2. kolo
21.09.2020 19:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Ezri Konsa dává jediný gól zápasu (© AFP)

Aston Villa zvládla utkání se Sheffieldem

Fotbalisté Aston Villy porazili ve druhém kole Premier League Sheffield United 1:0 a připsali si první letošní výhru v soutěži. O jedinou branku v utkání se ve druhém poločase postaral Ezri Komsa. Hosté mohli litovat neproměněné penalty.

Ve dvanácté minutě nastal obrovský malér pro Sheffield. Egan si v rychlostním souboji pomohl taháním za dres, za což celkem překvapivě vyfasoval přímou červenou kartu.

Po půlhodině hry sudí odpískal pokutový kop pro hostující celek po faulu na Bashama. Celou situaci si ještě vzal na starost videorozhodčí, který však předchozí verdikt potvrdil. K rozehrávce penalty se postavil Lundstram, jehož zakončení k levé tyči dokázal Martínez zneškodnit.

Ve druhém poločase se v první čtvrthodině museli fanoušci snad i nudit. Zničehonic ale domácí v 63. minutě dali vedoucí branku. Aston Villa totiž zahrávala rohový kop, který na hranici malého vápna dokázal za sebe prodloužit Mings. Na jeho nabídku si na zadní tyči seběhl Ezri Konsa, jehož kostrbatá hlavička přeci jenom skončila za marně se natahujícím brankářem Ramsdalem.

V 77. minutě hlavní sudí ponechal domácímu celku výhodu, která nakonec přinesla zajímavou šanci. Watkins si totiž potáhl míč na pravou nohu, načež se jeho obstřel snesl vedle šibenice.

Do konce utkání už si však žádný z hráčů žádnou větší příležitost nevytvořil, a tak Villans díky jednomu gólu dlouhou přesilovou hru využili.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
BennDyaz

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele