2. kolo
20.09.2020 20:00 CET
4 : 2
(1:1)

Reportáž

Leicester i napodruhé stoprocentní, doma po gólové přestřelce vyzrál na Burnley

Leicester si opět z chutí zastřilel a uzmul druhé vítězství. "Lišky" se tentokrát zapotily poněkud víc než týden zpět proti West Bromu, neboť Burnley s nimi drželo krok poměrně dlouho. Tři body však zůstaly na King Power Stadium.

Do vedení šli hosté již po deseti minutách hry. Taylorův centr z levé strany přistál u Wooda, jenž si v tvrdém souboji odstavil protihráče a napálil kulatý nesmysl za záda brankáře Schmeichela. Radost Burnley ale vydržela jen dalších deset minut. Vardy se neunáhlil v zakončení a po zasekávačce přihrál Castagnemu, ten ještě posunul míč na Barnese, jehož přízemní střela proletěla kolem nezaujatě stojícího brankáře Clarets Popea.

Ve 23. minutě chtěl náskok hostům vrátit Rodriguez, avšak mířil jen pánu Bohu do oken. Za dalších devět minut prověřil pozornost Schmeichela tvrdou ránou Brady. Kombinace nicméně lépe šlapala Leicesteru, jehož šance přišla ve 35. minutě. Povzbuzený Barnes vyslal technický projektil, po kterém ale úspěšně sáhl Pope.

Šest minut po změně stran dokonaly Foxes obrat. Tielemans vyslal parádní průnikovou přihrávku doprava na Castagneho, který hledal před bránou nabíhajícího Vardyho. Jeho pas však srazil bránící Pieters nešťastně do protipohybu Popea a následně do brány Clarets. Po hodině hry zase Pérez pronikl do pokutového území a po zasekávačce hledal spoluhráče. Jeho přihrávka nakonec skončila u Justina, který neváhal a zblízka umístil merunu k tyči - 3:1.

Blízko snížení byl v 69. minutě Rodriguez, avšak centr z levé strany nedokázal v pádu usměrnit mezi tři tyče. Pět minut nato už ale Burnley skórovalo. McNeil poslal ze standardní situace vysoký míč před bránu, kde se prosadil důrazný Dunne. Jenže v 79. minutě si Praet nikým neatakován nachystal míč na střelu, kterou zastavila až síť Popeovy svatyně - 4:2. Drama ještě mohl zajistit Wood, avšak těsně před uplynutím základní hrací doby trefil tyč.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Elmas

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele