21. kolo
02.01.2022 15:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Ivan Toney (© AFP)

Brentford zdolal Aston Villu

Brentford porazil v duelu 21. kola Premier League Aston Villu. Hosty poslal do vedení už na začátku zápasu Danny Ings, jenže ještě před přestávkou vyrovnal Yoane Wissa a ve druhé půli obrat dokonal Mads Rasmussen.

Danny Ings se do první větší šance dostal už ve dvanácté minutě, jenže jeho střelu dokázali domácí obránci zablokovat. O čtyři minuty později už však hostující útočník síť rozvlnil. Důležitou roli sehrál i Buendía, který se ve středu hřiště uvolnil parádní otočkou a poté ukázkovou přihrávkou vyslal Ingse, který se křižnou střelou na zadní tyč tentokrát nemýlil.

Poté, co ve 33. minutě hlavička Yoane Wissovi úplně nesedla, se dokázal ve 42. minutě prosadit a vyrovnat skóre zápasu. Rasmussen ustál na pravé straně tlak od obránce a našel ve středu hřiště Wissu, který si míč zpracoval a vyslal parádní ránu levou nohou přesně k tyči. Martínez se natahoval marně.

Ve druhém poločase si oba celky připsali poměrně nadějnou šanci. Nejprve vyslal technickou střelu pravačkou Buendía, ale domácí nakonec mohli zůstat v klidu, protože balon zamířil těsně vedle tyčky. Poté se šikovně uvolnil Onyeka a pálil správným směrem, jenže vynikl gólman Martínez, který míč vyškrábl mimo.

Brentford však zápas dokázal v 83. minutě strhnout na svoji stranu. Po zmatcích v pokutovém území Aston Villy se balon dostal na pravou stranu k Madsi Rasmussenovi, který vyslal tvrdou ránu, kterou ale Martínez dokázal vyrazit. Bohužel pro hosty však pouze zpět na kopačku domácího obránce, který už napodruhé balon do sítě dostal a zařídil svému celku důležité tři body.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele