Premier League - souhrn 2. kola

19.09.2020, 15:26, aktualizováno 21.09.2020, 23:10
Komentáře a souhrny
Liverpool ve šlágru kola zvítězil na Stamford Bridge, kde dvakrát skóroval Sadio Mané, Manchester City odpověděl triumfem nad Wolves. Stoprocentní po dvou kolech zůstávají Leicester a Arsenal. Tottenham díky galapředstavení čtyřgólového Sona vyhrál jasně v Southamptonu. Manchesteru United se vůbec nepovedl vstup do soutěže a doma prohrál s Crystal Palace.

Wolverhampton Wanderers - Manchester City 1:3

21.09.2020 21:15

Góly: 78. Raúl Jiménez - 20. Kevin De Bruyne (pen.), 32. Phil Foden, 90+5. Gabriel Jesus

Dohrávku druhého kola obstaral zápas mezi Wolverhamptonem a Manchesterem City. Pro druhý jmenovaný tým to byl zároveň ostrý start do sezóny, který Guardiolovi svěřenci zvládli na jedničku a díky trefám De Bruyneho, Fodena a Jesuse vyhráli 1:3. Domácím nebyl nic platný ani Jiménezův gól.

Už v osmé minutě přišla pro Vlky nepříjemnost - za zraněného Vinagreho musel na hřiště Marcal. A další strasti přišli po dvaceti minutách. Saisse v pokutovém území fauloval Kevina De Bruyneho, načež sudí neváhal a odpískal penaltu. Její exekuce se zhostil sám faulovaný a přesnou ranou k tyči otevřel gólový účet utkání.

Po půlhodině už přišla trefa číslo dvě. Opět na ní měl velkou zásluhu De Bruyne, jenž průnikovkou za obranu našel Strelinga. Ten pak poslal míč na penaltu na Phila Fodena, pro nějž nebylo usměrnění míče do prázdné brány žádným problémem. Před pauzou měli Citizens ještě dvě příležitosti, De Bryune ale napálil jen Patrícia, následný Rodriho centr skončil těsně mimo.

Úvod druhé půle patřil jednoznačně Vlkům. Podenceho rána z otočky letěla jen těsně vedle tyče a trefila boční síť, následný Netem vedený protiútok zakončoval Neves pouze do blokujícího Walkera. Další příležitost neproměnil Podence, když vybíhajícího Edersona sice přehodil, ale s ním i jeho svatyni. A mezi tři tyče se po centru netrefil ani Jiménez.

Byl to přesto právě Raúl Jiménez, kdo čtvrt hodiny před koncem vykřesal pro Wolves naději. Naběhl si na Podenceho centr z pravé strany a přesnou hlavičkou překonal Edersona. V nastavení však namísto honby domácích za vyrovnáním přišla pojistka Manchesteru. Na první pokus sice ještě Gabriel Jesus ztroskotal na Patríciovi, po následném autovém vhazování se ale nejlépe zorientoval v krkolomné situaci a z úhlu propálil gólmana.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Sheffield United 1:0

21.09.2020 19:00

Góly: 63. Ezri Konsa

Fotbalisté Aston Villy porazili ve druhém kole Premier League Sheffield United 1:0 a připsali si první letošní výhru v soutěži. O jedinou branku v utkání se ve druhém poločase postaral Ezri Komsa. Hosté mohli litovat neproměněné penalty.

Ve dvanácté minutě nastal obrovský malér pro Sheffield. Egan si v rychlostním souboji pomohl taháním za dres, za což celkem překvapivě vyfasoval přímou červenou kartu.

Po půlhodině hry sudí odpískal pokutový kop pro hostující celek po faulu na Bashama. Celou situaci si ještě vzal na starost videorozhodčí, který však předchozí verdikt potvrdil. K rozehrávce penalty se postavil Lundstram, jehož zakončení k levé tyči dokázal Martínez zneškodnit.

Ve druhém poločase se v první čtvrthodině museli fanoušci snad i nudit. Zničehonic ale domácí v 63. minutě dali vedoucí branku. Aston Villa totiž zahrávala rohový kop, který na hranici malého vápna dokázal za sebe prodloužit Mings. Na jeho nabídku si na zadní tyči seběhl Ezri Konsa, jehož kostrbatá hlavička přeci jenom skončila za marně se natahujícím brankářem Ramsdalem.

V 77. minutě hlavní sudí ponechal domácímu celku výhodu, která nakonec přinesla zajímavou šanci. Watkins si totiž potáhl míč na pravou nohu, načež se jeho obstřel snesl vedle šibenice.

Do konce utkání už si však žádný z hráčů žádnou větší příležitost nevytvořil, a tak Villans díky jednomu gólu dlouhou přesilovou hru využili.

Více informací k zápasu

Leicester City - Burnley FC 4:2

20.09.2020 20:00

Góly: 20. Harvey Barnes, 50. Erik Pieters (vl.), 61. James Justin, 79. Dennis Praet - 10. Chris Wood, 73. James Dunne

Leicester si opět z chutí zastřilel a uzmul druhé vítězství. "Lišky" se tentokrát zapotily poněkud víc než týden zpět proti West Bromu, neboť Burnley s nimi drželo krok poměrně dlouho. Tři body však zůstaly na King Power Stadium.

Do vedení šli hosté již po deseti minutách hry. Taylorův centr z levé strany přistál u Wooda, jenž si v tvrdém souboji odstavil protihráče a napálil kulatý nesmysl za záda brankáře Schmeichela. Radost Burnley ale vydržela jen dalších deset minut. Vardy se neunáhlil v zakončení a po zasekávačce přihrál Castagnemu, ten ještě posunul míč na Barnese, jehož přízemní střela proletěla kolem nezaujatě stojícího brankáře Clarets Popea.

Ve 23. minutě chtěl náskok hostům vrátit Rodriguez, avšak mířil jen pánu Bohu do oken. Za dalších devět minut prověřil pozornost Schmeichela tvrdou ránou Brady. Kombinace nicméně lépe šlapala Leicesteru, jehož šance přišla ve 35. minutě. Povzbuzený Barnes vyslal technický projektil, po kterém ale úspěšně sáhl Pope.

Šest minut po změně stran dokonaly Foxes obrat. Tielemans vyslal parádní průnikovou přihrávku doprava na Castagneho, který hledal před bránou nabíhajícího Vardyho. Jeho pas však srazil bránící Pieters nešťastně do protipohybu Popea a následně do brány Clarets. Po hodině hry zase Pérez pronikl do pokutového území a po zasekávačce hledal spoluhráče. Jeho přihrávka nakonec skončila u Justina, který neváhal a zblízka umístil merunu k tyči - 3:1.

Blízko snížení byl v 69. minutě Rodriguez, avšak centr z levé strany nedokázal v pádu usměrnit mezi tři tyče. Pět minut nato už ale Burnley skórovalo. McNeil poslal ze standardní situace vysoký míč před bránu, kde se prosadil důrazný Dunne. Jenže v 79. minutě si Praet nikým neatakován nachystal míč na střelu, kterou zastavila až síť Popeovy svatyně - 4:2. Drama ještě mohl zajistit Wood, avšak těsně před uplynutím základní hrací doby trefil tyč.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Liverpool FC 0:2

20.09.2020 17:30

Góly: 50. Sadio Mané, 54. Sadio Mané

Liverpool potvrdil roli favorita a ve šlágru kola přehrál Chelsea o dvě branky. Rozhodující moment zápasu přišel těsně před poločasovým hvizdem, kdy Christensen fauloval unikajícího Maného a byl po zásluze vyloučen. Nastalou přesilovku pak Liverpool dvěma rychlými brankami po změně stran okamžitě zužitkoval a své vedení si zkušeně pohlídal až do samotného hvizdu.

Chelsea nastoupila oproti úvodnímu utkání s Brightonem jen s jedinou změnou, nevýrazného Loftus-Cheeka nahradil v sestavě Kovačić. Daleko překvapivější ovšem bylo, že se na samotný hrot sestavy postavil Havertz, jeho pozici na pravém kraji záložní linie zaujal Mount a na pozici levého křídelního hráče se posunul rychlík Werner, který měl využít okének za ofenzivním Arnoldem.

Realita byla ovšem trochu jiná, jelikož Chelsea prakticky neudržela balón na vlastních kopačkách, byla zatlačena do hluboké defenzivy a právě i Timo Werner byl přinucen k větší porci defenzivní práce, než by se mu bylo bývalo líbilo. A v oněch zhruba dvou momentech, kdy se mu přece jen podařilo pláchnout do rychlého protiútoku, byl zase zastaven nekompromisním Fabinhem, který odehrál velmi dobrý zápas.

První poločas ovšem mnoho šancí nenabídl, Liverpool si sice užíval výraznou herní dominanci, do vyložených šancí jej však překvapivě pozorná obrana domácího celku ne a ne pustit. V jedné nadějné možnosti se objevil Robertson, ten ale na zadní tyči nezvládl těžký volej. Po dvaceti minutách pak zase svou tradiční hrubku vykouzlil brankář Kepa, který se po zblokovaném odkopu Reece Jamese jal sebrat odražený míč, jenže u něj byl později než Salah, který tak kulatý nesmysl okamžitě poslal před prázdnou branku, kde Firminovo zakončení s vypětím všech sil zblokoval Christensen. Jestliže si v tuto chvíli stoper Chelsea vysloužil uznalou pochvalu, po situaci z poslední minuty první půle se na něj snesla jen a pouze tvrdá kritika. To totiž trestuhodně nezachytil náběh Maného, kterého našel parádním pasem Henderson, a tak se forvarda Liverpoolu rozhodl faulovat - výsledkem byla nejprve žlutá karta, kterou ale VAR po chvíli opravil na kartičku červené barvy, a tedy také více než pětačtyřicetiminutové oslabení domácích.

Početní převahu pak hosté velmi rychle přetavili do vedení - po parádní kombinaci Salaha s Firminem poslal druhý jmenovaný nadýchaný oblouček na hranici malého vápna, kam si našel agilní Mané a přesnou hlavičkou nedal brankáři Chelsea šanci. Před londýnským celkem tak stál velmi těžký úkol - v 10 alespoň vyrovnat proti úřadujícímu mistrovi Anglie. A aby toho nebylo málo, i na druhou půli si gólman Kepa schoval jeden ze svých typických bonbónků. Po přihrávce Tomoriho totiž s vlastním pasem váhal tak dlouho, až mu jej dokázal dotírající Mané zblokovat a druhým dotekem pak pohodlně zvýšit skóre už na 2:0.

Chelsea i přes jasnou dominanci hostů ale nesložila zbraně a pokusila se ještě utkání zdramatizovat - po jednom ze sporadických útoků dokázal Werner odrazit nápor Fabinha, v rychlosti se z levé strany vřítil do pokutového území, kde byl trochu nešťastně podražen Thiagem, a tak se kopala penalta. K té se postavil tradiční exekutor Jorginho, který ale jen podtrhl svůj špatný výkon, když nepříliš umístěnou střelou dovolil Alissonovi, aby pokutový kop zneškodnil. Deset minut před koncem se ještě z úhlu do šance probil Abraham, ani jeho zakončení na zadní tyč si však cestu do sítě nenašlo, a tak Liverpool dokráčel k zaslouženému vítězství 2:0.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Brighton & Hove Albion 0:3

20.09.2020 15:00

Góly: 4. Neal Maupay (pen.), 7. Neal Maupay, 83. Aaron Connolly

Překvapivě jednoznačný průběh mělo utkání druhého kola anglické Premier League v Newcastlu. Domácí na Brighton nestačili a prohráli 0:3. V úvodu se dvakrát prosadil Maupay, třetí trefu přidal Connolly.

Hned ve čtvrté minutě přišla první nepříjemná situace pro Magpies. Po Saint-Maximinově zákroku na Lampteyho totiž sudí nařídil pokutový kop, jehož exekuce se zhostil Neal Maupay a na druhou stranu, než skočil brankář, jej proměnil. Maupay vzápětí přidal i druhou trefu, když jej ve vápně našel Trossard a balón se štěstím putoval ke vzdálenější tyči za brankovou čáru.

Na další větší příležitosti se čekalo až do druhé půle. Po třech čtvrtinách hry se v zajímavé pozici objevil Wilson, avšak nedokázal hlavičkovat přesně. Na druhé straně zanedlouho utekl Connolly, a ačkoliv se jednalo o ofsajd, trefil brankovou konstrukci. Stejně tak si počínal Trossard, jehož pokus z dálky skončil na tyči.

Deset minut před koncem dal pak Aaron Connolly stvrzenku na vítězství Seagulls. Na hranici velkého vápna převzal Maupayovu přihrávku, navedl si balón na střed hřiště a obstřelem na zadní tyč zvýšil na třígólový rozdíl.

Ani Brighton ale nemůže odcházet z utkání maximálně spokojený. V sedmaosmdesáté minutě totiž Bissouma při akrobatickém kousku nešťastně trefil Lewise kopačkou do obličeje, za což si od sudího vysloužil červenou kartu a bude svému týmu v dalším utkání chybět.

Na výhře "Racků" to ale nic nezměnilo a oba týmy se tak nyní nachází ve středu tabulky se třemi body.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Tottenham Hotspur 2:5

20.09.2020 13:00

Góly: 32. Danny Ings, 90. Danny Ings (pen.) - 45+2. Heung-min Son, 47. Heung-min Son, 64. Heung-min Son, 73. Heung-min Son, 82. Harry Kane

Hráči Southamptonu utrpěli v rámci druhého kola Premier League domácí porážku s Tottenhamem, který zvítězil 5:2. Skóre otevřel ve 32. minutě Ings, v závěru první půle srovnal Son. Ten přidal další tři branky po přestávce, střeleckou listinu hostí poté uzavřel Kane. Ingsova penalta z poslední minuty už jen korigovala výsledek.

Jen krátce se hosté ve čtvrté minutě radovali z vedoucí branky. Doherty prodlužoval hlavou Sonův centr a hlavní sudí původně volej Harryho Kanea mezi nohy brankáře McCarthyho uznal, po krátkém rozhovoru s videorozhodčím však branku odvolal.

Po trestném kopu v desáté minutě propadl míč z tlačenice k Che Adamsovi, který vypálil z deseti metrů pod břevno a Hugo Lloris fantastickým zákrokem jednou rukou zabránil jistému gólu.

Po pěti minutách ani domácí radost netrvala dlouho. Danny Ings obešel vybíhajícího Llorise a napnul síť, jenže pomezní správně postřehl jeho předchozí ruku.

Obrovský závar před bránou Tottenhamu vyvolal ve dvacáté minutě Djenepo průnikem, při němž udržel míč ve hřišti a vyzval Adamse. Ten nepropálil obránce, po něm vychytal Warda-Prowse brankář hostů, míč se vrátil nalevo k Djenepovi a ten o Dohertyho zajistil alespoň rohový kop.

Po chvíli měli domácí další velkou šanci z trestného kopu. Ten odhlavičkoval v obraně vypomáhající Kane pouze na kopačky Moussy Djenepa, který otřel skákavou ránu nízko nad trávníkem o tyč.

Na parádní oblouček z půlky hřiště ex-tottenhamského Walkera-Peterse za obranu si ve dvaatřicáté minutě naběhl Danny Ings, zpracoval si míč jemně vnější šajtlí a křižnou střelou překonal Llorise.

Z těžkého úhlu vyrovnal po přihrávce Harryho Kanea gólem do šatny a vůbec prvním pro Tottenham v letošním ligovém ročníku Son Hung-min.

Podruhé udeřila jihokorejská zbraň ve 47 minutě. Na začátku akce byla nepřesná rozehrávka domácích, kterou zachytil na půlící čáře Winks a přes Kanea se k míči dostal Son. Zbavil se obou domácích stoperů a levačkou po zemi tváří v tvář prostřelil McCarthyho.

Llorisovi se po hodině hry nevyplatila bohorovná rozehrávka malé domů z prvního doteku kolem dotírajícího Adamse. Měl míč sebrat do rukou, místo toho ho odevzdal Djenepovi, který si oběhl šestnáctku a naservíroval jej neobsazenému Armstrongovi. Ten placírkou přes obránce přestřelil o metr.

Na kolmou přihrávku, kterou ještě vyšperkoval patičkou Armstrong, si o pár minut později naběhl Che Adams a křižnou střelou po zemi těsně minul.

Z hattricku se v 65. minutě radoval Son Hung-min, velmi podobným způsobem jako při gólu na 2:1 mu míč poslal za obranu dloubákem Harry Kane a Korejec opět sám proti brankáři nezaváhal.

Neuvěřitelné představení famózního jihokorejského kanonýra pokračovalo o osm minut později. Neméně podstatným hrdinou je Harry Kane, který mu nezištně naservíroval již čtvrtou gólovou přihrávku. Z jeho další skvostné pobídky od pravé lajny přes tři protihráče těžil Son Hung-min po zpracování na prsou trefu do sítě za bezmocným McCarthym, jehož zadáci opět nechali ve štychu.

Demolici Southamptonu dokonal v poslední desetiminutovce Harry Kane. Střelu střídajícího Lamely do tyče dorazil z malého vápna do prázdné brány. Je to desátý zásah největší hvězdy Tottenhamu do sítě Southamptonu v deseti zápasech.

Domácí se nehledě na hrozivé skóre vrhli vpřed a po trestném kopu Warda-Prowse hlavičkoval Long zblízka těsně vedle.

Djenepo se marně domáhal penalty za nastřelenou ruku z bezprostřední blízkosti. Rozhodčí se však v přerušené hře běžel přesvědčit k obrazovce za postranní čarou a posoudil Dohertyho ruku jako úmyslnou. Penalta pro domácí. Z pokutového kopu se nemýlil Danny Ings. Lloris skákal po levé ruce a domácímu kanonýrovi stačilo trefit prostředek brány.

Tottenham má po dvou kolech tři body a je v nekompletní tabulce pátý. Southampton je po dvou porážkách předposlední.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - West Ham United 2:1

19.09.2020 21:00

Góly: 25. Alexandre Lacazette, 85. Edward Nketiah - 45. Michail Antonio

Za celou svou dlouhou trenérskou kariéru ještě David Moyes nikdy nedokázal triumfovat na hřišti Arsenalu a tato černá bilance platí i nadále. Moyesův West Ham United sice na Emirates Stadium byl favoritovi více než vyrovnaným protivníkem a v druhé půli sahal po obratu skóre, jenže pět minut před koncem zničehonic hosté propadli v defenzivě a gólem střídajícího Nketiaha odjíždí domů s prázdnou.

Domácí se museli na poslední chvíli vypořádat s nenadálou změnou základní sestavy, když si Kieran Tierney během předzápasového rozcvičení přivodil zdravotní potíže a přepustil své místo Seadu Kolašinacovi, což jen umocnilo už tak značné potíže s poslepovanou defenzivou Kanonýrů, která se musela obejít bez Mustafiho, Marího, Chamberse a také Davida Luize, jenž se teprve před tímto zápasem vrátil do plné tréninkové zátěže a zbylo pro něj pouze místo na lavičce.

Otevřená podívaná přinesla první gól večera v pětadvacáté minutě po trpělivé rozehrávce Arsenalu, kterou akcelerovala kolmice Xhaky na Saku, jenž dále vybídl k náběhu za obranu West Hamu Aubameyanga. Gabonský forvard, jenž čerstvě v severolondýnském klubu podepsal novou smlouvu, pak jemným centrem našel zcela volného Alexandra Lacazetta, který důraznou hlavičkou pod břevno otevřel skóre a nic na tom nezměnilo ani následné přezkoumání u videa, byť bylo Aubameyangovo postavení na první pohled velmi hraniční.

Kanonýři mohli vzápětí svůj hubený náskok navýšit, ale střela Saky či několik dalších nadějných úniků se nepodařilo ve finální fázi adekvátně realizovat a místo toho se hostům těsně před přestávkou povedlo vyrovnat. Jeden z řady slibných brejků West Hamu nastartovali ve středu pole Fornals se Součkem, který vybídl k náběhu po pravé straně beka Frederickse, a ten razantním přízemním centrem našel přesně nohu Michaila Antonia.

Kdo po změně stran očekával zlepšený výkon favorizovaných domácích, musel být notně zklamán. Místo tlaku a zasypání Lukasze Fabianského jednou střelou za druhou byl v neustálé permanenci Bernd Leno a v několika případech měl německý brankář hodně namále, obzvláště když povedená hlavička Tomáše Součka skončila na břevně. Nic na matném výkonu Arsenalu bez energie i kreativity zprvu nezměnilo ani nasazení Nicolase Pépého s Eddiem Nketiahem, ovšem pět minut před koncem se Kanonýři přece jen vybičovali k alespoň jedné povedené akci, díky níž se znovu ujali vedení.

Stejně jako u prvního gólu byl u všeho podstatného Bukayo Saka, jenž se vydal s míčem u nohou do středu hřiště a ideálně načasovanou kolmicí našel trestuhodně nepokrytého Ceballose. Španělský záložník v tu chvíli zachoval chladnou hlavu a místo vlastního zakončení ještě našel právě střídajícího Nketiaha, pro nějž už nebyl žádný problém uklidit míč do prázdné branky. Pro Arsenal šlo přitom teprve o druhou střelu mezi tři tyče.

Hostům tak nezbylo nic jiného než v závěrečných minutách vrhnout všechny síly kupředu a Arsenal ještě musel odolat několika nepříjemným závarům, ovšem konec čtyřminutového nastavení si již Kanonýři pohlídali a mohli ještě sami znovu skórovat, kdyby si Aubameyang počínal lépe v zakončení. To ale domácí nemusí vůbec mrzet, neboť navzdory nepřesvědčivému výkonu udolali West Ham a zůstávají i po dvou kolech stoprocentní. To Hammers si naopak připisují druhou porážku se shodným skóre 1:2 a zůstávají na dně tabulky.

Více informací k zápasu

Manchester United - Crystal Palace 1:3

19.09.2020 18:30

Góly: 80. Donny van de Beek - 7. Andros Townsend, 74. Wilfried Zaha (pen.), 85. Wilfried Zaha

Vstup do nového ročníku Premier League se Manchesteru United hrubě nevydařil. Po úvodním odloženém kole totiž Rudí ďáblové podlehli po chabém výkonu na domácí půdě Crystal Palace. O konečný výsledek 3:1 pro hosty se postaral především někdejší hráč United Wilfried Zaha jakožto autor dvou branek, za Manchester alespoň zkorigoval skóre debutant Donny Van de Beek.

Jak už bývá se zavedením videorozhodčího dobrým zvykem, ani tento zápas se neobešel bez jisté kontroverze, když dodatečně nařízenou penaltu ve prospěch hostí lapil David de Gea, jenže kvůli předčasnému vystoupení z brankové čáry se pokutový kop opakoval a tentokráte již skončil gólem. V tu chvíli dvoubrankové vedení Palace po brzké trefě Townsenda vzápětí sice snížil letní příchozí z Ajaxu Amsterdam Van de Beek, jenže pět minut nato zařídil londýnskému klubu poklidné dohrání zápasu Zaha povedeným sólovým zásahem. Crystal Palace tak po dvou kolech zůstává stoprocentní, zatímco United si připsali vůbec první ligovou porážku od ledna.

Svůj podíl na matném vystoupení domácích měla bezesporu výrazně omezená letní příprava, neboť kvůli pozdě dohranému minulému ligovému ročníku a navrch účasti ve vyřazovací fázi Evropské ligy již United ani nezbyl čas absolvovat obvyklou sérii přípravných zápasů. To hosté naopak navázali na triumf z prvního kola proti Southamptonu a do zápasu naskočili tím nejlepším možným způsobem. Mitchellův nákop po levé straně vybídl do úniku Jeffa Schluppa, jenž odstavil dotírajícího Lindelofa a přízemním centrem našel na zadní tyči Androse Townsenda, který propálil míč jak okolo marně skluzujícího Shawa, tak brankáře De Gey, jenž dostal přednost před Deanem Hendersonem.

Po inkasovaném gólu sice United převzali iniciativu na svá bedra a užívali si bezmála 75% držení míče, jenže navzdory územní převaze si vypracovali pouze dva střelecké pokusy z uctivé vzdálenosti, jež si brankář Guaita bez větších potíží pohlídal. Bezprostředně po změně stran tak na trávník místo Daniela Jamese vyběhla loňská střelecká hvězdička United Mason Greenwood a mladý forvard po čtvrthodině hry skutečně měl srovnání na dosah. Oproti předešlému ročníku, kdy se anglickému reprezentantovi dařilo vše, na co sáhl, však tentokráte Greenwood v zakončení selhal a svou hlavičku z výtečné pozice po centru Fosu-Mensaha umístil mimo tři tyče.

Místo stavu 1:1 se tak hostům naopak povedlo svůj náskok ještě navýšit zmíněnou penaltovou kontroverzí. Když Ayewova rána na cestě k brance škrtla ruku Lindelofa, hráči Palace se nad tímto incidentem ani nepodivovali, ovšem nové pojetí pravidel v oblasti nastřelených rukou neuniklo pozornosti videorozhodčímu a Martin Atkinson po zhlédnutí záznamu na monitoru u hřiště přece jen ukázal na značku pokutového kopu. Sám Ayew sice pomalou střelou nechal vyniknout De Geu, jenže španělský brankář vystartoval z brankové čáry příliš brzy a na pokyn rozhodčích se penalta musela opakovat. Tentokráte se exekuce zhostil Wilfried Zaha a počínal si suverénněji ranou pod břevno.

V 80. minutě sice po šťastném odrazu míče v pokutovém území Palace dokázal snížit střídající debutant Donny van de Beek, ovšem pět minut nato uhasil naděje United na bodový zisk aktivní Zaha, jenž si opět pohrál se stopery Manchesteru a povedenou přízemní ranou na přední tyč zařídil svému týmu cennou výhru z Old Trafford 3:1.

Více informací k zápasu

Leeds United - Fulham FC 4:3

19.09.2020 16:00

Góly: 5. Hélder Costa, 41. Mateusz Klich (pen.), 50. Patrick Bamford, 57. Hélder Costa - 34. Aleksandar Mitrović (pen.), 62. Bobby Reid, 67. Aleksandar Mitrović

Leeds zatím v Premier League opravdu baví. I druhý zápas v této sezóně totiž přinesl dramatickou přestřelku, kterou ale tentokráte družstvo Marcela Bielsy zvládlo lépe. Fulham byl v úvodní hodině hry horším celkem, pak se ovšem svěřenci Scotta Parkera nečekaně zvedli a nechybělo mnoho, aby si nakonec odvezli remízový bod.

Samotný zápas odstartoval ve zběsilém tempu a velmi rychle se také poprvé měnilo skóre. Rohový kop z pravé strany propadl až k Helderu Costovi, ten nad ničím nepřemýšlel, napřáhl a parádní ranou o břevno poslal Leeds do vedení. Navýšit jej mohl opět po rohovém kopu stoper Cooper, jeho hlavičku ovšem brankář Areola vytěsnil na roh. Z ničeho nic pak přišlo vyrovnání hostů z Londýna - do naprosto nesmyslného skluzu se totiž pustil stoper Koch, při kterém netrefil balón, jen nohy protihráče, a tak bylo automaticky zaděláno na průšvih. K exekuci pokutového kopu se postavil Mitrovič a ranou pod tělem Meslier srovnal na 1:1. Ani tento stav ovšem nevydržel do konce první půle, čtyři minuty před pauzou totiž Joe Bryan fauloval hlavičkujícího Bamforda a penalta se kopala i na druhé straně. A opět úspěšně - Mateusz Klich zkušeně poslal brankáře na druhou stranu a mohl se radovat.

I v první části druhého dějství pokračovala dominance domácího celku, která se projevila i ve skóre. Třetí brankou přidal po krásné přihrávce Kliche neméně hezkým obstřelem Bamford, načež útočník Leedsu o pár minut později zase nezištnou zpětnou přihrávkou vybídl k druhému gólu v zápase Heldera Costu a ten se nabízené příležitosti chopil bravurně - nekompromisní střelou pod břevno zvýšil už na rozdíl třídy.

Pokud si někdo myslel, že utkání se od té doby bude dohrávat jen z povinnosti, musel být pořádně překvapen. Hosté totiž nesložili zbraně, naopak využili mírného polevení v řadách domácího týmu a utkání ještě dokázali zdramatizovat. Po hezkém vybídnutí ze středu pole se objevil Bobby Reid sám před Meslierem a prudkou přízemní střelou vrátil Fulham do hry. A o pět minut později byl rozdíl ve skóre už jen jednobrankový, když si na centr Teteho nejvýše naskočil Mitrovič a hlavičkou prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Leeds výrazně znervózněl a ztratil půdu pod nohama, načež byli jeho hráči velmi rádi, že prudký projektil Cavaleira skončil jen na tyči a nikoliv v síti. I přes veškerou snahu se nakonec Fulhamu vyrovnat již nepodařilo a první body po návratu si tak na své konto připisuje Leeds, zatímco Cottagers si na první zápis do tabulky ještě budou muset minimálně týden počkat.

Více informací k zápasu

Everton FC - West Bromwich Albion 5:2

19.09.2020 13:30

Góly: 31. Dominic Calvert-Lewin, 45. James Rodríguez, 54. Michael Keane, 62. Dominic Calvert-Lewin, 66. Dominic Calvert-Lewin - 10. Grady Diangana, 47. Matheus Pereira

Jak rychle se věci ve fotbale mění. Everton se téměř celou první půli proti nováčkovi soutěže trápil, nemohl najít optimální tempo své hry a byl rád, že se mu po bídném začátku podařilo skóre srovnat. Pak se ale v rozmezí 120 sekund karta kompletně obrátila - nejprve se parádní ranou blýskl James, následně se zase hloupoučkým zkratem prezentoval bek hostí Gibbs, za který byl vyloučen a posadil tak domácí fotbalisty do komfortní pozice, kterou dokázali naplno využít.

Přitom start měli domácí opravdu hrůzostrašný. Hned po několika vteřinách hry nezvládl rozehrávku Pickford, míč namazal Dianganovi, s jehož ranou si však gólman domácích ještě zvládl poradit. Tentýz souboj se však opakoval v minutě desáté a tentokráte měl opačného vítěze - záložník West Bromu totiž napřáhl těsně za vápnem a parádní ranou propálil anglického brankáře. Vedení hostí mohl zvýšit Livermore, který si na hranici vápna zpracoval míč a bleskově vypálil, mířil ovšem pouze do tyče.

První vážnější situace na druhé straně přinesla hned vyrovnání - centr Colemana se od zadáka hostí odrazil k volnému Calvertu-Lewinovi, který z dobrých dvou metrů míč pohodlně dopravil do sítě. Původně sice byl odmáván a odpískán ofsajd, videorozhodčí však správně odhalil, že se balón odrazil od obránce West Bromu, a tak o postavení mimo hru jít nemohlo. V nastavení první půle se pak k míči na hranici oblouku pokutového území dostal James Rodriguez, prvním dotekem si jej připravil a druhým vyslal krásnou křižnou ránu, na kterou byl Johnstone prostě krátký. A aby toho nebylo málo, ještě do poločasu předvedl nesmyslný zkrat Gibbs, který udeřil do obličeje právě Rodrigueze a bez větších rozpaků byl poslán předčasně do sprch. Těsně po hvizdu oznamujícím konec první půle hosté přišli ještě o hlavního kouče Slavena Biliče, který se vydal vstříc hlavnímu rozhodčímu s několika výčitkami, za které byl také okamžitě odměněn červenou kartou.

Everton ale i tak ještě dopustil zdramatizování duelu, ani vstup do druhého dějství mu totiž vůbec nevyšel. Matheus Pereira totiž luxusně zakroutil přímý kop z dobrých 25 metrů a srovnal tak stav zápasu na 2:2. Domácí ale z remízového stavu vysvobodily standardní situace - na jednu takovou si totiž naskočil Richarlison, jeho hlavičku ještě Johnstone vyrazil, jenže na dorážku stopera Keana byl krátký. Po více než hodině hry pak už nebylo o vítězi utkání žádného sporu - James Rodriguez parádní obloučkem za obranu našel Richarlisona, který nezpanikařil a míč ještě předložil Calvertu-Lewinovi, který už nemohl minout odkrytou branku. A definitivní podobu výsledku dal o opět Calvert-Lewin, když si nikým nehlídaný naskočil na rohový kop Jamese Rodrigueze a hlavičkou na bližší tyč dokonal vlastní hattrick. Everton tak pokračuje v dobrém vstupu do sezóny, West Brom naopak na premiérové body zatím čeká.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Leicester City22007:26
2.Everton FC22006:26
3.Arsenal FC22005:16
4.Liverpool FC22006:36
5.Crystal Palace22004:16
6.Tottenham Hotspur21015:33
7.Manchester City11003:13
8.Brighton & Hove Albion21014:33
9.Aston Villa11001:03
10.Leeds United21017:73
11.Chelsea FC21013:33
 Wolverhampton Wanderers21013:33
13.Newcastle United21012:33
14.Burnley FC10012:40
15.Manchester United10011:30
16.West Ham United20021:40
17.Sheffield United20020:30
18.Fulham FC20023:70
19.Southampton FC20022:60
20.West Bromwich Albion20022:80

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (909)

Přidat komentář
SpecialOne

První půlhodinu lepší WBA, po vyrovnávacím gólů se vše otočilo. Na Jamese se kouká parádně, jeho přihrávky jsou o třídu výš, než u ostatních hráčů.

Reagovat
Zark

everton na titul

Reagovat
CHONG

James ❤️

Reagovat
Trand

Reagovat
teenz

Kral

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Azpi ho posadi

Reagovat
Kenneth

Snad ZZ ještě ukáže. Měl zůstat on a odejít Isco. Už asi tak před 2 lety.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

James ze dvou zápasů dva famózní výkony. Asi takový impact bych si já představoval i u našich posil v podobě Havertze a Wernera. Ani jeden v prvním zápase nijak nepřesvědčili. Uvidíme zítra, protože hrajeme proti nejlepšímu týmu Anglie a tam to budeme potřebovat. Jinak Lewin dva zápasy, 4 góly = hukot.

Reagovat
fenixLFC

ked je toto famozny vykon...

Reagovat
CHONG

Tak po tom, co rok pořádně nehrál a přešel do nové ligy, se to za famózní výkony považovat s klidem dá...

Reagovat
fenixLFC

takze to nie je famozny vykon ale famozny na niekoho kto nehraval...

Reagovat
CHONG

Famózní na někoho, kdo rok proseděl na tribuně a začíná v nové (podle vás nejlepší a nejtěžší) lize. Kvalitu výkonu je třeba vždy posuzovat konkrétně, nikoliv obecně, famózní výkon u Messiho má asi dost jiné parametry než famózní výkon u Lovrena.

Reagovat
smazaný uživatel

On je hňup, to mu nevysvětlíš.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
fenixLFC

sorry ale to je jeho problem ze rok presedel na tribune. na jeho vykone famozny nebolo zhola nic. ci budeme ho chvalit za gol ked viac toho nepredviedol? pod pojmom famozny si predstavim cosi uplne ine nez dnesny vykon

Reagovat
CHONG

Aha, takže jsi to nepochopil, nevadí, nech být.

Reagovat
fenixLFC

pochopil. ale famozny vykon to proste nebol

Reagovat
CHONG

OK

Reagovat
Zaschrona

In two games, James Rodriguez has created the same number of big chances as Andre Gomes, Tom Davies, Fabian Delph and Morgan Schneiderlin managed combined for the whole of last season. James has also created 40% of the big chances Sigurdsson made in 35 games last term too.

Na naše dlouhodobé poměry určitě byl. Možná je teď bude potřeba upravit.

Reagovat
Kucka

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

dnes to ušlo, ale co bolo famózne na prvom zápase teda fakt netuším :D ale hej pre Everton to bude veľmi dobrá posila

Reagovat
Talker

Zas tyhle tvoje typické bullshity - najít si nějaký důvod, proč si dloubnout do CFC.

Očekávat od Havertze okamžitý přínos je blbost. Je to čerstvě 21letý hráč, který v prvních polovině sezony podle mého nebude mít více než 5 super výkonů, 10 obstojných a zbytek bude napřesdržku. On se nekupoval, aby okamžitě pozvedl mužstvo, ale aby se vypracoval ve špičkového hráče na X sezon.

Werner v prvním vypadal hodně slušně na to, že nefungoval absolutně přechod do útoku.

Tvé pomatené očekávání, že budeme okamžitě sbírat body ve stylu Liverpoolu nebo Citizens jsou naprosto mimo. Minimálně měsíc-dva to bude utrpení, než se to rozehraje a sehraje a pak si snad zajistíme pohodovou pozici v TOP4.

Reagovat
jk

Je to retard. Ale tohle je taky slušný alibismus, na to jaký chelski investovala love

Reagovat
Talker

Tak alibismus... Abychom mohli hrát o titul, tak bychom potřebovali ty peníze investovat do hráčů, kteří jsou už teď na TOP úrovni v nejlepších letech - takže místo Havertze koupit třeba Thiaga, místo Wernera vzít třeba Lewu a místo Ziyecha Messiho. My koupili ty nejtalentovanější dostupné hráče - ne ty nejlepší.

Já budu rád, pokud se budu plést, ale fakt nevěřím, že to bude ze začátku fungovat - není žádná příprava, což je pro nás nevýhoda. Navíc omezené množství treninku hned kvůli nahuštěné sezoně. Budeme se sehrávat. Hromada posil není k dispozici zatím.

Já nevím, ale přijde ti, že bychom měli regulérně bojovat o titul? Já to v tom týmu absolutně nevidím pro tuhle sezonu, zvlášť když to srovnám s Cítízens a Liverpoolem. Možná za rok.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale 27 ročného Ziyecha a 24 ročného Wernera považuješ za talentovaných hráčov a nie najlepších? Veď obaja sú hráči, ktorí patrili už niekoľko rokov k najväčším hviezdam svojich líg, boli jasne najväčšie hviezdy, najlepší hráči a lídri svojich tímov. Takisto Havertz je hotový hráč, ktorý sa už bude posúvať len minimálne, v Leverkusene hral v áčku od sedemnástich a posledné 2 roky patril medzi najlepších hráčov BL. U nich už nepôjde o to, aby sa nejako zlepšili, akurát aby zapadli do tímu a systému hry.

"My koupili ty nejtalentovanější dostupné hráče - ne ty nejlepší."

Toto si napísal úplnú hlúposť. Čukotka kúpila najlepších hráčov, ktorí boli pre ňu dostupní, žiadne talenty. Sú to hotoví hráči. Spomínaš tu Messiho či Lewu, čo sú svetová top trieda, ale v kontexte nejakého prestupu do klubu ako Chelsea sú to absolútne nereálne ciele. Preto prišli hráči ako Ziyech, Werner či Havertz, ktorí sú kvalitatívne síce vysoko, ale hrali v slabších tímoch a nemal o nich reálny záujem žiadny lepší klub typu Bayern, Real či Liverpool, preto išli do Chelsea.

Reagovat
Svatej

Asi jsi nepochopil, co v tom.prispevku vyjadřoval

Reagovat
smazaný uživatel

Ja súhlasím s tým, že to nie sú posily, ktoré by mali ten tím hneď posunúť na inú kvalitatívnu úroveň. Ale tiež si myslím, že to sú nákupy, ktoré v súčasnej situácii sú pre ten klub úplný strop, aký si môže dovoliť a nie sú to žiadne talenty, ale hotoví hráči, ktorí už dlhodobo predvádzali top kvalitu v inej top lige. Všetci ale potrebujú nejaký čas, aby sa zohrali so spoluhráčmi, pochopili systém hry, ktorý ten klub chce hrať a čakať, že hneď od začiatku budú niekde úplne inde ako tí hráči, čo tam hrali doteraz je hlúposť. Je na Lampardovi, ako to dokáže poskladať, aby z toho vyťažil maximum.

Reagovat
Talker

Tak já ani nechtěl ty zmiňované hráče, naopak jsem za ten styl nákupů rád - to byl příklad hráčů, které bychom museli přitáhnout, abychom o ten titul reálně mohli bojovat už letos - což byla podstata myšlenky, že o ten titul letos reálně bojovat nemůžeme.

Druhou otázkou je ta kvalita vs talent - podle mého jsou to všechno talentovaní a kvalitní hráči, ale musí zvládnout ten přechod do TOP klubu, do (předevzím v případě Ziyecha) do TOP ligy. A v tom nejeden kvalitní hráč brutálně pohořel.

Ono být nejlepším hráčem v malém klubu, kde je to kolem těch hráčů postavené je něco úplně jiné, než když přijdou do většího týmu - teď to nemůže být postavené kolem všech - v ofenzivě budou Pulišič, Werner, Havertz, Ziyech a možná další hráči - a někteří se budou muset přizpůsobit. Všichni měli relativně hodně volnosti, co se týče pohybu na hřišti ve svých bývalých klubech. To u nás všichni mít nemůžou, protože by si lezli do zelí a někdo tím může trpět.

Reagovat
smazaný uživatel

Práve to si myslím, že fungovať veľmi nebude, všetci prichádzajú s tým, že sú zvyknutí byť jasne najväčšie hviezdy vo svojich kluboch, na ktorých stojí celá ofenzíva. Werner by aj mal byť jasná jednotka v útoku, tam si myslím, že by nemal byť problém, potreboval by ale k sebe niekoho, ako mal v RB Poulsena, takého second strikera, ktorý bude pracovať viac na neho, ako na svoje štatistiky, potom by mohol byť skvelý. Ale či bude skvelý aj ako samostatný hrot, kedy bude musieť hrať často chrbtom k bráne? No, to si nie som istý.

Havertz je práve hráč, ktorý tú voľnosť potrebuje, z Leverkusenu je na to zvyknutý a neviem, či sa dokáže prispôsobiť do nejakej inej roly, v ktorej možno nebude tak skvelý a ako to zvládne jeho ego, keď z Leverkusenu je zvyknutý od juniorov, že sa okolo neho točí najväčšia pozornosť... Myslím, že nájsť mu tú správnu rolu bude pre Lamparda najťažší oriešok zo všetkých tých príchodov...

Reagovat
Talker

Tak já bych chtěl k Wernerovi postavit ideálně Tammyho/Girouda na hrot. Třeba i na úkor jiných ofenzivních hráčů. Moje ideální záloha+útok je Kante,Mount(Kova),Havertz - Pulisic,Abraham,Werner

Co se týče Havertze, tak tam nevím - bude mít největší volnost ze záložníků, možná se to bude i točit kolem něj. Možná i proti bych tam skipnul Ziyecha (nebo ho točil s Havertzem), aby se to tam úplně nebilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si myslím, že Mount s Havertzom spolu proste nebudú fungovať. Tú zálohu by som skôr postavil Kante- Kovačič- Mount/Havertz. Útok by mohol fungovať asi najlepšie tak, ako si to napísal. Som zvedavý na zajtrajší zápas no...

Reagovat
Talker

Ty jsi nepochopil, o co mi šlo - já reagoval na alibismus ohledně těch cílů. Podle mého tihle hráči nejsou těmi, kteří by nás posunuli okamžitě na úroveň Liverpoolu nebo Citizens. Já osobně jsem nadšený z Wernera, jsem rád za Ziyecha a akceptuju příchod Havertze.

Tihle hráči mají potenciál a talent nás do té špičky posunout během 2-3 let. Ono se stačí kouknout, jaké týmy vyhrávají tituly v PL - jsou to týmy, které mají většinu základu mezi 25-30 lety, kdy jsou ti hráči zkušení a zároveň fyzicky na svém vrcholu.

Ziyech hrál zatím pouze v Holandsku - už tu byla hromada flopů z Holandska, kdy se ti hráči neprosadili.

Havertze beru zatím jen jako supertalenta, který má zkušenosti z nadprůměrného německého týmu. Nemá zkušenosti z velkých zápasů v LM, nemá zkušenosti s bojem o titul, musí vyspět - jak fyzicky, tak i mentálně. Možná ho podceňuju, ale osobně v něm nevidím rozhodně hotového hráče.

Werner byl v RB golostroj, ale je tam to samé, co u Havertze - ač hrál v lepším týmu a je zkušenější, není zvyklý hrát o titul, nehrál velké zápasy v LM.

Co se týče zájmu největších týmů, tak minimálně u Tima a u Havertze tam byl zájem od největších týmů. Jen tam nebyla vůle (či prostředky) získat ty hráče letos.

Takže ano, za mě super posily a super přestupové okno, ale není to tým pro letošní sezonu - je to tým pro budoucnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, možno som to nepochopil úplne správne, ako si to myslel.

Každopádne, ja si nemyslím, že tí hráči budú hrať o rok či dva lepšie po individuálnej stránke ako teraz, rozdiel bude akurát v tom, ako zapadnú do tímu a ako dokáže tréner využiť ich potenciál a kvality. Aj Salah, Firmino či Mane prišli do Liverpoolu v podstate už ako hotoví hráči z klubov, kde sa im ani nesnívalo o titule či veľkých zápasoch v LM, akurát im Klopp ušil taktiku na mieru, našiel správne pozície a v super fungujúcom tíme z nich zrazu boli top hviezdy.

Ziyech síce prišiel z Holandska, ale trebárs aj taký Bruno Fernandes prišiel z Portugalska a okamžite sa stal jedným z najlepších hráčov ligy, bez akejkoľvek prípravy. Ziyech je už teraz top hráč, ale je otázne, či sa presadí, či zapadne do tímu, je tam veľa faktorov, ktoré môžu rozhodovať o tom, či to bude podarený nákup, alebo flop.

Máš pravdu, že Werner s Havertzom nie sú zvyknutí hrať o tituly a veľké zápasy v LM (aj keď obaja tam tento rok hrali a Leipzig došiel tak ďaleko, ako Chelsea dávno nie...), ale čo sa zmení ich prestupom do Chelsea? Jasné, ambície hrať o titul v klube sú, ale reálne možnosti sú momentálne rovnaké, ako keď boli v Leverkusene či RB, teda skôr to bude boj o LM, ako boj o titul a vôbec by som si nebol istý tým, že tento rok sa rozdiel medzi Liverpoolom a City oproti zbytku zmenší.

Havertz s Wernerom nemali žiadne iné reálne ponuky. Jasné, že by ich chcela väčšina top tímov v Európe, ale v tejto situácii proste neprišiel s reálnou ponukou nikto iný a oni chceli odísť. Chelsea sa s nikým nemusela o nich pretláčať.

Za mňa je jasné, že sú to skvelé nákupy a v podstate to najlepšie, čo na trhu toto leto bolo pre klub možné získať, ale z môjho pohľadu je už len na trénerovi, ako ich dokáže čo najlepšie využiť a dostať z nich maximum v čo najlepšie fungujúcom tíme, sami o sebe sa už príliš nezlepšia, pretože už hrajú na svojom strope alebo veľmi blízko neho. Ale keď vidím, koľko hráčov podobnej úrovne je v tej ofenzíve, tak mám obavy, že z toho bude ťažké poskladať fungujúci útok, ktorý bude zohratý a efektívny, aby ďalších 5 hráčov s ambíciou na základ nesedelo väčšinu sezóny na lavičke...

Reagovat
Svatej

Ten poslední odstavec především je hrozna hloupost... Mas snad dojem, ze je třeba Lewa sam o sobe fotbalově stejnej ted, jako byl v 21?

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ideš porovnávať Lewu, ktorý hral v 21 rokoch poľskú ligu za Lech Poznaň s Havertzom, ktorý hrá od 17 v áčku Leverkusenu a posledné 2 sezóny patrí medzi najlepších hráčov Bundesligy? Havertz má v 21 rokoch odkopaných vyše 150 zápasov na najvyššej úrovni, čo Lewa videl v jeho veku maximálne v telke, tak netuším, čo to tu skúšaš...

Reagovat
Svatej

Takze zase jsi hovno pochopil

Reagovat
Talker

Tak záleží, co bereš jako zlepšení - to je podle mého to, na čem se rozcházíme především.

Já myslím, že minimálně u těch mladších hráčů (především Havertz, ale i Werner, Chilwell) bude přicházet.

Ano, individuální kvalita (technika, rychlost) se zlepšovat nebude - nebo pokud bude, tak minimálně. Ale se zkušenostmi a věkem přijde lepší přehled, větší fyzická síla, lepší odhad situací a další věci. Ti hráči jsou extrémně talentovaní a na svůj věk hodně zkušení, ale podle mého ještě ten růst přijde. Ti hráči nestagnují, přizpůsobují svojí hru týmu, lize a soupeři. I třeba tomu, že budou hrát v dominantnějším týmu, který je víc na míči a soupeř je zataženější. To bude pro některé nová situace.

Když dám příklad - letos ho bude podle mého fyzicky ničit kdejaký hráč soupeře. Chvíli mu bude trvat se přizpůsobit a zvyknout si na ten styl hry soupeřů, což se dá brát jako adaptace na ligu - ale za 3 roky bude mít zkušenosti, jak ty hráče obehrát, bude připravený na ty situace a bude vědět, jak v nich reagovat. A to neberu v potaz, že zesílí, nabere svalovou hmotu a bude v těch soubojích mnohem dominantnější.

Možná podceňuji jeho inteligenci, zkušenosti a jeho talent a už ví, jak to všechno řešit, ale podle mého má stále dost velký prostor, kam růst.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné, že v taktických veciach a mentálnych vlastnostiach tí hráči ešte majú veľký priestor na zlepšovanie a je dosť možné, že v tom ešte pôjdu hore, to netvrdím že nie. To je pre mňa ale práve to, čo som písal v súvislosti s Liverpoolom a Kloppom, že našiel hráčom správne pozície a dokonalý systém hry, vďaka čomu sa práve v týchto veciach hráči ako Salah či Mane posunuli. To je ale predovšetkým vďaka tomu fungujúcemu tímu, hráč sa nebude po týchto stránkach zlepšovať, keď nebude mať správne miesto na ihrisku a správnu rolu. Preto tvrdím, že po individuálnej stránke sú to už hotoví hráči a záleži na Lampardovi (alebo jeho prípadnej náhrade), aby im vytvoril podmienky na to, aby žiarili úmerne ich kvalitám.

Ja som to myslel samozrejme čisto po individuálnej a technickej stránke, že sú to hotoví hráči, ktorí už budú rásť len skúsenosťami...

Reagovat
Talker

Jak říkám, já tam počítám i věci, které jsou spojené se zkušenostmi a věkem - přehled, odhad situací, přehled na hřišti atd. To jsou věci, kde podle mého bude třeba Havertz růst - na hřišti to sice tolik nepostřehneme, ale bude to mít velký vliv na ty výkony a když se koukneš na zápasy Havertze letos/loni a za 2-3 roky, tak tam bude obrovský rozdíl - možná ne ve všem pozitivní, ale bude tam hodně viditelný.

Reagovat
smazaný uživatel

No, ono by to tak logicky malo byť, ale nie vždy to tak aj naozaj je. Obzvlášť v Nemecku by sa v posledných rokoch zopár takých hráčov našlo, ktorí odohrali svoje najlepšie sezóny okolo dvadsiatky, potom prestúpili do veľkoklubov a ich kariéra išla už len dole, trebárs majstri sveta Goetze, Draxler či Schurrle, Nuri Sahin je geniálny príklad, podobne dopadol aj Kagawa... Nehovorím, že to tak bude aj u Havertza, ale zase by som tiež automaticky nepočítal s tým, že pôjde ešte výrazne hore. Samozrejme, že tam ten predpoklad je, aby sa ešte zlepšil vo všetkom, čo spomínaš, ale vidím to tak 50 na 50, že za tie 2-3 roky tam ten viditeľný rozdiel bude, veľmi veľa faktorov v tom hrá rolu. Ja mu prajem, nech sa presadí, ale nebol by som prekvapený, keby tú cenovku úplne nenaplnil. Uvidíme...

Reagovat
irik

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

s Lampardem jako managerem ani za 3 roky. Za tu dobu by se možná trochu posunul v Derby, ale pro CFC není dost dobrý. Jestliže numismatik Čech sedí na tribuně, hraje si s mobilem a není schopen Frankovi vysvětlit že Kepa zkrátka na PL nemá, tak je to smutné. Jinak kdo objevil

Havertze pro Chelsea, to byl fakt hlava mapa. Vůbec skauting a realizační team CFC je kapitola sama pro sebe. Nemusím snad vypisovat všechny

super hráče na čele s DeBruynem co pro nás asi nebyli dost dobří.

Modrým fandím od ranných 60tých let, mám členskou legitimaci ze seventies fan clubu Petera Osgooda, tak snad něco o tom vím. Ano, brzy mi bude 80, jsem fan od doby, kdy oligarcha ještě dělal do pampersu....

Reagovat
Benzema

Reagovat
Nihilister

Reagovat
smazaný uživatel

A to je zase to tvé klasické hledání důvodů, proč to nejde. Werner je útočník, ten se hodnotí podle gólů a nedal zatím žádný. Uvidíme zítra. Havertz se kupoval na x sezón, ale aby tady těch x sezón vydržel. Přišel za úspěchy, ne bojovat o TOP4. To stejné zbylé posily až na Silvu. Nikdo ti dopředu neřekne, že Havertz bude něco jako De Bruyne. Po minulé sezoně jsme potřebovali hráče s okamžitým impactem, kteří ten tým okamžitě pozvednou. Zatím to vypadá, že jak to vypadalo slibně, tak všichni ti tři hráči, kteří to měli zvednout jsou zranění a Havertz, jako by prostě nebyl na hřišti. A to byl Brighton.

Reagovat
smazaný uživatel

A budeme zase tam, kde minulý rok. Tedy 30 bodů za prvním. Což je fakt nepřípustné už. Progres tam prostě být musí.

Reagovat
Svatej

to je přesně to, na cem se tu vsichni davno shodli, přesto si jedes ty svy hovna o tom, ze obecně fanousci nemají ambice a ty jedinej vudce vidíš vsechno jinak a líp.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Talker

ok

Reagovat
RKBoy

nič z toho čo píšeš nedáva zmysel.

Reagovat
Svatej

To se da aplikovat na všechny komentáře

Reagovat
Beči

Everton letos vypadá hodně nebezpečně. Ancelottiho práce se začíná vyplácet.

Konečně budeme mít konkurenceschopného hlavního rivala

Reagovat
vladis271

Everton navrchu by mi vôbec nevadil. Teda ak by nebol úplne najvyššie samozrejme.

Reagovat
Mastný Chobot

James a Thiago, tento ročník PL ma bude baviť

Reagovat
Mastný Chobot

ešte Aouar by mohol vyjsť teda

Reagovat
smazaný uživatel

prý chce do Juve a nás má jen jako plán b

Reagovat
smazaný uživatel

Ale podľa nejakých správ na Twitteri, sa s nami dohodol už na podmienkach zmluvy...

Reagovat
Lacko_Boh

tento rok bude velmi zabavny, bude to aj vyrovnane a aj kvalitka

Reagovat
masina_LFC

Ak Fulham s tou obranou nezostúpi, tak to bude zázrak

Reagovat
vladis271

no, ale zrejme ani Leeds s takouto obranou nemusí byť také terno čo sa od neho čaká.

Reagovat
smazaný uživatel

Aréola 4 góly? Hmmmm

Reagovat
Kily8

Fulham v pravý čas vymenil brankára . Je rozdiel dostať 3 góly od Arsenalu, alebo 4 od Leedsu.....

Reagovat
smazaný uživatel

Nechceš snad pochybovat o tom, že Areola je lepší než Rodák?

Reagovat
smazaný uživatel

nato ako ho tu niektorí fans hypovali že aký je to brutálny brankár a ako Rodákovi šancu, včera ukázal, že sa môžu v tej bráne striedať aj po zápasoch v úplnom kľude

Reagovat
Whitemedia

Six games played by promoted clubs Fulham, West Brom and Leeds in the Premier League - 22 goals conceded between them already.

Chtěl jsem se zasmát a pak jsem si vzpomněl na naši obranu..

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Ferguson6

Tak ale taký Leeds do tej štatistiky prispel hneď trikrát

Reagovat
oli9

Leeds

Reagovat
oli9

Vypadá to, že na Evertonu můžou doufat v dobrou sezónu

Reagovat
TheTopFootbaler

Leeds netuší co je obrana, třeba bychom jim pak mohli dát aspoň gól až proti nim budeme hrát.

Reagovat
9augi9

Však ako dnes, jeden dáte a tri dostanete.

Reagovat
TheTopFootbaler

Jen mi syp sůl do rány, ty hajzle.

Reagovat
9augi9

Roger that.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Svatej

Krásně Palace

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Tomanatura

United bezte do pice s timto. Ten turnaj el byl opravdu nutny

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
masina_LFC

Sancho sa už nevie dočkať kedy príde do ManU

Reagovat
9augi9

It is jeho sen.

Reagovat
smazaný uživatel

To určite Ucka robia takú dymovú clonu, že nap*ču začínajú, že akože potom víťazoslávne získajú Sancha, ale na tom prestupovom trhu dopadnú rovnako aj keď je smiešne, že si hráči výberu skôr sliepky ako ich

Reagovat
Tuard.MUTD

Parádička

Reagovat
smazaný uživatel

Nutnost přivést obránce, jak na kraj, tak do středu.

Reagovat
nani92

Neviem si ani predstaviť aký tragéd musel byť ten lupič, keď ho dokázal zastaviť Lindelof

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mimalu

Reagovat
iamek

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

vozíčkář

Reagovat
patas92

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PH8

Reagovat
smazaný uživatel

Tragéd ako ty.

Reagovat
pingla

Chod do piky, nani je topovka

Reagovat
smazaný uživatel

to nič nemení na tom, že Zajo je ťulpas a mal by sa viac hýbať, aby nebol tragéd.

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Hai

Reagovat
Steven666

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Counter

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
avicii

Reagovat
TopinB

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
vladis271

Reagovat
Busby babes

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Cobra

Reagovat
Rišty

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Horcmen

Reagovat
kvasha16

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Thorrin

Reagovat
Mato178178

Chodiaci futbal ... Nevravel Olé že man utd musí vždy behať viac ako super ?

Reagovat
9augi9

Aj behajú, len asi mimo pracovnú dobu.

Reagovat
smazaný uživatel

Lindelof

Reagovat
iamek

Dalot a Bailly museli mít trojku s dcerou od Oleho. Jiné vysvětlení není proč je vůbec nenasazuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Dalot musi mat nejaky zly pristup, to sa inak neda vysvetlit. Najhorsie na tom je, ze teraz v stredu nejaky pohar, tak predpokladam, ze Bailly si zahra nejaky tento shit zapas a o tyzden zas Lindelof v zaklade.

Reagovat
iamek

Pry na tréninku nejede na 100% Dalot. Bude to tak jak píšeš. Bailly v úterý základ, zahraje dobre a v lize zase lavička

Reagovat
Sandstorm

Jestli se nezraní...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Dalot pry hraje moc opatrne a reakce na to, ze nehraje pry spis, ze to zabalil, nez ze by se zacal rvat o misto.

Bailly imho neni jeste uplne fit. Ale tipuju, ze brzy Lindelofa nahradi.

Reagovat
ratusek

Leeds

FDF

Reagovat
smazaný uživatel

Ani se nedivím že na to Ole a hráči serou, kdybych já viděl v práci že šéfové se nesnaží získat nové zakázky, tak na to taky seru!

Reagovat
Svatej

Reagovat
Miguel19

Nové zakázky?

Reagovat
Svatej

Smlouvy s operátorama. Jdou na to krok po kroku.

Reagovat
smazaný uživatel

Nové zakázky = noví hráči

Reagovat
Miguel19

To nedává moc smysl..

Reagovat
fenixLFC

jj pretoze kazdeho hraca od vas demotivuje ze mu vlastne nepride konkurencia vase vedenie na cele s olem by mohli prist aj s niecim inym nez len v tom ze kupia dalsich dvoch hracov za 180 mega a tym sa vsetko zachrani. ale chciet od oleho nejaku takticku flexibilitu alebo schopnost reagovat, to by bolo asi moc...

Reagovat
smazaný uživatel

co to zas splietas dpc

Reagovat
fenixLFC

takze vasim riesenim problemov je len kupovanie dalsich a dalsich hracov, ok pretoze to vam zaisti, ze to zrazu bude fungovat

Reagovat
smazaný uživatel

teraz prehrali prvy krat po 14tich zapasoch v lige, ono to dlhsi cas celkom dobre fungovalo, vobec neviem o com tu rozpravas, Ole potrebuje doplnit tim, pretoze prakticky nema koho prestriedat, nevyjadruj sa za kazdu cenu ku vsetkemu, len aby si nieco splietal

Reagovat
fenixLFC

jj prehrali prvykrat po 14 zapasoch ale mleli z posledneho a hrali hovno soldine dlhsiu dobu. a vase riesenie vsetkych problemov je priviest dalsich a dalsich hracov. ziadna zmena systemu, nic, proste len dalsich a dalsich drahych hracov ktori vyriesia vase problemy cisto individualnou kvalitou. vazne od vasho manazera neocakavate viac nez len buchnut na plochu 11 hracov a dufat ze to uhraju cisto individualnou kvalitou a ked nie tak sa proste privedie niekto dalsi?

Reagovat
smazaný uživatel

Kamo .....zasukej si.

Reagovat
smazaný uživatel

Ved preto potrebuje posilnit, nie lebo mleli z posledného, okrem zakladu nemá koho postaviť, videl si dnes Jamesa napr..

Reagovat
Sandstorm

Tak místo Jamese mohl hrát od začátku Mason. Jako co si budeme povidat, Ole zatím není žádnej Guardiola.

Reagovat
fenixLFC

lenze vy hladata hracov do zakladu, nie na rozsirenie kadra a cakate ze len tym sa vsetko vyriesi....

Reagovat
smazaný uživatel

no tak povedz ako taktickou flexibilitou sa ma Ole priblizit vam a City s depthom ako Lingard, Pereira, Mata atd, ak ti teda vadi, ze hlada hracov do zakladu, aj to hlada do zakladu iba rw pravdepodobne..

Reagovat
smazaný uživatel

Možno ste v lige neprehrali 14 zápasov. Ale posledné 3 zápasy ste prehrali a to je podstatné...

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je ale pekná blbosť byť taký Lindelof, alebo Maguire som vďačný, že môj zamestnávateľ nekupuje normálneho obrancu, lebo s ich výkonmi by si moc futbalu už nezakopali.

Reagovat
LGT

United

Reagovat
ajouki

Bude v United podobná panika jako v Chelsea 2017 po domácí prohře s Burnley? Přijdou nějací Drinkwateři nebo Zappacostové, jen aby se uspokojil kouč? Podobností dost jak celé léto bezvýsledně uhání své hlavní přestupové cíle.

Reagovat
Talker

Můžeme nabídnout už jen Drinkwatera, Zappa už je na hostování v Itálii

Reagovat
ajouki

Nemyslím to doslovně, United si napíšou svůj příběh. Jen tam může být podobnost s Chelsea. Třeba i ten Telles, ke kterému jsou prý blízko. 3 roky se spojuje s každým klubem a stejně všichni řekli ne. Proč? Mají strach z jeho přesunu do větší ligy, anebo třeba problémy v pozadí s jeho přístupem?

Reagovat
Sandstorm

To je milé. Danny je odchovanec.

Reagovat
Talker

Klidně přihodíme Emersona, Barkleyho a Kepu.

Co blbnu, stačí, když vezmete Kepu.

Reagovat
Sandstorm

I náš třetí brankář Romero je lepší než Kepa, ale misto Shawa uz bych snad bral i toho Emersona. Barkley pro Vas ještě bude přínosem.

Reagovat
Talker

Já u Barkleyho fakt nevím. Když mu nedáš čas a presuješ ho, tak on vypadá jako fotbalista - řeší to relativně efektivně. Jakmile mu dáš prostor a čas přemýšlet, tak to najednou dosere.

Pokud někdo nabídne rozumné peníze (20m+), tak bych ho střelil. Na základ to nebude a ten tým máme tak předimenzovaný, že jeden z dvojice Barkley-RLC musí jít. Možná bych pustil spíš RLC na hostovačku na rok, aby se po tom zranění dal dokupy.

Reagovat
M0rb1D4S

Když už bych si nechal Barkleyho, tak jedině jako žolíka na lavičku. On tu hru umí celkem dobře oživit, ale doufám, že v základu ho uvidím maximálně v EFL nebo FA Cupu.

Reagovat
Talker

A co se týče Kepy, tak bych řekl, že i třetí golman naší rezervy je lepší než on...

Reagovat
El-Pistolero-68

Takový hejt, jo?

Reagovat
Whitemedia

Emersona nechtěj

Reagovat
Busby babes

trochu se toho bojim. Spis doufam, ze se panika projevi v tom, ze zaplatime, co BVB chce.

Ale jiak to vypada na toho Tellese a uvidime jestli jeste nekdo.

Reagovat
ajouki

To byste z toho vyvázli hodně dobře, kdyby zaplatil Sancha. Jen mi Woodward nepřijde jako typ člověka, který by otočil svůj jasně vyhraněný názor o 180 stupňů. Na Twitteru by si jej namazali na chleba, a takový impakt nevidí v United rádi

Druhá věc, jak by zareagovali v Dortmundu. Fakt si myslím, že by si řekli o pár milionů navíc.

Reagovat
Heisenberg

Ole zaříkávač obran

Reagovat
Bayern +

Dnes zatiaľ luxusné výsledky, tak snáď to WHU nepokazí.

United opäť bavia, ešte aj Záha ich sfukne, ou yess

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsme někoho koupili?

Reagovat
Sm0ker

Nemáte na rozhodčí a budete kupovat hráče?

Reagovat
Sandstorm

Ano

Reagovat
mimi_united

Naše vedenie by sa už mohlo spamätať a konečne priviesť Sancha

Reagovat
Sandstorm

Nevim jestli by to samotný Sancho o tolik pozvedl. Dnes chyběla kvalita v obraně - Lindelof, na krajích obrany - tady to přímo hoří, i ve středu hřiště - McTominay. Takže Sancho by nahradil slabého Jamese na RW, což by byl luxus, ale nevyřešilo by se vsechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Až si myslíte, že kúpou Sancha vyriešite všetky problémy, tak máte ešte väčšie problémy ako si reálne myslíte...

Reagovat
montaigne33

Nevím, co WHU udělali rozhodčím, ale VAR je prakticky pokaždé proti nim...

Reagovat
smazaný uživatel

myslis ofsajd?ten nebyl

Reagovat
montaigne33

Hmm, bylo to těsné... ale např. v minul. zápase jasná ruka obránce NU v pokut. území Newc.- a VAR nic neviděl... ( a to se občas i v PL pískají nastřelené ruce- neruce...)

Reagovat
smazaný uživatel

To mas vsude, a v basketu jeste vetsi bordel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš se tradičně nadržuje Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

si robíš srandu? V minulej sezóne bolo skrz VAR najviac ublížené práve Arsenalu, tak nevymýšľaj

Reagovat
smazaný uživatel

United vyteču doma s Palace, zasa sa ukaze ze nemaju jedineho poriadneho obrancu a oni placu o Sanchovi ti fans nie su moc ini ako ich vedenie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A proto s touhle obranou dostali o cely 3 goly vic, nez suverenni liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

RW potřebujeme stejně jako CB

Reagovat
Sandstorm

Víc než CB potrebujeme posilit aspon LB.

Reagovat
Sandstorm

S Vaší obranou a kiksujicim Virgilovi v poslední době bych se moc nesmal

Reagovat
Busby babes

Shaw, AWB a Maguire jsou v pohode. Vcera mel Lindelof proste naprosto silenej den.

Reagovat
r.mrazik

tyvoe prohrat doma s Palace...

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Counter

Loni jste s nima na OT prohráli taky

Reagovat
r.mrazik

To na tom nic nemění..psycho to je pořád

Reagovat
Counter

Jasně, já jen, že to není žádná novinka. + Předloni na OT remíza, Roy je prostě neporazitelný

Reagovat
r.mrazik

Jj.já to nepsal jako novinku ale jako stálý pocit marnosti

Reagovat
Whitemedia

C.B. Strike prosííííím

Reagovat
Counter

Raději teď na Ednu nechodím, protože se bojím, že tam najdu hejt na hejtu

Bohužel jsem poslední dobou vůbec neměl čas, ale od zítřka už by to mělo být v pohodě a stopro se do toho pustím.

Reagovat
Busby babes

stejne jako loni.

Reagovat
r.mrazik

no...uzasny posun

Reagovat
smazaný uživatel

No penalty, no party

Reagovat
Sandstorm

No Lindelof, no hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

skôr no penalty, no fernandes

Reagovat
LokoLFC

Ten Antonio není úplně hloupej. On ve vápně běhá tam, kam Souček, protože Souček má skvělý výběr místa. Jen škoda, že pak logicky bere šance Součkovi a neproměňuje...

Reagovat
Sandstorm

Proč sakra neposleme toho Dalota na hostování?

Reagovat
Sandstorm

Shaw je strašně slabí bek. José věděl.

Reagovat
Sandstorm

Slabý

Reagovat
Bayern +

remízový zápas...

Reagovat
Counter

Easy peasy lemon squeezy

Reagovat
LokoLFC

Tohle kdyz nekdo napise, tak je jasny, ze je blbec.

Reagovat
Sandstorm

On píše samý pičoviny.

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Kdo to říká, ten to je, na toho to pasuje!

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

3 body ale... hrozný výkon, strašně nejistá obrana, každej centr znamenal problém, absolutně žádná kreativita, míče odskakovali jak hráčům v 1. A třídě, WHU měl v prvním poločase kopat penaltu.. No jako celkem hroznej výkon, připadalo mi to z naší strany spíš jako zápas přípravy

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsme meli stesti, ze zahral paradne Ceballose se Sakou. Arteta to mel prekopat na 433

s Willianem na podhrotu a Pepem na kridle, ne furt tvrdohlave hrat 343. Super tri body

Reagovat
Heisenberg

Ani se nedivím spekulacím, že chce Arteta dva záložníky. Ti 2 ještě bez AMN jsou fyzicky nedostateční. Musíme hrát na 3 záložníky, 3 vzadu nejsou kromě zápasů v obranným postavení nebo proti Fulhamu dostačující. Pořád si taky nejsem jistej dvojicí Laca-Auba, jestli můžou fungovat o tolik líp.

Jinak mrdka Willian už odehrál dobrej zápas proti sestupujícím a ted čekají 3 roky chůze.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnes tam bol viacej slabších výkonov z našej strany...

Reagovat
PhilipS

Remíza by byla spravedlivá. Sáček asi MOTM díky těm preasistům. Bellerin flop zápasu. V tomhle rozestavení musí bejt mnohem odvážnější a nebezpečnější. Laca byl horší než Antonio. Souček skvělej. Opět snad neprohrál hlavu. Tomu výkonu chyběl jenom gól. Arsenal má tým na osmý místo. Nic lepšího to nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

top 6 bude

Reagovat
Counter

Existuje slušná šance, že to některé z ostatních týmů dovedou posrat tak moc, až skončíme výš.

Reagovat
PhilipS

No jistý je, že na top5 nemáme nárok. Pak už je to celkem fuk

Reagovat
Sandstorm

To si nemyslím. Základní sestavu máte hodně slušnou. Snad jen privest jedno CM a možná beka misto Kolasinace.

Reagovat
Counter

Bek je Tierney, potažmo Saka nebo AMN.

Reagovat
Sandstorm

Tak to je v poho. Myslel sem, že je Kolasinac na odchodu. Proto mě dnes prekvapil v základu.

Reagovat
Counter

Kolašinac na odchodu je, pokud se najde někdo ochotný ho zaplatit. V základu byl jen proto, že už nebylo kde brát, všichni obránci jsou/byli zranění.

Reagovat
Counter

To si myslím taky. Ale třeba se ještě povede nějakým zázrakem sehnat Aouar, uhaluzíme pár výsledků a páté místo bude stačit na LM, zázraky se dějí!

Reagovat
PhilipS

To bychom museli v přestupáku hodně začarovat.

Reagovat
Counter

Povedly se vyrýžovat solidní prachy na Martínezovi, pár mega by mohli vynést Guendouzi s Torreirou, finanční úlevu by přinesl i odchod Kolašinace... Otázka je, jestli bude Lyon ochotný prodávat - pokud pustí Depaye do Barcelony, může jim to pro jeden přestupák stačit.

Reagovat
PhilipS

Nemáme zrovna dobrej track record v prodávání nechtěnejch hráčů. Z toho budou akorát hostovačky s opcí se obávám

Reagovat
Counter

Za Wengera to byla katastrofa, ale poslední dobou už to je lepší. Loni se za normální prachy povedlo prodat Iwobiho, Koscielného (přestože odmítl nastoupit do přípravy) nebo Bielika, letos zatím Martíneze a věřím, že něco se ještě povede.

Reagovat
afc

Reagovat
Talker

Tahle sezona může být dost šílená. Bude hromada zranění, bude chybět spousta hráčů kvůli koronaviru a může to dopadnout jakkoliv. Tu sestavu máte slušnou a pokud vám bude všechno vycházet a hrát do karet, tak klidně můžete na TOP4 myslet.

Reagovat
smazaný uživatel

Boháča tieto reči mužstiev z druhej vlny ako WHU, Everton, NU, jak poukazuju na konečné výsledky iných mužstiev pričom sami hrajú hovno...nič v zlom. Ale takto zhadzovať Arsenal čo je o 2 triedy inde ako vy je celkom smiešne. Nájme keď tu vypisuješ o vás chváli ako keby ste skoro vyhrali majstrovstvá sveta

Reagovat
Infernoqt

Myslím si, že v této konkurenci skončíme kolem středu tabulky. Prakticky se potvrzuje to, že nemáme síly a už je tu nová sezona. A navíc máme debilní obranu, což jsme měli vždy, ale když řeknu něco o Lindelofovi, vylezou zarytí fans a začnou toho blba obhajovat. Nejhorší nákup celé naší historie, v životě mě tam nikdo tak nesral. A hlavně mám už delší dobu pocit, že tam furt taháme hráče, co nám nesedí do konceptu. Jen málokdy zahrajeme dobrý zápas, když nám na hřišti chybí štít. Potřebujeme tam Matiče nebo Freda. Jak tam není jeden z nich, ztrácíme kostru týmu a pak je tragéd Lindelof ještě pod větším tlakem.

Vůbec nejhorší je, že jsme v té samé prdeli jako každej rok. A ted je to o to důležitější, protože prosereme jeden přestupák, ztratíme krok s konkurencí a další léto budeme zase pozadu. A kdoví, kdo bude manažerem, protože se může stát, že to Ole stejně jako Mourek v třetí sezoně odsere. Ta frustrace se bude stupňovat a já z toho týmu necítím jistotu, ani sebevědomí a ani kvalitu.

Reagovat
Sandstorm

Come on, po prvním zápase tvrdit, že skončíme ve stredu tabulky...ale chapu tu frustraci, vyhlídky nejsou dobré a bude to opět tuhý boj o top 4.

Reagovat
Infernoqt

Tvl. ted jsme dali top 4 a nic se nezměnilo, Aston Villa utrácí víc než my. Hlavně v té LM nemáme co dělat. S hodně odřenýma ušima jsme se dostali přes Kodaň, ale pak jsme prohráli se Sevillou, Aston Villou a teď Crystalem. Já chci vidět konečně progres po osmi letech. S takovýmhle přístupem, fotbalem, obranou a ještě špatnými taktickými rozhodnutími ze strany Oleho se můžou jít vysrat. Je jen otázka času, než se ta frustrace přesune na hráče a skončí to podobně jako za Mourkovy poslední sezony. Protože bez kvalitního obránce a kvalitního štíta na hřišti prostě ty výsledky nepřijdou. Máme tam tři prdele hráčů, tři prdele záložníků, ale všechno ofenzivně laděný. Furt mám pocit, že to tam skládá nějakej dement.

Reagovat
Sandstorm

Já si nedovedu predstavit tu rotaci, až budeme hrát v nedeli PL a v úterý LM. To bude teprve sranda. Já beru jako kvalitního obránce Maguirea a k němu ať tedy zkusí Baillyho nebo Tuanzebeho. Za mě i Smalling by byl zlepšení oproti Lindelofa, který si ty špatné vykony už tahne dlouho. Ale alternativy misto něho jsou. Kde vidim obrovskou mezeru jsou kraje obrany. Jediný pořádný hráč je AWB. Telles má stát 27 mega, proc to neposleme? Když si u toho štítu...to je zřejmý. To už nám chybí nekolik sezon. Pouze Matic je takový typ, ovšem jeho forma je různorodá a chtělo by to alternativu, kterou ovšem není McTom, jak všichni doufali nebo věřili.

Reagovat
Sandstorm

Jo a RW nám chybí snad od přeškolení Valencii na RB. Taky nechápu, jak je něco takového možný.

Reagovat
Infernoqt

McTom je box to box... ale to je těžký řešit. Kraje obrany ti nemusí fungovat, jak ti funguje kostra, kterou tvoří záloha, A dnes tam byli dva debilové vedle sebe, který kryl ještě větší debil Lindelof. Mám dost bojů o top čtyřku, kterou opět vidím nereálnou pro nás, když jsme už teď bez energie.

Ted mi dejte klidně facku, ale myslím si, že by bylo nejlepší, kdybychom se propadli z LM do EL (třetí místo ve skupině). Fakt si to přeju, a to z toho důvodu, že potřebujeme bojovat o postup do LM na dvou frontách a cesta přes EL je mnohem přijatelnější. Fakt z toho týmu necítím sílu teď, necítím z něho energii. Viděl jsem to už několikrát v minulosti a mám pocit, že Ole si bude kolem Vánoc balit kufry, pokud se náhodou vedení ted neposere a nepřivede mu tam tři posily. Pak v zimě dostaneme nový impuls od Pochettina a budeme moct šlapat v pohárech, ale na LM prostě nemáme. To at se na mě nikdo nezlobí, ale nemáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc by utd nemeli na LM? Kdyz se tam regulerne kvalifikovali. LM kazdej rok vyhraje 1 tym to znamena, ze kazdej rok ji nevyhraje 31 tymu, ktery se tam dokazaly dostat a uplne kompletne celej zbytek evropy, kterej se tam ani nedostal. Ptam se, co ta veta vubec znamena, ze utd nema na LM? Vubec tomu nerozumim. To se mysli jako na celkovy vitezstvi nebo...no nic jinyho nedava smysl.

Reagovat
Infernoqt

Ano, celkové vítězství. Možná někoho porazíme, to se stát může, ale těch lepších týmů neporazíme pět za sebou. Vidím to spíš na ostudu, protože nás kromě velkých týmů porazí i dobře bránící mužstva.

Teď jsme bez energie, z jedné sezony jsme přešli do té druhé a chybí nám kvalita minimálně na třech postech. Ten tým se chce posunout, ale neposune se, pokud nebude nakupovat, kvůli čemuž se oproti konkurenci držíme hodně pozadu.

Podepsala se na nás ekonomická krize, doteď nechápu ten systém, co se tam snažíme hrát s tolika ofenzivními záložníky, a pokud přijde ještě pár proher, dostaví se silná frustrace, která skončí vyhazovem Olého, protože takhle to prostě u nás bylo už třikrát za posledních osm let.

Záchranou Olému mohou být čerstvé posily, které nám ovšem víc jak boj o top čtyřku nezaručí. Ale tu top čtyřku potřebujeme kvůli LM pro příští rok, abychom další léto po této krizi konečně mohli pořádně nakupovat. A ta cesta je určitě snazší přes EL, na kterou se v případě nutnosti bude snazší nahecovat.

... Je to furt dokola jak u debilů. My se musíme kousnout a přetrpět to s jedním trenérem konečně a dovolit mu kompletní přestavbu, i když to jeho uvažování kolikrát nechápu. Jak tam přijde někdo novej, tak zase začneme od nuly a pak se to v třetí sezoně posere.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Mato178178

Bisaka nespraví dopredu ani hovno musí sa ešte zlepšiť lebo zatiaľ je to druhý darmian čo vie len brániť

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Busby babes

skvely, jeden blbej zapas a uz hrajeme o stred tabulky.

Reagovat
Infernoqt

Je to furt dokola. Za čtvrtý místo budeme rádi, ale teď s tím rozdílem, že hned od prvního kola nemáme energii. S podobnými výkony se můžou jít vycpat.

Reagovat
Busby babes

jo no, prohrali jsme prvni ligovej zapas od ledna a ty pises hned o stredu tabulky. Vcerejsi zapas byl spatnej, to nikdo nepopira, ale tyhle panicky reakce jsou divny/smesny.

Reagovat
Infernoqt

Je to vyústění naší krize. Takové hovno hrajeme už od zápasu Aston Vilou z minulé sezony.

Vidíš, co mě na tom sere? Že to bude zase dokola. Já potřebuju, i když mě Ole svými taktickými rozhodnutími fakt někdy moc sere, abychom se kousli a drželi při sobě a drželi s jedním trenérem, i když se nebude dařit. Musíme tu přestavbu konečně jednou dokončit. A smolné pro nás je, že ted je zrovna ekonomická krize, takže jsme se sice dostali do LM, ale je nám to k hovnu s ohledem na posily.

Já jsem hloupej, že se v té hře snažím najít logiku, i když tam žádná logika není. Prostě nechápu, proč hrajeme bez klasického štíta, proč tam taháme tolik ofenzivních záložníků, proč najednou dostává šanci Mensah, proč furt hraje Lindelof, proč musí James dostat šanci proti zataženým soupeřům, proč hraje furt Rash, který je z formy, proč je Pogba furt jako zpomalenej film... Je tam prostě moc proč. Já se v tom snažím najít logiku.

Reagovat
TheTopFootbaler

Totálně souhlasím se vším napsaným v celém tomhle vláknu od tebe. Tohle léto mohl být zlom, 3. místo v lize a jakž takže nalezená rovnováha, fakt chyběl jeden záložník co umí bránit a pravý křídlo. Ale místo toho prostě z nadcházející sezóny mám snad nejhorší pocit od té doby co odešel SAF - ten tým je úplně vyšťavenej, pořád mu chybí individuální kvalita, Ole vypadá jako když já hraju FMko a netuší co chce hrát... Fakt mám strach aby se z nás najednou nestal Arsenal.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
montaigne33

Dnes by si WHU zasloužil bodovat... Škoda, že Antonio neproměnil některou z dalších šancí. WHU mají strašně těžký los...

Reagovat
Studni

Hlavně že se zvládli 3 body. Výkon to nebýl kdoví jaký a když WHU hráli těch 10-15 minut v druhým poločase, kde nás tlačili, tak to s náma nevypadalo úplně dobře. Na konci jsem ale nějak věřil, že tam ten gól dotlačíme a naštěstí se tak stalo. První gól dle mě jde na stoperskou dvojici, kde to takhle mezi nima nemůže Antonio zakončovat... vzadu bylo hodně nejistot, škoda, že se zase zranil Tierney, snad to nebude na dlouho, je to obrovsky znát, jestli je tam on nebo Kola

Jinak si myslim, že Ceballos MOTM, byl všude, vyhrál spoustu soubojů v záloze a nakonec přihrával na vítěznej gól, i když Saka s dvouma skvěla předfinálkama by se asi taky neztratil. Jinak by mě zajímalo, jestli byl Willian tak zabitej tím, že oproti minulýmu zápasu hrál od začátku Ceballos a hrálo se všechno přes něj, a tak nezbylo moc míču na Williana a budou se mezi sebou trochu bít na tom hřišti a nebyl moc ve hře nebo to byl jen slabší zápas

Super, že se Laca znova prosadil, 2 góly ve dvou zápasech jsou fajn a snad mu pomůžou se dostat do střelecký formy, i když ty góly nebyly nijak úžasný, tak byl ve spravnou chvíli na spravným místě

Pepe zatim nepřespěsvědčil a i když na to neměl moc času, čekal bych větší vliv na hru

Reagovat
Studni

Plus ještě Xhaka dle mě výbornej. Líbí se mi na něm tuhle sezónu, že si počíná mnohem líp v osobních soubojí a nedostává zbytečný žlutý do 20. minuty, jako tomu bylo dřív

Reagovat
oddy

No včera se mi moc nezdál právě. Zase si neodpustil nebezpečné ztráty, včera se mi jeho přihrávky moc nelíbily.

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe zatial nic moc

Reagovat
Counter

Můj draft pláče. Kun v hajzlu, Pépé na lávce, všechno teď stojí na Wernerovi.

Přitom ve finále FA Cupu byl dobrý, konečně to s ním začalo vypadat nadějně. Snad to Arteta nějak vykoumá

Reagovat
Nikikrew

Sak treba posadit Williana a hodit tam Pepeho

Reagovat
Counter

Já bych raději oba najednou.

Reagovat
Nikikrew

A kde Williana? Na 10?

Reagovat
Counter

jj, v Mesutově roli. Můžou se s Pepíkem plynule točit, to už by se nějak dalo vymyslet. Ale muselo by se upustit od hry na tři vzadu.

Reagovat
Nikikrew

Si myslis ze Willian by zahral lepsie ako Mesut? Pre mna isto nie. Podla mna je najlepsi na kridle...

Reagovat
Counter

Podle mě by to zvládl kvalitně. Není ofenzivně lepší než Mesut, ale dovede se mu přiblížit a víc toho odmaká dozadu, není nutné mu uzpůsobovat hru zbytku týmu.

Reagovat
Nikikrew

Neviem posudit, nikdy som ho tam nevidel, ale to zalezi vsetko od Artetu

Reagovat
masly008

na 5 vzadu

Reagovat
smazaný uživatel

ved si mi zobral pred nosom Pereiru, ten ta potaha aspon využiješ waiver na posily keďže sa budu teraz riešiť prestupy vo veľkom.

Reagovat
Counter

Pereira je dobrý, ale moc toho nepotáhne, WBA dá letos tak 30 gólů max.

To je moje jediná naděje no, musím to teď cíleně sabotovat, aby mě někdo nevypekl!

Reagovat
Busby babes

to jsme na tom hodne podobne. Jdu si pro Thiaga.

Reagovat
Counter

Thiago je špičkový hráč, ale mizerný fantahráč.

Reagovat
Busby babes

uvidime no. porad asi lepsi nez ti co mam a nehrajou.

Reagovat
smazaný uživatel

psst, vole

Reagovat
Nikikrew

To sme sa vratili do cias Emeryho?

Hrozny zapas z nasej strany ktory sme odohrali doma proti nie silnemu timu. Nepochopim tuto formaciu proti takymto timom. Ziadna kreativita, malo kombinacie na 1 dotyk. Aspon by som ocakaval viac hrozby z kridelnych priestoroc ale ani to nebolo.

WHU si podla mna bod isto zasluzil a remiza by bola spravodlivejsia.

Celkovo mna tie zapasy ako nebavia, nemam z toho taku radost ako v minulosti. Tam som sa aspon bavil futbalom, toto bol len zas taky priemerak/

Uzasny Saka MOTM a Ceba 2 polcas dobry, zvysok nic moc. Xhaka tam bol dnes o nicom docela, Bellerin bida. 3 body su 3 body ale ak dame top4, bude to zazrak

Reagovat
SunFells

Xhaka rozhodně nebyl o ničem ty blázne

Reagovat
Nikikrew

A co take prevratne dopredu spravil? to ze hra dobre pozicne uz ani neratam nakolko to vsetci vieme ale aka bola dnes jeho pridana hodnota? Prihral nejaku prienikovu prihravku/pas veduci k vacsej sanci?

Reagovat
PP

Reagovat
Counter

První gól pomohl zařídit kolmicí na Saku a měl tam víc dobrých míčů (např. v závěru na Kolašinace, který to vzápětí kolosálně zpackal). Neříkám, že to nějak bossoval a chtěl bych od něj víc, ale tragédie to od něj dneska nebyla.

Reagovat
masly008

a taky v 5 minutě jak je jeho zvykem bez presu nahrál soupeři do nohy na brejk.xhakovina jako vždy.

Reagovat
Counter

To rozhodně, včera tam pár minel měl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

https://twitter.com/Billyinho7/status/1307760858819420165?s=20

Když jsi tohle schopný odignorovat, tak je to s tebou těžké. Jediný Saka mu tam byl v tomto schopný pomoct.

Reagovat
J0EL

aj ked mal tam asi 2 dost nebezpecne straty, ktore nastastie WHU nepotrestal.

Reagovat
aramaki

Reagovat
wenca01

Uufff, tak tohle byla velka klika.

Pozitiva:

1) Je videt, ze si hraci vic verej a ze ma Xhaka prisnej zakaz delat nejaky blboviny. Dneska jsme to urvali jednak stestim, jednak zlepsenou psychikou, loni bysme tohle 3:1 prohrali

2) Ten utok mame fakt super naslapnutej, dneska se k nim ale nedostalo moc balonu

3) Auba, Laca, Saka, Gabriel , zbytek prumer, pryc s Kolasinacem, i jako squad player je prisernej.

Negativa:

1) ten stred je strasne pomalej, u Xhaky se to celkem ceka, ale Ceballos mel snad zakazany nejaky kreativni utoceni nebo nevim. U druhyho golu bylo videt, ze se konecne prestal bat a sel dopredu do nabehu, dostal to a ma acko. V tom prostredku je strasna dira, stredovy zaloznici, pak tricet metru nic a dva utocnici. Proti dobre organizovany zalezly obrane to bude velkej problem.

2) Obecne vzdusny souboje, chapu, ze proti WHU s tema jejich rizkama je to problem, ale standard si drzel snad jen Gabriel

Az na tu patnactiminutovku, kdy nas doma mlel West Ham a malem to otocil, celkem zodpovedne odehranej zapas (v porovnani s lonskem). Hlavni jsou body, na ostatni se

COYG!

Reagovat
aramaki

Reagovat
smazaný uživatel

343 proti slabym a doma je kktina, tesim sa ked upgradneme xhaku, leno dnes posobil dost neisto a dufam ze mikel zacne byt odvaznejsi..vysledky ma ale hra ma velke rezervy

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal bude ďalším veľkým konkurentom o titul.

Reagovat
pa3ce

vôbec, na to máme slabú obranu a nekreatívnu zálohu, pri ktorej nemôžeme využiť silné stránky nášho útoku. Boj o LM ak príde kreatívny záložnik je max.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Tak možno nie hneď, ale už aj stopéri vyzerajú výborne hlavne do budúcna, Gabriel + ten francúzsky top talent. Xhaka sa rozohral, Pepe je skvelý žolík, ak Willianovi odíde forma. Vyzeráte veľmi slušne, Arteta je učeň falošníka, čiže dobrý tréner, stále lepší ako Ole.

Reagovat
Sandstorm

Až získá Arteta norský titul, tak si říkej, že je lepší než Ole. Do té doby raději mlč. Nesahá mu zatím ani po kotníky.

Reagovat
Golasso

Reagovat
smazaný uživatel

good joke, bro

Reagovat
aramaki

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
cristiano.K.

to je slovo chlapa

Reagovat
oddy

A není zdaleka jediný. Mám pocit, že snad žádný ze současných rádoby top trenérů nemá norský titul. Holt je Ole jiná liga no.

Reagovat
Golasso

Kolikrát máš norský titul, tolikrát jsi trenérem.

Reagovat
Front hell

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Cobra

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Rock

Ani jeden z nich by neměl trénovat týmy jako jsou Arsenal nebo UNITED ...

Reagovat
Counter

S Arsenalem to konečně začíná vypadat víc pozitivně než negativně, ale pořád je to bída, statistiky máme stejně špatné jako pod Emerym, jen se teď povedlo vydřít a uhaluzit pár zápasů.

Reagovat
Infernoqt

Odvážné tvrzení v této koronavirové době

Reagovat
Counter

Arteta byl průkopník, snad mu imunita chvilku vydrží

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

joo kez by si mel pravdu

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

povieme si budúci týždeň. Buď nás to nasmeruje k obhajobe alebo Arsenal k boju o titul.

Reagovat
Svatej

To už nasměruje přece zítřek

Reagovat
Counter

Zítřek rozhodne o Chelsea, příští týden o Arsenalu, to je snad jasné.

Reagovat
aramaki

Reagovat
TopinB

Reagovat
iamek

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zark

Reagovat
cristiano.K.

Ole mě vůbec nenapadl jako první odvolaný trenér

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co, ještě nemáme lepší tým než Man Utd?

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme

Reagovat
Front hell

Viděli jsme ve čtvrtek ten nabuseny tym

Reagovat
REPLIKATOR

United

Reagovat
Abstinence

6 bodů po 2 zápasech.. teď už se to dá napsat s jistotou - Arsenal jede na titul. Pokud ne letos, tak příští rok už to je tutovka.. a Guardiola pak s radostí půjde dělat Mikelovi asistenta.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal nejde na titul. Ideme na LM. To je reálny náš cieľ. Až nepríde Partey a Aouar tak vyššie nemôžeme tento rok myslieť. Obrana sa začína skladať s potenciálom do ďalšej sezóny. Ale záloha je slabá. Žiadna kreativita, včera to bolo vidno. Ale určite už je to lepšie. Veľa mladých sa úspešne zapracovalo a navyše dokážu ako striedajúci hráči priniesť to čo majú - body. Martinelli, Nketiah určite môžu ako striedajúci hráči priniesť novú energiu. Ale v zálohe stále chýba kreativita a také niečo navyše

Reagovat
Rick_Mečoheň

...fanoušci Arsenalu po 2. kole PL

Reagovat
vladis271

no kukám, že rozhodca včera fakt zarezal MU. Už len odpískanie tej penalty bolo na hrane. AKo chápem ruka bola fakt od tela. Nvm, či je správne toto nastavenie a posudzovanie rúk, ešte k tomu ak máme VAR. Radšej by som zohľadnoval v týchto prípadoch kontext a nechal to na voľnom posúdení rozhodcu než sa prísne držal výkladu pravidiel.

Ale to opakovanie penalty s tým chodte fakt niekam. Brankár je pri penalte v neskutočnej nevýhode a ešte mu týmto spôsobom sťažovať život? A prečo? Ak to nie je fakt niečo očividné, že vystúpi o 2 kroky dopredu určite by som neopakoval. Radšej by som riešil strelcov a to čo robieva pri penaltách Fernandes napríklad, to poskakovanie než brankárov.

Reagovat
iamek

Vlado wow. Ještě budeme on-line kámoši.

Reagovat
avicii

to opakovanie penalty spôsobí že to bude celú sezónu robiť chaos a veľké dohady, súhlas aj stým poskakovanik...

Reagovat
Kowe

to opakováni penalt je divný

Reagovat
cristiano.K.

pravidla jsou pravidla, to máš stejné jako s 5 cm ofsajdem.Bud je a nebo není. Debilní je,že když nestojí na čáře a dostane gol, tak se neopakuje

To šaškování u kopajících bych taky zakázal. Prostě přímý rozeběh a hotovo, žádné zpomalování v rozběhu.

Reagovat
kiwwi

Čože? A to by ako brankár mohol marit penaltu donekonečna?

Reagovat
serial killer

tiež nie som zástanca opakovania penált ale k tomu donekonečna: brankár ak by to urobil 2x nedal by mu rozhodca žltú za nešportové správanie? takže donekonečna asi fakt nie.

Reagovat
Remt

myslím že tak to je, tuším že už jsem i viděl zápas kdy za toto brankář žlutou dostal

Reagovat
cristiano.K.

mělo by to tak být, ale ještě jsem to neviděl.

Reagovat
kiwwi

Ale ved to je absurdné opakovať, keď strelec premení... Načo by to ako bolo dobre?

Reagovat
Svatej

když by střelec proměni tak se, pokud vím, neopakuje ne?

Reagovat
kiwwi

Precitaj si na čo reagujem

Reagovat
Svatej

Reagovat
cristiano.K.

ano, neopakuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Remt

Takovouhle penaltu bych neodpískal, obránce skoro nemá šanci ani uhnout s tou rukou v takovéhle rychlosti a nijak extra od těla nebyla, úmysl v tom nemohl být vůbec žádný. To opakování penalty kvůli těm asi 5cm mi přijde taky srandovní, presne jak rikas, piskal bych to kdyz udela alespon 1 krok dopredu a zmensi tim strelecky uhel...

Van de beekovi ten gol preju

Reagovat
smazaný uživatel

No nezarezal, vse odpiskal podle soucasnych pravidel spravne.

Reagovat
Golasso

Mícháš dvě věci dohromady, smysluplnost nastavení pravidel a jejich vymáhání v zápase MU.

MU nikdo nezařezal, vše bylo posouzeno správně. Ruka byla smolná, ale to nehraje roli. Kdyby měl rozhodčí "zohledňovat kontext", tak to každý rozhodčí bude vyhodnocovat subjektivně místo toho, aby to bylo jasné a objektivní... a bude to sporné mnohem víc. Opakování penalty taky správně, prostě si to DDG nepohlídal a neřešíš, jestli stál blbě o krok, dva nebo dva a půl. Že je tým, resp. brankář, na kterého se penalta kope, v nevýhodě, to je tak nějak účel penalty.

Smysluplnost nastavených pravidel je další věc, ale to je na delší diskuzi a netýká se to jenom tohoto zápasu.

Reagovat
JohnKoul

Reagovat
smazaný uživatel

Veľmi dobre napísané a navyše nerozumiem čo sa tu červený sťažujú keď minulý rok im pískali penalty ako na bežiacom páse

Reagovat
Counter

Zvykej si, takhle to má fungovat celou sezonu.

Reagovat
iamek

Gomes za Boavistu naprosto fantasticky výkon. Tri asistence, další dvě tutovky vytvořil, tri bezpečně střely, celou dobu na hřišti v pohybu, nabízel se, předváděl neuveritelne technické věci, a bylo na nej nejvíce faulu. Bez faulu ho nikdo nebyl schopny odstavit od míče. Tolik k jeho postavě. GRATULACE týmu, který ho za dva roky bude za ranec kupovat. A překvapivě hrál Na CF, ale hodně se stahoval na AM.

Reagovat
iamek

*nebezpecne

Reagovat
smazaný uživatel

Aby jsme to nebyli my viz Pogba

Ale nechápu že teda nepodepsal u nás když stejně šel do Francie ale skončil na hostování, vždyť mohl odejít od nás jak Chong

Reagovat
Freedo

Pokud za United hrát nechce, tak proč ho držet? A portugalská liga fakt není měřítko. Takový Andreas hrál skvěle na hostování za Granadu, což je o dost lepší liga a podívej na něj.

Reagovat
iamek

To rozhodne nehrál. Perreira naposledy hrál dobre v rezerve. V Granadě průměr a ve Valencii byl docela trapný. Tam se jen jednou ukopl. Pokud Portugalska liga nebi měřítko, tak snad nepřijde Telles a vrátíme Bruna. + Ronaldo a Nani třeba.

Reagovat
Freedo

Tak to máš hodně chabou paměť. Tohle je úryvek jeho hodnocení v Granadě - "In terms of chances created, he ranks among the top 20 players in Spain and is the youngest one among them.Granada's reliance on him is show by the fact that he has created 18 of their 96 opportunities. In percentage terms that's similar to the number of chances that Neymar has fashioned for Barcelona or Toni Kroos at Real Madrid - the top two players on that list."

Tehdy byl velmi chválený a hodně lidí ho chtělo v zimě stahovat zpátky z hostovačky.

A opravdu to měřítko není. Mají tam 3 dobrý kluby a zbytek ligy je na úrovni český ligy. To, že se tam Gomesovi povedl jeden zápas, fakt nic neznamená. A těch pár hvězd, co odtamtud vzešlo, to má jako bejt argument svědčící o kvalitě ligy?

Reagovat
Mato178178

Škoda ho už minulú sezónu mal byť na hosťovaní a teraz byť aspoň na lavičke

Reagovat
Tomanatura

By me zajimalo, co a jak trenuji na treninku, keyz vcera tam nebyly videt zadne automatismy, zadne natrenivane akce, nic. Jenom par sancicek skrz kreativitu hracu, ale vetsina polosanci sla spis pres nahodu. Kazdy vi, ze hraji spatnr do plnych, to je takovy problem postavit jim na treninku 11 defenzivnicv hracu proti nim a neco s nema nacvicit, jak ten blok prejit? Ten padly gol byl jenom chyba stoperu, jinak by se nezmohli krom hlavickx greenwooda vubec na nic.

A neni to jen o onovych hracuch, na hristi byl Martial, Fernandes, Pogba, Rash, vsechno super fotbalisti, kteri by si aspn sanci meli vytvorit. Zas tak spatny ten tym enni, aby byli uplne bzmocni proti Crystal Palace a potrebovali nutne dalsi h 200 mega na nove hrace. Oleho branim celou dobu, ale je tam rok a pul a jediny posun ve hre bylo angazovani Bruna, jinak fuet stejna sracka. Pokud se po par zapasech nezlepsi tak by mel dojit progresivni trener, ktery umi pracovat aj s ne uplne nejlepsim kadrem. Takticky od nej vidim zalostne malo.

Reagovat
r.mrazik

Přijde Poche...

Reagovat
smazaný uživatel

A bude to furt dokola, za dva roky ani on nedostane koho chce a kdo přijde po něm? SAF? Nebo z mrtvých vstane Busby?

Reagovat
oddy

Poche je na tohle aspoň zvyklej

Reagovat
r.mrazik

tak bych ten klub zrusil a vysral se na vsechno

Reagovat
Busby babes

ja na to seru.

Reagovat
Tomanatura

...kteremu po tom poslednim marnem roce u Spurs neverim, taky netusim, co ma delat, kdyz Eriksen prestal hrat dobre a Kane byl furt marod. Finale LM je uspech, ale dostal se tam haluzi jak Di Matteo

Reagovat
smazaný uživatel

Změna trenéra už je blbost, po prvním zápase úplná, změna musí přijít z vrchu, nejlíp od majitelů a když ne u nich, tam aspoň Ed a Judge do pice

Reagovat
Tomanatura

Nerikam nic po prvnim zapse, rikam ze pokud v blizke budoucnosti nebude videt rozdil, tak se musi reagivat. Hraci sou odpocati a vetsina aj velmi kvalitnich, na takovy vykon neni omluva.

Reagovat
r.mrazik

tak oni mu jeden rok taky nikoho nekoupili ne? ta podporad tam byla takova divna

ale takticky je dal nez Ole,kterej se v tom porad trochu placa...

Reagovat
66pepo66

nepride, nechceme ho

Reagovat
r.mrazik

A to odkdy?

Reagovat
smazaný uživatel

trosku prehanas, na jar uz bolo vidiet zlepsenie, vcera to bol trochu extrem, ale skor by som to pripisoval tomu, ze islo o prvy zapas bez nejakej pripravy poriadnej..ale to, ze Ole nie je ziadny takticky genius a zrejme asi ani nikdy nebude predsa nie je nic nove

Reagovat
Busby babes

zas nekolikrat takticky prehral Chelsea, City, Pochettina... to jak se z nej dela nymand protoze nehrajeme stejne jako Klopp nebo Pepek je fakt divny.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak, vobec nerozumiem co sa to zas spustilo po jednom prehratom prvom kole..

Reagovat
fenixLFC

presne tak

Reagovat
emanuel habasko

Az pri precteni "Greenwooda" jsem si uvedomil, ze to neni o Arsenalu. Tam je to jeste horsi...

Reagovat
Busby babes

meli jsme pred sezonou asi tak 3-4 treninky, kde by byli vsichni hraci.

Reagovat
Tomanatura

A pamatujes si, jak jsem pred el turnajem kritizoval, ze to nevypustime? Ted nas to stalo zacatek sezonx a uvidime, jak dlouho se z toho budou vstrebavat.

Btw, Inter milan byl ve finale a vcera hral 4. pratelak. Kdyz se chce jde vsechno.

Reagovat
Busby babes

ano, a pak bys tu uplne stejne nadaval, ze jsou hraci unaveni a ze jsme nemeli hrat tolik pratelaku.

prohrali jsme prvni ligovej zapas od ledna, bylo to spatny, ale netreba z toho hned delat konec sveta.

Reagovat
Tomanatura

Ja z toho taky konec sveta nedelam, to jsou vase reskcw na me. Jenom asi nemame ani jeden zajem o tak spatne pripraveny United a nemyslim si, ze je to jen kvuli neinvestovani do nivych posil

Reagovat
smazaný uživatel

Zeby sa Jose fakt zbavil Alliho, aby potom priniesol Lingarda? prosim

Reagovat
Mastný Chobot

Som si pozrel ten vcerajsi zapas a Saka ma neprestava udivovat. Trochu som sa bal, ze mu minula sezona stupne do hlavy, ale je vyborny, taky prehlad u tak mladeho hraca je obdivuhodny. Zato Willian ma sral cely zapas, nezabojoval, nepobehol, nic. Ak tu toto bude 3 roky, tak dik.

Reagovat
RKBoy

tak už pomaly začínate prichádzat Willianovi na chut.

na jeden top zápas ma 10 priemerných, kde aj zamaká ale smerom dopredu kolkokrát zadrbe čo sa dá.

Reagovat
Svatej

zatím to probíhá přesně tak, jak jsme říkali, stejný jak s Matičem.

Chvilka euforie, střídavý období fakt top výkonů, ale většinu času spíš člověka serou.

Reagovat
Golasso

Ale houno s tím Willianem .

Willian většinu času hrál a presoval špatně jako všichni ostatní, ale byl do vystřídání jeden z mála, kdo dopředu něco vymyslel. Ve chvílích, kdy se stáhl na střed místo AM, tak to byly jediné chvíle, kdy jsme neměli v záloze díru jak do pr*ele a dostali jsme WHU pod nějaký trochu souvislý tlak. Pak ho Arteta stáhl, ale zachoval nefunkční rozestavení a poslal tam Pepého. Pomohlo to? Ne, protože Pepe byl úplně mimo nebezpečný prostor a akorát se zadrbával kličkama někde mezi půlkou a vápnem.

Kdyby Arteta sebral odvahu vyhodit tragického Kolasinace a přešel na 4-2-3-1 s Pepém na křídle ve vysunutější pozici a Willianem na AM, tak jsme udělali líp.

Se Sakou souhlas

Reagovat
Lacko_Boh

Willian hral ok. Saka super ale kazil neuveritelne. Willian je dobra posila.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

Reagovat
smazaný uživatel

Harry Kane, nejlepší n10 na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

:)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Front hell

Reagovat
J0EL

Reagovat
Rick_Mečoheň

Snad mu vydrží zdravíčko

Reagovat
RadekVonCZE

Sonaldo

Reagovat
RKBoy

tak Jožko sa chce Alliho už zbavit, hrozne precenovaný hráč.

Reagovat
Rick_Mečoheň

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs tady těžili vyloženě z kvality dvou hráčů. Systémově spíš špatné a pak už jen kopali do mrtvoly. Šťastné vítězství to samozřejmě není, ale jakmile by byl jeden z té dvojice mimo, tak budou mít problém porazit kohokoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ttopi

My bychom bez Haška taky nevyhráli Nagano. Hezkej argument viď?

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně mimo...srovnávat krátkodobou soutěž s ligovou sezonou, jiné sporty. Navíc impakt brankáře v hokeji má daleko větší dosah. U Spurs si stačí vzpomenout na první kolo a vlastně i první poločas tohoto zápasu, když to tě dvěma nepůjde, tak se můžou opřít tak o náhodnou nakopávanou od Mourka.

Reagovat
smazaný uživatel

Kepa, jsi to ty ?

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk, jako ty, by měl dělat experta na CTSport. Neskutečný rozbor. Wow...

Reagovat
Rick_Mečoheň

Souhlas ale věřím, že se konečně chytne Ndombele... s Lo Celsem by to mohlo být dobré duo. Krajní obránci budou taky super... Jen ti stopeři mě trochu děsí

Reagovat
Mates_Matesović

#thfc are expected to complete the signing of VfL Wolfsburg striker Wout Weghorst. | @HLNinEngeland

Tak ještě stoper

Reagovat
Rybinho85

Nějaký dobrý zdroj?

Reagovat
jk

I Herc to potvrdil, že tam ten zájem je fakt vážný a že konkrétně Weghorst se hodně líbí Mourinhovi. Ale těhle signálu už u těch útočníků bylo mraky tak to beru s rezervou, ale líbil by se mi.

Na stopera to má být Dias z Benficy. Ale Benficy prodává draze což je problém no.

Reagovat
mr.Silver

Maupay zachranil fantu

Reagovat
numeromis

Můžete prosím někdo link na stream Chelsea - Liverpool? Díky moc.

Reagovat
VALEN
Reagovat
smazaný uživatel

Fabinho si zatim Wernera vodi hezky

Reagovat
VALEN

ty vole Werner

Reagovat
Svatej

No..dobrá zpráva je, že jsme pool celkem unavili. To jejich napadání šlo teď celkemm dohajzlu

Reagovat
Svatej

vedle

Reagovat
VALEN

hmm

Reagovat
VALEN

Alonsa utratit

Reagovat
VALEN

s Kepou a pochcat!

Reagovat
smazaný uživatel

tvl kupte uz normalniho golmana

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostý otřes od začátku až dokonce. Nedá se na to koukat, jako by hrál první s 12. Korunu tomu nasadil Christensen a od té doby už je to úplně nekoukatelné bez chuti vůbec hrát fotbal. Jen postavit hráz a bránit remízu, která se proti takovému týmu s takovým přístupem bránit nedá. Myslel jsem, že po té první sezóně se alespoň něco změní. Nezměnilo se vůbec nic. Hrůza děs.

Reagovat
VALEN

zase nepřeháněj, kdyby Werner dal góla byl by to jinej zápas, od červené je to v píči no, ale Christensen tam nemá co dělat a doufejme, že až bude hrát Silva bude vedle něj Zouma/Tomori a místo Alonsa, kterej je taky k hovnu Chilwell a věřím, že to bude o něčem jiném

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Werner dost zklamal. Několikrát situace jeden na jednoho a neskutečně zadrbal. Být tu tak Hazard, ten by si Fabinha povodil a dal gól. To tvoří rozdíl a my furt v tom týmu rozdílového hráče nemáme. Je chyba, že nedošel. Možná Pulda, ten by byl schopen také povodit Fabinha, ale je furt zraněný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na to není jaksi čas. Zase nám s takovou předek uteče a bude to zase ušmudlaný souboj o TOP4, což Chelsea v jakémkoliv stádiu a po takové historii prostě nepřísluší.

Reagovat
smazaný uživatel

"a po takové historii" tvl nedělejte ze sebe united

Reagovat
Salfovic

Chelsea se už čtvrt století drží v nejlepší šestce.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspoň se tam dostal ale... Výborný pohyb. Jestli zklamal zrovna Werner, tak nevím co pak ti ostatní...

Reagovat
Big Virgil

Z čeho měl dát werner gola??

Reagovat
smazaný uživatel

Ze souboje 1:1, tam by měl dominovat

Reagovat
VALEN

Havertz mu to dával do prázdný

Reagovat
Big Virgil

To by byl asi offside, rozhodci to pustil a neodpiskal protoze to nedal.

Reagovat
Freedo

Naprosto jasnej.

Reagovat
VALEN

nj nemám brejle a čumim z mobilu

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
VALEN

nesměj se debile , taky budeš jednou starej

Reagovat
VALEN

a o Kepovi nemá cenu se bavit, tam bude lepší kdokoliv, jen je otázka co ním? Nikdo ho nekoupí a ani hostování nehrozí to je průser

Reagovat
Talker

To jsou ta očekávání, že se bude letos hrát o titul. Spousta hráčů zraněná či nepřipravená, kádr není sehraný, pre-season byl jeden zápas (kde se zranil další hráč) a ty tu vyhlašuješ, že letos má být cílem boj o titul.

Vždyť bylo naprosto jasné, že začátek sezony bude utrpení a že budeme ztrácet hodně bodů. Kdyby ses probudil ze svého arogantního snu, jak máš jako jediný pravdu a všichni ostatní jsou ovce, tak bys možná nebyl tak mimo.

Reagovat
VALEN

v tom máš pravdu, že na titul se letos nejde, ale proč Christensen a Kepa na ty dva jsem alergickej a nemají tam co dělat. A Chilwell, už snad příště nastoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je taky potřeba si přiznat, že ať je Lampard legenda klubu, nemá kvality na to být trenérem Chelsea. Pod ním to nikdy víc než boj o třetí, čtvrté místo nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Říkám to už dlouho. Lampard je slabý trenér a na Chelsea nemá. Čím dříve odejde, tím lépe pro celou Chelsea

Reagovat
OTASi

btw Krmelece 2 góly dneska a Černý jeden za Twente

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborne Ali

Reagovat
EXoRcIsT

OT : diskusia k NFL ?

Reagovat
telka11
Reagovat
John Obi Mikel

Příště doufám s Giroudem, Tomorim a brankářem.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

už jsem to psal pod prew - Tohle je na triko Lamparda.

Je snad jen 5 stoperů na týhle úrovni, co by dovedli rychlostně uplně smazat to útočný trio Liverpoolu a Frank si ho nechá na lavičce. Pochopil jsem posazení Girouda minulou sezonu, odstavení Pulišiče, ale tohle odstřelení Tomoriho, kterej narozdíl od dvou předchozích neudělal nic špatně a byl na hřišti užitečnej, nepochopim zjevně nikdy.

Místo toho tam Frank nasere zase toho tragéda, kterej nám už posral tolik zápasů, že jen ten mrňavej 70milionovej klaun za ním má větší podíl na ztracených bodech.

Nemám Ziyecha a Pulišiče, takže mi zbývají už jen dva křídelníci a dva hroti? Postavim na hrot proti Dijkovi středního záložníka Havertze!

hraju proti nejfyzičtěji nadupanýmu týmu světa? Jorginho ´, Christensen a Alonso jsou už nahřátí jak míčky u losování, jedem!

Abraham způsobil na hrotu za pár minut víc přímýho nebezpečí brány, než kdokoliv jinej za dva zápasy, tak doufám, že dostane příští zápas za odměnu další lavičku, ti čtyří středáci v záloze se přece neuživí sami... Achjo Franku, prober se..

Reagovat
smazaný uživatel

Čím dříve odejde, tím lépe pro Chelsea

Reagovat
Svatej

Teď záleží o kom mluvíš.

Kvůli chybě z nezkušenosti Lamparda vyhazovat nebudem, je to furt skvělej trenér a má pro nás obrovskej význam.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Fabinho toho stopera zvládl na pána pro mě MOTM společně se Sadiem

Reagovat
cubazi

Reagovat
smazaný uživatel

Kepa asi definitivně skončil

Reagovat
masina_LFC

to je šok

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vedla se debata, zda ho rovnou odpískaj nebo ne. Po dnešku je to jasnější.

Reagovat
Counter

Už se někde řešilo, jestli je Kepa největší provar všech dob? Rekordních 70+ mega liber za brankáře, který je absolutně marný, to se jen tak nevidí.

Reagovat
Kixi Syhimour

Právě jsem to psal pod preview jako největší flop v historii ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubazi

Len aby ztoho nebola new Kevin De Bruyne story

Reagovat
avicii

akurat som to chcel pisat, ja osobne si myslim ze je to najhorsi nakup v histori futbalu, myslim ze vsetci musia suhlasit, on je ultra tragicky a je to najdrahsi GK na svete...pomer cena vykon, nieco neskutocne...

Reagovat
Talker

Tam bude záležet na tom, za kolik ho prodáme (pokud vůbec bude ochotný někdo vůbec během následujících 5 let pokrýt alespon jeho plat ).

Každopádně fail je to obrovský.

Reagovat
smazaný uživatel

On má vážne zmluvu ešte na 5 rokov? Však už je v klube tretiu sezónu. To mu dali pri podpise zmluvu na 8 rokov?

Celkom určite sa žiadny klub nenájde, ktorý by mu ten plat platil. Niekde som čítal, že patrí medzi vôbec najlepšie platených hráčov v klube. A na svete nie je veľa klubov, ktoré sú schopné platiť brankárskej jednotke nejakých 150-200k týždenne, alebo koľko to berie... A tie, ktoré to schopné zaplatiť sú, majú väčšinou o triedu lepšie dvojky, ako je Kepa. Takže to vidím tak, že keď ho niekto zoberie na hosťovanie, tak len za podmienok, že zaplatí nejaký menší poplatok a pokryje len menšiu časť toho platu...

Reagovat
fenixLFC

jasne ze mu dali dlhu zmluvu, najma aby sa ta jeho obrovska prestupova suma rozdelila na co najvacsi pocet rokov

Reagovat
Talker

5 včetně této.

Reagovat
Counter

Ideálně asi hostovačka, kde by mohl získat zpátky aspoň špetku renomé, a pak ho zkusit někam střelit.

Reagovat
Talker

On je problém i s jeho platem, kdy by byl ve Španělsku v téměř všech klubech nejlépe placeným hráčem. Proto říkám, že nevím, jestli ho bude ochotný někdo vzít vůbec na hostování třeba ve Španělsku.

Reagovat
Counter

Asi to budete muset udělat jako MU s Alexisem nebo Real s Balem - pustit na hostovačku a ještě dotovat plat

Reagovat
Talker

On je průser, že vedení stále mele něco ve stylu, že věříme v jeho talent a že s ním počítáme. Obávám se, že ho budou chtít držet v týmu ještě rok a tlačit na Lamparda, aby mu dával šance.

Reagovat
smazaný uživatel

To si Marina za rámeček nedá.

Reagovat
Counter

Tak Marina přece není skaut, který by ho vytipoval jako ideální posilu.

Reagovat
Talker

Tak Marina má taky v tomhle prsty - nebyla ochotná koupit Alissona, zkoušela vyjednávat cenu a pak ho rychle vykoupil Liverpool a my sháněli pár dní před začátkem sezony jedničku do branky.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Flop bylo cokoliv co prislo jako nahradu za P. Cecha.

Rikal jsem to a rikam to porad.

Vyhnat Cecha z Chelsea bylo chybu.

A pak tam vidime co se tam mele okolo postu brankare.

Tibor zdrhnul za "lepsi" a Kepa z Chelsea si dela trhaci kalendar.

Oni museji mit z toho klubu uplnou srandu.

Reagovat
avicii

Super druhy polcas z nasej strany...Thiago ...ta penalta akoze nech sa na mna nikto nehneva ale tam bol tak mikro kontakt aspon si Alisson zdvihol sebavedomie Fabi taktiez dobre na CB ... vysperkovat prestupak nejakym stoperom tak...

Reagovat
cubazi

Stoper a hrot ak by išiel preč Ori a Brewster a další hrači s ktorými sa nepočíta...

Reagovat
avicii

hrot urcite nepride, Firmino a Minamino, pripadne tam zahra Salah Mane aj Jota...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak... Lidi začínají plakat, že Firmino nezakončuje jako Lewa nebo tak... Ale Klopp to víceméně nepotřebuje... Nikoho takového platit nebudeme, on tam má úplně jiné priority, dokud máme tak produktivní útočníky na stranách...

Reagovat
avicii

Tak ja si ale myslím ze pomali už musíme scoutovat niekoho na hrot kto Bobbyho nahradí už možno budúcu sezónu..

Reagovat
YNWA__MSN

To prostě nebyla penalta ani nahodou

Reagovat
Talker

Co si budeme povídat. Zápas zabil Christensen svojí pomalostí a následně demencí (lepší prohrávat 1:0 než hrát poločas v deseti), následně Kepa a dokonal to Jorginho, který nedal pencli. Sice má stále hodně slušnou statistiku (8 z 9), ale to je fuk.

První poločas relativně vyrovnaný. Druhý v deseti bez šance. Pochválil bych Zoumu, ten byl výborný. Stejně tak i Tomoriho, ten se zlepšil v rozehrávce a pomáhal nám dostat se z tlaku - dokázal nacházet hráče mimo tlak. James mi taky přišel výtečný. Werner zase nejlepší v té ofenzivní části. A pak samozřejmě Kante, to je bestie.

Ten zbytek se těžko hodnotí. Havertz mi přišel pomalý ve všem, Mount tam měl jednu skvělou střelu, pár náběhů, párkrát tam někoho poslal dopředu, ale taky od něj čekám více.

Jorginho, Kovačič, Barkley... To jsou hráči, kterým něco chybí. Jorginho je pomalý a nezvládá úkoly, které má, jakmile je pod tlakem. Kovačič sice pod tlakem pracovat umí, ale neumí dát přesnou přihrávku do běhu/prostoru, on to umí dát snad jen do nohy. Barkley se zas zamotá do vlastních přihrávek.

Každopádně tohle jde i za Lampardem. Kepa do branky nepatří, snad už ho v dresu CFC nikdy neuvidíme. Já chápu, že Caballero není o moc lepší, ale alespon má nějaké zkušenosti a nepodlehne tlaku. Christensen už 2 roky ukazuje, že jakmile je na hřišti, tak je obrovská šance, že zabije svůj tým svojí chybou. Minulou sezonu to ukázal Lampardovi v několika zápasech, podobně jako Rudiger. K tomu opět postaví ofenzivu Havertz-Mount-Werner, kdy tam brutálně chybí hráč, který by dělal náběhy a spolupracoval vepředu s Wernerem.

Fakt doufám, že v příštím zápase už uvidíme jiné hráče na hřišti - ideálně vepředu Tammy/Giroud a přesunout jednoho z dvojice Mount/Havertz do středu. Klidně oba a na křídlo dát Odoie/Pulišiče nebo třeba Anjorina. O Christensena se bát nemusíme, tak snad bude dvojice buď Silva-Zouma nebo Zouma-Tomori. Hlavně ať tam nedává toho druhého průseráře na stoperu.

Výhodou tohohle přestupáku je, že není taková konkurence. Nevýhodou je, že se nezbavíme všech těch hráčů, kterých bychom se zbavit chtěli.

Reagovat
RKBoy

tak Jorginha sa toto leto určite nezbavíme, reálny je možno tak Barkley ,Ruben tu asi ešte sezonu ostane a pokial ostane rovnako márny, dalšie leto sa poberie aj on.

zo stopérov to vyzerá tak ,že možno odíde Rudiger, minulé kolo len na lávke,teraz ani na súpiske a Tomori sa v 2. polčase ukázal skvelo.

Kepa je komplikovaný, tam pomože len nejaké dlhodobejšie hostovanie v LL aby sa potom aspon predal za nejakú slušnú cenu.

zvyšok kádru je OK, Alonso na jednu sezonu ako dvojka mi až tak nevadí.

Reagovat
RKBoy

snád po dnešku tejto prapodivnej (de)formácie je koniec a dalšie zápasy už s riadnym hrotom a aspon jedným krídlom.

pozitívom je , že Mendy by mal byt budúci týžden oznámený ,čo znamená defintívny koniec Kepu ako jednotky.

Christensen spravil taktický faul ktorý ale predchádzal príliš roztiahnutej obrany, takže to ide na triko stopérskej dvojke ktorá sa mi ale do toho momentu aj s minulým zápasom páčila.. za pozitívum možme brat aj Tomoriho na lávke,kedže to asi znamená odchod Rudigera, čo potvrdil aj Law.. dalšie kolo snád už v základe Thiago a dúfat v čo najskorší návrat Puliho, Ziyecha a Bena.

Havertzovi na hrote a krídle je snád koniec, ak je toto čo sním Frank plánuje, tak neviem či má všetkých 5 pohromade.

dnešok ale ukázal ,že titul je v tejto sezone utopia, kým sa tím nezohrá , Kepa bude v bráne a Frank bude dávat tieto divné zostavy s Havertzom všade inde len nie v zálohe a bez hrotáka, tak možme len snívat a dúfat.

Reagovat
avicii

zaujimave ze som casto cital ci pocuval ako Havertz zahra vsade v predu, a potom to vyzera ze nesmie hrat ani hrot ani kridlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Mzona by bylo dobrý ho nechat rozehrat nekde, kde to umi, nez ho rvat do zapasuna hroti oroti Dijkovi, ale co ja muzu vede

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Tak on si musí hlavně zvyknout na PL, což bude nějakou dobu trvat. Pulišič vypadal na začátku lonské sezony taky strašidelně a postupně se do toho dostal. Já ho osobně vidím spíš v roli nějakého distributora uprostřed hřiště.

Co se týče té flexibility - to vychází z Bayeru, kde ty role hrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Zahrá všade, v Leverkusene hral AM, zopár krát aj osamotený hrot a hral tam výborne a hral aj zo strany. Je ale zvyknutý na úplne iný štýl hry, keď Leverkusen hral väčšinou dominantne a proti tým slabším tímom z BL mal oveľa viac času aj priestoru, ako proti Liverpoolu.

Podľa mňa je to ale hráč, ktorého kúpili bez nejakej koncepcie, len preto, že bol na trhu dostupný. Nie je to nákup, ktorý by mal Lampard premyslený, že presne vie, na aké miesto v zostave ho chce. A s tým bude mať problém, pretože nájsť všetkým tým hráčom v ofenzíve ideálnu pozíciu nebude vôbec ľahké, je ich tam až priveľa a niektorí na to určite doplatia...

Reagovat
Talker

Tak na Havertze jsme se prý ptali už snad na podzim 2018/v zimě 2019, takže to bez koncepce úplně není.

Reagovat
smazaný uživatel

No, jeho malo v hľadačiku množstvo veľkoklubov. Hovorilo sa o záujme Liverpoolu, Realu a samozrejme aj Bayernu. To, že skončil nakoniec v Chelsea je dôsledok toho, že v žiadnom z týchto top klubov nemal zaručené miesto v základe a nikto nebol v tejto dobe ochotný zaplatiť za neho sumu, akú Leverkusen chcel. Jedine Chelsea mala ten cash k dispozícii a bola ho ochotná za Havertza tento rok dať, preto je tam.

Koncepčne mi to teda vôbec nepríde. Všetci vedia, že je to hráč, ktorý je najlepší v strede pod útočníkom, AM. Na jeho pozíciu už Chelsea mala Mounta a kúpili ešte pred ním aj Ziyecha, čo je tiež jeho najlepší post. Takže Havertz prišiel do klubu už ako tretí špičkový hráč na zhruba rovnakú pozíciu. Koncepčné by mi prišlo, ak by sa kúpilo trebárs nejaké ostré krídlo typu Sancho, keďže to je post, ktorý v tom tíme nie je ideálne poriešený a nákupom Havertza sa ani nijako nevyrieši, keďže on tam nie je ideálnou voľbou, ale to ani Ziyech a Mount. Takto bude pretlak v strede, ale stále slabina na krídle, takže niektorý z tých hráčov nebude hrať na svojej prirodzenej a najsilnejšej pozícii.

Havertz mal v ideálnom svete skončiť v Bayerne ako náhrada za Mullera. Bayern má jasný štýl hry, 2 famózne krídla a vedľa nich AM Mullera, tá ofenzíva vie presne, čo a ako chce hrať. Havertz by tam bol podľa mňa perfektný, vedľa Gnabryho a Saneho by zapadol a bola by to aj jasná trojka pre repre a pred nimi Werner. Ale Bayern nebol za neho ochotný tie peniaze dať, keďže Muller je stále fantastický a Havertz by tak minimálne jednu alebo 2 sezóny základ proste nehral. Ale ako náhrada za Mullera by to podľa mňa bol najlepší možný nákup. Možno tam nakoniec po pár rokoch v Chelsea aj skončí

Reagovat
Svatej

tohle vlakno je bozi, EF a jeho závěry po 100 minutách v kostce

Reagovat
smazaný uživatel

Havertz je top talent a ako jediného vám ho závidím (Werner sa k nám až tak nehodí).

Havertz je typologicky ako Firmino, ktorý si zvykal na PL minimálne pol rok, bude top, on je skvelý, má potenciál ešte väčší ako Bobby.

Reagovat
Svatej

Zatim se o jeho budoucnsot moc nebojim, i v těch pár momentech ukázal super cit v noze a oči na zátylku, jen s ním Frank nesmí takhle šaškovat v útoku a na křídle, dokud alespoň nepozná, jak hraní v PL funguje. Takhle je na nejlepší cestě mu odsrat psychiku ještě předtím, než se rozkouká..

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino tiež začínal na krídle pod Brendanom ... Akože, vyhral by sa aj na krídle, ale nie je tam vhodný, jasné. Včera som myslel, že to bude diamant s Mountom na AM a strikeri Werner-Havertz, čo sa mi v niektorých úsekoch aj zdalo, ale bol to skôr u vás v ofenzívnej fáze celkovo chaos, každopádne Werner, resp. Havertz a Mount ihrisko rozširovali málo.

Ak si pozriem váš káder a typológiu hráčov, skôr by bol pre vás vhodný diamant. Mount asi LCM, AM Havertz? alebo Ziyech? Alebo 433 na krídla? Každopádne, nakúpili ste kvalitné talenty, ale celkom chaoticky si myslím. Na šancu ešte čakajú Odoi a Tammy. Divný káder máte vzhľadom na poskladanie zostavy s nejakým systémom a náučenými systémovými vzorcami.

Reagovat
Talker

Tak to by byl ideál, diamant s Tammym/Giroudem a Wernerem na hrotu a k tomu ta čtveřice pod nimi. Bohužel Lampard asi vidí Wernera jako osamoceného hrota, což by šlo, pokud by tam byla TOP křídla, která by ho podporovala - jenže Pulišič i Ziyech jsou out.

Podle mého k tomu (hra na 2 útočníky) dospějeme.

Reagovat
smazaný uživatel

až na to, že si nie som istý, či sa Ziyech hodí na krídlo.

Reagovat
Talker

Uvidíme, já co jsem viděl, tak je hodně kreativní a nebojí se střílet, takže by to nemuselo být špatné. Jen to nebude ostré křídlo, ale hráč typu Williana, který by měl být kreativnější a přímočařejší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Záleží, jakou sestavu hledáš.. Jestli myslíš teď, tak by to ten diamant klidně mohl být, ale časem v plný síle ho v týmu určitě vidět nechci...

Ideální sestavu si představuju

Fanoušek z hlediště - James, Silva, Tomori, Chilwell - Mount, Kanté, Havertz - Werner, Abraham, Ziyech

Je tam ještě Zouma, Azpi, Pulišič, kteří jsou v současnosti všichni materiálem na základ a nevadilo by mi, kdyby tam kterejkoliv z nich byl místo Tomoriho a někoho z útočný trojky podle typologie soupeře. Ziyech by mi na křídle nevadil, ostatně jsme tu kdysi měli jednoho chlapíka jménem Mata, kterej z tý pozice dominoval celý lize a poskytoval něco, co se dost složitě bránilo. Šířku by v takovým případě poskytoval James, kterej je dopředu fantastickej.

Obecně ale dle mýho Lampard neskládal tým na to, aby měl ideální sestavu, ale naopak, aby byl co nejmín předvídatelnej. Dá se to v plný síle poskládat asi na 3 způsoby, kde bude pokeždý hodně rozdílný jak herní systém, tak i personální obsazení. Vytváří to tlak na trenéra, aby si před zápasem házel kostkou a riskoval, že mu nějaká varianta hrubě nevyjde, ale s tím riskem do toho zjevně Frank šel..

Reagovat
Talker

Tak já myslím, že Pulišič by si základ po minulé sezoně zasloužil rozhodně. On je trošku problém, že on je super nalevo, ale napravo tolik ne. A Werner taky driftuje doleva.

Každopádně diamant bychom hrát taky mohli, zvlášť ve chvíli, kdy jsou zraněná 2 křídla.

Reagovat
Svatej

Přesně tohle dilema jsem při skládání tý fiktivní sestavy měl taky.

Ona by v takovým případě byla na stole i otázka, zdali by i navzdory tý preferenci neplatilo pravidlo Pulda napravo>kdokoliv jinej.

Furt se nabízí i hrát to bez hrota s Wernerem a Pulišičovi, tam by už snad ta absence hrota tolik nemusela vadit, ale když budu přímnej, já stejně nečekám, že se do března dočkáme toho, že by byla alespoň celá ta základní sestava na zápas plně v kondici, pokaždý se někdo vymele.

To ani nemluvim o tom, že já tak nějak tajně pořád doufám, že se do sestavy místo Kantého dostane Gilmour i když si dovedu představit, jakou bídu tady za to dostanu. Za mě bránění pro Mounta problém není a Gilmour ukázal, že nejenže bránit dobře umí, ale vůbec se nebojí soubojů a je schopnej je vyhrávat. Kdyby bránila celá záloha tak, jak má a nehráli jsme si tam s nějakým Ozilovsky Hazardovským typem hráče, tak bych takovou zálohu preferoval přede všema. (a teď do mě)

Každopádně diamantu se stejně asi nedočkáme, to radši Frank nasere Mounta a Kaie na křídla.. Snad se z toho poučí, chytrej je na to dost..

Reagovat
smazaný uživatel

Rozostavenie je 433? Príliš ofenzívna, Havertz by bol akože CM? Werner má slabé návyky v defenzíve, aby bol krídlo.

Reagovat
Svatej

Jup, takový Guardiolovský 433, kde Mount a Havertz plní roli KDB a Silvy... Síce míň kreativní, ale naopak zodpovědnější dozadu

To o Wernerovi jsem si myslel taky, ale po prvních dvou zápasech z něj mám naprosto úžasnej pocit v tomhle ohledu. Jeho heat mapa proti vám vypadá, jako by si ji někdo spletl s tou Kantého byl na obou stranách a bránil jak pes. Zkusim najít odkaz, docela se mi to líbilo..

Reagovat
smazaný uživatel

KdB a Silva sú skúsení vyhratí borci, ktorí majú lepšiu pozíčnú hru a kontrolu diania na ihrisku (a v manC majú hlavne systém a sú zohratí!) o dva levely, Mount by na CM možno mal, ale o Havertzovi v aktuálnom rozpoložení pochybujem.

Čísla Wernera zo včerajšieho zápasu môžu byť ovplyvnené aj tým, že ste pol zápasu hrali v 10.

https://lfcway.com/a-team/jota-je-v-lfc-preco-ale-klub-nepridal-par-milionov-a-nekupil-radsej-wernera/

Prečítaj si tento článok + preto neprišiel Werner, lebo sme ho proste AJ neboli možno schopní zaplatiť okamžite, ale ten hráč sa proste k nám nehodí. Tým ale nechcem povedať, že Jota je ideálna posila, o jeho futbalových kvalitách mám pochybnosti, ale typologicky je to ideálny hráč, či sa presadí a bude prínosom, to uvidíme. Ale to už píšem mimo našej témy. Prečítaj článok.

Reagovat
Svatej

Jasně že jsou v třiceti ohledech lepší, to ani nerozporuju, na durhý straně se takováhle hra dá přizpůsobit o našemu materiálu. Mount je poctivější směrem dozadu než ti dva a i kdyby havertz hrál o pár metrů výš, tolik by se nezměnilo, ti dva by na hřišti byli spolu... Hlavně to je mý zbožný přání, neříkám, že to tak bude, navíc při Kaiove momentální..eh..kondici..

Vůbec to neber ve zlým, ale ten článek jen chválí Jotu za jeho přínos, ale nikde ho tam nesrovnává s tím Wernerovým, aby tu myšlenku dokončil. To je jak říct, že je lepší mít na podhrota Tadiče než Ozila, protože toho víc naběhá (přitom Ozil toho naběhá dost, jen se to u něj nejenže nepovažuje za důležitý, ale je tam x dalších okolností)... kdyby tam alespoň nějak prokázali, že Jota naběhá o třetinu víc kiláků než Werner a pokryje větší pole na hřišti, tak to uplně pochopim, ale příjde mi to spíš jako takovej článek alá ''aj tak sme ho nechceli''..

Werner i první zápas jezdil jak motorka a běhal za celej útok, ten Liverpool na tom moc nemění..

Reagovat
vitasrp

No, tak v tom článku je teda jenom pramálo informací o tom, že se k vám Werner nehodí. Respektive akorát je tam napsáno, že vlastně moc nepresuje (zajímala by mě čísla, jestli je tomu tak, poněvadž to mi přijde jako hovadina) a že neotvírá prostory - to je oukej, není to falešná devítka, on do těch prostorů daleko spíš nabíhá.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.planetfootball.com/quick-reads/comparing-timo-werners-2019-20-stats-to-liverpools-current-attacking-options/

Konkrétnejsie čísla som nenašiel na whoscored má horšie hodnotenie defenzívy, musel by som viac pátrať, ak by si náhodou niečo našiel, prosím ozvi sa:).

Podľa mňa je horší vo vracaní sa dozadu a v bránení svojho obrancu, ak hrá na krídle. V pressingu je solídny, to súhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Havertz na lávce

Reagovat
smazaný uživatel

Frank rozhodně žádný plán nikdy neměl a nikdy mít nebude

Reagovat
Svatej

Už stačí

Reagovat
Walter_Sobchak

Lenže na AM hrá jeho syn Mount ktorého len tak neposadí a kridla mame všetky až na Odoia zranene tak to potom vyzera takto.

Reagovat
Svatej

Přitom by bohatě stačilo jedno křídlo vyplnit Wernerem, hrot Abrahamem, aby

1) neseděli dva útočníci na lavičce

2) aby hra nebyla tak předvídatelná

3) měl Werner víc prostoru, kterej mu parťák poskytne a zrovna Abraham je, co se tohohle týká, úžasnej společník a i Batshuayi vedle něj vypadal jako bezva fotbalista

Ideál by byl 433... Kanté, Mount a Havertz - Werner, Abraham, Odoi... časem se tam procpe Pulišič a Ziyech, až budou fit a dá se s tím zas hýbat. Do tý doby je cokoliv jinýho Dobrovolná sebevražda..

Reagovat
Walter_Sobchak

Tiež by som si pozrel tandem Werner a Tammy, Werner ma dynamiku na kridlo dostatočnu. Pod nimi Havertz, Kova a Kante. Na pravom krídle by mohol byt aj Mount ked s Odoiom Frank asi neni moc spokojny.

Reagovat
Talker

1) Mount hrál zase z křídla, rozhodně nebyl na AM

2) Mount byl jedním z pozitiv v záloze+ofenzivě, co se týče těch dvou zápasů spolu s Wernerem a Kantem. Ostatní tam byli fakt jen na doplnění.

Reagovat
iamek

Reagovat
Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

Thiago completed 75 passes after coming on at half-time, at least 17 more than any Chelsea payer managed in the entire 90 minutes.

Reagovat
avicii

Reagovat
Big Virgil

Proti 10 nic těžkého pro takového hráče. Důležité bylo že jich dal hodně kolmo dopředu nebo dlouhej do strany. V zaleze bude mit jako jedinej jisty misto. Zbytek se bude kolem nej tocit.

Reagovat
icemike

No ale nic jste si prakticky nevytvořili a ještě způsobil penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Werner bude skvely. I kdyz ho Fabinho prvni polocas strcil do kapsy, tak to porad zkousel a nakonec pres nej presel a udelal penaltu. Jinak Liverpool o tridu jinde dnes a zaslouzeny pohodovy vitezstvi.

Reagovat
smazaný uživatel

Werner oba dva zápasy výborný. Otázka je, jestli mu zbytek bude stačit... Ale novou Chelsea by bylo fér hodnotit až tak v zimě... Těch změn tam bylo hodně a třeba dnes bylo prostě s červenou kartou prakticky rozhodnuto. Od té doby trénink pro nás...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

werner byl vybornej

Reagovat
smazaný uživatel

Az to zacne Wernerovi padat, bude radost na to koukat.

Reagovat
Wat

Mně se na něm líbí to vedení míče, to se brání hrozně na prd.

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

fabinho totalne znasilnil wernera, kazdy suboj vitazny. MOTM aj napriek dvom golom sadia. kazdopadne werner aspon cosi predviedol, havertz bol uplne, ale ze uplne k hovnu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kazdy az na ten potencialne golovy

Reagovat
fenixLFC

tam ho sundal thiago a aj to bol taky ,,faul'' ze skoda hovorit

Reagovat
smazaný uživatel

hlidal ho Fabinho, kteryho vykoupal na hranici pokutovyho uzemi a v nem ho pak sundal zezadu Thiago

Reagovat
fenixLFC

cez fabinha nepresiel tak to zobral opacnym smerom kde ho prebral thiago a ten to posral

Reagovat
smazaný uživatel

jak myslis

Reagovat
smazaný uživatel

https://streamable.com/zip2fm

toto fakt vykupanie nie je ale mal tam jeden prienik cez Fabinha kde si ho pekne obhodil

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

tim zrychlenim se ho zbavil a sel do vapna, kde mohl strilet nebo byt faulovan, tak zas neslovickarme, nebudte jak mufani..sam nahore pisu, ze Fabinho hral skvele a cely zapas Wernerovi temer nedal cuchnout

Reagovat
Kapřík

Reagovat
Talker

Bylo to z jeho strany absolutně laxní, vůbec ho tam neměl pustit.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Wernerovi to dnes odskakovalo, jinak to ale pro nej neni neprekonatelnej hrac.

Reagovat
Svatej

Wtf,vyhral s nim asi tri souboje, naopak Werner se pres nej dostal dvakrat a jednou z toho jeste nasledne udelal pencli, tak jaky znasilneni?

Reagovat
redyyz

Reagovat
icka

Reagovat
vladis271

Čakal som od CFC v 2. polčase, že to aspon skúsia, ale oni rezignovali od 1. miniúty 2. polčasu akoby ešte nikdy žiadny tím neubránil, či dokonca nevyhral súboj , ktorý dohráva v 9tich v poli.

Thiago bude fakt porno, aj ked to nechcem precenovať lebo mal logicky viac priestoru než bude mať v iných zápasoch , ale také momenty ako ked Manému ukazoval kde má stáť si za peniaze nekúpiš.

Reagovat
Talker

Já ti nevím, ale proti jednomu z nejsilnějších týmů světa v deseti lidech čekáš co? Zvlášť když jde o jeden z nejlépe presujících týmů světa. My bychom třeba i rádi něco zkoušeli, byly tam pokusy udržet míč, ale vy jste nám nedávali prostor.

Spíš je otázka, proč jste vyhráli jen 2:0 ve chvíli, kdy vás poslal do přesilovky na druhý poločas Christensen a druhý gol vám daroval na zlatém podnose Kepa. Nehledě na neproměněnou penaltu a ještě slušnou šanci Tammyho.

Reagovat
Svatej

Kdybychom sli all in, tak se nam zas vysmeji, ze jsme kokoti, co se zbytečně snazili, si proste nevyberes

Reagovat
vladis271

2. gól to rozhodol a nechali sme Vás tak. Mne sa osobne tento prístup páči. Načo zosmiešnovať súpera a posielať ho do kolien ako ked si na nás honili ego trapáci zo City po vylúčení Maného pár rokov dozadu.

Reagovat
smazaný uživatel

fraze o zesmesneni soupere ve sportu je skoro stejna idiocie ako LQBTQUI+ hnuti

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Talker

Nechali jste nás tak? Tlačili jste, snažili jste se o gol, ale defenziva fungovala dobře a k tomu jsme byli nebezpeční dopředu.

Reagovat
vladis271

mne to prišlo také nemastné neslané od nás . Po 16tkový futbal po tom 2 góle.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný jste byly, 0 2 nazdar

Reagovat
Talker

Tak zpátky do školy a naučit se i/y

Reagovat
smazaný uživatel

Po promenene penalte by se mohl prubeh zmenit. Zadny trener na svete by to nenechal jen 2:0. Staci si vsimnout, ze i za stavu 4:0 se stridaji opory zruba 15-20 minut pred koncem.

Reagovat
PP

jsem si to vladisovo musel přečíst 2x, jestli to bylo vážně myšleno, tak jak bylo.. a evidentně ano..

Reagovat
vladis271

zas tu z nás nerobte Pepkovu Barcelonu. Zavrem to, zalezem pred 16tku, dám 2 otčenáše, prežijem prvých 15 minút a som v hre o remízu,aj ked sú moje šance stále malé.

Reagovat
smazaný uživatel

Od Bayernu by to bylo 100% minimalne 5.

Reagovat
Counter

"v 9tich v poli" se mi velice příčí

Reagovat
Talker

To jo, to pole ani psát nemusel, protože v bráně byl Kepa a ten se do těch 10 hráčů stejně moc nepočítá

Reagovat
Counter

Reagovat
r.mrazik

Thiago bude samozřejmě úplně boží

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
kvasha16

jasne, boli ste lepsi uz v 11 vs 11, takze sme to asi mali otvorit v 10 vs 11 abysme dostali nalozenu sestku

Reagovat
smazaný uživatel

Zaznelo tu už všetko, díky šampióni za výkon.

Reagovat
Kixi Syhimour

Dost jsem se toho zápasu obával, nakonec nám to usnadnil Christensen

Už ta první půle se mi docela líbila, sice to nebylo moc zábavné, ale snažili jsme se hrát zodpovědně a na své příležitosti čekat (ne nějakou šílenost jako proti Leeds), v tomhle zápase podle mě dobře zvolená taktika . Luxusní přihrávka Hendersona a náběh Maného pak poslaly Chelsea do deseti (leč Andreas hrál velmi dobře do té doby).

V prvních minutách druhé půle jsme pak Chelsea naprosto drtili a zaslouženě jsem skórovali, každopádně jsem tam měli dopravit i ten třetí, protože mi to nepřišlo, že jsme to měli zcela pod kontrolou, kterou bychom se třetím gólem měli.

Co se týče hráčů:

Alisson po delší době velmi dobrý výkon, konečně chytil penatlu, zneškodnil šanci Abrahama a luxusní rozehrávka , Fabinho mile překvapil a s Wernerem si poradil velmi dobře a leč se mi nezdál bezchybný, tak vzhledem ke kontextu velmi dobrý výkon. Van Dijk si odvedl svoje, Robertson mi přišel lepší jak Arnold, dobře se zapojoval do kombinace, ale ani Arnold nebyl špatný + se držel i dozadu, což byl problém proti Leeds. Henderson dobrý, Keita nebyl moc vidět, ale za mě taky dobré , nejhorší z nás dle mého Wijnaldum, který hlavně kazil přihrávky. Salah moc vidět nebyl, čekal jsem, že zničí Alonsa, nakonec ani nebylo třeba, Mané skvělý , výborné zakončení a pressing, Firmino nakonec taky dobré, asistence velmi dobrá.

Milner tam úplně nezapadl, jednou tam nevystavil do ofsajdu, tak musel Alisson. Thiagova technika byl ihned vidět, jak píše vladis to bylo opravdu místy až porno. Každopádně nesmíme přeceňovat, Chelsea byla odevzdaná a má na svém kontě i tu penaltu, což se prostě stávat nesmí, ale tak měl za sebou jeden a půl tréninku a první zápas od LM.

Co se týče Chelsea, tak Kepa je nejhorší flop minimálně v dějinách PL, už ani proti nám nezahrál. Stopeři se mi zdáli dobří (všichni tři, i když nevím na koho jde hlavička Maného), Werner se dobře snažil, Kanté taky dobré. Ale teda na začátku druhé půle strašně odešli, nevím, jak moc to bylo způsobené námi, ale nehratelné to nebylo.

Reagovat
Talker

Hlavička Maného jde buď za Jamesem (který ho měl na starosti většinu zápasu) nebo za Tomorim.

Reagovat
smazaný uživatel

TAA potvrdil svoje zlepšenie v defenzíve

Reagovat
YNWA__MSN

Keita nic moc... Thiago fantazie, když vezmeme v potaz, že je v LFC 2 dny, ta jeho technika, přehled, klid a kreativita MOTM Mané... Jinak souhlas penalta být neměla

Reagovat
cristiano.K.

první poločas nuda, druhý poločas super. Jsem rád za asistenci Firmina, protože do té doby bída. Mané je pořád úžasnej. Zajímalo by mě, jestli střídání Henda byl taktický tah nebo lehčí zranění. Penalta ani omylem, proto nebyla proměněna Werner nejlepší za CFC. Kepa konečná, ten si může podat s Kariusem.

Reagovat
redyyz

Werner najlepsi? ved Fabinho ho zotrel jak ziaka... podla mna Mount

Reagovat
fenixLFC

tak z chelsea nikto lepsi nebol

Reagovat
Slavia10

Promiňte všichni ale to se tu fakt buďte všichni zastávat hráče co stal přes 50 mega, že potřebuje aklimatizaci ? Tak proč se z toho hráče dělalo takové halo. Minamino za 7 mega ukáže víc než 2 hráči za 130 mega a je jedno, že tu je půl roku, porovnáme hráče za 7 Mega z Rakouské ligy a 2 TOP hráče z jedné z TOP 3 lig světa. Snahu bych ocenil od mladíků ale by tady píšete o hráčích za 50 a za 80 mega, že je dobře že se aspoň snaží. A v tom je dobrý Guardiola nebo Klopp oproti Lampardovi, snažit se můžeš, ale dokud nemáš kvalitu, tak prostě nehraješ. Takový hejty na Dembeleho co tu jsou, který kdyby nebyl zraněný, tak je hvězda Barci a každý zápas základ a pak se tu zastávate chudáčka Wernera a Havertze, který se aspoň snaží. Jestli Chelsea chtěla hráče, co se snaží, tak si mohla vzít kluky ze Slávie, ty se taky opravdu snaží.

Reagovat
smazaný uživatel

ja u Havertza ani tu snahu nevidim VdB za ManUtd to bol priklad novej posily a to aj bez toho golu. Ale Werner vyzera slusne, ved v oboch zapasoch vybojoval penaltu

Reagovat
Talker

Každý hráč se přizpůsobuje nové lize a novému týmu jinak. Pulišič vypadal podobně jako Havertz, prakticky nic neukázal, v zimě už byl hodně slušný a po restartu byl famozní.

Reagovat
smazaný uživatel

to bol az tak zly ten Pulisic? lebo toto od Havertza je fakt otras ale samozrejme je skoro nad nim lamat palicu. Do toho timu este pride Mendy, Silva, Ziyech ci Chilwell

Reagovat
Slavia10

Jako věděl jsem že Thiago je zločin. Ale že Minamino bude lepší hráč než Havertz už je pro mě totální extrém.

Reagovat
smazaný uživatel

zas neprehanajme. Minamino este nie je nejak produktivny, akurat beha jak splaseny

Reagovat
smazaný uživatel

a neviem ci si fanusik LFC alebo nejaky hejter LFC a chces docielit toho, ze ked sa Havertzovi zadari tak fans Chelsea sa budu smiat ako fanusikovia LFC pisali, ze Minamino je lepsi nez Havertz lebo tak to tu funguje

Reagovat
Talker

Pulišič byl na začátku marný, dost splašený a nějak přínos neměl - taky proseděl 3 zápasy v řadě na lavičce a na ESPN už bylo pozdvižení, že by měl odejít, aby někde hrál. Navíc opět - Havertz přišel 2 týdny zpátky, Pulišič přišel hned po skončení sezony a měl kompletní přípravu s týmem.

Reagovat
smazaný uživatel

Havertz je v podstate nenapadny hrac. Jeho kvalita bude rust a prinos bude videt na statistikach.

Reagovat
Svatej

Co konkrétně minamino prosim pekne ukázal?

Reagovat
Slavia10

Minamino hraje náhodou od té doby co chodí na hrot a ne na křídlo velmi slušně, jasně nedává góly, ale kdo čekal že hráč za 7 mega dá 10-15 gólů, byl to hokus pokus a technicky je rozhodně lepší než byl v zápasech Origi, jen tak ještě dát pár gólů. Já si prostě představuju, že hráč co přijde za 80 mega okamžitě bude přínos. Je zajímavý, když si vezmu Hazarda, že ve chvíli kdy se Barce nebo Realu nepovede hráč, tak ho tu každý hejti, ale hráči Chelsea tady mají neskutečnou obhajobu výkonu. Rakitice tu lidi označili za jednoho z největších nekopu, Hazardovi se tu lidi smějí furt ale pořád ty dva předvedli v kariéře mnohem více než Havertz s Wernerem. Prostě hráč za 80 Mega z Bundesligy si nemá na co zvykat, jak je možný že Thiago o kterém tu lidi psali, že má nejlepší za sebou je s týmem den a předvede skvělý výkon a Havertz za 80 mega tady má velkou obhajobu, že si musí zvykat.

Reagovat
Svatej

to je pěkné nesmyslná kejda, celej ten komentář...

kdyz se dobre vyspim, tak na to mozna zareaguju i nejak jinak

Reagovat
Svatej

Mám pech, vyspal..

To si vytahuješ ze zadku hrozný nesmysly. Jako útočník hraje slušně ale nedává góly? Když pomineme fakt, že to je jeho úkol, tak jeho hodnocení v zápasech (jen v těch, kde alespon nějaký hodnocení dostal, jinde byl nehodnotitelnej), je 6, 6.2, 6.3 a 6.3, potom konečně jeden zápas s Arsenalem, kde přelezl sedmičku. Jaký dobrý výkony teda podává? V tý době, kdy ty známky dostával, řádil Havertz v bundes tak, jak Minamino nikdy neřádil. Srovnání s Origim mě nezajímá.

Hráč za svoji cenovku ale nemůže, u něj se platilo z 80% za potenciál a z 20% za současný schopnosti. To, že k němu přihodíš 30 míčů navíc oproti jinýmu hráči ti nezaručí to, že ho do prdele nakopne štěstěna, v kantýně uvaří líp než obvykle a jemu sedne na hřišti i vlkhost zvduchu, aklimatizovat se prostě potřebuješ a když nedostaneš i navzdory svý univerzálnosti v novým prostředí možnost se rozehrát na svý pozici, tak přirozeně zvyšuješ riziko toho, že nepodáš dobrej výkon.

Obahjovat to španělákama není zrovna dobrej nápad. Jejich neúcta k vlastním hráčům je naprosto odporná a má to jen málo společnýho s nárokama na výkon, jsou to prostě jen nevděčný prasata, který si takový hráčen nezasloužej.

A zas tady z Thiagova výkonu nedělejme něco unikátního. Hrál proti zataženýmu týmu v lidech, kde na něm byla jen tíha rozdělování míčů a minimální defenzivní povinnosti, přesto udělal penaltu a málem dostal soupeře do hry. Havertz dostal za úkol zaměstnávat Van Dijka, aby dělal prostor Wernerovi a takovouhle roli by zvládli tak dva útočníci na světě v nejlepších letech, ne kluk, co hraje středáka a má v noze minut v nový soutěži.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Benzema

Konečne

Reagovat
smazaný uživatel

Minamino

Reagovat
smazaný uživatel

James

Reagovat
smazaný uživatel

nezotrel ho az tak, ale urcite mu to dost ztazil

Reagovat
cristiano.K.

Byl jedinej, kdo zaměstnával naší obranu, udělal penaltu. Jeho přímočarost je příkladná. Pro CFC je posilou již od začátku, to se o Kaiovi říct nedá.

Reagovat
Remt

Ta přímočarost je super, + samozřejmě ta rychlost. Mít někoho s kým si to tam dnes mohl dát byli bychom asi ve větší brindě. Za mě to bude pro Chelsea skvělá posila

Reagovat
redyyz

Tak s porovnanim s Kaiom to je nebo a zem. Ano zamestnaval obranu, ale v 95% stroskotal na Fabinhovi

Reagovat
Svatej

Reagovat
Talker

Já jsem tu trošku hater Havertze, ale ten přišel 2 týdny zpátky. Werner je u nás přes 2 měsíce a má natrénováno.

Reagovat
Talker

Jinak podle mého snad začneme hrát s Wernerem nějakého hrota (Tammy) a bude vypadat naprosto parádně. Zatím se v tom trošku topí, nemá před sebou hráče, se kterým by si to ťuknul nebo kdo by mu tvořil prostor, prakticky si to musí odmakat sám.

Reagovat
cristiano.K.

Jo, to asi bude fungovat mnohem líp nebo Giroud ve formě. Mě Kai strašně připomíná Pastoreho. V Palermu šílená hvězda, když měl den všechno se kolem něj točilo, rozdával finálky a parádičky a když mu to nešlo, tak byl k ničemu. Taky svůj talent Pastore nenaplnil, tak snad Kai nedopadne stejně. Ale zatím je to spíš o Lampardovi než o něm.

Reagovat
vladis271

iný pohľad na Christensenov zákrok na Maného

https://twitter.com/i/status/1307716933169668099

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
redyyz

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
krisa

Reagovat
smazaný uživatel

ak porazime aj Arsenal, tak verim, ze.... budeme mat 9 bodov

Reagovat
Big Virgil

V tom případě věřím že Arsenal jich bude mít 6

Reagovat
Mastný Chobot

verím, že ak vyhráme my, tak si môžeme povedať my to isté uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mám pocit, že 2 týždne v škole už prinášajú prvé ovocie. Lebo obvykle to býva tak, že 6+3=9

Reagovat
smazaný uživatel

ty diabol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

analytik

Reagovat
iamek

Takže chelsea už nemá sanci na titul teda?

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Mastný Chobot

Prvý Thiagov masterclass? Nevidel som, len čítam na twitteroch. Och, škoda, že sme ho aspoň neskúsili. Nie že by sme mali šancu, ale predsa len.

Reagovat
Mastný Chobot

Lucas Torreira is very close to becoming an Atletico Madrid player. [@SebasGiovanelli] #afc

Tak snáď na ňom aspoň neprerobíme...

Reagovat
Slavia10

Součást dohoda za Parteyho?

Reagovat
Mastný Chobot

Nespomína sa nič také, vyzerá to tak, že ideme po Aouarovi prioritne

Reagovat
PP

toto je prostě demence.. U Martineze budiž, chtěl být jedničkou a chytat, ale pouštět Torreiru, který na svém postě byl vynikající za pár šušňů vůbec nechápu. Guendo je odepsaný, Ceba je na hostování bez opce, Xhaka je slušný při konstalaci hráčů a taktiky, Elneny je.. podprůměrný.. S velkou slávou pak někoho koupíme a ten se po pár zápasech na rok zraní..

Reagovat
smazaný uživatel

Tam hrá viac faktorov. Emerym odpísal torreiru. Následne sa tusim zranil a Mikel mu vôbec nedal šancu. Mne sa vždy páčil, ale asi mu nepasuje do konceptu. Guendo ma nikdy neohuril, pobehuje jak splaseny, taký pubertiak. Ak nebude Simeone dement úplný a zase, tak sa dohodnú na výmene a doplatku

Reagovat
db18

Thiago teda bozi?

Reagovat
SCELO

hral slusne, ale pod jeho uroven

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
smazaný uživatel

uvidime dalsie zapasy, dnes dostal dost priestoru a sice su vsetci z neho v uzase, ale to aj preto lebo nam tam doteraz behal Henderson, Wijnaldum ci Milner a zbytocne sfauloval Wernera. Inak striela on aj niekedy?

Reagovat
db18

Moc ne, spíš se vyžívá v přesných pasech do nohy na 40 a víc metrů.

Reagovat
Bayern +

https://www.youtube.com/watch?v=Z1o_Bz4jH_o

periferne videnie ma neskutocne

Reagovat
smazaný uživatel

No prave. Oproti Kimmichovi je jeho golovy potencial slabsi a v pasech ho taky nedava, i kdyz je umi. Chvilku to bude pastva pro oci u jeho kratkych prihravek a elegantnich reseni 1-1, ale realita je, ze 2:0 je v takovem zapase proste malo. Jinak ho mam docela rad (jako vsichni).

Reagovat
db18

Tak on dokáže zpomalit, zrychlit nebo přenést hru. Nebo svou geniální přihrávkou najít a uvolnit hráče, který pak už tu asistenci má.

Reagovat
smazaný uživatel

O tom zadna. Snad se potkaji v LM s Bayernem. Pokud budou oba tymy v top forme, bude to fantazie.

Reagovat
LokoLFC

Nic extra, proste ok vykon proti 10.

Reagovat
cristiano.K.

narážel si balony no, ukázal přehled, zavinil penaltu, která byla hrozně sporná.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyla sporna. Brnkl utocnikovi o nohy a zpusobil pad v pokutovem uzemi.

Reagovat
cristiano.K.

když do toho souboje šel, tak už v počátku se mu vyhýbal, jestli mu brnkl o nohy jsem nezachytil.

Reagovat
irik

Spíš takovej standard, nic moc navíc. Dost je tam ale přerůstá.

Reagovat
SCELO

Reagovat
db18

Reagovat
LokoLFC

Bas Dost je boží!!!

Reagovat
Remt

Bozi bych nerekl. Ale klid na mici byl znát a hlavne klid okolo pokutoveho uzemi. Trochu splnuje to co jsem (mozna az prehnane) cekal od Keity.. To ze kdyz je obrana zamknutá, a dobivame vapno, tak budeme mit zaloznika, ktery dokaze neco vymyslet at uz prostrkavacku nebo prihravku vzduchem. Nebude se diky tomu muset stahovat pred vapno treba Salah a bude moct cekat na prihravku a zakonceni. Tohle tak trochu od Thiaga cekam, tak snad nebudu zklamany.

Reagovat
smazaný uživatel

S Burnley to nevypadá dobře. Zranění: Cork, Barnes, Mee, Gudmunsson, údajně i Tarkowski a nyní se zranil Brady. Na lavičce Lowton a Vydra. Příchody: Will Norris (B). Chudák Dyche.

Reagovat
martin.b

Stejně skončí v klidným středu, o ty bych strach neměl. Spíš ten Southampton zatím naprosto příšernej...

Reagovat
EL Gringo

Thiago uzasny dnes

Reagovat
LokoLFC

V cem?

Reagovat
YNWA__MSN

Pust si záznam. Podívej se na statistiky. Vem v potaz, že je v LFC jen 2 dny. Rozdával výborné přihrávky a ten jeho klid a herní inteligence... Kreativita ve středu pole chybí... A ta penalta vůbec neměla být

Reagovat
LokoLFC

Nerikam, ze byl spatnej, statistika... tvle vzdyt Chelsea byla mega zalezla, hrali v 10, ok udelal 75 prihravek, kolik z nich bylo uzasnych? Zavinil penaltu... byla... uuuuzasneee

Reagovat
YNWA__MSN

Tpc ty asi čekáš, že dá hned 2 Áčka a gól k tomu ne? po dvou dnech v novym klubu a lize

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna spis čeká, ze se tu z nej nebude strikat, kdyz předvede prumerny výkon

Reagovat
Svatej

Reagovat
LokoLFC

Diky, ze maji nekteri mozek.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

ked sa hore mohlo strikat z jamesa ze predviedol famozny vykon...

Reagovat
Taiger

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
LokoLFC

Ale ano, prinos bude, tomu verim, ale bejt unesenej z prumerneho vykonu.

Reagovat
LFC182

rekord v počtu přesných přihrávek za 45 minut po jednom tréningu s týmem je průměrný výkon? tak to se máme na co těšit

Reagovat
LokoLFC

Rekord, kterej je ti k hovnu, kdy zavinis penaltu a zadna z tech prihravek nevede ke golu.

Reagovat
LFC182

prostě rekord je pravej opak průměrnýho výkonu, Přišel po jednom tréningu, oba goly padly až když byl na hřišti. Takovýhle věčně nespokojený ,,fanoušky´´ miluju. Zdar

Reagovat
LokoLFC

Jezisi, udelal 75 prihravek, ktery k nicemu extra nevedly, nebudte jak decka. Salah ma rekord v poctu golu v sezone, Milner pocet asistenci v sezone LM, TAA 2 sezony po sobe rekord v lize v asistencich, to je uzasny. A ne ze jeden kluk da 75 prihravek za policas proti oskabenemu souperi... jste fakt honici senzaci... nazdar ty pravej fanousku prihravek

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Cobra

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kto je nespokojný? Len tu proste robíte z neho skoro 3 najlepšieho hráča LFC v zápase hneď po Manem a Fabinhovi. Bol super ale to je tak všetko

Reagovat
YNWA__MSN

Thiago skvělý penalta to nebyla ani nahodou MOTM Mané Chce to koupit stopera... Gomez se zranil a není nikdo zane, protoze Matip je snad bohužel zraněnej furt.... Liverpool dnes úplně s prehledem

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyla?

Reagovat
LokoLFC

Byla

Reagovat
LFC182

Reagovat
Big Virgil

pokud bude tohle měřítko stejný pro všechny tak uvidíme v každým zápase minimálně jednu penaltu. Werner chtěl spadnout a udělal to 'šikovně".

Reagovat
Miguel19

No když to takhle šikovně dělá Salah, tak si moc nestěžujete.

Reagovat
bbbauch

Za to Svatej by tu urcite psal neco o zzenstilejch babovkach, co nic neustoji, kdyby to bylo naopak

Reagovat
Svatej

To ti klidně odsouhlasim, žádný ústupky dělat nebudu.

Reagovat
Svatej

Moment, neodsouhlasim to v celým znění!

Moje podvědomí ve mně úplně řve a snažil jsem se sám sebe uklidnit tím, že Werner i po tom kontaktu střílel, takže měl opravdu zájem zakončit, ale nakonec jsem si nedal říct a stejně ho před obrazovkou sám natřel.

Reagovat
Mastný Chobot

Atletico Madrid are in talks to sign Lucas Torreira. Discussions are centered on a one-year loan, however, Arsenal would prefer a permanent deal or loan with an obligation to buy. [@gunnerblog, @TheAthleticUK] #afc

Fuck off

Reagovat
cejen13

Chelsea prodá i kuchaře za 20 mega a my za celý léto nejsme schopný se zbavit jedinýho hráče co je u nás navíc.

Reagovat
Nikikrew

Edu zatial nic moc teda. Par dni do konca prestupaku a mame asi 30clenny kader.

Reagovat
Liveral

A 2,5 středního záložníka, s tim tu sezonu fakt odehrát nepujde. Když odejde Torreira, potřebujeme nutně aspoň 2 CM

Reagovat
Nikikrew

Ja by som Torreiru kludne predal nakolko uz dlhsie sa hovori ze chce z Londyna prec takze netreba drzat takeho hraca aj ked kvality urcite ma. Preto treba ziadne loan ale ziskat z neho nejake prachy na Parteyho alebo Auora.

Mame vyse zaloznikov : Xhaka, Ceba, Willock, ESR a stale aj Ozil a Guendouzi. Navyse tam moze zahrat aj Saka, Willian alebo AMN

Reagovat
Liveral

Já bych ho asi klidně taky prodal, s tím problém nemám. V systému co teď hrajeme je nám k ničemu. Fungoval by nám ve 4-2-3-1, což snad začneme hrát, ale otázka je kdy. Nicméně tu náhradu fakt potřebujeme. Z těch záložníků co vypisuješ můžou plnohodnotně a dlouhodobě hrát ty 2 CM ve 3-4-3 jenom Xhaka a Ceba + Elneny (to je ta půlka). Mohl by ještě Guendo, ale moc nevěřim tomu, že si ještě zahraje.

Až /když přejdeme na 4-2-3-1 (4-3-3) tak ty 2 nejspodnější záložníky pořád můžou hrát jen ty stejný hráči. S tímhle celou sezonu prostě odehrát nemůžeme. To by bylo šílenství. Když se nám zraní na půl roku Xhaka, tak nevyhrajeme jedinej zápas.

Reagovat
Liveral

tzn. pokud by měl přijít jen Aouar, tak jsme za mě pořád dost v p*či

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
fff

Joel Matip is likely to be absent for the next month as the Liverpool defender’s injury woes continue.

Klopp: “It’s not the worst thing in the world, but a few weeks, a couple of weeks, probably after the international break he will be ready again.” #awlfc [liverpool echo]

Ten stoper by sa fakt mal este doriešit .

Reagovat
smazaný uživatel

Gomez tiež zranený?

Reagovat
Kixi Syhimour

Ten měl absentovat pouze včera, už dneska by měl být ready.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo

Reagovat
mickey mouse

V tom případě prodat až to bude možné. Jak mám Joela rád, tak takový stoper co odehraje 15 zápasů za sezónu, pokud vůbec, je nám k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

3 zápasy Spurs tento týden, no to bude fakt vtipný.

Reagovat
FUnk

v poharu budou dorosti?

Reagovat
LFC182

zápasy spurs jsou vždycky vtipný stejně jako jejich sbírka trofejí

Reagovat
stiflerovamama

Hh že Thiaga netreba preceňovať lebo mal veľmi veľa priestoru. Pravda, netreba ho preceňovať ale podľa mňa sa jeho kvalita práveže etae viac ukáže v zápase keď toho priestoru toľko mať nebude.

Reagovat
Svatej

Nevím, zda to je tím rozdílem jeho kvality na míči oproti zbytku tý zálohy, nebo prostě jen pochopitelným nadšením, že takovej hráč za pool hraje, ale chvílema měl člověk dojem, že to byl Thiago, kdo úplně zničil svýho soupeře a ne Mané.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to jak kvalitou, tak i nadsenim.. Proste je to naprosto jiny hrac, vsechno delal s uplnou lehkosti a takovy hrac tu zalohu pozvedne a nebude tam takova zavislost jen na tech kridlech/krajich..

Reagovat
SCELO

suhlasim

Reagovat
cristiano.K.

b) pochopitelným nadšením...tak jsme si zapřeháněli

dodal nám klid, byli jsme sebevědomější, taky bodejt by ne, když jsme hráli přesilovku.

Reagovat
Svatej

Jsi to uchopil ze špatný strany, já to nemyslel vůbec zle.

S příchodem hráče jeho kvalit by pochopitelný nadšení panovalo úplně v každým týmu na světě, zvedl by úroveň bez výjimky kdekoliv..

Reagovat
smazaný uživatel

Mne to príde také že ide Mane pošle center rabonou a všetci haha pekne potom to isté spraví Thiago a všetci čo ti jebe, Jožo drž ma, to čo spravil Thiagobona

Reagovat
smazaný uživatel

Hraci ako Thiago maju taky "wowefect", strasne elegantny hrac, vsetko vyzera jednoducho, akoby sa ani nesnazil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Djourou to ma s komentarmi.

Reagovat
SCELO

Reagovat
fff

Na nom je vidiet, ze uz ked prebera prihravku tak vie kam moze nasledne hrat, preto aj hra tak rychlo, plynulo.

Reagovat
smazaný uživatel

hlava hore.

Reagovat
Lacko_Boh

+ kava a dobre sa pred zapasom vysrat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Tak tak.. Já si vždycky Maného tak nějak obecně vážil, ale včera jsem z něj vyloženě sral vzteky a údivem zároveň. To byl výkon jako prase a to ještě můžu i navzdory tomu všemu chválit Jamese, že ho ještě dost pěkně škrtil a držel v rámci lidských možností na uzdě.

S druhým komentářem souhlasim a sám to tak občas vnímám. Vidím Zoumu, jak přenáší hřiště krásnou přihrávkou na 35 metrů a chytám se za vlasy, jak to za nás může hrát. Pak to samý uvidim udělat Gilmoura, kterej to ale provede jak bohem zvolenej umělec s uplně stejným účinkem i trajektorií letu a můžu se blahem pochcat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

chvílema měl člověk dojem, že to byl Thiago, kdo úplně zničil svýho soupeře a ne Mané.

tohle je prostě blbost no

Reagovat
Svatej

Teď nevím, jestli se nechápem kvůli tomu, jak je to napsaný. nebo kvůli něčemu jinýmu.

Já to myslel tak, že zkrátka Thiago neodehrál žádnej extra zápas, přesto jsem z dojmů některých fandů tady měl dojem, že jsme sledovali Zidanovskej koncert, nic víc v tom nehledej..

Reagovat
Talker

Tak on hrál hodně dobře, ale taky proti deseti, no, kdy nebyl prakticky pod tlakem. To se hodně hodnotí pak.

Reagovat
cristiano.K.

aha, ok

Reagovat
stiflerovamama

No a teda s tými stopérmi je to katastrofa, Fabinho síce zahral veľmi dobre a konečne som zase nemal pocit že dostaneme z každej akcie súpera gól, ale nerád by som ho videl väčšinu sezóny na stopérovi, takže by bolo fajn ak by sme sa posilnili ešte v tomto smere.

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
avicii

Reagovat
Taiger

Co ta tvoje WC?

Reagovat
stiflerovamama

WC?

Reagovat
Taiger

Wild Card ve fantě, co si to tam vyváděl

Reagovat
stiflerovamama

Tých 18 bodov v prvom kole ma presvedcilo že som mal na pi.. poskladaný káder a rozhodol som sa pre radikalny rez

Reagovat
martin.b

Ale reálně, kdo by přicházel do úvahy ? Kabak je poměrně drahý řešení na 4.stopera navíc media tenhle přestup v podstatě vyloučila.

Reagovat
stiflerovamama

Stále sa hovorí, že stopér č.4, ale pri našich stoperoch si nemyslím že by malo ísť o stopéra číslo 4.

Reagovat
martin.b

To je druhá věc, nicméně Gomez je pořád asi jasnou variantou k Virgilovi, pokud je zdravej. Fab je po příchodu Thiaga o to reálnější možností, i když je ho tam podle mě škoda. Další věcí je problém sehnat stopera s okamžitým impactem. Stačí se podívat na City, i pro ně jsou všichni moc drazí.

Reagovat
fff

Tak vraj Schalke chce 25m, my sme mali ponukat 15. Uvidime, ci sa niekde stretneme v strede.

Peace sice pisal dnes, ze urcite stoper nepride, ale zas par dni dozadu neobla sanca, ze by prisiel Thiago bez odchodu zaloznik a vcera nam behal po ihrisku dokaz, ze je to blbost .

Reagovat
Luc-Luc

ja bych nekupoval ctvrteho stopera ale druheho, Gomez s Matipem na lavicku, ale je jasne, ze uz je docela pozde to resit, uvidime, treba nekoho privedem v zime s tim, ze ten pulrok nejak doklepem s tim, co mame

Reagovat
ďuriLFC

Inak, Vladove video ako žerie kefu je kde?

Reagovat
vladis271

Shit

Reagovat
smazaný uživatel

A Yungove ako behá nahý po námestí?

Reagovat
ttopi

Kepa

Reagovat
cristiano.K.

druhé kolo rozhodlo, budeme mít titul

Reagovat
Remt

jo, to urcite :D

Reagovat
Ferguson6

Rodák by mal ísť do Chelsea. Horší ako Kepa nebude a aspoň by chytal

Reagovat
fff

Inak v com je vidiet najvacsi rozdiel medzi Thiagom a kazdym jednym nasim zaloznikom je ako rychlo prihrava. Spracovanie a prihravka, spracovanie, posunie loptu a hned prihravka. Prebera prihravku a uz vie kam bude dalej hrat. Najblizsie k tomuto ma Keita, ale stale am od toho daleko.

Nejdem kritizovat Henda, Giniho nikoho, kazdy hrac je iny, ma ine kvality a prinos. Ale v tomto je vidiet medzi nimi a Thiagom obrovsky rozidel a myslim si, ze ta utocna trojka si bude velmi uzivat hrat s Thiagom.

Reagovat
stiflerovamama

Samozrejme prináša niečo nové, čo je len dobre. A Keita mi príde skôr ako taký hračik, ktory dokáže zobrať loptu a prejsť pomedzi hráčov s hlavou hore, nie ako hráč ktorý by Tom tam dirigoval prihrávkami, aj oni sú podľa mňa dosť rozdielni. Ale po rokoch ,,sťažovania,, sa na zálohu si myslím že môžeme byť konečne spokojni a jej zložením a vyvazenostou.

Reagovat
fff

Hej hej, su ini, ale Keita mi pride najblizsi k Thiagovi v tom, ze prebera prihravky s hlavou hore a pozera dopredu a casto sa snazi prvym dotykom ist cez hraca a pod.

Reagovat
smazaný uživatel

takýto hráč na chýba (l), aby sme boli lepší v kontrole.

Reagovat
r.mrazik

jj...on je fakt bozi hrac...ostatni stredaci v liveru proti nemu vypadaji divoce

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Luc-Luc

Thiago je jinde, to je jasny a naznacil vcera, ze bude i docela behat, pokud vydrzi zdravej, tak to bude rozdilovej hrac

Reagovat
Miguel19

[SPEKULACE] Po dokončení přestupu Edouarda Mendyho se Chelsea zaměří na zisk defenzivního záložníka. Frank Lampard má pocit že právě na tuto pozici Chelsea stále nemé toho pravého hráče. Jorginho se zde neosvědčil a N'Golo Kanté se pro tuto roli nehodí, kvůli svým tendencím opouštět svoji pozici. Chelsea s ním však i nadále počítá, ačkoli je znepokojena jeho nedostatečnou podporou ofenzivy. Hlavním cílem je i nadále Declan Rice, Chelsea se pravděpodobně pokusí zahrnout do dohody o přestupu i Rosse Barkleyho, aby přiměla West Ham snížit požadovanou částku. Pokud se však West Ham nepodaří přesvědčit, bude se Chelsea dívat po alternativě jinde. (The Athletic)

No ale to si ho pak nemusíme nechávat teda

Reagovat
Talker

Koho, Kanteho? Stejně na čistokrevné DM nehrajeme, většinou je tam nějaký hráč, který má za úkol stát mezi stopery, rozdávat míče a propojovat na míči defenzivu s ofenzivou. Což jeho silná stránka není. Ve výsledku i teď na začátku sezony, kdy je chválen za skvělou práci hraje DM Jorginho a Kante hraje box2box.

Co se týče Jorginha (pokud jsi myslel jeho), tak tam bude průser cenovka/zájemce.

Reagovat
Miguel19

Kantého no. Jako nečetl jsem originál, ale pokud je to jak se to píše, tak je to na hovno.

Lamps ho nechce na DM a ani na b2b. Takže k čemu nám je? To bude lepší ho za 80 mega prodat, pokud to někdo dá...

Reagovat
Talker

Tak je fakt, že na tu pozici holding midfieldera máme jediného hráče - Jorginha, který nezvládá žádnou část té práce - ani defenzivní a ani pořádně rozehrávku. Všechno ostatní je nějaké lepení té pozice - tam je potřeba vykrývat prostor a vytlačovat soupeře a pomáhat s rozehrávkou.

Kante se na tu roli nehodí, protože ta role se za poslední roky hodně změnila - stopeři jdou do šířky a DM má jasně určený prostor, kde operuje a z té pozice rozehrává. A to zrovna není pozice, kde by mohl využít své silné stránky. Naopak to odkrývá ty slabší stránky - nemá skvělou rozehrávku, je v tom maximálně nadprůměrný a driftuje dopředu, takže nechává prostor před stopery volný.

Jak Kante, tak i Kovačič jsou spíš hráči, kteří mají hrát vedle tohoto "opěrného" bodu a využívat té rozehrávky, pomáhat čistit, vyvážet míč. Takže pokud chce Lampard hráče ve stylu Rodriho, Matiče a spol, tak toho opravdu máme jen v tom Jorginhovi a hodně slabého.

Reagovat
Svatej

Já doufám, že je to jenom pitomej vtip..

Měli jsme podobnej typ statičtějšího předstoperovýho hráče, dost solidně defenzivního a zároveň schopnýho udržet míč pod tlakem (byť to nerozdával dopředu jako Pirlo) v Mikelovi, ale poslali jsme ho do hajzlu, protože byl nemoderní. Přišel fantastickej Kanté, schopnej pokrýt větší pole na hřišti a ubránit celou zálohu sám, typově odlišnej Jorginho + Gilmour, kterej si dozadu poradí a dopředu je z hloubky nejlepší v týmu.

Přesto se vrátíme k nějakýmu kompromisu mezi nimi, kterej není nejlepší v ničem? Já celou dobu doufal, že má Rice přijít na stopera a proto po něm jdeme. Jeslti sháníme DM při tom, co v týmu máme, tak to v mých očích hodí na přestupák nechutnou kaňku. Akorát z toho bude bezpohlavní záloha, solidní ve všem, vyjímečná v ničem.

Reagovat
mikelinos

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea are interested in Arsenal midfielder Mattéo Guendouzi, the Gunners have asked for one of two players in exchange. N'Golo Kanté or Callum Hudson-Odoi, Chelsea have said no any deal with Kante. #AFC #CFC

Reagovat
icemike

Reagovat
Kapřík

nečekaný zvrat ?

Reagovat
avicii

Vy si toho Kanteho ani nezaslúžite

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Ak zoberiete Declana, regulerne vam musim zacat fandit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Neboj sa, MU to nebude ani kebyže vezmete Kimmicha.

Reagovat
bbbauch

Diky bohu, na takovy preletavce neni nikdo zvedavej. Dolara uz jsme chvili meli a stacilo

Reagovat
Bayern +

Tak ja sem prispievam minimálne, baví ma PL celkovo. Fandím jedine WHU, potom už delím kluby na sympatické a nesympatické. A na samom konci je MU, do toho si vždy rád kopnem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Leyton Orient má niekoľko nakazených hráčov. Som zvedavý, ako sa to vyrieši. Radšej by som bol, ak by zajtrajší zápas skontumovali v náš prospech. No na druhej strane by to bol nebezpečný precedens, ktorý by sa potom mohol obrátiť proti nám.

Reagovat
SunFells

Tak to je dost blbost to kontumovat Jednoduše se takové zápasy budou odkládat.

Reagovat
jk

Otázka jestli se v tom kalendáři najdou termíny, je to nabité jako prase. Já bych tu nominaci nechal otestovat a třeba na dva/tři dny před zápasem uklidil na hotel a před zápasem samozřejmě další test. Pokud už nějaké pozitivní mají tak doplnit z rez. týmu, v případě že to jsou dva, tři fotbalisti myslím, že je to reálné.

Reagovat
SunFells

Tak by se měly odkládat ligové zápasy, pohár odkládat dlouho nejde, liga se pak může dohrát kdykoliv. Ale kontumace by spustili akorát velký šaškec.

Reagovat
jk

Ta kontumace je hrozně nebezpečná. Tomu bych se radši vyhnul, viz. ti Slováci někde na Faerských ostrovech.

Reagovat
jk

Ten Levy je fakt hňup. Přivede Garetha s Reguilonem (což nebyly Josého požadavky) načež se začne cukat, že na útočníka už nejsou prachy a snaží se to vykrýt prodejem Deleho za 70, o nějž pochopitelně není zrovna rvačka.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to s nim vlastne je? Vsak byl par sezon zpatky chvaleny jako top top talent

Reagovat
jk

On je delší dobu už fakt hrozně z formy. Od jeho přestupu z MK Dons je každou sezónu horší, i když to sem tam vykryje dobrým výkonem. Například loňský podzim se mu povedl ale od nového roku si nepamatuju že by podal nějaký dobrý výkon. Snad v poháru se Saints kdy režíroval ten obrat.

Někdo může říct, že se spadl do toho průměru stejně jako celý tým ale on kazí fakt jednoduché přihrávky, plouží se po hřišti, kolikrát je bez zájmu nemálo protiútoků zajebe nějakým zbytečným zpomalením.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea are interested in Arsenal midfielder Mattéo Guendouzi, the Gunners have asked for one of two players in exchange. N'Golo Kanté or Callum Hudson-Odoi, Chelsea have said no any deal with Kante. #AFC #CFC

Reagovat
Golasso

Kantého bych bral. Ty tři, Calluma, Hodsona a Odoie nevím, ale asi lepší, než drátem do oka. Spekuluje se ale i o horších variantách Barkley např.

Reagovat
Talker

Hele klidně si vyberte - Kepa (pustili jste prý golmana, tak by se vám mohl hodit?), Jorginho, Barkley, Drinkwater, Bakayoko (aby vám v záloze nechyběl hráč), Rudiger/Christensen (doplnění stopera?)...

Kante je nesmysl, toho vám nepustíme. A Odoie podle mého taky ne, to byste museli nabídnout nějakého zajímavého hráče.

Reagovat
Golasso

Tos mi teda dal na výběr . Člověk v kontextu těch nových posil zapomíná, co všechno se vám tam ještě schovává za úkazy.

Reagovat
Robertson

V kontexte toho čo ponúkate,volím radšej cash,a aj keď viem,že by nás Marina vyžmýkala ako citrón,tak by som dúfal,že nejakých 10 až 15 mil.,by nám mohla poskytnúť

Reagovat
FUnk

giroud za wiliana

Reagovat
smazaný uživatel

ban

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/Lilywhite_Rose/status/1308032182326366208?s=20

Estónec v akademií. Bude hviezda. mám rád takéto nádeje z futbalovo exotických krajín. Vždycky som si ich pár priviedol vo FMku.

Reagovat
RadekVonCZE

Jojo, je to super oživení z takovejch krajin jako Estonsko a zároveň má zajímavé příjmen

Reagovat
smazaný uživatel

odlozim si to sem - casom sa bude predaj martineza javit ako velmi hlupy, bude lepsi ako leno a patrit medzi uplnu spicku

Reagovat
SunFells

Reagovat
PH8

Mně je mnohem sympatičtější, ale kdybychom nechali Lena jako 1, jak dlouho by emi čekal na další šanci?

Reagovat
fenixLFC

casom kedy? ked bude mat 33?

Reagovat
Lacko_Boh

Edwin van der Sar

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

30

Reagovat
smazaný uživatel

Časem bude Arsenal Martineze kupovat zpět, až se Leno rozhodne odejít do velkoklubu.

Reagovat
PH8

Emi nula a navíc chycená penalta. Výborně

Reagovat
SunFells

Dobrej start. Ale nemám o něj strach i dál ...mám tušáka, že nás letos vyřadí v poháru na penaltách

Reagovat
Mastný Chobot

super. Na rozdiel od Kuba si ale myslím, že je to dobré pre všetkých a odložím si to tu. Emi bude jednotka v tíme, ktorý nevypadne, my sme si nechali lepšieho brankára a peniaze zaňho sa nám snáď podarí investovať do záložníka.

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

mudro

Reagovat
fff

Breaking | Liverpool & Real Madrid in regular contact with Kylian Mbappé over a deal for next summer, according to tomorrow’s L’Équipe. More follows.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako je na tom Kylian so zmluvou? Na koľko ešte má?

Reagovat
Godwinson

Dva roky

Reagovat
avicii

ja by som si želal Halanda

Reagovat
Luc-Luc

podepisem Mbappeho a nemame v Anglii/Evrope soupere...Fabinho, Thiago, Henderson - Mane, Firmino, Mbappe

Reagovat
Luc-Luc

mozna jeste kdyby zustal Salah, tak Mane, Mbappe, Salah

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Liverpool podepíše Mbappého, tak si umřu vzrušením.

Reagovat
vladis271

#Mbappe2021

Reagovat
montaigne33

Villa boduje

Reagovat
cristiano.K.

Škoda Wolves, viděl jsem jen druhou půli a měli ještě tři šance

Reagovat
PP

v první si ani neškrtli..

Reagovat
smazaný uživatel

Dost nutne potrebujeme noveho stopera (o dost viac ako utocnika). Nejaka aktivita tam vraj je, ale nic konkretne. Tak uvidime. S +1 stoperom by to bolo bozie okno. Levy

Reagovat
Rybinho85

Já nevím, je tam Toby, Dier , Sanchez, Tanganga a ještě Foyth. Navíc tam ještě může zaskočit Davies. Já bych tedy hlavně chtěl útočníka.

Reagovat
FUnk

obrance a utocnik

Reagovat
Rybinho85

Nejlépe, ale tomu moc nevěřím, že budou prachy na oba.

Reagovat
jk

José ještě jednoho stopera chce. Díaz z Benficy je dle mě mimo a ještě se zajímáme o obránce z PL mimo big6. Akorát to bude znamenat, že z Tangangy se stane stoper č.5

Reagovat
FUnk

bude RB

Reagovat
jk

Tak řešení to je, ale to se taky moc do hry nedostane. A osobně bych ho radši viděl na stoperu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dier nie je stoper ale casovana bomba. Sanchez ma tiez stale nepresvedcil. Viem ze na to uz nebudu peniaze ale fakt by sme mali kupit na tento post kvalitu. Toby uz dohrava, a Foyth na to nema. Tento post je nasa najvacsia slabina a ak chceme hrat o trofeje tak potrebujeme posilnit.

Utocnik je zbytocny, aj tak nebude hrat kym je Kane zdravy (Mou ho nepozadi nech je porcia zapasov akakolvek) a mame tam dalsie alternativy, prip. mozeme povolat naspat Parrota.

Reagovat
Rybinho85

Já ti rozumím, ale počtem máme stoperů prostě pět už nyní. Jejich kvalita je jiná otázka. A já si nemyslím, že máme ještě 50 mega na stopera a útočníka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Útočník pro Spurs je zbytečný. Ok A jsem zvědavej jak povoláš zpět 17ti letého Parotta až si Harry v listopadu odrovná kotník a typologicky tam za něj prostě nebude náhrada. A vlastně ani nikdy nebyla..

Reagovat
Rick_Mečoheň

Souhlas kvalitní stoper a nějaký hrot. Kdyby přišli oba, asi bych měl Spurgasmus Ze stoperů je pořád "volný" Koulibaly Třeba se Levy plácne přes kapsu

Reagovat
cristiano.K.

když jsem viděl jak Tobyho přesprintoval Richarlison....přitom měl Toby náskok asi 5m......

Reagovat
smazaný uživatel

presne toto. Podla mna nemame ani jedneho top stopera. Toby je stale nadpriemer ale najlepsie uz ma za sebou. Pri Dierovi so Sanchezom mam nervy v prdeli pri kazdom ich zakroku alebo dotyku s loptou, a Tanganga ma este celkom cas, aj ked popravde prave jeho by som chcel vidiet hrat castejsie.

Bez kvalitnej obrany nemame sancu nic vyhrat. RB a LB mame teraz poriesene dobre, ale ti stoperi su katastrofa.

Utocnika nam netreba, na hrote mozu hrat Son, Bale aj Lucas a na AM/kridla tam stale mame dost hracov.

Reagovat
FUnk

pokud by mel prijit jeden hrac tak at to je CB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kontrast mezi agresivnim nažhavenym City a "nerozehranym" United je fakt až vtipnej. Výmluvy typu, že Palace už hrálo ostrý zápas... psss. Snad to napraví hned dalším zápasem. Takovýhle neteční United tu byli před Olem a nikoho nebavili.

Reagovat
Miguel19

Tak co Ole muže dělat, když ho vedení nechce podpořit...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
martin.b

Mě baví, jak je veškerá vina svalována na vedení. United mají snad nejvyšší net spend za posledních 5 let. Loni Solskjaerovi přivedli Bissaku a Maguire, obrana podle vás stále nefunguje. Do zálohy přišly za poslední půl rok 2 super posily. Z Jamese a Ighala loni všichni na větvi, najednou už nestojí za nic a chcete přichod Sancha který všechny problémy zažehná.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
martin.b

Jediná opravdová chyba vedení je v celé koncepci, ne v tom že "nepodporujou" Oleho. 5 hráčů United je snad v top 10 nejlíp placených hráčů PL, přitom si to nezaslouží ani jeden. Mají tak obrovský náklady, který pokrývají marketingovou silou klubu, která nemusí trvat věčně. Nejsou schopní hráče výhodně prodávat a vytvářet tak zdroje pro nákupy. Pak není divu, že v covid době není na Sancha za 120 a Upamecana za 60.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
avicii

Mna bavili

Reagovat
masina_LFC

Reagovat
mikelinos

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Já jsem s tím v pohodě docela

Reagovat
Ligter

cváláme neosedlaným koněm na zadělané dráze

Reagovat
r.mrazik

letosni sezonu Ole uz neprezije...

Reagovat
mike.84
Reagovat
smazaný uživatel

Super.

Nemá někdo víc k tomu Rudigerovi?

Reagovat
vladis271

Evra mal na šky šíriť nejaké konšpiračné sracky o covide a 5G sieťach? Viete o tom niekto viac?

Reagovat
vladis271

Tak nebolo to na sky, ale na jeho kanáli. Povedal, že covid je vyrobený človekom za účelom depopulizacie planéty. A odporučil ľuďom nesledoval mainstream Kktko

Reagovat
mul

aspoň sa drží nejakej línie je zopár mentálnych akrobatov, ktorí dokážu tvrdiť, že má to slúžiť na depopuláciu a zároveň to neexistuje

Reagovat
kiwwi

mozes nejaky odkaz hodit?

Reagovat
vladis271

Ma to na svojom twitteri

Reagovat
vladis271

Teda na instagrame to ma

Reagovat
J0EL

Ten mal vzdy v hlave nasrate, takze ziadne prekvapenie.

Reagovat
smazaný uživatel

co tak nam to aj ukazat, nie len spliechat trapne komentare

Reagovat
vladis271

Je to na jeho ig, a neplač. Nerád ti rucam tvoju falošnú predstavu o tom fanúšikov kopajucom homofobnom covid konspiratorovi.

Reagovat
smazaný uživatel

neplacem, tak to hod nabuduce rovno miesto tych trapnych vylevov

Reagovat
Mastný Chobot

Pekne ospravedlnenie

Reagovat
J0EL

A co si cakal od Palike...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Koho zajímá Evra? Hraje fotbal? Nehraje, trénuje někde? netrénuje. Absolutně nevidim důvod proč se o něj nadále zajímat.

Reagovat
kiwwi

dufam, ze tak isto sa nezaujimas napriklad ani o Shearera

Reagovat
smazaný uživatel

No moc ne, zajima me akorat, co rika v MOTD a pripadne o Newcastlu. Kdyby byl Evra pundit, bude mě to zajímat taky. Ale co si mysli o covidu, 5g nebo boloňských špagetách je mi uplne ukradeny teda .

Reagovat
kiwwi

1. Evra je pozyvany ako pundit do Sky

2. Vlado zo seba s najvacsou pravdepodobnostou urobil opat raz debilka

Reagovat
smazaný uživatel

1.Jako dalších třicet lidí. Z hlediska názorů mě zajíma co říká Neville, Carragher, Shearer, Lineker, Wright a Jenas. Mrzí mě, že v MOTD nebývá Ferdinand, protože toho mam skoro nejradši a přijde mi, že mluví vždy dobře a neschovává se za fráze. S Shearerem naopak dost často nesouhlasim, ale pořád je pro mě teda jeho názor relevantnější než názor Evry, kterýho nevim proč bych měl poslouchat, častokrát se během kariéry projevil jako dement (třeba jako kapitán Francie v JARu) a pokračuje v tom i na svym instagramu, co se ke mě kdy dostalo.

2. Ano, projevil. Má rád Evru asi jako já Van Persieho, tak si do nich kopneme, vždy když to jde, i když to je často zcestný. Taky takový hráče máš. Tvuj hate na Ben Arfu čistě kvůli tomu, jak se tváří, je nezapomenutelný.

Reagovat
vladis271

Už si si to video pozrel? Kto je teraz debilko ty debilko?

Reagovat
kiwwi

No nepozrel lebo si stále nedal odkaz ty debilko

Reagovat
kiwwi

Ok ospravedlnenie Vlado, už som to našiel. Je to idiot.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

No ak je to pravda co Vlado pise, tak Evru sleduju miliony ludi na tych instagramoch, tak ak splieta taketo nezmysly, tak na to upozornit treba.

Reagovat
vladis271

To video ma 9:20 a jedna jeho instagrame. Nebudem tu kopírovať jeho sracky. Kto chce nech si ten odpad vyhľadá.

Reagovat
bbbauch

On je fakt pako..

Reagovat
smazaný uživatel

my sme vzdy vedeli ze je kreten

Reagovat
Golasso

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Ved Evra bol vzdy totalny vymaz nie?

Reagovat
Golasso

Reagovat
Kovi81

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Dray

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
avicii

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masina_LFC

vždy to bol retard, takže žiadne prekvapenie

Reagovat
cristiano.K.

ty sleduješ toho debila na ig?

Reagovat
jk

Up to 18 members of Leyton Orient Playing Staff or coaches have contracted COVID 19.

A cancellation would see Tottenham get a bye and Orient miss out on £100,000 as the match was due to be shown live on Sky Sports. [@CharlieWyett]

Hm tak to vypadá, že se hrát nebude.

Reagovat
Svatej

wow, 18 lidí... se zbláznili

Reagovat
FUnk

s kym bys chtěl hrat když mají 18 hracu pozitivnich?

Reagovat
FUnk

nemusi to byt všichni hraci, ale i tak...

Reagovat
jk

No mě spíš zajímá jak se tohle bude řešit. U těch týmu z nižších lig asi ty podmínky, testování atp. nejsou na úrovni PL. Ty poháry do toho můžou vnést pěkný bordel

Reagovat
stiflerovamama

Leytonu sme zaplatili testovanie my, mali by si brať od nás príklad aj ostatné tímy, tak ako v čase naj koronakrizy.

Reagovat
icemike

Však víc týmu z PL Platilo testy za menší družstva

Reagovat
technecium

Do PL přijde Thiago s velmi nadprůměrnou technikou a jsou z něj všichni vyplácaní. Ale Messi s nadpozemskou technikou by se neprosadil

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Luc-Luc

protoze Messi uz je moc starej

Reagovat
technecium

Thiago bude oproti Messimu žebrák i když Messimu bude 60

Reagovat
Cobra

Reagovat
cristiano.K.

Roy řekl o penaltě proti MU, že neměla být

Reagovat
smazaný uživatel

Však kam má tu ruku strčit? To si ji má uříznout?

Reagovat
cristiano.K.

cože? však tu ruku dával k prsům, tam vůbec jí dávat nemá/nemusí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele