Premier League - preview 21. kola: Man Utd se dotahuje na poháry

01.01.2022, 09:25, aktualizováno 03.01.2022, 08:43
Previews
Old Trafford (© AFP)
Jednadvacáté kolo Premier League zakončí utkání na Old Trafford, kde Manchester United hostí Wolverhampton Wanderers. Zatímco Red Devils se chtějí bodově dotáhnout na pátý West Ham, Wolves se mohou domácím přiblížit na rozdíl tří bodů...
Manchester United - Wolverhampton Wanderers  (pondělí 18:30)
Manchester United hostí v dohrávce jednadvacátého kola Premier League Wolverhampton Wanderers. Domácí jsou v průběžné tabulce na sedmém místě, ale mají na programu ještě odložené duely. Wolves jsou devátí.

United v minulém klání porazili na domácí půdě 3:1 Burnley. Rozhodnuto bylo už v prvním poločase, branky si připsali Scott McTominay a Crsitiano Ronaldo, "vlastňáka" si dal Ben Mee. Za hosty pak ještě před poločasem upravil skóre Aaron Lennon. Před tím se však rudým ďáblům příliš nezadařilo, na stadionu předposledního Newcastlu remizovali 1:1. United mají v lednu vůbec největší úspěšnost ze všech měsíců v kalendáři, a to 65 procent. S Wolves už dokázali třikrát v řadě vyhrát, což se jim povedlo naposledy v roce 1968. Mimo sestavu je stále zraněný Paul Pogba, nejistý je stav Victora Lindelöfa a Anthonyho Martiala.

"Za posledních pár týdnů jsme měli docela dost rozhovorů, pravděpodobně s hráčem, se kterým jsem mluvil nejvíce. Od prvního dne jsem mu říkal, že je to velmi důležitý hráč, je pravděpodobně jediný, kdo může hrát jako útočník zády k bráně a tváří v tvář. A jak jsem řekl, jeho profesionalita a jeho pracovní morálka jsou prostě úžasné," uvedl na adresu Edinsona Cavaniho trenér United Ralf Rangnick. "Řekl jsem mu, že zoufale chci, aby zůstal a zůstal až do konce sezóny, a on to ví. Ví, jak ho hodnotím a jak si ho vážím. To byl také důvod, proč jsem ho dnes od začátku hrál společně s Cristianem."

Wolves se v poslední duelu střetli s Chelsea a uhráli cennou remízu 0:0. Před tím si odvezli tři body po výhře 1:0 z Brightonu díky trefě Romaina Saisse. Hosté jinak stále pokukují po pohárových příčkách, ale na Old Trafford se jim nepodařilo vyhrát už více než čtyřicet let. Už v sedmi zápasech Wolves v letošní sezoně padla maximálně jedna branka. Stejně jako některé další týmy v soutěži, i Wolverhampton bojuje s poměrně velkou marodkou.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Dalot, Varane, Maguire, Shaw - McTominay, Fred - Sancho, Fernandes - Rashford, Ronaldo.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Sá - Kilman, Coady, Saiss - Semedo, Dendoncker, Neves, Moutinho, Nouri - Jiménez, Traoré.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.59 - 4.03 - 6.63
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Brentford FC - Aston Villa  (neděle 15:00)
Druhý den roku 2022 přinese souboj Brentfordu s Aston Villou. Domácí by si po dvou nezdarech rádi připsali na konto nějaký ten bodový zisk, lehké to ale mít nebudou - hostující celek se totiž pod Stevenem Gerrardem dostal do dobré pohody a navíc se jim jeden zápas z náročného vánočního programu odložil. Zatímco domácí tak mají v nohách těžký středeční zápas s Manchesterem City, Villans se v lize naposledy představili na Boxing Day.

Brentford si po postupu mezi elitu nevede vůbec špatně, 20 bodů z úvodních 18 klání je statistika, se kterou může být manažer Thomas Frank spokojený. Prosincový program londýnského celku každopádně nepříjemně poznamenala nákaza koronavirem, kvůli níž byly ještě před vánočními svátky odloženy dva duely. Po návratu do sportovní zátěže se pak Brentfordu tolik nedařilo, nejprve totiž v Ligovém poháru podlehl Chelsea, načež po Vánocích prohrál na půdě Brightonu a body nezískal ani z klání s Manchesterem City. Favorita soutěže sice pořádně potrápil a v několika pasážích jej dostal do úzkých, nakonec se ale musel smířit s prohrou 0:1.

Aston Villa do sezóny nevstoupila dobře, za což zaplatil svým místem manažer Dean Smith. Jeho nástupce Steven Gerrard pak své svěřence polil živou vodou a Villa začala sbírat dobré výsledky. Momentálně se tradiční klub z Birminghamu nachází na dvanáctém místě se ziskem 22 bodů, bývalý záložník Liverpoolu si ale určitě brousí zuby na první polovinu tabulky. V posledním měsíci roku 2021 Villans nejprve těsně podlehli Manchesteru City, poté ale otočili duel s Leicesterem a tři body si odnesli také z výletu na půdu Norwiche. Gerrardovi se ale nepodařilo o body obrat favority, po venkovní prohře na Liverpoolu totiž jeho svěřenci nezvládli ani domácí duel s Chelsea, se kterou prohráli 1:3.

Brightonu se po karetním trestu vrací Christian Nörgaard a k dispozici by už mohl být také Kristoffer Ajer. Hosté již mohou počítat se záložníkem Johnem McGinnem, o zápas však přijde obránce Tyron Mings, který si odpyká jednozápasový trest za pět žlutých karet.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.92 - 3.26 - 2.67
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Everton FC - Brighton & Hove Albion  (neděle 15:00)
Everton hostí v zápase jednadvacátého kola Premier League Brighton. Domácí jsou na tom v letošním ročníku zatím překvapivě špatně a momentálně jim patří až patnácté místo. Hosté mají o pět bodů více a jsou na desáté příčce, s čímž jsou určitě spokojeni.

Everton určitě před probíhajícím ročníkem mířil do vyšších pater tabulky, nyní se však musí potýkat s bojem o záchranu. V minulém kole však Toffees obrali o body Chelsea, se kterou remizovali 1:1. Blues poslal do vedení Mason Mount, vyrovnání zařídil Jarrad Branthwaite. Zároveň to byl pro Everton poslední odehraný zápas a datoval se už k 16. prosinci. Tak dlouhou pauzu Benitezovi svěřenci kvůli covidu-19 měli. Z hlediska posledních deseti duelů v roce 2021 však je Everton nejhorší z celé soutěže. Mimo je stále kanonýr Richarlison či Andros Townsend.

Brighton se stejně jako jeho příští soupeř naposledy utkal s Chelsea, ačkoliv to bylo tuto středu, a zápas skončil i stejným poměrem, tedy 1:1. Skóre už v prvním poločase otevřel Romelu Lukaku, vyrovnání zařídil v úplném závěru Danny Welbeck. Proti Seagulls však mluví statistika utkání v Goodison Parku, kde už čtyřikrát v řadě prohráli. Zároveň od svého návratu mezi elitu v roce 2017 remizovali v každém z dosavadních čtyř úvodních ligových zápasů nového kalendářního roku. Brighton v letošní sezoně na venkovní půdě jen jednou prohrál a drží si tak status nepříjemného soupeře.

Poslední vzájemný zápas se odehrál na konci srpna a hostující Everton jej vyhrál 2:0. O výhru se brankami postarali Demarai Gray a Dominic Calvert-Lewin, který se nyní vrací po zranění.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Holgate, Keane, Godfrey - Doucouré, Allan, Gomes - Gray, Calvert-Lewin, Gordon.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Sanchez - Webster, Duffy, Burn - Lamptey, Mwepu, Bissouma, Cucurella - Mac Allister - Maupay, Trossard.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.01 - 3.13 - 2.69
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Leeds United - Burnley FC  (neděle 15:00)
Po delší odmlce způsobené nákazou koronavirem se v Premier League znovu objeví také Leeds United, který na svém hřišti přivítá Burnley. To prožilo také bláznivý prosinec, ve kterém se muselo vypořádat se třemi odloženými duely. Návrat do zápasového dění pak svěřencům Seana Dycheho také vůbec nevyšel, když na Old Trafford hladce podlehli Manchesteru United.

Leeds loni patřil k těm nejpříjemnějším překvapením celé soutěže, prezentoval se skvělým fotbalem a měl i příznivé výsledky. Jenže v letošním ročníku je situace zcela odlišná. Svěřence Marcela Bielsy trápí početná marodka i ztráta formy, kvůli čemu zatím nahráli jen šestnáct ligových bodů a budou mít co dělat, aby svou prvoligovou příslušnost uhájili i pro příští rok.

Leeds v prosinci ze čtyř duelů vytěžil jen jediný bod, když doma remizoval s Brentfordem 2:2. Následně kvůli penaltě v nastaveném čase podlehl Chelsea, načež vyfasoval dva debakly - nejprve inkasoval sedmigólový příděl na půdě Manchesteru City, zatímco v domácím klání s Arsenalem se musel vyrovnat s porážkou 1:4.

Burnley se nachází na prvním sestupovém místě a zatím uhrálo jen jedenáct bodů, je ale nutné podotknout, že svěřenci Seana Dycheho zatím odehráli jen šestnáct ligových duelů - tedy suverénně nejméně z celé ligové soutěže. Burnley v prosinci sehrálo taktéž čtyři duely. Uhrálo dvě bezbrankové remízy proti Wolverhamptonu a West Hamu, těsně podlehlo Newcastlu United a nakonec se jim před pár dny vůbec nevydařil návrat na zelené pažity, když podlehlo Manchesteru United hladce 1:3.

Na Leeds na Nový rok čekaly nepříjemné zprávy, záložník Kalvin Phillips a kapitán Liam Cooper se totiž na trávníky nevrátí dříve než v březnu. Momentálně je nejistý ještě zdravotní stav útočníka Bamforda, Marcela Bielsu potěší alespoň návrat Daniela Jamese a Diega Llorenteho. V táboře Burnley už by se mohl na trávníku znovu objevit Maxwel Cornet, Josh Brownhill ale do utkání nezasáhne kvůli pozitivnímu testu na koronavirus.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.10 - 3.59 - 3.68
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chelsea FC - Liverpool FC  (neděle 17:30)
Poslední měsíc roku 2021 hodně napověděl o tom, kdo je bez debat největší favoritem na zisk mistrovského titulu. Zatímco úřadující mistři z Manchesteru zůstali bezchybní, Chelsea ani Liverpool si neodpustili některá zaváhání, kvůli čemu mají Citizens v tuto chvíli jedenáctibodový, respektive dvanáctibodový náskok.

Jistě, v potaz je ještě nutno brát, že Chelsea má odehrán o jeden duel méně, zatímco Liverpool dokonce o dva, navzdory tomu to s útokem na titul v podání těchto dvou klubů nevypadá zrovna růžově. V neděli odpoledne se navíc oba celky postaví proti sobě a že by to pro Thomase Tuchela nebo Jürgena Kloppa byl ideální čas k takové konfrontaci, to se říct rozhodně nedá.

Chelsea si prožila svůj tradiční prosinec plný strastí a trápení. The Blues nevyšlo prakticky nic. Ze sedmi ligových klání ztratili body hned ve čtyřech případech. Nejprve v londýnském derby poněkud smolně nestačili na West Ham, následně na Stamford Bridge zahodili řadu šancí proti Evertonu a museli se smířit s nezaslouženou remízou 1:1. O pár dní později přijel zraněními a nemocí zdecimovaný kádr na půdu Wolverhamptonu, kde uhrál jen bezbrankovou remízu. Na Boxing Day si sice Tuchelovi svěřenci zlepšili náladu, když vyhráli na hřišti Aston Villy, jenže poslední duel roku 2021 tak nějak sesumíroval současné potíže Chelsea - ta se v zápase s Brightonem musela vyrovnat se značnou únavou a dvěma dalšími zraněními, načež po špatné pasáži díky příchodu Kantého vyrovnala hru a v poslední čtvrthodince kontrolovala vývoj klání, aby v nastaveném čase přece jenom inkasovala a zahodila další dva cenné body. Thomas Tuchel tak prožívá asi nejsložitější období na lavičce Chelsea, musí se totiž vypořádat s náročným programe, početnými zraněními a také s pandemií koronaviru, která mu v ten nejméně vhodný čas vyřadila řadu hráčů.

Ale ani v táboře Liverpoolu není situace ideální a na vině je právě ona zpropadená nemoc, která svět trápí od roku 2020. Soudě dle předzápasové tiskovky kouče Kloppa mají Reds ve svém táboře tři nově nakažené hráče, kteří tak do klání v Londýně nebudou moci zasáhnout. V sobotu navíc vyšlo najevo, že se nakazil i sám německý trenér, který tak nebude v neděli odpoledne na lavičce, místo toho se tak bude muset spolehnout na jednoho ze svých asistentů. Liverpool přitom dlouho procházel prosincem bez ztráty kytičky, z úvodních čtyř duelů vytěžil maximální možný počet bodů, pak ale přišla remíza s Tottenhamem a nečekaná prohra na půdě Leicesteru a rázem se odstup na první Citizens nepěkně zvětšil. S trochou nadsázky se tak dá říct, že poražený z nedělního duelu definitivně vypadne z možného boje o titul.

Domácí Chelsea bude postrádat dlouhodobě zraněného Chilwella, ke kterému na marodce přibyl i další křídelní obránce Reece James, který by kvůli natrženému svalu měl chybět asi dva měsíce. K dispozici nebude ani stoper Christensen, kterého trápí bolavá záda, záložník Loftus-Cheek či útočník Werner, oba fotbalisté se totiž ještě nezotavili z nákazy koronavirem. Pozitivní zprávou ale je, že by v sestavě neměl chybět uzdravený stoper Thiago Silva. V táboře hostujících fotbalistů bude chybět trojice nově nakažených hráčů, jejich identita však zatím není známá. Do utkání pak také nezasáhne obránce Robertson, který si odpyká poslední z třízápasového trestu za vyloučení z utkání s Tottenhamem. Mimo hru je pak ještě záložník Thiago a útočník Minamino.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.61 - 3.54 - 2.79
více informací
Arsenal FC - Manchester City  (sobota 13:30)
Arsenal hostí v utkání jednadvacátého kola Premier League Manchester City. Domácím se v letošní sezoně zatím daří a v průběžné tabulce jim patří čtvrté místo. Hosté jsou na tom ještě lépe, jejich náskok na první příčce navíc postupně roste.

Kanonýři hrají ve skvělé formě a porážku naposledy zaznamenali na začátku prosince na půdě Evertonu. Od té doby pět výher s impozantním skóre 19:2 a postup mezi posledních čtyři celky v ligovém poháru. V semifinále se Arsenal utká s Liverpoolem, druhou dvojici tvoří Chelsea a Tottenham. V lize se Artetově mužstvo naposledy postavil poslední Norwich a dostal pořádný příděl. Na výhře Londýňanů 5:0 se dvěma brankami podílel Bukayo Saka, po jednom gólu přidali Kieran Tierney, Alexadre Lacazette a Emile Smith Rowe. I Arsenal se musí potýkat s poměrně obsáhlým seznamem absentujících, momentálně na něm kvůli nemoci jsou Callum Chambers, Cedric Suares a Takehiro Tomiyasu, pro zranění navíc Sead Kolasinac. Proti City se Kanonýři budou muset obejít bez trenéra Mikela Artety, který byl pozitivně testován na covid-19.

"Jdeme zápas od zápasu. V Norwichi jsme hráli opravdu dobrý fotbal, vyhráli jsme zápas, podali jsme opravdu dobrý výkon, ale stále je tu spousta věcí, které musíme dělat mnohem lépe. Máme velký prostor pro zlepšení a já se na to soustředím, udržujme věci, které děláme tak dobře, že nám získávají body a konzistenci, a pokusme se zlepšit zbytek a výsledky se dostaví," prozradil pro klubový web kouč Mikel Arteta. "Stále je to dlouhá sezóna na to, abychom pokračovali v řadě nepředvídatelných věcí, které se pravděpodobně stanou, ale jsme v první čtyřce. Chceme v tom pokračovat a chceme se i nadále zlepšovat a hrát lépe a lépe a pak uvidíme, kam se dostaneme."

Citizens vládnou anglickému fotbalu a v domácí soutěži naposledy padli 30. října s Crystal Palace. Od té doby mají City úctyhodnou sérii deseti výher, díky kterým se posunuli na první místo a díky ztrátám soupeřů v boji o titul se jejich náskok navyšuje. V minulém kole se však kanonáda nekonala a Guardiolova parta vyhrála na stadionu Bretfordu 1:0 díky trefě Phila Fodena. Před tím však City během tří duelů zaznamenali úctyhodné skóre 17:3, navíc se o tři inkasované góly postaral jediný celek. Kvůli nemoci nebude proti Arsenalu k dispozici Rodri, mimo je i Benjamin Mendy, který zažívá problémy v osobním životě, kvůli obvinění z trestného činu. Obětí lupičů se stal obránce Joao Cancelo, který utrpěl lehká zranění, takže jeho start je nejistý.

"Tohle byl nejlepší výkon, jaký jsme mohli předvést. Bylo to tak inteligentní, protože je to nejlepší tým v Premier League v rozehrávkách s šancí, kterou měli při prvním rohu. Druhý poločas byl mnohem, mnohem lepší. Odehráli jsme zápas na tomto stadionu, proti tomuto týmu se musí hrát," hodnotil poslední zápas na klubovém webu trenér Pep Guardiola. "Rozdíl udělala kvalita hráčů. Je to dobré vítězství. Teď si odpočineme, jak jen to jde, protože 1. ledna ve 12:30 máme další zápas."

Poslední vzájemný duel Arsenalu s Manchesterem City skončil debaklem ve prospěch druhého jmenovaného, Citizens vyhráli vysoko 5:0. Jenže právě začátek sezony měl Arsenal nejslabší, takže nyní by měl být důstojnějším soupeřem.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - White, Holding, Gabriel, Tierney - Saka, Partey, Xhaka, Martinelli - Odegaard - Lacazette.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Cancelo, Dias, Laporte, Zinchenko - De Bruyne, Gündogan, Silva - Mahrez, Foden, Sterling.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.18 - 4.20 - 1.68
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Watford FC - Tottenham Hotspur  (sobota 16:00)
Fotbalová Premier League nespí ani na Nový rok, naopak má na programu kompletní ligové kolo. V sobotu odpoledne se tak proti sobě postaví celky Watfordu a Tottenhamu Hotspur. A zatímco hostující celek pod vedením Antonia Conteho nahání první čtyřku, Watford bojuje o holé setrvání v nejvyšší ligové soutěži. Oba týmy se v prosinci musely popasovat s výraznými problémy s covidem, jak Watfordu, tak i Tottenhamu byly odloženy tři ligové zápasy, nyní se ale zdá, že to nejhorší již mají za sebou.

Watfordu se každopádně v současnosti vůbec nedaří. Léčba novým koučem v podobě Claudia Ranieriho nezabrala tak, jak si vedení tohoto celku představovalo. V listopadu sice Watford na svém stánku rozdrtil Manchester United, čímž ukončil působení Ole Gunnara Solskjaera v roli hlavního trenéra, od té doby však domácí celek prohrál pět ligových duelů v řadě. Pravda, los nebyl zrovna příznivý, Sršně totiž čelily Chelsea, Manchesteru City nebo třeba West Hamu, faktem ale zůstává, že body svěřenci Claudia Ranieriho potřebují jako sůl. V současnosti se totiž nachází jen dva body nad pásmem sestupu.

Tottenhamu naproti tomu výměna trenéra prospěla a pod vedením Antonia Conteho jsou Spurs žhavým kandidátem a umístění v první čtyřce. Pod vedením italského stratéga odehráli fotbalisté severolondýnského celku 7 zápasů, ve kterých jsou zatím neporaženi. Podařilo se jim remizovat s Evertonem, Liverpoolem a Southamptonem, zatímco tříbodové zisky si připsali proti Leedsu, Brentfordu, Norwichi a Crystalu Palace. Zejména poslední ztráta se Southamptonem však může Tottenham hodně mrzet, více než poločas totiž hráli proti oslabenému soupeři a povedlo se jim v druhém dějství i dvakrát skórovat, k jejich smůle však branky kvůli různým přestupkům nemohly být uznány. I tak ale pozice Tottenhamu není vůbec špatná, momentálně ztrácí na čtvrtý Arsenal pět bodů, oproti svému rivalovi však má dva zápasy k dobru.

Watfordu se vrací záložník Cleverley, nicméně Kiko Femenia zůstává mimo hru. Tottenham se musí obejít bez Stevena Bergwijna, Cristiana Romera a Ryana Sessegnona. V nominaci na zápas by se ale už mohl objevit Giovani Lo Celso, který vyléčil zranění lýtkového svalu.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Bachmann - Kucka, Sierralta, Cathcart, Masina - Tufan, Sissoko, Louza - Joao Pedro, Dennis, King
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Sanchez, Dier, Davies - Emerson Royal, Skipp, Hojbjerg, Reguilón - Moura, Kane, Son
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.82 - 4.11 - 1.63
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Crystal Palace - West Ham United  (sobota 18:30)
Crystal Palace hostí v zápase 21. kola Premier League West Ham United. Eagles jsou v tabulce na jedenáctém místě a musí být s klidným středem spokojení. West Ham je pátý, ale na záda mu dýchá Manchester United, který má zápas k dobru.

Palace se v minulém kole rozstřílel a odnesl to poslední Norwich. Eagles vyhráli 3:0 díky gólům Odsonna Edouarda, Jean-Philippeho Matety a Jeffreyho Schluppa. Crystal Palace se musí hodně spoléhat na domácí prostředí, protože venku se mu příliš nedaří. Zatímco doma v posledních třech duelech dvakrát vyhrál a jednou remizoval, venku ani jednou nebodoval. Celkem tak v letošní sezoně na svém stadionu Palace získal 74 procent všech svých bodů. Trenér Osian Roberts se musí při skládání sestavy poprat s velkou marodkou, zranění jsou mimo jiné Andersen, Clyne, Eze, Gallagher, McArthur či Olise.

West Ham se v posledním klání svého soupeře také zrovna nešetřil, Watfordu na jeho stadionu uštědřil výhru 4:1. Jako první se při tom mezi střelce zapsal Emmanuel Dennis, poté už však skórovali jen Kladiváři, konkrétně Tomáš Souček, Said Benrahma, Mark Noble a Nikola Vlasić. Statistika bude však nyní stát proti West Hamu, protože ještě nikdy nevyhrál tři zápasy na Nový rok v řadě, navíc z posledních devíti londýnských derby dokázal vyhrát jen jediné. West Ham se také pere s marodkou, i když s ne tak početnou jako Crystal Palace. K dispozici každopádně nejsou Pablo Fornals, Aaron Cresswell, Angelo Ogbonna a Kurt Zouma.

Poslední vzájemný střet Crystal Palace s West Hamem se odehrál na konci srpna a duel skončil remízou 2:2.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Ward, Andersen, Guehi, Mitchell - Schlupp, Kouyaté, Hughes - Ayew, Edouard, Zaha.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Coufal, Dawson, Diop, Johnson - Souček, Rice - Bowen, Lanzini, Benrahma - Antonio.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.50 - 3.34 - 2.27
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City20162251:1250
2.Chelsea FC20126243:1442
3.Liverpool FC19125250:1641
4.Arsenal FC19112632:2335
5.West Ham United1994634:2531
6.Manchester United1894530:2631
7.Tottenham Hotspur1793522:2030
8.Wolverhampton Wanderers1874713:1425
9.Leicester City1874731:3325
10.Brighton & Hove Albion1859417:1824
11.Crystal Palace1958627:2723
12.Aston Villa18711024:2822
13.Southampton FC1949620:2921
14.Brentford FC1855821:2520
15.Everton FC1754821:2919
16.Leeds United1837818:3616
17.Watford FC17411222:3513
18.Burnley FC1618715:2411
19.Newcastle United19181019:4211
20.Norwich City1924138:4210
Zbývající zápasy
01.01. 16:00Leicester City - Norwich City (zápas odložen)
02.01. 15:00Southampton FC - Newcastle United (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1876)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele