Informace

  • Celé jméno
    Michael Olise
  • Číslo dresu
    ?
  • Datum narození
    12.12.2001
  • Výška
    176 cm
  • Pozice
    záložník
  • Váha
    68 kg

Národnost

  • Anglie
  • Francie

Aktuální statistiky v klubu Bayern Mnichov (GER)

Soutěž
Z
M
G
GP
VG
OG
ŽK
ŽČ
ČK
žádné statistiky nejsou k dispozici

Statistiky v reprezentaci

Reprezentace
Z
M
G
GP
VG
OG
ŽK
ŽČ
ČK
Francie "21"
3
118
1
0
0
0
0
0
0
Francie "OH"
1
81
1
0
0
0
0
0
0

Články

Úřadující mistr světa, akvizice Bayernu, Hakimi či Cubarsí. Ve Francii nebudou chybět známá jména

Přestože letní olympijské hry oficiálně začínají v pátek 26. července, fotbalový turnaj mužů má první zápasy na programu už ve středu. Tradičně se ho zúčastní 16 týmů rozdělených do čtyř skupin, z nichž každá může mít na soupisce hráče mladší 23 let doplněné maximálně třemi staršími fotbalisty.

Olise poprvé míří mimo Ostrovy, opustil Crystal Palace. Bayernu se upsal do roku 2029

Bayern v neděli dotáhl očekávaný příchod Michaela Oliseho z Crystalu Palace. Francouz, rodák z Londýna, podle médii vyšel bavorského giganta na zhruba 60 miliónů liber. Tolik totiž činila výstupní klauzule, kterou měl mnichovský celek uplatnit. Informace v tomto ohledu se ovšem liší, třeba server transfermarkt.de uvádí částku daleko nižší. Smlouva byla tak jako tak zpečetěna do roku 2029.

Citizens a Villans na vlně euforie: 37. kolo Premier League v kostce

Je o mistrovi rozhodnuto? Po úterní dohrávce v neoblíbené aréně Tottenhamu si pomyslný mečbol vypracoval Manchester City, který má před nedělní ligovou derniérou s West Hamem dvoubodový náskok před Arsenalem. Výhra obhájců titulu zároveň katapultovala Aston Villu do Champions League. V pohárové Evropě by navzdory mizerné první polovině ročníku neměla scházet ani Chelsea, jež má po středeční loupeži v Brightonu nejblíže k šestému místu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele