že potřebuje dva kvalitní středové záložníky

Reagovat
Infernoqt

Ale zase mi přijde natvrdlej, protože je očividný, že s touhle nekvalitní zálohou nemůžeme hrát 4222 / 424. I blbej defenzivní Newcastle nás přejel v záloze.

Reagovat
Busby babes

Luke Shaw: "You look at our squad, the players we have, we have unbelievable quality, but quality isn't enough, we need to bring the intensity, be more aggressive and bring more motivation because from the outside it didn't look like we had any of those 3. We all need be 100%."

jako ty vole... ma pravdu, ale sileny, ze tohle profi sportovec muze pravdive rict po zapase...

Reagovat
iamek

Hezky

Reagovat
vodka

jenze ono to tak fakt vypada, AWB je sloppy, Shaw dneska teda taky, ale furt mu to stacilo na ok vykon. Nejzoufalejsi je ale ta ofenzivni 4, lini na pohyb jako prase, Ronaldo a Cavani jeste ok, ale ti dva pod nema proste nejsou volni a nejsou v prostorech, kde maji byt. Mason sice vypadal dobre, ale pozicne uplne mimo.

Reagovat
EXoRcIsT

v prvom rade nema byt co Cavani s Ronaldom spolu na hrote pokial nieje super zalezeny v 16tke a nehraje total beton

Reagovat
martin.b

Už jsem to psal na podzim, po celkem vydařené loňské sezoně, kdy má v kádru 5 ofenz.hráčů: Cavani, Rash, Bruno, Mason, Martial…klub zainvestuje (včetně platů) přes 150m za další dva, kdy s výjimkou možná Bruna ani jeden nemá vlastnosti pro pressing a tvrdej work rate. Od nové sezony se pak totálně naivně snaží vpasovat do sestavy 4 z nich, když nemá v sestavě holding midfieldery ani obranu co ti zajistí stabilitu a possession… Rangnick se asi snaží basic rozestavením vštípit týmu aspoň základní návyky, na kterých by se dalo stavět, zatím ale spíš naráží na ega a neochotu individualit podřídit se týmu…

Reagovat
Busby babes

Sancho nema vlastnosti pro pressing a workrate? ale no tak...

Reagovat
r.mrazik

zrovna sancho,ktery se dost zodpovedne vraci a napada...

Reagovat
Infernoqt

Rangnick: "I knew this could be and would hard but today's game showed we still have a long way to go."

"I cannot make any guarantees. Look at today's performance if I say we are 100% convinced we will finish in the top four I don't know if people will believe that. For me it is about taking the next steps and getting better."

Reagovat
spider_8

S tím jak se to teď vyvíjí, tak na čtvrté místo věřím jednoznačně Spurs s Contem. Pokud se nerozhádá s Levym hned v lednu

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
leroy

Celkom alarmujúce je ze z toho Rangnickovho total futbalu nevidno zatial nic.

A paradoxne ze sa zvyklo hovoriť ze behat vie kazdy, na vrcholový futbal potrebuješ aj kvalitu.

My ani behat nevieme

Reagovat
Jkb

A co čekáš? Jak dlouho to trvalo Kloppovi s Guardiolou než začali hrát na takové úrovni jako jsou dnes, to se nedá zvládnout za pár tréninků. Navíc v případě United, Rangnick chce hrát úplně jiný fotbal než hrál Ole, takže tak nějak logicky bude trvat než to bude nějak vypadat, pokud chtěli United okamžité výsledky tak měli šáhnout po jiném typu trenéra.

Jinak presink není běhání, ty se snažíš dostat ten míč do určitých pozic kde je větší šance jej získat a blokuješ určité pasové možnosti a to chce určitou spolupráci hráčů, je to dost o poziční hře, o čtení hry, o taktice.

Reagovat
leroy

Vediet behat a presovat je z činnosti co majú ovládať hrací vo vrcholovom futbale najjednoduchšia vec.

Technika, rýchlosť, práca loptou v zúženom priestore atd. to je ta nadstavba co odlišuje špičkového hráča.

Nie, ze sa mi nechce zasprinrovat tri kroky a dotlačit hráča. A ten co je za mnou dotlačí ďalšieho.

Ti hraci hrajú futbal cely život toto je abeceda.

Reagovat
El Cid z City

Pepovi to trvalo jednu přípravu, titul z toho sice nebyl,ale jeho rukopis byl viditelný brzy.

Reagovat
iamek

Pepek je nejlepší manager po AF. Ten jede svoji ligu.

Reagovat
Bayern +

Ale fakt len ligu. V pohároch ho preští kde-kto.

Reagovat
fenixLFC

klopp v momente ked dosiel zacal hrat ten svoj styl a to sme prvy zapas hrali proti tottenhamu. jasne, malo to nejake chyby ale ten pressing a tempo boli viditelne doslova od prveho momentu. sice bolo vidiet ze chybala letna priprava a na konic toho zapasu odpadli ale doslova od prvej sekundy bolo jasne co sa chce hrat a co sa zmenilo. takze tvrdit ze sa neda aspon zaklady naucit za par treningov je alibizmus ako svina

Reagovat
Vánoční owník

On ten Ragnikuv fotbal je akorát total vyhajpovaný, jinak jako trenér v podstatě nic nedokázal, narozdíl od Guardiolu, Kloppa, Conteho atd.

Reagovat
Svatej

Jak uz tam dava Conteho

Reagovat
PP

to je ještě v pohodě.. U něj bych čekal i Pocheho..

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Benzema

Reagovat
Infernoqt

Však je tam jenom dočasně

Reagovat
vodka

a teda, Phil Jones po dvou letech komplet bez fotbalu predvedl fakt super vykon. ta jebnuta hlava pred golem byla nestastna, ale i tak, nasazeni, souboje 1on1, pozicne ok, na balonu nevymyslel, s timhle vykonem byl lepsi jak maguire celou sezonu. snad si jeste kopne, pripadne pujde nekam do brightonu, kde si uzije par dobrych sezon bez hejtu, za ty roky a zpravy o jeho profesionalite bych mu to fakt dopral...

Reagovat
smazaný uživatel

on bol teraz dva roky viacmenej zraneny?

Reagovat
vodka

v podstatě jo. měl problém s kolenem od ledna 2020, pak se to řešilo operací. od léta začal trénovat na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

btw stejný problém, jaký měl Solskjaer, když byl taky skoro 2 roky mimo hru.

Reagovat
Ibelieve

Jonese je vážně obrovská škoda. Jeho talentu tedy.

Reagovat
r.mrazik

Říká se tomu falešná forma.

Přijeď po dlouhé době, hraješ bez nervů a vše ti jde

Reagovat
oli9

Tzv na Fenina

Reagovat
r.mrazik

Taky může být

Reagovat
kissak

Fergusonovo dítě, to se pozná kvalita.

Reagovat
PH8

Líbí se mi, že obrana United konečně něco zahrála. S jonsem v základu. A domrdá jim to záloha.

Reagovat
spider_8

To skóre Wolves je prostě brutál

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Front hell

United

Reagovat
Infernoqt

O to větší je ostuda, že je Arsenal neporazil

Reagovat
J0EL

nechapem, ako sme s tymto mohli prehrat.

Reagovat
Infernoqt

No právě, větší herní krizi za nás nepamatuji. A to nás přehrál jak Newcastle, tak i Norwich.

Reagovat
Bayern +

Tiež si vravím. Ale my aspoň vieme dôvod: v nadstavenom čase sme zahodili penaltu.

Reagovat
Front hell

To je asi taková ostuda, když loni nedokázali druzí United ani jednou ve dvojzápase porazit tragický Arsenal z osmého místa

Reagovat
puji

A co teprve sezóna 03/04

Reagovat
kissak

copak Arsenal, ale ten Newcastle

Reagovat
Infernoqt

Souhlas, vy jste nás tlačili ještě víc :D Ale za celou sezonu jsme přehráli dva soupeře, takže žádná novinka.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
PP

prohra s City po tom skvělém výkonu zamrzí, ale s váma to byla fakt ostuda.

Reagovat
Ibelieve

Co?

Reagovat
Bayern +

Nový stratég na lavičke, ale starý dobrý Manchester United

Reagovat
Keeper117

Ako môže sa tu na Phila nadávať a smiať sa z neho koľko chce ale dnes bol famózny a po dvoch rokoch bez futbalu klobúk dole

Reagovat
kissak

Nevím zdali si pročítal komenty, ale na Jonsieho tady nikdo nenadává ba naopak, byl nejlepší na hřišti.

Reagovat
Keeper117

Nie dnes našťastie ale celkovo som to myslel a áno bol najlepší na ihrisku snáď si ešte zahrá na to že s Varanom spolu nikdy nehrali tak si rozumeli skvelo

Reagovat
jenage

To muselo vypadat, jestli nejlepší hrač byl Phil 'Phil Jones' Jones.

Reagovat
kissak

však jo

Reagovat
iamek

Inter Milan and Aston Villa are interested in buying Lucas Digne, his price is £25m.

25 mega?

Reagovat
kissak

málo? hodně?

Reagovat
Zaschrona

Pochybuju, že to od někoho dostaneme. Bude mu 28 a náš trenér už mu nedá ani minutu. Ideální taktika, jak někoho vyštvat z týmu, fakt...

Reagovat
Remt

Ideální taktika jak někomu snížit cenu:D

Reagovat
Vánoční owník

Dokonalé kolo

Reagovat
smazaný uživatel

745. pro Petera Wrighta

Reagovat
ManUnited

ikdyž jsem teda víc přal Smithovi

Reagovat
Minister

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Ole vrať se

Reagovat
kissak

chceš, aby začali vyhrávat?

Reagovat
bbbauch

Je realnej nejakej prestup pro nas ted v lednu? Vubec tohle nesleduju

Reagovat
r.mrazik

Vzhledem k tomu, jak to Ralf vede, tak se začínám přestupu bát

Reagovat
Busby babes

moc ne. mame plnou soupisku, takze nejdriv bude muset nekdo odejit.

Reagovat
Sandstorm

Martial, Jones/Bailly, Mata, Lingard mohou odejít asi hned.

I když tedy Bailly i včera Jones převyšují momentálně Maguireho

Reagovat
Busby babes

no ale zatim neodesel nikdo. tady je to kdyztak zobrazeny jak vypada soupiska.

https://twitter.com/MUFCReloaded/status/1477955572318171136

Reagovat
r.mrazik

mit 4 brankare je totalne zbytecny

nechat si v lete lingarda,matu byla hloupost

neprodat martiala a pogbu taky blbost

samorejme kdo vi,jaky by byly nabidky,ale i tak by to bylo asi lepsi,nez aby nesedeli a jen brali plat

Reagovat
Sandstorm

Jako spolehlivá dvojka by stačil klidně Heaton. Čekal sem že Henderson bude víc rotovat. Takhle je to tak na hostování.

Reagovat
Busby babes

RR rikal, ze chce mit 3 golmany k dispozici no.

Reagovat
Sandstorm

A DDG, Heaton, Grant je kolik no?

Reagovat
vodka

Grant je spíš maskot

Reagovat
Sandstorm

Zmiňoval se Haidara z Lipska....ten by asi byl reálný a ne moc drahý. Pak J.Alvarez z argentinský ligy asi za 16 mega. Je to dělo.

Reagovat
SunFells

Chicharito vibes

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš odchody.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/ManCity/status/1478306042513694725

Manchester City, owned by City Football Group, majority owned by the Abu Dhabi United Group, owned by the deputy prime minister of the United Arab Emirates, partners with hotel owned by The Government of Abu Dhabi. Football in 2022.

Reagovat
FUnk

jako babis a jeho fond

Reagovat
Mimalu

Tak u City známá věc, myslím že opravdová sranda u kreativního účetnictví teprve začne s Newcastlem

Reagovat
spider_8

Zlatej náš Roman

Reagovat
cristiano.K.

Stejně je na tom nejlepší, že nejlepším hráčem na hřišti je Jones, který nehrál dva roky fotbal.

Po dvou letech máš prostě na ten fotbal větší chuť

Reagovat
Ibelieve

Nevím co je na tom k smíchu když Jones byl považován za velký talent. Jeho bohužel velmi poškodila zranění. L

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Neutron

na smiech je na tom to, ze typek co dva roky nehral v pohode strcil do kapsy hracov co po prve boli v riadnom zapasovom zatazeni a tempe a po dalsie stali o nechutne vela mega viac ako nas Jonesy....to nie je smiech na neho, to je smiech na tych zvysnych...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

V čem vidíte fans United největší příčinu současný situace? Minulý rok z toho bylo v lize pěkný druhý místo a na ten fotbal se koukalo fakt dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom, že tréninky končí v 17:00 a oni musí domu jezdit za tmy.

Reagovat
Neutron

na tych hracov musel Lockhart pouzit Obliviate inak si neviem vysvetlit, ze ti ludia tam nemaju ani naznak futbalovych zakladov...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele