Informace

  • Celé jméno
    Michael Olise
  • Číslo dresu
    7
  • Datum narození
    12.12.2001
  • Výška
    176 cm
  • Pozice
    záložník
  • Váha
    68 kg

Národnost

  • Anglie
  • Francie

Aktuální statistiky v klubu Crystal Palace (ENG)

Soutěž
Z
M
G
GP
VG
OG
ŽK
ŽČ
ČK
Premier League 2023/2024
15
925
7
1
0
0
0
0
0
Celkem
15
925
7
1
0
0
0
0
0

Statistiky v reprezentaci

Reprezentace
Z
M
G
GP
VG
OG
ŽK
ŽČ
ČK
Francie "21"
3
118
1
0
0
0
0
0
0

Články

Kouzelník Eze a výhružka Nottinghamu: 34. kolo Premier League v kostce

Když je fit a má do fotbalu chuť, je radost ho sledovat. Eberechi Eze o víkendu exceloval, s lehkostí sobě vlastní režíroval pětigólový koncert Crystalu Palace v utkání s West Hamem a mimo jiné se připomněl reprezentačnímu trenérovi Albionu Garethu Southgateovi. Zcela opačné emoce vstřebávali hráči Nottinghamu po porážce na stadionu Evertonu. Vedení Forest navíc krátce nato vzneslo stížnost, která v historii soutěže nemá obdoby.

Bradleyho show zastínila i Adebayův hattrick: 22. kolo Premier League v kostce

Nezapomenutelný středeční večer prožil dvacetiletý obránce Conor Bradley. V dresu svého mateřského Liverpoolu totiž bilancí 1+2 zazářil ve šlágru s Chelsea, výrazně přispěl k demolici Blues a udržení prvního místa v tabulce. Tento počin přebil mimo jiné i hattrick Elijaha Adebaya z Lutonu či infarktové drama ve Wolverhamptonu, které v sedmé minutě nastaveného času rozhodl ve prospěch Manchesteru United teenager Kobbie Mainoo.

Liverpoolská mašina a Milnerův milník: 20. kolo Premier League v kostce

Jak na Nový rok, tak po celý rok? Pokud by toto tradiční české přísloví platilo v případě liverpoolského FC, o titulu by bylo rozhodnuto. Svěřenci manažera Jürgena Kloppa si totiž v neděli smlsli na Newcastlu, přestože výsledek 4:2 nezní nikterak dominantně. Rekordní xG ale hovoří jasně. Od výprasku uchránil Magpies jen famózní gólman Martin Dúbravka.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele